Alan Watt

Interview op

The Alex Jones Show

 

Oorspronkelijk LIVE uitgezonden op

woensdag 16 december 2009

op www.infowars.com en

www.gcnlive.com

 

In Nederlandse vertaling

 WEBSITES ALAN: cuttingthroughthematrix.com

Alternatieve sites: cuttingthroughthematrix.net, .org ,  .us ,   .ca ,

alanwattcuttingthroughthematrix.ca    

Spiegelsites: cuttingthrough.jenkness.com, cuttingthroughthematrix.ethrx.com

Europese site: alanwattsentientsentinel.eu

 

EMAIL: alanwattcuttingthrough@yahoo.com

 

 

 

Alex: We zullen doorgaan met John, Jeremy, Andy, John en vele anderen, het gratis nummer is 0800-259931. Dit is een ingekort interview van slechts één uur met Alan. Normaal is het een vol interview maar Alan heeft zoveel te zeggen en ik heb zoveel toe te voegen. We zullen hem in begin januari een paar uur als gast terughebben. Laten we ervoor zorgen dat we dat met hem afspreken voordat hij ons verlaat.

 

Hij is een groot onderdeel van “Fall of the Republic, the Presidency of Barack H. Obama”, over de wereldregering, de bank/carbon overname. Deze film had niet op een betere tijd uit kunnen komen. Hij  is aan het exploderen, meer dan iedere andere film die ik ooit geproduceerd heb. Je kunt er een gratis “Obama als the Jokert-shirt of een gratis “Don’t try on me” t-shirt bij krijgen, op infowars.com, tot Kerstmis, dus zorg ervoor dat je vandaag bestelt op infowars.com, en jouw aankoop maakt dit radioprogramma mogelijk. We hebben meer kortingen, meer combi’s, meer gratis video’s dan we ooit aangeboden hebben op infowars.com. En op prisonplanet.tv is er nu een vijf maanden gratis aanbod. Dus check dat uit.

 

We gaan naar Alan Watt van cuttingthroughthematrix.com. Als eerste, ik heb je niet meer gesproken sinds je een exemplaar van ons gekregen hebt, nadat de jongens je een paar maanden geleden in Canada kwamen filmen. Wat vind je van “Fall of the Republic”, Alan?

 

Alan: Het heeft een grote impact. Het gaat nu over de hele planeet heen. Ik krijg emails van heel veel mensen die zeggen dat ze de film gezien hebben. Het raakt sommige mensen tussen de ogen. En dat is heel erg goed want we hebben geen tijd te verliezen in het inhalen. We moeten tot de werkelijkheid opgeschrikt worden en ik denk dat deze film helpt om dat te doen.

 

Alex: Wat denk je van de film zelf? Ik wil je eerlijke beoordeling.

 

Alan: Het is heel goed gedaan, heel goed. Zelfs de camera mannen toen zij hier waren en de opname maakten, zij kenden hun materiaal ook. En ik weet niet wie het gemonteerd heeft, maar ze hebben zeker goed werk gedaan om al de verschillende zaken bij elkaar te brengen, het te laten lopen, de onderwerpen te laten lopen zodat de mensen die niet al teveel wisten een begrip kunnen krijgen. En ze nemen hen er in een samengeperste vorm doorheen. En dat is wat we vandaag moeten doen. Want we kunnen geen complete, levenslange opleiding aan mensen geven, heel snel. We kunnen het alleen voor hen samenbrengen en hen de belangrijke onderdelen geven en werkelijk benadrukken hoe het gedaan wordt en waar het heengaat als zij niet deelnemen in hun eigen toekomst.

 

Alex: En wij laten mensen zien: hier is de globalistische agenda. Hier zijn hun eigen documenten. Hier zijn hun eigen verklaringen. Wil jij dit voor jezelf en je toekomst? Wil je een slaaf zijn die uiteindelijk geëuthaniseerd zal worden? De beslissing ligt bij jou.

 

Een van de weinige kritieken die ik op “Fall of the Republic” heb gekregen is: “wel, ik wist heel veel hiervan al” of “hier zit heel veel basismateriaal in”. Ja, dat is het hele punt van de “Obama Deception” en “Fall of the Republic”, het is goed gedaan, goed geproduceerd en met heel goede graphics. En er zit ook veel nieuwe informatie in. Maar inderdaad, het geeft mensen de basisinformatie want wij proberen mensen te bereiken die geen idee hebben wat er aan de hand is.

 

Alan: Ja, en bovendien, als je mensen bij elkaar hebt die weten samen met mensen die niet weten, in plaats van dat je door materiaal heengaat door boeken in wekelijkse bijeenkomsten door te nemen, als je allemaal dezelfde video hebt gezien kun je het daarna zelf bediscussiëren en inhaken, het is een goede manier om snel in te halen. Je moet iets gemeenschappelijks hebben, iets dat je allemaal gezien of gelezen hebt. Dat is de manier waarop het vandaag gedaan kan worden. We hebben geen tijd om een geschiedenis van de afgelopen honderd jaar te geven, we hebben gewoon geen tijd. Dus je moet het samenpersen tot de belangrijke onderdelen zodat mensen die beginnen het kunnen begrijpen, zodat ze daarna met jou kunnen praten, met de informatie die je deelt. Dat is de manier waarop we het moeten doen.

 

Alex: Als ze eenmaal een basis blauwdruk hebben van slechts een deel van het systeem - het is namelijk te complex om iemand het hele beeld te kunnen geven. Ik bedoel, ik ben nog iedere dag aan het leren, het is zo groot en zo complex, en ze hebben zoveel specialismen die al zo lang werken aan al deze onderdelen van dit matrixsysteem - maar als de mensen eenmaal een basisbegrip hebben, een basis cursus in hersenchirurgie, kunnen ze daarna de andere “konijnesporen” en de grotere gestalts voor zichzelf vinden terwijl hun palet zich ontwikkelt.

 

Alan: Dat klopt. Je moet begrijpen, we staan tegenover ORGANISATIE. Organisatie is al meer 100 jaar gestaag aan het werk, met non-gouvernementele organisaties die getraind zijn, in een schooltype format, stapsgewijs, opgewaardeerd met hun visie van de toekomst. Zij zijn georganiseerd, zij worden gefinancierd. Sommige van hen zijn fulltime werknemers, zij krijgen salarissen van de grote foundations en hebben pensioenfondsen. Daar staan we tegenover, enorme organisatie. Wij moeten het doen met wat we hebben en we moeten het heel snel en precies doen.

 

Alex: Blijf aan de lijn.

