ALAN WATT

"CUTTING THROUGH THE MATRIX"

(="LEIKATEN HALKI VERKOSTON")

 LIVENÄ  RBN RADIOASEMALLA

"VIHOLLISEN TEKO TEKNIIKKAA

MASSOJEN MOTIVOINTIIN"

Lokakuu 3, 2007

 

Keskustelu Copyright Alan Watt – Lokakuu 3, 2007 (Paitsi Musiikki, Kirjoista lainauksia ja Kuuntelijoiden kommentteja)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

"Koodi hiljaisuuden" Bruce Springsteen

On koodi hiljaisuuden minkä emme uskalla ilmaista
On seinä välillämme ja joki niin syvä
Jatkamme teeskentelyn mikään ei ole vialla
Mutta koodi hiljaisuuden ei voi jatkua

Onko totuus niin lipevä, niin lipevä niin kuin huomaaat
että se ei riitä baby
Ylittää etäisyyden meidän
Lista tuskia 100 mailia pitkä
On koodi hiljaisuuden ja se ei voi jatkua

 
Nimeni on Alan Watt ja tämä on Cutting Through the Matrix. Tänään on 3 päivä Lokakuuta 2007. Uusille kuuntelijoile,

Kuten aina, pyydän heitä käymään sivulla cuttingthroughthematrix.com joten he voivat tarkistaa mitä mailmalla tapahtuu, siis miten me olemme joutuneet siihen liemeen missä olemme ja mihin suuntaan olemme menossa. Ketä tämän suunnittelee?  Ketä tämän tekee ja miten me kaikki antaudumme tähän ja miksi hyväksymme tämän. Katso sivua alanwattsentientsentinel.eu  mistä löytyy käsikirjoituksia ohjelmista joita voi hakea omalle koneelle eri Euroopan kieleillä.

On kova kokemus, kun ihmiset heräävät oivaltamaan että useimmat asiat johon he koskaan ovat uskoneet on heille annettuna asiantuntijoilta. Asiantuntiat tulevat monessa hahmossa olemme syntymästä saaneet kokea että meillä on pappi asiantuntiana. Sinulla on uskonnollisia asiantuntijoita. Sinulla on lääketieeteellisiä asiantuntioijta. Asiantuntijoita joka lähtöön. Toisin sanoin, sinun ei tarvitse ajatella itse. Et voi edes katsella uutis ohjelmia ilman että he kutsuvat asiantuntijoita kertomaan sinulle miten pukeutua eri sää olosuhteissa tai miten pukeutua sadetakkiin jos sataa. Niin pahaksi tilanne on kehittynyt. Tai hurrikaani on tulossa, tässä miten toimia, varastoi vettä juotavaksi. Tarkoitan olemmeko todella niin tyhmiä että meille on kerrottava mitä tehdä elossajäämisen perusasioista? Valitettavasti,  näet paljon ihmisiä tänään, jotka tarvitsevat asiantuntijoita kertomaan heille mitä tehdä.

Olen äskein kävellyt halki Sudburyn missä, siellä on noin kuuden kilometrin alueella mainostaulu mainostaulun jälkeen kertomassa poliisista.  Jotkut mainostaulut kertovat ylinopeus sakoista ja miten paljon sinua sakotetaan eri nopeuksista et cetra,  ja sitten kaikki muut  ilmoitustaulut. "Ylinopeus tappaa."  "Jos olet väsynyt aja hiljaa, pidä tauko" . Tarkoitan ihmisiä - ja joku tähdensi tämän minulle. Jotkut ihmiset todella tarvitsevat tämän. Heille on todellakin kerrottava että aja sivuun ja ota tauko koska he eivät osaa ajatella itsenäisesti. Siinä maailma johon meitä ollaan valmennettu hyväksymään, maailma suunniteltu ajat sitten.

Joka asia joka tapahtuu tänään oli suunniteltu jo ajat sitten, mukaanlukien järjestelmä joka hallitsee meitä. Järjestelmä joka koostuu asiantuntijoista ja  asiantuntiajoukoista,  jokaisella  eri diplomeja ja  arvosanoja polvia myöten, ja meitä ollaan harjoitettu tottelemaan heitä ajattelematta ja kysenalaisematta. Se on todella socialistisen yhteiskunnan tulos - suurten ihmisjoukkojen hallitsemisen yhteiskunta. Yhteiskunta mistä  tärkeät ihmiset ja professorit kirjoittivat 1800-luvulla.  He tiesivät tämän yhteiskunnan tulevan koska he olivat isokenkäisten palveluksessa. He käskivät heidän toimivan niin, ja he kirjoittivat siitä.  Se oli  Teollistumisen Vallankumouksen päivinä koska vallitsi massa tuotanto ja aika koska lopetit katsomaan ihmisiä yksilöinä. Katsoit heitä  ryhmänä.  He olivat työläisiä  ja oli olemassa eri  kategorioita työntekiöistä.  Alaluokat;  keskiluokka hoitaa alaluokat ja palvelee yläluokkia.  Ja nämä eri luokat ilmestyivät. Ajattelin ennen miksi Britannia onnistui niin hyvin Intian Iso Brahmien kanssa, ennenkuin oivalsin että kasti järjestelmä oli identtinen työluokka järjestelmän kanssa Englannissa. Palaan takaisin näitten ilmoituksien jälkeen.

"Jokainen Tietää" Leonard Cohen

Jokainen tietää että noppa on kuuma
Jokainen heittää sormet ristissä
Jokainen tietää sodan päättyneen
Jokainen tietää että hyvät jätkät hävisivät
Jokainen tietää että taistelu oli määrätty
Köyhä jää köyhäksi, rikas rikastuu
Niin se tapahtuu
Jokainen tietää

Terve. Alan Watt takaisin radio ohjelmalla Cuttin Through the Matrix, käyn läpi joitakin muutoksia jotka tapahtui vanhasta feodaali järjestelmässä, missä tuhannen vuoden ajan Normandien ylälordeja piti valloittaa Eurooppaa heidän kuninkaitten ja kuningattarien käskystä, heidän hallitsijat. Miten he pilkkoivat maita ja laittoivat nämä ylälordit johtamaan. Oli hyvä filmi ajat sitten 1960-luvulla missä Charles Heston näytteli filmi oli nimeltään "Warlord," (="Sotalordi,"), näkemisen arvoinen filmi koska se oli aika tarkasti faktapohjainen. He ottivat paljon tietoa historiasta ja esittivät sinulle miten Normandit käyttäytyivät. He olivat julmimmat ihmiset koskaan valloittamaan eri maita ja kohtelivat maanviljelijöitä huonosti, tosi huonosti. Havaitsemme että feodaali järjestelmä oli olemasssa pitkän ajan.

