ALAN WATT “CUTTING THROUGH THE MATRIX
LIVE OP

REPUBLIC BROADCASTING NETWORK

donderdag 7 januari 2010 (#487)

 


Organism Organizing the Body Organic:
"Sometimes Must Thoughts Go Off at Tangent,
For Those Who Know with Minds Intransigent,
So the Scheme in Time is All Laid Bare,
Bold Plans of the Powerful, Those Who Dare
Direct the Destiny of Every Nation,
Using Energy of the Faceless for Own Salvation,
'Historical Necessity's' Soil Covers the Graves
Of the War Generations or Working Slaves,
Building a Future which They don't Detect,
Inherited by Worshippers of Grand Architect,
Self Declared 'The Fittest,' Darwinian Evolution,
Masters of Crisis, Deceit, Progressive Revolution”

 

 

In Nederlandse vertaling

 

Dialoog Copyright Alan Watt 7 januari 2010

(Uitgezonderd Muziek, Literaire Citaten en Opmerkingen van Bellers)

 

 

WEBSITES: cuttingthroughthematrix.com

Alternatieve sites: cuttingthroughthematrix.net.org ,  .us ,   .ca ,

alanwattcuttingthroughthematrix.ca    

Spiegelsites: cuttingthrough.jenkness.com, cuttingthroughthematrix.ethrx.com

Europese site: alanwattsentientsentinel.eu

 

EMAIL: alanwattcuttingthrough@yahoo.com

 

 

Lied: "Code of Silence" door Bruce Springsteen

There's a code of silence that we don't dare speak
There's a wall between us and a river so deep
And we keep pretending like there's nothing wrong
But there's a code of silence and it can't go on

 

Hi mensen, ik ben Alan Watt en dit is Cutting Through the Matrix op 7 januari 2010. Voor nieuwkomers, kijk op cuttingthroughtematrix.com. Maak bladwijzers van al de sites die ik heb, voor toekomstig gebruik, want de grote servers vallen redelijk vaak uit. Als je een bladwijzer maakt kun je altijd de laatste shows van de alternatieve sites halen. Dat zijn: cuttingthrough.jenkness.com, cuttingthroughthematrix.net.org ,  .us , .ca, alanwattcuttingthroughthematrix.ca en alanwattsentientsentinel.eu. De laatste is de Europese site. Je kunt daar dezelfde audio’s downloaden maar ook veel transcripten van de gesprekken die ik gegeven heb. Je kunt ze uitprinten en uit de verschillende talen van Europa kiezen. Zoals ik zeg, ik ga niet door de hele show heen met de tinnen kan rond, ik doe het meestal in het begin zodat we het maar gehad hebben. En dus vertel ik de luisteraars meestal en het is waar, dat jullie me bij jullie brengen. Jullie zijn de luisteraars en jullie brengen me bij jullie. Niemand sponsort me. Ik verkoop geen produkten, alles wat ik te koop heb staat op de website cuttingthroughthematrix.com, dat zijn mijn eigen boeken en cd’s enzo en dat helpt me om te kunnen leven. Het is geen baan, het is meer dan een roeping, het is een noodzaak, daarom doe ik het. Geloof me, je krijgt het geld niet binnen zonder voortdurend advertenties door de show heen te brengen. De reclames die je hier hoort worden direct door de adverteerders aan RBN betaald. Dat betaalt hun personeel en hun rekeningen. Het komt dus op jou aan om mij te ondersteunen. Koop de boeken en de cd’s die ik te koop heb op cuttingthroughtematrix.com. Je kunt ook doneren, je kunt Paypal gebruiken om te doneren of om de boeken te bestellen. Als je een bestelling doet stuur me dan apart, naast de Paypal bestelling, een email. Persoonlijke cheques uit de Verenigde Staten (naar Canada) zijn goed,  International Postal Money Order is goed voor de VS naar Canada, je moet er op het postkantoor bij zeggen dat het internationaal is. Contant geld is oké. Sommige mensen gebruiken PayPal, anderen WesternUnion. En buiten de Verenigde Staten hetzelfde met als toevoeging WesternUnion en MoneyGram, en Paypal, of contant. Maar je moet zelf kijken hoe je het wilt doen.

Voor de mensen die de cd’s tijdens bijeenkomsten krijgen en die niet van computers houden maar ze op hun cd-speler afspelen, zij kunnen met me in contact komen via: Alan Watt

En daarmee is het tinnen kan gedeelte uit de weg.

Er zijn zoveel manieren waarop je realiteit kunt zien. Er zijn maar heel weinig weinig mensen die echt zien wat realiteit is. Zij zien wat aan hen gepresenteerd wordt. Soms stap ik af van het lezen van wat zij ons aan het aandoen zijn want ik geloof dat als je het publiek blijft vertellen wat ze ons aan het aandoen zijn, we in paniek en angst bevriezen. En in zekere zin helpt dat hen om te doen wat ze willen doen. Dus soms neem ik daar even een adempauze van en meng ik er andere manieren in waarop je naar de dingen die werkelijk aan het gebeuren zijn kunt kijken. Want het ontbeert mensen aan kennis en het is niet gek dat wij de kennis niet hebben want de feiten over wat er gebeurt worden ons onthouden. Het is geen wonder dat er zoveel verschillende theorieën bestaan over wat er gebeurt. En we zullen daarop ingaan als ik terugkom van deze pauze.

***

Hi mensen, dit is Alan Watt, we zijn door de matrix aan het snijden. Ik neem vanavond een beetje een andere weg, gewoon om je te laten zien waar we allemaal doorheen gaan, al de verschillende  gedachtengangen waar we doorheen gaan.