 

***

 

Alex: Ik was trouwens “Fall of the Republic” aan het pluggen. Het is echt mijn beste film, het best geproduceerd, de meeste informatie, most timely (heel goed getimed), de hoogste kwaliteit. En Walden Hensen, het hoofd van ons expeditie-afdeling, legde me uit: UPS kan overal in de Verenigde Staten binnen vier dagen bezorgen. Zij zeggen binnen zes werkdagen, buiten Kerstmis om, dus de bestellingen die vandaag en morgen geplaatst worden, worden door UPS gegarandeerd overal in de Verenigde Staten voor Kerstmis bezorgd te worden. Nu, voor de meeste plaatsen geldt twee of drie dagen. Sommige mensen willen gewone mail, je kunt ook altijd op die manier bestellen, maar wij kwamen erachter dat UPS …ik bedoel, de US mail is heel erg slecht. Ik heb een stel rapporten gezien over postkantoren die post gewoon weggooien, het kan ze niet eens schelen. Pensioencheques, speelgoed. Het is de overheid en als het je niet zint komt het SWAT-team langs Ik bedoel, zij hebben de SWAT-teams, zij hebben je belastinggeld. Ik wil het postkantoor helemaal niet afkraken, er zitten een paar geweldige mensen op het postkantoor. Het punt is, als je “Fall of the Republic” wilt bestellen en “Endgame” gratis wilt ontvangen, of als je “Fall of the Republic” wilt bestellen en een gratis “Reflections and Warnings” wilt ontvangen ... Kom maar binnen Walden. Walden is nu hier, ik probeerde hem al eerder hier te krijgen … heel snel: Dus als zij hun bestelling vandaag of morgen plaatsen kunnen jullie het de dag erna de deur uitdoen en dan garandeert UPS dat het er voor Kerstmis is?

 

Walden: Dan is het er voor Kerstmis. Als je je bestelling voor morgenochtend 8 uur plaatst krijg je het voor de Kerst binnen, gegarandeerd.

 

Alex: Dus het is acht uur morgenochtend? Want jullie willen alles morgen de deur uit doen.

 

Walden: Als je vandaag bestelt gaat het er ook vandaag uit, maar we denken dat we die van morgen ook kunnen doen.

 

Alex: Wow, eerst liepen we twee weken achter met versturen, maar nu hebben we Walden en nu versturen we het vaak dezelfde dag dat de bestelling geplaatst wordt.

 

Walden: We zijn bij, iedereen die vanmorgen zijn bestelling plaatst gaat er vandaag uit.

 

Alex: Dat is goed en er zijn veel kleine kwade engelen, die door schoorstenen naar beneden komen om mensen dvd’s brengen.

 

Walden: Hahaha.

 

Alex: Hahaha.  Dragen jullie ook elfenmutsjes daar?

 

Walden: Nog niet, maar ik zal ervoor zorgen dat ze ze gaan dragen.

 

Alex: Hé, het publiek gelooft dat ijsberen niet kunnen zwemmen, waarom niet zeggen dat elfen bestaan?

 

Walden: Waarom niet?

 

Alex: Misschien is Al Gore Sinterklaas. Hij zal dit cadeau niet leuk vinden. Nogmaals, gratis t-shirts  waar je uit kunt kiezen als je “Fall of the Republic” bestelt. Ik wil gewoon dat mensen dit hebben. Nu, veel UPS materiaal dat deze vrijdag zelfs weggaat komt bij de meeste mensen aan. Klopt dat?

 

Walden: Ja, bij de meeste mensen komt het aan. Voor de meeste plaatsen geldt drie werkdagen. Dus als de meerderheid van de mensen morgen of vrijdagochtend bestellen zullen ze het nog steeds krijgen, we kunnen het alleen niet garanderen. Gegarandeerd is het als je voor morgenochtend acht uur bestelt, maar je hebt nog steeds een goede kans dat je het wel ontvangt.

 

Alex: Je kunt altijd een prisonplanet.tv lidmaatschap krijgen en het delen met anderen. Walden, heel erg bedankt dat je langskwam om met ons te praten. Goed werk. Oké, ik zal nu mijn mond dichthouden en naar Alan Watt teruggaan. Alan Watt, genoeg nu over Kerstmis en “Fall of the Republic”. We hebben totale mindcontrol dat in het hele land gevestigd wordt. Over heel de Verenigde Staten en Europa, de Westerse wereld, dit is on record! (gepubliceerd): Kinderen die rapportages over hun ouders schrijven. We kunnen bevestigen dat de Power Authority Texas, Central Texas, via de openbare scholen kinderen dca’s (formulieren) over hun ouders laat invullen en als ze het niet doen krijgen ze een slecht cijfer. Dan heb ik hier een bericht over een jongen die een portret van Jezus tekende. Hij werd van school gestuurd en krijgt een psychologische onderzoek. Op prisonplanet.tv  zie je een beeld hiervan. We leven echt in een geheime politie staat-achtige tirannie. De RAND Corporation kondigt al aan dat al jouw lokale politiedepartementen openlijk gefederaliseerd zijn. Normale leger garnizoenen zullen als gewone politie gestationeerd worden als een Rapid Reaction Force, die de lokale politie afdelingen overnemen. Dat staat in dit RAND Corporation rapport. Er is zoveel gaande. Kun jij daar doorheen gaan, Alan Watt? En daarna jouw visie op wat er in Kopenhagen gebeurt. Is hun programma werkelijk in diepe problemen?

 

Alan: Wel, we komen erachter dat de Verenigde Staten het laatste land zijn om volledig gesocialiseerd te worden. Dit is een socialistisch systeem. Het is al helemaal door heel Europa heen, vooral in Groot-Brittannië, Groot-Brittannië is op dit moment een ongelooflijk land. Terug in de jaren ’80 stelden ze een Chief Police Association aan het hoofd van al de politie over heel Groot-Brittannië aan, ze zouden  oorlogsrecht gebruiken indien Groot Brittannië geofferd zou moeten worden voor de eerste nucleaire aanvallen zodat de Verenigde Staten gespaard konden worden. Dus het is nooit uit die toestand gekomen. En op die manier is het voor de federale overheid gemakkelijker om het over te nemen. En dit is een gesocialiseerd systeem. Ik vertel mensen zo vaak, raak niet in de war met fascisme, communisme en socialisme, het is allemaal hetzelfde begrijp je, en wat vandaag gebruikt wordt. Lang geleden werd door de grote machten en de economen, en de mensen die het banksysteem van de wereld runden, samen met de politici en de Fabian Society, besloten dat zij een socialistisch systeem binnen moesten brengen en het publiek moesten trainen, stapsgewijs, om toe te laten dat de deskundigen aan de top voor al de grote problemen zouden zorgdragen terwijl wij op de bodem verteld kregen om te spelen. Dat is sindsdien heel succesvol geweest, met name vanaf de jaren ’60 en daarna. Dus wij zijn uit beeld.  De meeste mensen zijn heel tevreden …

 

Alex: Ja, dat klopt. Zij maakten het tot een moreel recht alsof het cool is dat het mannen en vrouwen niets kan schelen en dat ze niet betrokken zijn. Het is niet cool om betrokken te zijn. Het is leuk om een idioot te zijn.

