Alan Watt    Blurb (i.e. Educational Talk)

 

’Ukrainan Kansanmurha, Ukrainan Vapaamuurarien Vastainen Laki’

 

 

helmikuun 23. päivä, 2007

 

Keskustelu Copyright Alan Watt (Paitsi Musiikki, Kirjoista lainauksia ja Kuuntelijoiden kommentteja)

 

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

Hei.  Olen Alan Watt ja sivuni ovat www.cuttingthroughthematrix.com sekä .net, ja muutama muu osoite jotka on mainittu tuolla.  Tänään on helmikuun 23. päivä, 2007.  Lopettaakseni tämän viikon, olen ajatellut puhua tapahtumasta 20. vuosisadalta, joka on melkein kadotettu massiivisten kahakoiden joukkoon ympäri maailmaa sinä aikana, halki Euroopan etenkin, ja tämä on Ukrainan nälänhätä.

 

Ukrainalaisilla oli erittäin vaikeat ajat, ensin heitä mätki kommunisti-järjestelmä, neuvosto-järjestelmä, ja lopulta maasta tuli taistelukenttä.  Kun Neuvosto siirtyi Toisen Maailmansodan aikaan kun natsit myös liikkuivat, ja ihmisiä jotka elivät maaseudulla teurastivat molemmat puolet.  Hirvittäviä tapahtumia jotka on täysin ohitettu, kuten yleensä teemme tässä hienossa maailmassamme, jossa kiellämme kaiken epämieluisan ja se vain lakaistaan maton alle.

 

Olemme niin kaukana, nk. sivistyneissä maissa, sodan kauhuista että ne eivät ole edes todellisia suurimmalle osalle ihmisistä.  Ihmiset tänä päivänä eivät erota totuutta ja fiktiota toisistaan.  Olemme nähneet niin monien ihmisten räjähtävän elokuvissa, hyvin realistisissa sellaisissa, ettemme erota niitä enää.  Se ei tarkoita mitään ja siksi kauhua voidaan toistaa.  Se on helpompaa tehdä pahaa aavistamattomalle sivistyneelle väestölle jotka joutuvat shokkiin kun jotain tapahtuu.

 

Ukrainalla oli laajoja peltoja ja pienmaatilanomistajia, jotka asuivat siellä sukupolvien ajan, rakensivat talojaan, olivat itseriittoisia ja itsenäisiä.  Rikas kulttuuri, mutta darwinisteille ja antropologeille jotka loivat natsi- ja neuvosto-järjestelmät, nämä ihmiset määriteltiin paikallaan pysyväksi väestöksi.  He eivät kehittyneet, ja jos et kehity he tulevat hakkaamaan kepillä jotta oppisit läksysi, tai tappamaan sinut.  Se on osa Darwinin teoriaa.  Ne jotka eivät pysty sopeutumaan uuteen järjestelmään, jonka pitäisi luonnollisesti kehittyä, pitää poistaa, eivätkä pääse eteenpäin uuteen, vanha hindulaista filosofiaa, koska siihen darwinismi perustuu, ja kaikki vapaamuurarius myös.

 

Tämä artikkeli on moss.news.com'ista, kai Moskovasta, tehty 27.11.2006.  Näin siinä sanotaan:

 

"Ukraina Muistaa Neuvosto-ajan Nälänhädän 73. Vuosipäivää, Joka Vaati 10 Miljoonaa Henkeä."

 

Alan: Kun ihmiset kysyvät minulta muistomerkeistä tai sosiaalipäivistä mitä tulee juutalaisten joukkotuhoon, olen sanonut monta kertaa, toivoisin että jokainen maa muistaisi hallituksensa omien ihmistensä joukkotuhoja, koska niitä on kaikkialla maailmassa.  Näin tässä sanotaan:

 

"Tuhannet ukrainalaiset, pitäen käsissään lepattavia kynttilöitä ja seisoen hiljaisuudessa, olivat kokoontuneet sumun peittämälle torille suremaan 10 miljoonan maanmiehensä nälkäkuolemaa Neuvosto-ajan ihmisen aiheuttamassa nälänhädässä 73 vuotta sitten, raportoi Associated Press.

 

Nälänhädän pahimpana aikana vuosina 1932-33, joka tunnetaan maassa nimellä Holodomor, tai Nälkäkuolema, 25,000 ihmistä kuoli joka päivä, pyyhkien kokonaisia kyliä.  Kannibalismin tapaukset olivat levinneet laajalle epätoivon syntyessä.  Ne jotka vastustivat, ammuttiin tai lähetettiin Siperiaan.

 

"En pyydä, vaan vaadin että Ukrainan eduskunta tunnustaa Holodomorin kansanmurhaksi," julisti presidentti Viktor Yuschenko Kiovan Mykhaylivska Torille kokoontuneelle ihmisjoukolle lauantaina lyhyessä puheessaan, jota seurasi minuutin hiljaisuus ja kellojen kumina.

 

Neuvostodiktaattori Josef Stalin aiheutti nälänhädän sotaretkellään pyrkiessään pakottamaan maanviljelijät luopumaan omista tiloistaan ja liittymään kolhooseihin."

 

Alan: Nämä kollektiiviset jutut todella häiritsevät minua.  Me kaikki olemme yhtä.  Meidän pitää olla yhtä.  Uusi yhteisöllisyytemme, jota lännessä mainostetaan, samaa juttua.  Me kaikki olemme suuri yhteisö, eikä tämä ole viimeaikainen ilmiö.  Tämä on jatkunut sitten Neuvosto-järjestelmän, tämä koko ajatus kollektiivia kohti, pesää kohti.

