Alan Watt op

The Alex Jones Show

 

Oorspronkelijk uitgezonden op 14 oktober 2010

op infowars.com en gcnlive.com

 

Transcript in Nederlandse vertaling

 

 WEBSITES ALAN: cuttingthroughthematrix.com

Alternatieve sites: cuttingthroughthematrix.net ,  .us ,   .ca ,

alanwattcuttingthroughthematrix.ca    

Spiegel sites: cuttingthrough.jenkness.com, cuttingthroughthematrix.ethrx.com

Europese site: alanwattsentientsentinel.eu

 

EMAIL: alanwattcuttingthrough@yahoo.com

 

 

Alex: We hebben Alan Watt uit Canada bij ons en het is geweldig om je weer bij ons te hebben. Cuttingthroughthematrix.com. Alan, goed dat je er bent.

 

Alan: Goed om weer terug te zijn, Alex.

 

Alex: Oké. Je hebt me horen doordraven over geld en financiering, ondersteuning, ik wil na de pauze ingaan op de globale overname, de financiële ineenstorting, waar je de dingen heen ziet gaan.  Maar de laatste drie minuten, en ik heb je deze vraag niet eerder gesteld maar ik wil heel graag jouw perspectief. Kun jij de mensen uitleggen hoe de grote foundations en de regering de reguliere media financieren? En ben je het met ons eens Alan, dat -  wel, we zijn twee keer naar jou in Canada toe gevlogen om je te interviewen en we hebben geprobeerd je een beetje te helpen voor het interview, je vroeg er niet eens om maar je had het wel nodig, om je te ondersteunen - Hoe belangrijk is het om infowars.com te steunen? Geef me je eerlijke reactie, wat vind je van deze show, wat vind je van zijn baanbrekende waarde?

 

Alan: Ik denk dat de enkele stations die er nog zijn - en er zijn er nog maar heel weinig, eerst waren er heel veel stations voor patriotradio – maar de enkele die nog bestaan zijn de enige levenslijn die mensen nog hebben naar enig alternatief nieuws, dat al de lege plekken invult die de reguliere media eruit laten. Zonder alternatief nieuws blijf je alleen over met reguliere propaganda en de reguliere media zal je nooit vertellen dat ze je in werkelijkheid deze geheel nieuwe globale samenleving in geleiden. Het is een totalitaire samenleving. De enkele patriotstations die nog over zijn proberen de informatie naar buiten te brengen om je te laten zien wat voor soort samenleving het dient te worden. Er is al over besloten. Zij hebben hun boeken erover uitgebracht. Bij de Verenigde Naties hebben zij heel veel documentatie over de samenleving die zij aan het binnenbrengen zijn. Het is een autoritaire samenleving. Een totaal beheerste samenleving. En er is geen democratie of republiek in te bespeuren, simpelweg totalitair, van top tot teen. En we hebben er de laatste paar jaren doorheen geleefd. We hebben de implementatie ervan gezien terwijl zij de rechten van al de mensen over de hele planeet hebben afgenomen. En dit is een globale agenda. En op dit moment, zoals ik zeg, is de enige levenslijn die mensen hebben zijn de talkshow hosts hier en daar, die alternatieve informatie naar buiten brengen en proberen om de mensen die het nodig hebben te onderwijzen. Mensen verlangen er echt naar om de puzzelstukjes uitgelegd te krijgen die de media eruit laten.

 

Je moet weten waarom iedereen nu richting totale integratie aan het pushen is met het Internationaal Monetair Fonds. Als je de geschiedenis ervan kent weet je dat het vijftig, zestig jaar geleden opgezet is, met de bedoeling het voor de wereld volledig te integreren. En zelfs Steven Harper gaf op de Canadese televisie, op de G20 bijeenkomst, toe dat zij allemaal een overeenkomst getekend hebben.

 

Alex: Ja, om een economie te kunnen hebben moeten we onze soevereiniteit opgeven. Op die manier houden zij ons gegijzeld. Het staat ook op Prisonplanet.com. Hebben we de clip van Steven Harper klaarstaan? Die waarin Steven Harper toegeeft dat de Canadezen hun soevereiniteit moeten opgeven. Het is een artikel op Prison Planet, mocht het niet op de videolijst staan. Laten we daar aan de andere kant van de berichten over praten, Alan, en over het algemene beeld van waar we nu zijn, en over het uitrollen, de implementatie van deze globale regering. Hij is Alan Watt van Cuttingthroughthematrix.com, ik ben Alex Jones van Infowars.com. We zullen na deze korte pauze terugzijn, in een meer dan 24-uur lange, live uitzending.

 

***

 

De voornaamste kwestie die vandaag in Canada speelt en al de laatste paar jaren speelt is zonder twijfel de economie. Maar ik herinner de Canadezen er voortdurend aan: er is niet echt meer sprake van een Canadese economie, het is een globale economie. En ja, de Canadese economie zogezegd, doet het beter dan veel andere landen…”

 

Alex: Dit is Steven Harper.

 

“maar de algemene projectie van de Canadese economie, of we nu omlaag gaan, zoals vorig jaar, of in herstel zijn, zoals dit jaar, wordt fundamenteel bepaald door de staat van de globale economie. En daar gaan deze bijeenkomsten over en daarom zijn ze zo belangrijk. Daarom is het zo belangrijk dat we participeren en een belangrijke rol spelen. Want Canadese banen en de toekomst van Canada zijn nauw verbonden aan wat er hier gebeurt en heel eerlijk, alles wat wij in ons land doen om de positie van ons land te verbeteren, is uiteindelijk gericht op de verbetering van die positie binnen de context van de globale economie. En we kunnen in belangrijke economische kwesties niet langer effectief zijn tenzij we met onze andere economische partners over de hele wereld samenwerken, en nauw en intiem met hen samenwerken. Dat is essentieel. Ik weet dat sommige mensen dit niet leuk vinden, het is een verlies van nationale soevereiniteit, maar het is een simpele realiteit. Het is een simpele realiteit dat we in een globale economie zitten. De globale economie bepaalt waar we heengaan en zal onze toekomst bepalen en wij moeten onze rol spelen in deze forums om te verzekeren dat onze belangen beschermd en verbeterd worden.”

 

Alex: Oké, dus ze houden je gegijzeld. Ze zeggen dat de globale economie de beslissingen moet nemen. Dat zijn de mega centrale banken die de planeet door middel van fraude opgekocht hebben, minstens 1.500 triljoen. En nu is het van: “O, we moeten die buitenlandse groep de beslissingen laten nemen en het hen laten bepalen, globalisering is onze enige hoop”. Zie je, het pakt je als een boa constructor, wurgt je en vermoordt je maar zegt dat hij je aan het redden is. En dit is de manier waarop ze puur kwaad en wereldregering verkopen. Alan Watt?

 

Alan: Ja, maar nogmaals, het is niet iets waar sommige mensen die dit al jaren volgen, echt geschokt door zijn. Want we hebben al de verschillende globale bijeenkomsten die er geweest zijn geobserveerd.

 

Je moet begrijpen dat ze allemaal lid zijn van het Council on Foreign Relations. Dat Council is als een parallelle regering opgezet. Zij zetten leden in de regering, de meeste bureaucraten in de hogere regionen zijn allemaal CFR lid. Het is hetzelfde in ieder land over de hele wereld, allemaal lid van het Council on Foreign Relations. En soms geven ze dezelfde organisatie een andere naam.

 

Hun plan van de laatste, oh bijna 100 jaar, is om een globale samenleving binnen te brengen, een soort mix van Marxisme en Keynesiaanse filosofie over geld. Dat is het systeem waarin we nu leven. En nu gaan we voor the kill, en dat was het tweede deel van het recept van Bretton Woods, waarbij het IMF zal opkomen om de globale bankier van de hele planeet te worden, en die niet alleen de leiding zal hebben over het uitdelen van het geld aan de wereld maar ook over de schulden van ieder land. In plaats van dat de landen het zelf doen zullen zij het voor hen doen. Zij zullen toegang tot de boeken eisen.

 

Alex: Het is een overname en alles wat we besproken hebben is met totale precisie uitgekomen. Want wij hebben alleen maar hun eigen documenten voorgelezen!

 

Alan: Dat klopt. Zij hebben het in al hun publicaties openbaar gemaakt. Het is alleen dat het publiek er niets over gehoord heeft. Dat komt omdat de media het perfect stilhouden. En de media zwijgen omdat hun leiders allemaal lid zijn van het Council on Foreign Relations. We hebben Rockefeller gezien. Hij financiert ontzettend veel van de bewegingen van het Council on Foreign Relations. Hij publiceert hun boeken ook en betaalt voor alles. In een van zijn bijeenkomsten zei hij: “Wij bedanken u” - hij sprak tegen redacteuren van dagbladen en mediamagnaten –  “wij bedanken u voor uw geheimhouding, wij hadden zonder uw hulp nooit zover kunnen komen”. De hulp in het geheimhouden voor het publiek.

