ALAN WATT TANÍTÓ ELŐADÁS ÁTIRATA

 

“SZABADKÖMŰVESEK, MIKROCSIPPEK ÉS A HARC AZ EMBEREK AGYÁÉRT”

 

2007 JANUÁR 18

 

Az előadás szerzői jogát Alan Watt fenntartja – 2007 Január 18  - (Kivételek a zenei és irodalmi idézetek)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

Http://www.cuttingthroughthematrix.com

 

 

Jónapot.  Alan Watt vagyok és 2007 Január 18-a van. 

 

Mindíg elfelejtem mondani az embereknek, hogy menjenek bele a web lapomba hogy lássák milyen új műsorok jönnek és hogy ingyen letölthető anyagot találjanak.  Ennek az anyagnak nagyrészét nemrég rögzítettük, és adtuk közzé az embereknek, akik még csak nem is tudják, hogy a web lap létezik.  Így hát add körbe az embereknek az információt, hogy te tudsz róla, és hogy az segít az embereknek egy teljesen új perspektívából nézni a dolgokat, nem pedig a szokványos sablonos módon – vagyis, az alacsony szintű népámításon kívül, mert mi igazán egy teljesen átfogó agymosó kontroll-rendszerben élünk.

 

A dolgok amikről eddig beszéltünk, bár sokaknak meghökkentő, és voltak emberek, akik azt mondták nekem, hogy kezdetben, amikor hallgatták a különböző műsoraimat, azt hitték hogy én teljesen őrült vagyok, és azok számára akik sablonosan gondolkoznak, azoknak ez tényleg így tűnik.  Plátó barlangja, ahol minden azon a barlangon belül van elkészítve és a barlang határain belül megmagyarázva, és akármit ésszerűnek tüntethetsz fel, ha eléggé indoktrinálva vagy, függetlenül, hogy a földet laposnak vagy négyszegletesnek mondod-e, vagy éppen belül üresnek.  Hát ez mind ugyanaz a dolog.  Az indoktrinálás, összekötve egy kis képzelettel, csodákat tud művelni.

 

Ez el tud vinni téged képzeletbeli utazásokra kábítószerek használata nélkül is, és a beszélt szót és az írott szót ezer-meg ezer éven keresztül használták azok, akik mesterek e téren.  Mindezeken a labirintusokon megbízott írók vezetnek minket keresztül, és ezek minden korszakban ott vannak – a híresek, akik misztériumot kreálnak és gondolati zűrzavart keltenek, és mégis, ezek odairányítanak minket a következő ponthoz, ahova a tervezők azt akarják, hogy elérkezzünk.  Ez egy folyamatosan menő eljárás.

 

Az egyedüli igazi összeköttetés, ami mindent összeköt az egész rendszerünkben, az nem a Katolikus rendszer vagy Protestáns rendszer vagy a Zsidó rendszer, vagy a Muszlim rendszer, vagy a Buddhista vagy bármi más fajta rendszer.

 

AZ  A  SZABADKÖMŰVES  RENDSZER.  Az egyedüli mindent összekötő hálózat mindenek között, még a Kína triadjai között is, a Szabadköművesség.  Semmi más.  Ez összeszövődik, az összes vallásokon keresztül.  Az összes világnézeteken keresztül.  Az összes embereken keresztül, a szisztémád tetejétől, a szövetségi szinten.  Valójában, az Egyesült Nemzetek szintjéről van ott egy Szabadköműves Testvériség.  Ezeknek az a feladata, hogy összehozzák egy ponton mindazokat az összes többieket, akik azt hitték, hogy harcban állnak egymással.

 

VÁLTOZÁST KELL ELŐIDÉZNED KONFLIKTUSON KERESZTÜL, VAGY OLYANON KERESZTÜL, AMI KONFLIKTUSNAK LÁTSZIK, ÉS ANNAK VALÓSZERŰNEK KELL TÜNNIE AZOK  SZÁMÁRA, AKIK A HARCBAN  RÉSZT VESZNEK.  ÍGY A LEGALUL LEVŐK  SOSEM TUDJÁK HOGY VALÓJÁBAN  MI  FOLYIK.

