Alan Watt    Blurb (i.e. Educational Talk)

 

’Muurareita, mikrosiruja ja taistelu mielestämme’

 

 

18. päivä tammikuuta 2007

 

Keskustelu Copyright Alan Watt (Paitsi Musiikki, Kirjoista lainauksia ja Kuuntelijoiden kommentteja)

 

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

Hei ihmiset, olen Alan Watt ja on 18. päivä tammikuuta 2007.

 

Unohdan aina kertoa ihmisille että voitte käydä sivuillani katsomassa koska seuraavat lähetykset ovat, ja lataamassa ilmaisia nauhoituksia.  Kaikki nämä nauhoitetaan ja jaetaan, ihmisille jotka eivät tiedä edes sivujen olemassaolosta, joten antakaa näitä tuntemillenne ihmisille, tämä on auttanut ihmisiä katsomaan asioita uudella tavalla, laatikon ulkopuolelta, verkoston alemman tason sivuilta, ja monimutkainen verkosto tämä onkin.

 

Asiat joista olen tähän mennessä puhunut, vaikkakin se järkyttää joitain ihmisiä, ja minulle ovat ihmiset kertoneet että ensin minua kuunneltuaan he pitivät minua täysin hulluna, ja siltä se näyttääkin jos kuuntelee laatikon sisältä, Platonin luolasta, jossa kaikki on selvitetty tuon luolan rajoitusten sisällä.  Minkä tahansa saa vaikuttamaan järkevältä kunnollisella indoktrinaatiolla, olkoon sitten litteä maa tai maaneliö tai ontto maa.  Kaikki samaa juttua.  Indoktrinaatio liitettynä mielikuvitukseen saa aikaan ihmeitä.

 

Se saa ihmiset tripille ilman huumeita, ja puhuttua sanaa ja kirjoitettua sanaa on käytetty tuhansien vuosien ajan alan mestarien toimesta.  Meitä ohjataan näiden labyrinttien halki luvallistetut kirjailijat ja joka aikakaudella on omansa, kuuluisat kirjailijansa, jotka luovat mysteerejä ja hämmennystä ja aina kuitenkin johtavat meitä kohti seuraavaa kohtaa johon suunnittelijat meidät haluavat.  Se on jatkuva prosessi.

 

Tässä järjestelmässä on yksi yhdistävä tekijä, eikä se ole katolilainen tai protestanttinen järjestelmä, eikä juutalainen, eikä muslimien tai buddhalaisten järjestelmä tai mikään muukaan tuollainen - se on vapaamuurariuden järjestelmä.  Se yksi kaiken yhteen liittävä verkosto, Kiinan triadeihin asti, on vapaamuurarius, eikä mikään muu.  Se on kutonut itsensä kaikkiin uskontoihin, uskoihin, kaikkiin kansoihin, järjestelmänne huipulta liittotasolle asti, itse asiassa YK'n tasolle, on vapaamuurarien veljeskunta.  Heidän työnsä on saada ennen toisiaan vastaan taistelleet jossakin kohtaa yhdistymään.

 

Muutos pitää saada aikaa konfliktin tai konfliktin vaikutelman avulla, ja sen pitää olla todellista niille jotka ovat mukana taistelussa, jotta alemmalla tasolla olevat eivät koskaan saa tietää mitä tapahtuu.

 

Hyvä esimerkki tästä on jotain joka tapahtui kauan sitten kun Englanti sekaantui Irlannin asioihin ja huoliin, kuten sitä kutsutaan, konfliktiin, koska he laittoivat presbyteerisen joukon Ulsteriin joista tuli eräänlaisia herroja joksikin aikaa 1800-luvun Irlannissa, ja tämä takasi vaikeudet aina meidän päiviimme saakka.

 

On kuitenkin eri lahkoja jotka taistelevat heitä vastaan.  Virallinen IRA, kuten sitä joskus kutsuttiin, oli itse asiassa kommunistinen sekti, ja sitten perustettiin paikallisryhmä, kun he kävivät läpi muka aseistariisumisen rutiinin ja pääsivät yhteisymmärrykseen viime vuosien aikana Englannin kanssa, ja kuinka ollakaan, Irlanti on nyt Talousliitossa.  Heidän yläpuolellaan on Euroopan parlamentti.  No, siinä sitä vapautta, kaiken pitkäaikaisen taistelun jälkeen päädytte jonkinlaiseen vapauteen vain huomataksenne, koska luulette olevanne vapaita tai vapautumassa, että olettekin EUn alaisia.  Niin nokkela järjestelmä tämä on.

 

Monet ihmiset Irlannissa, esimerkiksi, ovat melko tyytyväisiä tilanteeseen koska EUn sääntöjen mukaan, joka on vain YKn yksi haara, kuten Karl Marx sanoi, he antavat verorahoja apurahoina yrityksille köyhemmissä maissa.  Mutta noiden Irlantiin annettujen rahojen mukana on Irlantiin muuttanut venäläismafia noiden ilmaisten rahojen perässä.  Aina on meneillään joku peli ennalta suunniteltuine juonineen ja organisaatiot ovat hiljaa taustalla jotta heitä ei koskaan saada yhdistetyksi asioihin ennen kuin ne itse tulevat esiin.  Kaiken aikaa on meneillään erilaisia strategioita.

 

Mutta yhden yhteisen tekijän kaikissa näissä konfliktien osapuolissa on, niiden johtajissa on aina mukana heitä jotka ovat myös vapaamuurareita.

 

Vähän aikaa sitten näimme presidentti Fordin uskomattomat hautajaiset, ja ihmiset näkivät vapaamuurareiden paraatin, ja vapaamuurareiden hautajaiset, ainakin eksoteerisen osan siitä, ja Matti Meikäläinen syö purilaistaan eikä ajattele siitä sen enempää, että vapaamuurarius on kytköksissä hänen poliisinsa, jokaisen hänen elämäänsä johtavan lautakunnan, ja poliitikkojen kautta heidän yläpuolellaan oleviin, armeijan kautta, ja salaisten poliisien kautta joita on kaikkialla maailmassa.

 

He ovat kaikki vapaamuurareita mutta meidän pitäisi vain hyväksyä se jonkinlaisena luonnonilmiönä koska heillä on tämä hyväntekeväisyysjärjestön julkisivu, vaikkakin omilla sivuillaan nämä järjestöt viittaavat yleiseen kirjastoon, mikä on roskaa, ja he itse sanovat omaavansa arkistot joihin pääsee käsiksi vain todistamalla jäsenyytensä.

