ALAN  WATT TANÍTÓ ELŐADÁS ÁTIRATA

 

“A  CSÓNAKÁZÁS  MÁN  NEM  AZ  AMI VÓT ”

(A  KONTROLL-MÁNIÁKUSOK  PSZICHO-PATOLÓGIÁJA)

 

vagy

 

A NAGY TAVAK KAMU-KÁZE INVÁZIÓJA

 

2006 Október 18

 

A dialógus szerzői jogát Alan Watt fenntartja – 2006 Október 18 – (Kivételek a zenei és irodalmi idézetek)

 

http://www.cuttingthroughthematrix.com/

 

 

Jó estét hölgyeim es uraim!  Alan Watt vagyok az eheti kis előadással és mielőtt belemennék abba az előadásba amit valaki javasolt nekem, hogy sok ember letölti azt amit ingyen adok a web lapomon, de soha nem említem azokban az előadásokban amiket ők körbe adnak, hogy vannak eladásra szánt CD-jeim és DVD-jeim is, és egy kis lámpa gyulladt ki nekem és azt mondtam: jé, igaza van.  Talan meg kellene probálnom ezt, mivel ezek az előadások szétterjednek a világban és egyik ember a másiknak adja tovább őket, és valóban én nem erőltetem meg magamat és mostmár kezd a dolog abba a fázisba lépni, amikor persze ezt is meg kell az embernek tennie, mert nem élhetünk csak levegőből, nem azért mintha találnánk friss levegőt manapság, hanem mert a dolog kezd egyre nehezebbé válni.

 

 Emlékezzenek, hogy készitek dolgokat eladásra is, amelyeket megtalálnak a web lapomon az árakkal, stb.  A DVD-k, CD-k vagy könyvek megrendelését illetően, menjenek a  cuttingthroughthematrix.com  web lapra.

 

Nos, az előadásomat illetően, én általában nem hallgatom a híreket amiket a közönségnek adnak, mert néha én egy magasabb szintű hallgatóságot keresek.  Egy olyan hallgatóságot, amely már sok év óta figyeli hogy mi történik, amint haladunk a “Globális Tervprogram” felé, amely igazából már itt is van.  Mostmár csak egy kis tréning dolga, hogy el is fogadjuk azt, és hogy csak a kis napi jóváhagyott törvényekekkel foglalkozzak – a kis eseményekkel amik történgetnek – az nem az én asztalom, mert én már számítottam is rájuk, és sokan maguk közül is így gondolkoznak.

 

Tudjuk hogy mi jön.  Tudjuk hogy egy totalitárius rendőr-világállam az amibe megyünk belefelé, az, amelytől George Orwell óvott minket és ami abból kijön majd, az a következő típus lesz, amelynek születésüktől kezdve idomított polgárai vannak és az  olyasmi lesz mint Aldous Huxley “Szép Új Világa”.  Ez fog kikelni az orwelli fázisból amin keresztülmegyünk, és épp most megyünk keresztül rajta.

Így hát ma éjjel, adok maguknak egy pár új hírt a Nagy Tavakról itt Kanadában és az USA-ban.

 

Érdekes, hogy hónapokkal ezelőtt feltettem egy rajzocskát a web lapomra azzal kapcsolatban, hogy az USA és Kanada kormánya egyezményt kötött arra, hogy több ágyunaszádot tesznek mindenfelé a Nagy Tavakra mint azelőtt, és ezek teljesen automatikus nehéz felszereléssel lesznek ellátva – alapjában véve, nehéz ágyukkal.  Ezek a dolgok felfegyverkezett sündisznók, és épp nemrég egy vita kezdődött – mostmár, hogy a kanadai kormány ezt a dolgot megengedte, valójában csak felújították az 1812-es Egyezményt, amely megengedi az USA kormányának hogy ezt tegye, az USA kormányának -  és a kanadai kormány csak sóhajtozik olyasmiket hogy “jaj istenem”, “ó jaj”, “hüha”, hogy a kanadai közönség elégedett legyen, de a kormány valójában csak megpróbál ellenkezni ezzel.  Hát, ha aláírtál egy egyezményt, akkor már nem ellenkezel, hanem beleegyeztél hogy a dolog megtörténjen, nem gondolod?  Szóval, nagy látszatkeltés folyik. 

 

És fel kell itt olvasnom egy kicsit a Detroit News-ból.  Ez a Norman Sinclair tollából jött ki a Detroit News-ban. 

 

Nyilvános meghallgatások folynak az amerikai oldalon olyan témákban mint a közönség biztonsága, hajósok, csónakosok, és halászok, meg ilyesmi.  Így hát új ülések lesznek Október 16-án a Duluth Konferencia Központban, Duluth városban, Minnesota államban; Október 18-án  Spring Lake-ben a Holiday Inn-ben Michigan államban; Október 19-én a Crystal Gardens-ben Marysville-ben a Gratiot 1200 szám alatt Michigan-ben; Október 23-án  az Anthony J. Celebrezze Szövetségi Épületben Cleveland-ben; Október 30-án  Rochesterben New York államban egy később megjelölt helyen, és November 1-én Milwaukee-ben Wisconsin államban, később kijelölendő helyen.

 

És talán a közönség egy részének jobb lenne elszakadni egy kicsit a TV készüléktől és a sportoktól és elmenni, résztvenni a találkozókon.  Lesznek ott emberek akikkel párbeszédet lehet folytatni, a közmegegyezés végett legalább, mert azok már úgyis eltökélték magukat.  Mindez azért van, hogy meggyőzzék a közonséget, hogy ezt meg kell csinálniuk, de érdekes lenne hallani, hogy milyen nyakatekert indokokat adnak erre, és a Detroit News-ból véve, a lap ezt mondja:

 

http://www.detnews.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20061011/METRO/610110392/1003

 

“Kilenc havi éleslövészeti tréning után automata fegyverekkel a négy Nagy Tavon, az USA Parti Őrsege  mondta Kedden, hogy 60 napra felfüggeszti a gyakorlatokat, hogy alkalmat adjon arra, hogy a közönség visszalőjön egy sor nyilvános kihallgatáson.

 

“Azt várjuk hogy a közönség elmondja nekünk mindazt amit mi nem tudunk ezekről a területekről (micsoda vicc ez!), hogy mi a lehető legbiztonságosabbá tegyük azokat – mondta Patrick Brennan Kapitány, a detroiti kikötő parancsnoka.  A hét kihallgatás közül három Michigan-ben lesz, míg a többiek négy másik államban lesznek a Nagy Tavak mentén. 

A Parti Őrség szándéka az, hogy állandóvá teszi azt a 34 zónát, amelyben fedélzetre szerelt fegyverekkel 57 őrségi egység éleslövészeti tréninget folytatott 24-szer Január óta, minden probléma nélkül – mondta Brennan.  Egyik tréning sem a Detroit folyón vagy a St Clair tavon volt.  Ez évet megelőzően, a Nagy Tavak Parti Őrsége derékra csatolt fegyvereket viselt és puskákat.

A Metro Detroit-hoz legközelebb eső zonák: Sanilac északon, és Sandusky, délre közel az Erie tóhoz.  Egyik zóna sincs közelebb három mérföldnél a partvonalhoz,  És a legtöbbjük öt mérföldnyire van a parttól.  A 34 zóna mindegyike le lesz zárva a maganhajók számára évente nyolcszor négy órára, amikor a tréning folyik.  A tréninget megelőzően nyilvános értesitések lesznek közzétéve.

