ALAN WATT  ELŐADÁS ÁTIRATA

 

“21. SZÁZAD: AZ INKVIZÍCIÓ ÉVSZÁZADA”

 

2006                 Október 4

 

A beszélgetés szerzői jogát Alan Watt fenntartja – 2006 Oktober 4

(Kivételek a zenei és irodalmi idézetek)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

Dal:

 

Billy Joel:  Az álmok folyója

 

Az éj közepén

Alva megyek le

A hit hegyéről

Egy mély folyóhoz

 

Biztos keresek valamit,

Valami elvesztett drága dolgot

De a folyó oly széles                                                                            

És oly nehéz az átkelés                                                                       

 

És bár tudom hogy széles a folyó

Mégis lemegyek éjjelente és a parton állok

És megprobálok a túlpartra menni

Hogy végül megtaláljam, mit is keresek

 

Az éj közepén

Alva megyek át

A félelem völgyén

Egy mély folyóhoz

 

Kerestem valamit,

Valamit a saját lelkemből

Valamit, amit nem veszítenék el sohasem;

Valamit, amit elloptak tőlem.

 

Jónapot.  Alan vagyok és azt gondoltam hogy elmondok valamit.  Egyes emberek szeretnek anekdotázni, de én inkabb szeretek előadni, mert az talán hatásosabb mint anekdotázni, ami többnyire csak az ismétlése annak amit mások a valódi beszéd helyett halandzsáznak, viszont egy rövid de velős előadás inkább nevezhető értelmes beszédnek.

 

Gyakran megkérdeznek engem hogyan találok beszédtémát, és ebben a világban valóban annyi minden van amiről beszélni lehet, különösen az a kusza mindenség ami naponta beözönlik a szokásos médián keresztül és a formátum és a tartalom amit belénk töltenek, az kezd hasonlítani a szovjet stílusu propagandával való indoktrináláshoz.

 

A szovjet stílus eltér minden más amerikai vagy brit stílustól, mert a szovjet stílust közvetlenül úgy tanítják a népnek mintha azok gyerekek lennének. Nagyon primitív, egyszerü.  Egyszerü szülői kijelentések, amelyeket nem szabad megkérdőjelezni, még akkor sem, ha amit hallasz, nem tünik értelmesnek.  Nem volt öosszefüggés a szavak közt, meg hasonló.  Ezek olyanok voltak mint általános kijelentések egy visszakívánt múltból, valami miatt, ami egyáltalán nem függ ossze, és ma ez van nekünk. 

 

Most állítólag 2001-ben, habár az Új Kor nagy Szabadkömüves évét hosszasan emlegetik az okkult összejöveteleken a magasabb szintü páholyokban és Arthur C. Clark-nak a “2001” cimü filmjét, amit a 60-as evekben csináltak, és persze az egész ütemtervet, amely már elő van készítve arra hogy beinditsák egy eseménnyel, amelynek meg kell történnie.

 

Egy dologgal, aminek meg kell történnie, olyannak, amiről aztán örökké beszélni fognak, mert sosem fogják beismerni hogy ők maguk csinálták azt, ami 9/11-kor történt.  Ezt sosem fogják beismerni a nagyközönségnek, hacsak nem 50 évvel később, amikor már minden agyban ott van a beültetett csip, senkit sem érdekel többé, és általában a Hivatalos Titkokra Vonatkozó Törvény szerint mégegy 50 éves bélyegzőt ütnek rá, és még a Kennedy gyilkosság vizsgalati eredmenyeit is ennyi időre elzárták. Ez már szokásos eljárásnak számít.

 

Ennek az egész Új Világrendnek az Anglia beleegyezésével kellett beindulnia.  Margaret Thatcher vilagkörüli utazásokat tett és a túra és az előadásai azon elnevezés alatt futottak, hogy “Az Új Vilagrend” és ez még a 90-es években történt, amikor arról beszélt, hogy a következő háború a vallásos bigottság körül lesz, és többször is megemlítette a Közep-Keletet, mert a világot egységesíteni kell  “EGYETLEN TOTALITÁRIUS  URALMI RENDSZERRÉ” és a kis gyerekenek minden korosztályban, fel egészen a 90 vagy 100 éves korig, jo papagájoknak kell lenniük, akik ebbe mind beleegyeznek, mert minket így tenintenek.

 

Mi kisgyerekek vagyunk, és nem értenénk meg miért kell jönni ezeknek az új változásoknak.  Egy teljesen új életforma.  A gondolat maga, hogy a kormányt szolgáljuk végülis azt jelenti, hogy mindenki a világállamot fogja szolgálni, de ez igen jól hangzik a régi idők kommunistái számára. A valóságban azonban, még a magasabb rangú kommunisták is tudják, hogy a kommunizmuson belül nekik is épp olyan osztálytársadalmuk volt az intelligenciával, és aztán ott van afelett az uralkodó kisebbség. Nemigen tér el a nyugattól.  Valójában ugyanaz a banda ez, mint akik a nyugatot irányítják.

 

Így hát útban vagyunk a totalitáriusság felé.  Ez van irva a könyvekben.  Az összes törvények ott vannak már, várva arra hogy használják őket, és a nagyközönség még mindig legelészget, mert nem látta ezeket érvénybe lépni.  Százával vannak ezek a törvények, és igen érdekes hogy még az Alkotmány és az Emberi Jogok Törvény is közvetlenül idéz a Magna Carta-ból, amely az első kisérlet volt a hivatalos törvényekre a törvénykönyvekben a Nyugaton, és Angliában 1215-ben, és ezt 1216-ban tették közzé es még hozzátettek egészen ugy kb. 1225-ig, mig végre mindenkit a helyére tettek.

 

Külön hely volt fenntartva az egyházaknak és a királyoknak és a nemességet is egy másik kategóriába tették, aztán voltak al-kategóriák lefelé a lakókig és albérlőkig és így tovább, de ez volt az első kiserlet arra, hogy valamifele jogokat állapítsanak meg a nép számára.  És habár épp a napjainkban történik hogy kezdjük elveszíteni ezeket, még abban az időben is ez inkább csak írás volt és nem gyakorolták, mert azóta ez többet jelentett mint amit akkor jelentett. Akkoriban ezt elég könnyedén vették.

 

Azonban, legalább egy kiserlet történt arra, hogy leírják az egyén jogait, és kijelentették ott helyben hogy meddig fognak azok terjedni, habár az egyéneket ez nem védte meg attól, hogy a kormanyok meg ne ragadjanak valakit és fogva ne tartsák itélet nélkül, akár vég nélküli időkig.  Ez egy volt azon nagy dolgok közül.  Mostmár mindennek kampec, mert az USA-ban, ami ugyanaz Angliában és Kanadában – mi mind ugyanazt a tervet követjük és ugyanazt a formátumot, amit ugyanazok az emberek fogalmaztak meg; ezek csak úgy megragadnak téged a saját gyanújuk alapján, amit nem is kell beismerni, mármint azt, hogy mi is a gyanújuk, és KORLÁTLAN IDŐRE BECSUKNAK ÉS TITKON ELÍTÉLNEK katonai biróság előtt, habár te csak egy civil vagy.

 

Úgyhogy, valójában a Magna Carta-t is félredobták, és visszatértek az ezer évvel ezelőttiekhez.  Legalább hivatalosan, és ezt mindíg nemhivatalosan csinálták, de mostmár ezt hivatalossá teszik.  Megtehetik ezt is.  ÍGY HÁT SENKINEK NINCS JOGA TÖBBÉ.

 

Érdekes, hogy a 90-es évek vége felé Alan Rock, aki egész életében politikával foglalkozott, tudják, az a fajta fickó aki a nagyobb fiúknak dolgozik, a szürke eminenciás, aki a közvetítő a nagyközönség felé.  Kanada főügyészét csináltak belőle, és vaskos törvényekkel allt elő, amik alapjában véve “Hadiállapot-Törvények” voltak, amikor még a helyi lapok is, amik nemigen vizsgálódnak, vakargatták a fejüket, mondván: “miért rakja ránk ez az ember a hadiállapot-törvényt – a haditörvényszéki törvényt, ugyanazt, amivel később az USA is előállt.  Miért csinálja ezt most, amikor semmi sem történik?”