On mielenkiintoista myös että Normandit valloittivat Englannin lopulta, ja 50 vuoden sisällä he olivat saaneet ihmiset mottiin, perustivat armeijoita joita he komensivat ristiretkille LähiItään, ja ketään ei ikinä kyseenalaista sitä. Ensin heillä on sota jolloin he valloittavat koko Euroopan ja kaikki ihmisvoimat ja resurssit koko Euroopassa, ja kun he sen ovat tehneet, tuskin muutama vuosi kuluu ennen kuin he ottavat kaiken omaisuuden ja ihmisvoiman mennäkseen LähiItään valloitakseen sitä, missä he tosiaan nimesi kuninkaan Israelille ajaksi, joihen jälkeläiset vielä tänäpäivänä ovat elossa todella yksi heistä auttoi Euroopan Unionin perustamisessa.

Palataksemme takaisin feodaali järjestelmän loppuun, he keksivät idean massa-ihmisestä. He lakkasivat näkemästä paikallisen maanviljelijän pelkästään paikallisena maanviljelijänä, missä he vähintään tiesi heidän nimensä, ja he katsovat heitä massana. Vilja lait kumottiin antamaan luvan ulkomailta tuodun viljan romuttaa Britti markkinan saadakseen pienviljelijät alta pois. Heillä ei ollut toimeentuloa, ei työtä ja heitä pakotettiin isoihin teollisuus kaupunkeihin joita äskettäin ollaan heitetty kasaan, siis "Puna Tiili Kaupungit" joksikin niitä nimettiin. Isot hevoset ja vaunut käytettiin ihmisten kärryttämiseen epidemioiden aikoina koko teollistumisen aikana Britanniassa keräämään kuolleita joka aamu, koska ihmisille maksettiin surkeita palkkoja ja he olivat kaikki aliravitsetut ja he työskentelivät vähintään 16 tuntia vuorokaudessa. Se oli "hyvä vänha Englanti" valtansa huipulla.

Tämä järjestelmä kutsutaan yleisesti eräänlaiseksi fasismi tyyppiseksi järjestelmäksi ja meillä on se vielä tänäkinpäivänä. Fasismi, kuten sanon, jos se kävelee kuin ankka, huutaa kuin ankka ja käyttäytyy kuin ankka, niin se on ankka; ja se on mitä meillä on nykyään suuryritys fasismia. Professori Caroll Quigley sanoi aivan oikein kun hän sanoi uusi feodaali järjestelmä, uudentyyppinen feodaali järjestelmä pyöritetään ytitysjohtajien avulla suurten kansanvälisten yritysten.

Kun tarkistamme politikoita tänään, niin varmasti, he ovat toisinaan yritysjohtajia, ja taas politiikassa kiinni ja taas takaisin yritysmaailmaan, tämän musikaalisen tuoli temppu rutiinin me hyväksymme tyynesti. Me tiedämme tämänkin että suuret , tosi suuret liikkeet jotka ovat ilmestyneet joka maahan halki koko planeetan, nämä teollisuusmäiset kaupat olivat tarkoituksellisesti sunniteltuja tuhoamaan kaikki pienet kaupat ja he ovat todella onnistuneet. Pienkaupanomistaja ei voi kilpailla. Hän ei voi ostaa suuria eriä ja saada erikoishintan eräitä tuotteita joten hän menehtyy joten sinulle jää isot pojat jotka määrää mitä voit ostaa. Sinulla ei ole se valikoima mitä sinulla oli aikoinaan.

Teollistumisen aikakaudella, massoja kutsuttiin massoiksi ensimmäistä kertaa, ainakin julkisesti, ja Karl Marx kirjoitti siitä. Hän oli ainoasttaan tavallinen toimittaja jota oltiin heitetty ulos saksasta ja annettu työtä Rothschildillä ja Britannian Kuninkaalliset kirjoittaakseen dialekrtiikasta, joka oli muodostamaan järjestelmän missä työntekiät, jotka ehkä saisivat oman sankarinsa jos heitä jätettäisiin rauhaan,  joille annettiin sankari jota seurata. Niin dialektiikka toimii. He antavat meille meidän johtajat. He antavat äänen meidän valituksille meidän puolesta. Me nojaamme taakse ja sanomme "joku tekee tämän kaiken minulle. Minä ainoastaan pidän hauskaa." Se tapahtuu vielä tänäkinpäivänä kaikilla yläportaan valtuuttamat anti-ryhmät.

Henkilökohtaisesti, pidän vanhasta Groucho Marxin sanonnasta. Hän sanoo: "Oli kyse mistä tahansa, niin me vastustamme sitä." Pidän siitä. Hän sanoi myös: "En liittyisi mihinkään ryhmään joka hyväksyisi minut jäseneksi." Pidän myös siitä. Kun tarkastelemme niitä ryhmiä joita meille ollaan perustettu, niin kuin ajattelemme että se on meitä varten, ihan niin kuin suuret työnväenliikkeet oli perustettu oletettavasti työntekiöitä varten, työnväenliikkeet päätyivät loppujen lopuksi sänkyyn suurten työnantajien kanssa ja auttoi kaikkien sääntöjen kirjoittamisessa työnantajien hyväksi. Työväenliikkeet ovat miltei tehokkaasti kuolleita tänään. Kommunismi itse oli ainoastaan tarkoitettu kestämään 70 vuotta. Lenin sanoi sen itse. Jotkut meistä ovat ollet silminnäkijöitä, näimme niin kutsutun Berliini muurin romahtamista ja Venäjä nosti kätensä ja sanoi, "me emme voi jatkaa enään. Me muutumme" ja meidän kaikkien on nieltävä tätä "hämäystä" joksikin minä kutsun sitä kyseenalaisematta, koska siinä kaikki, totaalinen hämäys.