 

Ennek egy jó példája az, ami roppant régóta végbement azóta, hogy Anglia beleavatkozott Írország életébe, és a bajokba, ahogyan ők a konfliktust hívják, mert egy Presbiter vezetést tettek Ulsterbe, amely egyféle uralkodó hűbérúr lett egy időre az 1800-as évek Írországában, és ez garantáltan bajt okozott, egészen napjainkig.

 

Azonban különféle frakciók vannak, amelyek ezek ellen harcolnak.  A hivatalos IRA, amint azt egy időben hívták, valójában egy kommunista szekta volt, és aztán ott volt a provinciális csoport amely feltörekedett, és mindebből, amint keresztül mentek a rutinján annak, ami végülis látszólag lefegyverzett és megbarátkozott az elmúlt években Angliával, hát íme, Írország most benne van a Gazdasági Közösségben.  Ott van a fejük felett az Európai Parlament.  Nesze neked szabadság.  Egyszóval, egyfajta szabadságért való annyi küzdés után végül ott kötsz ki – mivel azt hiszed hogy szabad vagy, vagy hogy végre elérkezel oda, és valójában az Európai Únió alatt vagy.   Ilyen rafinált ez a rendszer.

 

És jelenleg sok ember pl. Írországban elég boldog a jelennel, mert az Európai Unió szabályai szerint, ami csak egy ága valójában az ENSZ-nek, amint azt Karl Marx mondta – adókból származó pénzeket adnak adományként biznisszek beindítására a szegényebb országoknak.  Azokkal az adományokkal együtt azonban, amiket Írországnak adtak, az Orosz maffiának is pénzt adtak, amely masszívan bevonult Írországba, hogy megkapja azokat az ingyen adományokat. Itt mindíg egy játék folyik, egy előre meghatározott céllal, és szervezetek, amelyek csendben vannak a háttérben, és soha nem tudod őket összeköttetésbe hozni, amíg végülis nem látod őket bevonulni.  Stratégiák folynak állandóan.

 

A közös dolog MINDEZEN  KONFLIKTUSBAN ÁLLÓ CSOPORTOK KÖZÖTT, mint mondom, az, hogy  VEZETŐK VANNAK BENNÜK, AKIK EGYBEN SZABADKÖMŰVESEK IS.

 

Nemrég egy elképesztő temetést láttunk Ford Elnök számára, és az emberek egy SZABADKÖMŰVES  PARÁDÉT láttak  és egy SZABADKÖMŰVES TEMETÉST, és bizonyos mértékben egy laikusoknak is látható részét annak, és  Józsikám itt is csak rágcsálja az ő hamburgerét, és nem is gondol már arra, hogy A SZABADKÖMŰVESSÉG KERESZTÜL-KASUL ÖSSZE VAN KAPCSOLÓDVA A RENDŐRSÉGTŐL KEZDVE AZ ÖSSZES OLYAN DÖNTŐ TESTÜLETEKIG, AMELYEK  IRÁNYÍTJÁK AZ Ő ÉLETÉT, FEL EGÉSZEN A POLITIKUSOKIG, ÉS AZOKIG, AKIK FELETTE ÁLLNAK A POLITIKUSOKNAK, NEM BESZÉLVE A KATONASÁGRÓL ÉS  A TITKOSRENDŐRSÉGRŐL VILÁGSZERTE.

 

EZEK MIND SZABADKŐMŰVESEK, de minekünk csak el kell ezt fogadnunk, mint egyfajta természetes jelenséget, mert ezek a felszínen úgy tünnek mint jótékony szervezetek, még akkor is, ha a saját web lapjaikon ezek a szervezetek egy olyan közkonyvtárat adnak, amely tisztára link dolog, és azt mondják neked, hogy nekik vannak saját archívumaik a saját tagjaik számára akiknek bizonyítani kell a tagságukat.

