ALAN   WATT

 

a “Sweet Liberty” (Édes Szabadság) rádióban

Jackie Patru műsorvezetővel

 

2004 Augusztus 24

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

Jackie:  Jóestét hölgyeim és uraim.  Köszönjük hogy bekapcsolódtak a műsorunkba az Édes Szabadság rádión.  Ma kedd,  2004 augusztus 24-e van.  Örülök hogy velünk vannak ma este.  Keves barátaim, ma este egy vendégünk van, és azt hiszem, hogy akik régóta hallgatják műsorunkat, azok örülni fognak, ha megtudják, hogy ki a mai vendégünk. Akik új hallgatók, azok is többször hallottak engem említeni a nevét.

 

Előszöris, a lelki üzenetünket akarom közölni.  Ezt kétszer teszem meg, és ez az Új-Testamentumban van, ez titott üzenetnek számít, és Jézusnak tulajdonítják ezeket a szavakat. Az első üzenet itt a Lukács Evangéliuma nyolcas fejezet tizenhatodik bekezdéséből van:

 

          “Ha valaki egyszer meggyujtott egy gyertyát, azt nem fedi le egy edényyel, vagy nem teszi az ágy alá; hanem gyertyatartóba teszi, hogy akik belépnek, azok láthassák a világosságot.  Mert semmi sem marad titok, amit [végülis]  nem tesznek közzé; sem semmit nem lehet elrejteni olyat, ami ki nem derulne és koztudottá ne válna.  Figyelj hát arra hogy értsd amit hallasz; mert akinek van [esze, tudása, emelkedett szpiritje], annak még többje lesz, és akinek nincs [esze, tudása, szpiritje] attól meg azt is elveszik, amiről azt hiszi, hogy van neki.”

 

Most pedig tovább megyek a Mátyás Evangéliuma ötödik fejezetére, ahol őt idézik, amint igencsak ugyanezt mondja, csak egy kissé másként fogalmazva:

 

          “Ti vagytok a világ fényességei.  Egy várost, amit a hegyre tettek, azt nem lehet elrejteni, és az emberek sem azért gyújtanak gyertyát, hogy véka alá tegyék, hanem gyertyatartóba; és az fényt ad azoknak, akik a házban vannak.  Vessétek ezért a ti világosságotokat az emberekre, hogy azok láthassák a ti jó cselekedeteiteket, és dicsérjék az Atyát fenn a mennyben.” 

 

És Jézus azt mondta nekünk, hogy az Isten Országa mibennünk van, nem így van, emberek?  Én ezt nagyon komolyan veszem, és szó szerint veszem.

 

A vendégünk ma Alan Watt úr Kanadából, és újra üdvözlöm őt az Édes Szabadság rádióban.

 

Alan:  Örömömre szolgál itt lenni.

 

Jackie:  Az a nehany beszelgetesunk amit korabban folytattunk, mielott most ujra kapcsolatba leptunk volna, mint mindig, nemcsak élvezetesek voltak, hanem mindig fontos jelentést hordoztak. Nagyra értékelem, hogy maga ismét velunk van.  Hadd kerdezzek valamit: Amikor Lukacstol beolvastam ezt a bekezdest, hogy “nincs olyan titok, ami  elobb-utobb nyilvánossá nem válik, sem semmit nem lehet úgy elrejteni, hogy az ki ne derüljön és köztudottá ne váljon,” es azutan azt mondja, hogy “vigyázzatok azért, hogy hogyan hallgatjátok a dolgokat, mert akinek van, annak még több adatik; és akinek nincs, attól még azt is elveszik, amije látszólag van.”  Érti maga ezt?  Segitene-e maga nekem ezt értelmezni?

 

Alan:  Azt hiszem, az embereknek meg kell érteniük, hogy minden vallás az ősi  misztériumok vallásába van beburkolva; es hogy, ha valaki “szpiritet nyert,” mint ők mondják, akkor annak még több adatik; de ha valaki nem érte el a szpirit állapotát, akkor meg  a[z emberi]  lelket is elveszik tőle.

 

Jackie:  Amikor maga azt mondja, hogy “elérték a szpiritualitás állapotát,” azt érti maga ezen, hogy elérték a lelki éberség, a szpirituális tudatosság állapotát?

 

Alan:  Ez részét képezi a dolognak. 

 

Jackie:  Én azt találtam, hogy ahol ő azt mondja, hogy “ne azoktól félj, akik a testet megölik, de a lelket nem; de félj azoktól, akik meg tudják –

 

Alan:  -- ölni a testet és a lelket is.”

 

Jackie:  Amikor ezt olvastam, ez valóban igen ijesztő volt, mert azelőtt még csak fel sem merult az agyamban, hogy egy személy elveszitheti a lelkét.  A csata, ami az  évszazadok során folyt, nemcsak a világ feletti uralomért folyt, nemcsak a fizikai rész feletti uralomért, hanem az eszünk minden vonatkozása feletti uralomért is, az egész lelkünk feletti uralomért.

 

Alan:  A regi vallasban – es ez a kulcs ehhez az egesz dologhoz – a regi misztikus vallasban, ami mar akkor is letezett, meg mielott az osszes tobbi vallasok, amiket ma ismerunk, leteztek volna, az a szemely, aki eleg nagy akarassal keres a lelkevel, ha eleg erosen keres, akkor eleri a szpirit allapotat.  A szpirit velunk szuletett, ezt hittek; es igy, ha valaki eljutott a tudashoz, akkor a szpirit kozelebb kerult hozza, es a ketto egyesult; es ezt hivtak a “teljes eletnek,” amikor az embernek van teste, lelke es szpiritje, egyben. Ez volt az elso szentharomsag.  Azok, akik atvettek a [tarsadalmi] rendszer iranyitasat es elferditettek mindent es megvaltoztattak mindent, azoknak a celja az volt, hogy megtagadjak az emberektol a lehetoseget annak, hogy lenyegeben szpiritet nyerjenek, es hogy ezaltal zombik, vagyis jó dolgozo méáhek legyenek.

 

Jackie:  Ahol ez a dolog nekem nem tisztan érthető, az az, hogy ez nekem eszembe sem jutott – hogy mindegyikunk ebben a fizikai formaban valojaban egy szpiritualis természet, amely a fizikai formába életet lehel es azt mozgatja – es nem tudok elkepzelni egy embert sem anelkul, hogy benne ne legyen az a szpiritualis lény, a Teremtő.

