ALAN WATT “CUTTING THROUGH THE MATRIX
LIVE OP

REPUBLIC BROADCASTING NETWORK

dinsdag 3 november 2009 (#443)

 

 

No Surprise, Facts Don't Fit Climate Change Lies:

"The Gore-y Details of Climate Change Lies,
Monckton Demolishes, No Surprise,
Gore will Continue with Catastrophe Tome,
Dreamed Up by Myth-Makers, Club of Rome,
Elastic Theories, Not Science, We Know,
Will Say We're Warming while Buried 'neath Snow,
We'll Sacrifice All So Elitists Can Live,
By Force of Authority, You'll Learn to Give,
And as You're Starving, Keep This Thought Strong,
You've Sacrificed All So Your 'Betters' Go On"

 

 

In Nederlandse vertaling

 

Dialoog Copyright Alan Watt 3 november 2009

(Uitgezonderd Muziek, Literaire Citaten en Opmerkingen van Bellers)

 

 

WEBSITES: cuttingthroughthematrix.com

Alternatieve sites: cuttingthroughthematrix.net.org ,  .us ,   .ca , alanwattcuttingthroughthematrix.ca     Spiegelsites: cuttingthrough.jenkness.com cuttingthroughthematrix.ethrx.com

Europese site: alanwattsentientsentinel.eu

 

EMAIL: alanwattcuttingthrough@yahoo.com

 

Lied: "Code of Silence" by Bruce Springsteen

There's a code of silence that we don't dare speak
There's a wall between us and a river so deep
And we keep pretending like there's nothing wrong
But there's a code of silence and it can't go on

 

 

Hi mensen, ik ben Alan Watt en dit is Cutting Through the Matrix op 3 november 2009. Zoals altijd adviseer ik nieuwkomers om op de cuttingthroughthematrix.com website te kijken. Je vind er honderden gesprekken die je in audioformat kunt downloaden. Het zijn gesprekken die ik in het verleden gegeven heb en waarin ik probeer de zwarte gaten in de geschiedenis in te vullen om je te laten zien dat de wereld GEPLAND WORDT. Het wordt altijd gepland en gerund volgens “paradigma’s”, zoals zij zeggen, religieus, of politiek voor een bepaalde fase, of een mix van de twee, en soms weer terug in hetzelfde….in een soort religieus idee, en dat is de Groene Agenda, om over de wereld te heersen en de volgende honderd jaar of zo over ons allemaal te heersen. Ik geef je het bewijs van de schrijvers zelf, de deelnemers die ervan houden hun geheimen openbaar te maken in hun biografieën, de jongens die in saaie bijeenkomsten zitten, die grote, vette salarissen krijgen voor het schaamteloos tegen het publiek liegen. Maar zoals ik zeg, zij houden ervan om veel in hun biografieën te stoppen en het is waardevol om die te lezen. Intussentijd krijg je heel veel grijze haren en je zult ook veel slapen want het is het beste materiaal wat er is om bij in slaap te vallen, daar heb je geen drugs voor nodig. Als je wakker kunt blijven kom je af en toe een paragraaf tegen, een juweel in het hele boek waarbij de kat uit de zak gelaten wordt, werkelijk. Dat is wat je hebt, kennis wordt altijd verstrooid. Ik probeer al de verstrooide stukjes te vinden en ze voor je bij elkaar te brengen.

 

Op de website kun je ook al mijn alternatieve sites vinden. Als je wilt kun je op andere avonden deze sites gebruiken voor de downloads want zij gaan sneller. Iedereen gaat tegelijkertijd naar de .com site en daardoor raakt deze overbelast. Soms blijft ie hangen. Dus probeer ook de andere sites die ik heb. Daarnaast, mochten de grote sites weer uitvallen, heb je altijd een bron waar je de laatste gesprekken kunt downloaden, als je er een bladwijzer van maakt. De alanwattsentientsentinel.eu site is de Europese site. Al de audio is daar te vinden en er staan transcripten op die gedownload kunnen worden en ze worden in de verschillende talen van Europa gemaakt.

 

Jullie zijn de luisteraars en jullie brengen me bij jullie. Er zijn maar weinig mensen die me helpen door te gaan, het zijn steeds dezelfde mensen. En dat is al jarenlang zo. Dat is de aard van de wereld waarin we vandaag leven, iedereen wil dingen gratis. Zij realiseren zich niet dat naarmate het steeds meer gratis is, je doorgaans des te erger bedrogen word, want zo doen zij het. Daarom gaven ze ons het internet, met al deze gratis dingen, zodat je het internet op zou gaan…. bedoeld om al jouw persoonlijke informatie te verzamelen. Het bespaart ze het spioneren. Mensen springen erin.

 

Zij realiseren zich niet dat er niemand is die mij ondersteunt. Er is hier geen NGO, geen foundation. Weet je, ik heb aanbiedingen van foundations gekregen. Ik heb ze afgewezen omdat ik me dan moet compromitteren. Ze hebben me gevraagd om te spreken op bijeenkomsten over wereldburgerschap bijvoorbeeld. Daar sloeg ik steil van achterover -terwijl ik het al die tijd over Rockefeller heb gehad! – en dat aanbod heb ik ook afgeslagen. Geloof me, daarmee zou er ondersteuning komen en zou ik hier niet iedere avond 5 of 10 minuten lang wat geld van de mensen hoeven te vragen. De meeste mensen zwichten geloof me. De meeste mensen bezwijken. Deze grote jongens zijn met stomheid geslagen als je nee zegt.

 

Maar het komt dus op jou aan om me te helpen door te gaan. Kijk voor de paar dingen die verkoop. Ik heb geen tijd om dingen uit te brengen. Je kunt ook donaties doen. Hoe je dat moet doen staat op de website. Voor de mensen die cd’s krijgen, die aan hen gegeven worden om ze op de cd-speler af te kunnen spelen, jullie kunnen met me in contact komen via: Alan Watt

 

Ik zal na de pauze terugzijn met meer.

