ALAN WATT “CUTTING THROUGH THE MATRIX
LIVE OP

REPUBLIC BROADCASTING NETWORK

donderdag 17 september 2009 (#410)

 

DON’T PROCRASTINATE – DE-DOMESTICATE:
"The New World Order Group, within Their Own Milieu,
Keep Extensive Data on Each Peasant's Work Value,
Your Genealogical History, Statistical Life Expectancy,
As You Slave All Your Days in Total Interdependency,
No Reasoning with These Boys, Each Interbred Fanatic,
Shafting You, Dumping You in System Post-Democratic,
True Darwinian Zealots, Elected Fittest to Survive,
Do Sigh, Surplus Must Die so Fittest Families Thrive,
Better Wake Up Very Quickly, Don't be So Naive,
Discard Domestication, 'fore Nothing's Left to Retrieve"


In Nederlandse vertaling

 

Dialoog Copyright Alan Watt 17 september 2009

(Uitgezonderd Muziek, Literaire Citaten en Opmerkingen van Bellers)

 

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM en

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

Lied: "Code of Silence" door Bruce Springsteen

There's a code of silence that we don't dare speak
There's a wall between us and a river so deep
And we keep pretending like there's nothing wrong
But there's a code of silence and it can't go on

Hi mensen, ik ben Alan Watt en dit is Cutting Through The Matrix op 17 september 2009. Nieuwkomers kunnen naar de www.cuttingthroughthematrix.com website gaan. Je vind er honderden gesprekken die ik in het verleden gegeven heb. Je kunt ze uitzoeken en luisteren naar de audioopnamen, en het is allemaal gratis.

Als je op de site bent zie je ook al de andere websites staan die ik gebruik voor noodsitaties. Want af en toe sluiten de grote servers me gewoon af, zonder duidelijke oorzaak, en ik krijg niet een echt antwoord en ze weten zelf niet wat er aan de hand is, het is een groot mysterie. Maar af en toe word je twee weken lang afgesneden dus als je een bladwijzer van de volgende sites maakt (die op de site vermeld staan) kun je de laatste shows hopelijk altijd van de andere sites downloaden. Er is cuttingthrough.jenkness.com, cuttingthroughthematrix.net, cuttingthroughthematrix.us, cuttingthroughthematrix.ca, alanwattcuttingthroughthematrix.ca en alanwattsentientsentinel.eu. De laatste is de Europese site, die ook transcripten van sommige gesprekken heeft, die gedownload en geprint kunnen worden en ze worden in de talen van Europa en de wereld gemaakt.

Als er iemand is die zou willen vertalen dan kun je contact met me opnemen, en dan zien we hoe het gaat. Je zult zien dat de eerste vertaling best lang duurt, nogal wat uren totdat je er tevreden over bent, maar daarna gaat het steeds sneller. Ik bijt je hoofd er niet af want ik begrijp het probleem om de bedoeling van de ene naar de andere taal over te brengen. De wijze waarop dingen in de verschillende talen verwoord wordt verschilt sterk. Zolang de inhoud overkomt, ben ik heel blij.

En herinner, jullie zijn de luisteraars, jullie brengen me bij jullie. Ik word niet ondersteund door een foundation. Dit is geen bedrijf of onderneming, ik doe dit omdat het gedaan moet worden. Want we gaan door ongelooflijke veranderingen heen en we gaan letterlijk een systeem in dat het ergste totalitaire systeem is dat de wereld ooit, ooit gezien heeft. Ik weet zeker dat elke tiran uit het verleden zou kwijlen bij de soort macht die de grote jongens - hun nakomelingen, zou je kunnen zeggen, die het nog steeds voor het zeggen hebben - vandaag over de gehele planeet hebben, dat is nooit eerder gebeurd. En dat is de reden dat ik op de radio ben.

Dus het komt op jullie aan om me te ondersteunen en je kunt dat doen door op mijn website te kijken. Je ziet hoe je me kunt ondersteunen met Paypal en op andere manieren. In de Verenigde Staten en Canada zijn persoonlijke cheques goed, en Paypal zoals ik al zei. Buiten de Verenigde Staten heb je Western Union en ook Moneygram. En sommige mensen sturen gewoon geld, voor de boeken die ik op de website te koop heb of voor donaties. De boeken kun je ook via Paypal kopen, als je me apart een mail stuurt. En herinner, mensen die de cd’s van anderen krijgen, die geen computers hebben maar de gebrande cd’s van mensen krijgen die wel computers hebben, via bijeenkomsten enzo. Zij kunnen contact met me opnemen via: Alan Watt

 

En ik ben niet aan het overdrijven. Ik bedoel, wie, werkelijk, wie had gedacht dat het tot deze totalitaire wereldstaat zou komen. Als je honderd jaar terug gaat kijken: al de grote “willing fools” (gewillige idioten), de lagere wezens die voor de grote bewegingen werkten, dachten dat ze voor een mooie sociale orde werkten waar iedereen gelijk zou zijn, dit waren al de idioten die toen gebruikt werden om de grote jongens te helpen de meest tirannieke machtsstructuur die ooit beraamd is en die de tirannen voor ogen zagen, binnen te brengen. Terug met meer na deze pauze.

***

Ik ben Alan Watt en dit is Cutting Through the Matrix.