 

Állítólag a Hidegháború véget ért.  De ez nem volt még a Hidegháború alatt sem.  A 6166 törvény nem volt az USA-ban még a Hidegháború alatt sem.  Hát akkor miert csinálják ezt most?  Ez nem volt meg a Második Világháboru alatt sem.  Miért történik mindez most,  csak nem egy állitólagos barlanglakó miatt, aki ott rejtőzködik a hegyek közt valahol Afganisztán és Pakisztán között?  Így hát a valódi oknak semmi köze sem volt ahhoz.

 

EZ EGY TERV, AMELYET MÁR ELŐKÉSZÍTETTEK.  AMINEK HALADNIA KELL és méghozzá a szokásos régi totalitárius módszerekkel, mert EZEK MINDÍG ÍGY GONDOLKOZNAK.

 

Egyszerüen csak terrorizálják a közönséget, hogy az engedelmeskedjen az új rendeleteknek, és rövidesen itt az idő amikor épp az lesz mint a Szovjetunióban, ahol a szemed láttara hurcolják el a szomszédaidat az éjszaka közepén és becsukjak őket és te azt mondod magadban: “hát biztos csináltak valami rosszat, különben ez nem történne velük”, mert ez így ment a Szovjetunióban,  ÉS MOST ezt fogod látni itt is megtörténni.  Nem fogsz merni kérdezősködni.  Még csak nem is fogsz odamenni és megkérdezni: “mi történik velük?”  És ha mostmár téged is becsuknak azért mert kérdezősködtél, hát ez történt a Szovjetunióban is.

 

A kontroll-mániákusok korát éljük, a tirannusokét.  Ha utánanézel a régi római tirannusoknál, azoknak van egy kategóriája, az egy törvényes kategória volt, ahol zavargások vagy masszív kormány-korrupcio idején tirannusok lehettek hatalmon, ami nem gyakran történt.  Az emberiségnél ez is hagyományos és ez a legrondább, a Cézárok és a Kaligulák és mások.  Az írott törvények nem adtak hatalmat arra, amit a nyugaton ma megengedtek maguknak.

 

Túltettek a legrosszabb tirannusokon az egész történelemben, amikor egyszerüen leirták, hogy joguk van kínzást használni a civileken.  Bármi gyanú alapján, anélkül hogy a rokonokat akár csak értesitenék arról hogy mi törtent velük vagy hol tartják őket, hogy élnek-e vagy meghaltak, vagy hogy miért is pécézték ki őket, vagy hogy megkinozták-e, vagy megölték-e vagy éppenséggel eltemették-e vagy kihajították-e őket vagy feldugták-e őket egy kéménybe, mint Winstont egy füstfellegben az “1984” cimu könyvben.

 

Állítolag ez a civilizácio csúcsa, és itt van a legrondább rémség a nyakunkon, rosszabb mint amit Hollywood valaha produkált.  De legalább sokat kellett dolgozniuk azon, hogy előkészitsék az agyunkat arra, hogy elfogadjuk ezt a dolgot.

 

Mi történt a néppel – miért olyan biztosak ezek ott fent, hogy a nagyközönség elfogadja ezt?  Mert bíznak abban, hogy a közönség elfogadja, és ennek köze van a kommunikációhoz, hogy tudományosan adagolják nekünk az információt, hogy előkészítsenek mindannyiunkat erre.  Egész életünkben előkészítettek minket arra ami most jön, és ismét, Hollywood igen jó munkát végzett és a TV drámák fantasztikus munkát végeztek, úgyhogy a közönség ma már nem tud különbséget tenni a tény és a fikció között.  Egy nagy zürzavar az egész.

 

Nehéz megkülönböztetni azt, amit az egyszemü szörnyeteg, tudják, a Lucifer szeme ad nekünk.  Rá vagy Hórus szeme, a televizió.  Mostmár nehéz megkülönböztetni hogy mi a valóságos, különösen, ha olyan sok vért és felkoncolást látunk és persze még a drámákban is csupa rendőr és hasonló van.  Nos, a zsaruknak maguknak is csak át kell hágniuk a törvényt, hogy elkapják a gonosztevőt, és ha ehhez kínzás kell, hát az rendben van, mert ezzel életeket mentünk meg a kinzást használva, és ezt így adják be nekünk, és mi nem kérdőjelezzük ezt meg, mert fikció formájában történik, és egyfajta módon sok ember a kínzást így ésszerünek tartja. Hát biztos jó ok van rá, nem?

 

Tessék, itt van egy modern változata egy ősrégi kinzási rituálénak és bebörtönzésnek.  Kirángatni embereket az otthonukból, vagy elragadni őket az utcáról.  Ezeket (a kirángatottakat) valamikor törvényszegőknek nevezték.  Ma terroristáknak nevezik őket.  Ha arra gondolsz hogy ez politikailag nem korrekt, hát istenem, akkor terrorista vagy.  Gondolatbeli kihágást követtél el.  Orwell-féle gondolkodási kihágás.  Hogyan lehet kiküszöbölni a gondolati kihágást?  Nos, csak gondoskodj róla hogy az emberek nagy része nem tud gondolkozni, és akkor kevesebb lesz a gondolati büntett.

 

A ma használt kifejezések a Szovjetuniónak nevezett nagy laboratóriumból erednek.  Megvan az egyenes fordítása olyan mondatoknak, amiket kommunista Oroszországban használtak, és a politikai korrektség egy ezek közül, amit szó szerint fordítottak le oroszból.

 

Kormányellenes, ez egy másik ilyen kifejezés. Ez a kifejezés előszor a 90-es években kezdett megjelenni, először nagyon óvatosan a médiában; kormányellenes, ami egy furcsa frázis, ha most belegondolsz, hogy ha kritizálod a kormány politikáját, akkor a kormány ellen vagy, és nem csak kritizálod annak egy adott politikáját, ami felett elgondokozhatsz, hogy vajon az ellenzéki pártok most a kormány ellen vannak, és be fogják-e őket csukni.  Én ebben valahogy kételkedem, mert ezek mind hozzá tartoznak ugyanahhoz a gazdag fiuk klubjához, mint amihez a többi pártok is tartoznak, de a puszta logika ide vezet, ha van logikád.

 

A szemünk láttára megy a dolog felállítása, ahol törvényeket adnak egymásnak, hogy egy olyan barbár kort hozzanak ránk, amelyet felülről uszítanak, hogy a közönséget keresztül nyomják a Rendszernek a következő fázisába, amely kb. egy generációt igényel.  VALÓJÁBAN A GYEREKEKET VETTÉK CÉLBA  és a gyerekek akik lelkesednek a videó játékokért, amelyek teli vannak öléssel, mészárlással és kinzással és effajta dolgokkal, azt mondják magukban: “nos, az életben csak két dolog közt kell választani.  Előszor, csatlakozni a “nyerőkhöz”, mert nem akarok a “vesztők” közé tartozni, és arrol almodoznak, hogy fekete szerelést fognak viselni, és veluk lesz egy kis géppisztoly, és ablakokon ugranak át és embereket ölnek.  Akkor ők lesznek a “jó srácok” és mindezt tudományos folyamatként plántálják beléjük fikció es dráma formájában, ahol a “jó srácok” most azok, akiket azelőtt a “rossz srácoknak” hívtak.

 

Az álarcot viselő embereket a multban “banditáknak” nevezték. Most a maszkot és a fekete ruhát viselő fickók a kivégzők, de ezek a jó srácok..  Ezek a jó kivégzők.  Valójában ez az egész formátum amelynek bedőltünk, azt a fajta gondolkodás nélkül odavágós rendőrbrigád-zsaru, mint abban a New York Rendőrkapitánysági Vagányok sorozatban, ahol egy olyan csapatvezetői emberi karaktert adnak, akinek az emberi jellemére végülis azt mondod, hogy “hát meg lehet őt érteni. Nem is olyan rossz fickó”.  És akkor elfelejted, hogy mi is a valódi célja ennek, hogy az a fickó nem is lenne ebben a pozícióban, ha nem akarna kimenni embereket ölni.  Ez nem egy olyan munka, amit magadra kényszeritesz, érted?  Ez olyan, mint hogy: mit szeretsz csinálni?  Hát, én szeretek embereket ölni.

 

Ez rendben van a különleges osztagoknál.  Ezek mindig találnak pszichopatákat a különleges osztagokhoz, és aztán bezárják őket, aztán kiteszik őket városi utcákra, mert akkor ezek otthon ölnek embereket, hacsak a kormány nem rejtett formában nem használja őket, és akkor ez megint rendben van.