 

***

 

Hi mensen,  ik ben Alan Watt en we zijn door de matrix aan het snijden terwijl we op weg zijn, bergafwaarts, de echte, zichtbare nieuwe wereld orde in. De nieuwe wereld orde die al afschuwelijk lang in de planning ligt en waar Professor Carroll Quigley over sprak. Herinner, Professor Carroll Quigley was de historicus voor de archieven – deze mannen hebben hun eigen archieven met echte geschiedenis, het zijn de mannen die de geschiedenis maken – en voor de CFR, het Council on Foreign Relations. Hij stond geheel achter hun agenda. Hij was ook een man die geloofde dat het niet erg was om af en toe een paar leugentjes te vertellen om te krijgen wat je wilt, om ervoor te zorgen dat de grote kudde schapen jouw richting in beweegt. Dat is de techniek die tot aan de dag van vandaag gebruikt wordt door de nakomelingen die allemaal tot dezelfde club behoren. Zoals hij zelf zei worden zij vaak ten onrechte voor communisten aangezien. Wel, zij worden niet ten onrechte voor communisten aangezien, zij zijn communisten. Voor de ene groep zijn zij communisten, voor een andere groep kunnen zij socialisten zijn. Zij hebben veel verschillende namen voor dezelfde agenda, die door een elite organisatie van mensen en wereldbankiers, en de nakomelingen van wereldbankiers, gerund wordt. Zij zetten de volgende fase van de wereld in elkaar, de wereld waar wij doorheen moeten leven, als we het leven kunnen noemen.

 

Want echt, zij gaan onze levensstandaard omlaagbrengen tot die van het niveau van de derde wereld: armoede. En door het ondertekenen van het aankomende verdrag hevelen zij al de macht over naar de Verenigde Naties. De Verenigde Naties zullen aan het hoofd staan van al de energie en al de belastingen die met energie, consumptie, voedselconsumptie en alles waaraan je kunt denken te maken hebben, over de gehele planeet. En dit verdrag houdt als het ondertekend is in dat je er nooit meer uit kunt stappen. Het is voor altijd, het is de doodsteek (coup de grace), de laatste streep onder welk idee van individuele vrijheid dan ook. Want ja, je zult overheidsinspecteurs zien die regelmatig bij je langs zullen komen om te zien hoeveel je eet. Het zal erger zijn dan het Engeland van vandaag waar zij ook rondgaan om de vuilnisbakken te inspecteren en je een boete geven als de deksel er niet goed opzit. Zij zullen jullie huizen testen om te kijken of deze eco-efficiënt zijn. En geloof me, de meeste mensen hebben geen eco-efficiënte huizen, behalve de mensen die met de agenda meegaan, die voor de overheid werken, leraren met zeer hoge salarissen of schoolbesturen en dit soort mensen - mensen die overal gratis toelagen en subsidies  voor krijgen, volledig, niet 5% of 10% subsidie om je huis eco-proof te maken - en al die mensen die met de universitaire wereld te maken hebben. De rest echter zal zeer zeker beboet worden. Nee, zij zullen je niet helpen, zij geven je boetes. Dit is hun techniek. Zij beboeten en bestraffen je, ieder lek of gat dat door een muis gemaakt is zal duizenden dollars per dag kosten. Voor die dingen zul je beboet worden totdat je niet meer kunt leven. Dat is onderdeel van de agenda. Je hebt nog niets gezien, nog helemaal niets.

 

De grootste zwendels van de geschiedenis zijn begaan door de leugenaars van de geschiedenis en het zijn helaas die mensen die al afschuwelijk lange tijd de revoluties gevoerd hebben, inclusief de Communistische Revolutie en al de revoluties binnen de Verenigde Staten die je niet eens herkent als werkelijke revoluties. Zij zijn multimiljonairs en dat brengt mensen in de war. Zij denken dat communisten mensen met overalls en hooivorken zijn maar nee, dat is het niet. Communisme is de meeste elitaire organisatie die er is, die echt in Darwinisme gelooft en gelooft dat mensen zichzelf niet kunnen leiden, dat zij een dictatorschap nodig hebben. De mensen zijn te stom om zichzelf te leiden en de elitaire intelligentsia en wetenschappers hebben het recht om over jou te heersen. Daar gaat het over.

 

En het gaat ook over het omlaagbrengen van de populatie. (onvertaald: I think these guys all got kind of thrown off when they were children on the straight path.  They got to play with doll houses and things where they rearranged everything in the rooms and then got globes of the world and started changing all that after they started with the villages and towns and then cities.) Maar hier zit een intelligentie achter. We moeten nooit vergeten dat hier een ongelooflijk intellect achter zit, een intellect heeft er geen probleem mee om te bedriegen, je moet het intellect in feite aanbidden want het is ongelooflijk goed in bedriegen.

 

Christopher Monckton. Aan het eind van de show zal ik de link naar deze video op mijn website zetten. Hij zette het allemaal op een rij in een toespraak die hij in de Verenigde Staten gaf. Hij liet alle valse theorieën uit elkaar spatten. Hij vertelde je waarom zij vals waren. Hij presenteerde het werkelijke wetenschappelijke bewijs in tegenstelling tot het fictieve materiaal. Het is een politieke agenda, herinner, deze hele globale opwarmings onzin, om de wereld te leiden en te beheersen. Hij laat het uit elkaar spatten.

 

“Lord Christopher Monckton: President Obama klaar om Amerikaanse souvereiniteit op te geven”, door Libertysarmy.com, 16 oktober 2009.

 

Op 14 oktober gaf Lord Christopher Monckton, een vermaarde klimaat verandering scepticus, een presentatie op de Bethel Universiteit in St. Paul, Minnesota. In de volgende vier minuten lange passage uit zijn toespraak geeft hij een enorme waarschuwing aan alle Amerikanen af over het Klimaat Veranderings Verdrag van de Verenigde Naties dat gepland staat om in december 2009 in Kopenhagen ondertekend te worden.

 

Lord Christopher Monckton diende als een politiek adviseur onder Thatcher. Hij heeft Al Gore herhaaldelijk uitgedaagd voor een debat dat Gore heeft geweigerd. Mockton heeft een rechtzaak aangespannen om het vertonen van Gore’s “An Inconvenient Truth”op Britse scholen te stoppen vanwege de onjuistheden in de film. De rechter oordeelde in het voordeel van Monckton en eiste dat negen ernstige fouten in de film gecorrigeerd zouden worden. Lord Monckton reist internationaal rond in een poging het publiek te onderwijzen over de mythe van de opwarming van de aarde.”