Als mensen wakkerworden is dat meestal omdat zij persoonlijk geraakt worden door wetten, zaken als wachtrijen op luchthavens en lichamelijke onderzoeken, dat soort dingen. De meeste mensen klagen nooit totdat zij persoonlijk door iets geraakt worden. Zo is het gewoon. Dat is ook de reden dat we toestaan dat ons geld gebruikt wordt om “ergens daar” oorlog te voeren. Het is altijd “daar”, zoals het liedje zegt. En zolang het “daar” is is het te ver weg om werkelijk voor ons te zijn. Het is te ver van ons af en daarom zijn we niet echt bezorgd. Vooral als zij bepaalde technieken gebruiken. En zij gebruiken in de media inderdaad technieken om ons te overladen met nutteloze informatie, gekoppeld aan entertainment zodat alles surrealistisch en bizar wordt. En daarom is helemaal niets meer echt. Het ene moment kijk je naar een film waarin de langharige blonde man met het grote geweer zich een weg schiet door een stad en iedereen vermoordt - en je weet dat alle slechteriken nooit raak schieten - het is fictie. Een ogenblik later zie je op het nieuws dat er bommen afgegaan zijn, of er zijn in een of ander Pakistaans dorp onbemande drones ontploft en ze vertellen je dat er 40-50 burgers opgeblazen zijn. Het wordt niet door het publiek geregistreerd omdat het niet in jouw achtertuin is. Daarom wordt toegestaan dat dit soort grote dingen plaatsvinden. Zelfs toen er in het verleden oorlogen in Europa uitgebroken waren… zolang het een ander land is en niet jouw land of als er één of twee landen tussenin liggen, neem je het niet echt serieus, het was ergens “daar”. Maar als het uiteindelijk in jouw achtertuin zou zijn en jij de vluchteling zou worden, dan begin je te klagen en te vragen: “Wat is er aan de hand?”. Wat er aan de hand is is altijd aan de hand geweest, alleen had je nog niet opgemerkt dat het jouw kant op zou komen (it was to come to you).

En mensen hebben de neiging om in paniek te raken als ze voor het eerst wakker beginnen te worden. Dat komt omdat zij een starre realiteit gekregen hebben, vanaf de geboorte. Normaal begonnen door de ouders - het is nu allemaal anders, vroeger hadden we standaardgezinnen, nu hebben we allerlei vreemde gezinnen. Zij noemen hen “the NUCLEAR”, ik noem het het “NEW CLEAR” gezin want de overheid weet alles over hen. - Ouders zullen hun kinderen indoctrineren met wat zij als realiteit gekregen hebben. Daar begint alles mee. Het kind begint vragen te stellen: “Wat is dit, wat is dat, wat betekent het, waarom gebeurt dit?”, en zij krijgen de kinderlijke antwoorden die voor de ouders zelf bevredigend zijn. De ouders zelf denken dat ze heel gezond zijn omdat de anderen om hen heen allemaal dezelfde informatie gekregen hebben. En dit is de schoonheid van het informatietijdperk: Iedereen over de hele wereld krijgt dagelijks dezelfde download van dezelfde media. Dus zolang je naar elkaar toe weerspiegelt over wat je denkt dat in de realiteit echt is denk je allemaal dat je bij je gezonde verstand bent. Niemand stelt vragen bij de deugdelijkheid van de informatie die hen gegeven wordt. Zij hebben geen reden om te vermoeden dat die man op het nieuws, doorgaans is het een oudere man, een vaderfiguur die ze houden tot hij van zijn stoel valt en je bent met hem opgegroeid en hij is een papa, de “papa” figuur, en papa zou nooit tegen je liegen. En iedere avond is hij daar, om zes uur, staart hij je aan, terwijl jij je diepvriesmaaltijd of fast foods eet, en hij zou nooit tegen je liegen, waarom zou hij liegen? Het komt niet bij ons op: waarom betalen zij iemand soms 800.000,- dollar per jaar om een dummyboard voor te lezen? Want dat is alles wat ze doen, ze staren naar de camera, ze kijken heel overtuigend alsof ze weten waarover ze het hebben maar ze alleen maar een dummyboard voor. Maar zijn baan is heel belangrijk, hij is de grote papa waarmee je opgegroeid bent. En we hebben het in het verleden gezien, vooral in de Verenigde Staten waar de mensen je het nieuws gaven en zeiden: “dat is de manier waarop het zit”, en iedereen geloofde hen. En als zij met pensioen gaan komt naar buiten (het is zelfs op Youtube te vinden) dat zij allemaal tot de World Federalist Society behoren. De Wereld Federatie. Maar zij worden generaties lang als de nationalen gezien, als de mensen die besloten dat zij JOU als een nationaal en souverein land leiden.

Alles is misleiding, maar zij doen het niet op zichzelf, dat is duidelijk. Het vergt ongelooflijke coördinatie en organisatie om dit te laten werken. En deze techniek is helemaal geen nieuwe techniek, het is vandaag zeker beter met de directe communicatie tussen de mensen die de controle hebben, in verschillende departementen. Maar je kunt teruggaan naar de 18e eeuw toen organisatie zich echt manifesteerde en de mensen overgingen van het oude, feodale systeem naar industriële systemen met organisatie en opkomende managementklassen. En met die managementklassen kwam informatievergaring en statistiek en planning, lange-termijn planning. Er waren niet veel mensen nodig, goed opgeleid en goed geïndoctrineerd in een bepaalde agenda, om een land te leiden, vaak vanachter de schermen.

