Alan Watt    Blurb (i.e. Educational Talk)

 

’Sinnikkäät Tuholaiset Ammattimaisen Voitonkeruun Alalla'

 

 

elokuun 1. päivä 2007

 

Keskustelu Copyright Alan Watt (Paitsi Musiikki, Kirjoista lainauksia ja Kuuntelijoiden kommentteja)

 

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

Hei ihmiset, olen Alan Watt ja sivuni ovat osoitteessa www.cuttingthroughthematrix.com sekä alanwattsentientsentinel.eu.  Tänään on elokuun 1. päivä 2007.

 

Tänään kuulette lisää Butch Chancellorin ja hänen vaimonsa Marthan tarinasta.  Olemme kuulleet jo yhden osan heidän ongelmistaan joista he kertoivat edellisessä keskustelussamme täällä, liittyen viranomaisiin jotka halusivat pitää Marthan sairaalassa ja siirtää hänet hoitokotiin, mutta kiitos kuuntelijoiden ja puhelinsoittojen ja kirjeiden, he muuttivatkin diagnoosinsa ja päästivät hänet kotiin.

 

Kuulette lisää siitä miten viranomaiset yhä käyvät heidän kodissaan väärin perustein, yrittäen päästä sinne, ja kaikista tempuista joita he käyttävät vanhempia ihmisiä kohtaan yrittäen huijata heidät päästämään heidät koteihinsa - ilman lupia jne, näitä hankaluuksia menneiltä ajoilta jolloin tarvittiin lupa päästä ihmisten koteihin.  Nyt se on heidän käytäntönään ja he vain tekevät niin.  Se on heidän mandaatissaan.  He ovat katsoneet niin paljon televisiota että jopa alokkaatkin näissä ammateissa luulevat etteivät tarvitse lupia.  Ainakin he yrittävät huijata kodinomistajia luulemaan ettei niitä tarvita.

 

Tässä tarina tähän asti.  Martha on kotona ja nämä tyypit ns. sosiaalipalveluista yrittävät päästä häneen käsiksi koska haluavat laittaa hänet hoitokotiin.  He eivät hellitä.  He haluavat sitä että yleisö voittaa heidät ja nousee heitä vastaan.  Nämä palvelut ovat nykyään viranomaisia, ja he yrittävät huijata ihmisiä uskomaan että heillä on enemmän valtaa kuin todellisuudessa on.  Valitettavasti fiktiivisten televisiodraamojen ja elokuvien ohjelmoinnilla ihmisillä on asioista usein väärä käsitys ja väärä näkemys todellisuudesta ja he uskovat näitä fiktiivisiä versioita.  He ovat katselleet kuinka poliisit kaatavat ovia ja menevät sisään.  He näkevät kuinka ammattitaitoisia ja välittäviä nämä terveydenhuoltoalan ihmiset ovat fiktiivisissä ohjelmissa, ja kaikessa on kyse vain havaintojen vääristymisestä.  Se on illuusio.  Huijaus. 

 

Nämä hahmot tekevät työtä terveydenhuoltoteollisuuden suuryrityksille.  Se on suuri bisnes jolla tehdään paljon rahaa kärsivien kustannuksella, ja käytännössä kiristyksellä.  Jos sinulla on rahaa ja vakuutus, sitten teistä pidetään huolta.  Jos ei, teidät heitetään kadulle kuolemaan roskakasassa.  Niin paljon he välittävät tässä nk. kehittyneessä sivilisaatiossa.

 

Tässä jatketta Butch Chancellorin ja hänen vaimonsa draamaan kun heitä ahdistelevat nämä ihmiset jotka yrittävät temppujaan oven edessä - poliisit piilossa kulman takana valmiina tulemaan nk. sosiaaliviranomaisen apuun, jos tämä nainen edes oikeasti oli sellainen.

 

Butch: Martha on yhdessä paikallisessa sairaalassa ja noin kaksi viikkoa sen jälkeen kun hän pääsi sieltä, ovelle koputtivat mies ja nainen, joka kiinnitti huomioni koska mitään aikaa ei ollut varattuna.  Ensimmäiset sanat naisen suusta, joka vaikutti olevan johtajana - ensimmäiseksi hän sanoi, "olemme sairaalan vanhuspalvelusta ja olemme täällä auttaaksemme teitä."  Tiesin että se oli valhe koska olin ollut aamulla puhelimitse yhteydessä sairaalaan eikä sieltä sanottu että ketään lähetettäisiin meille, joten olin suhteellisen tietoinen tästä henkilöstä joka halusi sisään.  "Haluaisimme teidän kutsuvan meidät sisään, haluaisimme tulla puhuaksemme kanssanne."  Ja sanoin, "minulla ei ole aikaa juuri nyt.  Jos teillä on esite voitte jättää sen meille."  Hän sanoi, "ei, emme tee sitä.  Me haluamme tulla sisään ja katsoa mitä voimme tehdä auttaaksemme teitä."  Sanoin, "Juuri nyt olen kiireinen enkä usko tarvitsevani mitään apua."  Ja hän alkoi vaatia ja sanoin hänelle, koska epäluuloisuuteni kasvoi koko ajan, sanoin, "Hetkinen, oletteko te jostakin hallituksen taholta?"  Hän sanoi, "olemme todella."  Sanoin, "Siinä tapauksessa tiedätte että tarvitsette luvan, eikö niin?"  Hän sanoi, "Ei ei."  Sanoin, "Teillä ei ole lupaa?  Teidän kannattaa sitten hankkia sellainen.  Ja muuten, kiitos kun olitte niin ystävällisiä että ilmoititte etukäteen."  Hän sanoi, "me yritimme soittaa mutta puhelin oli aina varattu."

 

Meillä on puhelinvastaaja ja hän olisi kyllä saanut yhteyttä, mutta joka tapauksessa hän lähti.  He menivät pois, ja viime viikolla, se oli kai heinäkuun 26. päivä, ovella koputettiin, ja sama nainen oli asialla.  Hän näytti olevan yksin ja alkoi sanoa jotain, sanoin, "odota vähän, anteeksi hetkinen."  Ja olin hankkinut videokameran, hain sen ja aloin filmata häntä, ja hän alkoi toitottaa, "mitä oikein teet?  mitä oikein teet?  mitä teet?"  Ja samaan aikaan kaksi poliisia tuli esiin.  Yksi oven molemmilta puolilta, he olivat olleet juuri näkymättömissä, ja nämä olivat isoja muskelipoliiseja.  Heidän univormunsa oli musta ja kysyin häneltä uudelleen mikä hänen nimensä oli koska halusin saada sen filmille, ja hän mutisi jotakin koska ei kai halunnut että se tallennettaisiin.  Kysyin heiltä kaikilta heidän nimiään ja he tekivät samoin, joten en saanut mitään millä tunnistaa nämä ihmiset.  Hän sanoi, "haluamme tulla sisään ja tarkastaa Marthan, vaimosi, voinnin."