 

Alan: Niets zal het veranderen want zij hebben generaties lang alle juiste mensen op de posities, in ieder land, op hetzelfde moment. Allemaal op hun posities gezet door dezelfde mensen. Allemaal tot macht gefinancierd door dezelfde mensen die de wat wij waarnemen als de communistische, elitiaire agenda, voeren. Het komt de bankiers afgrijselijk goed uit, de internationale bankiers. Zij houden tenslotte van collectivisme. Het is makkelijker om met een overheid om te gaan. Die kan de mensen verplichten om voor niets te werken of om alles aan hen af te geven, dat vervolgens weer terugkomt bij de bankiers. Anders moet je iedere deur in ieder land langsgaan om te proberen je leningen of wat je dan ook van hen wil, terug te vragen. Heel oude agenda.

 

En het is ook een religie. Aan de top is er een echte religie werkzaam. In feite, vandaag was er een religie in werking. Een rechter in Groot-Brittannië oordeelde - toen een milieufreak zijn baan verloor, een echte freak, een jongen die je graag zou willen vragen de ramen dicht te doen op een zeer winderige dag - dat …. En het komt van The Mail Online:

 

“Rechter oordeelt dat groene opvattingen hetzelfde zijn als religieuze overtuigingen in door ontslagen milieuactivist gewonnen zaak”, door Colin Fernandez, 3 november 2009.

 

Dan gaat het over deze kleine zuurpruim met zijn fiets, zijn eco-fiets. Hij werd onslagen. Als je het artikel doorleest zie je wat zijn baan was, hij was feitelijk belast met het milieubeleid voor het bedrijf. Hij bleef alsmaar op ze afgeven over hun afval hier en verspilling daar, omdat zo zei hij, het een geloof was dat hij had. Het is net als iemand die probeert je tot Jezus te bekeren, non-stop en constant “de Bijbel, de Heilige Bijbel” roept. Dat is hoe deze mensen zijn. Dus ontsloegen zij hem, natuurlijk. Hij heeft een vergoeding gekregen, heel wat, want hij zit op de lijn van de agenda. Dus daar ben je, het is een geloof. Nu, waarom wordt de wereld gerund volgens een religieus geloof? Het is niet gebaseerd op wetenschappelijk feit. Feitelijk is het juist het tegenovergestelde. We zijn aan het afkoelen, de oceanen zijn niet aan het opwarmen, zij zijn ook aan het afkoelen.

 

Iedereen aan de top, inclusief die rechter daar, zal weten….en hij zal van de groene man houden want alle Vrijmetselaars doen dat. Vrijmetselarij is alleen een gereedschap van de mannen die de wereld runnen, alleen een middel. Ze runnen de wereld niet zelf maar zijn de werkers zou je kunnen zeggen, de werkmannen. Zeer oude agenda, echt heel oud. En zoals ik zeg, dit gaat maar door en door …

 

Hier is een artikel.  Het is nog maar een paar jaar geleden dat wanneer mensen zeiden “de nieuwe wereld orde”, mensen terugzeiden: “Oh, je bent een freak, je bent een van die complotgekken”. Maar we zien het nu overal in al het nieuws: Gordon Brown gebruikte het in zijn toespraak in de G20. Dit komt van The Washington Times:

 

Obama's Nieuwe Wereld Orde”, 25 oktober 2009 door Jeffrey T. Kuhner

 

President Obama is op weg een één-wereld regering te vestigen. Dit is de waarschuwing van Christopher Monckton, een voormalig belangrijk beleidsadviseur van Brits Premier Margaret Thatcher.

 

In december zullen wereldleiders naar Kopenhagen afreizen om een klimaatveranderings verdrag van de Verenigde Naties te ondertekenen, dat de opvolger zal zijn van het Kyoto Protocol uit 1997, die gericht is op het reduceren van broeikasgassen en in 2012 afloopt. Een overeenkomst is opgesteld.” 

 

Alan:  Nu, dit is niet alleen een simpele overeenkomst. Dit is een VERDRAG, EEN BINDEND VERDRAG. Daar zijn ze feitelijk op uit, zij zeiden hierin dat zij uit zijn op bindende verdragen.

 

“Het doel van het Verdrag van Kopenhagen is het oprichten van een internationaal cap-and-trade regime ...”

 

Alan: REGIME. Zij houden van het woord regime, ongekozen.

 

“om CO2 emissies te verminderen, waarvan gezegd wordt dat deze verantwoordelijk zijn voor de door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde.”

 

Alan: Nonsens.

 

Recentelijk waarschuwde de Britse Premier Gordon Brown voor een “klimaatramp”- een stijgende golf aan overstromingen, droogte en krimpende voedselgewassen – tenzij het verdrag ondertekend wordt. Meneer Brown zei zelfs dat  globale opwarming meer schade zou kunnen veroorzaken dan beide wereldoorlogen en de Grote Depressie tesamen. De wereld heeft slechts een paar weken om zichzelf van de naderende ondergang te redden.”

 

Alan: Ha. Oh, ik vermoed dat zij hem op één lijn zetten met de profeten uit het Oude Testament.

 

“Als wij dit keer niet tot een overeenkomst komen, laat er bij ons dan geen twijfel bestaan: als de schade door ongecontroleerde emissietoename eenmaal gedaan is kan geen globale overeenkomst in een toekomstige periode die keus ongedaan maken, zei hij. Meneer Brown heeft Vice President Al Gore aldus overtroffen…”

 

Alan: En al zijn BS.

 

 “in het verspreiden van angst en het aanzetten tot publieke hysterie.

 

Globale opwarming alarmisten gebruiken de mythe van klimaatverandering om een embyonaal socialistische wereldregering op te leggen.”

 

Alan:  Je meent ‘t. Is dit een soort complot?….wel, het is een soort mythe, een mythe van klimaatverandering.

 

“Terwijl zij de ineenstorting van het communisme volgden, zochten de progressieve elites van het Westen naar een levensvatbaar ideologisch alternatief. Zij vonden het in de milieubeweging.”

 

Alan: Nee. Ik heb eerder citaten van de Club van Rome voorgelezen. Zij zijn de grote denktank voor de globale elitisten en de Verenigde Naties. Zij kwamen in de jaren ’70 met het idee. Dat is wat zij zouden gebruiken, dat speelde voor de val van het communisme.

 

Hoewel de Groene Beweging zichzelf hult in de vlag van empirische wetenschap, vertegenwoordigt zij het tegenovergestelde: een dogma dat doel en betekenis verschaft aan haar woeste volgelingen. De ideologie rechtvaardigt enorme belastingstijgingen en overheidscontrole over de economie. Het streeft ernaar vrij ondernemerschap te verlammen en marktgedreven groei te beperken. Vele Groenen van vandaag zijn de Roden van gisteren.” 