In de 18e eeuw tot in de 19e eeuw werkten er verschillende economen voor de Britse regering - en echt, de Britse regering is gewoon een onderneming. Alle regeringen zijn bedrijven, ze worden vermeld als ondernemingen. En het is allemaal gebaseerd op economie - Dus ze hadden economen en John Stuart Mill, en later zijn zoon met dezelfde naam, waren hoge adviseurs over economie, samen met Malthus en verschillende anderen. En zij runden in die tijd ook al een wereldimperium, dat gebaseerd was op economie en “handel”, zoals ze het noemen. Handel is ontzettend belangrijk voor hen. Zij gebruiken verschillende mensen als slaven in verschillende tijdperken in de geschiedenis. Hoewel we technisch gezien allemaal nog steeds slaven zijn, want als je niets bezit en als alles met de streep van een pen van je afgenomen kan worden door een regering of wie ook, ben je in werkelijkheid een slaaf. En iedereen is door de eeuwen heen gebruikt. Maar het is interessant dat John Stuart Mill een lijst opstelde van volkeren waarvan hij dacht dat zij het niet zouden redden als de samenleving en de economie door de tijd heen zouden ontwikkelen. En dit sluit perfect aan bij Darwin in de 19e eeuw, toen hij zei dat de progressieve samenlevingen, de vooruitstrevende samenlevingen, uiteindelijk de mindere samenlevingen zouden elimineren, de statische samenlevingen, zij noemen het “achtergebleven beschavingen” (arrested civilizatons”), de mensen die niet in een economisch systeem kunnen komen en de uren kunnen werken -hoeveel het er dan ook zijn - en een nieuw systeem gewoon kunnen accepteren. Zij zouden in verval raken, instorten, zij zouden zelfdestructief worden enzovoort. En dit werd toegepast. Zij wisten dit in de 18e eeuw, er werd een lijst opgesteld waarop meerdere volkeren stonden waaronder ook de Amerikaanse Indianen. Zij wisten toen al dat zij hen niet konden binnenbrengen in deze vreemde samenleving, waarin we als robots zouden werken voor iets dat geld heet om de dingen te krijgen die we moeten kopen om te overleven. De Indianen waren zelfvoorzienend. Zij wisten niet wat geld was, zij hadden het niet nodig en zij zagen geen reden om alles op te geven om voor geld te gaan werken waarbij alles door belasting weer van hen teruggepakt werd. Daarom werden ze allemaal in reservaten gezet.

Nu, dit sluit aan bij ... want begrijp je, dit is een aanhoudend plan. Eerst stop je de Indianen in reservaten en als de kolonisten hun taak eenmaal verricht hebben, het land gezuiverd hebben, een economie gecreëerd hebben en een industrieel tijdperk, waar de rijke mensen nog veel, ongelooflijk veel rijker gemaakt werden, de bankiers etc. Daarna zouden ze wereldregering ontwikkelen en al die werkende klassen elimineren die ze niet meer nodig hebben. Dat staat in de kaarten, aan de top spreken ze erover. Zoals het Optimum Population Trust dat ondersteund wordt door Prins Charles en het Britse parlement en ook door andere regeringen. Dus begrijp je, zij gebruiken de Darwiniaanse theorie. Zoals ik zeg: voordat de boom groeit, geven zij je beschrijvingen van al de amoebe-typen, en microben enzo die eerst in de aarde zitten om de grond voor te bereiden. En verschillende planten komen, groeien en sterven en laten laten andere mineralen in de grond. En daarna is het tijd om de boom te planten. Wel, zij gebruiken samenlevingen en volkeren op dezelfde wijze zodat de elite door de tijd heen kan komen en verder kan ontwikkelen en ons allemaal achter zich kan laten. Wij zijn “stagin rockets” voor hen, letterlijk, dat is de Darwiniaanse theorie. En als jouw nut voorbij is moet je simpelweg afsterven. Het is verwant aan Hindoeïsme. Het staat zo dicht bij het Hindoeïsme, het is gewoon niet grappig.

Dus de Amerikaanse Indianen waren de eersten die in reservaten gezet werden. Nu is de “Agenda 21” van de Verenigde Naties hier en worden wij allemaal in reservaten gezet. Zij noemen het “corridors” voor Human Habitat Areas (woongebieden voor mensen). Ze zijn hier al dertig jaar lang mee bezig en de mensen weten het niet eens! Er zijn corridors voor dieren en de mensen kunnen niet meer doorgaan. Tussen hen in liggen de VN Biosferen en de Verenigde Naties kunnen zeggen welke internationale bedrijven de rechten hebben, de exclusieve rechten, om mijnbouw te plegen voor mineralen en de verschillende dingen die zij willen. Human Habitat Areas, “Agenda 21”.

Maar herinner, zij begonnen eerst met de Amerikaanse Indianen. En zij stopten hen op het slechtste land in de Verenigde Staten en Canada. Het slechtste land, met in veel gebieden een slecht klimaat. En hun cultuur is vernietigd. Velen van hen werden gedwongen om naar school te gaan. Zij werden bij hun ouders weggehaald en gedwongen om naar school te gaan. Ik heb hierover al eerder gesproken. Er was een man, West, die naar buiten gekomen is. Hij heeft er een video over gemaakt, een geweldige video over wat er in zijn strijd gebeurde, de strijd om al de verborgen doden onder de Amerikaanse Indianen te onthullen die door de hand van de United Church gevallen zijn. En dat is nog steeds gaande.

Ik heb mensen uit het overheidsdepartement gesproken die zich met de Indiaanse zaken bezighouden. En zij kunnen de Indianen ook niet begrijpen. Want zij verwachten nog steeds dat de Indianen zich aanpassen aan de manier van leven van de witte man. Hoe vreemd is het om een manier van leven aan te nemen waar de meeste witte mensen ook weggevaagd zullen worden. Want zij hebben hen ook niet meer nodig. Alleen de intelligentsia, de wetenschappelijke elite, mag de toekomst in om hun meesters, de mensen die alle rechten op alles bezitten, te dienen.

Je gelooft gewoon niet wat ze de Indianen nog steeds aan het aandoen zijn. Het volgende komt van de Canadian Broadcasting Corporation. Dat is de Canadese versie van de BBC, ze noemen het de CBC. Ze noemen het hier in de volksmond vaak de Communist Broadcasting Corporation omdat het vol zit met communisten en internationaal socialisten. Maar zij brengen het volgende naar buiten:

"Ottawa stuurt lijkzakken naar reservaten in Manitoba" (cbc.ca), woensdag 16 september 2009.

“Inheemse leiders in Manitoba zijn met afschuw vervuld dat een aantal reservaten die in het voorjaar het zwaarst door de mexicaanse griep getroffen zijn tientallen lijkzakken van Health Canada toegestuurd hebben gekregen.

De lijkzakken die naar de vergelegen Noordelijke reservaten van Wasagamack en God’s River First Nation gestuurd werden, zaten in een zending van hand-sanitatiemiddelen en mondkapjes.