 

Ezen a téren szépen haladunk előre és a közönség szunnyadozik.  Sőt, mélyen alszik.  Akik felfogják ezt, hogy mi történik, természetesen félnek és tudják, hogy ők lesznek kipécézve.  Azok akik alszanak, nemigen aggódnak, mert ezek valószinüleg mindenbe és akármibe beleegyeznek, akármilyen nevetséges magyarázatot adnak nekik, ezek megteszik.  Ez az emberiség története.

 

A fent levő fiúk rafinált ötletcsinálókat használnak ezerszámra, akik kiötlik ezeket a kis csapdákat és problémakat és trükköket ahhoz hogy simán menjenek a dolgok, és behoznak ide történelemtanárokat is.  Behoznak színvonalas szociológusokat és pszichológusokat.  Nem a kis fickókat onnan lentről.  A  NAGY FIÚKRÓL van itt szó,  BIZONYOS EGYETEMEKRŐL és ezek mindig ezeket az embereket használják, mert tudják, hogy mi történt a múltban - hogy ami bevált a közönségnél a múltban, azt meg lehet ismételni, ha tudják a formulát, hogy hogyan kell a dolgot előhozni; és Plato beszélt erről a “Köztársaság”-ban.

 

Akármit csináltak, vagy amire az embereket a múltban biztatták és az sikeres volt, azt mindig újra be lehet vezetni a jövőben, és mindaddig, amíg tudod a formulát.  Először ezt kell csinálnod.  Aztán azt csinálod.  Azután amazt csinálod, és a közönség reagálni fog, és pontosan azt fogja csinálni amit akarsz.  Ez egy szinte matematikai szekvenciája különböző formátumoknak.  Hát ez így müködik.

 

És az ötletcsinálóknak ezek az adatok megvannak.  Ezek, az adatokon élnek.  Az információ kora. Ez valójaban információ az emberi viselkedésről.  Ezeket eleinte a nagy hirdető társasagoktól szerezték, amelyek főleg New Yorkban jelentek meg, és amelyeknek az volt a feladata, hogy megtalálják az emberek gyenge pontjait, mert a hirdetés, az olyasmire akar téged rávenni, amit magadtól nem is akartál volna csinálni, úgyhogy végülis azok profitálnak belőle, akik fizettek a hirdetésért.  Úgyhogy ezeknek meg kell tanulniuk a pszichológiát.  Alapjában véve, a te gyengeségeidet.  Férfi, nő, korosztályok, férfiak és nők le egészen a tizenéves ugri-bugrikig.

 

Mostmár van még egy olyan uj hirdetési kategóriájuk is, ami közvetlenul a pubertás előtt álló gyerekekre irányul; specializált kategóriák, úgyhogy azok a gyerekek akik nyaggatják a szüleiket hogy megkapják azt amit akarnak, és nemcsak azt amit akarnak, hanem azt is amire rábeszélték őket a nagy hirdető társaságok, akik nagyonis jól ismerik őket és akik ezeket a hirdetéseket egy olyan módon adják elő, hogy azt egy adott korú személy megértse, de azt viszont nem érti meg, hogy őt valójában manipulálják. Érted, ugye?

 

A tömeg-manipulálás korát éljük.  Érdekes hogy maga Blavatsky asszony is, aki egy teozófus volt és aki elárult egy pár bizonyitekot arra nézve, hogy ő  nagyobb hatalmak előretolt embere volt.  Az utólsó beszédei egyikében azt mondta, hogy látja eljönni azt az időt, amikor egy olyan tudományt fognak használni a tömegeken, amely manipulálni fogja még a gondolataikat is, és a kozonség észre sem fogja ezt venni.  A leghatásosabb eszköz amit valaha is kitaláltak, és ez a nő bizony elkövetett elég sok hibát az életében, habár egy előretolt figura volt.  Ő maga sem értette meg az egész valódi ütemtervet.

 

Amint keresztül megyünk ezen a látszolagos káoszon és krizisen, egy neurózis halmozódik fel az emberekben és ezt ösztönzik is, mert  AZ EMBEREK ENGEDELMESEBBEK AKKOR, HA FÉLNEK, és ezen a félelmen keresztul megpróbálnak mindenféle olyan dolgokhoz fordulni, ami valami megkönnyebbülést hoz nekik, valamit amivel elmenekülhetnek a valóságtól, és hagyományosan a vallások – a főbb vallások kezdik magukhoz vonzani azokat az embereket, akik vissza-vissza térnek hozzájuk válaszokért és megnyugtatásért, vagy éppen csak azért, hogy  valaki azt mondja nekik, hogy ugyan-ugyan, ne  aggódj, Isten ura  a helyzetnek.

 

Másokat meg arra biztatnak, hogy menjenek az úgynevezett “Új Kor” mozgalomhoz, ahol ingákat lengetnek, mielőtt bármibe belefognának, vagy akár a vécére is kimennének, vagy tarot kártyákat raknak ki, meg egyéb más dolgokat, hogy megprobálják azt az érzést adni nekik, hogy minden előre el van rendelve, és ha a megfelelő módon csinálod a dolgokat, akkor a megfelelő előre elrendelt dolgot kapod és igy a jót kapod és nem a rosszat.

 

Igy hát a mágiához folyamodnak.  Remény a mágián keresztül.  Remény annak a képességén keresztül, hogy a láthatatlan erőket manipulálni tudod, hogy megőrizd őket, mert technikailag ezeknek egyfajta értelemben igaza van.  Tudják, hogy nincs reklamációs iroda felállítva, hogy a puszta panaszkodással megállitsd, megelőzd mindazt ami lejön neked, és ezek nem birják a feszültséget.

 

Igy hát technikailag, ezek felfelé néznek, és megpróbálnak enyhülést találni, mert most egy olyan perióduson megyünk keresztül, amikor azok, akik bizonyos dolgokat megértenek, egy bizonyos értelemben e pillanatban nagyobb nyomás alatt vannak,  mint a nagyközönség.  Mondjuk hát: ingák, formulák, mágikus rituálék, amelyek kikapcsolódást hoznak.  Ilyenformán nem is látsz meg semmit.  Ezáltal visszavonulhatsz egy sem ilyen, sem olyan világba, egy olyan irreális világba, ahol mostmár biztonságban vagy.  A mágiával játszol.  Nem a kormány ellen játszol.  A mágiával játszol, és reméled, hogy a közvetlen környezetedben manipulálni tudod a kis dolgokat.  Manapság ezeket a fajta dolgokat nyomják neked.

 

Sőt még azt is látjuk, hogy visszamegyunk a régi római tirannusokhoz, akik a hadsereget a saját lakosságuk ellen forditják.  Mindenfajta kis okkult csoport nőtt ki a földből mindenfelé, mert az emberek nem bírták elviselni a rémületet maguk körül. 

 

A Szovjetunióban, habár magától értetődő módon, a közönségnek elvben jó ateistának kellett lennie;  még akkor is, amikor az összedőlt, ezek megtalálták a nagy generálisokat, és ez rendjén volt a hadseregben és a magas hivatali bürokráciákban.  Egyenesen visszamentek a “Régi Fekete Mágia” cucchoz.  Érted, a tarot kártyák megint, és a jövendőmondás, meg ilyen dolgok, mert azok akik értik a dörgést, azok nagy feszültség alatt is vannak, mert lehet hogy rájuk is kerül  majd a sor, és ezek ezért valamiféle varázslatos válaszokat keresnek, hogy megmutassa nekik, hogy a végzet igenis müködik. 

 

A sors egy pozitiv allür lehet egyfajta módon, mert valami reménységet keresel, hogy minden rendben lesz neked, és egy jó fakir – amiből az angol  “fake” vagy “hamis” szó is ered -  mert egy jó indiai fakír legelőször is téged ismer ki, meg a pszichológiádat, meg hogy mire akarod használni és mire van szükséged, és akkor két választást adnak neked.  Nos hát, ez fog történni.  De mehetsz vagy erre, vagy arra, és hát igy az egyik jó lesz.  Az egyik viszont rossz, és mindaddig amíg az ad neked egy kibúvót, vagy valamit, ami ugy TÜNIK hogy egy kibúvó, csak menj haza, és kövesd azt az utat, abban a hitben, hogy minden rendben lesz a számodra.  Vagy legalábbis egy kis időre még, mindaddig amíg az idő ki nem futott és ha visszamégy és megkérdezed őket hogy “most mi a következő lépés?” vagy “most mi lesz?” és megprobálsz egy kicsit előrelátóan cselekedni azáltal, hogy fizetsz a látnoknak, aki megmondja neked a jövőt. Ebből áll a fakírság.