 

Alan: Koska tämä tapahtui?

 

Butch: Heinäkuun 26. päivä.

 

Alan: Selvä, eli Martha oli kotona ja niin edelleen.

 

Butch: Martha oli kotona.  He aikoivat auttaa minua.  Nyt he halusivatkin auttaa Marthaa.  Selvä.  Sanoin, sanoin heille kaikille, puhuin heille kaikille yhtäaikaa ja sanoin, "te kai haluatte tulla sisälle, mutta te tunnette lain.  Ette saa astua kansalaisen kotiin ilman lupaa."  Ja tämä poliisi astui etualalle ja sanoi, "ellemme saa lupaa."  Sanoin, "ette saa."  Nainen sanoi, "pidätkö häntä vastoin hänen tahtoaan?"  Kysymys oli tolkuton, joten käännyin Marthaa kohti ja sanoin, "kulta, pidänkö sinua vastoin tahtoasi?"  Martha sanoi, "et."  No, se ei toiminut.  Mitä he nyt tekisivät?

 

"Teillä on varmasti - jos ette päästä meitä sisään" - sanoi heille "hankkikaa lupa."  Ja nainen sanoi, "teillä on jotain salattavaa tai päästäisitte meidät sisään" ja sanoin, "minäpä luulen että teillä on jotain salattavaa."  Hän sanoo, "ei meillä on vain mandaatti ja teen vain työtäni."  Halusin sanoa hänelle että noin sanottiin Nurnbergin oikeudenkäynnissäkin eikä se toiminut.

 

Alan: Hän ei olisi tiennyt mitä se tarkoittaa.

 

Butch: Ajattelin niin, ehkä hän ei tietäisi missä Nurnberg oli, joten ohitin kysymyksen ja annoin heille uuden oppitunnin luvista ja niiden käytöstä.

 

Alan: Niin, he eivät enää seuraa lakeja.  Heillä on vain käytäntöjä ja mandaatteja.

 

Butch: Niin, niin.  He eivät halunneet keskustella laista lainkaan.

 

Alan: Se on sellainen harmi, "laki", kuten tiedät.

 

Butch: He eivät kieltäneet että laki oli sellainen, mutta he yrittivät kiertää sen.  He yrittävät valehdella tiensä sisään ja jos se ei toimi, he peloittelevat ihmisiä, ja tämä operaatio oli pelkkää peloittelua.  Yhden tyypin niska oli isompi kuin hänen rintamuksensa.  Mutta ei puhuta siitä.

 

Alan: Niin, hänet on kai erityisesti suunniteltu työtään varten.

 

Butch: Niin, mutta ei puhuta niskan koosta eikä ÄOsta, Alan.

 

Alan: Se johtuu steroidien käytöstä.

 

Butch: No, se selittäisi asian.  He molemmat tekivät näin, ihmettelin sen tyypin kommenttia - he kukkoilivat ympäriinsä kuin ylisyötetyt kalkkunat.  Yhdessä kohtaa hänen mahansa työntyi ulos kun toinen piti rintaansa ulkona.  Ehkä hän ei ollut käyttänyt yhtä paljon steroideja.

 

Alan: Voi olla, nehän ovat kalliita.  Mutta veronmaksaja yleensä maksaa ne.

 

Butch: Steroideja käyttävä sormeili asettaan koko ajan, pistoolinkantaa.

 

Alan: Jotta hän löytäisi oman --

 

Butch: Heillä on herkkä liipaisinsormi.

 

Alan: Ei vaan, kyse on siitä että heidän on löydettävä lantionsa, jos ymmärrät, koska eivät näe sitä mahaltaan.

 

Butch: Joten hän kadotti pistoolinsa?

 

Alan: Niin juuri.

 

Butch: Ok, joo, tuo kyllä sopii kuvaukseen.  Ja niin tämä jatkui kunnes olin kolme kertaa luennoinnut heille lupien käytöstä.  Steroideja käyttävä nosti oikean kätensä ilmaan ja teki jonkun merkin.  Hän kohotti kaksi sormi.  Etusormi ja sen vieressä oleva, ja hän teki jonkinlaisen V-merkin, mutta koukussa, hän lähetti jollekin jonkun signaalin.  Mutta toinen oli mennyt pois näköpiiristäni oven taakse, mutta en usko että hän näytti merkkiä hänelle, joten heitä oli ehkä koko autollinen jossakin, en tiedä.

 

Alan: Olivatko he tavallisia poliiseja poliisien tapaan puettuina?

 

Butch: Heidän kauluksessaan oli SPD, Springfield Policen merkki.  Mutta univormu oli vanha hyvä natsien SS-asu.

 

Alan: Oliko housunlahkeet saappaiden sisässä?

 

Butch: Ei ollut.  Kerroin kai aikaisemmassa haastattelussa että yksi heistä oli sellainen, mutta näillä ei ollut kiiltäviä saappaita.

 

Alan: He olivat sitten alemman tason erikoisjoukkoja.  Sellaisia kuin haluaisivat olla oikeita mutta luultavasti reputtivat painonsa takia.

 

Butch: Joo - mitä kiiltäviin saappaisiin tulee - olisin huolissani siitä.  Jos on Ilmavoimien 82. osaston poikien kanssa he tekevät jotain pahaa maajoukoille jotka kiillottavat saappaansa.  Niin tehtiin minun aikanani.  Ilmavoimat ovat yksinäisiä tyyppejä ja heillä oli lupa kiillottaa saappaansa.  Mutta he lähtivät enkä ole kuullut heistä sen jälkeen.  Joten siinä kaikki.

 

Alan: Poliisi lähti ensin ja feminatsi jäi vielä?

 

Butch: Feminatsi lähti heidän kanssaan.

 

Alan: Sinulla on koko kohtaus nauhalla?

 

Butch: Joo.  Minulla on se nauhalla ja kunhan saan tehtyä siitä DVDn, lähetän sen sinulle.

 

Alan: Sinulla on siis kuvia myös siitä kun he sormeilevat asettaan?  Heidän kätensä on aseella ja kaikki muu?

