Alan Watt    Blurb (i.e. Educational Talk)

 

'EYE-BEAM, IBM, ja Uusi Globaali Kilpailukykyinen Kansalainen - Kyborgismi Hiljentää Tietoisuuden'

 

 

heinäkuun 26. päivä 2007

 

Keskustelu Copyright Alan Watt (Paitsi Musiikki, Kirjoista lainauksia ja Kuuntelijoiden kommentteja)

 

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

Hei ihmiset.  Olen Alan Watt ja sivuni ovat osoitteissa www.cuttingthroughthematrix.com sekä alanwattsentientsentinel.eu.  Tänään on heinäkuun 26. päivä 2007.

 

On mielenkiintoista lukea saamiani emaileja, kun ensin on poistanut kaiken roskapostin jota tulee virtanaan.  Ihmeellistä miten sitä ei saada lopetetuksi, eikö olekin?  Ihme juttu.  Mutta osa saamastani sähköposteista on mielenkiintoista koska ihmiset kertovat yksittäisistä, tai näennäisesti yksittäisistä, jutuista joita julkaistaan, jotka ympyrän keskiötä osoittavien nuolten lailla, osoittavat tulevaisuuden suuntaa kohti; lähitulevaisuuden.  Näennäisesti riippumattomat organisaatiot, yhtiöt ja eri hallitukset kaikki osoittavat samaa ydintä kohti, ydintä johon meidän kaikkien pitäisi mahtua, koska suuremmat tahot ovat näin suunnitelleet kauan sitten maailman rauhan puolesta, ymmärrättehän.  On myös mielenkiintoista huomata että maailman eliitillä, hallitsevalla vähemmistöllä, on rauhasta eri määritelmä kuin mitä väestöllä yleensä.

 

Tässä on yksi tällainen riippumaton juttu IBM'ltä, siis EYE-BEAM.  Tämän lähetti minulle Lilly joka aina joskus lähettelee minulle juttuja.  Hän pitää silmänsä auki, ja tämä on IBM'n asiakkaille tarkoitettu propagandajuttu.  Tässä sanotaan:

 

Olen iloinen saadessani kertoa teille suunnitelmistamme julkaista monenlaisten toimintojen paketti joka antaa IBMmäläisille...

 

Aivan kuin autojen kanssa, meidät nimetään automme mukaan tai motskarin tai minkä tahansa ajoneuvon.

 

...tehokkaat työkalut nostaakseen taitotasoaan urillaan globaalissa kontekstissa.  IBM on jo sijoittanut noin 600 miljoonaa dollaria vuodessa henkilöstönsä oppimiseen ja koulutukseen.  Nostamme nyt tuon sijoituksen määrää ja samaan aikaan esittelemme ohjelman, jota uskomme ensimmäiseksi kaltaisekseen ohjelmaksi...

 

Kaikilla pitää olla jotakin 'ensimmäinen laatuaan'.  He kaikki 'johtavat'.

 

...tätä uutta aloitetta kutsutaan nimeltään IBM Global Citizens Portfolio... (IBM Globaalin Kansalaisen Salkuksi)

 

Eikö kuulostakin hienolta?  Globaalin Kansalaisen Salkku.  Mihin osaan demokratiaa IBM mahtaa kuulua mitä tulee äänestämiseen ja sellaiseen.  Mutta takaisin asiaan.

 

Kehotan teitä lukemaan siitä W3-sivuilla ja käyttämään palaute-laatikkoa artikkelin alaosassa kertoaksenne meille mielipiteestänne.

 

Luulisi että IBM jo tietää mitä ihmiset ajattelevat.

 

Tässä ohjelmassa on kyse IBM'n ja teidän kilpailukyvystänne hyvin uudessa maailmassa.

 

Eikö vain olekin.

 

Uskon vakaasti että yksilöllinen etenevä menestys riippuu ennen kaikkea osaamisesta, mutta osaamista tänä päivänä ei hankita eikä käytetä samoin kuin aikaisemmin.

 

Ei ei, se ei pysy paikallaan.

 

...aivan kuten jokaisen yhtiön, yhteisön tai valtion pitää jatkuvasti sopeutua...

 

He tarkoittavat, sopeudu tai kuole.

 

...oppien uusia aloja ja uusia taitoja säilyttääkseen kilpailukykynsä...

 

Heidän pitäisi sanoa: eläen uusilla laitumilla.  Pah.

 

...niin pitää myös yksilön.  Haasteena on tämän tekemisen vaikeus vaaditun osaamisen laajuuden vuoksi verrattuna aikaisempiin yritysmalleihin.  Ihmiset tänä päivänä tarvitsevat vapauden muuttaa omaa oppimistaan, omia uriaan ja omaa ammattitaitoaan.

 

Mehän olemme saaneet valita miten asiat tähän asti ovat kehittyneet, eikö niin?  Me kaikki olemme itse saaneet valita, vai mitä?

 

Uskon että IBMmäläisten auttaminen tällä tavoin antaa meille mahdollisuuden jatkossakin vetää puoleemme ja näin ylläpitää maailman älykkäintä ja luovinta työvoimaa.

 

Tiesittekö te että kaikki IBMllä työskentelevät ovat luovia ihmisiä?  He ovat suunnitelleet sen ja me ostamme.

 

Globaalin Kansalaisen Salkku koostuu kolmesta ohjelmasta jotka julkaistaan vuoden 2008 keskivaiheilla.  Ne ovat: Matching Accounts for Learning (Tilien Tasaaminen Oppimista Varten)...

 

Tuo on kai sitten MAL, se tarkoittaa ei hyvää vaan huonoa.

 

Oikeutetut IBMmäläiset sitoutuu taitojen kehittämiseen sijoittamalla tälle kannettavalle tilille.

 

Kannettava tili.

 

...ja IBM vastaa yksilön sijoitukset tiettyyn rajaan asti.  Rahat olisivat saatavilla työntekijän valitsemien kurssien maksuja ja koulutusta varten.

 

Tältä ennalta laaditulta listalta.  Lisäsin tuon osan itse.

 

Aiomme ensin julkaista tämän Yhdysvalloissa ja sen perusteella mitä opimme siitä miten työntekijät käyttävät tätä ohjelmaa kehitämme sopivia versioita maailman muita osia varten.

 

Toisin sanoen, he muka aikovat sovittaa sen.  Tämä on hiirenloukku jota opetetaan markkinoinnissa.  Otetaan hiirenloukku, kuten luottokortti, ilmaiseksi, ei mitään korkoa pitkään aikaan, ja samoin tässä tullaan jokaista dollaria vastaan samalla hinnalla.  He eivät sano dollari dollarista, he puhuvat vastaavuudesta oman lakiterminologiansa perusteella, miten he määrittelevät vastaavuuden.  Mutta kunhan ihmiset saavat jotakin ja saavat sen ilmaiseksi, ihmiset lankeavat ansaan.  Siten nämä hiirenloukut toimivat.  Kaikki on suunniteltu meitä varten.  Kaikki te jotka osallistutte tähän: tämä kaikki on päätetty teidän puolestanne.  Rakastan niin kovasti näitä kaksinaamaisia sanoja.

 

IBM Yrityspalveluille tämä tulee luomaan globaalin koulutuskentän kehittyvän maailman nousevilla markkinoilla.  Me IBM'llä osaamme kehittää johtajia monikansallisia varten [? - epäselvää] mutta miten kehitämme ihmisiä jotka voivat todella johtaa globaaleja tiimejä ja operaatioita.  Tarjoamme lyhytaikaisia tehtäviä jotka sitovat IBMmäläiset yhteisöihin, hallituksiin ja hallituksen ulkopuolisiin organisaatioihin ja altistamme heidät paikalliselle kulttuurille ja yhteiskunnalle.  Siirtymäpalvelut.