 

Ez nem azt jelenti hogy minden látnoki képesség hamis.  A legtöbbjük azonban az, ha fizetni kell érte.  Ez itt a szomorú valóság.  Egy jó adag pszichologia van a dologban, és  ha  tanulmányozod, akkor ezt találod magad is. Egy csomó pszichológia  van ebben az egész mozgalomban, ami állitólag természetfeletti, és amikor elkezded megérteni a formulákat és technikákat amiket használnak, akkor eloszlik a mítoszok egy része amikben esetleg magad is hittél, és akkor megérted, hogy miért tudták ezt vagy azt a dolgot, vagy legalábbis úgy tünt, hogy tudták.  És többnyire nem tudták, de te egy olyan szalmaszálat választottál ami többféle színre volt festve, és hát persze, azon szinek egyike épp az volt, amire gondoltál, hogy az lesz.  Épp csak az van, hogy te nem látod az összes többi szineket, mert az épp azért volt ugy festve, hogy az összes többi lehetséges més választásodra is megfeleljen.  Hát ez önmágaban egy külön terulet.

 

A gyerekekben normálisan a látnoki képesség jelen van.  Ezért van, hogy a fiatalok egy garantált piacot képeznek MINDIG az okkult számára, mert ezen mindenki keresztül megy.  Minden tizenéves vonzódik ahhoz, ami izgatja őket.  A “láthatatlan világ”.  Az ott levő lehetőségek.  A lehetőség, hogy erők vannak ott és hogy mindíg manipulálni tudsz – ez egy jó bevétel azoknak, ugyanúgy mint a vallásokban.  Jó bevétel.  Ez egy garantált jövedelem, mert minden tizenéves keresztül megy ezen a fázison, így hát ott vannak nekünk ugyanazok az írók vagy ujra-irók, akik ugyanazt a régi szöveget használják a régi könyvekből.  Átrágják és ujra átragják, és ezeknek garantált közönsége lesz azok között akik az izgalmat keresik , de ez SOHA nem ad nekik TARTÓS IGAZSÁGOT, csak izgatja őket.  Olyan ez, mint oda lenni a csokiért vagy a cukorért vagy más ilyesmiért.  Legalábbis egy darabig, amig felnősz.  Akkor aztán, amikor felnősz, kikerülsz a világi rendszerbe.

 

Általaban minden természetes képessegedet ami csak volt, elvesztetted és minden látnoki képessegedet is, amint elkezdesz aggódni és a napi küzdelmes életet éled, hogy a házasságod jó legyen, ami pedig nem lehet jó, mert a rendszer nem engedi.

 

Az emberek, hormonjaikból kifolyólag, még megpróbálnak úgy tenni, mint azelőtt, de már nem tud egymással versenyezni sem a férfi, sem a nő.  Minden szabály odavan, ami azelőott jóvá tette a házasságot, vagy kényszerítette, hogy jó legyen.  Ezek a szabályok nem érvényesek többé.  Amikor a hormonok köde eloszlik, akkor azt találod, hogy egy idegen él veled, és őt a média arra kondicionálta, hogy folyton arról beszéljen amit ő akar, és nesze neked. Nem müködik többé.  Természetellenes.

 

Megpróbálunk úgy tenni mint azelőtt, de az mostmár elavult, és a média és az összes magazinok és a drámák, stb mind ostromolnak téged, hogy biztosítsák, hogy a házasságod ne müködjön.  És a kormányok szervezeteknek fizetnek azért, hogy olyan propagandát adjanak ki, ami  a férfiakat és nőket veszi célba, hogy bebiztosítsa, hogy a házasság ne müködjön, és a párok végül saját magukat hibáztatják.  Nem veszik észre, hogy már nincs talaj a lábuk alatt.  Ezt előkészítették már régóta.  Ez a fázis amin keresztül mentünk, éppúgy, mint ez a fázis, ami most jön, ez épp most kezdődik.  Régóta előkészítették ezt.  Nem változtathatsz meg egy egész rendszert anélkül, hogy mikozben előkészíted az utat, aközben ne kontrollálnák azt az egész rendszert.

 

OLYAN RENDSZERBEN ÉLÜNK, AMIT A BÜNTETÉS ÉS A JUTALOM MOZGAT.  A média és az összes hirdetés szerint, büntetés az, ha nem kaphatod meg azt, amit meg kellett volna kapnod.  Jutalom az, ha a megfelelő dolgokat csinálod ahhoz, hogy papirt, vagyis pénzt kapj, vagy nevezd azt akárminek, hogy megkapd a jutalmat és kielégülj.  Így hát dolgozol hetente vagy  havonta, aztán a végén abból annyit fizetsz ki magadnak hogy adósságba vered magad azért, hogy valami kinai ócskaságot vegyél, amitől jól érzed magad. Mindaz a rabszolgamunka amit befektetsz, megkapta a fizetését, ha megvetted ezt a kis müanyag vackot, ami hamarosan úgyis bedöglik, és ez nem is számít, mert akkor kell hogy vegyél egy újat, és ezen alapszik az egész.  Kell venned egy újat.  Csak viselkedj jól egy darabig.

 

Ha a dolgoktól, amiket a HIRDETÉSEK rád dumáltak, BOLDOG LENNÉL, akkor mostanra már MINDENT megvettél volna, ami csak BOLDOGGÁ TESZ.

 

ÉSZREVETTED, HOGY SENKI SEM BOLDOG?

 

A fogpasztától a fogpiszkálóig vagy az akármi másig, mosolygó arccal mondják neked, hogy milyen csodálatossá tette az a dolog az ő életüket.  Betöltötte azt.  Nincs röhejesebb dolog, mint a gimnasztikai masinák.  Bárki aki egy ilyen masinán áll vagy fut egy ostoba vigyorral a képén, az lökött.  Sehol nem láttam ezt máshol, mint csak a TV-ben, ahol árulják őket.  Megprobálnak eladni neked egy álmot a boldogságról.  Nem egy dolgot adnak el neked, hanem a boldogságot.

 

Egy illúziót – és mostanáig az egész rendszerünk ezen alapult, és ahogyan  átmegyünk a következő fázisba, majd kiderül, hogy mindenkinek hol kell a rendszert szolgálnia.  Kevesebb lesz a személyes jutalom.  Tudod, a patkány nem megy többé oda a kis kart meghúzni, hogy kapjon egy magot.  Ha ez egy jutalom, akkor nem csinálod többé.  Egyszerüen csak engedelmeskedni fogsz és szomorú leszel, mint ahogyan az a régi Egyiptomban ment.

 

Egyiptom egy szocialista rendszer volt, amit egy domináns kisebbség vezetett.  Ott fent volt a papság-intelligencia, amely a nép ügyeit irányította, mint a bürokraták, és ugyanígy ment az alsóbb szinteken is.  A kereskedőktől lefelé egészen a közönséges emberekig, és ezeket mind az állam táplálta, cserébe a befektetett munkamennyiségükért.  A magasabb rangúak, a papok, azt hiszem napi két gallon sört kaptak fejenként, személyenként.  Igy hát némileg boldogok voltak, végezvén a munkájukat, és mellékhatáskent ez biztosan növelte fickósságukat.

 

Így vagy úgy, rendszerek jönnek rendszerek után.  Ezt próbálom itt megérttetni, hogy minden előre elő volt készitve többezer ötletcsináló által, akik áttekintettek minden lehetőséget, minden lehetséges embertípusra és személyiségre, és hogy hogyan fogják kontrollálni a reagálásokat ennek a programnak minden egyes részére.  Ezek előre megvizsgálnak minden egyes csoportot, és jóelőre kidolgozzák, még mielőtt elkezdenék, hogy a különböző társadalmi szegmensek hogyan fognak megpróbálni ellenkezni, és már készenlétben tartják az embereiket arra, hogy legyürjék azt, ami ellenkezésnek látszik.  Azt mondják amit kell, és te támogatod őket teljes erővel, aztán ott kötsz ki, ahova nem akartál menni, és csak csodálkozol, hogyan kerültél oda.

