ALAN WATT “CUTTING THROUGH THE MATRIX
LIVE OP

REPUBLIC BROADCASTING NETWORK

Donderdag 3 maart 2011 (#781)

 

Read Bertrand Russell, You will Find
There's No "You" in Download of Your Mind:

"A Scientific Elite, All Specially Bred,
Guide the People and Ensure They're Led
In the "Proper" Direction of Blind Obedience,
To Serve the Masters Who Spare No Lenience
On Any Objector to the World Domination
Of "Science", The Creature of Desolation,
For the Psychopathy Club Swear Devotion
To Conquer Each Mind, Destroy Emotion,
This Silver-Spoon Crew, Perverted Collection
Of Motley In-Breds Escape Detection
By Public, Overdosed with Brain Entrainment,
Kaleidoscopic, Debased, Cheap Entertainment"Transcript in Nederlandse vertaling

 

Dialoog en Gedicht Copyright Alan Watt 3 maart 2011

(Uitgezonderd Muziek, Literaire Citaten en Opmerkingen van Bellers)

 

WEBSITE: cuttingthroughthematrix.com

Alternatieve sites: cuttingthroughthematrix.net, .us ,   .ca,

alanwattcuttingthroughthematrix.ca   

Spiegelsites: cuttingthrough.jenkness.com, cuttingthroughthematrix.ethrx.com

Europese site: alanwattsentientsentinel.eu

 

EMAIL: alanwattcuttingthrough@yahoo.com

 

Lied: "Code of Silence" door Bruce Springsteen

There's a code of silence that we don't dare speak
There's a wall between us and a river so deep
And we keep pretending like there's nothing wrong
But there's a code of silence and it can't go on

 

 

Hi mensen, ik ben Alan Watt en dit is Cutting Through the Matrix op 3 maart 2011.

 

Ik raad nieuwkomers altijd aan om naar de website te gaan, naar cuttingthroughthematrix.com. Je kunt er audiobestanden downloaden en hopelijk kan ik je kortere routes geven naar het begrip van dit ongelooflijke en complexe systeem waarin je geboren bent. Het heeft echt een piramide structuur en het wordt vanaf de top naar beneden gerund. En wij bevinden ons allemaal op de bodem, tussen het onkruid dat om de piramide heen groeit. En dat is echt de manier waarop het systeem werkt. Het heeft heel lang zo gewerkt en nu is het globaal. En wij worden in het donker gehouden, zoals ik zeg, wij zijn daar beneden samen met het onkruid. Wij worden als een soort champignons in het donker gehouden en er wordt ons van alles gevoerd.

 

Dus help jezelf met de audio’s. En al de sites die je op de .com site genoemd ziet staan, hebben ook de transcripten in het Engels van veel van de gesprekken die ik gegeven heb, om uit te printen. En als je transcripten in andere talen wilt, ga dan naar alanwattsentientsentinel.eu, die zie je ook op de site staan. Herinner ook dat jullie, de luisteraars, me bij jullie brengen. Als jullie willen dat ik doorga kun je de boeken en de discs die ik te koop heb aanschaffen. Je kunt ook doneren. Of beide. En er zijn veel mensen die het zich zeker kunnen veroorloven, en dat zijn diegenen die doorgaans helemaal niets geven.

 

Vanuit de Verenigde Staten en Canada kun je om te bestellen een persoonlijke cheque gebruiken. Op cuttingthroughthematrix.com kun je vinden hoe je het moet doen, welk adres enzovoort. En je kunt vanuit de VS en Canada ook een international postal money order gebruiken. Je kunt ook contant geld sturen. Je kunt om te bestellen ook Paypal gebruiken. Gebruik dan de donatiebutton op de .com site, of op de andere sites die vermeld staan en stuur me daarna een email met je naam, adres en bestelling, en dan stuur ik het naar je toe. Voor de rest van de wereld geldt hetzelfde. Je hebt WesternUnion, Money Gram, en een aantal mensen stuurt geld, en nogmaals Paypal. En herinner dat je ook alleen een donatie kunt doen, of je kunt doneren en een bestelling plaatsen voor wat je wilt dat ik naar je stuur. Ik laat aan jou over hoe je het wilt doen.

 

En hopelijk kan ik nog een beetje langer doorgaan. Want we zitten in een gevecht. We zitten in een echt gevecht. De meeste mensen realiseren zich niet hoe ernstig het gevecht is. Ik wel. En ik heb heel vaak verteld, als je uit deze matrix tunnel waarin je zit komt (je werd in het labyrint onder de grond gehouden), als je eruit komt en het licht ingaat zie je het veld en je ziet de bomen en je wilt naar de bomen aan de overkant van het veld toe, maar dan zie je al die vlaggen die wapperen en roepen: “kom hier, wij hebben hier de waarheid”. En voor ieder persoonlijkheidstype dat er is, is er een vlag, of het nou religie is, of New Age religie, of “maak je geen zorgen, we kunnen allemaal ontsnappen als we door het fotonveld reizen”, je weet, het lichtveld dat over de hele wereld zal komen, zogenaamd, en al die nonsens, enzovoort, enzovoort. Vele van die vlaggen vermengen feit met fictie, en dat brengt het feit in diskrediet. En natuurlijk, dat is ook de intentie ervan. Het heet counter-intelligence (contraspionage), voor de mensen die voor zichzelf kunnen denken.

 

Maar we bevinden ons in slechte staat want we zijn een meer beheerste samenleving aan het binnengaan. We hebben altijd in een vorm van slavernij gezeten, of je het weet of niet. Iedere generatie. Charles Galton Darwin bevestigde dat in zijn boek “The Next Million Years”. Hij was een lid van de elite en een afstammeling van Charles Darwin. Hij zei: “We zijn nu een meer geavanceerde vorm van slavernij aan het creëren”. En wat denk je mensen? Jullie gaan nu door dat deel heen. We zijn door de ingang gegaan en we gaan de volgende fase ervan in, want de meeste mensen zullen zich nooit, ooit realiseren dat zij in feite onder de duim gehouden slaven zijn. Hun enige doel is om de Wereldstaat te dienen. Om belastingen op te hoesten en te produceren, zichzelf te gedragen en gewoon al de bevelen op te volgen die er komen. Op dat punt staan we vandaag.

 

En voor die mensen die het echt, echt niet kunnen zien, ik heb voor jullie helemaal geen hoop. Je moet in staat zijn om het zelf te zien. Daarna zoek je de informatie om het te bevestigen, en daarna ga je er tot in detail op in en voeg je meer toe aan je kennis. Als je daar niet kunt komen zul je er ook nooit komen. Terug met meer na deze pauze.

 

***

 

Hi mensen, we zijn terug en door de matrix aan het snijden. En ik zal meteen een beller in de show laten omdat hij uit het Verenigd Koninkrijk belt, het is dus lange afstand. Is Daniel uit het Verenigd Koninkrijk aan de lijn? Hallo?