 

Skottilaisen Riitin Vapaamuurariudessa pidettiin kunnianosoitus Veli Fordille, ja sivuillaan he laittoivat jopa kuvan jossa kaikki nämä tyypit olivat pukeutuneina pukuihinsa ja esiliinoihinsa (eng. pinafore, fore->four 'neljä'), eli neljä 'pinan' edessä.  Yhteen aikaan esiliinoja käyttivät naiset keittiössä, ja nämä tyypit tuskin tiskaavat, etenkin ne jotka pukeutuvat myös hassuihin käsineisiin, mutta heillä on esiliinansa, kuten Amerikan intiaaneilla, joilla on vain jalkansa suojattuina ja esiliina edessä.  Siksi esimerkiksi oopperassa "the Pirates of Penzance" jossa he käyvät läpi muka-vihkimisen ja monia vapaamuurarien termejä, laiva oli nimeltään HMS Pinafore.  He työntävät niitä naamallemme kaiken aikaa.

 

Tässä on eräästä kirjoituksesta jonka he laittoivat omille sivuilleen Skottilaisen Riitin Vapaamuurariuden Washington D.C. Eteläisellä Alueella.  Heillä on toimialueita, heillä on alueitaan, ja jos et tiedä mistä alueellistuminen sai alkunsa, se on vapaamuurareilta.  Heillä on myös looseja noilla alueilla ja he kutsuvat niitä laaksoiksi, ja se kerrotaan Francis Baconin kirjassa 'New Atlantis'.  Hän puhuu vuorten ihmisistä ja laaksojen ihmisistä.  Laaksojen ihmiset olivat kaikkein alhaisimpia, joten ha-ha noille tyypeillä käsineineen ja esiliinoineen.

 

Tässä mitä he sanoivat: http://www.scottishrite.org/ee.php?/scottishrite/internal/local_masons_honor_brother_gerald_r_ford1/

 

"Muurarit Washington D.C.n metroalueelta kokoontuivat Laivaston loosissa nro 4, joka sijaitsee 330--"

 

33 tottakai, ja nolla joka tietysti tarkoittaisi astetta.

 

"Pennsylvania Ave S.E.'llä, sunnuntaina joulukuun 31. päivä 2006, kunnioittamaan verli Gerald R. Ford, 33., Suurristi.  Veljeskunta eteni US Capitol'in pyörösaliin, pysähtyen hetkeksi Capitol'in edessä entisen presidentin ja veljen James A. Garfield'in patsaan luona.  Lyhyen puheen piti Veli Alan Patterson, Vanhempi Vartija Laivaston Loosissa nro 4 Washington, D.C.'ssä ja rukouksen piti Veli Robert W. New, Acacia Loosin no 16 Pappi, Virginian Clifton'issa.  Veljeskunta odotti vuoroaan osoittaa kunnioituksensa ja kunniaa kaatuneelle Veljelleen.  Journalisti Laura Marquez ABC Uutisten Hyvää Huomenta, Amerikka -ohjelmasta haastatteli Veljeskuntaa, mukaanlukien Jules Tepperiä, entistä District of Columbia'n Suurmestaria, joka kuvaili vapaamuurareiden yhteistä sidettä ja Veli Fordia sanoen, "Hän rakensi luonnetta.  Hän rakensi kestävyyttä."

 

Hän kun oli rakentaja.

 

"Hän rakensi rehellisyyttä.  Tepper oli osana yli 80 päistä Veljeskunnan ryhmää joka marssi Capitol'in läpi tuona aamuna.  Vapaa-aikanaan Veli Tepper toimii Vapaamuurarien oppaana House of the Temple'ssä.  Ihmiset ottivat kuvia vapaamuurareista, jotka ylpeinä esiintyivät asuissaan.  Capitol Hill'in poliisit ja muut esittivät miehille jotka olivat osoittamassa kunnioitusta Fordille useita kysymyksiä, antaen heille näin mahdollisuuden selittää keitä olivat ja miksi he olivat paikalla."

 

Joo, heidän pitää kertoa se poliisille.  Mikä vitsi.  Poliisit ovat vapaamuurareita.  Jokainen jeppe tietää liittyä.

 

"Vapaamuurarit kautta maan osoittavat kunnioitusta Veli Fordille eri tavoin.  Kotiosavaltiossaan Michiganissa, Suurmestari Walter F. Wheeler määräsi vapaamuurarit verhoamaan alttarit kaikissa osavaltion 335 vapaamuurariloosissa 30 päivän ajaksi entisen presidenttinsä ja Veljensä muistoksi."

 

Ensimmäinen kuva jonka he näyttävät sivuilla oli tuolla olevasta Veljeskunnasta.  Toinen kuva - no siinä on koko joukko ihmisiä taustalla.  He kertovat keitä he ovat ja olen varma että he kaikki ovat tekemisissä politiikan kanssa ja kaiken muun millä on väliä tässä järjestelmässä.  Tässä kohtaa pitää myös mainita että jokainen presidentti saa tarjouksen liittyä ja nousta suoraan 33. asteen vapaamuurariksi, jopa Reagan.  Minulla on kuvia hänestä jossa hänelle annetaan kaikki kamppeensa seremoniassa.

 

Jokainen presidentti saa kunnian olla 33. asteen vapaamuurari.  He saavat tämän siitä syystä että ovat jo vapaamuurareita alunperin, joissain muissa looseissa, koska kaikki heidän loosinsa ovat yhteydessä toisiinsa riippumatta siitä miksi he niitä kutsuvat.  Se on yhteen sidottu järjestelmä joka on kaikkialla ympärillämme ja meillä on samankaltainen naisjärjestelmä eri nimineen samalle asialle.  Olen nähnyt ihmisiä paikallisesti keräävän tietoa paikallisilta juoruista, ja sen huomaa ketkä sitä tekevät ja miten tätä tietoa kerätään kaikista pienessä yhteisössänne, aivan juorujen perusteella.

 

Alemman tason vapaamuurarit, vaikkakin he luulevat olevansa rakentajia, ovat karkeita muurareita, huipulla olijoiden mukaan.  He tekevät mitä heidän käsketään, ei vain pitääkseen järjestelmän toiminnassa vaan heidän neuvotaan myös levittävän agendaa kansan keskuudessa.  Monet toimittajat ovat vapaamuurareita koska he nousevat ylemmäs nopeammin.  Kuka tahansa on käyttökelpoinen yleisön suostuttelussa tiettyyn suuntaan eri asioissa otetaan aina erikseen ja työnnetään ylemmäs nopeammin.  Alhaalla olevat ovat vain tilaisuuksissa osallistumista varten, spekuloivat hirveästi ja oppivat hassut pienet rituaalinsa ja luulevat ymmärtävänsä kaiken, ja totta kai he pukeutuvat esiliinoihinsa näyttääkseen että heidän kupeistaan muka tulee täydellisempiä olentoja.  Näille tyypeille ei ole annettu sukupolvien ajan vaimoja joiden kanssa paritella, joten heidän lapsensa eivät ole sen parempia kuin muidenkaan.  He eivät edes tiedä mitä on meneillään, mutta he ovat tyytyväisiä pikku etuihinsa.

