Alan Watt - Cutting Through the Matrix - 05.10.2007

Tuomari Rideout Sanoo Kanadan Olevan Uuden Maailmanjärjestyksen Alla – Sumeriasta Uuteen Maailmaan

 

Keskustelu Copyright Alan Watt (Paitsi Musiikki, Kirjoista lainauksia ja Kuuntelijoiden kommentteja)

 

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

Hei ihmiset.  Olen Alan Watt ja ohjelma on CTTM.  Ohjelman uudet kuulijat, pyydän teitä käymään sivuillani osoitteessa cuttingthroughthematrix.com, ja ne jotka osaavat Euroopan eri kieliä, voitte ladata puheitani kirjoitetussa muodossa ilmaiseksi osoitteesta alanwattsentientsentinel.eu.

 

Media antaa meille niin paljon puheenaiheita, ja he antavat meille niitä niin paljon jotta aiheita on niin paljon ettemme huomaa kun jotakin mikä on totta sanotaan.  Itse asiassa, totuus on kaikkein vaikein asia löytää, etenkin kun sodassa se on aina ensimmäinen uhri, ja ne jotka eivät ymmärrä että 9/11 jälkeen useimmat maat ovat allekirjoittautuneet yhteiseen terrorismin vastaiseen toimintaan - jossa todella on kyse sodasta - niin olemme oikeastaan sotatilassa.  Koko länsimainen maailma on, ja myös suuri osa Kauko-Itää.

 

Aina joskus kuulemme mediasta huhuja siitä mitä yhteiskunnassa tapahtuu, oikeutukseksi tälle sodalle - kaikenlaisia peloittavia juttuja.  Juttuja jotka yrittävät selittää sitä miksi käytämme niin paljon rahaa terrorismin vastaisiin toimiin, ja miksi oikeutemme viedään meiltä samaan aikaan.  Ymmärrättehän toki että kyse on meidän turvallisuudestamme.  Kun emme voi liikkua ja olemme kahleissa, olemmekin täydellisen turvassa, koska kukaan ei voi tehdä mitään ilman lupaa.  Tuohon lainvalvonta todella päätyisi.  Itse asiassa, joissakin yliopistoissa opetetaan lakikursseilla että tuohon sen pitäisi johtaa.  Poliisit koulutetaan estämään rikoksia.  No miten rikokset estetään?  Kaikkien pitää olla ennakoitavissa.  Miten ihmiset voidaan ennakoida?  Heillä on oltava käytössään kaikki tiedot kaikista ihmisistä kaikkina aikoina, ja heidän on tehtävä ennuste siitä mitä hän seuraavaksi tekee.  Tätä kutsutaan turvallisuudeksi, mutta se myös vie meiltä pois vapautemme ja omat ajatuksemme ja toimemme.  Tietenkään kukaan ei halua tehdä typeryyksiä rauhallisessa yhteiskunnassa, mutta samaan aikaan, meidän pitäisi saada pitää kiinni ja käyttää omaa järkeämme ja arvostelukykyämme.

 

Globe and Mail lehdessä, lokakuun 4. 2007, on juttu Mies Tuomittu Poissaolevana Terrori-pilasta.  Tämä on Kanadasta ja reportteri on Mark Hume.

 

Vancouver: Kun Lorne Matthew Lapoleon...

 

Mistä he löytävät näitä nimiä?  Lapoleon.  Siinä on Poleon, joka tulee Apollosta.  He käyttävät näitä koodisanojaan aina.  He eivät tiedä edes onko tämä tyyppi todellinen.

 

Näin tässä sanotaan:

 

Kun Lorne Matthew Lapoleon yritti käyttää terrorismi-temppua saadakseen kiinni kolme henkilöä joita hän luuli rikollisiksi, hän ei odottanut pääsevänsä Kanadan terrorismin vastaisen yksikön tutkinnan keskipisteeksi.

 

En tiedä miksi tässä sanotaan että meillä on terrorismin vastainen yksikkö, koska 9/11 jälkeen kerrottiin hallituksen mediassa CBC'ssä että USA'n ja Kanadan terrorismin vastaiset joukot ovat yhdistyneet.  Ne on integroitu.  Palaan näiden viestien jälkeen kertomaan lisää tästä jutusta, joka voi olla tai olla olematta todellinen.  Kuka nykyään tietää?

 

Hei ihmiset.  Olen Alan Watt ja ohjelma on CTTM.  Luen juttua the Globe and Mail'ista.  Tämä on kanadalainen sanomalehti, lokakuun 4. päivältä, nuoresta miehestä joka pidätetään koska pilaili poliisin kanssa ja he etsivät hänet käsiinsä.  Jatkan tästä, sanotaan...

 

Mutta hra Lapoleon...

 

Kuten sanoin, en tiedä onko tämä tyyppi todellinen vai ei.  He käyttävät yleensä kolmea nimeä kun kyseessä on joko syntipukki, istutettu tai väärä henkilö.

 

Mutta hra Lapoleon, komea nuori mies jonka oikeus kuuli olevan henkisesti häiriintynyt...

 

En tiedä mitä komeudella on tekemistä sen kanssa mitä hän teki.

 

...ja joka halusi tulla tietokone-teknikoksi, on karannut lain käsistä sen jälkeen kun hänet tuomittiin poissaolevana huijauksesta, joka laukaisi tutkimuksen johon osallistui yli 20 poliisia ja jonka kustannukset olivat yli 100 000 dollaria...

 

Eli pisara ämpärissä tänä päivänä kun heillä on kaikki verorahat millä pelata.

 

Hänen uskotaan olevan ensimmäinen henkilö Kanadassa joka on tuomittu vuoden 2002 Public Safety Act'in perusteella...

