ALAN WATT “CUTTING THROUGH THE MATRIX
LIVE OP

REPUBLIC BROADCASTING NETWORK

vrijdag 10 april 2009 (#296)

 

 

 

 Huxley's Quip, Scientific Dictatorship:

"Masters and Experts Never Stop Bugging
The Populace into Accepting Their Drugging,
Overweight People on the Increase,
The UN Declared War on the Obese,
So Forget Jogging and Playing Trampoline,
Their Solution is to Swallow Amphetamine,
The Experts are There for Our Own Good,
To Redesign Nature as They did with Food,
They Rule Our Lives with No Election,
Could Their Tampering be the Connection?
Mandatory Vaccinations for All They Eschew,
Thimerosal, Formaldehyde and Fetal Tissue,
An Endless Stream of Witch's Brew,
And Afterwards--Well, You'll Never be You"

 

 

In Nederlandse vertaling

 

Dialoog Copyright Alan Watt 10 april 2009

(Uitgezonderd Muziek, Literaire Citaten en Opmerkingen van Bellers)

 

 

WEBSITES: cuttingthroughthematrix.com

Alternatieve sites: cuttingthroughthematrix.net.org ,  .us ,   .ca , alanwattcuttingthroughthematrix.ca    

Spiegelsites: cuttingthrough.jenkness.com, cuttingthroughthematrix.ethrx.com

Europese site: alanwattsentientsentinel.eu

 

EMAIL: alanwattcuttingthrough@yahoo.com

 

 

"Code of Silence" door Bruce Springsteen

 

There's a code of silence that we don't dare speak
There's a wall between us and a river so deep
And we keep pretending that there's nothing wrong
But there's a code of silence and it can't go on

 

 

Hi mensen, ik ben Alan Watt en dit is Cutting Through The Matrix op 10 april 2009. 

Er zijn altijd nieuwkomers in de show dus ik stel voor dat je op cuttingthroughthematrix.com kijkt en zoveel mogelijk gesprekken die ik in het verleden gegeven heb, download als je kunt, of wenst. Ik probeer je met behulp van de documentatie van de mensen die de wereld leiden - ik gebruik hun eigen documenten - te vertellen hoe de wereld gepland wordt. Het is management, wereldmanagement. Het is een zeer oud ideaal voor sommige mensen. En wij leven in de tijd waarin het allemaal aan het samenkomen is. Het is de grootste omwenteling die de wereld ooit ervaren heeft, in vele eeuwen in feite, volgens de mensen zelf die het allemaal hebben helpen plannen en er in hun eigen boeken over geschreven hebben.

Kijk ook op www.alanwattsentientsentinel.eu voor transcripten van deze gesprekken. Je kunt ze uitprinten en aan je vrienden doorgeven, ze worden in de verschillende talen van Europa gemaakt.

Je kunt als je wilt ook op mijn website www.cuttingthroughthematrix.com kijken en de boeken die ik te koop heb aanschaffen. Dat helpt me om door te kunnen gaan, that ticks me over. Je kunt ook een donatie doen.

Voor de mensen die cd’s uitgedeeld krijgen, en dat zijn er heel veel, en niet weten waar zij een donatie of bestelling naartoe moeten sturen, ik zal mijn adres geven, je kunt het sturen naar: Alan Watt

En dat helpt me om door te gaan. Want ik vraag geen geld voor de shows waar ik op kom en ik ben afhankelijk van jullie donaties of aankopen van de boeken. Die houden me gaande.

 

Nu, we zitten in een ongelooflijke stroomversnelling, iedereen is er zich bewust van dat er een omwenteling gaande is. Het algemene publiek is zich nooit werkelijk van iets bewust behalve van wat zij voelen en en zij voelen allemaal dat er iets aankomt - er niet alleen aankomt maar al gaande is - en zij doen hun best, zoals ze getraind zijn om te doen, het te negeren.

 

En dat is de taak van de reguliere media. We zijn generaties lang getraind om van het oude ideaal af te stappen dat de regering er was om de mensen te dienen. Dat was altijd een probleem en daarom zijn we getraind, generaties lang, dat wij hier zijn om de staat te dienen. Nu is het de wereldstaat. Dat is de staat die zelfs Plato voor zich zag, heel erg lang geleden toen hij zijn boek “De Staat“ schreef. Als een ware fascist schreef hij namens een elite, de intelligentsia en de rijken, over wie de wereld zou moeten besturen en hoe zij het zouden doen. Hij schetste zelfs het systeem van de Wachters aan de top en hun helpers onder hen, met daaronder de massa die speciaal voor haar taken gefokt zou worden. Als dieren zouden zij geselecteerd worden door diegenen die wisten hoe ze dat moesten doen. Net als met vee of huisdieren.

 

De American Eugenicist Society en de Britse variant spraken in hun eigen geschriften over hetzelfde. Kijk naar de documenten over Cold Harbour, zij hadden zelfs de American Cattlemen's Association erin betrokken om hen te helpen bij het plannen van de menselijke voortplanting. En wie financierde dat? Wel, aanvankelijk was het Carnegie en daarna was het de Rockefeller Foundation. En het is vandaag nog steeds aan de gang met de CFR.

 

Ik ben terug met meer hierover na deze pauze.

 

***

 

Hallo mensen, ik ben Alan Watt, we zijn door de matrix aan het snijden, ik spreek over dit zeer oude plan en hoe mensen een nieuw systeem binnengeleid zijn. (Hmmm, ik hoor stemmen hier op de lijn). Een nieuw systeem. En we komen erachter dat mensen de regering niet langer zien als iets dat er is om hen te dienen. Zij hebben echt geaccepteerd, al is het in zekere zin onbewust omdat zij er nooit over nagedacht hebben, dat deze er in werkelijkheid is om ons allemaal te managen, dat dat hun doel is, als een superieure, natuurlijke groep die er gewoon is. En dat is wat zij ons trainen te accepteren. Het is heel subtiel, dat was het althans in zijn vroege fasen want nu is het allemaal in een stroomversnelling gekomen omdat zij echt geloven dat de meeste mensen het ook accepteren dat zij gemanaged worden en dat het de juiste rol van de regering is.

