Alan Watt - Cutting Through the Matrix - 26.10.2007

Tulipalojen ja Suihkutuksen Alla Uneksiva Kalifornia

 

Keskustelu Copyright Alan Watt (Paitsi Musiikki, Kirjoista lainauksia ja Kuuntelijoiden kommentteja)

 

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

Hei ihmiset.  Olen Alan Watt ja ohjelma on CTTM, lokakuun 26. päivänä 2007.  Uudet kuulijat, käykää osoitteessa cuttingthroughthematrix.com jossa on saatavilla suuri määrä ilmaista tietoa näistä eri ryhmistä, säätiöistä ja yhteisöistä jotka ovat auttaneet tämän maailman muovaamisessa, ja jotka luovat suunnitelmat, kun me muut käytämme aikamme leikkimiseen.  On selvää että joku muu suunnittelee elämämme puolestamme, ja niin on ollut jo monien sukupolvien ajan aina nykypäivään asti.  Käykää osoitteessa alanwattsentientsentinel.eu josta saatte ladata esityksiäni kirjoitetussa muodossa Euroopan eri kielillä.

 

Niin paljon tapahtuu mutta haluaisin mainita ilmasuihkutuksen koska useimmat eivät viitsi siitä puhua, he ovat tottuneet siihen, tai ehkä he eivät edes näe sitä.  Tämä suihkutus on jatkunut Kanadassa ja suurimmassa osassa koko planeettaa aina vuodesta 1998 lähtien, ja aikaisemmin sitä jo testattiin monilla alueilla, etenkin USAn eri osavaltioissa, jotta sen vaikutukset yleisöön saatiin selville.  En tiedä lukevatko ihmiset lakeja joita USAn kongressi säätää, mutta muutama vuosi sitten säädettiin laki joka antoi heille luvan käyttää biokemiallisia aseita ja aineita yleisöön testausta varten.  Se oli heiltä oikein kilttiä, ja koska vain he olivat mukana lakia säätämässä, kukaan ei vastustanut sitä.  Ja kuinka ollakaan, he ovatkin tehneet sitä oikeasti.

 

Maailmanlaajuisesti meitä kaikkia on ruiskutettu.  Nyt jo ilmeisesti jopa Kiinassa.  Kuulin juuri eräältä Kiinassa asuvalta joka oli nähnyt sitä siellä.  Me kaikki saamme lääkityksemme ja epäilemättä myös rauhoittavia, ja luultavasti se tuhoaa myös immuunijärjestelmämme.  Tänään katselin suihkutusta taivaalla pilvien läpi.  He suihkuttivat sitä pilviin, ja näin kuinka lentokoneen tummempi suihkutus tuli pilven läpi veitsen tavoin.  Se on mielenkiintoinen ilmiö katsella niille jotka viitsivät katsoa ylös päin.  Useimmat eivät, kuten hyvin tiedätte.  Itse asiassa, useimmat eivät muista lainkaan miltä taivas näytti ennen, koska he eivät koskaan ole katsoneet sinne.  Se järkyttää ihmisiä jotka sen näkevät, joilla on vielä jäljellä itseselviytymisvaistonsa kuten planeetan kaikilla muillakin olennoilla - ympäristöä pitää aina tarkkailla.  Se kuuluu itsesäilytysvaistoon.  Useimmat ihmiset eivät omaa sitä lainkaan kuten huomaatte, ja se taas sopii yhteen monien kirjojen kanssa joita MI6'lle ja YK'lle työskennelleet ovat kirjoittaneet, liittyen meidän ajattelukykymme ja järkeilykykymme alentamiseen.

 

Useimmat eivät pysty siihen.  He todella uskovat että media kertoo heille kaiken tietämisen arvoisen, niin kuin media olisi heidän lähin sukulaisensa.  Vain pari sukupolvea sitten kukaan ei luottanut mediaan, koska he tiesivät hemmetin hyvin historiasta että poliittiset magnaatit omistivat median.  Mikään ei ole muuttunut.  Ainoa asia joka on muuttunut on se että ihmiset on saatu uskomaan että media on olemassa heitä varten.  He ovat ihmisten veli, isä, ja kertovat kaiken mikä on tärkeää.  Mediaa on aina käytetty propagandatarkoituksiin.

 

Lukekaa Jacques Ellul'in teokset.  Hän puhuu siitä yksityiskohtaisesti ja hän oli monien isojen tekijöiden neuvonantajana, YKssa.

 

Mitä suihkuttamiseen tulee, sain tänään postista tällaisen.  Kaliforniassa on suihkutettu hra Schwarzeneggerin määräyksestä, ja tämä on newtarget.com'ista.  Lokakuun 25. 2007.  Tämä on ilmeisesti jonkinlainen yrttikaupan lehtinen, ja omistaja on Rami Nagel.

 

Tässä sanotaan:

 

Syyskuun 9. päivä 2007 Kalifornian Ruoka- ja Maanviljelyministeriön palkkaamat koneet lensivät noin 500 jalan korkeudella suihkuttaen testaamatonta biokemikaali, CheckMate OLR-F, yli 30 000 Montereyn ja sitä ympäröivien kaupunkien asukkaiden ylle.

 

Palaan tähän näiden viestien jälkeen.

 

Hei ihmiset.  Olen Alan Watt.  Ohjelma on CTTM, ja puhun ilmasuihkutuksesta ja kaikista heidän tempuistaan.  Ei tarvitse olla huolissaan venäläisistä tai kiinalaisista tai kestään muustakaan, koska omat hallituksemme ovat heidän kanssaan samassa veneessä.  Elämme globaalissa järjestelmässä ja koko maailma saa suihkutuksensa.  Mutta joskus he menevät liian pitkälle jollakin alueella ja lisäävät sekoitukseen jotain lisäkemikaaleja.

 

Tämä on sivustolta newstarget.com, joka on kai Brittiläisessä Kolumbiassa oleva yrttikauppa, ja he ovat kirjoittaneet raportin Kaliforniasta.

 

Tämä tehtiin ilman kansalaisten lupaa.

 

No tietysti, kuka nyt suostuisi suihkutettavaksi?

 

Suihkutus jatkui kolmen yön ajan, noin kello 20'stä kello 5'een aamulla.

 

Jälleen kerran, yösuihkutusta.