 

Tämä PSA, jos haluatte tietää koska se ensimmäiseksi tuli, niin se oli Ranskan vallankumouksen aikaan, ja sitä kutsuttiin Kansan Turvallisuusministeriöksi.  Nämä tyypit kävelivät ympäriinsä ja jos heitä katsoikin pahasti niin he raahasivat ihmisen giljotiinille ja leikkasivat pään irti.  USA on omituista kyllä ottanut käyttöön saman käytännön.  Heillä on oma PSA kuten näköjään myös Kanadalla.  Hienoa miten asiat jatkuvat vapaamuurarien vanhoissa salaliittojutuissa.

 

Tässä sanotaan...

 

...joka kriminalisoi terrori-isku huijaukset ja tiukensi biologisten aseiden ja räjähteiden valvontaa.  Hänet tuomittiin syylliseksi myös julkisesta haitanteosta, mutta syyttömäksi uhkauksen tekemiseen, ja häntä odottaa maksimissaan viiden vuoden vankilatuomio.

 

En tiedä onko tämä totta vai ei, koska tämän tarkoitus voi olla yleisön peloittelu, tai saada yleisö luulemaan että jotakin tapahtuu.

 

Kruunun ja poliisin puolesta tärkeintä on...

 

Elämme demokratiassa, Brittiläiset demokratiat ovat omituisia kun Kruunu on niissä huipulla, joten tottelemme yhä ikivanhaa järjestelmää joka tuli normannien maihinnousun aikaan.  Kukaan ei ole selittänyt asiaa, mutta nämä univormuihin pukeutuvat tyypit vannovat uskollisuutta ennen kaikkea Kruunulle.

 

Sanotaan...

 

...yrittää rajoittaa tällaisia tekoja, koska poliisin resurssit suojella ihmisiä ja pitää meidät turvassa terrorismilta riippuvat aina verovaroista.

 

Tuo on syyttäjän pikku vitsi, Ron Berum.

 

...sanoi hän keskiviikkona.  "On erityisen tärkeää että tällainen käytös minimoidaan."

 

Eikö ole hassua kuinka tämä tehdään kieli poskessa, niin kuin vapaamuurarien pikku vitsi.

 

Hän sanoo...

 

...poliisien resurssit suojella yleisöä ja pitää meidät turvassa terrorismilta ovat aina riippuvaisia verovaroista.

 

Hahhah, hra Ron Berum, mikä tarkoittaa um'in poikaa.

 

Oikeudenkäynnin aikana hra Lapoleon pakeni halvasta vancouverilaishotellista jossa hän oli elänyt kahdeksan kuukauden ajan sosiaaliturvan varassa, etsien työtä tietokoneenkorjaajana.

 

Sosiaalitoimistosta heidän olisi pitänyt neuvoa tätä kaveria ettei tarvitse etsiä työtä tietokoneenkorjaajana, koska siihen mennessä kun osat tulevat valmistajilta takaisin, ne ovat jo ikivanhoja.  Joten he olisivat voineet säästää häneltä vaivaa ja hän olisi voinut etsiä muuta työtä.

 

Sam Deeby, Hotel Cliftonin omistaja, jonka huoneet maksavat 380 dollaria kuukaudessa, kuvaili 25-vuotiasta hra Lapoleonia ujoksi ja kohteliaaksi mieheksi joka pukeutui aina siististi, ja jonka äiti soitti hänelle päivittäin.

 

Saa kyllä miettimään onko tämä poliisin median varjolla julkaisema juttu, koska ensinnäkin: mitä komeudella ja hyvin pukeutumisella ja äidin pitämisellä on tekemistä tämän jutun kanssa?  Miksi hänellä ei ole pitkiä kulmakarvoja jotka pitävät auringon poissa hänen silmistään?  Niinkuin stereotyypissä mitä meille yleensä syötetään.  Ihan kuin tämä olisi keksitty juttu.

 

Jatkan...

 

Eräänä päivänä hän ilmaisi minulle olevansa vaikeuksissa...

 

Tämä on siis hänen äitinsä.

 

...ja hänen piti mennä oikeuteen.  Sanoin, 'mikä hätänä?  Oletko tappanut jonkun?'  Hän sanoi, 'ei, tämä on pahempaa.  Minua syytetään terrorismista.'"  Hra Lapoleonin uskotaan piileskelevän Toronton tai Victorian alueella...

 

Niin kuin he eivät tietäisi.  Kukaan ei voi liikkua tässä maassa ilman että he tietävät missä hän on.  Mutta meille sanotaan etteivät he tiedä onko hän Torontossa tai Victoriassa.  Niiden välillä on tuhansia maileja.

 

...joissa poliisi on julkaissut rikoksenesto-tiedotteen.  Hänen kuvansa on myös ladattu YouTube'en.

 

Tiedätte kai mitä varten tällaiset pikku asiat ovat?

 

Poliisi etsii häntä esimerkki nettikahviloista, joita hän käytti Vancouverissa, lähettääkseen viestejä salanimellään Daniel Jensen.  Yksi näistä viesteistä johti siihen että terrorismin vastainen tiimi seurasi häntä ja hän päätyi oikeuteen.  Vancouverilaismiehen ongelmat alkoivat hänen painaessaan 'lähetä'-nappia Robston Streetillä olevassa nettikahvilassa...

 

Robson, eli son of the robe (kaavun poika).

 

...lähettäen faksin, New Yorkissa olevan serverin kautta, Integrated National Security Enforcement Team'in päämajaan Ottawassa.  Oikeuden tuomion mukaan tahallisesti sekava viesti sai aikaan tunteen kiireellisyydestä ja tarpeesta nopealle toiminnalle poliisin terrorismin vastaisille yksiköille Ottawassa ja Vancouverissa.

 

Tämän tämä tyyppi muka oli lähettänyt poliisille:

 

Hei.  Olen muslimi ja minulla on tietoa islamilaisesta terroristi-solusta Vancouverissa.  Sen jäsenet suunnittelevat räjäyttävänsä Tanskan Kuninkaallisen konsulaatin...

