ALAN WATT “CUTTING THROUGH THE MATRIX
LIVE OP

REPUBLIC BROADCASTING NETWORK

vrijdag 5 februari 2010 (#508)

 


No Alchemical Schism with Cap-Com-Ism:
"Countries Demolished through Internal Subversion,
Programming of Children with Communist Immersion,
Fabian Envelope was Pushed, a Little at a Time,
As We Drift through Years into New Paradigm,
We the People, Bred Up and Then Culled Down,
Depending on Agenda of Elites' Golden Crown,
Third Way is the Wedding of Rothschild and Marx,
Now the End of Nations Creates No Sparks,
Cultural Changes from Top, Nothing's Incidental,
We
Adapt En Mass, Technique Incremental"


 

 

In Nederlandse vertaling

 

Dialoog Copyright Alan Watt 5 februari 2010

(Uitgezonderd Muziek, Literaire Citaten en Opmerkingen van Bellers)

 

 

WEBSITES: cuttingthroughthematrix.com

Alternatieve sites: cuttingthroughthematrix.net, .org ,  .us ,   .ca ,

alanwattcuttingthroughthematrix.ca    

Spiegelsites: cuttingthrough.jenkness.com, cuttingthroughthematrix.ethrx.com

Europese site: alanwattsentientsentinel.eu

 

EMAIL: alanwattcuttingthrough@yahoo.com

 

Lied: "Code of Silence" door Bruce Springsteen

There's a code of silence that we don't dare speak
There's a wall between us and a river so deep
And we keep pretending like there's nothing wrong
But there's a code of silence and it can't go on

 

Hi mensen, ik ben Alan Watt en dit is Cutting Through the Matrix op 5 februari 2010. Voor nieuwkomers, kijk op cuttingthroughtematrix.com, dat is de hoofdsite, kijk op de hoofdpagina, maak van al de sites die je daar ziet bladwijzers voor toekomstig gebruik, want soms vallen de grote servers uit, en als je bladwijzers van ze hebt gemaakt kun je de laatste shows altijd van de alternatieve sites halen. Dit zijn de enige officiële sites die ik heb en waar ik controle over heb: alanwattcuttingthroughthematrix.ca, cuttingthroughtematrix.com, .net,  .us , .ca, en er is ook alanwattsentientsentinel.eu. Dat is de Europese site. Je kunt hier dezelfde audio’s downloaden maar daarnaast ook veel transcripten van de gesprekken die ik door de jaren heen gegeven heb. Je kunt uit de verschillende talen van Europa kiezen. En er is ook nog cuttingthrough.jenkness.com, die mag ik niet vergeten want die is heel betrouwbaar. Als het downloaden langzaam gaat komt dat omdat iedereen tegelijkertijd op de cuttingthroughthematrix.com site zit, dus je kunt de andere sites proberen en misschien kom je er dan veel makkelijker door.

Dit is de minuut waarin ik met de tin can schud, de can waar je je centen in kunt gooien, want ik ben waarschijnlijk de enige persoon die niet rechtstreeks geld van diensten, de adverteerders, bedrijven enzovoort aanneemt. Het komt dus op jou aan om me gaande te houden en je kunt dat doen door naar cuttingthroughthematrix.com te gaan en te zien wat ik te koop heb. Ik zou meer boeken kunnen uitbrengen als ik meer tijd had maar ik heb niet veel tijd.

Je kunt me ook doneren. Vanuit de Verenigde Staten kun je persoonlijke cheques naar Canada sturen, je kunt een International Money Order van het postkantoor naar Canada sturen, als je de bank niet wilt gebruiken koop dan een International Money Order op het postkantoor en stuur die. Je kunt MoneyGram gebruiken en ook WesternUnion en sommige mensen sturen gewoon contant geld, dat snijdt heel wat hebberige vingers van de mannen in heel dure pakken ertussen uit. Buiten Amerika geldt hetzelfde, je kunt PayPal gebruiken. Je kunt PayPal trouwens ook gebruiken om te bestellen, op de website staat de PayPal knop, stuur me een aparte e-mail met wat je wilt bestellen en dan stuur ik het je toe. De advertenties in deze show worden direct aan RBN betaald, ik heb er niets mee te maken. En dat betaalt RBN voor deze uitzending, voor hun personeel en rekeningen en hun technici en al het andere. Het komt dus op jou aan om me gaande te houden. Op deze manier heb ik een vrije hand en kan ik andere gebieden ingaan en kan ik vragen over bepaalde dingen eerlijk beantwoorden, wat ik niet zou kunnen doen als ik ondersteund zou worden door bepaalde bedrijven of verkopers.

Voor de mensen die de gebrande cd’s krijgen en die geen computers hebben en ze ook niet willen maar de cd’s op hun cd-speler afspelen, je kunt met me in contact komen door te schrijven naar: Alan Watt

En dat was het gebruikelijke tin can moment. Ik ga hier snel doorheen terwijl de meeste anderen dat iedere tien minuten door de hele show heen zouden doen. Ik heb het geld nodig om met deze show door te kunnen gaan, ik wil graag een andere vorm vinden voor het uploaden naar mijn sites want ik gebruik Xplornet en Xplornet heeft opzettelijk – en dat hebben zij me verteld - mijn snelheid met tweederde teruggebracht. Dat komt omdat zij de opdracht gekregen om achter mij aan te komen. De muziek komt eraan dus ik ben na deze berichten terug.

***

Hi mensen, ik ben Alan Watt en we zijn door de matrix aan het snijden. De matrix is een interessant concept want in de basis komt alles daar vandaan zou je kunnen zeggen, je gehele realiteit en al haar bronnen die jou realiteit geven en kracht bijzetten. Het waardeert je voordurend op, in de realiteit, en houdt je absoluut in onwetendheid over het feit dat jouw meningen aan je gegeven worden. Zij geven je voortdurend meningen die passen bij de specifieke maand of het jaar waarin de grote jongens gebeurtenissen aan het manipuleren zijn. Wij passen ons simpelweg aan, we zijn heel goed in aanpassen, aan wat dan ook.