 

Ik bedoel niet het management op slechts een aantal gebieden, zoals financiën enzo, nee, we gaan TOTAAL management binnen, een wereld waarin je van geboorte tot graf geobserveerd, gecontroleerd, gewogen zult worden, ontelbare IQ testen en andere testen zult krijgen om erachter te komen of je een goed sociaal bewustzijn hebt, wat je gelooft en wat je denkt over andere dingen en andere mensen, zodat je op geen enkel gebied onhebbelijkheden zult hebben. Begrijp je, zij moeten een harmonieuze wereld hebben, op alle manieren die maar mogelijk zijn. En als jij geen goed sociaal bewustzijn hebt gaan zij je herconditioneren, gaan zij je fixen, op verschillende manieren.

 

Ik heb ook gesproken over het feit dat geld zelf niets meer is dan een middel van de elite om de massa te beheersen. Als je denkt aan de depressies uit voorgaande tijden, alles kwam tot stilstand, niet omdat fabrieken verdwenen of arbeid verdween of omdat de grondstoffen verdwenen. Het was simpelweg omdat er niets bewoog, omdat het geld niet bewoog!

 

Vandaag is er hetzelfde aan de hand. Het is voor bedrijven heel moeilijk om leningen te krijgen, zelfs voor de vrachtschepen die de goederen over zee vervoeren. Alles werkt dus gewoon goed alleen wordt het geld niet door de banken verstrekt. Heel veel bedrijven zijn om die reden gestopt.

 

Geld, het is een middel waarin we allemaal getraind zijn te geloven, alsof het net zo natuurlijk is als zwaartekracht hoewel maar heel weinig mensen werkelijk begrijpen wat het is. Zelfs de economen zelf, zij houden zich bezig met hun vreemde magie die zij wetenschap noemen. Maar waarom hebben slechts een paar families op een of andere manier het recht verkregen om getallen die zij op bankpapier printen aan andere landen uit te lenen? Wie gaf hen dat gezag? Wanneer is dit gedaan? Wanneer werd dit in de wetten en het beleid van de verschillende overheden vastgelegd? Maar het is hier en het is hier al een lange tijd.

 

Meer dan vijftig jaar geleden besloten John Maynard Keynes en anderen van de Fabian Society en het Royal Institute of International Affairs en het Council on Foreign Relations, dat zij de eerste stap, het eerste stadium in de richting van een globaal monetair systeem zouden opzetten. Dat zou het voor deze centrale bankiers, deze wereldbankiers, gemakkelijker maken om de centrale banken efficiënt te runnen. Het zou het gemakkelijker voor zichzelf maken. Want we zitten in de situatie van de “herverdeling van rijkdom” zoals zij het noemden. Dat was ook een beginsel van het communisme. En het betekent dat het veel gemakkelijker voor de centrale bankiers is om met behulp van hun Internationaal Monetair Fonds organisatie in de Verenigde Naties enorme hoeveelheden geld over de wereld te verplaatsen. Onder iedere schijn, altijd om de mensen te helpen maar in werkelijkheid helpt het de mensen nooit. Het maakt het voor hen ook gemakkelijker om te eisen dat de landen garant staan. Dat zijn jij en ik. Ze vinden gemakkelijk manieren om dat geld te vorderen, dat is het belastinggeld, dus zij runnen de belastingsystemen ook.

 

Kijk, geld is een gereedschap en het is een machtig gereedschap dat gebruikt wordt voor het helpen of straffen, en zij zullen het voor beide gaan gebruiken. Zelfs deze carbonbelasting onzin, allemaal onderdeel van de bestraffings-fase. Begrijp je, we zijn dieren, zoals verondersteld, en je kunt ze als Pavlov’s honden behandelen. Je kunt hen hier en daar, als ze heel braaf zijn, wat centen geven en het geld terugtrekken als zij stout zijn. Sociale goedkeuring en afkeuring, voor politieke doeleinden en politieke denkbeelden.

 

Maar Maynard Keynes zei over de Bretton Woods Overeenkomst, waarbij zij het valutasysteem opzetten waar we allemaal vanaf de Tweede Wereldoorlog tot heden op gedraaid hebben -hij zei in zijn eigen geschriften en ik heb uit zijn eigen boek voorgelezen op de radio: “Dit zal de eerste helft van het plan worden, de volgende fase zal internationaal worden”. En hij zei, hijzelf zei en hij had helemaal gelijk: “Wij, en ik, zullen dit niet tijdens ons leven zien plaatsvinden”.

 

Wel, nu is hij dood en hier is de volgende fase, het tweede deel doet zijn intrede.

 

Dit komt van the Telegraph en het zegt: 

De G20 brengt de wereld een stap dichterbij een globale valuta

De wereld is een stap dichterbij een globale valuta, ondersteund door een globale centrale bank, die het monetair beleid voor de gehele mensheid leidt”

Alan: Begrijp je, dat was wat het Bretton Woods Verdrag moest doen: het opzetten van een Wereldbank, met een front-organisatie, het Internationaal Monetair Fonds. Dit is een groep mannen die de bankiers en hun leningen vertegenwoordigen. Het is een ontmoetingsplaats van mensen die borg zullen staan, dat zijn je presidenten en minister presidenten. Jullie worden als zekerheidsstelling aangemerkt, jullie zijn degenen die borg staan. En dit is het tweede onderdeel van Bretton Woods. Het zegt: 

“die het monetair beleid voor de gehele mensheid leidt” 

Alan: De datum is 7 april 2009. Het zegt:

“De G20-leiders hebben de macht van het IMF geactiveerd om geld te creëren en een begin te maken met globale “kwantitatieve versoepeling” ("quantitative easing").” 

Alan: Dat betekent: INFLATIE.

“Daarmee brengen zij de facto een wereldvaluta in het spel. Het ligt buiten de controle van ieder soeverein lichaam. Complottheoretici zullen er dol op zijn.

Het is voor het IMF een goede top geweest. Haar fonds voor crisissen (fighting fund) wordt ineens verdrievoudigd tot $750 miljard.”  

