ALAN  WATT – TANÍTÓ  ELŐADÁS

 

A KONTROLL – MÁNIÁKUSOK, VAGYIS  A  PSZICHOPATA  AUTOKRATÁK (PATOKRATÁK)  ÖSSZEESKÜVÉSI TERVE

 A  KÖVETKEZŐ  GENERÁCIÓ  ELLEN

(Az angol Honvédelmi Minisztériumtól)

 

A párbeszéd szerzői jogát Alan Watt fenntartja – 2007 Április 13 

 (Kivételek a zenei és irodalmi idézetek)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

Jónapot emberek.  Alan Watt vagyok a cuttingthroughthematrix.com – rol.  Ma Péntek 13, 2007 Április 13-a van.

 

Reméljuk ez a musor ma éjjel könnyen fog menni, minden baj nélkul technikai szempontbol, mivel ez neha-neha előfordul.  Péntek 13 mindig balszerencsés volt, az öreg Jacques de Molay, a Templomos Lovagok Nagymestere miatt.  Mert ugy tünik hogy őt akkor ölték meg, legalábbis igy mondják.  A titkos jeladások es gúnyszavak  alvilágában inkább ugy hivják őt hogy “Jake the Mole” (Jakab, a Vakond).

 

Ma az ötletcsinálókról fogok beszélni, akik olyan keményen es lelkesen dolgoznak, hogy fenntartsák a világ pszichopata elitjét.  Igen, a világ elitje az.  Minden nemzetnek, fajtának, stb. megvan a maga pszichopata elitje.  Ezek azok, akik a társadalom legtetejére feljutnak osszejátszás, kegyetlenseg által es azáltal, hogy keresztul taposnak mindazok testén, akik az utjukba kerulnek a felfelé való törtetésük során. Ez a pszichopátia.  Van egy szavunk olyan is, hogy patokrácia – ez egy nagy klub, ahol ezek egymásnak lovagi cimeket adnak, es odafutnak Londonba hogy a Királynő lovaggá üsse őket a régi Nimród Palotában, ami teli van azokkal a bizarr sokezer esztendős ceremóniákkal (amelyek nem Angliából erednek).

 

Na, de térjünk vissza az ötletcsinálókhoz: igen, ezek mind nagyon elfoglaltak, es jol fizetik őket azért, hogy ki kell találniuk mindenféle lehetséges szenáriót, ami bármi módon levethetné a pszichopata elitet a fellegekben levő palotájukból.  Ilyenformán  ezeknek vannak ezek a futurista társaságai, kozéjük vegyülve, es aztán ezek elővarázsolnak szerzőket is hogy előrejelzeses programozást adjanak nekunk, es hogy felkészitsenek minket a következő lépésre abban, ahogy az elit előkészul arra hogy sajat magát védelmezze.

 

Tudjuk hogy mit akarnak csinálni ahhoz hogy magukat védelmezzék, minthogy az egyeduli problémájuk a tömeg ott lent.  A közönseges emberek, akik nem pszichopaták, hanem akiknek vannak érzései mások iránt.  Ezeknek az életösztöni képességeiben szukség van a mások iránti együttérzésre, mert ha törődsz másokkal, akkor remélhetőleg, amikor te vagy lent, vagy bármi ilyesmi, akkor azok segitenek neked.  Hát igy mükodik az együttérzés.  Ez egy életoszton-mechanizmus mindenki számára.  Ezzel szemben a pszichopaták csak más pszichopatákkal tudnak kooperálni, amikor azok mind ott fent vannak az élen, egy olyan rendszerben, amelyet ők irányitanak, uralnak, állitanak fel és amit alapjában ők birtokolnak. De a tömegtől mindig-mindig rémületben vannak.

 

Az öreg Huxley beszelt arrol hogy milyen okok miatt bukott el Róma, a régi római elit. (Mellesleg, ezek nem hullottak el.  Ezek mind átköltöztek, mielőtt a birodalom összeomlott.  Az elit mindig átköltözik mielőtt a birodalmuk lehanyatlik, es epitenek egy birodalmat mashol.  De ez egy teljesen más sztori).  Huxley ezt mondta: “Róma azert omlott össze, mert nem tudtak elég kenyeret és cirkuszt adni a népnek.”  Látjátok, ezek utálják a népet.  Ezek undorodnak a néptől.

 

Tudjak, hogy a kozonséges emberek külonboznek őtőlük. Mivel ők maguk pszichopaták, ők tudják, hogy kulonboznek a kozonseges emberektol.  Ezek szinte tanulmanyoznak minket, mint ahogy a ragadozo tanulmányozná a predáját.  Ezért koltottek annyi sok pénzt, mielott elkezdték tanulmanyozni a rovarokat, es a bogarakat, es hogy a giliszták hogyan regenerálják magukat, meg mindazt a dolgot, amiel minket elárasztanak.  Ezek tanulmányozták az emberiséget, mind a férfiakat, mind a nőket, mert mihelyt ismerték azoknak a természetét, az ösztöneit, azt, hogy mi hajtja az embereket, akkor manipulálni tudják őket; es ezek biztos hogy mindig is manupulálták az embereket.  Meg azt is, hogy az embereknek vágya van arra hogy valamit találjanak, valamit  felfedezzenek “ott kint” a világban, azt a szellemiséget, amire az emberek vágynak, minden generációban, ezerévek óta.  Ezek igy arra torekednek, hogy vagy adjanak nekunk vezetőket akiket követünk, vagy eltorzitanak valamit, ami eredeti, azzal a céllal, hogy uralják a többieket, mikozben ők maguk nem dőlnek be ugyanannak a dolognak, mert “babonásnak” tartják.

 

Ezeknek megvan az o saját belső hitük, es ezek azt hiszik hogy ők istenek, már ha érted, hogy mi is az, hogy “isten.”  Mi egy isten?  Egy isten az, aminek roppant hatalma van minden felett.  Nem kell feltétlen legfelsőbb hatalomnak lennie. A régesrégi világban sok isten volt, és szintjei voltak az isteneknek, fokozatok szerint (éppugy mint a Szabadköművességben).  Ezért hoztak létre a titkos társaságokat, hogy kiszitálják azokat, akiknek volt egy kis esze; de ezeknek egyben pszichopatáknak is kellett lenniük (vagyis lelketlennek az alattuk levőkkel).  Ezek feljuthatnak oda és taposnak az alattuk levőkön, igy hát azokat akik lent vannak, es a közönség összes többi részét ugy hivják, hogy “profánok, akik sötétségben vannak,” vagyis azok, akik bevették a valóságot ahogyan azt félremagyarázva nekik bemutatták, amit valójában beléjük vertek az agymosási folyamattal.

 

Ezek [az okkult misztikus Szabadkomuves istenek] undorodnak a “közönséges” emberektől, röhögnek és vicsorognak rájuk. Évekkel azután, hogy valami nagyméretü húzást sikerrel megcsináltak, van egy [gúnyolódó] technikájuk a magas szintü okkult Szabadkömüvességben, “a módszer felfedése”, aholis kiválasztják az egyik írójukat, hogy az elmondja nekünk: “Igen, ezt így csináltuk.  Úgy van.  Ez így történt.”  Hű de okosan csinálták, stb., és mi mind el vagyunk ájulva. Ez megbabonáz minket, mint ahogy az eredeti (bűn)tett maga is azt tette, mint pl. Hasfelmetsző Jack.  Az is megbabonázta az embereket; ez a furcsa okkult fajta gyilkolás, ami Londonban folyt, és ahol az összes Szabadkomuves emblémákat ott hagyták a falakon maguk után, mint a kibelezés Szabadköműves ceremóniájának a részét (ha egyszer valaha is felfedik a titkokat).  Száz évvel később aztán jön a Scotland Yard es elmondja nekunk az igazságot.  Tudták hogy ki volt. Valójában a tettes egy volt ő közülük, aki Viktória Királynőnek dolgozott (az orvosa volt), és a “From Hell” (Egyenest a Pokolból) cimü film tényegesen eléggé belelmegy a tényekbe.

 

Ennelfogva, ezek barmit titokban tudnak tartani, szaz evig vagy addig ameddig csak akarjak.