 

Tämäkin on outo juttu.  Tanskanmaassa kun on jotakin mätää, ja tämä on vapaamuurarien ikivanha peli.  Se on heidän käyttämänsä koodisana, ja jo ennen kuin Tanska muka julkaisi ne vitsi islamilaisista kahdeksan kuukautta sitten.. nyt kyseessä on Tanskan Kuninkaallinen konsulaatti ja uhkaajana on joku vancouverilainen.

 

Tässä sanotaan.

 

En ole varma koska tämä tulee tapahtumaan, mutta voin antaa teille solun jäsenien nimiä ja osoitteita.  En ole varma missä räjähteet ovat.  Ilmeisesti jossakin varastossa Burnabyssa lähellä Rupert'in junaa.

 

Kuten sanon, tämä on miltei kuin harjoitus, tämä lehdistötiedote.  Epäilen suuresti tämän tyypin todellisuutta.  Ja pääasia mihin yritän pääston tämän kaiken roskan jälkeen on mitä tuomari sanoi.

 

Pronvinssin oikeuden tuomari Gregory Rideout...

 

Mistä hän sai nimen Rideout?

 

...sanoi pilaa vakavaksi 9/11'n vuoksi.  "Kanadalaiset...

 

Kuunnelkaa tätä.

 

Kanadalaiset elävät nyt uudessa maailmanjärjestyksessä, ja poliisilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin tutkia kaikki uhat."

 

Uusi maailmanjärjestys.  Se on korkean tason vapaamuurarien termi, jota käytti ensiksi, ainakin julkisesti, George Bush vanhempi, syyskuun 11. päivä vuonna 1990, ja hän toisti sen uudelleen vuoden 1991 syyskuun 11.  Tiedämme toki kaikki vuoden 2001 9/11'n.  Uusi Maailmanjärjestys on osasyy sille miksi vapaamuurarit loivat USA'n alunperinkin.  Se on uusi maailma.  Amerikka on uusi maailma, ja tulossa on Uusi Maailmanjärjestys.  Hyvin mielenkiintoinen juttu.

 

Jatkan tästä mitä tämä tuomari sanoi:

 

Hän toimi vastuuttomasti ja yritti johtaa poliisia harhaan luomalla terrorismin vivahteen, jotta poliisi hoitaisi kolme nimettyä henkilöä...

 

Siis ne tyypit jotka he väittävät hänen halunneen poliisin tsekkaavan.

 

sanoi tuomari Rideout tuomitessaan hra Lapoleon'in syylliseksi.

 

Eli noin tuomari puhuu Uudesta Maailmanjärjestyksestä, ja ehkä se tarkoittaa että demokratia ja Kruunu ovat molemmat pihalla.  Vaikea sanoa mitä he sillä oikein tarkoittavat.  Ainakin se tarkoittaa Uljasta Uutta Maailmaa.  Se on toinen samaa asiaa tarkoittava termi.  Järjestelmä jossa huipun psykopaatit johtavat maailmaa.  He käyttävät vähempiä psykopaatteja aina pohjalle asti jotka sitten heiluttavat nuijia ja lyövät ihmisiä päähän kun he eivät tee mitä käsketään.  Tällaisesta Uudesta Maailmanjärjestyksestä he puhuvat, maailmasta jossa ei voi liikkua tai tehdä yhtään mitään ilman heidän lupaansa.  Uljas Uusi Maailma.  Uljas siinä mielessä että murtaudutaan ulos yksilöllisen vapauden ja päätöksenteon kuoresta.  Siitä siinä on kyse.  Ja epäilen suuresti että tämä Globe and Mail'in juttu on lainkaan totta.  Siinä on liikaa vapaamuurarien koodeja ja termejä joita he käyttävät, ja ovat käyttäneet hirveän kauan.

 

Mikä uusi maailmanjärjestys sitten on?

 

Antiikin aikoina sitä symbolisoi Suuri Pyramidi, jolla oli silloin päällyskivi.  Sille ei ollut koskaan laitettu päällyskiveä (?), koska sen lisäksi että mittauksissa oli tehty virhe, koska yksi puoli oli muita alempana, sekä myöskin päällyskivi on Lucifer'in silmän yläpuolella, joka on keskellä - hän jolla on valo.  Päällyskivi tarkoittaa maahan laskeutuvaa taivasta - niin ylhäällä kuin alhaalla - jota symbolisoi myös numero 8, jota tarkoittaa eliitille myös rahaa ja valtaa.  He käyttivät myös kotkaa, sen näkee fiktiivisestä Manasseh'in heimon symbolista, Vanhasta Testamentista, siinä on kotka, jonka siivet on levitetty, ja myös sen kynnet näkyvät.  Toisessa jalassa se pitää oliivinvartta, mikä tarkoittaa sen kykyä solmia rauha, mutta tässä on 13 hedelmää.  Toisessa jalassa sillä on nuolia, joka tarkoittaa että se voi ampua nuolet käydäkseen sotaa.  USA kopioi sen omaan symboliinsa, sinettiin, jota käytetään lainvalvonnan alalla.  Sen ruumiin edessä on myös kilpi, koska sen ruumis, joka koostuu asioita johtavista todellisista henkilöistä, ovat aina näkymättömissä - piilossa yleisön katseilta.

 

Sama symboli on Rothschildien vaakunassa.  Jos katsotte tarkkaan, siinä on myös sama kotkan symbolismi, paitsi että se pitelee viittä hedelmää ja viitta nuolta.  Ne merkitsevät vapaamuurarien viiden kohdan lisäksi Amschel Rothschildin viittä poikaa.  Siitä siinä on kyse.  Tämä on hyvin vanha järjestelmä, tuhansien vuosien ikäinen.

 

Professori Carroll Quigley, joka oli Council on Foreign Relations'in historioitsija, puhui tästä nauhalla yhdelle oppilaistaan.  Hän sanoi, ensin viitattuaan asialle kintaalla, että on outoa että he käyttävät samaa symbolia jota käytettiin okkultistisissa piireissä tuhansia vuosia sitten, hän tarkoitti pyramidia.  Hän mainitsi myös sen oudon asian että se laitettiin myös dollarin seteliin.  Palaan näiden viestien jälkeen.

