Alan Watt - Cutting Through the Matrix - 31.10.2007

Flunssarokotteet – Älä Ole Seula, Vaan Vältä Neula

 

Keskustelu Copyright Alan Watt (Paitsi Musiikki, Kirjoista lainauksia ja Kuuntelijoiden kommentteja)

 

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

Hei ihmiset.  Olen Alan Watt ja ohjelmani osoite on cuttingthroughthematrix.com.  Tai ei oikeastaan, koska siellä ovatkin omat esitykseni.  Sekoitin nämä keskenään.  Liian monia matriiseja, ja nyt on lokakuun 31. päivä vuonna 2007.

 

Uudet kuulijat, käykää sivuillani osoitteessa, siis .com sivustolla cuttingthroughthematrix.com, josta saatte ladata paljon vuosien mittaan tekemiäni esityksiä väestönhallinnan historiasta eri keinoin, uskonnosta, psykologiasta, sitä käytetään tietysti tänä päivänä suuresti, massapsykologiaa.  Koulutus on toinen tapa.  Sitä kutsutaan myös indoktrinaatioksi.  Ne voi vaihtaa keskenään.  Voitte myös ladata puheitani kirjoitetussa muodossa ilmaiseksi Euroopan eri kielillä osoitteesta alanwattsentientsentinel.eu.

 

Olemme tulossa lietsonnan aikaan - kun flunssarokotetta lietsotaan ja kun ihmisille sanotaan että heille voi tapahtua kauheuksia jos he eivät ota flunssarokotettaan, ja joissakin paikoissa siitä joutuu maksamaankin.  Toisissa sen taas saa ilmaiseksi, ja hallitukset ovat nyt mukana promotoimassa sitä, vaikkakin joissakin pikaruokaketjuissa ja ruokakaupoissa annetaan ilmainen rokote jokaisen 10 dollarin ostoksia vastaan.  Tietysti, hallitus on kuitenkin erillään bisneksestä, hahhah.  Mutta niin se vain on.  Kyseessä on yhtiö, ja erityisesti se on mukana liiketoiminnassa.  Itse asiassa, hallitus on yksi suurimmista yhtiöistä koko planeetalla.  Katsokaa vain lobbareita jotka ovat eduskuntatalon ympäristössä ja kongressirakennusten ympärillä ja alueilla.  He tekevät työtä suuryrityksille ja heidän poikansa istuvat hallituksessa puhumassa heidän puolestaan, ei meidän puolestamme.

 

Palatakseni flunssarokotteisiin, tässä on artikkeli muiden joukosta jonka luen seuraavan tauon jälkeen, liittyen siihen miten näitä jaetaan.  Näitä kutsutaan lehdistötiedotteiksi.  Nämä tulevat terveysviranomaisilta.  Ne ovat PR-ihmisten kirjoittamia, ja ne annetaan lehdistölle joka sitten jakaa ne meille, ja me luemme niitä emmekä tajua että kukaan journalisti ei ole analysoinut juttua, eikä kukaan lainkaan kriittisesti ajattele henkilö.  Kyseessä on suoranainen mainos, ja monet sanomalehdissä julkaistut raportit ovat itse asiassa lehdistötiedotteita.  Ne ovat suoranaisia mainoksia joita hallitukset ja eri organisaatiot jakavat, jotka tekevät diilejä hallitusten kanssa, ja suuret lääkeyhtiöt ovat suurimpien joukossa.  Niillä on valtavat PR-osastot, ja ne keksivät nämä jutut, jotka sitten toistetaan meitä varten, eikä asialle esitetä mitään vastustavaa näkökantaa.  He kertovat oman versionsa, eikä muuta.

 

Sama hallitus on jopa julkistanut tämän flunssafarssin, toiset Kanadan hallituksen osastot.  Tämä on yksi niistä, ja palaan siihen näiden viestien jälkeen.

 

Hei ihmiset.  Alan Watt ja CTTM taas täällä, käyn läpi tätä vuosittaista flunssatemppua jotka suuri bisnes aina työntää; suuret lääkeyhtiöt yhdessä hallitusten kanssa jotka ovat nyt isoveljiämme.  Ne sanovat meille mitä syödä ja miten ajatella: oikeaa ajattelua, hyvää ajattelua, oikeinajattelua.  He haluavat myös punnita ja mitata meidät, aivan kuten kaikki maanviljelijät tekevät karjalleen, ja meidän on myös muistettava, koska karja on olemassa tarkoitusta varten, ja vain maanviljelijä tuntee tuon tarkoituksen, niin eläimet on pidettävä tyytyväisinä ja rauhallisina.

 

Mutta vuosittain he tekevät nykyään tällaisen täyden hyökkäyksen flunssarokotteen nimissä, ja ne ovatkin isoa bisnestä.  Ilmaisia flunssarokotteita ei ole olemassakaan, koska hallitukset maksavat erotuksen verorahoistamme.  Tässä pieni juttu Victoria News'ista, Kanadan Brittiläisen Kolumbian Vancouverista.  Tämä on lokakuun 19.:sta 2007, tavallinen PR-kirjoitus joka annetaan medialle.

 

Sanotaan...

 

Kaikki ei ole hyvin...

 

Tämän vieressä on raportti, eli hyvä versio, jonka kirjoittajana on Murray Fyfe, tuon alueen johtava terveysviranomainen.  Sen vieressä on tämä pieni kolumni.

 

Sanotaan...

 

Kaikki ei ole hyvin.  Tutkimukset osoittavat...

 

Rakastan sitä kuinka ne osoittavat (eng. ehdottavat).  Sitä kutsutaan tieteeksi mutta ne aina ehdottavat.

 

että flunssarokotteen ottaminen altistaa pienelle riskille saada mahdollisesti vammauttava neurologinen häiriö Giullain-Barre oireyhtymä.  Tutkimus...

 

Ei sanota mikä tutkimus.