 

Butch: Joo, se onnistui oikein hyvin.  Itse asiassa, minulla on siitä joitain kuvia.  Jos voisin lähettää ne sinulle jotenkin liitetiedostoina...

 

Alan: Voit kyllä.

 

Butch: Ymmärrän ettet välttämättä halua käyttää liitetiedostoja.

 

Alan: Jos tiedän keltä ne tulevat, voin avata ne.

 

Butch: Kerron sitten keneltä se on ja sisällytän siihen kuvia siitä kun hän sormeilee asettaan, hänen kasvoistaan ja kaikkea tuollaista.

 

Alan: Onko sinulla ääni siinä myös?

 

Butch: Ääni on kuvaa parempi koska unohdin välillä kameran kun puhuin heidän kanssaan.

 

Alan: Joo, ymmärrän.

 

Butch: Minulla on kuvia heidän kengistään.

 

Alan: Kengistä, näit ne kiillotettuina ja kaikkea.

 

Butch: Niin.  Mutta ajattelin asiaa ja päätin että minun on paras hankkia kopio heidän raportistaan.  Poliisien raportithan ovat julkisia, eikö niin?

 

Alan: Kyllä niiden pitäisi olla.

 

Butch: Tiedän.

 

Alan: Ne olivat ennen.

 

Butch: Pyysin yhtä ja ilmeisesti ei enää.  Aina kun soitin siitä, poliisiasemalta sanottiin minulle, "teidän on tultava asemalle saadaksenne sen."  Sen tietysti oli tarkoitus lannistaa minut, ja sanoin, "no, asia on niin että olen sidottuna kotiini, mutta voinko sen tehdä postitse?"  Hän sanoi, "hetkinen", ja laittoi minut odottamaan kohtuulliseksi ajaksi, ja palatessaan hän sanoi, "mikä raportin numero on?"  Sanoin, "siksi soitan teille."

 

Alan: Miksi hän pyysi raportin numeroa?

 

Butch: Niin hän pyysi minulta sitä ja sanoi sitten, "ettekö saanut - se on sinisessä lapussanne.  Ettekö saanut sinistä lappua?"  Hän sanoi, "Ei, ei kukaan minulle antanut sellaista."  Sitten hän sanoi, "jos teillä ei ole sinistä lappua, ette saa raporttia."  Sanoin, "hetkinen.  Sanotteko että seuraavan kerran kun he tulevat tänne, minun on pyydettävä jotain sinistä lappua?"  Hän sanoi, "ei, eivät he anna sitä."

 

Alan: Tuossa tämän typeryyden kauneus on.

 

Butch: Eli tästä ei pääse mihinkään, Alan.  Katsoin maailmaa kauan George Orwellin perspektiivistä, mutta luulen että se on jo mennyttä.  Meidän on nyt katsottava maailmaa Franz Kafkan näkökannalta.

 

Alan: Niin kai, ja otettava hiukan LSDtä, se voisi auttaa.

 

Butch: Se auttaisi.  Jos saisin kunnon annoksen, voisin koputella --

 

Alan: Näkisit maailman aivan uudella tavalla.

 

Butch: Olisiko kai helpompi hyväksyä kaikki.

 

Alan: Silloin olisit nähnyt lumikin ja pari hammaskeijua.

 

Butch: Juuri niin, kaikki olisi sitten hyvin.  Ymmärrän asian niin että he yrittävät huijata tiensä sisälle, ja mitäs tässä - seniili vanha ukkeli, eikö niin?  Helppo kohde.

 

Alan: Eläthän toista lapsuuttasi, etkö tiennyt?

 

Butch: Niin.  Joten mennään sinne ja huijataan ukkoa, ja kun pääsemme hänen taloonsa otamme mitä haluamme tai jätämme mitä haluamme.  Raivaamme hänet pois tieltä, ja jos se ei toimi pelästytämme hänet kuoliaaksi.  En tiedä mikä kolmas vaihe sitten on.

 

Alan: Eikö se feminatsi sanonut että halusi vaimosi hoitokotiin?

 

Butch: Ei, hän ei sanonut sitä.  Siitä luultavasti on kyse - sairaalasta ja muualta ihmiset ovat kyllä sanoneet sitä.  Mutta hän yritti huijata minua aikaisemmin ja tajusi kai että se olisi väärä asia josta aloittaa.  Uskon että se on heidän tarkoituksensa.

 

Alan: Eikö hän valehdellut siitä kuka hän aluksi oli?

 

Butch: Joo.

 

Alan: He eivät pysty edes sanomaan miltä taholta ovat.  Ja jos et hyväksy heidän valheitaan, tai näytät ettet usko niitä, sitten he käyttävät isoja poikia - steroidipoikia päästäkseen teihin käsiksi.

 

Butch: Niiden kanssa he tulivat mutta eivät halua että siitä on kirjallisena, Alan.

 

Alan: Ei, siitä ei ilmeisesti tehty raporttia.

 

Butch: Niin ymmärsin asian.

 

Alan: Luulin että noin tekevät vain poliitikot.

 

Butch: Niin kai.  Hän sanoo, enkä ymmärrä tätä juttua, Alan, miksi.  Siis minähän näin heidät ja minulla on filmiä tapahtumasta.  Mikä salaisuus se on?  Naapurikin näkivät sen jos katselivat.

 

Alan: Luultavasti katsoivatkin.

 

Butch: Se oli noin kuuden aikaan illalla ja --

 

Alan: Sinä ja sinun kamerasi koitte hallusinaation.  Niin asia esitettäisiin oikeudessa.

 

Butch: Eli tämä tyyppi sanoin minulle näin, hän sanoi etten saa raporttia jos minulla ei ole sinistä lappua.  Ei ole raporttia.  Sanoin, "ymmärsinkö siis oikein, teillä ei ole raporttia siitä että nämä ihmiset olivat paikalla?"  Hän sanoi, "en sanonut niin, en sanonut niin."  Hän sanoi, "mutta raportti ei ole julkinen."

 

Alan: Se on yksityinen raportti, yleisöstä pidetään yksityisiä arkistoja.

 

Butch: Niin.

 

Alan: Nuo tyypit - heillähän oli merkitkin kauluksessaan, eikö niin?  Oliko heidän numeronsa siinä myös?

 

Butch: Heillä oli laatta mutten nähnyt sitä.  Hiukan lähemmäksi --

 

Alan: Jos suurennat kuvaa niin --

 

Butch: Siinä olisi laattanumero.  Mutta minulle on sanottu että näinä päivinä monilla ei ole sellaista laatoissaan.