Sitten näimme Margaret Tatcher, Englannin Pääministeri, saattelemassa Gorbatjovia ympäri maailmaa puhe kieertueilla. Media Britanniassa ja USA:ssa ja Kanadassa kaikki kyselivät rouva Gorbatjovia hänen huulipunasta ja meikeistä, ja kuuntelen mieelenkiintoisia faktoja Venäjästä että et voinut saada leipäviipaleen syötäväksi jos olit maanviljeliä, mutta saatoit kävellä kauppaan ja saada ilmaisen kasvojen kauneushoidon ilmaiseksi, jonka hallitus maksoi. Kaikki ihanat mielenkiintoiset faktat entiseltä jäseneltä tai korkea jäsen,  KGB:ssä, muista, siksi sitähän herra Gorbatjov oli. Yhtäkkiä hän oli trendikäs kundi, uudentyyppinen politbyro hahmo jolla oli loistava puku - ei tätä tummaa vanhaa vaatetusta me olemme tottuneet näkemään heidän käyttävän Venäjällä.

Sitten heillä oli kyseljä USA:ssa ja  Britanniassa, Pääasiallisesti USA:ssa he kyselivät yleisöä tämän propagandan jälkeen, kun Gorbatjov Margaret Tatcherin saattamana, jos he ikinä äänestäisivät sellaista kaveria kuin Gorbatjov, tämä uusi trendikäs kommunisti. He huomasivat että 80 % yleisöstä ei oluut mitään sitä vastaan. Tämä kertoo sinulle missä yleisön aivot saataa olla, ja se todellakin on paikassa misää aurinko ei paista. Siinä on minkä tyyppistä työtä media voi tehdä ihmisille. Kuusi kuukautta sen jälkeen Gorbatjev palasi, kerrottiin pienesää palstassa suurrimmissa päivälehdissä että koko lehdistö oli sopinut että ei kysyisi mitään sopimattomia tai poliittisia kysymyksiä koskien Venäjää presidentiltä tai hänen vaimoltaan hänen vierailullaan. Siinä on tottelevainen media joka puhuu sinun puolesta ja on sinun puolellasi. He olivat kaikki yhdessä sängyssä. He ovat aina olleet sängyssä yhdessä ja he tulevat aina olemaan sängyssä yhdessä koska median omistaa suuret pojat - näin on.

Jos et usko minua, lue Professori Carroll Quigleyn "Tragedy & Hope" ja hänen toinen mainio kirja, jonka nimi on " TheAnglo-American Establishment," joka täydentää aukot historian oppitunneilta jota et saa koulussa. Hän kertoo teille miten eliitti ja The Royal Institute for International Affairs kaikki istuivat yhdessä pyöreän pöydän äärellä Lontoossa ennen toista mailmansotaa missä he keskustelivat keinoja pelotella yleisöä vaatimaan sotaa Saksaa vastaan. He keksivät idean käytää omia jäseniään jotka omistivat kaikki sanomalehdet Britanniassa pelottamalla heitä sanomalla että heitä kaikkia kaasutetaan käyttämällä tuhansia ja tuhansia varastoitua kasuyksiköitä jotka Saksalaiset lennättäisi yli ja vapauttaisi kaasun ylitse Britannian. He menivät niin pitkälle että he antoivat jokaiselle Britanniassa kaasunaamarin, jonka heidän oli pakko, lakimääräyksestä, kantaa aina, varmuuden vuoksi. Siinä Pavlovimainen valmentaminen kuten näet, ensin valhe, sitten tukijoukot pönkittää heitä käyttämällä psykologiaa.

He jopa toivat kuninkaan siihen aikaan tullakseen antamaan julkisia puheita miten heidän oli kaivettava ampumahautoja ympäri Lontoota. Idea alkaa siitä että kaikki ohi-kulkijat näkisivät tämän tapahtuvan ja idea välittömästä sodasta jota ei voi torjua joka on taisteltava ja yleisön on tultava mukaan, siis homma hanskassa, ja suuntana taistelu Saksalaisten kanssa. Tämän kaiken hän myöntää kirjassaan, ja muista, hänellä oli käytettävissä yksityisten muistinpanoja. hän oli historijoitsia Amerikkalaiselle lohkolle organisaatiossa nimeltä The Council on Foreign Relations joka sijaitsi Pratt rakennuksessa New Yorkissa.

Rakennus Lontoossa Englannissa joka on käytössä, päätyi olemaan huippu, päätukikohta MI6 ja  Secret Service,  OSS, koko sodan aikana.  Ketään ei kysynyt miksi päämaja erityisesti tälle orgaiisaatiolle, josta tuli CIA lopulta USA:ssa ja Secret Service Britanniassa, ketään ei kysynyt miksi he käyttivät erityisesti sitä rakennusta jonka omisti The Royal Institute for International Affairs. Koska The Royal Institute for International Affairs huipulla on jäsenenä Secret Service. Sitä se on. Huomaat lähes joka ikinen reporteri,  jokainen lehtimies, suurlehdistä,  olivat tämän erityisen järjestön jäseniä. Et voi anoa siihen liittymiseen. Sinulta kysytään jos liityt.

Miten sinua lähennellään? Opit temput hyvin nopeasti, niin kuin joka työpaikalla, opit kysymään määrättyjä kysymyksiä koska sinulle niin kerrotaan, koska sinulle annetaan vinkki ja kumarrus, ja sinä pysyt turvallisilla aiheilla. Voit keskustella urheilua, muotia, seksiä, pienet skandaalit ja sen tyyppisiä aiheita, mutta älä kerro kansalle totuutta. Jos tottelet sääntöja niin voit kiivetä Jakobin tikkaita, sinua ylennetään. Eräänä päivänä, jos sinuun voi luottaa ja sinua ollaan testattu ja kokeiltu ja todella, sitten sinulta ehkä kysytään tulla mukaan; ja sitten kirjoitat valheita yleisölle ja pidät heitä pimennossa. Se on median työ.

Me elämme verkostossa (=matrix), verkostoa jota suunniteltiin ajat ennen kuin synnyin tai sinun vanhemmat syntyivät tai heidän isovanhemmat, koska koko psykologia, kaikki yksityiskohdat kontrollista massa manipuloinnista ihmisen mielestä oli keskusteltu hyvin suuresti yksityiskohtia myöten 1700 luvulta eteenpäin.