 

He rakastavat siirtymiä, muutoksia, muutoksia.

 

Pari vuotta sitten kehitimme 'Transition for Teaching' (Siirtymä Opetusta Varten), lyhennettynä TOT...

 

Ehkä hän puhuu lyhyille ihmisille.

 

...ohjelma joka avustaa IBMmäläisiä siirtymään toiselle uralleen opetuksen alalla.  Tarjoamme samankaltaisia ohjelmia auttaaksemme...

 

Aina on kyse ihmisten auttamisesta.  Sitähän yhtiöt haluavat.  Tiesittekö tuon?

 

...ihmisiä siirtymään töihin liikekumppaneidemme alle osana Globaalin Kansalaisen Salkkua.  Laajennamme tätä ideaa auttaaksemme ihmisiä siirtymään julkisiin palveluihin ja hallituksen ulkopuolisiin palveluihin.  Kun julkistamme nämä ohjelmat on tärkeää että IBMmäläiset kertovat meille mitkä toimivat ja mitkä eivät.  Opimme ja sopeudumme ja etsimme ohjelmia jotka sopivat toisille markkinoille kautta maailman.  Voitte odottaa kuulevanne lisää yksityiskohtia Globaalin Kansalaisen Salkusta myöhemmin tänä syksynä.

 

Tuo on toistettava osa.  Kun markkinoi jotakin pitää toistaa jotakin monta kertaa jotta se uppoaa ihmisiin, kuten "joukkotuhoaseet, joukkotuhoaseet".  Toisti, keskivertoihmisen pitää kuulla kahdeksan kertaa jotta hän muistaa iskulauseen, ja siksi niitä toistetaan.

 

Viimeisimmät yhtiön tulokset osoittavat että asiakkaat ja sijoittajat ovat ottaneet IBM'n strategian vastaan hyvin.  Joillekin organisaatioille tuo voisi olla merkkinä siitä että tahtia voidaan hellittää ja juosta voittokierros, mutta IBM ei näe asiaa näin.  Nyt on johtajan aika aloittaa hyökkäys työntääkseen roolimallien rajoja ja näyttää maailmalle että sillä mitä kutsumme innovaatioksi jolla on väliä...

 

He käyttävät aina tuota 'innovaatio jolla on väliä' (innovation that matters).

 

...ja tärkeimpänä että juuri nyt on aika nostaa...

 

Nostaa.  He rakastavat noita positiivisia sanoja.

 

...jokaisen IBMmäläisen kykyjä.  Me nostamme kykyjäsi globaalina ammattilaisena ja globaalina kansalaisena.

 

Sam Palmisano: Vähän hurskas omena mutta minkäs teet.  Siitä tässä kaikessa on kyse.  Se alkaakin näin:

 

Uudet työkalut globaalisti integroidulle yksilölle.  Kenelle?  Sinulle.

 

Sanoo:

 

Myöhemmin tänään, IBM'n puheenjohtaja Sam Palmisano julkistaa uusien kykyjen paketin yhdessä IBM'n ohjelmien kera joka antaa IBMmäläisille työkalut parantaa osaamistaan ja uriaan globaalisti integroidussa taloudessa.  Sitä kutsutaan nimellä Globaalin Kansalaisen Salkku.  Käytä hetki kertoaksesi mielipiteesi tästä julkistuksesta.  Sam Palmisano julkisti Global Leadership'in (Globaalin Johtajuuden) foorumilla että käytämme noin 400 valittua johtajaa...

 

Noin demokraattisia he ovat.  Se on jo suunniteltu.

 

...liike-elämän, hallinnon, akatemian ja julkisten organisaatioiden aloilta, ja keskustelu asiat miten parantaa amerikkalaista...

 

Hahhah.  Taas parantaa.

 

...kilpailukykyä vastauksena innovaation ja globaalin integraation vallitsevaan todellisuuteen.  Tämä tapahtuma  pidetään Yhdysvalloissa.  Se raivaa tietä samankaltaisille teema-tapahtumille kypsissä ja kehittyvissä maissa kautta maailman.  Globaalin Kansalaisen Salkku puhuu nopeasti integroituvalle maailmalle jossa etusijalle ovat maat, yhtiöt ja yksilöt jotka ymmärtävät että talous, asiantuntijuus sekä avoin bisnesympäristö saavat työn sujumaan...

 

Juujuu, huipulla.

 

...yksilöiden tasolla.  Tärkein tekijä on asiantuntijuus, mutta sen luonne on muuttunut dramaattisesti ja tämä muutos jatkuu rinnakkain...

 

Tuo on vanhanaikainen ilmaisu "in tandem".

 

...jatkuvasti nopeutuvan teknologisen kehityksen kanssa.  Ihmiset eivät enää hanki eivätkä kehitä osaamistaan samalla tavoin kuin aikaisemmin.  Ollakseen kilpailukykyinen, jokaisen yksilön - kuten kaikkien yhtiöiden, yhteisöjen tai maidenkin, on sopeuduttava jatkuvasti, oppien uusia aloja ja uusia taitoja.  Yhtiöiden, yhteisöjen ja maiden on tunnustettava tämä muutos kuten myös yksilöiden joista ne koostuvat.  Globaalin Kansalaisen Salkku tekee perustyön uusille työkaluille jotka mahdollistavat yksilöiden ottavan vastuun taloudellisesta tulevaisuudestaan.  IBM'n Globaalin Kansalaisen Salkun ohjelmapaketti sisältää:

 

Matching Accounts for Learning: 50% varoista työntekijöiltä jotka ovat olleet yhtiön palveluksessa ainakin viisi vuotta.  Työntekijän osuus, enimmillään 1.000 dollaria vuodessa, tulee makaamaan korkoa tuottavalla tilillä käytettävänä heidän omiin ulkoisiin elinkuluihinsa.  Tätä ohjelmaa tullaan ensimmäisenä kokeilemaan Yhdysvalloissa ja sitä laajennetaan globaalisti paikallisten taitojen, koulutustarpeiden ja hallituksen koulutustuen perusteella.

 

Hallitukset ovat mukana, mikä yllätys.

 

Yrityspalvelujoukot...

 

Hyvin sotamaista, eikö olekin?  Ennen oli Rauhanjoukot ja Hätätilajoukot ja sellaista Kylmän sodan aikaan.  Heitä ei koskaan nähty koska he eivät tehneet mitään.  Heillä ei ollut Homeland Security (Kotimaanturvallisuus) siihen aikaan.  Yrityspalvelujoukot.  Meidän pitäisi mennä piiloon pöydän alle.  Se olisi ollut suojana jos pommit olisivat räjähtäneet, kuten he sanoivat että tapahtuisi minä päivänä hyvänsä, päivä toisensa jälkeen.  Pommit alkaisivat räjähdellä.  Menkää keittiön pöydän alle ja ehkä olette suojassa lasilta.  Ihmisiä siis pommitettaisiin Luoja ties minkälaisella säteilyllä mutta ei pidä huolia, lasi olisi tappanut heidät.

 

Tämä ohjelma tulee kehittämään IBMmäläisten johtajuus-kykyjä esittäen osallistujille 21. vuosisadan liike-elämän kontekstin - erilaiset kulttuurit, käytännöt ja ympäristön ja sosiaaliset odotukset.

 

Heillä on oma byrokratisoitu ammattikielensä näille markkinoijille, näille hyypiöille.  He todella ovat psykopaatteja.  Siitä ei ole epäilystäkään.  Ihmiset jotkut ovat mainostamisen alalla myöntävät sen, itse asiassa, että heidän koko tehtävänsä on huijata meitä, saada ihmiset tekemään jotakin yrityksen puolesta.  Siitä markkinoinnissa on kyse.