 

Alan: Je kunt het maar beter geloven, zij zijn nog steeds Roden. Zij hebben verschillende kleuren begrijp je, verschillende kleuren voor verschilende fasen. Heel Pythagorees, niet?

 

“Globale opwarming is het grootste bedrog van onze tijd. Het overweldigende wetenschappelijke bewijs laat zien dat in plaats van dat het warmer wordt, de temperaturen op aarde aan het dalen zijn. Een groeiend aantal vooraanstaande wetenschappers betwisten de gebrekkige computermodellen die door eco-alarmisten gebruikt worden.”

 

Meneer Gore en zijn supporters kunnen meerdere simpele vragen niet beantwoorden. Als de termperaturen op aarde niet langer aan het stijgen zijn, hoe kunnen CO2 emissies dan verantwoordelijk zijn voor opwarming van de aarde? Hoe konden voorgaande dramatische stijgingen in globale temperaturen - zoals het einde van de ijstijd –plaatsvinden zonder concentraties CO2? Het antwoord is duidelijk: Koolstofemissies staan niet in verband met fluctuaties in globale temperaturen.”

 

Alan: Terug na de berichten

 

***

 

Hi mensen, ik ben Alan Watt en dit is Cutting Through The Matrix, ik ben de nonsens aan het doornemen met dit grote kunstmatige systeem dat binnen aan het komen is, dat zorg zal dragen voor onze levens, zoals de elite die ons leidt het geschikt acht, en die in de zeer nabije toekomst nog meer over ons zullen heersen ….die ons feitelijk de grond in zullen leiden, een vorm van vereffening. En ze belasten je, terwijl je afsterft, de laatste munt uit je, om zogenaamd de rijkdom over de wereld over te hevelen waarbij zij voor de projecten zullen zorgdragen. Maar in werkelijkheid zal het in hun grote, prachtige nieuwe steden gestopt worden die zij in stilte over de planeet voor zichzelf aan het bouwen zijn. Zeer high-tech, en ze trekken er ook al naartoe. Maar dat is niet belangrijk. De realiteit is niet van belang in de propaganda die we krijgen. Het is niet gebaseerd op realiteit, we worden geregeerd door fictie.

 

Al Gore en zijn vrienden – ik zal zeggen zijn vrienden – hebben een lange tijd met fictie over de wereld geheerst. Het is interessant om te zien wie er in zijn familielijnen zit en met wie zijn nageslacht getrouwd is. Je vind de familie Schiff, Kuhn, Loeb and Company jongens en de wereldbankiers, zoals altijd…….zoals altijd. Hij werd opgeleid door Armand Hammer die overkwam uit Rusland en een illigaal aborteur werd. Hij werd een paar keer gepakt voor het vermoorden van mensen. Daarna begon hij met kwakzalverij praktijken en daar werd hij voor gepakt en een tijdje gevangen gezet. Daarna ging hij naar de Sovjet-Unie en sloot met hen een deal, kreeg een appartement naast Lenin en werd plotseling heel erg, onzettend rijk en beroemd als zakenman in de handel in Amerikaanse goederen voor Rusland en andersom. Het is nogal wat, weet je, de manier waarop deze karakters opereren. En hier zijn ze, nog steeds bezig, aan de top en onderwijzen zij complete leugens aan schoolkinderen. NU, voordat er iets ondertekend wordt.

 

Er bestaat hierover geen consensus. Al deze consensus van de wetenschap is nonsens, absolute onzin. Christopher Monckton maakt daarmee korte metten in zijn video. Ik zal de link er aan het einde op zetten. En het zal niet stoppen, feiten zullen dit niet stoppen. Er wordt al zo lang aan gewerkt, iedereen is aan boord, iedere premier over de planeet heen is al aan boord…om hun land weg te tekenen. Zij zullen er goed voor beloond worden, heel goed geloof me. 

 

Het volgende artikel komt van The Telegraph

 

“Al Gore zou wereld’s eerst carbon-biljonair kunnen worden

Al Gore, de voormalige vice president van de Verenigde Staten, zou  wereld’s eerste carbon-biljonair kunnen worden, na grote investeringen in groene energie bedrijven”, 3 november 2009.

 

Alan: Het is verbazingwekkend hoe zij, terwijl zij het publiek het vel over de oren trekken en globale wetten doorvoeren, de jongens zijn die er altijd van blijken te profiteren, niet? Wat een geluk hebben deze jongens toch. Zij hadden nooit, nooit gedroomd dat zij zo stinkend rijk zouden worden, nog veel stinkender dan zij al zijn. Er staat:  

 

“Meneer Gore’s risicokapitaal (venture capital) onderneming leende 75 miljoen dollar aan een kleine Californische firma om energiebesparende technologie te ontwikkelen. Het bedrijf, Silver Spring Networks, produceert hardware en software die het electriciteitsnetwerk efficiënter maken.”

 

Alan: Door electriciteit te gebruiken, neem ik aan.

 

 “De deal bleek geweldig veel op te leveren toen het Energy Department vorige week 3.4 biljoen dollar aan subsidies in slimme netwerken aankondigde, ….”

 

Alan: Is het niet geweldig?

 

“rapporteert the New York Times. Van het totaal ging meer dan 560 miljoen dollar naar nutsbedrijven waarmee Silver Spring contracten heeft.”

 

Alan:  Dat is het bedrijf van meneer Gore.

 

“De stap houdt in dat venture capital onderneming Kleiner Perkins en zijn partners, inclusief meneer Gore, hun investering in de komende jaren vele malen kunnen terugverdienen. “

 

Alan: Oh, ze hebben zoveel mazzel, niet? Let op, zij willen alleen de wereld helpen en op juiste wijze over ons heersen om er zeker van te zijn dat je je genetisch gemodificeerde groenten eet. Want dat is alles dat je zult gaan krijgen, en een heel beperkte hoeveelheid ook kan ik eraan toevoegen.

 

“Er zijn maar weinig mensen die zich zo uitgesproken hebben over de globale opwarming en de noodzaak om een manier te vinden waarop de wereld energie produceert en consumeert als meneer Gore doet ...”

 

Alan: Meneer Gore heeft heel veel opnieuw uitgevonden. Wat hij doet is feiten verzamelen en ze dan verdraaien.

 

“En maar weinigen hebben zoveel geld achter hun pleidooi gezet en zijn zo goed gepositioneerd om winst te behalen uit deze groene transformatie, als en wanneer die komt.”