 

Niin paljon mystiikkaa on levitetty vapaamuurariudesta jolla on vietelty ihmisiä jäseniksi, mysteeriä, viehätystä ja myyttejä.  Mutta jos katsoo näiden järjestöjen todellista historiaa, he ovat aina kutsuneet yleisöä epäpyhiksi, pimeydessä olijoiksi, joukoksi, ja se ei ole muuttunut.  He ohjaavat joukkoa, kuten he sanovat.  He ovat valot jotka ohjaavat joukkoa.  He ottavat vastuun koulutusjärjestelmän muovaamisesta.  Tiedämme ettei se ole muuta kuin aivopesua, se on koulutuksen koko agenda, ja tulevaisuuden ohjaaminen.

 

16-1700-luvuilla merirosvot ja Ruusuristiläiset Kallo ja Luu-lippuineen purjehtivat pitkin meriä ryöväten ja polttaen laivoja.  Ryöväten, ryöväten ja ryöväten, ja he eivät vain tuhlanneet ryöväämäänsä rahaa.  Se meni suureen possuun valituissa paikoissa, mukaan lukien vanhat paikat joita Temppeliritarit olivat käyttäneet siitä lähtien kun he teeskentelivät kadonneensa Pohjois-Amerikkaan, kauan ennen Kolumbuksen tuloa tänne.  Sitten sitä rahaa käytettiin kasvattamaan tiettyjä sukuja huipulle tuleviksi johtajiksi, ja luomaan säätiöitä jotka nyt johtavat meitä.

 

Carroll Quigley puhui säätiöistä ja kuinka ne ovat täydellisesti yhteenpunottuja yhtiöiden, kansainvälisten yhtiöiden kanssa, ja että uusi järjestelmä, Uusi Maailmanjärjestelmä, tulee koostumaan suurista säätiöistä ja yrityksistä, ja siitä tulee feodaali-tyyppinen yhteiskunta jossa säätiöt ja yhtiöt ovat vasalleina, ja näin on jo tapahtunut.  Itse asiassa se on jo täällä.

 

Kaikki sotilaallis-teollisuus-kompleksissa olevat yhtiöt ovat jo osana sitä.  Suuret yhtiöt jotka tekevät mikrosiruja, ja etenkin niitä joita tullaan laittamaan lopulta meidän aivoihimme, kaikki yli-hallitukselliset järjestöt jotka saavat rahoitusta epäsuorasti verorahoista.  Julkis/yksityisessä ei ole mitään uutta kun mukana ovat salaiset CIA-tyyppiset palvelut.  Heillä on monia julkisivujärjestöjä jotka tekevät tuotteet, etenkin teknologisella alalla.

 

Jokin aika sitten puhuin kansainvälisestä tiedekokouksesta joka pidettiin Louisianan Loyola yliopistossa, ja siinä oli kyse kutakuinkin aivosirusta ja siitä puhuttiin avoimesti.  USAn Kauppaministeriö, sinun verorahasi, maksoi tämän kansainvälisen kokouksen ja politiikkaa ei maininnut yksikään tiedemies eikä puhuja koko kokouksen aikana koska he tietävät että politiikka on vain alapuolella olevia varten.  He työskentelevät todelliselle hallitukselle, maailman todellisille tekijöille jotka ovat todellisia rakentajia, todelliset vapaamuurarit, ne jotka todella rakentavat, ja suunnittelevat, paljon korkeammalla kuin ne pikku tyypit jotka laittavat pikku pinninsä päälleen.  Tuossa kokouksessa Loyolassa puhuttiin siitä että siru on valmis, mikä tarkoittaa että se on testattu ja viimeistelty, ja että heillä on alueelliset tietokoneet valmiina jotka kytkeytyvät kaikkiin joilla on siru ja tulevat periaatteessa ohjelmoimaan kaiken.

 

Ainoa ongelma heidän mukaansa on saada yleisö hyväksymään siru.  Yksi puhemies sanoi, "tämä saadaan aikaan pääasiallisesti propagandan ja viihteen avulla."  Viihde on helpoin tapa markkinoida ideaa josta tulee yleisöä kiehtova.  Me lennämme tarinoiden mukana ja tarinan mystiikan, emmekä koskaan tajua todellista tarkoitusta mitä meihin todella ladataan.  He sanoivat että romaaneja, sarjakuvia ja elokuvia tullaan - ei, että voitaisiin, tai toivottaisiin, vaan tullaan - käyttämään sisältäen sirun jollakin tapaa ja näin etenkin nuoret oppisivat hyväksymään ajatuksen koska he luulisivat saavansa jotain supervoimia kuten sarjakuvahahmonsa.

 

Tiedät luultavasti, varmaan monet teistä tietävät, että tätä on markkinoitu.  Sitä on ollut jo eri elokuvissa ja sarjakuvissa.  Nyt PBS, Yleinen Lähetyspalvelu, joka on ollut yksi päätekijöistä propagandoimassa yleisöä luonto-ohjelmineen ja kaikkineen, joille ei koskaan tule loppua, voit oppia vaikka muurahaisten seksielämästä päivällisesi jälkeen ja kaikesta tuollaisesta.  Kaikkien asemien PBS, ja PBS, muuten, Kanadan ja USAn PBSt ovat liitetty yhteen, saamme samat ohjelmat.  He vain antavat niitä toisilleen koska kyse on samasta propagandasta.

 

He tekevät pilottisarjaa, jännittävää uutta sarjaa, ja he ovat palkanneet monia asiantuntijoita futuristisista järjestöistä, näissä järjestöissä tiedemiehet työskentelevät kirjoittajien kanssa pääasiallisesti ja antavat apurahoja tietyille heistä jotka kirjoittavat tarinoita heille annettujen aiheiden ympärille.  Se toimii aivan kuten tiede itsekin.  Tieteen suuntaa ohjataan antaen rahoitusta tiedemiehille.  He elävät apurahojen turvin koko elämänsä.  Ihmiskunnan suuntaa ohjataan sillä kelle annetaan apurahoja ja mihin tarkoitukseen.