 

Daniel: Ja. Hallo. Kun je me goed horen?

 

Alan: Ja, ik kan je goed horen.

 

Daniel: Ik vroeg me af, met al deze bezuiningsmaatregelen die genomen zijn en met al de problemen die eraan komen, zoals maatschappelijke onrust en criminaliteit, waarom snijden zij dan in het aantal politie agenten?


Alan: Wel, om te beginnen hebben we nu een ander soort politie. Zij zullen veel meer high-tech apparatuur gebruiken en, natuurlijk, wapens voor het beheersen van menigten (crowd control weaponry). Zij hebben al soorten pulsars voor individueel gebruik. Dit zijn kleine apparaatjes die een hele menigte kunnen inactiveren, en de politieman kan dat aan zijn riem dragen. Zij hebben dus al het high-tech dat nodig is om daarmee om te gaan. En wat zij willen overhouden is een harde kern van gemilitariseerde politie. Zij willen af van de zachtere typen die vroeger de oude “beat cops” waren. Zij zijn dat al aan het doen er zijn er feitelijk nog maar heel weinig over. Zij willen het echt geharde type die ieder bevel zal gehoorzamen. Wat daarbij komt - dat heb ik vandaag zojuist gelezen - is dat zij ongelooflijke, onbemande systemen (drones) in werking aan het stellen zijn voor gezichtsherkenning, die nu allemaal over je heen zullen vliegen. Zij hebben er al een aantal in werking maar zij willen het fulltime doen, over het hele land. High-tech is dus de richting waarin ze met alles gaan. En geloof me, wanneer zij je ook maar iets in hun wetenschappelijke tijdschriften laten zien, dan is het oud materiaal dat zij een lange tijd geleden al hadden. Wij hebben het echte werk nog niet gezien dat zij gaan gebruiken als zij het nodig hebben. En natuurlijk, dat is het hele geheim. Mensen zullen zich gedragen alsof zij weten wat zich daarbuiten afspeelt, en zij zullen in menigten en “mobs” komen opdagen, zoals altijd, en dan zullen zij absoluut neergeslagen worden. Letterlijk hele menigten, door een enkel persoon, door iemand in een helikopter die een schakelaar aanzet. Dus dit is de richting waarin zij nu met de politie gaan.

 

Daniel: Ja, ik weet het. Ik ben het met je eens, dat klinkt logisch. Is het ook omdat de mensen aan de top de politiemacht altijd als een bedreiging voor zich zien?

 

Alan: Dat zou het deels ook kunnen zijn. In de geschiedenis, moet je begrijpen, zelfs vandaag, gebeurt het soms dat de politie, als het echt slecht gaat, er grote aantallen faillissementen zijn, of voedseltekorten die ontstaat doordat banken instorten, of bij enorme schuld, dan gebeurt het soms dat de politie uiteindelijk door de massa overwonnen wordt. Zij hebben familie die uit de massa komt, ongeacht hun conditionering, en soms scharen ze zich aan de kant van de mensen. We zagen daar al iets van in landen als Griekenland enzovoort. Dus ze zijn daar bezorgd over. Maar geloof me, zij hebben nu psychologische testen die zo perfect zijn dat zij de mensen kennen die zich tegen hen zullen keren, en zij zijn zich op grote schaal van hen aan het ontdoen.

 

Daniel: Ja. Oké dank je wel daarvoor. En ik wil ook nog één snelle vraag stellen. Al deze staatsgrepen die in Noord-Afrika gearrangeerd worden, het ziet eruit alsof zij Anglo-Amerikaans zijn. Is dit allemaal ter voorbereiding om Syrië en Iran te kunnen binnengaan?

 

Alan: O ja.

 

Daniel: Want ik zie het Middellandse Zeegebied duidelijk als een strategische doorgangsroute, niet? Omdat al de voorraden door de Med gaan?

 

Alan: Dat is het ook maar het Council on Foreign Relations publiceerde lang geleden rapporten over een verenigd Afrika. Zij willen een Afrikaans Blok, zoals het Europese Blok. En de Verenigde Naties hebben websites daarover, over dat hele onderdeel. En het is vanzelfsprekend dat de mensen die hier en daar opstonden en hun landen terugnamen  een belemmering voor hen zijn om dit enorm grote blok te kunnen vormen, dat net zo corrupt zal zijn als Europa, het Europese Blok, al is. Zij moeten zich dus nu van hem ontdoen. En je hebt wel gelijk, zij zullen het doorzetten. Syrië staat op de lijst. Zelfs de Conservatieve groep onder Bush was daar helemaal voor. Libië stond ook op de lijst geloof ik, en natuurlijk, Iran ook. Ze zetten het op voor de integratie van Noord-Afrika.

 

Daniel: Ja, want zij hebben Gadaffi een tijd getolereerd omdat hij geen bedreiging vormde maar nu hij hen een doorn in het oog is moeten zij hem gewoon uit de weg hebben.

 

Alan: Hij is hen een doorn in het oog, maar zie je, Gadaffi heeft veel industrieën genationaliseerd. En wanneer zij een land nationaliseren, en de grote oliejongens houden daar helemaal niet van want dan zijn ze altijd bang dat hun oliesystemen genationaliseerd worden en dat het geld naar de mensen teruggaat, en Gadaffi deelde het geld met de mensen, veel meer dan in welk Noord-Afrikaans land ook. Hun armoede was lager dan in ieder ander land in Noord-Afrika, en hun onderwijsgraad was de hoogste van Afrika. Dus zij willen zeker van hem af. En hij is niet echt de baas. Hij is een soort boegbeeld. Zij hebben daar een ander soort systeem met een vorm van premier, die de echte baas is, maar Gadaffi komt erbij als het nodig is om de sterke man te zijn. Maar hij heeft lang en hard gevochten om wat hij het “imperialisme” noemde te stoppen, wat gewoon globalisme is en de overname van zijn land door bedrijven. En zij moeten nu van hem af om hun plan door te voeren. Herinner ook, het Royal Institute of International Affairs heeft een 100-jaren plan voor Afrika, honderd jaar om Afrika te verenigen.

 

Daniel: Ja. Hetzelfde met Noord-Korea. Want zij zijn onafhankelijk en dat zint hen niet. Zij hebben ieder land nodig, ieder land dat afhankelijk is van hun systeem, niet?

 

Alan: Wel, ze kunnen geen alternatief systeem gebruiken. Er was een tijd waarin zij de opsplitsing van landen aanmoedigden. Daarom gaven ze je in Groot-Brittannië Noord-Ierland. En zij kunnen hen altijd opporren en zeggen: “o, overal is terrorisme” en vervolgens de mensen uitschakelen. Het geld gaat naar onderzoek en ontwikkeling van wapens. In Canada stoken zij af en toe de Quebeccers in Quebec op terwijl er niets gebeurt. En daar gebeurt hetzelfde, weet je, meer geld vloeit naar verschillende diensten enzo, en zij breiden zich uit. Dus zij houden daarvan. Hetzelfde met Korea. Zij houden ervan het “noord”en “zuid” idee te hebben. Maar nu, voor het nieuwe systeem, is het tijd, zij hebben hun taak vervuld. Zij hebben het heel goed gedaan en nu is het tijd om hen allemaal samen te brengen in hetzelfde, globale systeem en hetzelfde, centrale banksysteem: geld, schuld, al die dingen, en de Wereldbank.

