Alan Watt - Cutting Through the Matrix - 17.10.2007

Fasismin Liitto Sosialismin Kanssa Siittää Fassialismin – Uljaan Uuden Maailman Hyväksi

 

Keskustelu Copyright Alan Watt (Paitsi Musiikki, Kirjoista lainauksia ja Kuuntelijoiden kommentteja)

 

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

En tiedä mitä tuossa tapahtui, mutta minä en ole vastuussa musiikista.  Olen Alan Watt ohjelmassa CTTM lokakuun 17. päivänä 2007.

 

Ehdotan aina että uudet kuulijat käyvät sivuillani osoitteessa cuttingthroughthematrix.com, sieltä voitte oppia historiaa siitä kuinka maailma johdetaan vähän kerrallaan sotien ja shakkilauta-pelin avulla globaaliin fasistiseen järjestelmään, jonka nyrkit alkavat juuri nyt tulla esille.  Rautahansikas tai nyrkki silkkihansikkaan alla, ja se on revitty kappaleiksi.  Pyydän myös ihmisiä käymään osoitteessa alanwattsentientsentinel.eu josta voitte ladata esityksiäni kirjoitetussa muodossa Euroopan monilla eri kielillä.

 

Kun puhun fasismista se ei ole mikään vitsi, koska ihmisten pitäisi tajuta, ja tutkia ja lukea tästä järjestelmästä ja muista eri järjestelmistä joista on puhuttu 40-50 vuotta sitten - fasismi, kommunismi, ja kaikki muut ismit, koska ne kaikki juontuvat samasta lähteestä.  Kun Charles Darwin ja vahvimman selviytyminen heittivät uskonnon pihalle, joka olikin ainoa asia joka piti koneiston piilossa - heidän oli pakko perustaa jonkinlainen hyväntekeväisyysjuttu uskonnon vuoksi.  Sekin on nyt miltei purettu, tässä fasistisessa järjestelmässä jonka alaisuudessa elämme.  Fasismi tarkoittaa yritysintressien liittoa politiikan kanssa, ja me olemme olleet sen alla jo pitkän aikaa, Euroopan maat mukaan lukien.  Tämä alkoi kauan sitten eikä tässä ole mitään uutta.

 

Ihmiset jotka tänä päivänä valmistuvat kouluista luulevat että demokratia on aina ollut olemassa.  Sitä ei koskaan ole ollut, eikä sitä varsinkaan ole nyt.  Todellisuus on että yhtiöiden edut ovat aina etusijalla.  Jos katsotaan poliitikkoja, he ovat kaikki joko olleet yhtiöiden toimitusjohtajina tai jollakin tavoin liittyneenä niihin, ja he vaihtavat politiikasta johtajan virkoihin kuin pyörivän oven kautta.  Siinä on kyse fasismista.  Yritysvallat päättävät mihin suuntaan yhteiskunta menee, eikä sitä ole lainkaan vaikea arvata - totalitääriseen järjestelmään, kuten he ovat sanoneet omissa kirjoituksissaan monien vuosien ajan, että asiantuntijat tulevat hallitsemaan meitä.

 

Keskivertoihminen tulee syntymään, nimittäin jos häntä tarvitaan.  Jos he eivät tarvitse, sitten ei synnytäkään.  Ihminen koulutetaan asemaansa palvelemaan maailman valtiota.  Katsokaa YK'n peruskirjaa, siinä puhutaan tästä palvelusta.  Kaikessa on kyse palvelemisesta.  Nyt palaan näiden viestien jälkeen.  Toivottavasti musiikki ei taas mene looppiin.

 

Hei ihmiset.  Alan Watt ja CTTM taas täällä.  Ennen kuin unohdan, haluaisin kiittää niitä jotka ovat lähettäneet minulle lahjoituksia jotka auttavat minua jatkamaan, koska tarvitsen niitä.  Ne ovat ainoa asia joka mahdollistaa tämän jatkamisen.  Kirjojen tekeminen ja kaikki muu kuta kuinkin kustantaa itsensä, postitusmaksut ja kaikki muut siihen liittyvät kulut.  Meren takana asuvat, muistakaa lisätä ainakin 28 tai 29 dollaria lentopostia varten jos tilaatte kaikki kolme kirjaa, koska niin paljon niiden postittaminen par avion maksaa.

 

Viime ohjelmassani puhuin - joku soittaja kysyi tiistaista ja miksi tiistai on niin tärkeä juttu pörssiin ja muuhun liittyen, ja kuinka maailman suuret tapahtumat osuvat aina tiistaiksi.  Puhuin torstaista.  Sekoitin tiistain ja torstain toisiinsa.  Torstai on Thorin päivä, Thor's dag.  Tiistai on itse asiassa tewesday tai Tiwes dag.  Se on sodan jumala.  Kaikki viikon päivät itse asiassa liittyvät sotaan, myös keskiviikko, wednesday, Wotan's dag, Siihen liittyy Merkurius, joka on sanansaattaja, ja yhtiöiden ja palkkasotilaiden suojeluspyhimys, eli kaikkina aikoina kauppiaat ja palkkasotilaat ovat liittyneet toisiinsa.  Tämä ihan selvennyksenä.

 

Tänään aion puhua Euroopan unionista, koska se on kaikkien muiden blokkien edeltäjä, näiden tulevien kauppablokkien siis.  Aion lukea vähän Sir James Goldsmith'in kirjasta.  Hän edisti Britannian yritysintressejä vuosikausien ajan.  Hän kannatti unionia ja teki kovasti töitä sen eteen.  Mutta hän vetäytyi siitä loppua kohti, koska näki mihin suuntaan se oli menossa, ja perusti järjestön joka yritti vetää Britannian unionista ulos.  Hän alkoi saada suosiota ja tuli sitten USA'hin, ja puhui senaatissa, varoittaen heitä yhdessä kaikkein kaunopuheisimmista puheista mitä koskaan olen kuullut, hän oli erinomainen puhuja, ja hän varoitti kaikista edessä vaanivista vaaroista mitkä tulisivat NAFTA- ja GATT-sopimusten solmimisen myötä.  Kaikki senaattorit olivat hänen kanssaan samaa mieltä, mutta kaikki äänestivät kuitenkin niiden puolesta, joka osoittaa sen kuka heidän taskujaan täytti - suuret yhtiöintressit.