Het is vandaag niet veranderd. Het is interessant dat de oude science-fiction films bijvoorbeeld, zelfs de oude “Star Trek” films, en ik heb hier artikelen van William Shatner, die bij tijd en wijle zijn mond niet kan houden, hij is dat ego van hem aan het pushen, zoals hij altijd gedaan heeft. Maar hij geeft toe dat veel van hun verhalen van NASA kwamen. En Roddenberry was lid van NASA. Wat heeft NASA met science-fiction te maken? Wel, NASA onderdeel is van het militair-industrieël complex, die in de richting werkt – het is niet alleen het verkennen van de ruimte, maar het beheersen van de gehele planeet met behulp van communicatie satellieten, die zaken, daar gaat het in werkelijkheid allemaal over. En Sir Roddenberry werkte daar en zij werkten naar een globale samenleving toe, een post-soeverein type samenleving. Daarom verwerkten zij deze verhalen in de “Star Trek” series. We zagen hen altijd verschillende vreemdelingen ontmoeten. Daar lieten zij je de multiculturele samenleving zien. Het is interessant dat zij het “God bless us on this enterprise” op hun zegel hebben staan. De “Star Trek Enterprise”. Het is interessant. Je moet je afvragen: wiens Enterprise? Het is interessant, wie komt er binnen en tegen welke prijs (who is entering for the price?). Wie? Wij gaan er allemaal in mee. Wij zullen de buit niet krijgen maar iemand krijgt de prijs, wij zullen de prijs betalen (we won’t get the booty, but someone is getting the price, we will get the boot).

Maar in ieder geval, in Star Trek ontmoeten we allerlei soorten vreemdelingen en degenen die zich uiteindelijk zouden aansluiten bij de grote federatie, dat zijn de Verenigde Naties natuurlijk, waren al de goede jongens, soms een beetje vreemd en humoristisch misschien, maar ze waren allemaal de goede jongens. Degenen die voor hun eigen planeet opkwamen waren altijd de slechte jongens, zoals de Klingons. Zij hielden vast (clung on) aan de oude manier, daarom noemden zij hen “Klingons”. Zij hielden zichzelf instand, zij hadden het niet nodig om deel uit te maken van het handelssysteem van een ander, in dit geval het galactic taxation system (galactische belasting systeem).

We zijn al deze jaren dus geprogrammeerd. In één van de afleveringen lieten zij je iets zien dat al veel eerder getoond was en het kwam van een idee dat niet door H.G. Wells verzonnen was maar H.G. Wells schreef erover. En hij vertelde dat een kleine groep mannen voor zijn tijd de wereld al leidde, dat al deed voordat hij op toneel verscheen. We weten dat dit zo is uit de geschriften van de oprichters - net als vandaag hadden ze toen al foundations die al revolutionaire genootschappen financierden en de verschillende revolutionaire genootschappen in de verschillende landen over heel Europa en de Westerse wereld coördineerden. Heel rijke mensen, vaak dezelfde mensen, afstammelingen van hen, vandaag hebben we hun afstammelingen die de foundations bezitten, die de non-gouvernementele organisaties financiëren. Zij hebben het van deze oude revolutionaire genootschappen overgenomen. Maar het is nog steeds hetzelfde format.

In de “Star Trek” series lieten ze je een planeet zien waar drie of vier breinen aan elkaar verbonden waren, misschien vijf breinen, dat waren de ouderlingen. Wells sprak er ook over, hij noemde het het WERELDBREIN. En hij sprak in dit kader over een kleine groep die door wetenschap tijdloos en  onsterfelijk zou zijn, zij zouden terwijl zij vastzitten aan dit wereldbrein, over de wereld heersen met al de wijsheid van deze wereld. Vervolgens kijken we naar de futuristisch artikelen waarin hetzelfde naar buiten komt, het wereldbrein, waar iedereen vast zal zitten in deze computersamenleving, deze nieuwe virtuele realiteit. We gaan door een paradigmaverschuiving heen en waar we vandaag doorheen leven is de situatie waar de zijden handschoen van de ijzeren vuist afkomt. De handschoen gaat uit. En zij gebruiken brute kracht en de dreiging van brute kracht om te verzekeren dat iedereen meegaat in deze totalitaire fase. Intussen werken zij de rest van de depopulatie agenda uit, over een periode van vijftig jaar, om vervolgens de NIEUWE fase binnen te brengen, waarin de mensen door middel van hun DNA geselecteerd zullen worden en toestemming zullen krijgen om zich in de toekomst voort te planten, na het jaar 2050, en zij mogen verderleven in een veel kleinere, sterk gereduceerde bevolking.

Maar vergeet nooit dat terwijl zij aan deze, je kunt het THE GLOBAL MIND noemen, vastzitten, herinner altijd dat de grote jongens zelf, zoals Charles Galton Darwin, die hier over sprak, zei: 

Wij de elite moeten onszelf nooit wijzigen, wij moeten het vermogen van zelfbehoud van alle anderen wijzigen. Want als de staat alle beslissingen neemt zullen de  mensen de vermogens tot zelfbehoud niet nodig hebben. Maar de elite die het schip Aarde besturen, wij de elite, moeten natuurlijk zijn, wij moeten wild zijn.”

Alan: Dus zij zullen zichzelf niet chippen. Met andere woorden, je kijkt letterlijk naar een complete overname, niet alleen van de wereld en haar hulpbronnen, maar tijdens dit proces nemen zij ook de geest (minds) over van iedereen die zal werken aan wat zij willen voordat we allemaal afgemaakt worden. Ik zal met meer over dit thema terugzijn na deze pauze.