 

Alan: Tai he poistavat sen.  Ne jotka laitetaan neulalla kiinni, he ottavat ne pois ennen paikalle tuloa jotta et tiedä sitä.  Ne kaikki ovat "palveluita", ymmärräthän.  Nämä ovat palveluita.  He tulevat katsomaan josko haluaisit heidän palvelujaan, kuten terveyspalveluja tai poliisipalveluja.

 

Butch: Me tulimme palvelemaan teitä.  Ulkomaalainen termi.

 

Alan: Niin minunkin mielestäni.  Uskomatonta mitä he tekevät ja että näin tapahtuu joka päivä kaikkialla eri ihmisille.

 

Butch: Niin.  Ymmärsin yskän.  En minä ole ainutlaatuinen, tämä on normaali käytäntö.

 

Alan: Ongelma on ettet katso tarpeeksi televisiota.

 

Butch: Piilossa oven kulman takana, he varmasti harjoittelevat sitä.

 

Alan: Jos katsoisit enemmän television fiktiota ja dekkareita ja sairaalasarjoja ja draamoja, tottelisit mitä sinulle sanotaan, ja sinun ohjelmointisi ei ole tarttunut kunnolla.

 

Butch: Totta.

 

Alan: En tiedä onko siitä jo laki - että pitäisi katsoa tietty määrä televisiota per viikko, tai jotakin.

 

Butch: Minä olen laiminlyönyt televisio-ohjelmani.

 

Alan: Indoktrinaatiosi.  Ja nyt et ole yhteistyöhaluinen.

 

Butch: Niin.  Jos ohjelmointini vaan olisi kunnossa, ja ehkä jotain laillisia lääkkeitä vielä.

 

Alan: Vaikka sitä hammastahnaa joka kiellettiin sairaalassa jota he sitten antoivat Marthalle.

 

Butch: Haluat siis tietää siitäkin.  Selvä, se on nyt sivuillani, siitä on kuva ja pieni juttu sivuillani.  Kerronko siitä?

 

Alan: Kerro vain.

 

Butch: Se on sivuilla vetzine.blogspot.com.  Se liittyy Veteran's Magazineen.  Siellä on pari artikkelia ja laitoin sinne kuvia siitä myrkkytahnasta.  He antoivat sitä hänelle kotiin tuotavaksi.  Tämä on siis kiinalaista hammastahnaa.  Martha tuli kotiin 15. päivä ja kesäkuun 1. päivänä FDA julkisti varoituksen että kaikkien pitäisi heittää se tahna pois.  Mutta he antoivat sitä sairaalasta vielä 15. päivä.

 

Alan: Sairaalathan ovat asiantuntijoita, he tietävät nämä jutut, ymmärräthän.

 

Butch: Joo, heidän pitäisi ainakin tietää mitä FDA sanoo, mutta FDAkin on melko vaisu koko jutusta.  Oli neuvo että ne pitäisi heittää pois.  Mutta kanadalaiset kielsivät kaikki kiinalaiset hammastahnat, joten he kohtelevat väestöään hiukan paremmin.

 

Alan: En tiedä.  Luulen että saamme paremmanlaatuista suihkutusta taivaalla kuin te.

 

Butch: Ah, selvä.  Voitatte meidät siinä.  Ehkä ette tarvitse sitä hammastahnaa sitten, Alan.

 

Alan: En usko että tarvitsen.

 

Butch: Saatte kai saman nuuskimalla heidän suihkutuksiaan.

 

Alan: Niin juuri, luulen että siinä on jälkiä myös rauhoittavista.  Ihmiset väsyvät niin helposti nykyään.  Meitä rauhoitetaan ja pidetään tyytyväisinä tulevia muutoksia silmällä pitäen.

 

Butch: Niin.

 

Alan: Miten Martha muuten voi?

 

Butch: Hän voi ihan hyvin.  Hänen voimansa ovat palaamassa, hän oli heikossa kunnossa kun palasi sairaalasta.  Hän on saamassa voimansa takaisin ja meillä on ollut ensiluokkaisia terveysalan ihmisiä jotka ovat olleet auttamassa häntä, ja he ovat todella hyviä.  He siirtävät taivaan ja maan pitääkseen hänestä huolta ja jos heilä ei ole mitään tekemistä he käyvät talon läpi siivoten ja pyyhkien pölyjä.

 

Alan: Minäkin tarvitsisin tuota.

 

Butch: Sanoin palvelua johtavalle naiselle että menisin vaikka naimisiin hänen kanssaan.  He tekevät mitä vain, Alan.

 

Alan: No niin, onhan olemassa joitain hyviäkin ihmisiä.

 

Butch: Niin on, mutta näitä huonoja omenoita on enemmän kuin uskoisi.

 

Alan: Ne omenat menevät töihin jossa saavat määräillä koska pitävät vallasta.  He eivät tee mitään pitääkseen toisista huolta.

 

Butch: Ei, sitä he eivät tee.

 

Alan: He pitävät määräilemisestä.  He nauttivat siitä kun näkevät ihmiset peloissaan koska heillä itsellään on ongelmia tietyissä asioissa.

 

Butch: Juuri niin.  Olen varma että joidenkin ihmisten kohdalla se toimiikin.  Kuvittele nyt joku vanha ukko joka on sairas ja väsynyt, voimmehan kohdella häntä miten tahansa.

 

Alan: Niinkuin television draamoissa.  He ovat hölmöjä ja mumisevat.  Ihmiset eivät puhu vanhetessaan.  He mumisevat ja ovat hämmentyneitä, etenkin jos sanoo, ei, ette voi tulla sisälle.  Pakkohan sinun on olla hämmentynyt.  Sitten alat vielä puhua laista, joten kärsit varmasti hallusinaatioista ja kuulet ääniä.

 

Butch: Totta, nuoret eivät koskaan puhu laista.

 

Alan: Eivät.

 

Butch: Joten seniiliys kai ilmenee siten.

 

Alan: Niin kai.  Tämä vapaus tai se että muistaa sellaisen ajan jota ei enää ole.

 

Butch: Se on kai osa tätä juttua.  Hyvä pointti että asiat ovat luisuneet niin paljon elämäni ja tietoisuuteni aikana.  Kun olin lapsi, emme koskaan nähneetkään poliiseja.  Ei koskaan, en nähnyt, ja minä kasvoin maaseudulla.

 

Alan: Missä asuit?

 

Butch: Maatilalla.

 

Alan: Missä osavaltiossa?

