Alan Watt    Blurb (i.e. Educational Talk)

 

’Moloch, Mammon ja Kurjuus’

 

 

24. päivä tammikuuta 2007

 

Keskustelu Copyright Alan Watt (Paitsi Musiikki, Kirjoista lainauksia ja Kuuntelijoiden kommentteja)

 

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

Hei ihmiset, olen Alan Watt ja tänään on 24. päivä tammikuuta 2007.

 

Eilen illalla kuuntelin käsikirjoittajien kirjoittamaa puhetta jonka USAn presidentti piti, ja pidän kiinni mielipiteestäni että meidän pitäisi osoittaa suosiotamme käsikirjoittajille, koska kuka tahansa näyttelijä, huonokin, voidaan kouluttaa lukemaan käsikirjoitusta.  Hassua oli että heti kirjoituksen lukemisen jälkeen kun olimme kuulleet pakolliset hurraat ja taputukset vasemmalta ja oikealta, molemmilta puolilta, taputtaen yhdessä, aseman kommentaattori Chicagosta mainitsi olleensa mukana 7 puheen kirjoittamisessa presidenteille.

 

Näiden tyyppien pitäisi tosiaan saada kaikki - en tiedä mitä heille annetaan.  Heille pitäisi antaa joku erikois Emmy tai Grammy tai Oscar, ja meidän pitäisi nähdä heidät kaikki.  Katsotaan keitä he ovat.  Tutkitaan heitä.  Jos he kerran kirjoittavat käsärit, on tärkeämpää tietää mitä heidän päässään on ja heidän menneisyydestään, kuka heidät kouluttanut, mihin he uskovat, koska he kirjoittavat kaiken mitä näyttelijät lavalla meille höpöttävät.

 

On muuten hyvä omata uskottava näyttelijä.  Reagan ei ollut kovin huono, hän oli näytellyt koko ikänsä, paitsi kun hän meni käsikirjoituksen ulkopuolelle ja sitten Nancy yritti sanoa hänelle taustalta Ronnie, Ronnie, lue käsäristä, koska hän vaelteli siitä välillä pois ja kertoili vitsejä välissä.

 

Mutta tämä tämänhetkinen presidentti - 'dent' jos katsotte tuota sanaa, on mielenkiintoinen - oikeastaan vain kokosi otteita parista viimeisistä puheistaan Kansakunnan tilasta ja paljon siitä oli myös suoraa lainausta, joten kirjoittajilla ei ollut vaikeuksia tuon kanssa.  Heidän piti vain kehitellä muutamia vihjailuja Iranista, lisätä siihen, ja antaa yleisölle pohjalla ne tavalliset lupaukset terveydenhuollosta ja niin edelleen, ja kaikki jatkuu kuten pitääkin.

 

Joku kysyi minulta emailissa kenen minusta pitäisi olla seuraava presidentti.  Todellakin, enköhän tähän mennessä ole päässyt tuon roskan yli.  Etumiehet eivät ole muuta kuin näyttelijöitä.  Ei ole väliä keitä he ovat.  Käsikirjoitukset tehdään heitä varten.  Kaikki mitä tapahtuu heidän aikanaan on kirjoitettu heille.  Kyseessä on agenda.  Ei ole väliä onko se vasemmisto vai oikeisto, vai joku seisomassa päällään keskeltä.  Käsikirjoitus on tehty ja heidät on valittu, kuten Carroll Quigley sanoi kirjassaan, heidät valitaan salassa vakiintuneen vallan toimesta, ja sellainen on olemassa, puolihallituksellinen järjestö, jokaisessa maassa.  Ainakin Britanniassa, olemme aina tavallaan tienneet tuon.

 

Muutaman tuopin jälkeen pubissa ihmiset unohtavat sen ja alkavat kinata politiikasta, ja sitten he potkivat itseään seuraavana päivänä pudottuaan taas samaan ansaan koska tietävät että on vakiintunut valta, vanha koulu kuten he sitä kutsuvat, ja Yhdysvallat ei ole erilainen.

 

Sukuperät jotka johtavat Britanniaa johtavat myös USAa, he ovat kaikki sukua toisilleen.  He ovat dynastioita.  Dynastioita.

 

Joskus on tehtävä kotiläksynsä kaivaakseen heidät esiin koska monet heidän nimistään muuttuvat avioliittojen kautta, mutta jos seuraa sukuperiä, ja heidän puolisonsa ovat hyvin tärkeitä, huomaa että ne kaikki sitoutuvat yhteen.

 

Ne jatkuvat aina puritaaneihin asti jotka tulivat Mayflower'illa, siksi kaikki tämä roska toukokuun kukasta (may flower) - vappu (may day), korkean tason okkultismia.  Vakiintunut valta ei ole koskaan luopunut vallastaan.  He loivat Amerikan Yhdysvallat tiettyä tarkoitusta varten, josta he kirjoittivatkin.  Sen sijaan että spekuloisitte asiasta, miksette lue Franklinin ja Jeffersonin kirjoituksia, ja muiden, ja sitten heidän jälkeensä tulleiden jotka ovat poliittisen elämän huipulla jotka puhuivat 'julki tulleesta kohtalosta'.  Kohtalosta.  Heillä oli työnsä tehtävänään ja tämän ymmärtävät hyvin ne jotka ovat asioista perillä.

 

He sanovat ettei auringon alla ole mitään uutta, eikä varmasti olekaan.  Katsomme saman pelin jatkuvan.  Samat kuivat puheet lupauksineen, lupauksineen ja lupauksineen ja kaikki toimii normaalista kuten aina niille jotka ovat hallituksen alalla ja monien sen tahojen, lonkeroiden, toimissa, jotka kaikki liittyvät hallitukseen.