 

"Viranomaiset kollektisoivat maanviljelyn kautta Neuvostoliiton, mutta Ukrainan maanviljelijät - joka tunnetaan Neuvostoliiton leipäkorina - vastustivat raivokkaasti ja kestivät keinotekoisen katastrofin.

 

Moskova varoitti Kiovaa käyttämästä sanaa kansanmurha, sanoen ettei asiasta pitäisi tehdä poliittista, ja jotkut ukrainalaiset lainsäätäjät myöntyivät, ehdottaen sijasta käytettävän termiä tragedia."

 

Alan: Olihan se tragedia, kyllä.  Siinä taas nämä laillisuudet toiminnassa yrittäen vähentää kuinka iljettävää tapahtuma oli.  Se oli vain tragedia.  Oikeita ihmisiä kuin sinä ja minä ja isä ja äiti ja isoäiti ja isoisä näännytettiin kuoliaiksi ja tapettiin ja ammuttiin.

 

"Venäjä sanoo ettei järjestetty nälänhätä ollut ensisijaisesti ukrainalaisia vastaan ja vaikutti muihinkin, mukaan lukien venäläisiin ja kazakheihin.  Mutta historioitsijoiden mukaan ylivomainen enemmistö uhreista olivat ukrainalaisia, ja nälänhätä osui yhteen Stalinin yrityksen kanssa murskata kasvava ukrainalainen nationalismi."

 

Alan: Toivon että ihmiset tajuat kuinka neuvostolaistaminen ja länsimainen kapitalistijärjestelmä ovat yksi ja sama, koska niiden päämäärä on sama.  Nationalismin lopettaminen oli Neuvosto-ihmisten huuto, luoden maailman valtakunnan kollektivisoinnilla, erikoistumisella, byrokratioilla ja ilman yksilöllistä oman elämän suunnittelua.  Kaiken suunnittelisivat asiantuntija, ja se vain sattui olemaan sama juttu lännessä.

 

"Yuschenko pyysi venäläisiä "seisomaan rinnallamme" ja tunnistamaan massanälkäkuoleman kansanmurhaksi.  "Tämä äärimmäisen esimerkin avulla osoittamaan venäläisille ihmisille ominaisen empatian," hän sanoo.

 

Kateryna Kryvenko, 78-vuotta, sanoi "Kuinka sitä voitaisiin kutsua muuksi kuin kansanmurhaksi," joka muisti itkeneensä neuvostoviranomaisten jalkojen juuressa kun he ryöstivät hänen perheensä kodin kylässä, vieden kaiken vähän ruoan jota hänen perheensä oli onnistunut piilottamaan lattialaudan alle.  Viranomaiset veivät kaiken, ja Kryvenkon isä ja kolme veljeä ja sisarta kuolivat.

 

Neuvostovallan aikana massanälkäkuolema oli hyvin pidetty valtionsalaisuus, mutta tietoa virui vuosien mittaan.  Kymmenen kansakuntaa, mukaan lukien Yhdysvallat, on tunnustanut teon kansanmurhaksi, määriteltynä tahalliseksi ja systemaattiseksi rodullisen, poliittisen tai kulttuurillisen ryhmän tuhoksi.  Kansanmurha on rikos kansainvälisten lakien mukaan."

 

Alan: Mutta älkää pidätelkö henkeänne, ei tämä mene sen pidemmälle.

 

"Ukrainan eduskunnan puhemies Oleksandr Moroz sanoi lauantaina kannattavansa massanälkäkuoleman tunnustamista kansanmurhaksi, ja sanoi että presidentin lakiesitys tulisi eduskuntaan tällä viikolla.  Jotkut lainsäätäjät pääministeri Viktor Yanukovych'in Venäjälle suuntautuvasta puolueesta Party of Regions" --

 

Alan: Heillä on Party of Regions (Alueiden Puolue).

 

"ehdotti sen vesittämistä, mutta puolueen jäsen Taras Chornovil ennusti että presidentin versio tultaisiin lopulta hyväksymään.  Yanukovych liittyi Yuschenko'on lauantain muistotilaisuudessa.

 

"Ne jotka kieltävät Homodor'in ... vihaavat meitä, henkeämme, tulevaisuuttamme," sanoi Yuschenko väkijoukolle joka oli kokoontunut torille hiljaisen kulkueen jälkeen jonka marssijat kantoivat valkoisia lippuja edustaen Ukrainen kaikkia alueita.  Lippuihin oli ripustettu mustat nauhat, ja ne oli ripustettu myös Ukrainan sini-keltaiseen lippuun lauantaina.

 

"Tragedia on niin suuri että sitä on vaikea edes kuvitella," sanoi Oksana Yatsku, 18, pidellessään lepattavaa kynttilänsä - yksi 25,000 joita odotetaan laskettavaksi kahdelle Kiovan torille kunnioittamaan uhreja.  "Ja kuinka ajatella, että yksi mies oli vastuussa tästä kauhusta, tästä kansanmurhasta."

 

Stalinin alla, jokainen kylä määrättiin tuottamaan valtiolle kiintiönmukainen määrä viljaa, mutta vaateet yleisesti ottaen ylittivät peltojen sadon."

 

Alan: Kuin valtion verotus.  Se näyttää aina ylittävän sen mihin olisi varaa.

