ALAN  WATT  MINT  MEGHÍVOTT  VENDÉG  BESZÉLGET

 

HENRIK PALMGREN  MŰSORVEZETŐVEL

 

A  “RED ICE CREATIONS”  FÜGGETLEN  SVÉD  RÁDIÓBAN

 

2006 December 31

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

 

Henrik:  Isten hozta önöket, barátaim. Henrik vagyok és a Red Ice Creations rádiót hallják.  Megtalálnak minket az interneten a  redicecreations.com  web lapon.  Látogassanak oda és nézzék meg a hireinket és hallgassák meg az archivumból a rádió interjúinkat.  A legutóbbi három rádióműsorhoz kaptunk uj MP3 video lejátszót is, azok számára, akik képernyőn akarják nézni ezeket a programokat.  Van ott egy pár dal is, amiket meghallgathatnak miközben végigkutatják a web lapunkat, szóval keressék meg balodalt azt a régi nagy rádiot, hogy hozzáférjenek az uj lejátszónkhoz.

 

Ma ismét velünk van Alan Watt az e havi látogatásra, és azzal kezdjuk ezt a műsort, hogy a mikrocsippekről beszélünk.  Szóval maradjanak a vonalban.  Fontos dolgokról lesz szó.

 

Rendben.  Akkor hát kezdjük el ezt a műsort. Nos, emberek, mi most epp a Szaturnália ünnepségek (a régi rómaiaknál decemberben ez a féktelen orgiázás, mulatozás ünnepe volt) és a közelgő Újévi ünnepek kozott vagyunk, es nagyon örulunk hogy a vonalban velünk van Alan Watt es azt hiszem, már a harmadik musort adjuk egyutt Alan-nel, es megtisztelve érezzük magunkat, hogy megint itt van velünk, es amikor legutóbb beszeltünk, épp csak megemlitettük a testbe beplántálható mikrocsippet, és szeretném ma ezt a témát folytatni.  Alapjában véve csak kezdjuk ott ahol legutóbb abbahagytuk, de mielőtt ezt tesszük, hadd üdvözöljem magát ismét a programban, Alan, és köszönjuk hogy némi időt tölt velünk itt e szent unnepi időszakban.

 

Alan:  Igen, oromomre szolgál itt lenni.

 

Henrik:  Nagyon jo, nagyon jo. Szoval, folytassuk a mult havi beszelgetesunket. Mit mondana maga Alan, mi a világos jele annak, hogy a fold lakosságának a felcsippezése előtt állunk? 

 

Alan:  Mit látunk ma az ujságokban, gondolom, a hivatalosan engedélyezett cikkekben vagy irásokban pontosan ebben a témában?  Ténylegesen, a mult héten – kb egy héttel ezelott volt egy cikk a “Toronto Star”- ban es én beolvastam azt az egyik előadásomban.  Az ott van a web lapomon, es ezek végig mentek a lépésről-lépésre felépitett folyamatán a kozonseg agyba plántált csipekkel valo felszerelésének az elkerülhetetlenségén, és hogy hogyan fogják ezt megvalósitani, kezdve természetesen  a bortonlakokkal es aztán persze az állami segélyen élőkkel, ami már hagyományos, es aztán haladnak egyre felfelé és felfelé, és aztán ez egybevágott egy másik előadásommal, amit Angliában olvastam be egy web lapról, amely ennek az egész ideának az előterében van az angol Warwick professzorral –

 

Henrik: Igen, igen.

 

Alan:  És ő az előretolt ember akit kiválasztottak arra, hogy nyomja ezt a cuccot, mert ez egészen komikus.  Ő azt állitja, hogy ő az élen jár ebben a technológiában a karjába beplántált csipekkel, amely összeköttetést teremt az ő idegpályái között – az idegrendszerében, es pedig ezeket a kisérleteket Angliában az 50-es években csinálták, szóval ez egy ócska dolog.  Egyszóval az ő propaganda játéka az, hogy odatolták őt, hogy népszerűsitse nekünk az ötletet es hogy elhitesse velünk, hogy ez meg mindig veszélytelen es primitiv. Ezt csinálja ő és semmi mást, mert már messze előtte járnak ennek. 

 

Valójában a “Toronto Star” cikke arról a tényről beszél, hogy ők betehetik a csippet egyenesen az agyadba, ami lehetővé teszi majd számitogépekkel, hogy kapcsolatot termtsenek veled.  Ami itt érdekes, az az, hogy Svédország már legalább 25 éve élen jár ebben a témában.

 

Henrik:  Igen, igen, igy hallottam én is.

 

 Alan:  És ők börtön-rabokat használtak.  Nem tudom, hogy mit adnak nekik ezért cserébe, de ezek kapcsolatba hozták őket számitógépekkel és ez benne volt a nemzetközi lapokban már legalább 15 évvel ezelőtt.  Igazán régi dolog, és ezek az egész lakosságot totális felügyelet alá akarják vonni, es végeredményben totális kontroll alá abból a célból, amit ők úgy irnak le ott fent, hogy világbéke.

 

Henrik: Gondolja, hogy nekunk van egy – ha értelmezni akarjuk a, tudja, a globalistákat – én nem tudom, hogyan hivjuk őket itt, de nézzuk a terveiket.  Gondolja, hogy van nekik egy kitűzott dátumuk?

 

Alan:  Biztos vagyok benne hogy lesz egy kitűzött határidejük, mert minden amit csinálnak – ha visszatekint az angol külpolitikára az 1700-as evek ota egyfolytában, hát ezek terveket dolgoztak ki a kontinensekkel kapcsolatban Indiában, es Afrikában, sőt még a Brit Nemzetkozosségre is, es ennek bizonyos szempontjait lefektették 50 évre előre az egyik országra, es 100 eves terveket egy másikra, es azt találjuk, hogy ugyanezt a technikát átvitték az Egyesült Nemzetekbe is, ahol terveik vannak arra, hogy átveszik a teljes vizellátást 60 éven belül, és 100 éven belul az élelmiszer-ellátást is, amint keresztül megyünk az Egyesült Nemzeteken.  Nem lesz magán-farmerkedés ahogyan azt ma ismerjük, es az ENSZ a maga saját web lapján azt mondta, hogy ők fogják elosztani az élelmet minden egyes országnak, es jobb, ha alacsony szinten tartjuk a lakosságunkat, mert ők nem fognak extra élelmet adni, nehogy a lakosság növekedjen. Ebbe az irányba megy mindez, de ez mind ki van dolgozva 5, 10, 15, 100 éves tervekben, és láttuk ugyanezt a dolgot a Szovjet rendszerben, es ugyanez a dolog Kommunista Kinában még mindig folyamatban van.  Szoval a tervek amik ma torténnek – a dolgok amiket ma látunk megnyilvánulni, azokat hatalmas igazgató tanácsokban megtervezték, még mielőtt maga megszületett volna.

 

Henrik:  Elkepesztő. Tudja, ez olyasmi, mintha, azzal kapcsolatban – szoval, emlitettem ezt már sokszor ebben a műsorban, de a növekvő környezeti veszéllyel kapcsolatban, és e pillanatban ugy tunik, hogy ez egy tökeletes indok arra, hogy ugyszolván életbe léptessék mindazt a felugyeletet es ellenőrzést, beleértve persze magát a lakosság csippelését is, es gondolom, a globális adóztatást is, meg ilyenek, és milyennek látja ennek a megjelenését a világban?