 

Butch: Missourissa.  Ozarksin pohjoisrajalla, enkä nähnyt riistanvartijaa ennen kuin olin 21 - itse asiassa vieläkin vanhempi.  Olin kai 31-vuotias kun näin sellaisen.  Olin kuullut yhdestä joka oli tullut sinne ja hänet oli ajettu tiehensä.  Riistanvartijaa ei sitten koskaan näkynyt.  He ottivat hänen hattunsa ja paskansivat siihen.

 

Alan: Hän kai yritti työntää uusia lakeja ja sääntöjä heidän niskaansa.

 

Butch: Niin, yritti sanoa ihmisille että he eivät saaneet ampua peuroja, ja he suuttuivat.  Jotain tuollaista.  En tiedä kauanko sitten kesti että he saivat sinne tyypin joka pysyi.

 

Alan: Vaati vuosikausia propagandaa ja televisiota ja luonto-ohjelmia joilla muutettiin ihmisten asenteita ja sitä miten he näkevät asiat.  Siitä oli kyse.

 

Butch: Maailma oli erilainen, Alan.  Ja tämä spiraali alaspäin näyttää minusta nopeutuvan.

 

Alan: Meillä on sukupolvi joka on kasvanut television kanssa.  Kasvanut koulun propagandan alaisena ja luonto-ohjelmien alaisena ja he uskovat että asiantuntijoiden pitäisi johtaa maailmaa, ja meidän pitäisi vain tehdä mitä käsketään, koska olemme ongelma.

 

Butch: Niin, ja Bambia ei saa ampua vaikka lapset olisivatkin nälissään.

 

Alan: Niin juuri.  Koska Bambikin on ihminen myös, sarjakuvien mukaan - ja puhuu ihmisten kieltä.

 

Butch: Joten asiat ovat menossa helvettiä kohti.

 

Alan: Entä, kuka hän sitten olikin, oliko hän sosiaalityöntekijä vai teeskentelikö vain sellaista?  Mitä hän sanoi vaimosi tilasta ja mainitsit hänen lyhytkestoisen muistinsa, vai mitä se oli?

 

Butch: Tämä oli aikaisemmin kun Martha oli sairaalassa.  Lääkäri jonka luo veimme hänet, ja nämä ihmiset sairaalassa sanoivat myös että Martha on dementoitunut.  Marthalla on ollut ongelmia lyhytaikaisen muistinsa kanssa 13 vuotta ja hän on nähnyt paljon eri lääkäreitä, mutta kukaan ei koskaan ole sanonut että hän on dementoitunut ennen kuin nämä ihmiset pääsivät häneen käsiksi, ja sitten he sanoivat niin, ja sehän kuulostaa pahalta, ja mikä Marthan lyhytaikaisen muistin menetyksen takana on?  Hän ei muista paljona siitä mitä tänä päivänä tapahtuu, mutta muistaa kaiken lapsuudestaan eiliseen asti.  Se on seurasta hänen aikaisemmista vahingoistaan 13 vuotta sitten.  Kun hän palasi sairaalasta 13 vuotta sitten --

 

Alan: Kun he olivat poranneet reikiä hänen aivoihinsa.

 

Butch: Niin, he työnsivät piikin hänen päälakinsa läpi silloin.

 

Alan: Tuo useinkin aiheuttaa ongelmia muistin kanssa jälkeenpäin.

 

Butch: Niin, he työnsivät piikin aivojen keskikohdan läpi, puristaen kasvainta, aina selkärankaan asti, ja sitten, varmistaakseen, hän teki sen uudelleen ja se aiheutti hänelle paljon ongelmia, ja kun hän palasi sairaalasta hän oli menettänyt viimeisen viiden vuoden tapahtuman suunnilleen.  Siltä se näytti silloin, ja hän voi sanoa mitä tahansa eilisestä, mutta ei muista paljon siitä mitä tänä aamuna tapahtui.  Onko se joku rikos jotta hänet pitää heittää hoitovankilaan sen vuoksi?

 

Alan: Ihmettelin sitä.  Tämä on kai uusi laki josta meille ei ole kerrottu että jos olemme dementoituneita ja meidät on laitettava hoitokotiin --

 

Butch: Niin.

 

Alan: Jos on - siis herranen aika.  Minä olen kärsinyt huonosta muistista lapsuudesta lähtien koska olen niin ajatuksissani.  En huomaa puoliakaan kaikesta mitä ihmisten enemmistö huomaa.

 

Butch: Jos ei kiinnitä asioihin huomiota, paljon huomiota, ei asia pysy muistissa.

 

Alan: En koskaan edes muista syntymäpäivääni.  En milloinkaan, koska se on minulle merkityksetöntä.

 

Butch: Jos ei ole tapaamista tai jotain, sehän on heidän normaali testinsä, "mikä päivä on?"  "Mikä päivämäärä on?"  En tiedä koska en kiinnitä siihen huomiota jos minulla ei ole erityistä syytä.  Minäkin reputtaisin sen testin.

 

Alan: Paljon parempi kun meillä kaikilla on aivosiru ja olemme kyborgeja.

 

Butch: Näin juuri jotakin netistä tuosta aiheessa - he ovat sanoneet antavansa sirun sotilasjoukoille.  Olet ehkä lukenut saman.

 

Alan: Tiedän että se on jo tehty erikoisjoukoille.  Siellä heille annetaan aluksi seurantasirut, ja tuo tehtiin vuosia sitten.

 

Butch: Tässä oli kyse aivosiruista ja se tullaan tekemään viiden vuoden sisällä tai jotakin tuollaista.  Ne ovat jo toimivia ja ne tullaan ottamaan käyttöön.  Lähetän sinulle siitä emailissa jos olet kiinnostunut.

 

Alan: Toki.

 

Butch: Näin sen netissä eilen.  70-luvulla heillä oli jo näitä seurantasiruja.  Yksi sisarenpojistani oli lääkintämies ja hänet määrättiin hammaslääkärin apulaiseksi.  Hän tarkasti yhden tyypin hampaita ja huomasi suuren mustan pilkun hänen ylähampaidensa takapuolella, ja siellä oli musta naru tai johtoja hampaan sisäpuolella.  Hän alkoi tutkia sitä ja tämä tyyppi raivostui ja alkoi kiroilla, ja työnsi hänet pois ja kutsui pomonsa paikalle.  "Olen pahoillani, sinun ei pitänyt hoitaa tuota kaveria.  Hän on Vihreissä Bareteissa ja minun on tarkoitus hoitaa heidät, joten unohda että tämä edes tapahtui."  Ilmeisesti sitä tehtiin jo silloin vaikkakin karkeasti.

