Alan Watt    Blurb (i.e. Educational Talk)

 

'Canoeing Ain't What It Used To Be (Psychopathology of Control Freaks)'

 

 

18. päivä lokakuuta 2006

 

Keskustelu Copyright Alan Watt (Paitsi Musiikki, Kirjoista lainauksia ja Kuuntelijoiden kommentteja)

 

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

Hyvää iltaa, naiset ja herrat.  Olen Alan Watt ja pidän tämän viikon opetuspuheen, ja ennen kuin alan sen, joku ehdotti minulle että monet lataavat ilmaiseksi kaikenlaista sivuiltani mutta en koskaan mainitse näissä puheissa joita kierrätetään että minulla on myytävänä CDeitä sekä DVDeitä.  Pieni valo syttyi päässäni ja sanoi, jukra, hänhän on oikeassa.  Ehkä minun pitäisi yrittää tätä koska nämä puheet leviävät ympäri maailmaa ja niitä levitetään yhdeltä toiselle, enkä mainosta itseäni lainkaan.  Asiat ovat tulossa tilaan jossa tätä on pakko tehdä tietysti, koska emmehän voi elää vain ilmasta, ei silti että paljon puhdasta ilmaa tänä päivänä löytyisikään, mutta vaikeampaa siitä silti on tulossa.

 

Muistakaa, minulla on myytävänä juttuja sivuillani, siellä on hinnat ja kaikki.  Ottakaa yhteys osoitteeseen cuttingthroughthematrix.com jos haluatte tilata levyjäni tai kirjojani.

 

Nyt tähän puheeseen, en yleensä puhu uutisista joita yleisölle annetaan koska joskus tähtään korkeammalle, yleisöön joka on katsellut tätä monia vuosia, mitä on tapahtumassa liittyen tähän globaaliin agendaan, joka on jo täällä.  Kyse on vain meidän kouluttamisesta hyväksymään se enää, ja se että vain jää kiinni säädettyihin lakeihin - pieniin tapahtumiin, ei ole minun tyylini koska oletan että ihmiset tietävät niistä muutenkin, ja monet teistä ovat samaa mieltä kanssani.

 

Tiedämme mitä on tulossa.  Tiedämme että tulossa on totalitäärinen poliisi-maailma johon olemme menossa, se josta George Orwell meitä varoitti, ja siitä tuloksena on seuraava versio jossa on syntymästä asti koulutettu väestö, kuten Aldous Huxleyn Uljaassa Uudessa Maailmassa.  Sen on määrä tulla tämän orwellmaisen vaiheen jälkeen jonka läpi käymme, ja niin teemme juuri nyt.

 

Tänä iltana puhun hiukan uutisista Kanadan ja USAn Suuriin Järviin liittyen.

 

On mielenkiintoista, laitoin kuukausia sitten sivuilleni sarjakuvan liittyen USAn ja Kanadan hallitusten sopimukseen, USA halusi laittaa ase-veneitä Suurille Järville, enemmän kuin aikaisemmin, raskain automaattiasein varustettuina, raskaalla aseistuksella siis.  Nämä ovat yhtä aseistettuja kuin piikkisiat, ja nyt on ollut käynnissä väittely, nyt, koska Kanadan hallitus on hyväksynyt tämän, itse asiassa he päivittivät vanhaa peruskirjaa vuodelta 1812 jotta USA saa tehdä tämän, Kanadan hallitus on nyt vaiheessa "voi voi, tsk tsk" pitääkseen kansan tyytyväisenä, niin kuin oikeasti haluaisivat estää sen.

 

Mutta vastalausetta ei esitetä sen jälkeen kun on allekirjoittanut sopimuksen joka sallii asian, eihän?  Joten tämä on vain suuri näytös.

 

Ja lehdestä Detroit News, minun pitäisi oikeastaan lukea siitä.  Tämän on kirjoittanut Norman Sinclair.

 

USAn puolella pidetään julkisia keskustelutilaisuuksia liittyen yleisön, veneilijöiden ja kalastajien turvallisuuteen ja tällaiseen.  Heillä on tilaisuuksia lokakuun 16. päivä Duluthissa, 18. päivä Spring Lakessa...

 

Ehkä jotkut yleisöstä saisivat nostettua itsensä TVn ja urheilun äärestä ja saisivat mennyksi näihin tilaisuuksiin.  Siellä tulee olemaan ihmisiä jotka johtavat ihmiset konsensukseen muutenkin, koska he ovat jo päättäneet mielensä.  Tämän tarkoitus on vain vakuuttaa yleisölle että tämä on tehtävä, mutta olisi mielenkiintoista kuulla minkälaisen näkökulman he esittävät teille, ja Detroit Newsissä sanotaan näin.

 

Yhdeksän kuukauden automaattiase-harjoittelun jälkeen neljällä Suurella Järvellä, USAn rannikkovartiosta sanoi tiistaina aikovansa lopettaa harjoitukset 60 päivän ajaksi antaakseen yleisölle tilaisuuden vastata tuleen julkisissa keskustelutilaisuuksissa.

 

Noin, tuossa komedia-osa, jotta koko juttu nähtäisiin hauskana.  Se hämmentää asiaa.

 

Haluamme yleisön kertovat meille mitä emme tiedä näistä alueista (mikä vitsi!) tehdäksemme ne niin turvalliseksi kuin mahdollista," sanoi kapteeni Patrick Brennan, Detroit Portin komentaja.  Kolme seitsemästä tilaisuudesta pidetään Michiganissa, ja muut tullaan pitämään neljässä muussa Suurten Järvien osavaltioissa.

 

Rannikkovartioista aikoo vakinaistaa 34 aluetta joissa on pidetty ampumaharjoituksia kannelle asetetuilla aseilla 24 kertaa 57 vartioyksikön kohdalla ja noin 150 veneellä tammikuusta lähtien, ilman hankaluuksia, sanoi Brennan.  Yhtäkään harjoitusta ei pidetty Detroit Riverillä eikä Lake St. Clairilla.  Ennen tätä vuotta, Suurten Järvien rannikkovartiosto kantoi käsiaseita sekä kiväärejä.

 

Metro Detroitia lähimmät alueet ovat Sanilac pohjoisessa sekä Sandusky, etelään Lake Erieltä.  Yksikään alueista ei ole kolmea mailia lähempänä rannasta, ja useimmat ovat viiden mailin päässä.  Jokainen 34 alueesta tullaan sulkemaan yksityisiltä veneiltä neljäksi tunniksi noin kahdeksan kertaa vuodessa harjoituksia pidettäessä.  Ilmoitukset harjoituksista annetaan etukäteen.