 

A Szabadköművesség Skót Rituáléjában tisztelettel adóztak Ford Testvérnek, és a web lapjukra még egy képet is feltettek, ahol ott voltak mindezek a fickók az ő öltönyeikben és kis kötényeikben, tudod, a pinás eleje, a pinafore. Valamikor a nők viseltek kötényt a konyhai mosogató medence előtt, és ezek a fickók aligha mosogatnak edényeket, különösen azokkal a fura kis kesztyűkkel.  De van nekik ez a kötény-micsoda, mint az amerikai indiánoknak, csak az a különbség hogy a lábszáruk fedve van, és előttük van a kötény, és ezért hívják a hajót “HMS Pinafore”-nak a “Penzance Kalózai” cimű operában, ahol egy színlelt beavatáson mennek keresztül, és egy csomó Szabadköműves kifejezést használnak.  Ezt vágják az arcodba állandóan.

 

Itt van egy kis eszmefuttatás amit a Szabadköművesség Skót Rituáléja a saját web lapján adott Washington DC-ben, a Déli Közigazgatási Körzetben.  Közigazgatási körzeteik vannak, és vidékekre osztják ezt be –  innen ered a régionalizálás.  Ez mind Szabadkőműves jellegű és páholyaik is vannak azokon a vidékeken belül, és ezeket “völgyeknek” hívják, és ezt megtalálod Francis Bacon  “Új Atlantiszában” is.  Ő a hegylakó emberekről beszél, és a völgylakókról.  A völgylakók a legalacsonyabbak voltak az alacsonyak közül, ilyesformán azok a fura kis fickók is az ő kesztyüikkel és kötényeikkel.

 

Íme, ezt mondták:

 

http://www.scottishrite.org/ee.php?/scottishrite/internal/local_masons_honor_brother_gerald_r_ford1/

 

“Masons from the Washington D.C.metro area gathered at Naval Lodge No.4,located at 330-”

(Szabadkömüvesek a Washington D.C. fővárosi területről összegyültek a 4. Számu Tengerészeti Páholyban, amely a330-nál van”)

 

Alan: persze 33 és persze zéró lenne a fokozatod.

 

“Pennsylvania Ave. S.E., 2006 December 31-én Vasárnap, Gerald R. Ford testvér 33-ik fokozat, Nagykereszt.  A Testvérek felvonultak az US Capitol kupolához, röviden megálltak a Capitol előtt a korábbi Elnök James A. Garfield testvér szobra előtt.  Egy rövid beszédet mondott Alan Patterson testvér, aki a Tengerészeti 4. számú páholy Rangidős Felügyelője és imát mondott Robert W. New, az Clifton, Virginiabeli 16. számú Acacia Páholy Káplánja.  A Testvérek a sorukra vártak hogy tiszteletüket tegyék és megtiszteljék az elhullott testvért.  Laura Marquez riporter  a Good Morning America-tól az ABC News-ban  meginterjúvolta a Testvéreket, közte Jules Tepper-t aki a Columbia Körzet Szuper-Nagymestere, aki leírta a lekötelezett Szabadköművesek részét, és hogy Ford Testvér ezt mondta: “Karaktert épített.  Integritást épített”. 

 

Alan:  Íme egy épitő, látod?

 

Becsületességet épített.  Tepper azon 80 Testvérből álló csoporthoz tartozott, akik azon a reggelen kereszül parádéztak a Capitol-on.  Szabadidejében Tepper Testvér Szabadköműves vezetőként szolgál a House of the Temple-nél  (a Templom Háza).  Az emberek fotókat készítettek a Szabadköművesekről, akik büszkén viselték a jelvényeiket.  Az embereket gyakran megkérdezték a Capitol Hill Rendőrség tisztjei és mások, akik tiszteletüket tették Ford Testvérnek, ami alkalmat adott nekik arra, hogy megmagyarázzák, hogy kik voltak ott és miért voltak ott.”

 

Alan: Hát igen, ezek meg kellett hogy mondják a rendőrségnek.  Micsoda komédia.  A RENDŐRSÉG TAGJAI MIND SZABADKŐMŰVESEK; MINDEN RENDŐR TUDJA HOGY CSATLAKOZNIA KELL.