 

Tyyppi joka haluaa parantaa jotain ei koskaan saa apurahaa.  Aseita tekevä sen saa, jos se sattuu olemaan agendan mukaista.  Sama juttu romaanien kanssa, koska se on pääasiallinen tekniikka jolla saadaan ohitettua aivojen tarkistava osa jonka pitäisi varoittaa meitä jos jotain tapahtuu, saaden meidät varuilleen.  Se ei ole toiminnassa kun meitä viihdytetään, joten kirjoitetaan jännittävä tarina johon laitetaan seksiä ja hiukan väkivaltaa jotta stimuloidaan järjestelmän eri neuroneja.  Aivopesu ilmeisesti toimii paremmin tuolla tavoin ja he tietävät sen.  Tämä on tosiasia, ja kun juttu viimeistellään erikoisvoimilla ja kaikella muulla, olet valmis matkalle ja kaikki lapset tulevat rakastamaan tätä tulevaa sarjaa.  Tässä on pikku teksti tästä ohjelmasta.

 

http://www.pbs.org/22ndcentury/about.html

 

"Mietitkö koskaan millainen maailma tulee olemaan tulevaisuudessa?"

 

Jumpe, emmä tiiä.

 

"Elävätkö ihmiset yleisesti kokemaan 250. syntymäpäivänsä?"

 

No ehkä Maurice Strong ja Rockefeller'it ja Kuningatar tai jotkut, mutta koska heillä on YKssa Väestönhallinnan Osasto, epäilenpä ettei Matti M. tule näkemään sitä.

 

"Ovatko tietokoneet meitä älykkäämpiä?"

 

Toivotaan niin.

 

"(Tai miellyttävämpiä?)"

 

Tuohon sopii myös, toivotaan niin.

 

"Kutistuvatko koneet niin pieniksi että voivat korjata ihmisen solua sisältä käsin?  Tiedefantasiaa vai futuristinen painajainen?  21. Vuosisata vie sinut teknologian huipulle ja kuuntelee ihmisiä tieteen vallankumouksen kärjestä."

 

He yrittävät uskotella meille että tämä on kaikki upouutta.  Mutta heillä on ollut tämä jo vuosia odottamassa sivussa.

 

"Ensimmäisessä jaksossa tapaamme nuoren miehen jolta hirvittävä auto-onnettomuus vei kyvyn kommunikoida ulkomaailman kanssa."

 

Niinpä niin, se tulee auttamaan köyhiä ja sairaita ja vammaisia.

 

"Kirurgit asensivat elektrodin hänen aivoihinsa ja se auttoi häntä murtautumaan ulos erityksestään ja kommunikoimaan ajattelemalla sitä mitä hän halusi sanoa."

 

Eikö tuo ole mukavaa ja hyvää tekevää ja ihmeellistä?

 

"Toisessa osassa johtava neurofyysikko kertoo kuinka hän on kehittänyt hämähäkinseittiä ohuempia johtonippuja joita voidaan laittaa verisuonten sisälle ihmisaivoihin.  Sarjaa isännöi Robin Robinson," -

 

Tuo on mielenkiintoinen termi, Robin Robinson.  Nähkääs, keskiajalla heillä oli hedelmällisyysriittejä ja kun oli orgian aika - tämä oli siis Euroopan väestöllä, ennen Kristinuskon aikaa.  Mutta se jatkui kyllä silloinkin, he vain eivät halua puhua siitä.  Tämä riemujuhla lopetettiin aikaisin, mutta tuon yön jälkeläisen nimeksi tuli Robinson, ja mies joka pukeutui punaiseen asuun oli nimeltään Robin.  Mutta eksyn aiheesta

 

"Chicagossa asuva journalisti, jonka mukana ovat kaksi virtuaalista isäntää,"

 

Virtuaalista isäntää, eh?

 

"jotka tarjoavat oivaltavia ja usein vastakkaisia näkökulmia tämän uuden teknologian eduista.  Yksi on näyttelijä joka näyttelee Aldous Huxley'ta" --

 

No jopas jotakin, olenpa yllättynyt.  Tipun kohta tuoliltani.  Aldous Huxley, mies jota motivoi jatkuvasta kuolintilastaan, luulen kyllä että he vetivät hänet loppua kohti ja laittoivat näyttämölle, mutta hän oli kyllä kovin eläväinen puhuessaan Tavistockissa, jossa työskenteli, siitä kuinka ihmisten aivoihin laitetaan johtoja.

 

"...edesmennyt Uljas Uusi Maailman kirjoittaja, joka oli huolissaan tieteellisten löytöjen dehumanisoivista vaikutuksista."

 

Hän ei kyllä ollut niistä yhtään huolissaan, pitää olla ihminen ollakseen huolissaan tuollaisesta.

 

"Toinen on Orlanda Bell," -

 

Mielenkiintoista.

 

"...ajassa matkustava vierailija tulevaisuudesta, joka edustaa parasta mahdollista tulosta näistä teknologisista saavutuksista.  Onko tämä tulevaisuus joka tulee hyödyttämään ihmiskuntaa?  Vai menetämmekö yksilöllisyytemme?  Tämä selviää 22. Vuosisadan ensimmäisessä jaksossa."

 

Ja mielenkiintoista sekin että heillä on alapuolella iso teksti, osana heidän pikku juttuansa enenevissä määrin epäyhtenäisistä henkilökohtaisista suhteista, "alistu".  Mitä mieltä olette?  Alistu.  "Sinut tullaan sulauttamaan," ja tähän sarjaan on mennyt suuria määriä rahaa, todella suuria, ja suuret yhtiöt ovat mukana ja he ovat palkanneet professoreita tämän sarjan kokoamista varten koska sillä on tarkoitus, merkittävä tarkoitus viihteen sijasta, kuten kaikella viihteellä nykyään, sen sijaan että vain viettäisi sinun aikasi sinun puolestasi.  Se on tärkeää.  Olen yllättynyt että Spielbergiä ei otettu tähän mukaan, ellei hän sitten tule itse sarjaan, tiedä häntä, ja totta kai he kertovat myös lapsille että he saavat telepatian kyvyt.  Voi juma!  Sitten on toinen sarja jossa tyypillä on tietokone kallossaan ja silminään, aivan kuin Borgeilla oli.  Yksi silmäsi on punainen ja näet pimeässä, joten kun vaimosi sanoo "oletko juonut taas?" voit sanoa rehellisesti "en."