 

Tekemällä alueista vakinaisia, yleisö tottuu harjoitteluun ja harjoitusten määräaikaisuuteen.

 

Meitä siis koulutetaan hyväksymään ne.

 

Brennan sanoi että syyskuun 11. päivän iskujen jälkeen USAn ja Kanadan viranomaiset sopivat Suurten Järvien vesiteiden turvallisuuden lisäämisestä.  Rannikkovartioston kutterien ja pienempien veneiden aseistaminen automaattiaseilla ja saman koulutuksen antaminen niiden miehistölle kuin muillekin rannikkovartiostoille Itä-, Länsi-, sekä Lahden rannikkovartiostoille oli osana sopimusta.

 

"On edullista Suurten Järvien rannikkovartiostolle omata sama koulutus ja samat mahdollisuudet kuin kaikilla muillakin koko maassa," sanoi Brennan.  Brennan sanoi että koulutuksen tarkoituksena on vastaaminen mahdollisiin terroristi-uhkiin.

 

Jotkut pitkäaikais-veneilijöistä ovat kyseenalaistaneet harjoitusten välttämättömyyden.

 

Jos alueita ei mainosteta hyvin, vierailevat veneilijät voisivat joutua alueille joissa voivat joutua tulituksen kohteeksi, sanoi John Barbour, 59, lakimies Grosse Pointesta, joka on veneillyt Suurilla Järvillä.  "Veneilijät eivät tietenkään halua kenenkään ampuvan lähellään," sanoi hän.

 

On mielenkiintoista mistä tässä automaattiaseistuksessa - piikkisian täydessä aseistuksessa joita he käyttävät on kyse, koska tässä on rinnakkais-uutinen CBC Newsiltä, perjantailta syyskuun 1. päivä 2006.

 

USAn rannikkovartiosto keinuttaa venettä Suurilla Järvillä suunnitelmallaan perustaa 34 ampuma-aluetta joilla sen miehistö voi harjoitella veneihinsä kiinnitetyillä konetuliaseilla.

 

Ajan jolloin yleisöllä oli mahdollisuus kommentoida suunnitelmaa piti päättyä perjantaina, mutta sitä jatkettiin veneilijöiden, turismi-yrittäjien ja muiden pyynnöstä pidemmäksi.  Kommentteja kuullaan vielä 60 päivän ajan, kertoi aliupseer Bill Colclough, rannikkovartiosten Clevelandin toimiston edustaja CBC Onlinelle.

 

7.62mm kevyt konetuliaseet, jotka ampuvat 600 kierrosta minuutissa, ovat kuuluneet rannikkovartioston Suurten Järvien kuttereiden normaaliin varustukseen seurauksena terrorismin aiheuttamista huolista ja hiljaisesta ase-säädösten uudelleentulkinnasta jotka kirjoitettiin vuoden 1812 sodan jälkeen.  Tämä USAn ja Britannian välinen sopimus, rajoitti molempien aseistettujen veneiden määrän järvillä neljään, joista jokaisessa sai aseena olla 18-naulan tykki.

 

USAn kuttereilla ei aikaisemmin ollut kiinnitettyjä aseita, vaikkakin niiden henkilöstö kantoi pistooleja sekä kiväärejä.  Kun uudet aseet pääsivät otsikoihin aikaisemmin tänä vuonna, Kanadan rannikkovartiosto sanoi varaavansa oikeuden aseistaa omat aluksensa.

 

Suunnitelma, joka julkistettiin elokuun 1. päivä USAn hallituksen Liittovaltion rekisterin toimesta, perustaisi 'turvallisuusalueita' joihin siviilien pääsy voitaisiin estää silloin tällöin kun rannikkovartiosto käyttää aseitaan.  Dokumentin mukaan jokainen alue olisi vähintään 5,5 kilometrin päässä rannasta.

 

Tällä kertaa tässä puhutaan kilometreistä.

 

"Nämä turva-alueet ovat tarpeellisia alusten ja ihmisten suojelemiseksi ampuma-harjoituksiin liittyviltä vaaroilta," sanotaan.  "Vaaroihin kuuluvat ammukset jotka voivat kimmota ja vahingoittaa aluksia ja/tai aiheuttaa kuolemia tai vakavia ruumiinvammoja."

 

Kolme aluetta Ontario-järvelle

 

Ontario-järvelle tulisi kolme tällaista alueetta, Erielle neljä, Huronille kuusi, Suurelle Järvelle seitsemän ja Michigan-järvelle 14.  Rannikkovartioston viranomaisten mukaan ne olisivat etäällä kansainvälisistä rajoista, mutta jotkut - lähellä Sault Ste. Marie'ta, esimerkiksi - olisivat lähellä alueita joille kanadalaiset veneet voivat joutua.

 

Rannikkovartiosto siirrettiin USAn Kotimaan Turvallisuusministeriön alaisuuteen, ja sitä on kehotettu ottamaan vahvempi ote ulkoisia uhkia vastaan osana vuoden 2001 syyskuun 11. päivän terroristi-iskujen aiheuttamaa uudelleenorganisointia.

 

Viranomaiset sanoivat että olettavat käyttävänsä näitä alueita vain pari-kolme kertaa vuodessa, päivän tai pari kerrallaan, mutta suunnitelmassa itsessään ei näitä rajoja mainita.  Ne ohittavat yhden mahdollisen ympäristöongelman, sanoen että kuparista ja lyijystä tehdyt luodit uppoaisivat syvälle veteen eivätkä joutuisi näin pohjasta syövien eläinten ruoaksi.

 

Niin, että he huolehtivat ympäristöstäkin, pommittaessaan kuvittelemiaan veneitä taivaalle.

 

Jotkut veneilijät ovat varoittaneet että amatöörit saattaisivat joutua konetulen eteen jos eivät lukisi virallisia tiedonantoja veneilijöille tai kuuntelisi meri-radiosta annettavia julistuksia.

 

George Freeman, joka vuokraa kalastus-veneitä Ludingtonista, sanoi että hän ja muut järven kapteenit ovat huolissaan siitä että voivat menettää pääsyn kalavesille.  Yksi alueista on vesillä joilla hän säännöllisesti kalastaa.