Als je de boer uit de Middeleeuwen neemt, de lijfeigene die op het land zat, hij werd met het land gekocht en verkocht. En als hij een derde, vierde of vijfde generatie slaaf was dacht hij dat dat heel natuurlijk was. Hij wist niet beter. Hij had nog nooit gehoord van de termen die veel later gegeven werden, zoals democratie of sociale onrechtvaardigheid. Je had af en toe een opstand, altijd tegen hogere belastingen over het voedsel dat zij verbouwden, die zo hoog was dat hun eigen voedsel voor hun families van hen afgenomen werd voor een of andere oorlogsinspanning of voor de oorlogen van de koning, of wat ook, dan zouden zij in opstand komen. En alles waar ze om vroegen was terug te gaan naar de oude situatie, dat was wat zij eisten, dat was het enige dat zij konden bedenken. Zij wisten niet dat er een andere manier van leven zou kunnen bestaan. Iedereen kreeg een heel basale gedragslijn onderwezen, het werd tot in de twintigste eeuw nog gebruikt, in Groot-Brittannië bijvoorbeeld, en dat wasKen je plaats”. Ken je plaats. En de meeste mensen kenden hun plaats.

Maar wij realiseren ons niet dat cultuur aan ons gegeven wordt, het wordt constant vormgegeven. Wat in één tijdperk goed is kan in het volgende totaal verkeerd zijn en omgekeerd, ondersteboven. We zijn als soort heel erg kneedbaar en de mensen die besturen en heersen weten dat ook. Jaren geleden was er een KGB overloper die naar het Westen overkwam, hij had zich gespecialiseerd in psychologische oorlogsvoering. Hij staat op Youtube en ik heb hem ongeveer een jaar geleden genoemd en de link gegeven, ik weet niet of die link nog werkt. Zijn naam was Yuri Alexandrovich Bezmenov. Hij geeft een interview in vier delen over hoe je een land neerbrengt. En wat heel interessant is, is dat hij de ideologische omverwerping (ideological subversion) behandelt, die ongeveer in de late jaren ’50 en ’60 begon, vooral in de Verenigde Staten en in de Westerse wereld rond dezelfde tijd.

Nu, terwijl ik het over deze specifieke omverwerpings methode heb, denk dan terug aan een ander artikel dat ik recent voorgelezen heb, over dat het Pentagon en de grote jongens om Obama heen academia aan het gebruiken waren, bepaalde mannen in de academische wereld die gespecialiseerd zijn in omverwerping, om te infiltreren in groepen waarvan zij dachten dat zij radicaal waren, of patriot-achtige groepen, en de ideologie te wijzigen, hun ideologie van binnenuit te vernietigen. Maak hen onzeker totdat ze niets meer hebben om aan vast te houden en voor te vechten. Dat is een heel belangrijk onderdeel. Als alles waarin je geloofde van je afgenomen word en je niet meer zeker bent dan ben je overwonnen.

De eerste stap in het neerbrengen van een land, zoals deze man Yuri vertelde, was ideologische omverwerping. Die heeft plaatsgevonden. Die is in de Westerse landen in de jaren ’80 afgerond. Je had demoralisatie, die kwam ook binnen met de ideologische omverwerping, en die is ook al compleet. Dit wordt gevolgd door destabilisatie, door omwentelingen in monetaire systemen en werkloosheid, al die soort dingen. Je creëert crisis. En daarna breng je een nieuwe regering binnen die in werkelijkheid Sovjet of communistisch van aard is, zonder de term communist te gebruiken. Dan breng je een periode van normalisatie binnen en normalisatie houdt doorgaans in dat je onder een autoritaire, politie-stijl heerschappij zit.

Als je ook maar een moment denkt dat je niet door al deze fasen heengegaan bent, tot in een vorm van wereldsysteem - herinner, het communisme moest een wereldsysteem worden – dan heb je het gemist. Je leefde erdoorheen zonder dat je het wist. Want een onderdeel ervan was om de gehele samenleving op zijn weg naar beneden volledig te degraderen. En dat doe je door al die dingen aan te vallen die de samenleving als een samenhangend geheel, voor overlevingsdoeleinden, bij elkaar houden. Wat houdt mensen bij elkaar, waar zijn ze bereid voor te vechten?

En het reikt helemaal tot aan het gezin. Laat het gezin uit elkaar vallen, promoot ongelooflijke promiscuïteit, dan zullen zij zich niet binden. Dan heeft de staat iedereen onder zijn duim, dan kan de staat direct tegen jou spreken: “jij, ja, jij, jij, jij”. Niemand anders zal voor je opkomen, dat lieten ze je in George Orwell’s 1984” zien.

Maar het is interessant dat Sunnstein de man is die uitgekozen werd om aan het hoofd te staan van de teams die de patriotbewegingen door middel van dezelfde technieken, deze ideologische omverwerping, moeten infiltreren. Maak hen onzeker over hun doel. Dat wordt dan gevolgd door demoralisatie.

Deze techniek, dit Sovjet systeem, wordt  dus nog steeds gebruikt door de mensen aan de top. Als je je zou verdiepen in de grote mannen achter Obama kom je erachter dat zij communisten zijn en dat is gewoon een feit. Maar weet je wat het is, de Westerse wereld is die weg gegaan zonder het te weten, zij werd lang geleden omvergeworpen.

De academische wereld is nog steeds het Sovjet-globalistische systeem aan het pushen. Herinner, het is de bedoeling dat we samenmengen - in de dialectiek - met het Sovjet systeem, daarom kwam de muur naar beneden, om het systeem wereldwijd te vermengen. Het was nu tijd voor de volgende stap en zij fuseren met het Kapitalistische systeem van het Westen. Je komt erachter dat top Sovjet mensen die in het Westen waren en nog steeds zijn, in universiteiten werken, zij zijn professoren. Heel belangrijk punt wat ik hier maak. En sommige landen zitten voller met deze mensen dan andere landen, zoals Canada. Zij onderwijzen nog steeds in de Verenigde Staten. En je komt erachter dat ze heel goed zijn in het radicaliseren van studenten. Studenten hebben niets in hun hoofd behalve wat hen gegeven wordt. Hoewel je hen dat niet kunt vertellen, op die leeftijd is hun ego onbeheersbaar. Maar zij krijgen hun doelen aangereikt. En als je het opgemerkt hebt, het zijn nu allemaal internationale doelen. Want de volgende stap is internationalisme. En daarom was de vernietiging van de natiestaat noodzakelijk.