 

James Goldsmith sai yhtäkkiä nopeasti leviävän syövän, se oli kai haimassa, se on suosittu kun ihmisiä halutaan salamurhata, ja hän kuoli neljän tai viiden viikon sisällä diagnoosista.

 

Hän kirjansa nimi on the Trap.  Sir James Goldsmith tekee haastattelua Yves Messarovitch nimisen miehen kanssa, hän oli Le Figaro -lehden taloustoimittaja.  Kirjassa sivulla 68, luen tästä vähän - näin hän sanoi.  Näin James Goldsmith sanoo...

 

Maastricht...

 

Siellä koko sopimus Euroopan yhdentymisestä fasistiseksi järjestelmäksi allekirjoitettiin.

 

...pyrkii luomaan kansallisvaltioiden yläpuolella olevan keskitetyn byrokraattisen valtion...

 

Muistakaa, että USA, Kanada ja latinalainen Amerikka seuraavat perästä.  Olemme jo menossa sitä kohti.

 

Se tuhoaisi ne pilarit joiden varaan Eurooppa on rakennettu - kansallisvaltiot.  Se muuntaisi Euroopan monikulttuurilliseksi tilaksi, jossa kansalliset identiteetit sekoittuisivat ja itsenäisyys hylättäisiin.  Se pakottaisi ikivanhat Euroopan valtiot yhtymään lopulliseksi keinotekoiseksi valtioksi.  Kuten George Orwell mainitsi, on tyypillistä älymystölle ohittaa käsittämättömänä oman aikansa hallitsevat poliittiset intohimot.  Tänään, intohimona on kansallisen identiteetin etsiminen.  Ja tämä on se hetki jolloin Euroopan hallitsevat eliitit pyrkivät tuhoamaan kaikkien Euroopan valtioiden identiteetin.

 

Tässä seuraava kysymys:

 

Miten kahdentoista Euroopan valtion kansat ovat suostuneet tähän?

 

Ja tässä Sir James Goldsmithin vastaus:

 

Euroopan...

 

Tämä mies oli mukana tämän perustamisessa - kuunnelkaa mitä hän sanoo:

 

Euroopan Unioni rakennettiin salaisuudessa; ei sattumanvaraisen huolimattomasti, vaan tahallisen suunnitellulla ja taitavasti toteutetulla tavalla.

 

Hevosen suusta.

 

Claude Cheysson, entinen Ranskan ulkoministeri, ja Euroopan komission jäsen vuosina 1985-1989 kuvaili mekanismia Le Figaron haastattelussa 7. päivä toukokuuta vuonna 1994.  Hän selitti ylpeästi kuinka Euroopan Unioni voitiin rakentaa vain demokratian puuttuessa...

 

Sanon tuon uudelleen kovakorvaisille ja niille joille ajatteleminen tuottaa hankaluuksia:

 

Hän selitti ylpeästi kuinka Euroopan Unioni voitiin rakentaa vain demokratian puuttuessa, ja hän väitti myös että tämänhetkiset ongelmat johtuivat erehdyksestä sallia julkinen keskustelu Maastrichtin sopimuksesta.

 

Se vuoti yleisön tietoon ja sitten siitä keskusteltiin.  Se on heidän mukaansa siis virhe, se olisi pitänyt pitää salassa.

 

Britannian sanomalehti the Guardian aloitti lakijutun Euroopan Oikeustuomioistuimessa Luxemburgissa valittaen salaisuudesta jossa Euroopan päätökset tehdään.  Euroopan Neuvoston ministerit vastasivat sanomalla tuomareille ettei ole olemassa mitään yhdyskuntalakeja jotka antaisivat kansalaisille oikeuden lukea EU'n dokumentteja...

 

Keskivertokansalainen ei pääse käsiksi mihinkään Euroopan komission tai unionin papereihin.  Tämä on täydellistä fasismia.

 

He jatkoivat uskomattomalla lausunnolla, että vaikka hallitusten johtajat ovat toistuvasti pyytäneet lisää avoimuutta EU'n asioihin, heidän julistuksensa ovat luonteeltaan erityisesti poliittisia, eivätkä näin ole sitoutuneita yhteisöjen instituutioihin.  Joten he pyysivät tuomareita jättämään huomiotta pyynnöt enemmälle avoimuudelle EU'n huippukokouksista viimeisten kahden vuoden ajalta.  Kahdentoista hallitusten johtajat ovat pelkkiä politiikan sopeuttajia eikä heillä ole sitovaa vaikutusta.

 

Eli sananvaltaa ei ole kun tämä valtava yhtymä on saanut meidät käsiinsä.  Siitä siinä on kyse - yritysyhdentymistä, fasistisesta järjestelmästä.  Ihmisillä ei ole mitään sanomista mihinkään.  He eivät saa nähdä edes dokumentteja vaan kaikki tehdään salassa.

 

Hän jatkaa sanoen:

 

Usko että nomenklatuuri tietää parhaiten ja että yleisö on pelkkä este selittää miksi Euroopan yhteiskuntien ja niiden hallitsevan eliittien välillä vallitsee syvä ja vaarallinen kuilu.

 

Tämä tyyppi kuuluu tähän eliittiin.  Hänelle ei tuota ongelmia sanoa noin, hän kutsuu sitä hallitsevaksi eliitiksi.