 

Noin 1500 paunaa biokemikaalia päästettiin kaupunkien ylle.  Monet kansalaiset eivät edes tienneet mitä tapahtui kun koneet pörräsivät heidän yläpuolellaan.

 

Uskon sen.  Useimmat eivät varmaan huomaisi vaikka koko ilmavoimat lentelisi heidän yllään.

 

11 kuukauden ikäinen lapsi miltei kuoli hengitysvaikeuksiin.  Kuusi-vuotias lapsi sai suihkutuksen seurauksena asthman ja monet kärsivät pahoinvoinnista, polttavista keuhkoista ja lihassäryistä.

 

Tuo on uusi vaikutus joka on tullut viimeisen puolen vuoden aikana, voimakkaan suihkutuksen aiheuttamat lihaskivut.  En tiedä oliko tämä se lääke jota he sanovat käyttävänsä Kaliforniassa vai sama jota suihkutetaan kaikkialla muuallakin.

 

Tässä sanotaan...

 

Tekosyynä suihkutukselle ei ollut tautia kantavat hyttyset vaan yöperhonen joka saattaa syödä...

 

Saattaa syödä.

 

...joidenkin kasvien lehtiä; sen nimi on Vaaleanruskea Omenakoi (LBAM).  CDFA pitää koita tulokkaana lajina koska se on kotoisin Australiasta.  Kuitenkin...

 

Pidän heidän kaksinaamaisesta puheestaan.

 

Kuitenkin todisteet osoittavat että koi on ollut Kaliforniassa jo monien vuosien ajan, eläen rauhassa.  Reaktiona koille CDFA on asettanut suhteellisen harmittomia tarra-ansoja, jotka ovat saaneet kiinni miltei kaikki LBMA-koit pohjoisen Kalifornian alueelta.  Kuvernööri Schwarzenegger tukee vahvasti julistettua hätätilaa...

 

Rakastan näitä heidän hätätilojaan.  Kaikki on nykyään hätätila.  Kyse on lietsonnasta, ja nämä uudet tiedemiehet valkotakeissaan ovat papistomme jotka ovat ottaneet paikan entisaikojen mustakaapuisilta papeilta.

 

Schwarzenegger sanoo...

 

Tarve suihkuttaa testaamattomia biokemikaaleja ihmisten ylle LBAM'n aiheuttamien tuhojen estämiseksi on ensiarvoisen tärkeää.  Tämä suihkutus on monien osavaltion lakien vastaista...

 

Jäkä-jäkä, sitten käydään eri lakien läpi, mutta mielenkiintoista on että tässä suihkutteessa on eräs feromoni joka sitten heidän mukaansa estää näiden koiden lisääntymisen.  Vielä hassumpaa on että tässä lehdessä, tämä on siis newstarget.com'ista, jossa myydään yrttituotteita, tässä on oikealla puolella myös mainos yrtti-feromoneille.  Saan aina hupia tällaisista, että mitä tavalliset lääkeyhtiöt sitten aina tekevät ja keksivätkin, mitä tiede sitten keksiikin, niin yrttiteollisuus keksii aina heti oman vastaiskunsa sille, ja molemmat huutelevat että heidän versionsa on parempi kuin toisen.  Itse en käytä niistä mitään.  Niin ei voi tehdä - mitä tulee terveyteen ja isoon bisnekseen, ne ovat yhteensopimattomia, koska kaikessa on lopulta kyse bisneksestä, ja bisneksessä ajatuksena on myynti.  Mutta näitä kyllä myydään aidan puolin ja toisin uskomattoman mainostuksen ja rahan ja suostuttelun avulla.  Molempiin pitää uskoa vahvasti että selviää siitä hyväkuntoisena, mutta sanotaanhan että usko tekee ihmisestä kokonaisen.  Ehkä uskomme tuotteisiin vaikuttaa enemmän kuin tuotteet itse.

 

Mutta näin kalifornialaisia siis suihkutetaan.  Vielä kiintoisampaa on että Kaliforniassa oli pari kaupunkia jossa Blackwaterin, joka on uusi yksityinen palkka-armeija, päämaja sijaitsee.  He tekivät tarjouksen kaupungin maalla sijaitsevasta alueesta ja kaupunki, vaikka kaupungin johtajat hyväksyivätkin sen, niin yleisö ei ollut asiaan tyytyväinen, ja he aikoivat muuttaa sen seuraavien vaalien aikaan, kai marraskuussa.  Mutta kuinka ollakaan, kaupunki tuhoutui tulipalossa!  Mikä sattuma.  Minua ainakin ihmetyttää, koska juuri noin nykyään tapahtuu.

 

Olemme sodassa.  Siitä tässä on kyse.  Yleisöä vastaan on julistettu sota kauan sitten, ja jo ennen Toista Maailmansotaa YK ja sen edeltäjä, Kansakuntien Liitto, puhuivat siitä mitä sota todella on.  Ja outoa kyllä, nämä huipulla olevat psykopaatit, tulivat siihen johtopäätökseen, että sodat eivät olleet heidän syytänsä.  Vaan ihmisten perustarpeiden tarve sai ihmiset tappelemaan toisiaan vastaan.  He sanoivat että eräänä päivänä heidän on ehkä julistettava sota yleisöä vastaan ja koulutettava heidät tieteellisesti uuteen järjestelmään.  Näin on tapahtunut.

 

Jos katsotte etenkin USAja, siellä asiasta on oltu avoimempia, ja siellä sodat ovat jatkuneet sitten Toisen Maailmansodan päivien.  Kun kuulemme huumeiden, köyhyyden ja muiden vastaisista sodista - ne kaikki tulevat johtajiltamme.  He tarkoittavat mitä sanovat.  He säätävät asiasta lain.  Poliisiarmeijat joita on koottu kaikissa länsimaissa muka huumeiden vastaisen taistelun vuoksi - joka on kaikkein suurin vitsi koska koko huumeteollisuus on aina ollut sidottuna salaisiin palveluihin, ja jo niiden edeltäjiin, eliitillä oli omansa jo Britanniassa 1700- ja 1800-luvuilla.  Kun Kiina hukutettiin oopiumiin niin sitäkin johtivat järjestöt jotka olivat Englannin diplomaattisen palvelun palkkalistoilla, he johtivat sen jakelua.  Eivät he ole muuttuneet.  He vain muuntautuivat MI6'ksi ja sen eri osastoiksi, ja sama juttu CIA'n kanssa, ja he maailman ovat hukuttaneet huumeisiin.