Grand Chief David Harper,...”

Alan: Geen familie van de PM hoop ik. Het zegt:

“die de Noordelijke First Nations vertegenwoordigt, zegt dat lijkzakken de verkeerde boodschap afgeven…”

Alan: Als de mensen maar zouden leren. Als je dacht dat je gelijk had, lang geleden, blijf daar dan aan vasthouden.

“zegt dat lijkzakken de verkeerde boodschap afgeven en niemand kan begrijpen waarom Ottawa zoiets zou doen.”

Alan: Begrijp je, lang geleden had je een idee dat je gelijk had. Daar zou je bij moeten blijven.

“’Ik vraag me echt af of de gezondheidsfunctionarissen iets weten wat wij niet weten’, zei hij. ‘Ik heb het recht om voor mijn mensen te spreken. Ik doe een oproep aan de mensen in Canada om met ons samen te werken om ervoor te zorgen dat er zo weinig mogelijk slachtoffers vallen door dit monsterlijke virus’.”

Alan: Ze krijgen daar ook enorm veel propaganda.

“ ‘Stuur ons geen lijkzakken, help ons organiseren en stuur ons medicijnen’. Harper zegt dat het hetzelfde is als het sturen van lijkzakken naar soldaten in Aghanistan. Het Hoofd (Chief) Jerry Knott van Wasagamack First Nation zei dat de zorgpost van zijn gemeenschap ongeveer 30 lijkzakken ontving.

‘Dit bracht onrust onder de leden van onze gemeenschap teweeg en is nog steeds een grote zorg. We hadden om financiering gevraagd zodat we ons kunnen organiseren en van medicijnen, handsanititatie- en andere preventieve middelen verzekerd kunnen zijn, maar we zijn geschokt dat we in plaats daarvan lijkzakken ontvangen hebben. Voor mij is dit onacceptabel en ik eis een verklaring.

Zijn de lijkzakken een boodschap dat wij als First Nations op onszelf aangewezen zijn?’ Federaal Minister van gezondheid Leona Aglukkaq zei woensdag dat zij haar afgevaardigde minister opdracht heeft gegeven een diepgaand en onmiddellijk onderzoek naar het bericht over de lijkzakken te verrichten.”

Alan: Dat zal op het bureaucratische niveau nog maanden kunnen duren. Dat is slechts één gebeurtenis die daar plaatsvond, het stopt daar niet. Want er gebeurt daar zoveel meer. Dit artikel komt van CBCnews.ca:

Sanitatiemiddelen op alcoholbasis voor de door de griep getroffen First Nations vertraagd door bezorgdheid over misbruik van de inhoud

Health Canada vertraagde de bezorging van handsanitatiemiddelen op alcoholbasis aan een aantal First Nations gemeenschappen die door de varkensgriep getroffen zijn omdat er bezorgdheid bestaat dat de alcoholische inhoud misschien misbruikt wordt, vertelde de senior gezondheidsadviseur voor het Assembly of First Nations dinsdag aan een commissie van de Senaat. Dr. Kim Barker zei dat het incident slechts één voorbeeld was van de manier waarop de maatregelen die tot nu toe gebruikt zijn om de varkensgriep pandemie te bedwingen slecht toegepast zijn op de sociale realiteit van sommige inheemse gemeenschappen die geen stromend water hebben om hun handen te wassen”

Alan: Dit is de 21e eeuw.

En hier heb je dan het leger dat Afghanistan binnengaat, naast het bewaken van de opiumvelden, daar gaat het in werkelijkheid over, en om van al de strijdende groepen af te komen, voor de macht, en zo de dominante minderheid te worden, de nieuwe minderheid.  “Wij kunnen de opiumvelden bewaken”.  Herinner je Bush, toen hij in Afghanistan kwam begon hij de papaverteelt opnieuw toe te staan. Het was een hele tijd verboden door de mensen die daar leefden, maar hij liet de teelt opnieuw opbloeien. En kijk de wereld rond, ze slaan waterputten en zetten gebouwen voor mensen neer. Maar in Canada kunnen zij het niet doen. Waarom is dat? Wat is de reden? Nu, wat ze in het Midden Oosten aan het doen zijn is voor toekomstige ontwikkeling, om economische redenen. Alles draait om economische belangen. En begrijp je, de Indianen zijn non-produceerders voor zover het de regering betreft. Dat is je werkelijke waarde in het leven, wat je produceert. Denk aan de definitie van de Verenigde Naties van een “goed burger”, deze is een “producent en consument”. Dat is de reden dat ze daar geen stromend water hebben. Het zegt hier:

“ ‘Chiefs waren vanaf het begin betrokken in discussies over pandemie-planning en maatregelen zoals het gebruik van sanitatiemiddelen op alcoholbasis’, zei Anne-Marie Robinson, assistent afgevaardigde minister van Health Canada’s First Nations en Inuit Health Branch. ‘We hebben een paar rare ervaringen in onze gemeenschappen gehad waar er diefstal van sanitatiemiddelen plaatsvond’, zei Robinson. ‘We hebben gemeenschappen waar we grote hoeveelheden mensen hebben die lijden aan verslaving’.

Alan:  Ze denken dat ze deze sanitatiemiddelen pakken en eraan gaan zuigen voor de alcohol die erin zit.

Chief David Harper van de Garden Hill First Nation, 500 kilometer ten noordoosten van Winnipeg, zei dat de bezorgdheid legitiem was omdat zijn reservaat een ‘droog reservaat’ is wat betekent dat zij daar geen alcohol toestaan.”

Alan: Wat denken ze dat ze gaan doen, aan deze dingen zuigen? O, Canada in de 21e eeuw. Terug met meer na deze pauze.

