ALAN   WATT

 

a “Sweet Liberty” (Edes Szabadsag) radioban

Jackie Patru musorvezetovel

 

2004 Augusztus 25

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

Jackie:  Joestet holgyeim es uraim. Ma este a vendegunk Alan Watt.  Egy szpiritualis uzenettel kezdem az Efezusiak hatodik fejezetebol, a tizedik bekezdessel.

 

          “Vegul, testvereim, legyetek erosek az Urban, es az o hatalmanak az erejeben.  Vegyetek fel az Isten egesz vertezetet, hogy kepesek legyetek szembeszallni az ordog gonoszsagaival.  Mert mi nem harcolunk a hus es a ver ellen, hanem az eloljaroik ellen, a hatalmak ellen, az evilagi sotetseg urai ellen a magas helyeken levo szpiritualis gonoszsag ellen. Ezert hat vegyetek magatokra az Isten teljes fegyverzetet, hogy kepesek legyetek ellenallni a gonosz napon, es mindezt elvegezven, jol megalljatok.”

 

Ez egy olyan dolog volt, ami a gyerekekkel kapcsolatos, es nektek is vannak gyerekeitek az iskolaban.  Amikor ok elernek egy bizonyos osztalyig, akkor bizonyos oltasokat kapnak; a tetanusz azt hiszem, esedekes volt, es egy kis kutatast vegeztem ezzel kapcsolatban; a gyerekek inkabb kihagyhattak volna ezt. Az elso iskolai napon az osztaly felet hazakuldtek, mert nem volt tetanusz oltasuk.  A tetanusz  nem egy betegseg, es megis, a gyerekeket hazakuldtek, mert nem volt “tetanusz oltasuk.”  Amennyire en meg tudok gyozodni rola, en nem hiszem, hogy  van-e egyetlen allam az  USA-ban, ahol ne letezne egy oltas alol valo felmentesi urlap; az urlapok ott vannak az iskolakban az irodaban, es csak annyit kell csinalni, hogy az ember kijelenti, hogy ez az o vallasos hite ellen van.  Nem kell ahhoz jarni semmilyen templomba. Tudom, hogy minden iskola mas es mas, de ebben az esetben nem kell semmit kitolttetni semmilyen templommal.  Csak az kell, hogy az ember ker egy ilyen urlapot; el lehet menni az Oltas Aloli Felszabaditashoz is.  Ez egy web lap; csak kutasd fel egy keresovel.  Azt hiszem, ez  vaccinationliberation.com; csak ird ezt be egy keresobe: “vaccination lilberation” es az azonnal oda visz teged. Van ezeknek egy nagyon szep alfabetikus tartalomjegyzeke.  A web lap is szepen van elrendezve, es nagyon hasznos.  Na, de beszeljunk most errol a tetanusz “vakcinarol.”  A tetanusz ellen nincs immunitas, es az USA gyartok web lapjan volt, hogy nincs kialakult immunitas ez ellen a fertozes ellen.  Ez valojaban egy fertozes.  A bakterium a clostridium tetani; azt mondjak, hogy az USA-ban nincs ez ellen immunitas.  Nincs immunitas senkiben, mert a tetanusz nem egy betegseg.  Ez egy fertozes, amelyet egy seb nem megfelelo kitisztitasa okoz, es egy tetanusz oltas nem fog semmi immunitast kiepiteni az egyenben. A vakcina maga egy mereg; a halalos bakteriumokat, a clostridium tetani-ket kitenyesztik higanyt hasznalva, ami thimerosal, egy tartosito szer, es ezt hasznaljak mint balzsamozo folyadekot, formaldehidet mint meregtelenitot, igy hat ezek mergeket tenyesztenek ki, aztan megolik oket formaldehiddel.  Azt mondjak, hogy ez egy meregtelenito, es ez egy, a ketfele aluminiumbol, ami a vakcinaban van.  A thimerosal lebomlik a testben, es higany lesz belole.  Ez egy idegmereg, es hat nem jelent-e ez egy merget, egy idegmerget az agy szamara?  

 

Alan:  De bizony, az egesz idegrendszer szamara.

 

Jackie:  Elismerik, hogy az aluminium es a thimerosal, mindketto idegmereg, es igy, ha a gyerekeinket megis be akarjak oltani, miutan maguk most halljak ezt ma este, akkor maguk szerezhetnek egy felmentesi urlapot, ha a maguk gyerekei iskolaba jarnak, mert minden egyes vakcinaban thimerosal van; minden oltoanyagban thimerosal van mint tartosito, es ezek formaldehidet is hasznalnak bennuk.  Igy ezek csak azt csinaljak, hogy beoltjak a gyerekeket, ezeket a draga bebiket, akik maguknak adattak hogy vigyazzanak rajuk, es ezeket beoltjak mergezo vegyszerekkel, es meg ha tul is elik, es nem lesznek autisztikusak – mert az autizmus (nema visszahuzodas) novekvoben van – es az autizmus osszefuggesben van ezekkel a vakcinakkal. Igy hat en tudni akartam, es, Alan, koszonom hogy turelmesen vart itt rank.