 

"Tiedän että he tarvitsevat ampumapaikan," hän kertoi Detroit Free Pressille.  "Voisimme mennä muualle, mutta meidän pitää voida mennä sinne missä kalat ovat."

 

Kommentit suunnitelmasta voi lähettää...

 

On mielenkiintoista tutkia tätä.  Nämä 7.62 aseet joista he puhuvat, ne ovat "kevyitä", tarkoittaen että ne voidaan poistaa telineistään ja kantaa.  Ne ovat raskasta aseistusta.  Ne eivät ole sellaisia joita televisiossa yleensä näkee.  Ne ovat raskata, mutta 7.62 on neuvostoliittolainen.  He ovat kai saaneet ylijäämiä sieltä.

 

Ehkä he saivat hyvän kaupan.  Mutta pitää kysyä, miksi ihmeessä on yhtäkkinen tarve laittaa laivastoa suurille järville, suojaamaan meitä Afghanistanissa olevilta luolamiehiltä jotka asuvat Afghanistanin ja Pakistanin rajalla.

 

Ehkä on mahdollista että he ovat saaneet tietää että meneillään on joku salainen arabien operaatio, ja näin tässä luultavasti tulee käymäänkin.  Luultavasti Kanadaan on juuri nyt tulossa joku ryhmä arabeja kameleineen liittymään johonkin sirkukseen, ja näillä kameleilla on räpyläjalat.  Ne on geneettisesti muunneltu räpyläjalkaisiksi ja niillä on kyttyrät jotka ovat keinotekoisia, ja näiden kyttyröiden sisällä on kuka ties mitä, kaikenlaista epämiellyttävää kamaa.  He suunnittelevat, nehän voisivat lopulta tulla aina St. Lawrencen lahdelta aina Suurille Järville asti, jossa voivat sitten pumpata yhden kyttyröistä ja mennä veteen sukeltamaan.  Niille kai syötetään vielä erikoissekoitusta, currya ja papuja, ja nämä kamelit matkaavat torpedoakin nopeammin aina kohteeseensa saakka; ja ajatella että rannikkovartiostoa on varoitettu näistä tyypeistä jo etukäteen, koska heidän on tultava pinnalla aina muutaman kerran päivässä rukoillakseen itään päin.  Sehän on ankara sääntö jota pitää noudattaa oli sitten mikä hyvänsä.

 

Eikö tunnukin hyvältä kun meistä pidetään niin hyvää huolta?  Olemme niin hyvässä turvassa.  Otetaan vaan onget ja suunnataan viettämään mukavaa rauhallista päivää rannalla, vuokrataan pikku paatti ja soudetaan sinne laulellen.

 

(laulu - Bing Crosby - Gone Fishing)

 

Vakavasti puhuen, on ihmeteltävä mitä on suunniteltu kun käytännössä laivasto aseistettuja veneitä tarvitaan tällaisin asein, tämä ei ole satunnaisia salakuljettajia tai salakalastajia varten.

 

Tämä on kuin - eikä tämä ole satunnaisia laittomia maahanmuuttajia vartenkaan.  Tämä on kuin sen tarkoitus olisi pysäyttää ryntäys - massaryntäys rajan toiselta puolelta toiselle.  Ja mikä ihmeessä voisi tällaisen aiheuttaa?  Jokin, joka saisi ihmiset paniikkiin.

 

Tiedämme että tämä järjestelmä rahajärjestelmineen - itse asiassa, pohja voidaan murtaa koska tahansa.  Ehkä jotakin tuollaista joka aiheutetaan tahallisesti oikeaan aikaan.  Kyse voi olla myös todellisesta tai kuvitteellisesta kulkutaudista joka päästetään yleisön keskuuteen.  Jos yksi osuu väestöön, ja leviää nopeasti, niin kuin keskiajalla, voitte olla varmoja että se on levitetty ja valmistettu laboratoriossa.  Koska lopulta jotakin tulee tapahtumaan joka saa väestön paniikkiin, ja uskon että tämä asevene-diplomatia liittyy enemmänkin siihen.  Ne jotka ovat katselleet maailman tapahtumia vuosikaudet, ja ymmärtäneet mitä tapahtuu ja jotka ymmärtävät että koko kansallisuus-kysymys oli mennyttä kun Toisen Maailmansodan lopussa allekirjoitettiin YKn peruskirja, tai oikeastaan kun allekirjoitettiin Atlantin Peruskirja (Atlantic Charter), josta tuli YKn peruskirjan perusta, johon Alger Hiss ja muutamat muut tekivät lisäyksiä.

 

Siitä lähtien on jatkuvasti lisääntynyt, aluksi hitaasti, jotta yleisö tottuu ajatukseen uudesta maailmasta jossa ei ole valtioita, ja maailmanlaajuiseen suunniteltuun yhteiskuntaan, väestön harventamiseen teollisuuden jälkeistä aikaa varten, ja jota kaikkea tullaan johtamaan tieteellisesti.  Lapset sukupolvesta toiseen ovat saaneet aina hieman enemmän indoktrinaatiota tähän suuntaan, koska he tähtäävät aina lapsiin.

 

Vanhemmat kuolevat ajatuksineen - vanhoine ajatuksineen siitä mistä kulttuurissa on kyse tai mitä kulttuuri heidän muistojensa mukaan oli, ja uusia tulee ja niihin sopeudutaan.  Luulemme että se tapahtuu spontaanisti, mutta siihen liittyy kyllä enemmän.  Heidät indoktrinoidaan - kaikki ryhmät joka ikinen vuosi indoktrinoidaan siihen mitä he tulevat kokemaan lastentarhasta 30 vuoden päästä, ja he hyväksyvät kaiken luullen sitä aivan normaaliksi.

 

Tällaista tietoa Beria antoi Cominternille 30-luvulla, hän oli KGBn edeltäjän, NKVDn, johtaja.  Hän sanoi että se voitaisiin tehdä viiden vuoden askelin.  He voisivat muuttaa kulttuuria ja nopeuttaa sitä oppiessaan aina enemmän tekniikoita miten se tehdään.

 

Merkittävät elämämme aikana tapahtuvat asiat on suunniteltu siten, aina päivämääriin asti - kaikki suuret tapahtumat.  Ne suunnitellaan hyvissä ajoin, kuten taistelut suunnitellaan ennen kuin osanottajat edes ovat mukana.  Ennen kuin he menevät taistelukentille kaikki käydään läpi kartoilla.  He katsovat kaikkia tapoja päästä läpi.  He katsovat eteen tulevia vastustajia ja miten ne voitetaan.  Juuri näin maailmaa johdetaan mitä tulee strategiaan, ja väestöstrategioihin ja kulttuurillisiin strategioihin.