 

"Kun kylä toisensa jälkeen epäonnistui määrän täyttämisessä, ne laitettiin mustalla listalle.  Hallitus takavarikoi kaiken ruoan ja asukkaita kiellettiin lähtemästä - käytännössä tuomiten heidät nälkäkuolemaan.

 

"Ukrainan puolesta, vaadin että Holodomor'in uhrit tunnistetaan marttyyreiksi yhdessä suurimmassa katastrofissa ihmiskunnan historiassa," sanoi Yuschenko."

 

Alan: Ehkä sen sijaan että lapset lausuisivat kansallisrukouksen totellakseen järjestelmää jota he eivät voi hallita, he voisivat lausua seuraavan kouluissa ja ehkä myös oppia sen ulkoa.

 

(laulu - the Box - esittäjä John Denver)

 

Kun nyt puhun Ukrainasta, voin liittää tämän samasta mosnews.com'ista Ukrainan eduskunnan puheeseen jossa he ehdottivat vapaamuurarien vangitsemista.  Tämä on 12.7.2004.

 

Vapaamuurarius, hyväntekeväisyyden naamion ja sen että he ovat hyviä tyyppejä jotka vain vitsailevat toistella kustannuksella, pikku poikien klubin varjolla, on itseään auttavat organisaatio joka ottaa vallan kaikista järjestelmistä jonne se perustetaan, salaisuuden valojen avulla - verivaloja, ja kuolemanvalojen, ja kaikkien muiden.  Pitää kysyä itseltään miksi hyväntekeväisyysjärjestö vaatisi kuolemanvaloja hyväntekeväisyyden vuoksi.  Sillä ei tietenkään ole mitään tekemistä hyväntekeväisyyden kanssa.  Suuri hyväntekeväisyys on heidän omat taskunsa ja he auttavat toisiaan saamaan sopimuksia, erityisiä hallituksen sopimuksia.  Heidän pitää vannoa pitävänsä toisensa salassa yleisöltä ja kaikilta muilta, epäpyhiltä, kuten he sanovat.  Se on järjestelmä joka hallitsee kaikkien maiden järjestelmiä.

 

Kun Neuvostoliitto kaatui, länsimaiden sanomalehdissä kerrottiin kuinka vapaamuurarit Yhdysvalloista ja Britanniasta lähettivät veljiä perustamaan looseja näihin entisiin neuvostomaihin.  He pääsivät niihin heti sisälle ja sitten ihmetellään miksi on korruptiota ja miten nämä pojat onnistuvat pitämään kaikki toimensa salassa, nämä miljoonien arvoiset kaupat joita he aina saavat.  No heidän veljeskuntansa elää ja voi hyvin, siksipä juuri.

 

Tämä pikku puhe on tällainen.

 

"Ukrainalainen kansanedustaja Taras Chornovil ehdotti että maan eduskunta, Supreme Rada, säätäisi rikoslain vapaamuurariudesta, MigNews-nettisivuilla raportoitiin tiistaina.

 

Taras Chornovil on edesmenneen kansallisjohtajan Vyachesval Chornovil'in poika, ja hänen nimityksensä presidenttiehdokas Viktor Yanukovich'in avustajaksi länsi-Ukrainan asioissa aikaisemmin tänä vuonna keräsi paljon kritiikkiä nationalistisista piireistä.  Hän johtaa Yanukovich'in kampanjapäämajaa toistaen näin kiistanalaista Ukrainan presidentinvaalien toista kierrosta.

 

Hän on esittänyt Radalle lakiesityksen nimeltä "Lisäyksiä Ukrainan rikossäännöstöön", jonka mukaan, jäsenyydestä vapaamuurarijärjestöissä, tai muissa järjestöissä jotka vaativat rituaalein ja valoin etusijaa kansallisten lakien yli, pitäisi rangasta enintään kolmen vuoden vankeusrangaistuksella.  Ehdotus esittää myös että vapaamuurarijärjestöjen jäsenet jotka ovat Ukrainan virkamiehiä, lainvalvojia tai sotilaspalveluksessa pitää vangita kolmesta seitsemään vuodeksi."

 

Alan: Epäilen että tätä lakia saadaan läpi.

 

"Ukrainan presidentti, eduskunnan jäsenet, ministeriön tason virkamiehet, sotilaspalveluksessa olevat ja lainvalvoja asteella kenraalimajuri tai ylempänä, heidän vapaamuurarijärjestöjen jäsenyytensä ilmi tullessa, voivat joutua 10 vuodeksi vankilaan.

 

Jos jäsenyys vapaamuurarijärjestössä aiheuttaa kuolemia, uhkaa Ukrainan kansalliselle eheydelle tai itsepuolustukselle, järjestöjen jäsenet pitää vangita kymmenestä viiteentoista vuodeksi, lukee ehdotuksessa.

 

Helmikuussa, Ukrainan Sosialistipuolueen johtaja, Aleksander Moroz, sanoi että noin 300 Ukrainan korkeista virkamiehistä ovat jäseniä St. Stanilaus Veljeskunnan Vapaamuurariloosissa.  Myöhemmin, toiset vasemmistopuolueet ja myös länsimyönteinen yhdentymä jota johtaa Yulia Tymoshenko myös pyysivät hallitusta kieltämään St. Stanislaus Veljeskunnan Ukrainassa."

