ALAN WATT "CUTTING THROUGH THE MATRIX"

Live Op

Republic Broadcasting Network

vrijdag 30 januari 2009 (#246)

Huxley Bible for New Global Tribal:

"Sir Julian and Aldous Huxley, Aristocratic Pair,
Preaching Humanism to Public, They Emerged from the Lair,
With a Penchant for Dissection of Living and Dead Things,
They Showed Us the Enlightenment Such a Hobby Brings,
Aldous Shocked the People, Novel-'Brave New World,'
Julian Set Humanist Agenda, Leaves Your Hair All Curled,
As He Authoritatively Sets the Future, Chilling to the Bone,
With His Scientific Dictatorship in 'Man Stands Alone,'
He Advocates that Scientists Should Rule Over People
Using Malthusian Doctrine to Cull Down the Sheeple,
Old Gods Must be Toppled, Emotions Cropped Like Lawn,
To Bring In Secular Society, Cold Logic and Babylon"

 

 

In Nederlandse vertaling

 

Dialoog Copyright Alan Watt – 30 januari 2009

(Uitgezonderd Muziek, Literaire Citaten en Opmerkingen van Bellers)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM en

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

Lied: "Code of Silence" door Bruce Springsteen

There's a code of silence that we don't dare speak
There's a wall between us and a river so deep
And we keep pretending that there's nothing wrong
But there's a code of silence and it can't go on


Hi mensen, ik ben Alan Watt en dit is Cutting through the Matrix op 30 januari 2009.
Nieuwkomers kunnen naar www.cuttingthroughthematrix.com gaan en op de website zie je heel veel gesprekken die ik in het verleden gegeven heb waarin ik probeer de losse einden van de geschiedenis aan elkaar te verbinden en mensen te laten zien hoe zij in het systeem van vandaag terechtgekomen zijn. Dat is wat het werkelijk is: het is een compleet systeem, een wereldwijd systeem. Ik probeer je een hoop huiswerk te besparen door aanwijzingen te geven en te laten zien hoe het gedaan werd en ook waar ze ermee naartoe gaan. Want het is een lopende agenda, een geplande samenleving. Geschiedenis ontvouwt zich niet door toevalligheden maar wordt gepland. Zo is het altijd geweest, althans de laatste paar honderd jaar, op zijn minst.


Kijk ook op www.alanwattsentientsentinel.eu waar je geschreven transcripten van deze gesprekken kunt downloaden. Je kunt ze uitprinten en ze worden in de verschillende talen van Europa gemaakt. Je kunt me ook helpen door de boeken te kopen die ik te koop heb en de verschillende andere items die ik op de website www.cuttingthroughthematrix.com verkoop. Er is ook een doneerbutton zodat je me op die manier kunt ondersteunen. Er komt hier niet veel binnen kan ik je verzekeren. Ik zou, als ik al de krachten op het gebied van marketing zou willen gebruiken - de krachten die mensen gebruiken - het geld hier zeker binnen kunnen krijgen. Maar dat is mijn intentie niet, ik zou dan reclame door de show heen moeten maken, door mijn gesprekken heen, en dat zou afleiden van de informatie die ik uitgeef. Maar als je wil kun je me helpen door te gaan door donaties te doen. Je kunt op de website www.cuttingthroughthematrix.com zien hoe je dat kunt doen.

 

Ik heb het de afgelopen weken veel over de geschiedenis gehad van het grote systeem en de verschillende delen van het grote systeem. Dit zijn gespecialiseerde onderdelen. Er zijn onderdelen die het politieke systeem beheersen, met een geplande agenda.  We leven nu, op dit moment, door een revolutie heen waarin zij doorstomen naar hun einddoel: het wereldsysteem. Een totalitair systeem. Het is een door de wetenschap bestuurd systeem. Huxley en Bertrand Russell, en andere mensen, zij waren namelijk lid van dezelfde groep,  noemden dit  het wetenschappelijk dictatorschap”.

 

En daar leven wij vandaag onder. Voor het binnenbrengen van dit wereldsysteem was het hele idee van terrorisme noodzakelijk omdat we er anders niet mee akkoord zouden gaan. We zouden niet zo gemakkelijk onze soevereiniteit opgeven en zeker persoonlijke soevereiniteit niet. Maar je bent jouw persoonlijke soevereiniteit al kwijt, onder het mom van terrorisme. Je word aangehouden en doorzocht en je word door camera’s bekeken, overal waar je gaat. Alles wat je op je computer bekijkt wordt gemonitord, iedere toets word gemonitord. Al je mail wordt jarenlang opgeslagen in grote databanken, waarschijnlijk voor altijd. Dáarom gebeurt dat, het moest op deze manier gebeuren, zodat iedereen bekeken en gecontroleerd kan worden terwijl we door de grote, grote veranderingen heengaan. Want de mensen die de plannen maken schreven honderd jaar geleden over de veranderingen die gaan komen. En als ze door de veranderingen heen zouden gaan zouden de mensen in de samenleving tijdens die veranderingen zoveel moeten opgeven dat zij vervreemd zouden raken van de wereld om zich heen, omdat al de dingen waarin ze geloofden en die waardevol voor hen waren, van hen afgenomen werden. En als je niets hebt om op terug te vallen, voel je je hulpeloos en raak je in paniek. Daarom moeten ze ons er doorheen leiden, met geweld als het nodig is. En er zal geweld gebruikt worden want een onderdeel van dit plan heeft uiteindelijk te maken met een enorme populatiereductie. Wij worden wat hen betreft niet snel genoeg gesteriliseerd en daarom willen ze de populatie heel snel omlaag brengen.

 

Vandaag ga ik daarop in en ik laat je ook een paar recente artikelen zien, verbind ze aan elkaar en laat je zien hoe het allemaal op zijn plaats valt, het hangt allemaal met elkaar samen. Terug na de berichten.

 

***

 

Hi mensen, ik ben Alan Watt, terug met Cutting Through the Matrix en ik ga vanavond in op een relevant onderwerp dat binnen dit thema doorgaat, om de gaten van de geschiedenis in te vullen die vaak in de schaduw blijven, totdat het helemaal klaar is. Dan komen ze er natuurlijk mee naar buiten. Maar zij publiceren inderdaad  artikelen en boeken en dat deden ze terug in de vroege jaren van de 20e eeuw, over de gehele agenda, en ze hadden zelfs een tijdschema opgenomen, ze wisten precies welke fase op welk moment gepushed moest worden. Dat brengt me terug bij Benjamin Franklin en andere Founding Fathers van de Verenigde Staten, die zeiden: “Je kunt een revolutie nooit vroegtijdig beginnen”. Eerst doe je al het grondwerk, zorg je dat alles opgezet is, breng je al de krachten in werking en gebruik je propaganda - dat moet je doen, indoctrinatie - zodat ze weten wat ze moeten doen en wat hun doelstellingen zijn. Je moet ook een back-up systeem hebben enz., en routes uitzetten zodat het materiaal bij de frontlinies enzovoort terechtkomt. Dat doe je voordat je een revolutie begint.