Canada, via de CBC (dat is de Canadian Broadcasting Corporation), dat is onze versie van de BBC, die door de overheid gerund wordt. Je gelooft gewoon de toneelstukken die zij films en televisie niet, het zijn communistische stijl films, het is verbazingwekkend. Waar de vijand schaamteloos geportretteerd wordt als een Red Neck die in zijn land gelooft. Gisteravond zag ik vijf minuten op de televisie, het ging over een vrouw die zich in de politiek verkiesbaar stelde, het was geloof ik in Brits-Columbia, Vancouver. Zoals ik zeg, ik zag maar vijf minuten maar dat was genoeg voor me om de kern te vatten en dat was alles wat ik nodig had. De stemmen werden geteld en zij verloor. Toen zei zij: “Het was de etnische stem die ervoor zorgde dat het niet lukte”. De etnische stem werkte tegen haar want ze was niet geïnteresseerd in de landen waar deze mensen vandaan kwamen. In andere woorden: alle politici moeten nu globaal zijn, begrijp je. Je kunt niet alleen voor je eigen land vechten. En deze vrouw wordt geportretteerd als een gemene dinosaurus uit het verleden. We zijn al communistisch alleen weten we het niet. Socialistisch is een andere term. En de grote jongens die de Westerse wereld runnen zijn de Fabiaanse socialisten, die werken aan hun onderdeel in het Royal Institute of International Affairs/Council on Foreign Relations. Het is in werkelijkheid allemaal al gedaan, dat is wat ik probeer te zeggen.

Nu, ik heb het gehad over “The Soviet Story”, een geweldige documentaire die ongeveer een jaar geleden uitkwam. Ik heb de link destijds op mijn site gezet maar ik weet niet of die nog op Youtube staat of eraf gehaald is. Ik hoorde dat er in Rusland onder mensen met veel macht enorm veel woede is, sommige van hen zijn nu lid van het Europees Parlement voor Europa en zij eisen dat het eraf gehaald wordt. En hier is een artikel dat hierover gaat, het is de eerste keer dat ik het in de krant genoemd zie worden. Het artikel is van Peter Worthington van The Toronto Sun, 3 februari 2010, en hij zegt hier:

“De harde waarheden in the Soviet Story onweerlegbaar: Worthington”

Diegenen die bezorgd zijn dat als geschiedenis eenmaal verdraaid is, het vaak nooit gecorrigeerd wordt, kunnen makkelijker ademhalen nadat een verrassend nauwkeurige documentaire afgelopen zondag in het Oekraïense cultureel centrum in Toronto in première ging.

Toch heeft The Soviet Story die twee jaar geleden gemaakt is en  voornamelijk in de Baltische Staten en Europa vertoond is, geresulteerd in boze  protesten in  communistische kringen.”

Alan: Het communisme is levend en wel. Je zit nu in communistische landen, echt waar, en natuurlijk zijn de communisten aan het schreeuwen dat het fascistisch is. Als een land fascistisch zou zijn, dan zou het alleen over het eigen land bezorgd zijn. Hoe kunnen we  fascistisch zijn als we met ongelooflijke snelheid volledig globaal aan het worden zijn? In dit artikel staat verder:

De jonge schrijver en directeur, Edvin Snores, is spreekwoordelijk opgehangen en als een leugenaar bestempeld door sommigen in het Europees Parlement.”

Alan: Dat zijn die Sovjet jongens die daar nu zitten.

“Een Russische historicus betuigde publiekelijk spijt dat hij deel had genomen aan de film - een film waaraan hij niet deelnam.”

Alan: Dat was zeker voor wat publiciteit voor hem.

“ Dat is de verontwaardiging.

The Economist verzocht dringend dat ”degenen die het willen verbannen het eerst zouden moeten proberen te weerleggen”.

Ik heb de film gezien, hij ging zes maanden geleden in de Verenigde Staten in première, en grof gezegd, het kan niet weerlegd worden. Afgewezen, misschien; beledigend voor sommige gevoeligheden, misschien; gruwelijk, ongetwijfeld; pijnlijk zonder twijfel, maar weerlegd? Onmogelijk.

Het kernthema is dat de Sovjet Unie onder Joseph Stalin de gids was voor Hitler en de Nazi’s.”

Alan: Dat is een feit. Hitler en de jongens gingen tijdens het Stalin/Sovjet Pact naar hen toe om uit te vinden hoe zij het land over moesten nemen, hoe zij alle oppositie moesten vernietigen en hoe ze grote hoeveelheden mensen konden elimineren. Want het Sovjet systeem was daarin al deskundig.

en de Nazi’s.”

Alan: Dus Stalin was de mentor van Hitler en de Nazi’s. Dat zit in de film, je ziet ze ook met elkaar samenwerken.

Totdat Hitler zich tegen zijn bondgenoot keerde, waren Stalin en de Sovjet Unie Hitler’s partners  in de oorlog, met een verdrag, om Europa op te splitsen zodra het probleem om Groot-Brittannië te verslaan eenmaal opgelost was.

De meeste mensen realiseren zich niet -of zijn vergeten, of hebben nooit geweten - hoe dicht Nazi propaganda …”

Alan: Ik ben terug met meer na de pauze, het is een uitstekend artikel.

***

Alan: Hi mensen, ik ben Alan Watt en dit is Cutting Through the Matrix. Ik ben een artikel uit The Toronto Sun aan het voorlezen. Het is zes maanden ofzo te laat in het publiceren erover. Maar ik noemde het vorig jaar toen deze documentaire op Youtube stond. Maar hier staat:

De meeste mensen weten niet of zijn vergeten of hebben nooit geweten hoe dicht Nazi propaganda de Soviet propaganda navolgde -”

Alan: Heb je de posters gezien? Ze laten je al de posters zien, het zijn identieke posters.