Alan: Wel, zij gingen verder dan dat, ik geloof dat zij hen een triljoen gegeven hebben. Het zegt:

“Dit is echt geld.

Dominique Strauss-Kahn, de directeur, zei in februari dat de wereld “al in depressie verkeerde”…”

Alan: Wel, je meent het, is het niet geweldig om deskundigen te hebben die het je vertellen, hè?

“en het risico liep om op een hellend vlak richting sociale wanorde en militair conflict terecht te komen, …”

Alan: Dat is allemaal onderdeel van dat RAND-scenario en de militaire denk tanks, 30 jaar strijd.

“tenzij politieke leiders een toevlucht tot enorme stimuleringsmaatregelen zouden nemen.”

Alan: Dus daar heb je ook je chantage: als wij het geld niet krijgen is dit wat er gaat gebeuren. Het zegt:

“Hij heeft niet alles gekregen wat hij wilde. Het bestedingsplan was verzonnen (fudged). Terwijl Gordon Brown sprak van $5 triljoen aan globale stimuleringsmaatregelen in 2010, bestaat dit grotendeels uit stimuleringspakketten die al in uitvoering (underway) zijn.

Maar Mr Strauss-Kahn heeft in ieder geval de middelen die geschikt zijn voor zijn eigen taak. Hij zal ze nodig hebben. Het IMF is Pakistan, Ijsland, Litouwen, Hongarije, Oekraïne, Wit-Rusland, Servië, Bosnië en Roemenië aan het uitkopen. Deze week werd Mexico de eerste G20-staat die om hulp vraagt. Het heeft een voorzorgskrediet van 47 miljard dollar veiliggesteld.”  

Alan: Wie denk je dat dit allemaal financiert? Herinner nogmaals: de herverdeling van rijkdom. Wisten jullie, alle luisteraars, dat jullie de rijken waren? Dat wisten jullie niet of wel? Wel, dan weet je het nu, dat is wat de Verenigde Naties daarmee bedoelden.

“Gordon Brown zei dat het de wereld na de Grote Crash in 1929 vijftien jaar kostte om op te krabbelen. ‘Deze keer denk ik dat mensen het erover eens zullen zijn dat dat nu anders is’, zei hij.”

Alan: Ik weet zeker dat hij ook een uitgestreken gezicht had toen hij dat zei want het is allemaal op die manier gepland.

“President Barack Obama was minder dramatisch. ‘Ik denk dat we het goed gedaan hebben’, zei hij. Bretton Woods in 1944 was een eenvoudigere kwestie.”

Alan: Zie je hoe zij dezelfde termen naar voren brengen die ik naar voren breng. Zij weten wat het betekende.

" ‘Toen zaten alleen Roosevelt en Churchill in een kamer, met een brandy. ‘Dat is een eenvoudige onderhandeling maar dat is niet de wereld waarin wij leven’."  

Alan: Hij heeft Mr. Baruch over het hoofd gezien en anderen die destijds ook aanwezig waren.

“Er zal 250 miljard dollar aan handelsfinancieringen komen om de scheepvaart een versnelde herstart te geven nadat kredietverstrekkers na de hartaanval in het banksysteem in september in hun Letters of Credit sneden. Volgens Holland's instituut CPB daalden de wereldwijde handelsvolumes tussen november en januari met 41 procent (op jaarbasis), de scherpste daling die ooit in vredestijd gemeten is.

Euforie kwam over opkomende markten …”

Alan: Nu, de opkomende markten zijn de landen waarvan zij besloten hebben dat ze die tot een bepaald niveau omhoog willen brengen. Op dezelfde manier waarop zij dat met China begonnen, nog niet zo heel lang geleden. Want het Westen creeërde China. En door middel van GATT en andere verschillende verdragen van het Westen met het Internationaal Montair Fonds en de Wereldbank, die alle onderhandelingen voerden en zich gedroegen als advocaten en bankiers, financierden WIJ China, het moderne China tot bestaan, en ook met het doel dat zij de producent voor de hele planeet zou gaan worden. Nu moeten we het andere landen gaan aandoen. Dus:

“Euforie kwam gisteren over opkomende landen toen de eerste berichten over de IMF-injectie de ronde deden. Investeerders weten nu dat landen als Mexico een kredietfaciliteit kunnen aanspreken om met grote schokken om te kunnen gaan - op ondersteunende voorwaarden en niet met het hair-shirt (onvertaald) deflatiebeleid van het oude IMF. De angst is weer aan het wijken.

De Russen hadden gehoopt dat hun idee van het ontwikkelen van Special Drawing Rights als een volwaardige reservevaluta om op die manier tegen de dollar op te komen, op de agenda terecht zou komen maar zij hebben in ieder geval een voet tussen de deur.

Er staat nu een wereldvaluta in de wacht.

Alan: Die zal trouwens over een paar maanden uitgebracht worden.

“De SDR’s zullen zich door de tijd heen waarschijnlijk ontwikkelen tot een parkeerplaats voor buitenlandse aandelen (holdings) van centrale banken, geleid door de People's Bank of China. Beijing's stappen van deze week om 95 miljard dollar in Yen valutaswaps aan ontwikkelingseconomieën aan te bieden laat zien hoe snel China probeert de afhankelijkheid van de dollar te verbreken.”

Alan: Zij gaan daarna door over kwantitatieve versoepeling. Het is als een bankier die last heeft van winderigheid en zich nogal in zijn stoel rondbeweegt, in werkelijkheid betekent het inflatie. Dat is in werkelijkheid gaande en het is allemaal gepland. Want de G20 hebben dit niet besloten, de bureaucraten hebben dat allemaal vóór hen gedaan. Zij ondertekenden alleen de papieren.

Terug met meer na deze berichten.

***

Hi mensen, ik ben Alan Watt en dit is Cutting Through The Matrix. Weet je, toen de eugenetici over mensen spraken gingen zij een stap verder dan Plato. Plato dacht nog steeds in het fokken van mensen zoals het met dieren gaat, in het maken van mensen met een bepaalde lengte, zoals grote mensen die appels kunnen plukken en zaken van die aard, of kleine mensen, zij zouden met kleine mensen gefokt worden om kleine, gedrongen mannen te krijgen die goede mijnwerkers zouden zijn, en die soort dingen.