 

Alan: Dat klopt. En terwijl wij allemaal idioten waren en speelden en zij iedereen credit cards toegooiden… en ze gaven een jeugdcultuur, een aanhoudende jeugdcultuur, waar iedereen na een bepaalde leeftijd gewoonweg niet bestaat. Zij wilden niet dat er oudere, wijze mensen in het spel kwamen die met hun kennis van de geschiedenis enzo mensen onderwezen over wat er werkelijk gaande was. Dat is heel succesvol geweest. Dat was onderdeel van …

 

Alex: De oudere mensen,”zij zijn gewoon die mensen uitgeroeid moeten worden” en nu hebben Time en Newsweek artikelen over: “Laten we al de oude mensen vermoorden, het is zo liberaal”.

 

Alan: Dat klopt. En dat komt er aan. Ze zijn begonnen in Nederland, met euthanasie. Groot-Brittannië heeft ook pas wetten doorgevoerd. De Verenigde Staten in het begin van dit jaar, openlijk.  Dus dat is de agenda. Dit is allemaal beschreven, opnieuw, ga terug naar de tijd van H.G. Wells en de Utopianen en Fabianen. En ook populatiebeheersing, om aan de ene kant abortus en sterilisatie op te voeren - dat komt er trouwens aan, het is onderdeel van het Verdrag van Kopenhagen - en daarna ook de andere kant omhoog te brengen. Obama heeft de communistische verklaringen al uitgeroepen. En dat is wat het is, mensen, als je het niet wist, je leeft onder dit systeem. Kijk naar al de mensen die nu in de staf zitten, velen van hen zijn communisten en zij zijn ware gelovigen in dit wereldfabiaanse systeem van socialisme waar deskundigen heersen.

 

Alex: Maar net zoals de media ons in 1991 vertelden dat het communisme niet bestond zeggen zij nu: “er bestaat geen nieuwe wereld orde”, zelfs als zij het aankondigen! Zelfs als ik twee weken geleden in een verkooprapportage lees dat de best verkochte shirts hamer-en-sikkel shirts zijn!

 

Alan: Dat klopt. En veel Amerikaanse tieners dragen ze en denken dat het allemaal cool en trendy is. En we moeten ons ook herinneren: terug in de jaren ’50, herinner, deed de Reece Commissie, die door het Congres geautoriseerd was, onderzoek naar de van belasting vrijgestelde foundations, de grote Rockefellers, Ford, Carnegie, al de anderen, die al de uiterst linkse groepen financierden. En senator Norman Dodd - hij staat op Youtube en vertelt hierover - hij was verbijsterd toen hij van de CEO van Ford Foundation te horen kreeg dat het de taak van de foundation was om NGO’s (non-gouvernementel organisaties) enzo te financieren om op die manier de samenleving en de cultuur zodanig te veranderen, in de Westerse wereld en vooral in Amerika, dat deze uiteindelijk naadloos bij het Sovjet systeem zou aansluiten. Dat is gebeurd. Dat is gebeurd. En nu gaan zij voor de volgende stap. Want in marxiaanse economie moeten zij alles onder een wereldregering gecentraliseerd hebben. Daarvoor zijn de Verenigde Naties opgericht, om dat te worden, met het IMF aan de top, de Wereldbank en al de andere ...

 

Alex: Alan, om je in de rede te vallen: Vanuit jouw onderzoek, hoe sluit Rusland aan bij dit alles? Rusland betaalt mensen nu om kinderen te nemen, zij hebben 45 miljoen mensen verloren door de globalisering. Zij spreken over de Nieuwe Wereld Orde op hun televisie. Gaat Rusland tenonder aan de Nieuwe Wereld Orde of gokt zij op een betere positie in de Nieuwe Wereld Orde?

 

Alan: Op een betere positie, maar ook .… je moet ook begrijpen, toen de Bolsjewistische Revolutie Rusland overnam: de Bolsjewieken bestonden voornamelijk uit niet-Russen die de Sovjet-Unie binnengingen. En zij leidden de gehele Sovjet Unie door het hele Sovjet tijdperk heen. Toen de muur …

 

Alex: Ze kwamen uit Brooklyn.

 

Alan: Brooklyn, dat klopt.

 

Alex: En nu zijn het de Neocons.

 

Alan. Dat klopt ook. En nadat de muur neerkwam, en nog ervoor, trokken velen weg. Velen gingen naar Israël. Velen vestigden zich in Californië, Toronto en andere plaatsen om de agenda van de samenvoeging hier voort te zetten. Nu, Gorbatsjov zelf, herinner, die de president van de Sovjet-Unie was, werd door Margaret Thatcher op wereldtour meegenomen. Aan haar arm, arm in arm. En zij introduceerde hem aan de wereld als een nieuwe soort communist. Dus zij hadden hem al uitgekozen om de Sovjet Unie te leiden terwijl zij de muur neerbrachten. En we moeten teruggaan naar Lenin. Lenin zei dat het dictatorschap ongeveer 70 of 80 jaar zou duren en daarna was het de bedoeling dat het samen zou gaan met het Westen waar het nieuwe systeem zou opkomen dat niet helemaal kapitalistisch en niet helemaal communistisch is. Het is een socialistisch-Fabiaans systeem. Wereldwijd. Gerund door deskundigen, eugenetici, al de mensen aan de top. Een geplande samenleving, een geplande populatie. En dat is zich nu op dit moment aan het afspelen, terwijl wij leven zien wij de mensen die in Obama’s systeem aangesteld zijn. We weten wie zij allemaal zijn. Ze hebben ongelooflijke geschiedenissen van betrokkenheid in deze communistische techniek en de Fabian Society. Holdren zou

 

Alex: Dit is niet een Joseph McCarthy, dit is een Alex Jones of een Alan Watt. Alan - ik weet dat omdat ik al de boeken ook gelezen heb - leest boeken die geschreven zijn door Gorbatsjov, geschreven zijn door H.G. Wells, geschreven door Leon Trotsky, geschreven door Joseph Stalin, door Vladimir Lenin. Wij vertellen je wat zij zeiden. En nu is hun wereldregering hier.