“soortgelijke beelden van gespierde mannen in posters, lachende jonge vrouwen, allemaal werkend voor de verbetering van de mensheid door het elimineren van menselijk uitschot zoals Joden, Serven, Zigeuners en zelfs Schotten!”

Alan: Waarom Schotten? Wel, kijk naar de lijst die als eerste door de Fabian Society uitgebracht werd, daar stonden de Schotten ook op. H.G. Wells was een geweldige persoonlijkheid. De reden was dat zij in opstand bleven komen, ze waren allergisch voor slavernij.

“De ontstaansgeschiedenis van genocide om de wereld te ontdoen van de zwakken of ongewensten begon bij Marx, die rond 1849 schreef:  “Moorden is gerechtvaardigd, vooral als het de samenleving zuivert”.”

Alan: Dat is trouwens een kerngeloof in het Marxisme. Oh, ik zou kunnen doorgaan over Marxisme, inclusief een paar van de mensen die dit materiaal runnen en informatie naar buiten brengen, die door mensen opgepakt en herhaald wordt op Patriot radio. In ieder geval:

Lenin was het ermee eens, Stalin breidde het geloof uit en Hitler kopieerde het.

In de vroege dagen van de Tweede Wereldoorlog werden Joden die Duitsland uitvluchtten, door de NKVD opgepakt en overgedragen aan de Nazi’s.

Waarin Hitler en Stalin in het bouwen van een pure samenleving en betere mensen verschilden, was dat Hitler afweek van Stalin’s formule van “klassenoorlog” en “raciale zuivering” introduceerde.”

Alan: Het is een substituut voor hetzelfde, in zekere zin, als je begrijpt dat er een klassensysteem van groepen bestaat, die de economie in werkelijkheid runnen.

“Hitler bekeek met afgunst hoe de KNVD zeven miljoen Oekraïners elimineerde door in de Oekraïne de eerste door de mens gecreëerde hongersnood van 1932 en 1933 te veroorzaken, door al het voedsel in beslag te nemen en verkooprecords te boeken van Oekraïns graan naar Europa.”

Alan: Zij exporteerden het. Je ziet hoe ze de kleine boerderijen langsgaan. Het was een doelbewust, gepland verhongeringsproces met een winst voor de exporteurs maar niet voor de boeren.

De wereld schonk er geen aandacht aan. De paar journalisten die dat wel deden, zoals Malcolm Muggeridge, werden genegeerd. The New York Times correspondent Walter Duranty won een Pullitzer Prize voor het  mijden van dit onderwerp.”

Alan: En dat deden ze, zij wisten dat het gaande was. Maar zij waren allemaal communistisch, deze persoonlijkheden, en ze zeiden dat het experiment in Rusland geweldig was. Het was heel succesvol en zij zouden het niet bekritiseren, inclusief de massaslachting die zij aan het uitvoeren waren. Pas toen Duitsland en Moskou vijanden werden begonnen deze zelfde mensen, om Rusland te redden, te roepen hoe slecht de Duitsers waren.

Het filmmateriaal is afgrijselijk maar overtuigend. Bergen uitgemergelde lichamen worden in massagraven gedumpt.”

Alan: Dit ging jarenlang door, jarenlang.

Heldere foto’s van slachtoffers die in het hoofd geschoten waren en in massagraven vielen. In Katyn Forest werden 20.000 Poolse reservisten...”

Alan: Dat waren trouwens allemaal officieren.

neergeschoten, …”

Alan: Want dat was een ander deel, Marxisme gelooft dat je de mensen die kunnen onderwijzen en de anderen kunnen leiden altijd moet oppakken en vermoorden.

“sommigen werden levend begraven in massagraven en onze kant deed alsof de Duitsers het deden.

Alan: Ja, dat is waar.

De wereld herinnert zich de nachtmerries van de Nazi vernietigings kampen, maar we willen graag, als we dat kunnen, de meer dan 20 miljoen mensen vergeten, die in de grillen van onze bondgenoot in oorlogstijd, “ Uncle Joe”,  in de Sovjet Goelags stierven.”

Alan: Twintig miljoen mensen werden afgeslacht en stierven de hongerdood in de Russische Goelag gevangenkampen alleen.

“Onder de geïnterviewden van Edvin Snoers zijn oudere vrouwen die zich de hongersnood herinneren, de slachting van hun families, de Goelag. Pijnlijk maar essentieel om vast te leggen.

Met jongere generaties die onwillig zijn de geschiedenis te geloven is het belangrijk dat er een bron van onverbloemde waarheid is .

De film is te koop op sovietstory.com.”

Alan: Ik zal die link ook mijn site zetten. Het is heel waardevol. Als je deze ongelooflijke, fundamentele, marxistische professoren in je universiteiten krijgt, die maar doorkletsen over de grootsheid van een Marxistisch Regime dat in zicht komt voorzover zij kunnen zien, dan moet je hen “The Soviet Story”  laten zien. Het is zo belangrijk, zo ontzettend belangrijk.

Yuri Bezmenov, de KGB overloper, zei ook: “Tegen het einde, als je de samenleving eenmaal gedemoraliseerd, gedestabiliseerd hebt, haar van haar idealen beroofd hebt en neergebracht hebt”  … nogmaals, hij bedoelde, door middel van al de technieken, inclusief en voornamelijk door middel van de cultuurindustrie …”zouden al die mensen die communisme gepromoot hadden” - en dachten dat ze vooruitkwamen, “na het begin van de crisis” (zoals de financiële crisis en al het andere, daarom houden topcommunisten zich bezig met economie, en zij onderwijzen in universteiten) “vijanden worden van het nieuwe regime want zij denken letterlijk dat zij voor deze specifieke vrijheden aan het vechten waren” . Zij realiseren zich niet dat het nieuwe systeem meer totalitair is dan het systeem dat je ervoor had. Nu, let op wat er nu aan het gebeuren is, al jullie communisten daarbuiten, kijk wat er nu aan het gebeuren is. We zijn onze vrijheden in een ongelooflijk tempo aan het verliezen, in een ongelooflijk tempo. En je moet weten wie de leiding heeft over jouw regeringen en al de mensen achter hen. Ze hebben de twee systemen vermengd, geloof me, dat is al gebeurd.