 

He tuntevat erilaiset persoonallisuustyypit.  Kuulumme kaikki yhteen niistä ja he tietävät että tietynlaiset ihmiset reagoivat tietyillä tavoilla tiettyihin asioihin, kun esimerkiksi lakeja säädetään, joten ihmiset koulutetaan ennalta käsin, ennen kuin ryhmät ovat edes saaneet edustajansa.  Siten me vain rentoudumme ja sanomme, ei minun tarvitse tehdä mitään, tuolla joku puhuu juuri niin kuin minäkin ajattelen.  Mutta jos häntä kuuntelee ja huomaa että hän kiertääkin sen suunnan mihin itse haluaisi mennä, jonnekin muualle, tai lopulta kompromissiinkin, ja näin on tehty vuosien ajan, on käytetty tätä tekniikkaa hallita yleisö aina vain hyväksymään kaikki.

 

Tämä suunniteltu yhteiskunta on maailma jossa kukaan ei synny ilman taloudellista funktiota eliitille.  Olette kuulleet perhesuunnittelusta.  Tässä on kyse globaalin yhteiskunnan suunnittelusta, ihan sama asia.

 

Sukupolvet on erotettu toisistaan omiin pieniin nurkkauksiinsa joissa ne kasvavat.  Niin kuin kaikki olisivat juuttuneita siihen.  Kaikki on kategorioitu ja vanhetessamme vuosi vuodelta, kun oma sukupolvi vanhenee samaa vauhtia, emme huomaa vanhempia emmekä nuorempia sukupolvia.

 

Kaikki on erotettu aikaisemmista sukupolvista.  Se oli tahallista.  Se on strategia joka keksittiin vuosikausia sitten, ja josta puhui John Dewey sekä muut jotka ottivat osaa aivoriihiin ja näiden suunnitelmien toteutukseen, ja joita muut auttoivat, psykologiset liitot auttoivat paljon, kuten myös psykiatriset.

 

Niiden joita kiinnostaa pitäisi lukea julkaisuja joita julkaistiin Amerikan Psykologisen (ja Psykiatrisen) Liiton suurten konferenssien jälkeen.  Hyvä kirja on esimerkiksi the Human Agenda (Inhimillinen Agenda), jossa puhutaan periaatteessa miesten naisellistamisesta käyttäen hormoneja joita laitetaan eri aineisiin, jolla saadaan luotua eräänlainen hermafrodiitti joka on helposti hallittavissa ja muokattavissa johdossa olevien taholta.  Tämä oli iso juttu, kansallisesti sponsoroitu juttu, tämä kokous.  Ja tämä kirja julkaistiin siitä.  Hankkikaa se itsellenne ja käykää se läpi, ja varmasti pelästytte sitä mitä ihmiset joiden pitäisi olla olemassa yleisöä palvellakseen todella tekevät.

 

Ei ole sellaista asiaa kuin yleisön palvelu.  Meitä hallitaan tieteellisesti, kuten Aldous Huxley sanoi.  Hän ei nähnyt mitään siitä miksi tieteellinen oligarkia ei voisi hallita ihmisiä ikuisesti, ja ihmiset olisivat siitä tiedottomia että heitä edes hallitaan.

 

Pidämme niin monia asioita itsestäänselvyyksinä, liittyen tämänhetkiseen tilanteeseemme, tähän elämäntyyliimme, ja jokainen sukupolvi joutuu olemassa olevaan järjestelmään jota heidän vanhempansa eivät yksinkertaisesti koskaan ymmärrä - he hyväksyvät sen hiljaisuudessa luullen sitä normaaliksi ja näin antavat lapselle saman ajatusmallin.  Me pidämme ja olemme pitäneet vapauksiamme tavanomaisena asiana.  Olemme tavallaan pilanneet itsemme kun asiat olivat melko hyvin.  Materiaalisessa maailmassa suurin osa taisteluista liittyvät materiaan, ja monet menneisyyden kirjoittajista ovat sanoneet että kaikki sodat ovat taloudellisia sotia.

 

Se ei tarkoita vain kansakuntien välisiä.  Se tarkoittaa myös yksilöiden henkilökohtaista riippumattomuutta, jotka taistelevat toisiaan vastaan, tavallaan, kaikesta, ja omaisuudesta ja tarpeistaan fyysisessä maailmassa.

 

Asiat eivät aina olleet näin.  Tie tähän tilanteeseen on ollut pitkä, ja paljon verta on vuodatettu monien vuosisatojen saatossa kun ihmiset ovat yrittäneet antaa väestölle ajatusta vapaudesta, jonka mainitseminenkin yhteen aikaan olisi ollut pyhäinhäväistystä.

 

Ennen reformaatiota, lännessä opetettiin katolisen kirkon dogmaa että ihmiskunta eli synnissä.  Synnymme synnissä ja siten meidän tulee totella Jumalan komentoja ja seurattava hänen edustajiaan, jotka ovat ylivertaisia (eli asemassa meidän yläpuolellamme), usein tämä asema kulki suvussa.  Mutta, sen mukana opetettiin myös että ihmisen sisällä on vapaa tahto, että ihminen luonnollisesti etsisi hyvää, mutta reformaation myötä uusi doktriini valtasi alaa ja tämä laitettiin taas Lutherin ja Calvininkin kirjoituksiin.  Calvin uskoi predestinaatioon, ja että ihminen oli vain syntinen, eikä sitä muuttaisi mikään; yksilön tasolla.  Se laittoi lopun ihmisille jotka ajattelivat voivansa ansaita tiensä taivaaseen.

 

Calvin uskoi että rikkaat ja vauraat olivat asemassaan ja syntyivät niihin sukuihin Jumalan tahdosta, predestinaation mukaisesti, ja heidän alapuolellaan olevat olivat luonnollisessa asemassaan.

 

Luther oli myös samankaltainen.  Hän itse sanoi - hän julkaisi yhdessä vaiheessa lehtisen, monia lehtisiä, Servo Arbitrio, joka oli hänen hyökkäyksestään Erasmusta vastaan, joka yritti puolustaa yksilöllisen tahdon vapautta, ja Luther ei sallinut sitä.  Hänen mielestään ihminen ei luonnostaan etsisi hyvää vaan pyrkisi aina pahaan päin.