 

Hei ihmiset.  Olen Alan Watt ja ohjelma on CTTM, puhun vain median farsseista, kun he syöttävät meille pelkkää pikkutietoa, ja tietysti urheilua.  Urheilu on nykyään etusivun juttu, ja näin kuinka se alkoi Britanniassa.  Se oli ensimmäinen maa jossa tätä tekniikkaa käytettiin.  Kun kaikki tärkeät asiat laitettiin jonnekin takasivuille ja etusivulla oli urheilua, niin kuin jonkun tekemä maali muuttaisi maailmaa ja järjestelmää.  Sitten on tietysti kolmossivun tytöt, ja koomista kommentaariä joistakin jutuista, ja ne olivat sitten ihmisten päivittäiset jutut.  Noin tämä alamäki alkoi.  Nyt se on normaalia koko maailmassa.  Meitä ylikuormitetaan urheilulla, ja tästä Bertrand Russell - ja jo ennen häntä HG Wells puhui asiasta vuonna 1915.  Hän sanoi että ympäri planeettaa rakennettaisiin stadioneja, jotka sitten täytettäisiin ihmisillä ja heidät ylikuormitettaisiin urheilulla ja pikkutiedoilla jotka veisivät heidän aikansa, ja jotka antaisivat kanavan heidän heimo-vaistoilleen.  Ja voi voi, he eivät koskaan muuta suunnitelmiaan.  He vain täyttävät ne ja me seuraamme tyytyväisinä, tietämättä koskaan mitä meille todella tapahtuu, ja luulemme kaikkea aivan luonnolliseksi.

 

Nyt puhelimassa olisi Clarence Oklahomasta.  Oletko siellä?

 

C: Kyllä olen, Alan.  Hienoa puhua kanssasi tänään.  Minun oli pakko soittaa koska - joskus kerrot soittajille asioista niin hyvin että voi vain istua ja kuunnella.

 

A: Ei hullumpaa.

 

C: Ajattelin että ehkä voisin kysyä jotain tai vaikka lisätä asiaan pari juttua, toivottavasti voin.

 

A: Selvä, aloita vaan.

 

C: Kuten sanoin, muutit juuri sen mistä aioin puhua, kun aloit puhua urheilusta harhautuksena.  Hallitsevat luokat haluavat aina kääntää yleisön huomion jonnekin muualle.

 

A: Aivan niin.

 

C: Tänään yksi herrasmies soitti yhteen puheohjelmaan, enkä koskaan unohda tätä, alan kai käyttää tätä itse.  Hän sanoi että jos joku haluaa puhua hänen kanssaan urheilusta, niin kuin mitäs luulet tämän illan pelistä?!  Hän sanoi kysyvänsä ensin kuka on USA'n varapresidentti?  Ja jos vastausta ei tule, hän sanoo ettei aio puhua urheilusta sellaisen ihmisen kanssa joka ei tiedä varapresidenttiä.  Olet varmaan nähnyt videoita, joita on nähtävillä eri paikoissa, kuten YouTube'ssa.  Siellä kysytään ihmisiltä yksinkertaisia juttuja eivätkä he tiedä vastauksia.

 

A: Joo, tiedän.  Tuo on totta.

 

C: Se vain sopii niin hyvin yhteen, niin kuin äsken sanoit, tämän suunnitelman kanssa, ja se toimii niin hyytävästi.  Ehkä se olisi asialle hyvä sana.

 

A: Hyytävästi, kyllä vain.

 

C: Tämä juontuu aina antiikin Rooman valtakunnasta, ja luultavasti jo ajalta ennen sitä.  He keksivät, ja opiskelin historiaa yliopistossa, ajatuksen leipää ja sirkushuveja.

 

A: Leipää ja sirkushuveja massoille.

 

C: Rooman keisarit tiesivät miten pitää kiinni vallasta.

 

A: Joo, etenkin loppua kohti tultaessa.  Koska ihmiset unohtavat että Rooma oli aikansa YK, ja valtakunta jota he hallitsivat oli heidän verokantansa.  He verottavat kaikkia valloittamiaan maita, jotka sitten kustansivat Rooman ylellisyydessä pitämisen.  Siellä oli poliittinen järjestelmä.  Eliitti eli kahmien kaiken itselleen, sekä myös irstaudessa.  Yön juhlien lopussa he heittivät orjia omaksi huvikseen sähköankeriaiden saaliiksi.  Sitten oli keskiluokka joka johti muita maita hallitsevaa byrokraattista järjestelmää.  Sitten tulivat alemmat luokat, plebeijit, joille tarjoiltiin urheilua, jotka saivat sitten elää almujen varassa.  Ihmiset elivät viinillä ja leivällä, heidät pidettiin tyytyväisinä, kunnes tietysti verokanta olikin ylikuormitettu ja äärimmilleen venytetty, että Rooman ulkopuolella ihmiset alkoivat kapinoida, josta alkoi Rooman tuho.  Se nähdään nyt alkavan täällä, ja siksi ylemmät luokat rakentavat jo kaupunkeja, ovat rakentamassa suuria kaupunkeja Kiinaan, johon he sitten muuttavat.  Tiedän että monet heistä ovat jo nyt muuttamassa sinne perheidensä kanssa.

 

C: Uskomatonta.  Tiedän että tauko on tulossa, mutta minulla olisi vielä yksi kysymys.  Aloitan nyt ja jos tauko tulee niin...

 

A: Selvä, puhu vaan.

 

C: Kuulen musiikin...

 

A: Se alkaa nyt, selvä.  Puhutaan lisää tästä, odota puhelimassa ja palaamme näiden viestien jälkeen.

 

Hei.  Olen Alan Watt ja ohjelma on CTTM.  Puhelimessa on Clarence Oklahomasta.  Oletko yhä siellä?

 

C: Kyllä, aivan varmasti.

 

A: Jatka vain.