 

"Jokainen Tietää" Leonard Cohen

Jokainen tietää että noppa on kuuma
Jokainen heittää sormet ristissä
Jokainen tietää sodan päättyneen
Jokainen tietää että hyvät jätkät hävisivät
Jokainen tietää että taistelu oli määrätty
Köyhä jää köyhäksi, rikas rikastuu
Niin se tapahtuu
Jokainen tietää

  Terve. Alan Watt takaisin Cutting Through the Matrix, ennen kuin lopetan aiheen The  Royal Institute for International Affairs ja Professori Carrol Quigley:n kirja "The Anglo-American Establishment," missä hän täydentää aukot historiassa. Tarkoitan hän antaa sinulle syyn miksi eri asiat tapahtui, ei ainoastaan ajankohtia taisteluja et cetera.Hän kertoo sinulle ketkä ne suunnittelee, miten he suunnittelivat ne, miten he saivat sodan syttymään, ketä hyötyi heidän pitkänlinjan päämääristä ja agendoista. Hän selittä myös kirjassa että kaikki puhe Britannian väestön kaasuttamisesta oli valhetta. He tiesivät sen alusta alkaen. Heillä oli erinomainen äly. He yksinkertaisesti keksivät sen motivoitavakseen koko Britannian kansan että he vaatisivat että jonkun on tehtävä jotakin koskien Saksalaisia. Siinä miten he saavat asioita vauhtiin.

No miten usein olemme nähneet tämän tyyppistä asiaa toistettuna, hyvät ihmiset? Huh? Meillä on samat asiat meneillä tänään tässä 9/11. Pölyt rakennuksesta ei edes ollut asettunut ja jo huudot Osama bin Ladenista oli joka paikassa. Hän sen teki. He vaan tiesivät. Katso kaikki esivalmistelut ja muutokset joka on tapahtunut 9/11 jälkeen. Koko maailma on muuttunu täydellisessä täysimittaisena sota tilanteessa, missä kaikilla koko planeetalla on oltava henkilöllisyyspaperit ja tarkistettu ja ei mitään yksityiselämää ylipäätään. Toisin sanoen, he käyttävät tämän pitkäaikais sunnitelmaan, 100 vuoden sotatila, ja tästä 100 vuoden sodasta tulee olemaan aivan uuden tyyppinen yhteiskunta, tehokkaampi yhteiskunta kehittyy, oletettavasti; tämä osuu sopivasti heidän suunnitelmiin. He tarvitsevat tämän sodan. He suunnittelivat tämän sodan ja heillä on se nyt. Sota on ihmisten yllä tämän planeetan tällä hetkellä.

Nyt oletan että siellä on  joku New Yorkista. Haloo.

Tunnistamaton soittaja: Alan. Terve, Olen äskein kuunnellut ja en voi olla ajattelematta että maailman kultuurit, päinvastoin ollakseen jotakin mihin identifoida, on enemmän kultuuri koeputkessa jolle tehdään tutkimuksia suuria tutkimuksia.

Alan: Sitähän me ollaan. Tosi asiassa, kokeilu on kulkenut melko nopeasti ja intensiivisesti jo muutaman vuosisadan. Ihmiset eivät huomaa että koulujärjestilmät itsenään, monta opettajaa eri maissa, käytettiin pienten kokeiden tekoon lapsilla nähdäkseen miten he reagoisivat eri tilanteissa. Kaikki tämänkaltainen tieto tiedotetaan takaisin suuriin tiedotuspalveluihin, jotka käyttävät tämän tiedon suuremmassa mittakaavassa surille ihmisjoukoille, niin että meidän kanssa tehdään kokeita. Ainoa ero on, että kokeilu on miltei ohi. He ymmärtävät meitä täydellisesti ja he tietävät miten motivoida meitä. He toivat sisään suutet markkinointi yritykset., pääasiallisesti niitä New Yorkista jotka toimi 1920-luvulla ja heillä oli jo - saada markkinoinnin menemään perille, markkinoda ihmisille sinun on ymmärrettävä mikä motivoi ihmisiä. Lord Bertrand Russell sanoi että heidän oli toimitettava heidät laivaan ja käyttää kaiken kollektiivisen tiedon millä manipuloida yleisöä. Olet aivan oikeassa.

Tunnistamaton soittaja: Joka asia näyttää haluavan tulemaan standardisoiduksi.

Alan: Standardisointi - ymmärrät fasismi, jolla on tekemistä äärrimmäisen tehokasta massojen hallintaa pienellä eliitti ryhmällä, heidän on standardisoitava kaiken jotta voisivat tehdä sen helpommaksi heille koska standardisoit maita käyttämään samaa systeemiä, sitä samaahan kommunismi oli. Kommunismi oli nopein tapa saada ihmisiä taistelemaan jotakin. Tulla yhteen jonkun asian takia, uskominen oli heille itselleen varten, ainoastaan löytääkseen  70 vuotta myöhemmin että kommunismi toi tusinoittain ja tusinoittain erilaisia kulttuureja eri systeemein ja teki kaikki samankaltaiseksi, mukaanlukien koulutusjärjestelmä, oli nopein tapa standardisoida sitä. Nyt sinulla on LähiIdän standardisointi. Heidän on sattava heidät kontrolloiduksi myös; saada heidät velkajärjestelmään Maailman Pankin systeemiin. Sitten tietysti meillä on UNESCO Afganistanissa ja Irakissa harjoittamassa nuoria lapsia, jotka tulevat olemaan ensimmäiset oikeat indoktrinoidut demokraattiset johtajat kun he varttuvat ottaakseen johdon. Tämä on pitkä-aikainen suunnitelma mikä on meneillä.

Tunnistamaton soittaja: Heillä voisi olla jo nyt uusi mies valmiina ja me olemme jo aikataulussa, niin kuin he jo tietävät koska me luultavasti menehdymme ja tuoda esille uuden ihmisen.

Alan: Vanha ihminen, ja tämä on mitä he sillä tarkoittavat: sitä että he haluavat tehdä täydelliseksi kaiken joka oli jäänyt epätäydelliseksi. Oikein vanha vanha antiikkinen sanonta eliitiltä antiikin aikoihin ja vielä tänäänkin käytössä. Mistä he puhuvat on oikeasti se tavallinen  henkilö, työntekijä tyyppi, palvelijat tai nöyristelijä tyyppi. Meillä on vielä sitä pientä motivointia meidän tyydyttämiseen. He eivät pidä siitä. He eivät pidä pätkääkään itsenäistymisestä, niin heidän on poistettava se osa aivoista. Tämän kirjoitti Arthur Koestler joka työskenteli ideapankissa UK:lle lobotomoitakseen osan aivoista joka tekee sinut yksilöksi. He kutsuivat tämän "The Ghost in the Machine." (= Kummitus Koneessa).