 

Alan:  Orommel.

 

Jackie:  Egy cikk szerint, ami a thimerosal veszelyeirol szol, mar regota ismert, hogy ez egy idegmereg, de a cikk azt mondja, hogy ezt kivontak mar sok szabadon megvasarolhato gyogyszerbol, mint pl. a Merhionate, vagy a kontaklencsek oldataibol.

 

Alan:  Igy van.

 

Jackie:  Ez azt mondja itt, hogy egy hatfont sulyu (2,5 kilos) gyereknek egyetkeb oltassad beadott szerum egyenerteku lenne azzal, mintha egy 180 font (80 kg) sulyu felnottnek egy nap alatt 30 oltast adnanak be.

 

Alan:  Igen.  Es ezt egy olyan aggyal teszik, amely meg nem fejlodott ki.

 

Jackie:  Igy van, es a maj nem termel semmit, amit ki kellene termelnie, hogy megszabaditsa a testet a meregtol.  Egy hallgatonk akarta tudni, hogy maga beszelne-e a Harry Potter konyvekrol, hogy szol e mellettuk vagy ellenuk.

 

Alan:  Csak amit az altalanos mediaban hallottam.  Lattam egy par filmet, es az csak a regi ujra atragott cucc, amit az ember mar hallott a tundermesekben evszazadok ota.

 

Jackie:  Van egy cikk a web lapunkon, amit allitolag egy korabbi boszorkany irt, es ez a no azt mondta, hogy ezek a konyvek es filmek artalmasak, mert a boszorkanysagra biztatnak.  Egy csomo gyerek latta a filmeket, es ezek azt mondjak: “ha felnovok, en boszorkany akarok lenni,” de ez a no azt mondta, hogy az osszes egysegek amikre az iskola fel van osztva, mint pl. Slitherine, azoknak a nevei… O azt mondta, hogy azok tenyleges demonok nevei, amiket a fekete magiaban felideznek, igy a no azt mondta, hogy a gyerekek, valahanyszor latjak ezt, ez olyan, mint felidezni nekik azokat a demonokat.

 

Alan:  Igen.  Ez mind a regi Kabalisztikus formula.  Mi mar a vegen vagyunk ennek a reg kikalkulalt fazisnak, amit a vilag szamara olyan hosszu ideje terveztek, es a kuszoben vagyunk egy nagy valtozasnak, amint azt lathatjuk magunk korul.  Nem hiszem, hogy tul kellemes lesz, amikor az egesz a nyakunkra jon.  Ezt olyan hosszu-hosszu ideig terveztek azok akik hatalmon vannak vilagszerte, es azt hieszm, hogy ezek komolyan gondoljak, hogy nyomjak elore az egesz Uj Kor formulat, es a gyakorlatban bevezetik, hogy kiirtsak egy jo reszet a vilag lakossaganak, amint azt egyre halljuk a Rockefeller Alapitvanytol es masoktol.  Mert ugy velik, hogy az (a lakossag nagy resze) mar nem szukseges ahhoz, hogy oket magukat (az elitet) abban a kenyelemben tartsa, amihez hozzaszoktak.  Megvan a technologiajuk ahhoz, hogy ennek egy nagy reszet megvalositsak.

 

Jackie:  Minden amit ma csinalnak, az resze ennek; a haboruk, az oltasok, az egi permetezesek; talan az emberek nem hullanak meg mint a legyek, de talan hullanak is, csak minem tudjuk.

 

Alan:  De valojaban hullanak. Ugy ertem, hogy csak magaban a permetezestol ami allandoan megy – sot meg egyre tobb hirdetes is van a TV-ben, amit a kormany fizet, es ami arrol szol, hogyan ismerjuk fel az agyverzes tuneteit. Azelott ez nem volt, de most ezeket minden nap kozvetitik.

 

Jackie:  Igen, es itt meg van az asztma es a legzesi problemak. Lattam ezt az Idojarasi Csatornan igen gyakran, amikor reklamoztak az osszes gyogyszereiket.  Az asztma egy  meno dolog ma, es egy csomo embernek asztmas tunetei vannak, akiknek  egesz eletukben sohasem volt asztmaja. Fiatal emberek, gyerekek es felnottek egyarant asztmasak lettek.