 

We leven al een lange tijd door revoluties heen. Wie onlangs naar het nieuws keken zien het volgende hoofdstuk plaatsvinden: de volledige fusie van het  economische systeem met de overheid, zodat overheden uiteindelijk jouw persoonlijke bankrekening zullen kunnen bekijken en zij zullen je dicteren hoe je je moet gedragen. Als je je niet zult gedragen zullen zij je geld intrekken of je de toegang tot je geld ontzeggen. Ze kunnen het “krediet” noemen als ze dat willen, zoals Bertrand Russell schreef dat ze uiteindelijk zouden doen.

 

Maar ze gaan ook verder. Het einde van particulier eigendom is er onderdeel van, dat was van essentieel belang. Het staat in alle mandaten van de geheime genootschappen, voor en na Weishaupt, zelfs tot aan Albert Pike en het “Communistisch Manifest” van Marx enzovoort. Allemaal praten ze over dezelfde zaken: de afschaffing van het particulier eigendom. Niet omdat zij een elite die deze eigendom zou hebben hekelden maar omdat ze een geleide samenleving wilden hebben, voor iedereen, zodat iedereen zou gehoorzamen aan een intellectuele elite, de natuurlijke aristocratie, in werkelijkheid een wetenschappelijke elite.

 

Dit sluit aan bij dit artikel dat kwam van Yahoo, het staat ook op  Sky News en het zegt:

 

Huiseigenaren wacht binnenkort misschien een verrassing want gemeenteraden zijn van plan om "energie-politie" naar  buitenwijken te sturen om hun warmte-isolatie te testen”

 

Tenminste 25 gemeenten zijn van plan om bestelauto’s met warmte-detectoren in te zetten om thermische beelden van huizen te nemen in een poging bewoners te stimuleren om meer energie-efficiënt te zijn.”

 

Alan: Zie je hoe we als dieren getraind worden? Om ons te “stimuleren” zeggen ze, het betekent dat ze je trainen.

 

De bestelwagens sluipen zonder dat bewoners er weet van hebben met 16 km per uur langs en inspecteren duizend woningen per uur.

 

Het resultaat is een thermisch beeld van ieder huis, dat precies lokaliseert waar de warmte via kieren in deuren, ramen, muren en zolders ontsnapt. Er bestaat ongerustheid dat de privacy van bewoners mogelijk geschonden wordt door het plan dat uitgevoerd wordt door het bedrijf Heatseekers.”

 

Alan: Daarna krijg je de propaganda van de directeur Keith Hewitson die:

 

Sky News Online vertelt dat deze beweringen ongegrond zijn.”

 

Alan: Nou, dat zeggen ze altijd, niet? Ik bedoel, de man werkt voor het bedrijf.

 

“Hij zei: ‘Het is puur en alleen een camera die warmte zoekt’”

 

Alan: Nou, ze kunnen ook zien of er lichamen in het huis zijn. Hij zegt:

 

"Het kan metselwerk niet doordringen en het kan niet door glas doordringen”.

 

Alan: Wee jullie die wonen in houten huizen, houten vakwerkhuizen.

 

“De beelden brengen de koele gebieden van een huis in beeld in blauwe en groene kleuren en de warmere temperaturen in wit, rood, geel en oranje. Zodra de huizen gefotografeerd zijn worden de beelden aan huiseigenaren gegeven om hen te laten zien waar er energie verspild wordt.”

 

Alan: Ze trainen je als kleine slechte mensen, als kinderen. Is het jouw schuld dat je een oud verrot huis kocht, weet je, ze noemen het opknaphuizen, dat betekent dat je een mislukkeling bent, in hun ogen. Ze noemen het opknaphuizen, die doorgaans door jongere mensen gekocht worden. Is het jouw schuld dat deze gebouwd zijn volgens de normen van die tijd? De overheid heeft de normen van die tijd vastgesteld, waarom word je nu gestraft? Het zegt:

 

Meneer Hewitson zei dat huiseigenaren er aandacht aan zouden moeten besteden want van iedere £3 die zij betalen om hun huizen te verwarmen, zou £1 kunnen worden verspild.”

 

Alan: Het wordt gedaan door de overheid:

 

Secretaris van Energie en Klimaatverandering Ed Miliband verwelkomt de nieuwe aanpak omdat hij gelooft dat de uiteindelijke oplossing ligt in het gaan van deur tot deur.”

 

Alan: Nou, je weet het donders goed, je kunt de overheid net zo goed in je huis laten wonen, want dat is waar ze naartoe gaan. De laatste paar dagen vermeldde ik het feit dat ze nu voedselpolitie hebben die je huis binnen willen komen om je koelkast te controleren, onder het mom van dat ze kunnen vertellen welk voedsel verlopen is, wanneer de vervaldatum is en hoe het werkt. Nee, in werkelijkheid is het om je te trainen, want zodra ze in de deuropening staan gaan zij je vertellen wat je zou moeten eten. Dat is het werkelijke doel. Het is een belediging van onze intelligentie om zo behandeld te worden en mensen zouden niet mee moeten gaan in deze onzin. Het zal hier namelijk niet eindigen, het zal alleen maar erger en erger worden en dat is de bedoeling.

 

Ik heb ook verteld dat de grote godsdienst die deze wereld regeert beloofd heeft om een vegetarische wereldsamenleving binnen te brengen. Alvin Toffler schreef dat in zijn boek “The Third Wave” waarin hij zei: “Het systeem dat we binnen aan het brengen zijn zal een op vegetariërs gebaseerde maatschappij zijn en het moet zo zijn”. Het moet zo zijn. Zij keuren het houden van vee af omdat het ten koste zou gaan van de kostenefficiëntie en ook van de energie-efficiëntie, dit is de farce. Nu, breng dat terug in relatie met, herinner, de grondleggers van het idee van de opwarming van de aarde, die in hun eigen boek genaamd “The First Global Revolution met dit idee kwamen. Zij waren de oprichters van de Club van Rome. In het boek zochten ze naar een manier om de mensheid te verenigen en om haar aan een wereldautoriteit te laten gehoorzamen. En zij “bedachten het idee van globale opwarming”. Zij zeiden: “dat zou goed passen”. Uit een hele hoop dingen die zij op  tafel hadden liggen, zeiden ze “dat dit goed zou passen”.