 

Alex: Op welk punt zijn we nu aanbeland? Ik bedoel, ze zeggen publiekelijk dat ze de globale valuta moeten devalueren om de schuld te repareren maar dat is als het afhakken van het andere been nadat zij het ene er al afgehakt hadden.

 

Alan: Ja, want ze gaan een gestandaardiseerd monetair systeem voor de gehele planeet introduceren, dat staat met zekerheid in de boeken. En zij doen altijd hetzelfde als zij een nieuw monetair systeem introduceren. Bij de samenvoeging devalueren zij de huidige valuta’s. En dat is wat zij met de Verenigde Staten aan het doen zijn. Canada dient te volgen. Canada volgt de Verenigde Staten altijd want we zijn financieel-economisch gezien heel erg met elkaar verweven.

 

Alex: Er is grote weerstand tegen. Brzezinksy sprak over een globaal ontwaken dat voor de eerste keer in de geschiedenis plaatsvond en hij gaf toe dat zij in de problemen zitten. Hoe denk jij daarover?

 

Alan: Ik zie het niet zozeer als “problemen”. Herinner, deze mannen hebben full-time denktanks die werken aan ieder mogelijk probleem dat zou kunnen ontstaan met hun grote verreikende plan, en zij werken het ver vooruit. Zij hebben zoals je weet over de hele wereld een politiestaat en een gemilitariseerde staat ingericht om met problemen om te gaan die zouden kunnen ontstaan terwijl wij hier doorheen gaan, als een just-in-case scenario. We zijn sinds 11 september getraind om simpelweg iedereen in een zwart uniform te gehoorzamen. En dit is daar ook onderdeel van. Het gaat om het trainen om totale autoriteit te accepteren, om armoede die jouw kant opkomt te accepteren. De herverdeling van rijkdom, ja, dat hebben zij openlijk aangekondigd. Ze hebben aangekondigd dat wat er ook gebeurt, in andere landen zoals Afrika, dat jullie, de rijkere mensen, hen moeten uitkopen. Dus dit is de “herverdeling van rijkdom”, waar Marx over sprak. Zij noemen het “de derde weg”. Dit is de derde weg, het is het samengaan van het kapitalistische systeem met het Sovjet systeem.

 

Alex: In de documenten van de Rand Corporation geven zij toe dat zij daarin ook betrokken zijn. Alan Watt, blijf bij ons, we zijn zo terug.

 

***

 

Alex: Begrijpen jullie het? Ford Foundation, Carnegie, Rand Corporation. Al de old timers hadden gelijk, het is waar: wereldregering gerund door de grote banken. Je betaalt je belastingen aan hen, je BTW-belastingen. Ze nemen de pensioenfondsen. Troepen op straat voor de financiële ineenstorting die zij ontworpen hebben, we zullen daarvan in het begin van het volgende uur een paar videoclips spelen. Dit is allemaal op dit moment aan het plaatsvinden, dit is echt. Het is in ieder ander land gebeurd. De meeste landen bevinden zich onder tirannie, ze vallen uit elkaar en liggen in puin en ze gebruiken de economische oorlogsvoering om je te beheersen, net zoals Mexico doet.

 

Maar wij kunnen dit verslaan, oké? Zij zijn niet onoverwinnelijk. Wij kennen hun plannen, we hebben mensen tientallen jaren gewaarschuwd en zij ondervinden veel problemen. En in hun operaties in het Midden-Oosten zijn ze aan het verliezen. De globalisten zijn niet onoverwinnelijk. En ondanks dat, wij gaan dit binnen en de mensheid kan niet opgeven. Het antwoord op 1984 is 1776. Verzet is overwinning. Maar de globalisten zijn nu in de openheid gekomen. Het is ongelooflijk schaamteloos.

 

Er is echter een grote zaak waarvan ik weet dat die hen schade toebrengt Alan -  en ik wil dat je verder op de derde weg ingaat - en dat is de hypothekenkwestie. Het komt naar buiten dat zij huizen stelen die niet eens van hen zijn, dat het allemaal fraude is. Er zijn mensen die rechtszaken tegen hen winnen. Ik kom erachter dat deze mensen geen goden zijn, het zijn geen koningen, zij denken dat ze het zijn. Net zoals Climate Gate, dat was verwoestend voor hen. Zij zijn niet onoverwinnelijk. Alan, ik weet dat we kunnen winnen, ik weet dat ik mijn familie en mijn kinderen niet in de steek kan laten. We moeten actie ondernemen. Maar ga wat verder in op de hypotheken en de banksector. Hoe zie jij de derde weg?

 

Alan: Wel, een deel van het proces waarin we nu zitten is het binnengaan van CHAOS. Zij vormen in de geest van het publiek een vorm van chaos. Het publiek richt zich van nature tot de overheid voor oplossingen. Dat is de sleutel in dit proces, zij hebben het vele malen in de geschiedenis gedaan. En in de chaos zullen zij zeggen: “kijk, de wereld is een grote puinhoop. We hebben hier een plan om eruit te komen, maar daarvoor moet je het volgende opgeven”. En dat is precies wat ze nu aan het doen zijn. Het is dus een gepland neerhalen. Het vindt stap voor stap plaats. Als zij moeten versnellen om meer chaos te veroorzaken zullen zij het zeker doen. En ik denk dat dat ook onderdeel is van het plan, om ons echt bang te maken en om de dollar echt verder te laten inzakken. Daarna komen ze met hun magische oplossing van het IMF enzo en dat “we allemaal zo met elkaar verweven zijn dat we het niet meer alleen kunnen”. Tótdat het publiek getraind is in het begrijpen van de boodschap.

En dat is PSYCHOLOGIE. Je hebt geen idee hoeveel gedragspsychologen zij in de enorm grote denktanks hebben. Zij hebben honderden van deze denktanks, weet je, die aan iedere mogelijke uitkomst werken om er zeker van te zijn dat hun plan succesvol zal zijn. Wij moeten ons hiervan dus voortdurend bewust zijn. Maar met de hypotheken - die vier, vijf keer verkocht werden totdat je niet meer wist wie de eigenaar is - dat is vier jaar geleden al bekend gemaakt, dat gebeurde toen al. Het is dus niet echt nieuw, het is nu alleen tijd om dat te pushen en te zeggen dat we niet op dezelfde oude manier kunnen doorgaan.

Dit nieuwe wereldorde systeem houdt ook het volgende in. Arnold Toynbee, die de hoofddocent op Oxford was voor de Rhodes Scholarships en die leiders van veel landen in Europa, Amerika en Canada onderwezen heeft, zei dat de wereld die zij aan het binnenbrengen waren uiteindelijk geen privaat eigendom zou kennen. En dat is de wereld waarin we getraind worden. De meeste jongeren die vandaag van school komen denken er niet aan om een huis te kopen, zij vinden dat huren de beste oplossing is. Ik heb met veel jongeren in Canada gesproken en zij zijn het allemaal eens. Zij krijgen dit allemaal op school natuurlijk. Zij voelen zich allemaal onderdeel van de nieuwe generatie van het groener worden en het redden van de wereld, het brengen van offers en het delen. Maar zij hebben geen idee wat het inhoudt. Het is een autoritair marxistisch systeem dat door de rijkste mensen van de planeet vanaf de top gerund wordt.

Nu is het dus tijd om de Verenigde Staten neergehaald te worden, ik zeg dit al jaren. En Toynbee zei het trouwens ook. Hij nam het hele proces van Amerika door. Hij zei: “De Verenigde Staten waren ontworpen om het van Groot-Brittannië over te nemen”. Toen Groot-Brittannië zich het Rijk niet meer kon veroorloven. Maar zij zouden het model van het Rijk voor de Verenigde Naties gebruiken. De Verenigde Staten zouden het grotendeels bekostigen. Ze zouden de legers leveren en zij zouden de meeste oorlogen winnen. Daarna zouden zij dreigen te verliezen, weer terugkomen in een laatste push en daarna zouden zij instorten. En China zou het daarna als het wereldleger overnemen. Dit is allemaal ontworpen. Het staat gepland en ik heb ze met hun grote plannen nog nooit zien mislukken.

Alex: Het CFR zei dat twintig jaar geleden al. Zij zijn ons gewoon aan het uitlachen. Maar wij kunnen een nieuwe renaissance van vrijheid tegen deze mensen beginnen als het publiek hun concept van crisiscreatie begrijpt.

Alan: Ja. En je moet ook begrijpen dat er heel veel subtiele maar voortdurende training is geweest, oh, twintig jaar lang, of langer nog, dat de regering het superwezen is in plaats van superdienaar van de mensen. En het publiek moet zich realiseren dat zij dat moeten terugnemen. En echt, de politici die je kent zijn niet zoals ze door de tijdschriften en de tv neergezet worden. Eigenlijk zijn zij acteurs. Maar zij zijn nog steeds verantwoording verschuldigd aan de kiezers als ze gekozen willen worden en op hun plek willen blijven zitten. Hen moet het vuur na aan de schenen gelegd worden. Het publiek heeft niet veel kans tenzij, TENZIJ er massale demonstraties zouden plaatsvinden, iedere week in de grote steden, de hoofdsteden over de hele wereld, om hun soevereine rechten terug te eisen en de politici terug in de fles te krijgen.