 

“Szabadkőművesek országszerte különféle módokon tiszteletüket teszik Ford Testvérnek.  A saját szülő államában Michigan-ben Walter F. Wheeler Nagymester elrendelte, hogy a Szabadköművesek díszítsék fel az oltárokat mind a 335 páholyban az egész államban 30 napra, a korábbi Elnök és Testvér tiszteletére”.

 

Alan:  Az első fotó amit mutattak neked a web lapon, az a Washington, D.C. fővárosi terület Testvéreiről volt.  A második fotó – nos, ott egy egész csomó ember volt a háttérben.  Ezek elmondják neked, hogy kik ezek, és biztos vagyok benne, hogy ezek mind benne vannak a politikában és mindenben, ami csak számít ebben az adott rendszerben.  És tudod,  itt is meg kell említeni, hogy  MINDEN ELNÖK-nek felajánlják a jogot, hogy 33-ik fokozatú Szabadkőművessé váljon, és ezek  fotók az ő -  mindazokkal a jelvényekkel, amiket az ő kis ceremóniája során neki adnak.

 

MINDEN ELNÖKNEK MEGADJÁK A TISZTELETBELI JOGOT A 33-IK FOKOZATRA A SZABADKÖMŰVESSÉGBEN.  Az ok amit erre adnak az, hogy ŐK MÁR SZABADKÖMŰVESEK valami más páholyban, mert minden Szabadköműves páholy össze van kötve, akárhogy is hívják.  Ez az az összefonódott rendszer ami körülöttünk van köröskörül, és ugyanez a helyzet a női rendszerben is, ahol sokféle név van ugyanarra a dologra, és én láttam embereket is, akik információt gyűjtöttek a helybéliekről pletyka formájában, és tudod hogy kik csinálják ezt és így gyüjtik az információt mindenkiről a te kis közösségedben.  Csak egyszerű kis pletykával.

 

“CALYPSO PLETYKA”

 

Írta: Bernard Cribbens

 

Énekelvén calypso Pletykát, calypso Pletykát

Hallj meg mindent erről, yak, egy yak-yak

Minden nő ott van fenn az ablakban

Kiadván a pletykát és visszakapván azt

Ó, Brown úr, hát hogy van most, Én mondom magának,

Igen nehéz dolgom volt Ernővel és a nagy hasával,

Ne szójon hozzám Karcsi elhunyt, leesett a lepcsőn

Megint, a szentek óvjanak meg minket

Szegény öregfiú, vajon fájt-e neki, hát nem annyira, mint

Alfréd az unokaöcsém, Frédi fia, ezt Fréditől tudom,

A doktor mondta, hogy le kell kaparni a térdkalácsát,

A kutyafáját, énekeljünk

Calypso pletyka, calypso Pletyka,

Hallj meg mindent erről, yak, egy yak-yak

Minden nő ott van fenn az ablakban

Kiadván a pletykát és visszakapván azt

 

Ó, Pia úr, hallotta-e a hírt hogy az a nő,

Tudja, az a nagyon kövér amott a sarkon

Felmászott egy teherautóra és felakadt, azt hiszik sose szedik ki onnan

Na mondja!

Nos, itt volt egy hapsi, adtam neki egy fontot, hogy szabadítsa ki a nőt

Egy lángvágóval

Feltétlen küldjön át egy pár könyvet, úgy látszik, sokáig ott marad fent,

A kutyafáját, énekejünk.

 

Calypso Pletyka, calypso Pleltyka

Hallj meg mindent erről, yak, egy yak-yak

Minden nő ott van fenn az ablakban

Kiadván a pletykát és visszakapván azt

 

Ó, Aru asszony, tetszik a frizurája, ki csinálta?

Megyek Pom-Pom asszonyhoz, amott a gázműveknél,

Azok a gyümölcsök, olyan huncut jól festenek, szinte nem tudom elhinni

Hogy te vagy az, mint egy filmsztár,

Hallottad kedvesem, egy kismadár súgta meg nekem hogy Tate asszony

A hetediket várja,

Dicsértessék Isten, az már három, annyi jött neki mióta Lenardnak

Kivették a manduláját, a kutyafáját, énekeljünk

 

Calypso Pletyka, calypso Pleltyka

Hallj meg mindent erről, yak, egy yak-yak

Minden nő ott van fenn az ablakban

Kiadván a pletykát és visszakapván azt

Kiadván a pletykát és visszakapván azt.