 

IBM tulee liittoutumaan hallituksen ulkopuolisten organisaatioiden kanssa...

 

Uutta demokratiaa, uusi Neuvosto.

 

...sijoittaakseen pieniä työntekijöiden ryhmiä eri maihin ja bisnesyksiköihin toimistorakenteen ulkopuolelle.  He rakentavat suhteita...

 

Aivan varmasti.

 

...ja ratkovat joitakin maailman vaikeimmista ongelmista, kuten globaalien taloudellisten mahdollisuuksien parantamista ja koulutusresursseihin käsiksi pääsyä.  Yrityspalvelujoukot tulevat olemaan alusta alkaen globaaleja...

 

Siinä sitä ollaan.  Se on jo tehty juttu.

 

Noin 600 osanottajaa tullaan hankkimaan IBMltä ensimmäisten kolmen vuoden aikana.

 

Jotta sille saadaan luotua snob-viehätystä.

 

Projektin kohdemaat tulevat olemaan kehittyvissä maissa.  Parannetut Muunnospalvelut.  Tämä luo siltoja...

 

He rakastavat siltoja.  Se on käymässä vähän tylsäksi, tämä siltojen rakennus ja muu.  Siltoja Babyloniaan, Stones kirjoitti tuosta.  Tarkoitan siltoja mutta vapaamuurarit rakastavat yhteiskunnan rakentamista.

 

...siltoja IBM'n työntekijöiden mahdollisuuksiin hallitukseen, voittoa tavoittelemattomiin koulutusinstituutioihin sekä taloudellisen kehityksen organisaatioihin.

 

Joka on osana YKta, joten huomaatte miten kaikki sopii yhteen.

 

Ratsastaen IBM'n Transition to Teaching aloitteen menestyksellä, tämä uusi ohjelma tulee luomaan julkis-yksityisiä kumppanuuksia.

 

Tuostahan olemme kuulleet ennenkin.  Julkis-yksityinen.  Yleisö maksaa kaiken ja yksityissektori haravoi voitot.

 

Se tulee tunnistamaan taidot jotka ovat tarpeen kysytyimmillä aloilla, ja näin auttaa IBM'n työntekijöitä kehittämään toista uraansa näillä aloilla edistäen osaltaan omia yhteisöjään.

 

Kommunitarianismi on viimeisintä huutoa, sanoi George Bush vanhempi.  He eivät halunneet kutsua sitä kommunismiksi.  Kommunitarianismi kuulostaa paremmalta kuin kollektivismi.

 

Nämä ovat ensimmäisiä kasvavien kykyjen kirjossa jotka kehittyvät...

 

Onpa paljon evoluutiota.

 

...vuosien mittaan ja sopeutuvat...

 

Tuokin on osa evoluutiota, sopeutuminen.

 

...eri säännöksiin ja kulttuurillisiin ja taloudellisiin oloihin IBM'n kattamilla markkinoilla kautta maailman.  IBM ja IBMmäläiset ovat tunnettuja hyväntekeväisyysteoistaan...

 

Hahhahah.  Harmin paikka.

 

...Globaalin Kansalaisen Salkku ei ole filantrooppinen ohjelma.  IBM odottaa täysin sen tekevän yhtiöstä kilpailukykyisemmän ja menestyksekkäämmän liikeyrityksen.  Itse asiassa, näemmä tämän potentiaalisesti hyvinkin voimakkaana 'hyveen kehänä'...

 

Hyveen kehä, he rakastavat hyvettä vapaamuurariudessa, kuten siltojakin.

 

...jossa edut valtuutetuille ja valtuutetuilta...

 

Valtuutetuilta.

 

...yksilöiltä stimuloivat joustavamman ja innovatiivisemman organisaation joka vuorostaan luo terveempiä ja elinvoimaisempia yhteisöjä.

 

Tuota hyvinvointia ei ole vielä täällä.  Miten teidän hyvinvointinne tänään voi?  Minun hyvinvointini voi oikein hyvin, kiitos.  Entä teidän?

 

IBM'n arvot muistuttavat meitä siitä, että luottamus...

 

Hahhah.

 

...ja omakohtainen vastuu kaikissa suhteissa ovat ydinominaisuuksia kaikissa IBMmäläisissä.

 

Muuten olisit huono omena jonka ydin on mätä.

 

Globaalin Kansalaisen Salkku tajoaa meille kaikille uuden mahdollisuuden tehdä näistä sanoista todellisuutta.

 

Tuo on siis artikkelista IBM Plan Ties Training and Accounts, kirjoittajan Steve Lohr.  Ehkä kyse on kansantaruista.  Lehdestä New York Times, heinäkuun 25. päivä 2007.  Noin.  Kaikessa on kyse uudesta globaalista yhteiskunnasta uusine vaeltelijoineen.  Nämä uudet paimentolaiset valitaan kaikkien maiden kermasta ja he tulevat palvelemaan maailman valtiota paremmalla palkalla ja paremmilla eduilla ja lisäeduilla.  Ja he ovat vapaina myös tiettyjen ryhmien laeista, riippuen heidän seksuaalisista taipumuksistaan ja ikäryhmästään, koska niin on aina ollut.  Mutta periaatteessa he ovat kodittomia.  He menevät yhdestä toiseen matkustaessaan maailman halki globaaleissa kaupungeissa, kansainvälisissä kaupungeissa, mutta asiat ovat silti paremmin heidän kohdallaan kuin muiden moukkien.  Me olemme jumissa tässä hienossa globaalissa yhteiskunnassa koska yksikään maa ei ota kansalaisia joille heillä ei ole velvollisuutta täytettäväksi.

 

Kuluu tuskin päivääkään ettemme saa lukea puoltatusinaa artikkelia muistimme päivittämisestä.  Kaikki yliopistot jotka saavat apurahoja tätä päivitys-tutkimusta varten saavat apurahoja myös Homeland Securitylta (Kotimaanturvallisuus).  He voisivat liittyä toisiinsa, olisikohan noin, kun he yrittävät yhdistää nanoteknologiaa meidän pääkoppaamme.  Heillä on kampus [?] jonka mukaan se tarvitsee päivittämistä, ja meitä päivitetään kuin tietokoneita sopeutuaksemme ja selviytyäksemme ennalta määrättyä tarkoitusta varten.  Sanoisin että itsemme muuttaminen kyborgeiksi tuskin oli minun tai vanhempieni tai kenenkään edeltäjäni ajatus.  Mutta se on jonkun päämääränä, koska meille on syötetty tätä ennakoivaa ohjelmointia etenkin tieteiskirjallisuuden taholta, jonka kirjoittajat saavat määräyksensä the Futurist Societyltä (Futuristien Järjestö), jota rahoittavat suuret säätiöt saadakseen meidät harkitsemaan mahdollisuuksia ja sitä ihmettä että meillä olisi tätä fantastista teknologiaa kaikkialla ruumiissamme.  Siksi kaikki supersankarit ovat osaksi kyborgeja pienine aivosiruineen.  Itse asiassa lopulta pään kohdalle ei tarvitse kuin neula.  Emme tule tarvitsemaan tätä isoa päätä kantaaksemme aivoja mukanamme.  Kaikki voitaisiin tehdä sirun kautta, neulankokoisen sirun kautta, ja sitten tietysti, he voisivat muuttaa kaikkia muitakin osiamme vastaamaan jotain tiettyä tarkoitusta.