 

Het volgende komt uit  the Guardian, maandag 26 januari 2009, er staat:

 

“Ziekenhuizen zullen vlees van het menu halen in een poging om koolstof te verminderen


Vleesvrije menu's in ziekenhuizen moeten bevorderd worden als onderdeel van een strategie om de globale opwarmings emissies in de National Health Service te verlagen.”

 

Alan: Dat zal voor het gehele Britse Gemenebest gelden. Ik noem het nog steeds het Rijk omdat het dat nog steeds is, het wordt geregeerd vanuit Londen.

 

Het plan om patiënten menu's zonder vleesoptie aan te bieden is onderdeel van een strategie die morgen gepubliceerd wordt, waarin voorstellen opgenomen zijn die variëren van meer telefonische huisartsen, tot aan het sluiten van poliklinische afdelingen om in plaats daarvan chirurgen te vragen mensen in de behandelkamer van hun lokale arts te bezoeken.”

 

Alan: Ze zijn alles tot op het bot aan het wegsnijden. Terwijl ze verdergaan met deze wereldagenda, en weet je, honderd jaar geleden schreven ze over deze tijd. Ze zeiden dat ze diensten zouden opzetten, diensten die later autoriteiten over de mensen zouden worden. En daarna zouden ze beginnen het van de mensen terug te trekken, en zij zouden diensten over de hele wereld gaan geven, een gestandaardiseerd minimum aan zorg voor de hele planeet, dat staat in het handvest van de Verenigde Naties. Je kunt er altijd om wedden dat ze hun richtlijnen volgen, ze veranderen nooit.

 

Er staat:

“Sommige suggesties zijn voor patiëntengroepen waarschijnlijk controversieel, met name de pogingen om het eten van vlees te beteugelen en het autogebruik terug te dringen. Het plan om meer materiaal te hergebruiken zou de bezorgdheid over besmetting met superbacteriën zoals MRSA kunnen vergroten.”

 

Alan: Maar goed, dat geeft je een idee van wat ze aan het doen zijn en hoe het begint en hoe het zich zal verspreiden. En daarna zullen zij jou in jouw huis vertellen: “Je kunt dat vlees niet eten” of ze zullen je een boete geven als je het in huis hebt. Dat gaat zeer zeker komen.

 

 

Zij geven je dialectiek. Begrijp je HET DIALECTISCHE PROCES? Daarbij raken ze je op hetzelfde moment met twee tegenpolen om conflict te veroorzaken. En het volgende komt van WiseUpJournal, 27 januari 2009:

 

“De fragmenten hieronder uit artikelen van AFP, CNN, MSN, BBC, de Daily Mail en het leger kunnen u misschien wel of misschien niet verder helpen om de verbanden te leggen voor verder onderzoek. Maak de samenleving slechter en verdien er als het mogelijk is tegelijkertijd geld mee is de naam van het spel.”

 

En in dit artikel van WiseupJournal is een artikel uit de DailyMail van 27 januari 2009 opgenomen. Er staat:

 

Ouders woedend over cannabis-folders die in scholen verspreid worden

 
Woedende ouders verzoeken om de verwijdering van cannabis boekjes van scholen waarvan zij beweren dat zij reclame voor de drug maken. De 'Weet wat Cannabis is' boekjes, die worden uitgedeeld aan tieners die zich  voorbereiden op GCSE's, … “

 

Alan: Examens.

 

“bevatten adviezen over de beste manier waarop de drug gebruikt kan worden; of ze waterpijpen of buckets (onvertaald) moeten nemen en hoe je joints moet rollen.


Pas op pagina 14 van het boekje van 20 pagina’s wordt de lezers verteld dat cannabis feitelijk illegaal is, ...”

 

Alan: Zie je, dus als eerste van alles proberen zij je zover te krijgen dat je zegt: "Wow, oké, we gaan dat spul halen” en vervolgens vertellen ze je verderop, halverwege, dat het illegaal is.

 

“vlak voor de informatie die vertelt dat kinderen onder de 18 jaar drie keer gearresteerd kunnen worden voordat ze vervolgd zullen worden.”

.

Alan: Ze geven hen een hint zie je.

 

“De prijzen van 'verdampers' die 'minder risicovol' zijn staan erin en zij waarschuwen ervoor een cannabissigaret met niet te veel sigarettenpapier te rollen omdat 'drie vloeitjes wel genoeg zijn'.

 
De boekjes vertellen de jongeren: ‘Ken de effecten’; ‘Hoe wordt het gebruikt’; ‘De risico’s en hoe ze te vermijden’…”

 

Alan: Hoe risico’s te vermijden, he?

 

“en vertellen jongeren: 'Cannabis kan je ontspannen laten voelen' en 'muziek kan beter klinken’.”

 

Alan: 'Wat was het dat Huxley zei? "Wat is er verkeerd aan om het volk te drogeren?” Aldous Huxley. Wat is er mis mee om hen te verdoven? Het maakt hen meer beheersbaar. En dat is niet het echte punt van dit artikel, het punt is: terwijl ze de jongeren hierin brengen gaan ze tegelijkertijd de straffen voor het hebben van het spul verhogen, dus het is een explosieve groei voor de gevangenisindustrie. Zie je hoe ze je aan beide kanten pakken? Zij pleiten voor de ene kant en slaan aan de andere. Is het niet interessant? De technieken die worden gebruikt om dit te doen.

 

Teruggaand naar een aantal grote spelers in het systeem die het systeem een lange tijd geleden, stap voor stap, begonnen uit te rollen. De volgende man is één van hen. Het boek met de titel “Man Stands Alone”. Het is eigenlijk geschreven door Sir Julian Huxley, niet door Thomas Huxley. Ze zijn allemaal afstammelingen van elkaar. En ze lijken erg op de Darwin's, ik ben er zeker van dat ze zich waarschijnlijk slechts met één familie voortgeplant hebben. “Man Stands Alone”. Sir Julian Huxley was de oprichter van UNESCO, hij heeft het helpen oprichten met als doel een wereldcultuur te creëren, door middel van indoctrinatie van de jeugd, wereldwijd in dezelfde cultuur, zodat zij plooibaar zouden worden voor het nieuwe systeem dat zij van plan waren binnen te brengen. En ik ga je vertellen hoe hij dat in zijn boek doet. Terug in een ogenblik, na deze pauze.

 

***

 

Hi mensen, ik ben Alan Watt en we zijn door de matrix aan het snijden. Ik ga in op Sir Julian Huxley, de broer van Aldous Huxley, en de mensen die “Brave New World” van Aldous Huxley gelezen hebben kunnen heel goed getuigen dat hij de toekomst al helemaal uitgepluisd had. Omdat zij het op die manier gepland hadden! Ze spraken terug in de jaren 1930 al over genetische manipulatie. En lang voor die tijd, lang voor die tijd. De hele familie, zoals ik al zei, van Charles Darwin af.