 

Alan: Tiedän että niitä käytettiin ensimmäisen Persianlahden sodan aikaan Erikoisilmavoimien joukoille, ilmeisesti niitä laitettiin heidän kulmakarvojensa alle.

 

Butch: McVeigh valitti kivusta takapuolessaan.  Siitä oli kaikissa sanomalehdissä ja niissä sanotaan että no nyt tiedämme että hän on hullu.

 

Alan: Ensi kertaa sitä käytettiin jo 60-luvulla, Britanniassa ja joissakin Euroopan maissa tuli ilmi uusi psykiatrinen ilmiö, kun ihmisiä otettiin mielisairaaloihin, he valittivat että heitä hallittiin tietokoneiden kanssa kehoon istutettujen sirujen avulla.  Yleensä selkärangassa, ja ainoa asia joka heillä oli yhteistä oli se että he kaikki olivat olleet pienissä leikkauksissa ollessaan armeijassa, ja he olivat asiasta vakuuttuneita.  60-luvulla, hyvin harvat tiesivät tietokoneista ja sellaisista.  Se oli erikoistunut ala ja nämä olivat tavallisia ihmisiä pienistä kaupungeista ja kylistä.  Ennen sitä skitsofrenia ilmeni uskonnollisiin ilmiöihin liittyvinä hallusinaatioina; ja yhtäkkiä kyse olikin kehoon istutetuista mikrosiruista joiden he luulivat hallitsevan heidän toimiaan.  Uskon että näitä testattiin jo 60-luvulla.

 

Butch: Uskon että olet oikeassa, kuulostaa järkeenkäyvältä.  Ennen kuin he sanovat, "nämä otetaan käyttöön viiden tai kymmenen vuoden kuluessa," ne ovat olleet olemassa jo parikymmentä vuotta.

 

Alan: Juuri niin.

 

Butch: Mutta me emme tiedä niistä.

 

Alan: Me saamme tietää viimeisenä koska kaikki mitä me näemme ja mistä meille kerrotaan on jo ikivanhaa.  Ne joita meihin lopulta tullaan laittamaan ovat paljon kehittyneempiä.  Nanoteknologiaa.  Nano-kokoista teknologiaa ja ne voidaan antaa rokotusten yhteydessäkin, emmekä tietäisi siitä mitään - ne ovat niin pieniä.

 

Butch: Ehkä niitä voitaisiin levittää tuulen mukana jos ne heitettäisiin lentokoneista, ihmiset voisivat hengittää ne sisäänsä.

 

Alan: Toinen teknologia jonka olemassaolo on myönnetty voi muodostaa kehon sisällä mikropiirin, nämä sirut löytävät toisensa ja uudelleenmuotoutuvat täydelliseksi piiriksi tai tietynlaiseksi erikoistuneeksi piiriksi.  Ne voivat tehdä tuon.

 

Butch: Ne voisivat tehdä mitä tahansa sitten sisällä ja ihminen olisi yksi sotku.

 

Alan: Ne ovat paljon tehokkaampia kun saamme aivosirut.  Meillä ei tule olemaan lyhyt- eikä pitkäaikaista muistia.  Kukaan ei tule unohtamaan kenenkään syntymäpäivää tai hääpäivää eikä mitään vuosipäivää koska häitä ei tule olemaan muutenkaan, ja ohjelmointimme tulee keskustietokoneesta.  Niin tehokasta se tulee olemaan.

 

Butch: Jos he eivät halua ihmisen muistavan kenen kanssa hän on naimisissa - voisi olla naimisissa aivan toisen ihmisen kanssa.

 

Alan: Aivan niin, tuo on totta.  He voisivat ohjelmoida uudelleen ja antaa ihmiselle täysin uuden muistin siitä kuka hän on.

 

Butch: Ajattelepa vain tätä.  Miljoonilla ihmisillä voisi olla sama ohjelmointi, sama muisti.  Eikö se olisikin hienoa?

 

Alan: Aivan niin, standardisointia.

 

Butch: Ja Bill Gates johtaisi koko hommaa, voi kuvitella mikä sotku siitä tulisi.

 

Alan: William Portinvartija, mielenkiintoinen nimi.  i am will (will i am) gatekeeper (gate=portti, keeper=vartija, pitäjä).

 

Butch: Käyttöjärjestelmä kaatuisi kaiken aikaan.

 

Alan: Niinpä.

 

Butch: Ja sitten pitää bootata aivosiru.

 

Alan: Niin, ja sekin on suunnitelmissa, ja sitten kaikki New Age-ihmiset voivat olla yhtä.  He ovat halunneet olla yhtä jo pitkän aikaa.

 

Butch: Sitä he ovat muutenkin halunneet.

 

Alan: Niin, meistä kaikista tulee yhtä.  Eikö ole hienoa.  Yksi iso onnellinen yksi.

 

Butch: Borgit.

 

Alan: Paitsi eliitti joka myöntää että he eivät ota sirua.

 

Butch: Eiväthän he sitä haluaisi.  He ovat ne jotka määräävät ohjelmoinnista ja tehtävistä.  Ei olisi tuotteliasta istuttaa sirua heihinkin.

 

Alan: He ovat jo sanoneet että yksilöllisyyttä ei tule olemaan kun sirut on laitettu.  He ovat sanoneet että väestö ei tule tarvitsemaan sitä koska hallitukset tekevät päätökset heidän puolestaan, mutta eliitin on itse säilytettävä selviytymisvaistonsa ja itsenäisyytensä - he eivät ota sirua.

 

Butch: Luonnollisesti niin.

 

Alan: Mutta kaikki pienet ihmiset tulevat olemaan tehokkaampia ja tuotteliaampia, eikä heidän tarvitse --

 

Butch: Onnellisia.

 

Alan: Itse asiassa he eivät tule tietämään mitä onnellisuus on, koska he eivät tule tietämään yhtään mitään.  He ovat pelkkä ohjelma ja heitä voitaisiin käyttää jonkun ladon purkamisessa ja sitten heidät voidaan ohjelmoida uudelleen ja he ovatkin kävelemässä kuussa jonkun filmitähden kanssa tai jotakin, oman päänsä sisällä.  Meiltä ei enää silloin tarvitse kysellä olemmeko tyytyväisiä työhömme, ja tuota kutsutaan tehokkuudeksi ja kehitykseksi.

 

Butch: Silta Kwai-joen Yli, "Oletteko tyytyväisiä työhönne?"