 

Alan:  Ugy van.  Tudja, a nagy változások olyanok mint egy teljes méretű háboru.  A háboru mindig azért volt, hogy változást hozzanak létre.  Ez a háboru egyik másodlagos célja, eltekintve a profittól, es azt találjuk, hogy Quigley professzor es mások, akik ott fent vannak neha, mint elnokok tanácsadói;  Quigley professzor azt mondta, hogy a háboru fő célja az, hogy megváltoztassa egy társadalomnak a szociális strukturáját.  Ő azt mondta, hogy társadalmi téren tobbet lehet tenni 5 ev háboruban, mint 50 év békében. Igy hát, ha megérti ezt, hát ez egy folyamatosan menő háboru, fuggetlenul attol, hogy sohasem uzennek háborut nyiltan a közönségnek.  Ezeket csak végrehajtják, de fenyegetés alatt – egy fenyegetés alatt egy másik nemzettől, egy fenyegetés alatt az űrből, a naprendszerből, magától a Naptól, vagy akármivel, ami éppen olyan, hogy belenyomhatnak minket ebbe a hosszutávu tervbe, hogy odatereljenek minket a habitat teruletekre.  Nem lesz magántulajdon, es vegul egy olyan tarsadalom lesz, amely készségesen szolgálja az államot.  Egy csomo könyvet irtak erről egyetemi szinten, meg magasabban, es nem titok, hogy ez mindig egy hosszutávu terv volt.

 

Henrik:  Gondolja, hogy ezek ugy látják ezt a közelgő korszakot, mint a – hallottam ezt filozófikusan, gondolom, amikor az Rend Koráról es az Ész Koráról beszéltek, sőt, még talán, idézőjelben, a “felvilágosodás” korárol, es ezek azok a fajta módszerek, amiket használnak, hogy gyakorlatilag megvalositsák az ő verziójukat arra, ami a rend a világegyetemben?

 

Alan:  Pontosan. Az Uj Kor hiveinek, akiket mar az 18000-as evektol kezdve ápolgattak, es az emberek nem veszik észre, hogy hosszu idot igényelt már csak az, hogy létrehozzák az 1960-as evek hippi korát, mert az már az 1880-as években elkezdődött, es az előretolt emberek, mint H.G.Wells, a szabad szerelmet népszerűsitették a konyveikben az 1880-as években, és őket a nagyfiúk pénzelték.  Ez olyan, mint elinditani es mozgasba hozni egy lokomotivot, egy gőzmozdonyt.  Talán egy fél évszázadot igényel vagy még többet, hogy felgyorsitsák es ha egyszer már felgyorsult, akkor fokozatosan elkezdik az irányát megváltoztatni arra amerre azt akarják hogy menj, igy hát semmi sem történik spontán módon ezen a világon.  Igy hát a globális klimaváltozás ürügyén, amit ők maguk okoznak az időjárás-manipulálásukkal,  es az USA-ban ebben az evben tényleg volt egy cikk a nagyobb ujsagokban, amely azt mondta, hogy nemsokara már ők fogják irányitani az időjárást.  Azt mondták, hogy az időjárást uralni fogják, az az övék lesz.  Rövidesen a kezükben lesz az időjárás, es látjuk ezt most megnyilvánulni, az állandó világméretű permetezéssel, és ezen túlmenően mostmár a HAARP használatával, mert mostmár egy hatalmas körforgássá alakitják a föld atmoszferáját, es oda tudják irányitani a hurrikánokat, es a viharokat, ahova csak akarják, es amikor csak akarják, es aszályokat is tudnak csinálni – épp olyan könnyen. Ez már régi dolog, amire egy egyezményt is aláirtak – az 1970-es években  az ENSZ-ben.  Időjárás-manipulálás, háborús célokra.

 

Henrik:  Igen, szoval amit itt látunk most, gondolom, az az, hogy ők lejátsszák a tervük lényegi részét, hogy bevezessék ezt a globális terra ökológiai szisztémát.

 

Alan:  Igen.  Meg kell győzniük a közönséget világszerte, hogy maga a nagyközönség az oka ennek, es akkor majd előállnak az ő radikális terveikkel, hogy mindannyiunkat megmentsenek.  Természetesen, ez azt jelenti, hogy megfosztanak mindenfajta függetlenségedtől az élelem, ruha, fűtés, vagy barmi mas téren, ami csak a függetlenségedet biztositja.  Ők akarnak teljesen ellátni téged.

 

Henrik:  Hát persze.  Épp ma, ahogy belenéztem a Svéd ujságba az interneten, ami azt állitotta, hogy lényegében ki kell kapcsolnunk a fűtést a házunkban, ha azt akarod, hogy te és a gyerekeid életben maradjanak, mert kétezerre minden teljesen osszeomlik – nem is tudom mit mondanak.  2000  vagy ilyesmi, de azt is érzem, mintha nem mondanák meg, hogy életbe léptetjuk azt, mondjuk öt éven belul, mert ha ezt tennék, akkor az emberek tudnák, tudja, mintha, godnolom, feladnák a harcot ezzel az egésszel, es azt mondanák, hogy, hát, mostmár úgyis késő.  Most ideadják ezt a dátumot, mintha ez valami olyan lenne ami befolyásolja az unokáidat, vagy azok unokáit; vagy valami hasonló, szoval az emberek továbbra is a félelem állapotában vannak, és tehetetlennek érzik magukat ahhoz, hogy erre a veszélyre összefuggő, értelmes módon reagáljanak.

 

Alan:  Elsősorban azert, mert sohasem adják meg nekunk az osszes adatokat.  Valójában nagyon kevés tényt adnak meg, de ha maga nézi, es én éveken keresztul sokat figyeltem a fő játékosokat – tudja, a valódi embereket, akiknek hatalma van, es Carroll Quigley professzor emlitette ezt.  Akiknek hatalma van, azokat sohasem választja meg a közönség, igy nem felelősek a közönségnek, mint pl. a  Henry Kissingerek es a tanácsadók.  Maurice Strong egy igen nagy ezek között.  Ő egész életében a Rockefeller Alapitvánnyal dolgozott, es az ENSZ-szel, es amikor figyeled hogy merre mozditják ezt az embert, es mi a munkája, akkor bepillantást nyersz a 20-éves tervbe, mielőtt még latnád őket a tervet megvalósítani.

 

Az 1980-as években két évre levették őt az ENSZ Világbank posztjáról, es elég furcsa módon oda tették őt az Ontario Hydro élére, ami egy elektromos energiatermelő az egész kanadai Ontario provincia számára, és míg ő ott volt, ő felállitott egy privatizálási eljárást, és ez érthető.  Ezek a közönséget ráveszik arra, hogy közmüveket épitsenek, aztán eladják azokat bagóért egymásnak.  Ez a szokásos eljárás.  Figyeltem ez az egész életemben, különböző európai országokban.

 

De Maurice Strong a 80-as évek vége felé is olyan speciális segélyezesi es adózási programokat szorgalmazott a nagy vállalatoknak, hogy hatalmas diesel generátorokat állitsanak fel, anelkül hogy bármi magyarázatot adott volna, kivéve, hogy a jövőben ezek nem lesznek a köz számára az energiaszolgáltatásban, amint az később ki is derült. Igy hát ő tudta ezt már az 1980-as evekben, mert ezen a terven dolgozott.

 

Henrik:  Apropó, mi a maga véleménye a nukleáris energiával kapcsolatban?  Gondolja, hogy ez valami olyan amire szükségünk van, vagy gondolja, hogy ez az egyik legfontosabb – van-e valami más a nukleáris energia mögött?  Gondolja, hogy van benne valami egyáltalán, mert ugy tünik, hogy ez egy nagyon destruktiv erő ahhoz hogy,  szoval, energiát nyerjünk?

 

Alan:  Az atomenergia destruktiv.  Azonban azt hiszem, hogy ezeknek arra is terve van, hogy űrutazásokhoz használják azt, es ha nem csinálják ez már most is, es valoszinuleg csinálják, es valojában ez lehetett a valódi ok erre,  de mert ezeknek annyi sok magasabb szintű tudománya van, amit néha megpillanthatunk, de nekunk sohasem engedik meg, hogy egy olcsóbb energiához hozzáférjunk.  De ismét, ha abbahagyjuk az olyasfajta gondolkodást, hogy a kormányok arra vannak, hogy minket szolgáljanak, es ha a másik oldalról nézzük a dolgot, a kormányok másik szempontját – a valóságos világkormány már itt van az ő szemszögukből, abból, hogy ezek teljes kontrollt akarnak, es semmi olyat nem fognak magának adni, ami ingyen van, es ami lehetővé teszi magának, hogy még szabadabb legyen, úgyhogy ezek sose fognak magának adni egy alternativ energiaformát. Bármit adnak nekunk, az az ő kontrolljuk alatt lesz, mert ezek mindig uralkodni akarnak.