 

En Sir Thomas Huxley was de beste vriend van Darwin, hij werd de voorvechter van het Darwinisme, voornamelijk met het doel om religie te vernietigen. Dat was een noodzaak voor de Humanist Society en dat is waar dit allemaal over gaat. Deze Humanist Society. Zij hebben nagenoeg al hun doelen bereikt. En zij zijn ook degenen die ons nu de TRANSHUMANISTISCHE FASE binnenbrengen. We hebben het Humanisme allemaal geaccepteerd omdat we ontmenselijkt zijn begrijp je. En dat staat in zijn boek dat hij schreef in de jaren 1920, in 1926 om precies te zijn.

 

Hij kreeg ook de UNESCO Kalinga Prijs toegekend; hij was de eerste Directeur-Generaal van UNESCO, nogmaals, om door middel van indoctrinatie een wereld te scheppen met een gestandaardiseerde bevolking; de Darwin Medaille van de Royal Society in 1956; de Darwin-Wallace Medaille van de Linnaean Society in 1958. In datzelfde jaar, 1958, werd hij ook geridderd, toen werd hij Sir Julian Huxley. En het zegt hier ook dat hij “bekroond werd met de Lasker Foundation”: interessante groep om te onderzoeken. Nogmaals, al deze grote foundations zijn met deze personages verweven. De Lasker Foundation valt in de categorie van “Planned Parenthood and Worldpopulation” (gepland ouderschap en wereldpopulatie). Nu, Planned Parenthood is er hoofdzakelijk voor de reductie van de wereldpopulatie, dat is wat het was, toen, en wat het nog steeds is.


Zijn boek “Man Stands Alone”. Wat zegt hij? Je moet begrijpen dat dit een complete religie is. Humanisme is een religie. En net als alle godsdiensten heeft het een doel, een geloofssysteem. Het gelooft in evolutie. Zij praten onder elkaar in hun eigen kringen over het feit dat zij de meest geëvolueerde typen zijn, de natuurlijke aristocratie, de intellectuele groep. En omdat zij de nadelen van goden of een god afgeworpen hebben is er niets dat hen kan stoppen, de mens is god. En zij zijn de meest ontwikkelde mensen der mensen, de grotere goden die het recht hebben om de wereld vorm te geven, en ze hebben in zekere zin gelijk uiteindelijk, want als niemand anders het doet zal iemand anders het wel gaan doen dus doen zij het.

 

Uit “Man Stands Alone”: op pagina 268 zegt Sir Julian het volgende:

 

“Op dit moment zijn er enorm veel mogelijkheden van waarde die verspild worden omdat ze niet benut worden of omdat ze niet eens gerealiseerd worden. Het aantal subtiele en individuele geesten die zichzelf niet in staat achten om zich met heel hun hart bij een bedrijfsorganisatie aan te sluiten neemt toe. Zij zijn over-geïndividualiseerd.”

 

Alan: Zie, over-geïndividualiseerde mensen kunnen niet geleid worden en dat was hun grootste probleem, dat is de reden dat ze - en ik heb het er eerder over gehad - dat ze de teamorganisatie gecreëerd hebben, de teaminspanning, alles wordt gericht op het team, de teamorganisatie. Hij zegt:

 

“De organisaties waarin het individu zichzelf kan verliezen en de smaak van zelfopoffering en bedrijfsverbetering kan proeven, ...”

 

Alan: Een zeer belangrijk onderdeel, herinner, dienstbaarheid aan de wereld (world service) maakt er ook onderdeel van uit.

 

“zijn voor het grootste deel schaamteloos irrationeel zoals politieke partijen, of anders zijn ze verbonden aan verouderde of eenzijdige ideeën zoals die van de meeste kerken, of zij stimuleren, zoals openbare scholen,...

 

Alan: Dat zijn de privé scholen.

 

“ruwe en jeugdige loyaliteiten, of zij bevredigen, zoals in het samenspel van sport, slechts een beperkt deel van de menselijke natuur.”

 

Alan: Nu, bedenk dat dit werd geschreven in 1926. Hij zegt:

 

“Een werkelijke taak voor het Humanisme zoals ik het zie is om organisaties te ontwikkelen die de noodzaak van bedrijfsmatige handelingen en loyaliteit zullen bevredigen  - ...”

 

Alan: Nu weet je verdomd goed dat dit de reden is waarom zij Bernays en al die jongens aan boord brachten om dit allemaal aan de gang te krijgen en dit door het hele bedrijfsleven te verspreiden, teamspirit en loyaliteit etc en het te laten groeien.

 

“het verlangen dat we allemaal hebben om nuttig te zijn - en om een uitlaatklep te verschaffen voor zelfopoffering alsook voor de intellectuele aspiraties.”

 

Alan: Zijn vriend, H.G. Wells schetste ooit een dergelijke organisatie in zijn “New Samurai”, de moeite waard te lezen trouwens, ze praten hierin over degenen die dit systeem zouden aanvoeren, de toekomst in.

 

“Het succes dat zij zouden kunnen hebben wordt voorafgespiegeld door het succes dat al optreedt bij zeer gebrekkige afschaduwingen van de ideeën van de padvinderij ...

 

Alan: Ze praten dus over het gebruiken van jongerengroepen.

 

de padvinderij en de verschillende jeugdbewegingen in Centraal Europa.”

 

Alan”: Zoals de Hitler Jeugd en het Jonge Communistische Verbond.

 

“Ik denk niet dat het onmogelijk zou zijn om een dergelijk programma in verband met onderwijs te ontwikkelen ,…”

 

Alan: Dit is lang voordat de VN werd opgericht. Hij werd het hoofd van de enige organisatie die een jeugdcultuur voor de hele wereld zou gaan geven, gestandaardiseerd onderwijs, dat gewoon indoctrinatie is, onthoud dat.

 

“hoewel op dit moment de meeste mensen die niet al aan organisaties verbonden zijn, zich nog teveel schamen om op niet gangbare manieren enthousiasme te tonen om te beginnen langs de juiste lijnen en op de juiste schaal plannen te maken. Het feit is dat er tot nu toe nog nooit een gemeenschap serieus bezig is geweest met de taak van het Wetenschappelijk Humanisme.”

 

Alan: Nu, herinner, zijn broer sprak in zijn boeken over een toekomst waarin de wetenschap de hele planeet zou beheersen en waarin zij de nieuwe goden zouden zijn. Hij noemde het ook een “wetenschappelijk dictatorschap” en “zag geen reden waarom het niet zou plaatsvinden”. Natuurlijk zag hij geen reden want hij maakte deel uit van een grote groep die het allemaal al ging binnenbrengen. Goed georganiseerd, goed gefinancierd en hij wist precies waar ze heen gingen dus schreef hij “Brave New World” en “Brave New World Revisited”.