 

...joka suoritettiin loka- ja marraskuiden aikana huhtikuun 1. 1992 ja maaliskuun 31. 2004 välillä osoitti että yksi kymmenestä ihmisestä voi saada...

 

Yksi kymmenestä voi saada!

 

...häiriön flunssarokotteen ottamisen jälkeen.  Häiriö voi seurata influenssan ja muiden organismien tulehdusta," sanoi Murray Fyfe...

 

Tietysti he tietävät että siinä on muitakin organismeja koska kyseessä on pistos.  Hän jatkaa sanoen...

 

Vancouver Island Terveysviraston South Islandin pääterveysviranomainen, hra Murray Fyfe.  Oireyhtymä, jossa ruumiin immuunijärjestelmä hyökkää ruumista itseään vastaan...

 

Näin immuunijärjestelmä toimii.  Kun ottaa rokotteen ja koko immuunijärjestelmä alkaa hyökätä ruumista vastaan.  Se etsii jotakin nivelistä ja niin edelleen, ja tuloksena on sitten vammauttava niveltulehdus ja muut oireet ja valtava väsymys.  Yksi kymmenestä, muistakaa.

 

Ensimmäisiin häiriön oireisiin kuuluvat vaihtelevantasoinen heikkous tai kutina jaloissa.  Monissa tapauksissa heikkous ja epänormaalit tuntemukset leviävät käsivarsiin ja ylävartaloon.  Kukaan ei tiedä miksi oireyhtymä iskee joihinkin ihmisiin eikä toisiin, tai mikä sen aiheuttaa.

 

Niin he sanovat.  Otetaanpa tuo uudelleen.

 

Kukaan ei tiedä miksi...

 

Tässä puhuu siis asiantuntija Murray Fyfe, Vancouverin tämän osan johtava terveysviranomainen.

 

...oireyhtymä iskee joihinkin ihmisiin eikä toisiin, eikä sitä mikä sen aiheuttaa.

 

No, hra Murray Fyfe, palataanpa kolumnin alkuun.

 

Tutkimukset osoittavat että flunssarokotteen ottaminen altistaa pienelle riskille saada mahdollisesti vammauttava neurologinen häiriö Giullain-Barre oireyhtymä.

 

Lähetän laskuni jälkikäteen.  Noin sitä pitää.  He vain eivät tajua miksi näin käy flunssarokotuksen jälkeen, joten tämän taudin saanti on mysteeri, ja sellaisen kanssa siis olemme tekemisissä.  Useimmat ihmiset eivät analysoi tietoja joita heille annetaan.  He vain seuraavat niitä, etenkin kun asiantuntijat sanovat heille että näin on, jotka sitten esittelevät viimeisimpiä teorioitaan.  Tiede tällä alimmalla tasolla on täynnä teorioita.  Teoria on jonkun hyvä arvaus, ja meidän teoriamme ovat aivan yhtä hyviä kuin kaikkien muidenkin teoria tai arvaus.  Mutta, Bertrand Russell sanoi kauan sitten koulutamme yleisön olemaan tekemättä mitään ilman asiantuntijan neuvoa, ja valitettavasti, olemme koko ikämme saaneet tuollaista koulutusta.  Olemme jo toinen tai kolmas sukupolvi jonka indoktrinoivat asiantuntijat jotka muuttavat teorioitaan, mutta eivät koskaan agendaa.  He antavat meille ilmaisia flunssarokotteita, ja sitten annetaan lista ihmisistä joiden ainakin pitäisi ottaa ne.

 

Muistakaa, että jos olette YK'n määritelmän mukaisesti hyviä kuluttajia ja tuottajia, olette hyviä kansalaisia.  Kun pääsette eläkkeelle ette ole enää hyviä tuottajia.  Olette pelkkä kuluttaja, ja ehkäpä jopa käyttökelvoton syöjä.

 

Yli 65-vuotiaiden ja heidän hoitajiensa pitäisi ottaa rokote.  Kroonisista sairauksista kärsivät lapset ja aikuiset, sekä muut heidän talouksissaan elävät.

 

Palataanpa eugeniikka-ohjelmaan, lapsiin, ylikansoitukseen, jäkäjäkäjäk, ja ihmisiin joilla on perinnöllisiä ongelmia, joiden genotyyppeihin tähdätään.

 

Kroonisista sairauksista kärsivät lapset ja aikuiset...

 

Siis ne jotka ovat taakkana yhteiskunnalle, heidän pitäisi ottaa flunssarokote.

 

Terveystyöntekijät...

 

He ovat suurimpana ryhmänä joka kärsii sivuvaikutuksista kuten krooninen väsymys ja kaikista muista, koska he saavat enemmän rokotteita kuin kukaan muu.  Sitten tässä jatketaan...

 

Terveet lapset 23 kuukaudesta kuuden vuoden ikään asti.  Vastasyntyneet nollasta aina 23 kuukauden ikään asti.

 

Heidän immuunijärjestelmänsä ei ole edes vielä alkanut toimimaan, ja heidän verenkiertonsa pumpataan täyteen tätä kamaa.  Joo, he sanovat että se on vain lihakseen ja ihon alle, mutta se menee verenkiertoon.  Ensimmäinen juttu mikä lapsille opetetaan on että jos he saavat haavan, niin ensin isä tai äiti ottaa ja pussaa sattunutta kohtaa, mutta sen jälkeen se pestään ensin kuumalla vedellä, ja sitten desinfiointiaineella.  Meille opetetaan että tuo on normaalia, koska kaikenlaiset jutut pääsevät elimistöömme.  Emme halua sinne mitään pahansuopaa, mutta meidät kaikki on koulutettu - koulutettu, kuin eläimet - että jos valkoisessa takissa oleva ihminen pistää meihin jotakin niin se ei haittaa.  Se on poikkeus sääntöön, ja kukaan meistä, mukaan lukien valkotakissa oleva, ei pysty analysoimaana mitä rokotteessa itse asiassa on.  Koko järjestelmä perustuu uskoon.  Kaikki perustuu uskoon, aina kuluttajasta rokotusten antajiin saakka, ja aina laboratorioihin saakka jossa nämä valmistetaan.