 

Valoszinuleg, amikor mi már mind agy-csippel leszunk felszerelve, akkor ugysem tudunk majd gondolkozni.  “Igen, mi öltuk meg John F. Kennedy-t, mert…emez meg amaz.”  Mi egy meglehetősen Mickey Mouse világban élünk; szinte minden csak látszat, mert minden már előre ki volt gondolva és  meg van tervezve.  Minden generációnak a gondolkodása, es az osszes fontosabb dolgok amit azok át fognak elni, az mind sokkal azelőtt ki van gondolva, mint hogy azok megszuletnek, mert

A VILAG EGYETLEN ORIASI UZLET.  Az üzleti terveiket pedig már sokkal-sokkal előbb lefektetik.

 

A birodalom-épités csak egy üzleti bekebelezés, amig vegul egy világ-vállalatuk lesz, ami mellesleg már itt is van. Legfelul nincs független vállalatok közötti versengés.  Nekünk csak ugy tunik, hogy van.  Igy hát az otletcsinalok leulnek es azt mondják: “Ugyan mit is csinálhatnak ezután azok a parasztok?”  És behozzák a nagy filozófia es történelem professzorokat: Quigley-t, Toynbee-t es a többit.  Ezek végig mennek az összes szenáriókon amik a multban törtentek es vegig mennek a “megtörtenhet-e ez megint?” formulákon.  Szerintük minden csak egy formula a társadalomban, mintha minden a dolgok természetes apály-dagály áramlása lenne.  Ha előre tudják látni hogyan jön az áramlás, akkor meg tudják jósolni, hogy mi fog következőként történni.  Ezt igy csinálják.  Ők azt hiszik hogy ez tudományos, ennélfogva igy terveznek előre, de a felnövő lakosságot is kondicionálják arra hogy mit várhatnak az életuk során – hogy hogyan reagáljanak rá és hogyan engedelmeskedjenek neki.

 

Ha megnezzuk a nagy, hires családokat, akkor látjuk a nagyon gazdag csaladokat mint a Bronfman-ok, akik az 1800-as evekben jöttek Oroszorszagbol.  Valoszinuleg mindig őrült, ostoba, idióta sztorikat adnak nekunk, nagyon hasonlóan a Rotschild-okhoz, hogy állitólag ezek csóró, csontot-rongyot-gubadarabot adó-vevő házaló kereskedok voltak, es ugyanez a helyzet a Bronfmanokkal, akik Kanadába jöttek.  Ezek a kis farmerek, akik nemigen farmerkedtek egyáltalán, mocskosul szegények voltak, es csak ugy “véletlenül” jól beépültek az alkoholtilalom idején, hogy ők irányitsák a szesz-kereskedelmet Kanadából az USA-ba, úgyhogy még egy tengeri cirkáló hajójuk is volt, amivel a piát levitték oda, es ők irányitották a maffiát, stb.  Ezenfelül, a Bronfman név csak úgy véletlenul azt jelenti a Jiddis nyelven, hogy “whisky-ember.”  Micsoda véletlen!

 

Namármost, természetesen, a Bronfman család elfogadható es tiszteletreméltó. Látható, hogyan válnak a pszichopaták [e kegyetlen törtetők, akikben semmi együttérzés vagy sajnálat nincs más emberek iránt] tiszteletre méltóvá. Feljutnak oda, keresztül az üzleti kavarás-keverési és a gyilkos legázolási fázison, meg ez az egész, meg a törvénytelen dolgok; és ha egyszer már túljutottak ezen, és mindenkit meg tudnak vásárolni, hát akkor már tiszteletre méltóak. Olyasmi ez, mint a királyság, ahogy az minden korban volt, akik gyilkoltak az útjukban, fel egészen a csúcsig. Ez a pszichopátia. Minket becsapnak, mert ezek a régi királyok - királynok és           csalók-szélhámosok -  meg az összes többiek, végig egészen napjainkig – irókat és történészeket bérelnek fel, hogy azok irják meg az ő történetüket és virágozzák fel.  Parfümözzék be, és csináljanak belőlük olyan nagyszerű es óriási embereket, akik segiteni akarják a politikusokat es irányitani akarják az emberek életét, mert ők mostmár olyan nagyon tiszteletre méltóak.  Öltönyt és nyakkendőt viselnek, és nem kell már banditákat felbérelniük, hogy azok legyilkolják a versenytársaikat.  Ez a valóságos világ.  Ez a valódi világ amiben élünk.

 

Kanadában nagyon jo konyveket adtak ki a Bronfmanokról, amik nagyon éredekes olvasmanyok, ha valaki veszi a fáradságot es vegig akarja olvasni őket. Ugyanott olvasni lehet a Kennedykről is, mert a Bronfmanok összejátszottak a Kennedykkel, az öreg Joe Kennedyvel, amikor az segített nekik a pia-kereskedelmben, és hogy vagyont csináljanak; és ezek is mind tiszteletre méltóak.  A Kennedyk konfliktusba kerültek a hatalmi klikkel és megkapták a magukét érte, mert ezeknek egy viselkedási kódexük van a pszichopátiában ott fent. A probléma-megoldó jövőbelátók, akiket ezek alkalmaznak, végigmennek minden szenárión, hogy megvédjék őket.

 

Annak az oka, hogy miért mennek el olyan messzire, hogy az szinte már egy bizarr, tudományos-fantasztikus fikciónak tünik, hát annak az oka az, hogy ők maguk annyira félnek a néptől, mert gyanitják, hogy “talán ott lent a nép kozott is vannak jó pszichopaták, akik még nem jutottak fel ide, és talán át akarják venni a hatalmat tőlünk.”  Ezert ezek tulzo szelsosegekbe mennek, hogy vedelmezzek a rendeszeruket, ami nem emberi.  Ez egy pszichpata szisztéma, ami a profiton, a nyomoron és a félelmen alapszik.  Igy irányítják a rendszert.

 

Es most itt volt egy cikk a “Guardian” lapban 2007 Aprilis 9-en Hetfon, es kit valasztottak ennek a megirasara?  Richard Norton-Taylort.  Ezt ugy hivjak, hogy “ketlovetu” (duplacsovu) nev.  Ez impozansabb, mint Kovacs Janos, vagy valami hasonlo.  Ez van benne:

 

“Vegyszerek elleni védőruha. A Honvédelmi Minisztérium a vegyi fegyverek fokozottabb használatát jósolja.”

 

Alan:  Szoval ezt jósolják, hé?  Fokozottabb használatát jósolják a vegyi fegyvereknek.  Így adják ezek a nyilatkozataikat az angol közönségnek, és a világnak.  Nem arról van szó, hogy hogyan jutottak erre a következtetésre, vagy bármi ilyesmi, vagy hogy a jövőbelátó nagygondolkozók, akiknek milliókat fizetnek, hogy végigmenjenek ezeken a szenáriókon – mindenfajta lehetőségen ami csak bekövetkezhet, azt elképzelheted.

 

És igy folytatja:

 

“Informácios csippek az agyba ültetve.  Elektromágneses pulzus-fegyverek.  A középosztályok fellázadnak, átvéve a Marx proletárjai szerepét.  A lakosság a Közép-Kelet országaiban 132:%-kal nő, mig az Európa lakossága csökken, amint a temékenyseg csökken.  “(Hirtelen összeverődő) villámcsőcselékek…”

 

Alan:  Ezek imádják a nyelvújitó szavakat:  “Villámcsőcselékek.”

 

“Villamcsőcselékek – amelyek bűnbandák vagy terrorista csoportok által gyorsan mozgósított csoportok”

 

Alan:  Hát csak menjunk keresztül ezen a kis bekezdésen itt.  Figyeljétek csak meg, hogyan prezentálják ezt a közönségnek.  Ez a szokásos Angol előrejelzéses programozás.  Egyrészt, félelmet ültenek beléd, anélkül hogy megmagyaráznák neked hogy miért jutottak ezekre a következtésekre, mármint, azzal kapcsolatban hogy mi fog történni, viszont a közönséget ez megijeszti. Ettől meg kell rémülnie a középosztálynak is, mert ez valami olyat mond a középosztálynak, amit már régóta gyanitottak.  Ez a pszichopata elit határozottan meg fog szabadulni a középosztálytól, mert az elit nem aggódik az alacsonyabb rangú pszichopaták miatt, akiknek kevesebb hatalma van, vagyis az alsóbb néposztályok miatt, hogy azok felugranak oda a magasba és átveszik a hatalmat.  Az elit amiatt aggódik, hogy a középosztály egyes tagjai teszik ezt, mert hiszen ők maguk is többnyire azok közul jöttek.  Felküzdötték magukat a fenékről, a középről, fel a tetőre.