Ik ben na deze pauze terug.

***

Alan: Hi mensen, dit is Alan Watt en we zijn door de matrix aan het snijden. Zoals ik zeg, het is interessant om de technieken door te nemen die gebruikt worden om landen neer te brengen. En het gebeurt van binnenuit, altijd van binnenuit. En er zijn nog steeds echte, hardline Marxisten, het is niet uitgestorven maar moest zich vermengen met de systemen van het Westen, volgens de Reece Commissie. Senator Norman Dodd kreeg van het Congres opdracht om de private foundations te onderzoeken, deze multi-triljoen foundations die al de non-gouvernementele organisaties financieren, al de linkse groeperingen, om hen te vragen waarom zij communisme schenen te financieren. En het hoofd van de Ford Foundation zei destijds: “Het is onze taak om de cultuur in het Westen zodanig drastisch en radicaal te veranderen dat het zal samengaan met de Sovjet”.

Dat is vandaag gebeurd, dat is vandaag al gedaan. Het is al hier, onder de schijn van bevrijding, vrijheden voor individuen enzovoort. Je hebt een soort chaos en je ziet de grote massa soldaten en politie die met die chaos op de straten om zullen gaan. Dat is er ook allemaal onderdeel van, om je klaar te maken voor de volgende fase ervan.

Een onderdeel ervan werd in het verleden door heel veel grote spelers uitgelegd. Zij werkten voor het Royal Institute of International Affairs, zoals Lord Bertrand Russell, een sleutelfiguur, die samenwerkte met Julian Huxley, het eerste hoofd van UNESCO. UNESCO werd opgezet door de Verenigde Naties om een gemeenschappelijke cultuur te creëren, door middel van indoctrinatie van de jeugd, met name door het pushen van promiscuïteit om binding in het latere leven te stoppen. Dat was noodzaak. En Russell sprak er heel veel over in verschillende publicaties. Ik heb er veel van op de radio voorgelezen, uit hun boeken. Het hele idee van seksuele voorlichting voor kinderen voor de puberteit hielp hen in werkelijkheid om voor seksuele activiteit vóór de pubertijd te pleiten. Dat was onderdeel van de experimentele scholen, die Russell leidde, om te kijken of het zou werken, zodat zij zich in het latere leven niet zouden binden.

Natuurlijk, van alles dat vandaag gebeurt denk je dat het toevallig gebeurt, maar niets staat verder van de waarheid af, het wordt op die manier gepland. Begrijp je, Plato zelf zei in zijn boek “De Staat”, het handboek dat velen van hen noemen. H.G. Wells zei dat het zijn meest favoriete boek allertijden was. Plato zei: “Alle vrouwen zullen uiteindelijk in gemeenschap gehouden worden”. Het betekende letterlijk dat je promiscuïteit onder hen creeërde. En dat is gebeurd. Er zijn veel manieren om alle vrouwen in gemeenschap te krijgen. En een vrouw die honderden partners heeft gehad wordt nu in gemeenschap gehouden, begrijp je, dat is wat ze ermee bedoelen.

Dus je ziet hier de uitkomst, we hebben er doorheen geleefd. En Groot-Brittannië is het vlaggeschip Dat is de reden dat Bertrand Russell, Julian Huxley, H.G. Wells, al deze jongens, in Groot-Brittannië woonden. Want zij wisten dat zij bepaalde dingen in experimentele scholen zouden uittesten voordat anderen dat deden, zij hadden de perfecte samenleving waarop ze het konden uitproberen.

Het volgende artikel komt uit The Daily Mail, het sluit hier direct bij aan, bij deze aanhoudende uitval, die voorspelbaar was omdat diegenen aan de top het wensten. Het zegt:

Woede over zwangerschapstesten op scholen voor meisjes van 11

Alan: Elf jaar is het nu! 5 februari 2010.

“Kinderen, zo jong als 11 zouden op school zwangerschapstesten aangeboden moeten krijgen.

Zij zullen ook toegang krijgen tot anti-conceptiemiddelen, de morning-after pil en advies over seksueel overdraagbare infecties.

Al de diensten zullen vertrouwelijk zijn – dat betekent dat het de ouders van de tieners ...

Alan: Ze noemen hen tieners. Je bent geen tiener als je elf jaar bent.

“misschien nooit verteld zal worden. Het plan is ingebed in seksuele gezondheids …”

Alan: Ze noemen het gezondheid, seksuele gezondheid, net als gezinsplanning  (family planning) van Sanger, dat is abortus. Zij houden er altijd van om de terminologie te veranderen. Seksuele gezondheid.

“inloop klinieken die opgezet worden in middelbare scholen in Wirral en Liverpool, een gebied met bovengemiddelde percentages van tiener zwangerschappen.”

Alan: Het is een pilot project voor de rest het land.

Het is onderdeel van een overheidsstrategie waarbij in iedere middelbare school en hogeschool in Engeland seksuele gezondheidsklinieken geopend zouden kunnen worden.

De pupillen zullen aangemoedigd worden om hun ouders over hun bezoeken aan de kliniek te vertellen hoewel hun goedkeuring niet noodzakelijk is.”

Alan: Onder de Wetten van het Kind die de geweldige VN nog niet zo lang geleden heeft uitgebracht.

“Hoofden van gezondheid hebben ouders geschreven dat zij niet verplicht zijn om hen te informeren of hun dochter een zwangerschapstest heeft gedaan of de morning-after pil voorgeschreven heeft gekregen.