***

Hi mensen, ik ben Alan Watt en we zijn door de matrix aan het snijden. Ik laat je zien hoe het is als je in een echt reservaat leeft. Herinner, “Agenda 21” houdt gewoon in: reservaten voor de rest van ons allemaal, dat is wat het is, wereldwijd, reservaten. En je zult geen toestemming krijgen om eruit te gaan, verder in de tijd. In de prachtige Nieuwe Wereld Orde, waar we zogenaamd vrij verkeer van goederen en arbeid hebben - herinner, het is geselecteerde arbeid, de mensen die de grote bedrijven nodig hebben en die door hen geautoriseerd worden – zullen we allemaal vastzitten waar we zitten. Daar gaat de agenda van de Verenigde Naties over. En zij probeerden dit allemaal uit in de Sovjet regio’s. Als je in een bepaald gebied geboren was moest je een pas hebben om ergens anders heen te gaan, zelfs voor een bezoek. Daar gaat “Agenda 21” van de Verenigde Naties over.

Waar denk je dat al dit anti-terrorisme over gaat? Het heeft niets te maken met wat ze je vertellen. Waarom zijn jullie allemaal aan het lijden voor een man die zich zogenaamd in een grot in Afghanistan verstopt? Het heeft niets met de realiteit te maken, het is een agenda.

Ik zet deze link erop, naast de andere links van vanavond, op cuttingthroughthematrix.com. En aan de rechterkant van dit artikel over de alcoholische sanitatiemiddelen zul je nog een andere link zien naar het archief van de CBC, het CBC Archive, naar het varkensgriep fiasco, het laatste fiasco dat we met de varkensgriep gehad hebben. Kijk daarnaar en zie wat je ervan vind. Want het was werkelijk een fiasco net als het nu is. Gewone griep gaat rond. En steeds meer mensen krijgen ook denkbeeldige dingen in een tijd dat iedereen allergiëen heeft. En dan hebben we het nog niet eens over het sprayen vanuit de lucht dat iedere, de hele godganse dag doorgaat. En alles wordt gerapporteerd als mexicaanse griep zonder tests te doen. Want zij moeten deze denkbeeldige varkensgriep opvoeren om zichzelf het recht te geven om ons allemaal te vaccineren. Het is het begin van het ons trainen om jaarlijks vaccinaties voor allerlei dingen te krijgen. Dat is wat zij op de Wereldbijeenkomst van de Wereld Gezondheids Organisatie (World Health Organization) in 2006 zeiden. Laat de bal rollen en train het publiek om ieder jaar boostershots te nemen, ieder jaar, voor de rest van hun leven.

Nu, ik laat me niet trainen als een dier in Pavloviaanse stijl, hoeveel rotzooi ze ook op me afgooien. En een goede les die we van de Indianen kunnen leren is: Je staat jezelf nooit toe om je persoonlijke rechten om voor jezelf te zorgen op te geven. “Onderlinge afhankelijkheid”, deze Nieuwe Wereld Orde term, waarmee Karl Marx begon, houdt in dat je geen rechten hebt over alles wat je persoonlijk nodig hebt om te overleven. Het zal allemaal aan je uitgedeeld worden door de mensen die het voor de mensen beheren, en tegelijkertijd het meeste ervan consumeren, zoals de elite van Rusland deed. Maar jij op de bodem, onder de schijn van: “Wel, we zijn allemaal gelijk op de bodem” mag gelukkig zijn als er aan het einde van de rit nog iets voor je overblijft. Geef je rechten voor individuele overleving niet op. Want als je dat eenmaal doet ben je afhankelijk en echt, dat is de les die we van de Indianen kunnen leren. Zij zijn nu voor alles wat zij nodig hebben afhankelijk. En zij zijn omringd door zo ontzettend veel wetten dat zij niet kunnen leven zoals ze zouden willen. En op die manier wordt het met ons allemaal gedaan: “Wel, je kunt geen tuin hebben, grote godheid, o, je kunt die bomen niet omzagen, o, je kunt geen vee hebben, er zit e-coli in hun uitwerpselen.” (zin onvertaald)... Het heeft niet de bedoeling om logisch te zijn. Het heeft de bedoeling je aan te moedigen om al je rechten om jezelf in stand te houden op te geven. Je kunt in deze Nieuwe Wereld Orde geen onafhankelijkheid hebben. Het is taboe, het is verboden.

Er zijn zoveel onderwerpen, weet je, zo ontzettend veel onderwerpen. Want dit is een multipronge (onvertaald) aanpak voor de uiteindelijke overname, het wordt allemaal geïmplementeerd terwijl wij leven, we zijn er doorheen aan het leven!

En teruggaand naar wat ik eerder zei: Vergeet nooit Darwin’s theorie. Er was helemaal geen theorie of wat ook, het was hun plan! De elite bestudeerden de beschavingen door de geschiedenis heen, beschavingen die opkwamen en vergingen; welke gedijden en welke niet, de slaven gedijden nooit natuurlijk, dus dit was geen nieuwe ontdekking, door de generaties heen, om te kijken hoe dingen werkten, vanaf de top naar beneden kijkend, zij wisten dit, dat er altijd meesters en slaven zouden moeten zijn. Charles Galton Darwin zei het zelf, hij zei in zijn boek “The Next Million Years”: “Slavernij heeft altijd bestaan, in de ene of de andere vorm”. Hij sprak namens de elite, zij weten dit. Zelfs als je denkt dat je vrij bent of denkt dat je “democratisch” bent, je bent nog steeds een slaaf die voor een systeem werkt. En op je arbeid wordt belasting geheven. Je denkt dat je je arbeid vrij geeft maar het wordt van je teruggenomen. Begrijp je, gedwongen arbeid heet slavernij maar als je het belasting noemt zodat een bepaald percentage, 60%, 40% of wat ook, van je teruggepakt wordt, dan denk je niet dat het slavernij is maar het is nog steeds slavernij. En verder, als de regering ieder bevel kan uitroepen en alles van je af kan nemen, bezit je niets, je bent een slaaf, als een slaaf heb je geen rechten begrijp je.