 

Kaikki heroiini valmistetaan Marseillessa, on aina valmistettukin.  Jos katsotaan Ranskassa olleita mellakoita liittyen maahanmuuttoon ja kaikkeen muuhun, niin Marseille jätetään aina rauhaan.  Siellä on aina mukavaa ja hiljaista.  Molemmat puolet varmistavat että se pysyy sellaisena, koska huumeiden on päästävä kulkemaan.

 

Vuosia sitten siitä tehtiin elokuvakin, the French Connection, ja niitä oli kaksi osaa.  Siinä asia näytettiin aika yksityiskohtaisesti.  Nykyään on vaikea löytää tuota kakkososaa.  Se näyttää kadonneen hyllyiltä.  Mutta se on tosiasia, kaikki huumealalla olevat tietävät että isot pojat huipulta ovat mukana huumeita työntämässä.  Kun lukee Huxleyn ja hänen edeltäjiensä kirjoituksia, niin Aleister Crowleykin tuli tavallisesta vapaamuurariudesta ja hän aloitti haaran nuoria ja teinejä varten, musiikkiteollisuuteen ja näytelmäteollisuuteen liittyvän.  He liittivät koko jutun huumeisiin, se hänen tehtävänsä oli, yrittää rohkaista ihmisiä koittamaan muunneltuja tiloja.  He eivät koskaan lopettaneet tuota temppua.  He työntävät yhä sitä samaa, tietoisuuden muunneltuja tiloja, koska he päättivät että huumeet olisivat yksi parhaista tavoista voittaa yleisön äly.  Ja valitettavasti, ne aineet mitä he ovat työntäneet ovat muuttaneet ihmisiä hirvittävän paljon.

 

60-luvun hippikauden aikana Amerikkaan ja Kanadaan ja Britanniaan tullutta LSD'tä heitettiin yliopistojen piha-alueille roskasäkeissä.  Limusiinit olivat niitä täynnä ja ne olivat huumeteollisuuden tuotoksia jotta koko juttu saataisiin alkamaan.  Mikään ei ole parempaa - kun halutaan hallita ihmisiä ja tehdä heille kaikenlaista tai viedä heidän oikeutensa ja muuttaa yhteiskuntaa tai kulttuuria, niin heidän ei haluta ajattelevan selkeästi.  Heidän halutaan olevan onnellisia kuin lapset ja tekevän lapsellisia juttuja, ja juuri tuota he käyttivät.  Ihmisiä käskettiin olemaan onnellisia, rakastamaan rauhaa, rakastelemaan, ei sotimaan, ja pitämään vain kunnolla hauskaa - ja tämän tulokset olemme saaneet nähdä kautta koko yhteiskunnan.

 

Professori Quigley sanoi itse että sodan tarkoitus on ensisijaisesti yhteiskunnan muuttaminen, koska molemmat osapuolet muuttuvat.  Yhteiskunnat muuttuvat koska hallitus ottaa niin monen alan valtaansa, ja olemme nähneet tämän sotien aikana.  Sota köyhyyttä vastaan, tänä päivänä on yhtä paljon köyhiä ellei enemmänkin.  YK sanoo että heitä on enemmän, ja he sanovat että rikkaiden ja köyhien välinen kuilu vain kasvaa, ja näin on ollut jo 25-30 vuoden ajan, ja se kasvaa yhä vieläkin.

 

Palataanpa hetkeksi takaisin vapaamuurariuteen.  Vapaamuurariuden paavi itse, hra Pike sanoi, että yksi heidän koko tehtävänsä opinkappale oli tuhota yksityisomaisuus ja perheyksikkö sellaisena kuin se ennen tunnettiin.  Kommunistinen manifesti omaksui tuon ja myös toteutti sitä.  Sitten vähän aikaa sitten julkistetuista CIA'n ja MI6'n dokumenteista on tullut ilmi että he ovat johtaneet länsimaailman kulttuuriteollisuutta.  He johtivat vasemmistoliikkeitä.  He rahoittivat taiteilijoita, valtavirran taiteilijoita nihilistisine maalauksineen jotka ajoivat ihmisiä itsemurhaan koska ne olivat niin hirvittäviä, ja he johtivat koko kulttuuriteollisuutta.  He työnsivät määrätynlaista viihdettä ja epäilemättä myös huumeskeneä, koska ennen Kylmää sotaa ollut kulttuuri oli aivan toisesta maailmasta kuin mitä meillä tänä päivänä on.  Eikä vain niin, vaan kävi aivan niin kuin kommunistinen manifesti halusikin, ja selvästikin samanlainen kuin kommunistista manifestia rahoittaneet halusivatkin sen olevan, koska kommunismi ei ole lähtöisin Venäjältä.  Karl Marx ei keksinyt sitä.  Se sai alkunsa Lontoosta, ja sitä työnsivät ja rahoittivat suuret pankkiirit.  He olivat yhdessä nk. vakiintuneen vallan kanssa, ja vakiintunut valta sattuu olemaan vanha aristokratia joka on johtanut Britanniaa jo tuhannen vuoden ajan.  Heidän serkkunsa johtivat Euroopan muita maita, ja ovat yhä vieläkin vallassa.

 

Nyt kuulen musiikin alkavan.  Palaan näiden viestien jälkeen.

 

Hei ihmiset.  Alan Watt taas täällä ohjelmassa CTTM, ja käyn läpi, tai leikkaan joidenkin uskomattomien juttujen läpi joita on tapahtunut viimeisten 50 vuoden aikana, kuinka yhteiskunta on muuttunut juuri siten kuin tietyt ihmiset ennustivat.  50 vuotta sitten, satakin vuotta sitten, koska he tunsivat agendan, ja kuten Huxley, Bertrand Russell ja muut ovat sanoneet, he voisivat johtaa ihmisiä aivan mihin suuntaan tahansa tieteellisellä ehdollistamisella, ja sitä me olemme juuri saaneet, tieteellistä ehdollistamista.