 

Jos he haluaisivat byrokraatin joka olisi liikkuva, he voisivat antaa hänelle neulanpään.  Se ei olisi kovinkaan suuri muutos.  Heillä on paljon tilaa päässään jota eivät käytä.  Siten, olisi neulanpää jalkojen ja käsien kerä jotka voitaisiin soveltaa näppäimistöä varten.  Jotain tuollaista, tai sitten kalamies jolla olisi neulapää ja sammakon jalat, hän voisi korjata öljylauttoja.  Hän voisi olla syvänmerensukeltaja.  Hyvin tehokasta, ja lisäksi voitaisiin tehdä niin että hänen ei tarvitse enää osaa jolla viihdyttää itseään, mielikuvitusta.  He eivät halua mielikuvitusta tuollaiseen täydelliseen työmyyrään, he tarvitsevat vain työmyyrän joka voi mennä laatikkoon yöksi, kuten Seven of Nine, ja hänet voitaisiin vielä laittaa samaan laatikkoonkin, eikä hänellä olisi ainuttakaan ajatusta siitä mitä tehdä.  Eikö tuo ole helvetillistä?

 

Mutta tuollaisen maailman he ovat suunnitelleet meitä varten, mutta kuten aina, heidän on johdettava meitä kun syömme ruohoa ja etenemme hitaasti, koskaan huomaamatta että saavummekin aivan erilaiselle laitumelle.  Tuolla tavalla prosessi etenee askel kerrallaan.  On vaikea saada suurta laumaa liikkeelle yhtäkkiä ja nopeasti yhdestä paikasta toiseen, mutta se on helppoa jos on kärsivällinen, ja omaa tarpeeksi aikaa suunnitellakseen kaiken sukupolvien välisesti jotta kaikki saadaan siirrettyä täältä tuonne, kunnes matkalla heitä onkin muunneltu ja he syövätkin puunkuorta ruohon sijasta eivätkä huomaa mitään.  Tuota kutsutaan tehokkuudeksi ja hyväksi suunniteluksi.  Joku saisi tuosta palkinnoksi mitaleja ja ritarinarvon ja sellaista.  Noin todellinen maailma toimii.  Lampaiden pitää tietää asioista viimeisenä, parempi jos eivät lainkaan.

 

Aikaisemmin puhuttiin siitä että meidät oli saatu (eng. been had) kun olimme langenneet huijaukseen tekemällä sen mitä pitikin käyttäen logiikkaa joka meillä on ja käydessämme huijauksen vaiheiden läpi.  Huijaus toimii koska uhrille esitetään tietty määrä tietoa.  Huijari tuntee uhrinsa logiikan, jotta he saapuvat tiettyyn johtopäätökseen ja tekevät sen perusteella päätöksen, joka olisikin oikea päätös jos kaikki olisi selvillä, mutta joka on väärä päätös uhrin tapauksessa.  He eivät tajua sitä ennen kuin huijaus on ohi ja sitten ovat menettäneet kaiken.  Siten huijaus toimii.  Huijarin pitää tuntea uhrinsa psykologia ja hänen loogiset prosessinsa, ja niin koko maailma toimii.  Samalla tavalla.

 

Todellisuutemme markkinoidaan ja indoktrinoidaan meihin, pääasiassa toiston avulla ja ihmisiä koulutetaan uskomaan.  Meidät on koulutettu kääntäen eräs heimoihmisen ominaisuus heidän edukseen, eli kunnioitus shamaania tai pappia kohtaan, ja he ovat kääntäneet sen uutta kohdetta kohti, joka pukeutuu valkoiseen takkiin, eli asiantuntijaa tai tiedemiestä kohti; ja kaikki kaatuvat asiantuntijan edessä ja uskovat häntä.  Heille ei koskaan tule mieleen että meneillään on agenda ja olemme liukkaassa mäessä.  Se ei tule koskaan mieleen, kaikki on niin ovelaa ja helppoa, kunnes emme osaa enää ajatella itse.  Nämä asiantuntijat ajattelevat kaiken puolestamme.  Niin meidät on koulutettu uskomaan.

 

Hra Bertrand Russell ja muut puhuivat tästä ja siitä miten yleisöä koulutettaisiin kunnes he eivät pystyisi mihinkään ilman asiantuntijoita.  He eivät ajattelisi itse ja tässä tilanteessa olemme tänä päivänä.  Tätä tukevat myös hallitukset ja kaikkinainen lakiin perustuva luvanalaisuus, koska nyt ihmiset jotka korjailivat itse talojaan ja tekivät putkitöitä eivät enää voi tehdä niin.  Heidät on todella koulutettu siihen että asiantuntijoiden pitää opastaa heitä ja tehdä kaikki heidän puolestaan, ja varmistaa kaikki ja tehdä ne säännösten mukaisesti ja kaikkea sellaista, ja kaikki tämä on tullut YKlta.  Se vie ihmisiltä itsenäisyyden ja oppimisen, koska paras tapa oppia jotakin on tehdä sitä, etenkin jos luulee tekevänsä niin omalle omaisuudelleen.  Mutta meille opetetaan ettei kyse olekaan todella omasta omaisuudestamme, me vain vuokraamme sen, koska hallituksilla on valta tulla sisälle ja tunkeilla, ja tuon tarkoituksena on kouluttaa meidät ajatukseen että meillä ei ole oikeuksia.

 

Yhteen aikaan sai häätää kenet tahansa kotoaan tai mailtaan, hallituksen tai kenet tahansa, mutta nyt, mukaan lukien erikoisjoukot, jos heidät yrittää potkia ulos, he tulevat silti.  Tämä kaikki on kopioitu Britanniasta, koko ajatus.  Mitään aikaisempaa tietoa eikä tekniikkaa ei koskaan heitetä paperikoriin kun niitä päivitetään.  He tallentavat kaiken tiedon siitä miten yhteiskuntia ja sukupolvia on hallittu.  Britanniassa Thatcherin aikoihin asti - eli Tiler, kaakelien laittaja, toinen nimi tuolle on thatcher - hän yksityisti kaikki kunnantalot jotka piti rakentaa ihmisiä varten käyttäen veronmaksajien rahoja.  Vaikka niitä vuokrattiin, ja yhteen aikaan niiden vuokrat eivät olleet pahoja.  Mutta ne olivat tällaisia laatikkotaloja jotka oli liitetty yhteen.  Hän yksityisti ne ja myi ne, mutta Britannian väestö oli jo koulutettu siihen että valtuuston tarkastajat, niille joille itse maksoi veroista, kävivät taloissa ja tarkastivat hygieniaa ja kaikkea tuollaista, sillä koulutettiin ihmiset näkemään itsensä huonommiksi.  Ihmiset aina säikähtivät kun nämä tarkastajat tulivat nenä korkealla tepastellen kuin kuninkaalliset menneinä aikoina halventaakseen vuokraajia tuntemaan itsensä huonommiksi.

 

Nyt samaa tekniikkaa käytetään talonomistajia kohtaan kun palokunnat vaativat pääsyä katsomaan ovatko kaikki palohälyttimet toiminnassa ja sellaista.  He haluavat myös valtuudet sakottaa ihmisiä.  Kaikki nämä valtahirmut haluavat valtaa sakottaa ihmisiä ja rangaista heitä koska he todella ovat sadisteja.  Tarkoitan sitä että he nauttivat siitä mitä tekevät.  Yleisö on koulutettu niin että se mitä he luulivat yksityisomaisuudekseen ei olekaan sitä, ja heitä koulutetaan vähä vähältä siihen että se otetaan heiltä pois jonkun tontin väärinkäytön tai saasteen tai miljoonien muiden tekosyiden vuoksi ja kaikkea tuollaista.  Tässä kaikessa on kyse koulutuksesta.  Se tämän kaiken todellinen tarkoitus on, koska maailma jota he ovat luomassa on sellainen jossa olemme asuinalueilla - kyllä, maksamme korkeaa vuokraa myös.  Maksamme korkeaa vuokraa koska yksityisomistusta ei ole ja meidän elämämme tulee olemaan kaikenlaisten komiteoiden ja tarkastajien vallan alaisena, aina henkilökohtaisiin terveystarkastajaan ja terapeuttiin asti.  Kouluohjausta syntymästä hautaan, jatkuvasti.  Miten voimme tänään?  Mitä mielessänne on?  Onko teillä ollut vihaisia unia?  Ja niin edelleen.