 

Ugyan miért válna a középosztály forradalmivá?  Ezt a részt a cikk nem magyarázza meg.  Ez azt jelenti, hogy valami történni fog a középosztallyal, amitol az forradalmivá válik, és hát behozzák a professzorokat is, mint Huxley es Toynbee, akiket szokás szerint behoztak, es most más professzorok vannak, akik ezek helyét átvették.  A szakértők, tudod?  - az ő magasabb szintű Szabadkomuves embereiket, akikben bíznak. Ezek végig mentek az egész történelmen a kedvükért, es amit valójában mondtak nekik, az az, hogy a legtöbb forradalom valójában a középosztály forradalma.  A Francia Forradalom, például, egy középosztály-forradalom volt.  Az Amerikai Forradalom egy felső-középosztálybeli forradalom volt, habár a középosztályok és még lejjebb levők is harcoltak érte.  Főként az alsóbb rangúak harcolták ki az egészet, es a középosztály nyilván nyert a dolgon.  Valójában gyakran a pszichopaták vezetik a forradalmat, és látod, épp ez a probléma. Ezekből vezeto lesz és ezek vezetik a dolgokat.  Nem érdekli őket hogy milyen mozgalomról van szó.  Ezek érzékelik a közvéleményt, és mint a kaméleonok, felveszik azt a hozzáállást, ami a mozgalomhoz kell, és vezetővé válnak.  Igy jutnak fel a tetőre.

 

Na, lássuk tovább:

 

“A Közép-Kelet lakossága 132%-kal növekszik, mig Európa lakossága csökken, amint a  termékenység csökken.”

 

Alan:  Elemezzük csak ezt a részt.  Mostanáig, mondhatjuk hogy a Kozep-Kelet nem utánozza teljesen a Nyugatot.  Ezeknek nincs meg az az egész “civilizácioja”, vagy ahogy mi hivjuk, “demokráciája”, vagy “szabad életstilusa”, hogy finoman fejezzem ki magamat, a párosodással kapcsolatban. Nincsenek nekik abortusz-klinikáik vagy sztriptiz klubjaik, vagy semmi ilyesmi. Ennélfogva, természetesen, a lakosságuk rendesen még nő, mint az normális, habár egy csomót a fiatalabbak közül a nyugati csapatok megölnek.  A Nyugaton csökkent a termékenység, igazából az 50-es évektol kezdve sulyosabban, valójában a gyermekparalizis-oltások kezdete óta, és azok miatt.

 

És mellesleg az ENSZ is jön évrol-évre, csak ugy közönyösen kijelentve ezt, és ez a kulcs ehhez a dologhoz, mint ami meg van tervezve.  Mert egyébként azt jelentenék ki, hogy egy krizis van, de ezek nem mondják hogy krízis van, habár ezt annak kellene nyilvánitani.  Ezek megmondják neked minden évben a nyugati férfiak átlagos spermaszámát.  Valójában ez épp most esedékes.  Itt van most az idő hogy megmondják nekünk, hogy milyen terméketlenné kezdünk válni.  Soha nem adnak magyarázatot, és ezt csak ugy berakják egy csomó egyéb statisztika mellé, ami azt jelenti, hogy minden terv szerint megy.  Tudod, ez a tervnek az odaillő része.  Ők nincsenek ezen meglepődve, mert ez igy van megtervezve.

 

Amikor egy par evvel ezelőtt azt mondták nekünk, hogy a nyugati férfi spermaszáma 75%-kal csokkent az 1950-es évekhez képest, annak egy ébresztő felhivásnak kellett volna lenni mindeni számára, de csak egy hümmoges volt a valasz.  Hat ennyire meg vagyunk butitva.  Mint Brzezeinski mondta, mi nem esunk panikba, vagy nem reagalunk.  Igen, ők tudják hogy a nyugaton a lakosság megy lefelé, mert ez igy volt megtervezve.  Valójában, az egyik legjobban feltorő üzletág Észak-Amerikában es Európa egyes részein történetesen a terméketlenségi biznissz, ahol a klinikák nagy pénzt csinálnak ezen.  Mindg azt találod, hogy az orvosok es a jogászok társasága hasznot húz mindenből, amit a fent levő pszichopaták éppen kitalálnak, hogy mit akarnak csinálni egy társadalommal. 

 

             “És információs csippek az agyba ültetve.”

 

Alan: Hát helyben vagyunk.  De a cikk nem mondja meg nekünk, hogy miért (kell ez).

 

             “Elektromágneses impulzusokkal működő fegyverek.”

 

Alan:  Elektromágneses impulzusokkal működő fegyvereket MPW), ahogy ők nevezik, már évek óta hasznélnak.  Ez egyáltalán nem uj, es ezt már alaposan használták es kipróbálták az elmult években.  Én magam is láttam azt az égen, es tanulmányoztam az egész temát, ugyhogy ismerem a jeleit, ha látom.  Ezt széles körben használták; és kinek a kezében van mindez a fegyverzet?  Az elitnek, ott fent.  Ki képes arra, hogy mindannyiunkat sterillé tegyen?  Az elit, ott fent.  Nekik mindez megvan.  Kinek van meg a képessége, hogy a középosztalyt forradalmivá tegye?  Hát ez azért lesz, mert az elit őket es a többieket [direkt] olyan helyzetbe hozza, hogy azzá váljanak.  Minden amit ott emlitenek, azért lesz, mert az elit maga fogja azt okozni.

 

“Villámcsőcselékek (hirtelen összeverődő tömegek) – csoportok, amelyeket gyorsan mobilizálnak bűnbandák vagy terrorista csoportok.”

 

Alan:  Ne feledd, a “bűnöző” kifejezest rá lehet kötni bárkire vagy bármely csoportra, vagy bármely nemzetre, és ez valóban igy van.  Amikor az Egyesült Nemzetek valakit ne adj isten “bandita államnak” hivnak, hát az azt jelenti, hogy az egy “bandita állam.”  Ez azt jelenti, hogy az egy bűnöző állam.  Hogy megszegtek egy egyezményt, még akkor is ha azt az ENSZ-szel kötötték, igy hát ők mind bűnözők.  Ennélfogva, bárki  bűnözővé válhat, attól függően, hogy egy adott témaban milyen törvényt hoztak éppen.  Ha sárga ruhát viseltél és az épp meg volt tiltva, akkor te hirtelen bűnöző lettél.  Ezek a dolgok, ilyen ostoba dolgok ténylegesen előfordulnak.  Ez még nem olyan rossz; de ez az eredménye.

 

Na, de folytassuk ezt:  

 

“Ez a világ mostantól 30 évre, ahogyan azt a Honvédelmi Minisztériumnak egy szakértőcsoportja azt elképzeli, akiknek az a feladata, hogy előre felvázolják a “jövő stratégiai összefüggéseit”…”

 

Alan:  Ezek imádják ezeket a kifejezéseket.  Ez egy pszichopata kifejezés.  Imádják ezeket a kifejezéseket. 

 

             “…amikkel Anglia fegyveres erőinek valószinűen szembe kell néznie.  Ebbe beletartozik “a kulcsfontosságú kockázatok és megrázkódtatások elemzése”.”  Chris Parry ellentengernagy, a Honvédelmi Miniszerium Fejlesztési, Koncepciós és Doktrina-Központjának a feje…”

 

Alan:  Ezeknek van egy Koncepciós és Doktrina-Központja.  Miközben mi itt ülünk és – hogy egy kicsit elmeneküljünk az életünk keserveitől, dalocskákat dúdolgatva, amiket csak úgy nyomnak kifele, és mohón szíván magunkba a filmeket amik az előrejelzéses programozást adják nekünk, vagy akármifele dolgot csinálunk ami megkönnyebbülést ad nekünk – ezek az alakok felbérelik ezeket az előre tervező ötletcsinálókat, és azok napi 24 órát fektetnek bele váltott műszakokban dolgozva. Korlátlan finanszirozás van a számitógépekre es a személyzetre, mert mi fizetjük ezt az adókon keresztül, hogy ezek a tervezők kitalálják, hogy hogyan fognak minket rászedni.