 

Daniel: De standaardisatie van de hele wereld.

 

Alan: Gadaffi was in de jaren ’90 onder druk van het IMF milder en begon met het “democratiseringsproces” zoals ze het noemen. Wat zij daarmee bedoelden was dat hij meer buitenlandse investeringen en die soort dingen in zijn land zou toestaan. Maar het gaat de jongens niet snel genoeg. Herinner, Irak was hetzelfde idee. Uiteindelijk, en ik zei dat in het begin, zullen zij daar een bijeenkomst houden, zij zullen de olievelden verdelen onder Shell, Mobil en Gulf en al die andere bedrijven, en zij deden precies dat, ze gaven ze cadeau. Zij willen datzelfde met Libië gaan doen.

 

Daniel: Nu zijn ze Libië aan het onderzoeken, Gadaffi, inzake de mensrechten schendingen en al die onzin. Zij deden hetzelfde met Saddam, niet?

 

Alan: Wel, George Orwell stopte het allemaal in “ 1984”  toen zij je Goldstein gaven om te haten, weet je. En zij geven je altijd een figuur om te haten. Ik kan me herinneren dat Ronald Reagan, toen zij zich tegen de Sovjet-Unie keerden, het het “het duivelse rijk” noemde. Het is een oude uitspraak die heel vaak door politici gebruikt is. In de 18e eeuw gebruikten zij het en zij zijn het blijven gebruiken. En hij keerde zich tegen Gadaffi en hij zei dat hij “de Grote Satan” was. Zij veranderen dus steeds van kant. “Tegen wie vechten we vandaag, Oost Azië of West Azië?”. Dat is Orwelliaans. En zij kunnen iedereen demoniseren. En helaas, niet lang daarna krijgen zij wat ze willen, een heel stel mensen afgeslacht en de boel geplunderd.  Zodat we de waarheid niet kunnen achterhalen, maar tegen die tijd maakt het niet meer uit, het kan hen niet schelen dat het later uitkomt, zolang ze op dat moment maar krijgen wat ze willen. Dit is enorm, je moet begrijpen, het heeft jaren aan voorbereiding gekost om al de NGO’s met de getrainde activisten klaar te stomen, getraind om dit dominosysteem in Noord-Afrika te laten vallen.

 

Daniel: Zij hebben “slapers”, ze noemen het “slapende cellen”, die zij daar tientallen jaren geleden neergeplant hebben totdat zij klaar zijn om hen te activeren, gaat het zo?.

 

Alan: Zij activeren hen. Zij hebben door de universiteiten heen gewerkt. En je moet altijd de studenten aan jouw kant hebben en hen een utopia beloven, en je hebt veel volgelingen nodig die actief zullen worden en de straten opgaan. En George Soros is erin betrokken. Brzezinsky sprak ook over het gebruik deze techniek. Zij noemen het de “zachte kracht”. En al de volgelingen zijn inwisselbaar want het maakt de jongens aan de top niet uit wie volgt want zij gaan hen toch niet geven wat zij beloofd hebben. Maar als je jong bent, ben je idealistisch. Je word makkelijk in de maling genomen en bedrogen. Er zijn ook professionele troepen in het land. Ze hebben Special Forces in een aantal van die landen.

 

Daniel: Niemand in de media lijkt het gevoel te hebben dat het wel een beetje heel erg toevallig is dat ieder land in Noord-Afrika op hetzelfde moment in opstand aan het komen is.

 

Alan: Dat klopt. Onder het Bush regime met Cheney en Wolfowitz en anderen, in het Project for a New American Century (en ik heb een tijdje geleden de link naar een video op mijn site gezet waarin je de jongens die aan de top stonden ziet), zeiden zij dat zij  “revolutionaire democratie” aan het pushen waren, met andere woorden: onder dwang. Zij veroorzaakten uitbraken van revoluties en drongen hen dit fenomeen van democratie op. En natuurlijk, nu wordt de zachte techniek gebruikt maar het duurde tien jaar om het te ontwikkelen. We zien het vandaag in actie. Hij heeft toegegeven dat hij erin betrokken is.

 

Daniel: En het is altijd voor de mensen hun bestwil, ze zeggen dat altijd.

 

Alan: Oja, het is altijd voor hun eigen bestwil. Want begrijp je, volgens de mensen aan de top zijn de mensen om te beginnen al te dom en stom om te weten wat goed voor hen is. Dus beloof je hen altijd een Utopia en vervolgens, vanzelfsprekend, breng je een centraal banksysteem in werking. En veel moslimlanden geloofden niet in centraal bankieren, ofwel woekerwinst. Maar je moet het centrale banksysteem invoeren, van de Wereldbank en het IMF lenen, om je in voortdurende slavernij te houden, anders werkt het niet. Dat is wat we nu zien, de standaardisatie van de planeet. Dit is “de eeuw van verandering”, en zij hebben dit door de universiteiten heen besproken, en zij krijgen allemaal subsidies van de Rockefeller Foundation, daarom zijn universiteiten altijd aan boord van de laatste agenda van de Verenigde Naties. Zij spraken erover dat de 21e eeuw de eeuw van de verandering moest zijn, en deze moet een gestandaardiseerd systeem over de hele wereld tot stand brengen. En de herverdeling van rijkdom houdt simpelweg in het beroven van de mensen in het Westen die nog een salaris hebben, en het doorgeven aan hun bedrijven in het buitenland.

 

Daniel: Oké Alan, heel erg bedankt.

 

Alan: Bedankt voor het bellen. Terug na deze pauze.

 

***

 

Alan: Hi mensen, we zijn terug en door de matrix aan het snijden. En hoewel Gadaffi, zoals ik zeg, eerlijker met de meeste van zijn mensen omging, was hij ook de harde man aan de top. En natuurlijk liet hij toe dat er terroristen in zijn land trainden. Maar dan, welk land deed dat eigenlijk niet? En het is ook iets geks, wat is een terrorist als je regeringen hebt die Special Forces landen insturen om die van binnenuit omver te werpen? Zij worden geen terroristen genoemd. Of de luchtmacht die erheen gaat en burgers bombardeert? Zij worden ook geen terroristen genoemd. Het is dus een spel van woorden. Maar het feit is dat brute kracht vaak de manier is waarop massa’s mensen onder bevel gebracht worden. Dat is altijd de manier geweest. Dat is altijd de manier geweest, weet je.