 

Vetää johdot aivoihin, katsokaa tuo tarina.  Uudelleenjohdotettu, vai?  Luulen että Wired Magazine ('johdotettu') lehti on myös tekemisissä tämän kanssa.  Mutta nämä futuristiset aivoriihet H. G. Wellsin päivistä alkaen ovat tuoneet tiedemiehiä kertomaan kirjailijoille minkä ympärillä kirjoittaa tarinoita.  Se on kuin salakuljettaisi jotain johonkin ja jättäisi sinne, ja lähtisi pois.  Jättää paketin jälkeensä.  Siten he lataavat meihin todellisen tarkoituksensa ja datansa.  Monille sohvaperunoille tämä tuleekin olemaan jännää ja niille jotka saavat tietonsa televisiosta, ja se tulee etenkin kiehtomaan lapsia.  He tulevat haluamaan tätä.  He todella tulevat haluamaan tätä.

 

Olen saanut tietoa joltakin joka työskentelee USAn liittohallituksessa että aivoriihet ovat tehneet työtä luodakseen sirulle status-symbolimaisen imagon.  Tätähän on käytetty mainonnassa kun autoille annetaan erilaisia luokituksia, kuten XL ja sellaista.  Se luo niistä status-symboleja, tai että voit hankki pronssi-, hopea-, tai kulta-, tai platina-kortin, sama ajatus.  Ja kuten aina, he haluavat meidän kävelevän ansaansa vapaaehtoisesti.

 

Tämä on todella okkultistisen hierarkian johtama järjestelmä.  He saavat meidät aina suostumaan vapaaehtoisesti.

 

Jatkaakseni tätä pikku puhettani tästä Aldous Huxleyn hahmosta joka vierailee tulevaisuudessa, häntä hologramminen opasnainen kutsuu nimellä Luddite koska hän valittaa ettei halua muukalaisia päähänsä.  Heidän väitteensä on että "kukaan ei enää koskaan ole yksinäinen".

 

No eikö se ole hienoa?  Ei enää yksinäisyyttä - ei pysty kestämään sitä.  On niin kamalaa olla yksin, he antavat sinulle aivan uuden olemuksen.  PBS'n sivuilla on tämä kaikki katsottavissa ja annan osoitteen tämän puheeni jälkeen.  Propaganda jota he levittävät on tämä:

 

"Monet tiedemiehet ja futuristit uskovat meidän olevan teknologisen vallankumouksen partaalla.  Se tulee näyttämään aivan sci-fi romaanista reväistyltä sivulta."

 

Ja sitä niille pitäisi tehdä, repiä palasiksi.

 

"22. Vuosisata sukeltaa pää edellä tähän uljaaseen uuteen maailmaan keskiviikkona tammikuun 17. päivänä 2007, kello 20:00.  Ohjelma on yksi kolmesta tiedeohjelmien aloitusjaksoista PBS'llä tammikuussa; vain yhdestä tehdään kokonainen sarja.  Katso joko netissä tai televisiosta ja kerro sitten mitä mieltä olit ohjelmasta alla olevan vastaus-kupongin avulla."

 

Tuo on mielipidetutkimusta jotta he saavat tietää mitä pitää säätää jotta meidät voidaan aivopestä tehokkaammin, ja monet tulevatkin vastaamaan, aivan innoissaan.

 

"Aloitusjaksoissa, vieraita saapuu tulevaisuudesta, menneisyydestä ja nykypäivästä ohjaamaan meidät omituiselle kierrokselle "Maailmanlaajuisen mielen" (World Wide Mind) läpi," --

 

Aa, WWM - uusi kohtu?

 

"kiehtova teoria jonka mukaan tulevaisuudessa aivomme tulevat olemaan johdettuja ja voimme kommunikoida maailman kanssa helposti ja välittömästi."

 

He tekevät tätä kaikkea koska rakastavat meitä.  He rakastavat meitä, ihan oikeasti.

 

"Tiedefantasiaa vai futuristista painajaista?  Katsokaa ohjelma ja päättäkää itse!"

 

Voitte lukea tämän kaiken itse jos haluatte, ja olen varma siitä, osoitteessa pbs.org/22ndcentury.  Tätä tullaan työntämään rajusti ja tästä tullaan tekemään paljon sivusarjoja ja luultavasti elokuvia valtavirralle joissa kaikki tämä yhdistetään, kunnes me todella toivomme tätä.  Me odotamme sitä vesi kielellä, jossa asumme maailmassa jossa olet James Bond yhtenä päivänä ja Kuningas Lear toisena.  Siitä tulee ihmeellistä ja Aldous Huxley - kaksi - sitä Aldous tarkoittaa, kahta.  Se tarkoittaa kahta ja merkitsee naista ja miestä yhdessä, kaksinaisuutta.  Huxley on 'hex' (loitsu), loitsun tapa.  Nämä tyypit eivät tosiaan jätä mitään huomiotta, kuten eivät myöskään nimet joita he antavat toisilleen sukupolvia sitten, kaikki alkaen Bacon'in ajoista.

 

He tulevat antamaan meille ihmeellisyyksiä, voimme hypätä suurten rakennusten yli kuin Supermies jättiloikalla, ja olla kuin Hämähäkkimies ja tehdä fantastisia juttuja, ja voimme tappaa kokonaisia armeijoita vain ajattelemalla ja he vain tuhoutuvat edessämme.  Voimme toteuttaa kaikenlaisia erikoisia seksuaalisia fantasioita joissa seksi on parempaa kuin seksi ja kaikkea, ja siten he tulevat työntämään tätä.

 

Yksi ensimmäisistä elokuvista joissa he loivat ajatuksen seksistä joka on seksiä parempaa, tieteen avulla, oli vanha elokuva nimeltä "Barbarella", jossa oli Jane Fonda.  Se on surrealististyyppinen romaani mutta siihen on kirjoitettu paljon esoteerisia juttuja, kuten tarinan hahmojen nimet ja he laittavat kätensä yhteen ja saavat erikoisen elämänmuodon ja kokonaiset jäävuoret särkyvät ja muuta.  Näimme saman Sylvester Stallonen elokuvassa jossa hänet tuotiin takaisin jäädytyksestä poliisina, "Demolition Man".  Sama ajatus ja ihmiset tulevat hyväksymään kaiken koska he käyttävät aina samoja tekniikoita ja seksi ei koskaan ohita kohdettaan.  Siksi mainostuksessa käytetään sitä kaiken aikaa.