 

Alan:  Wel, die komt eraan, het wordt al in de scholen onderwezen.

 

“Critici, grotendeels in het politiek rechtse en onder globale opwarming sceptici, zeggen dat meneer Gore op het punt staat om wereld’s eerste ‘carbon biljonair’ te worden omdat hij profiteert van overheidsbeleid dar hij ondersteunt, dat biljoenen dollars zijn kant op zou brengen, naar de business ventures waarin hij geďnvesteerd heeft.”. 

 

Alan: Zij leven op ons, deze mannen. Zij leven op ons belastinggeld. Subsidies, herinner, zijn giften, het zijn giften. Er is hier geen sprake van het terugbetalen van rente etc. Het moet geweldig zijn om Sinterklaas als je regeringsleider te krijgen.

 

“Afgevaardigde Marsha Blackburn, Republikein in Tennessee, heeft beweerd dat meneer Gore persoonlijk voordeel behaalt bij het energie en klimaatbeleid waartoe hij bij het Congres op aandrong het  te adopteren.

 

Meneer Gore heeft gezegd dat hij simpelweg zijn geld stopt in waar zijn mond is.”

 

Alan: En hij heeft een heel grote mond, is dat je opgevallen?

 

"Vind u dat er iets verkeerd aan is om in dit land actief zijn in het zakenleven?’, zei meneer Gore. ‘Ik ben er trots op’. “

 

Alan: Het is verbazingwekkend hoe deze communisten kapitalisme gebruiken als het hen uitkomt. Maar waar kunnen ze anders opkomen, het zijn immers allemaal leugenaars. Ze zijn allemaal uiterst leugenachtig. Herinner, zij noemen het “De Nobele Leugen” (“The Noble Lie”). Als zij grote ideeën krijgen zoals “hoe runnen we de wereld voor nog eens 100 jaar, brengen we de populaties omlaag en stoppen wij hen te consumeren, en hoe laten we hen langzaam tenonder gaan?” Wel, ze ontwerpen een religie en zullen al deze wetenschappelijke data nemen en het allemaal verdraaien. Alles wordt verdraaid.

 

Christopher Monckton neemt deze wetenschappen in zijn video door en laat je zien hoe zij het doen. Hij heeft er in Groot Brittannie een rechtszaak van gemaakt omdat zij ermee begonnen meneer Gore’s boek te gebruiken in scholen voor schoolkinderen. Zij moesten wijzen op al de complete bedriegerijen en fouten en regelrechte leugens die in het boek stonden. De rechter oordeelde dat dat juist was. Zij zouden dat moeten doen voordat de kinderen het konden lezen, in plaats van hen met nonsens te hersenspoelen. Terug met meer na deze pauze.

 

***

 

Hi mensen, ik ben Alan Watt en we zijn door de matrix aan het snijden. Zoals ik zeg, aan de top noemen ze het de nobele leugen. Je kunt de kleine kinderen – dat zijn wij natuurlijk – over niets de waarheid vertellen.  Om hen dus in een bepaalde richting mee te krijgen, met name wanneer het niet echt ten voordele van hen is, moet je tegen hen liegen. Zij kunnen de lange-termijn intelligentie achter deze soort planning niet ontdekken. Ze kunnen het niet zien. Weet je, hoe je heel drastisch arm zult worden en in armoede zult leven. De bevolking van de wereld zal gereduceerd worden en de juiste mensen zullen de toekomst ingaan. Dat zjin degenen met de juiste soort van beschaving en zij zullen de toekomst ingaan en genoeg te eten hebben en een mooi speelveld krijgen op een van mensen gestripte aarde. Dat is het idee ervan.

 

Maar wij moeten erin meegaan. Herinner je de Club van Rome, zij hebben nu een nieuwe website. Zij zijn, zou je kunnen zeggen, uit al hun achterkamers tevoorschijn gekomen met onderhandelingen en programma’s en ze zijn weer naar buiten gekomen om deze hele Al Gore Agenda te pushen. Let op, zij hebben het oor van iedere politieke leider over de hele planeet. Iedereen die op dit moment een leider is, over de hele planeet, is door de grote, grote club aan de top gezet. Daarom weten zij dat ze het klaar kunnen spelen. Iedere politicus, iedere wanna-be zal liegen dat het gedrukt staat om binnen te komen en een aardige ja-man te worden – of vrouw, maakt niet uit – want zij weten welke kant de wind opwaait. Dit is de agenda, zij zijn allemaal aan boord.

 

Herinner, de Club of Rome zei dat zij de taak hadden gekregen om een manier te vinden een globale samenleving bij elkaar te brengen. Dat hield trouwens ook het creëren van een globale cultuur in. Niet iets dat uit zichzelf over een lange periode ontstaat. Zij zouden je de cultuur geven. Het is in werkelijkheid hier, het begin ervan is al in uitvoering. Wij leven er doorheen. Zij moesten erachter komen hoe zij de planeet konden verenigen, hoe zij de planeet konden dwingen om zich te verenigen, terwijl zij het publiek angst aanjagen zodat ze het zouden doen, en de enige manier waarop dat gebeurt is door middel van oorlog, waarin we onszelf toestaan om Ge-ID’d te worden, en op rantsoen gezet en beperkt tot bepaalde gebieden, zonder passen, dat soort dingen, checkpoints. En dus gaven zij ons dat met 2001 als de aftrap voor de “eeuw van verandering” (“the century of change”) en zij zijn vanaf die tijd aan het escaleren. We hebben een vogelgriep gehad die verdween, toen hadden we ook het West Nijl Virus dat ons zou gaan doden. Dat verdween. De ene crisis na de andere. Nu hebben we deze veronderstelde varkensgriep die meer hype is dan iets anders om eerlijk met je te zijn. Banken die instorten en de volgende die eraan komt. Er moeten triljoenen afbetaald worden … terwijl wij het grootste deel van onze economie over de wereld plaatsen (as we put most of our economy across the world).  Het delen van rijkdom, één van de pijlers van het “Communistisch Manifest.  Wel, dat was het idee van de Club van Rome. Zij moesten met een idee komen, een oorlogs scenario.

 

"De gemeenschappelijke vijand van de mensheid is de mens. In het zoeken naar een nieuwe vijand om ons te verenigen, kwamen wij op het idee …”

 

 

Alan: WIJ. Ik zal dat herhalen omdat het moeilijk te vatten is.