Alex: Dat begint in Europa wel te gebeuren.

Alan: Ja. In sommige landen in Europa is er hoop omdat zij het sneller opgepakt hebben. Zij hebben een geheugen. Sommige landen zijn door totalitaire machten overgenomen. Er zijn ex-communisten die in Canada wonen, die mij vertellen dat het hier nu communistischer is dan het in de Sovjet-Unie was. Zij zien al de tekenen, zij weten wat er gaande is. Helaas is het Amerikaanse volk in slaap gesust met al de onbelangrijkheden op hun nieuws terwijl dit er allemaal doorheen geramd wordt.

Maar individualiteit is hier een sleutelfactor. Want de Verenigde Naties gaven lang geleden toe en de Reece Commissie kwam daar ook achter, dat individualiteit hun belangrijkste vijand is. Zij proberen de massamens, de massamind, te creëren, waar we allemaal politiek correct zijn. We zijn het allemaal over alles eens, we zijn een en al groepsdenken. Zij zeiden: “individualiteit moet verpletterd worden”.

Nu, we moeten die individualiteit terugwinnen. Dat betekent dat ieder individu het recht heeft om te spreken, ongeacht waarover ze willen praten of wat ze willen bevragen. Zonder dat ben je verloren. Want de volgende stap is dat zij je verbieden dit nieuwe globale systeem zelfs maar te noemen. Zij proberen dit trouwens al te doen. Zij hebben de RAND Corporation het leger binnengebracht en de NSA controleert nu al het militaire personeel om te zien of zij pro-regering zijn of “anti-regering”, zoals zij het nu noemen. Dus dit is nu gaande. Je ziet hier het Sovjetsysteem dat in gebruik genomen wordt.

Alex: Ja, dat is een poging tot intimidatie. Maar we moeten opstaan en zeggen: “Het is niet verkeerd om voor het tweede amendement te zijn, voor privaat eigendom en voor het gezin. Jullie zijn een stel zieke mensen”. En zij laten de tv reclames zien waar onderwijzers kinderen vermoorden omdat zij de nieuwe wereldregering niet accepteren. Dat kregen ze in hun gezicht teruggesmeten.

De mensen leren nu dat de Federal Reserve een private organisatie is en dat zij de vijand is. Ron Paul heeft dat gezegd en daarom maken we een heel goede kans om te winnen. Want zij hebben geprobeerd te zeggen: “Er is geen private Federal Reserve, er wordt geen wereldregering gevormd, er is geen plan om de militaire politie op straat te brengen voor de financiële ineenstorting”. Maar ik deed vanochtend de lokale radio aan. Ik hoorde dat zij mijn artikel op de radio aan het voorlezen waren, het was het artikel van Paul Watson: “Overheid traint troepen om Amerikaanse steden te runnen”. En zij hadden dertig telefoontjes in de uitzending terwijl ik aan het luisteren was. En zeven van de tien bellers zeiden: “Zij hebben de economie expres geïmplodeerd, ze proberen de pensioenen in te nemen, dit is een overname met oorlogsrecht”.ja, ik zit in het leger, wij zijn hiervoor aan het trainen. Maar de regering wil je beschermen tijdens de ineenstorting”. Ze zijn overgegaan van het er niet over kunnen spreken naar het openlijk verkondigen ervan. Ik hoorde de presentator zelfs zeggen (hij neemt me nogal eens op de hak) dat dit echt is, dat dit verkeerd is, dat dit gevaarlijk is, dat zij oefeningen houden voor het confisqueren van wapens bij van deur-tot-deur bezoeken. Maar ik hoorde een vader die zei: “Mijn zoon zit bij de marine, hij is aan het trainen voor het confisqueren van wapens, wat is daar verkeerd aan?” Ze zijn nu dus overgegaan van het ontkennen van dit alles naar het aankondigen ervan. Het komt nu openlijk naar buiten. Ik zie niet hoe ze ermee wegkomen, zelfs niet als ze terreuraanslagen opvoeren, Alan.

Alan: Wel, zij verwachten problemen, daar is geen twijfel over. Zij verwachten problemen. Ze hebben al hun RAND scenario’s waarbij ze al de data in hun supercomputers invoeren, net zoals ze tijdens de Koude Oorlog deden. En zij hebben redelijk precieze schattingen van waar de problemen zullen uitbreken, tot aan het aantal mensen dat erbij betrokken zal zijn. De manieren van vergelding worden de “zachte kracht” (soft power) en de “harde kracht” (hard power) genoemd, zo noemen zij het. De zachte kracht zijn de actieve NGO groepen die naar buiten komen en doen alsof ze voor de rechten van de mensen opkomen, om geweld te voorkomen etc. Maar als dat mislukt zullen zij het leger, de harde kracht gebruiken.

Alex: Goed gezegd Alan. We hebben een artikelserie in twee delen die ik Watson gevraagd had te schrijven. “Regering traint troepen om Amerikaanse steden te runnen“. Het nieuwe artikel heet: “Amerikaanse troepen moeten met in opstand komende Amerikanen omgaan. Globalisten laten samenleving ineenstorten om oorlogsrecht binnen te brengen”. En Watson neemt al de rapporten van het leger door. Al het bewijs, al het trainen, al de dingen die er gaande zijn, hoe het publiek getraind wordt om hun wapens in te leveren. Het staat allemaal op Prisonplanet.com. “Amerikaanse troepen moeten met in opstand komende Amerikanen omgaan”.

Alan Watt, laten we ingaan op het massaal drogeren van de samenleving. Ze komen nu zelfs naar buiten met: “Ja, Bisphenol A geeft je kanker, maakt mannen vrouwelijker en geeft vrouwen borstkanker. Ja, fluoride doet dat. Ja, aspartaam is je aan het vermoorden. Maar wat dan nog?.”  Het is ongelooflijk hoe ze dit doen.

Alan: Er is door veel topglobalisten in de jaren ’50 en ‘60 over gesproken dat zij dit moesten doen om “wereldvrede” te krijgen, zo noemen ze het. Charles Galton Darwin, de natuurkundige en kleinzoon van Charles Darwin, schreef een boek dat “The Next Million Years” heet. Hij was ook een wetenschapper die met al de andere topwetenschappers aan het Manhattan Project werkte. Hij was op al hun globale bijeenkomsten en hij werd geprezen om zijn boek dat ging over manieren om de bevolkingen massaal af te slachten en te reduceren. Hij zei dat ze verschillende drugs op het publiek moesten gebruiken, inclusief hormonen. Hormonen, die de fysieke gesteldheid van vooral de mannen veranderen. Om hen gehoorzamer te maken.

Wel, daarom zie je dat al dit spul in je voedsel gestopt wordt, in je plastic flessen, zelfs de babyflesjes en in de babyvoeding. En mannen zijn nu zo goed als onvruchtbaar. Er is zoveel informatie naar buiten gekomen over BPA (Bisphenol A) bijvoorbeeld. Het werd gisteren of eergisteren in Canada verboden, hoewel ze het de komende twee jaar niet uit de producten zullen halen. Ik kan de fysieke effecten zien die het op de jongens van vandaag heeft, zij hebben geen schouders, ze hebben heel smalle schouders. Zij zijn nu ook vrouwelijker. Het is dodelijk spul. Maar de grote jongens hebben gezegd dat zij hormonen op het publiek zouden gebruiken. Zij zeiden ook dat een overschot aan bepaalde hormonen op vrouwen een andere invloed zou hebben. Het maakt hen mannelijker en agressiever. En dat is ook gebeurd. En het heeft ook geholpen om het gezin verder te vernietigen.

Alex: Geef toe dat het allemaal ontworpen is. Je ziet kleine stellen en de kinderen lijken op hen, maar de moeder is 5,5. De vader is. 5,10. De dochter is 6,2. Maar zij zijn als een boom die te snel groeit. Zij hebben op 30-jarige leeftijd de borsten van een vrouw van 80, door de Bisphenol A, en zij zullen sterven. Ik bedoel, ze zijn onze vrouwen aan het vermoorden en weet je, de gemiddelde yuppie denkt dat het grappig is.

Alan: Ja. En natuurlijk met al de inentingen, de kankers, de virussen in de inentingen, dat was er ook onderdeel van. Als je het eerste grote vaccinatieproject met het Salkvaccin onderzoekt, er werd gezegd dat hij de grote redder van de polio was. Maar om eerlijk te zijn, polio is buiten proportie opgeklopt, net als de varkensgriep, de niet-bestaande varkensgriep.

Alex: Ja, de SV-40 waarvan zij toegeven dat het globaal miljoenen mensen gedood heeft.