 

Kautta aikojen on käyty taistelua siitä päätöksestä mikä yksilöllisesti on oikein ja väärin.

 

Rationalisoimme usein kaiken väärän, ja ne jotka rationalisoivat ne suuret toimet jotka vaikuttavat historiaan ja ihmisten suuntaan voivat aina rationalisoida miksi niin tekevät.  Palataksemme keskiajalle, kirjoittajat kuten Thomas Aquinas ja muut hänen aikalaisensa yrittivät sekoittaa asiaan taas predestinaation, vapaan tahdon vastakohdaksi.  Se oli outo dialektinen prosessi, joka vaati hirveästi sekapäistä rationalisointia päätyäkseen jonkinlaiseen kompromissiin, jonka todellisuudessa pitäisi olla mahdotonta, mutta tuona aikana opetettiin eräänlaista dogmaa jonka mukaan ihminen voisi katua ja tulla pelastetuksi, vaikkakin hän voi valita jälleen tekevänsä väärin tai pahaa sen jälkeen.

 

Tämä johtaa meidät niihin jotka janoavat auktoriteetteja, koska kautta aikojen tyranniasta on käytetty monia termejä.  Vakiintuneet maat jotka hyväksytään kansakunniksi ilman jonkinlaista hallintoa (?), ne menevät johonkin suuntaan jota esimerkiksi harvoin kutsumme fasistiseksi.

 

Fasismi on aika uusi termi joka otettiin katolisen kirkon käyttämästä ikivanhasta symbolista, ja he taas olivat ottaneet sen aikaisemmista kirkoista, kuten minoalaisilta, kimppu keppejä kirveen varren ympärillä, merkiten määrän tarjoamaa voimaa.  Pienen vähemmistön hallinto joka pitää yhtä, on vaikea murtaa koko joukkoa.  Yhden kepin murtaminen on helppoa, mutta kun niitä laitetaan yhteen ja sitä yritetään murtaa polvella, siinä murtaakin polvensa.

 

Persoonallisuustyypit jotka tuntevat vetoa fasismiin ovat autoritäärisiä.  Ne rakastavat auktoriteetteja, mutta teknisesti ne ovat sadomasokistisia, ja molemmat puolet voivat olla yhdessä henkilössä.  Se on yleistä, ainakin pohjalla olevissa.  Sadisti haluaa valtaa toisista, täydellistä valtaa, ja siten auktoriteetin vaakunat, paraateja - niitä he rakastavat.  He janoavat niitä.  Lopulta he janoavat huipulle pääsystä kun muut marssivat paraatissa heidän allaan, mutta matkallaan sinne he ovat masokistisia.  He tietävät olevansa alempia yläpuolellaan oleviin nähden.  He tekevät mitä tahansa päästäkseen huipulle, askel askeleelta aina lähemmäs vallan kahvaa.  Tuota 20. vuosisadan määritelmä fasismista tarkoittaa.

 

Kommunismi ei ole lainkaan erilainen.  Se on sama järjestelmä.  Itse asiassa, kaikki järjestelmät ovat sama asia.

 

Kaikki järjestelmät ovat todella fasistisia, tarkoittaen että psykopaattiset tyypit, jotka ovat siis autoritäärisiä, sadisteja sekä masokisteja, molemmat samassa - he pääsevät valtaan, he haluavat valtaa.

 

Tavalliset ihmiset jotka ovat tasapainossa eivät janoa valtaa muista, mutta ne joilla on luonnoton tarve pyrkivät siihen.  He etsivät kohteensa, päämääränsä.

 

Jos määrittelemme monet suhteet sadomasokistisiksi, sekin on tavallaan totta.  Se eroaa opettajan ja oppilaan suhteesta.  Todiste tässä on opettajan arvossa, jos hän opettaa mitä pitäisi, se näkyy oppilaan tuloksissa, ja lopulta silta opettajan ja oppilaan välillä lyhenee kunnes oppilas kerää tietoa vähä vähältä ja lopulta pääsee samalle tasolle, ja sitten he ovat tasa-arvoisia.

 

Todella autoritäärisessä järjestelmässä, sadisti joka janoaa valtaa luonnottomasti ja rakastaa kaikkia armeijan symboleita ja paraateja ja seremonioita, he rakastavat niitä, hän tekee sen omasta syystään, oman järkeilynsä vuoksi.  Hän rationalisoi kaiken minkä tekee.  Mitä tahansa sitten vaaditaankin, hän rationalisoi jokaisen liikkeensä, ja tämä on psykopaattinen ominaisuus.  Usein he projisoivat muihin mitä itse tekevät ja sitten syyttävät siitä muita mitä itse tekevät.  Se on tavallista.

 

Menneinä aikoina, auktoriteetit olivat kaikkialla yksilön ympärillä, yleensä univormussa, virkamerkkinsä kanssa, se oli aina mukana ja se oli selvästi näkyvillä.  Rangaistus ja kosto olivat nopeita ja häikäilemättömiä.  Tuomiota odotettiinkin eikä valitusoikeutta ollut.  Ihmisistä jotka eivät hyväksyneet järjestelmää jossa elivät tehtiin julkisia näytöksiä.  Heidät kirjaimellisesti teurastettiin, joskus yksin, joskus ryhmissä, kuten inkvisition aikaan.  Kokonaisia joukkoja poltettiin yhdessä, eikä kyse ollut noitien tai tyytymättömien tappamisesta, tai miksi heitä sitten kutsuttiinkin.

 

Se oli varoitukseksi muille ihmisille, että heidän pitää pysyä kaidalla polulla, käyttääkseni vapaamuurarien termiä (eng. tow the line), totella järjestelmää.  Tuollainen on avoin auktoriteetti.  Me ajamme tiellä emmekä aikaisemmin pitäneet matkustamista juuri minään, mutta tänä päivänä kun näkee takanaan poliisiauton saa kylmiä väreitä, koska tietää että he ovat jahdissa.  Ajat ovat muuttuneet nk. vanhoista hyvistä päivistä, ne ovat muuttuneet koska nykyään heillä on täytettävänään kiintiöitä ja pidätettävä ihmisiä ja kirjoitettava sakkolappuja, koska lopulta sitä rahaa tullaan odottamaan, odottamaan tietty määrä kuukaudessa valtion kassaan ja muualle.  Tuo on avointa auktoriteettia.