 

Alan:  Hat nezze, epp ez volt az a bizonyos titka [misztériuma] a léleknek es a szpiritnek.  A lélek volt a mozgato erő, amely életet adott es ami arra késztette az embert hogy az igazsagot keresse; es igy az eletnek egy utazasnak kellett lenni, amely soran az ember mindig keresi a vegso [legmagasabb szintu] igazsagot; es amikor az emberek elernek egy bizonyos kort, akkor a gondolatok olyan kristalytisztan jonnek nekik, ahogyan azelott nem, es ez volt a szpirit eleresenek az allapota.  Ez bele van csomagolva meg a Kereszteny verzioba is,  amikor megkapjak a Szent Lelket. Ez ugyanaz a dolog.  A Szent Lelket, es igy ez volt, hogy ugy mondjam, a beteljesules.  Mindekinek megvan az a kepessege, hogy a Teremtonek ezzel a reszevel kommunikaljon.  Azonban, akik a vilagot uraljak, es akik mindent eltorzitottak es vallásokat adták nekunk, azok megprobálták osszezúzni azt a képességunket, hogy megtaláljuk a saját utunkat ahhoz a szpirithez.  Hát erről van itt szo.

 

Jackie: Masszoval, a vallasok amiket nekunk adtak, azok valojaban egyfajta kulonallosagot hirdetnek, egyfajta specialis jelleget. Tudom hogy sok ember Palt idezi, amikor azt mondta, hogy csak kegy altal jutsz el oda, es a sajat jo cselekedeteid nem szamitanak semmit,  es azutan, a tiltott tanitasban, amit Jezusnak tulajdonitanak, o azt mondta, hogy hadd dicsoitsek az Atyat a te munkaid.  Semmi olyasmi, hogy azaltal a mennybe jutsz,  mert valojaban a menny – ha az Isten Orszaga mibennunk van, akkor az az egesz, az  ott van.  Igy hat ez nem olyan mint elmenni valami helyre?

 

Alan:  Hat ez az, es ugyanakkor, nem is az; mert az egesz eleted megvaltozik, amint keresztul megy az eleted utjan.  Akarmerre mesz, mindig magaddal hozod magadat; es a problemanak reszet kepezi, hogy le kell vetni a regit, hogy elerjuk az ujat.  A szpirit elerese, az egy vagy.  Ezek azt szoktak mondani, hogy ez a lelki szeretet a szpirit irant.  A lelki szeretet kepezte a hajtoerot ehhez; es akkor tobb dolog vilagosodott meg a szamodra – nem a teljes felvilagosulas, mert ebben a vilagban azt nem erheted el. A vilag egy bizonyos mertekik szennyezett, de az sokkal-sokkal kozelebb vitt teged ehhez, es az eleted utja valojaban egy felkeszules volt arra, ami azutan tortent; es persze, eben a tarsadalomban amink ma van, ezek [a miszticista uralkodo elit] osszetorte minden remenyunket erre.  Ezek arra vettek ra minket, hogy tisztan csak az anyagiakra gondoljunk, es a tudosok, lenyegeben, es a szakertok, mondhatnank, atvettek a termeszetes vallasokat. Most itt van nekunk a tudomanyos elitista vallas az o sajat celkituzesevel, amit ugy neveznek, hogy  “A Szabadkomuvesseg Nagy Muve,” ami be fogja fejezni [tokeletesiteni] mindazt, ami oszerintuk meg tokeletlen maradt; es ezen a vilagot ertik, es benne mindent, beleertve minket magunkat is.

 

Jackie:  Vagyishat, amikor a Teremto teremtett, o nem vegzett eleg jo munkat?

 

Alan:  Hat ezeknek a fickoknak, a teremtes nem volt eleg jo. Nezze, ha egyszer valaki kilep az Edenbol, ami masszoval a paradicsom, akkor az a Termeszet.  Ha egyszer valakik kilepett, es elkezd szerszamokat csinalni, meg ugynevezett “tokeletesiteseket,” akkor az ember mar uton van a tudomanyok fele; es a tudomany egyenesen es visszavonhatatlanul vezet vegul a felejteshez, mert az embenek nem lehet egyszerre tudomanya is meg szabad akarata is, mert a ketto nem megy egyutt.  Az osregi tudosok, vagy akar nevezzuk oket papoknak, pl. Babilonban, hat ezeknek sok tudasa volt lenyegeben a tudomanyos vilagrol, amit beleagyaztak vallasos terminologiaba.  Ezek azt is mondtak, hogy a termeszet megertesen keresztul, amin azt ertettek, hogy lebontjak a termeszetet az alkoto elemeire, es azutan manipulalnak azokkal, akkor ok ujra is termthetik az embert es javithatnak rajta; es ez a szerepuk azota sem valtozott.  Ezert van, hogy miert vagyunk ma egy egyiranyu utcaban a massziv genetikai manipulacio fele, aholis az elitnek fizikai halhatatlansaga lesz.  Erre hajtanak ra ezek, es a tobbi emberbol lenyegeben konkret celokra kialakitott klonok lesznek, es ezt dokumentaltak is.  Ez mar nem csak talalgatas. Sok tudomanyos lap van kiadva epp most is minderrol, ugyhogy van egy celjuk, es ezt mind tudomanyon keresztul csinaljak, es az anyag manipulalasaval.

 

 Jackie:  Amikor maga azt mondta, hogy amikor elhagytuk az Edent, es elkezdtunk szerszamokat csinalni, akkor en megprobaltam elkepzelni magam elott, hogy kerteszkedek egy asoval, vagy…erti ugye, mit akarok mondani?  De alapjaban veve, az Edenben akkor, ami a paradicsom lett volna, akkor nekunk nem kellet kerrteszkednunk, mert ott minden volt?

 

Alan:  Igen.  Eden egy alegoria a tokeletes termeszetre, de az ember nem volt ezzel megelegegve.  Ha egyszer valaki elindul a felfedezes utjan, vagy a tudomany utjan, es  reszeire lebontja a termeszet titkait, akkor mar egy soha vissza nem fordulo utra lepett ahhoz, hogy egy elit vegul uralkodjon mindenkin a planetan, es hogy megvaltoztassa az eletet magat is, es ez az egesz benne van a konyvekben.  Ezek tenyleg celra szabott embertipusokat akarnak, hogy azok az elitet szolgaljak, meghozza a kozeljovoben.  Feladatra szabott klonokat, alapjaban, hogy ezeket az eliteket szolgaljak a nagyon kozeli jovoben, es ez jol dokumentalva van az osszes tudomanyos ujsagokban.