 

Alan: Näillä tyypeillä on omat klubinsa kaikissa maissa, etenkin aloilla joita pidetään itsestäänselvyyksinä, poliisissa, armeijassa, byrokratioissa, valtionhallinnossa, politiikoille.  Missä vain verorahat rahoittavat niitä, siellä he ovat.  Yleisö tuottaa hunajan pesää varten.  Siis verorahat.  Siellä sattuu olemaan eniten rahaa.  Se on suuri hunajakulho ja he kaikki haluavat sinne, ja ottaa kauhoittain itselleen.  Joten he laittavat omat poikansa huipulla varmistaakseen hunajan valumisen oikeaan suuntaan.  Sitä johdetaan rikolliseen tapaan, jossa he ovat elitistiryhmä väittäen olevansa valaistuneita ja on heidän velvollisuutensa käyttää epäpyhiä.  Sitä varten epäpyhät ovat heidän mukaansa olemassa.

 

Muilla mailla on myös ongelmia heidän kanssaan, ja he ovat vannoutuneet salaisuuksiin.  No miten voisi vannoutua salaisuuksiin palvelemaan veljeskuntaa ensisijaisesti ja auttaa heitä ja valehdella valalla toistensa puolesta jos tarve vaatii, ja samalla palvella maataan.  Se on mahdotonta.  Tämä järjestelmä on kautta maailman alhaalta ylös asti ja monet ihmiset elävät täysin tietämättöminä siitä.

 

He eivät tiedä miksi eivät saa oikeita töitä.  He eivät tiedä miksi heidät ohitetaan ylennyksissä ja niin edelleen, ja syynä on etteivät he omaa oikeita suhteita.  Siksi.

 

Tässä on esimerkki toisesta maasta jolla on melko suuria ongelmia vapaamuurarien kanssa.  Tämä on Observer-Guardian'ista Britannista, juttu Pohjois-Irlannista, lauantaina 27. heinäkuuta 2003, Observer-lehdestä.

 

"Pohjois-Irlannin poliisilaitoksesta on tulossa ensimmäinen läntisessä maailmassa joka vaatii poliisiensa rekisteröivän kuulumisensa salaisiin järjestöihin, kuten Vapaamuurareihin.  Osakkuusrekisteristä tulee pakollinen kaikille poliisimiehillä ja poliisinaisille aina poliisipäällikkö Hugh Orde'en asti seuraavien kolmen viikon aikana.

 

Ja rekisteri, joka tulee paljastamaan kuinka moni poliisi kuuluu Oranssiin veljeskuntaan, tullaan antamaan myös Pohjois-Irlannin poliisien oikeusasiamiehelle, Nuala O'Loanille.  Hänellä on oikeus väitettyä puolueellisuutta, epäiltyjen väärinkohtelua, tai poliisitutkimusten väärinkäyttöä tutkiessaan viitata kyseessä olevan poliisin jäsenyyksiin salaisissa järjestöissä."

 

Alan: Huomaa että Pohjois-Irlannissa, esimerkiksi, jossa Oranssi veljeskunta, joka on luultavasti yksi sotilaallisimmista veljeskunnissa koko vapaamuurariudessa, joka vannoo uskollisuuttaan kuningattarelle, Kruunulle, ja tunnen heitä paljon Skotlannissa ja Irlannissa.  Olen tavannut heitä ja suurin osa heistä on fanaatikkoja.  Heidät on koulutettu lapsuudesta alkaen fanaatikoiksi ja vihaamaan katolisia, todella vihaamaan heitä.  Ja silti, tämä on yksi vanhimmista vapaamuurareiden veljeskunnista, joita Brittihallinto käytti tehokkaasti armeijassa jo 1700-luvulla.  Ensimmäiset matkustavat loosit, kuten niitä kutsuttiin, olivat Brittirykmenteissä.  He vannoivat täyttä uskollisuutta Kruunulle riippumatta siitä mitä heidän käskettiin tehdä, he tekisivät sen.  Vaikkakin Amerikassa vihattiin näitä, minne ikinä heidän rykmenttinsä menivät, he usein jättivät loosinsa jäljessään kaupunkeihin, Oranssin veljeskunnan, aina kuningas Billie'n ajoista lähtien, kuten häntä kutsuttiin, kuningas William of Orange.

 

Oranssi Vapaa Valtio.  Oranssi väri on hyvin tärkeä tämänhetkiselle maailman järjestelmälle, ja Oranssi Vapaa Valtio on myös.  Siellä Haag sattuu olemaan.  Oranssi veljeskunta kävi ennen kaupunkien läpi Irlannissa, en tiedä vieläkö, ja Skotlannissa myös, Oranssin Päivän paraateineen.  Nämä tyypit vapaamuurarien asuissaan ja lippuineen ja miekat vedettyinä ja nuijineen.  He tanssivat oudosti pilkallisesti kulkiessaan tietä pitkin, tietä pitkin he marssivat, muka muistaakseen Irlantilaisten valloitusta kauan sitten.

 

Katoliset pakotettiin katselemaan tätä ja tuntemaan itsensä toisen luokan ihmisiksi, tai vielä alemmiksi.  Tätä rohkaistiin ja ylläpidettiin ja Brittikruunu auktorisoi sen, halutessaan pitää mellakan yllä.  Heidän pitää tehdä niin, pitää kaaosta, luodakseen uuden järjestyksen.  Vapaamuurariudessa on veljeskuntia kaikille sateenkaaren väreille, kaikki erikoistuneet omiin osiinsa, ja muistakaa, ei vain pääväreille, mutta myös välissä oleville, jopa sellaisia joista muurarit itse eivät tiedä.  Erikoistuneita veljeskuntia.