De eugenetische genootschappen (the Eugenics Societies) spraken echter werkelijk over het wijzigen van onze biochemie. Julian Huxley, de broer van Aldous Huxley, en ik heb op de radio uit zijn boeken voorgelezen, sprak ook over deze dingen en hij was het met zijn broer eens dat zij het publiek ook konden drogeren. Bio-engineering op mensen, om de meesters te dienen, dat is het hele idee. Alles dat in de samenleving gedaan wordt is om de meesters te dienen maar het wordt altijd gedaan onder een schijn van “we helpen jou”. 

Het is interessant om de effecten van de laatste vijftig jaar te zien. Ik heb dit eerder behandeld, de gevallen van autisme die in de laatste, o, tien tot vijftien jaar omhooggeschoten zijn. Ook zijn mensen plotseling begonnen zwaarlijvig te worden, dit is niet eerder voorgekomen, niet op die schaal. Ik ken mensen die deskundig zijn op het gebied van zwaarlijvigheid. Zij zijn het er allemaal over eens dat mensen de nieuwe suikers die er zijn en al het andere niet aankunnen en verdragen. Zij kunnen de oliën die in alles zitten, deze gewijzigde oliën etc, niet aan en het lichaam slaat het als carbohydraten op en als het eenmaal opgeslagen is kan het lichaam het niet afbreken, het kan het niet verbruiken, het blijft in het lichaam.

We krijgen nooit de waarheid verteld begrijp je. Dat komt omdat er een agenda in werking is en die valt samen met het drogeren van mensen, het verplicht drogeren van mensen. Herinner wat Aldous Huxley zei: “Wat is er verkeerd aan dat we mensen drogeren om ze gelukkig te maken?”  Wat hij bedoelde was: vreedzaam en tevreden, dat is wat hij werkelijk bedoelde: BEHEERSBAAR. En we hebben gezien dat de gezondheidszorg, precies zoals Lenin zei : al de diensten worden autoriteiten”, dat was het hele idee achter het opzetten ervan! En nu is het overal tot wet gemaakt, je moet je kinderen laten vaccineren met al deze verschillende brouwsels, waarop ik later in zal gaan en je zal vertellen wat erin zit. En het wordt gedaan door lobbyisten, door de grote farmaceutische bedrijven en fabrikanten van vaccins, terwijl wij gewijzigd worden, gewijzigd om in het systeem dat we binnengaan te passen. 

Het volgende komt uit the Telegraph, van 7 april 2009, het staat ook op Wise Up  Journal en aan het eind van de show zal ik links van beide geven:

Wise Up Journal:

“Voorstel tot massaal drogeren om de obesitas-crisis van Engeland een halt toe te roepen”

the Telegraph:

“Hyperactiviteit drug ‘zou Engeland’s obesitas-crisis helpen oplossen’”, door Chris Irvine, 7 april 2009.

“Drugs die gebruikt worden om hyperactieve kinderen te behandelen, zoals Ritalin…”

Alan: Dat is amfetamine, begrijp je. Normaal gesproken werd je opgesloten voor het nemen van speed, nu verplichten ze je om het te nemen. 

“zouden gebruikt kunnen worden om Engeland’s obesitas-crisis op te lossen. Zoals nieuw onderzoek heeft laten zien heeft één op de drie volwassenen met ernstige zwaarlijvigheid, wie het niet lukt om gewicht te verliezen, ongediagnosticeerde ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder).”  

Alan: Het is verbazingwekkend hoe ze het allemaal inpakken. Ik heb hier banden en video’s van de psychiaters die hun jaarlijkse bijeenkomst hadden. Zij definiëerden nieuwe ziekten en de man die aan het hoofd van het onderzoek naar ADHD stond probeerde het uit te leggen. Hij probeerde het een uur lang uit te leggen maar hij kon niet zeggen of het een stoornis was of niet. Maar dat weerhoudt hen niet om de meeste kinderen die een beetje onrustig zijn, onder de drugs te stoppen. Het zegt:

“Doktoren achter de laatste bevindingen…”

Alan: Doktoren, zij zijn de experts begrijp je, ze hoeven nu alleen maar te zeggen: “doktoren”.

“beweren dat een chemische onbalans in de hersenen…”

Alan: Iets dat ze ook nooit bewezen hebben, het is één van hun theorieën voor alle geestelijke ziekten.

“die veroorzaakt wordt door ongediagnosticeerde ADHD, voorkomt dat ernstig zwaarlijvige mensen de wilskracht hebben om gewicht te verliezen.”

Alan: Dus wilskracht …weet je, ze vertellen je in de psychiatrie zoveel leugens. Want in de psychiatrie vertellen ze je ook dat er niet zoiets als wilskracht bestaat, alleen de motivatie om iets te doen of niet te doen. Maar motivatie verschilt van wilskracht.

“En zij beweren dat als de toestand eenmaal met drugs als Ritalin behandeld werd, het hun …”

Alan: Zij beweren het. Natuurlijk.

“succes met diëten dramatisch verbeterde.

Bijna één op de vier mensen in Groot-Brittannië is nu zwaarlijvig, ...”

Alan: Het is omhooggeschoten maar weet je, dat was toen het genetisch gemodificeerde voedsel op grote schaal zijn intrede deed en al het spul dat je nu eet en het fabrieksvoedsel waarin zoveel dingen zitten, inclusief de kunstmatige suikers. 

“laten officiële statistieken zien en onderzoek suggereert dat het cijfer, als gevolg van slecht voedsel en levensstijlen waarbij men teveel zit, tegen 2012 gestegen zal zijn tot één op drie.”

Alan: Wel, zij hebben iedereen geleerd om achter de computer te zitten en ook om televisie te kijken.