 

Suurin lottovoitto koko planeetalla on veronmaksajien hunajakulho.  Suuret karhut nousevat ylös päästäkseen käsiksi siihen.  Siellä raha on - rajaton luotto, ja rajattomat lupaukset tulevien sukupolvien muodossa sen maksamisesta.  Aikamoinen takuu.

 

Jefferson sanoi sen itse, lukekaa hänen kirjoituksiaan, sukupolvi, joka syntyy järjestelmään jossa heidät on ennalta asetettu maksamaan edellisen sukupolven velan, ovat itse asiassa orjia.

 

Koska voit kävellä tästä tuonne ilman että sinua yleensä ahdistellaan, tai ajaa tuolta tuonne, kunhan maksat kaikki maksut ja luvat ja muut, ajattelet olevasi vapaa.  Mutta tässä järjestelmässä ei mikään ole ilmaista.  Ei mikään.  Veronmaksaja rahoittaa kaiken.  Myös ilmaiset flunssarokotukset.  Kaikki on huijausta ja se toimii vain koska kaikkien pitää olla huijattavissa.  He ovat kovin onnettomia jokaisesta satunnaisesta siellä täällä joka näkee sen kaiken läpi, kuten elokuvassa Sixth Sense, joka mielestäni oli melko hyvä, siinä on paljon vertauskuvallista.

 

Se joka näkee ja muistaa näkemänsä ja pystyy selittämään sen, on vaara.  Joukko, massat eivät ole koskaan vaarallisia.  Heidät on aina ymmärretty.  On helppo ymmärtää massojen mentaliteetti.  Useimmat heidän mielipiteistään on annettu heille.  Heille annetaan sankarinsa - he valitsevat kummasta sankarista pitävät enemmän kahdesta vaihtoehdosta, ja yleisesti ottaen pysyvät kannassaan koko elämänsä.

 

Mutta satunnaiset jotka näkevät sen läpi voivat aiheuttaa ongelmia jossain vaiheessa, siksi kaikki psykologiset testit kouluissa, valvonta, ja kaikki tieto mitä yksilöistä pidetään, ja he yrittävät napata nuoret jotka kysyvät kysymyksiä, etenkin miespuoliset, ja he laittavat heidät lääkitykseen ja sanovat heidän olevan 'hyper' tai 'maanvaiva' ja diagnoosi jätetään opettajille.  Mikä järjestelmä.

 

Kun vanhemmat eivät tiedä mikä on totta ja mikä ei, kun he eivät ole kyseenalaistaneet todellisuutta joka heille on annettu, lapset eivät yleensä ottaen koskaan pysty tajuamaan sitä itse, että mitä he pitävät itsestäänselvyytenä tässä järjestelmässä ei välttämättä olekaan normaalia.

 

Normaalia on mitä tahansa eliitti päättää sen olevan.  Koulu ja mitä siellä opetetaan riippuu aikakaudesta suhteessa siihen mikä on normaalia ja mikä ei missäkin suunnassa.  Kaikessa on kyse agendasta.

 

Kaikki sitoutuu yhteen tähän yhteen agendaan ja mielen hallinta on numero yksi, numero uno, sarjakuvista, vanhempien emuloinnista ja uskoista, aina yhteisöön jossa he elävät, uskoon johon he kuuluvat tai jonka he valitsevat, mitä heihin indoktrinoidaan jatkuvassa prosessissa, propaganda medialta ja elokuvista ja kirjoista.  Kaikki liittyy yhteen.  He luovat kulttuurin jossa elävät ja he elävät muutosten läpi ajatellen niiden olevan normaaleja, myös, koskaan kysymättä mihin toiseen suuntaan olisi mahdollista mennä.

 

Ei pitäisi olla yllätys kellekään joka on tutkinut historiaa että aggressiiviset - Darwinin teoria vahvimman selviytymisestä, ja kovimman.  Ei pitäisi olla epäselvää että asiat ovat olleet näin siitä lähtien kun raha sai vallan.  Raha ja kaikki asiat joita sillä saamme valloittavat kaikki tavalliset pelot joita raha luo, siis kaiken sen ympärillä olevan tuhon jotta muutamat voisivat elää vuoren huipulla kaikkien muiden ihmisten ollessa se vuori.

 

Auringon alla ei ole mitään uutta ja meidän ei pitäisi antaa huijata itseämme nokkelilla puheilla joita tiimit laittavat yhteen, jokainen sisällyttäen oman erikoisjuttunsa, omalta erityisalaltaan, jotta yksi mies voi lukea sen ja ottaa vastaan suosionosoitukset sen lukemisesta.

 

Tämän avoimesti julistetun sodan alussa 9/11 jälkeen, Yhdysvaltojen presidentti julisti sodan jokaista ihmistä vastaan sanoessaan, "jos et ole meidän puolellamme, olet meitä vastaan".  Se tarkoitti sinun mielipiteitäsi, aivan kaikkea.  Se tarkoitti kaikkia.  Se oli yleisluontoinen lausunto.  Sitä ei kohdistettu Lähi-Itään.  Se oli tarkoitettu kaikille koska olemme menossa seuraavaan vaiheeseen.  Olemme jo siinä, itse asiassa, suuressa puhdistuksessa jossa meitä pitää opettaa kuin pahoja pikkulapsia kuinka tulee käyttäytyä, mitä ajatella, mitä sanoa, ja miten olla kilttejä pikku papukaijoja ja saada hyväksymisen leiman jotta voi selviytyä tässä järjestelmässä.