 

Hallittu yhteiskunta on vain askelma seuraavaa osaa ja taas seuraavaa osaa ja taas seuraavaa osaa kohti, joka voi viedä pari kolme sukupolvea.  Parilla kolmella sukupolvella, yksi on vain noin 15 vuotta nyt, koska siihen ei enää tarvita elinaikaa kuten ennen.  He puhuvat indoktrinaatioprosessista ja siitä miten muutoksia voidaan nopeuttaa.  He voivat tehdä sen nyt jo vuosittain, jokaisena vuotena syntyneitä lapsia varten, ja seuraavia ja seuraavia, heidät kaikki koulutetaan eri tavalla agendaa varten.  Tätä kutsuivat tieteelliseksi indoktrinaatioksi Bertrand Russell sekä Berya, vanhasta NKVD'stä ja Cominternistä.  Auringon alla ei ole mitään uutta, kuten sanotaan.

 

Tänä päivänä on paljon konflikteja: henkilösuhteiden välisiä riitoja, palveluiden välisiä riitoja, viranomaisjärjestöjen riitoja, kaikessa on kyse riidoista.  Sukupuolten riidoista, vanhempien, lapsien ja niin edelleen, tämän sopeutumisprosessin vuoksi joka pakotetaan yhteiskunnalle suhteellisen lyhyessä ajassa mitä tulee historiaan ja maailman ikään.

 

On totta että aikaisemminkin yhteiskuntien on ollut pakko sopeutua suuriin muutoksiin ja ympäristönmuutoksiin nopeasti.  Esimerkiksi koko Afrikan tai Lähi-Idän historia voidaan ilmaista 'sopeudu tai kuole', mutta nämä prosessit kestivät niin pitkän aikaa asioiden muuttuessa että ei ollut suurta yhtäkkistä muutosta joka vaikutti yhteiskuntaan yhtä suuresti kuin tänä päivänä.  Tänä päivänä elämme suunnitellussa yhteiskunnassa.  Suurimmat konfliktit aiheuttaa yhteiskuntamme suunnittelu koska sitä johtaa ihminen.  Ihminen heitti kaikki jumalansa huipulta kauan sitten ja asetti niiden tilalle oman älynsä ja tieteen.  Tuohon voisi vielä lisätä oveluutensa, koska huipulla olevat ovat psykopaattisia kaikissa kulttuureissa - ne jotka pääsevät aivan huipulle.

 

Tästä kaikesta sitten juontuu laajamittainen suunnittelu ja hallinta.  Maailma on hallittu yhteiskunta.  Aikataulujen mukaan muotoutuvat kaikki bisneksetkin.  He pitävät kiinni aikataulustaan, mukaan lukien mitä tulee muiden maiden muuttamiseen jotka ovat radikaalisti erilaisia kuin lännen maiden kasauma.  Siten he odottavatkin konflikteja.  He odottavat vastarintaa.  He odottavat kaaosta kuten hra Rockefeller sanoi, "munakasta ei voi tehdä rikkomatta munia."  Hän tarkoitti toimimatonta järjestelmää ja kaaosta joka aiheutuisi ihmisten ja perheiden välille heidän käydessään suurten muutosten läpi yhdestä järjestelmästä seuraavaan.  Siten ihmisjumalat saavat asiat tehdyksi.  Ainakin vanhat jumalat olivat hiljaisia.  Aina joskus joku väitti että jumala oli puhunut hänelle.  Mutta kesti kauan, vuosisatoja, että sana kiersi maailmassa ja siitä keskusteltiin ja puhuttiin, ja aina joskus se vaikutti sitten ihmisten omiin elämiin tai heidän yhteiskunnalliseen järjestykseensä.

 

Mutta tänään tuota viivettä ei ole.  Kaikki suunnitellaan ja kaikki asioiden julkistamisten päivämäärät suunnitellaan etukäteen; ja he pitävät niistä kiinni, mukaan lukien mitä tulee sotiin.  Sotiin joita he ovat keksineet ja jotka pitää käydä.  He suunnittelevat tätä kuin pitkäaikaista liikesuunnitelmaa.  He myös suunnittelevat kaiken propagandan jota käytetään ja ehkä myös kohtaukset joita käytetään noiden sotien aloittamiseksi, kaikki siksi että saavutettaisiin suuri päämäärä, ja jalo valhe, kuten he sitä kutsutan huipulla, on sen arvoinen.  Jalo, eli että se on hyvää tarkoitusta varten.  Te yksinkertaiset ihmiset ette vain ymmärtäisi sitä.  Olette vain lapsia.  Me älyköt ymmärrämme sen ja meidän on siksi valehdeltava teille kuin vanhemmat valehtelevat lapsilleen isoäidin kuolemasta.  Tästä tulee heille luonnollista kun se on ensin tehty kerran tai pari.

 

Tuo on kaavana ja heistä tulee hyvin ylimielisiä ja kertovat lopulta hyvin simplistisiä valheita, koska propaganda-jutuistakin ja kaikista toistuvista jutuista voi nähdä että ne ovat hyvin lapsellisia.  Ne on kirjoitettu lapsia varten koska siten he todella alkavat nähdä yleisön.  Heidät koulutetaan sillä tavoin.  He eivät kerro älykkäitä valheita.  Kaikki on simplististä.  Sama formaatti kuin mitä vanhan Neuvostoliiton propagandistit käyttivät propagandaa kirjoittaessaan.  Jos joskus luette juttuja joita kirjoitettiin Gorbatshoville kun hän oli NL'n johdossa, huomaatte että ne kirjoitettiin kuin vanhempi puhuisi nuorelle lapselle.  Siten asiat esitetään meille lännessäkin koska käyttävät samaa Neuvosto-tekniikkaa; ja he todella pitävät keskivertoihmistä typeränä ja tylsänä.  Vielä enemmän kun he kiipeävät tikkaita pitkin ja saavat tietää salaisuudet siitä miten yhteiskuntaa johdetaan.  He alkavat halveksia tavallisia ihmisiä.  Epäpyhiä, kuten meitä kutsutaan, pimeydessä olevia, niitä jotka eivät tiedä.  Meitä pitää kouluttaa kuten lapsia ja kohdella kuten lapsia myös.

 

Osa ongelmaa on myös se että olemme luopuneet oikeudestamme oppia ja viisastua vanhetessamme.  Meitä opetetaan siihen että olemme pelistä pois tiettyyn ikään tullessamme.  Ja tuo ikä laskee kaiken aikaa.  On monia ihmisiä jotka ovat menettäneet työnsä 40 ikävuoteen mennessä tai nuorempinakin, koska suuret yhtiöt haluavat nuorempia ja halvempia työntekijöitä.  Tuosta tuli normaalia 70-luvulla, siitä puhuttiin ja kirjoitettiin silloin.  Olemme kaikki pois heitettävissä tämän järjestelmän agendan puolesta.