Azáltal hogy a tréning-zónákat állandósítják, a közönség hozzászokik majd ehhez az eljáráshoz, és a gyakorlatok előre való megjósolhatóságához”. 

(Látják, tréningeznek minket arra, hogy mindezt elfogadjuk).

 

“Brennan Szeptember 11 után azt mondta, hogy az USA és Kanada hatóságai megegyeztek abban, hogy megszigorítják a biztonsági intézkedéseket a Nagy Tavakon és a vizi utakon.  A Parti Őrség összes kutterei és kisebb hajói automata fegyverekkel való felfegyverzése és azonos tréning biztosítása a Parti Őrség összes legénysége és személyzete számára a Keleti, Nyugati partokon és a Mexikói Öböl partján, az része ennek az egyezménynek.

A (Nagy Tavak) Parti Őrsége javára válik, hogy ugyanazt a kiképzést és harci képességet kapják, mint mindenki más az országban”, mondta Brennan.  Brennan azt mondta, hogy a kiképzés arra van, hogy lehetséges terrorista fenyegetésekkel szembe szálljon.

Egyes régi hajósok megkérdőjelezik a tréning szükségességét.

Ha a zónákat nem jól teszik közzé, akkor az azokat meglátogató hajósok beléphetnek olyan területekre, ahol fennáll a kockázata, hogy rájuk lőnek, mondta John Barbour, egy 59 éves ügyvéd Grosse Pointe-ból, aki már keresztül-kasul hajózta a Nagy Tavakat. “A hajósok nyilván nem akarnak lövöldözést a közelükben” – mondta.

 

Alan: Érdekes egy pillantást vetni minderre az automata fegyverzetre – ez a sündisznó fegyverzet, amelyet csörtetnek, azért van itt, mert, mint azt egy csatolt hír mondta a CBC (Kanadai Hírközlő Társaság) -tól 2006 Szeptember 1-én:

 

“Az USA Parti Őrsége hullámokat ver a Nagy Tavakon, egy olyan tervvel, hogy 34 éleslövészeti zónát létesítenek, aholis a legénység gyakorlatozhat a hajókra szerelt géppuskákkal.

A lakosságnak a tervvel kapcsolatos hozzászólásaira kijelölt időszak lejárt Pénteken, de ezt egy időre meghosszabbították a (magán)hajózók, turisztikai ügynökök és mások kérésére.  Elfogadnak hozzászólásokat még további 60 napig, mondta Bill Colclough, a Parti Őrség szóvivő altisztje – mondották a CBC internet híreiben.

A 7.62 milliméteres könnyű géppuskákat, amelyek percenkent 600-at tudnak lőni, a Parti Őrség kutterjein a Nagy Tavakon szokványos felszereléssé tették, a terrorizmus feletti citerázás miatt, és az 1812-es háború után aláírt fegyverkorlátozási egyezménynek a csendes újra-értelmezéseként.  Az egyezmény, amely az USA és Nagy-Britannia között volt, mindkét oldalnak egy határt szabott négy felfegyverzett hajóra a tavakon, ahol mindegyik egy 18-fontos ágyúval volt felfegyverezve. 

Elözőleg az USA kutterjein nem volt fedélzetre szerelt fegyver, habár a legénységüknek pisztolya es puskája volt.  Amikor az új ágyúk ez év elején az újsagcímekben szerepeltek, a Kanadai Parti Őrség azt mondta, hogy fenntartotta a jogát arra, hogy a saját hajóit felfegyverezze.

A terv, amelyet az USA Szövetségi Regiszterjében augusztus 1-én tettek közzé, “biztonsági zónákat” hozna létre, ahonnan a civilek ki lehetnének tiltva időnként, amikor a Parti Őrség az ágyúival lövöldöz.  Mindegyik zóna legalább 5 és fél kilométerre lenne a parttól, mondja a dokumentum”.

(Ez alkalommal kilométerekről beszél).

“A biztonsági zónák azért szükségesek, hogy védelmezzék a hajókat és embereket az éleslövészeti ágyú-gyakorlatokkal kapcsolatos veszélyektől” – mondja.

“Ilyen veszélyek lehetnek amikor lövedékek gellert kapnak és megkárosítanak hajókat, és/vagy halált vagy súlyos testi sérülést okoznak.”

Három zóna az Ontario tavon.

Az Ontario tavon három zóna lenne, az Erie tavon négy, a Huron-on hat, a Superior tavon hét, és a Michigan tavon 14.  A Parti Őrség hivatalnokai azt mondták, hogy ezek jóval odébb lennének a nemzetközi határnál, de egy pár közülük – pl. közel Sault Ste. Marie (Michigan)-hez – olyan területeken lehet, ahova kanadai hajók betévedhetnek.

A Parti Őrséget áthelyezték az USA Honbiztonsági Minisztériumához, és ösztönzik arra, hogy erőteljesebb módon álljon hozzá a kívülről jövő fenyegetésekhez, annak az átszervezésnek a részeként, amely a 2001 Szeptember 11-i terrorista támadásokat követi.

A hivatalnokok azt mondták, hogy mindegyik éleslövészeti zónát évente csak két-háromszor szándékoznak használni, de a terv maga nem említ korlátokat.  Elvetették  az egyedüli környezetvédelmi ellenvetést, mondván, hogy a réz-és-ólom lövedékek lesüllyednek a mély vizekben és így ezeket a vizfenékről táplálkozó vizimadarak nem ehetik meg.”

(Szóval, vigyáznak a környezetre, látod?  És közben kilövik a vizekről a képzelt hajókat).

“Egyes hajósok felvetették, hogy amatőrök betévedhetnek a géppuskák hordtávolságán belülre, ha nem olvassák el a Tengerészeknek kitett Értesítéseket, vagy nem hallgatják a tengerészeti rádión tett bejelentéseket.

George Freeman, aki bérelhető horgász-hajókat működtet a michigani Ludingtonból kiindulva, azt mondta, hogy ő és más Michigan tavi kapitányok aggódnak amiatt, hogy így nem férnek hozzá a horgász-területekhez.  Az egyik zóna olyan területen van, ahol ő rendszeresen halász-horgászik.

“Tudom, hogy kell nekik egy hely ahol lövöldözhetnek”, mondta a Detroiti Szabad Sajtónak.  “Mi mehetnénk máshova is, de tudnunk kell oda menni, ahol a halak vannak.” 

A Tervvel kapcsolatos észrevételeket a Kilencedik Parti Őrségi Kerület Parancsnokához lehet küldeni, a következő címre: 1240 East 9th Street, Room 2069, Cleveland, Ohio, 44199.

 

Namármost, igazán érdekes egy pillantást vetni erre.  A 7.62-es géppuskák, amiről beszélnek, azok könnyűek, ha le lehet őket venni az állványukról és vállon vinni.  De ezek súlyosak.  Ezek súlyosak.  Ezek nem azok a könnyűek, amiket általában a TV-ben látsz.  Ezek súlyosak, de a 7.62-es egy szovjet, vagyis volt szovjet lövedék.  Gondolom, sok feleslegben maradt lövedékük van a Szovjeteknek, ami ide bejön.