 

Tekniikoita ei muuteta kun ne toimivat.  Niitä ei tarvitse muuttaa.  Niihin vain lisätään jotakin uutta, ja monet ihmiset tänä päivänä ovat pakkomielteisiä koska mitä tahansa tarvetta tai selviytymisviettiä, olkoon sitten ruoka tai seksi tai mitä tahansa, voidaan kiihoittaa äärimmilleen mainostaen sitä taukoamatta ja sitä me näemme.  Ihmiset katsoessaan televisioita, he istuvat ja syövät ja syövät ja syövät koska näkevät kaiken aikaa mainoksia joissa on hymyileviä ihmisiä, ja kuinka onnellinen olet kun vain saat syödä mitä ikinä haluatkin.  Sitä on mainostettu 60-luvulta lähtien lakkaamatta, ja seksuaalista puolta myös, jotta saatiin tuhottua perhe ja saada ihmiset kevytkenkäisiksi ja koko ajatus ihmisen erityisyydestä on saatu mielestäsi pois kaikkiaan.  Se päätettiin 1800-luvulla että tuota alettaisiin työntämään, ja H. G. Wells kirjoitti siitä aikanaan jolloin he työnsivät "vapaata rakkautta" kuten sitä kutsuttiin 1880 ja -90 -luvuilla.

 

Ei ole mitään uutta jos lainkaan tuntee historiaa, ja kun ymmärtää tulevaisuutta, tämä on odotettavissa, tällaista juttua.  Mutta ihmisyyttä ymmärtämällä ymmärtää myös että monet ihmiset tulevat lankeamaan tähän; ja ne jotka eivät, ei pidä joutua paniikkiin.  Älkää huoliko siitä.  Ette voi olla huolissanne muista ihmisistä jotka lankeavat siihen ettekä voi estää heitä.

 

Jos tarpeeksi kriisejä luodaan tässä järjestelmässä, ja näin tullaan tekemään, niitä lisätään asteittain, olkoon sitten kyse pilleristä joka lupaa lievittää tuskaa tai sirusta, uskokaa minua, ihmiset tulevat ottamaan sen saavuttaessaan stressinsietokykyjensä rajat.  Alussa uskon että sirulla tulee olemaan joitakin vähempiä ominaisuuksia joita he mainostavat, siis hyvin hellävarainen, he voivat stimuloida tiettyjä kemikaaleja aivoissa, hormonien laukeamisia ja tuollaisia, ja monet eri hormonit yhdessä muiden kemikaalien kanssa aivoissa muuttavat mielialojamme, tilojamme, - muunneltuja tiloja.

 

Siten, sitä voidaan käyttää mekaanisena rauhoittavana, ja monet ihmiset tulevat hyväksymään sen jos ovat tarpeeksi kovan stressin alaisina, ja tänä päivänä olemme hyvin stressaantuneita kun he mainostavat paniikkia joka suunnasta ja keskivertoihminen tuntee olevansa voimaton, ettei rahan säästäminenkään ole tarkoituksenmukaista, vaikka pystyisikin siihen, koska emme ole vallassa sen arvosta tai siitä tehdäänkö siitä huomenna arvotonta.  Meitä pidetään jatkuvasti reunalla ja sitten yhteiskuntaa hallitaan - pitäen yleisön jyrkänteen reunalla kaiken aikaa.

 

Muistakaa että tämä on jatkuvaa sotaa, ja se on ollut jo kauan aikaa ennen syntymäämme, jossa eliitti on aina kokoontunut keskustelemaan ihmisyyden merkitystä ja alempien ihmisten toiminnoista, ja siitä kenellä on oikeus ohjata sitä ja mikä näiden alempien ihmisten tehtävä on.

 

Lähestymme aikaa jolloin on melko silmiinpistävää, kun kerran kaikki tehtaat ja muut on viety Euroopasta ja Amerikasta Kiinaan, joka sekin oli suunniteltu kauan ennen syntymääni, että lopulta tulee olemaan kokonaisia ihmisluokkia joilla ei ole tehtävää tässä järjestelmässä.  Emme voi kaikki tehdä työtä tietokoneilla.  Ei jokainen halua tehdä niin, ihmisillä on eri taitoja, pitävät eri asioista ja eivät pidä eri asioista, ja se on luonnonmukaista, luonnollista, mutta niille jotka hallitsevat maailmaa, jotka näkevät maailman omanaan ja jokaisen heille kuuluvana, jokaisella pitää olla tätä järjestelmää palveleva tehtävä, muuten on liiallinen ja he todella uskovat ettei "käyttökelvottomien syöjien" pidä antaa elää, että he tulevat tuhoamaan järjestelmän ja että tätä maailmaa pitää johtaa tehokkaasti.  Siksi he jäkättävät siitä kuinka tuhlaamme - syömme koko planeetan, heidän planeettansa, muistakaa se, ja se suututtaa heitä, koska heidän suunnitelmansa mukaan heidän jälkeläisensä tulevat johtamaan tätä maailmaa seuraavat tuhat vuotta, tai miljoona vuotta kuten Charles Galton Darwin puhu kirjassaan, ja se onkin melkoista kerskuntaa.

 

Jokainen suuri taloustieteilijä, ja suuri tarkoittaa isoa - kaikki historiassa olevat "suuret" tarkoittavat sitä että he ovat kuuluneet heille.  Suuri, kuten Suurloosi on heidän Suuri Loosinsa.  Kun mihinkään on liitetty sana SUURI, tiedät että se kuuluu heille.  Kaikki tämän järjestelmän suuret taloustieteilijät, tämän järjestelmän historiassa, ovat olleet yksi heistä, ja he ovat puhuneet tulevista vuosisadoista ja kirjoittaneet tästä 18. ja 19. vuosisadoilla, siitä kuinka heidän pitäisi tuhota ihmisiä joilla ei ole tehtävää heidän järjestelmässään, perustuen evoluutioon - ylempiin ja alhaisempiin tyyppeihin.

 

Meidän pitäisi kuunnella tarkasti YK'n julistuksia.  He ovat julistaneet että Kiina on maailman mallivaltio.

 

Se tarkoittaa että he tukevat sitä esimerkkinä siitä mihin meidän kaikkien pitäisi pyrkiä.  No, katsokaa Kiinaa abortti-käytäntöineen, pakollinen abortti toiselle lapselle, totalitäärinen järjestelmä, joka muka on yhä kommunistinen, mutta se on aina todella ollut fasistinen, ja ne ovat kyllä muutenkin sama asia.  Ei ole väliä kumpi on.  Se on totalitäärinen ja heillä on nyt nouseva keskiluokka jolla on varaa ostaa tekemiään tuotteita, mutta he ovat myös tuhonneet maan saasteilla.  Heillä ei ole mitään rajoituksia.  Sama Meksikon kanssa.  Heille on annettu lupa saastuttaa niin paljon kuin haluavat koska se on väliaikainen toimenpide muuten, ja se osoittaa että Kiinan saastutusvauhdilla nekin jotka tulevat työskentelemään siellä tehtaissa, tehtaat tulevat olemaan paljon pienempiä, pienemmillä alueilla, yhteisöissä ja maalaisia ei enää tule olemaan.  He tuovat yhä vetensä joista joilla kastellaan peltoja ja joet ovat uskomattoman saastuneita raskasmetalleineen ja kaikkineen, joita kaadetaan niihin.