En deze hele Nieuwe Wereld Orde die door verdragen geïmplementeerd is door iedere regering op de planeet, behalve door de landen in het Midden Oosten die nu weggebombardeerd worden, iedereen in deze regeringen heeft hetzelfde mandaat ondertekend. Een heel oud plan, grondig uitgewerkt, allemaal door misleiding. Ik heb verklaringen gelezen van mensen die de Europese Unie en het Parlement gepland hebben, terwijl zij dertig jaar lang glashard tegen het publiek in Europa logen en zeiden: “O nee, het is alleen een economische overeenkomst”. Ik vertelde mensen in de jaren ’70 al: We krijgen een parlement voor heel Europa en het is niet democratisch, het is totalitair. Dit geldt ook voor de rest van de wereld, Amerika is de volgende, dat proces vindt nu plaats.

***

Hi mensen, ik ben Alan Watt en we zijn door de matrix aan het snijden. Ik laat die gitaar af en toe even door’wailen’. Want zo voelen we ons af en toe en dat is wat ik hier nu aan het doen ben, wailen voor de mensen die misschien oren hebben om te horen en ogen om te zien.

Nu, een paar dagen geleden noemde ik de Toronto Truth Seekers (voorheen de Toronto 911 Truth Movement) en dat zij samenkomsten in Toronto hebben waar ze informatie over vaccins enzo uitdelen om de mensen meer geïnformeerde keuzen te geven over wat ze willen gaan doen als ze al dit medische voodoo spul, al de mengsels  uit de grote laboratoria - dezelfde laboratoria trouwens die allemaal onderdeel waren van IG Farben tijdens de Tweede Wereldoorlog - in je willen stoppen. Op die site is heel veel goede informatie te vinden dus ik zal deze link er vanavond nog een keer opzetten, en ook nog één van Black Krishna, hij is een van de organisatoren in Toronto. Hij noemt zich Black Krishna. Ik ben ook op zijn show geweest toen hij nog op de universiteit zat. Want mensen moeten echt de voors en tegens hierover kennen. Niet alleen de propaganda, die PURE propaganda is van de reguliere media. Alles wat je van de reguliere media krijgt is propaganda, dat is hun werk.

Ik heb hier een ander interessant artikel. Nu, opnieuw, een paar dagen noemde ik een of andere Britse Lord in het parlement die al de Christelijk leiders bij elkaar geroepen had. Hij gaf ze instructies over hoe ze de leden van de gemeente erin konden betrekken om zich aan te sluiten bij deze nieuwe wereldutopiaanse beweging om GROEN te worden. En zoals het kleine goeddoeners betaamt doen ze het en gehoorzamen zij, en gaan ze “aan boord”. (zin onvertaald) En hier zijn ze, ze volgen zogenaamd iemand waardoor je “witter dan wit, witter dan sneeuw” zult worden, en dan proberen ze hier groen te worden, hé. En hier komt de vangst want dit is wat er gebeurt als zij proberen groen te zijn om hun meesters te plezieren. Zij vergeten wie de meester zou moeten zijn, niet? Dit is helemaal geen Christendom, het is gewoon een sociale organisatie waar je door middel van de cultuur bijhoort, ze hebben de gehele betekenis gemist.

Dit is van Mailonline, van 16 september 2009:

"Je moet de naam God niet noemen ... gemeentebestuur verbiedt kerk om aankondigingen over haar bijeenkomsten op te hangen” dailymail.co.uk, 16 september 2009.

Een christelijke actiegroep heeft het verbod gekregen om aankondigingen over haar bijeenkomsten in bibliotheken of buurtcentra op te hangen. De activisten kregen verteld dat hun posters die adverteerden voor gesprekken over klimaatverandering...”

Alan: Dus zij doen wat ze verteld krijgen te doen, vanaf de top. Het zijn idioten, waarom volgen ze een Britse regering, en Lords, Britse Lords.

“klimaatverandering niet in het openbaar getoond konden worden omdat zij over het christendom en God spraken.”

Alan: Dus ze moeten het gewoon doen zonder Christendom en God te noemen, terwijl ze als christelijke groepen gevraagd waren om te helpen.

“Functionarissen verklaarden dat de flyers voor een gesprek met de titel ‘klimaatverandering is een christelijke kwestie’ en een ander gesprek van een woordvoerder van Christian Ecology Link...”

Alan: Christian Ecology Link.

“in conflict waren met het beleid van het stadhuis dat tegen de promotie van religieuze ideëen is.

Het verbod in Camden in Noord Londen verbijsterde actievoerders van de Rooms Katholieke Our Lady of Christian Parish Church – niet in het minst omdat zij verteld kregen dat zij posters konden ophangen die adverteerden voor green rallies, zolang zij niet aan God refereerden.

Er was ook verwarring onder de groenen, dat hoewel...”

Alan: Het is verbazingwekkend, ze geven kleuren en alles om te volgen, en mensen gaan erover vechten: “Wat ben jij? Oh, ik ben groen. Oh, Bang.” Mensen, o, je geeft hen kanten en zij sluiten zich erbij aan. Zij kunnen niet voor zichzelf denken.

“dat hoewel gemeentefunctionarissen erop aandringen dat zij een Christelijke groep de helpende hand niet kunnen geven, het voor onderzoekers details verschaft over niet minder dan 13 moskeëen, Moslim-studiegroepen en Islamistische sociale groepen. Het bestuur adverteert momenteel voor een 32.714 pond per jaar kostende jeugdwerker die zich voornamelijk gaat bezighouden met Moslimtieners, en de gemeentelijke website publiceert het nieuws dat Camden Council het bewustzijn over islam vergroot, compleet met de verzekering van een voormalig leider dat “we hard werken om een waar beeld van Islam en het Mosslimgeloof te verspreiden”.

De afkeuring van flyers van lokale Christelijke groepen in bibliotheken en buurtcentra in Camden volgt op een groeiend aantal incidenten van officiële afkeuring van Christenen en het Christendom.

Zij variëren van de weigering van een aantal lokale autoriteiten om geen enkele  erkenning van Kerstmis toe te staan, ...”

Alan: “Geen enkele”, zo erg is het in Groot-Brittannië.

“via pogingen die de politie onderneemt om activisten de mond te snoeren en schrijvers die tegenstander zijn van de homorechten-lobby, tot aan disciplinaire maatregelen van scholen en ziekenhuizen tegen leraren die hun christendom publiek maken of verpleegsters die aanbieden om samen met patiënten te bidden.