 

Talán egy üzletet kötöttek ott, vagy ilyesmi, és akkor tedd fel magadnak a kérdést: “egyátalán miért, egyáltalán miért van hirtelen szükség arra, hogy a Nagy Tavakra hajórajokat tegyenek, egy barlanglakó ellen, aki odaát Afganisztánban él valahol az afgán és a pakisztáni határ között?”

 

Talán megszimatolták, hogy épp egy titkos Arab hadművelet van folyamatban, és valószínűleg tényleg így fog a szenárió lezajlani.  Valószínűleg van egy csoport Arab, akik úton vannak Kanada felé teveháton épp most, hogy valamilyen cirkuszban szerepeljenek, és ezeknek a tevéknek úszóhártyás lábai lesznek.  Speciálisan genetikailag módosítva lesznek, úszóhártyás lábakkal, érted?- és a púpok némelyike mesterséges lesz, és ezek belsejébe be lesz pakolva ki tudja micsoda.  Mindenfajta rusnya dolog, és ezek azt tervezik – ezek végülis bejöhetnek a Szent-Lőrinc Öbölbe is, egészen le a Nagy Tavakig, ahol azután kipumpálhatják a másik púpjukat és vízre szállnak, és lemerülnek, és majd meglátod, egyfajta speciális kombinációját fogják enni a currynek és a sóletnek, és ezek a tevék gyorsabban haladnak majd mint a torpedók, egyenesen a célpontjukra, és akkor képzeld el, hogy a Parti Őrség még óvott is minket, hogy figyeljünk, nem jönnek-e ezek a fickók, mert ezeknek fel kell jönniük a felszínre naponta többször, hogy Keletnek fordulva elmondják az imájukat, érted?  Ezek szigorú szabályok, tekintet nélkül arra hogy éppen mit csinálsz.

 

Úgyhogy most pompásan érzed magad, hogy olyan jól vigyáznak rád. Biztonságban leszünk.  Gondolom, még mindíg felkaphatjuk a horgászbotjainkat és nekkindulhatunk egy szép, csendes napon a tópartoknak, és beülhetünk egy kis dingibe és csak úgy kimegyünk oda, és egy régi szép dalt énekelünk.

 

Dal:

Bing Crosby: Ez a kicsi elment halászni

 

Megmondom, miért nem talállak

 

Mindig mikor hozzád megyek…

 

Elmentél halászni (nahát, honnan tudod)

Nos, van egy üzenet az ajtódon (hum-hum)

 

Halászni mentem (tényleg odavagyok)

 

Mánnem dógozol (pedig tudnál)

 

A kapád kint van a napon

 

Ahol egy sort félbe hagytál

 

Állitod hogy kapálni nem élvezet (hát én ezt bizonyitani is tudom)

 

Nincs semmi ambíciód

 

Halászni mentél egy árnyas, sekély tócsában (Shangrila, tényleg la)

 

Bárcsak én ily bolond lehetnék (kitekerjem a karod?)

 

Azt mondanám, a munkát nem nekem csinálták (isten hozott a klubba)

 

Az ajtómra kitennék egy táblát:

 

Nem képzelődöm, de elmentem halászni.

 

Komolyra fordítván a dolgot, az ember elgondolkozik, hogy ugyan mit is terveznek ott, ahol egy egész ilyesfajta ágyúnaszád-flottára van szükség, mert az biztos hogy nem az időnkénti csempészek vagy orvhalászok ellen van, akik lopják a halat.

 

Ez szinte olyan, mintha – és ez nem az esetenkénti menekült vagy illegálisan bejött  külföldi miatt van.  Ez inkább olyan, mintha meg akarnának állitani egy ÖZONLÉST – egy TÖMEGES EXODUS-T  a  határ egyik oldalárol a másikra.  NAMÁRMOST, MI OKOZHATJA  EGYÁLTALÁN AZT  HOGY EZ TÖRTÉNJEN?  Valami, amitől az emberek pánikba esnek.

 

Nahát, mi tudjuk, hogy ez a rendszer a pénzügyi politikájával – valójában, az ellátást megszakíthatják bármely pillanatban.  Valami ilyesmit mahinálhatnak a “megfelelő időben”.  Az lehet egy “valós” vagy “képzelt” járvány,  amelyet ráeresztenek a népre, és ha egy ilyen rázúdul a népre és istenigazában beindul, olyasformán mint a Középkorban, akkor lefogadom az utólsó fityingemet, hogy azt direkt ráeresztették a népre, és hogy azt a laborokban gyártották, mert valami VÉGÜLIS történni fog, hogy PÁNIKBA EJTSE a népet és én azt hiszem, hogy ennek az ágyúnaszád-diplomáciának köze van ehhez.  Akik az utóbbi években figyelték a világban végbemenő dolgokat és megértették hogy mi is történik, és akik megértik, hogy a nemzetiségi ügynek már befellegzett amikor aláirták az Egyesült Nemzetek Alapokmányát a Második Világháború után – valójában, már amikor aláírták az Atlanti Szerződést, amely az alapja lett az Egyesült Nemzetek Alapokmányának, és amelyhez még hozzátett Alger Hiss és még egy páran..

És azóta, eleinte lassan, de egyre fokozódóan, hozzászoktatták a közönséget egy új világ gondolatához, ahol nem lesznek nemzetek, hanem egy “megtervezett” társadalom világszerte, egy lakosság-csökkentés az “iparosodás utáni” fázishoz, és hogy mindent tudományosan fognak menedzselni.  A gyerekek generációról-generációra lassacskán egyre több indoktrinálást kaptak ahogy haladtunk ezen út mentén, mert ezek mindig kimondottan a gyerekekre mennek.

 

Az idősebbek kihalnak az ő régi ideáikkal együtt – a régi eszmék, vagyis amiről feltétetezzük hogy az a kultúra, vagy ami az emlékeik szerint a kultúra volt, és akkor jönnek a helyükbe az újak, és azok már alkalmazkodnak.  Mi azt hisszük hogy ez csak egy spontán dolog, de ez annál egy kicsit több.  Ezeket indoktrinálják – minden egyes csoportot, amely minden egyes évben jön, bele-indoktrinálnak abba, hogy mit fognak tapasztalni az óvodát követően 30 évvel késöbb, és ezek ezt elfogadják és azt hiszik, hogy ez teljesen normális.

 

Ezt a fajta értelmezést adta a közonséges kifejezésnek még a 30-as években Beria, aki a KGB előfutárának, az NKVD-nek  volt a vezetője.  Ő azt mondta, hogy ezt meg tudják csinálni minden öt évben.  Módosítani tudják a kultúrát, és ez fel fog gyorsulni, amint többet és többet tanulnak meg ennek a technikájáról és arról hogyan kell ezt csinálni.

 

Egyszóval, a FONTOS dolgok amik az ÉLETÜNK SORÁN történnek, ÍGY VANNAK MEGTERVEZVE, beleértve az összes DÁTUMOKAT ÉS IDŐKET, A FONTOSABB ESEMÉNYEKET.  Ezeket jóelőre megtervezik.

 

Éppúgy mint ahogy egy csatát megterveznek, még mielőtt a résztvevők részt vennének benne.  Még mielőtt a csatamezőre mennének, végig mennek rajta előre a térképeken.  Megvizsgálják az összes utakat amiken át kell menni.  Megvizsgálják az ezekkel szemben jelentkező ellenállásokat, és hogy hogyan kell leküzdeni őket.  Nos, ezt a világot pontosan így irányítják, amikor stratégiáról van szó; népességi stratégiáról és kultúrális stratégiákról.