“Dr Lance Levy van de Nutritional Disorders Clinic in Toronto bestudeerde 242 ernstig zwaarlijvige patiënten wie het de afgelopen tien jaar niet gelukt was om gewicht te verliezen. Iedere patiënt werd op ADHD getest …”

Alan: Het is verbazingwekkend, je gaat erheen met zwaarlijvigheid en dan gaan ze je testen op ADHD!

“door middel van een serie testen en interviews. Resulaten lieten zien dat 32 procent een diagnose van ADHD had.”

Alan: Die zouden we allemaal krijgen weet je, die diagnose zouden we allemaal krijgen als we getest zouden worden. Want zij blijven de standaarden verlagen. Het is net als met hoge bloeddruk, terug in de jaren ’60 en lang daarvoor was de bloeddruk: 100 plus je leeftijd. En later, natuurlijk, want dit was niet zo winstgevend, gingen zij het iedere paar jaar verlagen totdat het zoveel lager lag dat zij hun pillen konden uitdelen. Wat ook interessant is aan die pillen: je hebt een goed lange-termijn geheugen maar er zijn geen emoties aan verbonden. Het verwijdert die geschiedenis van gebeurtenissen. Terug met meer na deze berichten. 

***

Hi mensen, ik ben Alan Watt en dit is Cutting Through The Matrix. Ik lees een artikel van The Telegraph voor (en ik hoor steeds een stem van iemand op de lijn) en het staat ook op Wise Up Journal, dat zij nu amfetaminen aan mensen met zwaarlijvigheid willen geven. En je weet, uiteindelijk, op termijn, zullen zij ons allemaal op deze manier besturen, VOLGENS DE WET. Het zegt hier: 

“Dr Lance Levy van de Nutritional Disorders Clinic in Toronto bestudeerde 242 ernstig zwaarlijvige patiënten wie het de afgelopen tien jaar niet gelukt was om gewicht te verliezen. Iedere patiënt werd op ADHD getest door middel van een serie testen en interviews. Resulaten lieten zien dat 32 procent een diagnose van ADHD had.”

Alan: Wat ik al zei, ik luisterde naar de topman, de man die ermee naar buiten kwam, hij kon het niet eens definiëren!

“Zij kregen vervolgens anti-hyperactiviteitsdrugs inclusief Adderall, een type amfetamine, en een Ritalin-achtige pil die Concerta heet, die één keer per dag ingenomen werden.

Na de behandeling van een jaar waren de mensen die de drugs gekregen hadden gemiddeld 12 procent van hun totale lichaamsgewicht kwijtgeraakt in vergelijking tot 2,7 procent van de mensen die geen medicijnen gekregen hadden. Vrijwilligers gaven ook aan dat zij zich rustiger voelden.

Dr Levy zei: ‘Mensen met ADHD ontwikkelen vaker gewichtsproblemen dan mensen die het niet hebben. Maar obesitas zelf veroorzaakt geen ADHD’.  

Een groeiend aantal volwassenen wordt echter gediagnosticeerd met effecten waaronder lage energieniveaus en impulsief gedrag.”

Alan: Aan iedereen is gesleuteld. Maar ze zullen niet kijken naar wat er in de afgelopen vijftig jaar gebeurd is sinds het allemaal begon. Het is heel simpel: al de inentingen begonnen, al de inentingen, verplicht. Daarna gingen zij het voedsel wijzigen, met genetische modificatie, met duizenden vreemde (niet-lichaamseigen) genen die in een eenvoudige prei of aardappel gestopt werden. En zij zullen je niet vertellen waarom.

“Het National Obesity Forum verwelkomde nieuwe therapiën maar zei dat het te vroeg was om te zeggen dat alle zwaarlijvige patiënten op ADHD getest zouden moeten worden.”  

Alan: Wat betekent: zij willen dat wij hier allemaal op getest worden! “Het is nog te vroeg” maar het zal gaan komen.

Vanuit hier wil ik ingaan op - en ik zal deze link aan het einde van de show ook op de site zetten –wat er in de vaccins zit. En dit is officiële informatie. Wat er allemaal in deze vaccins zit, het komt van Informed Choice. Alles, van gelatine tot het weefsel van geaborteerde foetussen, dit komt allemaal uit de bronnen van de bedrijven die het produceren. Formaldehyde, Thimerosal (dat is kwik) en al de andere stoffen die erin zitten, die zij in hun brouwsels stoppen, het heksenbrouwsel dat zij vervolgens bij babies inspuiten.

En nu willen zij het ons hele verdere leven gaan doen, zij willen ons voortdurend updaten en ons als volwassenen steeds meer shots en boosters gaan geven, onze hele levens lang. En wie is dit aan pushen? Wel, de lobby groepen die werken voor de grote farmaceutische industrie (Big Pharma). Houd jezelf niet voor de gek dat zij losstaan van deze grote wereldagenda. Het is er allemaal onderdeel van, allemaal. Maar ik zal dit specifieke Informed Choice-artikel ook op de site zetten en verdergaan (er zitten andere mensen op mijn lijn) met een artikel van the Daily Mail. 

***

Hi, dit is Alan, we hebben een nieuwe verbinding dus hopelijk zal ik de twee mensen die er doorheen aan het praten waren niet meer horen. Dit komt van the Daily Mail en staat ook op Wise Up. Het is van 2 april, het zegt:

Wise Up Journal:

“Jongens moeten geïnjecteerd worden met notoir gevaarlijke baarmoederhalskanker prik”

the Daily Mail:  

“Waarom jongens een prik voor baarmoederhalskanker nodig hebben: ‘alleen dan zullen meisjes volledig beschermd zijn’, zeggen deskundigen”, door Daniel Martin, 2 april 2009. 

“Jongens zouden gevaccineerd moeten worden tegen de seksuele infectie die baarmoederhalskanker veroorzaakt omdat heel weinig meisjes de prik die ertegen beschermt gekregen hebben, zeggen campagnevoerders.”

Alan: Dit is de manier waarop zij het opbouwen begrijp je. Zij zullen niet gelukkig zijn voordat zij voor alles geïnjecteerd worden. Maar herinner, van dit vaccin waarover zij het hebben wordt de werking niet gegarandeerd. Het is niet gegarandeerd als het werkt op niet meer dan drie van de honderden virussen. Het zegt: 

“Ministers willen dat alle meisjes…” 

Alan: Als zij zeggen “ministers” dan zijn het politici, is het niet interessant dat zij die term gebruiken in Europa? 