 

"Ei kuule pahaa, ei puhu pahaa, ei näe pahaa," on suurloosin motto.  Katsokaa, tarkkailkaa, olkaa hiljaa, ja kuin pienet lapset, nopein tapa näille jotka eivät salli sinun kurittaa lastasi on hakata se aikuisiin.  He tavallaan haluavatkin tehdä niin ja tulemme näkemään sen.  He ovat viimeisten noin 25 vuoden ajan luoneet tietokonepeleillä ja epäherkistämisen prosessilla kaikkien ympärillä tapahtuvien kauhujen avulla sukupolven joka tulee käyttämään pamppuja, ja kaikkea korkeaa teknologiaa ihmisiä vastaan, ja kaikki on valmisteltu sitä varten.

 

Jos he olisivat halunneet pitää samanlaisen yhteiskunnan kuin 1950- ja 60-luvuilla, jos heidän olisi pitänyt pitää siitä kiinni, koska he loivat myös tuon kulttuurin, katsoisimme vielä "Leave it to the Beaver" ja "Andy of Mayberry" tyylisiä sarjoja.

 

Mutta ajat muuttuvat, agenda pitää toteuttaa ja liikesuunnitelmat eivät lopu minkään kiusan takia ja siksi he ovat valmistelemassa suurta keppiä ja näemmekin kun lakeja laaditaan kaiken aikaa.  Itse asiassa ne on jopa säädetty kauan sitten.  Lakien avoin julistus on vain suuri fanfaari niiden toteutukselle.  Kaikki yksiköt, kaikki järjestöt luotiin kauan sitten, ne koulutettiin ja ovat nyt valmiina toimintaan.  Itse asiassa, suurin osa niistä toimi jo kauan ennen kuin 9/11 tapahtui.

 

Kun Yhdysvallat on täyttänyt tarkoituksensa Lähi-Idässä he vetävät kotona maton jalkojen alta yhdistääkseen Yhdistyneet Amerikat.  Sekin on jo tapahtumassa.  Ihmiset juoksevat aina vain kovempaa pitääkseen yllä elintasoaan jota heille näytetään mainoksissa ja lehdissä.  Heillä on jo kaksi tai kolme työtä yhtä aikaa.  Heidän avioliittonsa hajoavat, jos heillä on sellainen, tai moniakin.  He eivät osaa suhtautua toisiinsa.  He elävät epätoivossa, mutta he teeskentelevät ajatellen, "ilmeisesti minä epäonnistun, kaikki muut vaikuttavat onnellisilta".  He eivät tajua että kaikki muutkin esittävät.  Kaikki ovat häpeissään myöntää että ovat samassa veneessä.  Mutta he ovat huolissaan, hyvin huolissaan.

 

Olen katsonut kuinka kaikkea tätä on käytetty Britanniassa.  Heillä oli jatkuva lama Toisesta Maailmansodasta lähtien aina 70- ja 80-lukujen läpi, kun teollisuutta poistettiin.  Kukaan ei halunnut sanoa totuutta, vaikkakin työttömiä oli kaikkialla ja kaikki inflaation ja työttömyyden tulokset, vilpillinen yhteiskunta.

 

Vanhat papistot jotka erikoistuivat omaan osaansa agendassa, auringon, kuun ja tähtien kultit, eivät koskaan kadonneet.  Eivät koskaan kadonneet minnekään.  Ja rahaan alusta lähtien on laitettu heidän pikku merkkejään, niille joilla on silmät joilla nähdä ja korvat joilla kuulla, kuten härkämarkkinat, siis Taurus-markkinat, ja karhumarkkinat, suuri karhu.  Miksi luulet niiden olevan siellä?

 

Miksi luulet että sitä kutsutaan markkinoiksi?  Kun eläinrata kaikkine eläimineen käy taivaan ympäri ja Bootes jahtaa laumaa joka juoksee hänen edellään.

 

Se on huijauksen tiedettä, ja siitä todellisuus jonka ovat luoneet hyvin viisaat ihmiset koostuu.  Ihmiset todella uskovat että on hyvä ajatus sijoittaa hallituksiin jotka muka, muka, uhkapelaavat kaikki eläkkeemme suuressa kasinossa jota kutsutaan 'osakemarkkinoiksi' [eng. stock market, stock tarkoittaa osakkeiden ohella myös karjaa].

 

Samaan aikaan he sanovat keskivertoihmisille että he saattavat menettää kaiken, mutta silti meille opetetaan että se on normaalia, ja opettajien eläkkeet ja kaikkien muidenkin joiden eläkkeet ovat ammattiliitoissa heitetään tuohon rahastoon ja niiden odotetaan tekevän lisää rahaa siitä - voittoa ei mistään.  Voittoa työstä jonka jonkun muun joskus tulevaisuudessa pitää tehdä, miten tahansa, millä tahansa tavalla ja me ihmettelemme miksi nämä jutut tulevat bumerangina takaisin omiin silmiimme.  Se on huijaus, täydellinen huijaus.

 

George Soros, joka on Rothschildien ja muiden edustaja, muutama vuosi sitten, ja tämä on Britannian sanomalehdistä, hänellä oli puoli sivua tilaa selittää jälkeenpäin miten hän soitti kahdelle ystävälleen kerskuakseen.  He manipuloivat pörssiä ja vetivät johdon seinästä, ja saivat Britannian kriisin tilaan ja tekivät miljoonia ja taas miljoonia Britannian markkinoilta - siellähän eläimet ovat, ja hän voi kerskua siitä koska hänen tekojaan vastaan ei ole olemassa lakeja.