 

Alan: Ja.

 

***

 

Alex: Trouwens, Fox News laat de tien grootste verhalen van 2009 zien. Eén ervan is hoe de Japanese regering lithium, een antipsychoticum, in de watervoorraad wil doen. Ik zal een stukje uit het nieuws laten zien: “De meeste gemeentelijke watervoorraden van de Verenigde Staten hebben al lithium toegevoegd”.  Je kunt de toxische rapporten doornemen van het water van Europese steden. Je komt erachter dat het er niet zo maar in terecht komt, zij voegen het eraan toe. Weet je, de nationale media bellen me voortdurend op, Alan Watt, en zij zeggen: “Jij bent gek, jij zegt dat ze kankervirussen in vaccins stoppen, jij zegt dat ze drugs in het water doen.” En dan begin ik hen mainstream artikelen te mailen en dan houden ze heel snel op. Ze denken altijd dat ze me beet hebben. En dan spreek ik met zo’n yuppie producent en ik zeg, “kunnen je kinderen je niets schelen?” En dan beginnen ze zich hun zielige machtspositie echt te realiseren, van leugens, zij beledigen hun eigen kinderen. Maar zij giechelen een beetje en gaan ermee door. Heel kort Alan, wat zegt jouw onderzoek over kankervirussen in vaccins en kalmerend gif in het water?

 

Alan: Het zijn heel erg oude technieken. Zij begonnen met fluoride, natuurlijk, vroeger, zij wisten dit aan het begin van de 20e eeuw en wat het met mensen deed, het maakte hen plooibaarder en makkelijker te managen. In Japan ook, toen zij voor het eerst ontdekten dat een bepaald dorp in Japan vele jaren geleden veel kalmer waren dan de gemiddelde dorpeling. En zij testten het water en er zat natuurlijk lithium in. Dus daar kwam dit idee vandaan. Als je dit aan de watervoorraad van mensen toevoegt worden ze volgzamer en zijn ze gemakkelijker te managen. Ze maken zich niet zoveel zorgen over wat er in de grote wereld gebeurt of wat er in de toekomst zal gaan gebeuren. En daarom voegen ze het er in de hele wereld aan toe.

 

Om dit te kunnen begrijpen moet je teruggaan naar Julian Huxley, de broer van Aldous Huxley. Zijn grootvader was Sir Thomas Huxley, de beste vriend van Charles Darwin. En Darwinisme is een groot onderdeel van deze hele socialistische agenda, het gaf hen munitie voor hun doel en voor hun plannen voor de toekomst, gebaseerd op superieure typen, inferieure typen enzovoort. Julian Huxley sprak over het komende systeem van control, waarbij ze beslist farmacologie zouden gebruiken. En ze zouden hypnose, technieken van overreding gebruiken, op televisie enzovoort. Dat zouden zij op het publiek toepassen. En het is al heel succesvol geweest. Naast wat er allemaal nog door de doktoren voorgeschreven wordt in de business van de kalmerende middelen, stoppen ze het ook in het water.

 

En je moet je ook verdiepen in de geschriften van een andere hardline communist, die trouwens voor MI5 werkte, zoals de meeste van hen deden, ha, en dat was Arthur Koestler. Het is vrijgegeven dat hij een agent voor hen was. Hij werkte in de jaren ‘60 met de Verenigde Naties aan projecten om manieren te vinden om op de menselijke hersenen chemische lobotomie toe te passen, of op virale of bacteriële manieren. Ze spraken over het richten van biologische oorlogsvoering technieken rechtstreeks op het brein zelf door injecties, hij zei: “we kunnen het door het voedsel doen, we kunnen het door de watervoorraad doen.” En het enige probleem was het introduceren ervan. En natuurlijk, het publiek mocht het niet te weten komen. En de Verenigde Naties had verschillende teams die allemaal aan hetzelfde project werkten, er gingen miljoenen dollars naar de onderzoeken. Rusland nam de rechtstreekse weg om op mensen fysieke lobotomie toe te passen, verplicht.  Je weet wel, het criminele element, mensen die zich uitspraken met wrong-think of die een inflexibele mening hadden. Dat was een psychiatrische stoornis. Dan zouden ze lobotomie op diegene toepassen. Maar zij kwamen erachter dat ze het door middel van de inentingen konden doen, waar ze iets direct naar het brein konden brengen. De koorts ontwikkelt zich vervolgens in de baby, en vanaf daar (stukje zin onverstaanbaar) Om eerlijk te zijn is dat denk ik allemaal gedaan.

 

Alex: Wat goed is, je krijgt dan een deels gelobotomiseerde biologische robot die je daarna kunt programmeren. Want programmering werkt niet als het niet vroeg begonnen wordt en als de persoon een vooruitstevend intellect heeft dat daarna de programmering ontdekt. Het zal dan moeilijk zijn om van alles af te komen maar mensen met een sterkere wil die ook intelligent zijn kunnen het programma weerstaan. Maar veel mensen die gemiddeld intelligent zijn, zijn nu borderline achterlijk. En daarom kun je hen niet bereiken.

 

Alan: En de Verenigde Naties hebben de afgelopen vier jaar het officiële IQ gemiddelde met iets van vier of vijf punten verlaagd.

 

Alex: Ja, binnenkort kunnen genieën hun schoenveters strikken.

 

Alan: Dat klopt. Dat klopt ja.

 

Alex: En zij giechelen en lachen hierom. En hun argument is: “Hé, kijk, het kan het publiek niet schelen dat wij hun hersenen kapotmaken.” Zij verdienen het om verder gelobotomiseerd te worden.”

 

Alan: En we hebben nu de enorme campagnes met de nep grieppandemie enzo, om de mensen angst aan te jagen zodat zij gehoorzamen en de laatste, meest geavanceerde bio-oorlogsvoerings techniek gaan halen die hen verder lobotomiseert. Het is allemaal onderdeel van hetzelfde systeem, zij kunnen niet om vrijwilligers vragen…

 

Alex: Alan Watt, blijf aan de lijn. Ik wil jouw visie op de griep. Daarna Kopenhagen en dan een paar telefoontjes en we zullen die clip van FOX news over het drogeren van je water laten zien. Het is het nieuwste en coolste! Natuurlijk doen ze het al lang.