 

Henrik:  Tudja, egyfajta modon, nekunk ugy adták, gondolom, a civilizációt, vagy részeit annak, ami pl. az iparositás, mert mondhatjuk, hogy van ez az egyfajta okkultabb tervcél a háttérben; miért is fejlődtünk egyáltalán, vagy miert adták nekunk az iparositást?

 

Alan:  Semmi kétségem efelől.  A legtobbet árul el errol a tortenelemben az a periódus, ami az 1500-as évek voltak.  Egészen az 1500-as évekig Európában a dolgokat mindig kézi erővel csinálták, a lovakkal es a lóval vontatott kocsival, mind az effajta dolgokkal, és hirtelen, először a történelemben az Első Erzsébet Királynő idejében az angol királyi udvarban – az övé volt az első nyiltan Rózsakeresztes Szabadköműves udvar a világon.  Ezek nyiltan okkultak voltak.  A Kabbala-t használták a kereszténységgel keverve, es sok, még régebbi ezoterikus anyagot, és abban az időben a fő törekvéseik a tudományok felé irányultak. Először a történelemben, a tudománynak elsőbbsége lett.  Mintha hirtelen felébredtek volna, és rájöttek, hogy 500 évük van arra, hogy megvalósitsák a küldetésüket, és mind ezt az összes pénzt ami belement a kutatásba és a találmányokba, és ismét, még nagyobb háborús gépezetekbe és technológiákba.

 

De tovább is visszamehetünk egy elődhöz – Francis Bacon-nek egy rokonához az 1500-as években, aki szintén benne volt mindebben a tudományos beindulásban, es hát ott találjuk ezt a másik Bacon-t, aki egy szerzetes volt Angliában, es ez egy olyan fickó, aki alapjában véve az ágyút kifejlesztette.  Szóval itt van egy szent ember, aki kidolgozott fejltettebb háborus technikákat, hogy segitse Angliát felépiteni a birodalmát a Haditengerészeten keresztül, es hát igy itt van ez a fonal, amit ugy hivnak hogy “a földalatti patak” a régi okkult nyelven, amely olyan tudás, amit kutatás utján adnak tovább, amelyet mindig csendben csinálnak a közönség háta mögött, mert a közönségnek nem szabad megengedni hogy ehhez a hatalomhoz ő is hozzá jusson.  Minden tudás hatalom, igy hát titokban tartják a hatalmat, de az 1500-as évektől kezdődően az egesz igyekezet a tudományos találmányokra irányult, és a pénz nem volt gond abban az időben, egészen az 1700-as évekig, a gőzgépekkel.  Nagy pénz volt emögött az egész kutatás mögött, hogy beinditsák, es ugy tunik hogy ezek pontosan tudták, hogy hova akartak eljutni mindezzel.

 

Az elektromosság nem volt uj dolog. Az elektromosságot jol ismerték es értették már az 1500-as években is.  Valojaban, ha  visszamegyunk az Etruszkok idejébe, akik Róma alatt a labirintusokat épitették amikor Róma még nem is létezett, es a Cézárok a kulonleges napokon oda szokták hivni az Etruszkokat, hogy mutatványokat végezzenek a közünnepeken, es ezek akkor tüzet hivtak le az égből.  Ezt igy nevezték.  Igy hát ezek értették ezt es bizonyos napokon, amikor vihar volt, ezek bementek a Jupiter Templomába, es a papok sorbaálltak egyutt, es aztán villámháritó rudak voltak, sokkal azelőtt, semhogy még Benjamin Franklinnak adták volna a megtiszteltetést, hogy feltalálja a villámháritót, es ezeknek a tornyoknak a tetején a villám belecsapott a rudakba, és levitte az áramot a Jupiter Szobrához, ami akkor felvillant, és akik köröskörül voltak, azoknak az elektromosságtol szó szerint égnek állt a haja.

 

Es még arról is vannak feljegyzések, hogy egyes papok meghaltak, amikor fogták egymás kezét és megérintették a bálványt.  Igy hát az elektromosság nem volt új, és az Etruszkok nyilván értettek hozzá, és tudták, hogyan használják külonféle célokra, szinte a Testla módszeret használva, hogy sárkányt eresztettek fel és fonott drót lógott le a sárkányokról.  Ezt már akkor értették.

 

Henrik:  Igen, mert ez egy azok kozul – azt szokták mondani, hogy amikor Benjamin Franklin – ugy ertem, a klasszikus dolog azt hiszem, hogy ő  ezt ugy hivta hogy “sárkány”, ahogy mi itt Svedorszagban mondjuk, és aztán ott volt a kulcs.  Nem lógott egy kulcs a sárkány alatt?

 

Alan:  De igen; ez valojaban egy Szabadkomuves játék. Kinyitni az egek ajtaját, vagy a páholy ajtaját.  Ezeknél a magasabb szintu Szabadkomuveseknél, akik ezen a Terven dolgoznak (az Uj Vilagrenden, a világ “tökéletesitésén”), azt találjuk, hogy ezeknek mindig megadták a rangját azzal, hogy “feltaláltak” valamit, még akkor is, ha nem találtak fel semmit.  Szóval egy “tiszteletbeli” dolgot akartak ezek mind.  Sőt még Thomas Jefferson is meg tobb “feltalálásban” volt benne, mint Franklin, külonosen a kriptológia terén, es a rejtjelező gépek terén.  Ezek nagyon bonyolult gépek voltak, amik ki vannak állitva egyes amerikai  muzeumokban.  Nagyon bonyolult gepek, szinte ugy vannak felépitve mint óraszerkezetek, es sok-sok kódot hasznaltak – szoval ismerték a kodokat.  Ezernyi speciális kódot, amikhez a kozonség sohasem férhetett hozzá.

 

Henrik:  Hát igen, ez nagyon izgalmas.  Ennek is köze van egy kicsit ahhoz hogy – arról van itt szó, hogy kezdetben – tudja, vannak, kijöttek jelentések arról, hogy jelenleg kifejlesztés alatt van az agynak  számítogépekkel való közvetlen érintkezési technológiája, és természetesen ez azzal kapcsolatos, hogy, szerintem, az agyat közvetlenül rákötik az internetre, és értelmezhetjuk-e ezt egyfajta módon úgy, mint egy – úgy értem, hogy ha semmi, akkor ez feltétlen egy mátrix-típusú jelleg, amit ez ad ezeknek a riportoknak; maga mit gondol?

 

Alan:  Feltétlen igy van, es azok a beszelgetesek, amelyeket apránként adogatnak az ujságokban, többnyire arra vannak, hogy hozzászoktassanak minket ennek az elkerülhetetlenségéhez – mert amit mondanak, az már régi dolog.  Ezt a dolgot évekkel ezelőtt már megcsinálták, és még a Sony is beismerte 12 évvel ezelőtt, hogy Japánban emberi agy-szövetet növesztettek egy speciális folyadékban, szinte olyanban mint a Petri edények (baktérium-tenyésztésre használt köralakú, fedeles üvegtányérok) és érintkezésbe hozták őket szilicium csippekkel, és azt mondták, hogy jeleket tudtak átvinni közvetlenul a csippektől az agyba és forditva, de ez már mind régi dolog, amit ezek mondanak nekünk, mert csak hozzá akarnak minket szoktatni a gondolathoz.