 

C: Haluan mainostaa häpeämättömästi, vaikka en liitykään mitenkään tähän henkilöön, mutta joskus minulta on kysytty mikä minut herätti.  Olen 56-vuotias ja olen nähnyt kaikenlaista, olen ollut maani armeijassa, tehnyt työtä pedolle, liittohallitukselle, kuten heitä kutsun.  Tuossa vähän taustaani, mutta minut herätti kirja jota luin, enkä tiedä mistä sain kuulla siitä.  Se saattoi olla, se oli yksi toinen radio-ohjelma.  Siinä haastateltiin miestä nimeltä Jim Marrs, ja hän kirjoitti kirjan Rule by Secrecy.  Ja kun luin sen, koko vasemmisto, oikeisto, demokratia, republikaanit jne, tämä koko paradigma alkoi murtua.  Näin ettei se johtanut mihinkään ja aloin epäillä että tekeillä on jotakin muuta, ja tuo kirja todella näytti miten asiat yhtäkkiä alkavatkin näyttää selviltä, ja sinun ohjelmasi tekee samoin, koska halusin kysyä sinulta yhdestä asiasta, josta olen lukenutkin.  Olen kuullut siitä muualta ja yritän pitää asiat koossa.  Kaikki nämä ihmiset, kaikki nämä jutut, ovat olleet menossa satoja ja ehkä tuhansia vuosia, nämä ihmiset ovat olleet olemassa vaikka kuinka kauan, ja heidän periksiantamattomuutensa on todella jotakin.  He pystyvät työstämään tätä sukupolvesta toiseen, vaikka he tietävätkin olevansa, miksi sitä nyt kutsutaankin, kuolevaisia, eivätkä he elä nähdäkseen lopullista tulosta, mutta he ovat omistautuneet asialle tehdäkseen työtä sen puolesta.  Haluaisin tästä sinun mielipiteesi, jos tiedät asiasta jotakin.  Olen lukenut siitä mutta en muista sitä tarkalleen.  Huipulla on siis kai kaksitoista perhettä, ja ne ovat tulleet Euroopasta ja Aasiasta, ja sieltäpäin, vuosien saatossa.  Ja näiden kahdentoista suvun edustajat tapaavat, jossakin Euroopassa, siis tämä on Bilderbergin tason yläpuolella.  Tämä on kaikkien nimettyjen organisaatioiden tason yläpuolella, enkä ole varma onko tällä nimeä, mutta ilmeisesti he tapaavat jossakin kammiossa jossa on kaksitoista tuolia.  Ilmeisestikin tämä luku merkitsee jotakin näille ihmisille.  Heitä on kaksitoista, mutta tuoleja on myös kolmastoista.

 

A: Ja se on tyhjä.

 

C: Aivan niin.  Voisitko selittää asiaa?

 

A: Kaksitoista tulee eläinradasta, heidän käyttämänsä kaksitoista pääsymbolia.  On muitakin, mutta eläinradassa on kaksitoista, ja se tarkoittaa osaa suunnitelmasta.  Kaikki eläinradan osat tarkoittavat esoterista - jos ymmärrät Kreikan mytologian, esimerkiksi, ymmärrät mikä eläinradan suunnitelma on.  Sillä ei ole mitään tekemistä ufojen tai minkään sellaisen kanssa, eikä tarot-korttien, tai minkään sellaisen.  Se liittyy heidän suunnitelmaansa.  Tämän suunnitelman voi ymmärtää eläinradan avulla, ja kolmastoista tarkoittaa aurinkoa.  Aurinko kulkee eläinradan läpi, siksi sanotaan että aurinko on siinä ja siinä talossa.  Talo, muista, tarkoittaa samaa kuin nk. kaksitoista heimoa, jotka olivat myös eläinradan symboleita.  Mitään kahtatoista heimoa ei ollutkaan.  Niitä kutsutaan eläinradan taloiksi, ja on Leijonan talo ja kaikki muut, joiden läpi aurinko sattuu kulkemaan.

 

Uusi aurinko jonka on tarkoitus ilmestyä juuri tässä kohtaa on upouusi aurinko, tarkoittaen uutta maailman kuningasta.  Niin ylhäällä kuin alhaalla, joten tuoli jätetään tyhjäksi täydellistä olentoa varten, fyysistä ruumista varten johon istuvat täydelliset sukupolvet.  Se luultavasti tulee olemaan jotakin laboratoriossa geneettisesti näistä huippusuvuista luotua olentoa, ehkä heidän geeniensä yhdistelmää joka olisi täydellinen olento, josta tulisi maailman uusi kuningas.  Se on tulossa jossain vaiheessa.  Kaikkien ajanjakson lopussa pelastetut, jos katsotaan hindulaisuutta, siinä ajanjaksot kestävät miljoonia vuosia, ei vain 25 000 vuotta kuten länsimaiden eläinradan kohdallas.  He puhuvat siitä kuinka uusi kuningas ottaa vallan.  Ja näitä on 144 000.  Tuo on täydellinen numero, joka tuodaan yhdestä ajanjaksosta aina seuraavaan.  Loput uusista tyypeistä voidaan luoda ihmisten toimesta geneettisesti orjiksi, ja tuo on asian takana oleva esoterinen selitys.  Sitä se kaikki tarkoittaa.  Tämä näytetään Arthur C. Clarke'n elokuvissa 2001 ja 2010, tuon toisen lopussa syntyy uusi aurinko taivaalle; niin ylhäällä kuin alhaalla.  Eli maahan myös syntyy uudentyyppinen ihminen.  Sitä se tarkoittaa.

 

C: Uskomatonta.  Epäilin aina jotain tuollaista ja tuo selittäisikin aika paljon.  Liittyykö tämä jotenkin vuoteen 2012, maya-kalenteriin?

 

A: Kyllä, olet oikeassa.  2010 amalgamaatio tulee olemaan toteutettu, Amerikkojen kohdalla.  Vuonna 2012 YK julistetaan avoimesti maailman parlamentiksi, koko planeetalle, joka hallitsee maailman kolmea kauppablokkia.