 

Yksi suurimmista jutuista jonka he tarvitsivat oli standardisoitu koulutusjärjestelmä jotta kaikki saisivat samanlaisen indoktrinaation, koska opimme ajattelutapamme siitä mitä meille opetetaan.  Me perustamme ajattelumme dataan, ja päädymme johtopäätöksiin, mutta he tiesivät jo silloin että toimimme tietokoneiden lailla.  Tietokoneella on oma kielensä ja se käyttää tietynlaista logiikkaa, prosessia jonka läpi se aina käy, ja me toimimme samalla tavalla, joten kun meille annetaan pieniä paloja tietoa me käytämme sitten omaa järkeämme ja saavumme ennaltamäärättyihin johtopäätöksiin kuten pitikin.  Siten, kun kaikki saavat samat tiedot standardisoidun koulutusjärjestelmän kautta, he päätyvät samoihin virheellisiin johtopäätöksiin, mutta luulevat kaikki olevansa oikeassa koska kaikki muutkin ovat samaa mieltä, ja niin yksinkertaista tämä on.  Tämä ymmärrettiin jo kauan kauan sitten.

 

Tietyissä hiljaisuudessa pidetyissä kouluissa suoritettiin kokeita sata vuotta sitten tietyissä paikoissa Euroopassa, Englanti mukaanlukien, joissa tiedemiehet huomasivat että he voisivat kasvattaa lapset ympäristössä, suljetussa ympäristössä, ja opettaa heille mitä tahansa he halusivatkin, ja ihmiset, lapset kasvaisivat uskoen siihen.  Jos heille opetettiin että maailma on litteä, he uskoisivat sen.  Jos heille sanottaisiin että he tippuisivat maailman reunalta jos menisivät ulos talostaan tai planeetaltaan, he uskoisivat senkin.  Ihmiset saadaan uskomaan mitä tahansa suljetussa tilassa.  Seuraavana osana oli saada koko maailma tähän suljettuun tilaan, ja se tehtiin antamalla kaikille samanlainen koulutus aina lastentarhasta lähtöisin.

 

Bertrand Russell, joka oli yksi suurimmista pelureista joka on julkisesti antanut paljon tietoa tästä, ja joka tietysti kannatti koko juttua.  Hän oli vanha  aristokraatti hyvin vanhasta suvusta Britanniassa.  Hänet kasvatettiin diplomaattiseen palveluun, mutta hänestä tulikin filosofi ja matemaatikko.  Hän ajatteli että matematiikan avulla he voisivat hallita ihmisten mieliä.  On mielenkiintoista että aivosirukin toimii binäärikoodiin perustuen, ja ihmiset pitävät tätä yhteensattumana.  Russell ei keksinyt ajatusta itse.  Hän teki työtä Tavistock Institutessa, muiden suurten instituutioiden muassa, ja heillä on paljon tietoa ihmiskunnasta.

 

Olemme koko planeetan tutkituin laji.  He tiesivät pystyvänsä tekemään tämän asteittain, koska elämämme ovat kirjaimellisesti niin lyhyitä ja säätiöiden ja instituutioiden kautta, jotka kestävät satoja vuosia ja omaavat omat mandaattinsa, he tiesivät pystyvänsä jatkamaan työtään sukupolvien välisesti, ja yleisö joka sitten tänä aikana syntyi ja kuoli ei osaisi koskaan epäillä mitään.  He vain syntyivät ja kuolivat tietämättä koskaan että heidän koko elämänsä, ja kaikki suuret tapahtumat, oli suunniteltu siten.  Otamme kaiken itsestäänselvyytenä.  Luulemme että muotiteollisuus vain yhtäkkiä keksii viimeisimmät vaatteet ja käytämme niitä ja jotenkin ne ovat muka meidän.  Itse asiassa koko juttua promotoidaan tuohon tyyliin.  60-luvulla yhtäkkiä sinisistä farkuista tuli suosittuja, niitä työnsivät rock-tähdet jotka pukeutuivat niihin, ja on ihmeellistä miten matkimme näkemäämme.  Meistä tulee se mitä meille annetaan.

 

Sanotaan että havainnoista tulee todellisuutta, ja mainosteollisuus on ottanut meiltä todellisuuden hallintaansa.  Meitä opetetaan ostamaan tavaroita koska kaikki liittyy fyysiseen maailmaan.  Ostamme tavaroita joiden tarkoitus on tehdä meidät onnellisiksi.  Hampaiden pesusta saa äkillisen orgasmin kun käyttää oikeaa hammastahnaa tai -harjaa ja tietysti tämä kaikki on valhetta.  Kaikki ongelmamme voidaan selvittää vain mielemme sisällä, ei millään mitä saamme ulkopuolelta.  Mainosteollisuus on olemassa muuttaakseen miten näemme asiat, ja tarjotakseen meille placeboja - hyvin kalliita sellaisia.

 

Russell sanoi että he ottaisivat mainosteollisuuden mukaan tähän tehtäväänsä hallita yleisön mieliä, ja aivan niin, he yhdistivät voimansa 40- ja 50-luvuilla, ja tässä me sitten olemme.  Useimmat eivät erota faktaa fiktiosta, ja he tekevät sen tähtäämällä aina kulttuurin seuraavan osaan lastentarhassa.  He tähtäävät lapsiin jotka ovat siellä tänä vuonna ja istuttavat heihin pieniä ajatuksia.  Tätä kutsutaan ennakoivaksi ohjelmoinniksi, heille opetetaan pieniä tarinoita ja ne maustetaan tunteilla.  Mitä pitäisit henkilöstä joka tekee näin?  Mitä ajattelisit hänestä, halveksisitko häntä?  Sitten he saavat lapsen tuntemaan olonsa pahaksi ja syylliseksi.  Kun hän sitten kasvaa 40 vuoden kuluessa, he muuttavat lait ja säännöt, ja ihmiset sopeutuvat niihin nopeasti.  Ennakkoluult ja muut on poistettu aivopesemällä heidät lapsuudesta saakka, ja niin yksinkertaisesti tämä toimii.

 

Teidän olisi kuunneltava Berian puheita, hän oli töissä NKVD'n salaisessa poliisissa 30-luvulla, ja hän piti puheita Cominternille, kansainvälisessä kommunistien kokouksessa, avoimia puheita jotka julkaistiinkin.  Hän puhui, se oli kai vuonna 1933, siitä että kulttuuri voitaisiin päivittää aina seitsemän vuoden välein tieteellisellä indoktrinaatiolla.  Toisin sanoen, nuoriin voitaisiin istuttaa ajatus tiettyjen muutosten mahdollisuudesta jotta kun ne sitten tapahtuisivat heidän elämänsä aikana he pitäisivät niitä luonnollisina.