 

Jackie:  Gondolja maga, hogy ezt csinaltak mar a multban is?

 

Alan:  En azt hiszem, igen.  Tudjuk, peldaul, hogy az oltasi programokat sohasem azert adtak, hogy segitsenek az embereken.  Azokat azert adtak, hogy szo szerint megcsonkitsak az emberek agyat, amint keresztul mentunk a massziv atalakulasokon, es ezek bekes es eleg ostoba allapotban tartottak minket vegesvegig ezen atalakulasok soran.  Egy elbutitott tarsadalmat konnyebb manipulalni.

 

Gloria betelefonalo radiohallgato):  Van egy par kerdesem a vendegehez.  En most kereszteny vagyok, es ismerek egy reszt, ahol Jezus azt mondja, hogy senki sem juthat el az Atyahoz-Teremtohoz, csak rajtam keresztul, igy hat ezert vagyok en most kereszteny.  Azelott – es tudom hogy ez orultul hangzik – en egy korabbi elragadott [uridegenek altal?] voltam, isten a tanum.  Voltak tapasztalataim UFO-kkal, lattam oket, olyan sok mindenen mentem keresztul az elmult ot evben.  De ez mindegy; szoval, amikor most kereszteny lettem, akkor mindez eltunt.  Hat ezert vagyok most kereszteny: szuksegem volt erre a vedelemre. Azt akartam kerdezni, hogy hol vannak most az UFO-k es azok a lathatatlan erok ott kint valahol, hol illenek ezek bele a maga Uj Kor filozofiajaba?  Mi a helyzet a kommuista birosagokon, amelyek Kanadaban uralkodnak?  Kanada olyan mocskosnak, lezullottnek es gonosznak tunik, ahol mindenutt csak a gonosz van, es Amerikaban is.  Mi a maga velemenye ma a zsidokrol, a Kazar zsidokrol, akik szo szerint poklot krealnak mindenutt, es mi a valasza a mi szamunkra, az emberek szamara, akik tudni szeretnenek valamit az Uj Korrol, a maga Uj Kor filozofiajarol?

 

Jackie:  Hu a mindenit, ez aztan egy nagy falat, mit gondol, Alan?

 

Alan:  Ez csak a szokasos.

 

Jackie:  Hogyan tud maga valaszolni eloszor is, az Uj Kor dologra?  En olvastam a Templomos Lovagokrol, es a konyv vege fele elkezdtek beszelni az Uj Korrol, es a szamomra ez ugyt tunt, hogy az egy fordulat, de ezek ismerik ezt, es atveszik a konrolljat, es ezek iranytottak es vezettek azt.

 

Alan:  Hat igen, ez igy van.

 

Jackie:  Amit az emberek gyakran ugy hivnak, hogy Uj Kor, az az, ahol az igazsag el van rejtve a hazugsagok kozott.

 

Alan:  Mindig.  Amikor felfedik az igazsagot, amit elrejtettek a kozonseg elol, akkor ez mindig a vezetoknek adatik, akik a csordat terelo pasztorok, es ezek vezettek minket azon az uton, amelyen oda vezetnek minket ahova ok akarjak – ez mindig igy van.  Es az Uj Kor folytonosan ujabba valik.  Jesus kezdte el az Uj Testamentummal.  Az egy Uj Kor volt.  Az O-Testamentum volt a Regi Kor.  Jesus uralkodasanak a Hal jegyeben, a hal koraban kellett lenni.  Most az Akvariuszba, vagyis a Vizontobe megyunk.  Azonban, ez ismet csak egy menetrendje a rejtett elitnek, akik az eloadast rendezik es iranyitjak.

 

Jackie:  Masszoval, ahogy en kiveszem, korulbelul minden parezer evben egy “Uj Korba” megyunk bele.

 

Alan:  Igy van.

 

Jackie:  Hogy valaszol maga Glorianak az o “Uj Kor Filozofiajaval”  kapcsolatos kerdesere?

 

Alan:  Ha egyszer valaki vitte valamire, es csatlakozik egy csoporthoz, amelynek egy eloregyartott formulaja van, barmi, ami kivul esik azon a csoporton, az hirtelen egy ellensegnek szamit, beleertve minden egyent az o filozofiajaval, igy engem nem aggaszt, hogy ez a holgy azt mondja, hogy “a maga Uj Kora,” mert az nem az enyem ugy sem.  Es ami azt illeti, hogy Kanada kommunista, en szerintem ez a hogy New Yorkbol telefonalt, nem?  Nos, en azt hiszem, ez mindent megmond; nem titok, hogy a kommunizmust New Yorkbol finansziroztak es iranyitottak, vegig amig csak letezett

 

A holgynek igy el kellene gondolkoznia azon, hogy milyen “Empire State” [Birodalmi Allam]-rol is beszelnek.

 

Nos, milyen birodalomrol beszelnek? 

 

Jackie:  Kommunistak Kanadaban, barki is iranyitja ezt a vilagot, vagyis, bizonnyal ugy tunik hogy ez igy van; hat a kommunizmust is ezek a lenyek krealtak.  A kapitalizmust es ezek a lenyek hoztak letre; minden “izmust” on csinaltak.  Oke, most terjunk vissza a kijelenteshez: “senki sem jon az atyahoz, csak altalam.”

 

Alan:  Nos, Jezus ezzel mindent megmondott.  Azt mondta a kovetoinek, hogy “En bennetek vagyok, ti bennem vagytok, es mivel az atya bennem van, o bennetek is ott van.” 

 

Jackie:  Es “senki sem jon az atyahoz, csak altalam.”  Az en “ertelmezesem” szerint ez ugy hangzik, mintha azt mondana, hogy “figyeljetek ram, figyeljetek arra, amit en mondok nektek.”

 

Alan:  Ez nagyon fontos, mert, ismet, mi itt rameredunk egy kulonos szemelyre, pedig ez lenyegeben egyben az utat is jelenti.  A felvilagosulashoz az ut csak abban az egy iranyban mehet, es csak abban az egy iranyban, es ez ezt jelenti.

 

Jackie:  Az o uzenete, amit o hozott; ez mindig ezt jelentette nekem.