 

Tämä on näin planeetan jokaisessa maassa.  Uskonto joka sisältää kaikki uskonnot ja silti ihmiset harvoin huomaavat sitä kävellessään näiden loosien ohi kylissään ja kaupungeissaan, ja he luulevat että kyseessä on vain joku poikien hyväntekeväisyysjärjestö jossa he leikkivät toistensa kanssa ja pääsevät eroon vaimoistaan hiukaksi aikaa.  Se on paljon paljon syvempi juttu.  Tällaisia vannoja ei vannota aikuisena ja hyväksytä rangaistuksia tiedon tai salaisuuksien paljastamisesta.  Tuollaisia valoja ei oteta kevyesti.  Nämä otetaan täydellisesti niihin uskoen koska ne ovat vakavia valoja ja heidän pitää valehdella miltei kaikille suojellakseen veljiään.

 

Vapaamuurarit päästetään pienistä jutuista: sakoista, parkkirikkeistä, ylinopeuksista.  He saavat alennuksen kiinteistöarvioissaan.  Kun he tarvitsevat lainoja pankista, he saavat ne nopeasti, yleensä samana päivänä.  Heidän hakemuksensa hyväksytään automaattisesti ja varmistetaan ja taataan.  Järjestelmä järjestelmän sisällä.  Ja vapaamuuraripoliisi joka pysäyttää sinut ja antaa hankaluuksia, jos hänelle tekee oikeat merkit ja sanoo salasanat, he päästävät menemään, ja perässäsi tuleva joka ei tunne merkkejä ja salasanoja saa maksaa ja maksaa ja maksaa ja kärsiä seuraukset - ja me kutsumme tätä reiluksi.

 

Siinä ei ole mitään reilua, ja jos heitä yrittää osoittaa, he muuntautuvat joksikin muuksi, toiselle alueelle, eri nimellä, ja jatkavat yhä salaisemmin koska maailmaa johdetaan salassa.  Salaiset palvelut, tiedustelupalvelut, ovat vapaamuurarien järjestöjä myös.  On melko pakollista olla vapaamuurari ollakseen niissä koska olet silloin oppinut pitämään suusi kiinni ja valehdella toisten puolesta jos tarve vaatii.  Se on hyvä vakuutus salaisten palvelujen agenteille ja ihmisille jotka voisivat joutua kärsimään tekemistään pahoista teoista joista heidät saadaan kiinni.  Se on vakuutus.

 

Sama poliisissa.  Kun poliisi mokaa ja jonkun pää on pukilla, kuten sanotaan, koska hän ampui jonkun vahingossa tai jotain, muut nousevat puolustamaan häntä.  He istuvat ja kirjoittavat saman tarinan kirjoihinsa, ja oikeudessa nousevat ja puolustavat mitä tahansa naurettavaa tarinaa keksivätkään saadakseen veljensä pois koukusta.  Tässä ei ole mitään uutta.  Tällainen käytös rohkaisee vielä huonompaa joka kerta kun he pääsevät kuin koira veräjästä, koska ihmisluonto on sellainen.

 

Eikä vain miesten looseja pidä vahtia tarkasti ja tutkia, niin myös naisten, koska naiset menevät usein koulujen johtokuntiin ja muihin hyväntekeväisyystapahtumiin, ja heistä tulee johtajia ja niin edelleen, ja sitten ihmettelette mistä kaikki paikalliset käytännöt tulevat ja miten globalisaatio etenee ja seuraamme kansainvälisiä standardeja.  Pitää tarkastaa joka ikinen henkilö jonka on sallittu päästä päämme yläpuolelle ja säätämään meitä koskevia lakeja.  Pitää vaatia saada tietää mille organisaatioille he ovat vannoneet uskollisuuttaan, ja jotkut niistä ovat hyvin naamioituja jos lukee vain niiden nimiä.  Erittäin hyvin, eikä sattumalta.

 

Ja ihmiset kysyvät miten tämä pysäytetään?  Miten se suistetaan?  Miten tämä agenda ohitetaan?  Ja sanon heille, jos aiot pelata peliä, ja sitä se vain on, peli jossa äänestetään ennalta valittuja ihmisiä, pitää vaatia tietää kaikki henkilöstä jolle annat valtasi säätää lakeja jotka vaikuttavat sinuun ja lapsiisi.  Sinulla on oikeus tietää kaikki jossa he ovat osallisina, liittyneet, tai vannoneet uskollisuuttaan, ja sitten pitää tutkia itse ja ottaa selvää mikä outo uskonto johtaa maailmaa jota sinä luulet vain hyväntekeväisyysjärjestöksi.

 

Yhdysvallat on luultavasti avoimimmin vapaamuurari-valtio, tai valtakunta, koko maailmassa.  Se on sen symboleissa, vaakunoissa, paraateissa.  Presidentit puhuessaan, katsokaa heidän takanaan olevia lippuja.  Katsojaa esineitä heidän ympärillään.  Kaikki on avoimesti vapaamuurarimaista.  Kun katsot armeijaa, katsot vapaamuurarien paraateja.  Katsokaa kerhoja, bisnesjärjestöjä, pankki-organisaatioita, lääketieteellisiä.  Katsokaa symboleja joita he käyttävät lääketieteellisissä liitoissa, kauppakamarissa, ja niin edelleen.  Ja ammattiliitoissa, jotka marssivat ennen lippuineen kaduilla, katsokaa niitä tarkasti koska kaikki niistä ja niissä on vapaamuurarimaista.  On uskomatonta miten väestöt voivat tulla ja mennä.  Sukupolvet tulevat ja menevät eivätkä tiedä lainkaan, vaikka se on kaikkialla heidän ympärillään, että heitä johdetaan ja hallitaan uskonnon toimesta.