 

Musiikki on kai nyt alkamassa, ja palaan siis seuraavien viestien jälkeen.

 

Täällä Alan Watt ja ohjelma CTTM.  Puhuin Beriasta, joka oli NKVD'n ajan salaisen poliisin päällikkö Neuvostoliitossa, hän puhui mahdollisuudesta indoktrinoida ja muuttaa kulttuuri ja päivittää sitä aina seitsemän vuoden välein lapsien kautta, heihin voitaisiin istuttaa uusia ajatuksia.  Näin kaikki mitä he kokisivat elämänsä aikana ohjelmoitaisiin heihin varhaisesta iästä lähtien, ja seuraavan vuoden satsi taas opetettaisiin vähän heitä edemmäs ja niin edelleen.  Näin se kirjaimellisesti tehdään, ja lännessä on ollut aivan sama juttu.

 

Meille ei koskaan tule mieleen että käymme täysin saman prosessin läpi kuin Neuvostoliitossakin.  Ihmettelin sitä aina kun olin nuori, koska ajatteli että jos olemme sodassa, kuten meille sanottiin, sodassa jossa tiede ja teknologia voittaisi, parhaan tieteen ja teknologian ja aseistuksen omaava voittaisin, miksi länsimaiden ja Neuvostoliiton tiedemiehet pitivät joka vuosia tapaamisia?  Heidänhän nyt sentään viimeiseksi haluttaisiin tapaavan, muka, kun oli vakoilijoita ja kaikkea muuta.  Koko juttu ei vaikuttanut järkevältä, kunnes tajuaa asian, että tämä ei olekaan oikea sota, molempia osapuolia vain verotetaan.  Toinen puoli käytti pääasiassa lihaksiaan.

 

Ja toinen puoli käytti rahojaan, mutta ihmisiä verotettiin korkean teknologian kehittämiseksi sotatilanteessa, eikä kukaan siten valittanut asiasta.  Se on yksi syy sodille.  Ihmiset eivät valita kun heidän työnsä otetaan heiltä takaisin veroina jotta heidät pidettäisiin turvassa.  He käyttivät rahoja korkean teknologian kehittämiseen, sekä rahoittamaan tieteellisiä instituutioita jotka tutkivat ihmisluontoa ja psykologiaa ja käyttäytymistieteitä.  He jakoivat tietoa molemmin puolin huipputasolla, koska, kuten sanon, sota on todellisuudessa yleisöä vastaan, on aina ollutkin, ja ihmiset eivät vain tiedä sitä.

 

Mielenkiintoista että Skull and Bonesiin liittyvässä elokuvassa, se oli kai Bones, se ensimmäinen, siinä näytettiin sotahuone, ja seinällä lukikin noin.  Siitä tässä on kyse, koska heidän tehtävänään muka on, meille epäpyhille, meille pimeydessä oleville, on valaista meitä, ja jos meitä ei onnistuta valaisemaan, sitten meitä pitää hallita kuin lampaita ja kouluttaa meitä, ja käyttää meitä.  Heille meidän käyttäminen ei ole mikään ongelma.  Sitä varten epäpyhät ovat olemassakin, korkeampien vapaamuurarien mukaan.

 

Nyt puhelimessa on kai Rick Kaliforniasta.  Oletko siellä?

 

R: Hei Alan.  Kiva puhua kanssasi.  Soitan koska mainitsit Kalifornian tulipalot ja halusin soittaa koska asun täällä alueella johon ne ovat vaikuttaneet ja halusin jakaa pari juttua siitä.  Saanko tehdä niin?

 

A: Toki, puhu vain.

 

R: Huomasin että viime viikkojen aikana Blackwateria vastaan on ollut paljon protestiflyereita, sen pysäyttämiseksi, enkä mennyt sinne koska minulla ei ole autoa, mutta tilaisuus oli pienessä kaupungissa nimeltä Potrero.  Sitten kun tulipalot alkoivat, ensimmäinen niistä, se oli Potreron rajalla.  Nauroin ja sanoin ihmisille että on hassua että tulipalo alkoi siellä mihin Blackwaterin piti tulla, se on kai halpa tapa putsata maa-alue, ja kerroin tuosta ihmisille, ja he sanoivat minulle äh, sinä olet vain vainoharhainen.

 

A: Se on pelkkä sattuma vai mitä?  He elävät sattumateorioiden varalla.

 

R: Halusin myös mainita että se on katastrofialueella.  Tuhansia ylemmän luokan ihmisiä evakuoitiin ja monet ihmiset toivat ruokaa ja vaatteita stadionille.  Aivan kuten New Orleansissa, ja Kansalliskaarti oli täällä, ja FEMA, ja myöskin George Bush ja Chertoff tulivat tänne, Homeland Security tuli minun kaupunkiini.  Hassua kuinka tämä kaikki tapahtui vain viikko sen Portlandin huippuharjoituksen jälkeen.

 

A: Joo, toinen sattuma.  Tuomioistuimet pitäisivät tätä kaikkea hyvin mielenkiintoisena.  Kun oletetaan että syylliset eivät koskaan myönnä syyllisyyttään, tuomioistuin tulee johtopäätöksiinsä todisteita harkitsemalla, ja kun kaikki kasaantuu joka kerta vallanpitäjiä vastaan, ja silti me vain mussutamme ruohoa emmekä koskaan edes nosta katsettamme....ihmeellistä kuinka meidät on koulutettu olemaan käyttämättä omaa järkeämme.  Jos jokin kävelee kuin ankka ja vaakkuu kuin ankka, ja jos nämä sattumat aina sattuvat heidän hyväkseen, mitä he sitten haluavatkin, niin tiedämme hemmetin hyvin että he ovat sen takana.

 

R: Halusin myös mainita että uutisissa tietysti sanottiin, he etsivät jotakin jota syyttää asiasta, ja kaikki ehdotukset kuuluivat alempiin luokkiin - ehkä siirtotyöläiset polttivat nuotioita, tai tupakoitsijat heittelivät tumppejaan...ajattelin heti että mitä lakia he mahtavatkaan keksiä näiden tulien vuoksi.