 

Hän sanoo:

 

Mitä tehtiin salassa?

 

Tuo on siis kysymys, nyt vastaus:

 

Valta siirrettiin hiljaisuudessa ja vähitellen seitsemälletoista valitsemattomalle teknokraatille...

 

Teknokraatti tarkoittaa politiikassa mukana olevaa ihmistä, ja he ovat yleensä valitsemattomia.  Heidät nimitetään.  Meillä kaikilla on näitä tyyppejä korkeissa viroissa.

 

...jotka olivat Euroopan komission jäseniä.  Alunperin, valta oli ministerien neuvoston käsissä, joka koostui valituista kansallisvaltioiden johtajista tai heidän edustajistaan.  Koska he olivat kiinnostuneempia kansallisesta politiikastaan kuin Euroopan luomisesta, vähä vähältä komission teknokraatit saivat haltuunsa toimeenpanevan vallan.

 

Hän sanoo että he saivat haltuunsa toimeenpanevan vallan.  Hän sanoo siis että on korkeampi taho joka nämä tyypit valitsee ja joka laittaa heidät asemiinsa.

 

He ovat saaneet yksinoikeuden ehdottaa uusia aloitteita Euroopan Unionin kehittämiselle.  Heidän päämääränsä ei ole vaatimaton.  Jacques Delors, komission jättävä presidentti, julisti että tulevaisuudessa 80 prosenttia laeista liittyen talouteen, kaikkien Euroopan valtioiden sosiaalisiin ja taloudellisiin asioihin, tulisivat Brysselistä, eli näin ollen komission tekemistä ehdotuksista.  Kuten varmasti pitikin tapahtua, tämä ryntäys kohti teknokraattista keskitystä on luonut ulkoisesti toivottoman heikon Euroopan joka ei kykene vaikuttamaan maailman tapahtumien kurssiin.  Sisäisesti teknokratian valtaa käytetään tuhoamaan itsenäisyys, vapaus, ja riippumattomuus.

 

Ja häneltä kysytään:

 

Miten määrittelet teknokraatin?

 

Hän vastaa:

 

Yleensä teknokraatti on entinen poliitikko tai siviiliviranomainen.  Häntä ei ole valittu, toimikauden aikana hänen erottamisensa on miltei mahdotonta, ja hänelle on annettu laaja-alainen toimeenpaneva ja jopa lainsäädännöllinen valta ilman kansan mandaattia, ja ilman että hän on suoraan vastuussa kansalle joiden etuja hänen, teoreettisesti, pitäisi puoltaa.

 

Näin siis Sir James Goldsmith, erinomainen kirja the Trap.  Lukemisen arvoinen.  Sen saa halvalla varmasti Amazonista tai jostakin.  Hän on yksi USA'n senaatissa puhuneista tyypeistä, yksi kaikkien aikojen parhaista puheista, tunnin mittainen puhe jossa hän varoitti heitä kaikista ansoista.  Mitä USAn ja Kanadan ja latinalaisen Amerikan ihmisille kävisi jos he yhtyisivät ja seuraisivat Euroopan Unionin esimerkkiä.  Hän ei tietenkään maininnut että Council on Foreign Relations sekä Royal Institute of International Affairs oli perustettu jo kauan sitten, miltei tarkalleen sata vuotta sitten, juuri tämän päämäärän saavuttamiseksi, maailman muuttamiseksi kolmeksi kauppablokiksi, ja että he ovat laittaneet jäseniään virkoihin.  He laittavat teknokraattinsa kaikkien näiden suurten organisaatioiden johtoon jotka tekivät työtä koko elämänsä ajan tämän amalgamaation prosessin tiimoilla.  Suuret säätiöt tukivat heitä.  ITse asiassa monet säätiöt kouluttavat heidät ja laittavat heidät asemaansa.  Heitä ei ole valittu, eikä demokratiaa ole näin koskaan ollutkaan. Me vain elämme suuren yrityssuunnitelman mukana, koska juuri sellainen maailma on - bisnessuunnitelma.

 

Jälleen kerran, tämä kaikki juontuu, voimme seurata sen historiaa.  Ihmiset, kuten John Dee, joka oli Kuningatar Elisabeth I hovissa neuvonantajana, hän toimi mös kuningattaren vakoojana hänen ulkomaankiertueillaan, ja hänen numeronsa muuten oli 007.  Hän kirjoitti Brytish Empiresta, kuten hän sitä kutsui, ja siitä miten se perustuisi vapaakauppaan.  Ne jotka liittyvät siihen saivat erityisavustuksia ja etuoikeutetuin valtio -statuksen.  Tuo status annettiin Kiinalle juuri ennen kuin Hong Kong palautettiin heille.  Ja niin se jatkuu, suuri liikesuunnitelma.  Palaan seuraavien viestien jälkeen.

 

Hei ihmiset.  Olen Alan Watt ja ohjelma on CTTM, kerron teille tapahtumista jotka ovat muovanneet tämän tulevaisuuden jossa nyt elämme, nykyhetken jossa nyt elämme, sekä tulevaisuuden, ja miten ihmismassat on koulutettu tieteellisesti, tieteellisellä indoktrinaatiolla, kokonaiset kansat, jotta he vain leikkisivät kuin lapset ja ahmisivat viihdettä ja pitäisivät hauskaa kun eliitti itse jyrää eteenpäin tämän uskomattoman totalitäärisen suunnitelmansa kanssa.  Ihmiset ovat täysin tiedottomia siitä mitä tapahtuu.  He ovat kuin pieniä lapsia, ja siitä sosialismissa juuri on kyse.  Sosialismi tarkoittaa jatkuvaa lapsuutta, jossa iso veli tai isäukko, koska niin asiat nyt ovat, isäukko, tuo kaiken hyvän tuoja, on vallassa ja hän ja hänen kaverinsa päättävät miten hoitaa kaikki ongelmamme puolestamme.  Niin meidät on koulutettu.  Nämä ihmiset jotka tulevat erilaisista kohduista toisin kuin me aatelittomat, ovat jotenkin parempia pysymään vallassa ja päättämään kaikesta.  Ongelmat ovat painavia emmekä voisi koskaan ymmärtää niitä, joten menkää vain leikkimään.  Siitä tässä on kyse.