“Ministers willen dat alle meisjes in de leeftijd van 12 tot 18 jaar de komende drie jaar de prik krijgen. Maar de laatste cijfers laten zien dat tot januari slechts 73 procent van de meisjes van 12 en 13 jaar de eerste twee doseringen van het vaccin gekregen had.

Van de 17- en 18-jarigen, de andere groep waarop de overheidscampagne tot nu toe gericht moet worden, heeft slechts 22 procent de twee doseringen gekregen, grotendeels omdat het moeilijker is om meisjes te bereiken als zij van school af zijn.”

Alan: Met andere woorden, dan ligt het buiten hun controle. Het gaat allemaal om controle en beheersing.

“Er bestaat ook bezorgdheid over mogelijke bijwerkingen.”

Alan: Er zijn geen mogelijke bijwerkingen, de bijwerkingen zíjn al gerapporteerd.

“Dr Anne Szarewski van Cancer Research UK zei dat wijdverbreidde immuniteit alleen gegarandeerd kan worden ...”

Alan: Wat een leugen. Zoals ik zeg, het staat in hun eigen produkten. Gardasil vertelt je dat het alleen en misschien werkt voor drie van de honderden virussen.

“als jongens in de leeftijd van 12 tot 18 jaar ook gevaccineerd worden, een programma dat 600 miljoen pond zou kosten.”

Alan: Haha, boy, ik zeg je, het is geweldig als je je maatjes in de regering hebt en kunt lobbyen, je weet wel, je neemt ze mee uit eten en laat iets onder de tafel vallen en dan wordt het er doorheen gedrukt, hè?

“Zij sprak op een gezondheidsconferentie voor vrouwen in Londen, waarvan in GP Magazine verslag gedaan is, waar zij zei dat “het heel waarschijnlijk is dat jongens in de toekomst gevaccineerd zullen worden.”

Alan: Natuurlijk. Het staat op de agenda. Zij hebben de datum en het tijdstip en  het jaartal waarschijnlijk allemaal al bepaald, zoals met al het andere.

“Dr Szarewski van het Wolfson Institute of Preventive Medicine zei dat het injecteren van beide seksen de opname zou stimuleren doordat het stigma weggenomen werd.”

Alan: Haha! Haha. Dus het is ook politiek begrijp je.

“Dit gold vooral voor etnische minderheden waar er druk kan bestaan om meisjes niet tegen een seksueel overdraagbare infectie te vaccineren. Professor John Oxford, een deskundige in virologie in St Bart’s Hospital in London zei: ‘Met HPV zouden we beide seksen moeten inenten en hen vroeg moeten pakken’.”

Alan: Och, wat een wereld hè? Wat een wereld. Het is zo belachelijk. Maar ik ga verder met het volgende artikel: 14 december 2008, van the Daily Mail

“Twaalfjarig meisje verlamd ‘na inenting tegen  baarmoederhalskanker’”

“Volgens berichten is een twaalfjarig meisje vanaf haar middel verlamd geraakt door een mysterieuze ziekte die een half uur nadat zij de nieuwe anti-baarmoederhalskanker inenting toegediend gekregen had, optrad.

Ashleigh Cave, 12, is aan bed gebonden in het Alder Hey kinderziekenhuis sinds zij in oktober de baarmoederhalskanker prik kreeg.  

In Amerika waar meer dan een jaar geleden een vaccinatieprogramma begon waarbij Gardasil, een vergelijkbaar produkt, gebruikt wordt, zijn er tientallen ernstige bijwerkingen gerapporteerd waarin een relatie met de inentingen wordt vermoed. Zij bevatten dertig sterfgevallen, naast gevallen van Guillain-Barré Syndroom, een auto-immuunziekte die verlamming kan veroorzaken.

Mevrouw Cave zei: Eerst probeerden zij ons te vertellen dat zij het zich inbeeldde omdat zij gepest werd.”

Alan: Het is verbazingwekkend: als je met deze klachten aankomt zeggen deze kwakzalvers, deze KWAKZALVERS, ik meen het serieus, dat is wat ze zijn, kwakzalvers, zij geloven alles wat de bedrijven hen vertellen. Zij zullen zeggen dat het tussen je oren zit. Zelfs als je niet eens kunt lopen zullen zij je vertellen dat het tussen je oren zit, liever dan te geloven dat het hun wonderdrugs zijn die dit mensen aandoen. Het is echt verbazingwekkend. Ik zal deze link ook op de site zetten zodat je ernaar kunt kijken.

En er zijn sindsdien heel veel meer ongelukkige bijwerkingen opgetreden. Natuurlijk, zij zullen het publiek de komende twintig jaar de  waarheid niet vertellen. Dat is standaard. Hetzelfde gebeurde met Valium toen het uitkwam. Zij hadden het al getest, ze hadden een laboratorium in het Midden-Oosten opgezet en zij wisten dat het heel snel verslavend zou zijn. Dus brachten zij enorme propaganda naar buiten en financierden zij het. Doktoren kregen buitenlandse vakanties aangeboden in ruil voor het pushen van Valium. Twintig tot vijfentwintig jaar lang zagen mensen in de Eerste Hulp patiënten binnenkomen die heftige stuiptrekkingen hadden, ze probeerden ervan af te komen en waren lichamelijk verslaafd. Ook zij bleven zeggen dat het allemaal tussen de oren zat, lichamelijk verslaafd! En het slaat zichzelf op in de pijpbeenderen, het kan vijf jaar duren voordat je er vanaf bent. Verbazingwekkende drugs, hè?

Maar begrijp je, het komt erop neer dat wij het materiaal zijn en we kunnen in iedere richting vormgegeven worden. Dat is het socialistische beleid, allemaal gebaseerd op Darwin en Pavlov, de geweldige Pavlov. Zij kunnen “de nieuwe mens” creëren door het gebruik van farmacie en vele andere technieken. En met eugenetica ook, stap voor stap voor stap natuurlijk. We leren nooit.