 

A: Mielenkiintoista myös että tri Day vuosia sitten, oltuaan mukana huippukokouksissa sanoi että agendana oli saada kaikki ihmiset muuttamaan rannikkoalueilta pois  Uudessa Maailmanjärjestyksessä ihmisten ei haluta elävän siellä.  He sanoivat käyttävänsä tulia ja polttavansa ihmiset pois sieltä, ja tämä oli luullakseni 60-luvulla.

 

R: Miksi?  En ole kuullut tuosta ennen.  Mielenkiintoista.  Miksi rannikolta?

 

A: Luulen että koska siellä ihmiset voivat hypätä veneisiinsä ja paeta, tai vaikka salakuljettaa jotakin ja selviytyä sillä tavoin.  Luulen että tuo on osasyynä.  He haluavat kaikki ihmiset, ja epäilemättä eräänä päivänä eliitti, kun väestöä on harvennettu, he haluavat työläismehiläiset sisämaahan ja saavat sitten rannikot itselleen jotta voivat käydä rannalla ja pitää hauskaa.

 

R: Selvä.  Kiitos paljon Alan.  Halusin vain kertoa tästä sinulle.  Hyvää päivänjatkoa.

 

A: Kiitos kun soitit.  Tuo on aivan totta.  Asukkaat ovat keränneet addresseja ja toivoneet, he keräsivät nimiä marraskuun vaaleja varten, ilmeisesti paikallisvaaleja varten jotta uusi valtuusto muuttaisi päätöksen, ja sitten yhtäkkiä, viikon sisällä puolet heistä joutuvat pois kodeistaan odottamatta ja Blackwater saa mitä haluaa.  Minua häiritsee eniten - Blackwater on uusi yksityisarmeija, lopulta se on valmis ja siitä tulee maailman armeija.  Okkultistisessa vapaamuurariudessa blackwater (mustavesi) on maanalainen virta, ja Ruusuristiläisetkin käyttivät tuota.  Maanalainen vesi näyttäisi siis mustalta, joten sitä kutsuttiin mustavedeksi, maanalainen virta.  Ja he käyttävät täsmälleen samaa termiä, ja niin edelleen, ja ihmiset vain märehtivät ruokaansa ja hyväksyvät tällaisen palkka-armeijan Kaliforniassa.  Nämä tyypit ovat palkattavia tappajia.  Se heidän ammattinsa on, tappaminen.  Ei leipien jakaminen ja teeskenteleminen että he ovat YK'lta, ja sitäkin tehdään paljon, vaan tappaminen maksusta, ja heillä on vain yksi pomo, se kuka maksaa heidän palkkansa.  Geneven sopimus ei sido heitä, eivätkä muutkaan kansainväliset lait, koska he ovat yksityinen armeija.  He ovat yksityisessä omistuksessa, ja sen pitäisi saada kaikki ihmiset pelkäämään että näin voi tapahtua.

 

Menneinä aikoina Caesarin ympärillä olivat pretorian vartijat - he olivat hänen omat tappajansa.  Se oli hänen yksityinen armeijansa joka seisoi hänen ympärillään kaiken läpi, ja näin täällä alkaa tapahtua samoin.  Tämä tulee tapahtumaan kautta koko maailman, ja yksityisarmeijat tulevat potkimaan meitä ympäriinsä, aivan kuten Tähtien Sodan hyypiöt, ne kasvottomat joita meille näytettiin, joita oli lukemattomia.  He olivat pelkkiä palkattavia ruumiita.  Ne ovat tulossa tänne, ja minusta on mielenkiintoista että USA oli ensimmäinen maa joka oli avoimesti vapaamuurarillinen alusta lähtien, voitaisiin sanoa perustuksesta lähtien, kaikkine symboleineen ja vaakunoineen ja niin edelleen, ja monien perustajaisien puheiden perusteella.  He sanoivat että maa oli rakennettu antiikin Rooman mallin mukaisesti, he tutkivat kaikkia edeltäviä järjestelmiä ja päätyivät roomalaiseen.  Kuka ihmeessä haluaisi matkia Roomaa, joka oli valtakunta, ja eli kaikkien valloittamiensa maiden kustannuksella?  Niin he tekivät.  Se oli fasistinen valtio, ja silti tänne tulee nyt yksityisarmeija - joten pitäisikö tämän yllättää meitä?

 

Yllättävää on se, kuten aina, että useimmat ihmiset eivät ajattele lainkaan.  Heitä asia ei huoleta lainkaan.  En usko että oikein mikään huolettaisi ihmisten enemmistöä, ollakseni rehellinen.  He hyväksyvät kaiken mitä tulee, ja paljon pahempaa on vielä tulossa.  Siitä ei ole epäilystäkään.  Koko Agenda 21'n agenda, YK'n Agenda 21, joka on 21. vuosisadan agenda, on tulossa.  Jos katsotaan vaikka karttaa jonka he tuota varten ovat laatineet, ja kaikki alueet jotka on tarkoitus päästää takaisin luonnon valtaan, ja kaikkea muuta, niin kuinka ollakaan, tuli oli juuri siellä missä Blackwaterin sotatukikiohta on merkattuna.  Katsokaa sitä, ja tämä laadittiin kauan sitten.  Mitään ei tapahdu sattumalta.  Mitään ei tapahdu spontaanisti.  Kaikki mitä tapahtuu suuressa mittakaavassa on suunniteltu juuri siten, ja niin he pitävät maailman hallinnassaan.  Niin maailman suuntaa johdetaan, ja tässä sitä ollaan.  Olemme menossa juuri sinne.

 

100 vuotta sitten he halusivat suuresti harvennetun väestön.  Miten se toteutetaankaan?  Russell ja muut puhuivat ongelmasta auttaa ihmisiä rokotteilla ja tautien tuhoamisella, ja samaan aikaan nousevasta väestöstä.  Koko juttu oli tarkoituksen vastainen, joten hän itse sanoi että paras mitä he voivat toivoa on uusi musta surma, ja Malthus sanoi samaa kauan ennen häntä.  Olen varma että nämä tyypit olivat sukua toisilleen, heidän sukunsa olivat varmastikin naineet toisiaan kautta aikojen, ja heillä oli sama agenda.