 

En we willen ook allemaal dat het anders was, maar dan, de corruptie in de mens zal het nooit anders laten zijn. Ik dacht gisteren ook, iemand belde me over socialisme en dat de Communisten, de Bolsjewistische Partij, een verkeer soort socialisme hadden. En het is waar dat de Bolsjewieken de andere socialistische partijen overnamen. En zij werden de topmannen. Maar het zou echt niet veel verschil uitmaken. Want socialisme is socialisme is socialisme. Het kan maar één richting ingaan, en dat is, nogmaals, het geloof in evolutie en wetenschap. Zij zijn de meesters, met specialisten die het publiek runnen, en ieder aspect van hun leven runnen, helemaal tot depopulatie aan toe, volgens de oprichter van de Fabian Society, George Bernard Shaw. En ik zal de link naar de video op mijn website zetten, waarin je hem werkelijk kunt zien en hem daarover hoort praten. Weet je, socialisme en communisme zijn prima, het is alleen niet voor mensen om in te leven. Dat is eigenlijk wat ik je probeer te zeggen. Wij zijn mensen, we zijn geen kleine robots. En het betekent heel veel meer om een menselijk wezen te zijn dan ons simpelweg te trainen om op een bepaalde manier te denken. Wij hebben emoties en al het andere. Pas op, de mensen aan de top begrijpen dit allemaal perfect en daarom kunnen zij ons zo gemakkelijk als een massa managen, want zij gebruiken de emotionele inhoud van onze breinen tegen ons en houden ons gelukkig, dom en stom.

 

Maar ik heb heel vaak over Bertrand Russell gesproken want hij was een belangrijke speler. Hij behoorde tot de groep die jou je huidige cultuur gaf. Hij zat in het bestuur van deze wereldbijeenkomsten waarin zij bespraken wat voor soort samenleving zij gingen binnenbrengen. Zij waren niet zomaar wat aan het gokken, zij werden betaald om het te doen. En zij kregen toestemming van FDR (Franklin D. Roosevelt) toen de Frankfurt School erbij betrokken werd. Russell was trouwens lid van de Frankfurt School, en zij werkten samen met de  Macy Group. En FDR gaf hen toestemming. Later nam Truman het over en kregen zij nog meer geld waarmee zij een cultuur voor Amerika moesten creëren en het moest een entertainmentcultuur worden om de mensen dom en stom te houden. Zij noemden het “negatieve vrijheid”. Dat is een term die zij in de psychologie en filosofie gebruiken. Dus waar je doorheen leeft is een verzonnen systeem dat de elite dient.

 

Hier is wat Bertrand Russell zei, en ik heb dit heel vaak voorgelezen en het is goed om te zien dat andere mensen het oppakken. Ik heb delen uit dit boek en uit veel van zijn boeken voorgelezen, maar één ervan heette: “The Scientific Outlook”. Het gaat over onderwijs in een wetenschappelijke samenleving (waaronder je nu leeft, waaronder je trouwens je hele leven geleefd hebt):

 

“Onderwijs heeft twee doeleinden: aan de ene kant om de geest te vormen, aan de andere kant om de burger te trainen. De Atheners concentreerden zich op het eerste, de Spartanen op het laatste. De Spartanen wonnen met brute kracht maar de Atheners werden herinnerd”.

 

Alan: Vanwege hun intellect begrijp je?

 

“In een wetenschappelijke samenleving kan onderwijs het best begrepen worden naar de analogie van het onderwijs dat door de Jezuïeten verschaft werd“.

 

Alan: En daar stop ik want weet je, Cecil Rhodes vormde samen met de Milner Group het Royal Institute of International Affairs/het Council on Foreign Relations, en hij zei dat het met Jezuïtische technieken gefundeerd moest worden, en dit is precies waar hij over spreekt. Hij zegt:

 

De Jezuïeten onderwezen één soort aan de jongens die gewone mensen van de wereld moesten worden…”

 

Alan: De arbeiders.

 

“en een andere aan diegenen die lid zouden worden van de Society of Jesus. Op dezelfde wijze zullen de wetenschappelijke heersers/leiders een bepaalde soort onderwijs aan gewone mannen en vrouwen verschaffen, en een andere aan diegenen die houders van wetenschappelijke macht moeten worden.

 

Van gewone mannen en vrouwen zal verwacht worden dat zij volgzaam, ijverig, punctueel, gedachteloos en tevreden zijn.”

 

Alan: Kijk om je heen. Begrijp jij het dat onder de huidige omstandigheden en wat er met andere landen gebeurd is, dat zij nog steeds tevreden zijn? Zij kunnen die televisie aanzetten en zichzelf in nonsens verliezen. Hij zegt:

 

 “Van deze kwaliteiten zal tevredenheid waarschijnlijk als de meest belangrijke beschouwd worden. Om het te kunnen produceren, zullen alle onderzoekingen van psychoanalyse, behaviorisme en biochemie in het spel gebracht worden.”

 

Alan: Interessant hè?

 

Kinderen zullen vanaf hun jongste jaren onderwezen worden op de manier die het minst waarschijnlijk complexen teweegbrengt.”

 

Alan: Wat hij daarmee bedoelt is individualisme. Zie je, individualisme is de vijand van het systeem. Hij zegt:

 

 “Bijna allemaal zullen het normale, gelukkige, gezonde jongens of meisjes worden.

 

Hun dieet zal niet overgelaten worden aan de capriolen van ouders, maar zal zijn wat door de beste chemici aanbevolen wordt.”

 

Alan: Heb je gezien wat je kinderen eten? En? Deze man wist waar hij over sprak want zie je, zij planden en implementeerden dit allemaal tijdens zijn leven.

 

Zij zullen veel tijd in de open lucht doorbrengen…”

 

Alan: Dat was de oorspronkelijke gedachte.

 

en zullen niet meer uit boeken te leren krijgen dan absoluut noodzakelijk is.”

 

Alan: Zij kunnen nu nauwelijks lezen.

 

Om het temperament te vormen zal gehoorzaamheid met behulp van de methoden van de drilsergeant opgelegd worden...”

 

Alan: Die methode gebruikten zij tot in de jaren ’60, begin jaren ’70 in Groot-Brittannië, en daarna gingen zij over naar de volgende techniek.

 

of misschien door middel van de zachtere methoden die door de Padvinderij toegepast worden. Al de jongens en meisjes zullen vanaf jonge leeftijd leren om wat wordt genoemd ‘coöperatief’ te zijn,…”

 

Alan: Ze hebben in het klaslokaal groepsbijeenkomsten.

 

“dat wil zeggen: om precies te doen wat iedereen doet. Initiatief zal in deze kinderen ontmoedigd worden en ongehoorzaamheid zonder bestraffing zal op wetenschappelijke wijze uit hen getraind worden.”

 

Alan: Terug met meer na deze pauze.