Alan: Ja dat klopt. Salk wist wat ze erin gestopt hadden. Er zaten veel virussen in, ook levende virussen van apen.

Alex: Laten we het daar over hebben als we van de pauze terugzijn want we hebben de clip van CBC TV waarin de topwetenschapper lacht en zegt: “Ja, wij wisten dat iedereen er kanker van krijgt. Ik ben je aan het vermoorden en je zult het fijn vinden”. Laten we het daar over hebben als we terug zijn. Alan Watt is onze gast. Ik ben Alex Jones, Infowars.com en Prisonplanet.com.

***

Alex: Terug naar Alan Watt. Alan. Ik kijk hiernaar en ik zie toch ook veel goed nieuws en ik begrijp dat de globalisten alle hoeken proberen af te dekken. Maar zij zijn dit systeem aan het vernietigen. Zoals je zei, we hebben geen keus, we moeten hiertegen terugvechten.

Alan: Er is geen keus. Je hebt geen keus. Want ik denk niet dat mensen begrijpen wat een gesovjetiseerde bureaucratie die over jou heerst inhoudt. Dit is de derde weg. Dat is wat zij ermee bedoelden. Alvin Toffler heeft er ook een boek over geschreven. Het heet de “Derde Weg”.

Het kwam ook naar buiten met de Reece Commissie, met Norman Dodd. Je kunt het op Youtube vinden. Dodd legt uit dat de foundations zeiden dat het hun taak was om de cultuur in de Westerse landen, inclusief Amerika, zodanig drastisch te veranderen dat het naadloos zou samensmelten met het Sovjet systeem. En dit is de derde weg.

Alex: En raad eens wie hun leerling is? Professor Newt Gingrich. De globalist die voorstander van de globale carbonbelasting is.

Alan: Dat klopt. En hij is ook het hoofd van de jaarlijkse bijeenkomst van wetenschappers over het wereldwijd chippen van individuen. Zij hielden hun eerste bijeenkomst in 2000 op de Loyola Universiteit. Zij bespraken hier het succes van het implanteren van chips in de hersenen. Zij zeiden dat er een systeem klaar was om ingevoerd te worden. Alles dat ze nu moesten doen was het publiek trainen, door middel van fictie, met films etc., gericht op de jeugd, om het te accepteren en het te willen. En dat zal komen.

Alex: Ik wil dat je hier het volgende uur verder op ingaat.

Ik wil dat jullie het begrijpen. We hebben de documenten van de Rockefeller Foundation. Ze staan op de websites, ze zijn openbaar. Zij zijn het voedsel en het water aan het vergiftigen. Zij stoppen van alles in de vaccins. Dit is werkelijkheid, ik bedoel, kom uit je trance. Ik moet dat ook steeds tegen mezelf zeggen. Realiseer je fysiek hoe ongelooflijk het is dat zij dit aan het doen zijn.

Je werd onderbroken door de pauze en we gaan straks weer naar de pauze. Maar ga wat dieper in op wat zij in de vaccins stoppen.

Alan: Herinner je je dokter Salk? Hij was voordat hij met zijn poliovaccin de held van de gewone mensen werd ook het hoofd van de Engelse en Amerikaanse Eugenics Society. Zij hebben in veel papers (die hij geschreven heeft en beschikbaar zijn), opgeroepen tot enorme reductie en sterilisatie van de algemene bevolking. En plotseling wordt de held, heeft hij jullie gered met vaccins. En daarna, vanaf de jaren ’50, daalt het spermagehalte van de man, jaar na jaar na jaar. Dit is allemaal aan elkaar verbonden. Deze jongens zitten echt niet in wereldbijeenkomsten bij elkaar om te bedenken wat ze met Kerst cadeau zullen gaan geven. Zij voeren hun ideeën uit en implementeren ze. Want zij geloven dat zij het recht hebben om het publiek te besturen, om met het publiek te doen wat zij willen, om in hun woorden “de wereld van de overbevolking te redden” begrijp je.

Alex: Tot over een minuut, blijf luisteren.

***

Alex: Oké, Alan. Je had het over dr. Salk, de hoofd eugeneticus. Wel, hij heeft veel mensen vermoord. Zij laten het virus los. Het is op CBS nieuws geweest dat zij over de hele wereld mensen met de nieuwe polio injecteren, levende polio. En dan zeggen ze “O, we moeten iedereen vaccineren, want er is een uitbraak van polio die wij veroorzaakt hebben”. Ik bedoel, ze zijn ons schaamteloos aan het vermoorden.

Alan: Ja, dat hebben zij eerder dit jaar in Afrika gedaan. Zij gaven hen de spray en ook de orale versie met het suikerlaagje (sugar-coated) En van alle mensen was het de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) van de Verenigde Naties, die dit nu toegeven, dat het vaccin dat zij gegeven hebben gemuteerd is in een superpolio, die ze niet kunnen stoppen, dus.

Dit is een agenda. Aan de top, of in de laboratoria, maken zij dit soort fouten niet. We hebben hetzelfde gehad met miljoenen vrouwen die op chemische wijze gesteriliseerd zijn door gratis injecties van de Wereld Gezondheids Organisatie, zogenaamd tegen tetanus. Dat was in India en Afrika. En later gaven zij toe dat zij het gedaan hadden en zij rechtvaardigden het en zeiden dat de mensen gesteriliseerd moesten worden. “Want wie zal het anders doen? Zelf zullen zij het niet doen”. Zij hebben dus toegegeven dat dertig verschillende, afgescheiden laboratoriums over heel Europa op een of andere manier besmet waren met deze specifieke chemische stof, die direct naar de eierstokken ging en daar ontstekingen veroorzaakte totdat ze nutteloos waren. De chemische sterilisatie is dus een favoriete manier die ze gebruiken.

Alex: Er zit een hormoon in het technoshot dat zich eraan bindt.

Alan: Het bracht het naar de eierstokken.

Alex: Nogmaals, dames en heren, we gaan naar de pauze en als we terugzijn gaan we naar de telefoontjes. Maar ik wil het nu vast hebben over al het moorden, het soft killing dat gaande is waarvan zij zeggen dat het alleen een soort bètatest is. Daarom zeggen insiders zoals Pianca met zijn vreemde look: “We zullen allemaal snel doodgaan, de Ebola die door de lucht verspreid wordt komt eraan. Het zal  prachtig worden. Ik ben bedroefd voor mijn vrouw en kinderen dat we zullen sterven maar ik ben klaar voor de aarde”. En daarna uit ik mij kritisch over hem en krijg ik vervolgens reacties van zijn studenten die zeggen dat alle mensen vermoord moeten worden. En dan zoek je ze op en zie je foto’s, ze hebben witte jassen aan en zitten in een laboratorium. Ik bedoel, zij zijn een dodencultus (dead cult). Ze laten op tv en in bioscopen video’s zien van kinderen die door de regering vermoord worden, voor de aarde en het is goed! Zij zijn gewoon een dodencultus van moordend, puur kwaad. En ze zijn zo gehersenspoeld dat hun priesters zoals Piancha en Peter Singer zeggen: “Ja, de dood komt eraan, het is prachtig, totale vernietiging”. Ik bedoel, het is gewoon een satanische cultus direct uit de hel.

Alan: Ja. En ze rekruteren de randelementen uit de samenleving, degenen die een kort lontje hebben, die van dit soort dingen houden. Zij sluiten zich aan bij deze  zeer radicaal groepen, die gepromoot en gefinancierd worden door de grote foundations, om zogenaamd namens het publiek van de overheid te eisen dat bepaalde wetten doorgevoerd worden. Daarom zullen je energiebelastingen heel erg gaan stijgen, dat is er ook onderdeel van. Er zal voedselrantsoenering komen in deze Nieuwe Wereld Orde, daar is geen twijfel over, daar hebben ze heel veel documentatie over.

Alex: Dat is er onderdeel van, dat was op de BBC. Je krijgt een carbonrantsoen voor de hoeveelheid voedsel die je kunt krijgen en voor het aantal kinderen dat je kunt krijgen. Alan Watt, laten we dat afronden en naar de telefoontjes gaan, blijf bij ons.

***

Alex: Oké, we gaan aan het einde van het uur naar jullie telefoontjes en naar de hele militaire overname die nu in de openheid komt. Alan Watt is onze gast. Ik zal jullie straks vertellen welke gasten er nog meer komen.

Maar luister, als we hier op de radio komen en zeggen dat we hier documenten van de Verenigde Naties hebben. CBS TV geeft toe dat zij een stel mensen vermoord hebben met virussen en polio. Als wij je vertellen dat het sperma gehalte van de man in Europa, Verenigde Staten en Canada meer dan 85% lager ligt. Ik bedoel, dit is allemaal toegegeven. We hebben jullie verteld dat aspartaam je blind maakt en dat je er kanker van krijgt. Dat komt zelfs van Fox News, AP, Reuters, dat zijn de reguliere studies. Maar ze hebben het zo ver gekregen dat iedereen geconditioneerd is en zegt: “O, iedereen krijgt gewoon kanker en gaat dood, alles is dodelijk”. Zij ontwerpen het tot een compleet systeem om ons heen. Begrijp je  dat dit gewoon een test is, en het is duidelijk dat zij iedereen voorbereiden, met films, series en non-fictie shows, over megavirussen die zich van nature zullen ontwikkelen en bijna iedereen zullen doden. En de overheden van de wereld bouwen grote bunkers voor zichzelf, en  noodgrotten. En ze brengen ons al het GMO.