 

Ei ole mikään salaisuus että sellaiset ihmiset kuten Bertrand Russell, Aldous Huxley ja Charles Galton Darwin puhuivat siitä, ja myöskin Jacques Ellul puhuu heistä omissa kirjoituksissaan.  He puhuvat siitä että käyttäisivät rokotuksia väestönharvennukseen ja niin edelleen, ja kuinka ollakaan, näitä rokotteita ei ole vielä koskaan työnnetty näin kovasti.

 

Kuten sanoin ennen taukoa, ihmeellisintä tässä on, kaiken lietsonnan ja roskan ja todistamattomien muka tosiasioiden lisäksi, että hallituksen omat osastot ovat todistaneet vääriksi omissa tutkimuksissaan mitä hallitukset toiset osat meille sanovat.  Yleensä joka vuosi keväällä Kanadassa, tehdään sokkotutkimuksia kontrolliryhmille, toinen osa saa rokotteen ja toinen ei, eikä siinä ole mitään eroa kuka flunssan saa, paitsi että rokotteen saavat saavat flunssamaisia oireita ja usein myös keuhko-ongelmia.  Sitten lisäksi on nyt tämä Guillain-Barre oireyhtymä, yksi kymmenestä.  Yksi kymmenestä saa sen, mutta silti he työntävät tätä myrkkyä.

 

Ne jotka asiaa eivät tajua, teidän pitäisi lukea vanhoja kirjoja 1800-luvulta, eugeniikasta ja eugeniikan agendasta, koska se on etenemässä.  Se etenee nopeasti, älkääkä antako isovanhempienne ottaa näitä rokotuksia.  Hallituksen viranomainen soitti minulle noin vuosi sitten.  Hänen äitinsä joutui vuoteenomaksi krooniseen hoitoon, teho-osastolle flunssarokotteen jälkeen, hän sai keuhkokuumeen.  Se on aika tavallista vanhuksille, kun he saavat tämän rokotteen.  Ja koko juttu on todistamaton, sitä ei ole todistettu että rokote estäisi flunssan.  Se on ainoa asia minkä sokkotesteillä voisi todistaa.

 

Meidän on herättävä nopeasti ja tajuttava että meitä on huijattu.  Meitä kaikkia on huijattu.  Sama juttu rokotuksissa olevan elohopean kanssa jota on kaikissa erilaisissa rokotuksissa joita meille annetaan lapsina.  Ne ovat täynnä raskasmetallia elohopeaa.  Se on muka rokotteissa säilöntäaineena.

 

He tiesivät jo 1800-luvulla, kun syfilistä hoidettiin elohopea-rokotteilla mitä se teki, ei vain aivoille vaan myös koko ruumiille.  Se kerääntyy, kuten kaikki raskasmetallit, ja tuhoaa aivon neuroneja.  He huomasivat että se tuhosi niitä nopeammin ryhmissä jotka saivat elohopea-hoitoa syfilikseen, ja ne jotka eivät ottaneet sitä kestivät kauemmin, ja heidän henkiset kykynsä säilyivät vuosikausia sen jälkeen kun elohopea-hoitoa saaneet kuolivat.  Älkää sanoko minulle etteivät he tiedä mitä tekevät.  Meidän on lopetettava näihin luottaminen, ja heidän tekosyihinsä uskominen: he vain sotkevat asiat ja koko juttu on pelkkä erehdys.  Meidän on heitettävä tuo selitys pihalle.  Nämä tyypit eivät tee tällaisia erehdyksiä, etenkään tällaisella mittakaavalla.  Ja sitten ovat kaikki heidän koodinsa ja pikku vitsinsä meidän kustannuksellamme vuosien saatossa, sukupolvien saatossa, pop-musiikista, joka tietysti viittaa isään, rock-musiikkiin, ja Rockefeller Foundation oli yksi ensimmäisistä joka näitä rokotteita työnsi, ja sitten tuli heavy metal -musiikki.  Mistä luulette että raskasmetallissa oli kyse?

 

Silloin asiat menivät aivan hulluksi ja huumeet tulivat ja koko yhteiskunta käännettiin ylösalaisin.  Elohopea on raskasmetalli, ja me olemme saaneet oman annoksemme sitä.  Merkurius on kauppaajien ja palkkasotureiden suojelija.  Miksi noiden kahden ryhmän?  Koska he liikkuvat aina yhdessä, kuten yhä Lähi-Idässä.  Raha menee joukkojen muassa, koska sodan saaliit ovat aina tuottavia ja viettelevät armeijaa hallitsevat.  Merkurius, Mercury, tarkoittaa elohopeaa ja on raskasmetalli.  Olemme kaikki saaneet rokotteemme.  Olemme kaikki saaneet viestin, eng. message.  Kaikki 50-luvulta lähtien syntyneet ovat saaneet viestinsä.  Lisää tästä näiden viestien jälkeen.

 

Hei ihmiset.  Alan Watt taas ohjelmassa CTTM, ja käyn läpi tätä vuosittaista flunssarokotus-farssia, ja mainitsin sen että hallitukset aina, ja ainakin Kanadassa, ja joissakin Euroopan maissa, paljastavat - aina sen jälkeen kun sama hallitus lietsoi juttua koko talven ajan.  He paljastavat tuloksensa keväällä ja se on aina että mitään tuloksia ei pystytty näkemään - joten miksi he jatkavat tätä mainontaa?  Onko kyse vain isosta bisneksestä ja rahasta, vai onko sen takana jotakin muuta?  Muistakaa vanha sanonta jota Bernard Baruch käytti, hän oli yksi monia presidenttejä neuvovista suurmiehistä, yksi maailman suurimmista pankkiireista, hän sanoi kaikelle mitä hallituksessa tapahtuu on hyvä syy, ja sen takana todellinen syy.  Ja näin se on rokotustenkin kanssa.

