ALAN  WATT TANÍTÓ ELŐADÁS

 

“MAJMOK,  SZOLGÁK,  RABSZOLGÁK”

 

2006 DECEMBER 21

 

Az előadás szerzői jogát Alan Watt fenntartja – 2006 December 21

(Kivételek a zenei és irodalmi idézetek)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

 

Jónapot emberek.  Alan Watt vagyok es 2006 December 21-e van es hogy milyen is volt ennek az evnek a lefolyása es mennyi minden történt!  De a dolgok felgyorsulóban vannak, ahogy egy uj korszakba lépünk.  A 21. század egy nagy durranással kezdődott es tudjuk, hogy sok könyvet adtak ki azok ott fent, akik “bennfentesek” a 21. szádadot illetően, es hogy hova is visznek minket, es  istenemre mondom, ezek máris odavittek minket, kezdve 2001-gyel, ami a 21. század igazi kezdete.

 

És egy bizonyos ertelemben, ez volt az ok, amiert Arthur C. Clarke “2001” cimu filmjet már az 1960-as években kiadták, hogy az egy ünneplése legyen annak ami jön, es abban a filmben egy űrbeli utazást tesznek.  Persze megmutatják benne a vallásukat, ami a fajtákon át valo fejlődésen alapul.  Ez a filmnek és a könyvnek legelején van, es hát igy ott vannak az emberek akik az űrben utaznak, es akik a kovetkező nagy feladattal állnak szemben, ami a mesterséges intelligencia, ahol a Hal nevü számitogép átveszi az irányitást es megöli a szemelyzetet, es az az egy férfi aki legyüri Hal-t, az a férfi istenné válik, mert ez maga a misztériumok vallása egybefoglalva egy sztori formájában, es odatehették volna ezt a sztorit a tengerre, vagy valahova a földön, de ezek az űrbe tették, azonban ugyanaz az ezoterikus (elvont, csak beavatottak számára érthető)  jelentés van mögötte, aholis az, aki mindent, még a Nagy Épitészt magát is legyozi, az Istenne valik.

 

A 21. század egyben egy egész életformának a teljes ujjászervezése is kell hogy legyen. A magas szintű Szabadköművesség szerint, mindennek ami volt, el kell pusztulnia, azt el kell pusztitani, lerombolni, ledönteni, hogy az helyet adjon valaminek ami új.  Az Uj Kornak.  És eppugy mint az ódon időkben, amikor katedrálisokat epitettek a meglevő templomépületek mellett, es lebontották a regi templomokat, kozvetlenul mellettuk epitették az ujakat.  Ez egy hagyomanyos modszere a misztériumok vallásának, es valojaban ezek nemcsak a fizikai világra utalnak, hanem egyben a szpirituális világra is, es az ő vallasukban, ami az evolúciónak egy fajtáján es egymás közötti házasodáson alapul – speciális tenyésztésen.  Specializált, szelektív tenyésztésen.

 

Charles Darwin nem találta fel  “A Fajok Eredeté”-nek a teóriáját. Ő csak elismételte azt, amit az ő apja es nagyapja ő előtte már megcsinált a publikacioiban, mert ez a beavatott  ezoterikus,  magas szintu Szabadkomuvessegnek egy vallása.  Nem az a primitiv kis cucc, amit ott lent a Kék Páholyokhoz csatlakozó embereknek tanitanak.

 

A kék a nyilt eget jelenti.  Minden amit a közönseges, profán intelligenciájuak látnak, az kék. A kék ég.  A valodi munkát azonban a sötétben végzik, es a fény ami világit a sötetben, vagyis a  hozzaertoek, akik a kulturainkat, a foldgolyót, es a jövőt irányitják, azok egyben a magasabb szintu páholyok, amelyekből a biborszin kulonboző szinárnyalatai jonnek ki.  Ezek a királyok.  A hajnal, az biborszinű.  A biborszinu hajnal. Es aztán ott van persze a vörös paholy, amelyek a forradalmi páholyok.  Ez mindig igy volt, es ezek azok akik a világot változtatják, es az eletuket adják a világért.  A csikok az égen keresztul ragyogó fehér fényt adnak, aztán fokozatosan vörosbe fordulnak, amint a vilag vérét ontják vagy vért ontanak a világért es ez az alapja a misztériumok vallásának, amelyen a legtöbb vallás es egzoterikus (a nép számára, a beavatatlanok szamara való, primitiv) tanitás vagy vallásos sztori alapszik.

 

Minket évezredek óta irányitottak, es meghatarozott céllal, a gazdagságnak egy kezdeti definiciójaval.  A legtöbb természetes korülmenyek közt élő törzsben még csak nem is létezik szó vagy kifejezés a gazdagságra vagy akar a szemelyes tulajdonra, mert ők termeszetes modon élnek.  Ezek nem eltek egy olyan gazdasagi rendszerben, amelyben a szerzés alap, ahol maguknak a javaknak fontossága van.

 

És MINDENFAJTA URALKODÁS ALAPJA A PÉNZ.  Nem számit hogy minek nevezik, vagy hogy mit hasznalnak penz gyanánt, mindaddig, amig egy néhány ember ott fent joggal rendelkezik arra, hogy megmondja, mi az, hogy mennyit ér, es hogy mennyi adót kell fizetned vissza, mert ez a te gürcölésed, ami visszavándorol az adóval.  A társadalom felső rétege azután azokat az adókat arra használja, hogy állandó hadseregeket tartson fenn, meg rendőrséget es bürokráciákat, hogy uralkodjon rajtad.  Igy hát valoban a pénz mozgatja ezt a világot.

 

“Mikor a fenyek kialszanak a városban”  -  irta:  Journey

 

Mikor a fények a városban kialszanak,

Es a nap rásüt az öbölre,

Ó, mennyire ott akarok lenni az én városomban,

 

Oh,  oh,

 

Szóval te azt mondod hogy magányos vagy,

Hát, baratom, en is magányos vagyok,

Es vissza akarok menni a városomba az öböl mellett,

 

Oh,  oh..

 

Alan: Érdekes látni azokat az e-mail-eket amik beérkeznek, már ami az emberek nézeteit illeti, es egy személy nemrég azt irta, hogy ő nem ért egyet az en állaspontommal a pénzt illetően, es azt hiszem, hogy ez az ember a szokásos dolgokat nyomta.  Egy kezdő a hazafias mozgalomtól tanul meg dolgokat az aranyról es az ezustről, es azt tanulja, hogy az egy torvényes pénzforma es ez az utobbi bizonyos szemely ezt a nezetet vallja es meg van azon a ponton akadva.  Nem veszi észre, hogy ugyanazok az emberek akik ma a rendszert irányitják a papirpénzzel es az IOU (I owe you = tartozok neked) vagyis a tartozás kulonbozo formáival, fuggetlenul a Bretton Woods Egyezménytől es az osszes tobbi egyezmenyektol fuggetlenul, amiket megkotottek.  Igy hát megvolt az arany-egyenérték. Ez ma is megvan.  Valójában az övéik az aranybányák is.

 

Akkor hát, visszaterve a torvenyes penzre, ugyanaz a banda iranyitja azt, es a kulonbseg csak az, hogy az (arany) hamarabb kikoptatja a zsebedet, es meg jo nehez is az a torvenyes penz, es tudod, itt is ők mondjak meg, hogy az mennyit er.