 “Joe Siedlecka organiseert de klimaatveranderings bijeenkomsten voor de Our Lady Parish Kerk. Zij zijn onderdeel van een nationaal offensief van kerkleiders die hun zorgen over het broeikaseffect bekend willen maken, ...”

Alan: Oh boy, ik zeg je, dit is christelijk. Het broeikaseffect.

waarbij aartsbisschop van Canterbury dr. Rowan Williams en Anglicaans bisschop van Londen dr. Richard Chartres betrokken zijn, alsook Rooms-Katholieke geestelijken.”

Alan: Ze doen allemaal mee in het groen worden. En zij hebben al hun volgelingen….begrijp je, je moet geen mensen aanbidden. Snap je het niet? Je moet geen mensen aanbidden die vandaag wandelen en ademen. Wat ben je hier aan het aanbidden? Je aanbid politieke agenda’s, bedriegerij om de gehele planeet onder slavernij te brengen. En je gaat erin mee omdat iemand in de politiek het je verteld heeft, een of andere Lord, en je doet mee met het spel omdat je wilt laten zien dat je een deel van de gemeenschap bent. En daarna wordt je verboden te vermelden dat je een Christen bent. Onnozele jij, wat kan ik anders zeggen. Oh boy.

Van FT.com, 13 september 2009:

"TUC (Trades Union Congress) is bang voor het risico van opstanden nu het aantal werklozen stijgt” door Brian Groom en Jim Pickard.

Bezuinigingen van publieke uitgaven zou Engeland in een diepe dubbele recessie kunnen storten, waarbij de werkloosheid boven de vier miljoen gedreven wordt en de dreiging bestaat dat dit opstanden in de straten uitlokt, zei de oudste vakbondsleider van het land.”

Alan: En herinner, op mijn website in de archieven kun je het document vinden van de denktank van het Britse leger en voor NATO, die al dit materiaal voorspelt. Ongeveer anderhalf, twee jaar geleden voorspelden zij dit, voortdurende opstanden omdat de werkloosheid stijgt etc en voedseltekorten en al het andere, nu vijf agrifood businesses de voedselvooraad van de planeet overgenomen hebben.

“De waarschuwing van Brendan Barber, algemeen secretaris van het Trades Union Congress van afgelopen zondag kwam toen vakbonden uit de publieke sector aan Labour en Conservatieven vertelden dat zij acties zouden houden als er banen in gevaar kwamen. Vakbondsleiders zeiden dat zij een slachting tegen de publieke sector verwachtten, ongeacht welke partij de algemene verkiezingen in het voorjaar wint. Lord Mandelson, …”

Alan: Lord Mandelson. Hij kan niet verliezen, deze man. Je moet je eens verdiepen in zijn genealogie. Het is fascinerend. Hij zit op precies dezelfde positie als zijn grootvader vóór hem. Precies dezelfde positie in het Britse Parlement. Lord mandelson. Hij heeft een hele lithanie van misbruik achter zijn naam staan. (zin onvertaald)

Het zegt:

Lord Mandelson, business secretary, zal maandag…”

Alan: Hij is trouwens ook beste maatjes met de Rothschilds, hij bezoekt hen in Frankrijk en al die soort dingen.

zal maandag zeggen dat Engeland geconfronteerd wordt met een periode waarin publieke uitgaven beperkt worden en dat Labour niet zou moeten proberen problemen op te lossen door hen simpelweg geld toe te werpen.”

Alan: Dus alles is aan het opbouwen zoals het gepland werd uit te werken, het is zo gepland. En herinner, zij zetten hun topmensen op al de posities, inclusief die van vakbonden. Ik kan me Arthur Scargo (spelling onzeker) herinneren. Hij was een grote vakbondsman, dezelfde functie bij TUC. En hij werd uiteindelijk een Sir en ik geloof dat zij hem daarna een Lord gemaakt hebben omdat hij voor de werkende klasse sprak. En zijn dochter wilde met een Australiër trouwen die een mijnwerker was. En Scargo zei: “Je zou niet met die jongen moeten trouwen, hij is beneden jouw stand”. En deze man moest spreken voor de werkende klasse, wat een grap, het leven is een grap vind je niet? Oh boy.

Nu, als het je opgevallen is, los van het eugenetica programma en het voortdurend roepenvan de grote jongens: “Er zijn teveel mensen, jullie zijn met teveel, we hebben jullie niet meer nodig”. Het is fascinerend om te zien hoe zij het doen, massale abortussen, massa abortussen over de hele wereld. Normale, geaccepteerde dagelijkse gebeurtenissen. Ik zei jaren geleden, daar beginnen ze en dan gaan ze naar het andere uiteinde, de ouderen en zwakkeren. Altijd onder de schijn dat ze je willen helpen. Herinner, vergeet de Indianen niet. Iedere keer dat een witte man zegt dat hij je komt helpen, ren dan de andere kant op. Ren de andere kant op, want zij liegen altijd. Er zit altijd een andere agenda achter. Wat zijn we toch een stel schmucks (onvertaald), voor iets dat gratis is. Dat is alles wat ze hoeven zeggen: “Het is gratis”.

Mail Online:

"Rapport waarschuwt dat doktoren families van teminaal-zieken veronachtzamen bij het toenemende gebruik van de ‘route naar de dood’”

Alan: Zo gaan ze het nu noemen, “PATHWAY”. Waarbij je denkt dat je terminaal ziek bent en ze je in deze afschuwelijke zalen gooien en je van voedsel onthouden. De PATHWAY. Het werd opgestart door de moeder van de koningin en de Koninklijke familie heeft altijd een beschermheer (patron) die de leiding heeft. Prins Charles heeft nu de leiding.

“Aan meer dan een kwart van de families wordt niet verteld wanneer levensondersteuning teruggetrokken wordt van terminaal-zieke geliefden, zo wijst een rapport uit.

Deskundigen waarschuwen dat het toenemende gebruik van een controversiële ‘route naar de dood’ ziet dat sommige patienten voortijdig afgemaakt worden.