 

Katsokaa tämän päivän kuolinmääriä.  Ne ovat nousseet raketin lailla.  Kaikki saavat syövän.  Teollisuus on lähtenyt miltei koko Euroopasta ja savua on vähemmän.  Hiilitulia ei enää polteta kuten ennen, ja silti keuhkosyövät ovat nousseet taivaisiin, vaikka ihmiset polttavat 80 prosenttia vähemmän, kuin mitä koskaan ennen.  Alkakaa jo ajatella.  Meitä tapetaan vähän kerrassaan, ja paras tapa tehdä niin, eliitin näkökulmasta, jotta ihmiset eivät joudu paniikkiin - nuoretkin lääkärit ovat nykyään uutisissa kertomassa, ja heille on opetettu että on aivan luonnollista että puolet ihmisistä saa syövän, tai montakin syöpää, ja kuolevat niihin.  Heille opetetaan että se on normaalia, kun taas 30-40 vuotta sitten lääkäreille opetettiin erilaisista syövistä ja kuinka harvinaisia ne olivat - 1/10 000 tai 1/100 000 jne.  Nyt heille opetetaan päinvastaista.  Heille opetetaan että noin puolet saa syövän ja että niin on aina ollut.  Ne ihmiset pitää aivopestä jotka hoitavat ihmisiä.  Heidän tulee saada kunnon indoktrinaatio.  Siksi heitä kutsutaan tohtoreiksi, doctor, in-doctrination.

 

Tätä on siis tehty.  Se on huono uutinen.  He ovat tappaneet meitä.  Tänään on tuskin ihmistä jolla olisi koko immuunijärjestelmänsä jäljellä.  Olen varma että rokotteet joita saimme nuorina olivat osana agendaa.  Ne auttoivat immuunijärjestelmän tuhoamisessa, joten lopulta jokin yksinkertainenkin levitetty tauti jolle meidän pitäisi olla immuuneja tai ainakin vastustuskykyisiä, tappaisi meidät helposti.

 

Muistan kuinka ensimmäinen nk. bubble boy tuli esille, ensimmäinen täydellisestä allergiasyndroomasta kärsivät poika 60-luvulla, silloin se oli uutta.  Se näytettiin televisiossa, BBC'llä ja niin edelleen, hänen piti elää kupla-kompleksissa jonka ilma suodatettiin ja kaikkea sellaista, koska hän oli allerginen kaikelle.  Niin ei ollu käynyt koskaan ennen.  No mikä vuosien mittaan oli muuttunut?  Rokotteet olivat lisääntyneet ja polio-rokote oli tullut, ja olen varma että polio-rokote on pahin mitä koskaan annettiin, koska nyt on myönnetty että siinä oli mukana yli 100 apina/kädellisvirusta, siitä muuten nimi Simpsons tulee, simians=kädelliset, se on lähinnä sitä.  Ja rokotteissa oli siis eläviä kädellisten viruksia ja simian-40, jolla oli vain yksi tarkoitus.  Niin tiedemiehet sanoivat tutkittuaan sitä.

 

Sen ainoa tarkoitus oli syövän aiheuttaminen, ja kuka tämän rokotteen meille keksikään?  Suuri tri Salk.  Ja minkälainen oli tämän suuren tri Salkin historia?

 

Hän oli monien vuosien ajan huippu-eugeenikko Eugenics Society'ssa, ja hän kirjoitti tarpeesta harventaa väestöä, joten susi oli siis vaihtanut vaatteensa ja hänestä olikin tullut sankari, ja häntä ylistetään yhä tänäkin päivänä.

 

Meidän pitää alkaa ajatella itse, ainakin niiden joilla on kapasiteettia ja kykyä tehdä niin, koska meitä tuhotaan aika nopeasti.  On järkyttävää nähdä kuinka monia rokotteita ja ruiskeita vauvoille annetaan nykyään.  Heihin tähdätään ennen kuin heidän immuunijärjestelmänsä edes toimii, ja siksi ne eivät alakaan toimia kunnolla.  Se on huono uutinen.  Ja miten helppoa sen tekeminen onkaan kun yleisö on koulutettu.  Jälleen kerran, kuten Jacques Ellul sanoi, kaikki viihde on propagandaa, koska tarinan mukana saamme propagandaa.  Siksi suurin osa sarjoista ja elokuvista liittyy etsiviin, asianajajiin, en kutsuisi niitä palveluiksi, mutta lakijärjestelmään, ja myös sairaaloihin.  He ovat nostaneet lääkärit yli-inhimilliseen asemaan jumalien joukkoon, ja he ovat uudet asiantuntijat jotka johtavat elämäämme.  Ihmiset parin sukupolven ajalta uskovat nyt kaiken mitä lääkärit heille sanovat, kuten todella lääkärit itsekin koska ovat saaneet paremman indoktrinaation.

 

Mutta tosiasiat eivät tarvitse tukea.  Kun elämässä tapahtuu jotakin, koska mikään ei muutu/kehity, minä en ainakaan ole nähnyt minkään kehittyvän elämäni aikana, koska mitään ei tapahdu itsestään, kun jotakin tapahtuu yhtäkkiä ihmisruumiille, on se sitten siittiöiden määrän lasku 75%'lla siitä mitä se oli keskivertomiehessä 50-luvulla - niin ei käy itsestään.  Tästä kaikesta on puhuttu.  He ovat julkaisseet tutkimuksensa aina 1900-luvun alusta lähtien, ja vuosisadan keskivaiheilla, ja tänä päivänäkin he julkaisevat pieniä dokumenttejaan väestönharvennuksesta ja mitä heidän olisi tehtävä.  Kuinka ollakaan, jos alkaa ajatella asiaa, niin pitää tajuta että he ovat todella toteuttaneet suunnitelmiaan.