 

Az emberek akik meg mindig azt hiszik hogy a kormany egy rendszerben kézben tudja tartani a korrupt pénzellátást, csak azáltal, hogy torvényeket fektettek le, hát azok az emberek akik ezt hiszik, azok nem értik az egészet. Azok nem értették meg hogy mi folyik, mert az egzoterikus (a közönségnek beadott mese) – még egy ország alkotmánya is egzoterikus.  Az  közfogyasztásra van, es arrol szól hogy hogyan kellene a dolgoknak lenni, de azok sohasem ugy vannak es sohasem ugy voltak.

 

Aki meg akarja tudni hogyan mukodik a rendszer, annak tul kell mennie a Bretton Woods Egyezmenyen. Annak vissza kell mennie az 1800-as evekbe, es megnezni, hogy a nagyfiuk hogyan dobták ki a szemetbe az arany-egyenértéket haromszor az 1800-as evek vegen es hogyan söpörtek be ezáltal millio es millio dollart csak az USA-ban.  Az 1800-as evek vege fele harom gazdasagi válság volt, es ezeket három bankár idézte elő, akik ezt igy tervezték meg, es nem szamit hogy milyen penzformat használsz, mindaddig, amig azt ők uralják.  Mindaddig, amig ők állitják fel a tartozási rendszert.  Mindaddig, amig ők futtatják (lebegtetik) azt a nagy kaszinót, amit ugy hivnak, hogy “a tartozási rendszer.”  A részvényeknek es kötvényeknek ezt a kaszinóját, ahol az emberek megvásárolják a te adósságodat.  EZEK PROFITOT AKARNAK AZ ADÓSSÁGBÓL, amit a kormány garantál nekik, hogy vasarolják fel a te adósságodat.  Ez egy mindennel teljesen felszerelt nagy kaszinó.

 

És kiknek a birtokában voltak az összes aranybányák az 1770-as, 18000-as, 1900-as evekben, a 20-ik szazadban, a 21-ik szazadban?  Ugyanazoknak az embereknek a kezében voltak.  Csak nezd meg ki tette oda Cecil Rhodes-t Afrikába hogy átvegye a gyémant es aranybányákat.  Hogy találja meg őket mind, es jelölje ki őket mint birtokba vett területet.  Ugyanazok az emberek, es ezek ugyanazok az emberek, akik ma a csekkeket kibocsátják a kormányoknak, hogy penzt nyomtassanak es aztán valódi vagyoni értéket követeljenek értük cserébe.

 

A PÉNZ MINDIG EGY NAGY ÁMITÁS VOLT A KITALÁLÁSA PILLANATÁTÓL KEZDVE, MERT AZ  NEM  EGY VALÓDI VAGYONI  ÉRTÉK.

 

Az egy helyettesitő minden egyébre.

 

A helyettesitőben hinned kell.  Valojaban azt kell hinned, hogy az fontosabb mint az élelem, vagy bármi más amit csak el tudnál cserélni, es ha egyszer ezt elhiszed, akkor nesze neked.  Legyen az akar sündisznótüske, tengeri kagyló, kvarc kövek, arany, ezust, vagy ón, az nem szamit, mert semmi beleszólásod nincs abba, hogy annak mennyi az értéke.

 

NE FELEDD: AZ ÉRTÉK CSAK KÉPZELETBELIAz ÁRA VALAMINEK, AZ CSAK KÉPZELT.  Es minket egy olyan rendszerben nevelnek fel, ahol MI SOHASEM KÉRDŐJELEZZÜK MEG EZEKET A KÉPZELT DOLGOKAT

 

Azt gondoljuk, hogy ezek valahogyan valóságosak es konkrétak, mintha ez termeszetes lenne.  Ha egy teljesen másfajta tarsadalmat terveznének az embereknek, akkor az emberek ugy nőnének fel, hogy azt hiszik hogy az is teljesen természetes. Látod, ez MINGID  igy volt.

 

A gyerekek, akik ma felnőnek es akiket ma betesznek az ovodába, már most agyilag elő vannak készitve az agyba ültetett csippekre, ami az ő életük során jön majd, és amit ők már várnak is, mert állandoan folyik a propaganda, hogy beadják nekik az ötletet, ami a világ összes szép dolgait igéri nekik. Az összes fantasztikus erőket, örömöket és élményeket.

 

De ha eddig nem tanultuk meg azt, hogy AZ ELIT MINDIG IS HAZUDOTT NEKÜNK, akkor mar SOHASEM fogunk semmit megtanulni.

 

Az 1960-as években a futurista ötletcsinálók massziv propagandát nyomtak, mert akkoriban a jövedelemadók kezdtek alaposan felmenni, mert a kormány elkezdte duplájára és triplájára novelni a bürokráciákat, egyik szintet a másikra téve.  Ezert hát, hogy megmagyarázzák a kozonségnek hogy ez miert van, es tudod, hogy egy rózsás jovot igerjenek neki, végulis azt mondták, hogy ez az összes penz majd egy olyan szisztémát fog létrehozni, ahol nagyon kevés embernek kell majd dolgoznia, es örülhetünk hogy nekünk van egy olyan munkahelyünk ahol az embereket szolgálhatjuk, es erre nézve még rajzokat is tettek közzé az ujságokban.  Az elit által felbérelt nagy futuristák egy massziv média-propagandát fejtettek ki.

 

És azt mondták, hogy mi majd római tógákban sétálgatunk, es csak úgy lebegünk a föld felett erre-arra, filozófiákat megvitatva, kellemes időtöltéssel, és majd uj módjait találjuk annak, hogy hogyan töltsük el az időt. Mert, tudod, még unatkozni is fogsz.  Nahát, ez nem történt meg.  Helyette, igen, az adók mind felmentek, hogy haladjunk e csodás rendszer felé, de az eredményt, azt nem láttuk.  Nem láttunk semmi bevételt ebből a közönseg számára.

 

 És most látjuk, hogyan állitják fel a totalitárius rendszert napról-napra.  Láthattuk hogyan állitják fel a rendőri szervezeteket.  Láthattuk, ahogyan a gyerekekre felvigyázó emberek lényegében egy hadsereggé váltak.  Ez is egy keze a kormánynak.  Egy hatalmas hadsereg, annak az összes szabályaival, előirásaival, amiket nem kell törvénybe iktatni.  Ezek csak megirják ezeket maguknak, és az törvénnyé válik.  Elképesztő látni, hogyan épitik fel ezt a totalitárius rendszert a mi pénzunket felhasználva – valojában a mi gürcölős munkánkat, mert mi nem dolgozunk semmi másért, mint csak a pénzért, amit, ugy tanitottak minket, hogy fogadjunk el a munkánkért.  Fantasztikus mindezt látni, ahogyan történik.

 

MI VÁSÁROLJUK MEG A LÁNCAINKAT.  MI SAJÁT MAGUNK KÉSZITJÜK EL ÉS VÁSÁROLJUK MEG A LÁNCAINKAT es egész idő alatt azt mondják nekunk, hogy mindez a mi javunkra történik, vagy hogy mindez egy boldog jovőért van, vagy hogy  a gyerekeinkért, es igy tovabb, es igy tovabb.

 

A mult esti előadásban emlitettem az agy-csippet, és hogy mire is van az szánva, és az nem más, mint TELJES KONTROLL.  Nem lesz többé SZABAD GONDOLAT.  NEM LESZ SEMMI EGYÉNIESSÉG.   Valójában te nem is leszel többé egy érző, tudatos, különálló lény, egy egyén.  Te csak egy valami leszel, amit naponta programoznak.  Ez aztán messze esik attol az egész római tóga-dumától, meg a lebegéstől és a filozófiák megvitatásától, mikozben ők besöprik az összes pénzt és emelik az adókat már a 60-as évektől kezdve.