 

C: Uskomatonta.  No, tuo olikin jo hyvää tietoa.

 

A: Asia ei liity mitenkään mayoihin.  Maya on vain 'i am', minä olen, takaperin, ja kaikki vapaamuurarit sanovat 'i am.'

 

C: Aivan, eli he ovat luoneet harhautuksen.

 

A: Aivan varmasti.

 

C: He yrittävät huijata meitä yhdellä jutulla ja näyttävätkin sitten jotain toista, ja saavat meidät jahtaamaan haamuja, enkä tarkoita etteikö ufoja voisi olla, mutta he saavat ihmiset keskittymään niihin.  He eivät halua ihmisten huomaavan heitä itseään, ja siitä alunperin kuitenkin oli kyse.

 

A: Niin.  Sitä ei ole koskaan selitetty kenellekään, miksi on kaksitoista pääpankkiirisukua, jotka jakavat, tai antavat shekkejä maille, jotka saavat sitten painaa rahaa.  Kuka heille tuon oikeuden oikein antoi?  Mikään historiankirja ei kerro sitä, mutta niin se vain on, ja silti siitä on varmasti sovittu jossakin vaiheessa kaukaisessa menneisyydessä, jotta se on niin yhä tänäkin päivänä.

 

C: Huomasin sen, ja sanot siis - ja siksi kuuntelen ohjelmaasi päivittäin - pitää omata tarpeeksi tietoa jotta näkee että kyseessä on rikkoutumaton lanka.  Sitä ihmiset eivät tänä päivänä tajua.  He luulevat että historiassa on kyse jostain kohtauksista ja aloituksista.

 

A: Niin, ja Carroll Quigley sanoi samaa, että säätiöillä on omat mandaattinsa ja siksi ne ovat olemassa monien sukupolvien ajan, ja toteuttavat samaa mandaattiaan.  Siksi ne voivat laatia suunnitelman ja toteuttaa sen monien sukupolvien päästä.  Kun USAssa jaettiin maata vaunuralleissa, he tiesivät että ihmiset menisivät sinne siivoamaan maat, muuttamaan luonnon ja suot tonteiksi ja omaisuudeksi, niin nämä pankkiirisuvut veisivät ne aikojen kuluessa verotuksen kautta, ehkä viiden sukupolven aikana.  He tiesivät tämän etukäteen.

 

C: Ihmeellistä, noin minunkin osavaltioni alkoi.  Oklahoma kävi suuren... joo, tuo kuulostaa järkevältä.  Olen kiitollinen, Alan.  Tämä on yksi parhaista keskusteluista mitä olen käynyt kenenkään kanssa pitkiin aikoihin.

 

A: Selvä, no soita uudelleen, Clarence.

 

C: Teen niin.  Kiitos paljon.

 

A: Hei.  Nyt John Floridasta.  Oletko yhä siellä?

 

J: Joo, olen täällä eteläisessä Floridassa.  Näin tänään mielenkiintoisen jutun Palm Beach Gardensilla.  Siellä oli agentti, kutsumme heitä Palm Beach Gardensin poliiseiksi.  Ja hän istui risteyksessä 12-12:30 kun näin hänet.  Hänellä oli kiikarit, todella huippulaatuiset kiikarit ja hän istui risteyksen keskellä seuraten ihmisiä kiikareillaan.  Minusta kuuntelijoidesi pitäisi alkaa kiinnittää huomiota siihen mitä tapahtuu, siis kun olemme ajelemassa.  Ehkä meidän pitäisi hankkia kamera jossa on hyvä zoomi, ja ottaa kuvia näistä poliiseista jotka istuvat siellä ja tekevät mitä sitten tekevätkin siellä joko vapaa- tai virka-aikanaan.

 

A: Itse asiassa vähän aikaa sitten oli tapaus, kun yksi poliisin uhriksi autossaan joutunut henkilö, hänellä oli autossaan kamera ja hän onnistui käyttämään sitä oikeudessa poliisia vastaan, joka ihan sattumalta oli kadottanut oman nauhansa, oman kopionsa tapahtumasta.  Siitä on hyötyä jos pitää kameraa mukanaan, ja vaikka kiinnittää sen auton kojelautaan tai jonnekin mistä he eivät näe sitä.

 

J: Tällä oli kauaskantavat kiikarit, hän vain istui siellä, collegen lähellä, yliopiston vieressä.  Mitä hän oikein katseli?  Pieniä tyttöjäkö?

 

A: Voi hyvin olla.  Ehkä hän laski pienten tyttöjen painoa ja lukumäärää ja arvioi kuinka paljon verorahoja he tulevat tuottamaan elämänsä aikana...

 

J: Tämä on ongelma johon ihmisten pitäisi alkaa kiinnittää huomiota.  Kun he käyvät 30 minuutin ruokatunnillaan, he menevät autoonsa ja kauppaan, ja sitten tämä pollari istuu risteyksessä pysäköitynä.  Ehkä meidän pitäisi alkaa filmata heitä, ehkä kuuntelijasi - ja ajattelin tätä juuri tänään.  Ehkä meidän pitäisi ottaa heistä kuvia ja siitä mitä he tekevät koska voisimme kääntää tämän heitä vastaan.

 

A: On kuitenkin muistettava oltava varovainen sen kanssa mitä tekee.  Pitää varmistaa etteivät he satu näkemään sinua silloin, koska heidät on koulutettu tietyllä tavalla ja valikoitu.  He menevät psykologisten testien läpi, tiedät sen varmaankin.  Poliisiin ei nykyään oteta ketään jonka ÄO on yli 97.  He eivät halua turhan nokkelia ihmisiä sinne, vaan he haluavat steroideja käyttäviä lihaskasoja jotka ovat aggressiivisia ja jotka eivät pidä siitä että heidät asetetaan kyseenalaiseksi.  He ottavat sen henkilökohtaisesti.  He piileskelevät lain takana kun se heille sopii, mutta ottavat sen itseensä kun uhkaa heidän auktoriteettiaan, joten ole hyvin varovainen sen kanssa mitä teet.  Nämä tyypit käyttävät jotain aineita.