 

ISMERIK a különféle személyiség-típusokat.  Mi mind az egyikhez vagy a másikhoz tartozunk, és EZEK TUDJÁK, hogy lesznek visszahatások bizonyos típusoktól, és bizonyos témákban, amikor a törvényeket, stb. bevezetik, és hát így EZEK ELŐRE KIKÉPEZNEK EMBEREKET, mielőtt még elkezdik a dolgot, hogy ezek a szószólók legyenek ezeknek a csoportoknak a számára.  Így mi csak hátradőlünk, és azt mondjuk, hogy hát, nekünk nem kell semmit csinálnunk.  Ott van egy fickó aki kimondja mindazokat a dolgokat amiket én is gondolok, de ha tovább figyelsz rá, majd azt találod, hogy ő valamilyen más módon eltér attól amerre te mennél, vagy végül belemegy egy kompromisszumba, és ez történt már regóta; ez a technika a nép kontrollálására, hogy azok csak elfogadjanak, elfogadjanak és elfogadjanak.

 

A “tervezett társadalom” egy olyan világ, ahol SENKI NEM FOG MEGSZÜLETNI, csak ha egy GAZDASÁGI FUNKCIÓRA VAN SZÜKSÉGE az uralkodó elitnek. Ezt a stratégiát már rég kidolgozták és beszéltek róla John Dewey és mások, akik részt vettek az ötletgyártásban és ezeknek az érzéseknek a megvalósításában, és ehhez mások is roppant segítséget adtak – a Pszichológiai Egyesülés és a Pszichiátriai Egyesülés is.

 

Akiket ez valóban érdekel, azoknak célszerű belenézniük az Amerikai Pszichológiai Egyesület és az Amerikai Pszichiátriai Egyesület által rendezett konferenciák által kiadott nagy publikációkba.  Egy jó könyv ezen a téren a “The Human Agenda” (Tervezett Program az Emberiségre), ahol arról beszélnek, hogy alapjában véve nőiesíteniük kell a hímeket hormonok segítségével amiket külonböző anyagokba tesznek, létrehozva ezáltal egyfajta hermafroditát, amely könnyen kezelhető, irányítható és alakítható azok által, akik uralkodnak. Ez egy nagy esemény volt.  Egy nemzetileg támogatott esemény, ez a naggyűlés, és ez a könyv  eredt belőle: “Tervezett Program az Emberiségre”.  Szerezz egy példányt es menj át rajta, és meg fogsz döbbenni azon, hogy kik is azok az emberek és miket terveznek, akikről te azt hiszed, hogy arra vannak, hogy a közönséget szolgálják.

 

Nem létezik olyan, hogy “a népet szolgáni”.  MINKET TUDOMÁNYOSAN URALNAK ÉS IRÁNYÍTANAK, mint Aldous Huxley kijelentette. Huxley nem látott rá okot, hogy egy tudományos oligarchia miért ne uralkodna a népen örökre, és a nép nem is lenne tudatában annak, hogy őket kontrollálják.

 

A jelenlegi helyzetünket vagy életstílusunkat annyira természetesnek vesszük, és minden egyes generáció egy már létező rendszerbe megy bele, ahol a szüleik, akik soha nem értették meg azt valóban – hanem csendesen elfogadják azt, gondolván, hogy normális dolog ugyanazt az ideológiát tovább adni a gyereknek.  A szabadságunkat nagyon hanyagul vettük és vesszük.  Elkényeztethetnek minket, amikor a dolgok elég jól mennek.  Az anyagi világban a legtöbb csatát a világon mindig az anyagi dolgokért vívták, és sok szerző mondta a múltban azt, hogy MINDEN HÁBORÚ EGY GAZDASÁGI HÁBORÚ.

 

Ez nem szimplán jelent nemzeteket.  Ez lemegy egészen a személyes, független egyénekig, akik egymással harcolnak a vagyon felett vagy a szükségleteikért az anyagi világban.

 

EZ NEM VOLT MINDIG ÍGY.   Egy hosszú –hosszú út vezetett minket ehhez az adott fázishoz, és sok vért ontottak az évszázadok során olyan emberek, akik megprobálták a népnek egy szabadság érzetét adni, amikor egy időben szentségkáromlásnak számított,  ha egyáltalán megemlítetted, hogy mihez van jogod.

 

A Reformáció előtt a Katolikus dogmát tanították a Nyugaton, és ez az volt, hogy az egész emberiség bűnös.  Bűnnel születünk és így engedelmeskednünk kell Isten parancsainak, és követnünk kell az Isten által kinevezettek parancsait.  Akik felsőbb rangúak voltak (fölénk voltak téve pozícióban), már csak a korábbi leszármazásuk miatt is; de emellett azt is tanították, hogy az embernek szabad akarata van.  Azt, hogy az ember természetesen a jót fogja választani.  De mihelyt bejött a Reformáció, egy másféle doktrina jött be vele, és ez benne volt még a Luther írásaiban és a Kálvin írásaiban is.  Kálvin abban hitt, hogy minden előre meg van határozva a végzet által, és hogy az ember csak egy bűnös, és semmi nem változtatja meg ezt, egyénileg vagy személyesen.  Alapjában ez rátette a kabash-t az emberekre (örök kárhozatra ítélte), akik pedig azt gondolták volna, hogy felküzdhetik magukat a mennyekbe.

 

Kálvin azt hitte, hogy akik gazdagok és hatalmasok, azokat Isten tette abba a helyzetbe, és más családokat is Isten zárt el ennek a lehetőségétől; és hogy az Isten által felülre helyezettek alatt levőknek ott lent volt a természetes helye.

 

Lutherben magában is volt egy kicsi ebből.  Luther maga mondta – egyszer kiadott egy pamfletet, egy csomó pamfletet, egy pamflet-hadsereget, ahogy ő hívta őket. A Servio Arbitrio, ami egy támadásról szólt Erazmusz ellen, aki megpróbálta az egyén szabad akaratát védeni, és Luther hallani sem akart erről.  Ő azt gondolta, hogy az ember normálisan nem a jót valasztaná, hanem mindig a gonoszat.

 

VÉGIG AZ EGÉSZ TÖRTÉNELMEN, EZ MINDÍG EGY CSATA VOLT ANNAK AZ ELDÖNTÉSÉRE, HOGY  MI  A  HELYES  ÉS  MI  A  ROSSZ.

 

Mi gyakran megmagyarázzuk magunknak (mentséget találunk rá) a rosszat, és azok akik mentségeket keresnek, azok szörnyű cselekedetekre is találnak jó magyarázatot, amik befolyásolták a történelmet, és az emberek sorsát; ezek mindíg személyes okokat hoznak fel, és mindig meg tudják magyarázni, hogy miért csinálják ezt vagy azt, és visszamenvén a Középkorba, azt találjuk, hogy még Aquinói Szent Tamás és mások is az ő idejéből hajlamosak voltak megint az előre meghatározott sorsot hibáztatni, aminek az ellenkező oldala a szabad akarat.  Ez egy furcsa dialektikus folyamat volt, amely rettenetesen sok nyakatekert okoskodó megmagyarázást  igényelt, hogy valamiféle megegyezésre jussanak egymással, ami igazából lehetetlen kellene hogy legyen, de ezek egyfajta olyan dogmát tanítottak abban az időben, hogy az ember megbánhatja  a bűneit, igaz szívéből megbánhatja, és akkor megváltást nyer, mégha megint a rosszat, a gonoszat választja is később.