 

DE ENNEK AZ EGÉSZNEK A KULCSA A PÉNZ.  Aki az aranybányákat birtokolja, az irja a szabályokat.  Ma ez csak egy csekkfüzet, es annak a joga, hogy azokat a csekkeket kibocsássák.  Es nekunk sohasem mondták, es soha nem fogják mondani, hogy egy maroknyi család ezek közül rendelkezik a joggal, hogy a számunkra, az összes többi ember számára eldöntse, hogy mi a pénz és az mennyit ér.

 

Azt látjuk, hogy az egesz földön mindenfele, földeket vesznek el és a kormányok azokból nemzeti parkokat csinálnak.  Ha figyelsz, minden év végén a kormányok bejelentik, hogy hányszáz nemzeti parkot kreáltak abban az évben.  Aztán mindezt átadják a nagy bankároknak, vagy az Egyesult Nemzeteknek, annak a fejében, hogy elengedik az adósságot – egy föld cserebere ez – emlékezz csak az “olajat élelemért” dologra – ez a nagy trükk amit láttunk, hogy hogyan söpörték be a pénzt ott az ENSZ felső régióiban azok, akik még mindig ott vannak, mellesleg, azért, mert  azok ott fent, azok kalózok.

 

Ugyanez a helyzet a “földet adósságért cserébe” dologgal.  És ez már évek óta megy.  Ezek az ENSZ bioszférái.

 

És az ENSZ-et ÚGY HOZTÁK LÉTRE, HOGY EGYETLEN ORSZÁG EGYETLEN ÁLLAMPOLGÁRA SEM SZAVAZOTT RÁ, KIVÉVE AZT A KIS SZABADKÖMŰVES KLIKKET, AMELY MINDEN EGYES ORSZÁGBAN A KORMÁNYOKAT MEGALAKÍTOTTA.

 

A KÖZÖNSÉG VÉLEMÉNYÉT SOSEM KÉRTÉK KI EHHEZ. A politikusok sosem kértek a jogot arra, hogy ezt megtegyék.  Ezt egyszeruen csak megtették.

 

HÁT EZ A DEMOKRÁCIA A TE SZÁMODRA, mert DEMOKRÁCIA SOHASEM LÉTEZETT az egzoterikus  hétköznapi szinten, és azon a szinten soha nem is fog létezni.

 

De számtalan éve már a rövidhullámon és más USA rádioadókban engedélyeztek hazafias állomásokat, amelyek csépelik ezt a dolgot már évtizedek ota, és csak csépelik és csépelik, és ezeket mindig arannyal és ezusttel finanszirozták, és ezek aranyat ás ezüstot adnak el a népnek, anélkul, hogy elmondanák a sztori többi részét, és hogy ki is birtokolja az aranybányákat.  És hogy ki szabja meg az arany árát.

 

Mert hát a Rotschild-ok SZABJÁK MEG AZ ARANY ÁRÁT MINDEN REGGEL, es csak azért mert valamit törvenyes penznek jelentenek ki, az egyaltalan nem jelent semmit, mert mi is az a törvény?   A torveny egy olyan azonnali szabály, amit egy feljebbvaló ad ki.  Ismét, nincs szavazás a polgároktól arra nézve, hogy egy torvenyt kiadjanak-e vagy nem, es nincs véleménykérés egyik polgártól sem arra nezve, hogy hogyan állitsanak fel es hogyan mükodtessenek egy szisztémát.  Ez nem igy megy.

 

A nagyon régi időkben a Közep-Keleten az urak megszámlálták a rabszolgáikat.  A fejeket számlálták meg, és (az angol nyelvben) olyan szavaink vannak, amelyek ebből a számlálásból erednek.  Az egyik a “many” (sok) szó.  Mony (=many, vagyis sok, régies kifejezéssel) ugyanabból a tőből származik.  Mon  az egy régies kifejezés arra hogy “man”, vagyis “férfi.”  Azért “mon”, mert  a rabszolgatáborok munkájának az eredménye az, ami bármi valóságos dolgot kreál ezen a világon.  A keserves munka az egyedüli dolog ami létrehoz valamit.

 

Karl Marx jól tudta mit csinál, mert őt maguk a bankárok tanitották, akik az egyeduliek voltak, akik értették a közgazdaságot.  Azok, akik a pénzt uralják, es akik rávették az embereket arra hogy elfogadják azt a pénzt mint egy természetes dolgot, ugy ahogy a földön ma a legtöbb ember elfogadja.  De ez nem mindig volt igy.

 

Es itt jon egy ezzel párhuzamos idea ezektől az emberektől.  Ezt ugy hivják, hogy “haladás.”  Namármost, a haladást soha nem lehet hagyni történni csak ugy “akarom is nem is” módra, vagy összevissza, vagy véletlenszerűen.  Igy hát az összes nagy változások, amik történnek, azok meg vannak tervezve.  Annak az iránya, ahogyan felnősz, leéled az életed, és ahogy a szuleid előtted azt tették és ahogy a te gyerekeid fogják tenni utánad.  Mindez nagyon gondosan irányitva van azok által – egyuttmukodesben azokkal akiknek van pénze – vagyis, a hatalmasok klubja által.

 

A régi családok.  A közvetlen irányvonalak a világban és a nagyobb háboruk a világban, ezek mind igy vannak megtervezve.  Ezekre szükseg van, hogy egy irányváltozást idézzenek elo afelé, hogy összeolvasszák az országokat és nemzeteket blokkokba, amik aztán egyesitve lesznek nagyobb blokkokba, és birodalmakba, amelyeket aztán egyesitenek egy globális társadalomba, amelyet egy pár ember vezet, es az a pár ember mindegyik országban, mindegyik nemzetben az ottani elit.  Ezek mind részei a Klubnak. Bárkit, aki nem hajlando csatlakozni a Klubhoz, azt kibombázzák e földi létből valamiféle ürüggyel.

 

A HÁBORÚ A BIZNISSZ KITERJESZTÉSE.  Minden háboru egy gazdasagi háboru, és egyben egy átvétel.  Egy üzlet átvétele erővel, de ez csak üzlet, és ez a dicsőség és a hazafiasság és igazságosság álcája mögött törtenik.  Mindez a felületi álcázás, aminek a célja az, hogy a közönséget “bevegyék a fedélzetre” [rábeszéljék], kalóznyelven mondva.

Ma ez a kifejezés nagyon elterjedt.

 

Mindennek csak az a célja, hogy beugrasson téged, es a legtöbb embert könnyen beugratják, mert AZ ELITNEK ARCHIVUMAI VANNAK AZOKBÓL AZ ISMERETEKBŐL, AMIK SOKEZER ÉVRE MENNEK VISSZA.  És amikor azt akarják hogy a közönség együttmükodjon bármivel – bármilyen irányváltoztatással vagy változassal, akármivel, bármilyen morális változassal, akármivel, akkor nekik csak meg kell keresni a megfelelő matematikai szekvenciát.  A formulát kell fellapozniuk, és ha bevezetik a formulát ugy ahogy azt azelőtt már bevezették, és ha az akkor bevált egy társadalomban, mint azt az ókoriak, köztük Plátó is mondták, akkor azt ujra-meg ujra meg lehet csinálni, akárhol, akármikor.  Ezek csak formulák [mert az emberi természet vagy reagálás kiszámitható], igy hát ezek a háborus idokben felhasználják a torzsi összetarozás ösztöneit, hogy beleugrassanak minket abba, hogy megvivjuk a háborukat az ő számukra.  Az ő erőszakos üzleti átveteleik számára. Az ő vállakozásaik számára.  Az ő jól kiszámitott terveik végrehajtására.