 

Alan:  Ismet, ha visszamegyunk az oltasokhoz, az autizmus csak egy azoknak az osszes  szimptomaknak a tetejen, amelyek elagazoak.  Van egy egesz csomo enyhebb szimptoma, amelyek nem olyan melyrehatoak es nem annyira nyilvanvaloak, nem mennek el odaig mint az asztma, es kulonobozo fokozatai vannak a szellemi zavaroknak is.  Nehezkes tanulas,  ilyesfajta dolgok, amiket nem sorolnak meg be az autizmusba, vagyis kulonbozo fokozatai a szellemi ledegradalodasnak.  Az intelligencia-szint ot ponttal lejjebb ment az elmult 10-15 ev alatt; legalabb ot ponttal. Es persze ott vannak a kulonfele oltasok, amelyek szorosan egyuttmukodnek egymassal, amint belemennek a kisgyerekek testebe, mielott meg az agy kialakulna; ezek valojaban mar megcsonkitjak oket, mielott meg az agy kialakulna, es ez egy a szokasos eljarasaik kozul, amit megvitattak a Vilagnepessegi Tanacsban ahol Arthur Koestler is reszt vett, az, aki a “The Ghost In The Machine” (Kisertet a Gepezetben) cimu konyvet irta es aki reszt vett a tervek kesziteseben arra nezve, hogy kivalasztott embercsoportoknak megcsonkitsak az agyat, es amely modszert vegulis hasznalni fognak vilagszerte arra, hogy alapjaban veve elbutitsak a nepet oltasokkal, mechanikus agycsonkitassal, vegyi agyroncsolassal, vagyis lenyegeben, mindenfele modon. O irt errol a konyveben, es az utolso fejezetben elmondja, hogy mit gondol o, mi a fontos a “vilagbeke” vegett. Errol szeles korben irnak.  Csakhogy errol nem hallunk a szokasos hirekben.

 

Jackie:  Amikor ezek vilagbekerol beszelnek, hat ez az o “bekejuk.”  Szeretnem felolvasni ezt a 10. szamu Jegyzokonyvbol.  Ezt mondja:

 

“Ti magatok is nagyon jol tudjatok, hogy ahhoz hogy letrehozzuk az ilyen kivansagok kifejezesenek a lehetoseget az osszes nepek kozott (--ami itt valoszinuleg a Szuperkormanyt jelenti, az ENSZ-et -) ahhoz nelkulozhetetlen, hogy megzavarjuk minden orszagban az emberek kapcsolatat az o kormanyaikkal, ugy hogy teljesen kimeritsuk az emberiseget viszallyal, gyulolettel, harccal, irigyseggel, sot meg a kinzas hasznalataval is (- amit ma csinalnak is -) ehinseggel, es betegsegekkel valo beoltassal, nelkulozessel, ugy hogy a “Gojok” ne lassanak mas kiutat, mint hogy bemenekulnek a mi totalis uralmunk ala, penzugyi teren es minden egyeb teren.”

 

De ezt is mondja itt:

 

“Ha a vilag nemzeteinek lelegzetvetelnyi idot adunk, akkor a pillanat amire vagyunk, aligha jon el.”

 

Igy hat, amikor a betegsegekkel valo beoltasrol beszelnek, akkor ok szo szerint azt mondjak, hogy ezeket a betegsegeket beleoltjak az emberekbe.

 

Alan:  Ezt igen gondosan kell nyomon kovetni, mert meg az AIDS kitorese, ami szetterjedt Haitiban, aztan Afrikan az ENSZ himlooltasi programja nyoman. Ez annak a nyomaban jart, es meg be is ismertek. Persze ok azt allitjak, hogy az emberek egy resze, akiknek oltast adtak, nem sterilizalta megfeleloen az

 

Jackie:  Maga azt mondta, hogy olyan informaciot fog megosztani velunk, amit nem kozoltek az emberiseggel mar 3.000 ev ota.

 

Alan:  Itt olyasmirol van szo, ami rejtve van mindenfele spanyolfalak, eloretolt fedo szervezetek mogott, es itt egy nagyon regi vallas all velunk szemben – egy kulonos vallas, amely letezett mar a ma ismert vallasok elott is.

 

Jackie:  Annal is elobb volt ez, amit ma ugy ismerunk, hogy Talmudizmus, vagy a Farizeizmus?

 

Kulonbozik-e ez valamiben a Talmudizmustol?

 

Alan:  Igen.  Megtalahato ez az osszes vallasok mogott; es az osszes vallasok ezoterikus (beavatottaknak szant, titkos jelentesu) reszei mind kozosen erednek innen, es ez olyan gondosan van becsomagolva minden vallasba, hogy rettento sok kutatas szukseges ahhoz, hogy megtalaljuk, de meg lehet talalni.

 

Jackie: Mondtam mar, hogy epp osszeallitok egy konyvet aminek a cime 

“A Zsidouldozes” ami egy hosszutavu program a vilaguralomra, elrejtve a vallas

kontose ala.

 

Alan:  Ez valojaban az eredeti vallas, ami el van rejtve az osszes homlokzatok moge, es ezt megtalalni ismet az egyiptomi irasokban, es Sumeriaban, es az elitek azt allitottak, hogy nekik sikeresen egymas kozott kell hazasodniuk, a kozeli rokonokkal olyan nagyon gondosan, es ennek specialis oka van.  Efelett eltoprengtek a kutatok, akik belementek a dolognak ebbe a vonatkozasaba; hogy miert van szukseg vilagszerte az arisztokracianak arra, hogy ilyen inteziven egymas kozott hazasodjanak, es a faraok, vagy legalabbis a papok, akik a faraokat istapoltak, irtak errol, es irtak a ceremoniaikrol, amik ezzel osszefuggnek.  Ezek azt allitjak, hogy az o testuk leszarmazottja azoknak az eredeti testeknek, amelyeket akkor hoztak letre, amikor ezeket a lenyeket, vagy szpiriteket, vagy demonokat, vagy angyalokat levetettek a foldre; es ezek a sajat akaratuk erejevel testet oltottek a korulottuk levo anyagokbol, csak a puszta gondolatuk es akaratuk erejevel – tokeletes testeket, amikben lakjanak.