Zij zeggen dat het systeem kan leiden tot euthanasie via de achterdeur doordat doktoren aangemoedigd worden om de mensen die in hun laatste dagen zijn vloeistof en drugs te onthouden. Onder de zogenaamde Liverpool Care Pathway, die door de National Health Service... “

Alan: Nu, in Amerika en de VS is dit wat gesocialiseerde geneeskunde (socialized medicine) inhoudt: het is een politieke agenda. Vergeet dat nooit een seconde anders ben je echt een idioot. Je kunt politiek niet mengen, je kunt de regering geen macht over de gezondheidszorg geven als erachter een politieke agenda zit.

“en in vele verzorgingshuizen gebruikt wordt, kunnen doktoren ondersteuning van de terminaal-zieken terugtrekken en hen voortdurend verdoven tot de dood erop volgt.

Vermoedelijk sterven er ieder jaar rond 20.000 patiënten op deze manier. Maar een nationaal onderzoek van het programma kwam erachter dat 28% van de familieleden niet geïnformeerd werd over het feit dat een geliefde op de route naar de dood gezet was.”

Alan: De “Pathway”.

“Onderzoekers van het Royal College of Physicians en het Marie Curie Palliative Care Institute in Liverpool...”

Alan: Daar is het allemaal opgestart, op dat laatste instituut.

“verkregen details van bijna 4.000 patiënten die afgelopen jaar behandeld zijn.

39% leed aan kanker, terwijl anderen condities hadden zoals longontsteking, beroerte, orgaanuitval en dementie. De gemiddelde leeftijd van de patiënten was 81 en zij waren 33 uur op de pathway voordat de dood intrad.”

Alan: 33, zij houden van dat getal, niet?

Aan meer dan een derde werd sedatieve middelen gegeven en vier uit vijf hadden of geen intraveneuze (in de ader) medicatie of vloeistof nodig en anders werd het hen onthouden.”

Alan: Vier uit vijf.

“De studie vond dat 76% van de families verteld kregen dat een geliefde ‘in de stervensfase gekomen was’.

Alan: Als zij je wat je nodig hebt om te leven onthouden.

“Het onderzoek, dat de praktijken in 155 ziekenhuizen in Engeland onderzocht, concludeerde dat er ruimte voor verbetering was in het op de hoogte houden van familieleden.”

Alan: Echt?

“Peter Millard, emeritus professor in geriatrie aan de universiteit van Londen, zei: ‘Het risico is, omdat dit door het hele land uitrolt, dat oudere mensen met chronische ziekten als Parkinson of ademhalingsstoornissen misschien afgedaan worden als stervend terwijl ze nog een tijdje zouden kunnen leven.

Als patiënten hun doktoren vertellen dat zij wensen thuis te sterven, zou dat niet als een excuus genomen moeten worden om hen niet in het ziekenhuis te behandelen als hun toestand verslechtert maar zij met de juiste zorg misschien nog kunnen herstellen.”

Alan: Zie je, als je economische waarde als belastingbetaler over is, ben je nu alleen een consument Je gebruikt je pensioengeld en de overheid wil dat. Weet je wat zij met je doen? Je word uitgeroeid. Het is allemaal TERMINOLOGIE niet?. Alles bestaat uit de wijze van verwoorden. Noem het wat het is. Vernietigd. Afgemaakt. Niet langer een doel voor jou.

Het is ook interessant dat de volkeren van de zogenaamde achtergebleven beschavingenzoals de Amerikaanse Indianen de eigen waren die echt zelfvoorzienend konden zijn. Zij waren altijd zelfvoorzienend geweest. Dat werd volledig van hen afgenomen. Je kunt niet de meesters over iedereen zijn als er mensen zijn die zelfvoorzienend zijn. Dat moet je met de grond gelijk maken, vernietigen. Vernietig de culturen volledig en richt ze te gronde. Breng ze onder slavernij En nu zijn ze afhankelijk van jou. Dat is wat interdependence inhoudt. Je kunt regeringen niet dit soort macht over jou geven, dat kan niet, ze zullen je vernietigen. We leven in een economisch systeem. Een economisch systeem zoals dit is geen natuurlijk systeem, het is gebaseerd op Darwiniaanse theorie, “the survival of the fittest”. Wie zijn het meest geschikt? Je ziet ze iedere dag op tv, de pakken en dassen, de grote galafeesten. De rijkste mensen zijn geschikt (fit) in hun economische systeem. Deze mensen zouden nauwelijks hun eigen schoenveters kunnen strikken, zij zouden nooit kunnen overleven en zelfvoorzienend kunnen zijn. Zij hebben slaven nodig om alles voor hen te doen. We zitten in een kunstmatig systeem.

De Indianen werd gevraagd om hun thuisland te verkopen, hun moederland, de modder waarop zij zaten, de modder die hun in leven hield. Ik geloof dat het de Chief was die de grote toespraak erover gaf. Hij zei: “Hoe kunnen we onze moeder verkopen? Alles komt van deze moeder, de aarde, het voedsel, het houdt het leven in stand, het houdt de dieren in leven.” Zij konden niet begrijpen wat geld was. Je kunt het niet eten. Maar op die wijze zelfvoorzienend zijn, zonder geld, betekent natuurlijk dat ze je niet kunnen belasten. Ze kunnen je dwingen door middel van fysieke dwang, dan weet je dat je een slaaf bent, of je kunt dit economische systeem introduceren en het gewoon beschaving noemen. Zij noemen het “beschaving” en “vooruitgang”. Vooruitgang waar naartoe? Vooruitgang volgens een Darwiniaanse agenda. Een Darwiniaanse agenda waar de inferieure typen hun nut vervullen om de elite voort te duwen, in iedere generatie. En daarna, als je hen naar de top geholpen hebt, moet je afsterven. Ik heb hier boeken van Thomas Huxley over precies dat onderwerp. Zo beschreef hij de verschillende volkeren en klassen van de mensheid, en de amoebes en verschillende bacteriën, de verschillende planten die groeien, mineralen in de grond. Daarna komt de boom, de boom symboliseert de sterkste (the fittest), het eindprodukt, de elite. Dat is wat zij aan de top allemaal geloven. Zij krijgen dit onderwezen!