 

Ez egy régi tudomány, amit újra meg újra ismételnek minden korban, egészen addig, amíg eljutunk a vallások használatáig, beleértve azt is, amit ma úgy hívunk hogy “Új Kor”, ami nem más mint a régi korbeli dolgok, újra átrágva, és az emberek menekülési filozófiákat keresnek.

 

Biztos vagyok benne, hogy a pszichiátria nagy munkát fog végezni, és a pszichológia is, amint átmegyünk a következő fázisba, ahol az embereket elkezdik összeszedni, és azok csak egyszerüen eltünnek az otthonukból, hála a  kormánynak és a kormány-politikának.  Mondom, kezdetben a szomszédok azt mondják majd: “hát, biztos csináltak valami rosszat, mert különben a kormány nem tette volna ezt” – amíg aztán már túl sokat látnak eltünni, és azok akár ők is lehetnek, és mind ugyanabban a kis cellában leszünk mint Winston volt a közvetlen szomszédjával, és akkor a közvetlen szomszédja ezt mondja: “ne gyere közel, Winston.  Engem elkaptak.  Én egy gondolati kihágó vagyok.  Én magam se tudtam ezt. A lányom vette észre.  Hála istennek hogy rajta kaptak, még mielőtt rosszabbat csináltam volna.”

 

És látod, Bush már a nagyközönséget is meg akarja vizsgáltatni pszichológiai problémákra, pont úgy mint az “1984” könyvben.  Pont úgy, mint ahogy az “1984” könyvben volt.  És akkor meg tudják majd akadályozni, hogy te…   érted?  Végülis, a törvény szerint és a törvény-végrehajtók csak ugyanabba a fázisba vihetnek el téged: mindenkit biztonságban tartanak.  Nyilvánvaló, hogy nem lehet semmi jogunk, mert mi sajnos túl buták vagyunk ahhoz, hogy jogaink legyenek.  Így hát mindenre törvény lesz, és ma már ugyancsak  itt vagyunk.

 

Úgyhogy be vagyunk szorítva törvények által és a hozzájuk való ragaszkodás által, és a rituáléja annak, hogy betartjuk a törvényt, elveszi minden jogunkat.  Valójában minden döntéshozási jogod elszállt mint a füst, annak az ürügyén hogy vigyáznak a biztonságodra,  és ezt tanitják a rendőröknek.  Így hát a kontroll-mániákusok korában természetes, hogy  a  legnagyobb konrtoll-mániákusok kerülnek a vezető poziciókba.  Más minisztériumok is ezt használják, kezdve a katonasággal, és ezek mind együtt zúdulnak rád, mert azt hiszik hogy ez egy “aki bírja, marja”, ahol ők bármilyen törvényt hozhatnak amit csak akarnak, és önkenyeskedhetnek egy darabig. A történelemben ez már hagyományos.  Ezt csinálják, amíg végül akkora káosz van az összes egymásba ütköző törvényeikkel és az egymás lábára taposó különféle minisztériumaikkal, hogy végül az egész elkezd roskadozni és széthullani, és megpróbálnak ezzel ugy megbirkózni, hogy  még több szörnyüséget és terrort vezetnek be, ahelyett, hogy megvizsgálnák saját magukat, mivel éppen ők azok, akik a problémát okozták.

 

Az Inkvizíció idején azt láttuk hogy az egyház, amely abban az időben egy hatalmas erő volt, ez volt a Római Katolikus Egyház.  Láttuk hogy hogyan randalírozott.  Egész falvakat kihívtak amikor az Inkvizício elérkezett Európába, és akkor egy lehetőséget adtak arra, hogy az egész falu együtt gyónjon. Azt mondták: “tudjuk, hogy ezek az emberek itt,  gondolatban vagy valósagban Fekete Mágiát gyakoroltak, vagy Sátánizmussal foglalkoztak, úgyhogy, ha most azonnal elmondjátok nekünk, könnyebben megússzátok.  Ha nem, majd kikényszerítjük belőletek kinzással”.  És akkor örökre elkárhoztok, és meg is haltok.

 

Úgyhogy az emberek elkezdtek sztorikat kitalálni ott helyben a falu főterén, és a legfurább dolgokkal álltak elő.  Csak kapjanak egy kis büntetést.  Egy pár ostorcsapás a bünbánatért és a yah-tól való megbocsátáséert; yah-tól, és ha elegen csinálták ezt közülük, akkor azt mondhatnák hogy ezek az inkvizítorok szadisták, és meghallgatják az összes bünbánatokat, és megáldják őket és haza mennek, vagy tovább a másik városba vagy faluba.

 

És ha ez történik, az igazán egy szomorú dolog.  Nos, képzeld, hogy az Amerikai Pszichológiai Egyesület már évek óta ugyanezen az úton jár, és a rendőrség is.   Az Amerikai Pszichologiai Egyesület megpróbálta meghatározni, hogy kikből lesz bünöző, és ez igazából akkor kezdődött náluk, amikor beindultak a “eugenics” fajtatisztitási programmal a Rockefeller-Alapitvány alatt, az 1920-as években. Ma ezt úgy hívják, hogy “Biológiai Etikai Bizottság”.  Ez sokkal szelídebben hangzik és társadalmilag orientált, de ez mégis ugyanaz a dolog.  Ha csak ránézhetnek valakikre vagy a vérmintájukra vagy a genetikai (DNA) kódjukra, vagy akármi másra, ezek képesek lehetnek neked kapásbol megmondani, hogyan fogod végezni.  Kapd magad rajta, mielőtt ez bekövetkezik, és programozd be magadat és indoktrináld magadat arra amivé őszerintük válnod kell, inkább mint hogy hagyd magadat azzá válni, amivé te szeretnél válni.

 

Így hát az Amerikai Pszichológiai Egyesület többször kijelentette a közleményeiben, hogy “mindenki egy potenciális bünöző”, ami igaz, ha  egyenesen követed a törvényességet és annak a terminológiáit.  Ha bün az, hogy megvéded magadat, amikor valaki megpróbál téged megölni, és te megvédted magad, akkor, igen, technikailag te egy bünöző vagy, és minthogy minden ami él – még az egér is megkarmolja a macska orrát ha sarokba szorítják – megpróbál az utólsókig harcolni – egy  patkány megharapja a kezedet, hogy megvédje a kicsinyeit, ha belenyúlsz a vackába – nos, ezek, láthatod, hogy mind bünözők.  Igy hát MINDEN TERMÉSZETES CSELEKEDETET kiforgathatsz BÜNCSELEKMÉNNYÉ, és apránkent ezek ezt csinálják már több mint 20 éve. 

 

Igy hát, amig át nem alakitottak téged az új világ Szovjet emberévé, ami alapjában csak egy robot és kiszámítható, addig a világ nem lehet egy biztonságos hely, és ehhez CSAK A GONDOLKODÁSI JOGUNKAT  ÉS AZT KELL FELADNUNK, HOGY ÚGY REAGÁLJUNK, MINT AHOGY MINDEN ÉLŐ LÉLEK REAGÁLNA, HOGY A SAJÁT ÉLETÉT MEGMENTSE.

 

CSAK EZ MINDEN AMIT TENNÜNK KELL; FELADNI EZT, és megcsókolni a király gyürüjét, és akkor elnézőek lesznek velünk.

 

Furcsa, ahogyan az önkényuralmak, a tirannusok es a megalomániákusok sohasem változnak, amig az emberi természetet valami más módon meg nem változtatják, mert ez mindig ismétli önmagát fázisonként, mert a tirannusok mindig az élre kerülnek.

 

NORMÁLIS EMBEREK NEM TÖREKEDNEK HATALOMRA.  Csak a valódi “bünöző fajták” mennek a politikába.  Ezek éheznek a hatalomra.  Ezek jó hazudozók.  Ezek pszichopaták.  Ezért hazudnak olyan gyorsan es könnyedén az embereknek, és nem pirulnak el, amikor rajta kapják őket egy hazugsagon, mint azt egy normális egyén tenné.  A pszichopatán a szuper-egó uralkodik.  Ezek az egó-ból élnek.  Mondhatod nekik a legrosszabb dolgot és az lepereg róluk, mint ahogy egy kacsa lerázza a vizet.  Ezért mennek a politikába.