 

He tekevät tästä dokumentteja ja viranomaiset vain heittävät kätensä ilmaan ja sanovat "emme tiedä mitä tehdä!", kuten aina, ja eikö se ole itsestään selvää jos istuu alas ja ajattelee tätä?  He tulevat yhä olemaan tuottajia tai valmistajia Uudessa Maailmassa, mutta paljon pienemmällä tuotantoryhmällä joka tarvitaan paljon pienemmän maailman väestön tarpeita varten; ja he ovatkin kuolemassa, paljon niin sanottuja maalaisia.  Vihaan tuota termiä mutta sen he ovat antaneet meille, kun he kahlaavat polviaan myöten kadmium-moskan ja muiden raskasmetallien läpi, ja levittävät näitä pelloilleen koska ei ole muuta mahdollisuutta.

 

Se on tarkoituksellista.  Järjestelmän huipulla olevat eivät ole typeryksiä.  He tietävät tarkkaan mitä tekevät.  Tällaisia virheitä ei tapahdu sattumalta, ja uskokaa minua, eliitti osaa aina varmistaa oman selviytymisensä kaikkina aikoina, aina.

 

Ajatelkaapa tätä sirua vähän aikaa (eng. chip), ilmetty isänsä (eng. chip of the old block).

 

Miksi kukaan yksilö antaisi mielensä jonkun toisen luomuksen alaiseksi, olkoon sitten kyse elektronisesti tuotetussa fantasiassa elämisestä tai mistä tahansa?  Joku toinen kirjoitti ohjelman.  Joku toinen on nyt pääsi sisällä ohjelmineen ja ajatuksesi eivät enää ole omiasi.  Miksi antaisit oikeutesi pois jotta sinua voidaan hallita täydellisesti, 100% täydellisesti hallita, se on ollut tyrannian unelma kautta aikojen.  Miksi luopuisit kaikesta ja myisit itsesi fantasian vuoksi?

 

Tämä on osana dehumanisaation prosessia.  Tätä ajatusta ei olisi koskaan saatu iskostetuksi ihmisiin joka pitivät elämää vielä pyhänä.  Tätä ajatusta ei olisi koskaan saat markkinoiduksi ihmisille jotka vielä elivät todellisessa yhteisössä ja sitoutuivat toistensa kanssa.  Tätä ei olisi koskaan saatu markkinoitua ihmisille jotka vielä arvostivat elämää ja kaikkea elämää, ihmiselämää.  Ja olemme eläneet aikakautena jolloin tiede, tieteen uskonto, kuten sen oli suunniteltu tekevän, on astunut vanhojen indoktrinaatio-tekniikoiden tilalle, jotka yhä antoivat meidän olla ihmisiä.  He eivät olleet vielä ottaneet sitä mieltä pois, ja antaneet meille valkotakkisia pappejaan ja vääristelijöitään jotka dehumanisoisivat meidät kunnes emme enää välittäisi siitä kuinka ruumiinosia myydään kuin mitä tahansa tuotteita kautta maailman.  Ruumiinosia myydään ja ostetaan ja niitä vastaan on vaikea sanoa mitään koska se tehdään "me autamme jotakin" suojakilven alla.

 

He voivat johtaa meidät syvyyksien halki tämän tekniikan avulla, jos sallimme sen, ja olemme kuulleet kuinka abortoitujen sikiöiden kudosta käytetään nyt rokotuksissa.  He käyttivät ennen eläimiä.  Nyt he käyttävät ihmiskudosta.  Sitä pitäisi kutsua kannibalismiksi.  Koska kun ottaa toisen lihaa sisäänsä missä muodossa tahansa, ei sillä ole väliä syökö sen vai ruiskutetaanko se sisään, se on sama asia.  Kannibalismia.  Sitä se on ja se on bisnestä.  Bisnestä.

 

Meidät on erotettu toisistamme niin hyvin että voimme istua ja paeta sitten mielissämme onnellisiin ajatuksiin, joita taas on markkinoitu meille fantasioiden muodossa, koska emme halua katsoa kaikkea pahuutta jota on olemassa.  New Age ihmiset sanovat "älä ole niin negatiivinen".  Itse asiassa New Age ihmiset eivät katso mitään mikä tuhoaa heidät lopulta.  He ovat täydellisiä.  He ovat jo "kuolleita", koska heidät on koulutettu olemaan katsomatta negatiivisia asioita ja kuitenkin, negatiivisten asioiden tarkastelu on selviytymismekanismi.

 

Siksi väistyt tieltä kun näet jonkun tulevan kohti.  No, älä ole negatiivinen, työnnä pääsi hiekkaan ja hoe 'om'.  Täällä ei ole mitään negatiivista.  Kun ymmärrät mitä tapahtuu olet murtautunut läpi.  Kun olet murtautunut kaikkien juorujen läpi, juoruihin reagoimisen läpi, ja tarkoitan sillä politiikkaa ja kaikkea muuta mediassa olevaa - kun on päässyt kaiken sen yli eikä enää reagoi samalla odotetulla tavalla suuttumalla ja vihastumalla ja valittamalla omalle kongressiedustajalleen tai paikallisedustajalleen - kun on murtautunut kaiken tuon läpi ja tietää että meitä johtaa super-hallitus, ja jokainen poliitikko tietää tuon.  Joka ainoa tietää sen.

 

Kun on murtautunut kaiken tuon läpi ja ohittanut sen ja virrannut sen yläpuolelle, ei ole enää niin huolissaan eikä pelkästään reagoi.  Ihmisestä tulee vakaampi ja häntä ei enää voi huijata, ja omaa taidon opettaa totuutta muille ja toivottavasti lapsille, vaikka kohtaakin uskomattoman taistelun, koska he aina taistelevat lapsien puolesta.  Nuoret kasvavat lapset pitää ohjelmoida.  Vanhemmat tulevat aina kuolemaan.  Se on jatkuvaa.