 

Az 1800-as években voltak szerzők, akik a jövőbeli háborukról irtak, amik el fognak jönni, es amelyek szukségesek voltak ahhoz, hogy beinditsák egy világbirodalom épitését, és ezek tudtak, hogy kikkel kell majd megküzdeniük.  Azt is tudták, hogy mely országokat lehet megvásárolni es a saját szárnyaik alá hozni, csupán azzal, hogy lefizetik a megállapodott elitet azokban az országokban, de azt is tudták, hogy vannak más országok, amelyeket nem lehet olyan könnyen lefizetni, es akkor nem tétovaztak létrehozni azokat a körülményeket, amik háboruhoz vezettek.

 

Néha megegyezést kellett létrehozni két ország elitje között arra, hogy legyen háboru, mert habár tudták, hogy mindegyik országban ők dirigálnak majd a fedélzeten, a lakosságok nem egyeznének bele, igy hát a háboru azért volt, hogy meggyőzzék a lakosságot, hogy változásra van szükség, hogy komozditsák őket a régi szokásokból, es hogy éljenek egy uj módon – egy összevont módon.

 

 Minket tudományosan irányitanak.  Semmit nem hagynak a véletlenre.  Bármi, amit a véletlenre hagynak, az elszabadulhat és ennek egy megrázó hatása lehet, amit nem lehet olyan könnyen kontrollálni, igy hát a földön minden fontosabb eseményt igy kell csinálni. Megszervezni és megtervezni, es ilymódon végrehajtani.

 

Egyes szerzők megpróbáltak figyelmeztetni minket.  Ezek igen kevesen voltak, es ezeket üldozték, mert ők óva intettek minket. En sokszor mondtam, hogy azok, akik az FBI-bol, a CIA-bol vagy az MI6-bol vagy akarmi ilyesmi helyrol jönnek ki, es csak ugy vidáman odaállnak a Tv vagy radio müsorokba mindent szabadon megvitatni, hát ilyen nincs, mert ezt nem tehetik.  Ezek aláirták a nevüket egy hivatalos titkokra vonatkozó törvényre, amely általában 30 évig tovább megköti őket miután nyugdijba mentek, es ezek tudják a kovetkezményeit, ha megszegik a szabályokat, és Kelly mellett, akit Angliában megöltek, es aki erre a legjobb példa, ott van még Peter Wright, aki a “Spy Catcher” (“Kémfogó”)-t irta, mert Thatcher Margó birósagra hurcolta őt – a londoni legfelsőbb biróságra. Ez a legmagasabb foku biróság az országban, tudod, és Margó elkoboztatta a második könyvét, aminek a cime az volt, hogy “ Kémfogás A-tol Z-ig.”  De az első könyvét ott kiadták, és őt azért vádolták be, mert megadta az olvasóknak azokat a nyomravezető adatokat, amikre azoknak szüksége volt. Nem mondhatott ki többet nyiltan, különben falhoz állitották volna es lelőtték volna egy kötéssel a szemén.

 

Ő azt mondja el, hogy ő az MI5-ben (Angol Katonai Titkosrendőrség Technikai Részlege) dolgozott es a 60-as evekben egyutt dolgozott az MI6-tal (Katonai Felderites Hatos Reszlege), amikor egy pár fontosabb angol ügynok Oroszországba lépett le, amiről eddig semmi nem jött ki a sajtóban elmondani nekünk hogy miért, es én nem tudom, miért nem.  De Wright ráfókuszált arra, hogy ki csinálta az egészet – késő éjszaka az MI5-ben két dobozt készitettek elő.  Ezek acél ládák voltak, magas szintü kém-informáciokkal.  Az egyik a királyi udvarba ment – a királynőhoz, és egy másik az összes Angol biztonsági szolgálatok vezetőjéhez ment, és az egyik fő gyanusitott, aki akkor az angol biztonsági szolgálat feje volt a Peter Wright szolgálati ideje vége felé, szóval a fő gyanusitott Victor Rotschild volt a bankár családból.  Ennek a könyvek a cime: “The Fifth Man” (“Az Ötödik Ember”).  Nagyon érdekes olvasmány.

 

De Wright a Kémfogó cimu konyvében elég sokat elmond nekunk a Rotschildokrol, es amire Wright ráfókuszált, az az volt, hogy volt egy kulon csoport a Szovjetek es az MI5 felett, amely mindkét oldalt irányitotta, és akkor kezdett derengeni neki, hogy az egész dolog (a Hidegháboru) egy bolonditás volt, és még azok is akik az alacsonyabb szinteken voltak, azok sem sejtették, és ő az MI5-ot ugy minősitette, mint egy alacsonyabb szintet.  Nekik hinniük kellett azt, hogy a dolog  (a harc az Oroszokkal) valódi. Maguknak az ügynököknek ezt kellett hinniükAzoknak, akik részt vettek a Hidegháboruban, azt kellett hinniük, hogy az egész valódi volt, éppúgy mint ahogy a KGB ügynökei is azt hitték Oroszországban, hogy a harc valódi.

 

Elképesztő, hogy hogyan manipulálnak minket onnan fentről a piramis csúcskövéről, es amikor az ember a piramis egyik oldalán van, akkor nem látja a  többi oldalakat.  Nem látod őket.  A háboruknak valósnak kell tünnie azok számára akik a harcot vivják, ugyhogy valódi vérnek kell folyni, valódi katasztrófáknak kell lenni, valodi mészárlásoknak, amik meggyőzik azokat akik túlélik, az összes változásokról, amik a háborukból erednek azokat követően. Ez szükséges.  Ez nem lehet mégegyszer igy.

 

Konfliktus.  A haladást ugy definiálják, mint a konfliktus eredményét.   A misztériumok vallásában az évszakokat használják ennek az egésznek a leirására. Az esztendő évszakokbol áll, amelyek ellentétesek.  Igy ott van a nyár a melegnek, a tél a hidegnek, es ott van a tavasz a születésnek, es az ősz a halálnak vagy haldoklásnak.  És mégis, mindebből a konfliktusból ered a következő év és a kovetkező megint, es igy tovább. Ez egy folyamatos teremtési folyamat.

 

“Minden akcióra van egy ugyanakkora es ellentétes reakció”.  Ha megérted ennek a tudományát és a Hegel-i dialektikáját, és ha tanulmányoztad Nietzsche-t és másokat, akkor sokkal jobban megérted ezt a vallást, es hogy hogyan müködik, es akkor érthetővé válik számodra hogy a dialektikus folyamat hogyan müködik, es hogy a világot hogyan kormányozzák es irányitják vegig az időkon át és egy meghatározott cél felé.

 

Izgalmas számomra azt megfigyelni azokat, akik keresztul tudnak törni a valláson es megpillantják mindennek a másik oldalát, es egyeseknek igen nehéz elszakadni a vallástól, mondván, hogy “a mindenit”, a Jelenések Könyve megjósolta “a Fenevad jelét”, és hogyan lesz, hogy senki sem tud sem vásárolni, sem eladni a jel nélkül.  Hogyan tudták ezt igy megcsinálni?  Ez természetfeletti.  Hát igy jottek az o jelenéseik, valóban.