 

Jackie:  Ez erdekes, hogy a fizikai test tartalmazza az osszes elemeket, amik a foldben vannak.

 

Alan:  Igen.  Viszont, azt allitjak, hogy mivel a Teremtohoz a legkozelebb allo dolog, amit levetettek ide es itt bebortonoztek oket itt, ok megoriztek magukban egy reszet azoknak a spezialis alkoto [Jedi] eroknek, es ahogy mult az ido, elkezdtek elvesziteni ezeket az eroket, mert elkezdtek keveredni az itt levo eredeti fajtakkal, vagyis, itt volt mar egy eredeti fajta.  Es kijottek a torvenyek, amelyek azt parancsoltak, hogy kezdjenek egymas kozott hazasodni megint, hogy visszaszerezzek az eredeti formaikat, aholis ok hasznalhatjak ezt a mondhatnam, “szellemi kepesseget” ; mondhatnank, hogy igy a kiralyok, es minden orszagban az elit is.  Japanban ott van a felkelo nap es ott van a sarkany ami Kina, es igy tovabb es igy tovabb,  es a modern zaszlokon annyi piramis van, hogy az hihetetlen. Az anerikai zaszlo is “illuminalt ember,” ott van a Szent Andras kereszt, a Templomosok keresztjevel a kozepen.

 

Minden zaszlon akarmerre nezunk.  A Del-amerikai zaszlok elkepesztoek a piramisaikkal, szoval ez mindenutt ott van.  Ez egy vilagra kiterjedt arisztokracia, es ez az oka, hogy miert csinaljak az intenziv egymaskozti hazasodasukat. Ha a sajat fajtajukon kivul hazasodnak, akkor az utodnak nem lesznek meg az [Jedi] eroi, es ez a kulcsa a dolognak.  Ezek annyira intenziven hisznek a sajat szpiritjuk reinkarnaciojaban a sajat csaladjuk verbeli leszarmazasi agaiban, hogy ezeknek muszaj hogy meglegyen a csaladi versegi vonal DNA-je (genek), hogy fenntartsak a tokeletes testeket, ugy, hogy a tokeletes szpirit megnyilvanuljon, tovabb eljen bennuk. Ertheto ez eddig?  Ezeknek egy ceremoniaja volt arra, amit ugy hivtak, hogy  “a szajkitatas,” – ezt igy hivtak.  Amikor egy farao meghalt, akkor vegigmentek egy bonyolult ceremonian, ami arra volt, hogy megorizze a szpiritjet az elhunyt faraonak, es  akkor at tudtak ultetni a sajat szpiritjuket vagy energiajukat a szoborba – egy szoborba, amely lehetett akarmi, vagy masszoval, egy edeny, vagy egy tudomanyos szekentyu, ki tudja? – es azutan kesobb azt visszahoztak, amikor a farao fia hazaerkezett (ha epp nem volt otthon, amikor az apja, a farao meghalt).  A vilag egesz arisztokraciaja intenziven hisz ebben, es ezert hiszik azt, hogy ok olyan okosak, es hogy ok kepezik a DNA genetikajat az eredeti testeknek, amiket a mennybol kivetettek letrehoztak, es ezekben van benne a szpiritje is az eredeti angyaloknak, akiket ide levetettek. 

 

Jackie: Az istenuk, az Jove?  [Jehova?]

 

Alan:  Az o istenuk Jove, Jupiter, de Lucifer is epp olyan jo.

 

Jackie:  Maga az elitrol beszelt es az o versegi leszarmazasi vonalairol, es en azt kedeztem, hogy az istenuk az Jove-e, es maga azt mondta, hogy igen, Jove, Jupiter, de valojaban Lucifer.  Amikor en egy kutatasomat vegeztem, maga akkoriban benne volt az adasaimban, es maga azt mondta, hogy Jove, Jehova, Jupiter, “by George,” az mind ugyanaz az isten. En is erre a kovetkeztetesre jutottam, amint ezt a konyvemet egyre jobban osszeallitotam, mert kutattam, es talaltam egy regi Szabadkomuves dolgot – ez ugy 200 evvel ezelott volt, es ok azt mondtak, hogy egy dalt jatszottak arra a dallamra, hogy “Isten Ovja a Kiralyt,” amirol kiderult, rajottem, hogy ez egyben a dallama annak, hogy “My Country ‘Tis of Thee” (‘Az en orszagom, az a tied’).  Ezek ott Lord-rol, Jove-rol, Jehova-rol, God-rol beszeltek, es igy hat ez egy Szabadkomuves dal volt. Tudja-e maga, hogy az egyik definicioja a Noahite (Noe-foldi)-nek, az Szabadkomuves, es amikor megkeresi ezt a szot a szotarban, ott ez van, igy hat a Szabadkomuvesseg, ezek az emberek Keresztenyek voltak, akik csatlakoztak a Szabadkomuvesseghez, vajon tudjak-e ezt ok mind?