 

Tietenkin on myös peitelty tai salattu auktoriteetti.  Sitä on käytetty noin 20. vuosisadan myöhemmän puoliskon aikana, hyvällä menestyksellä aina tähän päivään saakka, nopeuttaen ja kiihdyttäen sitä tieteellisesti laskettuna.  Peitelty auktoriteetti tarkoittaa viestejä joita yleisölle annetaan symbolien ja kirjoitusten ja mainosten kautta, joissa kerrotaan mikä meille on hyväksi, mikä on hyväksyttävää hyvässä sosiaalisessa järjestelmässä, ja nämä viestit täyttävät koko elämämme.  Niistä ei voi päästä eroon jos käyttää sähköistä mediaa, tai edes ajaa suurilla valtateillä.  Mainostaulut kertovat meille, ja ne ovat luvanvaraisia.  Siksi kaikki nämä mainostaulut ovat paikallaan.

 

Ne ovat viestejä niiden luvanvaraisesti jotka antavat ja hallitsevat kulttuuriamme.

 

Enemmän kuin koskaan aikaisemmin meitä pommitetaan näillä auktoriteeteilla, ja me pidämme sitä normaalina.  Lapset tänä päivänä luulevat että asiat olivat aina näin.  Jatkuvaa viestien tulvaa siitä miten käyttäytyä, miten pukeutua, mitä tunteita näyttää, mitkä tunteet eivät ole sallittuja, sosiaalisesti epäkorrekteja ja niin edelleen.

 

Nämä tekniikat, salattu auktoriteetti, on paljon tehokkaampaa kuin avoin sellainen, joka aina tiettyyn vaiheeseen tullessaan, saa aikaan vastareaktion väestön keskuudessa.  Kun ihmiset eivät tiedä että heitä hallitaan, kun he eivät tiedä ne ovat viestejä joita he lukevat koko ajan - alitajuisesti ne kaikki pääsevät mieleen, aivan kuin mainoslaulujen hyräileminen hyvistä mainoksista.

 

Emme ajattele vastaan panemista, tai "hetkinen, kuka antaa teille oikeuden pommittaa minua tällä tavoin?"  Ja sitten sanotaan, "no voittehan laittaa radionne tai tvnne pois päältä," mikä on tietysti totta, mutta sanomalehteäkään ei voi lukea ilman että tulee ladatuksi jonkun muun ajatuksilla, tiedolla, siitä mikä on hyväksyttyä, mikä ei ole.

 

Etulinjassa olevat on laitettu yleisön eteen työntämään tätä koko Uutta Maailmanjärjestystä, josta hra Bush, vanhempi, puhui.  Kokonainen Uusi Maailmanjärjestys, uusi tapa tehdä kaikki.  Tieteellinen diktatuuri, siitä hän puhui.  Ja voimme katsella näitä ihmisiä jotka ovat vallanhimoisia äärimmäisyyteen asti.  Nämä ihmiset ovat poikkeavia, joita tulee aina silloin tällöin aikojen kuluessa ja aiheuttavat aina uskomattomia kauhuja.  Heidät koulutetaan heidän takanaan olevan vallan toimesta, joka aina on taustalla, kautta näiden samojen aikojen.  Heidät valitaan tarkoitustaan varten ja ehkä jotkut heistä on jalostettukin.

 

Autoritäärinen ihminen näkee vain kahdenlaisia ihmisiä.  Hän näkee vallakkaat, ja vallattomat.  Valta automaattisesti kiihottaa hänen omaa rakkauttaan, ihailuaan ja valmiuttaan alistua autoritäärisen järjestelmän edessä, on kyse sitten instituutiosta tai ihmisestä.  Valta kiehtoo heitä, ei minkään arvojen vuoksi, vaan vallan itsensä.  Vallattomat ihmiset, tai instituutiot, herättävät hänen halveksuntansa, ja vallattoman ihmisen näkeminen saa hänet haluamaan hyökätä sitä vastaan, alistamaan ja nöyryyttämään tätä.

 

Muuntyyppinen luonne ehkä kauhistuisi avuttoman kimppuun hyökkäämisestä, mutta autoritäärinen henkilö tuntee itsensä sitä kiihottuneemmaksi mitä avuttomampi hänen kohteestaan on tullut.  Tällainen tapaus osoittaa autoritäärisen tyypin sadistisen luonteen.  Ei ole tarpeeksi vain hakata joku, heidän on nöyryytettävä, hallittava, ja mieluiten julkisesti, osoittaakseen olevansa Kukkulan Kuningas.

 

Autoritäärisellä ihmisillä itsellään on tietynlainen asenne elämää kohtaan, ja hän rakentaa filosofiansa sen ympärille.  Hänen tunteelliset pyrkimyksensä kuuluvat siihen.  Hän rakastaa oloja jotka rajoittavat ihmisten vapautta.  Hän rakastaa kohtalolle alistumista.  Hänen sosiaalisesta asemastaan riippuu mitä kohtalo hänelle tarkoittaa. 

 

Jos katsoo sotilasta, se tarkoittaa ehkä upseerin tahtoa tai päähänpistoa, ja hän alistuu siihen mielellään.  Pieni liikemies tai talousmies - hänen kohtalonsa ovat taloudelliset lait ja kun jollakin alalla on kriisi, hänelle se ei ole kriisi, vaan korkeamman voiman ilmaus jolle hänen on alistuttava.  Autoritäärinen ihminen alistuu mille tahansa jonka hän näkee omaavan itseään enemmän valtaa.

 

Kun katsotaan aikaisempien tyrannien henkilökohtaista elämää - on hassua että kutsumme heitä tyranneiksi vasta kun heidät on poistettu vallasta tai he ovat kuolleet.  Kun tapahtumat ovat käynnissä, heitä ei koskaan kutsuta sillä nimellä, ellei ole sota ja on saatava yksi ryhmä toista vastaan.  Jos katsotaan Hitleriä, hän puhui idealismista, johon hän todella uskoi.  Hän oli todellakin idealisti, ja se on jotakin jonka pitäisi kauhistuttaa meitä kaikkia.

 

Minä pelkään idealisteja, koska he ovat päällepäsmäreitä.