 

Az alacsonyabb rangú Szabadköművesek azt hiszik hogy ők építők, és ezek igazán belevaló, kemény Szabadköművesek azok szerint, akik ott fent vannak.  Azt teszik amit mondanak nekik, és ezekkel működik ez a rendszer, de az is ki van adva nekik, hogy terjesszék a tervezett program következő részét a lakosság között.  Ha utána nézel, hát sok kiadó vagy újságszerkesztő Szabadköműves, mert ezek sokkal gyorsabban jutnak fel a ranglétrán.  Bárki aki hasznos abban hogy rábeszélje a lakosságot hogy egy adott irányba menjen – mindíg különféle dolgokat húznak elő és sokkal gyorsabban tolják felfelé őket.  A rangban lent levők csak a funkciókat látják el, és csak egy kis spekulációt csinálnak és épp csak egy kis rituáléban vesznek részt, és azt hiszik, hogy ők mindent értenek, és persze ezek viselik a kis kötényeket hogy mutassák neked, hogy az ő ágyékukból jönnek azok a feltételezetten tökéletesített lények, és ezek a karakterek ott lent nem kapják a generációkon át kitenyésztett feleségeket, akikkel párosodnak, úgyhogy az ő gyerekeik valójában nem mások mint akárki máséi.  Még csak nem is tudják hogy mi folyik, de boldogok a kis potya előnyőkkel amit kapnak.

 

Oly sok misztikus dolgot terjesztett a Szabadköművesség, hogy magához vonzzon tagokat - és misztériumokat, izgalmakat és mítoszokat.  És mégis, ha belemégy ezeknek a társaságoknak a tényleges történetébe, ezek a közönség nagy többségét mindíg úgy hivták hogy a “profánok”, azok akik a sötétségben vannak, és ez ma sem változott.  Ők irányítják a csőcseléket, mint ők mondják.  Ők az a világosság, amely irányítja a csőcseléket.  Maguknak vindikálják az érdemet, hogy ők alakítják az oktatási rendszert.  Nos, mi tudjuk, hogy  micsoda agymosás az oktatás egész programja, és hogyan irányítja az mindig az egész jövőt.

 

Az 1600-as és 1700-as években a kalózok és a Rózsakeresztesek az ő halálfejes (koponya és lábszárcsont)  zászlóikkal hajóztak az óceánokon, hajókat fosztogatva és leégetve.  Rablás, rablás és rablás és ezek nem egyszerűen csak elverték a pénzt amit raboltak.  Az a pénz egy nagy, nagy kasszába ment kiválasztott helyeken, amiket a Templárok (Templomos Lovagok) használtak, amióta azt színlelték hogy eltűntek Észak-Amerikában, jóval azelőtt hogy Kolumbusz ide jött.

 

Carroll Quigley beszélt azokról a pénzalapokról, és arról, hogy azok hogyan voltak teljes összeköttetésben  a vállalatokkal – nemzetközi vállalatokkal, és az Új Világrend új rendszere ezekből a nagy alapítványokból és vállalatokból fog állni, amelyeknek azután egy feudális típusú rendszere lesz uralkodó hűbérurakkal, és ez már meg is történt.

 

Mindazok akik a Hadiipari Komplexumban vannak, mindazok a vállalatok részei ennek.  A nagyvállalatok, amelyek a mikrocsipeket csinálják és különösen azokat, amelyekkel végülis mindenki agya be lesz plántálva, azok mind szupra kormány-intézmények, amelyek még indirekt anyagi támogatást is kapnak az adófizetők dollárjaiból.  Egyátalán semmi új nincs az állami vagy a privát körül – ebben benne vannak a titkos szolgálatok, a CIA-típusú szervezetek.  Ezeknek sok fedőszervezete van, amelyek valójában különösen a technológia területén, dolgokat állítanak elő.