Zij beweren dat de stap zal helpen het aantal ongeplande zwangerschappen  …”

Alan: Nu, toen ik jong was was dit een heel vreemd fenomeen als zoiets als dit gebeurde. Begrijp je, dit materiaal kwam als eerste uit in tijdschriften voor jonge meisjes en daarvoor zelfs brachten zij de muziek uit om het hen op te dringen. Ouders lezen niet waar tijdschriften voor jonge meisjes over gaan, ik bedoel kinderen die op de lagere school enzo zitten. En daarna, natuurlijk, werd het kracht bijgezet door de Spice Girls, je weet wel, waar het hele idee is seks, seks, seks, je bent alleen een seksueel aantrekkelijk object. We zijn al jarenlang aan het afglijden, tot aan de afschuwelijke Rap, die heel expliciet is, en ik zal niet eens de termen gebruiken die zij gebruiken in de minimalistische taal waarin ze mompelen. Maar het is er allemaal en daar groeien de kinderen mee op… met het kijken naar dit materiaal. Dus het geheel ervan vertelt hen dat dit is wat je doet, “ga het doen,  ga het doen”, versterkt, psychic driving in zekere zin. En ze doen het. Maar dat was de richting die de mensen die in jaren plannen, zoals 50-jaren plannen, 100-jaren plannen, dat is wat zij wilden en zij hebben het bereikt. Ze zeggen hier:

Zij beweren dat de stap zal helpen het aantal ongeplande zwangerschappen en abortussen onder tieners terug te brengen, van wie velen onder de 16 zullen zijn, de wettelijke leeftijd van toestemming.

Maar critici zeggen dat de stap seks onder minderjarigen zal aanmoedigen.”

Alan: Wel, daar is het een beetje te laat voor. Want tenzij je letterlijk de hele cultuurindustrie eruit gooit, het huis uit gooit en ergens op een schip op zee zet,  zal het verdergaan, dat is in ieder geval hun agenda. De muziekindustrie, de filmindustrie, het gaat verder dan trends en geld verdienen, geloof me. En omdat we plastisch en plooibaar zijn kunnen ze je iedere richting innemen, welke richting dan ook. Dit is de richting die gekozen is, want in deze richting zullen mensen naarmate ze meer partners hebben een kleine kans hebben dat zij zich ooit voor lange tijd met één persoon zullen binden, en dan zullen zij geen kinderen krijgen, begrijp je. Het gaat dus allemaal volgens plan en dat is de reden dat het gebeurt.

Ik herinner me dat ik een maand voor 11 september 2001 las – en ik heb het ook op de radio voorgelezen - dat de internationale censuurbureaus bij elkaar kwamen. Nu denk je dat censuurbureaus er zijn om jouw cultuur te waarborgen. Nee! Wat zij zeiden was dat “zij een vinger op de pols van het publiek houden om te zien of zij klaar zijn om naar de volgende fase te gaan”. En zij waren het er allemaal over eens dat de homoseksuele agenda gepromoot moest worden, door middel van films en toneelstukken en comedies enzovoort, op die bewuste bijeenkomst. En de volgende dag verschenen er artikelen in de kranten waar professoren opstonden en zeiden, één in Canada en één in de Verenigde Staten: “We hebben de oorlog voor homoseksuele rechten gewonnen, nu moeten we voor intergenerationele seks en bestialiteit gaan.” En dat komt van je geweldige… begrijp je, alles dat daarbuiten is waarvan je denkt dat het bestaat om je te beschermen, nee, het is er niet om je te beschermen, het is om te zien of je er klaar voor bent om het volgende onderdeel van de agenda te accepteren. En het brengt je verder neer, verder neer, en hier kom je uit. Het is geen verrassing, het was op die manier ontworpen.

Wel, Jason uit Ohio is aan de lijn, ben je daar Jason?

Jason: Hallo?

Alan: Hello.

Jason: Hey. Ik heb je een paar weken geleden gebeld over het onderwijs. Ik sprak deze week met mijn lerares Engels over een boek, “The Deliberate Dumbing Down of America” van Charlotte Iserbyt. En zij zei dat zij een paar samenvattingen gelezen had. Ik begon met haar te praten en vertelde hoe gedwongen scholing al deze problemen in de samenleving creeërt, kinderen die in drugs en alcohol vluchten. Ik sprak er met haar over en wat me opviel, jij sprak over abortussen en promiscuïteit en de hele cultuurindustrie. Ik verbond alles aan elkaar, zoals financiële problemen die tot scheidingen leiden, de moraal die scholen en de massamedia ook toevoegen en de culturele invloeden. Ik observeerde ook dat iedere generatie, vanaf de generatie van voor de babyboomers tot aan mijn generatie nu … het valt me op hoe onrespectvol en immoreel mensen als ik zijn. Maar mijn lerares zei dat openbare scholen gebruikt worden om familieproblemen op te lossen. Wat denk jij daarvan?

Alan: Zei zij dat de openbare scholen er zijn om gezinsproblemen op te lossen?

Jason: Om te helpen bij familieproblemen, scheidingen bijvoorbeeld.

Alan: Ik zal je vertellen, ik las recent een artikel en ik zal kijken of ik het kan vinden. Het was een artikel over een toespraak die voor de National Teachers Association gehouden werd. En zij vertelden hen dat “zij nu onderdeel uitmaken van de cultuurcreatie industrie en dat zij sociale ingenieurs zijn”. Deel van hun taak is social engineering. En zij hebben de rol van ouders al overgenomen. Dat zei Bertrand Russell, hij zei:

Als we wetenschappelijke indoctrinatie op de studenten kunnen geruiken zal wat de ouders hen ook vertellen met betrekking tot hun oude, ouderwetse moraliteit geen enkel effect hebben”.

Dus zij weten dat zij change agents (veranderings agenten) zijn, dat weten zij heel goed. Ik geloof dat dat de term is die Charlotte Iserbyt in haar boek voor de leraren gebruikt.

Jason: Ik zat in dezelfde klas en vroeg een jongen of hij ook dacht dat school hem aan het neerdrukken was en hij zei: “ja, dat denk ik ook”, ik gaf deze jongen het boek an John Taylor Gatto dat “Weapons of Mass Instruction” heet. Ik vroeg of hij ernaar wilde kijken, en naar “Fall of the Republic” die je kent, dat is een geweldige documentaire waar jij inzat. Wat er gaande is met het onderwijssysteem is heel extreem. Ik ben ertegen aan het vechten, ik deel DVD’s van “Fall of the Republic” uit met een klein briefje erop, ik probeer essays en scripties te maken. Wat denk jij, wat adviseer jij, wat is de beste weg om dit van binnenuit te veranderen?