 

Hän sanoi, "vain idealismi voi johtaa ihmiset vapaaehtoiseen voiman ja mahdin etuoikeuden tunnustamiseen, saaden heidät näin muuttumaan pölyhiukkasiksi siinä järjestelmässä joka luo ja muokkaa koko universumia."  Gobbels tietenkin, Propagandaministeri, antoi samanlaisen määritelmän sille mitä hän kutsui sosialismiksi, hän sanoi, "sosialistina oleminen tarkoittaa alistumista Minälle, sinulle, sosialismi merkitsee yksilön uhraamista kokonaisuudelle."  Hitler itse näki että hänen filosofiansa itsensä kieltämisestä ja uhrautumisesta tarkoittaa niille, joiden taloudellinen tilanne mahdollistaa onnellisuuden, ja näin hän halusi käyttää hyväkseen ihmisten köyhyyttä saaden heidät uskomaan hänen evankeliumiinsa itsensä kieltämisestä.  Näin se rationalisoitiin ihmisille kauniina asiana.

 

Pahuus voi pukeutua mitä kauneimpiin kuviin, ja Neuvostolaiset tekivät aivan samoin.  Aivan äkkiä, muodostettiin niin kutsuttu työläisten armeija, kunnes siitä tuli vakinainen armeija, ja ennen kuin huomattiinkaan, sielläkin oli omat päällepäsmärinsä.  Politbyro oli niitä täynnä.  Koko massiivinen auktoriteettia rakastavien päällepäsmäreiden byrokratia, jotka kaikki tottelivat esimiehiään koska saattoivat maistaa yläpuolellaan olevan vallan.  He palvovat valtaa ja vihaavat niitä joilla sitä ei ole.

 

Valitettavasti noin on kautta kaikkien yhteiskuntien.  Sellaiset ihmiset etsivät valtaa muista.  He ovat haastemiehiä, en tiedä valitaanko heidät psykologisten testien perusteella tai miten, mutta heidät valitaan ja heille annetaan valta mennä takavarikoimaan ihmisten koteja tai kauppoja tai mitä tahansa kun heiltä loppuvat rahat, tai joutuvat vararikkoon.  Tapasin kerran yhden joka lukitsi jonkun muun kaupan ovet, ja yksi kauppias tuli siihen ja sanoi hänelle ettei voi tehdä noin.  Hän voin pullisti rintaansa ja sanoi suoraan ettei lain edessä saa seistä.  Hän sanoi, "voimme tehdä mitä tahdomme, ja jos sekaannut asiaan, saat syytteen."  Hän olisi ihanteellinen teloittajaksi johonkin maahan koska hän rakasti valtaansa, auktoriteettia.  Valitettavasti, rahajärjestelmä, jossa meidät opetetaan palvomaan niitä jotka ovat onnistuneet, niitä joista on tullut todellisia auktoriteetteja, jotka ovat kivunneet, vetäneet itsensä ylös, puukottaneet tiensä huipulle, rohkaisee tuollaista.  Sellaisia sankareita meille annetaan.

 

Palatakseni Hitleriin, joka tiesi, joka ymmärsi tämän tieteen, ja tämä on ymmärretty tiede, on aina ollutkin, hän sanoi "käännymme sen suuren armeijan puoleen joka koostuu niistä jotka ovat niin köyhiä että heidän oma elämänsä ei voi verrata maailman suurimpiin rikkauksiin." Hän saarnaa eräänlaista itsensä uhraamista tarkoitukselle.  Tarkoitus on että massat alistuvat jos toivovat että heidän johtansa puoli, eliitti, saa vallan.

 

Tänä päivänä kuulemme samaa pehmeämmässä tieteellisemmässä muodossa, me kutsumme sitä demokratiaksi, kun lakeja säädetään monien suuremman hyvän puolesta, tavallaan standardisoitu tasa-arvo väestön enemmistölle.  Tällä hetkellä luottokortteja tulvii koneista ja niitä saa postitse roppakaupalla, ja kun ihmisillä ei ole varaa kaikkeen rojuun mitä ostavat, joka ei kestä edes kauan, marssit alkavat.  Tämä etenee hirveää vauhtia koska me, kuluttajat ovat kulutettuja.  He ovat korviaan myöten halvan roskan keskellä jota voivat ostaa, tuttiensa keskellä.

 

Sama agenda on standardisoitu kaikkialla maailmassa, koska kauan sitten eliitti päätti että heidän paikkansa oli siellä missä ovatkin, auktoriteetteina, että muilla ihmisillä ei ollut mitään varteenotettavia apuja.  Ja Darwinin ajasta lähtien pidettiin kokouksia joissa keskusteltiin siitä että he ajattelivat, heidän mukaansa, että ne jotka nyt ovat eliitissä syntyperänsä perusteella - oikean syntyperän, jalostamisen kautta, ja massiivisten omaisuuksien perimällä, ja he ovat pitäneet sen omaisuuden monien sukupolvien ajan näin todistaen ylivertaisuutensa vähempiin verrattuna, aatelittomiin verrattuna, niihin jotka ovat jäljellä.  Siten evoluutio ei voi mennä eteenpäin ilman tieteen apua, ja tieteen pitäisi näin muuttaa aatelittomat paremmiksi työntekijöiksi.

 

Tämä kaikki on näiltä autoritäärisiltä olioilta joita ympärillämme on, eivätkä he ole vain huipulla.  Tämä ominaisuus on niin monissa ihmisissä, aivan pohjalle asti, tämä autoritäärinen asenne.  Heitä näkee joka päivä tai joka vuosi kun pidetään muistopäiviä veteraaneille, he seisovat siellä puvuissaan ja solmioissaan ja bleisereissään kaikkine mitaleineen.  Nämä miehet palvovat auktoriteettia.  Ideologialla ei ole väliä, ovatko sodat oikeita tai vääriä.  Sillä ei ole väliä.  He uskovat propagandaan jota heille annettiin eivätkä koskaan muuta mieltään koska heidän on rationalisoitava kauhut joissa olivat mukana, ja heidän on tuettava tulevia sotia.  Niin sanotaan yleisesti.  "Joukkojemme on tuettava poikiamme."

 

Jos tietää että ihmisiä käytetään ja poikia käytetään myös jotain muuta tarkoitusta varten, ja tietää että he menevät tappamaan ihmisiä jonkun muun agendan ja tarkoituksen vuoksi, miksi meidän pitäisi tukea heitä?  Miksi?

 

Meille ei kerrota totuutta siitä mitä tänä päivänä tapahtuu.