 

***

 

Alex: Ja, hier is FOX news, en ik heb MSNBC gezien, de clips op Youtube, waar ze voorstellen om Prozac aan het water toe te voegen, en de federale regering stelt ook voor om statons (onvertaald) aan het water toe te voegen. Zij leren kinderen nu dat kinderen van vijf jaar anti-cholesterol drugs nodig hebben. Die eten je lever volledig op! Het helpt je niet eens met je cholesterol, het zijn allemaal leugens! Nu, er zitten in de Verenigde Staten gemiddeld meer dan 150 chemicaliën in het water, hetzelfde in Canada en het Verenigd Koninkrijk, op sommige plaatsen meer dan 300, en het is lithium, want lithium is een zwaar metaal, heel erg giftig. Het is hetzelfde met fluoride, sodiumfluoride. Maar als je fluoride hoort, dat is een term onder federale regultering voor meer dan 350 chemicaliën die erin gestopt mogen worden. Ik bedoel, kwik, alles … zij zijn je aan het vermoorden, oké?  Daarom zien mensen er zo slecht uit, terwijl ze proberen te sporten en gezond te eten. Dit zijn zieke mensen oké, zij schrijven openlijk leerboeken over hoe ze ons willen vermoorden. We zullen hier zo met Alan over praten, groot deskundige een groot onderdeel van “Fall of the Republic”. Maar hier is eerst FOX Television:

 

A: “Met nog twee weken tot het einde van 2009 kijken we terug naar de meest interessante ontdekkingen op het gebied van de gezondheidszorg van het afgelopen jaar. Bij ons is medisch deskundige dr. Elca Georgia om erover te praten. Goedemorgen!

 

B: Goedemorgen.

 

A: Als eerste, de Verenigde Staten voegt al decennialang fluoride aan de watervoorraad toe tegen tandbederf. Nu stellen onderzoekers in Japan voor om lithium toe te voegen. Waarom is dat?

 

B: Wel, ze stellen het niet voor maar ze verdiepen zich er zeker in. Lithium is een medicatie die in voorgeschreven doses stemmingsstoornissen behandelt in mensen met bipolaire stoornis of manische depressie. En deze onderzoekers in Japan kwamen erachter dat in de watervoorraad van bepaalde gemeenschappen natuurlijk lithium aanwezig is en in die gemeenschappen hebben zij een lager zelfmoordpercentage. Dus zij zijn echt aan het onderzoeken of bepaalde hoeveelheden lithium de gemoedstoestand zodanig kan veranderen, op een positieve manier, zonder de slechte bijwerkingen van lithium, dat het zelfmoordpercentage omlaag gaat. Een heel interessant concept. Weet je, het is dezelfde reden waarom we jodium en zout en fluoride aan het water toevoegen. Er zijn veel verschillende manieren waarop we bepaalde hoeveelheden chemicaliën aan de normale watervoorraad en het voedsel toevoegen om de gezondheid van mensen te helpen.

 

A: Hoewel, dit is de eerste die de gemoedstoestand van mensen en de hersenen beïnvloedt. Ik ben zeker dat  dit bij veel mensen grote vraagtekens oproept….”

 

 

Alex: Oké, dus wat zij doen, ze brengen het als iets geweldigs, maar het wordt al gedaan. Lithium wordt al in je watervoorraad gedaan. Je kunt een EPA verslag voor iedere grote stad raadplegen. En zeker, ze kunnen zeggen dat kleine gemeenten bepaalde natuurlijke hoeveelheden in hun water hebben. Sommige gemeenten hebben natuurlijke hoeveelheden kwik of arsenicum of cyanide in hun water maar dat betekent nog niet dat je het wilt drinken! Alan Watt, ze maken ons hier echt klaar voor. Want zij weten dat wij onthullen wat zij al in het water doen. Dus ze zeggen: “ja, we zijn jullie met chemtrails aan het besprayen”. John P. Holdren heeft dit afgelopen jaar toegegeven. En “ja, we doen van alles in het water”. Wat is daar mis mee?

 

Alan: We moeten in de tijd teruggaan om ons te realiseren dat er niets nieuws is aan het idee. De grote jongens hadden globale bijeenkomsten, zelfs terug in de jaren ’30, 40, ’50, altijd kijkend naar deze toekomstige globale samenleving die zij in het leven zouden roepen. En zij bespraken de manieren om dat te doen. En farmacologie was een groot onderdeel, daar bestaat geen twijfel over, ze spraken er altijd over om farmacologie te gebruiken. Je komt erachter met Bzigniew Brzezinsky, de man die zegt dat hij zijn eigen man als President heeft, hij heeft hem immers getraind, in zijn boek “Between Two Ages dat hij in de jaren ’70 publiceerde. Hierin sprak hij over mindcontrol. Hij sprak over “the technetronic era”. Maar hij sprak ook over andere methoden waarbij het publiek volgzaam gemaakt wordt Hij zei dat het op elektronische wijze kon, door het gebruik van staande golven (standing waves), over een geheel continent als dat nodig mocht zijn. Dit betekent dat het in de jaren ’70 al uitgetest was. Het werkt dus. Maar zij bespraken ook andere methoden die het publiek meegaand maken.

 

Alex: Er kwam acht jaar geleden een artikel in The Baltimore Sun uit, waarin stond: “DARPA test in grote steden kalmerende golven uit” om iedereen blij te maken. Wat is er mis met kalmerende golven, Alan? Waarom zijn jij en ik anders? Waarom houden wij niet van de regering omdat zij een giftig, zwaar metaal in ons water doen om onze hersenen schade toe te brengen? Waarom houden wij niet van mindcontrol torens? Waarom houden wij niet van politie in zwarte uniformen en geheime arrestaties en marteling? Wat is er mis met ons Alan Watt?

 

Alan: Ik denk dat er iets mis is met de opname van deze specifieke chemicaliën in onze hersenen. Misschien worden deze ergens anders heen geleid. Wat inderdaad gebeurt in de fysiologie van bepaalde mensen. Het is hetzelfde met inentingen. Met de standaard vaccinaties in de kinderjaren zijn de dokteren allemaal getraind om de moeder te vertellen: “maak je geen zorgen als het kind koorts krijgt, het zit in het hoofd”. Wel, als je een ontsteking in het hoofd hebt heb je een ontsteking in de hersenen. De ontsteking veroorzaakt het afsterven van hersencellen. Dus dit is zogenaamd allemaal normaal. Volgens de agenda is het ook normaal.

 

Alex: “Wij beschadigen de hersenen van jouw kind en verlagen hun IQ met drie punten en na 50 shots zijn ze achterlijk. Maak je geen zorgen, ik heb macht, Ik draag een witte laboratorium jas, oh, ik houd van mijn minnares.” Oh…Ga verder.