 

A Koncepciós és Doktrina-Központ:

 

“…amely felvázolta a riportot, úgy irja le a kiértékelést, mint ami “valószinűségen alapul inkább, mithogy előrejelzés-szerű lenne.”

 

Alan:  Hát nem érdekes ez? -  valószinűségen alapul inkább, mithogy előrejelzés-szerű lenne.  Ez azt jelenti, hogy ez egy nagyméretű szenáriós felállás, amiről ők ugy gondolják, hogy az megtörténhet, mert ők tudják, hogy ők mit fognak csinálni a közönséggel, hogy dolgokat kiprovokáljanak.  Mondhatnánk, hogy ez egy szűk út, egy kimenetele ennek, egy reagálás-jellegű dolog.  Azonban, lesznek más variációk is, mint A, B, C es D terv, stb.  Az ember sohasem lehet eléggé körültekintő, ha az ember megalomániás és pszichopata, vagy egy egész bandája ezeknek.

 

A cikk ezt mondja:

 

“A 90-oldalas riport széles körben megvitatott témákat tárgyal, olyan témákat, mint például az India es Kina növekvő gazdasőgi fontossága…”

 

Alan:  Hát ismét, ez a tipikus angol módja annak, ahogyan ez közlik velünk – ez valoban olyan mintha egy iskolás fiuhoz beszélnének, oktató jelleggel, anélkül, hogy tényeket adnának meg neki.  Ezt igy csinálják, igy beszél ott az elit a parasztokhoz.

 

“A 90-oldalas riport széles körben megvitatott témákat tárgyal…”

 

Alan:  Széles körben megvitatta?  Ugyan ki?  Hát ezek a tervező ötletgyártók, és az elit vitatták meg őket.

 

             “…mint például az India és Kina növekvő gazdasági fontossága…”

 

Alan:  Amikor Anglia odament Indiába, hogy állitólag kiterjessze a birodalmat (és ennek az egész sztorinak két oldala van), állitólag Indiát nem ugy találta, mint egy egységes nemzetet, hanem mint egy kis államokból összeállt csoportot, amelyeknek alapjában véve különböző kultúrája volt. Ténlyeg, Indiában annyi sokféle nyelv és emberfajta van.  Az angolok egész elképzelése az volt, hogy ezeket mind egyesitik, de ezt nem tudták erővel megvalositani.  Ezért odaküldtek egy embert, akit “Ghandi”-nak hivtak, aki szintén Oxfordból jött, azt hiszem, hogy mindezt elvégezze az ő számukra, egy másféle technikát használva.  De az angolok nem vonultak ki Indiábol, mindaddig, amig fel nem állitottak mar egy pár generáciot, es ki nem képezték őket az angol iskolarendszerben, es meg nem tették őket középosztálynak vagy bürokratáknak, es azután kivonultak.  Ez  valójában egy mandátum volt az Egyesult Nemzetek keretében es a Brit Nemzetközösség népei között.  Ezek nem vonulnak ki mindaddig, amig fel nem allitottak egy hasonló kis Angliát abban az országban, legyen az akármelyik ország.  Kinát, a modern Kínát  a Nyugat hozta létre, szinte a semmiből.  Kinát teljesen a Nyugat pénzelte, hogy a jelenlegi szerepet játssza, mert az elit elődei eldöntötték, hogy Kina lesz egy nap az egész föld gyártója.  Nekem vannak konyveim az 1930-as évektől kezdve, amik erről szolnak, es amiket a Külügyek Tanácsa (CFR) es a Külügyek Királyi Intézete (RIIA) adott ki az ő tagjaik összejöveteleiről vagy jegyzőkönyveket a találkozóikról.

 

Itt van tehat ismet a riport:

 

“A 90-oldalas riport széles körben megvitatott témákat tárgyal, olyan témákat, mint például az India és Kina növekvő gazdasági fontossága, az űr militarizálása…”

 

Alan:  Hát ezt is megcsinálták, mert ezek úgy eltöprengetnek (és elszórakoztatnak) minket a Star Trek és a tudományos fantasztikum témával, hogy mind oda legyünk a dologért.  Hát ismét, ezt úgy hivják, hogy “előrejelzéses programozás.”  Ténylegesen a Rotschild-ok inditották el a regényírókat az 1800-as években  a tudományos fantasztikum felé, es mondták nekik, hogy miről kell irniuk, hogy izgalomba hozzanak minket, hogy a fiatalságot izgalomba hozzák, aztán amikor valami a jövőben bejön az életükbe, hát akkor azt higgyék hogy az normális.  Azt fogják hinni hogy az természetes dolog, mégha ezer más irányba is mehetnének az ő munkájukkal, pénzükkel, stb.  Ezek a dolgok az űrutazással voltak kapcsolatosak, es igy izgalmassá tették őket.  Mi nem bánjuk ha annyira megadóztatnak minket azokért a rakétákért amiket oda felkuldenek, es ha katonai műholdakat küldenek fel oda; es mindenféle bizarr szerkentyűt, amiket végül majd ellenünk fognak használni.  Ez a NASA valódi funkciója – nem az, hogy a Hubble űrhajót felküldje és kis szimulált filmeket adjon nekünk valamiről, ami a Marson leszáll.  Ezek valójában egy csomó cuccot küldenek oda fel jelenleg, ami mind katonai jellegű, és ezt majd akkor használják, ha mi már mind fel vagyunk csippezve.  Azok már ott vannak fent.  Az űringázó (Shuttle) feladata valójában nem az hogy kukacokat és pókokat vigyen fel és megnézzék hogy azok tudnak-e párosodni, amikor szabadesésben vannak; ezt mondják a közönségnek – és micsoda egy hecc az egész.  Nem; annak a feladata az hogy javitásokat végezzenek és több felszerelést vigyenek fel az űrbe.

 

Az űr militarizálása:

 

             ….sőt még amit a riport úgy hív, hogy “hanyatló minősége a híreknek” azáltal, hogy terjed az “interneten alapuló állampolgári  ujságírás…”

 

Alan:  “Hanyatló minősége a hireknek” – na, fejtsük meg ezt a részt. “Hanyatló minősége a híreknek” – hát mikor volt azoknak valami minősége egyáltalán?  Minden ujságiró tudja, hogy ahhoz hogy legyen munkája, úgy kell működnie mint egy cenzornak.  Tudja, hogy a főnoke mit akar, és ő azt adja a főnöknek amit az akar, vagy különben kint találja magát az utcán.  Az ujságirók tudják merről fuj a szél.  Persze a jobbak, azok akik pszichopaták, azok feljutnak a TV-be, és fő karakterré válnak – mint pl. az öreg Dan Rather, tudod, az “öreg Rather apó.”  Hát itt nőtt fel egy egész generáció ezzel a fickóval aki úgy szinészkedett mintha ő lenne az apuka; “és hát hazudna-e apuka neked?  Hát persze hogy nem.”  Hát ezt igy csinálják.  És most előállnak ezzel a hanyatló minőségével a hireknek – értvén ezen azt, hogy az ő kontrolljuk hanyatlik.

 

             “…az internet révén lehetőségekhez jutott állampolgár-ujságírók megjelenésével, és a nyomással arra, hogy sztorikat bocsássanak ki, a tények rovására.”

 

Alan:  Hát igen, mert csak az elit mondhatja meg neked, hogy mik a tények.  Ők vannak erre felhatalmazva, es az ő munkásaik csinálják ezt.  Ezek majd megirják a tényeket neked.  Ha te nem vagy felhatalmazva, akkor ők azt nem hivják tényeknek.  Akkor annak hivják, hogy “összeesküvési teória”, es ime, amit itt találsz a Guardian-ben, az nem egy összeeskuvesi teória, amit az közöl.  Nem.  Ez csak egy terv, aminek nagyon nagy a “valószinűsége”, mondjak ők, hogy ez fog történni a világgal.  Ennélfogva, amikor ők mondják ezt, az oké; akkor az egy tény, amitől nekünk reszketnünk kell.  Ha bárki más olyan mondja ezt, aki nem felhatalmazott, akkor ez egy összeesküvési teoria.