 

Alan:  Nem lehet semmi mas uton menni.  Masszoval, az ember akarhogy is leter az utrol, barmilyen mas iranyba megy, ha ok ujra talakoznanak ugyanazon a szinpadon, akkor ujra vissza kellene jonniuk arra az egy utra, ami ugyanaz.

 

Jackie:  A tobbe-kevesbe kitaposott utra.

 

Alan:  Az “igazsag” amit ma mondanak nekunk, az nem mas, mint akarkinak a sajat velemenye.

 

Jackie:  Az  Igazsag a Black’s Law Dictionary-ben [Black Torvenyes Kifejezesek Szotaraban] – valojaban egy azon definiciok kozul, hogy az igazsag, az kovetkezetes gondolati osszefugges onmagan belul; ha eleg sokaig es kemenyen gondolkodunk es egyre csak mondogatjuk ezt, hogy ez az igazsag, akkor az igazsag lehet akarmi.

 

Alan:  Amikor Pilatus a fopap megkerdezte Jezust, hogy “Mi az igazsag?”  Azonban, ami a kommunizmust illeti, az mind ocskasag, mert az csak egyszeru dialektika, ami konfliktust okoz, ami gyorsabb valtozast hoz, es ezt ugyanaz a banda szervezte meg, amely mindkettot letrehozta.  Caroll Quigley minezt elmondta.  O azt mondta, hogy tarsadalmi teren tobbet lehet elerni ot ev haboruban mint otven ev bekeben; igy hat, ha megertjuk a termeszet torvenyeit, ami egyfele  Yin es Yang cucc, hogy mindkettot hasznalva az ember valojaban iranyithatja a planetank menetet, es felgyorsithatja a folyamatot.  Ebben hisznek ezek, es ezek tenyleg igy is csinaljak.  Ezek menetrendek szerint elnek.

 

Jackie:  Gloria egy kisse provokativnak tunt a kerdeseivel; o felreertette amit maga mondott.  O mar azelott is betelefonalt.  Azt hiszem, hogy o lenyegeben felreertette azt, amirol maga beszelt, az nem egy “hiedelmi” rendszer volt, hanem az, amit azok hittek, es hogy hogyan dolgoztak ezek abban a hitben, abban a szisztemaban.

 

Alan:  Mi itt olyan emberekkel allunk szemben, akiknek megvan a maguk titkos belso vallasa. Albert Pike, az a magas szintu Szabadkomuves mondta mindezt, vagyis azt, hogy minden egyhaz – o nem mondta, hogy egyes egyhazak, hanem azt, hogy minden egyhaz, minden vallas tartalmaz egy egzoterikus (alacsony szintu, meseszeru, beavatatlanoknak szant) reszt a kozonseg tobbsege, a tomegek szamara, es egy ezoterikus (beavatottaknak szant) reszt maga az elit szamara.

 

Jackie:  Ezoterikus jelentes, vagyis egy belso [rejtett] jelentes; es egzoterikus, ami azt jelenti, hogy kulso, konnyen ertheto hetkoznapi jelentes.

 

Alan:   Ugyanez van a Szabadkomuvessegben is.  O azt mondta, hogy a Szabadkomuvessegben is van egy kulso csoport, amely elol a dolgok egyfajta ertelemben el vannak fedve, es van benne egy belso elit, a sajat [titkos] celprogramjaval.

 

Jackie:  Igen, es o azt mondta, hogy a kulso udvar [a templome] – o ugy nevezte, hogy a kulso udvarok, az ezoterikus, alacsonyabb fokozatok, hogy ezek azt hiszik, hogy ok ertik a dolgokat, es az a szandek, hogy ezek azt higgyek, hogy ok ertik hogy mi is folyik valojaban; de kozben ezek nem szamitanak tobbnek, mint egy ablakon a fuggony.

 

Alan:  Igen.  Valojaban o azt mondta, hogy “ezek nem tudnak tobbet, mint a nagykozonseg.”  Amit ezek tudnak, az, hogy csak segitsetek egymast hogy meg nem erdemelt kedvezmenyeket kapjatok a munkatokkal kapcsolatban, es igy tovabb.

 

Jackie:  A Jegyzokonyvekben ezek ezt “kiallitasi szabadkomuvessegnek” hivjak, es hogy azok a “gojok” akiket ez odavonz, azok benne akarnak lenni, hogy port hintsenek a testvereik szemebe.

 

Alan:  Ezt meg tudjak tenni, mert meg nem erdemelt elonyoket kapnak a munkaban, fizetesemeleseket, es megkerulhetik a burokratikus irodakat, stb, es egy csomo dolgot elintezhetnek, amikert masoknak nagy penzeket kellene fizetni, hogy megkapjak.  Igen, ezek egy csomo elonyt kapnak, es igy ez vonzza a nagyon primitiv, onzo embertipusokat.

 

Jackie:  -- A materialista tipusu embereket.  Gloria azt kerte, hogy maga szoljon az UFO helyzetrol, es hogy ez hogyan illik bele ezekbe az osszes dolgokba.

 

Alan:  Az UFO dolog – hat itt van egy rejtveny, mert vannak tudomanyaink a foldon, amik messze elotte vannak annak, mint amit nekunk elmondanak.  Ki tudja, milyen regen votak ezek itt, az o fizikai tudomanyaikkal?  Mastreszt viszont, tul sok embert latogattak meg ezek a “lenyek.”  En nem talalkoztam egy emberrel sem, akit meglatogattak volna, vagy hogy barmi fontosat adtak volna nekik.  Ezek a talakozasbol nem jottek ki egy fikarcnyival sem okosabban, ertelmesebben, mint azelott voltak.

 

Jackie:  Marmint, hogy az “elragadottak?” [akiket az ur-idegenek allitolag  elraboltak]

 

Alan:  Mar megint az “elragadottak”…hat en szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy mennyi ember van, aki azt allitja, hogy ot elraboltak.  Voltak tanulmanyok errol, es azt talaltak, hogy hipnozis alatt a kiserleti csoportokban – akik kozul egy paran azt allitjak, hogy oket elraboltak, es a nagykozonseg kozott is, akikben egyaltalan felmerult a gondolat – azt talaltak, hogy ugyanazokkal a hipnotizorokkel ugyanazon szamu ember allitotta, hogy ok talalkoztak [ur-idegenekkel], mint amennyien semmi ilyenre nem emlekeztek, ugyhogy itt is valamifele szugeralas volt.