Ik wil dat jullie begrijpen dat dit over leven en dood gaat. Daarom ben ik niet bang om vermoord te worden, om opgezet te worden of wat ook. Want ik houd van de mensheid, van beschaving, ik houd van mijn kinderen. Ik weet dat dit allemaal echt is. Ik weet dat dit hun plan is. Ik heb het bewezen. Je kunt het voor jezelf bewijzen.

We hebben jullie alles verteld over wat er zou gebeuren met de pensioenen, de dollar en het goud en de economie. Omdat zij het in de derde wereldlanden keer op keer gedaan hebben! En in de uitgelekte documenten van de Wereldbank uit 2002 schreven zij dat ze het hier zouden gaan doen! Snap je het? Het gaat gebeuren. Tenzij je absoluut woest wordt en begint het woord te verspreiden. Als ik op een avond om zeven uur naar jou en je vrouw toe zou komen, in een restaurant in Austin Texas, en ik zou je glas limonade pakken en over het hoofd van je vrouw gooien, dan zou zelfs een klein mannetje de eer en de woede hebben om op te staan en me in elkaar te slaan. Maar zij vermoorden je kinderen soft kill, ze vermoorden je vrouw soft kill, vermoorden jou soft kill, en jullie kunnen niet kwaad worden! Ik bedoel hiermee de nieuwe luisteraars, en mijzelf ook. Ik moet mezelf iedere dag focussen, me realiseren dat dit echt is, begrijpen jullie dat? En we zitten op dit moment in een pijlsnelle lift richting de Hades.

En de grote kerken zijn allemaal door de overheid afgekocht. Ze zeggen: “Onderwerp je, het is het einde van de wereld. Ga in alles mee, je zult gered worden”. De bijbel zegt duidelijk dat als Christus terugkomt, dat de doden in Christus opgewekt worden. En het beest zal oorlog voeren tegen de engelen en hen zal overwinnen, maar dan maken ze iedereen wakker en komt er een enorme wederopbloei.

Zelfs als je niet christelijk bent. Het hele idee van “dit is het einde van de wereld, 2012”. Is het je opgevallen dat zij 2012 met het bedrog met de Maja kalender in elkaar gezet hebben? Ik ben daar naartoe gegaan, ik heb met toparcheologen gesproken, mensen die Majaans zijn, en zij zeggen: “Nee, het betekent gewoon het einde van een tijdperk, 2012, dan zal  er een nieuw licht zal opkomen”. Het is een soort zonnegod aanbidding. Het is niet eens waar. Maar valt het je op, het Pentagon zegt dat er in 2012 een totale ineenstorting zal komen?. Het Britse ministerie zegt het, het staat allemaal in publieke documenten. Paul Watson heeft het in zijn artikel op Prisonplanet.com, we zullen het ook op  Infowars.com zetten: “Amerikaanse troepen moeten met in opstand komende Amerikanen omgaan”.  Het laat zien dat het leger het toegeeft. Het laat zien: “O, in 2012 komt er een crisis, een ineenstorting aan”. Dus dat is iets anders voor mensen die niet Christelijk zijn. Ze zeggen: “Wat zullen we doen?” Heel veel Christenen … De grote banken met onder andere Scofield namen 150 jaar geleden openlijk de kerken over en zij zeiden: “Maak je geen zorgen over het vechten tegen het kwaad, het is het einde van de wereld. En het is niet de bedoeling dat je tegen het kwaad vecht, God zal voor alles zorgdragen en Kapitein Kirk will beam you up”. Niet in de bijbel. Niet in de bijbel. Nadat de duivel in de kuil gegooid is, vanuit het christelijk perspectief, worden de doden in Christus opgewekt. (zin onvertaald) En Christus komt terug, 1000 jaar lang, en dan zal voor korte tijd de serpent opnieuw losgelaten worden. Oké? Het is zo helder als op klaarlichte dag. Het is allemaal een leugen, 2012 is een grote leugen. Ze zeggen: “Wat zullen we doen, want de helft van de wereld is niet christelijk? Wel, we geven hen New Age, een nep 2012 verhaal en promoten het, zodat iedereen voelt alsof er geen hoop is”. En ik zie al die domme yuppies op Youtube, ze zeggen: “En wat dan nog, ik hoop dat het oorlog wordt, ik hoop dat de wereld plat gebombardeerd wordt, de mensheid is het niet waard”. Ze maken het leuk om er niks om te geven, ze maken het leuk om nihilistisch te zijn. Alan, kun je het daar over hebben? Daarna gaan we naar de telefoontjes.

Alan: Ja, het is nihilistisch. Maar herinner de grote spelers uit de denktanks die de Ivy Leaque universiteiten langsgingen om tot de toekomstige leiders van de wereld  te spreken. Aldous Huxley sprak over de opkomst van deze samenleving, Bertrand Russell ook. Bertrand Russell werkte op een bepaald moment ook met MI5 samen. Je kunt geen van deze mannen vertrouwen. Russell zei: “Tegen het einde zullen we onder de gewone bevolking een vorm van apathie creëren”. En als je naar Groot-Brittannië kijkt! Zij hebben  dertig, veertig jaar van toenemende apathie gekregen totdat je niet meer weet wat Groot-Brittannië is. Zóveel propaganda, psychologische oorlogsvoering, massa immigratie, zóveel immigratie dat Tony Blair zei: “Hopelijk zal dit het einde betekenen van Groot-Brittannië zoals we het kennen. En hoe meer immigranten we uit verschillende landen binnenbrengen des te kleiner de kans is dat ze ooit terug kunnen keren naar een Britse cultuur”. Hij heeft dat werkelijk gezegd.

Alex: De meeste mensen van CPS in de politie zijn van buitenlandse komaf. Want zij genieten ervan mensen heen en weer te duwen.

Alan: Ja, dat is een feit. En ze krijgen de prioriteit en de autoriteit om het te doen. En ze spelen hun rol goed want zij komen uit landen die nooit iets van verkiezingen of democratie geweten hebben en zij zijn eraan gewend om gewoon voor de grote baas te werken en ervoor betaald te krijgen. En dat is wat ze nu aan het doen zijn.

Herinner ook Kissinger die in de jaren ’70 in een lezing in Californië zei: “Onder de juiste omstandigheden zullen de Verenigde Staten blij zijn om de blauwhelmen van de Verenigde Naties te zien binnenkomen”. Hij sprak over wat er in de nabije toekomst zal gaan gebeuren. Voedselopstanden, die soort toestanden, die komen eraan. Want het voedsel is overgenomen. Sinds de Tweede Wereldoorlog hebben we overheden die samenwerken met het Departement van Landbouw van de Verenigde Naties.

Alex: Ik heb hier de citaten. Zij vertellen de boeren: “Word groot of stap eruit”.

Alan: Dat klopt.

Alex: “Word groot of stap eruit”, dat is een citaat. En nu heb je de voedselveiligheidswetten (Food Safety Bills) waaronder je niet eens tomaten of avocado’s of grapefruits, niets, sinaasappelen, appelen of peren, je kunt niets zelf kweken en verkopen.

Alan: Ja, en ze zetten er nu SWAT teams op! Zij vallen letterlijk melkfabrieken binnen omdat ze melk verkopen die niet gepasteuriseerd is. En zij nemen zelfs kaas, natuurlijke kaas, in beslag. SWAT teams die met geladen geweren boerderijen binnenvallen! Dit is uiterste tirannie. En als mensen dat nu niet kunnen zien en tegenhouden, nu meteen …

Alex: We hebben een video-opname van een observatiecamera van een kleine supermarkt van lokale boeren. De video laat zien hoe de politie binnenkomt. De mensen waren vredelievend, het waren hippies die er gewoon stonden. Ze trekken hun geweren en zeggen: “Ga op de grond liggen, jullie verkopen sinaasappels”. Ze gaan ook naar de huizen van de Amish …(zin onvertaald). En ze nemen hun boerderijen in beslag. En het gebeurt ook bij mensen die op straat pompoenen verkopen.

Alan Watt, weet je, de globalisten schrijven in hun eigen publicaties dat zij hun wetenschappelijke wildheid moeten behouden. Zij willen hun wildheid, hun authentieke menselijkheid behouden, en hun agressie en vruchtbaarheid. Ik heb artikelen over David Rockefeller gezien. Ik zag vorige week in het reguliere nieuws dat hij over heel Amerika verspreid boerderijen heeft. Al het voedsel wordt overal waar hij heengaat ingevlogen. Prins Philip doet dit ook, ik heb hem in een documentaire gezien. Zij begrijpen wat er gaande is en zij hebben ook het tegengif voor alle wapens die zij op ons losgelaten hebben. En, dus …het is gewoon ongelooflijk.