 

Niin on tehty aina vain uudelleen ja uudelleen, läpi 20. vuosisadan, ja 19. vuosisadan, ja ennenkin.  Aikaisemmin King James oli mukana valtavassa skandaalissa kun hän vei ihmiset asuttamaan erästä paikkaa Amazon joen suulla.  Ja ihmiset sijoittivat eläkkeensä siihen, kaikki säästönsä, kaikki meni siihen, uskoen, kuten he tekevät, että he saisivat jokaisen floriinin tuhatkertaisesti takaisin, ja ihmiset menettivät kaiken, kaiken.  Se on vanhin temppu mitä kirjassa neuvotaan rahan kanssa.  Se toimii ihmisluonteen ymmärtämisen avulla, ja ahneudella, ihmiset luulevat saavansa jotain ilmaiseksi.

 

Soros kirjoitti tästä ja kerskui, ja kuinka ollakaan brittiläiset veronmaksajat joutuivat lainaamaan kansainvälisiltä rahanlainaajilta, muutamalta suvulta jotka hallitsevat maailmaa, ja heidän piti lainata lainata ja lainata saadakseen punnan jälleen kellumaan, jotta he voisivat myydä obligaatiovelkansa jälleen uudestaan, ja lait jotka sallivat tämän eivät ole koskaan muuttuneet, ei ennen Sorosta eikä tähän päivään mennessä, koska nämä isot pojat johtavat järjestelmää.  Se on heidän systeeminsä.  He haluavat porsaanreikiä jotta voivat tehdä temppujaan niin halutessaan, aina uudelleen.

 

Raha on uskonjärjestelmä.  Se ei toimi jos siihen ei uskota.  Siksi dollarin setelissä sanotaan, "jumalaan luotamme."  Mistä he sitten puhuvat? Molochista, rahan jumalasta, vai Mammonasta?

 

On uskomatonta minulle kuinka näin voidaan tehdä kerta toisensa jälkeen kaikissa maissa.  Kukaan ei ole sille immuuni.  Vain muutama ihminen puhelimessa suunnittelevat sen, toteuttavat sen eikä kukaan lähde heidän peräänsä koska se on sallittua, enkä epäile yhtään etteikö hra Soros olisi saanut luvan, tai itse asiassa määräyksen, tehdä niin koska hän ei olisi uskaltanut tehdä sitä yksinään.  Siksi he voivat kulkea maailmassa kenenkään kajoamatta heihin.  He olivat saaneet luvan isoilta pojilta, jotka eivät salli minkään tapahtuvan elleivät itse ole siinä mukana.

 

Maailma on vain suuri kiristyskauppa, jossa humaanisuuden ja toisten auttamisen ja välittämisen ja kaiken sellaisen avulla meitä ryövätään elämämme läpi kuolemaan saakka ja sitten jonkun muun on maksettava kuolemaverot, aivan kuin Sumerissa.  Aivan kuin antiikin Sumeriassa jossa pappi kirjoitti laatoille, katsoi horisontista toiseen näkemättä muuta kuin hallituksen rakennuksia, ja sanoi verottavansa kalastajia kun he tulevat kaloineen.  Kauppiaita verotettiin kun he tulivat tuotteineen, heitä verotettiin kun he ostivat torilta tavaroita ja kun sukulaiset laittoivat uhreja haudoille - he eivät olleet typeriä.  He tiesivät etteivät ihmiset voisi syödä niitä kuoltuaan, mutta se on inhimillinen juttu, tunteellinen asia joka lohduttaa eläviä, mutta myös nämä uhrit ryöstettiin veronkerääjien toimesta kuolemaveroina, Sumeriassa, niin kauan sitten.

 

Aggressiiviset ja ovelat eivät olisi koskaan voineet tehdä tätä ilman rahan luomista ja ihmisten sen hyväksymistä, vaikkakin se pakotettiin suurimmalle osalle kansoista.  He tarvitsevat yleisön yhteistyötä.  Pitää uskoa huijaukseen (eng. CON).  Jos ymmärtää petkutuksen (eng. CON-fidence trick) tai petkuttajan, he asettavat ansan, syötin, johon uhri kompastuu.  Uhri saadaan sitten uskomaan että on kyse hänen päätöksistään siitä mihin hän on menossa, kunnes koko huijaus on lopussa, se on tehty ja uhri ei ymmärrä miten hän menetti kaiken.  Siten petkuttajat toimivat uhriensa kanssa, ja sama tänäkin päivänä.

 

Meille on sanottu tuhansien vuosien sanat, "heidät tuntee teoistaan."  Syy miksi tuo sanottiin kaikissa antiikin kulttuureissa oli ettei ole väliä sillä mitä he sanovat - vain sillä mitä he tekevät, ja meidän on vaikeaa ihmisinä ymmärtää tätä yksinkertaista temppua.  Oletamme ihmisten punastuvan tai räpäyttävän tai nykivän hermostuneesti kun he valehtelevat ja heidät saadaan kiinni.  Mutta et ymmärrä että huipulla olevat ovat psykopaatteja, niitä jotka ovat kynsineet itsensä sinne ja myös uudet joita tulee jatkuvasti ja työskentelevät, eivät työskentele vaan iskevät toisia puukolla, itsensä huipulle ja mustamaalaavat ihmiset puheillaan ja pääsevät kaikkine oveline temppuineen sinne, he ovat todistaneet olevansa arvoisia olla haiden joukossa.  Tiedät mitä he tekevät.  Näet mitä he tekevät.  Unohda se mitä he puhuvat.