 

Ja samaan aikaan maailmassa on ollut sotia yli 50 vuoden ajan taukoamatta.  Truman piti kokouksen vuonna 1950 kongressin jäsenien kanssa, ja he päättivät että USA'n talous oli parantunut sotaa edeltävästä ajasta vain Toisen Maailmansodan ansiosta.  Se veti Amerikan pois lamasta.  Se beti myös Britannian siitä ulos, kuten myös monet muut Euroopan maat.  Laman oli aiheuttanut pääasiassa Saksan pankkien epäonnistuminen, koska Saksan piti maksaa kaikille voittajille Ensimmäisestä Maailmansodasta - maksaa ikuisesti ja pitää oma kansansa täydellisessä lamassa ja köyhyydessä.

 

Toisen Maailmansodan tullessa, se oli väistämätön tosiasia, kaikki Ensimmäisen Maailmansodan allekirjoittajat tiesivät asiasta.  Saksalla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin nääntyä nälkäkuolemaan, tai taistella itsensä ulos tilanteesta, joten näin TM alkoi, se oli ennakoitu juttu, ja länsi auttoi sen rahoittamisessa, kuten aina, koska suuret fasistiseen sotakoneistoon kuuluvat yhtiöt olivat kaikki mukana perustamassa IG Farbenia.  Se oli Saksan sotateollisuus, ja se veti USA'n ja muut maat mukaan sotaan, ja he lainasivat rahaa hullun lailla lastenlapsiensa kustannuksella, koska siten koron korko maksetaan sukupolvienvälisesti.

 

Vuonna 1950 Truman ja muut tajusivat että ilman sotaa Amerikka tippuisi taas koska yli puolet maan taloudesta tuli sodan tarpeiden tuottamisesta.  Siksi he alkoivat sotia missä vain voivat, ja sekaantuivat sotiin kaikkialla latinalaisessa Amerikassa varmistaakseen että järjestelmä jota he ennakoivat - muistakaa että suunnitelmana oli luoda CFR'n alaisuudessa oleva maailman yhteiskunta, sosialistinen hallittu yhteiskunta - ja he voivat toteuttaa sen vain jatkuville sodilla joka puolella maailmaa ja eliminoimalla kilpailijat.  Ja koska he ovat hyviä fasisteja ja yhtiöfasisteja, sitä yhtiöt sitten tekevät.  On tuhottava kilpailijat, ja se tarkoittaa myös ihmisiä jotka nousevat vaatimaan oikeuksiaan ja vapauksiaan ja parempia työoloja tai rahaa, tai edes oikeutta tonttiin jolla asua.  Siksi he olivat etelä-Amerikassa, ja he kutsuivat siellä olevia kommunisteiksi ja tappoivat heitä, kokonaisia kyliä, 50 vuoden ajan, ja myös kaikkialla maailmassa.  Ja voila!, Kylmän sodan loppuessa kun Berliinin muuri sortui, Thatcher piti puheen siitä kuinka seuraavat suuret sodat olisivat Lähi-Idässä radikaaleja fundamentalisteja, kuten hän heitä kutsui, vastaan.  Mutta hän laajensi sen tarkoittamaan myös kaikki fundamentalistisia uskontoja, joten USAssa olevien pitäisi myös harkita asiaa.

 

He tiesivät tämän olevan tulossa.  Sodan pitää olla käynnissä jossakin kaiken aikaa.  Juuri nyt, tämä harjoitus armeijan ja poliisin ja kaikkien siviilitahojen vallanottamista varten, operaatio TOPOFF jne, näemme että tämä ei ole vain yhden valtion asia.  Tämä on tapahtumassa eri maissa kautta maailman.  Kaikki nämä järjestöt, siviilijärjestöt ja hätätilajärjestöt tekevät nyt temppujaan nähdäkseen kuinka hyvin he kommunikoivat toistensa kanssa.  Miten he voivat ohjata liikennevirtaa.  Miten saada yleisö toimimaan heidän kanssaan.  He myös savuttavat, valtavaa savutusta, simuloidakseen pommeja, ja yleisölle on sanottu että he haluavat katsoa miten tuuli puhaltaa, miten laajalle alueelle savu leviää.  No miten ihmeessä he tietävät millainen tuuli tulee olemaan silloin kun todellinen tapahtuma sattuu?

 

Tarkoituksena on saada ihmiset tottumaan jatkuvaan sotaan, koska heidän pitää järjestää sellainen hallitakseen meitä.  Ja fasistit eivät tunne mitään muuta tapaa johtaa järjestelmää kuin rautanyrkki - yleisö on pelkkää karjaa joka lopulta johdetaan teurastamolle.

 

Anthony C. Sutton on kirjoittanut uuden kirjan nimeltä Wall Street and the Rise of Hitler, eikä hän ollut mikään salaliittointoilija.  Hän on Lontoosta, hän sai koulutuksen Lontoon yliopistossa Goettingenissa ja Kaliforniassa.  Hänestä tuli sitten USA'n kansalainen.  Hän on lähtöisin Britanniasta.  Hän oli tutkijajäsen Stanfordin Hoover Institute for War Revolution and Peace'ssa, Kaliforniassa vuosina 1968-73.  Nyt palaan seuraavien viestien jälkeen kertomalla lisää hänen kirjastaan, joka on hyvin lukemisen arvoinen.