 

Jackie:  En mindig azt hittem, hogy van valamifele formaju elet, talan nem emberi formaju, de valamifele elet mas planetakon.  Azt ertem ezen, hogy egyszeruen arrogancia azt  hinni, hogy mi vagyunk az egyeduli eletforma, az egyeduli planetan, es ebben az ezernyi vilagegyetemben, de gondolkoztam errol a kepessegrol is, hogy az embernek szo szerint hamis emlekeket lehet adni.

 

Alan:  Ebben igaza van, mert a magasabb szintu Szabadkomuvesek kozott vannak, akik ahhoz tartoznak, amit ok Haromszogeknek hivnak [szugeralo triadok].  Ezek csoportokhoz tartoznak, es ezeket haromszogekben allitjak fel az orszak kulonbozo reszeiben, es ezek a sokkal-sokkal magasabb szintu Szabadkomuvessegben raeroltetik az akaratukat a lakossagra azon a haromszogon belul; es nekem van egy par a konyveikbol.

 

Jackie:  Ha ez igy van, akkor hogy eroszakoljak ra az emberekre az akaratukat?  Mi koze van ennek az UFOkhoz? 

 

Alan:  Maga arrol beszel, hogy az embereket mennyire lenyugozi ez a dolog, de talalkozott-e maga valaha [ur-idegenekkel], vagy tettek-e ezek valamit a maga fejebe, es valojaban mit is kerdezunk mi itt?  Ha ezek beleugrottak a maga fejebe,  akkor honnan jottek?

 

Jackie:  Nekem voltak kulonfele alom-sorozataim, es haromban ezek kozul Illionois-ban eltem, es ezek nagyon hasonloak voltak egymashoz.  Ezek nagyon elenk almok voltak, es az egyikben felvittek engem egy urhajoba, es valamit betettek a kormeim ala.  Amikor reggel felebredtem, az elso dolog amit tettem, az volt, hogy megneztem, vannak-e nyomok a kormeim alatt.  Nem tudom, hogy mi volt ez, de elegge megijedtem.

 

Szunet

 

Emberek, itt vagyunk megint, es ma este Alan a vendegunk.  Azok szamara, akik uj hallgatok, amikor Alan eloszor kezdett hozzank jonni mint vendeg – ez meg 1998-ban volt – akkor egy musor-sorozatot adtunk, es nem terveztuk azt hogy sorozatot csinalunk, de a hallgatok egyre csak telefonaltak es mondtak, hogy “tovabbra is jojjon ez az ember.”  Akkoriban ez nem volt konnyu dolog, mert a telefondijak magasak voltak, es voltak hallgatok, akik tenylegesen fizettek annak a koltseget, hogy Alan telefonaljon nekunk Kanadabol, hogy a radioadasban velunk legyen.  Szeretnem hogy onok is tudjak ezt, es hallottak engem ezt tobbszor is emliteni, amikor o eredetileg velunk volt, abban az ertelemben, hogy o azt csinalta, hogy kihozott minket a sotetseg korabol a tortenelmi, osi tortenelmi eloadasaival.  Mi valojaban sohasem mentunk bele a mai tortenelembe Alan-nel, hacsak nem idonkenti dolgokrol targyalva, amik eppen tortentek.  Szeretnem, ha maguk raszannak magukat, hogy csak figyelnek, es ha van kerdesuk, kerdezzenek.  Alan es en mar egy jo ideje nem voltunk kapcsolatban.  Egy dolog amit o mondott nekem, miutan hosszu kihagyas utan beszelgettunk, o azt mondta, hogy “maga leragadt a taposomalomban,” es en sertve ereztem magam amikor ezt mondta, de tudtam, hogy amit mondott, az igaz, kiveve a szot, amit hasznalt, hogy “taposomalom,” amit nem ertettem. O azt mondta, hogy “maga eljutott egy pontra, es nem kepes tovabb menni.”  Tudtam, hogy ez igaz.  Hat emberek, az en szamomra ma semmi sem fontosabb, mint hogy mi megertsuk, vagy kozelebb jussunk a megertesehez annak, hogy valojaban mik is vagyunk mi valojaban.  Ez a dolog amit ugy hivunk, hogy “vallas,” hallottak ezt mar entolem, gudom, hogy en raleptem sok ember labara akkor, amikor azt mondtam, hogy a vallasokat emberek krealtak, es en tudtam ezt, meg mielott meg Alan ezt mondta volna ezt nekem.  Nem ugy szajkozom ezt mint egy papagaj, de en  tudtam mar 15 eves koromban, hogy  valami nagyon nincs rendben.  Tudtam, amikor meg csak kislany voltam, hogy valami a vilagban nincs rendjen.  En egy luteranus egyhazban nottem fel, es valahanyszor odamentem a papunkhoz hogy megkerdezzek tole valamit, es nem szamit, hogy Flintrol, Michiganrol vagy Chicagorol van szo, vagy hogy hol is volt ez ahol en voltam, de ezek megsimogattak a karomat (jelkepesen kifejezve a dolgot), es aztan temat vatoztattak, mert a kerdesem zavarta oket.  Vegulis abbahagytam a templomba-menest, mert tudtam, hogy ott nem tudom meg az igazsagot.

 

Eleanor (telefonalo radiohallgato):  Alan epp azon volt, hogy bovebben beszel arrol, hogy mit ertett a Szabadkomuves haromszogeken, es hogy azok raeroltetik a befolyasukat az emberekre.  Szeretnek tob reszletet hallani errol.

 

Alan:  En ezt egy nehany olyan bennfenteseknek keszult Szabadkomuves konyvbol vettem, amiket nem lehet megvasarolni a nagy konyvesboltok polcairol.  Ezek egyike peldaul a magas szintu Teozofusoktol ered, akik csak egy agat kepezik a Szabadkomuvessegnek, es ezek vegig mennek a folyamaton, aholis ezek kontrollaljak a vilag gondolatait azzal, hogy raeroltetik az o kimuvelt tokeletes akaratukat, ahogy ok mondjak, mellesleg, ezt az o haromszoguk hatarain belul eso kozonsegre.  Peldaul, Eszak-Amerikat felosztottak haromszogekre, es ezeknek nagyobb paholyai vannak a haromszogek csucsainal mindegyik teruleten, es ezek bizonyos alkalmakkor talalkoznak ejszaka, es vegig mennek “akarat-kivetiteseken,” hogy ugy mondjam. Egyesek kozuluk nyilvan gondolatilag csinaljak ezt.  A Teozofusok azt allitjak, hogy az o fobb haromszogeik New York City-ben, Londonban es Svajcban vannak, es ok elorebb viszik az utemtervet, ezt allitjak. 