 

Alan :  –-Lenyegeben, nem.  Meg az ugynevezett torvenyek is, amiket az osszes, poganyoknak adtak, ilyen ertelemben voltak, es ez a Hebert megelozo dolog.

 

Jackie:  Ugy tudom, hogy a Hebrew (Heber) szo azt jelentette, hogy “Habiru,” ami azt jelentette, hogy a poros ember, a vandor.

 

Alan:  Igen, vandor.

 

Jackie:  Mint nomad?

 

Alan:  Allitolag mar sokkal azelott, egy masik kor vegen, amikor az ozonvizrol beszelnek.  Noet volt kivalasztva, hogy tulelje a csaladjaval, es ezt mindjart a fejezet elejen megmondjak, hogy az egyeduli ok amiert ot valasztottak, az volt, hogy o tokeletes volt az osszes generaciojan keresztul, ami azt jelenti, hogy a versegi vonala toketes volt. O nem hazasodott a sajat versegi vonalan kivul, igy hat visszatertunk ismet a genetikahoz.

 

Jackie:  Sara volt az Abraham feltestvere, az O-Testamentum szerint, es Mozes a sajat nagynenjet vette felesegul. Ez volt am a csalad…

 

Alan:  Ez valojaban egy fajtatisztitasi program. Ez a test es allitolag a szpirit fajtatisztitasa is.  Meg a romai elit is; barhova mentek, akarhogy hivtak magukat a regmult idokben, vagy akarmilyen birodalomban uralkodtak, amikor a gorok elit bevonult Romaba es letrehozta Romat, akkor ezek minden szokasukat magukkal vittek.  A gorog elitnek szinten voltak Lar-jai, a tuzhely, amely a csaladi szpiriteket kepviseltek, es ugyanezt tettek, amikor Romaba mentek, es rekonstrualtak a szisztemat.  A tuz mindig a sajat csaladi szpirit- vonalat kepviselte, amely reinkarnalodik az unokakban.

 

Jackie:  Ezt jelenti az orok lang is?

 

Alan:  Igen.  Ez azt jelenti, hogy Luciferhez tartozik.  A lang, az Lucifert jelkepezi.  A kisebb langok, vagy “fenypontok” a Lucifer  hadsereget kepviselik.

 

Jackie:  A zsidok mai vallasa, a Talmudizmus, vagy a Farizeizmus, a zsido enciklopedia szerint azt jelenti, hogy a mai zsidosag a tortenetet toertlenul visszavezeti a korokon keresztul a Farizeusokhoz, igy hat ezt valojaban valoszinuleg Farizeizmusnak kellene hivni. Ma is resze ez annak?  Ha megnezunk egy parat ezen web lapok kozul, ha az ember belemegy a Noahite torvenyekbe, akkor ott az van, hogy a Noahite Law (torveny) csak a nem-zsidoknak van.  Ezek egy csomo okot sorolnak fel erre, vagy azt, hogy mert a poganyok elvetettek a Tiz Parancsolatot, vagy, hogy a Tiz Parancsolat csak a zsidoknak van, mert ok voltak azok, akik ott voltak a Hegyen, amikor azokat a zsidoknak adtak, es igy a Noahite torvenyek…

 

Alan:  Nem voltak zsidok.

 

Jackie:  De ma igy hivjak oket.  Igy a Noahite Torvenyek, es ezekbol het van. Valojaban, az egyik az, hogy “nem szabad…”  Ez egy torveny, amely birosagokat hozna letre, es akkor a buntetes – ezt egyenesen az o web lapjukrol vettem, igy ez nem az en kepzeletem szulotte, es ezt mar olvastam azelott is, de amit nem lattam az o sajat web lapjukon, addig  valamilyen okbol ketelkedtem benne.  Valahogy ketelkedtem benne.  Ott azt mondjak, hogy az o Messiasuk meg nem tert vissza, mert a vilag meg nincs keszen az o szamara, mert nem eleg ember fogadta el a “Tora-t” (a Torvenyt),  mert ezzel utalnak a Noahitakra, mint Hasszidikus Poganyokra.  Az egyik konyvben amit olvastam, irva van, hogy barmelyik ferfi,  no vagy gyerek, aki nem  fogadja el a Tora-t, azt ki kell irtani. Namarmost, gondolja maga, hogy van valami ami ezen tultesz?  Ez az o sajat web lapjukon van. Ok ott ezt mind megmagyarazzak.