 

“kwamen wij op het idee dat vervuiling, de dreiging van globale opwarming, watertekorten, hongersnood en die dingen goed zouden passen. Al deze gevaren worden veroorzaakt door menselijk ingrijpen en alleen door veranderde houdingen en gedrag kunnen zij overkomen worden. De echte vijand  vervolgens is de mensheid zelf.”

 

Zij sloegen zichzelf op de rug en nipten aan hun brandy en hebben het vanaf de jaren ’70 in uitvoering gebracht. Dit citaat komt van de Club van Rome, uit “The First Global Revolution”, het boek dat door de twee oprichters geschreven is. Zij zeggen dat zij de belangrijkste milieu denktank zijn en adviseurs van de Verenigde Naties. Ik zal de link naar hun site er voor je op zetten zodat je zelf al het groene, fijne spul en al de leugens die ze je vertellen kunt bekijken. 

 

Nu, er is een beller, ik zal naar haar gaan voordat ik naar het volgende onderwerp ga. Het is Deborah uit Houston. Ben je daar Deborah?

 

Deborah:  Ik wilde je graag een vraag stellen. De laatste paar dagen heb je gesproken over de steden die voor de elite gebouwd worden. Ik heb daar informatie over gezocht en ik vroeg me af of jij me er wat meer informatie over kon geven.

 

Alan:  Je kunt naar documentaires zoeken die zij over SuperCities gemaakt hebben. De CBC heeft er een gemaakt, en de BBC ook. Zij spraken vooral over China. Deze steden zijn de meest geavanceerde steden van China. Zij zijn voornamelijk gemaakt voor de Westerse multi-biljonairs die zich daar vestigen. Ze zijn ook bezig in Dubai. Ik ken mensen die daar nu werken die mij op de hoogte houden. Ze hebben 600.000 werknemers van over de hele wereld naar binnen gebracht die daar full-time werken, 16 uur per dag trouwens, om deze ongelooflijk geavanceerde stad op te bouwen. Ze hebben allemaal piramides. Er is een andere in Kazachstan en ik geloof dat het Astana heet –dat kun je op het internet opzoeken – gevestigd op kale grond, niet over een stad heen gebouwd, het is virgin ground. Ook weer vol piramides. Het moet een paradijselijke stad voor multi-biljonairs worden, heel high-tech. Er zijn best veel websites over Astana en al dat soort dingen staan op de sites. Kijk in je zoekmachine op futuristische steden en dan verschijnen er heel veel. Ze worden allemaal in de meest prachtige gebieden gebouwd. De stad in Astana wordt omringd door bergen en meren en high-tech metrosystemen enzovoort. Dat zal voor de toekomst hun speelveld zijn. Er zijn aardig wat steden die op dit moment over de wereld verrijzen. Geloof me, zoals Dubai, en er zijn er net zoveel die ondergronds gebouwd worden als bovengronds.

 

Deborah:  Die in Dubai, is dat die gebouwd wordt op land dat zij van de bodem van de oceaan hebben gehaald?

 

Alan:  Niet echt. Zij hebben ontzettend veel nonsens over die plek naar buiten gebracht. Zij besloten jaren geleden dat de Verenigde Staten … dit is voordat dezelfde jongens met het Project for a New American Century kwamen, zij zeiden…. Gene Kirkpatrick heeft het heel lang geleden naar voren gebracht…omdat zij de wereld zouden veroveren, lettelijk de wereld zouden runnen en de hulpbronnen zouden inpikken, inclusief al de olievelden, zou het beter zijn om in plaats van tijdelijke bases te bouwen die een fortuin kosten, meer geld te besteden en permanente bases te bouwen die er misschien wel honderd jaar zouden kunnen blijven staan. Naast deze permanente bases moesten er supersteden komen waar deze rijke mensen, deze elite, heen zouden gaan – terwijl de wereld neergaat want dit is de agenda helemaal tot aan het jaar 2050: opstanden, voedseltekorten enzovoort, terwijl wij bergafwaarts gaan. De elite gaat naar deze supersteden en wordt bewaakt door het high-tech leger dat zij om zich heen hebben. Dat kwam in de tijd van Reagan naar buiten. Dat is hun idee, iedere basis. En Obama heeft zojuist aan nog vier of vijf andere permanente bases zijn goedkeuring gegeven, multi-biljoenen dollars zijn gemoeid met deze deals. Dit zijn de permanente high-tech bases, maar zij zetten ernaast enorme grote steden neer, niet voor de lokale bevolking maar voor de elite van de Westerse Wereld.

 

Deborah:  En het wordt betaald door het Amerikaanse leger, klopt dat? 

 

Alan:  Dat klopt. In andere woorden, de Amerikaanse belastingbetalers betalen overal voor. En dan kom je er achter dat er ook veel via de Verenigde Naties, op verschillende manieren, doorkomt, via belastingen en subsidies etc. Zij zijn ook betrokken bij het bouwen van deze dingen. Dit hele gedoe, deze groene agenda, heeft als doel om de wereld neer te brengen en ons in ellende, armoede, dood en vernietiging te storten, door honger en op andere manieren om te komen terwijl zij leven. Nee, al de juiste mensen zullen doorleven met hun nakomelingen in de technisch hooggeavanceerde steden. 

 

Verbind dat aan het project van het Departement van Defensie, het project voor de volgende 100 jaar. Het is allemaal in de archieven op mijn website te vinden. Dat komt van het leger voor de NATO. Zij adviseren NATO. En de versie van het Departement van Defensie is gekoppeld aan de Amerikaanse versie die in dezelfde tijd voor het Amerikaanse leger uitkwam. En zij hadden allebei dezelfde projecties: dat we uiteindelijk een wereldregering zullen krijgen, voor een korte tijd, om ons omlaag te brengen. En terwijl wij neerwaarts gaan zullen zij in een paar high-tech steden wonen. Daarom worden die nu gebouwd. Dit sluit allemaal bij elkaar aan.

  

Deborah:  Zo ontzettend bedankt voor je werk, ik waardeer het enorm. En al de honden hier zeggen Hamish gedag.

 

Alan:  Ja, Hamish zal dat waarderen. Bedankt voor het bellen.