 

Amikor egy rendszer már ezer évek óta működött, egy intenziv misztériumok vallása, akkor nem volt olyan nagy dolog, hogy valaki leirja, amikor a Jelenéseket végülis oda kitették mindenki szeme elé, és vitathato, hogy valojaban mikor is tették azt ki oda.  Én azt hiszem hogy a Vatikán nem adta azt hozzá a Bibliához ugy Jézus után 500-ig, vagy talán még később, és azután kivették a Bibliából, és ujra visszatették, miután átdolgozták.  Azonban az emberkét ilymodon bolonditjak be, elhitetvén velük, hogy  “hát, semmit sem tehetsz, mert látod, a nagy Yahweh ezt igy tervezte.  Ez az Isten terve.

 

Nagyon könnyü a jövőt megtervezni, ha megérted, hogy a világnak egy nagy része már ugyis a markodban van, es te kontrollálod a pénzt, mert a pénz hozza létre ezt a fajta társadalmat, amiben élni fogsz.  Annak a társadalomnak az egészét, amely aztán irányitja az összes hatalmi strukturákat amelyek a te uralmad es irányitásod alatt vannak, es az irányit mindenkit azon a társadalmon belül, és te bérelhetsz állandó hadseregeket, amelyek azelőtt nem lehettek neked, amikor még nem volt pénz.  A fiúk elunnák magukat és mind hazamennének, amikor nagyon unatkoznak.  És az állandó hadseregekkel elfoglalhatsz más országokat es ki is rabolhatod őket, és RÁKÉNYSZERITHETED ŐKET HOGY HASZNÁLJÁK UGYANAZT A PÉNZT és mint mondom, nem számit hogy éppen mi az a pénz.  A  HATALOM  DIKTÁLJA, hogy mi lesz az.

 

Mi nem is vesszük észre, hogy milyen mesterséges a rendszerünk.  Az TELJESEN MESTERSÉGES.  Már azt sem tudjuk, hogy mi volt a normális valamikor.  Olyan messze vagyunk már tőle.  Nincsenek feljegyzések arról hogy mi a normális.  Megfigyelhetjük az u.n. “primitiv törzseket,” azokat amelyek fenn tudnak maradni Borneóban vagy az Amazon mentén, és AKIK TELJESEN ÖNÁLLÓAN MEG TUDNAK ÉLNI, és akiknek nincs szüksegük senki szisztémájára, hogy az segitsen rajtuk.

 

A világ összedőlhet holnap, már ami a pénzügyi rendszert illeti, es ezek az emberek éppugy élnének tovább mint azelőtt bármikor.  Nem hiányzik semmijük, mivel nem függtek semmitől azonkivül, amit ők maguknak elő tudtak állitani, vagy összegyüjteni.  És megis, nekünk azt mondják, hogy ezek primitivek.  Hogy kezdetlegesek, kezdetlegesek, és hogy mi előrehaladottak vagyunk, mert civilizáltak vagyunk.  Mi teljesen a rendszertől függünk.  A szó erre most az, hogy “kölcsönös függésben” (egymásra-utaltságban) vagyunk, és ezek még nagyobb kölcsönös függésbe akarnak minket belevinni, le egészen a személyes szintig.  Nemcsak nemzeti szinten vagy regionális szinten, hanem személyes szinten, ÚGYHOGY MI MÁR NEM TUDUNK LÉTEZNI SEMMI TÉREN, AZ Ő REDNSZERÜKÖN KÍVÜL.

 

És ez a szisztéma kiterjed majd a te kertedre is, és arra mit te termesztesz, hogy megegyed.  Ez a tevékenység társadalom-ellenesnek fog számitani a közeljövőben. A szemünk láttara történt az, ahogyan átvették az irányitást es egy mesterséges rendszert teremtettek arra, hogy olajjal es elektromossággal fűtsük a házainkat, es nagy népbolonditást csináltak e téren, es en figyeltem hogy ez hogyan terjedt az Egyesult Királyságban, ahol előszor kőszénnel kezdtuk, ami hagyomanyos volt, mert mielott en megszulettem a lakosság nagyresze lent dolgozott a bányákban, hogy a nagy iparágak műkodni tudjanak, mert mindent szénnel üzemeltettek, még a nagy hajókat is kőszénnel fűtötték, meg a háborus gépezetet, a hadihajokat, amikor Anglia uralta a világot.

 

Es hát a kőszén bőségben volt, de költseges is annak a fickonak, aki maga kiásta azt a föld alol, vagyis a bányásznak.  Es akkor a kormányok beavatkoztak, es azt mondták,  hogy majd javitanak ezen.  Majd kokszot tesznek a szénbe, es a koksz az olyan, mint a szen aminek kiszivták a levét.  Kiszivják belőle az összes cuccot, es visszaadják neked azt a száraz salakot, es az összes tűzhelyet egész Angliában át kellett epiteni az adófizetőknek, es egyesek némi személyes pénzt is belefektettek ebbe.  Ezekben a speciális tűzhelyekben kokszot kellett égetni, ami másképpen ég mint a szén, es azt mondták hogy mennyivel olcsóbb lesz ez.

 

Nos hát ez bejott, és másfelszer annyiba kerult tonnánként, es egyeb is volt ezzel, mert ez olyan szépen izzott, érted, de nem adott annyi lángot, es igy szükséged volt egy nagy böhöm dologra, mint egy jó nagy acélból készült hajszáritó, ami ott állt egy állványon , hogy beinditsa az egészet (a koksz-kályhát).  Ez volt hát a tökéletesitett tűzhely, es aztan kb. öt évvel ezután a komédia után, a nagy cégek, amik mind Szabadköműves vállalatok – mert hát a  [Szabadköműves]  kormány igy adja ki a szerződéseket.  Mert tudod, ezeket a nagy munkákat a nagy Szabadköműves vállalkozók kapják, le egészen a helyi szintig, hogy az utakra aszfaltot tegyenek.  EZEK MIND SZABADKÖMŰVESEK.

 

Szóval jottek a nagy cégek es azt mondták: nos, ennél meg jobbat is tudunk.  Adhatunk neked gázt.  Nem, azelőtt ott volt az elektromosság.  Az elektromosság a terv szerint olyan olcsó lett volna ezekkel az összes atomerőművekkel, es akkor persze valaki azt mondta, hogy “nézd csak, micsoda árakat adnak ezek nekunk”.  Olcsobb lesz, igy hát mindenki áttért az elektromos fűtésre, es akkor azt mondták, hogy ne fűtsünk villannyal a csúcsfogyasztási időkben, igy hát ott vannak ezek a nagy készülékek a nappali szobákban, nagy dobozok, amik hat láb magasak – ónból készült dobozok, vizzel megtöltve, vagy olajjal, es ezekben téglák voltak hogy megőrizzék az egész meleget, ugyhogy felfűtöd őket éjjel, es remélhetőleg egy kis meleget fog adni az egész nap során.  Ez volt a csucsidőn kivülre, amig aztan az árak megduplázódtak három, négy, öt évvel azután hogy ezt beszerelted, aztán tovább mentek a kovetkező lépésre, ami a földgáz volt.  Igy hát megint mindent lebontottak az egész országban.  Vagyis, szinte minden házban, a kormány döntése szerint, es bejött a földgáz, és bumm, felmentek az árak megint, mihelyt miden be volt szerelve.