 

Kun unohdamme vaistonvaraisen luonteemme, joudumme konfliktiin tietoisuuden ja tiedottomuuden kanssa, jota kutsutaan myös hengeksi ja luonteeksi.  Henki on elämänvoima, voitaisiin sanoa, ihmiskunnassa joka saa heidät pohtimaan itseään.  Maailman olemus on luonto, ja sillä on myös selviytymisvaistot.  Tämä on luonut konfliktin kykymme katsoa itseämme ja automaattiohjauksella toimivien selviytymisvaistojen välillä.  Voi ymmärtää miten konflikti tulisi näiden välille, koska selviytymisvaistot itse ovat vääristyneet poikkeaviksi jos ne kasvavat liikaa ja voittavat luonnon, ja silloin ne tuhoavat luonnon ja kaiken ja kaikki muut sen mukana.  Tuo on psykopaattisen persoonallisuuden ominaisuus joka on puhdasta egoa.  Toisin sanoen, heille ei voi sanoa mitään.  He eivät myöskään pysty kestämään syyllisyyttä.  He eivät suvaitse sitä.  He eivät tunne sitä.  Se valuu heistä pois kuin vesi ankan selästä.

 

Kun nämä kaksi on erotettu toisistaan, ongelmasta on tullut patologinen ja tietoisuus ei enää tukahduta vaistoja.  Ihmiset alkavat kokoontua silloin ryhmiin ja massaliikkeisiin.  Tämä tuli etualalle oikeastaan teollisuuden ajan päättyessä kun massatuotanto lisääntyi.  Tuli massaihminen.  Massaryhmät, massaorganisaatiot, ja nämä ottivat vallan yksilöltä, ja niillä on taipumus murskata yksilö.  Hassua kuinka aina on vastakohta.  Jokaista tekoa varten on vastaava ja samanarvoinen reaktio, tai luonnollinen hegeliläinen dialektiikka joka on rakennettu jokaiseen ongelmaan.  Massaliikkeet syntyvät aina ja ne väittävät puhuvansa ihmisten puolesta, ja sanovat etenkin alussa kaikki oikeat asiat.  Niistä tulee sorrettujen sankareita.  Tietoisuuden taipumuksena on etsiä ongelmien ja kaikkien ulkomaailman vääryyksien alkusyitä.  Ihmisten huutavat poliittisen ja sosiaalisen muutoksen puolesta, joiden luulevat pelastavat heidän ja ratkaisevan psyyken jakaantumisen syvemmät ongelmat.

 

Jos ryhmä täyttäisi tehtävänsä ja tarve tyydytettäisiin, tuloksena lopulta olisivat poliittiset ja sosiaaliset olot jotka aiheuttaisivat samat ongelmat toisessa muodossa, koska ryhmä josta tulee menestyksekäs tulee silloin hallitsevaksi ja sortaa niitä jotka ovat sen perässä.  Se vain vaihtaa paikkaa yhteiskunnan kanssa, ja kyse on taas ihmisen tulosta jumalaksi.  Hyvä turmeltuu.  Tämä on tiedetty tuhansien ja taas tuhansien vuosien ajan, ne jotka aloittavat hyvillä tarkoitusperillä muuttuvat aina itse tyranneiksi, kunnes taas heidät syöstään vallasta tai tapetaan tai he tappavat toisensa janotessaan aina lisää valtaa.  Silloin toinen ryhmä ottaa vallan ja aloittaa taas hyvin tarkoitusperin, mutta muutaman sukupolven päästä he ovat taas pilattuja, ylimielisiä, hallitsevia ja järjettömiä.  Tämä on osa ongelmaamme.

 

Mutta tänä päivänä kaikki ryhmät huipun tasolla omaavat yhden vision tulevaisuudesta, kaikki työskentelevät yhdessä globaalin hallinnan ja globaalin yhteiskunnan puolesta, jossa on päätetty että konfliktit lopetettaisiin voimankäytön avulla.  He aikovat siis pakottaa meidät lopettamaan konfliktit, eikä vakuuttamalla meitä massiivisen propagandan avulla kuten he ovat yrittäneet aikaisemmin, vaan pakottaen, muuntamalla meitä niin ettemme voi aiheuttaa konflikteja.  Siitä tässä on kyse tänä päivänä, ja tästä päästiin yksimielisyyteen huipulla kauan sitten.  Emme palaa takaisin aikaan jota luulimme lapsenomaisesti jotenkin paremmaksi ajaksi.  Sellainen aika ei palaa, koska olosuhteet ovat muuttuneet ja menneet.

 

Emmekä voi mennä myöskään eteenpäin sen mukaan miten tämä agenda on kirjoitettu, koska se tarkoittaa yksilöllisen persoonallisuuden tuhoutumista, ja lopulta myös ajatusten - tietoisen ajattelun sukupuuttoa.  Ajatusten loppua yksilössä joka voi tehdä omat valintansa, ovat ne hyviä tai huonoja.  Emme omaa oikeutta enää edes tuohon.  Kyse ei ole siitä että yksi elementti tässä yhteiskunnassa aiheuttaisi tämän ongelma.  Eliitillä missään yhteiskunnissa, jos tutkii historiaa, ei ole ollut ongelmaa liittyä voittajan pariin ja pitää kiinni taloudellisesta ja materiaalisesta tasostaan.  Tuo on aikojen historia.  Korkeammat byrokratiat yhdistyvät yhteen oikein hyvin kun maita yhdistetään toisiinsa.  Noin on aina ollut maailman historiassa.

 

Suuri ongelma joka on ollut esillä jonkin aikaa on miten saada kaikki lampaat, kaikki laumat yhteen tähän suureen palvelujen ja muunnoksen kasaumaan vapaaehtoisesti.  On aikamoinen työ saada miljardit ihmiset yhteen yhteisen asian hyväksi askel kerrallaan, jotta he suostuvat asiaan tietämättään, kunhan he vain suostuvat siihen askel kerrallaan, vain sillä on väliä.  Sitten alkaa kaaos jonka suuret aivoriihet ovat ennakoineet.  Se on heidän työnsä.  Heille maksetaan hyvin ongelmien ennakoimisesta ja ratkaisujen löytämisestä noihin ongelmiin.  Kaikki vaikuttaa oudolta vain niille jotka elävät sen läpi eivätkä ymmärrä mitä tapahtuu.  Heidät käytännössä on laitettu sivuun.  Jokainen sukupolvi tällä hetkellä on laitettu sivuun.  Mitä henkilökohtaiseen onnellisuuteemme tulee, sillä ei ole väliä.  Olemme kaikki osana tätä munakasta jota vatkataan tällä pannulla.

 

Käymme muutosten läpi jotka tuhoavat kaiken mitä aikaisemmin oli.  Perheet tuhotaan.  Ihmistenväliset suhteet tuhotaan, tiede on antanut tapoja seksuaaliselle purkautumiselle joista ei uneksittukaan menneisyydessä, kunnes irralliset sukupuolisuhteet ovat vain kuin kiertäisi eri pubeja maistamassa erilaisia oluita.  Sitä on saatavilla niin helposti että pysyviä suhteita ei ole eikä niitä voikaan olla luonnon perustavien lakien mukaan.  Kun se on rikottu sitä ei voi liimata takaisin yhteen, huolimatta siitä kuinka monta psykologia tai tri Philiä tuottajatiimeineen sanoisi eri tavalla.  Kaikki janoavat jonkinlaista suhdetta, mutta mitä erityistä on kumppanissa jolla on ollut tuhat kumppania ennen sinua, oli sitten mies tai nainen?  Miten kukaan voisi sanoa, sinä olet ainoani.  Se on roskaa ja sitä he silti janoavat.  He janoavat mennyttä aikaa jonka sama eliitti agendoineen on vienyt heiltä, joiden piti tuhota perhe ja kahden vanhemman perheet, mies ja vaimo, koska heidän oli erotettava ihmiset toisistaan hallitakseen jokaista.  Hajoita ja hallitse.