Alan: Het is ongelooflijk als je het je beseft. Nog even over de landbouw. Het hoofd, de CEO van het Departement van Landbouw van de Verenigde Naties, verklaarde jaren geleden: “Landbouw is te belangrijk om aan boeren over te laten”. Zij wilden alle kleine boeren elimineren. Alleen de grote agri-businesses zou toegestaan worden landbouw te bedrijven. Nu, we zien ons recht op water en voedsel van ons afgenomen worden. Het recht om voedsel te verbouwen wordt zelfs van ons afgenomen. Dat zou genoeg moeten zijn om iedereen in opstand te laten komen. Want als dat gebeurd is, het is een standaard oorlogstechniek want voedsel en water zijn je basisoverleving, zonder voedsel en water ben je er geweest. Maar wij gaan kalm achterover zitten, denken dat de supermarkten altijd gevuld zullen zijn met al die gefabriceerde troep die zij verkopen.

Maar mensen vergeten ook dat het de kleine boeren waren die ons door de laatste depressie heen geholpen hebben toen de mensen geen voedsel konden krijgen. Er waren heel veel kleine boeren die voedsel aan het publiek verkochten toen zij geen voedsel hadden. Als wij de volgende keer verpletterd worden zijn er geen kleine boerderijen meer over om naar toe te gaan. En de regering wil dat. Zij willen jou met een rantsoenkaart zien en Big Brother zal jou je eten voor de week uitdelen.

Alex: Oké, blijf daar, Alan Wat is onze gast.

***

Alex: Laten we teruggaan naar Alan en naar de telefoontjes want ik heb mezelf vandaag niet in de hand. Alan, voordat je ons verlaat wil ik het met je hebben over de nep UFO-landingen en Project Bluebeam. Ook over de oefeningen voor de militaire overname, de bezetting van Amerika komt dichtbij. Nu is het niet voor Al-Qaeda, het is voor boze Amerikanen. Want zij wisten dat de oplichterij van de banken de mensen kwaad zou maken.

Tony uit Illinois, je bent aan de lijn met Alan Watt, de enige echte.

Tony: Hoe gaat het met je, Alex, ik heb een opmerking voor jou en een vraag voor Alan. Ik ben onderdeel van We Are Change Chicago en die man Reed is er niet langer onderdeel van.

Alex: Ik weet niet precies waar je het over hebt. Maar luister, ik waardeer We are Change heel erg, zij hebben geholpen het op de kaart te zetten, met Luke Rudowski natuurlijk. Ik denk dat het een van de beste organisaties is die er zijn. Het is prachtig. Maar jij hebt het over co-intelpro. Maar wat is je vraag of opmerking voor onze gast?

Tony: Ik probeer wat meer te vinden over Newt Gingrich en het chippen van de hersenen. En over de Loyola universiteit. Zijn er links? Zijn er video’s op Youtube te vinden?

Alan: Ja, het eerste jaar hield hij een bijeenkomst, hij opende de bijeenkomst met zijn toespraak.

Alex: Hij heeft er boeken over geschreven. Je kunt zoeken op “Newt Gingrich” en “microchipping” en dan krijg je de audio van de bijeenkomst en de citaten uit zijn boek. Sorry (dat ik je onderbrak –aanvulling door vertaler), ik wilde de mensen graag de bron geven.

Alan: Ja. Uit de eerste bijeenkomst op de Loyola universiteit kwamen 600 bladzijden naar buiten, bestemd voor de universiteit. Ik heb het gedownload voordat ze het eraf haalden. Maar er is nog steeds een link naar het gedeeltelijke document. Ik heb het in mijn archieven op cuttingthroughthematrix.com. Als je daar zoekt kun je het vinden. Er zijn misschien 400 bladzijden van over, maar het origineel had 600 bladzijden. Ze hadden de topwetenschappers op het gebied van biotechnologie bijeen. De man uit Tokio, Japan zei dat zij een hersenchip ontwikkeld hadden die zich met de proteïne in het brein zou verbinden. Het zou niet te onderscheiden zijn en dus niet afgestoten worden. Het was al helemaal klaar. Hij zei “Denk bij de wereld die eraan komt maar aan een bijenkorfsamenleving, een bijenkorf”. Hij zei: “Er zal geen individualiteit meer zijn, het zal voor een individu die gechipt is onmogelijk zijn om zichzelf als een afgescheiden entiteit te zien want iedereen zal verbonden zijn aan gecentraliseerde, regionale computers.” Hij zei: “Je zult gefluister horen van de signalen die door je hoofd gaan van de centrale computers naar de individuen om je heen en naar jou, en weer terug ”. En toen ik dat hoorde dacht ik, hij heeft het over de Borg uit “Startrek”. Dit is precies waar ze het over hebben. Alles wat ze nu moeten doen is…

Alex: “Star Trek” is voorspellend programmeren. Kun je aan mensen uitleggen wat dat is?

Alan: Ja, dat is het, absoluut. Maar wat het ook is, de bijenkorfmentaliteit die zij willen is bestemd voor de gewone bevolking maar niet voor hen aan de top zelf. Want Charles Galton Darwin, een van de topspelers uit de jaren ’50 op wereldbijeenkomsten met de Verenigde Naties, al de grote spelers en foundations, zei: “Wij, de wereldleiders, wij, die de elite zijn, zullen onszelf niet veranderen, op chemische of hormonale wijze, dat is voor het publiek, om hen vreedzamer en meegaander te maken. Wij moeten onze wilde kwaliteiten, de vermogens tot zelfbehoud behouden maar het publiek zal die niet nodig hebben want de staat zal al hun beslissingen voor hen nemen”.

Alex: Ja, het is allemaal vastgelegd. Tony, goed om van je te horen, houd de moed hoog met We Are Change Chicago. Alan Watt is bij ons. Laten we naar Peter in Canada gaan. Peter, je bent op de radio.

Peter: Hallo Alex, hallo Alan, bedankt dat jullie mijn telefoontje aannemen. Alan, mijn vraag aan jou is, ik woon in Briscombe en Campbell is onze premier. Zoals je weet was hij eerder dit jaar bij de Bilderberg bijeenkomst. Wat denk je dat zijn plan is?

Alex: Hij is de premier. Ga je gang.

Alan: Wel, hij is er zeer zeker onderdeel van. Deze jongens waarvan je denkt dat je ze kiest, worden uitgekozen. We hebben ons eigen Canadese Council on Foreign Relations. Iedere minister, op regeringsniveau of op provinciaal niveau, wordt jarenlang van tevoren uitgekozen, lang voordat je hun naam hoort. Ze worden opgeleid en er wordt hen zelfs verteld wanneer ze aan de macht zullen komen. Dit is het bedrog van democratie.

Maar er is geen twijfel over dat Brits Columbia,  ik heb boeken die teruggaan tot de jaren ’30, van het Council on Foreign Relations en het Royal Institute of International Affairs, toen zij hun bijeenkomst in Australië hielden. Zij spraken over de  bevolking van Canada. De maximaal houdbare samenleving was 30 miljoen zeiden zij destijds. Maar het moesten er meer worden, want Brits-Columbia zou de havenstad worden voor al de goederen en de handel die uit China zouden komen. En er zouden veel Chinezen binnen moeten komen om de managementklasse te vormen en die taak op zich te nemen, met hun taal etc. Dus ik heb lang genoeg geleefd om dat te zien plaatsvinden. Maar deze jongens spraken er in de jaren ’30 al over toen China nog een derde wereldland was. Zij hadden geen fabrieken, zij hadden niets. Wij bouwden de fabrieken via het GATT-Verdrag van de Wereld Handels Organisatie (WTO). Wij hebben hen krachtig gemaakt. Canada heeft vanaf de jaren ’70 de meeste van hun ingenieurs opgeleid, toen zij nog niet eens een fabriek hadden om in te kunnen gaan werken! Dus deze jongens werken hele eeuwen vooruit.

Alex: Het is een samenstel van Lords, onder het Britse feodale systeem waarin ze families hebben die aan de macht blijven, zoals de Bush’s en anderen. Als een subgroep. Dus het is in wezen overerfde macht.

Alan: Het is overerfde macht. En ik moet toegeven dat er ook veel seksuele afwijkingen onder de machtselite zijn. Zij komen allemaal af en toe naar buiten met schandalen en natuurlijk sluiten zij de rijen en dekken zij elkaar in. Want deze jongens hebben op deze zaak gezworen. Zij geloven dat zij het betere voedsel krijgen, al die dingen. Dat krijgen zij al, de hele familie krijgt pasjes voor het betere voedsel waarmee niet gerommeld is, geen GMO. En daarom houden zij zich ook stil.