 

Arnold Toynbee, pitkäaikainen professori Englannin Oxfordin yliopistossa joka opetti Rhodes stipendiaatteja maailman hallituksen puolesta, joka taas lähetti heidät kautta maailman eri hallituksiin ja byrokratioihin, 1930-luvulla antamassaan puheessa Skandinaviassa sanoi: "Kiellämme aina suillamme mitä teemme käsillämme."

 

Niin yksinkertaista se on, he huutavat "rauhaa rauhaa" mutta heidän sisällään ei ole rauhaa.  He teurastavat rauhan nimissä, aina ovat tehneet niin.  Rauhalla he tuhoavat monia ja me ihmettelemme miksei maailmassa ole rauhaa.  Mutta jälleen kerran, ilman meidän osallisuuttamme, meidän suostumustamme, meidän hiljaista myöntymystämme, he eivät voisi tehdä mitään.  He eivät saisi nuoria kolleja mukaansa, tiedäthän noita hölmöjä jotka pitävät siitä että pukeutuvat tinaan rinnoissaan ja värikkäisiin nauhoihinsa, jotka alemmat eivät edes ymmärrä, kyse on vapaamuurarien värikoodeista, he pitävät kiiltävästä mustasta metallista, ja he voivat lakaista ihmisiä maahan.  He voivat aina luottaa että ihmiset jotka eivät itse hyödy mitään saavat työn kyllä tehtyä.

 

He eivät jaa saalistaan, ja kun he tekevät tuota, noiden joukkojen tulevaisuus, kuin myös heidän jälkeläistensä, päätetään, koska yhteiskunnan huipulla olevat, maailman puun huipulla, Pohjoismaiden kuninkaan Yggdrasil-puun huipulla, eivät katso amerikkalaista, eurooppalaista tai kiinalaista tai afrikkalaista moukkaa eri tavalla, ja se on heidän suuri vitsinsä.

 

Yksi veljeskunta on huipulla, ja näemme heidän tekevän vapaamuurarien merkkejään ja kättelyitään joka kerta kun eri alueiden johtajat tapaavat, kaikkien puolten, ja he marssivat edessämme ja riidat jatkuvat.  Ongelma niiden kanssa jotka ajattelevat ja ymmärtävät tämän on että he haluaisivat muiden ihmisten, jotka uskovat tähän kaikkeen, jättävän heidät rauhaan, koska ihmiset pitävät mukautumisesta.  Massamielinen ihminen ei pidä eroavaisuuksista.  He haluavat ihmisten mukautuvan siihen mitä tekevät ja miltä he näyttävät ja mitä he puhuvat ja miten he pukeutuvat, ja se on kaikki todella hölmöä, kun katsoo ja ymmärtää tätä kulttuuria, joka on vain muovia, sitä muokataan ja muokataan uudelleen, ja kuinka valtaväestö vain valuu sen mukana.

 

Nyt vanhemmat ovat aina kauhistuneita siitä kuinka heidän lapsillaan on aivan eri mielipiteet kuin mitä heille opetettiin eikä heille tule koskaan mieleen miten tämä on tapahtunut ja kuinka se on tahallista.  Mitään ei opeteta lapsille joka ei ole tämän agendan mukaista ja josta ei väitellä yksityiskohtaisesti behaviorismin ammattilaisten toimista - massapsykologian.  Ei ole mitään mitä ei ole ajateltu kunnolla halki, ei yhtään mitään.

 

Yksi mielenkiintoinen juttu eilisessä puheessa oli kuinka helposti se oli sulautettu puheeseen, sama kaksinaisajattelu, kaksinaispuhe, jättäen ihmisille tietyn kuvan että hän aikoo tehdä jotakin rajoille suojellakseen ihmisiä, vaikka hän tekeekin päinvastaista.  Kyse on NAFTA sopimuksesta.  Amerikkojen yhdistymisestä, koska hän sanoi että mieluummin kuin yrittää kerätä näitä ihmisiä, on helpompaa antaa heille työskentelylupa, väliaikaisesti.

 

No, väliaikaiset luvat ovat uusittavia.  Ja se tulee itse asiassa nostamaan paikasta toiseen siirtyvien ihmisten määrää, ja tämä on tarkoituskin.  George Bush ei tätä suunnitellut.  Kaikki menee suunnitelman mukaisesti ja voimme odottaa suuria muutoksia kun kulttuurimme kohtaavat, kuten niiden oli tarkoituskin, ja kuten olen maininnut ennen, Jacques Attali, joka on nyt YKssa ja joka oli Ranskan ja EUn Kissinger, kirjassaan Millennium puhui sen seurauksista ja tulevasta kaaoksesta jota seuraavat kolme-neljä sukupolvea tulevat kohtaamaan näiden suurten ihmismassojen tullessa latinalaisesta Amerikasta Yhdysvaltoihin.

 

Tai kuten hra Rockefeller sanoo, "munakasta ei voi tehdä rikkomatta munia," ja noin kevyesti he puhuvat muutoksista joita heidän pitää tehdä, maapallon bisnessuunnitelmansa mukaisesti.

 

Yksi syy miten kaikki toimii niin hyvin ja mitä ihmiset eivät huomaa, jokainen sukupolvi kasvaa omien häiriötekijöidensä kanssa koulussa ja koulun ulkopuolella, heidän hormooninsa alkavat toimia.  Se on tarpeellista häiriötekijöille.  Heidän vapaa-aikansa on täysin niiden vallassa koska heidän ei tarvitse ajatella eikä tehdä mitään itsensä puolesta.  Kaikki heidän viihteensä tulee ammattilaisilta, jälleen kerran, jotka ovat kulttuurin luojia.  Ja kun he pääsevät koulusta on aika siirtyä työelämään.  Siihen heidät on koulutettu, olemaan hyviä tuottajia ja kuluttajia.