Tunnistamaton soittaja: Olen varma he voisivat tehdä sen.

Alan: He voivat tehdä sen. He ovat tehneet sitä rokotuksen kautta. Ihmiset tänään ovat todella massa ihminen. Heistä on tullut massa ihminen. Heillä ei ole yksilöllisyyttä. Palaan takaisin näiden ilmoituksien jälkeen.


"Jokainen Tietää" Leonard Cohen

Jokainen tietää että noppa on kuuma
Jokainen heittää sormet ristissä
Jokainen tietää sodan päättyneen
Jokainen tietää että hyvät jätkät hävisivät
Jokainen tietää että taistelu oli määrätty
Köyhä jää köyhäksi, rikas rikastuu
Niin se tapahtuu
Jokainen tietää


Terve. Alan Watt takaisin ohjelmalla Cuttin Through the Matrix, ja ennen kuin otan vastaan puheluja, Haluaisin mainita Rooman Klubin olevan yksi tärkeimmistä ideapankeista jotka luo tulevaisuuden, keksii paljon niistä huijauksista joiden meidän on saatava uskomaan ovat todellisia. Olen aikaisemmin maininnut heidän kirjaa, yksi heidän tärkeimmistä kirjoista 1970-luvulla kahdelta Rooman Klubin perustajista, ja he myöntävät niin paljon siinä. Kirjan nimi on "
The First Global Revolution,” (=Ensimmäinen maailmanlaajuinen vallankumous") , oikein arvokasta saada käsiksi. Voit saada sen Amazon tai joltakin toiselta yritykseltä noin $0.75, paperikansineen.

Tässä muutama lainaus siitä:

 "Näyttä siltä että miehet ja naiset tarvitsevat yhteisen motivoinnin, nimittäin yhteinen vihollinen organisoida ja toimia yhdessä; tyhjyydessä tällainen motivointi näyttää lakkaneen olemasta - tai ei olla löydetty vielä. Vihollisten tarve näyttää olevan yleinen historiallinen seikka."

 Alan: He ovat aivan oikeassa. Näet he aina antavat meille vihollisia ja me kaikki menemme yhteen taiteltakseen vihollista ja me sitten menossa johonkin suuntaan ja joukko ihmisiä huipulla tulevat hyvin, hyvin rikkaiksi. Siinä mitä tapahtuu ja siinä mihin sotia tarvitaan - yhteiskunnan muuttamiseen, niinkuin Carroll Quigley sanoi. Kaikki osapuolet jotka ottavat osaa sotaan huomaavat jälkeenpäin yhteiskunnat ovat suuresti muuttuneet jälkeenpäin.

Tässä toinen pieni lainaus heiltä.

"Tuo ristiriitainen maa yhteen kohtaamalla ulkopuolisen vihollisen, joko todellinen tai vihollinen keksitty tälle tarkoitukselle."        

 Alan: Tässä on se ideapaja jolla he löytävät keinot yhdentyä planeettaa, muista, nämä herrat ei laske leikkiä. He keksivät tämän kaiken ja markkinoi sitä meille aikakauslehtien, sanomalehtien ja televisio median kautta.

 Toinen pieni lainaus on:

"Demokratiaa yritetään saada syypääksi huonolle taloudelle, puutteille ja epävarmuudelle. Koko idea demokratiasta voisi kyseenalaistaa ja antaa mahdollisuuden vallan ottamiseen eri tyyppisten ääriryhmien kautta."

Alan:  Älkää unohtako jos luette kirjan Winston Curchilliltä ja muilta, ja kirjan jonka eräs diplomaatti kirjoitti, nimeltä  "The Whispering Gallery," (=Kuiskaileva katsomo) hän käsittelee sitä että Churchill ja nuo pojat olivaat aika röyhkeitä sanoakseen vähintään tästä uudesta ideasta demokratiasta ja että heidän on rinnakkaistava menetelmiä johtaakseen hallitus systeemiä, demokratia petkutusta yleisölle johon uskoa, koska heillä on toinen hallnto joka ohjaa sitä. Lue kirjaa. Oletan että se kirjoitettiin noin 1925.

Toinen lainaus tästä kirjasta "The First Global Revolution" Rooman Klubilta:

"Etsimällä uutta vihollista yhdistämään meitä, me keksimme idean että saaste, globaalinen lämpeneminen, vesi pulaa, nälänhätä ja sen kaltaista sopisi laskuun. Todellinen vihollinen, on ihmiskunta itse."

Alan:  Näinhän se on. Todellinen vihollinen on tehty olemaan ihmiskunta itse, ja se on täsmälleen mitä tapahtui miehelle joka kiilasi (=gore) meitä kaikkia, Al Gore huipulla, julkinen hahmo jolle annettiin työ edistää tätä hölynpölyä, mukana kaikki muut vihreät, " terroria, terroria, terroria. Taivas romahtaa." Tavallaan he ovat oikeassa koska meitä ruiskutetaan joka päivä, mutta he eivät puhuisi siitäkään, puhuisivatkohe? Lue kirja "The First Global Revolution,” julkaistu 1991 Rooman Klukilta ja sen jäseniltä, sen todelliset perustajat. Rooman Klubissa, huomaat että Al Gore on jäsen, Jimmy Carter on jäsen; Bill Gates on jäsen; George Soros, keulamies Rothschildeille; ja Kyoto Protokollien laatija, Maurice Strong Kanadasta.

Nämä ovat suuret tekijät ja suuret ravistajat tämän maailman. Quigley puhuu näistä hahmoista kirjassaan "Tragedy & Hope" (=Tragedia ja toivo) ja "The Anglo-American Establishment." Hän kertoi että he jotka työskentelevät vallan takana ovat he joilla on todellakin rajatonta valtaa, nämä ovat ne todelliset siirtäjät ja ravistajat koska he eivät tee tiliä kenellekkään. Heidän ei tarvitse kohdata tavallista kansalaista, ja tämä on se mitä nämä isot pojat tekevät organisaatioillaan joita he johtavat.