 

Het is verbazingwekkend. Nogmaals, we krijgen nooit het verhaal verteld. Je moet je inlezen om het verhaal te vinden en de dingen bij elkaar te brengen. Zij hebben ons de agenda gegeven. Het is aan de andere kant ook heel interessant. Ik kwam erachter dat H.G. Wells al die tijd geleden, toen hij “The Shape of Things to Come schreef- de oude zwart-wit film versie ook en daarna de opgepoetste versie, maar de oude is ook goed –je de LUCHTPOLITIE liet zien die al de mensen die over blijven zullen vergassen, hen onder een wereldregering brengen die gerund wordt door een wetenschappelijk dictatorschap, die hij trouwens “The Freemasonry of the Air” noemt. Toen zij een plek overnamen door mensen die aan het vechten waren te vergassen, zei hij: “in onze wereld wordt geen concurrentie toegestaan”. Geen concurrentie, geen vrij ondernemerschap, niets. Het wordt allemaal gerund door de wetenschappelijke elite.

 

Maar hij zei in een van zijn boeken ook dat er een derde wereldoorlog zou komen. Een derde wereldoorlog en die zou beginnen op een plek waar dit Vrijmetselaars broederschap hun hoofdbasis zou hebben, en dit zou gevestigd zijn in Irak, in Basra. Dat zou hun hoofdbasis voor al de wetenschappers zijn. Helemaal aan het eind, waar denk je dat het het leger, de rijkdom en de elite zullen leven? In het Midden-Oosten. Is het niet verbazingwekkend? Wat had de propagandist voor deze jongens toch een grote verbeelding. Alles wat hij was was een kleine broodschrijver die al de verhalen kreeg en de onderwerpen waarom heen geschreven moest worden, die hij in zijn verhalen moest opnemen. De Fabiaanse oprichter, meneer Wells. Zo ver van tevoren plannen zij het.

 

De wereld is een groot businessplan en wij zijn de schapen. Het is onze taak om diegenen die de toekomst plannen te ondersteunen om te verzekeren dat ZIJ overleven. PUUR DARWINISME. En hun kinderen overleven. Al ons belastinggeld wordt in onderzoek en ontwikkeling en al het andere gestopt met het doel ons onder slavernij te brengen, ons te beheersen. En wij gebruiken onze vindingrijkheid en onze hersenen en onze jeugd in de universiteiten om experimenten voor hen te doen en betere manieren vindt om ons te beheersen, onze genen te veranderen, om klonen te creëren en al het andere. Nu ze al dat materiaal en technologie hebben kunnen zij een successvolle, passieve, gekloonde werkende klasse creëren.  De bijenkorfmentaliteit. Zij hebben geen entertainment nodig, zij hoeven niet te gaan winkelen en iets nieuws voor zichzelf te kopen omdat zij zich dood vervelen. Zij zullen gewoon blij zijn om te werken en zeer efficiënt te zijn, terwijl wij allemaal, de OUDE mens afsterft. Het is een onderdeel van het Darwiniaanse geloof dat het oude moet sterven als het nieuwe opkomt. Deze mannen geloven dat zij meer ontwikkeld zijn dan ons. Dit is een religie. Het is zo verwant aan Hindoeďsme, het is ongelooflijk, maar het is dan ook een ongelooflijk oude religie. Hoeveel namen waren het wel niet, door de tijden heen, zelfs met de school van Alexandrië met Neo-Platonisme, de Platonische ideeën van de deskundige heerschappij van een wachtersklasse (GUARDIAN CLASS) over de wereld, en hoe de profanen, al die mensen daar beneden in het donker, de machine zouden zijn, de aandrijvende machine die zij zouden gebruiken om voor zichzelf een wereldutopie te creëren. Steeds maar weer opnieuw, allemaal door een variëteit aan geheime genootschappen die allemaal door dezelfde topsteen beheersd worden. 

 

De informatie die je over vrijmetselarij en hun revoluties kunt vinden is vebazingwekkend. Ik heb je verteld over Albert Pike die het behandelt en Mazzini pushte het. Het werd later –Mazzini gaf het door aan Lenin – de Communistische Revolutie, the World Revolutionist Socialist Party.  Waarom is een charitatieve organisatie - als front, dat is duidelijk – bloedige revoluties aan het pushen? Omdat zij uiteindelijk, naarmate zij door de graden heen omhoog gaan, uitvinden waar het over gaat: ELITISME. Het recht van diegenen die kunnen ‘zien’ om over diegenen die niet kunnen zien te heersen. Heel, heel simpel. De meeste van hen op de bodem pakken gewoon hun kleine extraatjes en vullen hun zaken en helpen elkaar en zij zijn onwetend met betrekking tot bovenstaande. Het kan hen niet schelen.

 

Dus vele religies binnen de Verenigde Staten werden gecreëerd door diegenen die onder een schijn binnenkwamen. Zij verborgen zich achter verschillende Christelijke genootschappen. Zij zaten over heel Europa, heel erg lang, onder verschillende benamingen, de Albigenziërs enzovoort, met hun Gnostische overtuigingen. De Gnostiek werd tevens volledig gekoppeld aan het Neo-Platonische idee. Zeer oude genootschappen die steeds dezelfde dingen onderwezen, dat de mens God is. De wijze man. Niet iedere man maar zijzelf begrijp je, de mensen die het licht gezien hebben. Zij zijn Goden. Maar dat is de wereld waarin wij leven.

 

De wereld waarin wij leven werd voor ons gecreëerd. De gehele recente cultuur die we de afgelopen honderd jaar hebben gehad werd gecreëerd door Bernays en vele mensen als hij, die een wetenschap begrepen die in die tijd niet eens in de universiteiten onderwezen werd, een wetenschap van hoe je culturen geeft en wijzigt maar ook hoe de culturen, terwijl zij veranderen, gemanipuleerd kunnen worden om het gedrag van iedereen in die cultuur te veranderen. Zij geven jou je geloofsovertuigingen en nemen ze weer weg en vervangen ze door nieuwe. Nu is het  de Groene Agenda.