 

Riskiä ei voi ottaa kun on lukenut heidän historiansa, etenkin maailmanhallitusta suunnitelleiden valtaapitävien ihmisten historiaa, heidän jotka suunnittelivat uuden yhteiskunnan, jotka suunnittelivat uudenlaiset ihmisorjat, jotka kategorioivat kaikki maailman ihmisryhmät eri osiin, kasteihin, luokkiin ja niin edelleen, heidän käyttökelpoisuutensa mukaan järjestelmälle, ja jotka myös puhuivat liikaväestön harventamisesta maailmanlaajuisesti.  Tätä ei voi lukea, ja siitä kuinka he puhuvat väestöjen tappamisesta ilman että päähän ilmaantuu suuri kysymysmerkki.  Kysymysmerkin pitäisi nyt olla päidenne yläpuolella suurena ja räikeänä.

 

Mistä ihmeessä tässä on kyse?  Miksi he työntävät näitä rokotteita näin lujasti kun heidän omien tutkimuksiensa mukaan keväällä he kertovat aina ettei niillä ollut mitään vaikutusta tautiin jonka sen muka piti estää?

 

On aina hyvä syy, ja vähitellen, vähitellen, ajateltamattomissa oleva tapahtuu.  Ajateltamattomissa on se että Luoja, he tekevät meille jotakin todella pahaa tarkoituksellisesti, ja siinä kohtaa useimmat ihmiset lopettavat.  Useimmat eivät mene tuota pidemmälle, koska jos lukee historiaa ja pelästyy todellisuuteen, on uudelleenarvioitava kaikki, aivan kaikki mihin koskaan on uskonut, ja mitä koskaan on oppinut, ja mitä koskaan on tiennyt, eivätkä useimmat halua mennä sinne.  Jotkut voivat päästä sinne asti.  He joutuvat valtavaan masennukseen romahtaessaan väärän lattian läpi jonka he luulivat jalkojeen alla olevan, kunnes löytävät todellisen perustan, ja sitten he joutuvatkin matriisiin jonka he itse näkevät, mutta jota heidän ympärillään olevat eivät näe, ja se on ongelma.  Meidän on alettava käyttää tervettä järkeämme.

 

Muistakaa että ihmiset kuten Arthur Koestler, joka, kuten on julkistettu, teki työtä MI6'lle kirjailijana, kuten monet heistä.  Myös 1984'n kirjoittaja kuului siihen, siis George Orwell.  Monet kirjailijat kuuluivat MI6'een, ja jopa monet USA'n suurista runoilijoista ja kirjoittajista kuuluivat CIA'iin.  Nämä on nyt julkistettua tietoa.  Jotkut heistä tiesivät mitä tekivät.  Toiset, olen varma, eivät tienneet, vaan olivat ideologisempia, mutta olen varma että monet heistä tiesivät mitä tekivät.  Arthuer Koestler omasi yhden suurimmista egoista koko ryhmässä joka työskenteli Brittipuolelle joka teki työtä yhdessä CIA'n kanssa, koska heillä oli yhteinen toimisto Lontoossa.

 

Hän sanoi itse että hän päätyi tekemään töitä YK'lle, etsien tapoja suorittaa väestölle lobotomia, sille osalle aivoja joka antaa eliitille ongelmia, joka saa meidät tappelemaan toisiamme vastaan.  Hän sanoi että se voitaisiin tehdä kemiallisesti, kemikaalien avulla jotka menevät suoraan oikeaan osaan aivoja ja tuhoavat sen, ja se voitaisiin antaa ruiskeena, he yrittivät eri tapoja, tai se voitaisiin vaikka suihkuttaa ilmasta käsin, tai veteen voitaisiin laittaa jotakin, tai ruokaan.  Ja hänen osastonsa teki työtä psykologisen indoktrinaation alalla, mutta hän teki työtä yhdessä ihmisten kanssa jotka tutkivat asian biokemiallista sodankäyntipuolta.  Kirjansa lopussa hän sanoo että ainoa tapa saada aikaan rauha maailmassa, koska eliitin näkökulmasta he ovat lopulliset selviytyjät, he ovat sopivimmat ohjaamaan tätä planeetta maata avaruuden ja tulevaisuuden halki, kun me muut taas olemme romugeenejä ja he väittävät että kaikki ongelmat juontuvat meistä, alhaalta ylöspäin.  Alhaalla ihmiset aina kinastelevat ja tappelevat, eikä meillä ole käytöstapoja.  Meitä ei ole jalostettu, sukumme on huonoa.  Meillä on roskageenejä joten he puhuivat tavoista tuhota meidät.

 

Hei ihmiset.  Minä taas täällä ohjelmassa CTTM.  En tiedä onko John Texasista yhä linjoilla.  Oletko siellä, John?

 

J: Kyllä, hei Alan.

 

A: Hei.

 

J: Minulla olisi kolme nopeaa kysymystä.  Ne tarvitsevat vain kyllä/ei vastauksen.  Kysyn ne nopeasti.

 

A: Kysy vain.

 

J: Ensimmäinen: Onko absoluuttinen totuus vielä synkempi kuin eliitin päämäärä heidän suuren työnsä kanssa?  Numero kaksi: Onko absoluuttisella totuudella mitään tekemistä historian ja/tai teknologian iän tai tason kanssa?  Kolmas ja viimeinen: onko absoluuttisella totuudella mitään tekemistä antiikin mysteerien kanssa?