 

Alan: De bio-oorlogsvoering chemicaliën verbinden zich met aminozuren die naar de hersenen gaan en er zijn altijd een paar individuen waarbij het door een andere fysiologie soms naar een andere plaats in het lichaam gaat en dan krijgen ze verschillende allergieën. Dat is een heel gebruikelijk symptoom.

 

Alex: Ken je de film “Serenity”. Je hebt ‘m misschien gezien, maar voor mensen die ‘m niet gezien hebben: Ze gaan naar een planeet waar iedereen doodgegaan was en ze kwamen erachter dat de regering Prozac in de lucht had gebracht. Maar zij kwamen erachter dat 1% van de mensen een psychopathisch moordenaar (psycho killer) wordt. Dus dat is de manier van de gevestigde orde om te zeggen: “wat wij aan het doen zijn heeft een aantal onbedoelde gevolgen”. Ga verder.

 

Alan: Ja en het is hetzelfde als ze je met verschillende dingen injecteren. Niet iedereen krijgt koorts. Vaak krijgen die kinderen astma of darmproblemen, de rest van hun levens lang.

 

Alex: Zij geven toe dat alle Crohn gevallen antilichamen hebben voor mazelen en andere vaccins omdat de auto-immuniteitsaanval niet je hersenen opat maar je ingewanden!

 

Alan: Dat klopt ja. Je komt erachter dat mensen die die problemen hebben slimmer zijn. Zij zijn zich meer bewust van wat er gaande is omdat hun hersenen onbeschadigd zijn. Nu gaan ze achter iedereen aan, met farmacologie. “De kalmerende middelen”, zoals ze ze openlijk noemen. En herinner, na 11/9 was het Rumsfeld, hij was op de televisie in de Verenigde Staten en het is op de Canadese televisie uitgezonden, een journalist vroeg hem: “Wat gaan jullie doen als er nog een grote crisis komt?“ en hij zei: “we hebben rampenplannen, we hebben geaeroliseerde valium en prozac dat we over hele steden of gebieden kunnen sprayen” En ik dacht, dat is perfect. Want de valium komt snel binnen terwijl de prozac ongeveer een week nodig heeft om in het systeem op te bouwen en het daarna over te nemen. Dus ze hadden deze dingen ik weet niet hoe lang al besproken en klaar liggen.

 

Alex: En nu zijn ze ons aan het besprayen zodat Holdren naar buiten kan komen en zeggen: “Ja, we zijn jullie aan het besprayen”. Hij kan het de Associated Press vertellen, er kunnen video opnames van zijn, maar mensen zeggen gewoon: “Zij zijn mij niet aan het besprayen”. Wel, de wetenschaps-tsaar van het Witte Huis zegt dat het zo is. “Nee, dat doen ze niet”.

 

Alan: Ja, in feite, in New York was er gisteren een bericht in het nieuws. Mensen die kinderen met astma hebben kregen het advies om ’s nachts de oostkant te verlaten vanwege zwaar sprayen met metaaldeeltjes. Dat is alles dat ze in dit kleine berichtje zeiden. Geen onderbouwing of een follow-up of waarom, dat was alles wat ze zeiden!

 

Alex: Oh alan, wat is er verkeerd aan het sprayen met aluminium-oxide, ze helpen je alleen.

 

Alan: Ja, en daarna zal de barium helpen, het bouwt op en je krijgt op jonge leeftijd kanker en geen belasting zult zijn voor de gezondheidszorg die eraan komt. Dit is geen grapje.

 

Alex: Oh, ze houden zoveel van ons, ze zijn zo liefhebbend.

 

Alan: Weet je, je moet je verdiepen in de persoonlijkheden hierachter. En wie er bijvoorbeeld op de Kopenhagen bijeenkomst aanwezig zijn. De grote eugenetici zijn er, de grote Utopianen zijn er, Dennis Meadows is er, hij was één van de grote jongens in de Club van Rome.

 

Alex: Als zij daarover praten …Het hoofd van de Chinese delegatie zegt: “Wij zijn de eigenaar van jullie schulden”. Dat was maandag, in de Associated Press en andere pers. “En wij willen globale regering, een één-kind beleid voor Amerikanen”. En onze regering kondigt aan: “Ja, we zijn hiernaar aan het kijken”.  Ga verder Alan.

 

Alan: En vergeet niet, kijk naar het panel dat in het Amerikaanse Congres aangesteld is, John Holdren zit erin, terug in de jaren ’70 schreef hij met een andere mainline communist het boek Ecoscience”. Zij zijn communisten, hardline communisten. Holdren zelf zei dat hij gedwongen sterilisatie van het publiek wil. Hij zei: “We kunnen het in Amerika niet op dezelfde manier doen als we in India doen”. Want mensen in Amerika zijn beter opgeleid, misschien zouden zij erachter komen. Zij moesten het heimelijk doen en mensen op andere manieren steriliseren. En zij bespraken wat de ideale populatieomvang moest zijn. Nu, deze karakters zijn allemaal aan boord. En je hebt op dit moment je Holdrens in iedere regering van de Westerse wereld, dat is geen toeval, zij zijn nu allemaal aan boord, ze zijn benoemd. En de hele agenda is klaar om nu in ongelooflijke snelheid door te stomen.

 

Herinner ook, in communisme was de vernietiging van het gezin een beginsel. Volgens hen besmetten gezinnen de kinderen - zo ook volgens Bertrand Russell, hij was het hiermee eens - doordat zij verouderde gezinswaarden overbrengen. In andere woorden, die …

 

Alex: En nu hebben ze het overal over het milieu en de milieupolitie, de kinderen schrijven verslagen over ouders, vastgelegd (on record)!

 

Alan: Ja, en zij zeiden in het “Communist Manifesto” ook dat het gezin een vijand is. De staat moet namelijk direct tot jou kunnen spreken zonder dat een familielid om je heen voor je opkomt.

 

Alex: Er zijn nu een paar generaties in Europa en Canada op die manier opgegroeid. Ouders zijn in het nieuws: “Ik ben blij dat mijn kind mijn baas is en verslagen over mij schrijft”.

 

Alan: Ja. En dat was trouwens allemaal onderdeel van de push voor alleenstaande moeders. Mensen realiseren zich niet: ze geven helemaal niets om moeders en vrouwenrechten! Zij gebruiken hen allemaal voor andere doeleinden, om gezinnen uit elkaar te drijven en hen neer te brengen, totdat alleen jij nog over bent,  de EENHEID, zoals in Orwell’s 1984. waar die camera je kan toespreken: “Ja, jij Smith” en er niemand om je heen om je te helpen. En H.G. Wells zei dat, hij zei: “We zullen nooit winnen totdat we iedere burger direct kunnen aanspreken en er geen andere burgers zijn die naast hem staan”. Dat is al hier. Maar je moet ook begrijpen, een andere doelstelling (planck) van het Manifesto was de verdeling van rijkdom (distribution of wealth). En zij konden het niet onder deze schijn doorvoeren omdat iedereen niet zo lang geleden nog wist wat communisme was en wat haar doelstellingen waren.