***

Dit is Alan Watt en we zijn door de matrix aan het snijden. Ik ga vanavond een andere richting in om je te laten zien dat het mogelijk is dat wij een realiteit krijgen die door scholing en door al het entertainment versterkt wordt. In het entertainment waar je naar kijkt is er niets dat geen politiek correcte boodschappen bevat van hoe je iets zou moeten zien, een object, persoon of wat dan ook.

Teruggaand naar H.G. Wells. Nu, H.G. Wells werd er op school uitgepikt. Hij was een echte people pleaser. Hij wilde bij de elite daar boven horen maar hij was de zoon van een alcoholist die professioneel cricket speelde, die je vroeger voor een wedstrijd als reservespeler inhuurde, en zijn moeder was een huishoudster voor een heel rijke familie. Dus hij haatte de werkende mensen die hij iedere dag op weg naar de fabriek langs zag gaan. Dat was doorgaans de zorg van diegenen die “upwards downwards” speelden en “stepped under the kitchen tables”,  “de helpende klasse” zoals ze genoemd worden, voor de elite. Hij werd uitgekozen vanwege dit onverzadigbare verlangen om hoger op de ladder te komen. Hij werd een propagandist gemaakt. Hij sloot zich aan bij de Red School Tie Class, voor revolutie. Hij werd uitgekozen door Thomas Huxley, de beste vriend van Charles Darwin, en hij werd persoonlijk door hem gecoached en uitgekozen om een propagandist te worden, uiteindelijk voor de Fabian Society als oprichter en ook als lid van het Royal Institute of International Affairs, een private Bilderberg-achtige organisatie, heel groot, heel machtig, samen met het Council on Foreign Relations, de Amerikaanse tegenhanger van het RIIA, de zusterorganisatie eigenlijk. Maar hij sprak over de komende Nieuwe Wereld Orde in “The Open Conspiracy”. Zij vertellen halve waarheden. De informatie is voorhanden als je de oude boeken wilt doornemen die geschreven worden door bureaucraten en hoge ambtenaren die met pensioen gaan en die hun biografieën schrijven. Maar zij vertellen je niet het hele verhaal natuurlijk. Het was tot een bepaalde hoogte open maar al de details werden voor het publiek verborgen gehouden. Maar Wells zei:

Duizenden zullen sterven in het gevecht tegen de Nieuwe Wereld Orde maar het is onvermijdelijk dat we zullen winnen”.

In een ander boek vertelde hij ook dat hij de mensen ontmoette die de oprichters van de Fabian Society financierden, de rijke mensen uit New York die in Groot-Brittannië kwamen wonen, de Astor familie. Het was Lady Astor die hem en vele anderen voor een feest uitnodigde en zij zei: “We kunnen niet falen”. Zij zei niet “we kunnen falen” of “for goodness sake” Zij hadden namelijk de wetenschappen om de geesten van de mensen van miljoenen mensen te beheersen al. Zij hadden  in die tijd het begin van een World Educational Society (wereld onderwijs samenleving) al. En je conditioneert één generatie kinderen over de hele wereld volgens hetzelfde format en echt, vanaf dat moment heb je ze. Dezelfde dingen waarover Lenin sprak. Maar het is tot bepaalde hoogte een open complot.

Wells schreef nog een ander boek, “A Modern Utopia” , waardevol om te lezen, wel heel saai, maar waardevol om te lezen Hij vertelt je hoe zij zich zouden ontdoen van al de “nutteloze eters”, niet door hen gewoon uit te moorden, zoals Lenin en Stalin deden, en de Nazi’s, maar door hen te steriliseren en toe te staan hun levens uit te leven. Dat vond hij menselijker. En de wereld zou een soort gecontroleerde wereldsamenleving zijn. Iedereen erin zou een functie hebben en er zou een specifiek klassensysteem in werking zijn met de Samuraï als de wachtersklasse, Samurai is een andere naam voor de wachterklasse waar Plato over sprak. Dat was trouwens zijn favoriete boek, Wells’ favoriete boek was “Plato’s Staat”.

Er is dus niets nieuws onder de zon. Het is alleen dat het publiek altijd gedacht heeft dat we voorop in de ontwikkeling lopen en dat dingen die nu gebeuren nooit eerder plaatsgevonden hebben. Dat is wat wij denken en geleerd hebben om te denken. En natuurlijk is het laatste dat zij willen dat jij weet: “hé, je leeft hier gewoon door een draaiboek heen”.

Nu, de grote jongens zelf die alles doen waar zij tijdens de Koude Oorlog tegen waren ... tijdens de Koude Oorlog verwachtten zij van de communisten om binnen de landen revoluties op gang te brengen. De communisten hoopten de revoluties op gang te brengen, zij hoopten dat de regering zou overreageren, door autoritair tegen al de burgers op te treden, met veiligheidsmaatregelen en met Gestapo tactieken, KGB tactieken, en dat zou de reden voor revolutie verder vergroten en de mensen zouden in opstand komen en hun regering omverwerpen. Dat is wat de communisten hoopten.