Meidän on herättävä huomaamaan että meitä johdetaan rinnakais hallituksen voimin sisältäen ei-hallituksellisia organisaatioita, hyvin voimakkaita ei-hallituksellisia organisaatioita joilla on pilvenpiirtäjiä rakennuksia pämajoilleen ja paljon paljon kerroksia, täysimittainen palkka ja eläke.

Nyt meillä taitaa olla Dan Kentuckysta linjoilla. Oletko siellä, Dan?

Dan: Miten menee tänä yönä?

Alan: Ei pahemmin.

 Dan: Hyvä. Minulla on kaksi kysymystä ja sen jälkeen poistun linjoilta niin että voimme kuunnella kiitos. Ensimmäinen näimme toisen "Wicker Man" Nicholas Cage näyttelijänä ja he mainitsivat miten se verrattuna ensimmäiseen mitä me emme voida saada, mutta he muuttivat sen naisvaltaiseksi miesvaltaisesta ja kuulosti niin kuin lääkäri tietäisi mitä oli tekeillä ehkä illuminati itse tai  yritys pimittää kaiken. He mainitsivat kaikki puut ja kukat siellä, ja sinä mainitsit Ashcroft ja muuta puu symboliikkaa. Mietin jos olisi mahdollista saada kopion niistä 22 puusta druidisessa aakkosissa jonka Robert Grace sanoi olevan perustan Kabbalalle, ja luetella kaikki psykopaattiset tyypit niin että ihmisillä olisi malli koska ihmiset ovat ylimielisiä ja he antavat osviittaa symboleista. Sillä tavalla ihmiset voisivat nähdä  nimen ja miettiä ja tietää mikä heidän tehtävä on suunnitelmassa.

Toinen kysymys on jos manitsisit "Psychology of Killing" tekijän. Löysimme ihmisiä jotka ei ole ne joita mainitsit ja ehkä kirja painos on loppuunmyyty. Lopetan puhelun nyt niin että voimme kuunnella ja kiitos sinun mahtavasta työstä.

 

Alan: Kyllä. Kiitos. Löydät kavereiden nimet jotka he käyttävät, hyvin usein nämä perheet ovat sukua "vanhoille mysteeri uskonnoille" joksiki he kutsuivat sitä, joka koski elämän puuta. Löydät saman idean Osiriksen kuolemassa Egyptissä joka oli pilkottu 14 osaan; 13 osaa löytyi. siinä miksi 13 on onnea toisille ja epäonnea toisille, korkea yliluonnollinen numero, mutta 14 osaa ei ikinä löydetty. He puhuvat viriliteetistä koskien fallos symbolia,  falloksen sielu, siinä mitä he tarkoittivat sillä. He kirjoittivat uudellen sen Kuningas Arthurin tarinaan koska hän menetti sielunsa ja maasta tuli autiomaa. Sama tarina toistettu okkultisena, missä on ulkoinen tarkoitus massoille joista riemuta, ja sisäinen tarkoitus sisäpiirin jäsenille. Huomaat että heidän nimet usein kiertää puita. Huomaamme että Osiris itse eräässä legendassa hänen vaimonsa löytää hänet puun sisällä, hänet oli kätketty puuun sisälle, Elämän Puu.

 Elämän puu koostuu tietysti ymppäyksistä. Sana "ymppäys" puhutussa muodossa, unohda miten se kirjoitetaan, tarkoittaa myös versoa jota ympättiin toiseen kasveen; kun nouset kyllin korkealle ylitse tavallisten ihmisten ja todistat itsesi päteväksi ja sinä solmit avioliittoa kolmen sukupolven aikana, vaimojenkanssa mitä sinulle on annettu, ja sinun pojat, sitten sinulle annetaan lupa kohota asteissa.sinusta tulee verso ja sinua ympätaan elämän puuhun, tarkoittaen sitä että voit avioida kuninkaallisesti. Siinä mistä se tulee. He käyttävät sanoja kuten "ash" (="tuhka") nimeissään hyvin yleisesti, ashlar, myös, tarkoitaa olla täydellisesti neliskulmainen kivi. Pyöreä kivi on pyörivä kivi, joka on luonnollinen kivi, mutta kun siinä kivessä on kulmia niin sitä voi käyttää rakennus osana jolla rakentaa. Siinä mitä se tarkoittaa. Rakennat siitä eteenpäin. Et voi rakentaa pyöreän kiven päälee jos et käytä paljon sementtiä. he käyttävät sanoja kuin "Roanoaks". Se oli paikka joka asutettiin hyvin varhain Usa:ssa, ennen kuin Usa itse oli olemassa , se oli vielä Britannian alaisena, ja se oli paikka joka hävisi. Mitään jäljellä paitsi kyltti, tarkoittaen punaiset tammet, eli roan. Huomaamme myös, että, vuoristo tuhka oli hyvin tärkeä, koska sitä kytsuttiin Roan (=Punaiseksi), Roan Ash, siis Punainen Tuhka.

Löydät kaiken tämän symboliikan heidän nimeissään, kuten Bill Gates. Hän on oven avaaja. (gate = ovi, veräjä). Mikä sitten on ovenavaaja? Se on semmoinen joka antaa sisäänkäynnin ja uloskäyntiin koskien tietoa. Se on se mitä se tarkoittaa. Mikä on hänen työnsä? Hän on Windowsin johtaja. Mikä Window (=Ikkuna)?  Mahdollisuuksien ikkuna. Ikkuna voi olla myös kaksisuuntainen, se voi läpäistä valoa molemmista suunnista tai se voi olla valmistettu niin että se on yhdensuutainen siis yhdensuuntainen peili. Tässä on lauseet mitä käytämme yleisesti ja puolet ajasta emme ymmärrä mistä puhumme. Ne ovat hyvin yliluonollisia. Voit tarkistaa näitten henkilöiden taustoja ja tulet hämmästymään. Jopa kuninkaalliset Britanniassa, heidän oikea nimi on Saxe-Coburg-Gotha. He ovat preussiasta, niin kuin kaikki euroopan kuninkaalliset ovat preussiasta. Siinä missä fasismi syntyi. Se oli sotilaallinen rotu heillä oli ja he julistivat ensimmäisen maailmansodan. Siinä on ne tyypit jotka pitivät miekkataistelusta upseereiden kesken ja heillä oli kaikilla arpi poskessa merkkinä miehyydestä. Saxe-Coburg-Gotha taisteli Saksaa vastaan ensimmäisen maailmansodan aikana propagandan takia, ei ollut hyvä idea pitää preussilaisia Englannin johdossa sinun kuninkaallisina., niin he ottivat vanhan nimen kuningas Henry VIII ajoilta Tudorin ajoilta ja kutsuivat sitä Winsdor, hämätäkseen Brittiläisiä niin että kuullostaisi enemmän Englantilaiselta.