 

***

 

Hi mensen, we zijn terug met Cutting Through the Matrix. Ik ben een stuk uit “The Scientific Ootlook” aan het voorlezen, van de man die het systeem waaronder je getraind bent heeft helpen opzetten. GETRAIND is er de juiste term voor. En zij hadden andere specialisten die naast hem werkten, zoals Theodor Adorno en anderen, die jou je muziek geven en je filmindustrie-cultuur, om de cultuur te vernietigen en het tot het meest basale niveau omlaag te brengen zodat je nog makkelijker beheerst kunt worden. Je bent in feite verslaafd aan entertainment. Verslaafd is het woord. En zoals alle verslavingen heeft het zo zijn problemen, er kan zich geen gezonde psyche ontwikkelen.

 

En hij gaat verder en zegt hier ook het volgende:

 

“Het geven van deze lessen…”

 

Alan: Aan de massa.

 

“zal natuurlijk beschouwd worden als een onderneming voor hoogopgeleide mensen, gereserveerd voor de leden van de bestuurlijke klasse. Alles dat op lokaal niveau benodigd is, is om de huidige onderwijzer te vervangen door een dame die de orde zal houden, hoewel gehoopt wordt dat de kinderen zich zo goed zullen gedragen dat zij de diensten van deze achtenswaardige persoon zelden nodig zullen hebben.”

 

Alan: En natuurlijk, nu jouwen ze je uit als je niet meegaat in de groep, als je je hand opsteekt en anders stemt.

 

“Aan de andere kant zullen de kinderen die bestemd zijn om lid te worden van de bestuurlijke klasse een heel andere opleiding krijgen. Zij zullen geselecteerd worden, soms voor de geboorte, …”

 

Alan: Begrijp je, zij deden dat al en hadden dat al lang gedaan voordat Russell dit opschreef, speciale selectie voor de paring en het nageslacht. Lang voor die tijd. Ga terug naar Charles Darwin’s familie en zie hoe zij slechts met één andere familie voortplantten, de Wedgwoods.

 

“sommige tijdens de eerste drie jaar van hun leven, en enkelen tussen de leeftijd van drie en zes. Wetenschap zal toegepast worden voor de gelijktijdige ontwikkeling van intelligentie en wilskracht.

 

Eugenetica, chemische en thermische behandeling van de embryo, en dieet in de eerste jaren, zullen gebruikt worden met als doel de hoogst mogelijke ultieme vermogens te produceren. The Scientific Outlook zal ingeprent worden vanaf het moment dat het kind kan praten en in de eerste vatbare jaren zal het kind zorgvuldig beschermd worden tegen contact met de onwetende en onwetenschappelijke mensen.”

 

Alan: Dat is de massa.

 

“Van kinds af aan tot de leeftijd van 21 jaar zal er wetenschappelijke kennis in hem gegoten worden en vanaf 12-jarige leeftijd zal hij zich specialiseren in die wetenschappen waarvoor hij de meeste aanleg laat zien. Tegelijkertijd zal hem fysieke taaiheid worden geleerd. Hij zal aangemoedigd worden om naakt in de sneeuw te rollen, …”

 

Alan: Sommige moderne varianten zouden dat waarschijnlijk wel fijn vinden, met elkaar.

 

“om regelmatig 24 uur lang te vasten, om op warme dagen lange afstanden te rennen, om stoutmoedig te zijn.”

 

Alan: Het is precies hetzelfde als wat je in “A Modern Utopia” van Wells ziet. Hij noemde hen de klasse van de Samoerai. Maar goed, hij zegt:

 

“Een gevoel van een hoge bestemming zal hem constant voorgehouden worden, en loyaliteit ten opzichte van zijn orde …”

 

Alan: Zijn eigen leeftijdsgroep.

 

“zal zo axiomatisch zijn dat het nooit bij hem zal opkomen het in twijfel te trekken. Alle jeugd zal daarom onderworpen worden aan een drievoudige training: in intelligentie, zelfbeheersing en in het commando over anderen. Als hij in een van deze drie faalt, zal hij de afschuwelijke straf van degradatie naar de gelederen van de gewone arbeiders ondergaan en zal hij ertoe veroordeeld worden de rest van zijn leven om te gaan met mannen en vrouwen, die zeer inferieur zijn ten opzichte van zichzelf, in opleiding en waarschijnlijk in intelligentie. De prikkel van deze angst zal voldoende zijn om ijver te produceren in allen behalve een zeer kleine minderheid van de jongens en meisjes van de bestuurlijke klasse. “

 

Alan: Ik moet ook vermelden dat dit hen uiterst meedogenloos maakt, begrijp je, en hij zei dat ook, hij zei dat een wetenschappelijk dictatorschap uiterst meedogenloos zou zijn. Het zou onverschillig zijn omdat emoties simpelweg nonsens zijn als het aankomt op pure, harde logica, volgens Russell.

 

“Met uitzondering van de ene kwestie van loyaliteit aan de wereldstaat en hun eigen orde, …”

 

Alan: En mensen, hij zegt hier: “DE WERELDSTAAT”. Nu hoor je er alles over.

 

“zullen de leden van de heersende klasse worden aangemoedigd om ​​avontuurlijk en vol initiatief te zijn. Erkend zal worden dat het hun taak is om de wetenschappelijke techniek te verbeteren en de arbeiders tevreden te houden door middel van voortdurend nieuw vermaak.”

 

Alan: Worden jullie vermaakt tegenwoordig, mensen?

 

Als diegenen van wie alle vooruitgang afhankelijk is, moeten zij niet bovenmatig getemd worden, noch zodanig gedrild dat zij niet in staat zijn tot nieuwe ideeën. In tegenstelling tot de kinderen die bestemd zijn om arbeiders te worden, zullen zij persoonlijk contact met hun leraar hebben en zij zullen aangemoedigd worden met hem te discussiëren. Hij zal de taak hebben om als hij kan te bewijzen dat hij gelijk heeft en als hij het niet kan, zijn fout te erkennen. Er zullen echter grenzen aan de intellectuele vrijheid gesteld worden, zelfs onder de kinderen van de bestuurlijke klasse”.

 

Alan: Zie je, zij zijn niet de bazen.

 

Hen zal niet worden toegestaan de waarde van wetenschap in twijfel te trekken, of de scheiding van de populatie in arbeiders en deskundigen. Zij zullen niet mogen koketteren met het idee dat poëzie misschien wel net zo waardevol is als machines, of dat liefde net zo goed is als wetenschappelijk onderzoek. Als dergelijke ideeën bij enige ondernemende geest opkomen, zullen zij met een pijnlijke stilte ontvangen worden en er zal gedaan worden alsof zij niet gehoord werden.”

 

Alan: Zij moeten dus niet emotioneel zijn. En dat gaat ook op voor het afslachten van de kudde, er zullen geen emoties bij betrokken zijn.

 

“Een diepgaand gevoel van publieke dienst zal de jongens en meisjes van de bestuurlijke klasse bijgebracht worden zodra zij in staat zijn een dergelijk idee te begrijpen. Ze krijgen onderwezen dat de mensheid van hen afhankelijk is …“.

 

Alan: En het is waar: “O, paniek, o, klimaatverandering, o, globale opwarming, o, globale afkoeling”. En dan zeggen wij allemaal: “Red ons, red ons”.