 

Alex: Het is nu voor de aarde, als je Al Gore betaalt zullen de ijsberen leven.

 

Alan: Ja, ze brachten het onder een andere schijn terug, nog veel slimmer. En ze pakten het in met wat wetenschap en veel nepperij, en heel veel hype en terreur en angstzaaierij als je je niet onderwerpt. En zij brengen precies dezelfde communistische agenda naar buiten.

 

Alex: Zij beloofden nieuwe technologieën die iedereen vrij zouden maken terwijl zij in werkelijkheid een wetenschappelijk dictatorschap aan het opzetten zijn dat niet toestaat dat nieuwe technologieën ontwikkeld worden, dat staat in het verdrag. De communisten, zij waren tachtig jaar geleden favoriet bij hen, Alan?

 

Alan: Ja. Je moet begrijpen, het is nooit doodgegaan. Het is nooit doodgegaan, de Reece Commissie heeft dat aangetoond. Het moest samensmelten met het Westen. Tegen de tijd dat het zou samensmelten moest de cultuur van het Westen al gedegradeerd zijn. En we zijn gedegradeerd, dankzij Hollywood en televisie. En nogmaals, door het academische systeem. Lenin zei het ook: “we moeten een internationale academische autoriteit hebben”. En dat werd uiteindelijk door de Verenigde Naties opgezet, onder UNESCO.

 

Alex: Alles is zo erg gestandaardiseerd tot het punt dat de gemiddelde persoon die afstemt en een nieuwe luisteraar is, ik zie overal mensen op Youtube, zij kijken naar deze video’s maar zeggen: “Waar hebben ze het over?” En het is alsof wij vreemd zijn omdat wij de namen van overheidsgroeperingen kennen. Dat is slecht.

 

Alan: Dat klopt. En ze zijn ook getraind, zoals Brzezinski zei. Tenzij het op de media is zullen zij het niet geloven. Maar als er iets op de mainstream media is dat compleet fictie is zullen ze het wel geloven, zoals de nep grieppandemie. Maar kort geleden nam een groep onder Ted Turner’s Group, een heel groot netwerk, contact met op. Zij vroegen me of ik over globale opwarming wilde praten. Het was nog voor Kopenhagen geloof ik. De twee producenten, een man en een vrouw, hebben heel lang met me gesproken. En ik snapte meteen dat zij iemand wilden die zijn feiten niet kende. Zij wilden iemand die gewoon anti-dit of anti-dat zou zijn. En ik gaf namen, toespraken, opmerkingen van de grote jongens zelf over het creëren van de nep globale opwarmingscrisis, zoals de Club van Rome, en de twee oprichters. Ik noemde hen, ik noemde hun boek. Ik vertelde dat zij met het idee kwamen en dat toegaven in hun boek. Een uur lang gaf ik ze feit na feit na feit. Aan het eind van het uur wist ik dat deze mensen mij niet op hun netwerk zouden brengen, want zij wilden niet iemand die de feiten geeft.

 

Alex: Nee, zij wilden iemand die zou zeggen: “Ik hou van globale opwarming, zo kunnen we beter dienen”. Dan zou je op tv zijn.

 

Alan: Dat klopt. Zij wilden iemand die gewoon op zou komen en emotioneel en kwaad enzo zou zijn, maar die geen feiten had om het te ondersteunen. Dat zou dan de rest van hen in diskrediet brengen, de mensen die de feiten hadden maar nooit gehoord werden.

 

Alex: Maar het systeem is zo in diskrediet gebracht, zelfs als dat het geval was, ik bedoel daarom verliezen de globalisten zoveel stoom in hun wetenschappelijk dictatorschap. “Wemberly School leert kinderen om detectives te zijn” en het zegt dat “zij thuis komen en hun ouders inspecteren”. Dit is buiten Austin, maar het is ook in Austin. Zij komen thuis en inspecteren hun ouders en schrijven daarna detective verslagen over de carbon blauwdruk van hun ouders. Dit vindt in het gehele land plaats. Oh, de vrijheid.

 

Alan: Ja, en in Groot-Brittannië gaan ze nu achter mensen aan die in de landelijke gebieden wonen. Herinner de Agenda 21 van de Verenigde Naties, het is allemaal aan elkaar verbonden. De mensen op het platteland moeten in de reeds overbevolkte steden gepropt worden terwijl deze generatie aan het afsterven is - dat is de sleutel - in de komende 30-40 jaar  En in Groot-Brittannië gaan ze achter de kachels van mensen aan. Als je een bepaalde soort olie stookt voor de verwarming van het huis en je kunt er ook op koken …

 

Alex: Ja, ze sluiten alle industrieën af en dit is allemaal bedoeld, het zijn hun eigen verklaringen, om jouw onafhankelijkheid te vernietigen. Laten we met John uit Maine praten. En na het volgende segment met Andy en David. John, ga je gang.

 

John: Ik ben nu iets van twee weken naar je aan het luisteren en heel veel van wat je zegt klopt echt met mijn ervaring bij Wall Street, ik heb daar tien jaar gewerkt. Ik werkte voor de Deutsche Bank en ik was betrokken in een enorme geld witwasoperatie. Heel veel van de mensen die riepen om hogere belastingen, stopten hun geld op buitenlandse banken, laag op laag, met wettelijke bescherming zodat niemand ze kan vinden.

 

Alex: En het wordt allemaal selectief uitgevoerd. Zij branden alleen de kleine mensen af die hun geld op buitenlandse banken hadden gezet en het geld voor zichzelf stalen. Het zijn private banken, private bankiers die nu de regering runnen en de IRS runnen. Heb je nog meer opmerkingen John?

 

John: ik werkte in het Miami Office en deze banken waren ook betrokken in enorme drugsgeld witwasoperaties.

 

Alex: Je zou er een artikel over moeten schrijven. Maar ik bedoel, ze geven op de Britse televisie nu toe dat de Britse regering de opium verbouwt maar zeggen dat het iets goeds is. Ze komen echt heel erg openlijk naar buiten nu.

 

Alan: Ik geloof dat het gisteren was, er stond een artikel in een Canadese krant en ook in een Amerikaanse krant, dat uit een onderzoek bleek dat de banken daarin … en het is duidelijk dat het een geplande crisis is.