Niets is gratis, er zit altijd iets achter (there is always a catch). Met meer terug na deze pauze.

***

Hi mensen, ik ben Alan Watt en we zijn door de matrix aan het snijden. Er staan bellers in de wachtrij dus we gaan naar de bellers. We hebben Alan uit Australië aan de lijn, ben je daar Alan?

Alan (beller): Hallo Alan, ik ben het, kun je me horen?

Alan: Ja.

Alan (beller) Ik heb even snel een vraag voor je. Denk je dat er een kleine groep of cabal is die de gehele agenda kent, of is het teveel in compartimenten opgedeeld om die kennis te hebben?

Alan: Nee, er is zeer zeker een groep aan de top die van alles op de hoogte is, daar is geen twijfel over.

Alan (beller): Hoeveel mensen zijn dat, denk je dat het een kleine groep mensen is of is het een grote groep?

Alan: Een kleine groep maar wel ongelooflijk rijk, ongelooflijk rijke mensen.

Alan (beller): Is het één familie of...?

Alan: Je zou kunnen zeggen dat het één grote familie is. Misschien 12 of 13 families.

Alan (beller): (onverstaanbaar) ...en de Illuminati en zo.

Alan: Zij hoeven niet in de politiek betrokken te zijn, alles wat ze hoeven te doen is een telefoontje plegen met een PM of president. Zij springen op bij het horen van deze namen. En zij kunnen van de ene op de andere dag complete landen, hele economieën laten in elkaar laten storten.

Alan (beller): Is het niet verbazingwekkend? Heel erg bedankt Alan.

Alan: Dat is de sleutel. Dit is verbazingwekkend. Je kunt onmogelijk Karl Marx  bestuderen zonder zijn geschiedenis te bestuderen en wie hem beschermde, met de hele voorspelling van waar ze de wereld heen wilden brengen, inclusief termen als  interdependence, en dan leef je door een tijdperk heen waar regeringen dit in internationale verdragen vastleggen, tot WET maken, en we zijn allemaal “onderling onafhankelijk”. Of het Labour is of conservatief, het maakt niet uit. Maggie Thatcher was zogenaamd conservatief en zij zei hetzelfde, zij gebruikte de term “interdependence” ook. Dus het maakt niet uit bij welke partij ze horen. Carroll Quigley had gelijk. De leiders van al de toppartijen in alle landen in de Westerse Wereld en het Britse Gemenebest zijn allemaal lid van het Royal Institute of International Affairs en het Council on Foreign Relations.

Alan (beller): We hebben hier het Australian Council on Foreign Relations.

Alan: Ja inderdaad, en Howard, die daarvoor op die plek zat wond er geen doekjes om, volledig Fabiaans. Hij zei: “Ik heb een mandaat te vervullen en het kan me niet schelen of je protesteert op straat, doe geen moeite om te protesteren, ik heb een mandaat te vervullen en dat is het.” En hij drukte de hele socialistische agenda er doorheen.

Alan (beller): (onverstaanbaar).

Alan: O ja, dat was een kleine hobby die hij erbij had.

Alan (beller): Maar ik heb een boete gekregen omdat ik niet gestemd heb. Ik kreeg vorige week een boete van 50 dollar voor het niet stemmen in de lokale verkiezing waarvan ik niet eens wist dat die er was, ik volg de politiek niet. Dus ik krijg iedere keer dat ik niet stem 50 dollar boete. Het is illegaal om niet te stemmen.

Alan: Je kunt trots op jezelf zijn.

Alan (beller): Ik ben wel trots op mezelf maar ik moet wel 50 dollar betalen en ik ben bang dat zij zeggen dat ze achter me aan zullen komen, maar zij kunnen achter me aan komen wat ze willen…

Alan: Pas goed op je jezelf.

Alan (beller): Oké, jij ook.

Alan: Maar dat is de wereld waarin we leven. Alle leden of de leiders van landen zijn al voorgeselecteerd. Je ziet dat voortdurend bij Bilderberg bijeenkomsten. Je weet wie er daarna als president van de Verenigde Staten ingesteld wordt. Obama zei dat hij niet wist of hij een lid van het Council on Foreign Relations was. Hij zei: “Ik heb er een paar keer gesproken”. Wel, je kunt daar niet spreken tenzij je een lid bent, je moet ervoor uitgenodigd worden. Geweldig hè, geweldige showbizz waar we doorheen leven, het is showbizz vanaf de top. En mensen vallen er voortdurend voor. Niets is gratis.

Wel, dit was het voor vanavond. Hamish en ik wensen je vanuit Ontario, Canada een fijne avond en moge je god of je goden met je gaan.

 

Vertaling: Hensel, oktober 2009

 

Link naar audio: ***LUISTER / DOWNLOAD

Links naar behandelde artikelen:

"Ottawa sends body bags to Manitoba reserves" (cbc.ca) - Sept. 16, 2009.

"Alcohol-based sanitizers for flu-hit First Nations delayed over substance abuse fears" (cbc.ca) - June 23, 2009.

VIDEO: "UNREPENTANT: KEVIN ANNETT AND CANADA'S GENOCIDE (documentary)" [Time: 1:48:56] (video.google.com).

Video: "The swine flu fiasco" (archives.cbc.ca) - Broadcast Feb. 21, 1983.

"CBC Flu Archive" [Old documentaries on first Swine Flu Outbreaks, CBC Canada.] (at archive.org).

"DON'T GET SHOT: The Save 10,000 Kids Street Action (Sep 19th, 1 pm)" Toronto Truth Seekers (9-11.meetup.com).

"You mustn't mention God... council bans church from putting up notices about its meetings" (dailymail.co.uk) - Sept. 16, 2009.

"TUC fears risk of riots as jobless total rises" by Brian Groom and Jim Pickard (ft.com) - Sept. 13, 2009.

"Report warns doctors snub families of the terminally ill amid growing use of 'death pathway' " by Daniel Martin (dailymail.co.uk) - Sept. 15, 2009.