 

Ja sitten he ryntäilevät - elämän läpi avioliittoineen, avioeroineen, ja muine ongelmineen joita he kohtaavat tässä toimimattomassa systeemissä, jossa yritämme emuloida aikaisempia aikoja tekemällä asiat perinteisesti, eikä se toimi.  He ryntäävät koko elämänsä läpi ja hiljaisina hetkinä joita he olisivat voineet viettää he laittavat päälle television ja se häiritsee heitä jotta heidän päänsä on jälleen kerran täynnä toisten ihmisten ohjelmointia.  Se on luonnollinen Valiumin muoto heille, olla hypnotisoituina, kytkeytyä pois tästä luonnottomasta järjestelmästä, mutta tämän luonnottoman vaiheen ei ole määrä kestää ikuisesti.

 

He ovat kertoneet meille mihin aikovat viedä yhteiskunnan.  Jos olet lukenut heidän omia kirjojaan, tiedät että he pitävät eugeniikasta.  Aivan sama kuin maanviljelijät katsovat karjaansa ja sanovat: miten saamme karjan tuottamaan enemmän?  No, tiedämme mitä he tekevät karjalle, sen lisäksi että työntävät ne täyteen kasvuhormoneja ja pistäen niihin kaikenlaisia hormoneja joiden avulla ne tuottavat enemmän, mutta he myös siittävät niitä tehden niistä rauhallisempia.  Sitä kesytetty tarkoittaa.

 

Meille se tehdään eri tavalla.  Yhdellä aikaa omasimme tietoisuuden, ja heidän piti huijata meitä lääketieteellä jne jonka oli määrä auttaa meitä jotta he voivat pistää meihin kaikenlaista suostumuksellamme.  Alentaa ÄOta muutamalla pisteellä, sitten he antoivat meille muunneltua ruokaa.  Sekin oli itsessään kaunista.  Vesi, ruoki, suoja ja vaatetus, elintärkeitä ja he menevät vedenlähteellemme ja lisäävät alumiinioksidijätettä siihen, nimeltä fluori.  Sitten he mainostavat ajatusta siitä kuinka hyvää se on meille, vaikkakin natsi-Saksassa sitä laitettiin valloitettujen valtioiden veteen tehden ihmisistä passiivisempia, ja tämä on aina ymmärretty fluoridista, joka on myrkky eikä vaadita paljoa jotta sitä on riittävästi, ja silti se on vesivarannossamme, hammastahnassamme, ja meihin kasaantuu myrkyllinen annos.

 

He pistävät meihin erilaisia juttuja, vaikkakin ihmiset kuten Arthur Koestler puhui juuri sen tekemisestä jotta injektioiden avulla voitaisiin suorittaa lobotomia tietyille aivon osille.  Sitten he peukaloivat ruokaa, kuten lisäävät kaaliin satoja erilaisia geenejä.  He eivät kerro mitä tai mitä he etsivät niitä laittaessaan.  Me vain luotamme heihin ja uskomme heitä.

 

Ruokavaranto kaikista asioista, ja me vain uskomme heitä, mutta he tietävät kyllä mitä tekevät ja jollakin tavalla he haluavat auttaa meitä, vaikkakin ruokaa on käytetty tuhansien vuosien ajan aseena yleisöä vastaan.  Kysykää keltä tahansa hallitsevalta vähemmistöltä joka on vallannut maita.  He hoitavat aina ruokavarannon.

 

Entisinä aikoina he rajoittivat ruokia joita söit, etenkin proteiineja, pitäen sinut vain juuri kunnossa työtä varten mutta liian väsyneenä kävelläksesi pois istutuksilta.  Ja tässä he taas ovat, tehden sitä jälleen, ja kutsuvat sitä tieteeksi.  Kun he loivat tämän jutun nimeltä tiede ja ottivat vallan uskonnolta, he tiesivät mitä tekivät.  Se toimii niin hyvin.  Emme kyseenalaista sitä koska - aivan kuten vanhat papit, heidän doktriinejaan ei voinut kyseenalaistaa.  Se vain oli laki.  Kyse oli jumalan laeista.  Nyt on sama juttu.  Olemme liian typeriä ymmärtääksemme näitä erikoistuneita tieteenaloja joten uskomme kaiken, ja he hoitelevat ruokavarantomme.

 

Maailmanlaajuisesti ÄO tasot putoavat kaikkialla missä geneettisesti muunneltua ruokaa on ollut, ja nyt on määritelty uudet normaali ÄOt, vaikkakin testi on sama.  Se on muutamaa pistettä alempi.  Ja koska rynnimme elämämme läpi, jokainen sukupolvi, tulevia ammattilaisia voidaan huijata niin helposti koska he uskovat mitä heille opetetaan.  Kun näin lääkärin televisiossa, puhumassa syövästä, hänelle kun oli opetettu että on normaalia että yksi kahdesta ihmisestä saa syövän ja kuolee.  Aikaisempi sukupolvi, se oli yksi neljästä, ja sitä edellisessä yksi viidestäkymmenestä.  Ennen sitä, se oli joskus yksi tuhannesta, riippuen syövän laadusta, mutta uusille lääkäreille opetetaan, että miltei kaikki saavat sen ja se on normaalia.  Siten ihmisiä koulutetaan sukupolvien välisesti jotka eivät kyseenalaista, etenkään ammattilaisia; he eivät osaa kuvitellakaan että heille valehdeltaisiin tai että olisi mitään syytä salata heiltä totuutta.