 

A: Se on synkempi kuin eliitti itsekään tietää.  Siitä ei ole epäilystäkään.  Tässä on kyse yhteiskunnan osasta tai kategoriasta joka on mielenkiintoinen.  Mainitsin eilisillan esityksessäni että jos kerättäisiin kaikki vanhat uskonnolliset kuvaukset demonisesti riivatuista ihmisistä ja sitten tieteelliset kuvaukset psykopaateista heidän toimintamalleineen, ne olisivat käytännössä samanlaiset.  Ne ovat ihmisyyden vastaisia ja epäinhimillisiä, joten huipputasolla tähän todellakin liittyy vielä synkempi puoli.  Ihmiset jotka suunnittelevat sotia ja laskevat kuinka monia miljoonia he tulevat tappamaan ennakolta, ja sitten kättelevät toisiaan ja sopivat että asia on päätetty, näin tulee tapahtumaan - niin huipulla sanotaan, so mote it be, heidän säätiöissään jne, ja sitten he menevät juhliinsa ja unohtavat koko jutun ja pitävät hauskaa.  Tuo ei ole luonnollinen inhimillinen ominaisuus, joten tämän takana on synkempi puoli.

 

Teknologisesti, jos mennään aina Francis Baconin aikaan, silloin alkoi ryntäys tiedettä kohti.  Ruusuristiläiset ja suuret esiin tulleet liikkeet työnsivät tiedettä ja niistä kaikista tuli kokeilijoita, ja Bacon itsekin kuoli tulehdukseen.  Hän sai verenmyrkytyksen koska leikkeli kanaa selvitellessään sen jänteitä piirtääkseen siitä kaavion.  Nämä tyypit olivat lääpällään tieteeseen, ja tämä sama mies, Francis Bacon, kirjoitti the New Atlantiksen, vitsinä vanhan Platonin Atlantiksesta, ja hän puhui Yhdysvalloista.  Hän sanoi että todellisuudessa sitä johtaisi salainen hallitus, mutta ihmiset näkisivät tasavaltaisen demokratian, ja juuri näin asia on.

 

Carroll Quigley sanoi kirjassaan Tragedy & Hope, hän myönsi että 50 vuoden ajan, ja tämä oli siis 60-luvulla, Amerikkaa oli johtanut sivuhallitus, ja tiedämme nyt kenestä on kyse.  Council on Foreign Relations, joka on Royal Institute of International Affairs'in amerikkalainen haara, ja se juontuu aina kuningatar Elisabeth I hovista, jossa jälleen Francis Bacon, John Dee ja heidän pieni klikkinsä keksivät ajatuksen vapaakaupasta, globaalista järjestelmästä ja Brittiläisestä valtakunnasta.  Tämä kaikki sitoutuu yhteen, joten vastaus on kutakuinkin kyllä kaikkiin kohtiisi.

 

Mutta tieteet pidettiin salassa yleisöltä, piilossa heiltä, korkeammat tieteet, ja näin professoreista alaspäin ihmiset kuulevat vain teorioista ja he itsekään eivät tiedä että heidän yläpuolellaan on korkeampia tasoja.  Jotkut itse asiassa kyllä epäilevät sitä, koska jotkut professorit ovat soittaneet minulle ja myöntäneet että ehkä yksi 50'stä professorista valitaan pääsemään käsiksi tiettyihin arkistoihin, eivätkä he voi puhua asiasta kun ovat käyneet siellä.  Nämä ovat korkeampia tieteitä jotka pidetään poissa yleisön silmistä.  Tiedämme että CIA'lla on käytössään korkeampi tieteen taso, korkeamman tason aseita.  He käyttivät jo 50-luvulla laitteita jotka projisoivat ajatuksia ja ääniä ihmisten päähän kaukaa, näkölinjalta, ja nämä laitteet mahtuivat taskuun.  Nick Begich näytti sellaisen CBC'llä ja testasi sitä ohjelman juontajaan, Wendy Mesleyhin, joka sitten kuuli musiikkia päänsä sisällä, ja aivan yhtä hyvin ne olisivat voineet olla sanoja, ja näin ihminen olisi joutunut lukkojen taakse skitsofreenikkona.  Yliopistojen professorit eivät tiedä näistä laitteista, eikä tätä ollut julkistettu ennen kuin Begich näytti sen televisiossa, joka saa minut miettimään miten Nick sai sen käsiinsä, koska näitä ei löydy armeijan varastokaupoista.  Tämä laite käytti myös mikropiirejä.

 

Ja 50-luvulla, ihmiset käyttivät radioita jotka toimivat isoilla putkilla, niissä oli sisällä isoja lasiputkia, ja samaan aikaan he olivat hypänneet transistoreiden ja kaikkien muiden tasojen yli ja käyttivät jo mikropiirejä ja -siruja.  Korkeammat tieteet pidetään aina hiljaisuudessa ja piilossa yleisöltä.  Oliko vielä joku muu kysymys?

 

J: Viimeinen oli kai, onko absoluuttisella totuudella mitään tekemistä antiikin mysteerien kanssa?

 

A: Kyllä.  Se liittyy antiikin mysteereihin, ja myös jumaluuteen.  Tietysti kaikesta on kaksi versiota, ja antiikin mysteereissä on sama juttu, he puhuivat että tarkoituksena oli jumalaksi tuleminen.  Ja faaraoille kirjoitettiin hymnejä, ja he puhuivat pyramidin kiipeämisestä marssiessaan Orionia kohti, joka on heitä kuvaava tähtikuvio.  Orion on metsästäjä, ja faaraon hymnissä sanotaan, minusta on tullut Orion, minä olen Jumala.  Omistan kaiken mikä kävelee, lentää, ryömii tai kaivaa maan sisässä, kaikki on minun, ja tuo on käytännössä sitten jumaluus eliitin näkökulmasta.  Jumala on olento jolla on oikeus päättää ihmisen elämästä ja kuolemasta, ja niin se tänä päivänä onkin.  Ihmiset kirjaimellisesti leikkivät Jumalaa, tietäen sen itse.  He voivat määrätä valtavien armeijoiden valtaavan koko planeetan.  Niin on tapahtumassa.  He myös haluavat pidentää omaa elinikäänsä, ja nk. aika-geeni on murrettu.  He ovat murtaneet sen.  Sen myönsi CBC'llä David Suzuki, joka on geneetikko, ja myös yksi YK'n ja WWF'n isoista pelureista.