Alex: In Duitsland kwam vorig jaar naar buiten, met de griepprik, dat de heersende klasse en de politici allemaal een speciale “schone (clean one)” kregen.

Alan: Ja, en niet alleen dat, de regering weigerde om het te nemen. Zij zeiden: “Dit is ongetest. Als wij ziek worden, wie moet dan het land leiden?” Dus zij zijn uiteindelijk zo stom niet, zij weten wat ze aan het doen zijn. Wat betreft de griepprik, het is verdere bioengineering op ons, dat is wat het is wat mij betreft.

Alex: Dat was een geweldige vraag. Was er nog iets anders?

Peter: Nee. Ik kijk er alleen naar uit om volgende week naar je te luisteren.

Alex: Oké, ik zie ernaar uit je de hand te kunnen schudden. Laten we met Chris in Texas praten. Ik wil er nu snel doorheen gaan. Chris?

Chris: Hallo? Hi Alex, ik luister al een tijd naar je, dit is de eerste keer dat ik bel. Wel, je hebt het altijd over eigendom en dat dit in het gevecht tegen dit globale systeem zo belangrijk is. Je weet wel, slaven mogen geen eigendom en geen wapens hebben.

Alex: In het feodale systeem waarin wij een jaarlijkse belasting over het land betalen, hebben wij ons eigendom niet echt in bezit. Dat hebben zij met de eigendomsbelasting ongedaan gemaakt. En in de Health Care Bill zit nu een federale eigendomsbelasting, 5% op al het onroerend goed.

Chris: Ja, en de Republikeinen, veel mensen zullen op de Republieken stemmen, maar in Texas roepen de Republikeinen op tot een staatsbrede eigendomsbelasting. Ze willen het uit de lokale handen halen. Op dit moment bepalen de provincies de hoogte van de eigendomsbelasting. En ik wist dat niet en toen ik erachter kwam …

Alex: Ja, het moet in de staten gecentraliseerd worden en overgeheveld worden naar het federale niveau en daarna naar de internationale overheid. Chris, goed punt. Alan Watt?

Alan: Ja, je slaat de spijker op zijn kop toen je zei dat je zonder eigendom een slaaf bent. Zonder het recht op voedsel ben je een slaaf. Als je voor alles dat je voor je overleving nodig hebt, voedsel, onderdak, kleding en water, afhankelijk bent, ben je een slaaf. Dat is waar het op neerkomt: ze brengen je een nieuw slavensysteem binnen. Dit is het totalitaire systeem dat door de Club van Rome, de grote denktank, geëist wordt.

Alex: Als slaven onafhankelijk zijn vluchten zij weg zullen zij zelfvoorzienend zijn. (zin onvertaald).

Alan: Als je eigendom hebt en je er geen belasting over hoeft te betalen kun je een depressie overleven, je kunt alles overleven, in ieder geval kun je leven en jezelf voeden en warmhouden.

Alex: Als je hun geld niet hebt kunnen ze je eigendom in beslag nemen.

Alan: Dus we worden getraind, en getraind dat privaat eigendom slecht is, het is een te groot risico. Begrijp je, de wereld die zij binnenbrengen is een socialistisch systeem. En alle mensen moeten afhankelijk zijn van de regering zodat zij zich gedragen en meegaan in alle regels van het socialistische systeem. Herinner, het is een autoritair systeem. Mensen met privé eigendom hebben meer de neiging verontwaardigd te zijn en voor hun rechten op te komen, vooral als het neerkomt op het verdedigen van hun eigendom, en zij hebben hen door de eeuwen heen bevochten. Een van de grootste problemen die het oude Rome had, hetzelfde weer, was dat de senatoren wetten doorvoerden. Zij hieven belasting op het landvolk, die uiteindelijk hielpen Rome omver te werpen, samen met hun indringers, zij sloten zich bij hun indringers aan om af te komen van al de  senatoren die hun land en hun huizen van hen gestolen hadden.

Alex: Oké, Chris, ontzettend bedankt. Laten we met Steve in Californië praten, Steve, je bent op de radio.

Steve: Ja, bedankt. Alan, Steve uit Californië hier. ik vroeg me af of je in de “LA Times” had gezien dat zij buitenlandse troepen gebruiken, het kwam ook op de  BBC. Zij hadden een dorp waar ze auto’s op wapens doorzochten, en zij interviewden iemand en vroegen “Waar zijn jullie voor aan het oefenen?”, zij vroegen dat aan de Chinese generaal. Hij zei: “Dat is voor de invasie van Amerika”.

Alex: Dat was in de jaren ’90. De generaal zegt op Google video. Google: “Generaal zegt dat de troepen onderdeel zijn van de Nieuwe Wereld Orde (General says that troops are part of the New World Order)”. Het zit in een van mijn “Police State” films. “Jullie zijn onderdeel van ons geweldige strijdkrachten van de Nieuwe Wereld Orde”.  Allemaal buitenlanders. En zij trainen met rollenspellen, met Amerikanen, om hen neer te slaan. Alan Watt?

Alan: Ja, en ze brengen de laatste twintig jaar allerlei soorten troepen de Canadese bases binnen die door hen getraind worden. De ex-Sovjet troepen trainen in verschillende bases in Canada. Het zijn voornamelijk officieren die er trainen en zij krijgen de civiele wetten van het land en het gebied, etc. onderwezen. Dus als zij de hoofdtroepen binnenbrengen weten zij al hoe zij de lokale wetten moeten volgen.

Alex: Precies. Eerst trainen ze ons dat er reguliere troepen op straat zijn. En vervolgens, als deel van NL109(?), zijn er Israëliërs die in Pennsylvanie spioneren.  “Hier zijn de Chinezen, de Tsjechen, de Britten”, en de politie sturen hun SWAT teams naar Irak om te leren hoe ze het moeten doen, dat stond in de krant. “Fordhood.Sentinel”: “Brave Rifles train with APD”. En letterlijk, de soldaten salueren de Chinezen. “Ik ben er klaar voor om het Amerikaanse volk te verpletteren”. Dát is wat dit in wezen betekent.

Alan: Ja. En herinner ook, toen zij in 1946 het Verdrag voor de Verenigde Naties in San Francisco ondertekenden, tóen heeft iedere premier en minister-president de soevereine rechten van het land weggetekend om de eigen bestemming te bepalen. En ieder land dat zich uit deze komende globale orde - waar we naartoe gewerkt hebben en waar we nu allemaal deel van uitmaken, op dit moment - probeert terug te trekken, zal een schurkenstaat genoemd worden. En dan zullen al de landen van de Verenigde Naties met hun troepen binnenkomen om hen weer onder controle te krijgen. Daar gaat dit over.

Alex: En zij hebben al de films op tv met voorspellend programmeren, waar de Verenigde Naties landen binnenkomen om de orde te herstellen omdat staten tijdens een economische ineenstorting uit elkaar vallen.

Alan: Ja, en weet je, dat is er ook onderdeel van. Want zij weten dat ze het heel slecht kunnen maken, met gebrek aan geld, banken die omvallen, de devaluatie van de dollar, het gebrek aan voedsel etc., allemaal op hetzelfde moment. En er zal chaos zijn, dat is duidelijk, zelfs in de samenleving zelf. En de mensen die het minste in voorraad hebben, wat dan ook, zullen in opstand komen en van anderen gaan stelen. En dat zal het excuus zijn om deze troepen in te zetten.

Alex: En nu zijn ze op het nieuws met: “We hebben de troepen inderdaad getraind om jullie steden in te nemen, maar het kan ook gebruikt worden voor Afghanistan”. En de “Army Times”, we zien allemaal de kop. In het ene dagblad zie je “o, het is voor overzee” Maar als je het artikel in de“Army Times” leest, zie je, nee, het is ook voor Amerika: “We leren hier hoe we de stad moeten overnemen”. En acht jaar terug, ik geloof dat het zeven jaar is, laten we een kort fragment spelen van “60 minutes”, waarin ze kreten als “Geef vrede een kans. Volg de Grondwet” hadden. Ik ben naar die oefeningen geweest waar ze trainen om met Amerikanen om te gaan. De pain ray die gebruikt wordt. Ik heb dat pain ray artikel trouwens niet in Paul Joseph Watson’s artikel gezien. Laten we ervoor zorgen dat hij het CBS verhaal daarover post. Maar Alan, ik herinner me dat het hoofd van de Luchtmacht naar buiten kwam en zei “Wij moeten de pain rays als eerste op Amerikanen inzetten” .

Alan: Ja, dat zullen ze als eerste op de Amerikanen inzetten. Zij hebben dit materiaal al sinds de jaren ’50. Ze hebben zelfs draagbare units die ze in hun zak kunnen steken en op je kunnen gebruiken. Maar de grote voertuigen worden op Google getoond, waar ze het op burgers uittesten. En geloof me, het werkt.