 

Viime yönä katsoin kymmenisen minuuttia PBS kanavaa kun jotkut professorit väittelivät akatemian ja sananvapauden joistakin eettisistä kohdista akatemiassa ja minua ihmetyttivät lait joita heillä itsellään oli verrattuna lakeihin joita on väestöä varten.  He sivusivat vihapuhe-lakeja ja muita moraalisia aiheita ja muuta ja kuinka heidän oli puolustettava yhteiskunnan kaikkien asioiden väittelyn oikeutta akatemiassa ilman pelkoa syytteestä kunhan he vain eivät tuo omia henkilökohtaisia mielipiteitään väittelyyn mukaan.

 

Niin kuin poliitikot mennessään politiikkaan ja oltuaan eri yhtiöiden toimitusjohtajina ja omaten osakkeensa niissä kaikissa ja sitten he sanovat meille, no kyllä, mutta kun olen politiikassa en ole missään tekemisissä talousasiantuntijoiden kanssa enkä kenenkään joka hoitaa noita asioita minulle.  Sama juttu näiden akatemiassa olevien tyyppien kanssa.  He ovat niin korkealla norsunluutorneissaan että voivat jättää omat mielipiteensä ulkopuolelle ja keskustella kaikesta ja sehän on ok, ja turvallista ja laillista; mutta jos Matti Meikäläinen alhaalla kysyy samoja asioita, hänet voidaan kyllä heittää tyrmään.

 

Kysymysten esittäminen on normaalia.  Lapset tekevät sitä.  Tai ainakin ennen tekivät.  He kyselivät kaikesta.  Se on selviytymis-mekanismi, kysyä miksi tämä ja miksi näin, mutta nyt se on tabu.  Se on laki, laki, laki, ymmärrätkös, ja "älä sinä Matti kysele tästä tai kysy mitä tai miksi, jätä se asiantuntijoille norsunluutorneissaan jotka osaavat hoitaa tällaiset asiat henkisesti.  Sinä et osaa, olet liian typerä ja paksupäinen."  Todella ylimielistä.  Näin se esitettiin tässä ohjelmassa.

 

Olen ollut ammattilaisten piirissä ja tiedän miten he puhuvat, ja tuollaisia he ovat.  He ovat todella ylimielisiä ja he todella uskovat että heillä on ÄO joka antaa heille oikeuden tehdä mitä haluavat ja sanoa mitä haluavat, mutta he katsovat normaalia ihmistä joka vain on epäpyhä.  Sama juttu vapaamuurariudessa ja suurin osa heistä onkin vapaamuurareita.  Epäpyhät, alhainen karja täällä kellot kaulassaan seuraten johtajiaan, massat.  Niistä he puhuvat.  Siten he puhuvat.

 

Me elämme täysin erilaisessa järjestelmässä kuin se mitä meille näytetään mediassa.  Todellisuus on hyvin hyvin - itse asiassa, täysin erilainen.  Mikään ei ole sitä miltä näyttää.

 

Mistä tahansa saadaan normaalia ja hyväksyttävää toiston avulla, hiukan uhkailua auktoriteeteilta ja indoktrinaatiota koulussa tai elokuvissa.  Ainoa mitä emme vielä ole elokuvissa nähneet, ja se yllättikin minua, oli että ihmiset hakkaisivat leijonaa ja saisivat meidät tuntemaan itsemme todella huonoiksi kun he työntävät villieläin-juttujansa ja eläinten oikeuksia, joihin minä uskonkin.  Eläimillä on oikeuksia, aivan varmasti, mutta kyse on siitä että ne jotka puhuvat näistä ovat ne jotka leikkelevät eläimiä, tiedemiehet, ja sillä ei ole mitään tekemistä eläinten oikeuksien kanssa.  Heidän tarkoituksenaan on saada kirjoihin lait joilla alennetaan ihmiselämän arvoa ja laitetaan meidät hyönteisiä alemmalle tasolla.  Siitä Maan Peruskirjassa ("Earth Charter") oli kyse.

 

Maurice Strong on Rockefeller ryhmittymän pikku pelin edustaja.  Strong sanoi jollekin tuossa peruskirja-kokouksessa kun häneltä kysyttiin, entä ihmisten oikeudet?  Olemme kuulleet eläimistä ja villieläimistä ja luonnosta ja puista ja muista, ja hän sanoo, puut, toivoisit omaavasi puiden oikeudet.  Se on todellinen maailma ja kai tuo on sitten totta.

 

Voit pukeutua univormuun ja mennä Lähi-Itään, päästä ammutuksi ja se on ok, mutta älä vain kaada puuta.  Tämä on hallitun hulluuden muoto, ja kaksinaisajattelun ja kaksinaispuheen, aina omaten piilotellut motiivia kaikkien liikkeiden takana ja kaikki lait suuntaavat samaa päämäärää kohti ja se ei ole sattumaa.  Se ei ole mikään outo muotijuttu jonka läpi elämme, kuten jotkut alemmat vapaamuurarit joiden kanssa olen puhunut vielä 33 asteellakin uskovat.  Tämä on kaikki hallittua.