We hebben Z uit New York aan de lijn. Ben je daar, Z? 

Z: Hé Alan, hoe gaat het met je?  

Alan: Ik ben hier aan het volhouden. Hoe gaat het met jou? 

Z: Niet zo heel slecht, ik bedoel, zo goed als het kan gaan.

Alan: Dat is het wel ongeveer hè? Haha.

Z: Iedere dag weet je, wordt het gewoon gekker, ik bedoel, ik kan gewoon niet geloven hoe vreemd dingen aan het worden zijn. Maar je doet goed werk man, bedankt dat je de show doet.

Alan: Ja. Zoals ik zeg, alles wat ik kan doen is gewoon te vertellen hoe dingen zijn. En we hebben tenminste, zo denk ik, het feit dat er mensen zijn die niet volledig gelobotomiseerd zijn of volledig onder het indoctrinatieproces zitten zodat zij niet helder kunnen denken. Misschien hebben zij niet iedereen van ons gewonnen. Dat is het enige dat zij nog tegenover zich hebben staan en ik weet zeker dat zij daar ook heel nerveus over zijn weet je.

Z: Hoewel het langzaam gaat zie ik steeds meer mensen die beginnen dingen te geloven, ik bedoel mensen van wie je nooit zou denken dat ze bepaalde dingen, bepaalde verhalen zouden slikken, zij nemen bepaalde verhalen aan als feit en dan moet je het aan hen uitleggen en bij het begin beginnen, en dan denken zij dat jij gek bent. En je moet daarmee in je hoofd zien om te gaan, weet je.

Alan: Ja, dat moet je.

Z: Ik wilde je een korte vraag stellen. Weet jij iets over die zaak van, je weet wel, jij noemde die Ierse man die de film “7/7 Ripple-Effect” gemaakt heeft? Ik geloof dat hij Iers is. 

Alan: Wel, hij komt uit Engeland maar hij woont in Ierland.

Z: Weet je, ik weet dat hij gedeporteerd is, weet je daar iets over? Want ik kan echt geen informatie over hem vinden.

Alan: Zij stopten hem in Ierland in de gevangenis maar ik geloof dat hij één keer in beroep mag gaan voordat zij hem naar Westminster in Engeland overbrengen. En daarna zal er een anti-terrorisme rechtbank zijn die hem berecht voor het, letterlijk, uitbrengen van een video. Het is ook verbazingwekkend, ik heb dit ook voorgelezen: de Ierse rechter kreeg heel veel video’s van mensen toegestuurd tijdens die zaak toen John voor de rechter stond. In andere woorden: zij deden hetzelfde wat John had gedaan en ik geloof niet dat er iemand aangeklaagd is voor het  proberen te interveniëren of ondermijnen van de rechtsgang. Misschien kan dat in zichzelf een precedent scheppen, want als zij ermee weg komen dan zou dat voor John ook moeten gelden.

Z: Ja. Trouwens, ik denk dat je wat extra werk te doen hebt vanavond want de feed hier in New York, er zitten onderbrekingen in en je kunt mensen op de lijn horen ademen.

Alan: Dat is wat ik hier ook kreeg!

Z: Dus het zou kunnen gebeuren dat je extra werk te doen krijgt.

Alan: Ik weet het, en ik zal moeten proberen het eruit te monteren, maar ik had een man en een vrouw die op de lijn zaten, op en af! 

Z: Wel, je doet goed werk en ik wilde je even laten weten dat ik je snel een cheque zal sturen. Ik waardeer echt wat je doet.

Alan: Dat waardeer ik. 

Z: En ik wilde ook iedereen daarbuiten gedag zeggen, ik weet dat er mensen zijn die luisteren en in dit materiaal geïnteresseerd zijn. Ik zal je laten gaan, heel erg bedankt, Alan.

Alan: Bedankt voor het bellen. We hebben Sean in Indiana, of was het Idaho?

Sean: Ja. Hoe gaat het met je, Alan?

Alan: Hoe gaat het met je? 

Sean: Het gaat goed met me, dank je wel. Lange tijd geleden dat ik belde, maar weet je, wat me ertoe bracht was all that gal (onvertaald) uit Vancouver die zei dat het goed is om mensen te horen, weet je, op de radio en andere mensen die wakker zijn die zich laten horen.

Maar weet je, je spreekt over Koestler en “The Ghost in the Machine” en het publiek dat gelobotomiseerd is, en je weet, het is ongelooflijk, zoals jij zei, dat deze Nieuwe Wereld Orde er is en dat deze volgende fase eraan komt. En mensen kunnen gewoon doorgaan met hun “American Idol” of met sport of wat zij ook aan het doen zijn en schenken er geen echte aandacht aan. Maar één van de dingen die ik de laatste paar maanden aan het overpeinzen ben nadat ik met een mede-wakker persoon in het Verenigd Koninkrijk gesproken had was, hij vroeg me “waarom ben ik wakker, wat betekent het dat ik deze agenda die zij hebben ken, wat moet ik doen?”  Ik heb nog steeds geen compleet antwoord.

Maar mijn vraag aan jou is, ik heb meerdere berichten van over de wereld gehoord dat overheden nu immigranten betalen om naar huis terug te keren. Ik weet niet of jij dat tegengekomen bent en wat is daarmee aan de hand? 

Alan: Ik weet wel dat velen van hen ook vrijwillig weggaan want wij gaan neerwaarts!  Ik heb een paar mensen gesproken die dat doen, die teruggaan naar hun landen omdat zij zien waar het hier naartoe gaat. Droevig, vind je niet, echt droevig. Ik bedoel, immigranten willen niet blijven, zij willen terug.

Sean: Ik weet het. Ik ken Mexicaanse mensen uit de Verenigde Staten die weggaan omdat er hier geen werk is, letterlijk. Iedereen, ik bedoel, ik heb meerdere familieleden die werkloos zijn, het is gewoon, het is gewoon ongelooflijk.