 

En hier heb je de broer, Sir Julian, die spreekt met de wetenschappelijke gemeenschap, voor wie dit boek bestemd was en die het vervolgens moest gaan binnenbrengen.

 

Na de volgende pauze ga ik verder met dit boek omdat er heel goed materiaal in staat.

 

***

 

Hallo mensen, ik ben Alan Watt, we zijn door de matrix aan het snijden. Ik lees voor uit het boek van Sir Julian Huxley. Vergeet niet dat hij ook mede-oprichter van het Wereld Natuur Fonds was. Dat was er allemaal onderdeel van omdat ze honderd jaar geleden wisten dat ze uiteindelijk een systeem gingen binnenbrengen en ons gingen trainen, door meerdere generaties heen, om te gaan geloven dat we niet hoger zijn dan ieder ander dier of insect op de planeet. Dat is allemaal onderdeel van de Humanistische Agenda. En ze zijn zeer succesvol. En dat is waar Maurice Strong's Earth Summit over ging, en alle andere topconferenties die sindsdien hebben plaatsgevonden. Het maakt allemaal onderdeel uit van hetzelfde netwerk dat al lang in werking is, volledig gefinancierd, goed getraind. En ze hebben toegang tot alle media en ze brengen boek na boek, na boek, uit.

 

Zij zijn degenen die op dit moment het meest radicale leger dat er bestaat aan het trainen zijn, voor het behoud van de natuur, de Groenen, die mensen zullen gaan straffen en denken dat ze de wereld daarmee een plezier doen. Want zij zullen heel zwaar geïndoctrineerd zijn in het redden van de wereld, om haar te redden van de slechte, slechte volwassenen enzovoort.

 

Op pagina 269 zegt Sir Julian het volgende -omdat ze wisten dat zij deze organisatie gingen oprichten, voor deze periode, en dit werd geschreven in 1926 - hij zei:

 

“Is het mogelijk een instantie te plannen die enthousiasme zal aanwakkeren en op de wijze van een jonge religieuze orde toewijding zal kanaliseren, maar die niet zal vallen voor de gevaren van religieus dogmatisme en die niet door gebreken in deze organisatie zal vallen in de valkuilen van het conservatisme of  het wereldse, dat doorgaans het lot van zo vele ordes is?”

 

Alan: Hij spreekt dus over het opzetten van een systeem. Ze hadden destijds veel ideeën. Een Aarde Leger (Earth Army) was er één van. Dat kwam in de jaren ‘90 opnieuw naar buiten. Dat is de term die voor het “groenings” proces van de wereld gebruikt wordt. Het hele idee om de planeet te redden is nu aan de farce van globale opwarming gekoppeld. Zoals ik heb gezegd, het maakt niet uit wat het weer doet, als we doodvriezen zullen ze nog schreeuwen: “globale opwarming” omdat zij hun agenda nooit wijzigen. Nooit.

 

Hij zegt, dit is pagina 270:

 

“Is er een manier om uit deze voorraad morele macht te tappen zonder het in de vorm van irrationeel vooroordeel of wild fanatisme, moreel, religieus of patriottisch vrij te laten?”

 

Alan: Dat moest allemaal weg begrijp je, en hij vermeldt in het boek dat zij alle moraal zouden vernietigen.

 

“Op deze en honderden andere soortgelijke vragen zijn wij ronduit onwetend. Wij bouwen laboratoria om uit te testen hoe we elektrische en chemische en mechanische krachten kunnen benutten, maar het overeenkomstige probleem van de benutting en de intensivering van de latente krachten en activiteiten van de menselijke natuur…”

 

Alan: Dat ben jij, dat zijn jullie allemaal, en jullie geest en al het andere. Hij zegt:

 

“zijn we zelfs nauwelijks begonnen om te beschouwen.”

 

Alan: Dat is waarom ze echt met psychologie en behaviorisme aan het werk gegaan zijn, dezelfde groep mensen zit er allemaal achter. Hij zegt:

 

Wetenschappelijk Humanisme is een protest tegen het bovennatuurlijke. De menselijke geest, nu in zijn individualiteit, nu in haar bedrijfsaspecten, is de bron van alle waarden en de hoogste realiteit die we kennen. Het is een protest tegen eenzijdigheid en gefixeerdheid. De menselijke geest heeft vele kanten en kan niet door één enkele wet geregeerd worden noch kan zij weerhouden worden van het doen van nieuwe ontdekkingen in het avontuur van haar evolutie.”

 

Alan: Evolutie.

 

“Zij dringt erop aan dat dezelfde wetenschappelijke procedure op het menselijk leven toegepast kan worden zoals deze met groot succes op levenloze materie en dieren en planten toegepast is.”

 

Alan: Dus ze gooien ons bij de dieren en planten. Dit zijn de technieken die ze zouden gebruiken om de mensheid te besturen, om de mensheid te beheersen, en hij maakt er geen punt van om het doel ervan te bespreken. Hij zegt:

 

“Wetenschappelijk onderzoek, studie en analyse, gevolgd door het vergroten van  praktische beheersing,”

 

Alan: “gevolgd door het verGROTEN van praktische BEHEERSING”: Zodra zij jullie en de samenleving bestudeerd hadden zou dit wetenschappelijk dictatorschap je onder hun “grotere praktische beheersing” brengen, dat was het doel ervan.

 

“Het dringt aan op menselijke waarden als de normen voor onze doelstellingen, maar benadrukt ook dat deze zich niet kunnen aanpassen aan de juiste perspectieven en accenten behalve als onderdeel van het totale beeld van de wereld dat door de wetenschap verschaft wordt.”

 

Alan: Dus wetenschap zou de nieuwe religie zijn, wat ze ook zouden zeggen, dát zou de ultieme waarheid zijn en dat kun je maar beter geloven. Het hele doel van het bestuderen van de mensheid was dat zij de mensen onder controle konden krijgen. En vandaag zitten wij allemaal onder die macht. Dit zijn dezelfde grote denktanks die nu voor de financiering zorgen van de politieke partijen, zij adviseren de politieke partijen.

 

“Het realiseert zich dat menselijke verlangens en aspiraties de primaire krachten van het leven zijn maar dringt erop aan dat geen lange afstands of alomvattend doel van de mensheid ooit gerealiseerd kan worden behalve met de hulp van de stapsgewijze en koele methoden, de systematische planning, het experimenteel onderzoek, dat alleen door de wetenschap verzorgd kan worden.”