 

Hän sanoi että voisimme saada ihmisen elämään 500 vuotiaaksi jo nyt jos haluaisimme, onnettomuudet poissulkien, ja muuta hän ei sanonut.  Tämä sama mies on eugeenikko, ja hän sanoi että pitäisi tappaa, en muista kuinka monta tuhatta ihmistä päivässä jotta planeetta pelastettaisiin.  Joten hän oli itse agendan puolesta.  Kaikki mitä lehdissä meille kerrotaan on väärää tietoa, täysiä valheita, mutta niiden tarkoituksena on pitää meidät pimennossa ja siinä uskossa että kaikki mitä tiedelehdet meille sanovat on viimeisintä mallia.  Meitä opetetaan uskomaan että olemme aallonharjalla.  Ei, siellä emme ole.  Kaikki mitä me saamme on antiikkia, jopa kaikki tiedot.  Selvä?

 

J: Joo.

 

A: Selvä.  Kiitos soitosta.

 

J: Kiitos paljon Alan.  Pidä huoli.

 

A: Nyt Kirk Kaliforniasta.  Oletko siellä, Kirk?

 

K: Kyllä, hyvää iltaa Alan.  Miten voit tänä iltana?

 

A: Ei niin huonosti.

 

K: Hyvä, hyvä.  Halusin puhua vähän mukautumisesta.  Luin kirjaa - koska siitä lähtien kun olen kuunnellut sinua, olen etsinyt käsiini eri kirjoja, ja tämän nimi on an Anatomy of Conformity.  Sen julkaisija on Michiganin yliopisto, ja Ford Foundation rahoitti sen - nämä mahtavat yhteiskuntamme hyväntekijät.  Ja ajattelin jos voisin lukea nopeasti pienen pätkän siitä?

 

A: Toki, lue vain.

 

K: Tässä sanotaan: Jos halutaan tuottaa mukautuvuutta hyvään tai pahaan, kaava on selvä.  Pitää luoda tarve tai tarpeita jotka ovat tärkeitä yksilölle tai ryhmälle.  Tarjota maali joka on näihin tarpeisiin sopiva.  Varmistaa että mukautuminen on ensiarvoisen tärkeää tämän päämäärän saavuttamiseksi, ja että päämäärä on mahdollisimman suuri ja varma.  Palkintoja pitää käyttää aina kun siihen on mahdollisuus.  Toimien kohdetta pitää pyrkiä estämään saamasta hallitsematonta koulutusta.  Pitää valita tilanne joka on kaksiselitteinen.  Tee kaikki mahdollinen varmistaaksesi että yksilö luottaa mahdollisimman vähän omaan tilanteeseensa.  Tee kaikki mahdollinen saadaksesi asettamasi normit näyttämään arvokkaalta ja viehättävältä.  Aseta se alunperin ei liian kauas yksilön tai ryhmän lähtöasemasta, ja siirrä sitä vähitellen kohti käytöstä jonka haluat aikaansaada.  Ole absoluuttisen varma että tiedät mitä haluat, ja että olet valmis maksamaan valtavan hinnan ihmislaadussa, koska on yksilö tai ryhmä siitä tietoinen tai ei, tuloksena on mukautuvaisuus.

 

Minusta tuo vaikutti aika totuudenmukaiselta.

 

A: Siksi he rohkaisevat ryhmiä ja siksi on aina joku puhemies.  Muista, että kaikki kohdat tässä shakkipelissä, tässä globaalissa shakkipelissä jossa olemme, kaikki tehdyt siirrot, näillä tyypeillä on kokonaisia aivoriihejä väittelemässä millainen reaktio yhteiskunnan eri osista ja eri persoonallisuustyypeiltä tulee olemaan.  He alkavat kouluttaa ihmisiä joista sitten tulee johtajia, jo ennen kuin reaktion aiheuttama siirto on tehty, ja he ovat tehneet tätä jo sadan vuoden ajan, ainakin niin pitkälle me voimme sen nähdä.  Arabian Lawrence myöntää omassa kirjassaan Seven Pillars of Wisdom, hänet valittiin yliopistosta, ja häntä rahoitettiin.  Hänet lähetettiin Arabimaihin sanomalehtien omistajaksi, ja he palkkasivat satoja ihmisiä kulkemaan basaareilla kuuntelemassa juoruja, ja josko ihmiset toistivat lukemiaan uutisia, ja miten väittelyt sujuivat.  Täten, jopa keskustelunaiheemme ja asiat joista väittelemme annetaan meille, ja sitten he tulevat ja ohjaavat meidät oikeaan suuntaan.  Sitten joku muu ryhmä aiheuttaa vastareaktion, joku ryhmä joka ei ole asiaan tyytyväinen tai on jäänyt sivuun, ja myös näitä ryhmiä he johtavat.  Konfliktin kautta he pääsevät päätökseen, tai synteesiin, kuten sitä myös kutsutaan, jota ensisijassa halusivatkin.

 

K: Aivan, aika ihmeellistä.  Lawrencehan teki työtä Ronald Storrsin kanssa läheisesti, vai mitä?  Sir Ronald Storrs?

 

A: He tunsivat toisensa.  Kaikki nämä tyypit kuuluvat aristokratiaan.  Lawrence itse kasvatettiin pienessä linnassa.  Se oli iso kartano, mutta linnan muotoinen, ja hänet kasvatettiin lapsuudesta lähtien asemaansa, kuten monet eliitin isoista pelureista, jotka sitten menevät Oxfordiin ja Cambridgeen.  Hän oli yksi 20 oppilaasta jolle opetettiin kaikki aramean kielet, ja lähetettiin sitten sinne rahan kanssa kirjoittamaan propagandaa, joka sitten vaikuttaisi Arabien kulttuuriin, ja saisi eri ryhmät tappelemaan toistensa kanssa.

 

K: Aivan.  Kaikessa, monia erilaisia manipulaation muotoja.

 

A: Niin.