 

“Ebbe beletartoznak bizonyos ijesztő, néha megnyugtató, lehetséges fejlemények, amelyeket már nem olyan gyakran tárgyalnak.”

 

Alan:  Hát igy vilagositják ezt meg egy kicsit.  Igy már egy kicsit világosabb a dolog, látod?

 

“Egy elekotromágneses impulzusokkal működő felszerelés valószinüleg működőképes lesz…”

 

Alan:  Ezt így csinálják.  Ez tetszik nekem.

 

             “…2035-re…”

 

Alan:  Ezek már az elmult 50 év óta tesztelik ezt.  Látod, ez már meg is van.  Ezek a múltban éltetnek minket mindig, mondván, hogy “majd egy nap képesek leszünk erre.”  Ezek ezt már most meg tudják csinálni.  Ez már régi cucc.  Így adják be nekunk ezt a dumát; es ezek ezt már használják is.  Vagy “ez nem lehetséges, mert a tudományos magazinok azt mondják, hogy az meg nem működőképes,” és hat Közönség Józsikám ezt hiszi.  Ez már régi dolog.

 

“…képes lesz lerombolni minden kommunikációs rendszert egy kiválasztott területen, vagy fel lehet használni egy “világváros”, pl. egy nemzetközi üzleti központ ellen.”

 

Alan:  “Egy nemzetközi üzleti központ.”

 

Neutronfegyverek kifejlesztése, amelyek elpusztítják az élő szervezeteket, de az épületeket nem…”

 

Alan:  Ez olyan mint a neutronbomba – egy neutrino bomba.

 

“… és amik ezáltal különlegesen alkalmas fegyverek lesznek a rendkívüli etnikai tiszogatásra (népirtásra) egy olyan világban, amely egyre inkább túlnépesedett.”

 

Alan:  Hát ezt érdemes újra meghallgatni.  Hallgassuk csak meg ezt újra, fiúk és lányok (ti mind, akik nem vagytok felhatalmazva arra, hogy egymással kommunikáljatok).

 

 

 

 

 

Szóval, ismét itt van:

 

“Neutronfegyverek kifejlesztése, amelyek elpusztitják az élő szervezeteket, de az épületeket nem, és amik ezáltal különlegesen alkalmas fegyverek lesznek a rendkivüli etnikai tiszogatásra (népirtásra) egy olyan világban, amely egyre inkább túlnépesedett.”

 

Alan:  Természetesen, a középosztály lesz az, amely ezt teszi, ugye?  Vagy talán az alsóbb néposztalyok, hm?  Ha ezek körbehordják a kalapjukat és elég aprópénzt gyüjtenek össze, akkor meg tudják épiteni ezeket a fegyvereket?  Persze, hogy nem.  Itt azt mondják neked, hogy ők maguk akik elkészitik ezeket a fegyvereket, amik “különlegesen alkalmas fegyverek lesznek a rendkívüli etnikai tiszogatásra (népirtásra) egy olyan világban, amely egyre inkább túlnépesedett.”  Hát…ami azt is mondja nekünk, hogy ezek megvitatták ezt a szenáriót, vagyis, hogy mely etnikai csoportokat akarnak kitisztogatni a világból.

 

“Rendkivüli etnikai tiszogatásra (népirtásra) egy olyan világban, amely egyre inkább túlnépesedett.”

 

Alan:  Az a céljuk, hogy csökkentsék a népességet; így hát kikkel kezdjék?  Ezt már joval ezelőtt  megvitatták.

 

“Vezető nélküli robot szállitó járművek lehetővé teszik “halálos erő alkalmazását emberi beavatkozás nélkül; anélkül hogy ezzel kapcsolatban törvényes vagy etikai problémák vetődnének fel.”  A kémiai, biológiai, radiológiai, és nukleáris fegyvereknek és készulékeknek a ”kimondott használata,” amiket vezető nélküli járművek vagy lövedékek szállítanak.”

 

Alan:  Hát látod, ez mind az ő összes cuccuk.  Nekik már megvan mindez, a technológia. Ismét, ezek azzal kezdik, hogy messze kitolják azt a jövőbe, mintha egy nap ők kepesek lennének majd mindezt megtenni.  Csak nem küszöbölték még ki az összes lehetséges hibákat, a szerkentyűkön amit használni fognak, hogy mi csak gondoljuk azt, hogy “Ó, ma még nem lehet bajunk; ez még a jövő zenéje.”  Hát ez már mind rég megoldott dolog.  Ez valójában egy előrejelzéses programozás (hogy előre hozzászoktassanak minket a gondolathoz).

 

             “2035-re ---“

 

Alan:  Tudjátok, ezek az alakok majd röhögnek, amikor valaki  próbál megjósolni valamit, és egyes jósok tenyleg röhejesek, attól függően, hogy üveggömböt vagy tealeveleket használnak-e.  De az igazság az, hogy itt van az elit az ő tervezőivel, és azoknak az összes előrejelzéseivel.

 

             “Egy beplántálható információs csipp 2035-re” –

 

Alan: Tudjuk, hogy ez hamarabb lesz.  Higgyétek el nekem; ez annal hamarabb lesz.  Ez már most bedobásra kész.

 

             “…amit közvetlenül az agyhoz lehet esetleg hozzákötni.”

 

Alan:  “Lehet esetleg.”  Ezek ezt már most csinálják. Ezek ezt már megvitatták a világ tudósainak a Loyola Találkozóján (a Texas-i Loyola Egyetemen); és ez már bedobásra kész.  Már a számítógépeket is felállították, hogy kontrollálják a lakosságot az egész nyugati világban.  Már csak arra várnak, hogy meggyőzzenek minket, hogy elfogadjuk (az agyunkba ültetett csippet), és erre valami krízist fognak használni, vagy valami mást.

 

“Az egyre inkább mindent átható kommunikációs technológia lehetővé fogja tenni államoknak, terroristáknak vagy bűnözőknek, hogy “villámbandákat” mozgósítsanak, amelyek szembe szállnak a biztonságfenntartó erőkkel, mozgékonysággal párosítva azt a képességüket, hogy erőket gyorsan tudjanak koncentrálni egy kis területen.”

 

Alan:  “Villámbandák”, aztán tovább megy a cikk a Marxizmusra:

 

“A középosztályok egy forradalmi osztállyá válhatnak, és átvehetik azt a szerepet, amit Marx a proletáriátus számára elképzelt,” mondja a riport.

 

Alan:  Ne feledjük, ez egy hivatalos riport a Honvédelmi Minisztériumból.  Tudjátok, ez azoknak a mindenkit megfélemlitő nagyfiúknak az a nagy minisztériuma, amelyet olyan bőkezűen pénzelnek.  Ezek (a katonák a minisztériumban) pszichopaták, de nincsenek nekik azok a multimillióik, igy hát ezek egyenruhát viselnek, és hangzatos címekkel illetik őket.  Ezek a magasabban levő pszichopatáknak dolgoznak, akik igazából besöprik az összes szajrét.  Ez a cikk tehát a Nagyfiúktól, a Nagy Somfa Fütyköstől van.

 

Ez a tézis egy növekvő szakadáson alapszik, ami egyrészt a középosztály és a szupergazdagok között van, masreszt azon, hogy egy külvárosi nyomorcsőcselék fenyegeti a társadalmi rendet.  “A világ középosztályai egyesülhetnek, használván azt hogy ők hozzáférnek tudáshoz, erőforrásokhoz, és szakértelemhez, amikkel a saját osztályérdekeik szolgálatára alakithatják a nemzeteket átfogó folyamatokat.”

 

Alan:  Hát ez nem fog mertörténni, mert minden vagy balszárny vagy jobbszárny lesz, és ezek még mindig arról fognak vitatkozni, hogy kire szavazzanak (miközben mind a balt, mind a jobbot az elit ügynökei iranyitjak, íigy az egész vitát ők irányítják), így hát az elitnek efelett egy darabig még nem kell aggódnia.

 

             “A Marxizmus is ujraéledhet - mondja a riport – a globális egyenlőtlenség miatt.”