Alan: Ja. En zij vertelden ons gisteren dat de impact hiervan ons de komende 18 maanden nog niet zal raken. En kun je je herinneren, toen zij dit bailout pakket begonnen met de 750 miljard of zoiets? Zij zijn al over een triljoen dollar heen en het gaat in de triljoenen lopen, zij blijven hen uitkopen. Dit is GEGARANDEERDE VOORTDURENDE SLAVERNIJ voor misschien wel 200 generaties.

Sean: O ik ben het volledig met je eens, en ja, mijn kleinkinderen en hún kinderen, zij gaan hier allemaal voor opdraaien. 

Alan: Blijf aan de lijn, na de pauze zullen we het daarover hebben.

***

Hi mensen, ik ben Alan Watt en we zijn door de matrix aan het snijden. We hebben Sean uit Idaho aan de lijn. Ben je daar nog, Sean?

Sean: Ja, ik ben er nog, Alan. 

Alan: Het is moeilijk, zoals ik zeg, om wakker te zijn, als je iedereen om je heen onder ziet gaan. En ik weet niet of het door de tijden heen altijd zo geweest is. Zij hebben altijd gezegd dat het slechts 3% van het publiek is die ooit grote veranderingen in gang heeft gezet, of zelfs contra revoluties tegen de revoluties begon, en dat is misschien altijd waar geweest. Ik denk echter dat het vandaag nog lager ligt omdat we zo zwaar gewijzigd (altered) zijn. We weten dat het IQ niveau gedaald is, dat is officieel, dezelfde IQ test, ze hebben de officiële standaard verlaagd, zij gebruiken dezelfde test omdat iedereen in de laatste paar jaar lager scoort. Zij wéten waar dit door veroorzaakt wordt, zij weten wat de oorzaak is. Want in ieder detectiveverhaal hoef je alleen maar te vragen, wanneer begon het? Wanneer begonnen de problemen met vruchtbaarheid bij mannen? Wanneer begon die enorme stijging in autisme? Wat is er veranderd? Wel, de injecties, de inentingen begonnen allemaal in dezelfde tijd, vanaf de jaren ’50. En daarna kwam obesitas heel snel in opkomst toen we allemaal GMO voedsel gingen eten. Er is dus geen topwetenschapper voor nodig om dit te kunnen begrijpen.

De mensen aan de top weten dit, zij weten wat ze doen, zij weten precies wat zij aan het doen zijn maar zij zullen alle manieren gebruiken om een gedrogeerde, gepacificeerde populatie te verkrijgen. Het is gemakkelijker om ons door de veranderingen te brengen waar we nu doorheen aan het gaan zijn. En geloof me, de veranderingen die we nu aan het zien zijn zijn nog niets vergeleken met wat er nog moet gaat komen.

Sean: Ik neem dat zeker als waarheid aan weet je. En mijn eigen ervaring is en misschien is dit iets in mijn benadering van mensen, maar zelfs intelligente mensen weet je, ik was ongeveer een maand geleden met mijn familie en ik zei: “kijk naar het World Economic Forum en wat zij voor het komende jaar voorspellen, en dit gaat er gebeuren. Kijk goed naar het DCDC Rapport en zie dat de opstanden al beginnen. De prognose is dat zij op grote schaal in 2010 gaan beginnen. Kijk naar dit materiaal en wat er aankomt.” En zij zouden gaan kijken en het lezen. Mijn broer bijvoorbeeld, ik stuurde hem een bericht dat hij moest kijken naar Norman Dodd in zijn interview met G. Edward Griffin over de foundations, en ik heb nog steeds niets teruggehoord. Hij denkt dat het een soort fantasie is, gewoon een verzinsel. En iets anders was, toen ik met mijn broer sprak, hij is een grote ‘carbon credit greeny’ guy en we hadden er een heel gesprek over, en hij zei “weet je, ik volg de Malthusiaanse theorie”. Ik zei “Wat?! Weet je wie deze man was? Weet je wat hij gedaan heeft en waar hij vandaag komt?“ En hij zei: ”Nee” en ik gaf hem informatie over deze econoom die voor de Britse Oost-Indische Compagnie werkte. Deze greenies, zij weten niet wie zij aan het volgen zijn.

Alan: Dat weten zij niet. Zij zijn net als gehypnotiseerde kinderen die de rattevanger (Pied Piper) volgen en zij kunnen niet voor zichzelf denken, zij kunnen alleen hun download herhalen en zij geloven erin, zij zijn niet kritisch over hun download. 

Sean: Voordat ik het vergeet Alan, ik wilde je bedanken voor de energie die je hierin stopt, want ik weet, als ik iemand tegenkom die wakker begint te worden, die oor heeft en wil horen en wil luisteren, dan begin ik deze agenda uit te leggen en deze is zo groot en alomvattend, ik weet dat het veel energie kost dus ik waardeer de energie die jij hierin steekt.

Alan: Wel, het kost veel energie maar we moeten het blijven proberen, dat is alles wat we kunnen doen. Bedankt voor het bellen.

En Hamish en ikzelf in Ontario, Canada wensen je een fijne avond en moge je god, of je goden, met je gaan.

Vertaling: Hensel,  januari 2010

 

Link naar audio:  LUISTER / DOWNLOAD

Links naar behandelde artikelen:

"The G20 moves the world a step closer to a global currency" by Ambrose Evans-Pritchard (telegraph.co.uk) - April 7, 2009.

"Hyperactivity drug 'could help solve Britain's obesity crisis' " door Chris Irvine (telegraph.co.uk) - April 7, 2009.

"Mass drugging suggested to halt Britain's obesity crisis" (wiseupjournal.com) - April 7, 2009.

INFORMED CHOICE – “Vaccine Ingredients" (informedchoice.info).

"Why boys need a jab for cervical cancer: Only then will girls be totally protected, say experts" by Daniel Martin (dailymail.co.uk) - April 2, 2009.

"Boys to be injected with notoriously dangerous cervical cancer jab" (wiseupjournal.com) - April 2, 2009.

"Twelve-year-old girl paralysed 'after being given cervical cancer jab' " (dailymail.co.uk) - Dec. 14, 2008.