 

Henrik:  Játszhatnánk-e itt a szavakkal e téren – persze az Internetre úgy utalnak mint a világméretű web hálózatra, és úgy tünik, hogy ebben van egy utalás arra, hogy valahol vagy egy pók van a hálóban valahol, vagy hogy mi könnyen csapdába eshetünk ebben a hálo(zat)ban.  Gondolja, hogy ez szándékos?

 

Alan:  Semmi kétség. Látja, mert mi egy okkultisták világában élünk.  Odaadják nekünk az egzoterikus (meseszerű, a nép számára leegyszerűsített)  valóságot, és még a  “www” is az Interneten, az  Héberul  “666”.

 

Henrik:  Igen, pontosan.

 

Alan:  És igen, ott van neked a  “net” (háló) – ezek “net” hálónak hivják, és ez az internet. A “net”-et eltemetik.  Interface, vagy köztes/kölcsönös érintkezés, és ha egyszer rá vagy kötve, akkor te már nem vagy egy egyén.  Eltemeted az arcokat.  Akkor mi mind egyek vagyunk.  Szóval ez mind okkult terminológia, amit beszélnek, mert az ő valóságukban, amikor mi kimondjuk ezeket, akkor mi valósítjuk azt meg nekik.  “Net”, ha visszafelé olvassuk, az “Ten” ( 1 0 ), ami a bináris kód erre az új nyelvre, amit mi mind megtanulunk.  Még csak meg sem kell tanulnunk majd.  Azt letöltik majd belénk.

 

Henrik:  Hát ez érdekes, mert persze, 10  az egyben 1  és  zéró, ami, mint maga mondja –

 

Alan:  Ez a bináris.

 

Henrik:  Igen, pontosan; ez a bináris rendszer.  Fantasztikus, és nem emlékszem, hogy az Michael Tsarion volt-e, aki elsőként felhivta a figyelmemet arra hogy – azt hiszem, mondhatjuk hogy a mágusoknak van ez a tarsolyában, és – van neki ez a kis varázspálcája, és ha az ember valahogy szimbolikus módon értelmezi ezt, akkor kiderül, hogy a kalap lehet a zéró, és a varázspálca az egyes szám, úgyhogy itt van megint ez a játék, hogy valamit létrehoznak a semmiből, egyesekkel és zérókkal.  Igy van?

 

Alan:  Igen.  Nos, az ember azt találja, hogy az olyan emberek, mint Lord Bertrand Russell, egy nagy játékos ebben az egész tervprogramban már az 1920-as es 30-as évektől, hát ő a számok nyelvén dolgozott.  Szóval azon dolgozott, ami napjainkban fog történni.  Ezek a fickók jóval előre dolgoznak ezeken a terveken, úgyhogy ő pontosan  tudta, hogy merre akarnak menni, és mindig két világunk van, ami egyszerre működik.  Van az egyik a 60-as években, hatalmas számitógépekkel, amikben magnószalagok futnak, és amik arra vannak, hogy a közönség higgyen bennük, sőt még azok is, akik velük dolgoznak, azt hitték, hogy azok voltak a legújabb dolgok, de a valóságban ők már messze előrébb voltak. Megvoltak nekik a mikro-áramkörök már az 1950-es években.

 

Henrik:  Ez fantasztikus, es természetesen most itt van nekünk az internet, ami  az egyik szinten egyfajta módon segitett nekünk informálódni ezekről a dolgokról, ami persze egy jó dolog, de most arról beszélnek, sőt már egy ideje erről beszéltek, és azt hiszem, mint maga is mondta, a tervek jó ideje, jó ideje már folyamatban voltak valaminek a bevezetésére, amit úgy hivnak hogy Internet2.  Hallott maga erről?

 

Alan:  Igen.

 

Henrik:  Akar egy kicsit erről beszélni?  Mit gondol erről?

 

Alan:  Ez ugyanaz a dolog.  Ez egy magasabb szinten van, mert lépésről-lépésre megy; az állatokat lépésenként tréningezed, hogy ne riaszd meg őket, és vonzóvá teszed nekik a dolgot, hogy azok egy szinte virtuális (képzetes) valóságban élnek. A fiatalokat veszik célba.  Ez ugyanazon a pszichológiai elven működik, mint a hallucinációs kábítószerek.  Így nyomták a kábítószereket is a 60-as években, a tudatot megváltoztató élményekkel, elváltoztatott tudati állapotokkal.  Ugyanígy fogják nyomni előre az egész virtuális valóságot is.  A fiataloknak ez izgalmas, és igy szinte kikerülik az idősebbeket.  Ezek mindig ezt csinálják. A nagyközönségben a 40 év feletti embereket és az 50 felettieket csak megkerülik, és egyenesen a fiatalokra mennek.

 

Henrik:  És mint maga mondja, a fiatalságnak van egy kultúrája, és meg vannak szállva azzal, hogy a fiatalokat befolyásolják, de aztán ott vannak azok az emberek, mint maga mondja, akik már túl vannak a negyvenen, és akik valahogy megpróbálnak alkalmazkodni a fiatalok szisztémájához.  Így hát alapjában vannak felnőttek is, akik úgy viselkednek, mint a tizenévesek.

 

Alan:  Igen, igy van.  És valójában ez mind részét képezi ennek, mert tudja, a kommunizmust Angliában dolgozták ki.  Sehol nem máshol, és azt azok fejlesztették ki és finanszirozták, akik már uralkodtak Angliában; azok, akiké a Brit Világbirodalom volt.  Ezek hozták létre a saját ellentétüket, a dialektikus folyamat keretében, mert az ellentétes erők együttműködéséből, a konfliktus révén, eljutnak az ő valódi szintézisükhöz.  Ez kell nekik, de nem csinálhatják csak az egyik oldalt.  Két oldalra van szükségük, és itt is mindenütt ezt látjuk most.

 

A termeszet uralása.  Ez visszavezethető Egyiptomba, amikor rájöttek, hogy van nyár és van tél, és tavasz és osz.  Ezek voltak az ő ellentétes erőik, úgyhogy nem kell harcolni semmivel.  Valójában csak a természet alapelveit használod azáltal, hogy létrehozod a pontos ellenkezőjét, átviszed azt a következő fázisba, és ezt pontosan ugyanígy csinálják.

 

Henrik:  Igen, persze.  Ez visszamegy egészen…

 

Alan:  És a kommunisták mondták, hogy: “ne bízz senkiben 30 év felett.”  Ez volt a jelszavuk, amit a 60-as es 70-es években kihoztak, mint egy varázsigét.

 

Henrik:  Igen, ez elképesztő.  Es, tudja, ezek is, ha visszamegyunk oda, amiről korábban beszeltünk, vagyishogy hozzákötik az agyat az Internethez, meg ilyesmi.  Ugy tünik, hogy ami a lakosság mikricsippelését illeti, természetesen van egy jónéhany ok erre, azt hiszem, de az egyik ok az, hogy egyfajta módon – megvalósítsák az emberiség “robottá alakítását”, azt hiszem.  De egy bizonyos szinten ez szinte olyan, mint – hogyan is fejezzem ki ezt?  Ez ugy tünik, hogy ez szinte túl sok.  Ez már minden elképzelést felülmúl, mert alapjában véve, ma egy bizonyos szinten vannak emberek, akik szinte már úgy viselkednek, mint robotok, úgyszólván mint akik máris biológiai robotok, egy bizonyos értelemben. Azt akarom mondani, hogy minket az érzelmeink hajtanak, vagy alapjában a jelek bevitele, és mi arra reagálunk, és miért gondolja, hogy nekünk kell ez a – hogy ezeknek inkább a mikrocsippet kell belénk rakni, valóban minek?  Ez is inkább egy valami okkult dolog?