Hoe komt het dat de regeringen precies die dingen aan het doen zijn? Zij kennen die dingen, zij schreven over deze technieken, zij begrepen de communistische technieken. Dus waarom worden die verschillende dingen nu gebruikt?  Waarom gebruiken zij de ijzeren vuist op hun eigen bevolking? Waarom brengen zij een tijdperk van chaos binnen? Wel, ze brengen het binnen omdat het tijd is dat het binnengebracht wordt. En vanuit die geleide chaos hopen zij een nieuwe wereldorde binnen te gaan, een globale samenleving, initieel onder de Verenigde Naties. En als de grote meerderheid van de bevolking dood is, in vijftig jaar ofzo, en zij hun transhumanistische samenleving binnengebracht hebben, en hun betere robots en betere kloontechnieken, zullen zij naar super stadssteden vertrekken die heel hightech zullen zijn, terwijl het restant van “de oude mens” die niet in de oorlogen en hongersdood omgekomen zijn, op het platteland uitsterft.

Terug met meer na deze pauze.

***

Hi mensen, dit is Alan Watt, we zijn door de matrix aan het snijden. Ik ging terug naar de tijd van H.G. Wells. Hij, net als veel van de schrijvers en romanschrijvers van zijn tijd, dat wordt trouwens toegegeven in het boek “America’s Cultural Cold War” waarin de CIA de industrie leidde voor de Verenigde Staten en ook voor een goed deel van Europa, door de jaren ’70, ’80 en ’90 heen. Daar eindigt het boek. Want alles was vrijgegeven informatie tot die tijd. Zij gaven nooit op natuurlijk. En mensen dachten dat het materiaal dat in de zestiger en zeventiger jaren uitgebracht werd, over promiscuïteit, de vreemde kunst die nihilistisch was en al dat soort zaken, door communisten gedaan werd. In werkelijkheid werd het door de CIA gefinancierd. Het waren je eigen geheime diensten die jou aan het neerbrengen waren. Waarom? Omdat zij voor hun meesters werkten en niet voor de mensen, om een globale samenleving binnen te brengen.

En zij zien de inwoners van het ene land niet als beter dan de inwoners van het andere land. H.G. Wells wist dit allang, lang voor die tijd. Hij wist ook dat zijn meesters de oorlogen over de wereld financierden. De grote bankiers financierden overal oorlogen. De grote bankiers financierden de opzet van het Sovjet systeem, dat niet van de grond opgekomen had kunnen zijn, laatstaan voortbestaan, zonder de voortdurende hulp van het Westen. Wij hebben Rusland door de Koude Oorlog heen gevoed totdat de Berlijnse muur symbolisch neerkwam. En dat was wat het was, het was alleen symbolisch. Herinner, een muur scheidt twee volken. Het stopt mensen niet alleen om naar binnen te komen, het stopt mensen om naar buiten te gaan. De symboliek van de Sovjet, was zoals Gorbatsjov het goed verwoordde, om hen naar buiten te laten gaan en uit te breiden in de volgende fase van de aansluiting bij het westen, dit nieuwe systeem in, niet helemaal kapitalistisch, niet helemaal communistisch, deze nieuwe socialistische orde. Precies wat de grote jongen altijd wilden, een gedisciplineerde, geplande samenleving.

We gaan nu gewoon door de chaos heen. En deze chaotische periode duurt al een tijdje. Zelfs als we over vijf jaar nog op de radio zijn of er nog op mógen zijn, zullen we je nog steeds de laatste “wat ze ons aan het aandoen zijn” verhalen geven, die voortdurend uitgebracht zullen worden terwijl wij door de veranderingen heengaan. Totdat zij een jonge generatie hebben die al 10, 12 zijn, en dan 15 en 20 zullen zijn, die dingen compleet anders zullen zien dan wij ze vandaag zien. Door hun wetenschappelijke indoctrinatie. Wetenschappelijke indoctrinatie waar ik door de jaren heen veel aandacht heb besteed. En daarmee  worden we gepasseerd. Dat was altijd de techniek die gebruikt moest worden. Pak de kinderen, indoctrineer hen. Dan groeien ze op en passeren zij hun ouders. De ouders hebben dan geen nut, ze zijn geen bedreiging, ze worden gepasseerd. Daar gaan we doorheen, enorme veranderingen. Enorme veranderingen, chaos. Voor de persoon die erin zit en niet begrijpt wat er gebeurt en waarom, lijkt het een chaos. Maar het is een geLEIDE chaos, want uit de chaos komt de geleide orde, de nieuwe orde der dingen, “de derde weg”, zoals ze het ook wel noemen.

Een vegetarische samenleving. We zullen vegetarisch zijn! Denk je echt dat de aanval op de vleesindustrie, het uitwissen van een groot deel van de vleesindustrie in Europa - wat over één koe ging, één wetenschapper met zijn visie op dingen - denk je echt dat dat gebeurde omdat er plotseling iets ergs uitgebroken was? Het is nog maar een paar jaar geleden, ik herinner me de foto’s uit Britse kranten, van piramiden van vee, en varkens. Piramiden! Duizenden militaire operaties. Zij gingen met troepen naar boerderijen, schoten al de dieren met geweren af en lieten de boer ermee achter. De ene boerderij na de andere. En dan heb je Alvin Toffler met zijn “Third Wave”, het boek, Newt Gingrich, dat in het Congres  uitgedeeld werd. En Toffler, die altijd 100% communist geweest is zei in dat boek: “Het systeem dat wij zullen binnenbrengen is een vegetarische samenleving”. En veel mensen werden inderdaad vegetarisch omdat zij daarna heel erg bang waren om vlees te eten. Dan heb je H1N1. Oh, ze zijn al de kippen, de hennen, over heel Canada aan het vermoorden. Hennen hebben altijd H1N1 gehad. Altijd. Dit is dus nog een onderdeel van proteïne in je menu dat verdwijnt. In Holland begonnen veel mensen  in plaats daarvan geiten te houden. Recent is het bevel uitgeroepen om 300.000 geiten, te vernietigen omdat zij beweren dat daar een of andere ziekte uitgebroken is. Ze vertellen je dat je geen vis moet eten, “het zit vol met kwik” , zeggen ze, “eet gewoon onze gemodificeerde groenten”.