 

Ezek elorevetiteses programozast is vegeznek [a kozonsegen] a szorakoztatason keresztul, ugyhogy [igy adjak be a nepnek] az olyan gondolatokat, amik a hagyomanyos nem-fikcios formaban eloadva abszudnak tunnenek, es amiket az emberek igy kapasbol elvetnenek, vagy fellazadnanak ellene, de amikor az emberek a dolgokat a fikcio vagy komedia szemszogebol latjak, akkor [hozzaszoknak, es kesobb] nem vagnak vissza, ha a tenyleges dolog a valosagban is megtortenik.

 

Jackie: Vagyis [ha fikcio formajaban korabban mar bemutattak], akkor nem tiltakozunk ellene.

 

Alan:  Ezt ugy hivjak, hogy elorevetiteses programozas, es ez a kifejezes a Tavistock [agykontrollalasi kutato-tervezo] Intezettol ered [Londonbol].

 

Jackie:  Tudna erre valami peldat mondani?

Alan:  Mondjuk, akkor beszeljunk arrol ami a “nem-kitekeresre” vonatkozik [ferfi-vagy no neme osszekevereserol].  Ezt mind komedian keresztul csinaltak, es ugy, hogy a szekszualitast lepesenkent egyre nyiltabban kivittek a kozonseg ele, amig vegul az emberek olyan programokat neznek, amik nagyon keveset fednek el; es termeszetesen, ezek vegul teljesen mujtatnak mindent, es a TV-ben ez vegul megszokotta valik.  Igy az egyenekben a moralis szabalyokat leromboljak, es akkor bevezetik az ujat; es amikor mindent kihajitottak ami regebben volt, akkor szo szerint minden megszunt.  Akkor nincs mar semmi merce, akkor nincsenek tobbe helyesnek vagy helytelennek szamito dolgok. Ez a “relativizmus,” ahogy ok nevezik.

 

Jackie:  Amihez nekunk ragaszkodnunk kell, az az, ami a szivunkben van, amirol tudjuk, hogy mi a kulonbseg a helyes es a helytelen kozott.

 

Alan:  Ahhoz kell ragaszkodnunk, amik vagyunk.

 

Jackie:  Es mi mik vagyunk?

 

Alan:  Ki kell talanod, ki is vagy te.  Ez egy utazas, mert a legtobb ember tobb dologbol tevodik ossze.

 

Jackie:  Tobbfele oldala az egyennek, ez az, amit maga azon ért, hogy osszetett?

 

Alan:  A legnagyobb resze annak valojaban beleprogramozodik az emberbe, mint ahogy azt Zbigniew Brzezinski mondta a “Technotronikus Era” –ban, es hogy valaki emlekezzen arra hogy ki is volt ez az ember, hat o ott volt fent az USA Hadugyminiszteriumaban.  Azt mondta, eltekintve az osszes magas szintu technologiatol, ami meg a 60-as evekben megvolt nekik, azt vegulis hasznalni fogjak az egesz vilagon, hogy kontrollaljak az emberek agyat.  Ő azt mondta, hogy az emberek nemsokara keptelenek lesznek egy önallo velemenyt kialakitani. Marmost, az emberek harcolhatnak es meghalhatnak, mikozben ragaszkodnak azokhoz a velemnyekhez, de sohasem fog az eszukbe jutni, hogy ok maguk sohasem gondoltak vegig egyet sem azok kozul a sajat eszukkel, mert azt mind belejuk toltotték az ejjeli hirekben, amik épp erre vannak.  És ez igaz is. Vagyis, mindenkinek ezernyi velemenye van.  Vitatkoznak roluk, de azok egyike sem tőluk jött, egyiket sem godolták vegig sajátmaguk.  Látja, ez is resze az osszetett szemelyisegnek.  A velemenyeket elore gyártották nekik, ugyhogy van egy resze a szemelyiseguknek, amely eloszoris, fals. Ok nem azok egyaltalan, a tobbi resz meg a tréningből jön, amit iskolaban kaptak es a mediaban, szorakoztatasban, stb.

 

Jackie:  Van itt egy konyv, aminek a cime: “A Világ Nyugtalanságának az Oka,” es van itt  benne egy idezet a bolsevik politikárol, hogy meg kell semmisiteni az ipart, hogy a munkanelkuliseg, a szukseg es az elegedetlenseg tovabb folytatódjon.  “Olvasd a regi forradalmas jelszót, ami szerint ma cselekszenek.  A nélkülözés es a vélemény az a két ügynök, amik az embert cselekvésre birják.  Okozz nelkulozest, iranyitsd a velemenyt, es akkor meg tudod donteni a meglevo rendszert, akarmilyen jol is van az latszolag megalkotva.  Okozz szukseget, es aztan, iranyitsd a velemenyt.

 

Alan:  Igen.  Nekunk mindig megmondjak, hogy mi a megoldas akarmire (krizisre), amibe ok visznek bele minket.

 

Jackie:  Nekunk mindig megmondjak azt is, hogy mit gondolunk mi.

 

Alan:  Masnap aztan mindenki arrol cseveg, amit az elozo nap hallott a hirekben.

 

Jackie:  Valojaban azok arrol beszelnek, hogy ok mit gondolnak, mert megmondták nekik, hogy mit gondoljanak.  Egy beszelgetesben az unokatestveremmel, amikor ő a Houston Chronicle ujsagrol beszelt, az nem tetszett neki, mert, mint mondta, tul sok szerkesztoi felugyelet volt benne.  En azt mondtam, hogy volt egy par tisztesseges cikk is ott ahhoz kepest, hogy ez megis csak egy ujsag, egy kontrollalt medium.  Ő azt mondta, hogy nincs szuksegunk arra, hogy megmondjak nekunk, hogy mit gondoljunk.  En azt mondtam, hogy a problema az, hogy az emberek azt hiszik, hogy nekik megvannak a sajat gondolataik, pedig azok nincsenek nekik.  Ő megfordult es azt mondta nekem – ez a Monica Lewinski dolog volt,  es en hallottam ezt ujra-meg ujra a CNN csatornan – hasznaljuk csak a Bill Clinton dolgot peldakent, “Nem erdekel minket hogy mit csinalt, mi csak azt akarjuk, hogy legyen az egesz dolognak mar vege, ő menjen vissza ahhoz ami a dolga, es iranyitsa az orszagot.”  Es, Alan, a szivem fájt, mert ő ezt szó szerint ugy mondta, mint ahogy azt az amerikai népnek mondták, hogy mit gondoljanak.