 

Sota Lähi-Idässä suunniteltiin vuosia ennen 9/11 tapahtumia, sen teki ryhmä the Project for New American Century, ja he julkaisivat agendansa.

 

He eivät olisi päässeet eteenpäin ilman 9/11 temppua.  Tänä päivänä käymme läpi 60-luvun miltei kapinallisen vaiheen muutoksen läpi, jolloin ihmiset ainakin kokeilivat yksilöllisiä elämäntyylejä ja oikeuksia - ihmisoikeuksia, yksilön oikeuksia, ja vaativat niitä, yhteiskuntaan joka hiljalleen, vaiheittain, salakavalasti kouluttaa meidät tottelemaan auktoriteetteja.  Ensimmäiset jotka siihen suostuvat ovat ne pohjalla olevat jotka itse ovat autoritäärisiä, jotka ihailevat yläpuolellaan olevaa valtaa, koska se on ainoa asia jota he palvovat.

 

Tuollainen on poikkeava luonne.

 

Isot pojat eivät saisi tehtyä mitään ilman pohjalla olevia samanlaisia tyyppejä jotka edistävät heidän agendaansa.  Näimme että Alberto Bonzalez sekä Chertoff USAssa ovat sallineet kidutuksen käytön hyväksymällä lain 6166.  Tiedämme että sitä tullaan käyttämään.  Kaikki tämä on tehty laillisesti.  Nämä tyypit ovat hirveän legalistisia.  He ihailevat lakijärjestelmää koska sekin on, jälleen kerran, autoritäärinen.  Joten he muuttavat sitä etukäteen että kaikki mitä he tekevät tulee olemaan laillista.  Ja meidät on koulutettu uskomaan että jos joku on laillista, se on hyvääkin.

 

Nyt he saavat kiduttaa lapsia.  Kokonaisia perheitä ja USAn kansalaisia voidaan syyttää sotaoikeudessa.  Veljet, tämähän on edistystä.  Edistystä.  Heillä on käytössään tavallisista ihmisistä nämä autoritääriset, ne jotka rakastavat univormuja.  He rakastavat kiillotettuja saappaita.  He rakastavat rintamerkkejä.  Heillä on valittuja ihmisiä, psykologisesti testattuja, kiduttajiksi, tekemään kaikki likaiset työt, jotka nauttivat siitä.  Näitä ihmisiä on käytetty kautta aikojen.  Voimme katsella ihmisen epäinhimillisyyttä toimessaan.  Kauhunäytöksiä, hirveitä kauhunäytöksiä, koska ei ole mukavaa sivistynyttä tapaa kiduttaa ketään.  Se on veristä.  Se on sairasta.  Toimi itsessään on sairas.  Ihmiset jotka tekevät niin ovat sairaita.

 

Haluaisin tässä vaiheessa osoittaa kunnioitusta kidutuksille ja murhaajille jotka ovat ottaneet asemansa pitääkseen meidät turvassa.  Valitsin tämän 1800-luvun lopun Gilbert & Sullivan oopperasta.  Kuunnelkaa sen sanoja.

 

(laulu - Gilbert & Sullivan ooppera)

 

Ja mitä keskivertoihminen voi tehdä?  Hänen on aina puhuttava epäoikeudenmukaisuutta vastaan, aina kun sitä tapahtuu henkilökohtaisesti tai ulkopuolella meren takana, missä tahansa.  Koska kun he eivät siitä puhu, päällepäsmärit, autoritääriset ihmiset alkavat hallita ihmisiä avoimemmin, ja heille kyse on tietynlaisesta seksuaalisesta kiihotuksesta, ja tämä on tosiasia jota on tutkittu perusteellisesti.

 

Siksi massiivisten teurastusten aikaan tapahtuu raiskauksia ja kauhuja.  Silloin Kuka Kukin On tulee ilmi.

 

Meidän on pidettävä kiinni siitä heikosta inhimillisyyden kipinästä joka meillä on, ja siitä yhteydestä johonkin suurempaan, suurempaan kuin kaikki tämä - ja monet tulevat lankeamaan.

 

Monet jo alistuvat pelolle ja paniikille, ja paniikissa he yleensä antavat periksi ja hyväksyvät ympärillään olevat kauhut.  He hyväksyvät säännöt, säädökset ja nöyryyttävät toimenpiteet joita heille tehdään päivittäin, pelon ja itse-selviytymisen vuoksi.  Toiset yrittävät jääräpäisesti pitää kiinni omasta arvostaan.  Jotkut ymmärtävät viestin.  Jotkut pääsevät vain tiettyyn pisteeseen ja jäävät jumiin aikaisempiin uskontoihin, uskoihin, aikaisempaan johonkin tai toiseen - johonkin joka antoi heille turvallisuuden tunteen aikaisemmin, tai sitten he istuvat ja miettivät ja hokevat 'ommm' ja kaikkea tuollaista, toivoen että kaikki tämä vain katoaisi eri tasolle.

 

Olen opettanut monia ihmisiä todellisuuden eri tasoille, koska se mistä puhun tässä on vain alin taso.  Voin viedä teidät huipulle asti, mutta monet eivät koskaan pääse sinne asti pelkonsa vuoksi, tai koska haluavat ottaa mukaansa vanhojen mukavuuksien painolastin, vanhat uskonsa.  Sellaista lastia ei voi raahata etsien uutta tietoa.  Ei voi sanoa että haluaa uuden tiedon omine ehtoineen, haluaa totuuden omine ehtoineen.  Totuus ei tule tuolla tavoin.  Totuutta ei pääse pakoon.  Totuus on se mitä se on.  Se ei ole teidän, minun, ei kenenkään muunkaan.  Se vain on.  Sitä ei voi väärentää peittämällä sen vanhoilla vaatteilla tai mukavuuksilla tai tutuilla asioille.

 

Tulevissa puheissani, toivon johtavani teidät tämän kaiken yli, jos meidän sallitaan jatkavan, koska voimme kaikki aistia silmukan kiristämisen - ne jotka ovat hereillä, siis, voivat.  Ne jotka eivät pääse pidemmälle, ja palaavat takaisin siihen mikä vaikuttaa heidän aikaisempien uskojensa turvalta, toivotan heille parasta ja jätän heille seuraavan laulun.

 

Hyvää yötä ja kulkekoot jumalasi kanssasi.

 

(laulu - Simon & Garfunkel - Slip Sliding Away)

 

 

 

(Translation from English to Finnish by: Jouni Alhanen)