 

K: Tämä kirja on aika peloittava, koska kirjoitus on kylmää ja tieteellisesti laskelmoitua, aivan kuten tuo mitä luin.  Rohkaisen kaikkia jotka haluavat tietoja etsimään mahdollisimman monia kirjoja psykologian ja sosiologian ja ihmiskäyttäytymisen aloilta, koska niissä puhutaan asioista aivan kuin olisimme eläimiä.

 

A: Niin tekevät, ja heillä on ollut paljon aikaa tutkia, ja maailmassa on itse asiassa toistettu tuhansia kokeita, joilla varmistetaan että asia toimii aina samalla tavalla, ja niin aina on.  Kuten Albert Pike sanoi, emme koskaan aloita ennenaikaista vallankumousta.  Useimmat vallankumoukset ovat tämän salaperäisen ryhmän aloittamia.  He aiheuttavat ne, ja useimmat niistä tarkoittivat vain muutoksia yhteiskunnassa, kuten seksuaalinen vallankumous, huumevallankumous, ja kaikki muut sellaiset.  Ne ovat tavallaan verettömiä, mutta muuttavat yhteiskunnan suuntaa, ja ne ovat heidän vallankumouksiaan.  Siksi suurimmat aivoriihet, jotka keksivät globaalin ilmastonlämpenemisen 70-luvulla, julkaisivat sen kirjassaan the First Global Revolution.  He olivat niin ylimielisiä.  Nämä tyypit aiheuttavat oikeat vallankumoukset.  Nämä tyypit voittavat aina.

 

K: Joo, ihme juttu.  Tarkoitan että pitää olla todellakin henkisesti mielenvikainen, kai on oikea sana.  Näille ihmisille ei edes ole kunnon sanaa.  Kai he ovat poikkeava luokka.

 

A: Kyllä, he ovat psykopaatteja.  Ei epäilystäkään etteikö heillä olisi kaikki psykopaattien ominaisuudet.  Heillä ei ole omaatuntoa.  He voivat suunnitella miljoonien ihmisen kuoleman väestönharvennusohjelmissaan, antaa luvan rokotuksille jotka steriloivat nuoret miehet ja niin edelleen, ja aiheuttavat tauteja jotka sitten iskevät miehiin ja naisiin myöhemmin, kuten meille kaikille on tehty.  He menevät kotiin ja nukkuvat hyvin, käyvät juhlissa, ovat sosiaalisia ja kohteliaita, mutta todellisuudessa he ovat psykopaattisia.  Itse asiassa, psykiatriassa, vaikka oireet voidaankin kuvailla, sitä kutsutaan persoonallisuushäiriöksi.  He eivät tiedä mikä sen aiheuttaa, mutta he tietävät suurista eri maissa suoritetuista tutkimuksista, kuten entisen Neuvostoliiton maista, että se on perinnöllinen, etenkin jos psykopaatit lisääntyvät toistensa kanssa.

 

K: Kyllä, uskomatonta että sitä ei luokitella mielisairaudeksi.  Kuten sanoit, se on kai sosiaalinen häiriö.

 

A: Aivan niin.

 

K: Mutta kiitos paljon ajastasi, ja kaikesta mitä teet, ja kirjoista puheen ollen, en ole unohtanut sinua.  Lähetin sinulle shekin viime viikolla ja kehoitan kaikkia auttamaan Alania.  Hän antaa meille niin paljon.  Kiitos oikein paljon, Alan.

 

A: Kiitos soitosta.  Brian New Yorkista, oletko siellä?

 

B: Hei, ajattelin että kaikki eri järjestöt ja veljeskunnat eivät ole vain tapa säilyttää tietoa ja pitää se salassa, vaan myös eräänlaista ohjelmointia.  Todistettu ohjelma joka pitää suuren osan psykopaateista olemaan kääntymättä toisiaan vastaan.

 

A: Kyllä.

 

B: Ja luomalla koko joukon alempia tasoja, antamalla heille omat symbolinsa ja syöttämällä heille yksinkertaisesti roskaa, ja luomalla sitten kokemukset jotka oikeuttavat ne.

 

A: Pike itse käytti halventavia nimiä alemmista vapaamuurareista jotka ovat käyttökelpoisia idiootteja, ja hän sanoi että he ovat samanlaisia kuin epäpyhät.  He luulevat olevansa jotakin, mutta ovat vain käyttökelpoisia idiootteja, ja he eivät pääse käsiksi todellisiin mysteereihin ennen kuin nousevat asteilla.  Kyseessä on siivilöimisprosessi, ja kautta aikojen aristokraattisilla klubeilla on ollut tavat löytää omat ihmisensä ja testata heidät.  Kuka nostetaan ylös, ja he etsivät omanlaisiaan ominaisuuksia.  He haluavat ihmisiä jotka voivat tehdä hirveyksiä, ja jotka eivät sitten kerro siitä kenellekään.  He haluavat ihmisiä jotka tottelevat ylempiään.  Psykopaatteja, koska he ovat sadomasokistisia, he palvovat yläpuolellaan olevia joilla on valtaa, ja halveksivat alempana olevia, joten kun korkean tason vapaamuurariudessa saa käskyn vanhemmalta muurarilta, ihminen on opetettu tottelemaan sitä viiveettä, ja laittamaan kaikki omat varauksensa sivuun.  Niiden ei pidä antaa häiritä.  Pitää totella heti, kyselemättä, ja psykopaatit tekevät niin koska heillä ei ole omaatuntoa, ja he näyttävät näin omaavansa mitä vaaditaan päästäkseen ylöspäin.  Se vapaamuurariuden todellinen tarkoitus on.

 

B: Niin, ja kun tietää tuon, ei pitäisi olla vaikeaa ymmärtää että jalostusohjelmat ovat edistyneet huimasti.