 

Alan:  A legegyszerubb azt tenni, es ez a ficko biztos eljon a maga musoraba, hat kerdezze meg Stevak Rabbi-t, hogy tamassza ezt ala.  O el fog jonni, mert ott volt az Alex Jone musoraban is.

 

Jackie:  Gondolja maga, hogy ha en ot felhivnam, eljonne ide az Edes Szabadsag musorba?  Ugyan mire hozzam ot be ide es mit kerdezzek tole?

 

Alan:  Amit csak akar.  Igen, kerdezze meg ot,  az osszes “gyuloleti” torvenyek miatt, amik a Szovjetunioban voltak.  A gyulolet-torvenyek most ervenyben vannak.  Erti?  Ezeket mindenutt bevezettek, es most ezekenek mindenutt ervenyt szereznek.

 

Jackie:  Nos, nekem ugy tunik, hogy a gyuloleti torvenyek valojaban a tomegpusztitas-ellenes egyezmenyeknek az alkalmazasai, es az alkalmazasi torvenyhozas az, amely a gyuloleti torvenyeket letrehozta.

 

Alan:  Lenyegeben, nem.  Volt egy nagy keteves konferencia, amit folyamatosan tartottak az USA-ban, hogy felvazoljanak valamit, ismet, a vilagbeke kedveert; es ezen a konferencian fektettek le a lenyegi vazat annak, ami kesobb gyuloleti torvenyekke valt.  Sokszor felulvizsgaltak es felujitottak ezt, de ezek most ervenyben vannak.

 

Jackie:  Ez az adas itt az USA-ban, es vannak mas adasok is, amelyek foglalkoztak a “zsido kerdesssel,” es utana birosagi perek voltak, vagy buntetesek, vagy hasonlok.

 

Alan:  Az utolso hely ahova menni lehet meg, az az USA, mert ezek meg mindig dolgoznak a “Nagy Mu” befejezesen.  Ha egyszer ez megvan, akkor latni fogjuk ugyanezeket a torvenyeket is ervenybe helyezni.

 

Jackie:  Igy hat nem tudjuk megrendezni ezeket a vitakat?

 

Alan:  Abszolut nem, es epp ez a szandeka ezeknek.  Meg egy kerdest sem lehet feltenni ezzel kapcsolatban.  Meg egy gyereknek sincs megengedve, hogy kerdest tegyen fel e teren.  Ilyen totalitariuis modon allnak a dolgok e pillanatban.

 

Jackie:  Maga diohejban megadta nekunk, hogy mi a terv, hogy ugy mondjam, es mi a hituk, de ez nem tunik befejezettnek. En meg nem erzem ugy, hogy ertem ezt. Hogyan kotjuk ezt ossze a jelen idovel?

 

Alan:  Ma, az osregi elit, amely a vilagot iranyitja, a termeszetes arisztokracia, ahogyan Jefferson nevezte oket, szet van szorodva az osszes nepek kozott, es ezek valojaban barmilyen vallast felvehetnek, es bemennek a nep koze.  Ezekbol lesznek a nepek hosei es nem szamit, hogy melyik orszagba megyunk; ott fent a teton a ceremoniak ugyanazok.

 

Jackie:  A kerdesek, amiket elokeszitettem, peldaul az O-Testamentumban vannak, es tanulmanyoztam a metafizikat, es azt mondtak, hogy van egy ezoterikus  - a szimbolizmus, es aztan ott van a valodi tortenelem, de en sokat gondolok arra, hogy amit nekunk tortenelemkent adtak, az el volt ferditve, eltozitva. Itt van a helyzet, amikoris van a Jehova Isten, vagy Yahweh.  Vannak emberek, akik azt mondjak, hogy a neve nem Jehova, hanem Yahweh, es hogy isten egy bizonyos embercsoportot valasztott ki, hogy az o kivetelezett emberei legyenek, akik majd uralkodnak a vilagon. Vannak keresztenyek, akik azt mondjak, mert tanulmanyoztak a versegi leszarmazasi vonalakat – ugy ertem, mar ami azt illeti, hogy kik vagyunk mi, es egyszerunek tunik hogy Jezus azt mondta, hogy “a gyumolcserol ismerni meg a fat,” nem pedig a borszinerol, a versegi szarmazasarol, vagy akarmi masrol…

 

Alan:  “A jo cselekedeteirol.”

 

Jackie:  …Vagy hogy melyik vallast valasztja az ember, amiben higgyen, hanem arrol, hogy milyenek vagyunk.  Es megis, az emberek, akik tanulmanyoztak a versegi vonalakat, azok teljesen meg vannak gyozodve, hogy a feher Anglo-Saxon, vagy talan a Skandinav, amely ki van valasztva Yahweh altal, az O-Testamentumban.

 

Alan:  Igen, egyesek meg vannak gyozodve.  Ez az egesz szekta a kesoi 1800-as evekben kezdodott, egy fickoval, aki Londonban jelent meg, es eloallt a cuccaval.  Azt kovetelte, hogy a kiraly mondjon le, es hogy o veszi at a helyet, es igy ot becsuktak egy dilihazba.