 

Hei ihmiset.  Olen Alan Watt ja ohjelma on CTTM.  Puhun professori Anthony Suttonista, hän oli tutkijajäsen Stanfordin Hooverin instituutissa Kaliforniassa vuosina 1968-1973.  Hän kirjoitti kirjoja siitä kuka Neuvostojärjestelmää, Bolshevikkien vallankumouksen ja Hitleriä rahoitti; ja kuinka ollakaan, samat suuret instituutiot, suuret säätiöt ja samat suuret yhtiöt.  Tämä kirja josta nyt luen vähän on siis hyvin paljastava, on vaikea edes valita sivua, tässä on niin paljon asiaa.

 

Tämä on sivulta 120, ja tämä liittyy Suureen Lamaan josta puhuin, josta USA pääsi ulos sodan tullessa, ja maat tilasivat yhtäkkiä miljardeja kansainvälisiltä pankkiireilta.

 

Hän sanoo:

 

Rooseveltin Uusi Sopimus ja Hitlerin Uusi Järjestys...

 

Hitler kutsui sitä Uudeksi Maailmanjärjestykseksi, ja USAssa sitä kutsuttiin yksinkertaiseksi Uudeksi Sopimukseksi.  Sitä se tarkoitti, tämä vapaamuurarien pikku termi.

 

Hän sanoo...

 

Hjalmar Schact...

 

Se on myös suuri pankkiyhtiö.

 

...uhmasi sodanjälkeistä Nurembergin oikeudenkäyntiä huomauttamalla että Hitlerin Uusi Järjestys -ohjelma oli sama kuin Rooseveltin Uusi Sopimus -ohjelma Yhdysvalloissa.

 

Aikamoinen kommentti tuolta oikeudenkäynnistä.

 

Kuulustelijat ymmärrettävistä syistä tuhahtivat ja kielsivät huomion.  Mutta vähäkin tutkimus osoittaa että nämä kaksi ohjelmaa eivät ole vain samanlaisia sisällöltään, vaan myöskin että saksalaiset näkivät samankaltaisuudet ongelmitta.  Roosevelt Library'ssa on pieni kirja jonka FDR sai lahjaksi tri Helmut Magersilta joulukuussa 1933.  Tämän näytöspainoksen esilehdelle on kirjoitettu omistus, "Yhdysvaltojen Presidentti Franklin D. Rooseveltille, syvästi ihaillen hänen aatettaan uudesta taloudellisesta järjestyksestä, sekä kiintyneenä hänen persoonallisuuteensa.  Kirjoittaja, Baden, Saksa, marraskuun 9. päivä 1933."

 

Tässä FDR'n vastaus tähän hänen uuden talousjärjestyksensä ihailuun:

 

Washington, joulukuun 19. 1933 - Hyvä tri Magers: Haluan lähettää sinulle kiitokseni pienestä kirjastasi liittyen minuun ja Uuteen Sopimukseeni.  Vaikka, kuten tiedät, kävin koulua Saksassa...

 

Ahhaa.

 

...ja osasin joskus puhua saksaa melko sujuvasti, luen kirjaasi nyt syvän mielenkiinnon lisäksi myös siksi että se auttaa saksani kanssa.  Vilpittömästi sinun, FDR."

 

Uusi Sopimus, tai uusi taloudellinen järjestys, ei ollut klassisen liberalismin tuotos.  Se oli yhtiöfasismin synnyttämä olento.

 

Sama kuin Saksassa, ja Britanniassa, itse asiassa.

 

Suuret yritykset, kuten Wall Street osoittaa, pyrkivät valtiojärjestykseen jossa he voisivat hallita teollisuutta ja tuhota kilpailijansa, ja tämä oli FDR'n Uuden Sopimuksen ytimenä.  Esimerkiksi GE on merkittävä yhtiö niin natsi-Saksassa kuin Uudessa Sopimuksessakin.

 

USA'n järjestelmässä siis.

 

GE oli yksi Hitlerin ja natsipuolueen suurista rahoittajista, ja AEG rahoitti myös Hitleriä niin suorasti kuin epäsuorastikin Osramin kautta.  New Yorkin International GE oli yksi niin AEG'n kuin Osraminkin suuromistajista sekä -johtajista.

 

Siis Saksan GE.

 

USA'n GE'n Gerard Swope, Owen Young sekä A. Baldwin olivat Saksan yhtiön AEG'n johtajia.  Mutta tämä taru ei lopu GE'iin ja Hitlerin rahoitukseen vuonna 1933.  Edellisessä kirjassaan "Wall Street and the Bolshevik Revolution" kirjoittaja osoitti GE'n roolin Bolshevikkien vallankumouksessa sekä amerikkalaisten osallistujien geograafisen osoitteen olevan...

 

Kuunnelkaa tätä.

 

...120 Broadway, New York City.  GE'n johtajien toimistot olivat myös 120 Broadwayllä.  Kun FDR työskenteli Wall Streetillä, hänenkin osoitteensa oli 120 Broadway.  Itse asiassa, Georgia Warm Springs Foundation, FDR'n säätiö, sijaitsi myös 120 Broadwayllä.  Rooseveltin varhaisen Wall Street hankkeen näkyvin taloudellinen tukija 120 Broadwayltä oli GE'n Gerard Swope.  Ja Swopen suunnitelmasta tuli Rooseveltin Uusi Sopimus - fasistinen suunnitelma jota Herbert Hoover ei halunnut huijata Yhdysvalloille.  Lyhyesti sanoen, niin Hitlerin Uusi Järjestys kuin Rooseveltin Uusi Sopimus olivat samojen teollisuusmagnaattien tukemia, ja sisällöltään samanlaisia - ie. molemmat ovat suunnitelma yritysvaltiota varten.