 

Alan:  A kozonsegnek megadják hogy mit gondoljanak, es mindekivel ezt teszik, es az embernek ettol el kell szakadnia, ettől az egesz kondicionálástól, es önállóan gondokoznia, es figyelmen kivul hagynia az osszes triviát, amit nekunk adnak.  A kormányok nem valóságosak.  Ezek csak előretolt emberek, es nem szamit hogy mit gondolnak, hogy ők melyik oldalon vannak; ezek csak előretolt emberek, mind az összes. Nem számit, melyik orszagot valasztja ki az ember, azok mind bábuk.

 

Jackie:  Emlekszem, hogy olvastam valahol egy idézetet, es azt hiszem, valamikor ezt nem is vettem volna észre, hogy a kormányoknak azok akarata es beleegyezése szerint kell törvényeket hozni, akiket ők kormányoznak.  Alapjában veve, amit mondtunk, az az, hogy ti kormányoztok, igy ajánljuk, hogy azt csináljátok, amit mi akarunk. Ez úgy utalt ránk, hogy mi vagyunk  “a kormányozottak.”

 

Alan:  A kormanyok, azok nem fonokok.  Az egesz Hideghátorús időszak alatt, nem elkepesztő, hogy ezek létrehozták az Egyesült Európát, anelkul, hogy az emberek, akik Europaban éltek, erről tudtak volna?  Ezek létrehozták az Egyesult Afrikát is. Ezek létrehozták a Csendes-Oceán-Parti blokkot, es az Egyesult Amerikát.

 

Jackie:  Tudja  mit?  Az első az egyesitettek között az Egyesult Allamok volt.

 

Alan:  Hat persze.  Mert ez a célja.

 

Jackie:  Mindannyiunknak, akik Amerikaban szulettunk, az “Egyesult Allamokban,” soha nem jutott eszunkbe, hogy amikor az Európai Unióról beszéltek, hogy “mindazok az országok elveszitik a szuverénitásukat,” hogy ez itt már rég metörtént.

 

Alan:  Jefferson mondta ezt, es Franklin is.  Ők azt mondták, hogy “ezt az orszagot a federáció alapjan hozták letre, ami végül egy federacios vilag lesz 12 bolcs emberbol allo kormany alatt.”  Ez benne van a Jefferson irásaiban.  Ők pontosan tudták, hogy merre mennek.

 

Jackie:  Én ugy tudom, hogy Jefferson egy Fi-Beta-Kappa volt.

 

Alan:  Ő egyben nyiltan tagja volt az Illuminátiknak.

 

Jackie:  Én ugy tudom, hogy a Fi-Béta-Kappa egyike volt azon testvériségi kollégiumoknak, ahonnak az elit nagy része kikerult.

 

Alan:  Valojaban, ha maga megnézi Elihu Yale-t, akinek az adományából a Yale Egyetemet alapitották, ő azt mondta, hogy : “Most egyetemeket állitunk fel, hogy olyan tipusu vezetőket képezzünk ki, akik ezt az országot a jövőbe vezetik.”  Másszoval, ők kiképezték őket még a[z amerikai] forradalom előtt.  Elihu Yale a pénzét a Brit Keleti-India Társaságban csinálta.  Ő volt egyike az alapitó tagoknak.  Ezek a fickok mind együtt vannak ebben, es ezek letrehozták a jövőt amit akartak.  Az USA csak be kell hogy fejezze a munkát, amit a terv szerint neki szántak, es amint ezt csinálják, aközben az USA-t előkészitik arra, hogy összeomoljon, bele abba a szisztémába, amelyet ők maguk segitettek létrehozni.

 

Jackie:  Egy csomó uj hallgatónk van azóta, hogy maga utóljára az adásunkban volt.  Maga egy csomó elkepeszto es vakmero, szinte hihetetlen dolgot mondott; akkor a hallgatóink kutatni kezdtek, es kezdtek kuldeni nekem dolgokat, mondván: “Nézze meg ezt.  Ez pont az, amiről Alan beszélt.” Ezt azért hozom fel, mert maga mond dolgokat, amik annyira valószinűtlennek tűnnek, hogy “az nem lehet igaz.”  De mégis, a konyvekben amiket maga állitott össze, nemcsak a maga irása amiben elmondja hogy mi van a könyvben, hanem másolatok régi könyvekből, ősrégi könyvekből.  Maga egyszer azt mondta, hogy a tervük az, hogy ténylegesen összehozzák az emberiságet egy amorf formába, hogy mi mind hermafroditák legyünk.  Én sokszor mondtam, és tudom hogy maga valoszinuleg emlekszik erre, hogy en azt mondogattam a hallgatoimnak, hogy csak azért mert Alan Watt mondja ezt, az nem jelenti, hogy az igaz; es en nem tudtam ellenőrizni ezt, mert nincs meg nekem kéznél az az információm.  Vagyis, ne vegyék készpénznek.  De magának ez benne volt a könyveiben.  Akkor én szereztem egy konyvet, amit az 1950-es evekben irtak, es ott volt pontosan az, amiről maga is beszelt, hogy hogyan tudnanak letrehozni egy hermafrodita embert.

 