 

Alan:  Ez okkult.  Ennek egy része a totális hatékonyság.  Tudja, épp most, nekunk itt van a kenyér és a cirkusz, és a tömeges indoktrinalas, es maga erről beszél itt.  Valóban, látjuk a hatását annak a hihetetlen, tudományosan megtervezett, folyamatos indoktrinálásnak ezernyi forrásbol,  mindennap, amint azok egyszerre és együtt működnek az ismételgetésen keresztül, az ismétléssel, es itt van a szórakoztatás, ami elfoglal minket es eltereli a figyelmünket.  Így hát ez a kenyér és a cirkusz, mint ők mondták.  Róma nem azért bukott el, mert túl sok barbár özönlött be.  Az ok az volt, hogy a rómaiak már nem tudták megengedni maguknak, hogy minden nap menjen a kényer-és cirkusz játék.  Szóval ezek itt hatékonyságot akarnak.

 

És Huxley maga is mondta ezt.  Huxley azt mondta, hogy nem látja semmiféle okát, hogy, miért is ne irányithatná a világot mindeni számára es örökre, egy tudományosan uralt társadalom.  És ezt látjuk ma.  Így hát ez egy része ennek.  Ez a totális hatékonyság.  [Erre kell a csipp]. Nem lesz többé szükségük ujságiró-riporterekre, és a médiara, és szórakoztatásra, stb, egy olyan [csippes, kábult szolganépes] jövőben, és a második része meg a birtoklási vallással kapcsolatos, ami az ősi időkre megy vissza, mert a bélyeg amit ráégettek egy állatra, az a birtoklas jele volt, és ez az állatnak a totális uralása volt a tulajdonos által.  Ugyanezt csinálták a rabszolgákkal. Szokás szerint megbélyegezték őket.

 

Amit maga ma lát, az ugyanaz a régi vallás – a kereskedelmi merkantilizmus törvényének az ősi vallása, amely az egész világot működteti és irányitja, és a vallás e mögött az, hogy minden felett uralkodnia kell a földön, és mindent birtokolnia kell.  Tudja, ha egyszer magát már felcsippezték, az egy törvényes formaság.  Akkor ők már birtokolják magát, és az emberek erre nem jönnek rá.  Ez több, mint csak aláirni a nevedet.  Még az a szó is hogy “sign” (aláirni, vagyis angolul = “jel”), az is egy okkult kifejezés.  Az emberek folyton aláirják a nevüket, és mégis, ezek adnak neked egy szabálykönyvet, amiben végesvégig egy ezoterikus (rejtett) értelem van, de ez még egzoterikusan (primitiven) is azt mondja neked, hogy “esküt tegyél.”  Namármost, amikor aláirsz valamit, az olyan, mint egy eskü.  Azt mondják neked, hogy ne tedd.  Hülye vagy, ha megteszed.  Hát igy működik ez a Szabadköműves rendszer.

 

Henrik:  Igen, igen, hát persze.  Pontosan.  Azt hiszem hogy Jordan Maxwell volt az, aki kijott egy mondással, ami római eredetű, hogy “ha valakit be lehet bolonditani, csak hadd bolonditsák be” vagy valami ilyesmi, értvén rajta, hogy ha elég ostoba vagy, hogy beveszed ezt a maszlagot, hát rendben van, az a te bajod, nem a miénk.

 

Alan:  Úgy van.  Ez az egész rendszer egy hihetetlen átverésEz szinte embertelen, mert azok, akik ezt tökéletesen megértik, azok értenek minket, tökéletesen ismerik a mi érzelmeinket, mert mi emberek vagyunk, tehát ők maguk nem éreznek bűntudatot semmi érzes felett amit mi érzunk, de ők értik, hogy az hogyan mozgat minket. És az érzelmeket ők nagyon-nagyon hatástalan, improduktív dolognak tekintik.

 

Henrik:  Állithatnánk azt, hogy ez egy vallás ezeknek az embereknek a számára, mert, ugy értem, kik ezek az emberek, akik alapjában véve képesek a sajat érzelmeiktől elválasztani magukat?  Ezek az emberek egyben hihetetlenül nagy manipulátorok (akik másokat az orruknál fogva vezetnek)?  Van ebben valami szerepe az agykontrollnak?

 

Alan:  Azt hiszem, ennek köze van – ha visszaugrunk a régi Görögországba, és ha felismerjük, hogy ahogy a híreket akkor előadták, az semmiben sem különbözött attól,     -- eltekintve a technológiától – ahogy az ma megy.  Ha olvassuk egyes régi görög filozófusok írásait, akik fejtegetnek valamit, vagy egy technikát, és akik azt mondják, hogy szeretnék bevezetni ezt a technikát hogy lássák, hogyan hat az emberekre, hát az épp olyan mint ma, amikor bejelentik, hogy azt már megtették, és amikor Plátó “A Köztársaság”-ban egy tökéletes világállamról beszélt, ahol mindenki engedelmeskedik annak, akkor ő belement a kiválogatásos kitenyésztésbe is, hogy megadott speciális embertípusokat tenyésszenek ki.

 

Na, mi azt hisszük hogy ő (Plátó) csak a munkásokról beszél, de a felső vezető réteg maga speciális módon egymás között van kitenyésztve.  Ha azt akarod, hogy valaki pszichopata legyen egy adott mértékben, és hogy érzelmektől mentes legyen egy magas szintű bürokratikus munkafeladatra, ami fontosabb mint a politikusoké, mert a bürokraták egész életükben dolgoznak.  Két különböző part van a parlamentben.  De ez nem számit.  A bürokrata egész életére ott van.  Ő ismeri a saját minisztériumának a tervprogramját, és csendesen dologozik azon, függetlenül attól, hogy kit fog érinteni a politika, és az emberekből tenyésztéssel ki lehet küszöbölni az érzelmeket, mint ahogy fizikailag is át lehet őket alakítani, szóval tényleg ki lehet belőlük küszöbölni az érzelmeket kitenyésztéssel, úgy, hogy kiválasztják a megfelelo hímet és nőstényt, és évszázadokon keresztül ezeket egymás között házasítják.

 

Henrik:  Érdekes.  Így hát ez hasonló lehet, mint amit mi csinálunk – azt hiszem, igy van – az emberiség ezt tette a kutyákkal már többszáz éve, úgy hogy összepárositva őket kifejlesztették kutyafajtákat, hogy úgy mondjam, aszerint hogy mire volt szükségünk.

 

Alan:  Igen.  Ha egy jól menedzselt, boldog kutyát akarsz, amely jól megvan a családdal, akkor egy Labradort veszel.  Ha valami olyat akarsz, ami egy kicsit harapósabb, vagy ami képes harcias lenni, akkor egy házőrző kutya-tipust szerzel, és biztos lehetsz benne, hogy ha egy pedigrés kutyát veszel még kiskutya korában, akkor annak a személyisége ugy fog kialakulni, mert az annyira ki van tenyésztve, és ez ugyanigy van az emberekkel.  Ha pszichopata (lelketlen, érzéketlen) tipusokat akarsz, akik értelmesek, akkor nyilván kitenyésztheted őket az intellektuális képességekre.  De ezek nem általánosan okosak, hanem specializáltak.  Ha egy jó matematikust akarsz, akkor ezeket egy olyan nőből tenyészted ki, aki maga egy jó matematikus, aztán beletenyésztesz vagy kitenyésztesz belőle bizonyos tulajdonságokat, hogy megkapd a tökéletes személyiséget, amire szukséged van, és ez igy van minden másfajta tudománnyal.

 

Henrik:  És ugy hiszem, hogy Kina lenne olyan, és Japánnak egyes részei is, mert ezek egyfajta – ahogy én érzékelem hogy ott van, ezek alapjában ezt a fajta vállalati civilizációt fejlesztik ki, ahol a vállalatnak élsz, és nem tudom, hogy ma kiválasztják-e a házastársadat neked.

 

Alan:  Igen, hát ez igy működik.  Valójában ez igy müködik a Szabadköművességben is.  Egy első generációs Szabadköműves nem juthat túl a 33-ik fokozaton. 

 

Henrik:  Értem.