Alles gaat volgens een plan. Alles gaat volgens een heel oud plan. Net zoals waarmee ik de show begon, de ouderlingen. Zij hebben altijd de ouderlingen van een groep, net zoals zij in de oude science-fiction films laten zien.

Een andere film die je ook moet zien is “Millennium”. Ik geloof dat Kris Kristofferson erin speelt. Het is een oudere film, het heeft hetzelfde idee, een toekomstige samenleving met de ouderlingen die onder de grond leven, zij leven in een soort glazen buizen (tubes), net zoals in de “Star Trek” afleveringen die zij je lieten zien. Heel antieke breinen (minds) met heel veel wijsheid. Dat soort materiaal begrijp je?

Het publiek heeft geen idee wat er achter wat gebeurt zit. Zij krijgen verteld dat ze bezorgd moeten zijn, heel bang moeten zijn. Iedere dag krijgen we door de media verteld, allegorisch natuurlijk, maar dat is de boodschap: “Wees heel, heel bang”. De regering heeft bekendgemaakt, de overheid heeft het bevel gegeven. Het uitkopen van de banken (bank bailout) was er ook onderdeel van. Om je verder in legale - dit is het hele punt ervan, dit systeem is heel legalistisch - in legale schuld te brengen waarbij de volgende paar generaties niet in staat zullen zijn de rente op de schuld af te betalen. Wat betekent dat zij allemaal slaven zullen zijn, zij zullen doen wat hen verteld wordt.

Ik heb vanaf het begin gezegd, ieder land dat begon met het lenen van geld van een ander land of van een bankier uit het buitenland ….waarom moet een land überhaupt geld lenen als hij de macht heeft om belasting te heffen en zichzelf in stand te houden? Het zou binnen zijn mogelijkheden moeten leven. Maar als hij daarbuiten moet lenen ben je zojuist je regering kwijtgeraakt en dat is lang geleden gebeurd. Overal. Want de bankiers willen dat, zij moedigen dat aan. Ik vroeg me altijd af waarom socialisme, dat is wat de bancaire elite en de communistische elite willen, ik vroeg me altijd af waarom socialisme altijd de wens had: “oh, laten we onze weg uit de recessie besteden”. Nu, wat zij bedoelen is het uitgeven door belastinggeld te gebruiken en geld te gebruiken dat van de bankiers geleend wordt om je weg eruit te besteden. Hoe kun je je weg eruit besteden? Het is als een tijdelijke opluchting nadat je heel veel gekocht hebt met een creditcard en daarna kun je de card niet meer gebruiken. Het is zo dom en stom.

Slavernij werd door Franklin als volgt gedefinieerd:

Een generatie die geboren is in een systeem zijn de facto slaven”.

En toch wordt het vandaag normaal gevonden. Realiseer je je hoe klein al de regeringen zouden zijn zonder de mogelijkheid om überhaupt van banken te lenen? Waarom zouden ze überhaupt van banken lenen? Het is omdat de mensen die de regering bezitten - ja zij zijn hun eigendom, zij zijn niet van de mensen - hun eigen agenda hebben, zoals ik zeg, het is een heel oude agenda.. Zij weten waar ze heengaan. Zij weten waar we geweest zijn. Zij weten waar we nu zijn Zij werken met behulp van denk tanks iedere mogelijke reactie die we zouden kunnen hebben, uit, en de reacties die verschillende groepen in de samenleving zouden kunnen hebben, tot aan alles dat zij op dit moment in de samenleving introduceren. Zij weten hoe onze reacties zullen zijn en wat hun tegenreacties tegen elke reactie kunnen zijn. Het wordt allemaal door denk tanks gedaan die met enorme computersystemen werken, zoals de Rand Corporation.

Tijdens de Koude Oorlog herinner, werd iedereen in de Westerse wereld, iedere burger, met al de  bevolkingsrapporten en data van geboorte, huwelijk, dood en al het andere, plaatsen van werk, als een nummer in de Rand machines ingevoerd en zij runden ons allemaal met behulp van speltheorie (game theory). Ik ben eerder op game theory ingegaan. Maar waarom? Het doel was voorspelbaarheid. Zij weten hoe iedere afzonderlijke burger zal reageren omdat zij een compleet persoonlijkheidsprofiel van hen, van jou, hebben. Voor de veiligheid van de mensen aan de top moet Iedereen in al zijn doen en laten 100% voorspelbaar zijn. Iemand die niet voorspelbaar is is een bedreiging voor hen. Iemand die begrijpt wat er gebeurt en het aan anderen kan overbrengen is een gevaar. Daarom stelde Bertrand Russell die voor dit globalistische socialistische systeem werkte in zijn eigen boek, en ik heb pagina’s uit dit boek voorgelezen:

“Wij moeten die kinderen overbrengen die zij op school vangen …”

Alan: Zij vangen je! Dat is wat hij zegt.

“en hen subsidies en beurzen geven om hen in ons systeem te krijgen en voor ons te laten werken.”

Alan: En als ze er eenmaal in zitten zullen zij aan de status gewend raken, het feit dat deuren voor hen geopend worden en dat zij tot een hogere elite behoren. Hij zei:

“Zij zullen van ons zijn. Als het ons niet lukt, als zij er niet in meegaan en hun familie en oude manier van leven niet achter zich zullen laten, …”

Alan: Dat betekent hun binding met een cultuur, mensen, klasse.

zullen wij hen moeten vernietigen.”