 

És itt elérkeztünk azokhoz, akik imádnak uralkodni, mert a tiranniára az emberiség története során sokféle kifejezést használtak. Tisztességes vagy alapított országok azok amelyek elfogadottak mint nemzetek, egy meghatározott uralkodási forma nélkül.  Amikor viszont elindulnak egy furcsa irányba, ritkán hívjuk őket pl. fasisztának. 

 

A Fasizmus egy eléggé új kifejezés, amit az ősrégi szimbólumból vettek, amit a Katolikus Egyház használt, és ők is a korábbi egyházaktól vették azt át, köztük a Minosziaktól. 

A fascia valójában egy köteg vessző volt egy középső fejszenyél körül, ami azt jelentette, hogy az erő a csoportban van (egységben az erő).  Egy kisszámú uralkodó kisebbség ez, amely összekötve van és az egész köteget együtt nehéz eltörni.  Könnyű eltörni egy vesszőt, de ha összefogod az egész köteget és megpróbálod a térdeden eltörni, akkor eltöröd a saját térdedet. 

 

És a személyiség-típusok amelyeket vonz a fasizmus, azok a parancsolgató típusok.  Ezek imádják a hatalmat, de technikailag ezek szado-mazochisták, és itt egy személyen belül találod mindkettőt. Ez igen elterjedt, még a lent levők közt is.  A szadizmus hatalmat ad mások felett.  Teljes kontrollt mások felett, és akkor, ezek a figurák imádják a hatalom emblémáit, a hatalom látható jeleit, a hatalmi parádékat.  Majd megdöglenek ezekért. Azért áhítoznak, hogy végül egyszer ők lesznek fent a tetőn, míg az összes többi parádézók mind alattuk lesznek, de a felfelé vezető úton ezek mazochisták.  Tudják, hogy ők alacsonyabbrendűek a felettük levőkhoz képest.  Akármit megtesznek, amit csak mondanak nekik, hogy lépésenként feljebb kerüljenek, egyre közelebb a hatalmi helyek tetejéhez.  És valójában ez a fasizmus 20 századi jelentése.  

 

Mellesleg, a kommunizmus sem tér el ettől.  Ez ugyanaz a rendszer.  Valójában, MINDEN RENDSZER UGYANAZ.

 

VALOJÁBAN MINDEN RENDSZER FASISZTA, mármint hogy a pszichopata karakterek, akik úgyszintén uralkodó típusok – ezek szadisták és mazochisták egyazon  személyben.  Kettő egy személyben.  Ezek hatalomra törnek.  Ezek hatalmat akarnak.

 

Közönséges normális emberek, akik kiegyensúlyozottak, nem élnek-halnak a hatalomért mások felett.  De azok, akikben egy természetellenes emésztő vágy van a hatalomra, azok azt keresik maguknak.  Ezek kikeresik maguknak a célt.  Az ő céljukat, az ő célkitűzésüket.

 

Ha sokféle kapcsolatot úgy definiálunk hogy szado-mazochisztikus, az egyfajta értelemben igaz.  Ez eltér a tanár és diák kapcsolattól. Egy tanár értékének a bizonyítéka az, ha azt tanítják amit tanítaniuk kell, vagyis, ez a diák vagy diákok eredményéből látható,  és végeredményben a híd a tanár és a diák között egyre keskenyebbé kell hogy váljon, amint a diák  vagy diákok apránként tudást szereznek és fokozatosan feljönnek arra a szintre, ahol mar egyenlőek.

 

De egy igazán PARANCSURALMI RENDSZER az egy szadista, aki természetellenesen szomjazza a hatalmat és imádja a katonai parádékat és ceremóniákat.  Ezek imádják a ceremóniákat.  Öncélúan csinálják őket.  A saját racionáléjuk ez, és ezek mindent megmagyaráznak maguknak.  Mindent amit csak csinálnak.  Nem számít, akármibe kerül, ezek megmagyarázzák minden húzásukat, ami egy PSZICHOPATA VONÁS.  Ezek gyakran másokra vetítik azt, amit ők maguk csinálnak, és másokat hibáztatnak azért, hogy azt csinálják, amit ők maguk csinálnának.  Szokás szerint ezt így teszik.

 

A régmúlt időkben a hatóság köröskörül ott volt mindenütt egy személy életében, általában egyenruhában, gyakran egy királyi jelvénnyel, vagy egy főpapi tiarával.  Az mindig jelen volt, és az nyíltan ott volt, és a büntetés vagy megtorlás gyors és könyörtelen volt.  Alávetést vártak el és nem volt fellebbezés.  A nyilvános látvanyosságok olyan emberekből álltak, akik nem egyeztek a rendszerrel, amelyben éltek és embereket szó szerint lemészároltak néha egyénenként, néha egész csoportokban, mint pl. az inkvizícióban.  Egész embercsoportokat égettek el együtt, és ezt nemcsak boszorkányokra vagy zúgolódókra vagy egyéb másokra alkalmazták, ahogyan ezeket abban a korban nevezték vagy megbélyegezték.

 

Ez egyben egy intés volt a lakosság többi részének arra, hogy hogyan “húzzák együtt a kötelet”, hogy egy szabadköműves kifejezést használjunk, vagyis, hogy engedelmeskedjenek a rendszernek.     Szóval ez a nyílt parancsuralom.  Utazunk az utakon, és rendszerint nem sokat gondolkozunk arról hogy egyáltalán utazunk, de ma, amikor egy rendőrautót látsz magad mögött, megborzongsz, mert azok vadászaton vannak.  Ezek megváltoztak az u.n. “régi szép idők”-höz képest, mert kvótáik vannak amiket be kell tölteniük, és embereket kell bekísérniük és büntető jegyeket kitölteniük, mert azt a pénzt végülis várják – ennyit vagy annyit várnak havonta hogy bejöjjön a kormány-kasszába, munkából vagy másképp.  Így hát ezek nyílt hatóságok.

 

Aztán természetesen van egy leplezett vagy névtelen fajta hatóság.  A névtelen hatóságot nagyrészt talán a 20. század második felében használták nagyon hatásosan, egészen a napjainkig, a felgyorsítást és az intenzifikálást tudományosabban kiszámítva, és

A NÉVTELEN HATÓSÁG, AZ AZOK AZ ÜZENETEK, AMIKET A KÖZÖNSÉGNEK A SZIMBÓLUMOKON ÉS AZ ÍRÁSON ÉS HIRDETÉSEKEN KERESZTÜL ADNAK, megmondván neked hogy mi jó neked és mi az elfogadható egy szociális társadalomban egy jó társadalmi rendszerben, és ezek az üzenetek áthatják az egész életedet.  Nem menekülhetsz el tőlük, ha bármi elektronikus médiát használsz, vagy épp csak autózol a főbb utakon.  Hirdetőtáblákat fogsz látni, amelyek megmondják neked mit csinálj, és ezek hatóságiak.  Ezért vannak ezek a hirdetőtáblák mind engedélyezve, hogy ott legyenek.

 

Ezek üzenetek, amiket hatóságilag azok engedélyeznek, akik a kultúrát adják neked és akik azt kontrollálják.