 

A: Kyllä, siivilöimismekanismi on aina olemassa.  Erikoisjoukoillakin on sellainen.  Armeijassa on sellainen, heillä on omat tapansa testata ja löytää ihmiset joihin voidaan luottaa täydellisesti missä tahansa tilanteessa, jotka tottelevat kaikkia komentoja.  He löytävät nämä ihmiset ja he pääsevät tiimeihin jotka esimerkiksi tekevät salamurhia.  He valitsevat ihmiset, testaavat heidät perusteellisesti, kunnes heidän ominaisuutensa on todistettu, ja se on aivan sama juttu kuin näissä järjestöissä, mutta heidän hyväntekeväisyytensä ja hyvien toimiensa takana on aina konnuuksia.  On hankala kuitenkin hyökätä äidin omenapiirasta vastaan.  Palaan seuraavien viestien jälkeen.

 

Hei ihmiset.  Olen Alan Watt, ohjelma on yhä CTTM, ja vielä lisätäkseni tähän siivilöimismekanismiin, ennen seuraavaa soittajaa, minun pitää myös lisätä siihen poliitikot.  He aloittavat aina vapaaehtoisjoukosta, joka on mukana hyväntekeväisyydessä.  Niin he saavat saavutuksia ansioluetteloonsa, auttamalla kaikkia olemassaolevia ryhmiä paikallisalueellaan.  Näin he saavat papukaija-merkkinsä.  He eivät  välitä siitä missä ovat mukana.  Sitten he tutustuvat päällikköön, joka on yksi lajittelijoista.  Hän tutkii heidät kaikki, kaikki tulokkaat tweed-puvuissaan, ketkä ovat tulossa ja jotka ovat työssä liike-elämän alalla.  Hän vie heidät golf-kentälle jos on sen arvoinen, ja siellä kaikki todelliset sopimukset tehdään, ja hän sitten työntää alokkaan ylemmäs tikkailla, ja antaa lisää papukaija-merkkejä.  Ihmiset valitaan noista hyväntekeväisyyksistä ja lautakunnista joihin liittyy.  Niin tikkailla noustaan.

 

Kun on politiikassa, ihminen otetaan heti vanhempien poliitikkojen joukkoon, jotka testaavat hänet, josko alokas hyväksyy pienen korruption, ja pitää suunsa kiinni.  Ja jos eivät, he joutavat ovesta pihalle, tai heidät lavastetaan.  Kanadassa on jo poliitikko joka on kirjoittanut kirjankin tästä.  Hän ei hyväksynyt korruptiota muiden mukana, jotka sitten, nämä psykopaatit, kerääntyivät ja yrittivät hankkiutua hänestä eroon lavastamalla.  Tämä on psykopaattinen järjestelmä.

 

Sanon aina ihmisille että järjestelmä jossa elämme, joka perustuu rahaan, joka aiheuttaa köyhyyden pelkoa.  Köyhyyden pelkoa ei olisi jos rahaa ei olisi ja jos kellään ei olisi rahaa, eläisimme epäilemättä heimoissa, ja luultavasti elämämme olisivat paremmin kuin nyt.  Meidän ei myöskään tarvitsisi tietää kuka Freud on, sillä ei olisi väliä, eikä pommeista, tai atomipommeista, tai mistään muustakaan.  Mutta elämme rahajärjestelmässä joka rohkaisee psykopaatteja pääsemään huipulle.  Tämä on heidän järjestelmänsä.  Meille opetetaan että on häviäjiä ja voittajia, ja ihmiset pelkäävät kuollakseen köyhyyttä, joten ihminen opetetaan raapimaan tiensä huipulle käyttäen viekkauttaan ja oveluuttaan, ja sitten häntä kutsutaan menestyksekkääksi, kuten hra Donald Trump, jota kaikki sitten palvovat.  On päässyt näyttämölle.  On menestynyt, ja psykopaatit eivät voi muuta tehdäkään kuin menestyä tässä järjestelmässä.

 

Nyt puhelimassa on kai John Floridasta.  Oletko siellä, John?

 

J: Kyllä olen.

 

A: Puhu vain.

 

J: Puhun täältä etelä-Floridasta, meillä on täällä Donald Trump enkä pidä siitä lainkaan, mutta tämä on noin 40-45 vuotta sitten, Fidel Castro, ja käymme kauppaa Kiinan kanssa, mutta miksi - tämä on ollut agenda ja yksi aikaisemmista soittajistasi puhui tästä, ja sinäkin puhuit.  Miksi emme käy kauppaa Kuuban kanssa?  Olen amerikkalainen, olen irlantilainen.  Miksi emme tee sitä?  Käymme kauppaa kaikkien muiden kanssa, mutta miksi ei Kuuban?

 

A: Kuuba on jätetty rauhaan.  CIA myöntää laittaneensa Castron asemaansa vallankumouksen kanssa, ja kun hän pääsi sinne, voi voi, he huomasivatkin että hän oli kommunisti!  Suuri yllätys, eikö niin?  Castrolla on yhteyksiä Oxfordin yliopistoon ja hän on Rhodes stipendiaatti, ja Kanadan pääministerinä oli mies joka oli ollut Kanadan Nuorten Kommunistipuolueen johtaja, ennen pääministeriksi tuloa - Pierre Trudeau.  Hän johti Moskovan delegaattia vuonna 1952 Kanadan Nuorten kommunistipuolueen puolesta.  Kaikki journalistit tiesivät sen mutta olivat asiasta hiljaa, ja kun hän sitten oli ehdolla, hänen yksi parhaista ystävistään oli Fidel Castro.  Koko juttu on järjestetty.  He luovat aina pohjois-Irlantimaisen tilanteen suuren pelurin lähelle, ja niin tässäkin on tehty.  Se pitää asiat liikkeessä.  He voivat sotia kun haluavat, tai ainakin pitää sodan uhkaa yllä.  On aina oltava joku jonka voidaan sanoa olevan tuolla noin.  Ja enempää en tällä kertaa asiasta voikaan sanoa.

 

Hamishilta ja itseltäni, hyvää yötä ja kulkekoot jumalanne kanssanne.

 

 

 

(Translation from English to Finnish by: Jouni Alhanen)