 

Muistan kuinka Kanadassa Quebec-puolueen (?) johtaja sairastui lihaa syövään tautiin muutama vuosi sitten, pieni juttu Toronto Sunissa sattui mainitsemaan siitä, hän kai menetti jalkansa, se oli hra Bouchard.  Lehdessä jutussa oli pieni liite, ja siinä sanottiin että myös Bouchardin vaimolla ja tyttärellä oli mieto version taudin oireista käsivarsissaan.  Ja ajattelin että no mihin rokotteet pistetään?  Käsivarteen, reiteen, tai pakaroihin.  Ja minne Bouchardin tauti iski?  Reiteen, joka myös osoittaa että poliitikot saavat aina rokotteet tulevia tauteja vastaan kauan ennen kuin yleisö kuulee niistä.  Vaikka vastalääkkeet ovatkin olemassa niin yleisö ei saa kuulla niistä.  Siksi lait muutettiin kaikissa länsimaissa siten, kun hra Manning oli Kanadan pääministerinä, kaikki poliitikot ja heidän perheensä saivat takuun täydellisestä hoidosta sotilassairaaloissa kriisien aikana, jonne yleisöllä ei olisi pääsyä.  Heitä ei otettaisi sinne, ja tämä kaikki sopii hyvin yhteen.

 

Kaikissa rokotuserissä on aina toisia vahvempia yksilöitä, ja joku saa aina kyseisen taudin, ja luulen että niin kävi hra Bouchardille.  Olen varma että koko hänen perheensä sai rokotteet, ja siksi hänen vaimonsa ja tyttärensä kärsivät sen oireista käsivarressaan.  Tämäkin on taas vain yksinkertaista etsivän työtä.  Näin asiat selvitetään.  Pitää käyttää oma järkeään - jota tänä päivänä ei ole paljon saatavilla.

 

En kerro hyviä uutisia, enkä myöskään mainosta mitään vastalääkkeitä.  Kerron vain uutiset kuten ne ovat, ja ainakin ne teistä joilla on lapsia voivat ehkä sitten päättää ottavatko lisää rokotteita vai eivät.  Kyse ei ole vain elohopeasta, meillä ei ole mitään käsitystä siitä mitä niissä oikeasti on.  Palaan seuraavien viestien jälkeen.

 

Hei ihmiset.  Alan Watt ohjelmassa CTTM, siistin nyt jutut ennen ohjelman loppua.  Puhun myös demokratiasta, sata vuotta sitten puhuttiin siitä minne demokratia oli menossa, koska sen piti kehittyä, ymmärrättehän.  He puhuvat aina evoluutiosta ja jos he aiheuttavat sen, sitten se on sitä.  Kaikki kehittyy, laboratorioissa ja keskusteluryhmissä, siellä asiat oikeasti kehittyvät.  Keskusteltiin demokratian kehityksestä.  Demokratia, koska se toimii pääasiassa suurten ryhmien perustalla, kuten Jacques Ellul selitti, nämä suuret ryhmät voivat sitten lopulta hallita ja muodostua uudeksi hallitukseksi yleisön ylle, ja jos ei kuulu mihinkään suureen ryhmään, on äänetön, eikä voi sanoa asioihin mitään.  Ja kuinka ollakaan taas, niin on tapahtunut.  Mutta he eivät sanoneet että maailman suurimmat ryhmät olisivat fasististen yhtiöiden ryhmiä, meidän uudet feodaaliherramme joista hra Carroll Quigley puhui.  Hänestä ajatus oli hieno.  Hän oli sen puolesta, ja koska hänen oli CFR'n historioitsija, hän avusti sen toteuttamisessa.  Niin on jo tapahtunut.

 

Meitä johtavat yhtiöiden toimitusjohtajat hallitusten ulkopuolisten ryhmien kaavussa, joita tukevat rahallisesti suuret säätiöt.  Näistä säätiöistä on puhuttu jo parin sadan vuoden ajan vapaamuurarien kirjoissa, joissa he ovat kerskuneet maailman valloittamisesta ja hallitsijoiksi maailman hallitsijoiden yläpuolelle tulemisesta, ottamalla valtaansa rahan ja vallan.  Mutta he eivät maininneet sitä että käyttäisivät tätä nk. demokratiaa, joka on heidän omaksi hyväkseen keksimä järjestelmä, tietäen, että ajan myötä, vähä vähältä, kuten vanhassa laulussa sanotaan, aika on puolellani.  Sukupolvien välisesti, he tulisivat omaamaan ainoan äänen.  Ainoat tarpeeksi kuuluvat äänet jotta hallitukset kuuntelisivat heitä, ja he varmistivat myös sen, koska suurin osa hallituksessa olevista ovat olleet joidenkin yhtiöiden toimitusjohtajina jotka nyt sitten lobbaavat hallituksia.

 

Meitä johtaa fasistinen eliitti, ja mielenkiintoista on, kuten sanoin viime viikolla tai aiemmin tällä viikolla, että Kongressihallissa, jossa presidentit pitävät puheitaan kahden sauvakimpun vieressä, yksi molemmilla puolilla seinällä.  Seinällä kimppu sauvoja jotka peittävät kirveen, se on antiikkinen symboli.  Roomalaiset ottivat sen käyttöön.  Se tuli etruskaaneilta.  Jos yrittää murtaa oksakimppua polvensa yllä, se on hyvin vaikeaa, mutta yksitellen ne katkeavat, joten ajatuksena oli että he seisoisivat yhdessä.  He ovat erittäin tiivis ryhmä.  He puolustavat aina toisiaan.  Brittiläiset kutsuvat sitä rivien tiivistämiseksi, kun joku heidän jäsenistään saadaan kiinni pienten poikien kanssa leikkimisestä tai jotain sellaista.  He tiivistävät rivinsä ja ovat hiljaa, ja puolustavat toisiaan.

 

Tämä fasci on USAn symboli, ja sen alaisuudessa tänä päivänä olemme.  Fasismi elää ja voi hyvin, se ei koskaan kuollutkaan, sitä ei koskaan kukistettu.  Se on aina johtanut järjestelmää, ja se on myös oppinut paljon vastapuoleltaan jonka se loi ja jota se rahoitti alusta lähtien, nimeltä kommunismi.  Suuri laboratorio, jossa he yhdessä keräsivät tietoja ja loivat korkean teknologian laitteita jotka lopulta hallitsisivat elämäämme satelliittien jne kautta.  Kylmästä sodasta kaikki siruteknologia on lähtöisin.  He rynnivät eteenpäin ja ovat teknologiassa 40-50 vuotta edellä, koska heillä on käytössään rajoittamaton rahoitus ja henkilökunta.

 

No, Hamishilta ja itseltäni täältä pohjoisesta Kanadan Ontariosta, tänä sateisena yönä, hyvää yötä ja kulkekoot jumalanne kanssanne.

 

 

 

(Translation from English to Finnish by: Jouni Alhanen)