 

Nämä henkilöt sanovat että he ovat ylpeitä nimistään. Gotha on myös hyvin tärkeä, vanhasta Goth, ja Saxe ja Coburg myös - kolme aluetta preussiassa joita he tapasivat hallita, kolme taloa preussiassa suur saksassa.Kuitenkin, niin kuin sanon, löydät kaikki nimet tärkeimmistä henkilöistä siinä on myös yliluonnollinen tarkoitus, erityisesti kun samat suvut ottaa osaa suurissa liikkeissä yhteiskunnan muuttamisessa halki monet sukupolvet. Tarkista heidän nimet löydät kytkentöjä luontoon, sillä tavallaan he kutsuivat sitä "The God of Nature" (="Luonnon Jumala") jota he palvoivat, ja he käyttävät symboleita luonnosta. He tekivät saman asian näillä "white stone-cutters" (="valkoisen kiven-halkaisiat"), joksikin he kutsuivat korkeat kiven-muurarit jotka rakensivat euroopan katedraalit. Nämä olivat oikeasti papillinen kasti "nature lovers" ("he jotka rakastavat luontoa") voisit kutsua heitä. Siinä miksi he käyttivät symboleja luonnosta, korkeat holvit ja kupolit katedraalien sisällä ja niin edelleen. He matkivat luontoa ja viimeistelivät sitä käyttämällä "pyhää geometriaa" miksikä he kutsuivat sitä.

Heillä oli myös alku seremonia näille korkeille kivenhalkaisia muurareille ja heitä kutsuttiin Comancies, muuten. He tulivat Como järveltä pohjois Italista ja heillä oli tapana pitää punainen lanka sidottuna haarojen välissä. Se oli symboli millä he tunnistivat toisensa, en tiedä miten he onnistui pukeutua näin, saamatta korvapuustin naamaansa. Heillä oli joku tapa millä näytää tätä narua ystäville ja se oli jotakin mitä heidän piti kantaa koko elämänsä. Huomaat samankaltaisia asioita Ulsterissa, missä kaikki Britannian lait oli säädetty heidän delegaatioiden kautta Ulsterissa, jokainen laki jota oltiin säädetty sidottiin rullalle punaisella narulla. Punainen on hyvin tärkeä ja siinä miksi Britannian armeija - heidän upseerit kantavat punaista raitaa ympäri heidän lakkiaan, hyvin, hyvin tärkeä myös.

 "The Wicker Man" itse – ensimmäinen Wicker Man meni pidemmälle kuin luonnon palvomiseen,  luonto tarinamuodossa, hyvin yliluonnollinen. Se oli parempi kuin toinen osa minun mielestä. Toinen osa on kyllä uudistetty näyttämään matrialkaalista systeemiä, koska niin sanottiin huipulla. Hitler sanoi niin, ja Hitler ainoastaan lainasi Cesaria. He käyttivät sitä Antiikin Roomassa. Hän sanoi:

"Kaikki propaganda pitää olla suunnattuna naisille"

Niinkuin kaikki psykologit nykyään, muuten, on paljon helpompaa vaikuttaa naisiin yhteiskunnan muuttamiseen, jonkin uuden kokeilemiseen. He tiesivät että naiset kaipaavat luonnostaan turvsllisuutta tai turvallisuuden lupaus, niin Hitler sanoi:

"Suunnamme kaiken propagandan naisia kohtaan. Naiset nainen tulee mediän puolelle ja lapsi pitää seurata naista ja sen takia myös  mieskin liityy seuraan."

Sentakia, muutat yhteiskuntaa suuntaamalla paljon propagandaa erityisesti sota aikoina uhkia tuhosta tai ruan puuttesta tai nälänhädästä. Tähtäät tämän naista kohtaan ja hän tulee luoksesi. Aivan kuten, Edenin puutarhassa koska edenin puutarha on allegoria siitä miten kontrolloida molempia sekä miestä että naista. Koska ymmärrät Eevan psykologiaa, joka on joka nainen, muista, sitten voit manipuloida sitä, koska mitä hän halusikaan? Hän halusi kuolemattomuutta ja henkilökohtaista kauneutta. Hän halusi elää ikuisesti ja hän halusi kaiken tiedon. Hän halusi kaiken, joka oli mahdotonta tavallisessa elämässä. Siksi, kun hänellä on taipumus siihen, voit hyötyä juuri siitä ja luoda virheellisesti toimivan yhteiskunnan oikealla ajoituksella; ja sitähän ollaan tehty tämänpäivän yhteiskunnalla.

Adam, ei kerro paljon Adamista, koska mitä kertoisi? Hän tekee minkä Eeva pyytää koska toisista syistä mitä Adam itse ehkä kertoise sinulle, mutta olen varma että jokainen mies on ollut samanlainen joskus. Hän tekee mitä käsketään, pitääkseen Eevan. Hän on tottelematon sääntöjä kohtaan ja kärsii seurauksista. Ymmärrä miestä ja naista niin voit manipuloida molempia, koska tähänasti emme ole muuttuneet paljon lähitulevaisuudessa - oikeasti me kaikki muutumme nyt. Me kaikki ollaan biologisesti muokattuja rokotuksilla ja ruoka jota ollaan muutettu, mutta seuraava sukupolvi tulee olemaan suuresti erilainen. Todella, he tulevat romuttamaan koko mies nais jaon kokonaan ja luoda uuden ihmisen joka itse synnytää uusia ihmisia (hermaphrodite). He sanoivat sen itse että on yksinkertaisesti liian epäkäytännöllistä pitää miehiä ja naisia niin kuin ne on, siinä on liian paljon tappelua ja suunsoittoa. He ovat huomanneet sen. Todella, he loivat sen. Ei ole mitään mikä on annettu sinulle viihteeksi joka antaisi sinulle hyvänolon tunteen, paitsi että haluat henkilön jonka näet TV:ssä tai valkokankaalla, jos olet mies, ja naiset sanovat saman sankarista. Hän haluaa ajaa häntä takaa. Televisio on tarkoitettu saada sinut äärettömän epätoivoiseksi kenenkäkanssa satut olemaa sillä hetkellä.