Maar het andere is ook, herinner je je Tiananmen Square? De journalist zei dat zij troepen uit het noorden van China gehaald hadden. Zij waren Mongools. Zij brengen altijd buitenlanders binnen die niets gemeen hebben met de mensen die ze moeten neerslaan begrijp je.

Alex: Je hebt Chinezen uit het zuiden die Tibet binnengaan. Omdat er geen raciale connectie is.

Alan: En de journalisten zeiden ook dat deze troepen heel erg met drugs opgefokt worden. De troepen in de Verenigde Naties, alle troepen zitten op zeven tot tien verschillende, door het leger voorgeschreven drugs. En de jongens die zij inzetten zijn werkelijk getrainde zombies.

Alex: En dan raken ze verslaafd en krijgen ze mentale problemen. Als ze eruit zijn nemen ze het recht in eigen hand. Ze rennen naakt rond. Zij schieten voor de lol op familie. Zij zijn het leger van de hel aan het vormen.

Alan: Dat klopt.

Alex: Laten we die clip uit “60 minutes” spelen. Hier komt het:

“We zijn op een basis in Zuid-Georgië waar een test uitgevoerd wordt. Militaire vrijwilligers creëren een scenario waarmee soldaten in Irak geconfronteerd  zouden kunnen worden. Boze demonstranten naderen Amerikaanse troepen, die moeten kiezen tussen terugtrekken of het vuur openen. Op een afstand, een halve mijl ver, heeft de operator van de ray gun de menigte in vizier. Zijn wapen zal niemand verwonden. Hij vuurt af. Het eerste schot voelt als een vuistslag. De demonstranten hergroeperen zich en hij vuurt opnieuw, en opnieuw. Uiteindelijk hebben ze genoeg gehad. Het drijft hen uiteen zonder hen te verwonden. Officieel heet het het “Active Denial System en het penetreert…”

Alex: De geluidskanonnen ook. En ze hebben provocateurs die problemen veroorzaken die hen de legitimatie geven om je aan te vallen. Dit is hun control grid. Let op dat ze zeggen dat het voor Afghanistan is, nee dat is het niet. Watson heeft het leger die het zelf toegeeft dat dit voor de Verenigde Staten is. Vanochtend hoorde ik troepen op de radio zeggen: “Ja, het is goed,  dit is allemaal goed. Als de economie in elkaar stort nemen wij het over”. Zij vertellen het nu aan de troepen. Zij geven het nu aan de troepen zelf toe. Alan,  jouw commentaar?

Alan: Ja. En herinner ook, deze pain rays, het is microgolf technologie. Deze wapens hebben twee hoofdstanden, de lage en de hoge. En die laatste hebben ze in Irak gebruikt. Het staat op Google. Zij frituren de mensen. Letterlijk. Ze hebben het op mensen in een bus in Irak gebruikt, het is op video vastgelegd. Het laat het lichaam werkelijk krimpen, het haalt al het vocht uit het lichaam. 4,5 voet lange ex-mensen (1 voet = 30,48 centimeter) blijven over. Dit soort wapens zullen ze thuis in Amerika gebruiken.

Alex: En de volgende clip staat als een link in het artikel van Paul Watson. “Overheid traint troepen om Amerikaanse steden te runnen” Hij heeft er een tweede artikel over geschreven: “Amerikaanse troepen moeten met in opstand komende Amerikanen omgaan”. Hier komt de clip. Daarna vragen we wat Alan ervan vindt.

Verslaggeefster Holly Boname: “het 3e brigade combatteam heeft zich gevoegd bij ambtenaren van de stad Watertown. Vandaag beginnen zij de activiteiten met een vijf kilometer tocht.

Mary Corriveau, Watertown City Manager: Dit is een “Government 101” dag. De stad van Watertown en het 3e Brigadeteam vormen een team. We vonden dit een goede manier om de dag mee te beginnen. We zullen deze ochtend praten over lokaal bestuur en de middag zullen we rondleidingen langs gemeentelijke faciliteiten houden.

Patrick Frank, Commander 3rd B: Dit is onderdeel van ons programma “Vrede voor Irak”. We zijn partners met verschillende gemeenschappen waaronder Watertown. Maar het is ook onderdeel van een programma dat we “Government 101” noemen, waar we leren van de ambtenaren hier in Watertown over hoe we diensten moeten leveren.

Holly: Het 3e combatteam zal de kennis die zij vandaag opdoen gebruiken  om in Afghanistan toe te passen, om een gemeenschapsstructuur te bouwen.

Patrick: Echt, het is leren van de deskundigen. Zij zijn deskundig op het gebied van burgerlijk bestuur en we zoeken ernaar om te leren van de beste praktijken en zullen die als we dat kunnen in Afghanistan toepassen, in het gebied waar we gestationeerd zullen zijn.”

Mary: Deze mannen en vrouwen komen in situaties terecht waarin zij het lokale bestuur zullen vormen. Dat zij van ons leren is goed.”

Alex: Oké, in het artikel hebben we links naar regulier nieuws over checkpoints die zij runnen, door het hele land. Maar dit is de eerste stap. “O, de troepen zijn hier, o, ze mengen zich onder de lokale bevolking, ze bouwen een relatie op”. De troepen krijgen verteld dat dit voor Afghanistan is. Daarna wordt hen verteld dat het voor thuisoperaties is. Dit is een groep NewBees, nieuwelingen die hier ingeluisd worden. “Dus wij hebben geleerd hoe de stad werkt, nu zijn we hier om je stad over te nemen.” Alan Watt?

Alan: Ja, dit is ook gaande, absoluut waar.

In Groot-Brittannië gebruiken ze ook andere technieken, inclusief communitarianisme, waar zij zogenaamd macht aan de lokale gemeenschap teruggeven. Zij hebben echter met Common Purpose de sovjetstructuur al opgezet. Common Purpose is verbonden aan het Council on Foreign Relations en het Royal Institute of International Affairs, het is er een tak van. Dus zij hebben de leiders al die je lokale Sovjet zullen runnen. Sovjet betekentgerund door raden”.  Dit is het ideale systeem dat de Rockefellers lang geleden voorgesteld hebben. Het is het nieuwe communitarianistische systeem waar deskundigen alles runnen. Dat was het hele idee van de Sovjet-Unie, de deskundigen heersen en de burgers doen wat hen opgedragen wordt. Nu, de enige deskundigen in de burgerlijke samenleving zijn de burgers zelf. Jij weet wat je nodig hebt. Je hebt geen deskundigen nodig die je zeggen dat je het kunt krijgen. Je hebt het recht op water en voedsel en al het andere.

Alex: Ik moet je snel weer in mijn programma hebben, Alan, want ik weet dat je hierin deskundig bent. We weten dat het vrijgegeven is dat de regeringen van de wereld Project Bluebeam gepland hebben, neplandingen van buitenaardse vreemdelingen om de planeet te verenigen. Ze zijn het nu echt aan het ophypen, ze hadden gisteren in het nieuws een nepbericht. Ze zeiden dat er buitenaardse wezens zouden gaan landen. Het Pentagon is dit vuilnis aan het promoten. Wat is jouw visie daarover?

Alan: Het is hetzelfde oude verhaal. Zij hebben altijd gezegd dat ze zoiets wilden uitproberen. Zij hielden een test in de tijd van Orson Welles, die “War of the Worlds” op de radio bracht. En zij gebruikten het psychologiedepartement van de Princeton Universiteit met financiering van het Pentagon en van Rockefeller, om de Amerikanen voor de gek te houden door ze te laten denken dat dit een echte invasie was, om te zien hoe het publiek zou reageren. Dus dit is een oud idee. Als je het publiek maar bang genoeg maakt voor invasies, dan zouden wij allemaal in dit gezamenlijke doel, het vechten tegen de invasie van buitenaardse vreemdelingen, samenkomen. Die soort dingen.

Het is ook een grote afleidingsmanoeuvre. We weten dat de UFO-dekmantel fantastisch is, in plaats van te kijken naar wat ze hier aan het bouwen zijn! Want zij bouwen hier al vijftig, zestig jaar vliegende schotels, het verhult hun tactieken. Ik noem de vliegende schotels het  vervoermiddel van de jetset, de echte jetset.

Alex: Zij hebben veel technologie onderdrukt, en dat is bewezen. Alan, we hebben video’s van het interview met jou die nog niet eerder uitgezonden zijn, we zullen die uitzenden. Je zult via video weer bij ons zijn. Ik kijk er naar uit je in de nabije toekomst weer te spreken. En natuurlijk, de website is cuttingthroughthematrix.com. Mensen zouden je echt moeten ondersteunen in je geweldige onderzoek. God zegene je.

Alan: Het was me een genoegen, Alex.

Alex: Het is altijd fijn om je hier te hebben.

 

Vertaling: Hensel, maart 2011

 

Link naar audio: LUISTER / DOWNLOAD

(http://www.alanwattsentientsentinel.eu/english/audioArchives/audio2010/Alan_Watt_on_TheAlexJonesShow_Oct142010.mp3)