 

J: He voivat olla vaikka kuinka itseään täynnä.  Minä otan sen itseeni koska he ovat vero-agentteja.  He valehtelevat.  He varastavat meiltä ja ihmisiltä - kaikilta kuulijoiltasi.  Kuuntelin tänään Johnia ja Robbieta ja sinun ohjelmaasi.  Pidän sinun ohjelmastasi.  Olen kuunnellut sinua parin kuukauden ajan joka ilta, kolme iltaa viikossa.  Mutta meidän pitäisi kääntää tämä heitä itseään vastaan.  Meidän pitäisi hankkia todisteita heitä vastaan, koska he valehtelevat oikeudessa, eikä siellä voi enää nostaa oikeaa kättään ja vannoa Jumalan nimeen.

 

A: Oikeaa kättä ei pitäisi nostaa.  Se juontuu Egyptin patsaista.  Niillä on aina oikea käsi nostettuna aivan samalla tavalla, ja kirja edessä vasemman käden kanssa muodostaa neliön.  Se on vapaamuurarien rituaali.  Oikeudessa ollaan vapaamuurarien temppelissä, ja heidän symbolejaan ei pidä käyttää siellä, usko pois.  Ihmisen pitäisi ymmärtää tämä.  Kaikki poliisit liittyvät vapaamuurareihin, heitä käsketään tekemään niin, koska heidän pitää suojella toisiaan.  Heitä käsketään valehtelemaan toistensa puolesta.  Se on tosiasia.  Minulla on heidän seremoniansa ja kirjansa, vapaamuurarien kirjoittamia teoksia toisille vapaamuurareille.  Tuomarin pitää aina uskoa heidän sanaansa yleisön sanan sijasta.  Oikeus on järjestetty juttu.  Oikeudet on järjestetty, joten tarvitsemme todisteita, ja jos omaa jotakin kuten nauhan tai valokuvia, pitää varmistaa että omaa kopioita myös oikeustalon ulkopuolella.

 

J: Olen tuosta samaa mieltä.  Tarkoitan että ihmiset jotka kuuntelevat tätä radiota, katselkaa ainakin ympärillenne ja alkakaa huomaamaan kun tällaista tapahtuu keskellä päivää, ja että kyseessä on rutiini jota he noudattavat.  Ehkä meidän pitäisi alkaa kuvata heitä kun he tarkkailevat meitä.

 

A: Kyllä, ja hyvä elokuva katsoa on Enemy of the State.  Siinä näytetään kuinka kauppojen turvakamerat on integroitu toistensa kanssa kun menee toiseen kauppaan, ja kaikkia ihmisiä vakoillaan koko ajan.  Itse vastustan tällaista jatkuvaa seuraamista.

 

J: Niin minäkin, näin tuon elokuvan kauan sitten ja olen samaa mieltä.  Hyvä ohjelma, ja kiitos sinulle.  Annan nyt vuoron jollekin muulle.  Kiitos paljon.

 

A: Kiitos paljon soitosta.  Nyt Rick Kaliforniasta.  Oletko siellä?

 

R: Hei.  Täällä taas Rick.  Tiedän että soitan paljon, mutta olet niin mielenkiintoinen.  Ohjelmassasi on niin paljon asiaa.  Olet opettanut minulle hirveän paljon tämän vuoden aikana kun olen kuunnellut sinua.  Minulla olisi kaksi kysymystä.  90-luvun alussa olin osana - olin mukana esoteerisessa kristinuskossa, kirkkoryhmässä nimeltä Church of Christ, joka muutti sittemmin nimensä the ICC'ksi.  Tuo oli siihen aikaan kun jätin sen koska siitä oli tulossa liian autoritäärinen.  Huomasin että ICC on myös kansainvälisen oikeuden lyhenne joka on Haagissa.  Se on myös lyhenne jota ITO käyttää kansainvälisissä rakennussäännöksissä joiden mukaan talossa ei saa olla joulupuuta jos katossa ei ole sammutinta.  Mitä tuo ICC oikein tarkoittaa vapaamuurarien esoteerisen perinteen mukaan?

 

A: I-C-3.  Siinä on kolminaisuus, se kuuluu myös vapaamuurareihin.  Siksi on oppilas aina mestarimuurariin asti.  Kaikkeen liittyy kolminaisuus.  On sielu, ruumis, ja henki.  Tikapuita kivutessa niitä on monia.  Kun se on IC tai ICE, se tarkoittaa pysäyttämistä.  Joku laitetaan jäihin, ja näin police, poliisi, laittaa ihmiset jäihin.  Po tarkoittaa ihmiskunnan alinta muotoa vapaamuurariudessa.  PO tai PU, sama asia, ja näin on esimerkiksi public library.  Politiikka ja niin edelleen.  Se tarkoittaa alinta hallinnon muotoa, mutta ICC on IC3.

 

R: Ymmärrän.  Vielä yksi kysymys.  Luuletko että tupakasta on tulossa luvanvarainen aine samalla tavalla marijuana?  Pitääkö meidän mennä apteekkiin ostamaan sitä?

 

A: Ei epäilystäkään.  Sille on monia syitä, koska he suihkuttavat meitä kuin itikoita taivaalta, ovat tehneet niin jo kymmenen vuoden ajan.  He eivät välitä terveydestämme.  Sille että ihmisten halutaan lopettavan tupakointi on joku myy syy, eikä se ole myöskään syövän hoidosta tulevat kustannukset ja niin edelleen.  Mutta tupakka on jonkinlainen vastalääke, se estää näitä kemikaaleja pääsemästä keuhkoihin, ja keuhkokudoksen läpi.  Nikotiini pysäyttää ne.  Terva pysäyttää suihkutuksesta tulevat aineet, etenkin rauhoittavat.