 

Siten ne jotka ovat kasvaneet nauttien tästä kaikesta eivät tajua seurauksia.  He tietävät vain olevansa hirvittävän onnettomia ja etsivät aina lisää uusia ja parempia kokemuksia, jotka ovat kehnoja kolmannen, neljännen tai viidennen luokan korvikkeita jollekin jota he eivät koskaan voi saavuttaa koska luonnon perustavat lait on rikottu.  Ihmiset janoavat myyttistä menneisyyttä.  Menneisyyttä josta on luotu mytologiaa elokuvissa ja fantasioissa, ja silti osa heistä aavistaa että jokin menneisyydessä kaikkine ongelmineenkin oli ehkä parempaa kuin mitä nyt on.  Ihmiset jotka rakastavat tämän päivän itsenäisyyttäänkin, mitä he luulevat itsenäisyydeksi: voin shoppailla.  Voin tehdä niin.  Voin tehdä näin.  Minä voin, minä minä minä.  Aina vain minä minä minä ja minällä on silti suuri aukko psyykkeessään jota ei voida täyttää millään asioille joita he ostavat tai katselevat passiivisena vastaanottajana kun heihin ladataan jotakin tietokoneesta tai televisiosta.  Ja se on kontaktia ihmisiin jotka ajattelisivat samoin, ihmisiin jotka eivät aina ole jonkun perässä.

 

Ihmiset tänä päivänä ovat kyllä ihastuttavia, mutta he ovat saalistajia.  Kaikkialla minne meneekin voi nähdä saalistavan yhteiskunnan merkkejä, joka on turmeltunut, alkaen sanoista "hyvää päivänjatkoa" tai "löysittekö kaiken etsimänne?".  Kaikki nämä lauseet joita meille toistetaan, jotka mainosinstituutiot ovat keksineet jotka haluavat ihmisten vain tuhlaavan kaikki rahansa.  He eivät välitä jos ihminen käytti viimeiset rahansa tai on veloissa, kunhan vain ostaa heiltä.  Se on heidän työnsä.  Se on heidän funktionsa.  Ainoa funktio mikä heidän "hyvää päivänjatkoa" ja "voinko auttaa teitä?" takanaan on.

 

Tuollainen on todellinen maailma ja ihmiset yhä etsivät yhteisöä.  Todellista yhteisöä jolla oli paljon itsemääräämisvaltaa.  Jolla ei ole byrokratioita eikä hallituksen tunkeilua heidän elämiinsä.  Sitä ihmiset etsivät, mutta he etsivät myös suhteita jotka tarkoittavat jotakin.  Tänään, täydellisen siveettömyyden sivuvaikutuksena on sen kaiken merkityksettömyys, koska mitä erityistä on ihmisessä jonka kanssa voisi hankkia lapsen kun niin monet muutkin kasvot hänen edessään olisivat voineet olla hänen lapsensa isänä?  Mitä erityistä noissa miehissäkään on?  Mitä erityistä hänessä on kun hän on kulkenut yhdestä toiseen?  Aina seuraavaan ja seuraavaan.  Mitä hänen silmissään on erityistä naisessa jonka hän valitsee, kun hän olisi voinut valita yhden tuhannesta?  Tuo on osa sitä, koska tuosta kaikesta tulee menneisyyttämme ja kumppani ei voi koskaan tuntea oloaan turvatuksi siihen verrattuna, ja sitä kaikki vain silloin on - suhde verrattuna muihin siitä lähtien.

 

Huonoja uutisiako?  Mutta totta, ja siten kaikesta tästä josta olen puhunut on puhuttu suurissa aivoriihissä kauan ennen kuin ihmisille annettiin toimivia ehkäisyvälineitä.  Ennen kuin teollisuuden aika oli edes ohi lännessä tämä kaikki oli suunniteltua; ja kaikki munakkaat ja murtuneet kuoret olivat myös suunnitelman mukaisia, se on valitettavaa mutta meidän on mentävä eteenpäin kehityksen vuoksi.  Täyttääkseen tämän ammottavan reikämme sivuvaikutukset, tämän sisäisen tyhjyytemme, he ovat päättäneet yksinkertaisesti poistaa ongelman, joka on olemassa aivoissa jolla sitä voidaan ajatella.

 

Kyse on tavallaan tyypillisestä leikkauksesta.  Emme tarvitse sitä enää.  Se on jäänne ajalta jolloin olimme apinoita kauan sitten.  Me vain otamme sen pois.  Ette tarvitse sitä.  He haluavat parantaa meitä.  Tehdä meistä parempia kuin kuuden tai seitsemän miljoonan dollarin mies ainakin.  Nyt se on kai muutaman miljardin.  Tai ehkä se on halvempaa nanoteknologian kanssa, eikä meillä sitten ole näitä ongelmia.  Olemme tehokkaita koneita.  Emme voi olla ihmisiä koska olemme tuhonneet ihmisarvon luodessamme ihmisistä koneita, ja tuo on tämän järjestelmän johtamisessa avustavien teknokraattien psykologiaa, jotka neuvovat ylempiään, hallitsevaa vähemmistöä.  Siitä tässä kaikessa on kyse kun me ahmimme viihdettä joka vain ohjelmoi meitä aina seuraavaa askelmaa varten, erilaisten hienovaraisten sisällytettyjen juttujen kautta, jotkut eivät ole kovinkaan hienovaraisia, mutta ne eivät täytä ihmisten sisällä olevaa tyhjiötä.

 

Jotkut ovat tästä tietoisia.  Jotkut ovat siitä täysin tietoisia kun se mainitaan tai puetaan heille sanoiksi, koska heidän on vaikea sanoa sitä, mutta se on osana tämän päivän ongelmia.  Se ei kestä kovin kauaa koska he kertovat meille jo mikä seuraava askel tulee olemaan, ja taas seuraava ja seuraava.  Lopulta se on tylsääkin, päämäärää kohti jossa emme ole onnellisia koska onnellisuus ja onnettomuus ovat käyttökelvottomia termejä.  Tuota kykyä ei enää tule olemaan.  Olemme vain hyviä robotteja.

 

Hallitseva vähemmistö, kuten he kertovat meille omissa julkaisuissaan, eivät itse tarvitse tätä peukalointia koska heidän on pidettävä kaikki selviytymiskykynsä kunnossa, ja ohjata Planeetta Maata tulevaisuuteen, mutta me emme tarvitse niitä koska valtio tulee tekemään päätökset puolestamme.  Muistakaa, tämä tarkoittaa kaikkia päätöksiä kehdosta hautaan, koska robotithan eivät tee päätöksiä.  Se voi muodostaa ennalta-arvattavia valintoja logiikkansa avulla joihin se saapuu ohjelmointinsa mukaisesti, mutta sillä ei ole ongelmaa tehdä inhimillisiä päätöksiä koska ihmiset tarvitsevat paljon enemmän täyttääkseen päätilansa.  Meillä on mielikuvitus.  Meillä on luovia kykyjä, mutta meillä on myös kaipuuta ja viettejä, viettejä jotka valitettavasti eliitin mukaan, ovat tehokkuuden esteenä, etenkin kun he ovat tuhonneet noiden viettien luonnolliset tarkoitukset.  Siksi he ovat suunnitelleet koko yhteiskunnan tulevaisuuden ja kaikki meneillään oleva sodanlietsonta on vain prosessi jolla loput maailmasta saadaan saman järjestelmän alaiseksi.  Siten he näkevät asian huipulla, tehokkuutena.  Kaiken pitää olla tehokasta ja kaikki kulut ja elämät ja teurastus ja kauheudet ja itkut ja hautajaiset ovat vain rikottuja munia munakasta varten.  Paha juttu.  Noin se rationalisoidaan.