 

Yritysvaltio.  Ihmiset, sellaisessa me elämme, ja se on päivänselvää.  Vasemmisto ja oikeisto, molemmat siivet kuuluvat samalle linnulle, ja tuo lintu on yritysfasismi.  Yhteensekaantuneet suvut vasemmalta ja oikealta ovat huipulla - joten kumpaa monimiljardöörien joukkoa haluatte äänestää?

 

Hän jatkaa sanoen...

 

FDR'n Amerikan ja Hitlerin Saksan välillä oli niin yritysten kuin yksilöidenkin välisiä yhteyksiä.  Ensimmäinen yhteys on Amerikan IG Farben...

 

Joka on suuri kattoyhtiö.

 

...joka on IG Farbenin, suurimman saksalaisen yhtiön, amerikkalainen kumppani.  American IG'n johtokunnassa...

 

Koska he olivat myös USAssa.

 

...oli Paul Warburg, Manhattanin Pankista ja New Yorkin Federal Reserve'stä.  Toinen yhteys on kansainvälisen GE'n, joka on kokonaisuudessaan General Electric Companyn omistuksessa, ja sen osittain samassa omistuksessa olevan saksalaisen kumppanin AEG välillä.  Gerard Swope, joka loi FDR'n Uuden Sopimuksen, oli IGE'n puheenjohtaja sekä AEG'n johtokunnassa.  Kolmas "silta" on New Jerseyn Standard Oil'in...

 

Eli Rockefellerit.

 

...ja Vacuum Oilin ja sen täysin omistetun saksalaisen tytäryhtiön Deutsche-Amerikanische Gesellschaftin välillä.  Standard Oilin puheenjohtajan oli Walter Teagle, New Yorkin Federal Reserve Bankista.  Hän oli FDR'n Georgia Warm Springs säätiön luottohenkilö, ja FDR oli nimittänyt hänet avainasemaan National Recovery Administrationissa.  Nämä yhtiöt olivat syvästi osallisina niin Rooseveltin Uuden Sopimuksen ajamisessa kuin natsi-Saksan sotavallan rakentamisessakin.  Putzi Hanfstaengl'in rooli varhaisina päivinä, ainakin 30-luvun keskivaiheille saakka, oli epävirallinen linkki natsi-eliitin ja Valkoisen Talon välillä.  30-luvun puolivälin jälkeen, kun maailma oli jo menossa sotaa kohti, Putzin merkitys väheni - Amerikan suuryhtiöt olivat sellaisten välittäjien edustamia kuin paroni Kurt von Schroder, asianajaja Westrick, jäsenyys Himmler'in Ystäväpiirissä.

 

Tämä on kiehtova kirja, hänellä on kaikki tiedot ja todisteet tukenaan.  On tyrmistyttävää tajuta että asia, jonka aina tavallaan tiesin, että maat jotka muka taistelivat kansallista sosialismia vastaan ja muka voittivat, tulivatkin sodasta kansallissosialisteina, koska hallitukset olivat ottaneet itselleen oikeuden hallita maanviljelijöitä ja koko maan infrastruktuuria.  Britanniassa oli samoin.  Nauroin aina kun Churchillin vanhaa puhetta soitettiin uudelleen, kun hän kehoitti Brittiyleisöä menemään taistelemaan oman elintapansa ja järjestelmänsä, heidän ikivanhan rakastetun järjestelmän, puolesta - kun hänen oma sihteerinsä julkaisi kirjan the Fringes of Power, ja myönsi että omassa toveripiirissään hän juhli sitä tosiasiaa että tästä sodasta tuloksena olisi yhdistetty Eurooppa, joka heillä oli ollut unelmana vaikka kuinka kauan.  Joten meitä kaikkia huijataan jokea pitkin, meitä kaikkia, ja ne raukat jotka lankeavat ja menevät taistelemaan näissä sodissa sosialistisen järjestelmän puolesta eivät koskaan tajua sitä edes jälkeenpäin.  He ovat liian ylpeitä omasta osuudestaan.  He eivät näe kokonaiskuvaa ja mitä todella tapahtuu.

 

Siitä ei ole epäilystäkään, Cecil Rhodeskin, joka perusti Cecil Rhodes Society'n, sen tarkoituksena oli vallata kaikki maailman yhtiöintressit ja mineraalioikeudet, yhdessä Lord Alfred Milner Groupin, Round Table Society'n kanssa.  Joka sitten lopulta yhdistyi Cecil Rhodes'in kanssa ja ne muodostivat Kansakuntien Liiton, josta sittemmin tuli YK.  Tämä kaikki oli suunniteltu jo silloin, tämän sosialistisen maailmanvaltion luonti, jota johtaisivat huipulla olevat fasistit, ne jotka pitävät itseään vähempien ja aatelittomien hallitsemisen arvoisina, heitä johdettaisiin massiivisten byrokratioiden kautta kommunistiseen tapaan.  Fasismin ja kommunismin avioliitto.  Siitä tässä on kyse.  Oikeisto ja vasemmisto yhdessä.  Suunniteltu noin sata vuotta sitten, luultavasti vielä aikaisemminkin.  Ainakin ne tiedot joihin me pääsemme käsiksi ovat sadan vuoden takaa.

 

Siitä Alvin Toffler'in kirjassa the Third Wave on kyse.  Kahden järjestelmän yhdistymisestä.  Jos haluatte lukea Gorbatshovin politbyroolle pitämän puheen, etsikää se Toronto Sunista.  Menkää lehden arkistoihin ja etsikää Eric Margoliksen kirjoitus hänen viimeisestä puheestaan, koska siinä hän sanoo heille, tulette kuulemaan että kommunismi on kuollut.  Älkää uskoko sitä.  Siirrymme vain seuraavaan vaiheeseen.