 

Jackie:  Azert mert ranezett a versegi vonalakra, es azt mondta, hogy “nekem kellene a tronon lennem?”

 

Alan:  Igen.  Eloterjesztett egy formalis kerest; es amikor Viktoria Kiralyno volt a tronon, egy masik ficko ontosan ugyanezt csinalta, es kovetelte, hogy mondjon le, es hogy oneki kellene a tronon lennie, es o is elmegyogyintezetben vegezte.  Akkor, persze, az elit azt gondolta, hogy ez egy jo eszkoz lehet, erti, mert a megosztas, az fantasztikus, he mindent lerombolnak egy korszak vegen, es igy ezek tamogattak az “Angol Izrael” teoriat.

 

Jackie:  Ezt sokfele neven hivjak, szoval, Brit Izraelizmus?

 

Alan:  Izrael alapitvany.  Azt latjuk, hogy az irodaik ugyanazok, mint a Vilag Cionista Federaciojaei.  A Brit Izraelita Alapitvany, amelyhez mindezek az alakok tartoztak, ugyanazon a cimen van, mint a Vilag Cionista Federacioja.

 

Jackie:  A Brit Izraelitak es a Cionista Alapitvany egyazon a cimen?

 

Alan:  Igy van, es az osszes modern keresztenyek, akik templomba jarnak, azok mind cionistak.

 

Jackie:  Szoval ma ezt tanitjak nekik, nemde?

 

Alan:  Ezeknek mar jo ideje, jo ideje ezt tanitottak – mar legalabb szaz eve.

 

Jackie:  Igen, de ez ma valoban szeles korben elterjedt. A mi web mesterunk azt mondta nekem, hogy a kis templomban, ahova ok jarnak, ott volt egy dal, hogy “Mi most visszavesszuk,” es o mondta nekem ezeket a szavakat.  Valojaban nekem megvan a szovege annak a dalnak a “Jewish Persecution” (‘Zsido Uldozes’)  cimu konyvemben, de alapjaban ez azt mondja, hogy mi visszaveszunk minden negyzetcenti foldet, es erre azt mondtam en, hogy  hogyan lehet ezt osszehozni akarmivel, ami kereszteny?  O erre azt mondta, hogy “hat nekunk ezt mondtak.:”  a zsidok megtagadtak a messiast, ugyhogy a szovetseg atment a keresztenyekhez, es most mi vagyunk, akik nyilvan birtokolni es uralni fogjuk a foldet.  Ez nagyon zavaros, es felkavarja az embert, mert ez csaknem olyan kemeny dio, mintha ketfele szakadna az agyunk, hogy ebben higgyunk.

 

Alan:  A legtobb ember hisz ebben.  Ugy ertem, hogy barki aki kovetoje akarminek, az eloszoris egy hulye.  Ha valaki nem kepes a sajat fejevel gondokozni, es megvalasztani a sajat utjat, hanem ehelyett masokat kovet, hat garantalt, hogy azt elviszik az erdobe.  Ezert mukodik olyan jol a demokracia az elit szamara.  Mindenki, aki csak megszuletett, rendelkezik a lehetoseggel arra, hogy a sajat vezetoje legyen, de 87 szazalek mindig azt valasztja, hogy kovet valaki mast, mert nem kepes onalloan gondolkozni.  Ezek tul lustak, hogy egyedul gondolkozzanak.  Ez a problema, es akkor aztan csodalkoznak, hogy mi tortent a vilaggal, amirol ok azt hittek, hogy az ovek, es hirtelen azt kihuzzak a labuk alol.

 

Jackie:  Sokan kozuluk nem is csodalkoznak, mert azt hiszik, hogy ez az Isten terve, es hogy amikor minden szetesik, akkor Jezus majd ott lesz.  Hogy o ott lesz a tronusan Jeruzaslemben, es hogy o fog uralkodni a vilag felett.  A Biblia ezt mondja, hogy “az en vilagom nem errol a vilagrol valo,” es h mondta, hogy “en csak egy celbol jottem ide, ebbe a vilagba, hogy tanuskodjam az igazsagrol,” es ahogy nekem tunik, o felfedte ezt, es megoltek erte, es o akar meg is sporolhatta volna a faradsagot.

 

Telefonalo:  Amikor azt hallom, hogy mi tul lustak vagyunk, hogy gondolkozzunk, meg tul lustak vagyunk ehhez meg ahhoz, akkor kozben nekunk fluoridot adagolnak a vizbe. Elbutitottak minket az oltasokkal, es most kellene magunkra venni a felelosseget, hogy me vagyunk kepesek gondolkozni.  Gondolom, valami nem stimmel.  Mi a velemenye?

 

Jackie:  Igaz, hogy ezeket tenyleg megcsinaltak az ennivaloval, a fluoriddal a vizben, es az ennivalo fajtajaval.