 

Kun antiikin kreikkalaiset puhuivat tuhansia vuosia sitten siitä miten kulttuuri luodaan huipulla ja työnnetään ihmisille, se ei ole muuttunut.  Ikinä.  Syy miksi he aina pitävät samat suvut hallinnassa on etteivät he salli asioiden muuttuvan.  He ymmärtävät että mikä tahansa muutos ruohonjuuritasolta jota ei ole auktorisoitu voi aiheuttaa vakavia seuraamuksia.  He voisivat menettää hallinnan.

 

Yksi pieni helmi eilisiltaisessa puheessa, ennen kuin unohdan, ja heidän todella pitäisi antaa palkinto sille kirjoittajalla joka lisäsi tämän sinne.  Se tehtiin niin liukkaasti kaiken muun ohessa.  Kun hän puhui luvan antamisesta kaikille rajan yli tulijoille; enkä tiedä tarkoittiko hän Kanadaa myös, luultavasti, koska olemme yhdentymässä.  Hän mainitsi "korkean teknologian kanssa", joten tämä tulee tarkoittamaan aluksi aktiivista ID-sirua kortissa ja kun ihmistulvat tulevat ja maat ovat liikkeessä, tulee kaaos ja lopputuloksena tulee ihmisruumiiseen sisällytetty siru.  Eikä tarvitse olla ydinfyysikko tajutakseen mitä tästä tulee ja kuinka he ovat sen suunnitelleet.

 

Kautta maailman on samanlaisia ihmisiä kuin minä, jotka näkivät kaiken tämän kasvaessaan.  He ymmärsivät tämän.  Niin samanlaisia monin tavoin, että olemme miltei erillinen lahko, koska en ole koskaan kohdellut ihmisiä ryhmittäin missään maassa, edes siellä missä synnyin.  Kohtelen ihmisiä yksilöinä, enkä välitä ketä he ovat tai minkä värisiä tai mitä kieltä he puhuvat.

 

Suurin osa ihmisistä edustaa kulttuuria joka heille on annettu, mutta aina välillä tapaa yksilön kaikista kulttuureista joiden kanssa voi aidosti kommunikoida ja tuntuu kuin olisi tuntenut heidät koko elämänsä ajan, koska he ovat niin samanlaisia.  He ovat murtautuneet kaikkien ansojen läpi, kaiken indoktrinaation läpi jota heidän eteensä kasattiin, ja on sääli ettei tällä planeetalla ole paikkaa johon voisimme kaikki mennä ja jättää muut ihmiset pyörimään kurimukseensa.  Uneksin vuosia sitten siitä ja ajattelin, että kaikista ihmisistä jotka taistelevat toisiaan vastaan, se oli kuin ihmiset olisivat saaneet kuolonotteen toisistaan kuristaen heitä ja he vain kiertävät ympäri kurimusta ja uppoavat, tajuamatta lainkaan uppoamistaan.  Ja kurimuksen alla on joukko ihmisiä jotka vain kiertävät kahvasta pitäen sitä pyörimässä.

 

Satunnainen yksilö kautta historian joka ei ole kuulunut tähän hallitsevaan ryhmään, tähän järjestelmään, tähän veljeskuntaan esoteerisine hallintoineen ja rahavaltoineen, satunnainen yksilö joka on väistänyt heidän suunnitelmansa, häirinnyt heitä hiukan, viivästyttäen heitä siellä täällä varmasti, ja aivan varmasti pakottanut heidät lisäämään puhtia yrittäessään taistella saatavilla olevaa totuutta vastaan.

 

Totuus on jotakin joka oikein sanottuna on itsestään selvää.  Sitä varten ei tarvitse typeriä lauseita joita presidenttien puheita kirjoittavat käyttävät.  Ei tarvitse vedota kaksinaamaisesti tunteisiin saadakseen ihmisiä väärällä tielle.  Ja kaikkina aikoina on ollut yksilöitä siellä täällä jotka ovat puhuneet, sanoneet oikeat asiat ja saaneet eliitin paniikkiin - jotka ensin yrittävät ostaa heidät, yleensä, ja kun eivät siihen pysty tappavat heidät lukemattomin tavoin, ja yleisö unohtaa nopeasti.  Kaikki ovat unohtuneet nopeasti jos heitä ei pidetä uutisotsikoissa ja kukaan meistä ei ole tuolle immuuni.

 

Mutta, sanasi voivat tavoittaa satunnaisen ihmisen joka jatkaa.  Niin on aina ollut.  Olemme kaikki olleet nuoria.  Ne jotka luulevat olevansa radikaaleja liittyvät auktorisoituihin radikaaleihin ryhmiin.  Mutta yksilöllä on väliä, nuorella yksilöllä, kaikkina aikoina, joka näkee sen kaiken taakse, näkee ryhmien ja vastakohtien taa ja menee eri suuntaan, hän voi muuttaa asioita.  Meidän on tehtävä se nyt koska tämä on viimeinen tiedostava sukupolvi jolla on kyky lähteä eri suuntaan, ja jos ei muuta, annat yhteiskunnalle ensi kertaa mahdollisuuden valita itse suuntansa.  Vaikka se voi kestää kauan, ja vaikka sittenkin, päätös tulee olemaan väärä, mutta ainakin heillä on ollut mahdollisuus.

 

Vanhemmilla on nykyään vähän vaikutusvaltaa jälkeläisiinsä, joten olemme viimeinen tiedostava sukupolvi.

 

Parhaat terveiset itseltäni, Alan Watt, www.cuttingthroughthematrix.com, ja koiraltani Hamishilta, joka tänään iloitsi lumessa juosten.  Kulkekoon jumalasi kanssasi.  Hyvää yötä.

 

 

 

(Translation from English to Finnish by: Jouni Alhanen)