Alan: Je moet gaan proberen de studenten te onderwijzen. De leraren zijn teveel gecompromitteerd. Zij krijgen een vet salaris. Ik heb in het verleden met groepen leraren gesproken. Zij geven toe, waar anders kun je 120.000 dollar verdienen op je 27e? En ze zijn heel tevreden om hun geld aan te nemen en sociale ingenieurs te zijn hoewel zij weten dat wat zij aan het prediken zijn niet is wat zij persoonlijk zouden kiezen, dus zij zijn veranderings agenten, zij zijn gecompromitteerd. Persoonlijk vind ik hen prostituées. Ik denk niet dat iemand in wat voor baan ook kan blijjven waarin zij zich gecompromitteerd voelen en waar hun eigen overtuigingen verpletterd worden, voor geld. Ik geloof echt niet dat je dat kunt. Dat is echter het probleem met de menselijke natuur. Dus richt je op de studenten, zij staan meer open, ze zijn nog niet volledig besmet met de indoctrinatie die zij gekregen hebben. Hoewel zij het ook van de cartoons gekregen hebben. Iemand stuurde me een serie cartoons, ik geloof dat het “Captain Planet” heet, een hele serie. Het begint met Kapitein Planeet die achter al de grote bedrijven aangaat die bomen aan het omhakken zijn, de mannen die over de hele wereld naar olie boren. Het is “red de planeet, red de planeet” door de hele serie heen. Groot geld dat kinderen zelfs voordat zij naar school gaan indoctrineert.

Brzezinksy zei hier het volgende over en hij weet het, hij is één van de spelers voor deze nieuwe cultuur. Hij zegt:

“Televisie geeft een jongere kijker een eerste glimp van de buitenwereld. Het definieert allereerst en doet dat overtuigend door de visuele en auditieve effecten te combineren, de betekenis van het goede leven.”

Alan: Dat is wat hij als het goede leven beschouwt.

“Het stelt de norm…”

Alan: Het stelt de NORM.

“ van wat beschouwd moet worden als succes, voldoening, goede smaak …”

Alan: En goede smaak kan inhouden geheel promiscue zijn.

“en juist gedrag. Het conditioneert verlangens.”

Alan: Dat kun je maar beter geloven.

“Het definieert ambities en verwachtingen en trekt de grens tussen acceptabel en onacceptabel gedrag.”

Alan: Herinner, het is allemaal omgekeerd sinds hij dit besprak.

“Met publiek over de hele wereld die in toenemende mate aan de televisie gekluisterd zitten is er niets, noch in het gebied van religieuze orthodoxie, noch op zelfs het toppunt van totalitaire indoctrinatie, vergelijkbaar met de culturele en filosofische conditionering die televisie op zijn kijkers uitoefent.”

Alan: En geloof me, hij is één van de mannen die het tot het maximale toegepast heeft dus hij weet dit.

Jason: Eén van mijn vrienden, ik was met een jongen aan het discussiëren over het onderwijssysteem en ik vertelde hem dat George Washington, David Farragut, dat zij niet veel scholing gehad hadden. Zij deden meer aan begeleiding. Hij zei dat al deze mensen dom zijn als zij niet naar school gaan. Ik bedoel, het valt hem niet op. Hij speelt veel “Call of Duty 4, het nieuwe, moderne oorlogsspel dat uitgekomen is. Hij zegt dat al deze mensen dom zijn als zij niet naar school gaan, je wordt dom en inschikkelijk en je bent stom. Ik had zoiets van “nee, dat is niet waar”. Ik hoorde van iemand dat je zelf dingen kunt leren. Er is een jongen die calculus (boekhouden) leerde toen hij vijftien was.

Alan: Ja, en dat kun je, absoluut. Het meeste onderwijs van nu is sociale indoctrinatie in de richting van uiterst globalisme, onderlinge afhankelijkheid. Je denkt niet zoveel aan je eigen land. Je houd je bezig met landen die je misschien nooit te zien krijgt of bezoekt, ze liggen zo ver van je af. Maar we moeten blijkbaar bezorgd zijn over de rest van de hele wereld, hoewel wij geen invloed hebben op wat er daar gebeurt en waarschijnlijk ook nooit zullen hebben.

Maar blijf het proberen. Richt je op de studenten. De beste manier is om hen te onderwijzen en laat hen bewijs zien. Gebruik nooit je eigen materiaal, ze zullen achter je aankomen, de leraren zullen achter je aankomen. Gebruik gedocumenteerd bewijs als je het uitdeelt. Maar bedankt voor het bellen. We gaan naar Shawn in Utah. Ben je daar Shawn?

Shawn: Goed om weer met te praten. Ik heb een verhaal wat ik graag wil delen. Ik was naar een van die ochtend comedy shows aan het luisteren, die van huis naar werk shows, en zij hadden het over de vijfdaagse morning-after pil, in de lijn van abortus waar jij over sprak. In plaats van de morning-after pil kun je de pil voor vijf dagen erna nemen. En het gesprek ging in de richting van, een man zei: “Waarom geven zij jonge mensen niet gewoon een pil die de hormenen onderdrukt?”. En dat was echt een goed punt maar de context was humoristisch dus ik denk niet dat iemand dat heeft opgepakt, maar ik dacht laat ik dat delen.

Alan: Ja, en dat hebben ze ook al gedaan. Want jonge mannen van nu– en ik heb met een aantal van hen gesproken - verliezen hun seksuele interesse tegen de tijd dat ze 25-30 jaar zijn. Dus begrijp je, zij zijn al….Ik heb artikelen voorgelezen, zelfs afgelopen week nog. Het is niet alleen de Bisphenol A enzo, maar ik heb gisteravond nog een artikel voorgelezen. Zij doen Stilbesterol in de voedselvoorraad. Dat kwam ook van een officiële bron, het was geen gokwerk van een of andere completgek, zij geven toe dat ze dat gedaan hebben.