 

Alex: ja, de VN zeiden dat het drugsgeld alles in float (onvertaald) hield. Drugsgeld is goed.

 

Alan: Ja, dat was het wat naar buiten kwam, het drugsgeld deed het. En natuurlijk komt er geen onderzoek naar wie verantwoordelijk is. Omdat zij allemaal weten wie veranwoordelijk is!

 

Alex: Maar als jij met een luciferdoosje aangetroffen word ga je naar een slavenkamp!

 

Alan: Dat klopt. Iemand vanuit de Verenigde Staten belde me op en ze zijn 65 jaar en toen zij een doosje lucifers wilden kopen werd hen gevraagd waarom.

 

Alex: Oja, het is overal, lucifers, spuitverf, medicijnen zonder recept. Aan iedereen worden vragen gesteld. Al de bedienden zijn getraind om iedereen vragen te stellen. Alsof we in red dawn leven.

 

Alan: Dat klopt.

 

Alex: Mensen, we zijn verloren.

 

***

 

Alex: We hebben een groep criminele piraten die onze samenleving runnen, zij trainen je kinderen om je te bespioneren en je te verachten. Zij onderwijzen hen dat zij de baas zijn. Al Gore on tape: “Je ouders weten het niet, jij wel. Jij bent nu in control “. Time Magazine voor kids zegt: “Jouw ouders komen uit een voorbije, kleinzielige generatie, jij wilt vrijheid en de microchip”. Dat is vrij geciteerd. Ik bedoel, het is gewoon bizar. Het is over-the-top, zij intimideren je gewoon zodat je tirannie accepteert, ze gooien het in je gezicht zodat je je overgeeft. Alan Watt, wat is jouw commentaar hierop?

 

Alan: Dat is waar want zij zijn georganiseerd, zoals ik zeg, zij kunnen het niet helpen georganiseerd te zijn, want de grootste bankiers doen mee in deze hele toekomst. Ik was altijd verbijsterd. Victor Rothschild, Lord Victor Rothschild, het is nu vrijgegeven informatie maar zij wisten het al in de jaren ’40, ’50, was een lid van de Communistische Partij op Cambridge. Dus hier is een man die lid is van de rijkste zoniet de rijkste bankfamilie op de planeet. Hij hoorde later ook bij de Mossad. Hij verkocht al de plannen van Groot-Brittannië, inclusief de A-bom, aan de Russen, gaf ze aan hen in feite. En zijn persoonlijk geloof en dit is heel belangrijk, zijn persoonlijk geloof was dat de juiste soort mensen uiteindelijk de wereld zouden runnen. En dit waren de meest intelligente mensen – opnieuw: volgens het Darwiniaanse principe – de mensen die door de eeuwen heenkwamen, rijkdom opstapelden, aan  de top kwamen, aan hun rijkdom vast konden houden bijvoorbeeld, zij hadden het recht om te heersen. Hij zei - voor een bankier was hij een eerlijk mens – : “Geld is alleen een systeem voor het beheersen van mensen en het vergaren van macht voor de mensen aan de top”. Iedereen werkt, zoals Marx zei, arbeid is de enige echte producent die er is. En hij geloofde dat ….

 

Alex: Het gaat niet om het belastinggeld ...

 

Alan: Hij geloofde dat …

 

Alex: Het gaat om macht.

 

Alan: Het gaat om macht. En hij geloofde dat alles geld kon zijn. Dat had hij al bewezen na het Bretton Woods Verdrag toen zij het fractional reserve systeem binnenbrachten en de gouden standaard loslieten.

 

Alex: Nu je het daarover hebt … zij kondigen nu aan dat de Arabieren van de dollar afgaan. Het is het einde van de dollar.

 

Alan: Dat klopt en zij wisten dat. Herinner, toen zij het GATT Verdrag ondertekenden werd het publiek er buiten gehouden. Het werd door geen enkele media uitgelegd wat het General Agreement on Tariffs and Trade was. De belastingbetaler zou de eigen fabrieken betalen om op te doeken en naar China te gaan. Zij hebben nooit gezegd: “Oh, de belastingbetalers zullen deze bedrijven tien jaar lang betalen totdat zij winstgevend zijn”...

 

Alex: Van de 50 miljard GM bailout ging meer dan de helft naar het betalen voor het verplaatsen van de fabrieken naar Brazilië, China en Oost-Europa. Wij betalen letterlijk!

 

Alan: Ja, en het publiek wist helemaal niets totdat opeens overal “Made in China” op stond. Het grootste deel van het publiek is nooit bewust. Maar teruggaand naar Rothschild …

 

Alex: Zij houden ervan om te betalen om hun baan te verliezen! Zij houden van SWAT-teams, zij houden van open grenzen, zij houden ervan dat hun kinderen thuiskomen en hen bevelen uitdelen, zij houden ervan om fluoride te drinken. They love, they love it!

 

Alan: Dat is zo en ze houden ervan om te spelen. Dat is het probleem. Het is een groot probleem. Zij zijn de mensen in het midden die niets zullen doen. Zij zullen iedere weg die de winnaar gaat volgen.

 

Alex: Dat klopt. Dat is waarom zij het doen. Zij denken dat de globalisten aan het winnen zijn en zelfs nu bewezen is dat we een tirannieke wereldregering binnengaan, zeggen zij: “Ik houd ervan, ik houd van mijn kinderen.

 

Alan: “Het zal wel goed met me gaan want ik houd mijn hoofd laag”. Dat is hun houding, ja. Maar Rothschild ..

 

Alex: Het is als in “1984” waarin een man opschept over zijn zoon die een spion is. En als deze hem aangeeft zegt hij: “Ik weet niet waarom die kleine jongen me aangaf maar ik weet zeker dat hij gelijk had. ik ben zo trots op hem.” Alan, geweldig interview, we zullen in januari twee volle uren met je hebben. Alle bellers, sorry, ik zal jullie morgen meer aan het woord laten. Alan, geweldig werk. Jouw website is cuttingthroughthematrix.com. Mijn websites zijn infowars.com en prisonplanet.tv. Laat me je gedag zeggen, Alan, het is het einde van de show. Ga naar Alan kijken in “Fall of the Republic”.

 

Alan:  Heel graag gedaan.

 

 

 

 

Vertaling: Hensel, januari 2010

 

 

 

Link naar audio: LUISTER / DOWNLOAD

 

(http://www.alanwattsentientsentinel.eu/english/audioArchives/audio2009/Alan_Watt_on_TheAlexJonesShow_Dec162009.mp3)