 

De ahogy tudják hogy a közönseg mit akar hallani, ezek azt mondják neked, amit hallani akarsz.  Valamit másként fognak csinálni, de EZEK MINDÍG azt fogják mondani neked amit hallani akarsz, és úgy harcolnak egymással mint macskák és kutyák a legbarátságosabb módon, ha épp együtt kicsaponganak és poharaznak a koktélpartikon és mosolyognak és képmutatóskodnak egymással, mert mindegyik a másik fölé akar kerekedni, keresztül mászva rajta.   Szeretnék összezúzva látni az ellenzéküket, úgy hogy ők kerekedjenek felül és egyeduralkodóvá válhassanak.  Ez a valóságos világ, amiben ezek élnek.  Nincs semmi könyörület.  Ez a pszichopaták világa.

 

Namármost, hogyan érezheti magát biztonságban egy pszichopata egy olyan világban, ahol tudja, hogy ő mindenki mást már becsapott és megerőszakolt?  Az egyedüli mód hogy biztonságban érezhesse magát, az, hogy rémületben tart mindenkit, aki alatta van.  Ez az alapvonal.  Rutin, rutin.  Teljesen érthető, és most latjuk ezt lejátszva egy kis csoport által, akiket alapjában  a nagyobb erők támogatnak  és ezek most hengerelnek, a 6166-tal.  A  6166-os törvény az USA-ban:  hat egyes az 6, és aztán ott van még a 6 és a 6.  És szeretik jatszogatni velünk ezeket a kis buta játékokat a Kabalából, mert mi ilyen idióták vagyunk, látod?  Mi egyszerüen nem tudjuk hogy mit jelentenek ezek, és ezek szeretik ezt a vallást a pofánkba hajítani.

 

Ha itt az idő felszólalni, hát az most van, amíg legalábbis technikailag nem csukhatnak be téged csak azért mert egy kérdést teszel fel.  De az is eljon, ne félj.  Ez már benne van a törvénykönyvekben.  Végül, már csak egy kérdést feltenni is túl veszélyes lesz, de most van itt az idő hogy felemeljük a szavunkat ezzel kapcsolatban.  Egyesek megteszik ezt mindenütt, ahova mennek.  Minden nap lehetőségek vannak és választhatunk, hogy megemlítsuk-e hogy mi jön felénk, mert rövidesen itt lesz az idő amikor ezeket a törvényeket mind életbe léptetik.

 

Épp olyan lesz, mint a film amit ajánlottam, és aminek a címe: “Brazil”, amit az a fickó csinált, aki egy csomó Monty Pyton filmet is csinált.  Ez egy szatírikus komédia a jövő bürokráciájáról, ahol az embereket tévedésből meggyilkolják, csupán a nevük miatt.  A nevek egy kicsit eltérnek, vagy összekeverednek egy gépben, és látod a rohamosztagokat, amint lyukakat vágnak házak tetőzetében, amint ott ülsz és csak nézed a TV-t.  Ezek hirtelen ereszkednek le a magasból és magukkal visznek, és te csak eltünsz az eljövendő társadalomból.  Ez most jön.

 

Es rakásszámra vannak a halottak.  Az újoncokat úgy különböztetheted meg a halottaktól, hogy fekete szerelést viselnek amikor jönnek és kicsinálnak.    Láthattad ezt a moziban.  Ma a hőseik így vannak öltözve.  Ezek a nyerőkhöz akarnak tartozni.  Ezek képesek akarnak lenni jól forgatni a géppisztolyt és kapásból szétlőni az embereket, úgy mint ahogy a hőseik tették a Rambo időkben.  Erről a csöcsről szopva nevelkedtek ezek, és a szuleik megengedték nekik hogy ezt a fajta dolgot nézzék, mivel őket is ezen nevelték fel, és az ő szüleik nem értek rá velük törődni.

 

Mit fogsz tenni ez ellen?  Vagy szólalj fel most, amíg még van lehetőséged, és csak mondd meg nekik hogy nem csinálhatják ezt, amit csinálnak.  Mondom, ezek visszavisznek minket a középkorba.  Visszavisznek minket egymillió évvel.  Most legalább az egyéni jogok lehetőségének a kézzelfogható dokumentációjából indulunk ki.  Épp most dobják ezt ki az ablakon, és visszamegyünk a Sötét Középkorba.

 

Egy kis fanatikus banda – méghozzá vallásos fanatikusok, mert van nekik egy saját titkos belső vallásuk, és könyörtelenek, akik egy olyan világot képzelnek el, amelyet belénk akarnak verni, függetlenül a pusztitástol amit az emberek közt végeznek.  Ennek nagy az ára, és a szemünk láttára irták be ezeket a törvénykönyvekbe – ezek nem azert irják ezeket a törvényeket a könyvekbe, hogy aztán hátra dőljenek és csodálják őket.  Ezek arra készülnek, hogy használni fogják őket.

 

Az emberek gyakran kérdezik hogy ez csak egy fizikai dolog-e.  De hiszen, ez nem egy fizikai dolog.  Mit gondolsz, mit látsz, amikor a tévében örökös hazudozokat látsz megjelenni, akik  elmondják neked, hogy mit csinálnak éppen és miert csinálják azt, és ezek ezt csinálják a nagyfiuk első megjelenésétől kezdve 2001-ben, megint azokat a lekezelő stílusú szovjet beszédeket mondva és pofátlanul hazudva; sőt, még amikor rajta kapják őket a hazugságon, akkor is, másnap visszajönnek a TV-be és újra megismétlik ugyanazokat a hazugságokat.  Nincs bőr a pofájukon.  Mit gondolsz, mit látnak a szemeid most?

 

Nem így van?  ha lenne egyvalaki ilyen a társaságban a te szinteden, azt mondanád neki, hogy nem komplett, és akkor még finom voltál.  Ezeket úgy diagnosztizálják, hogy pszichopaták, es mi csak nézzük ezt a bandát, amint azok ráadásul még olyan kifejezeseket is használnak, amiknek a célja az, hogy kihozzanak minket a sodrunkból.  Szinte egy Talmud előtti logika, ahogyan azt mondja: amott a barlangokban, mert gyülölnek minket.  Ezt a választ kapjuk.  Ez a válasz. A törtenelem során előszor használják ezt a fajta furcsa logikát, mint magyarázatot, és az ismetelgetés egy fontos dolog ezeknél a fickóknál.

 

Tudják, hogy legalább nyolcszor kell valamit elismetelni, mielőtt az átlagember elkezdi maga is ismételni gepiesen, szóval azt mondani, hogy ez azért van, mert azok gyülölnek minket.  Az ódon időkben, amikor a Normannok Angliába jöttek, és a Saxonok harcoltak velük, az nem feltétlen azért volt, mert a Saxonok gyülölték őket.  Azok csak természetes módon harcba szálltak a betolakodókkal, mint mindenki, akit megtámadnak, és ime, mi átmegyunk a Közep-Keletre, és az ok az, hogy azok ott “lázadók” – lázadóknak hivják oket;  a “lázadas” kifejezést először Vietnamban használták.  Nem hivják őket más neven, mert nem akarják, hogy mi azonositsuk magunkat a valóságos fizikai emberi lénnyel, ennélfogva úgy hívják őket ezzel a furcsa, szinte hideg klinikai kifejezéssel, hogy “lázadok”.

 

De igen, ezek a lázadók ott harcolnak velük, mert utálják őket. Hát azt akarják, hogy ezek az emberek ennivalót hozzanak nekik  és üdvozoljek őket mint hősöket vagy valami ilyesmit, amint ezek elveszik az olajukat és a kulturájukat, és azt mondják, hogy: hát igen, igy nem élhetünk tovabb. Utánoznod kell a Nyugatot.  Legyenek sztriptizbárjaitok, és abortusz-klinikátok, és kábítószeres csavargóitok az utcákon, és hagyjátok magatokat csaló politikusoktól vezetni.  Ó de jó lenne ez nekünk.  Ez az amit szeretnünk kell?