Nyt oletan että meillä on Galvin Rhode Islandista puhelimessa. Oletko siellä, Galvin?

Galvin: Kyllä. Terve Alan.

 Alan: Terve

Galvin: Kuten aina, mahtava ohjelma. Haluaisin kysyä sinun mieltä - kuulitko tämän tapauksen missä nainen vihastui USA:ssa lentokentällä kun hän ei ehtinyt lentokoneelle jatkolennolle ja hänet laitettiin selliin käsirautoineen ja ketjuineen ja hän kuoli. Kuulitko siitä tapauksesta?

Alan: En ole kuulut siitä, en ole.

Galvin: Mitä tapahtui oli nainen joka oli nähtävästi myöhästynyt jatkolennosta ja hän raivostui siitä, jä hän oli vanhempi nainen. Hän oli kahden tai kolmen lapsen äti tai jotakin semmoista. En usko että hän oli vaarallinen, mutta hän vihastui  kun ei ehtinyt lentokoneeseen jatkolennolle ja lentokenttä poliisi laittoi hänet selliin käsirautoineen ja ketjulla kiinni penkkiin, sitten en tiedä. Hän yritti - en tiedä mitä hän yritti saada käsiraudat tai mitä.

Alan: Pysähdy siihen palaan takaisin tauon jälkeen. Takaisin seuraavien ilmoituksien jälkeen.

"Jokainen Tietää" Leonard Cohen

Jokainen tietää että noppa on kuuma
Jokainen heittää sormet ristissä
Jokainen tietää sodan päättyneen
Jokainen tietää että hyvät jätkät hävisivät
Jokainen tietää että taistelu oli määrätty
Köyhä jää köyhäksi, rikas rikastuu
Niin se tapahtuu
Jokainen tietää

Terve. Olen takaisin Cutting Through the Matrix  radio ohjelmalla. Keskustelemme Galvinin kanssa tapauksesta joka tapahtui eräällä lentokentällä missä nainen laitettiin käsirautoihin ja lopulta hänet löydettiin kuolleena sellissään. Siinäkö mitä taapahtui, Galvin?

Galvin: Kyllä. Joka tapauksessa tämä nainen joka vihastui kun hän ei ehtinyt jatkolennolle niin että lentokenttä poliisi laittoi hänet selliin missä he laittoi hänelle käsiraudat ja ketjulla kiinni penkkiiin, minkä minä koen epätodelliseksi. Joka tapauksessa, todistettavasti kun hän yritti siirtää ketjut seläntakaa eteen hän kuristi itseään. Hän päätyi kuolemaan, mutta minun keskeinen kysymys onko tämä sinun mielestä kohennettu aisti aktoriteettisuudesta missä me kaikki oletetaan käyttäytymäään kuin lampaita. Ketä tahansa joka vähäänkään poikkeaa, niin kuin, kohdellaan tällä tavalla Orwellin 1984, Brave New World tyyppisellä systeemillä ja maailmalla.

Alan: Olet oikeassa. Tämä on totuttamis prosessi koska he varmistavat sen että yleisö saa tietää siitä enemmän, he altistavat sitä sanoen "tut, tut, kunika kauheeta". Samanaikaisesti se todella totuttaa jokaista tottelemaan tai tämä voisi tapahtua sinulle. Minulla ei ole epäilystäkään mitä kuulustelujakaan he saavat aikaan niin ei mitään syytteitä vartioita kohtaan, mutta he moittivat häntä tämän aloittamisesta alunperin ja yrittämällä eroon käsiraudoista ja kuristamalla itseään siinä yhteydessä. Toisin sanoen, he keksivät minkätahansa tarinan joka sopii heille, keksiä ja antaa se takaisin yleisölle. Tarkoitus on kauhistuttaa yleisöä ja tulet löytämään lisää tapauksia missä nämä asiat tapahtuu tehdäkseen meitä tottelemaan niin kuin hyvät pienet lampaat.

Galvin: Kyllä, niin se vaikutti minustakin. Halusin kuulla sinun ajatukset asiasta. Tiedät totuttelu on aivan täsmälleen niin kuin sanoit  totuttella meitä kaikkia käyttäytya kuin hampaat hammaspyörässä, niin kuin lampaat tehdä sitä mitä sinulta odotetaan. Ja tämäntyyppinen asia, luovuta, tottele ja jos vähänkään olet erilainen niin tämä tulee tapahtumaan sinulle. Sinut pidätetään. Sinut lyödään käsirautoihin ja ketjuihin ja selliin, joka, niin kuin sanoin on aivan hullua minulle. En usko tämän tapahtuneen 20, 30 vuotta sitten.

Alan: Ei, se ei olisi voinut tapahtua, mutta he ovat antaneet ihmisille nautintoa, pika luottoa, nautintoa, pidä hauskaa, mutta he ovat myös liikkuneet hyvin nopeasti ja varovaisesti myös heidän agenda kanssa sillä aikaa kun jokainen nautti suuresti pika luotoilla. 30 vuottasitten he eivät ikinä olisi tehneet sitä yleisölle. Olisi ollut mellakoita yrittää riistää heidän oikeuksia ja vapauden heiltä.

Gavin: Kyllä, oletan että näemme dramaattisen muutoksen. Puhuin jollekin tänään. Tarkoitan että  40, 50 vuotta sitten sinä ehkä kuulit kahdesta USA:n rajavartiasta joita vangittiin siitä syystä että he suurinpiirtein teki työnsä?

 Alan: Tiedän siitä, mutta lopetan tältä erää. Siinä loppumusiikki soi.

Gavin:  Ok.

Alan:Soita minulle jälleen seuraavalla kerralla. Hamishille ja itselleni Ontariossa, Kandassa,  hyvää yötä ja olkoon jumalasi tai jumalat kannsasi. 


 

 

(Transcribed by: Linda)
(Translation to Finnish by: Thomas Gref)