 

Alan: Ze schoppen alle religie uit de weg en zij zullen de enige zijn. Dat is standaard begrijp je, als er een nieuwe God verschijnt staat deze altijd boven de laatste,  standaard. Op bladzijde 271 vervolgt hij:

 

In mijn term ‘Wetenschappelijk Humanisme’ heb ik ervoor gekozen de nadruk te leggen op wetenschap tegenover al de andere menselijke activiteiten, om de eenvoudige reden dat op het moment dat de wetenschap  gevaar loopt zichzelf als een externe code of kader op te zetten, zoals de geopenbaarde religie dat in het verleden heeft gedaan, wij  dit gevaarlijke dualisme zullen voorkomen door het op zijn rechtmatige plaats in het Humanistische Programma neer te zetten. Maar als de wetenschap moet oppassen voor het proberen een dictator te worden,…

 

Alan: Dat is precies wat zijn broer zei in het interview dat hij op Berkeley gaf. Hij zei dat hij geen reden zag waarom er geen wetenschappelijk dictatorschap zou zijn. Dit is zijn broer. Hij zegt:

 

“moeten de andere menselijke activiteiten oppassen voor de jaloezie die zou proberen de parvenu uit hun zaken te verbannen.”

 

Alan: Met andere woorden, ze wisten dat er een enorme stroom van kritiek zou komen van de gevestigde religies en ga zo maar door.

 

“De enige betekenis die we aan de plaats van de mens in de natuur verbonden zien is dat hij tegen wil en dank verwikkeld is in een gigantisch evolutionair experiment,…

 

Alan: Dat is hoe zij het leven noemen: “een evolutionair experiment”.

 

“waarbij het leven nieuwe niveaus van prestatie en ervaring zou kunnen bereiken. Zonder de onpersoonlijke begeleiding en de efficiënte beheersing die door de wetenschap verschaft zal worden, …”

 

Alan: “Onpersoonlijk” en “efficiënt. Met andere woorden, het is niet humaan, het is onpersoonlijke en efficiënte beheersing, door de wetenschap verschaft.

 

zal de beschaving ofwel stagneren of ineenstorten…”

 

Alan: Dat is een vloek voor hen: de mensen die nog steeds in de wereld leven die zelfvoorzienend zijn, er zijn nog heel erg weinig volkeren in de wereld over die in stammen leven, zij worden door hen gehaat. Ze noemen ze 'gestagneerde' of 'ingestorte samenlevingen’. Hij zegt:

 

en kan de menselijke natuur geen vooruitgang boeken ...

 

Alan: Nogmaals, hier heb je dit vreemde fenomeen: de vooruitgang. Zie je, het hele geloof in de evolutie is dat er een einde komt, er is een doel waar je naartoe op weg bent. Net als alle godsdiensten heeft zij haar doel. In het oude christendom was het dat je het in dit leven goed deed, je gehoorzaamde alle regels, bad om je God en vocht en gehoorzaamde etc. en dan had je hoop op een leven na de dood, dat was het doel. Hier ontwerpen zij daadwerkelijk in eeuwen, eeuwen vooruit, en zij vertellen je wat het doel is.

 

“Zonder de onpersoonlijke begeleiding en efficiënte beheersing die door de wetenschap verschaft zal worden, zal de beschaving ofwel stagneren of instorten en kan de menselijke natuur geen vooruitgang boeken in het realiseren van zijn mogelijke evolutionaire bestemming.”

 

Alan: Dit is geen gokje dat deze mensen wagen, ze zitten niet zomaar wat te raden. Op pagina 276 gaat hij verder en zegt:

 

“De bijzondere situatie waarmee de religie van de westerse beschaving geconfronteerd wordt is deze: het concept van God heeft de grenzen van zijn nut bereikt.”

 

Alan: Dus ooit was het nuttig voor deze jongens en ze hebben er zeker gebruik van gemaakt. Verdiep je in de geschriften van Weishaupt, zoals ik gisteren zei. Hij zegt:

 

“Het kan niet verder evolueren. Bovennatuurlijke krachten werden door de mens gecreëerd om de last van de religie te kunnen dragen. Van diffuse magie, manna tot persoonlijke geesten, van geesten tot goden, van goden tot God, zo is grof uitgedrukt de evolutie gegaan. De bijzondere fase van de ontwikkeling die ons bezighoudt is die van goden. In een periode van onze Westerse beschaving waren de goden noodzakelijke ficties, nuttige veronderstellingen om naar te leven.”

 

Alan: Daarna zegt hij op pagina 277:

 

“De voortgang van de natuurwetenschap, logica en psychologie hebben ons tot een stadium gebracht waarin God niet langer een bruikbare hypothese is.”

 

Alan: Nu, je zult in een aantal van de grote steden in Groot-Brittannië en in Noord-Amerika misschien wel gezien hebben dat er nu bussen rondrijden met posters erop waarop staat: “Er is geen God, wen er maar aan”. En het wordt door de Humanist Society uitgebracht. Dit is één onderdeel van de oorlog. Het zal een vorm van apathie bewerkstelligen die hij ook noemt in dit boek, geschreven in 1926. Ze waren echter onverbiddelijk, ze zouden onverbiddelijk worden in deze oorlog om “al het bijgeloof van de mensheid uit te bannen”, zoals ze zeggen, zodat wij onszelf zouden toestaan bestuurd te worden door de experts, door wetenschap.

 

“De natuurwetenschap heeft God op een steeds grotere afstand gezet totdat zijn functie als heerser en dictator verdwijnt en hij enkel een eerste oorzaak of vaag algemeen beginsel wordt. Het besef dat magie een vals principe is en dat de beheersing bereikt wordt door de  wetenschap en de toepassing ervan, heeft de betekenis van het offerdierritueel en vraaggebed verwijderd. De analyse van de menselijke geest, met de ontdekking van zijn mogelijkheden van de projectie en wensvervulling, zijn verborgen onderbewustzijn en niet-gerealiseerde onderdrukkingen, maken het onnodig te geloven dat bekering en dergelijke aan een externe spirituele macht te wijten zijn en maken het onwetenschappelijk om innerlijke zekerheid aan de leidraad van God toe te schrijven.”

 

Alan: Op pagina 276 blijft hij op dit thema doorgaan, hij heeft echt heel veel te zeggen over God. Hij zegt hier:

 

“Als je theïsme van iedere soort toestaat is het monotheïsme de logische uitkomst. Maar überhaupt, waarom theïsme? Waarom een geloof in bovennatuurlijke wezens die in een bepaalde relatie tot het menselijk lot en de menselijke aspiraties staan?”