 

Alan: Niin juuri.  Oletteko tyytyväisiä työhönne, ja ihmiset vastaavat kuten Borg, ja sanovat, "Aivan varmasti.  Olemme yhtä ja kaikki on hyvin maailmassa."  Mikä ihmeellinen maailma se tulee olemaankaan.  Tiedäthän että ihmiset tulevat suostumaan tähän vähän kerrallaan vapaaehtoisesti, kuten Borgit?

 

Butch: Niin, se on kaikkein oudoin juttu tässä, Alan, ja ihmiset tulevat jonottamaan Wal-Martille saadakseen sirunsa.

 

Alan: Juuri niin.  Etenkin jos heille sanotaan että se on ilmainen, kuten flunssarokotteetkin.  En ollut uskoa sitä.  Kaiken propagandan jälkeen ja he käyttävät samaa peloittelutaktiikkaa joka vuosi.  Ehkä rokotteita ei ole tarpeeksi ja sitten vanhukset jonottavat jossakin osavaltiossa ja tappelevat jonossa toistensa kanssa päästäkseen saamaan rokotuksensa äkkiä.  Ajattelin että kyse voisi yhtä hyvin olla aivosirusta ja näin tulee tapahtumaan senkin kanssa.

 

Butch: En ota mitään rokotteita enkä ole missään tekemisissä lääkärien kanssa jos voin välttää sen näinä päivinä.  Ei voi tietää mitä he tekevät.

 

Alan: Ongelma on etteivät he itsekään tiedä.

 

Butch: Eivät niin.  He ovat kyllä innoissaan viimeisimpien elohopea-rokotteiden antamisesta eivätkä he edes lue että paketin päällä sanotaan niissä olevan elohopeaa, tai tiedä että se on vaarallista.  Monet heistä ovat yhtä zombiemaisia kuin muukin väestö.  Kotiin mennessään he tuijottavat samaa telkkaria kuin muutkin, eikö niin?

 

Alan: He saavat saman indoktrinaation yliopistosta, ja eihän heidän professorinsa valehtelisi?  Se ei tule heille mieleenkään.  Heille ei tule mieleen että heitä huijattaisiin eikä heillä ole kykyä analysoida näiden rokotteiden sisältöä itse.  Kaikki perustuu luottamukseen.  Kun ne lähetetään labrasta kaikki on ehdollistettu saman koulutuksen mukaisesti luottamaan niihin, niiden tarkoitus on tämä ja mitä sitten paketin päällä lukeekin.

 

Butch: He hermostuvat jos heiltä alkaa kysellä jotakin.

 

Alan: Niin, kuten "miksi kysyt tuota?  Olet vain yksinkertainen aateliton."  He hermostuvat jos heiltä kysyy jotakin joka on liian hölmöä jotta siihen voisi vastata.  Se on ongelma.  He eivät osaa kertoa - on vaatinut vuosien koulutuksen että heitä on huijattu siten.  Ja on vaikea selittää sitä hölynpölyä aatelittomalle.

 

Butch: Tuo on totta, eikö sitä muutenkaan haluaisi vastata koska aatelittoman pitäisi pysyä omalla paikallaan.  Hänen on katsottava sinuun ylöspäin ja luotettava sinun sanaasi.

 

Alan: Tuota opetettiin lääketieteellisessä että heidän on omaksuttava ylivertainen asenne, koska sanottiin että on tärkeää että potilas tottelee heitä ja uskoo heihin.

 

Butch: En ole kuullut tuosta, Alan, mutta sekin on järkeenkäypää.  Se vastaa asianajajia.  He tekevät niin, ja he oppivat sen koulussa.  Sitä kutsutaan asiakkaan hallitsemiseksi.  He puhuvat siitä omassa piirissään ja lakimies joka meillä oli vuosia sitten Marthan puolesta kertoi minulle siitä.

 

Alan: Etkö yrittänyt haastaa heitä kun he olivat aiheuttaneet sen lyhytaikaisen muistin menetyksen hakkaamalla reikiä hänen aivoihinsa?

 

Butch: Joo, joo.  Siitä saakin koulutusta.  Yritä haastaa lääkäri oikeuteen ja katso mitä tapahtuu.  Häneltä lipsahti tuo juttu asiakkaan hallinnasta.  Hän oli vihainen minun kanssani koska en suostunut johonkin.  Hänen lakimiestoverinsa sanoivat minulle niin ja hän itse sanoi niin.  Hän sanoi että oli menettänyt hallintansa asiakkaastaan.  Mutta, minun näkökantani on että minä olen asiakas ja maksan rahani sinulle, hyypiö - minä tässä olen hallinnassa, mutta näille tyypeille koulutetaan tätä.

 

Alan: Sinun on tarkoitus luottaa häneen.

 

Butch: Hän sanoi haluavansa hallintaa.

 

Alan: Se tarkoittaa että olet jo menettänyt uskosi.

 

Butch: Esitin kysymyksiä enkä suostunut tekemään mitä hän sanoi ilman selityksiä.  En muista vastausta, mutta niin se tapahtui, ja myöhemmin puhuin toisen asianajajan kanssa ja hänkin alkoi hermostua samalla tavalla kertoessaan minulle siitä, ja minä sanoin, "jos aiot vedota asiakkaan hallintaan, voimme lopettaa tähän paikkaan."  Hän sanoi, "meidän on oltava asiakkaamme hallinnassa, ja sen tulemme saamaankin."  Sanoin, "ette kyllä ole minun hallinnassani."  Haastattelin häntä josko palkkaisin hänet vai en, joten lähden hänen toimistostaan.  Väsyin häneen, mutta he kaikki ovat samanlaisia.  He saavat saman koulutuksen.  Omaa paikkaansa ei paranna sillä että menee toisen asianajajan luo.

 

Alan: Mitä lopussa tapahtui?  Etkö käynyt läpi aika monta tuollaista juttua?

 

Butch: Joo.  Kaikkiaan olimme kuudesti oikeudessa kuuden vuoden aikana, ja lopulta tuli ilmi että sitä ei päästettäisi oikeudenkäyntiin asti.  Se on läpihuutojuttu.  Heille pitäisi vain näyttää röntgenkuvia tai CAT-kuvia ja MRI-kuvia - näyttää se haava ja tiedämme kuka sen aiheutti, ja haava on paikallaa, ja juttu on ohi, eikö niin?  He eivät aikoneet päästää sitä siihen asti.  Lopulta olimme uupuneita ja he olivat löytäneet Akhilleen kantapääni, ja tämä tietysti oli Martha, he halusivat lähettää hänet arvaa minne?  Psykiatriselle klinikalle ja tutkia hänet.  Olimme tehneet tuon ennenkin ja he halusivat julistaa hänet kyvyttömäksi.  Ajatuksena oli --

 

Alan: Kyvyttömäksi julistettu ei voi haastaa oikeuteen.