 

Mitä hän sillä tarkoitti?  Lukekaa Leninin kirjoituksia.  Hän sanoi että diktatuuri kestäisi noin 70 vuotta, ja sitten se yhtyisi lännen kanssa.  Tuloksena oleva järjestelmä ei olisi aivan kapitalistinen eikä aivan sosialistinen.  Kun hän puhuu tästä uudesta, globaalista sosialismista, globaalista fasistisesta järjestelmästä jota johdettaisiin täysimittaisesti huipulta.  Siitä siinä on kyse, ja he ovat kirjoittaneet siitä, suuret pelurit ovat kirjoittaneet tästä.  Sitä vain ei opeteta koulussa.  Meidät pidetään pimennossa.  Meitä on opetettu olemaan kilttejä pikku sosialistisia kansalaisia.  Ryhmäajattelua, puhukaa siitä mitä on televisiossa on, ja leikkikää ikuisesti ja kehrätkää kuin hyvin syötetyt ja hellityt kissat.  Niin meidät on koulutettu.

 

Tästä Aldous Huxley puhui, Uljaan Uuden Maailman metodeista, kirjassaan jonka hän nimesi sen mukaan, Brave New World Revisited.  Hän luotti siihen että tieteellisin keinoin ja tieteellisen koulutuksen avulla heidän suunnitelmansa voitaisiin toteuttaa, he voisivat kirjaimellisesti kouluttaa tieteellisesti miljardit ihmiset kautta koko maailman, olemaan huomaamatta mihin suuntaan he ovat menossa.  Meidät voidaan kouluttaa uskomaan että kaikki mitä tapahtuu tieteellisesti, ja se minne tiede meidät johtaa, on aivan luonnollisesti, yksinkertaisesti paljastamalla asia meille.  Kertomalla siitä elokuvissa jotka ovat jännittäviä, ja sitten haluaisimme sitä, ja valitettavasti, tähän mennessä se on toiminutkin.  Hän puhui myös perheyksikön viimeisen turvan tuhoamisesta, etenkin miesten ja naisten välisten siteiden tuhoamisesta.

 

Nykyään on kaikenlaisia uudelleenmääriteltyjä perheitä.  Siinäkin on onnistuttu.  Miehet on kastroitu eivätkä he enää ole edes miehiä.  He vain istuvat ja omaksuvat kuvan joka heille annetaan televisiosta, ja jota kulttuuri heidän päälleen työntää huipulta käsin.  He teeskentelevät rakastavansa urheilua eivätkä ajattele mitään muuta, juovat kaljaa ja pitävät suunsa kiinni, koska, kaikki komediathan sanovat että he ovat typeriä olentoja joita naiset, jotka edes pysyvät heidän kanssaan, pitävät lemmikkinään.  Sen he ovat omaksuneet.  He ovat omaksuneet median ja viihdeteollisuuden luoman roolin, ja valitettavasti avioliitto onkin miltei mennyttä.

 

Perhe pitää tuhota.  Sitten lapsi erotetaan perheestä, ja kuten Lord Bertrand Russell sanoi, että uskoimme aina että lopulta lapset pitäisi ottaa vanhemmiltaan heti syntymän jälkeen, eivätkä he saisi tietää edes ketkä heidän vanhempansa ovat, jotta heidät voitaisiin ehdollistaa uuteen järjestelmään - mutta kokeellisia kouluja käytettyään hän sanoi, että saimme selville että tieteellisen indoktrinaation avulla lastentarhasta lähtien vanhempien vaikutus lapsiin ei toimisi, se vain kimpoaisi lapsesta.  Tieteellinen indoktrinaatio on vahvempaa.  No kuinka ollakaan, sekin on tapahtunut.  Pari vuotta sitten oli päiväkotihoitajien lakko Ontariossa, ehkä muuallakin Kanadassa, ja naiset olivat kaduilla kylttien kanssa vaatimassa että isoveli, tiedättehän, tämä isäukkomme, hallitus, hoitaisi asian.  Eli he vaativat juuri sitä mitä elitistit halusivat jo kauan sitten.  Äidit vaativat että valtio ottaa heidän lapsensa, koska heidän piti päästä töihin.  Kun perhe rikottiin, ei se johtunut siitä että he pitäisivät naisista.  He eivät pidä naisista laisinkaan.  Vaan jotta verokanta saatiin tuplattua, ensiksikin, ja toiseksi, jotta perhe saatiin tuhottua.  Jotta kotona ei olisi ketään vaikuttamassa lapseen.  Vanhemmat saattaisivat antaa lapsilleen saastuneita ajatuksia.  Ja tuota termiä huipulla käytetään.  Ajatusten saastuminen ei saa levitä, sillä tarkoitetaan vanhanaikaisia arvoja.

 

Niille jotka tätä kaikkea ovat kasvaessaan katselleet, tutkimus on ollut aikamoinen.  Aikamoinen tutkimus josta lukea, ja jota ymmärtää, ja jonka niin sujuvaa toteuttamista saa katsella, kun ne joihin tähdätään eivät edes tiedä olevansa tähtäimessä.  He vain menevät mukana ajatellen että hallitus on hieno juttu ja välittää heistä.  He uskovat kaikki surkeat puheet joita poliitikot pitävät, ja imevät ne itseensä, ja vaativat vielä että valtio hoitaa heidän lapsensa.  Kenen lapsesta onkaan kyse?