 

Alan:  Namármost, ezt csinálják. A Nagymester odamegy hozzád, és csak úgy hanyagul mond valamit, mint pl. hogy gyere el vacsorára.  Majd bemutatlak ennek a helyes kis hölgynek, stb, stb - ha azt akarják, hogy vedd a lapot, amikor ő arra akar utalni ezzel, hogy az a személy egy jó házassági partner lenne, és ha van eszed, akkor tudod, hogy ez egy parancs.  Ezt ők így is mondják: “az okos egy szóból is ért.”  Amikor ezt kimondták, akkor az egy parancs, és ha a fickó elveszi azt a nőt, ami azt jelenti, hogy azt a nőt már Szabadköműves családokon belüli házasodással is kiválasztották. Namost, az attól a nőtől való gyereked már magasabbra mehet.  Felmehet a 45-ik fokozatig, a második generációban.  A harmadik generáció egészen végig felmehet. Ezt jelenti ez: a harmadik generáció.

 

Henrik:  Oké, ez érdekes.  Gyorsan megjegyeznék itt valamit.  Összeköthetjük-e ezt a – ebben sok minden úgy van mint a Hindu vallásban, gondolom, és azt is gondolom, hogy az iszlámban is, ahol kiválasztják a partneredet a számodra.  Találni ennek nyomát ott is?

 

Alan:  Feltétlenül.  Valójában azt találjuk úgyszólván minden ismert vallásban, hogy azok mind Indiába vezethetők vissza.  Mind, az összes.  A sztorik nagy részét, még az

Ó-Testamentumban  levőket is, egyenesen a Hindu vallásból vették kölcsön.

 

Henrik:  Igen, ez érdekes.  Tudja, Alan, hallottam ezt emliteni hogy – es hallottam ezt persze másoktól is, de azt hiszem előszor magától hallottam, hogy valójában 360 fokozat van a Szabadkömüvességben.  Találkozott-e maga valami olyan dokumentummal, ami erről szól, mert én nem láttam ilyet belső forrásokból, úgy értem, Szabadköműves dokumentumból, vagy bármi ilyesmi.

 

Alan:  Igen.  Ezek megtalálhatók a Szabadköművesség bizonyos ágazataiban, ahol egy kicsikét nyíltabban beszélnek erről, különösen, ha azt akarják, hogy fiatalabbak belépjenek.  Az OTO, az Ordo Templi Orientis-ben például, ami egy bejegyzett páholy.  Ennek van egy Szabadköműves alapokmánya az angol fő páholytól. Az OTO felmegy 96-ig.

 

Henrik:  Igen, ezt hallottam. 

 

Alan:  Aztán vannak mások is, és ezt a saját írásaikból tudom.  Valójában maga meg is rendelheti őket.  Ezeket odaadják magának.  És vannak még magasabbak efelett is.  Tudja, ha egyszer bekerül – ha elvégezte a York Ritualét, és elvégezte a Skót Rituálét, és aztán Odd Fellow (Páratlan Fickó) lesz magából, amikor maga csatlakozik ezekhez a rendekhez – akkor már csak az ég a határ.  Mehet egyre fel és fel.  Azok akik még az alsóbb rendekben vannak, azoknak nem kell tudniuk, hogy egyáltalán bármi van azon túl amit nekik mondanak,  mert ők egy jó fedezéket képeznek – egy jó, és naív fedezéket.  Valójában ezek ott lent foggal-körömmel védeni fogják a Szabadköművességet, annak ellenére, hogy nekik egy csomó hazugságot adnak be.

 

Henrik: Igen, és ugy tünik, ez egy alapvető pszichológia, mert ha maga már bent van, vagy része ennek, akkor, gondolom, maga azt mondhatja, hogy maga érzi, hogy tudja hogy mi folyik, mert maga belső tag, és akkor egy személy jön kintről, aki megpróbál neked valamit mondani a páholyról, vagy valami mást, es azt hiszem, hogy ez sulyos lyukat ütne annak az embernek az egóján.

 

Alan:  Igen. És tudja, aztán a szokványos rendek felett ott vannak a nemesi rendek, es ha maga egyszer már bent van a nemesi rendekben, akkor maga lovaggá ütést is akar az angol Királynőtől.  Kissinger odament és lovaggá ütötték ot onnan.  A New York volt polgarmesterét 9/11 után is ott ütötték lovaggá, és ezek pedig amerikai állampolgárok.

 

Henrik: Igen, es Bono-t épp most ütötték lovaggá, ugye?

 

Alan:  Igen, mert ő segiti a világ bankárait, hogy tovább folytassák a kölcsönökkel kapcsolatos svindlijeiket.  Még a maffia bandák fejei is lovaggá ütést akarnak, ami furcsának tünik egy olyan időben, amikor Bronfman – a Bronfman dinasztiának az öregje az alkoholtilalom periódusán keresztül, a gengszter-korszakban, milliókat adott – valójában billió dollárokat, valóban, és emellé még a kabitoszereket is nyomta.  Hatalmas pénzösszegeket adott azoknak a jótékonysági intézményeknek, amiket a Királynő is támogatott, és a halála napjáig tenyleg azt gondolta, hogy esélye volt arra, hogy a Királynő lovaggá üsse.  Mind ezt akarták.  Szóval egy nagyobb rituálé van itt, amikor valaki bekerül egy sokkal magasabb fajta Szabadköművességbe.  Ez nyilvánvaló, amikor még a maffiások is lovaggá ütést akarnak a Királynőtől.

 

Henrik:  Pontosan, pontosan.  És en most csak roviden szeretnék valamit érinteni, mert olvastam egy cikket  a minap, ami azt állitotta, hogy ha valaki – vannak uj páholyok is, meg ilyesmi amik  megjelennek, es akkor arról beszéltek, hogy valaki elindithat egy rendet, mert van egy név – tudja, ezt ugy hivják hogy “A Szabadkömuvesség Elfogadott Rituáléja,” amin azt értik, hogy ez elfogadott, gondolom, a Nagy Páholy által, vagy ilyesmi, de tudja-e maga, hogy ez hogy megy?  Megvásárolhatják-e ezek a rituálékat, vagy azt a Királynőn keresztül közvetítik, vagy mi is megy ott?  Tud-e maga valamit erről?

 

Alan:  Nos, a Kent Grófja, az a királyi leszármazási vonal – a Kent Grófja hagyományosan a Királynőnek az unokatestvére, és ő a feje a Grand Lodge of England-nek, és ez az Anglia Nagy Páholya adja ki az alapokmányokat minden egyéb páholynak világszerte.  És egy idoben azt gondolták, hogy a Franciaoszág Nagy Páholya (Grand Orient of France) egy másféle páholy, de ez  nem igy van.  Ezeknek az első alapítólevelét is Angliában adták ki.  Így hát még azok is, amelyek szinleg hadakoznak egymással a történelem során, azok mind a piramisnak ugyanattól a csúcskövétől jöttek.

 

Henrik:  Igen, pontosan.  És tudja, én láttam egy beszédet amit a Királynő mondott.  Nem tudom, hogy ez egy évente történő dolog-e.  Apropó, ő a Kanada királynője is, ugye?

 

Alan:  Igen, az egész Brit Nemzetközösségé, Ausztraliae, Uj Zélandé, Afrika egyes részeié, sőt még India egyes részei is még mindig azt állitják, hogy ők a Brit Nemzetközösséghez tartoznak.

 

Henrik:  Ez tényleg érdekes.  Szóval, a beszédében a Királynő alapjában csak elismételte azt, ami egy papirra volt irva, de az jobbára egy másfajta törvényhozásról szólt, meg ilyen dolgokról, és egy dolog, ami újra-meg újra felvetődött, az az antiszociális viselkedés elve volt.  Hallott maga erről?