 

Alan: Hier is een man met een uiterst fatalistisch geloof in evolutie, met een lot, want zij hebben een lot te vervullen, dat is hun geloof begrijp je. Hij zegt:

 

“Theïstische overtuiging hangt af van de projectie van de mens van zijn eigen ideeën en gevoelens in de natuur: het is een personificatie van niet-persoonlijke verschijnselen. Personificatie is Gods hoofd voorwaarde. Maar het is een pure aanname die in vroeger tijden weliswaar bruikbaar genoeg was, maar nu niet alleen gezien wordt als onverantwoord, maar meer moeilijkheden oproept dan ze oplost. Als religie voortgezet wordt als een element van primair belang in het leven van de gemeenschap moet zij het idee van God laten vallen ...

 

Alan: Dat is waarom je deze posters overal ziet.

 

“of het tenminste naar een ondergeschikte positie verbannen, ....

 

Alan: En overheden hebben dat sinds dit boek in 1926 geschreven werd gedaan om ervoor te zorgen dat religie in politieke zaken steeds minder te zeggen kreeg. Het zegt:

 

“zoals in het verleden met het magische element gebeurd is. God, gelijk aan goden, engelen, demonen, geesten en alle andere kleine spirituele zaken, is een menselijk product, dat onvermijdelijk voortkomt uit een bepaald soort onwetendheid en een zekere mate van hulpeloosheid met betrekking tot de externe omgeving van de mens. God is simpelweg aan het vervagen, zoals de duivel voor hem deed, en de godendommen van de oude wereld, en de nimfen en de lokale geesten.”

 

Alan: Weet je, als je in de geschiedenis van deze man duikt, het is net als met de Darwin's, het is heel interessant om de vergelijking van de twee families te zien. Hij komt uit een lange lijn van mensen die gehakt maakten van dieren en insecten en dingen en ze werden erdoor gefascineerd. Dat is wat ze deden: ze sneden dingen aan stukken, om “de grote sprong voorwaarts” te vinden, tussen de ene soort naar de volgende soort van soorten en zo verder. Ze bleven gewoon snijden in dingen.

 

Sir Thomas, zijn grootvader, de vriend van Darwin, werd onderwezen door de man die de lichaamkoper van Burke en Hare was, die opgehangen werden omdat zij lichamen opgroeven op kerkhoven in Groot-Brittannië en deze aan de medische jongens gaven die ze in stukken konden snijden. Er is heel veel afschuwwekkends te vinden in de achtergronden van deze jongens. En de geestesziekte in hun afkomst was volledig erfelijk in zowel de mannelijke als de vrouwelijke lijn, zo doorgefokt waren zij. Sommigen van hen pleegden zelfmoord. Het is verbazingwekkend. En dit zijn de jongens die in een grote, rijke, belangrijke groep zitten die, goed gefinancierd, onze toekomst planden  en wij hebben er doorheen geleefd, het is verbazingwekkend.

 

Hij zegt op pagina 279:

 

“De verdwijning van God betekent een herschikking van religie, en een herschikking van fundamentele aard. Het betekent dat de mens de uiteindelijke verantwoordelijkheden die hij eerder op God afgeschoven had op zijn schouders neemt. Wat zijn deze verantwoordelijkheden? Ten eerste: de verantwoordelijkheid voor het voortzetten van de fase van het mysterie van de wereld en zijn eigen onwetendheid. In vorige eeuwen werd die last naar goddelijke ondoorgrondelijkheid geschoven: "God’s wegen zijn ondoorgrondelijk."

 

Alan: De wegen van deze jongens zijn zeer subversief zou ik zeggen, zou ik daaraan toe willen voegen.

 

“Nu brengen we het voor rekening van onze eigen onwetendheid en we worden geconfronteerd met de mogelijkheid dat onwetendheid over het hoogste door de beperkingen van onze natuur misschien permanent is. Vervolgens: verantwoordelijkheid …”

 

Alan: Nu, dit is het belangrijkste gedeelte, maar het is allemaal belangrijk:

 

“verantwoordelijkheid voor de lange-termijn beheersing van het lot…”

 

Alan: Ze praten altijd over dit “lot”. De Vrijmetselaars noemden hetgoddelijke voorzienigheid”, in de tijd dat ze allemaal in de vrijmetselaarsbewegingen, die in de jaren 1800 tot in de jaren 1900 heel actief waren. En daarna veranderden ze de term in 'lot'. Hij zegt:

 

“die we niet langer op God de heerser, kunnen schuiven. Veel van wat theïstische religie toeschreef aan goddelijke leiding blijft uit onze handen, maar onze kennis geeft ons macht om ons lot en dat van de planeet die we bewonen binnen ruime grenzen te beheersen.”

 

Alan: Hij spreekt zelfs over weersbeheersing in dit boek. Het zou rechtstreeks uit “the Earth Charter” uit de jaren 1990 gekomen kunnen zijn.

 

“In zekere zin zijn wij de beheerders van het evolutionaire proces en, net als alle beheerders , verantwoordelijk voor ons vertrouwen.”

 

Alan: Dat is precies wat Maurice Strong jaren later in “the Earth Charter stopt, zie je, het is dezelfde religie die doorgaat. Op pagina 280, zegt hij:

 

“De ineenstorting van de bovennatuurlijke theologie is als eerste gepaard gegaan met de ineenstorting van bovennatuurlijke, morele sancties, …”

 

Alan: Zij begrepen dat zij door een fase heen zouden gaan waarin alle morele standaarden die uit de oude levenswijzen kwamen verloren zouden gaan.

 

“en daarna van iedere absolute basis voor moraal.”

 

Alan: Nu, daarvan kunnen we allemaal getuigen want zij beheersten de cultuur helemaal door deze enorme fase heen. Ik heb gesprekken gegeven over de cultuur creatie industrie, en nu hebben we lijken die aan draden bungelen. Dat was onderdeel van het ontmenselijkingsproces. En je denkt dat dingen gewoon toevalligerwijs plaatsvinden en dat het niet met elkaar in betrekking staat? Nee, ze zijn allemaal verbonden en worden door dezelfde bronnen gefinancierd. En daarom, als je eenmaal alle moraal uit het raam gegooid hebt … zegt hij:

 

“Ook dit moet worden beschouwd als een proces dat, in het geval van de voortzetting van de beschaving, onomkeerbaar is.”

 

Alan: Als je ze eenmaal allemaal verloren bent kun je ze niet meer terugkrijgen. En daar zullen ze voor zorgen want ze zullen niet toestaan dat er een heropleving van de oude religies komt die de moraal en de richtlijnen om naar te leven gaven. Hij zegt:

 

“We kunnen echter verder gaan. We hebben gezien dat de afbraak van de traditionele religie veroorzaakt is door de groei van de kennis van de mens en de beheersing over zijn omgeving. Maar biologen maken een onderscheid tussen de externe en de interne omgeving.”