 

MI MINDIG UGYANÚGY BEDŐLÜNK, MINDIG HISZÜNK EZEKNEK A FICKÓKNAK.  És minden alkalommal megkapjuk azt a tudod, mit.  És most ugyanez a komédia ment Észak-Amerikaban.  Ugyanezt a komédiát látjuk itt is.  Hogy mi lesz a kovetkező fűtőanyag, es hogy mi lesz jobb es még jobb, de az a helyzet, hogy ez szinte mind távol esik a fafűtéstől, es a széntől, ami bőségesen van a szénmedencékben, es ez igy megy mindaddig, amig végül mi az ő olaj es gáz-rendszerükön vagyunk, es ezek törvenyeket probalnak hozni, hogy ne használhass fatűzhelyeket többé, mert a te kis fatűzhelyed szennyezi a földet.

 

De meglepő modon, az érveléseik következetlenek, mert amikor a kormányok megváltoztatják a törvényeket az Erdészeti Minisztériumok számára, amelyek tüzeket szoktak kioltani az erdőkben ket-harom evvel ezelőtt, hát az uj törvény ezek szamara most az, hogy okozzanak tüzeket, amik állitólag jók.  Amikor ezek tuzeket inditanak el, es egész erdők lángolnak, ami állitólag az aljnövényzet – az mindig elszabadul, es ezt láthatjuk egész British Columbiaban es kulonbozo helyeken, de ez az uj hivatalos eljaras.  EGYIK NAPROL A MASIKRA MEGVALTOZTATJAK A TORVENYEKET.  Ne allitsd meg a tuzeket.  Ha a Minisztieriumnak dolgozol, indits el tuzeket.

 

Ugyhogy latod ezeket az ezer holdakat füstbe menni – fekete füstbe, de a kormány, amikor a kormány csinalja ezt, hát az jó füst.  De ha a te kis kéményed csinálja azt, hogy te melegedj, az rossz füst, es ezt probaljak elfogadtatni velunk, mint logikát.  De ha valamiben nincs logika, akkor mindig, mindig, mindig egy más ok van megette. EZEK NEM AKARJÁK HOGY TE AZ ÉLET BÁRMILYEN TERÜLETÉN ÖNÁLLÓ LEGYÉL.

 

Mert ha egy kicsit is fuggetlen vagy, hát akkor nem mindig akarsz mindent elfogadni. Hozzászoksz hogy fuggetlen vagy bizonyos teruleteken, es ezáltal te egy probléma leszel nekik.  Ők azt akarják hogy mindenki passziv legyen, mindent elfogadjon, es azt csinálja, amit mondanak neki, és sose panaszkodjon, hanem csak kérvényeket, folyamodványokat adjon be mindig, amikor csak szuksége van valamire.  Könyörögj mint egy jó kis rabszolga, es mint az ókori görögök mondták: “minél magasabb szintü a civilizáció, amely a rendszertől függ amelyet az maga hozott létre, annál könnyebb azt lerombolni.  Megbuktatni.”

 

Némi betekintésunk volt ebbe, amikor ott volt a jégvihar Quebec-ben egy pár évvel ezelott, amikor Montrealban egyes helyek teljesen megbénultak.  Az elektromos távvezetekek leszakadtak.  Sok ember villannyal fűtott, a közönség csak kb. ezer generátort adományozott, es mindenki próbált besegiteni, es élelmet es mindent kuldtek, es megis, alig ötven évvel ezelőtt volt, hogy ha ilyesmi történt, mindenki egyedül is képes volt elboldogulni, mert akkoriban a legtöbbjük még mindig fát égetett, és megvolt és élve maradt egy jégviharban is. De ma már nem.  Igy hát, a kölcsönös függőség jobban kitesz téged annak, hogy ha egy krizis beüt, akkor térden állva könyöröghetsz segitségért. Reménytelen eset.

 

Es sok ember, amikor jol mennek a dolgok, ezzel nem is törődik.  Ezek a beidomitott agyú fogyasztók.  Csak rohangásznak ide-oda a kulonbozo üzletek közt, es vásárolnak, csak vasarolnak.  Egy egész sor hitelkártyájuk van, mintha a holnap, az már nem is lenne, mert nincs emlékezetük arról, hogy nem is olyan rég, csak úgy lehetett hitelkártyát kapni, hogy ha valami értekkel fedezték azt.  Ma már csak ugy hajigálják ezeket mindenki után, hogy a rendszer rabszolgái legyünk, amely teljesen diktál nekunk. Es az emberek hozzászoktak ahhoz is, hogy megkapják ami csak kell nekik, amikor csak akarják. Nem annyira amikor szukseguk van rá, hanem inkább, amikor akarják azt. Ha megszorulnának, akkor tehetelenek lennének akármilyen természetes, kritikus élet-halál helyzetben.

 

“Belváros” -  irta  Petula Clark

Ha egyedul vagy

Es magányosan érzed magad

Mindig bemehetsz a belvárosba

 

Ha gondjaid vannak

Mind a zaj es a rohanás

Segítni tünik, tudom, a belvárosban

 

Csak hallgasd a városi forgalom zenéjét

Álldogálj a járdán ahol széplik a sok neon

Hát mit veszithetsz?

 

A fények ott mennyivel fényesebbek

Felejtsd el mind a bajt es felejtsd a gondot, csak menj

A belvárosba, és klassz lesz minden, ha ott vagy

A belvárosban, minél jobb hely biztos nincs,

A belvárosban, ahol minden terád vár,

A belvarosban.

 

Alan:  Hát az elit azt akarja, hogy ott legyél. A városok a rendszer kényétől-kedvétől függnek, es ezert van, hogy a rendszer legnagyobb támogatói azok, akik a nagyvárosban élnek.  Ezek védeni fogják a rendszert mindaddig, amig az külön törődik velük.  Azoknak a nagyvárosoknak a tortenete, amiket Plátó szerint ugy hivtak hogy “a méhkas,” ahol aztán egy természet-ellenes szisztémát hoznak létre, hogy az embereket abban a természetellenes rendszerben ugy használják, hogy uralhassák a világ többi részét.  Es ez folyt mar nagyon-nagyon hosszu idők óta.

 

A régi Róma nemcsak a kulonfele Vandálok es Vizigótok meg a tobbiek miatt bukott el, amelyek kifosztották.  Egy hatalmas belső lázadás volt azon emberek  részéről, akiken uralkodtak, AZON  EMBEREK LÁZADTAK  FEL, AKIKET AGYON ADÓZTATTAK, hogy fizessenek a Rómában élők luxusaiért es a közpénzből finanszirozott rendezvényekért – a napi rendezvenyekert, mint a kenyér es a cirkusz, hogy mindenkit egy boldog állapotban tartsanak, amint süllyedtek el a perverzitásaik es abnormális kilengéseik miatt.  A népnek amelyen uralkodtak, végulis elege lett, és ez nem előszor tortént a birodalmak története során.