 

Még több a burkolt vagy névtelen hatóság, amit feléd vagy rád bombáznak naponta, többet mint bármikor azelőtt, és mi azt hisszük hogy ez normális.  Manapság a gyerekek azt hiszik hogy ez mindig így volt.  Egyfolytában özönlő üzenetek és hogy hogyan cselekedjünk, hogyan öltözködjünk, milyen érzelmeket mutassunk, milyen érzelmek nincsenek megengedve, mi a társadalmilag inkorrekt, és így tovább.

 

És a névtelen hatóságnak efféle technikái sokkal-sokkal hatásosabbak mint a nyíltak, amelyek, mindig amikor elérnek egy bizonyos szintet, ellenreakciót váltanak ki a közönségből.  Amikor nem tudod hogy irányítanak - amikor nem tudod hogy amiket folyton olvasol, azok üzenetek - akkor tudat alatt mind beveszed őket, mintha csak egy jó hirdetés dalocskáját dudolgatnád.

 

Nem is gondolunk ellenállásra, vagy hogy azt mondjuk: “álljunk meg egy percre! - ki ad nekik jogot arra, hogy bombázzanak engem ezekkel?”  És ezek hátra fordulnak és azt mondják: “hát, kikapcsohatod ezt, vagy a rádiódat, vagy a TV-det”, ami igaz, de még csak nem is nézhetsz az újságra anélkül, hogy beléd ne töltenék valaki másnak a gondolatait, információt, vagy hogy mi elfogadható, mi nem elfogadható.

 

Látjuk azokat, akiket előre tolnak a közönség szeme elé, hogy nyomják ezt az egész Új Világrendet, amiről idősebb Bush úr beszélt.  Egy egészen Új Világrend.  Egy új módja annak ahogyan a dolgokat csináljuk.  Valójában egy tudományos diktatúra az, amiről ő beszélt.  Azokat az embereket látjuk itt, akiknek szélsőségesen uralkodó természete van. Ezek az emberek azok az abnormális elhajló típusok, akik gyakran feltűnnek a történelem során, és aztán roppant szörnyűségeket okoznak.  Ezeket, képzeld, a mögöttük álló hatalom ápolja és kiképezi; az, amely MINDÍG a HÁTTÉRBEN van, végig az összes korokban.  Ezeket erre a célra választják ki, és talán egyeseket közülük erre a célra tenyésztették ki.

 

Az uralkodó típusú karakter csak kétféle fajta emberiséget lát.  A  HATALMASOKAT és az ALÁRENDELTEKET.  A saját imádatát és rajongását és az uralmi rendszernek való alárendeltség látszatát az gerjeszti fel benne automatikusan, hogyha a saját személyéről vagy egy intezményről van szó.  És a hatalom felcsigázza őket, nem bármi adott értékek miatt, hanem maga a hatalom miatt.  Az alárendelt emberek vagy hatalom nélküli intézmények megvetést keltenek bennük, és egy alárendelt, erőtlen személy látása arra ingerli őket, hogy megtámadják azt a személyt, uralkodjanak rajta és megalázzák.

 

Egy másfajta karakter elképedhet, ha azt látja hogy valaki elesettet megtámadnak, de egy uralkodó karakter annál felgerjedtebbnek érzi magát, minél elesettebbé vált a támadás tárgya.  Hát ezért van, hogy az uralkodó személyiség szadista karaktere megmutatkozik.  Nem elég neki megverni valakit, hanem meg is kell alázni, uralkodni rajta, és lehetőleg nyilvánosan, hogy megmutassa, hogy “ő a Király a Hegyen”.

 

Az uralkodó típusú karakternek egy sajátos hozzáállása van az élethez, és egy filozófiát épít köréje.  És abba még az érzelmi törekvései is bele vannak szőve.  IMÁDJA A KÖRÜLMÉNYEKET, AMELYEK KORLÁTOZZÁK AZ EMBERI SZABADSÁGOT.  És  szeret alávetve lenni a sorsnak.  Hogy a sors mit jelent neki, az valójában a társadalmi pozíciójátol függ.

 

Ha egy katonára nézel, az jelentheti egy feljebbvaló akaratát vagy szeszélyét, és a katona boldogan aláveti magát.  Ha ez egy kis üzletember vagy a közgazdász – a gazdasági törvények képezik lényegében az ő sorsát, és amikor egy gazdasági válság van azon az adott területen, az ő számára az nem egy krízis, hanem csak egyfajta kifejezése egy magasabb hatalomnak, amelynek az embernek alá kell vetnie magát.  Így az uralkodó típus aláveti magát valaminek, amit úgy ismer fel mint aminek nagyobb hatalma van őnála.

 

Amikor a korábbi tirannusok személyes életébe belenézünk – mulatságos, hogy mi még mindíg tirannusoknak hívjuk őket, még akkor is, amikor már eltávoztak, megbuktak vagy meghaltak. Amikor ezek a tényleges eseményeken keresztül mennek, mi soha nem hívjuk őket így, hacsak egy háború nem kezdődött el, amikor egy csoport áll szemben egy másikkal.  De ha Hitlert nézzük, hát Hitler beszélt idealizmusról, amiben ő valóban hitt.  Ő határozottan egy idealista volt, valami, amitől mindannyiunknak meg kellene rémülnünk.

 

ENGEM MEGRÉMÍTENEK AZ IDEALISTÁK, mert EZEK KONTROLL-MÁNIÁKUSOK.

 

És ő azt mondta, hogy az idealizmus ezeknek az embereknek lehetővé tette, hogy önként elismerjék az erő és szilárdság privilégiumát és így ez annak a rendnek egy  porszemévé teszi őket, amelyből az egész világegyetem formái és alakjai felépülnek.  És aztán természetesen, ott van Göbbels, a propaganda-miniszter, és ő egy hasonló definíciót adott arra, amit ő úgy hívott, hogy “szocializmus.”

 

Ő azt mondta: “szocialistának lenni, az az Én alárendelése az Egésznek”, szocializmus nem más, mint feláldozni az egyént az egésznek. Így hát Hitler felismerte, hogy az ő önmegtagadó filozófiája és önfeláldozása azokért van, akiknek a gazdasági helyzete  nem enged meg nekik bármi boldogságot is, és így ki akarta használni magát a nép szegénységét, avégett, hogy rávegye őket hogy higgyenek az ő önmegtagadó  vagy önpusztító evangelizmusában.  Így magyarázták meg a népnek, mint egy szép dolgot.

 

Gonoszság képes ilyen szép képekkel felöltöztetni magát, és a szovjetek pontosan ugyanezt csinálták.  Pillanatok alatt, az  u.n. “munkáshadsereget” alakították meg, és így az egy állandó hadsereg lett. És mielőtt még bárki észbe kapna, már ott is voltak az ő saját kontroll-mániákusaik.  A Politbüro teli volt velük.  Az egész masszív kontroll-mániákus bürokrácia, akik imádták a hatalmat, és akik szót fogadtak a feletteseiknek, mert észlelni tudták a felettük lévő hatalmat.  EZEK IMÁDJÁK A HATALMAT, és UTÁLJÁK A HATALOM  NÉLKÜLIEKET.   