 

És nem véletlen, hogy a “gyülölet” kifejezést használják, mert ezzel keresztül lehet nyomni az utólsó 10-15 évet az iskolán, mert ez a generácio most van a huszas éveiben, aztán a hadsereg, és igy tovább, akik sosem kérdőjelezik meg a “gyülölet” szót.  Ott vannak a “gyülölet” törvények. Azt hittük hogy az valami mást jelentett és most ezt kiszélesitik, hogy mindenki más is beletartozzon, aki csak nem ért veled egyet. Érted?  A gyülölet.

 

Amikor törtenelmet tanultam, sosem talalkoztam senkivel, aki a nemzete hőse volt mert azt védte, és ugy hivták, hogy “a gyulölő”.  Ez egy teljesen új jelenség.  Teljesen új jelenség.  Vagy az arab országokban minden arabbal valami baj van, azért mert haragosak azokra az emberekre, akik bejönnek hogy elvegyék a kultúrájukat?  És megpróbálni elvenni az életformájukat.  Ott van már bent az UNESCO, hogy indoktrinálja a gyerekeket és hogy elsőkent nyugatosítsa az arabokat, úgyhogy amikor felnőnek, valószinüleg ők is úgy müködtetik majd az abortusz klinika-biznisszüket, és a sztriptizbárt és a kábítószert.  Hát igen, miert is ne szeretnék az emberek ezt?

 

Úgyhogy, a szavak használatával – megint valami, ami ellen George Orwell figyelmeztetett minket.  Amikor a szotár naprol-napra vekonyabbá válik, amig végül olyan vékony lesz, hogy nem lesz már szó arra, hogy kifejezzék magukat, és igy nem tudsz egy terrorista gondolatot átadni – ami egy gondolati büntett - mert nem lesz szókincsed, hogy ezt bárki mással tudasd.  Ezt úgy hivják, hogy “nyelvészeti minimalizmus”, úgyhogy, mivel nem volt szó arra hogy “nagyon” vagy “rossz”, azt mondták, hogy  jo, plusz-jo, vagy  minusz jo, meg ilyesmi.

 

Ma látjuk ezt használni, és Orwell nem volt egy tudományos-fantasztikus író.  ORWELL A NAGYFIÚKNAK DOLGOZOTT.  A BBC-nek dolgozott a Második Világháború alatt.  A saját életrajzában azt mondta, hogy “hazudnom kell a közönségnek, hogy azt higgyék, hogy az olcsóbb hús ami a háborúban, ami akkor rendelkezesre állt, a fejadagként kiadott dolgok – mind a kiporcióozott dolgok amiket normálisan eldobtak volna, hogy az állitólag jobb volt nekik, mint az az ennivaló, amijük korábban volt.  Ez volt a Propaganda Osztály és Orwell ott jött rá, hogy a kifejezések használatával aminek a használatára őket kiképezték, ők meg tudták győzni a közönseget bármiről, és ma mi ennek a technikának a használatát látjuk.  Legalábbis Orwell otthagyta az egészet.  Nem értett vele egyet.

 

De szerencsénkre, ő meg tudta mondani nekünk, hogy mi fog történni, mert ő benne volt a dologban.  Őt az egyetemen választották ki Cambridge-ben és kiképezték a szerepére az életben, de ő kilépett belőle.

 

De a legtöbben elfogadják ezt.  A világ amit kreálni akarnak, csak egy új abnormális variácioja annak az abnormális társadalomnak, ami ma van.  Amiről mi azt hisszük hogy “normális elet”, az egy mellékvágánya az életnek, mert a felépitett városok voltak az első természetellenes dolgok.  Minden ami természetellenes, az csak egy újabb generácioját szüli a természetellenességnek,  vagy abnormalitásnak, és ez az, amit Plátó “méhkasnak” hivott; ez lenne a Terv szerinti méhkas.  Ezt nem lehetett normálisra csinálni.

 

Így hát egy abnormális társadalombol indulunk ki – a mai torz társadalomból, ahol úgy tréningeznek minket, mint a Pavlov kutyáit; hogy az egyeduli dolog az életben az, hogy boldogok legyünk, ami egyenlő azzal, hogy vásárolunk valamit a hónap végén, és megjutalmazzuk magunkat, mint egy Pavlov altal idomitott patkány.  Allitólag ez az élet értelme.  Csak ennyit kell tudnunk.  Mondják ők.  A többi idődben halálra szorakoztatnak téged a más emberek ötleteivel.  Már nem is kell reszt venned, vagy magadtól gondolkoznod.  Ezt mind elvégzik helyetted.  Igy végül, ha belegondolsz, nincs már sok amit fel kell adnod.

 

 Az emberek legtöbbje soha nem használta az agyát arra, hogy kiokoskodja a dolgokat.  A legtöbb ember – itt arról van szó, hogy a legtöbb ember láthatóan megelégszik azzal, hogy valamit eléjuk tesznek, beleértve még a gondolataikat is, meg a szorakozást és az időtöltést.  Ezt mind mások rendezik el – profik, akik egyszerüen csak letöltik azt beléd, és még a viccek is olyan röhejesen bizarrak a TV-ben, hogy nem is kell gondolkodnod rajtuk.  Csak nevetsz, amikor az előregyártott nevetés jön.  Ez a jelzés neked, hogy reagálnod kell, mint a Pavlov állatkáinak.  Ez a világ, amiben ma élünk.  Ez egy természetellenes rendszer.

 

Igy hát csak tovább megyünk az egyik termeszetellenes fázistól a következőhöz.  Az egyik mellekvágányról a másikra.

 

Olyan messze vagyunk már a normálistól, hogy nem is tudjuk már hogy mi az.

 

Antropológusok és zoológusok, a nagy tudományok, amelyek beléptek, hogy segitsenek manipulálni minket ezen ütemterv felé, és a reményeiket belehelyezik ezekbe az emberekbe azzal, hogy tanulmányozzák az emberi viselkedést.  Hogyan tudnánk tömegesen manipulálni, es csak nézz az u.n. stagnáló kulturákra, amelyek még mindíg igen boldogok az ő kőbaltájukkal és amelyek a körülöttük levő anyagokkal élnek, és amelyekben nincs profit-rendszer.  Mindent elkészitenek, amire szükségük van.  Igen jó harmoniában élnek a természettel.  Közben nem teszik tönkre a természetet.  Csak a profit teszi ezt, és a kapzsiság, és mi ezeket “stagnáló civilizácioknak” nevezzük, mert ezek nem akarták, nem volt nekik az az abnormális igényük, hogy tovább menjenek a következő fázisba.

 

Ezeknek az élete teljes, de nekünk ez már nincs meg.  Ezek beszélnek az álmokrol a tüz korül  az Amazon mentén, amikor reggel felébrednek, és nem számit, mennyi időt vesz ez igénybe – mert nincs órájuk hogy az időt nézzék, és nem rohannak be a hivatalba, hanem csak ülnek és beszélgetnek mindazokról a dolgokról, amelyek épp felmerülnek, és annak mindig van jelentősége.  Nincs nekik pszichiáterjuk, pszichológusuk, terápiás kezelőjük, Buddhista kolostorjuk, ahova bemennek a naphoz énekelni, vagy más ilyesmi.  Nincs nekik semmi ilyen dolguk.  Nincs rá szükségük.  A természettel élnek, és mi mégis “primitivnek” nevezzük őket, még akkor is, ha ezek valószinüleg az utólsó emberek a földön, akiknek teljes, jelentőséggel bíró élete van.

 

Nem kell tudniuk, ki fedezte fel az atomot, vagy hogy miért, vagy mit kell vele kezdeni.  Nem számit nekik, hogy kik 18. vagy a 19. század nagy zeneszerzői.  Ennek nincs jelentősége.  Az ő fejukben több dolog zajlik le, mint amit mi valaha is el tudunk képzelni, és az az ő számukra értelmes, de mi “stagnáló civilizációknak” nevezzük őket.

 

Nem kell acél fejszét vásárolniuk, mert csinálnak ők maguknak.  Ha elfelejtik hogy kell fejszét  csinálni maguknak, akkor függővé válnak a rendszertől.  Ezt ők tudják, és igy tovább adják a tradíciót, a szájhagyományokat egymásnak, és ennek jelentősege van a számukra, és nincs nekik magas vérnyomásuk.  Hosszú életkort élnek meg, beteljesült az életük, és mi primitivnek hivjuk őket.  Nincs szükségük számítógépre.