 

Zij begrijpen dat wij gemotiveerd worden door heel veel verschillende onbewuste behoeften of drives en zij weten hoe ze de knoppen moeten bedienen. Bernays had het niet van Oom Freud.  Wat Freud publiceerde was baby talk.  Deze mannen hadden het echte materiaal. De baby talk was voor de algemene bevolking. We hebben eeuwen, eeuwenlange observaties binnen verschillende culturen en volkeren gehad omdat zij zich voortdurend (over de wereld) bewogen. Zij zaten in zaken, in lenen en uitlenen, en woekerwinsten en schuld en krediet. Zij weten hoe zij moeten verkopen: je verandert de cultuur zodat je het produkt kunt verkopen. Kun je dat geloven? Het lijkt moeilijk maar lees Bernay’s boeken. Hij vindt het prachtig om erover op te scheppen. Je moet die boeken lezen als je wakker bent en dan zul je afschuwelijk veel meer tussen de regels door vinden waar hij naar verwijst. Het is fascinerend materiaal.  In zijn tijd werd dit niet op universiteiten onderwezen. Dit is een man die een President van de Verenigde Staten adviseerde in het promootten van de Eerste Wereld Oorlog, en toen was hij nog maar begin 20! Deze man ging om met Wilson en diens kliek van Mandell House en al de anderen, met de man die achter Wilson de baas was: Lord Grey en het Royal Institute of International Affairs, want hij is de man die Mandell House zijn orders gaf, die ze weer aan Wilson doorgaf. Bernays heeft geholpen bij het opzetten van The League of Nations om de wereld ervan te overtuigen dat wij onze souvereiniteit moesten opgeven en onder een wereldregering moesten komen, zo vroeg als aan het eind van de Eerste Wereldoorlog. Ik geloof dat hij nog geen 27 jaar was. Deze man is vanaf zijn geboorte voor zijn rol getraind, hij is in de arcane wetenschappen opgeleid. De wetenschappen, zoals ik zeg, waren nog niet eens in de universiteiten beland. En hij was absoluut overtuigd bij iedere stap die hij zette.

 

Terug met meer na deze pauze.

 

***

 

Hi mensen, ik ben Alan Watt en we zijn door de matrix aan het snijden. Zoals ik eerder zei denken deze mensen dat zij Goden zijn. Ik meen het. Zij houden zich bezig met religieuze tempelzaken en al hun symboliek, het is overal om je heen te vinden. Deze symbolen zijn overal, door de pop- en rockmuziek heen en hoe je het wilt noemen, wat voor soort muziek ook. De symboliek zit feitelijk overal in, het wordt Vrijmetselarij genoemd. Ze hebben in Israël, op de piramide daar, dezelfde symbolen als op het grote gerechtshof en ook op de bibliotheek, de Rothschild bibliotheek. Rothschild wordt daar trouwens de Messias genoemd. Zijn hele familielijn wordt Messias genoemd. Verder heb je daar het Rockefeller Museum, geschonken door Rockefeller. Je moet dat ook zien want je ziet dezelfde symbolen in deze supersteden die zij over de hele wereld aan het bouwen zijn. Die in Astana is interessant…Astana. Zij beweren dat zij niet religieus zijn…het is een vervormde s-a-t-a-n, Satana, niet? Het is zo verdomd duidelijk. Zij hebben een religie en Albert Pike zei wat die religie was. Blavatsky en een paar anderen ook.

 

Zij denken inderdaad dat zij Goden zijn. Zelfs die psychopaat Bill Clinton met het ongelooflijk grote ego dat hij heeft, de goede psychopaat die hij is, denkt dat hij er één is. Herinner ook: de antieke Romeinse heersers hadden het gebruik dat zij standbeelden ter ere van zichzelf oprichtten zodat de mensen dachten dat hij het hoofd van God was begrijp je, zij werden aanbeden als Goden. In hun afwezigheid konden zij hem toch aanbidden. Constantijn was één van hen. Hij is de man die in de vierde eeuw na Christus het Christomdom officieel toestemming gaf om een van de religies van die tijd te zijn, goede politicus als hij was. Hij had verzekeringen in iedere relligie die er was, in de Cult van Mithra en al de andere.  

 

Hier is een artikel dat daarbij aansluit. Ik vind het verbazingwekkend. BBC News, 1 November 2009:

 

Kosovo onthult standbeeld van Clinton”

 

Alan: Hij reisde naar de opening om zichzelf te eren.

 

“Voormalig President van de Verenigde Staten heeft de onthulling van een standbeeld van zichzelf bijgewoond in de hoofdstad van Kosovo Pristina”, Het 3,5 meter hoge bronzen standbeeld werd onthuld op de Bill Clinton Boulevard – onder luid gejuich van duizenden etnische Albanezen.”

 

Alan: Ik houd ervan hoe zij alsmaar “etnische Albanezen”  blijven zeggen.

 

“Velen van hen beschouwen meneer Clinton als een held omdat hij de NATO bombardementen-campagne lanceerde om de Joegoslavische troepen uit de Servische provincie in 1999 te verdrijven.” 

 

Alan:  Wel, hij heeft dat niet gedaan, dat weet je. Bill was te druk met borrelen. Een man als hij was niet bezig het land te leiden. Absoluut niet. No way. De Verenigde Staten is nooit geleid door de man die je ziet begrijp je, dat is al meer dan honderd jaar zo. Nooit.

 

“Kosovo verklaarde vorig jaar eenzijdig onafhankelijkheid van Belgrado. De stap werd ondersteund door de Verenigde Staten en vele Westerse machten, maar een aantal landen, inclusief China en Rusland, beschouwen Kosovo nog steeds als een deel van Servië.

 

Meneer Clinton wuifde naar de massa terwijl het rode dek(kleed) …”

 

Alan: Natuurlijk is het een rood kleed. 

 

 “zondag van het standbeeld afgetrokken werd.” 

 

Alan: Mijn God….Goden die Goden aanbidden. Je kunt erheen gaan en zijn portret aanbidden, mensen. En de marionetten zien die zij als frontman neerzetten. Je moet altijd naar de mannen achter hen kijken. hij, de nummer 2, is belangrijker.

 

Wel, Hamish en ik wensen je vanuit Ontario, Canada een fijne avond en moge je God of je Goden met je gaan.

 

 

Vertaling: Hensel, december 2009

 

 

Link naar audio: ***LUISTER / DOWNLOAD

 

Links naar behandelde artikelen: 

 

"Lord Christopher Monckton: President Obama Poised to Cede US Sovereignty" [Choose 4-minute Video or Full Version] (libertysarmy.com) - October 16, 2009.

"Judge rules that green views are the 'same as religious beliefs' as sacked environmentalist wins legal battle" by Colin Fernandez (dailymail.co.uk) - Nov. 3, 2009.

"Obama's new world order - Redistributionist revolution vs. sovereignty" by Jeffrey T. Kuhner (washingtontimes.com) - Oct. 25, 2009.

"Al Gore could become world's first carbon billionaire" (telegraph.co.uk) - Nov. 3, 2009.

Club of Rome (clubofrome.org).

"Kosovo unveils Clinton's statue" (news.bbc.co.uk) - Nov. 1, 2009.