 

Alan:  Úgy van.  Mert amerre ők a terrorizmussal kapcsolatos törvényekkel mennek, és tudtam, hogy ez volt azoknak a valódi célja.  A terrorimus–törvények felölelnek majd mindent az életünkben, beleértve a véleményünket is.  Tudja, ezért hivják ezt úgy hogy “politikai korrektség,”  és ha maga valamely területen nem korrekt politikailag, akkor maga egy potenciális terrorista ezen csoport vagy azon csoport ellen, vagy akármi ellen.  Így minden végülis a terrorizmusra szűkül le, és igy mi mind szociálisak kell hogy legyünk – nagyon szociálisak, és hát ott fent határozzák meg, hogy mit jelent egy jól beilleszkedett, szocializált állampolgár.  Az olyasvalaki, akinek nincsenek saját gondolatai, vagy véleményei.

 

Henrik:  Szent isten!  Vagyis, mit gondol maga, hogy ezek mit fognak – persze, kezdetben ezt csak közmegegyezessél fogják beiktatni, gondolom, csak belénk sulykolják majd a médián keresztül, és az emberek elkezdenek majd úgy viselkedni, de ezek a fajta dolgok már itt vannak; amikor a kamerák képesek rákiabálni magára, meg ilyesmi.

 

Alan:  Úgy van.  Kiszúrják magát egy tömegben, mert ezeknek vannak olyan nagyon modern célzo-erősítő mikrofonjaik, amik képesek azokon a kamerákon fogni a maga beszélgetését már 200 méterrről, és olyan tisztán hallják magát mint a csuda, és ha maga egy illetlen megjegyzést tesz, vagy talán egy viccet mond valamiről, egy nap egy képernyő jelenik meg, amin a maga arca lesz ott, és megpróbálják majd magát megszégyeníteni és bűnbánatra kényszeríteni a nyilvánosság előtt.

 

Henrik:  Hű a mindenit!  Persze egy másik dolog az, ami azt hiszem, belevág mindebbe, az a lakosság általános elbutitása, de ennek a élén persze ott van az általános gyógyszeres kezelés, de azon túl ott van még az élelmiszer-probléma, és természetesen ott van a fluorid és az aszpartamin, amik állítólag befolyásolják az ember itélőképességét, és úgyszintén az embernek azt a képességét, hogy összefüggéseiben lásson dolgokat, amik köröskörül végbemennek.  Hallott maga erről?

 

Alan:  Efelől semmi kétség.  Valójában, még az erős permetezés mellett is – amikor erőteljesen permeteznek minket (fentről), és ez félreérthetetlen, amikor ezt csinálják, és ha az ember beszélget másokkal, azt látjuk, hogy az emberek gondolkodása nehézkes.  Nehezen tudnak visszaemlékezni, és ők maguk is beismerik ezt.  Még a fiatalabbaknak is megerőltető valamit végig gondolni.  Olyan ez, mintha egy kód lenne az agyban, és igy ez minket ez befolyásol, és ehhez jönnek még a genetikailag módositott élelmiszerek, es azok az összes oltások, amiket kaptunk.  Ezt mind terv szerint csinálják.  És ha maga az ő oldalukon lenne ott fent, és ránézne az egész világot átfogo fő csatatervre, akkor maga is mindezeket a technikákat használná, hogy a lakosságot békésen szófogadóvá és nem túl okossá tegye, miközben végig mennek mindezeken a változásokon.

 

Henrik:  Egy bizonyos értelemben – nem tudom, ki volt az, aki úgy utalt ránk, hogy mi “haszontalan kenyérpusztitók” vagyunk.  Kissinger volt?

 

Alan:  Az elsők egyike Bertrand Russell volt, aki ezt publikálta: “haszontalan zabálók.” Ezt megviatták a nagy tervező gondolkodók már több mint száz évvel ezelőtt.

 

Henrik:  Igen, igen, ugy tünik, hogy egyrészt intenziven elbutítanak mindenkit, szerintem, hogy igazolják a saját beteg mentalitásukat, hogy ők helyesen cselekszenek, mert mi nem tudunk logikusan gondolkozni, és hogy mi nem tudunk alkalmazkodni alapjában mindazokhoz a dolgokhoz, amiknek az ő Új Világrendjükben benne kell lenni?

 

Alan: Igen.  És ha belegondol, hogy milyen hosszu ideig kellett tervezniük ezt – tudja, és ez a lényeg.  Még az ateistáknak is van egy problémájuk itt, mert belenéznek az Uj Testamentumba, és az Új Testamentumban ott van az a misztikus, okkult nyelvezet, amit a Jelenésekben használnak.  Ez az egyedüli könyv (a Bibliában), ahol láthatjuk ezt a misztikus vallást – nyíltan láthatjuk, hogyan működik annak a nyelvezete.  A beavatatlanok számára nagyon homályosan van megírva, nehezen érthetően.  De ez a tipikus misztikus vallás, amely az időn alapszik, és az egész a csillagászattal függ össze, és tudja, a csillagok állásai képezik a legjobb időjelzőt a hosszútávú tervezéshez.

 

Ott vannak a korok (a csillagok állásában, “meg vagyon írva a csillagokban”), és hát láttuk ezt, amikor az idősebb George Bush, az első Öbölháború kezdetén azt mondta, hogy “Egy Új Világrendet látok feltűnni.”  És azt mondta: “ez mind az égi terv szerint megy.”  Nos, ő az Aquarius (Vízöntő) Korra utalt, amikor a terv szerint őnekik teljes erővel kell törekedniuk a terv befejezésére.

 

A Jelenésekben, ami az angol címe szerint (Revelation) azt jelenti, hogy “felfedni,” és ez fel is fedi a tervet.  Ha megnézzük a definicióját ennek az angol kifejezésnek, “reveal”, vagyis “felfed”, az egyben azt is jelenti, hogy “re-veil”, vagyis, “újra  elfed.” 

Ki árulná el a valódi értelmét annak, amit elfed a profán beavatatlanoktól, akik nem elég értelmesek, hogy felfogják?  De ezt ki lehet bogozni, és a Jelenésekben van egy szekvenciális, időbeli menetrend, és igy amikor írták,  nyugodtan kijelenthették, hogy senki nem fog tudni sem venni, sem eladni a Fenevad jele nélkül.  Érti? 

 

Henrik:  Igen.  Gondolja, hogy ez a mikrocsipp?

 

Alan:  Semmi ketseg.  Ezek tudták már annyi idővel ezelőtt, hogy a pénz hatalma, ami – látja, a pénz fizet az összes kutatásért.  A világ menetét azokkal az adományokkal irányítod, amiket a tudósoknak adsz.  És azok abba az irányba mennek, amerre mondják nekik. Ha csak eltérsz az iránytól, akkor már éhenhalsz, kivéve, ha arra mész, amerre mondják neked.  De ezek megértették már ezer évekkel ezelőtt, hogy pénzzel ők meg tudják vásárolni a világ összes gabonáját, és tudták, hogy kisérletezéssel, stb, és a világ menetét irányitva, ezt képesek lesznek megcsinálni, mire az Aquarius, vagyis a Vizöntő kora eljön.

 

Henrik:  Tudja, ez érdekes, mert úgy érzem, hogy ez pont úgy van amint maga mondja, hogy közben ezek a világ legjobb számitógépeit is használni tudják már, es ez az emberi agy, és ezek rekeszekre osztották a tudományokat, olyan módon, hogy ők az ember  munkájából és a jelenlegi kutatasból képesek kiszedni pontosan azt az információt amit akarnak, mert millió tudós dolgozik a kutatásban, és akkor ezek össze tudják rakni azokat  a részeket, amire szükségük van ahhoz, hogy egy gépet vagy bármi mást épitsenek.  Ez egy ragyogó ötlet.

 

Alan:  Feltétlen igy van.  És ha maga mindig háborut használ, akkor mindig maga irányitja azokat a háborus kisérleti laborokat is, amik messze előtte járnak a többinek, mert korlátlan finanszirozás van rájuk.  Igy hát nem nagy dolog, ha rájövünk, hogy az ember megtervezheti a jövőt akkor, ha már úgyis maga a tulajdonos, és ha maga beleugratta az embereket az első nagy trükkbe, ami maga a pénz.  Elfogadtatni az emberekkel a pénzt, akik abbahagyják, hogy csak csereberéljenek dolgokat egymás között, és elfogadják a pénzt, és akkor a pénz máris uralja a világot.