 

Historiassa tapahtuneet massamurhat ja suurten väestöjen pahoinpitelyt vähemmistöjen toimesta pitää opettaa lapsille, jotta he näkisivät että tämä siru jonka hyväntekijämme tulevat meille antamaan ei olekaan niin hyvää tekevä.  Hyväntekijät itse sanovat meille ettei luonto ole muuttunut.  No, ei heidänkään ole, vai?  Ei lainkaan, ja kun ajattelen kaikkia kapinoita tuhansien vuosien ajalta joita alistetut ihmiset ovat järjestäneet, kun he olivat vihdoin saaneet tarpeeksi koska ihmiset eivät kapinoi ennen kuin ovat selkä seinää vasten, ja tuokin on ennakoitavissa olevaa tiedettä.  He tietävät kuinka pitkälle ihmisiä voi työntää ennen kuin he potkaisevat takaisin tai huutavat tai karjuvat tai jotain, tai alkavat heittää kiviä tankkeihin ja sellaista.  Se on vanha tekniikka joka ymmärretään hyvin.

 

Ihmiset pitävät rauhasta, vaikka he ovat uhattuina, he menevät seinää vasten ennen kuin tekevät jotakin ja silloin heistä tulee epäorganisoitu joukkio.  Heillä ei ole kommunikointitapaa eikä suunnitelmaa eikä mitään muutakaan ja heitä vastassa on organisaatio.  Hyvin ymmärretty, tämä organisaatio onkin.  Jokainen huipulla ja heidän kanssaan työskentelevä ovat yhteydessä tätä globaalia agendaa varten, ja lapsille voi silti opettaa joitakin totuuksia eikä pidä olla kertomatta menneisyyden kauheista suojatakseen pikku-Tomia totuudelta.  Se ei ole heille minkäänlainen palvelus, ei minkäänlainen.

 

Ihmiset ovat taistelleet vapauden puolesta, ei vain tekemisen ja puheen vapauden, ja sekin otetaan jo meiltä pois, vaan myös ajattelun vapauden, tuhansien vuosien ajan, niitä vastaan jotka tuhoaisivat ja varastaisivat mielemme, ja viihteen kautta heidät saadaan suostuteltua, kaiken turhautumisen ja pelon tulevaa elämää kohtaan ohella, asteittaisin pelon ja epävarmuuden rakentamisen ohella, he tulevat hyväksymään tämän sirun ja luopumaan ainoasta omaamastaan asiasta, ainoasta liittymästä johonkin kaiken tämän ja tässä mukana olevien yläpuolella --

 

Yksilöllisen yhteyden, aaveen koneessa, sinut.  Heistä kaikista tulee Borg, koska kun tarpeeksi ihmisiä on ottanut tämän sirun, todellinen tarkoitus tulee paljastumaan kun he kääntävät katkaisinta eikä sinua enää ole.  Ei enää päiväunelmia, ei enää kiintymystä, ei iloa, kyyneleitä, naurua, kaikkea tuota, eikä surua, kaikki jotka ovat osana ihmisenä oloa, kaikkea tuota ei enää tule olemaan, eikä enää kykyä koskaan saada niitä takaisin.  Itse asiassa, sinua ei enää tule olemaan.  Sinua tullaan johtamaan tehokkaasti robottina.

 

Mitään ei anneta yleisölle joka olisi heille hyödyksi.  Ei koskaan ole annettu.  Kaikki annetaan palvelemaan bisnes-konetta, hallitsevaa voimaa, ja siitä kaikessa on ollut kyse tähän asti ja nyt he tulevat muuttamaan mieltämme sen lisäksi.  Ei vain tätä pikkuista maapalaa jolla istut, tai työtä jonka he ottavat sinulta takaisin verorahoina, vaan he haluavat mielesi ja he haluavat kaikkien mielet, ja he haluavat lasten mielet.

 

He haluavat tuhota kaiken luovuuden joka on heidän valtansa ulkopuolella.  Unelma joka on hurjempi kuin kenenkään diktaattorin unelma kautta aikojen, ja he ovat samoja tänäkin päivänä.  Heidän henkilöllisyydessään ei ole eroa.  Itse asiassa, he ovat usein samaa sukuperää.  Ja takana on sama uskonto, ja me luovumme kaikesta fantasian vuoksi.

 

Hyvät hykkyrät, ja herra Warwick, tuo kuivattu luumu - kuivattu luumu muuten on ensin melko maukas mutta menee sitten läpi kuin vesi.  Tuo kuivattu luumu hra Warwick pikku aivo-injektioineen, sitä se tulee olemaan, kun hän mainostaa kaikkea tätä jännittävänä juttuna.  Me kutsuimme tällaista ennen lobotomiaksi ja leukotomiaksi.  Kaikki mitä laitetaan harmaaseen aineeseemme tappaa soluja, mutta se on hyvää tarkoitusta varten, ymmärrätkö.  Me saamme maailman rauhan.  Meistä tulee yhtä.  Jeeh.  Jännää.

 

Tietätkö ketään muuta joka haluaisit olla tai jonka kaltainen haluaisit olla?  Mikä sinussa on vikana?  Tämän elämän ilo on sen selvittämisessä kuka on.  Yksi elämän ihmeistä, muiden ohessa, monien elämien ihmeiden ohessa, on kun tajuaa erilaisten ihmisten kirjon erilaisine asioineen ja erilaisine näkökulmineen ja ajatuksineen, ja yhteen aikaan heillä sanottiin olevan luonnetta.  Heitä oli kaikkialla.  Tänään kaikki ovat niin samanlaisia.  He ovat tuhonneet luonteen.  Ja kuinka surullinen tuollainen maailma olisikaan.  Hiljainen maa, jossa jokainen työskentelee hiljaa kuin robotit tai muurahaiset ohjelmoitujensa tehtäviensä parissa, ja he yrittävät tehdä tästä jännittävää koska he rakastavat meitä.  He rakastavat meitä.  Oi mikä tunteenpurkaus.

 

Älkää joutuko paniikkiin.  Opettakaa tietojanne ympärillänne oleville.  Älkää kertoko paniikissa.  Älkää kertoko heille kaikkea muuta mitä tiedätte.  Saatte heidät vain kauhistumaan.  He eivät ole valmiita siihen.  Vähän kerrallaan heille pitää kertoa, mutta lapsille pitää kertoa tämän maailman tyrannien historiat, ja tämänhetkisten myös.  Älkää suojatko heitä siltä.  Heidän pitää tietää omaa selviytymistään varten.

 

Kiitos kuuntelemisesta, ja itseltäni hyvää yötä, ja koiraltani Hamishilta, hyvää yötä, ja kulkekoon jumalasi kanssasi.

 

 

 

(Translation from English to Finnish by: Jouni Alhanen)