 

Korábban már beszéltem a nemzetközi tudományos találkozóról amit a Loyola Egyetemen Luisianában tartottak, és az  túlnyomorészt az agy-csipről szólt, és nyíltan megvitatták azt.  Az USA Kereskedelmi Minisztériuma – a te befizetett adód -  fizetett ezért a találkozóért és a politikát egyetlen tudós vagy szószoló soha nem emlitette az egész találkozó alatt, mert tudják, hogy a politika, az csak a mélyen legalul levő embereknek van.

 

EZEK A VALÓDI KORMÁNYNAK DOLGOZNAK.  AZ VILÁG IGAZI MOZGATÓI ÉS IRÁNYÍTÓI SZÁMÁRA, AKIK A VALÓDI ÉPÍTŐK, A VALÓDI SZABADKÖMŰVESEK.  AZOK, AKIK VALÓBAN ÉPÍTIK AZT, ÉS AKIK A VALÓDI TERVEZŐK,  akik sokkal-sokkal feljebb vannak, mint a kis fickók a kis jelvényekkel.

 

 

 

És azok ott  a Loyola rendezvényen arról a tényről beszéltek, hogy a csip már bevetésre készen van,  ami azt jelenti, hogy teljesen ki van probálva és tökéletesítve, és regionális számítógépek vannak már felállítva a perifériákkal mindenki számára, akit felszerelnek a csippel, ami alapjában véve minden egyént programozni fog.

 

Azt mondták, hogy az egyedüli probléma az, hogy a KÖZÖNSÉGET RÁVEGYÉK ARRA, HOGY  ELFOGADJA  A  CSIPET.  Egy szószoló azt mondta, hogy “ezt főként propaganda és szórakoztatás útján fogják csinálni.”  A szórakoztatás a legkönnyebb módja annak, hogy egy gondolatot népszerüsítsenek, úgyhogy az izgalmassá válik a közönség számára.  Elragad minket a sztori meséje és misztikuma, és sosem dereng nekünk annak a valódi szándéka, amivel minket feltöltenek (programot bele a fejünkbe).  Azt mondták, hogy a regények és rajzfilmek és mozifilmek nem fogják ezt megtenni, vagy reméljük hogy nem fogják, de a csipet ilyen módon fogják bevinni valahogyan, és az elsősorban a fiatalokat ragadja majd meg, mert a fiatalok azt gondolják majd hogy különleges képességeket kapnak, mint a humoros képregények szereplői.

 

Hát gondolom, hogy maguk valoszínűleg tudják, sokan maguk közül már tudják, hogy ezt már hirdették.  Ezt már kivitték a közönség körébe különböző filmeken és rajzfilmeken keresztül.  Namármost, a PBS, a Nyilvános Távközlő Szolgálat, amely az egyik fő terület volt, amely propagandát fejtett ki a közönségnek mindezeken az állatvilági, stb. Programokon keresztül, amelyek sosem érnek véget, és ott mindent megtalálhatsz a hangyák szex-életéről a vacsorád után, meg ilyesmi.  Miközben a PBS irányítja az összes állomásokat és a PBS mellesleg össze van kapcsolva a kanadaival és az USA-belivel is – hát mi mind ezeket a programokat kapjuk.  Csak körbe járatják ezeket, mert ez mind ugyanaz a propaganda.

 

Kiadnak egy kísérleti sorozatot – egy új, izgalmas  kísérleti sorozatot, és egy csomó nagy szakértő van ott a futurista társaságokról – mármost a futurista társaságok  azok, ahol különféle tudósok összejönnek elsősorban regényírokkal, és kibrusztolnak adományokat bizonyos regényíroknak, hogy azok írjanak sztorikat a nekik adott témák köré.  Ez nemigen tér el attól ahogy a tudomány működik.  A tudomány menetét úgy irányítod, hogy ösztöndíjakat adsz ki a tudósoknak.  EZEK AZ  ÖSZTÖNDÍJAKON  ÉLNEK  EGÉSZ  ÉLETÜKBEN.  Így hát irányítod az emberiség menetét azok által, akiknek az ösztöndíjakat adják és azáltal, hogy milyen célra.