 

Alan:  Ők okozták azt a globális egyenlőtlenséget, azaltal, hogy kifosztották  a Közép-Keletet és a Távolkeletet, legalább egy párezer évig.  Most meg Kínát építik fel, hogy felügyelje azt az egész területet, és a Csendes Óceán-parti tárgyalások keretében Kina lesz valójában a főnok     Uj-Zeland és Ausztrália felett.  Ez együtt jár ezzel az egésszel, anélkül, hogy az ottani közönség ebbe beleegyezett volna, vagy tudott volna róla.  Mindez már egy eldöntött dolog, és a globális egyenlőtlenség is be volt tervezve.  Ezek ezt már az 1900-as évek elején megtárgyalták.  A 70-es években az ENSZ statisztikákat adott ki ugyanerről – a szélesedő szakadékról a gazdagok és a szegények között, stb, amikor az ENSZ oltásokat adott, amik nyomán az AIDS tört ki egész Afrikában.

 

“Egy fokozott trend a morális relativizmus és a pragmatikus szemlélet irányába, arra fogja buzditani az embereket, hogy a merevebb hitek és állásfoglalások “szentélyét” keressék, beleértve a vallásos maradiságot, és a doktrinaszerű politikai ideológiákat, mint pl. a popularizmus és a Marxizmus.”

 

Alan:  Ez azoktól a professzoroktól es történészektől jön, akiket az elit klub-iskolákból hoztak elő, mint az mindig csinálják. Ott vannak aztán még a pszichológusok es szociológusok, akik ezeknek az előrelátó- tervezőknek dolgoznak.  A jobb nevűek közül, vagy az ismertebbek közül sokan, akikről olvashatunk a kiadott könyvekben, ezeknek a fickóknak dolgoznak. Épp ezért van, hogy ők az ismertebb emberek  (mert nyomják őket előre).

 

És hát ilyenformán lesz “Egy fokozott trend a morális relativizmus es a pragmatikus szemlélet irányába, arra fogja buzditani az embereket, hogy a merevebb hitek es állásfoglalások “szentélyét” keressék, beleértve a vallásos maradiságot, es a doktrinaszeru politikai ideológiákat, mint pl. a popularizmus és a Marxizmus.”

 

Mit is mondott Margaret Thatcher azon a találkozón, amit ugy 1991 körül rendeztek a Massey Hall-ban Torontóban, Kanadában?  Ez még a Közép-Kelet meg azok a dolgok előtt volt.  Azt hiszem, egy falka CFR (Külügyek Tanácsa) tagnak beszélt, és valami kezdő riporter volt ott a Toronto Star-tól, és talán az ujság szerkesztője épp oda volt a hétvégére, mert ez tényleg belekerult a lapba, ez az egyetlen hosszú bekezdés.

 

A Thatcher előadásának a cime “Az Uj Vilagrend” volt.  A hölgy végig ment a Közép-Kelettel küszöbön álló háború szenárióján, évekkel az első Öbölháború előtt, es hogy a vallásos fanatizmust ki kell küszöbölni a világban, es erről is beszélt, es ezeket “fundamentalista vallásoknak” hivta.  Ez a cucc amit itt most odaeresztenek nekünk, ez az előadás, csak egy ujra valo átrágása ugyanannak a cuccnak, amit évekkel ezelőtt már megvitattak ugyanazok a magasabb szintű tervgondolkozók.  És most van itt az idő, hogy ezt a csontot újra elkezdjék kiásni nekünk.  Thatchernek, vagy a “Birodalom Dámájának” már akkor odaadták ezt a cuccot, úgy bizony!

 

Thatcher egy valódi személyiség volt, mert akkor ez érdekes dolognak számitott.  Ő es Denis    (a férje, a “Déneske”)  nagyban benne voltak az ingatlan-vásárlásokban, a kormány számára, meg miegymás, vagy legalábbis az volt a látszatja.  Amikor a felésege ott volt a poszton, akkoriban az történt néha, hogy amikor Thatcher ugy döntött hogy egy uj katonai bázist építtet (az amerikaiaknak, vagy bárki másnak), és akkor a Parlament, amikor a földterület felvásárlása történt, hát Déneske megelőzte őket.  Akkor aztán a kormánynak nagy, nagy suskát kellett fizetnie, hogy azt a földet Déneskétől visszavásárolja. Valahogy olyan oriási szerencséjük volt, ezeknek az embereknek, és hát ez az, amit ugy hivnak, hogy “megmutatni mit érsz.”  Ha megmutatod mit érsz, akkor kapsz egy lovaggá ütést, és bekerülsz a Lordok Házába.

 

Na, de most folytassuk a cikkel:

 

             “Nyomások, amelyek zavargásokhoz vezetnek…

 

2010-re a világ lakosságának tobb mint 50%-a inkább városi, mint vidéki környezetben fog élni…”

 

Alan: Ez azért van, mert ez az előirányzott Terv.  Mindannyiunkat lezavarnak a földről, és bezsúfolnak a városokba, és egymas hegyére-hátára raknak minket – kivéve persze az elitet és a felsőbb középosztályokat, akik egy darabig az ő nagyzolós, gazdag, napenergiával működő, ultramodern lakóterületeiken és a vidéken kint élnek majd.

 

igy “a világ lakosságának több mint 50%-a inkább városi mint vidéki környezetben fog élni, ami társadalmi nyomorhoz, “az instabilitás veszélyéhez”, és a bádogvárosok növekedéséhez vezet.”

 

Alan:  Ó,  “bádogvárosok.”

 

             “2035-re ez a szám 60%-ra növekszik.”

 

Alan:  Hm.

 

             “A vándorlás fokozódik.”

 

Alan:  Tudod, mert mindenki midenfelé munka után fog kutatni-keresni.

 

“A globalizáció magasabb szintű nemzetkozi integrációhoz vezethet, ami hatásosan véget vet az államok közötti háborúknak.”

 

Alan:  Ó, ez aztán a jó rész..  Ezeknek lesznek NGO-ik (Non-Governmental Organizations, vagyis, Nem-Kormányjellegű Szervezetek), amelyek már készen állnak hogy mindezt valosággá tapsolják és ujjongják – mert hát ez, ugyebár, véget vet majd az államok közötti háborúknak.

 

             Ez viszont “közösségek közötti konfliktushoz vezethet” –

 

Alan:  Hm.

 

“…amikoris a közös érdekkel rendelkező közösségek átnyúlnak a nemzeti határokon és az erőszak alkalmazásához folyamodnak.”

 

“Lakosság és Természetes Erőforrások:  A globális lakosság 2035-re valószinüleg felnövekedhet 8,5 billióra…”

 

Alan:  Ez az a Malthus-féle duma.  Malthus ugyanezt mondta.  Ő fabrikálta ezeket az összes diagramokat, amik teljesen hamisak voltak. Durván eltúlozta, hogy mekkora lesz a lakosság az ő kozeljövőjében, és ezek sosem hagyták abba ezeknek a csinálását azóta sem, hogy azt állítsák nekünk, és hogy indokolják annak a szükségességét, hogy lecsökkentsék a lakosságot.

 

“A 25 éves kor alattiaknak kb. 87%-a a fejlődő világban él.  A demográfiai trendek, amelyek sulyosbitják a gazdasági és társadalmi feszültségeket, komoly hatással vannak a környezetre…”

 

Alan:  Ó, ezek törődnek a környezettel.  Ezek azok a fickók, akik már egy jó idővel ezelőtt hegyeket bontottak le, hogy kiszedjék az aranyat, hogy ők iranyithassák a világot, és ezek még mindig ezt csinálják, legalábbis egyes helyeken.

 

             “…beleértve a tiszta vizzel való ellátást és más forrásokat…”

 

Alan:  Ezért kell minden vizforrást átadnunk az ENSZ-nek, amely aztán majd kiadja azokat albérletbe a privát és állami vállalatoknak.  A költséget pedig a közönség fizeti.  A privát szektor meg beszedi a profitot.  Hát igy van ez mindig megszerkesztve.

 

“…és a nemzetközi kapcsolatok.  A Szahara-környéki Afrika (Sahel) lakossága ezen időszak során várhatóan 81%-kal növekszik, a Közép-Kelet országaié pedig 132%-kal.”

 

Alan:  Hahaha.  Vagyishát, ha időközben nem hullanak el mind a sugárzás miatti betegségekben.