 

Sajnos, ez igaz sorban lefelé minden más társadalomra.  Ezek a fickók hatalmat akarnak mások felett.  Tudod, vannak végrehajtók; én nem tudom hogyan válogatják ki őket pszichológiai tesztekkel vagy mi egyéb módon, de kiválogatják a végrehajtókat, és hatalmat adnak nekik hogy menjenek és kobozzák el emberek otthonait, vagy üzleteit, vagy bármit, amikor az emberek kifutottak a pénzből, vagy tönkre mentek, vagy hasonló, és egyszer találkoztam eggyel, aki verte le a lakatot egy másvalaki üzletéről, és egy másik boltos jön ki és mondja: “maga nem teheti ezt”.  Ez a kis végrehajtó erre kidüllesztette a mellét, és a szemébe mondta egyenesen: “maga nem szállhat szembe a törvénnyel”.  Azt mondja: “mi azt teszünk amit csak akarunk, és ha maga közbe avatkozik, magát is bevádoljuk”.  És az a kis krapek ideális lenne hogy kivégzőként dolgozzon valahol valamilyen országban, mert szerette a hatalmat, szerette a parancsolgatást, és sajnos egy pénzügyi rendszerben, ahol nekünk azt tanítják, hogy imádjuk azokat akik sikeresek, azokat, akik valóban uralkodni vágyók voltak, és felkapaszkodtak foggal-körömmel, ledöfvén mindenkit az útjukban a felfelé vezető úton.  Ez bátorítja ezt a fajta viselkedést. Ilyen hősöket adnak nekünk.

 

Visszatérve Hitlerhez, aki tudta, aki megértette ezt a tudományt, és ez egy jól ismert tudomány.  Mindíg is az volt.  Azt mondta: “azoknak a nagy hadseregéhez fordulunk, akik olyan szegények, hogy a személyes életük nem érne fel a legnagyobb vagyonnal a földön”. Így hát ő egyfajta önfeláldozást prédikált, aminek rendeltetése van.  A rendeltetés az, hogy a tömegeknek belenyugvónak kell lenniük és alávetni magukat, ha a vezető oldalán hatalomra vágynak, hogy egy elit szülessen.

 

Manapság még egy szelídebben hangzó tudományos terminológiával halljuk ezt.  Ezt mi ugy hívjuk hogy “demokrácia”.  Ahol a törvényeket a sokak legnagyobb javára hozzák, érted?  Ez a szokványos egyenlővé tétele a közönség többségének, és e pillanatban, amikor a hitelkártyák épp kezdenek elárasztani minket a gépekből és a postán keresztül, marékszámra és vödörszámra hajigálva utánunk, és amikor az emberek valójában nem is engedhetik meg maguknak mindazt a sok vacakot, amit vásarolnak, és ami nem is tart sokáig, és mi csak menetelünk.  Ez egy törtetés előre, roppant sebességgel, mert mi vagyunk a fogyasztók, és minket fogyasztanak.  El vannak árasztva olcsó ócskasággal, amit csak az ember megvehet.  Ezek a békítők.

  

De ugyanezt a  tervet szabványosították világszerte, mert az elít már rég úgy határozott, hogy az ő megfelelő helyük, ahol ők vannak mint parancsolók, hogy a nagyközönségnek nincs mementó könyörület, és  Darwin idejétől kezdve folyamatosan találkozókat rendeznek, ahol megvitatták a tényt, hogy ők úgy gondolták, hogy mindazok  akik most az “elit” a kitenyésztés által – megfelelő kitenyésztés, érted? – kiválasztásos tenyésztés, és hatalmas vagyonok öröklése, és akik sok generáción keresztül megőrizték a vagyonukat, azok bizonyították az ő felsőbbrendűségüket az alacsonyabb tenyészetű alsóbb rendű emberek felett. A közönségesek felett.  Azok felett, akik lent maradtak, és ennélfogva, az evolúció már nem megy tovább a tudomány segítsége nélkül, úgyhogy egyszerűen meg fogják változtatni a közönségeseket, hogy azok jobb munkások legyenek.

 

 

Ez azoktól az uralkodni vágyó típusú lényektől van, akiket láthatunk világszerte magunk körül, és ne feledd, ezek nemcsak fenn a tetőn vannak.  Ez a tendencia megvan nagyon sok emberben, le egészen a legalsó szintig, mármint ez az uralkodni vágyó hozzáállás.  Minden nap láthatod őket, vagy minden évben, amikor évfordulóik vannak, és  a veteránok ott állnak az öltönyükben, és nyakkendőjükben, és a kabátjukban, ami teli van érdemrendekkel.  Ezek azok az emberek, akik imádják a hatalmat, a hatóságot.  Nem számít az ideológia, vagy hogy a háborúk jogosak vagy hibásak voltak.  Az valójában nem számít.  Ezek hinni fogják a propagandát amit épp akkor nyomnak, és sosem mozdulnak el attól, mert nekik meg kell magyarázniuk a szörnyűséget amiben részt vettek, és nekik támogatniuk kell jövőbeli háborúkat is.  Ez az általános kijelentés: “A hadseregünknek támogatnia kell a mi fiainkat”.

 

Hát, ha tudod hogy az embereket eszközül használják, és hogy a fiainkat is eszközül használják valami más célra, és ha tudod, hogy ők elmennek embereket ölni valaki más tervezett céljaiért, akkor miért kellene nekünk támogatni őket?  Miért kellene támogatnunk őket?

 

NEKÜNK NEM MONDJÁK MEG AZ IGAZSÁGOT, HOGY MI IS TÖRTÉNIK MA.

 

Ezt a háborút a KÖZÉP-KELETEN már ÉVEKKEL  9/11 ELÖTT MEGTERVEZTÉK, A “TERV  EGY UJ AMERIKÁRA”  ÁLTAL – AZ AMERIKA ÚJ ÉVSZÁZADA CSOPORT TERVEZTE AZT,  ÉS  KÖZZÉTETTÉK  A  TERVEZETT  CÉLJAIKAT.

 

A mágikus 9/11 esemény  megtörténése nélkül nem haladhattak volna előre.  Amin ma keresztül megyünk, az egy eltolódás a szinte forradalmi 60-as fázistól, ahol az emberek legalább kísérleteztek egyéni életstílusokkal és jogokkal – emberi jogokkal.  Egyéni jogokkal, személyes jogokkal, és ezt követelték egy társadalomtól, amely fokozatosan, lassacskán, alattomosan, arra tréningezi őket, hogy engedelmeskedjenek a hatóságnak, és az elsők akik így tesznek, azok azok akik legalul vannak, és akik ugyanakkor uralkodó típusok maguk is.  Azok, akik csodálják azokat akik felettük vannak, mert ez az egyedüli dolog amit ők imádnak.

 

Ez egy ABNORMÁLIS TERMÉSZET.  Egy abnormális TERMÉSZET.

 

A Nagyfiúk semmit sem tehetnének azok nélkül a személyiségtípusok nélkül ott lent, mint amik ők maguk is, és akik együtt menetelnek az ő célkitűzéseikkel.  Megfigyeltük, hogy Alberto Gonzalez az USA-ban és Chertoff,  jóváhagyták a kínzás használatát embereken, azzal, hogy keresztül vitték a 6166-os törvényt.  Tudjuk, hogy ezt be fogják vezetni.  Mindezt törvényesen, mint láthatod.  Ezek a fickók roppant törvényszeretők.  Csodálják a törvény-rendszert, mert ismét, az parancsoló, úgyhogy EZEK ELŐRE ÁTALAKÍTJÁK AZT, HOGY BÁRMIT CSINÁLNAK, AZ MIND TÖRVÉNYES LESZ, és minket arra idomítottak, hogy ami törvényes, az egy  jó célra van.