Alan: Elimineren. Want die persoon, die ene persoon, zou zijn kennis op mensen kunnen overbrengen, op een zodanig simpele manier dat zij het konden begrijpen. En dat is de grootste bedreiging die zij hebben. Daarom zei Mao Tse Toeng dat hij niet bang was voor bommen of kogels, hij was bang voor iemand met een idee. Daarom hebben de Verenigde Naties verklaard dat individualtieit hun grootste bedreiging is. Daarom gaan ze door met dit terreurgedoe over “The Lone Wolf “ en ze vertellen iedereen: “als er iemand in jouw omgeving is die heel erg op zichzelf is, laat het ons dan alsjeblieft weten, hij zou een gevaar kunnen zijn.” Dus een solitair persoon, een persoon die graag tijd wil hebben om te lezen en na te denken is een gevaar, kun je dat geloven? Je bent een bedreiging voor de grootste militaire machten op de planeet.  Is dat niet nogal wat? Zou je dat geen overdreven reactie vinden? Of IS het een overdreven reactie? Deze mannen weten uit eerdere ervaringen uit het verleden op hun koers in de richting van hun ééngeworden, geplande samenleving – we gaan nu door de externe fasen van de geplande samenleving heen, uiteindelijk zullen we een gepland voortplantingssysteem binnengaan, dat moet er nog aankomen  - maar zij weten uit eerdere ervaringen dat het het individu is die de veranderingen maakt, hen in de war brengt, hen vertraagt. Daarom moeten ze mensen demoniseren door te zeggen: “ja, ze zijn anti-sociaal, zij willen niet aan buurtevenementen meedoen”. 

George Bush Sr. was de eerste die de Westerse wereld vertelde dat communitarianisme de weg van de toekomst was. Hij zei niet “communisme”. Nee, hij veranderde het een klein beetje. George Orwell besprak dit in “Animal Farm”. Daarin ging het over de grondwet van de dieren, en aan het eind zei hij: “verander iets, een woord of een letter hier en daar”. Communitarianisme. En als het je opgevallen is, al je lokale televisie en kranten, gaan allemaal over buurtevenementen (community events), alles is een buurtevenement. Er komt een dag dat ze bij je langs zullen komen om jou te bezoeken, om te zien of je anti-sociaal bent. “Waarom kom je niet naar het feest?” Dit moet er allemaal nog aankomen terwijl Big Brother steeds harder probeert om ons allemaal onder hetzelfde systeem te brengen zodat we 100% voorspelbaar zullen zijn.

Daarom, alles wat de media iedere dag uitspuugt! Ik lees ook heel veel van dit materiaal voor, anderen ook. Maar zonder te begrijpen waar het vandaan kwam, waar het geweest is, waar we nu zijn en waar we heengaan, zal al die informatie je alleen maar nog banger maken. Als je begrijpt wat er gebeurt verlaat de angst je. Want je kunt voorspellen waar ze heen zullen gaan. Daarom heb ik door de jaren heen kunnen vertellen wat er ging gebeuren. En ik zei in 2001 toen 11/9  plaatsvond, ik geloof dezelfde avond nog, dat je alles zou gaan zien wat je in normale oorlogsvoering ziet: ID kaarten, totalitaire bewegingen van de regering omwille van veiligheid (security) maar ik  zei ook dat je zelfs voedselrantsoenen zou gaan zien, voedselrantsoenen, al die dingen, en zelfs mensen die van het ene gebied naar het andere overgebracht worden. En mensen dachten “oh dat is gestoord, omdat de torens neergebracht zijn is het hele land dat nog niet”. Jawel, echt. Kijk wat er gebeurde in New Orleans. FEMA kwam binnen en voor de eerste keer werd het mensen verboden om elkaar te helpen. Het was verboden om je buren in nood te helpen. Je moest wachten tot FEMA kwam. En de reden die zij gaven was dat jij niet getraind bent in reddingsacties. Dus in de tijd dat ze op FEMA aan het wachten waren zijn er god ik weet niet hoeveel mensen gestorven en verdronken, zij gleden van de daken het water in. Dit was trouwens meteen een trainingsoefening voor het publiek. We zagen dagenlang helicopters overvliegen en geen enkele helicopter dropte voedsel en water. Dat was allemaal op die manier ontworpen om de kijker een hulpeloos gevoel te geven. Hulpeloos. Al de schoolbussen vanuit de hele staat reden erheen, met mensen erin die geroutineerd waren in reddingsacties, maar zij werden door FEMA tegengehouden om mensen te redden, zij werden tot drie keer toe weggestuurd. En wat hebben zij met de mensen gedaan? Zij hebben hen over de hele Verenigde Staten gebracht. Dat zijn vluchtelingen  mensen, dat zijn vluchtelingen.

Als zij de bal aan het rollen hadden kunnen krijgen met hun NEPGRIEP …en zij zouden de echte griep niet eens hoeven hebben, alleen een nepgriep, een paar foto’s op televisie van een paar mensen met van die witte pakken met zuurstofmaskers die een brancard met een of ander slachtoffer van de plaag dragen, laat dat een paar keer zien. Net als met de ENE koe waarvan ze zeiden dat hij gek was, een jaar lang lieten zij dezelfde koe zien die over hetzelfde erf rende! Dezelfde foto’s van iemand op een brancard en zeggen: “mijn god, het is een plaag” en iedereen zou precies doen wat hen opgedragen werd. Zien is geloven, kijk naar “Wag the Dog”. Percepties. Bernays sprak over propaganda. Hij hield van de term propaganda. Hij gaf Amerika voor de hele 20e eeuw haar cultuur van consumentisme. Hij kreeg dit onderwezen door veel hogere machten dan hijzelf, veel ouder ook: de wetenschap van de manier waarop mensen massaal gemanipuleerd kunnen worden door middel van het gebruiken van technieken die de onbewuste drives aanspreken. Ze doen het vandaag nog steeds en het werkt heel, heel erg goed.