 

“A Közép-Kelet: A massziv népesség-növekedés azt jelenti, hogy a Közép-Kelet és kisebb mértékben, Észak-Afrika nagyon instabil lesz” – mondja a riport.  Az kipécézi Saudi Arábiát, amely az angol fegyver-eladások számára a legjövedelmezőbb piac, és ahol 20%-os a munkanélküliség és egy “felduzzadt ifjúság” van; ebben az államban a lakosság 7 millióról 27 millióra emelkedett 1980 óta.”

 

Alan:  Ez azért van, mert mindenki oda özönlik be, mert sehol máshol nincs munka.  Ez az ahol az összes Nagyfiúk olaja van, stb.  Úgyszintén, háborúk vannak más országokban köröskörül, hála a Nyugatnak.  Így hát machinálhatsz a számokkal, és adhatsz nyilatkozatokat, anélkül hogy megadnád az okokat is, hogy ez miért van.  Nem azért van ez, mert azok csak úgy túlszaporodnak.  Ez azért van, tudod, mert özönlenek be oda az emberek.

 

“Egyre nagyobb számu fiatalnak az elvárásai [az egész földrészen], akik közül sokan szemben találják majd magukat a krónikus munkanélküliség kilátásával…”

 

Alan:  “Krónikus mukanélküliség.”

 

             “… nemigen válnak valóra,” – mondja a riport.

 

Alan:  Hát ezt igy mondják itt.

 

             “Iszlám harcosság.”

 

Alan:  Ó, hát itt vagyunk megint – már megint az Iszlám.  Isten segíts!

 

“Neheztelés a fiatalok között az olyan kormányok iránt, amelyek nem képviselik a népet, politikai harciasságban fog megnyilvánulni, beleértve a radikális politikai iszlámot, amelynek az elve az Umma, a globális Iszlám közösség, és az ellenállás a kapitalizmussal szemben feszengve létezhet egy olyan nemzetközi rendszerben, amely nemzeti államokon alapszik, és a globális piaci erőkön…”

 

Alan:  Na, ez egy nagy harapás egyszerre.

 

“…figyelmeztet minket a riport.  Az ilyesfajta neheztelés hatásai olyan módon jutnak kifejezésre, hogy a fiatal lakosság elvándorol, és globális kommunikáció alakul ki, ami ösztönzi a kapcsolatokat a vegyes közösségek és a származási országuk között.  A feszültségek az Iszlám világ és a Nyugat között megmaradnak, és ezek esetleg Kina ellen irányulhatnak, amelynek az ujonnan talált materializmusa…”

 

Alan:  Hahaha.

 

“…mocorgó gazdasági életereje, és intézményes ateizmusa az ortodox Iszlám számára az egyházi kiátkozás tárgya lesz.”

 

Alan:  Ezek mindezt jól kidolgoztak, és kidolgoztattak már jóval mielőtt Kinát felépítették volna.

 

“Irán ereje egyenletesen növekszik gazdaságilag és demográfiailag, és az energiatartalékai és födrajzi elhelyezkedése stratégiailag jelentősen emelnek rajta.., a A kormányai azonban atalakulhatnak.  A periódus közepétől kezdve, mondja a riport…”

 

Alan:  Vajon ki ez a riport?  Talán Riport úr?  Mindig “a riport”-ról beszélnek.  Ez mindig homályos, “a riport”.

 

             “…az ország, különösen annak a nagyarányu…”

 

Alan:  Ezek nem mondhatják meg neked a fickók neveit, érted, mert az hivatalos titok.  Hivatalos titok.  A saját különleges ügynökeid neveit titokban kell tartanod a közönség előtt.

 

“…Így a periódus középetől kezdve”, mondja a riport, az ország, különösen annak a nagyarányu fiatal lakossága profitálni akar majd a globalizációhoz és a változatossághoz valo nagyobb hozzáférésből…”

 

Alan:  Valtozatossaghoz.

 

“…és lehet, hogy Irán fokozatosan, de egyenetlenül, átalakul egy…életerőtől duzzadó demokráciává.”

 

Alan:  Ez az, amikor majd szavazhatnak hogy bal vagy jobb, és örökre  csak egy helyben körbejárnak.

 

“A terrorizmus által okozott halálok és károk alacsony szinten maradnak az egyéb formáju kényszerekhez és konfliktusokhoz képest.  De a rendkivüli erőszakos cselekedetek, amelyeket az Iszlám államokban levő elemek támogatnak, és a média túlzottan kihasználván ezt, hogy a maximális  hatása…”

 

Alan:  Maximális – ezek szeretik ezt a szót, hogy “maximális”, mint a “maximális profit.”

 

             “…maximális  hatása az “erőszak szinházának…”

 

Alan:  Ez azt jelenti, hogy erőszak-bemutató.

 

“…tartósan érvényesül.  Egy “terrorista koalíció,” mondja a riport, beleértve egy széles körét a reakciós és a mindent elvető forradalmi ellenállóknak –“

 

Alan:  Mindent elvetők, hé?

 

             “…mint pl. az ultra-nacionalisták…”

 

Alan:  Mert hát a nacionalizmus, az rossz, rossz.  Amikor a pszichopaták megcsinálták nekünk az összes nációkat, az jó volt, jó volt, jó volt.  De most, hogy itt van nekunk a pszichopaták globális klubja, hát most az rossz, rossz.

 

Aztán igy folytatja:

 

             “…vallásos csoportok, sőt még a szélsőséges környezetvédők is…”

 

Alan:  Még azok a fickók is, akiket ők alkalmaznak, és akiket arra agymostak, hogy szélsőséges környezetvédők legyenek, még azok is ellenük fordulhatnak, amikor nincs meg az ő saját hasznuk, stb, vagy amikor a nyugdijukat az alapitványok megszüntetik.

 

             “…és ezek egy nagyobb intenzitású globális kampányt folytathatnak.”

 

Alan:  “Klímaváltozás.”  Ó, itt van hát a nagy dolog, a nagy dolog, amit már csinálnak is – az Óz a Nagy Varázsló mutatvány.  Emlékezz csak az Óz a Nagy Varázslóra, az emberre a függöny mögött, aki egy egész város lakosságát rémítgette az ő kis fülkéjéből, olyan tudományokkal, amiknek a létezésérol a közönség nem tudott?  Hát ez ugyanaz a dolog.

 

             “Tagadhatalan bizonyítékok vannak…”

 

Alan:  De azt nem mondja meg, hogy mik azok. 

 

“…amelyek arra mutatnak, hogy klímaváltozás van történőben, és hogy az atomoszféra tovább fog melegedni peldátlan sebességgel a 21-ik század folyamán.  Ez oda vezethet hogy az Észak-Atlanti Óceánban csökken a sós viz, mert növekszik az édesvíz belefolyása a Sarkvidékről.  Ez befolyásolhatja az Észak-Atlanti Óceánban a víz cirkulációját, csökkentve ezáltal az óceáni áramlatok (a Golf-áram) Nyugat-Európára  gyakorolt melegítő hatását.  A hőmérséklet csökkenése meghaladhatja azt, mint ami a 17. és 18. századi mini-jégkorszakban volt.”

 

Alan:  Ott voltak ezek a kis jégkorszakok.  Ezek vannak.  Ezek jönnek és mennek, jönnek és mennek fel-le, és mindig is ezt csinálták, millió és millió éveken át, de ezek itt most ezt feltupírozzák, és hát persze, a globális melegedést ők maguk csinálják.  Nem nagy dolog az Északi Sarkot valóban leolvasztani, már csak magával a HAARP technológiával is, és még akkor nem is beszéltunk arról, amikor a fentről való permetezést kötik össze a HAARP-pal.  Ha ez globalis melegedés, hát akkor az globális; a globális az globális – de mi történik az ANTarktikával?   Nem kellene-e mindennek melegedni és olvadozni, vagy ezek talán csak egy területre fókuszálnak? 