 

Tuollaisessa maailmassa elämme - ei mitenkään mukavaa eikä hauskaa.  Meidän on löydettävä uusi tapa jos aiomme selvitä älymme kanssa, mutta ei siten kuin eliitti ennakoi meidän vastustavan tätä, koska he odottavat meidän vastustavan tätä primitiivisesti ja hyökkäävän pää edellä perinteiseen tapaan.  Sitä he odottavat.  Meidän on löydettävä toinen keino jota he eivät ole suunnitelleet.  Meidän on löydettävä se sen kautta mitä on sisällämme, tietäen täysin että enemmistö ei tule tukemaan meitä koska he ovat aivan tyytyväisiä täyttäessään päässään ja sydämessään olevaa suurta tilaa roskalla, ostamalla ja kuluttamalla ja pois heittämällä.  He ovat onnellisia niin kauan kuin voivat heittää roskaa sisään.  Se saa heidät tuntemaan itsensä vähemmän nälkäiseksi, mutta ei kuitenkaan tyydytä heitä, mutta he ovat silti onnellisia.  He eivät tunne mitään muuta.

 

Ne jotka tietävät enemmän, meidän on löydettävä uusi tapa ja tämä uusi tie ei saa perustua vanhaan.  Siinä ei saa olla mitään mikä perustuu tähän häikäilemättömään ostamisen, myymisen, kulutuksen ja tuotannon järjestelmään joka on täysin luonnoton ja tulee johtamaan omaan tuhoomme, koska kun yksilön mieli ja muisti on tuhottu, mitään ei ole jäljellä.  Kun tietoisuus lähtee, jäljellä ei ole mitään.  Ihminen on silloin alennettu ohjelmoiduksi hyönteiseksi ja he luulevat että se on tulevaisuuden ihanteellinen työntekijä.  Ohjelmoitu hyönteinen, haudutusaikanaan ohjelmoitu tiettyjen tehtävien suoritusta varten.  Sen he sanovat päämääräkseen.  Vau.  Kuka tuota haluaa?

 

Huipulla on miltei hyönteisiä koska heillä ei ainakaan ole paljon yhteistä tavallisten ihmisten kanssa.  Heillä ei ole todellisten ihmisten tunteita.  He ovat psykopaattisia, heidän sukunsa ovat psykopaattisia.  Heidän koulutuksensa on psykopaattista ja he ovat antaneet meille psykopaattisen kulttuurin.  Kun empatiaa ei tunneta ihmisiä kohtaan jotka ovat tuskissaan joita emme koskaan ole tavanneet mutta joista tiedämme, olemme matkalla psykopatiaa kohti, jos se ei vaikuta meihin.  Mutta luonnon lakien mukaan, ympäri mennään yhteen tullaan, ja hirviö joka ensin murskaa ihmisiä jossakin muualla tulee vielä meidän luoksemme.

 

Sotien on tarkoitus muuttaa kaikkien osanottajiensa yhteiskuntaa koska hallitus ottaa vallan ja työntää agendaansa josta ihmiset eivät ole tienneet mitään, eivät kuvitelleetkaan.  Siksi se työntää tätä agendaansa ja voimme nyt nähdä sen presidenttien antamien hallinnollisten määräysten (executive order) muodossa joita eri maissa säädetään, ja valtuuston määräysten (Order in Council) kuten niitä kutsutaan Kansainyhteisön maissa, joiden mukaan kaikki jotka puhuvat sotia ja heidän suunnitelmiaan vastaan ovat puheterroristeja ja ajatusrikollisia, ja hallitus voi riistää heidän omaisuutensa.  Sellainen on tämä hieno ja välittävä vapautemme, uusi vapautemme.  Sitä he tarkoittavat uudella vapaudella.  Kun he puhuivat Uudesta Vapaudesta ja se meni kaikkien korvien läpi, kuten aina, ihmiset eivät pysähtyneet ajattelemaan asiaa - mistä he puhuvat?  uusi vapaus? - se tarkoittaa vapauden uutta määritelmää.  Sitä se tarkoittaa, muuten vapaus olisi kuten ennenkin.  Ja tuosta uudessa vapaudessa on kyse.  Se on uudelleenmääritelty vapaus.  Uusi määritelmä.  Määritelmä jossa on erilaisia ehtoja.  Voi tehdä näin MUTTA tai PAITSI ja niin edelleen.  Se on uutta vapautta.  Se on uusi tapa sanoa että olemme totalitarismin alaisina.  Olemme tyrannian alaisina.

 

Nämä tyypit ja heidän edeltäjänsä ovat sotineet kautta aikojen, jotkut ovat kestäneet 2, 5, tai 10 vuotta.  Joskus 20 vuotta, joskus 30-vuotisia sotia.  Joskus sadan vuoden sotia, vaikkakin 100 vuoden sota on oikeastaan 115 vuotta.

 

Kuinka kauan siitä kun ensimmäinen Persianlahden sota alkoi?  Ajatelkaa asiaa.  Se ei nähkääs koskaan loppunut.  Kuinka kauan olemme olleet tässä sodassa nyt?  No?  Ajatelkaa asiaa.

 

Mitä Rumsfeld sanoi, ja Cheney ja muut?  "Tämä voi kestää sata vuotta."  Eivätkä he puhuneet vain Lähi-Idästä.  He puhuivat koko Uuden Maailmanjärjestyksen agendastaan.  Muistakaa puhe, "näen Uuden Maailmanjärjestyksen ilmestyvän" ja niin edelleen, jonka piti Bush vanhempi.  Uusi järjestetty maailma, sinuun ja kaikkiin tuntemiisi ihmisiin asti.  Yleisö, jotka ovat täysin sekaisin, epäorganisoituja, turtuneita, dehumanisoituja, menevät sen mukana mitä heille esitellään oikealla tavalla markkinointistrategistien taholta, sanoilla kuten 'ilmainen' tai 'parannettu' ja paljon lupauksia tulevasta utopiasta.  Onnellisuus, hymyileviä kasvoja mainoksissa kun meitä liitetään matriisiin.  Enemmistö ei edes tiedä että olemme kaikkein ratkaisevimmassa kohdassa päätösten ja valintojen suhteen kautta historian.  Enemmistö ei tule koskaan tajuamaan sitä, mutta asioita tapahtuu koska vähemmistö tietää.

 

Valintana on, onko ihmiskunta, kaikkine mahdollisuuksineen ja ristiriitoineen pelastamisen arvoinen?

 

Tuo tarkoittaa suruja ja iloja ja kaikkia asioita jotka tulevat niiden mukana, koska siitä elämässä on kyse, luonnollisessa tilassakin jossa voi kokea koko tunteiden kirjon jotka tekevät ihmisistä todella inhimillisiä, vai elättekö mieluummin Peter Pan-maisessa maailmassa, jossa ikävistä asioista pitävät huolta muut ihmiset jotta te saatte leikkiä ja pysyä lapsina ikuisesti?

 

Siitä tässä on kyse.  Tämä kaikki tapahtuu juuri nyt ja enemmistö ei tiedä kuinka ratkaisevia aikoja elämme.  Kaikkina aikoina viisautta on saatu käymällä läpi koko ihmistunteiden kirjon.  Sen kokemisen avulla.  Eläen niiden läpi ja oppien tuntemaan myötätuntoa muita kohtaan.  Siten viisautta saadaan, mutta ainakin ihmiset ovat tulossa etulinjaan hitaasti.  Siellä täällä ja kaikkialla maailmassa, yksilöt alkavat ymmärtää mistä puhun, ja tulla esiin.

 

Siinä kaikki tältä illalta.  Hamishilta ja itseltäni, hyvää yötä, ja kulkekoot jumalasi kanssasi.

 

 

 

(Translation from English to Finnish by: Jouni Alhanen)