 

Muutama vuosi sitten YK julkisti lapsen oikeudet, ja koska olemme niin kilttejä, kukaan ei valittanut asiasta, koska sehän kuulostaakin hyvältä.  He käyttävät aina pehmeää kieltä, koska pidämmehän me lapsista, lapset ovat mukavia, ja lapsilla pitäisi olla oikeuksia.  Kunnes koko juttu oli saatu läpi, kuten aina, ihmiset saivatkin huomata ettei sillä ollut mitään tekemistä sen kanssa mitä he olivat luulleet.  He huomasivat että nyt lapsilla olikin kaikki oikeudet ja vanhemmilla ei lainkaan.  Näin valtio hoitaa hommat.  Näin he saavat asiat tehdyksi.  He huijaavat meitä joka kohdassa ja vain hyvin harvat tajuavat sen.  Nyt, kuten sanon, melkein koko maailma on mukana näissä aika hiljaa pidetyissä hätätilaharjoituksissa, koska koko maailma pitää peloitella luopumaan viimeisistäkin oikeuksistaan mennessämme hallittun diktatoriseen järjestelmään.  Siitä tässä kaikessa on kyse.

 

Kun rautaesirippu oli alhaalla ja Venäjä oli saarrettuna, Stalinin oli etsittävä vihollisia maansa sisältä, koska ulkopuolella ei ollut ketään kenen kanssa sotia.  Ja tuollaisessa järjestelmässä pitääkseen valtansa pitää luoda vihollisia, joten he etsivät terroristeja maansa sisältä - tai siniverisiä kaikkien vuoteiden alta.  Lännessä etsittiin vuoteiden alta punaisia, sitä termiä he käyttivät.  Vihollisia pitää aina etsiä sitten maan sisältä.

 

Tämä ryntäys psykologista arviointia kohti, koko elämän jatkuvaa, heidän on löydettävä ihmisiä jotka ovat ooh, voi jukra, terroristeja, mutta jotka eivät itse tienneet asiasta.  Niin tämä tullaan esittämään mediassa.  Luultavasti he tulevat perustamaan uuden sosiaaliviraston joka sitten kouluttaa ihmiset oikeinajatteluun väärästä ajattelusta, ja kaikkea tuollaista.  Tällaiseen maailmaan olemme tulossa, median kertoessa pelkästään pikkutietoja.  Täyttä roskaa ja pikkutietoja, OJ Simpsonkin on kaivettu taas esiin, jotta ihmiset keskittyvät roskaan.  He puhuvat myös tästä tyypistä nimeltä Obama, tai mikä hänen nimensä olikaan, joka aikoo olla demokraattien ehdokkaana, ja kuinka hän on Cheney'n sukulainen.  No mitä väliä sillä on?  Ilmeisesti kahdeksas serkku.  No miksi sitä ei pidettäisi perheessä?  Niin on aina tehty.  Palaan seuraavien viestien jälkeen.

 

Hei ihmiset.  Olen Alan Watt ja ohjelma on CTTM.  Nyt puhelimessa on kai soittaja.  Don Oregonista, oletko siellä?

 

D: Kyllä, sir.  Alan, olen täällä, ja puhuvat niin hyvin ja hyvään tapaan tänä iltana, arvostan työtäsi.  Halusin vain lukea vähän tukeakseni kaikkea mistä puhuit.  Tämä on sivu Bouvierin Lakisanakirjasta vuodelta 1914.  Luen ensimmäisen kappaleen, jos sopii?

 

A: Toki, lue vain.

 

D: Tämä on Potter Familias, Rooman siviililaissa tämä oli asema jonka tarkoituksena oli selittää Rooman lain käsitys tästä termistä oikein, se viittaa roomalaisen perheen keinotekoiseen organisaatioon.  "Roomalaisen perheen keinotekoinen organisaatio, ihmiskunnan historian suurin moraalinen ilmiö.  Termi Potter tai Familia kokonaisuudessaan sisällyttää niin henkilöt kuin omaisuudenkin, maan, rahat, rakennukset, orjat, lapset, kaikista näistä osista koostuu keinotekoinen perhe."

 

A: Aivan niin.

 

D: Tämä juridinen olento, juridinen perhe.  Tämä, johon sisältyi, se kuului johtajalle tai Potter Familiakselle, joka yksin oli, ja joka kuului itselleen [epäselvää] oli Rooman laissa jo tuolloin.

 

A: He käyttivät myös fascia (kimppu puukeppejä) symbolina.  Kongressihallissa, kun he pitävät puheitaan, presidentin toisella puolella, vasemmalla on kimppu puukeppejä.  USA luotiin fasistisena järjestelmänä.

 

D: Ja valtio, state, on olotilaa tarkoittava sana.  Eli se on keinotekoinen olotila.

 

A: Perustajaisät sanoivat kopioivansa järjestelmän Roomasta.  Se oli paras minkä he löysivät.  Juuri niin, ja on huomattava miksi kaikki symbolit ovat siellä.  Kongressihallissa on fasci.  Yritysintressit ovat johtaneet Yhdysvaltoja sen alusta lähtien, eivät ihmisten oikeudet ja intressit, vaan yritysten.  He johtavat taloutta ja kun sen tajuaa, talous on se asia johon kaikki lakimme perustuvat.  Jos tappaa jonkun, ihminen laitetaan linnaan.  Mutta ei siksi että on tappanut toisen ihmisen, vaan koska on vienyt järjestelmältä veronmaksajan.  Siksi siitä rangaistaan.

 

D: Kaikki perustuu kauppaan.  Ystäväni huomautti kerran nasevasti kauppa on sotaa rauhan valepuvussa.

 

A: Ja siksi olemme tässä tilanteessa.  Olemme mukana yhdessä maailman suurimmista sodista ikinä, ja sen viimeisessä vaiheessa.  Kiitos soitosta.  Hamishilta ja itseltäni, täältä pohjoisesta Kanadan Ontariosta, hyvää yötä, ja kulkekoot jumalanne kanssanne.

 

 

 

(Translation from English to Finnish by: Jouni Alhanen)