 

Nem nagy dolog ez valóban, mert a régi papi rendek tanulmányozták a csillagokat és az üstökösöket, és ijesztgették veluk a népet.  Ezért van, hogy a nép megrémül, amikor egy üstökösről hall.  Rossz ómen volt, mert a papok állandóan ezt mondták.  A papok mondogatták a népnek hogy jött az üstökös, és az összes saraltán mind jövendőt mondott – kihúzta a kártyáit meg egyebeket, és a horoszkópokat – és azt mondta: “hű, egy csúnya dolog jön keletről, az Orionból.”  És mindenki összecsinálja magát, es felkiált: “Ó Istenem!”  Aztán, amikor láttak valamit ott fent, az üstökösnek  a farkát, akkor azt gondolták hogy eljött a világ vége, mert ezek a sarlatánok ezt jósolták, azok, akik már korábbi papoktól tudták, hogy mikor haladnak el ezek az üstökösök.  Sok-sok ezer év óta megvolt nekik az a tudás, mert az ősi papi rendek csillag, hold és napimádáson alapultak.  Azok mindezt már régesrég feltérképezték.

 

Ha a tudományokat rejtve tartod a néptől, akkor sokat elérhetsz, mert “a mágia csak tudomány, amit még nem ért a nép.”  Hát ez történik most is.  Ez a tipikus angol kijelentés, ami a Honvédelmi Minisztériumból jön.  Angliában ezek nem beszélnek hozzád, ezek diktálnak neked. Ezek lefelé osztogatják a parancsokat neked, és amikor felnövekedtem, ezt vettem észre abban a bürokratikus Orwell-i országban, hogy a híreket úgy diktálták az embernek.  A hírek  csak jöttek, hogy az “emez-meg-amaz Minisztérium kijelenti, és az amaz-meg-emez Minisztérium mondta, hogy.”  Mert számtalan Minisztérium van.  Olyan volt ez, mintha egy nagy halom Minisztérium mondja neked a legújabb törvényüket, vagy akármit, egyik a másik után, éppúgy, mint a Szovjetunióban.  Ez volt amikor előszor leesett nekem a tantusz, hogy ezeket, mindkettőt, ugyanazok a fickok irányították.

 

Hát ilyen a világ valójában: és ez a cikk a “The Guardian”-ból van.  Megnézheted, és a szerzője Richard Norton-Taylor, egy kétlövetű nev.  Hétfőn, 2007 Április 9-én jelent meg a cikk.  A cime: “Revolution, Flashmobs and Brainchips: A Grim View of the Future.” (Forradalom, Villámbandák és Agy-Csippek: Egy Zord Kilátás a Jövőre.).

 

Mellesleg, az mindig zord, nemde?  Ezek soha nem adnak neked boldog kilátásokat a jövőre, mert ezek nem szándékoznak téged boldoggá tenni.  Ha boldog vagy, akkor örülhetsz és elégedett lehetsz, hogy azon az adott legelőn legelészel.  Nehéz az alacsonyabb rendű állatokat eszeveszett menekülésre késztetni és mozgásra bírni őket újra, ha azok boldogok es elégedettek.  Ezért hát ezek (az elitesek) mindíg bizonytalanságban tartanak téged egy küszöbön álló háborúval vagy valamiféle katasztrófával.  Ez már régi trükk.  Ezek nem mondják el neked az összes szereplőket, és soha nem is fogják elmondani, mert ezeknek mindnek megvan az MI5 és MI6 igazolványa, ezeknek az alakoknak, akik nekik dolgoznak és akik mindezeket a jövőbeli tervezési, ötletcsinálási játékokat végzik, amit aztán lefelé ráöntenek a “koszos tömegre” a szokásos diktátori formában.

 

Természetesen, ez nem egy összeesküvés – nem, mert ezt “hivatalosan engedélyezték.”  Ez hivatalosan engedélyezett új beszédmód.  Ha te új beszédmódot használsz, akkor te egy “összeesküvési elméleteket gyártó személy” vagy – és ki találta ki ezt a kifejezést, hogy “összeesküvési elmélkedő?”  Hát ők találták ki – hogy elvegyék a hitelét azoknak a “hivatalosan nem engedélyezett” embereknek, akik elismétlik azt az informáciot, amit fentről adtak ki.

 

Ez az a szomorú és néha röhejes világ, amiben élünk.  Nem elemezzük azt, ahogyan a dolgokat bemutatják nekunk. Elfogadjuk a világot úgy, ahogy azt beállítják nekünk; legalábbis az emberek többsége elfogadja.  De én nem, én soha nem fogadtam el.  Remélem, hogy tanítani tudok másokat arra, hogy tegyenek fel kérdéseket, és gondolkozzanak a saját fejükkel, és kérdőjelezzék meg az ilyenfajta ujságcikkeket és szedjék szét őket darabokra.  Egy csomó mindent kitalálsz, ha csak egyszerűen szétszedsz egy cikket – ezeket a rövid bemondásokat és kijelentéseket – és közben sokszor felteszed a logikus kérdést:  “miért?”  Miért kell így lennie?  Ha így kell lennie, akkor ki tervezte azt meg?  Egy olyan világban, ahol sok változó van az egyenletben, hogyan lehet valami ilyet megtervezni?  Mert az meg van tervezve.  Az nem egy szabad változó. [Semmi nem véletlenul vagy spontán van – és semmi nem az mint aminek látszik, vagy mint ahogy azt bemutatják vagy megmagyarázzák nekünk onnan fentről].  Hát ez a valódi világ, amiben élünk.  A világot mindíg is megtervezte a fent levő patokrácia [a mániákusan uralkodni akaró és lelketlen, kegyetlen, gátlástalan elit].

 

Na, hát körülbelül ennyit ma estére, mert igen sürgetnek a dolgok.  A fordítók most érkeznek be Európa minden részéből.  Igazából az egész világról; és holnap is ugyanezt fogom csinálni.  Kapcsolatban leszek Lindával Spanyolországban, és ha te is talán elküldöd nekem a telefonszámodat, akkor felhívhatlak, és valószinűleg ki tudjuk dolgozni a fordításokat.

 

Ez egy igen zsúfolt hét volt; és egy zsúfolt hétvége.  Remélem hogy idővel be tudod fogadni azt, amit ma elmondtam neked.  Csak gondolkozz rajta.  Sohase hagyd, hogy az előrevetítéses programozás elrontsa a napodat, hanem óvatos légy vele szemben.

 

A magam részérol és ami Hamish-t, a kutyámat illeti, azt hiszem, ma kimegyünk arra a sziklára és kiadunk egy kis energiát; talán még egy hosszú sétát is teszünk.  Ez ilyesmi, amikor elmegyünk otthonról, olyan, mintha cigányok lennénk.  Abban sem vagy biztos, hogy visszajössz-e egyáltalán.  Van valami furcsa a gondolatban, hogy az ember egy cigány, és utazik, mert ez ilyen lesz a közeljövőben, amikor semmi nem lesz tartós.  Ez így van megtervezve.  Szóval egy darabig egy átmeneti fázis lesz, miközben sokunk modern cigánnyá fog válni.  Így hát menjunk ki egy kis bóklászásra ma éjjel, és valószinűleg egy kis táncra is, erre a fajta muzsikára  [mert az elit és az ENSZ elhúzza a nótánkat – és mi táncolunk arra ahogy ők fütyülnek].

 

 A Hamish és a magam részéről jóéjszakát kívánok, és legyenek veletek a ti isteneitek.

 

“Beszélj Hozzám” -  a   Gypsy Kings (Cigánykirályok) együttestől

 

Beszélj hozzám

Ahogy én hízelgek neked

Szeress engem

Ahogyan én szeretlek

 

Ez egy olyan szerelem amilyen csak lehet

Amelyből nekem volt, amit szivemben viselek

Amelybol nekem volt, amit szivemben viselek

Ami mint egy film, olyan, es újra visszatérek

 

Szeress engem

Ahogy én hízelgek neked

Szeress engem

Ahogyan én szeretlek

 

Ez egy olyan szerelem amilyen csak lehet

Amelyből nekem volt, amit szivemben viselek

Amelyből nekem volt, amit szivemben viselek

Ami mint egy film, olyan, es újra visszatérek

 

És visszajövök már hogy lássam

Hogy már nincsen megértés

Amelyből nekem volt, amit szivemben viselek

Amelyből nekem volt, amit szivemben viselek

 

Olyan mint egy álom, és visszatérek

Tudom hogy visszajössz, nincs vége a szerelemnek

Amelyből nekem volt, amit szivemben viselek

Amelyből nekem volt, amit szivemben viselek

Olyan mint egy álom, és visszatérek.

 

                                                                            

Fordította:  Filantróp