 

Mostmár gyerekeket is megkínozhatnak.  Egész családokat, és amerikai állampolgárokat elítélhetnek katonai bíróságon.  Haver, ez aztán a fejlődés, hé?  Fejlődés.  És meg tudnak különböztetni téged a közönséges emberektől, az uralkodni vágyóktól, akik szeretik az uniformist.  Ezek szeretik a suvickolt bakkancsokat.  Ezek szeretik a jelvényeket.  Ezeknek vannak pszichológiailag kiválogatott és kipróbált embereik, akikből kínzók lesznek, hogy elvégezzék az összes “piszkos munkát”.  Akik élvezni fogják azt.  Ezeket az embereket használták minden időben és korban.  Minden korszakban, akik látták az emberek embertelenségét emberek iránt működni.  Szörnyűséget szörnyűség után, mert nincs szép és kedves módja annak, ahogyan egy embert kínozni lehet.  Az véres.  Attól rosszul lesz az ember.  Maga a cselekmény beteg.  Az emberek, akik csinálják, betegek.

 

Szeretnék itt tisztelettel adózni a kínzók és gyilkosok piramisának, akik oda helyezték magukat, hogy minket “biztonságban” tartsanak, és ezt itt a késői 1800-as évekből vettem, a Gilbert & Sullivan operából.  Csak figyeljenek a szavakra.

 

 

 

Gilbert & Sullivan Opera:

 

Íme, a Nagy Kivégző Lord

Egy nemes rangú és titulusú személy –

Méltóságteljes és erős tiszt,

Akinek a feladatai különösen fontosak!

Hajolj meg, hajolj meg,

A Nagy Kivégző Lord előtt!

A nemes Lord, a nemes Lord előtt,

A Nagy Kivegző Lord előtt!

 

A vidéki börtönből kivéve

Egy sor különös véletlen által;

Aztán óvadékra szabad lábra helyezve,

Az én saját biztosítékom révén;

Kedvező szél által felragadva,

Mint ahogy néha az ember transzban van,

Oly magasságra, mit kevés ember hidal át,

Kivéve talán egy hosszú és fárasztó táncot;

Férfi bizony sosem látott

Ily körülmények között

Ily kalandos mesét,

Az én rangommal, a legtöbb románcban.

 

A vidéki börtönből kivéve

Egy sor különös véletlen által;

Férfi bizony sosem látott

Ily kalandos mesét.

 

Hajolj meg, hajolj meg,

A Nagy Kivégző Lord előtt!

Hajolj meg, hajolj meg,

A nemes Lord előtt

A Nemes Nagy Kivegző Lord előtt!

Borulj le, borulj le,

A Nagy Kivegző Lord előtt!

Hajolj meg, hajolj meg,

A nemes, nemes Lord,

A Nagy Kivégző előtt!

 

Alan: Mit tehet az átlagember?  AZ ÁTLAGEMBERNEK MINDÍG FEL KELL SZÓLALNIA AZ IGAZSÁGTALANSÁG ELLEN, akár személyesen vele történik az, akár távol tőle, a tengeren túl, vagy akárhol.  Mert amikor az átlagember abbahagyja a felszólalást, akkor a kontroll-mániákusok, a hatalmaskodók  nyíltabban kezdenek rágyalogolni a lakosságokra, mert ez egyfajta szekszuális izgalom nekik, és ez egy tény, amit alaposan tanulmányoztak.

 

Ezért történik megerőszakolás és szörnyűség, amikor tömeges halálozás és gyilkolás folyik.  Ekkor nyilvánul meg, hogy “Ki Kicsoda”.

 

NEKED MINDÍG RAGASZKODNOD KELL AHHOZ A KIS SZIKRA EGYÉNISÉGHEZ, AMINK VAN, és ahhoz a kontaktushoz VALAMI MAGASABBAL – valami nagyobbal, mint mindez együttvéve, és sokan összeroskadnak majd.

 

Sokan már most összeesnek a félelemtől, és a pániktól, és ebből a pánikból kifolyólag ezek végülis megadják magukat és elfogadják a szörnyűséget maguk körul.  Elfogadják a szabályokat, és a megalázó élményeket, amelyekbe bele lesznek kényszerítve naponta a félelmük miatt, és mert önmagukat menteni, élni akarnak.  Mások pedig kitartóan ragaszkodnak majd a saját emberi értékükhöz.  Egyesek megértik az üzenetet.  Egyesek csak annyira-amennyire tudnak eljutni, és elragadják őket korábbi vallások, korábbi hiedelmek, korábbi valami egyebek vagy akármik.  Valamik, amik biztonságot adtak nekik a múltban, vagy csak ülni fognak, és meditálni és a saját “om”-jaikat csinálni, meg mind az effajta dolgokat, remélve, hogy ők majd eltűnhetnek egy másik dimenzióba.

 

És én tanítottam sok embert, fel különböző szintjéig a valóságnak, mert amiről én beszélek itt, az csak egy alapszint.  Én felviszlek téged annak a szintnek a mennyezetéig, de te sosem mehetsz tovább, a félelem miatt, vagy mert a régi komfortok csomagját cipeled magaddal, vagy régi hiedelmeket.  Nem hurcolhatod azt a fajta csomagot magaddal az új ismeretek felfedezéséhez.  Az igazságot nem formálhatod át. Az igazság  az, ami.  Az nem a tiéd vagy az enyém, vagy bárkié.  Az egyszerűen csak van.  Nem torzíthatod el azáltal, hogy letakarod öreg ruhákkal, vagy komfortokkal, vagy már ismert dolgokkal.

 

A jövőbeli előadásokban, remélem hogy felviszlek téged mindezek fölé, ha lehetőségünk van tovább folytatni ezt, mert mindannyian érezzük már a hurkot szorulni.  Mármint azok, akik ébren vannak.  Akik nem képesek tovább menni, és visszahúzodnak oda ami úgy tűnik nekik hogy az a már meglevő hiedelmeik biztonsága, hát nekik minden jót kivánok, és a következő dallal búcsúzok tőlük:

 

Jóéjszakát, és menjenek az isteneitek veletek.

 

Csúszol, elsiklasz oldalt – írta Simon & Garfunkel

 

Csúszol, elsiklasz oldalt.  Csúszol, elsiklasz oldalt

 

Tudod, minél közelebb a célod, annál jobban elcsúszol tőle

 

Ismerek egy embert, az én városomból jött

Úgy viselte szenvedélyét a nője iránt, mint egy töviskoszorút

Mondta: Dolores, félelemben élek

Szerelmem irántad oly lenyűgöző, félek hogy végül eltűnik

 

Kórus

 

Csúszol, elsiklasz oldalt.  Csúszol, elsiklasz oldalt

 

Tudod, minél közelebb a célod, annál jobban elcsúszol tőle

 

Ismerek egy nőt, ki feleségem lett

Épp e szavakkal írja le életét

Azt mondta, egy jó napon nincsen eső,

Azt mondta, egy rossz nap az, mikor én az ágyban vagyok,

És kepzeld csak el, mi minden történhetett.

 

Kórus

 

Csúszol, elsiklasz oldalt.  Csúszol, elsiklasz oldalt

 

Tudod, minél közelebb a célod, annal jobban elcsúszol tőle.

 

 

 

Fordította:  Filantróp Tirpákiából (Nyírség),

A Család, Személyes szabadság és

Személyes vélemény védője