 

Butch: Sama vanha juttu.

 

Alan: He tekevät reikiä aivoihin ja tekevät ihmisestä kyvyttömän jotta hän ei voi haastaa heitä oikeuteen.  Missä Perry Mason on kun häntä tarvitsee?

 

Butch: Joo, Matlock.  Minä haluan Matlockin.  Tuokaa Matlock minun luokseni.

 

Alan: Joku joka välittää eikä saa unta ennen kuin oikeus on tapahtunut.

 

Butch: Niin, nuo tyypit.

 

Alan: Kuten hyvää propagandaa ainakin.

 

Butch: En tavannut yhtä ainoaa asianajajaa joka vastaisi tuota kuvaa noiden vuosien aikana, ja tapasin heitä paljon.  Palkkasin monia ja annoin monille potkut ja he hermostuvat aina kun antaa potkut asianajajalle.  Menee jonkun toisen luo ja yrittää palkata häntä, eivätkä he ota juttua.

 

Alan: Veljeskunta.  Eikö vastaasi tullut jotain vakuutuksiin liittyviä skandaaleja kaiken tämän aikana?

 

Butch: Joo, joo.  Jos joku haluaa tietää mitä monien juttujen kanssa tapahtuu, jos on joku joka on vahingoittunut jollakin tavalla ja näyttää siltä kuin heillä voisi olla käsissään oikeusjuttu, menkää nettiin ja kirjoittakaa Eric Moebius ja sen perään Yogurt Shop Murders (jugurttikaupan murhat).  Eric oli ilmiantaja joka sai selville vakuutusvuodoista - talletushuijauksista.  Se on tapa jolla pestään likaista rahaa ja hän paljasti sen Texasissa.  Hänet ajettiin sieltä pois ja hänet yritettiin tappaa.  Kuuntelin lyhytaaltoradiota tuona iltana, se oli joku ohjelma mutta en muista mikä, mutta hän oli siellä vieraana.  Se oli Alan Adaskin ohjelma.

 

Alan: Sinun kaukomuistisi toimii hyvin.

 

Butch: Luultavasti paremmin kuin lyhytkestoinen, Alan.

 

Alan: Mitä he sanoivat siitä että sinulla on dementia?

 

Butch: Soitin Alille ohjelman jälkeen ja hän saattoi minut yhteyteen - hän antoi tietoni ja puhelinnumeroni Moebiukselle.  Moebius soitti minulle ja kerroin hänelle Marthan tilanteesta.  Kerroin hänelle mitä epäilin hänen puheistaan että jotakin samankaltaista oli menossa meidän juttumme kohdalla, ja hän pyysi lähettämään dokumentit ja antoi minulle paikan johon faksata ne.  Faksasin ne hänelle ja noin viikon päästä hän palasi asiaan ja sanoi että se haisee talletushuijaukselta.  Sen tekemiseen on monia eri tapoja.  Se tapahtuu niin että joku järjestää että joku ihminen vahingoittuu pahasti tai murhataan, ja tämähän tekee oikeuteen haastamisen mahdottomaksi.  Se käy niin että joku haastaa jutun oikeuteen eikä siitä kerrota perheelle eikä puolisolle eikä kellekään muullekaan, ja tämä juttu hoidetaan taka-alalla ja miljoonia voidaan välittää tämän jutun kautta.  Rikollinen vakuutusyhtiö kiertää kaikki lakimiehet ja tuomarit ja muut.  Kaikki saavat osuutensa ja rahat palaavat rikollisen käsiin jolla oli likaista rahaa.  Mutta tähän on muutamia variaatioita miten asia voidaan hoitaa ja Eric on saanut ne selville.  Katso vain asiaa, se on saatavilla netissä.  Eric hävisi kuvasta enkä ole kuullut hänestä sen jälkeen.  Luulen että joku sai hänet käsiinsä, mutta en tiedä.

 

Alan: Ei ole väliä mitä katsoo tässä maailmassa, sama kuin fiktio jota meille syötetään televisiosta - kaikki on niin korruptoitunutta ja rikollista ja päinvastaista siihen verrattuna mitä fiktio kouluttaa meidät uskomaan, ja se mahdollistaa nämä uskomattomat huijaukset.

 

Butch: Aivan niin.  He voivat seistä aivan nenän edessä emmekä tiedä mitä on menossa.  Kaikenlaista voi tapahtua emmekä tiedä mistään, mutta näimme paljon tällaista noiden lakijuttujen vuosien aikana.

 

Alan: He haluaisivat kostaa sinulle siitä että olet julkistanut asioita juuri noita järjestöjä vastaan ja se on osa syytä miksi sinutkin on luokiteltu.

 

Butch: Olen varma että se on osa koko juttua, Alan.  Kun minulla oli oma ohjelmani, minulla oli paljon paikallisia vieraita täältä joiden lapset nämä samat ihmiset olivat vieneet.  He muuttavat nimiään usein.  Yhteen aikaan sen nimenä oli Department of Family Services (Perhepalveluiden Osasto), ja sitten he muuttivat sen Child Protective Services (Lastenturvapalvelut).  He perustavat pieniä alaryhmiä nimellisesti, koska samat ihmiset varastavat kuitenkin nämä lapset ja myyvät ne adoptio-markkinoille ja vievät heitä Lähi-Itään.  Jos he ovat vaaleita ja sinisilmäisiä, heidät voidaan myydä Lähi-Itään.  Minulla oli näitä ihmisiä ohjelmassani, monia ja he kertoivat tarinansa.  Annoin vain paikan jossa kertoa sen nettiradiossa.  He hakkeroivat radioasemankin.  He hakkeroivat puhelimeni ja tekivät kaiken mitä voivat häiritäkseen toimiani.  Jos minulla oli tärkeä vieras joka ei edes puhunut samasta asiasta he sekaantuisivat keskusteluun ja esittivät typeriä huomautuksia.  Terry Schindlerin isä oli ohjelmassani vieraana ja he tekivät niin.  Tämä on yksi juttu - he pitivät sitä -- mutta oli hauska jutella kanssasi ja pidä ruutisi kuivana.

 

Alan: Kuten myös.  Puhutaan uudelleen.

 

Butch: Hei nyt.

 

 

 

(Translation from English to Finnish by: Jouni Alhanen)