 

Uskonto joka näyttää symbolinsa avoimesti ja me totumme niihin, pidämme sitä itsestään selvänä että on jotenkin normaalia että samat symbolit toistuvat logoissa jne ympärillämme.  Yksi suuri uskonto joka johtaa kaikkia muita, ja kyllä, on pappeja jotka ovat jäseniä.  Jotkut kirkon organisaatiot ovat pahempia kuin toiset.  Luulen että baptistikirkko on Valloissa myöntänyt avoimesti että heillä on eniten vapaamuurareita pappeinaan ja se on heidän puolestaan ok, mutta muilla on sama juttu.

 

Itse asiassa joissakin kirjoissaan he ottavat siitä kunnian ja kertovat eri uskonlahkojen edustajien nimet, protestanttien Yhdysvalloissa, ja kertovat myös minkä tason vapaamuurariuteen he kuuluivat.  Ja laumat, lampaat eivät koskaan tiedä, eivät koskaan ajattele kysyä mitä nämä oudot symbolit ovat, ja miksi pappi olisi jäsenenä kerhossa joka pitää salaisuutensa itsellään?

 

Muistakaa, että kun temppeliritarit muuttivat Ranskasta laivastoineen, jota ei koskaan löydetty, he eivät pysähtyneet sinne.  He menivät yli Skotlantiin ja perustivat sinne tukikohtansa Argyllshire'n länsirannikolle ja muuntautuivat toiseksi järjestöksi, joka oli luvallista.  Joidenkin jäsenistä sallittiin avioituvan ja risteytyvän ihmisten kanssa, mutta kuka johtikaan pankkijärjestelmää tuohon aikaan?  Temppeliritarit.  He eivät koskaan lopettaneet.

 

Kameleontit voivat mennä mihin tahansa kirkkoon ja vallata sen.  Tukenaan olevalla rahalla he voivat aloittaa suuria pankkihaaroja, bisneksiä, terveysjärjestelmiä ja tietäen saavansa vastustusta yleisöä ryövätessään, he voivat luoda kauppaliittoja ja hallita sitä puolta myös.  Totta kai, suurin osa ihmisistä haluaisi uskoa, koska yleensä heillä on jäseniä, alhaisilla tasoilla, että kyse on vain hyväntekeväisyysjärjestöstä, vaikkakin heidän lippunsa, kun Temppeliritarit käyttivät merilippuaan siinä oli merirosvojen kallo ja luut, niiden jotka rosvosivat ja upottivat laivoja ne rosvottuaan kaikki kannella, matkustajat mukaan lukien.  Rosvousta.

 

Mitä Albert Pike sanoikaan Morals&Dogmassa?  Saada valtaa kaikin mahdollisin keinoin mukaan lukien osakemarkkinoinnin manipulointi.  Sitä hän tarkoitti ja heistä tuli maailman hallitsijoita maailman hallitsijoiden yläpuolelle.  Ne jotka ymmärtävät loput hänen kirjastaan ymmärtävät agendan josta hän puhui ja minne he veisivät yhteiskuntaa tieteiden avulla jne.

 

Maailmoja maailman sisällä.  Rattaita rattaiden sisällä.  Kaikkialla ympärillämme ja suurin osa ihmisistä ei tiedä tästä mitään tai luulevat tietävänsä koska Martti setähän on jäsen ja joskus hän aina tulee kerhosta kotiin juovuksissa.  Oikein hyvä naamio.

 

Kuinka voi olla yhteiskunta joka julistaa olevansa vapaa toiselta kädeltä ja vaatii uskollisuutta ja maksat oman osuutesi, ja toiselta kädeltä samat poliitikot ja byrokraatit omine salaisine merkkeineen ja asentoineen ja sanoineen ja lauseisiin ja silmäniskuineen toisilleen voivat rosvota meitä.  Molempia ei voi olla ja olettaa oikeudenmukaista järjestelmää.

 

Tämä on Manley P. Hall'ilta.  Hall oli vapaamuurarien puhemies jonka tehtävä oli mystifioida nuoria kirjoituksillaan, luoda kiehtovuutta, promotoida mysteerejä, vihjailla ratkaisuihin, vetääkseen nuoria näihin organisaatioihin.  Hän oli 33 asteen vapaamuurari ja luultavasti vielä korkeampi.

 

Näin hän sanoi muurariuden taidosta.