 

en dat zij een welwillende dienst verschuldigd zijn aan met name de minder gelukkige klassen onder hen. Maar men moet niet veronderstellen dat zij prigs (onvertaald) zullen zijn, verre van”.

 

Alan: In andere woorden, zij zullen geen watjes zijn.

 

Zij zullen iedere veelbetekenende opmerking die in expliciete bewoordingen weergeeft wat zij allemaal in hun harten zullen geloven, met een afkeurende lach afslaan. Zij zullen vlotte en aangename manieren hebben, met een onfeilbaar gevoel voor humor.

 

De laatste fase in de opleiding van de meest intellectuele van de bestuurlijke klasse zal bestaan uit training voor onderzoek. Onderzoek zal zeer grondig georganiseerd zijn en jonge mensen zal niet toegestaan worden om te kiezen in welk specifiek onderdeel zij onderzoek zullen verrichten.”

 

Alan: Dat is al in werking.

 

“Zij zullen vanzelfsprekend in de richting gestuurd worden van onderzoek in de onderwerpen waarvoor zij speciale vaardigheden hebben laten zien. Een groot deel van de wetenschap zal op een enkeling na voor iedereen verborgen worden.”

 

Alan: Zie je. Ik ken mensen die in verschillende velden onderzoek hebben gedaan, zoals biochemie enzovoort, en het is hetzelfde onderzoek dat iedereen voor hen al gedaan heeft. En als zij met iets nieuws komen, of een nieuw idee hebben, wordt het door het hoofd, de hoofd honcho, tot taboe gemaakt.

 

Ontdekkingen die de officiële versie van de grondbeginselen op zijn kop zetten, zullen, als zij door jonge mannen gedaan worden, met afkeuring ontvangen worden en als zij haastig gepubliceerd zijn zal degradatie volgen. Jonge mannen die een fundamentele innovatie doen, zullen voorzichtige pogingen ondernemen om hun professoren te overtuigen de nieuwe ideeën aan te hangen maar als deze pogingen mislukken zullen zij hun nieuwe ideeën voor zichzelf houden totdat zij zelf een positie van autoriteit bereikt hebben, tegen welke tijd zij ze waarschijnlijk vergeten zullen zijn”.

 

Alan: Met andere woorden, zij zijn niet de topklasse, begrijp je. Er is een groep boven hen, maar zij moeten echt geloven in wat zij aan het doen zijn. Dus het is heel interessant om te zien dat je werkelijk door een systeem heen leeft. Het bestaat al afschuwelijk lang. Helemaal tot aan, zoals Orwell zei, hij had dat in zijn boek: machines die pornoboeken produceren om de massa gelukkig te houden. En zij legden ze zelfs ingepakt in bruin papier op de planken om de mensen te laten denken dat zij illegaal waren. Want als het illegaal is zul je ze willen, zie je. Dat was het idee. Het werd allemaal gedaan door de mannen aan de top. Ze houden je gelukkig, verstomd en dom. En zij hadden niet alleen machines die pornoboeken maken en afschuwelijke romans als die Bouquet reeks, wat soft porno is, maar zij hebben ook jouw muziek uitgebracht, machines die de muziek van vandaag uitbrengen. En Orwell wist het allemaal omdat het zijn voorland was om lid van die groep te zijn. Het is nogal wat hè als je erover nadenkt.

 

Wel, we hebben Patrick uit Ontario aan de lijn.

 

Patrick: Hello?

 

Alan: Ja, Patrick?

 

Patrick: Hoe is het leven in de Nieuwe Sovjet, kameraad?

 

Alan: O, wel, het zal binnenkort veel erger worden denk ik. We worden erin getraind. Voor de Sovjet is het een milde tijd maar het wordt zwaarder naarmate de tijd vordert. Vandaag bijvoorbeeld, zag ik dat in Sudbury, Sudbury in Ontario, dat de YMCA hier onderdeel is van de Noordelijke YMCA groepen, die scholen in heel Noord-Afrika financieren. En het is afgestemd op beleid van een groep van de Verenigde Naties (voorheen de Overseas Development Company), die voor de regering werkt, jouw belastinggeld neemt en het voor liefdadigheid gebruikt. En daarna geven ze het aan de bedrijven in het buitenland die er met zekerheid voor zorgen dat zij dezelfde indoctrinatie krijgen. Het is verbazingwekkend, we bouwen scholen in het buitenland maar in dezelfde krant staat een stuk over gepensioneerden die erover klagen dat ze niet kunnen leven van het geld dat zij krijgen. Maar wat is nieuw?

 

Patrick: Ik belde vanavond om te praten over hoe succesvol contraspionage is geweest in het negeren van het effect op mensen die verschillende graden van bewustzijn vergaren. Dus, net als jij eerder zei, het is echt als Plato’s grot. Als je eruit komt zijn er allemaal landmijnen, allerlei valkuilen. Al de New Age, 2012, de buitenaardse vreemdelingen. En het einddoel ervan is om jou uit de weg te krijgen.

 

Alan: En niet alleen om je uit de weg te krijgen, veel mensen raken er verslaafd aan, ze raken verslaafd aan de entertainende kant van wat nu “complottheorie” heet. Zij babbelen erover op feestjes, om de aandacht te krijgen en in het middelpunt van de belangstelling te staan, dat soort dingen. Het is dus bijna trendy om onderdeel te zijn van een complottheorie.

 

Patrick: En ja, en net als wat ik ging zeggen, zelfs mensen, die niet noodzakelijkerwijs hagedismannen najagen, er zijn mensen die gewoon surfen. Je weet wat ik bedoel, en het is echt een soort hobby of entertainment, niet? En waar ik aan dacht is, mensen verzamelen, zoals in mijn ervaring althans, ik ken veel mensen die door het internet bewuster geworden zijn, maar vervolgens blijven zij daar steken. Weet je wat ik bedoel? Wat als zij geen internet hadden? En iets anders waar ik aan denk is deze internetvrijheid zoals we het kennen, we horen van Cyber Security, dat gaat komen. Ik zie dat internet vrijheid nog blijft terwijl deze fysieke politiestaat infrastructuur zijn intrede doet. Want het is net als de tv, dat was het enige waar mensen opgewonden over waren, toen zij met hun tv knoeiden. Wel, dit is soortgelijk niet?

 

Het is interessant wat je vertelde hoe zij ons de computer gaven. En net als met heel veel dingen die jij zegt duurt het even voordat het binnenkomt en je al de punten aan elkaar kunt verbinden, voordat de wijsheid in wat jij zegt je pakt. En het deed me denken aan, het was meer dan 15 jaar geleden. Voordat ik naar de hogeschool ging zat ik op een school die het Institute of Child Studies heette. Zij deden gedragsstudies op ons, om ons te “helpen”, daar ben ik zeker van. En dit was toen we nog jong waren, en we hadden destijds computers, en niet alleen hadden we computers maar we hadden ook een soort forum. Niet een internet forum maar een lokaal netwerk forum, met een messageboard waar we met elkaar konden praten. Waarom zouden wij dat doen terwijl we bij elkaar zaten, tenzij het was om ons voor te bereiden, niet?