 

R: Muistankin että kerroit minulle tuosta, ja joku muu oli huomannut saman.  Joten tuo kuulostaa järkevältä.  Minua tämä lainsäädäntö hermostuttaa koska he ovat kieltämässä tupakoinnin julkisilla paikoilla.  Nyt he tähtäävät jo koteihin ja koko juttu on nopeutumassa.

 

A: Kyllä, he tähtäävät jo koteihinkin, olet oikeassa.  Luin vähän aikaa sitten artikkelin siitä kuinka he haluavat tai vaativat lupaa mennä ihmisten koteihin joidenkin organisaatioiden kaavussa.  Myös yksityisiin koteihin, jotka olisivat katukomiteoiden alaisuudessa.  Neuvostojärjestelmässä oli sama juttu.  Se on nyt toteutettu täällä.  He kutsuvat sitä eri nimellä eivätkä ihmiset tunnista sitä kommunismiksi.  He haluavat mennä ihmisten koteihin nähdäkseen tupakoivatko he sisällä ja sakottaakseen heitä sitten siitä.  Ihmiset myös myydessään kotinsa, jos seinillä on jälkiä tervasta tai nikotiinista, he haluavat sakottaa ihmisiä ja kaikki pitää maksaa ennen kuin talo on myyty, tai myynti kielletään.

 

R: Ihanko totta?  Mistä voin lukea tästä?  Haluaisin tarkastaa sen.

 

A: Minun olisi kaivettava juttu, mutta se oli vähän aikaa sitten lehdissä.  On ymmärrettävä että nämä organisaatiot ovat integroituneet ja ne kaikki tekevät työtä YK'n alaisuudessa, joka ensimmäisenä julisti sodan tupakointia vastaan.  Palaan näiden viestien jälkeen, pysy puhelimessa ja puhun kanssasi tauon jälkeen.

 

Hei ihmiset.  Alan Watt ja CTTM taas täällä.  Oletko yhä siellä, Rick?

 

R: Kyllä, olen täällä.

 

A: Jos luet tupakoinnin vastaisen sodan historiaa, kaikki nämä sodat tulevat YK'sta.  Kaikki hallitukset Toisen Maailmansodan jälkeen ovat allekirjoittaneet ne laeiksi.  YK on julistanut sodan myös ylipainoa vastaan, ja he haluavat oikeuden raahata kaikki ihmiset säännöllisesti punnitukseen ja mittaukseen ja sensellaiseen, varmistaakseen että heidän karjansa, orjakantansa, on tervettä, omistajien hyväksi tietysti, ja että he ovat tuottavampia.  Kyseessä on äärimmäinen totalitarismi.  Muuta ei voi odottaakaan huipulla olevilta psykopaattisilta kontrollifriikeiltä.

 

R: Vihastuin yhtenä iltana ja aloin nauraa kun kävin WHO'n sivuilla ja heidän tieteensä on - he puhuivat siitä kuinka savu ohikulkijan tupakasta voi päästä luokkahuoneeseen ja vaikuttaa lasten koetuloksiin..

 

A: Lopulta tulossa ovat tupakoinnin vastaiset iskujoukot jotka ampuvat ihmisen jos hän tupruttaa savua.  Samaan aikaan Vancouverissa on viimeisten kymmenen vuoden ajan näytetty seitsemän vuotiaille lapsille miten käyttää heroiinia turvallisesti heidän omaksi parhaakseen.  Turvallisesti.  Kaikki on niin sairasta ja kieroutunutta tässä hallintafriikkien maailmassa jossa elämme.  Mutta minun on nyt otettava toinen puhelu, Ted Kaliforniasta.

 

R: Kiitos paljon.

 

A: Ted Kaliforniasta, oletko siellä?

 

T: Hei.  Tutkin sitä aivosiru-kokousta Loyolassa josta olet puhunut.  Ja löysin PBS'n ohjelman nimeltä the Worldwide Mind.  Oletko kuullut siitä?

 

A: Olen kyllä.

 

T: Se on uskomaton.  Se on Google videossa kuudessa osassa, se on kuin jättimäinen infomainos aivosirujen puolesta, aivan uskomaton.

 

A: Joo, ja sitä tullaan kutsumaan, Carl Jungkin viittasi siihen, hän keksi termin globaali tietoisuus, globaali mieli.  Se on okkultistinen termi jota käytettiin 40- ja 50-luvuilla, ja hän tiesi minne tämä oli menossa.  Hän ei ollut kovin mielissään lopullisesta aivosirusta.

 

T: Sen näkeminen mursi sydämeni, ja ihmeellistä miten he käyttivät Aldous Huxleyta juontajan hahmona.

 

A: Aivan niin, luin siitä, kyllä.  Elämme agendassa joka ei koskaan muutu.  Thomas Jefferson sanoi, että kun hallitukset vaihtuvat mutta agenda jatkuu, tiedämme olevamme salaisen tyrannian alla.  Niin on ollut siitä lähtien kun YK perustettiin.  Sillä ei ole väliä kunhan he saavat omat miehensä huipulle, kuten Quigley sanoi, kaikkien puolueiden johtajat on valittu ennalta.  Alempana olevat saavat kilpailla muiden puolueiden kanssa, mutta huipulla olevat valitaan kauan ennen kuin yleisö saa kuulla heidän nimensä.  Heidät valitaan.

 

T: No, kiitos paljon, Alan.

 

A: Kiitos soitosta.  Tuo on totta, globaali tietoisuus, universaalia tietoisuutta työnnettiin jo silloin.  Siksi myös New Age'n piti työntää tätä ajatusta jotta kaikki tottuisivat ajatukseen yhteydestä toisiin, kuten Borgeilla, Borgin mieli, alkuperäinen mehiläinen, original bee, B-ORG.  Siitä siinä on kyse.

 

Hamish-koiralta ja itseltäni täältä Kanadan Ontariosta, hyvää yötä ja kulkekoot jumalanne kanssanne.

 

 

 

(Translation from English to Finnish by: Jouni Alhanen)