 

Hát igen, itt vagyunk mi.  Ezek tönkre akarják tenni mindennek az utólsó maradványait is.  És mindazokat, amelyek közbensők, és persze, az arab kultúrákat.  Mindent sablonra kell készitenünk, ugyanabba a rendszerbe.  Ez azzal kezdődött, hogy nem maradt hátra gyermek.  Ez még fennáll, de mostmár az is van, hogy nem maradt hátra nemzet, nem maradt hátra nép.  Muszáj őket belenyomni ugyanabba a formába, és folytatni ezt a szisztémát, akárhová vezet is az minket, és ők valojában tudják is, hogy ahova az vezet minket, az egy tudományosan ellenőrzött és irányitott társadalom, ahol egyáltalán nem kell gondolkoznod, és vegul nem lesz meg rá a képességed, hogy gondolkozz, amikor beleteszik a csipet az emberek agyába, és mindannyiunkat hatekonnyá tesznek.

 

Hollywoodra nem lesz már szükseg.  Vegülis nem lesz rá szükseged, mert a végső fázisban be leszel programozva.  Egyik nap vizvezetekszerelő leszel, és másnap egy villanyszerelő, és nem fogsz emlékezni egyikre sem, és bemégy egy cellába mint a Star Trek 709, és ujra feltöltenek a kövekező napra.

 

Ez az a Derék Új Világ.  Nehéz tovább menni ezzel az egésszel, az összes emberekkel, mert a legtöbb ember igazából csak azt akarja, hogy a világ álljon meg ott ahol vagyunk, és ne legyen rosszabb, mivel már így is elég korrupt.  Csak ne romoljon tovább.  Nem is érdekel már a korrupció.  Nem érdekel már az a sok ember, aki a politikába megy, és aki belenyúl a közös kasszába.  Lerabolnak minket.  Az emberek nem törődnek mindezzel, csak folytathassák büntetéssel és jutalommal előre megszabott életüket ebben a rendszerben.

 

Ha megkérded az embereket hogy mit akarnak, akkor a világot az emberek nem fogják megváltoztatni, mert meg akarják őrizni a rendszert.  Az nem is volt az övék.  Az a rész amiben ők éltek mostmár elavult az ellenőrök szemében, akik ezt a rendszert adták neked.  Elavult.  Feljavítanak minket mindannyiunkat a következő fázishoz, ami szintén az övék.  Hajlamosak vagyunk megállni, de ha kell, harcolunk is azért, amit már ismerünk.  Igy, habár a dolog ismert neked, mert beleszülettél, az nem jelenti azt, hogy az helyes volt.

 

Az egyeduli dolog ami helyes ebben a világban, az az, hogy hogyan éreztek egymás iránt.  Hogy hogyan reagáltok egymásra.  A természetes válaszok és érzelmek, amelyeket még mindig megpróbáltak kiverni belőlünk.  Valójában meglátod, hogy a nagy városokban, mint New York, amely talán a legközelebb eső dolog ahhoz, ahogyan az a Szovjet rendszerben volt, ahol te egyszerüen nem is nézel senkinek a szemébe az utcán, amint elmentek egymás mellett.  Nincs valós emberi kapcsolat.  Személytelenség.  Ez  a MESTERSÉGES RENDSZER.

 

Ez nem jelenti azt, hogy az embereknek nagy, ékesszóló szónokoknak kell lenni.  Hanem ez azt jelenti, hogy uralkodniuk kell az indulataikon, amint közlik ezt az információt más emberekkel.  Amint tudatják velük, hogy mi is történik, nem szabad túlterhelni oket.  Csak mondják el nekik csendesen, nyugodtan hogy hová mennek,  és bizzák rájuk a többit.  Ennél többet nem tehetsz, és e folyamat közben végül itt-ott ráakadsz egy személyre, aki megérti amit mondasz, és mostmár nem vagy olyan magányos, és akkor lesznek emberek, akikhez beszélhetsz, vagy felhivhatod őket telefonon éjszaka hogy beszélgessenek veled, és nem kell abból egy huzakodó meccset csinálni az információ-csereben, az olyan hírekről, amiket azért adnak neked, hogy marakodj rajtuk.  Csak fogadd el csendesen, hogy érted a dolgot, tudsz rola.

 

Mert ha tudjuk hogy mi történik, mint mondom, az elveszi a régi sztorit a boldog tudatlanságról.  Nem lehetsz többé boldogan tudatlan, és nem mehetsz vissza hozzá, még akkor sem, ha kinyitottad a Pandora Ládáját.

 

Több előadást fogok adni, valójában egy egész sor beszélgetést ezen a fórumon, olyan témákról, amelyek mindenkit érdekelni fognak.  Tudom, hogy így lesz.  Azt is tudom, hogy egy csomó más  szerző van,  akik kiássák maguknak ennek az anyagnak egy jó részét, amint azt már eddig is tették évek óta és elcsenték az információt,  de  itt az idő hogy ezt megtegyem, és ezen a télen, remélhetően, képes leszek több videót kihozni, és talán még egy vagy két könyvet, amikor be vagyok havazva, és nemigen tudok mást  csinálni odakint, csak ne legyen hóvihar minden nap, amikor muszaj ellapátolnom a havat, de lesz, ami lesz.

 

És szintén szerepelek egy müsorban Svédországban a közeljövőben amikor eljőn az ideje, és hogy kapcsolatban maradjak azzal a rádióállomással,  mert azt hiszem hogy annak sok hallgatója van Európaszerte, és maguk is elérhetik azt itt.  Köszönöm azoknak akik szóbeli biztatást adtak nekem azzal kapcsolatban, amit csinálok.  Tudom hogy egy csomó embernek segitettem eközben, mert ők kapcsolatban vannak velem, és ez mindent megér.  Vannak olyanok, akik a legalapvetőbb dolgokon túlra is eljutnak.  Ezek túl vannak már azon a kis vitán, hogy ki mit csinál ma.  Túul vannak már a pánik fázisán.  Ezen már túljutottak.  Leküzdötték ezt.  Elvégezték a házi feladatukat, és tudják, hogy mi történik, és elég nyugodtak ahhoz, hogy képesek legyenek kimenni és tájékoztatni másokat, és segiteni másoknak, akik hozzénk hasonlóak, mert, tudják, mi kedvesek vagyunk.  MI VAGYUNK AZ UTÓLSÓ KEDVESEK, ÉS TALÁN MI VAGYUNK AZ UTÓLSÓK AZ ILYEN FAJTÁBÓL.  Nagyonis lehetséges, hogy ez így van. Az utólsók ebből a fajtából, akik képesek gondolkozni arról, hogy mi is történik körülöttük.

 

Azt hiszem, az utánunk következő generációnak nem lesz meg ez a képessége.  Ezek több injekciót kaptak mint bárki valaha is,  és több programozast a TV-n keresztül, azonkívül tudományos iskolai programozást.  Valószinüleg nekik nem lesz annyi esélyük arra, hogy kitörjenek a teljes megértésbe.  Így hát a mi feladatunk az érzékeny emberséget életben tartani, és kinyujtani a kezünket az embereknek, akik feléd nyúlnak, hogy húzd fel őket.  A mi feladatunk hogy ezt megtegyük.  Ez az egyedüli feladatunk magunkkal és másokkal szemben. Alapjában ez.

 

Ha már egyszer tudod hogy mi történik, akkor nincs e téren választásunk.  Nincs választásunk.  Azért nincs választásunk, mert  A MI AGYUNK MÉG NEM HALOTT.  Ha a mi agyunk elhalt volna, nem beszélnénk így e pillanatban.   

 

Így hát nincs más választásunk, mint csinálni, amit csinálnunk kell.  Abban sem tehetünk mást, mint hogy leleplezzük a hazug játékokat, amiket hasznélnak ellenünk, miközben mindezen keresztül megyünk.  Szándékosan teszik ki a nagy figyelem-elterelő dolgokat, és ezen a télen, mint mondom, sokkal több információt fogok adni ennek a dolognak bizonyos vonatkozásaiból; olyan dolgokat, amikre nem tértünk ki eddig.

 

Hát köszönöm a figyelmet.  Kérem, támogassák ezt a web lapot, és megint beszélni fogok magukhoz.

 

Minden jót kívínok.  Viszontlátásra.

Forditotta:  Filantróp

A Haza, Család, Szabadság és

Személyes Vélemény védője, aki a

Világhaború alatt Nyiregyházán született