 

Henrik:  Elképesztő, és gondolom, hogy ott fent olyasmikről beszélnek, hogy ők istenek, és hogy ők magukat egy bizonyos szinten ugy tekintik, mint isteneket, amikoris megvan a hatalmuk arra, hogy kontrollálják és manipulálják azt a rengeteg embert, akik alapjában véve, egy bizonyos imádattal tekintenek fel rájuk.

 

Alan:  Igen.  Ezek feltétlen az egész világot uralják. Ez egy elég sulyos dolog, ha valaki közéjük tartozik, és tudja azt a tényt, hogy ő részben –  de lássuk csak, mi is egy isten.  Bontsuk csak le részeire az istenség definícióját.  Egy istenség nem közönséges, igy hát a  népet úgy hivják, hogy “közönség.” Ezek közönségesek között házasodnak.  Ezeknek nem választják ki a férjeiket és feleségeiket, mig az elitnek mindig volt egy papi rendje, és most is van, és ezek hihetetlen türelemmel és időt rászánva, végig mennek a családfákon, hogy összehozzák a házastársakat egy adott célra.  Igy hát ezek nem közönségesek.  Az istenek nem közönségesek, nem tartoznak a közönség közé.  Az isteneknek hatalma van a lakosságok élete vagy halála felett, úgyhogy ezek igy uralkodnak minden felett, ami az övék, beleértve az élelmiszer-ellátást is.  Már ez is az ő kezükben van.  Az istenek életet termthetnek, vagy megtilthatják, hogy az megszülessen.  Ma ezt tudományosan meg tudják tenni, vagy életet tudnak létrehozni.  Ezek úgyszintén kötelezően elabortálhatják az életet, ha akarják, erőszakkal. Így hát a definició alatt – és itt megint, az istenek az ő tökéletes állapotukban halhatatlanokká válnának.

 

Namármost, az ő belső vallásuk szerint, ezek ott fent mindig hittek a reinkarnálódásban, de nem az általános reinkarnálódásban.  Ezek azt hiszik – es ezt megtaláljuk a római törtétekben is.  Talán ők irtak a legtöbbet erről, a görögökkel együtt.  Ezek azt hiszik, hogy a szellemek kapcsolatban vannak a lélekkel.  Ez a teljessé válás.  A test, a lélek és a szellem az ember első háromsága, és amikor a lélek teljessé vált a szellemmel, akkor az ember technikailag istenné vált, és amikor az ember meghalt, akkor az a teljessé vált szellem reinkarnálódhatott ugyanabban a családfában, vagy az unokában vagy a dédunokában.  Ezek ezt valóban hiszik.  A rómaiak állandóan égve tartották a családi tűzhelyben a tüzet, és imádkoztak hozzá. Hittek abban, hogy a saját őseikhez imádkoznak, és azt is hitték, hogy ők maguk az őseiknek a reinkarnálódásai.

 

Henrik:  Ez egy nagyon érdekes pont, mert ezt én magam is elég alaposan tanulmányoztam, abban a vonatkozásban, hogy miért is folyik ez a kiválasztottak közötti belső házasodás, és ha a lélek összefuggésben van egyfajta DNA-vel, ami azt idézi elő, gondolom, hogy az egy lelket vonz, egy bizonyos fajta DNA-t, akkor pontosan ugy mint ahogy maga mondja, ha ezek képesek a DNA (genetikai) vonalat a családban tartani, akkor alapjában véve ott lehetnek nekik a régebbi szellemek, vagy azok akik már meghaltak, mint pl. a nagymama, vagy nagyapa, valójában ujra reinkarnálódnak, bele a családi vonalba.  Ez nagyon izgalmas.

 

Alan:  Egy néhány magasabb szintű okkult könyvben részletesebben belemennek ebbe, ennek a dolognak a történelmével egyutt, es ezek azt állitották, hogy ők azok a régi  lázadók, akiket ide levetettek a földre (az égből), és hogy amikor ők ide jöttek, ők tiszta szellemek voltak.  Tökéletes, tiszta szellemek.  Azt állitják, hogy a közönséges emberek már itt voltak akkor, és amikor ők ide jöttek, akkor ők a puszta akaratukkal létrehozták maguknak az első tökéletes testeket, hogy abban lakjanak, de amikor elkezdtek a már itt levő emberekkel keveredni (házasodni), akkor elveszitették a különleges erőik egy részét, így hát vissza kellett menniük a családfák fenntartásához, és vissza az egymás közötti házasodáshoz, hogy megprobálják visszanyerni azokat az erőket.

 

Henrik:  Gondolja, hogy van valami igazság ebben, vagy ez csak egy öndícséret? 

 

Alan:  Tudom, hogy sokan ott fent a tetőn hisznek magukban, és azt is találjuk, pl a ceremóniákban, hogy azoknak koze van a faraokhoz, mert ott voltak a Hemitak, akik Egyiptomot futtattak, és ők maguk – amikor a fáraó haldoklott, akkor behozták őt a fő szarkofágban, a fiát mellé fektették, és elvégeztek egy ceremóniát, amit úgy hivtak, hogy “a szájkitátás ceremóniája.”  Ez egy nagyon részletes, nagyon hosszadalmas ceremónia volt, és ha a fiú épp tavol volt, mert más vidékekre latogatott (más satrafákhoz, amik felett ők uralkodtak), akkor a szellemet beletették egy szoborba ugyanazzal a formulával, mint egy tároló tartályba, és amikor a fiú visszajött, akkor befejezték a ceremóniát, és akkor a fiú képes volt tovább élni, nemcsak a saját szellemével, hanem az apja teljes szellemével is, és azt állítják, hogy ez adott nekik olyan hatalmas tudást és intelligenciát.

 

Henrik:  Nagyon érdekes, és szeretném ezt a témát folytatni, és persze még többet hallani Egyiptomról és a fáraókról, mert azt hiszem, ez egy érdekes korszak, ami ott volt, de egyelőre most, Alan, teljesen kifutottunk az időből itt.  De mielőtt befejezzük, mondjon valamit az embereknek a maga web lapjáról, és egy néhány ott rendelkezésre álló kiadványáról.

 

Alan:  Igen. Hát, az emberek belenézhetnek a cuttingthroughthematrix.com – ba, és ott látnak könyveket, amiket eladásra ajánlok. Vagy egy néhány CD 12-órás előadással, amik a történelemről – a régi vallasos történelemről szólnak, és van ott egy pár DVD is.  Épp most több ilyet csinálok e télen, eladásra.

 

Henrik:  Nagyszerű.  Így hát ez a  cuttingthroughthematrix.com,  és Alan, ismét nagyon  köszönöm hogy eljött, és nagyon várom, hogy a következő hónapban ismét találkozzunk.

 

Alan: Örömmel. 

 

Henrik:  Köszönöm a figyelmüket.  Csütörtökön ujra találkozunk, a szokásos programunkban Christopher Morse-val, és remélhetőleg Chris-nek lesz egy második vendége, aki terv szerint csatlakozik hozzánk abban a műsorban.  Szóval maradjanak a vonalban.  Élvezetes dolgok várhatók, és mielőtt befejezném itt ma, ha maguk még nem  előfizetok, akkor fontolják meg hogy előfizetnek nálunk ( redicecreations.com ).  Támogassák ezt a műsort, és nyerjenek hozzaférést az előfizetőknek fenntartott interjúinkhoz.  Köszönetem Fredrik-nek, aki a kezelőpultot irányította. Újra beszélgetünk csütörtökön.  Henrik Palmgren vagyok, és ezzel elbúcsúzom.

 

***

 

 

                                                                             Forditotta -  Filantróp