Shawn: Ik werd erdoor weggeblazen want dit is gewoon onderdeel van de agenda.

Alan: Zeker. Het is allemaal te vinden als je dat wilt maar het lukt je gewooon niet omdat je Stilbesterol gekregen hebt. Bedankt voor het bellen. Terug na deze pauze.

***

Hi mensen, ik ben Alan Watt en we zijn door de matrix aan het snijden. Nu, we hebben John uit Miami aan de lijn, ben je daar John?

John: Ik had een observatie. Ik keek naar een van je artikelen van gisteren. Een ervan ging over het Council on Foreign Relations, over het International Advisory Board en die je als voorbeeld gebruikte. Je liet een voorbeeld zien van een man en zijn naam was Syed Babar Ali. Wat ik ook zag dat er een man in het Advisory Board zit die Gustavo A. Cisneros heet. Hij komt uit Venezuela. Het interessante ervan vond ik, als voorbeeld van wat jij zegt, dat hij de leider van de zogenaamde oppositie in Venezuela is. En hij en Hugo Chavez, en Hugo Chavez is ook niet de meest geweldige persoon in de wereld, maar zij laten je zien hoe deze twee mensen een hekel aan elkaar hebben maar in de basis werken zij naar hetzelfde doel toe.

Alan: Dat klopt.

John: Ik vond dat interessant want hij is de leider van de oppositie en Chavez, hij is hetzelfde.

Alan: Het is hetzelfde. Het is het dialectische proces voor verandering. Om verandering te krijgen moet je twee partijen hebben die strijden en uit die twee komt het compromis, en dat is je nieuwe these. Dat is precies zoals ze het doen, je zit precies goed, zo werkt het. 

John: Dat was het enige, de observatie. Bedankt.

Alan: Bedankt voor het bellen. En we hebben Chérie uit Texas aan de lijn. Ben je daar Chérie?

Chérie: Hallo Alan, hoe gaat het met je?

Alan: Niet zo slecht.

Chérie: Ik wilde snel een verhaal met je delen, het is goed om weer met je te praten. Ik wilde met je praten, ik hen een vriendin en dit gaat m’n verstand teboven en tegelijkertijd begrijp ik hoe perfect mindcontrol werkt dus ik weet wat er aan de hand is. Zij is een vriendin van mij. Ze is een alleenstaande moeder van 30 jaar. Plotseling besluit ze dat ze bij het leger wil. En ik probeer haar er echt uit te praten maar ze heeft haar besluit al genomen. Ze denkt dat dit de manier is om een tweede kans te krijgen en ze kent al de toeters en bellen die de recruteerders haar geven, natuurlijk. Nadat meerdere mensen er bij haar op aandrongen en zeiden “waarom ga je het niet bij de luchtmacht proberen?” , misschien wat minder zwaar weet je, vertelden ze haar dat ze te oud is en als ze bij de marine wil moet ze voor acht jaar tekenen. Weet je, dat zou laten twijfelen. Ik ben een 30 jarige vrouw en misschien zou ik me op dit moment niet moeten aansluiten in het midden van een oorlog, weet je, iets om haar er vanaf te brengen. Ik vraag haar: “en de vaccinaties dan die zij je geven?” Ze begrijpt dat er corruptie in de medische industrie is.

Alan: Ik heb heel veel vrouwen van het Amerikaanse leger die terugkomen en me schrijven, zij hebben nu allemaal vruchtbaarheidsproblemen door al de inentingen die zij gekregen hebben. Zij kregen ook iedere ochtend speciale pillen. Ze wisten niet wat voor pillen het waren maar ze werden gedwongen om ze te nemen en de sergeanten verzekerden zich ervan dat zij ze ook echt innamen. Zij hebben allemaal ongelooflijke problemen gekregen, baarmoederproblemen en problemen met hun eierstokken. En het zijn allemaal jonge vrouwen van rond de 25-26 jaar.

Chérie: Verbazingwekkend. Ja, ik vertel haar steeds over alle verschillende dingen, je weet wel, “wat dacht je van Kissinger enzo?”.

Alan: Kissinger zei, herinner, en ik zou dit aan haar citeren. Kissinger zei in zijn eigen boek: “Het Amerikaanse leger zijn domme, stomme dieren die voor buitenlands beleid gebruikt worden”. Verbazingwekkend.

Chérie: Ja. En ik heb haar dat precies zo gezegd, en zij zegt: “ja, ja, maar”. Zij accepteert gewoon niet wat realiteit is en het is gewoon…. dit is een meisje dat er vijf jaar geleden nooit aan gedácht zou hebben om het leger in te gaan.

Alan: Wel, vertel haar dat niets eraan lijkt op hoe het in de films enzo verbeeld wordt. Het is een heel gevaarlijk beroep, vooral als je voor geo-politieke agenda’s vecht waarover je nooit verteld krijgt, je zult er persoonlijk nooit van profiteren. Maar bedankt voor het bellen.

Hamish en ik wensen je een fijne avond en moge je god of je goden met je gaan.

 

Vertaling: Hensel, maart 2010

 

Link naar audio: ***LUISTER/ DOWNLOAD

 

Link naar video en artikelen:

Yuri Bezmenov, ex-KGB explaining take down from within-Video (URL: http://www.dailymotion.com/video/x32cxf_yuri-bezmenov?from=rss)

www.sovietstory.com

Toronto Sun on Documentary "The Soviet Story":  No refuting the hard truths in the Soviet Story: Worthington”, door Peter Worthington (torontosun.com) – laatste update 3 februari 2010 (URL: http://www.torontosun.com/news/columnists/peter_worthington/2010/02/03/12730236.html)

Flagship Britain offers 11yr-old Girls Pregnancy Tests. Abortions, Morning After Pills in School Pilot Project: ”Fury at school pregnancy tests for girls aged 11, door Daily Mail Reporter (dailymail.co.uk) – laatste update 5 februari 2010 (URL: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1248478/Girls-young-13-given-pregnancy-tests-school.html