 

Alan:  Ketezer evig a kozonseg, fuggetlenul a vallasi felekezetetol vagy epp az orszagatol, vakon kovette ezeket a vallasi vezetoket, minden oltas es egyeb nelkul.

 

Jackie:  Jezus ezt fedte fel.

 

Alan:  Ugy bizony.

 

Jackie:  Na es most, az emberek  Zsido-keresztenyeknek hivjak magukat, vagy Kereszteny cionistaknak.

 

Alan:  Na ugye, latja, ez egy atya, aki rosszul banik a gyerekevel.

 

Telefonalo:  Nagyon erdekes, amit Alan mondott ma az egyhazakrol.  Ezek valojaban zsido kozpontok.  Valoban, ezeket teljesen zsidositottak, nagy lelkesen. De en csak azt akartam mondani, hogy a zsidok titokban Lucifert imdatak.  Tudom, hogy ez igaz. Viszont szeretnem tudni, hogy a maga vendege egyetert-e velem, hogy ezek az isten haragjai.  Mellesleg, a zsidok a Lucifer magjabol szarmaznak versegileg, es az Ur hagyja ezt megtortenni, mert haragszik rank.

 

Alan:  Ez a tipikus megkinzott mentalitas, ami egy galadul kezelt szemelybol jon.  Ha valaki koveti a Bibliat, akkor az az ember egy szellemi kinzas utjat koveti, mert nem lehet egyszerre az embernek egy szereto atyja, aki ugyanakkor megengedi a szadizmust is. Vagyis, a Biblia istenenek egyaltalan semmi koze a teremtohoz. Ez a kulcsa a dolognak. Az O-Testamentum egy osszeallitas, amit sokfele orszagbol szedtek ossze olyan  sztorikat, amik modszerek arra, hogy masok felett hogyan uralkodjanak.

 

Jackie:  Es maga azt mondta, hogy az o istenuk, az Lucifer.

 

Alan:  Albert Pike mondta ezt, az egyik legnagyobb Szabadkomuves konyvben amit valaha is irtak, es ezt mondta Madame Blavatsky is.  O az o ujsagjat ugy hivta, hogy Lucifer, amit vegulis ugy neveztek, hogy Lucius Trust.  Lucifer egy lazado volt. O volt a főmágus az angyalok kozott, es  allitolag egy lazadast vezetett maga a Teremto ellen.  Az elit szerint, az ember ma a sotetsegben lenne (ertve ezen a tudatlansagot, primitivitast egy egy “egyhelyben allo civilizaciot,” ahogy ok nevezik), ha Lucifer nem hozott volna le intellektust es intelligenciat, hogy megmutassa azt az embereknek, es hogy uralkodjon felettuk.  Ez az arisztokracia vallasa.  Ez az, amiben ok mind hisznek.

 

Jackie:  Szoval, Jove, Jupiter, Zeusz es Jehova, ezek mind ugyanaz a dolog?

 

Alan:  Ez mind ugyanaz, de Jupiter es Jove azt is jelenti, hogy “a rejtett isten,” amely el van rejtve a kozonsegtol.  Ez ezt jelenti.

 

Jackie:  Zeusz egy gorog isten volt, a vilag ura. Romaban Jupiter volt Zeus-Pater, God the Father (Isten az Atya),  Zeusz es Jupiter egy es ugyanaz.  De akkor Jove es Jupiter allitolag egy es ugyanaz.  Melyek az istenek kozul azok a rejtett istenek?

 

Alan:  Latja, ez egy alegoria.  Ezek nem valodi lenyek.  Ez egy alegoria a rejtett istenre, amit a kozonseg sohasem ismerhet, mindaddig, amig a megfelelo ido el nem jon.  Vagyis, ez egy masik nev Luciferre, aki mindig a rejtett isten volt, de o nem a Teremto.  Az a rejtett istene az e vilag rendszerenek.

 

Jackie:  Ennek a vilagnak az istene.  Emlekszem, olvastam, hogy Jehova azt mondta, hogy  amikor en a szovetseget kotottem Abrahammal, Izsakkal es Jakobbal, azok csak ugy ismertek engem, mint a Mindenhato Uristent, de en az en nepemme teszlek titeket, es en leszek a ti istenetek.  Alan, ez igencsak vilagosan van kimondva.

 

Alan:  A sztori a sivatagbol valo kijovetelrol vagy Egyiptombol, es a talalkozas Melcsizedekkel nagyon fontos, mert Melcsizedeket ok allitolag imdatak, mint egy elo foldi istent.  Teljes imadasi jogokat adtak neki, mint istennek, egy istensegnek, azok az allitolagos rabszolgak, akik kijottek Egyiptombol; es a kulcs itt az, hogy minden felvilagosult ember, aki elegge magasra felkuzdi magat a fokozatokban, es korbe megy az oran (teljes kor, 360 fok), az istenne valik a foldon.  Minden felvilagosult ember az o szisztemajukban felmegy vegig a fokozatokon, es istenne valik.

 

 

Forditotta:  Filantrop,  a  Nyirseg  fia