 

Alan: Daarna geeft hij je een lezing over bloed enzo en hoe het door het lichaam pompt, enzovoort.

 

Nu, het grootste gedeelte van dit boek bouwt op naar dit deel: hij zietReligie als een objectief probleem”, dat is de titel van dit hoofdstuk. Het grootste gedeelte van het boek is bedoeld om een nieuweling te trainen om te geloven dat hij, als hij het leest en bij dit hoofdstuk aankomt, gewoon een onaanzienlijke soort op de planeet is. Dat is het hele doel, dat is hun techniek van indoctrinatie.

 

Op pagina 282 zegt hij:

 

“Met de hulp van onze analyse van de natuur en de functies van religie kunnen we dienovereenkomstig bepaalde, precieze beweringen doen ...

 

Alan: Nu, je kunt hiermee naar de bank gaan want hij voorspelt wat er gaat gebeuren, niet omdat hij een kristallen bol heeft maar omdat het op die manier gepland was. En ik zal je na de volgende berichten vertellen wat die plannen zijn.

 

***

 

Hi mensen, ik ben Alan Watt, terug met Cutting Through the Matrix en ik ben aan het voorlezen uit “Man Stands Alone” van Sir Julian Huxley. Hij is de broer van Aldous Huxley. Julian richtte voor de Verenigde Naties UNESCO op. Hij gaf het mandaat voor de manier waarop miljoenen kinderen wereldwijd in de doelen waarover ik het hier heb geïndoctrineerd dienden te worden. En hij stond hierin niet alleen, hij behoorde tot dezelfde organisaties die ik de afgelopen paar weken heb genoemd. Zij zijn in werkelijkheid allemaal één grote organisatie. Hij zegt:

 

“Met de hulp van onze analyse van de natuur en de functies van religie kunnen we dienovereenkomstig bepaalde, precieze beweringen over de toekomst doen. “

 

Alan: Hier komt wat ze plannen:

 

“De profetie van de wetenschap over de toekomst van religie is dat de religieuze impuls zich in toenemende mate zal gaan bezighouden met de organisatie van de samenleving, …”

 

Alan: Dat is wat je vandaag hebt: communitarianisme. George Bush Sr. was de eerste die de term openlijk gebruikte. Hij noemde het niet communisme maar communitarianisme.

 

die, in de directe toekomst, zal inhouden dat zij ingericht zal worden op basis van de natie of de regionale groep van landen.”

 

Alan: CFR (Council on Foreign Relations), Royal Institute of International Affairs weer, zie je, de regionale groep van naties. Daarna zei hij op pagina 283:

 

Het bereiken van enig werkelijk begrip van de beheersing van de krachten en processen die in menselijke samenlevingen werkzaam zijn is de volgende grote taak voor de wetenschap...”

 

Alan: Ze zouden alle samenlevingen bestuderen zodat ze ons allemaal kunnen beheersen.

 

en de toepassingen van wetenschappelijke ontdekkingen op dit gebied zullen wat we kunnen noemen de gesocialiseerde staat als hun doel hebben.”

 

Alan: “De gesocialiseerde staat, hij spreekt trouwens over de wereldstaat, WERELDSTAAT. Een gesocialiseerde staat, een wereld die gerund wordt door deskundigen en bureaucraten en wetenschappers.

 

“De religieuze impuls, zelf één van de sociale krachten die meer volledig dient te worden begrepen en beheerst, ....

 

Alan: Zo maakten ze ook gebruik van de religieuze impuls om de groene beweging te creëren. Op pagina 284 zegt hij:

 

“zal steeds meer haar uitlaatklep vinden in de promotie van de idealen van de gesocialiseerde staat.”

 

Alan: Je hebt precies dat zien gebeuren, deze hele agenda heeft in je leven plaatsgevonden, en is nu aan het plaatsvinden.

 

“Daaruit kunnen we voorspellen dat het nationalistische element in gesocialiseerde religie op lange termijn ondergeschikt of aangepast zal worden aan het internationalistische, ….”

 

Alan: De internationalistische religie van seculier humanisme, dat is waar hij het over heeft.

 

“waarin de vervolging van minderheden plaats zal geven aan tolerantie, waarin de subtielere intellectuele en morele deugden een plaats zullen vinden en geleidelijk de grovere uit hun huidige voorrangspositie in het religieus-sociale organisme zullen verdrijven.

 

Met eerlijke garantie kunnen we ook stellen dat dit proces van verbetering langzaam zal zijn en vergezeld zal gaan van veel geweld en lijden.”

 

Alan: En hij gaat maar door en door. Nu, vergeet niet dat dezelfde man in dit hele boek sprak over de noodzaak van het afslachten (culling back) van de bevolking. En hij was ook hun topeugeneticus (rasverbeteraar). Hij geloofde in de rechten van de superieure mensen om over het lot van de inferieure mensen te beslissen. Vergeet dat nooit, ze zijn allemaal eugenetici. Alle grote foundations pushen en financieren organisaties in de richting van eugenetica en tegenwoordig heet het BIO-ETHIEK. En waar Huxley hier in dit boek over praat , over hoe zij de gedachten van mensen konden beheersen, heet nu NEUROWETENSCHAP, de techniek van neuro-wetenschap (in het Engels: Neuroscience). Dit is een enorm grote wetenschap, het verspreidt zich als een lopend vuur, met psychologie die zich bezighoudt met de neurowetenschappen, en met het recht, in combinatie met de ethiek, om de geest van iedereen te manipuleren, zonder hun medeweten, met alle wetenschappelijke technieken die tot hun beschikking staan, inclusief elektronica en technotronica en drugs.

 

Nu, ik hoop dat je veel hebt aan het gesprek van vanavond want als je deze dingen niet begrijpt, zul je niets, helemaal niets begrijpen van wat er gaat gebeuren en zul je vallen voor al het bedrog dat er is .

 

Hamish en ikzelf in Ontario, Canada, wensen je een fijne avond en moge je god of je goden met je gaan.

 

 

Vertaling: Anoniem; aangepast: Hensel, november 2009Link naar audio: ***LUISTER / DOWNLOAD

 

Boek: "Man Stands Alone" door Julian Huxley

Links naar behandelde artikelen:


"Council Plan For 'Energy Police' " by Catherine Jacob (news.sky.com) - Jan. 30, 2009.

"Hospitals will take meat off menus in bid to cut carbon" by Juliette Jowit (guardian.co.uk) - Jan. 26, 2009.

"Get Them Hooked, Later Booked - Schools Promoting Drugs & Prison Corp. Profits" (wiseupjournal.com) - Jan. 27, 2009.