 

"Kaikki todelliset muurarit tietävät että heidän työnsä ei ole salaista mutta tajusivat että sen pitää pysyä kaikkien tietämättömissä jotka eivät elä todella Muurarien elämää.  Silti jos nämä niin kutsutut vapaamuurariuden salaisuudet huudettaisiin katoilta, veljeskunta olisi täysin turvassa tiettyjen henkisten ominaisuuksien vuoksi jotka ovat tarpeellisia ennen kuin veljet itse voivat ymmärtää todelliset Muurarien salaisuudet.  Siksi on niin, että väitetyt vapaamuurarien paljastukset joita julkaistiin tuhansittain ja kymmenin tuhansin 1730 lähtien aina nykypäivään saakka, eivät voi vahingoittaa veljeskuntaa.  Ne paljastavat vain vapaamuurarien seremonioiden ulkoiset muodot.  Vain ne jotka on punnittu ja todettu tosiksi, kunnollisiksi ja rehellisiksi ovat valmistaneet itsensä omalla kasvullaan ymmärtämään tietojensa sisäiset merkitykset.  Lopuille veljistä loosin sisällä tai sen ulkopuolella heidän pyhät rituaalinsa jäävät kuten Shakespeare olisi voinut sanot, sanoiksi, sanoiksi, sanoiksi."

 

Alan: Hän kertoo juuri että jopa alemmat Muurarit eivät tiedä mistä kaikesta on kyse.  He luulevat tietävänsä.  Kuten hra Pike sanoi, "heidän pitää uskoa tietävänsä mitä kaikki symbolit ja ritualismi tarkoittaa, mutta ei ole tarpeellista että he todella ymmärtäisivät mitä ne tarkoittavat."

 

He ottavat valoja asioihin joita eivät ymmärrä ja agendaan jota eivät ymmärrä, toivossa ei todella parantaa itseään henkisesti, vaan parantaakseen itseään taloudellisesti ja asemallisesti yhteisöissä.  Hän käytti termiä 'pyhä' tuossa, pyhät rituaalit, koska vapaamuurarius on uskonto.  Sen voi päätellä vallankumousten historiasta ja kaikesta että se on voimakas uskonto.  Se johti vallankumouksia, sillä on päämääränsä.

 

Hall itse puhuu Muurarien ottavan valoja ymmärtämättä niiden sisältöä.  He ovat täysin vakavissaan.  Hän puhuu myös evoluutiosta kautta aikojen.  Hän sanoo, "Muuraria ei voida nimittää tai valita äänestyksellä.  Hän kehittyy aikojen kautta itsensä puhdistamisen ja henkisen muunnoksen kautta."  Tässä on osa heidän uskonrakennettaan - aikojen kautta puhdistuminen, reinkarnaatio ja henkinen muunnos, hengen itsensä muuntaminen.

 

Hän puhuu salaisista mestareista, aivan kuten teosofiassa, joka on vain vapaamuurariuden vihitty haara.  On monia avoimesta vapaamuurarillisia järjestöjä käyttäen eri nimiä ja on myös paljon muita, luultavasti enemmän, joilla on viattomalta kuulostavia nimitä kaikki tehden työtä samaa agendaa varten ja heitä rohkaistaan liittymään kaikenlaisiin yhteiskunnallisiin johtokuntiin kuten koulujen, valtuustojen, tuollaisiin, kaiken millä on tekemistä sosiaalisen muutoksen ja ohjauksen kanssa, erityisesti koulutukseen suurissa määrin.

 

Heitä myös rohkaistaan hyväksymään veljiä kaikista muista uskoista, joka on ok, paitsi että siitä muodostuu vielä elitistisempi ryhmä joka uskoo että ovat päässeet kaiken sen yli liittyäkseen korkeaan ryhmään, ryhmään uskontojen tuolla puolen, ylimpään uskontoon, voisi sanoa.  He sanoisivat.  Se on ylin uskonto ja he vain uskovat kaiken.  He uskovat sen ylhäältä alas, että ylhäällä olevat tuntevat enemmän salaisuuksia ja ne jotka antavat määräyksiä tietävät mitä tekevät, eli se on uskoon perustuva uskonto, totella määräyksiä kysymättä antamatta oman mielipiteen tai tunteen vaikuttaa.  Aikamoinen uskonvarainen uskonto.

 

Ihmisen täydellistäminen, täydellistää se mikä oli jätetty epätäydelliseksi, on heidän päämääränsä muka, ja aivan niin, kuten kaikki itse-apu ryhmät luulet että se on kuin joku kirjekurssi Kalifornian Ruusuristiläisiltä jossa kerrotaan miten voi parantaa itseään ja miten katsoa mitä sanoo ja ajattelee ja mitä tuntee ja tuollaista; mutta se on paljon suurempaa kuin kaikki tuo, koska kun etenee lukemisprosessissa, ymmärtämisessä, tajuaa että huipulla on uskomatonta elitismiä jossa he uskovat eugeniikkaan.

 

He uskovat korkeampiin ihmisyyden tyyppeihin ja he uskovat myös että olemme kehittyneet niin pitkälle kuin voimme tässä tilassa, siksi kaikki puun huipulla, darwinilaisen puun, voisi sanoa, ansaitsevat olla siellä, he ovat kaikkien ihmisten kerma, ja he itse muodostavat aivan uuden rodun.  Niin he uskovat.  He eivät usko että mitään muuta voisi tulla laajasta epäpyhien varastosta alhaalta.  Geenisota on ohi mitä heihin tulee huipulla.