 

Ma a városok – a városallamok, mert hát ez egy uj formája a városnak, ami nekunk van.  Egy pár evvel ezelott az Egyesult Nemzetek bejelentette a “szuper-városok” létrehozását.  Ezek a massziv egybevont városok, amelyek uj városallamok lesznek, es persze, a provinciákban, amik valójában kulon államok Kanadaban, minket fokent azert adoztatnak, hogy fizessunk mindazokert akik a varosokban élnek, es amire azoknak szukseguk van a varosokban, es az osszes infrastruktúrákért es a hatalmas szennyvizelvezető rendszerekért es vizellátásért es vizszuro állomasokert, amelyeket allandoan felujitanak.  A városlakók nem tudják mindezt kifizetni, mert a városokban már ugyis annyi adot fizetnek az egyeb dolgokert, hogy nekik valojaban nincs szukseguk ujabb kormányépületekre, stb, es a szobrokra es rendezvényekre, ugyhogy ezeknek az összes valódi embereket [a vidékieket] kell megadóztatni, hogy mindezért fizessenek.

 

A múlt egy-két hétben cikkek voltak az ujságokban Kanadában, jól kiszámitott időben.  A cikkeket jól kiszámitották, hogy a kellő időben jelenjenek meg és azokat a megfelelő emberek mondják, hogy a szegénységről, egy ujfajta szegénységről van szó a vidéki területeken, a megélhetes magas költségei miatt és az adóztatás miatt, és már hosszu évek óta kórházakat csuknak be, már az 1980-as évek óta folyamatosan.  Az összes kis kórházakat, amelyek a vidéki teruleteket szolgálták ki, szép csendben bezárták, es Kanada [ Bob Rae ] kezdte el ezt Ontario-ban.  Ő inditotta el ezt a folyamatot, Onatrioban kezdve.  Ez a nagy hőse a szegény dolgozo nepnek, aki most Liberális jelöltként fut – ő volt ennek az élén, es ez az ember bármi párt szineit viselné, aszerint amit parancsolnak neki.

 

Mindenkit be akarnak terelni a városokba, mert a városok az uj “habitat” (lakó) területek. A növekvő es egyre nagyobb es gyakoribb nyomornegyedek, amikbe mindenkit be akarnak zsufolni ehhez a Szép Uj Világrendhez, hogy megfigyelés alatt tartsák, irányitsák őket, meg minden egyeb.  Nagyon hasonlit ez Hong Kong egyes részeihez.  Azoknak toronyházai vannak, es azok tetejére épitve a kalyibák – a szegények a tetőn élnek, es most ez kiégett, a bádogházas nyomornegyedek miatt, amelyek ezeknek a toronyházaknak a tetején vannak, összeszoritva, mint a szardiniák.

 

Kina hatalmas varosokat epitett fel – hatalmas nagyvárosokat az ipar számára, es ezeket a menedzselő rendszer most felemelkedő középosztálya fogja lakni, es a vidéki teruleteket őrültül szorongatják es lenyomják.  Mindig ugyanaz a sztori.

 

Azt mondjak, hogy az egyik dolog amit mi [emberek] csinalunk, ami megkulonboztet minket mas elolenyektol, az az, hogy mi szerszámokat használunk.  De egy nehany más eloleny is hasznal szerszámokat.  Nekunk azonban nyilvan szuksegunk van ezekre az életben maradashoz a foldon, es megis, a fejlodest most ugy definiálják, hogy NEKÜNK KELL ALKALMAZKODNUNK MAGUKHOZ A SZERSZÁMOKHOZ AMIKET MI CSINÁLUNK.  Ahhoz, amit mi magunk teremtettünk.  A teremtmény.  A termtmény amit mi csinálunk, most az uralkodik rajtunk.  NEKÜNK KELL ALKALMAZKODNUNK AHHOZ.  Ez egy érdekes kicsavarása a dolgoknak.

 

Na és ki mondja, hogy ennek igy kell lenni?  És miért?  Hát, ennek igy kell lenni, mert az elit kövezte ki ezt az utat nekünk ilyen módon, mert igy mi hatékonyabb szerszámok leszünk – szerszámok őnekik.  Ezért kell neked is alkalmazkodnod az egyéb szerszámokhoz.  MI SZERSZÁMOK VAGYUNK.  MIBELŐLÜNK TÖKÉLETES SZERSZÁMOK LESZNEK, amiket használni fognak, mert ez MINDIG is igy volt.  Az elit szerint, ez a mi rendeltetésünk.

 

Akiknek nincs saját esze és akik nincsenek tudatában a valóságnak a saját eszük szerint, azok csak arra vannak, hogy kihasználják őket azok, akik megértik a valóságot. Ez része a rendszerüknek.  És ez mindig is igy volt.  Ez nagyonis úgy van, mint ahogy Albert Pike Tábornok [a Szabadkömüvesség Pápája az USA-ban az 1800-as években] mondta, amikor megemlitette, hogy az alacsonyabb rangu  Szabadkömüveseknek nem szukséges megérteniük a jeleket és szimbólumokat amiket a rituáléik közben látnak – azokról van itt szó, az alsóbb fokozatokban levőkről.  Csak az szükséges, hogy ők maguk azt higgyék, hogy megértik a jelentésüket [vagyis, csak eszközül használják a tudatlanságban tartott közkatona-“Testvéreket”].

 

Most azt kérik tőlünk – nem, nem kérik, hanem csak azt mondják nekünk a csippekről, hogy azok jönnek, és fokozatosan belekényszeritenek minket, amig végül azt hisszük, hogy a testünkbe beültetett csippek természetes részei a fejlődésnek.  Ez a nagy evolúciós vallás, amely egzoterikus [földhözragadt magyarázatok, sztorik] a közönségnek, és ezoterikus [elvont, beavatottaknak való magyarázat] az elitnek – ez valójában a Hinduizmuson alapszik, ahol mi kimászunk a nyálkából és mocsokból, és csak fejlődünk apránként, egyfajta egyetemes intelligencia irányitása alatt. És nem muris, hogy eszerint velük együtt fejlődtek mások, akiknek viszont mégsincs intelligenciája?

 

Hogy az emberekben a tudatosság nemigen van jelen ma, annak az oka a massziv, massziv tudományos indoktrinálás és massziv propaganda.  A televizió volt a legnagyobb eszköze ennek.  Ime itt van nekünk a nagy dolog, a Ra napisten (szeme), tele a Levi és Zion-nal.    

 

Hatalmas eszközök ezek.  A  kiválasztottak trükkje.  Elektromos trükk, aztán min is jár Józsikámnak [a népnek] az agya e  csodák nyomán?

 

Van egy néhány kiváló könyv olyan tanulmányokról, amiket főként a a 60-as es 70-es években végeztek arról, hogy milyen hatással van a fiatalok agyára a televizió. A pszichológusok igen alaposan megfigyelték, hogy a gyerekek arcán egy elbutult, zombi-szerű kifejezés jelenik meg, amint nyitott szájjal, leesett állal merednek erre a dologra végtelen időkig, és utánozzák azt amit látnak, anélkül hogy egyáltalán gondolkoznának.  Mindezeket a tanulmányokat elvégezték és sok könyvet tettek közzé annak idején.  Mostanság nem adnak olyan sokat ki ezekből, mert az a rész csak egy kiismerési fázis volt, magának az elitnek a számára.  Ezert csinálták ezeket a tanulmányokat, hogy lássák, hogy jól dolgozik-e ez a módszer, és hogy lássák, hogyan lehet tovább fejleszteni az indoktrinálási technikákat.  Egy roppant hatásos eszköz.  És roppant ereje van, amikor a TV vette át a gyerekekre felvigyázó személy szerepét, és belőled csak egy passziv megfigyelő lesz, akinek az agyába letöltik a propagandát.  Ezek hatalmas tudományok, amiket már regen is értettek, mielőtt még odatették őket a közönség orra elé.