 

In ieder geval, de reden dat ik belde, het ging over al deze afleidingen en mensen die gewoon wat aan het surfen zijn, maar ik bedoel, laten we hier even bij stilstaan. Wat heb je nodig voor overleving? Wel: water, dat is vergiftigd en zij willen het monopoliseren; voedsel, dat is vergiftigd en zij willen niet dat je het zelf kunt verbouwen; lucht, kijk eens naar buiten. Snap je wat ik bedoel? Ik kan doorgaan, het immuunsysteem, het brein, de familie, de gemeenschap, land, identiteit, alles. Weet je, dit is echt …

 

Alan: Wel, dat is het, je zit precies goed. Ze hebben alles aangevallen dat je voor je persoonlijke overleving nodig hebt, je voedsel, je water. Zij spreken over voedselrantsoenering. Verwarming, je hebt verwarming nodig, en zij zijn een carbonbelasting aan het introduceren, en binnenkort zullen ze je waarschijnlijk niet toestaan om jezelf met een houtoven te verwarmen. Dit komt eraan. Je zult letterlijk Big Brother dienen. Hij zal de baas zijn en jij zult hem prijzen omdat je zoveel uur per dag verwarming van hem krijgt. Hier gaat het naartoe.

 

Patrick: Ja. En we hebben het hier al eerder over gehad maar het is het herhalen waard: de massa is echt verloren. En zij zijn niet alleen verloren maar als het tijd is dat zij die richting in gestuurd worden zullen zij zich tegen jou richten. Net als in China. Als je een kind hebt zeggen ze: “je pikt ons voedsel in”. En dat is gedaan door de mannen die niet eens uit China kwamen! Ik geloof dat jij daar eerder over gesproken hebt en dat is echt de waarheid ervan. De kudde zal echt de richting gaan die hen gewezen wordt, waarheen dat ook is.

 

En iets anders, over die documentaire over de G20 hier in Toronto. Ik heb respect voor mensen die politieagent worden omdat dat een offer is, je riskeert je leven en je verdient niet veel. Maar de realiteit is, zij lieten die dag zien waar hun loyaliteit ligt. Als zij het bevel krijgen om onschuldige mensen te slaan of, je weet, als zij de kans krijgen om de prothese van iemand met een geamputeerd been af te slaan, dan zullen zij dat doen hè? En het is interessant om te weten dat voordat die bijeenkomst plaatsvond, en ik woon in Toronto, voordat deze bijeenkomst plaatsvond, waren zij alles aan het opzetten. Zij brachten de politie bijeen en zij waren de paarden aan het trainen. Zij waren de paarden aan het conditioneren met iemand in anarchistische kleding, rechtstreeks uit een film, met een complete outfit. Ze waren niet alleen de paarden aan het conditioneren maar ook de politieagenten. Dus ja, zoals je eerder zei, weet je, als het tijd is voor de volgende gebeurtenis zullen zij het ook uitvoeren. En zij zullen de gebeurtenis niet laten plaatsvinden voordat ze er klaar voor zijn. Maar zij zijn klaar voor alles wat ze iedere dag doen weet je.

 

Alan: En de technieken zijn zo perfect, ik bedoel, als je ooit het boek “1984” mocht lezen, het boek zelf, van George Orwell, hij gebruikt daarin een scala aan termen, zoals “dubbeldenk”. Dat is het vermogen om de volgende dag een nieuwe realiteit te krijgen, als bureaucraat of politieman of wat ook, en het te volgen alsof het altijd zo geweest was. Die jongens in Canada, die politiemannen in Toronto zeiden: “O, je kunt niet langs dit hek of dichtbij dit hek komen, dit is nu geen onderdeel van Canada”. Dat staat op video. Het is geen onderdeel van Canada. Wel, dat een politieagent letterlijk een dergelijk waanzinnige uitspraak kan doen, als een bureaucraat uit “1984”, dat is eng. Dat is eng want die mannen kan ook geleerd worden dat iedereen die daar langsloopt niet slechts een potentieel gevaar is maar een terrorist, “vermoord hem gewoon”. En zij zullen dat doen.

 

Patrick: En als zij het niet doen dan brengen zij wel iemand uit een ander land binnen. Dat is waar globalisering over gaat, nietwaar?

 

Alan: Dat is precies waar globalisering over gaat. En zij hebben dat document recent ondertekend toen Harper erheen ging om Obama te ontmoeten. En natuurlijk is het in het afgelopen jaar door de bureaucraten opgesteld. Maar zij ondertekenden het en nu kunnen zij officieel, in tijden van crisis, troepen Canada binnenbrengen, en andersom.

 

Patrick: Het was goed om met u te praten, meneer Watt. Ik ben op mijn salaris aan het wachten maar ik zal wat sturen als ik het binnen heb. Dus ik spreek u snel.

 

Alan: Bedankt voor het bellen. Tot ziens.

 

Maar dat is de wereld waarin we leven. En bureaucraten zijn precies hetzelfde. Als ze verteld krijgen: “globale opwarming”, dan praten zij het plotseling na. Zij hebben er nog nooit in hun leven eerder over nagedacht, maar nu praten ze het na: “O, het is de globale opwarming”. En nu is het “klimaatverandering”. En zij zullen zich niet afvragen waarom zij het eerst “globale opwarming” noemden en nu “klimaatverandering”, hoewel al de grafieken laten zien dat het aan het afkoelen is. Het maakt niet uit, zie je, zij passen zich direct aan het volgende dubbeldenk aan. Het is echt ongelooflijk. Dat is het enge aan de technieken die vandaag de dag gebruikt worden. Maar de mensen die machtslustig zijn, worden.

 

Mensen die het leger in gaan. Russell. Zij zijn geen lid van. En hier is een artikel om dit te bewijzen. Ik Canada. Er was een vrouw die overzee gediend had, en zij kwam terug en al haar tanden vielen uit. Haar haar viel uit. Allemaal tekenen van stralingsvergiftiging.

 

Wel, hier is er nog een. En dit is de manier waarop zij je behandelen nadat zij je gebruikt en uitgebuit hebben, het laatste beetje bloed uit je gezogen hebben, en je daarna weggooien.

 

Steve Dornan heeft twee termijnen in Bosnië gediend toen hij in het Canadese leger zat maar hij is nu een andere strijd aan het voeren op twee fronten.

 

Dornan, 45 jaar, is aan het vechten tegen kanker die het gevolg is van blootstelling aan uranium toen hij in 1996 als een wapeninspecteur werkte in het voormalige door oorlog verscheurde Joegoslavië “

 

Alan: En trouwens, er zijn heel veel ongelooflijke misvormingen in pasgeboren baby’s, net als ze nu in heel Irak hebben.