 

Se on kovin mielenkiintoista.  Kaikkien allegorioiden alla, allegoreja pinottuna allegorioiden päälle, he puhuvat ihmisen täydellistämisestä antaen pieniä satunnaisia vihjeitä siitä mitä tarkoittavat täydellisyydellä.  Kaikille opetetaan, lännessä siis, koska oli päätetty antaa tietty version lännen kiireisille mehiläisille, että ensin jumala loi täydellisen näköisyytensä Aatamiin.  Jos lukee alkuperäiset sanat, se tarkoittaa täydellistä samuutta, absoluuttista samuutta ja vihje on että Aatamin tuho oli yksinäisyys, siksi se mikä myös oli Aatamissa, eli nainen, poistettiin ja erotettiin, joka tarkoitti myös että jumala itse oli mies- ja naispuolinen.  Miten he täydellistäisivät sen joka on jätetty epätäydelliseksi elleivät he liittäisi miestä ja naista takaisin yhteen?

 

Ketä ovat nämä salaiset mestarit jotka ohjaavat korkeampia arvoisia veljiä, samat joista teosofiassa puhutaan?  Miksi yhteiskunta joka käyttää yhteiskunnan auttamisen kaapua ja kaikkea ja tekee suuren numeron hyväntekeväisyydestään yhteiskunnalle, miksi heidän pitäisi vannoa veret seisauttavia valoja hyväntekeväisyyttä varten?  Jos muusta ei olisi kyse, se ei tietenkään olisi tarpeellista.  Se on vain niin, että jos yhteiskunta koskaan tajuaa tämän maailmanlaajuisen uskonnon, joka on jokaisessa uskonnossa, he ohjaavat kaikkea uskontoja, todellista päämäärää, jos he tuntisivat sen, jos he tuntisivat heidän lopullisen doktriininsa, he ehkä eivät näkisikään asioita samalla tavalla että kyse on vain kavereista jotka kokoontuvat ja pukeutuvat hienoihin vaatteisiin ja tepastelevat alttarin ympärillä.

 

Kuinka he voivat itse auktoriteetin asemassaan antaa anteeksi muurarikavereilleen tietyt jutut ja silti lämäistä epäpyhiä rangaistuksilla?  Missä on tuon tasa-arvo?  Eikö tuo ole aikamoinen luokkaero?  Me katsomme elitististä organisaatiota.  Heidän koulutusohjekirjansa pitävät tärkeänä oikean puolison valitsemista tai että se annetaan valita sinulle, ja nuorten oikeaa kasvatusta jotka sitten itse astuvat ruotuun.

 

Tässä on kyse eugeniikasta.  Kyse aatelittomien tuomiosta jotka eivät anna valita puolisojaan.  Järjestelmän perustasta joka salaisuuksien ja velvollisuuksistaan toisiaan kohtaan vuoksi on pakosta korruptoitunut.  Muurarin pitää valehdella puolustaakseen Muurarikaveriaan valan vuoksi.  Näitä looseja on kautta planeetan pienissä kaupungeissa ja kylissä ja kaupungeissa.

 

Tämän uskonnon näkee hallitusrakennuksien arkkitehtuurissa.  Heidän arkkitehtuurinsa on kaikkialla.  Heidän logonsa, symbolinsa ovat kaikkialla.  He käyttävät symbolismin kieltä herättääkseen niissä jotka ymmärtävät hyvin ymmärrettävän kielen, universaalin uskonnon.  Ja Muurareiden sallitaan ja heitä rohkaistaan ottamaan aktiivisesti osaa valitsemissaan uskonnoissa, tai niissä johon he ovat syntyneet ja kasvaneet, tietäen että kaiken aikaa se on osana Suurta Työtä (Great Work) jossa ohjataan yhteiskuntaa uskonvaraisessa tehtävässä uskoen että ylemmät tietävät mitä tekevät ja että sille pitää olla hyvä syy.

 

Ei voi olla oikeusjärjestelmää jossa lakituvat, tuomarit ja kaikki oikeussalin koristeet eivät tee muuta kuin vapaamuurarien temppelin.  Siellä ei ole mahdollista olla oikeutta.  Mitä oikeus on?  Onko oikeus vain lakimiesten taistelua käyttäen omaa terminologiaansa ja älyään toisensa voittaakseen, vai onko sillä tekemistä oikean ja väärän kanssa?  Ja sillä ei ole mitään tekemistä oikean eikä väärän kanssa.

 

Vapaamuurarius nykyisessä muodossaan lännessä tuli eri organisaatioiden kautta, mukaan lukien Temppeliritarit, Hospitallerit (?, eng. Hospitallers, viittaa sairaaloihin), eri munkkilahkojen ja sen mitä heillä on yhteistä, univormujen, joka tarkoittaa yhtä muotoa.  Osa heidän uskontoaan on kaiken ykseys.  Mutta kaiken ykseys ei välttämättä kosketa päälliskiveä.  Se on valituille, ja massoille voi olla ykseys.  Kuin yksi koko sopii kaikille.

 

Haluaisin puhua havainnoista seuraavassa puheessani näyttääkseni miten tieteitä ja ehdollistaminen ovat saaneet meidät elämään sci-fi todellisuudessa.  Mahtavammassa sci-fi todellisuudessa kuin mikään koskaan kirjoitettu romaani on näyttänyt, ja näyttääkseni absurdiuden ja rikollisuuden ja nerouden mielemme hallinnan takana niin pitkän aikaa, että näemmä asiat täysin eri tavalla kuin miten ne ovat, massiivisen ehdollistamisen ja indoktrinaation vuoksi, syntymästä lähtien.

 

Tässä kaikki tältä illalta, joten Hamishilta ja itseltäni, on kaunis luminen ilta, ja kulkekoot jumalasi kanssasi.

 

 

 

(Translation from English to Finnish by: Jouni Alhanen)