Alan:  Az Amerikai Pszichiátriai Társaság kiadott egy konyvet a 60-as években, miután az USA kormanya finanszirozott nekik egy tanulmányt ebben a témában.  A konyv későbbi része arrol szolt, hogyan lehet létrehozni a hermafroditát, a célbol, hogy “világbéke legyen,” es ezek vegig mennek ezen az egeszen, reszletesen.  Ezt ugy hivjak, hogy Az Emberi Ütemterv, es ennel hivatalosabb kifejezés nincs.  Volt egy mozgalom, az ami elindult az USA-ban olyan emberekkel, akik az 1950-es évek óta születtek, es ezeket az Információs Szabadság Törvényén keresztül menedzselték, hogy hozzájussanak az orvosi nyilvántartásaikhoz. Ezek mind hermafroditának születtek, férfiak és nők is.  Ezek mind amerikai haditengerészeti bázisok közelében születtek, és az egyik szülejük, vagy mindkettő a Haditengerészetben dolgozott.  A terhes anyáknak mindnek speciális oltásokat adtak, mint az nekik is mondták, és egyéb kiegészítő adalékokat, mert hiányoztak nekik bizonyos dolgok, és a gyerekeik végül mind hermafroditának születtek (akiknek mind férfi, mind női nemi szervei vannak).  Három államban, csak az USA-ban mostmár 10.000 embert találtak, akiknél ezt lényegében mesterségesen idéztek elő. Épp most egy pár hete, fogtam ezt egy radiomusorban.  Ez egy elegge uj szervezet, de ezeknek vannak a hivatali titoktartás alol felszabaditott nyilvántartásaik az USA Haditengereszetétől, hogy bizonyitsák ezt, es alátámasszák.  Ezek hormonkezelést használtak az anyákon, és ez a kezelés hozta létre ezeket a hermafrodita gyerekeket. Az ember csodálkozik, hogy miért van ez a káosz a világban ma, amikor egy csomo nő azt hiszi, hogy ok ferfiak, es egy csomo ferfi azt hiszi hogy ok nok.  Szerintem ez nem véletlen.  Az elképesztő dolog az, hogy ez egy célprogram, amikoris az Amerikai Pszichiátriai Egyesület egy olyan szuper-ötletkoponyás tanulmányt készit, ahol a legjobb pszichiátereket behozták a világ minden részéről, es ezek arra a következtetésre jutnak, hogy létre kell hozniuk ezt a fajta társadalmat, egy hermafrodita társadalmat, hogy világbéke legyen.  Igazából mi egy rémségek műsorát éljük at; én azt szoktam mondani, hogy mi egy Disney filmben élünk, de ez csak nappal van.  Ez egy rémségek műsora, és mi benne élünk.  Az egesz lakossagon kiserleteztek olyan modokon, amiket ok maguk sem ertenek, mert annyira magas szintu technika.  Most, hogy a tornyok már épülnek mindenfelé, amiket agykontroll céljara terveztek, és ez már ott van a fő hirekben is; ezeket a tornyokat már épitik mindenütt az USA-ban.  Ezek képesek lesznek működni és adást sugározni ugyanazokon a frekvenciaszinteken mint az agy, és ezek remélik, hogy igy békéssé tudják majd tenni az embereket krizises időkben és ez az indok, hogy miért állitják fel a tornyokat.

 

Jackie:  Ezt mondták a hirekben Kanadában.  Ez egyutt jár egy csomó dologgal, ami benne van a Nick Begich könyvében a HAARP tornyokról, hogy hogyan tudnak azok ráhangolni az emberi agy frekvenciájára.

 

Alan:  Ez a képességük már régóta megvan.

 

Jackie:  Hol is mondták, hogy Prozac–ot [hangulatszabályzó kábitószert] permeteztek?

 

Alan:  Az a CBC fő hirekben volt Kanadában, a televizioban.  Rumsfeldet kérdezték meg, az egyik ilyen rövid bejátszásban amiket mutatni szoktak, hogy milyen megoldást terveznek olyan vészhelyzetre, mint pl. egy másik  9-11 dolog, es ő azt mondta, hogy “van levegőbe permetezhető Prozac es Válium készenlétben, hogy a nagy városokra szórjuk.”  És akkor en azt gondoltam, hogy ha ezek készen állnak arra hogy permetezzék, kivancsi lennék, hogy netalán nem csinálják-e már, mert ezek permetezik az eget mindenfelé, es az emberek határozottan túl passzivak azokkal a változásokkal szemben, amik épp most történnek. Én azt hiszem, hogy az egek permetezése önmagaban is mutatja, hogy  mivel is állunk szemben, mert egy kormány sem ismeri ezt el, mármint azt, hogy ők csinálják.  Azonban azt elismerik, hogy ez folyik, de hogy ők csinaljak, azt nem.

 

Jackie:  Maga elmagyarázta ezt nekem, hogy ezek a “Nyilt Egek Egyezményt” használják, mint indoklást arra, hogy vegyszereket permeteznek, de hogy ezt ők csinalnak, azt nem [..ismerik el, mert a nyitott egeken keresztul egymásnak csinálják].

 

Alan:  Igen, ez igy van.  Olyan ez, mint egy Dr. Stangelove politika, aholis mi csináljuk a dolgot valahol máshol, és valaki más csinálja azt velünk.  Amikor az ember elgondolja hogy mekkora mennyiséget permeteznek ránk, hát azt tárolni kellett, hogy akár csak elkezdjék a naponta való permetezést, és ezt csinálniuk kellett már ugy legalább az 1950-es évektol kezdve, es a Dow Chemical es az osszes nagyfiúk benne kell hogy legyenek már a mennyiség miatt is, amit arra használnak, hogy az emberekre ez hasson.  Egész nyáron statikus sokkokat [áramütéseket] kapunk, amikor kilépünk egy autóból [a permetezés miatt], olyannyira, hogy kis hirecskéket tesznek bele az ujságokba, hogy ne érintsük meg a járművet és a benzinkutat amikor feltöltjük a tankot, mert a szikrák átüthetnek.  Nos, ez a természetes nyarakon nem lehetséges, mert akkor meleg van és nedvesség van.  Ez csak télen fordul ez elo, de mostmár nem igy van.  Mostmár egy tudományos korban élünk.

 

Jackie:  Amikor Dr. Begich 1995-ben az adásban volt, ő beszélt valami kisérletekről, amiket ők csináltak; hogy hogyan tudtak előidézni érzelmi felindulást.

 

Alan:  Ők kézben tartott fegyverekkel tudták ezt előidezni bármilyen távolságról, mar az 1950-es években.

 

Jackie:  Még mielőtt az összes tornyokat felállitották volna. De ő azt mondta, hogy ők be tudták azt hangolni egy frekvenciára.  Ezek képesek voltak arra, hogy mindenkiben kellemes érzést okozzanak.  De  képesek voltak arra is, hogy az embereket mérgessé tegyék, vagy hogy öngyilkossági hajlamot idézzenek elő, vagy gyilkos indulatokat, csupán egy kapcsoló elforditásával.

Alan:  Igen.  Ezek kisérleteztek az embereken Maine államban. Azt mondják, hogy őket kisérleti csoportnak használták erre.

Jackie:  Hölgyeim és uraim, köszönöm hogy velünk voltak ma este.

Alan Watt-tal holnap ujra találkozunk.

 

 

Forditotta:  Filantrop,

                   a Nyirseg fia