 

Angliában az 50-es evekben, amikor sok ember még nem engedhette meg magának hogy TV-t vasaroljon – a késői 50-es evekben, elkezdték a TV-ket hajószámra hozni az USA-bol es önteni a piacokra; ezek gyárilag felújitott használt TV-k voltak, es egyre olcsobbak lettek, mert azt akarták, hogy egy TV legyen minden otthonban, eppugy mint ahogy egy szamitogep van ma már minden otthonban.  SOHASEM A MI JAVUNKRA, HANEM MINDIG AZ Ő JAVUKRA.  Es a céget, amely ezeket orszagszerte terjesztette, ugy hivták, hogy “DER” ami, ha visszafelé olvassuk. Persze hozzáadnak egy kis emberi érdekességet is, ami belehúz minket a sztoriba, és akkor elfelejtük, hogy  éppen propagandát töltenek le az agyunkba.

 

És amint haladunk előre ebben az adott időben, az életünk egy felgyorsitási periódusban van, amikor hajtanak minket előre a céljuk felé, ami “egy nyitott ablak a lehetőségek felé”, mint Rockefeller maga mondta. Egy ablak, ne feledd, becsukódhat, és hát igy nekik mindig a célra fókuszálva kell maradniuk, ragaszkodva a kitűzott dátumaikhoz, különben elveszitik a kontrollt a folyamat felett.  Minden koordinálva van a közvélemény befolyásolására.  A közönség indoktrinálása – a közvéleménykutatások azt mutatják, hogy az emberek benne vannak a buliban, benn vannak a hajófedélzeten. 

A jó vágányon haladunk ez irányban, és ezt a technikát használják rajtunk.  Mindig minden pontosan egybevág, olyan tökéletesen, hogy ha valami nem illik oda egy adott pillanatban, akkor az az ablak becsapódik, bezárul és hát látod, hogy nekik szükségük van arra – ez nem egy pánik, láthatod, de határozottan egy nagy vasrúd – a vaskézről lehúzzák a bársony kesztyűt és ezt látjuk ma, amikor a rendőri erők és a katonaság mind készülnek arra, hogy legyűrjék a közönséget, a tömegeket, a csőcseléket, ha valamiféle lázongás vagy ilyesmi van.

 

Ki tudja, mit terveztek ezek.  De ez mind része ennek a folyamatnak. Mindennek ugy kell elsülnie a dátumokat illetően, amiket már megterveztek és amiknek be kell jönnie, vagy különben elkezdenek elvesziteni a kontrollt, és az összes beszédek amiket a kozonségnek fognak adni minden lehetséges szenárióra, a beszédeket amiket a rádión vagy TV-n adnak majd, már meg is irták előre, minden lehetseges variációra, minden lehetőségre felkészülve, mert a sakktáblán minden húzás előre meg van tervezve, még mielőtt egyáltalán látnánk a sakktáblát. Igy tartja fent a kontrollt a hatalom a maga számára, és igy tart téged fogva.

 

Nekünk mindig tudatában kell lennünk ennek a rendszernek, es hogy mennyire ki van ez tökéletesitve. Ezernyi ötletcsináló gondolkodót alkalmaznak, akik teljes munkaidőben, egész nap, minden nap, egész évben mindent végig gondolnak, ami csak félre sikerülhet  ezzel a tervvel kapcsolatban -  ezzel a tervvel kapcsolatban, és megtervezik hogy milyen ellen-intezkédést tegyenek.  Minden lehetséges szenáriót előre végig gondolnak, mint egy csatában, amely sohasem nem történt meg, de mégis végig gondolják.  Minden reakciót végig gondolnak, hogy meggyőződjenek arról, hogy sohasem veszitik el az irányitást felettünk, és ez nem nagy dolog, ha az összes pénzt te irányitod. A pénz, az semmi.  Ezek a pénzt csak ugy a levegőből csinálják.  Nem nehéz ezt tenni, ha te kontrollálod az egész rendszert, és mindenkinek elveszed az energiáját, és azt beleteszed abba, amit úgy hivnak, hogy “pénz.”

 

Hogy most valami kellemesebbet is mondjak mielőtt befejezem ezt a kis spontán előadást, amely nem egeszsen gyulladt be spontán módon magától, szóval az idő fantasztikus jó volt az elmult kb. egy hét során.  A hó eltünt kb egy heti eső után.  Minden nap köd volt, és hallom hogy Svédországban epp most ugyanez a helyzet, ugyhogy gondolom, az Északi Féltekén igencsak ugyanaz az időjárás, es meg vagyok gyozodve, hogy ha adnak nekunk egy igazi jó kis hideget ez után, akkor a média is belelendül, es ez történik az időjárásról való beszéddel, amit ezek ugy szeretnekEzt nagy garral elkezdték tavaly, hogy mi mind a globális melegedés hatásárol gondolkozzunk, de ezek sohasem emlitik az állandó permetezést, amit a levegőből fentről végeznek, és ami állandóan megy, minden nap, minden éjjel, és amit bárki aki felfelé néz, láthat.  Ez sohasem áll le, de legalabb az idő adott nekünk most egy lehetőséget arra, hogy több fát gyüjtsünk be és a föld a sok eső után eléggé megfagyott, hogy nagyjából kemény legyen. 

 

Holnap este azt hiszem, egy kicsit a Karácsonyról fogok beszélni.  Egy kicsit arról a misztériumok vallásárol, ami mögötte van, és ugyszintén az igazságokról, amelyek benne vannak a misztériumok vallásában, mert mindig vannak igazságok mindenben, mint ahogy egy csomó hazugság is.

 

Igy hát részemről, joéjszakát, és legyenek veled a te istened és a te derűs napjaid.

 

“Fenn a Tetőn”  -  Egy dal a  Drifterektől [= “Sodródók”, “Csavargók”]

 

Amikor ez a régi világ kezd az agyamra menni

És az embereket már nem tudom elviselni

Akkor felmászok a lépcső tetejére

És minden gondom csak elszáll az űrbe

A tetőn minden olyan nagyon békés

És ott a lenti világ már nem tud engem zavarni

Hadd mondjam ezt most el neked

 

Mikor holtfáradtan, letörve hazavánszorgok

Csak felmegyek oda ahol a levegő friss és üde (fel a tetőre)

Távol vagyok a nyüzsgő tömegtől

És az egész nagy rohanástól ott lent az utcán (mert fent vagyok a tetőn)

A tetőn, ez az egyedüli hely amit tudok

Ahol csak kivánnod kell és az teljesül

Hát menjünk fel a tetőre (fel a tetőre)

 

Éjjel a csillagok egy műsort játszanak nekem, ingyen

És kedvesem, te együtt élvezheted midezt velem

 

Én ujra-meg ujra mondom neked

 

Adj egy cuppanóst, én megtapizlak a város közepén

Az édenkertet megtaláltam, itt baj nem lehet (fent a tetőn)

És ha a világ kezd az agyadra menni

Hát van elég hely két ember számára

Itt fenn a tetőn (fent a tetőn)

Fen a tetőőőőn (fenn a tetőn)

Gyere, csajom (fel a tetőre)

Ó, gyere szivecském (fel a tetőre)

Mert minden rendben van (fenn a tetőn).

 

                                                   Forditotta:  Filantróp