 

“De inwoner van Kingston, Kings County is ook in gevecht met Veteran Affairs Canada over een pensioen. Hij en de groep veteranen zeggen dat hij er vanwege zijn ziekte recht op heeft.

 

‘Het is gewoon afgrijselijk’, zei Dornan dinsdag in een interview, terwijl zijn vrouw Roseann de tweede dag inging van een ontmoeting op het Wilmot, Annapolis County kantoor van West Nova MP Greg Kerr.”

 

Alan: Dat is een lid van het Parlement. En ik zal na de pauze verdergaan met dit verhaal want het is interessant om te zien hoe zij je gebruiken en je daarna weggooien. Terug na deze berichten.

 

***

 

Hi mensen, ik ben terug en we zijn door de matrix aan het snijden. Ik ben een artikel aan het voorlezen over hoe de Canadese regering haar troepen behandelt als zij ze eenmaal gebruikt heeft om het vuile werk voor de grote bedrijven te doen, om de olievelden en dat soort dingen in handen te krijgen. En deze 25 (45)-jarige veteraan van het Canadese leger heeft nu leukemie. Het is veroorzaakt door blootstelling aan verarmd uranium dat zij gebruiken voor de artillerie koppen enzo. Het zegt:

 

“Dornan, die ook in 2002 in Afghanistan heeft gediend…”

 

Alan: Hij was ook in Bosnië, dat was voor die tijd.

 

“terwijl hij een behandeling tegen kanker onderging, wordt behandeld met drugs en chemotherapie. Maar doktoren zeggen dat de behandeling uiteindelijk niet meer zal werken.”

 

Alan: Zij zeiden dat hij nog vijftien jaar te leven heeft.

 

“Het Veteran Affairs Review and Appeal Board heeft hem echter herhaaldelijk een gehandicaptenpensioen ontzegd, hoewel het Federal Court samen met vijf doktoren en twee wetenschappers zijn claim verdedigd hebben.

 

Het Review-bestuur oordeelde dat het bewijs dat door de doktoren en wetenschappers gepresenteerd werd, niet geloofwaardig was, hoewel het Federal Court beslist had dat het Review-bestuur geen autoriteit heeft om een uitspraak te doen over de geloofwaardigheid van getuigen-deskundigen.

 

‘Het is schaamteloos gedrag en ongelooflijk onrechtvaardig’, zei Roseann Dornan in een mail. ‘Hun onvermogen om te doen wat juist is heeft ons persoonlijk veel waardevolle tijd, energie, frustratie en grote financiële stress gekost. De meest belangrijke van deze is tijd, aangezien mijn man alleen maar zieker zal worden naarmate zijn ziekte voortduurt’. Dornan zei dat zij deze ontmoeting ‘uit pure frustratie en wanhoop’ organiseert. Steve Dornan zei dat de enige overgebleven optie was om zijn strijd publiek te maken.”

 

Alan: Begrijp je, dat is de manier waarop je behandeld word. Begrijp je, op de bodem ben je niets. Ik haat het om te zeggen maar je bent gewoon een handlanger, echt, voor de grote bazen. En zij nemen de jongens die niemand zijn, en zoals de advertenties zeggen, ”zul je iemand zijn”. Je doet een uniform aan en je krijgt direct respect, en je word erop uitgestuurd om in het buitenland mensen te vermoorden. En  je krijgt er kleine medailles voor. Maar zij geven je geen pensioen als je uraniumvergiftiging oploopt omdat zij niet willen toegeven dat dát het veroorzaakt. Dit is je echte regering. Herinner, dit zijn de regeringen die biljoenen aan de banken uitdelen. En Canada heeft zelfs biljoenen aan buitenlandse, in elkaar stortende banken gegeven, hoewel ze in Canada niet aan het instorten waren. Het is gewoon verbazingwekkend.

 

Al de onzin over dat je je land dient, aan de ene kant, terwijl ze je tegelijkertijd vertellen dat we globaal zijn. Wel, heb je nog wel een land? En waar vecht je voor? Zoals ik zeg, ze hebben de olievelden in Irak onder de grote bedrijven verdeeld en ze willen nu hetzelfde doen met Iran en andere landen. Zij gaven ze cadeau. En zij gebruiken het geld van de belastingbetaler om het leger te financieren, die het voor hen overneemt. En dit is de manier waarop zij je behandelen als je terugkomt. Je bent volledig inwisselbaar. Iedere generatie, ieder jaar wordt er iemand 17, 18 of 19, klaar om het leger in te gaan. Dus jij telt helemaal niet. Je bent volledig inwisselbaar. En dit is wat zij doen, zij wisselen je in.

 

En natuurlijk willen zij deze man zijn pensioen niet geven omdat zij dan moeten toegeven dat dit onder de andere troepen ook kankers veroorzaakt. Dus, hij is gewoon een zondebok. En het kan hen helemaal niets schelen. Zij weten dat dit nu al jarenlang zo doorgaat, met andere militairen uit het leger. Maar zij gaan het niet toegeven. Zij zullen wachten totdat ze doodgaan, net zoals zij met de meesten van hen deden die na de Tweede Wereldoorlog stierven. Zij werden in Canada getest met verschillende chemicaliën maar kregen verteld dat het onschadelijk was. Zij werden vanuit vliegtuigen besproeid, en de meeste van hen kregen kanker. Twee van hen overleefden het tot in de jaren ’90, spanden een rechtszaak aan en toen zij op een uitspraak aan het wachten waren stierf één van hen. Dus. Ik weet niet wat er met die ander gebeurd is. Maar dit is hun standaardtechniek. Blijf het gewoon uitstellen en uitstellen totdat ze dood zijn. Hetzelfde met het besmette bloed schandaal. Zij gaven aan al de hemofilie patiënten in Canada besmet bloed, en de meeste stierven voordat de eindconclusie van het onderzoek er was. Dat is de manier waarop het spel gespeeld wordt. Dat is de realiteit van het leven waarin we leven, in dit geweldige systeem, mensen. En jij denkt dat je vrijheid hebt?

 

Wel, Hamish en ik wensen je vanuit Canada een fijne avond en moge je God of je goden met je gaan.

 

 

 

Vertaling: Hensel, april 2011Link naar audio:
 LUISTER / DOWNLOAD


Link naar behandelde artikelen
:
Canadian 25-yr. Veteran with Depleted Uranium-Induced Cancer Battles for Pension

 

 

Verkrijgbaar voor verdere studie (via de websites):

 

Boeken

"Cutting Through",  Volumes 1, 2, 3

"Waiting for the Miracle....." (ook verkrijgbaar in Spaans en Portugees)

 

CDs (MP3)

Religie en Geschiedenis: deel 1 (1998) en deel 2 (1998-2000)

Blurbs en 'Cutting Through the Matrix' Shows (tot 50 uur per cd)

 

DVDs

"Reality Check deel 1"

"Reality Check deel 2 - Wisdom, Esoterica and ...TIME"

 

***