Terug met meer na deze pauze.

***

Hi mensen, ik ben Alan Watt en we zijn door de matrix aan het snijden. Vanavond wist ik niet waar ik naartoe zou gaan. Ik keek naar al de nieuwsberichten die voor me lagen en ik dacht, het zijn allemaal  angstaanjagende verhalen, zoals altijd, die door de mainstream naar buiten gebracht worden. Ze hebben de bedoeling om ons angst aan te jagen en ons tot stilstand te brengen en onbeweeglijk te maken. Dus ik dacht ik neem er even afstand van, en toen ging ik een andere richting in. Soms moeten we dat doen om een overzicht op de dingen te kriigen en ons te realiseren dat wij slechts door één generatie van een lopend, ontworpen systeem heen aan het leven zijn, dat weet waar het heengaat. In de tijd van mijn grootvader schreven mannen erover, en voor die tijd. Ze werken er vandaag nog steeds aan.

Zij weten zelf dat uit deze chaotische periode, daarom houden ze van het symbool van de phoenix,  terwijl het oude systeem afsterft … denk niet dat dit allemaal, al dit gedoe over veiligheid en totalitaire maatregelen plaatsvindt om het systeem en de mensen aan de macht instand te houden. Ver daarvan. Het is om het publiek te managen terwijl zij ons er doorheen brengen, een nieuw systeem in. Daar gaat het om. Het zijn niet jouw souvereine landen die dit doen, zij doen dit over de hele planeet in overleg met elkaar. Geplande chaos.

Er is altijd een gids die door de chaos heenkomt. Voor die “gids” hebben zij in esoterisch materiaal veel namen als allegorieën, maar zij leiden ons door de chaos heen. Zij weten waar we heengaan. … En natuurlijk, hieruit zal de nieuwe Phoenix geboren worden, hun geweldige utopia met een gedecimeerde bevolking, een goede genetische voorraad waarmee voortgeplant of gekloond kan worden, voor arbeiders, en met high, high-tech technologie. Zij hebben een compleet vertrouwen in wetenschap, zij zullen zoveel wetenschap en technologie hebben dat zij al de soorten menselijke arbeid zoals in het verleden niet meer nodig hebben. Lang geleden werd de oorlog dus al aan het publiek verklaard, afschuwelijk lang geleden.

Het was zo gek om in een socialistisch land als Groot-Brittannië om te groeien en er zelf achter te komen dat deze socialisten, als je de intelligentsia van de socialisten leest, in werkelijkheid niets met de werkende mensen dan ook te maken hadden. Zij gebruikten al de minderheidsgroepen die ze konden als een excuus voor revolutionaire doeleinden en om te klagen en af te geven op het oude systeem. Maar wat zij werkelijk wilden was het omlaagbrengen van de bevolkingen. Zoals ik zeg, H.G. Wells was hierin een klassiek figuur, één van vele klassieke figuren die openlijk schreven over de noodzaak om de bevolking drastisch te reduceren, “de nutteloze eters”, zoals lord Bertrand Russell hen noemde, En hier is hij, een adelman uit het Britse Koninkrijk, een blauwbloed, die zogenaamd socialistisch was. Waarom zou hij met al zijn geld, buit en kastelen in de arbeiders geïnteresseerd zijn? Wel, dat was hij niet. Dat was hij helemaal niet. Hij had een enorme minachting voor de arbeiders en voor de meeste andere klassen. De elite had en heeft nog steeds een hekel aan de middenklasse. Zij hebben heel erg veel uitspraken gedaan en zeiden: “mensen zullen liever sterven dan nadenken, in feite is dat wat de meeste mensen doen”.

En dit waren de leiders van de Socialisten, de mannen die naar het “Experiment” gingen kijken, hun andere experiment. De Verenigde Staten waren hun experiment en het Sovjet systeem was het andere, hun tweede experiment. De Commissie van Dodd, Norman Dodd van de Reece Commission die aangesteld was door het Congres, zei dat het hun taak was om de twee systemen, die van de Sovjet en het Westen, samen te brengen.

Dat hebben ze gedaan. Wij gaan door de ellende heen, de volgende fase van het plan in.

Als dit voor jou van betekenis is, het komt uit de top van mijn hoofd zoals ik zeg, ik had niets gepland. Ik heb de artikelen die ik wilde voorlezen niet gelezen maar ik hoop dat dit een kleine pauze is die een overzicht geeft van wat er werkelijk aan het plaatsvinden is.

Hamish en ikzelf wensen je vanuit Ontario, Canada een fijne avond en moge je god of je goden met je gaan.

 

Vertaling: Hensel, februari 2010

 

Link naar audio: ***LUISTER / DOWNLOAD

(http://www.alanwattsentientsentinel.eu/english/audioArchives/CTTM2010/Alan_Watt_CTTM_LIVEonRBN_487_Organism_Organizing_the_Body_Organic_Jan072010.mp3)

 

Link naar video:

"Norman Dodd on Reece Committee to Investigate Tax-Exempt Foundations (Congressional Inquiry)" [Interview between Norman Dodd and G. Edward Griffin, 1982] (google.com).