 

A hapsi aki meg akar gyógyítani valamit, nem kapja meg az ösztöndíjat.  A fickó viszont, aki egy fegyvert csinál, az megkapja, ha az a dolog éppen benne van a tervben.  Ugyanez a helyzet a regényekkel, minthogy ez a fő technikája annak, hogy az agyunk kritikai részét megkerüljék, amely figyelmeztetne minket arra, hogy mi is történik, mert gyanús a dolog.  Ez a rész ki van kapcsolva, mert hát minket szórakoztatnak.  Így hát becsomagolsz egy izgalmas sztorit szex-el és erőszakkal, hogy ingereld az idegrendszerben az összes neuronokat.  Az agymosás nyilván jobban megy ilymódon, és ezek ezt tudják.  Ez egy tény, és összekötöd mindezt speciális erőkkel és képességekkel, és így tovább, és aztán elmégy egy utazásra, és minden gyerek imádni fogja ezt a sorozatot ami kijön, és ezzel a műsorral kapcsolatban van egy tanító előadás

 

http://www.pbs.org/22ndcentury/about.html

 

“Gondolkoztál valaha, hogy a világ milyen lesz a jövőben ?”

 

Alan: Hát, a mindenit, én nem tudom. 

 

             “Mindennapos lesz-e, hogy az emberek a 250-edik születésnapjukig élnek?”

 

Alan: Hát, talán Maurice Strong és a Rockefellerek és a Királynő saját lovagja, de amióta ott van nekik az ENSZ-ben a Népességszabályozási Osztály, kétlem, hogy  Józsikám Pálpusztán valaha is megéri ezt.

 

“A személyes számítógépek okosabbak lesznek nálunk?”

 

Alan: Hát reméljük, hogy így lesz.

 

“(Vagy barátságosabbak?”)

 

Alan: Talán az is.

 

“Összezsugorodnak a gépek olyan kicsire, hogy javításokat tudnak végezni egy emberi sejten belül is?  Tudományos fantázia vagy futurisztikus rémálom?  22nd Century (a 22-ik Század sorozat) elvisz téged a technológia élére, és hallhatsz emberekről akik a tudományos forradalom csúcsára visznek téged.”

 

Alan: Megprobálják elhitetni veled hogy mindez vadonat új.  Ez már megvolt nekik, várva a sorára.

 

“Az első epizódusban találkozunk egy fiatalemberrel, aki elvesztette a képességét arra hogy kommunikáljon a külvilággal, egy szörnyű autóbaleset miatt.”

 

Alan: Na látod, helyben vagyunk.  Ez a szegényeken és betegeken fog segíteni, és a rokkantakon.

 

“Sebészek egy elektródát plántáltak bele az agyába, és ez lehetővé tette neki, hogy kitörjön az elszigeteltségéből és hogy kommunikáljon csupán azáltal, hogy gondolkozik arról hogy mit akar mondani.”

 

Alan: Hát igen; milyen szép, jótékony és csodálatos ez.

 

“Egy másik szegmensben egy vezető idegorvos mondja el, hogy hogyan fejlesztett ki drótkötegeket, amelyek vékonyabbak, mint a pókháló, és amelyeket be lehet illeszteni az emberi agy vérereibe.  A sorozat műsorvezetője Robin Robison.”

 

Alan: Ez egy érdekes kifejezés.  Robin Robison.  Tudod, a Középkorban voltak termékenységi kultuszok, és a rituálék orgia része  - ez az europai lakosságnál volt és a kereszténység elött.  Valójában ez folytatódott egészen a Keresztény korig.  Csakhát nem szeretnek beszélni rola.  A vágyat hogy valaki vezetni akarjon, elég hamar kiölték, de az abból az adott éjszakából születő gyereket Robisonnak hívták, és az embert aki a vörös ruhát viselte, Robisonnak hívták.  De eltértem a témától.

 

“egy Chicago-ban lakó ujságíró, akihez csatlakozik két virtuális műsorvezető-társ,”

 

Alan: Hé, virtuális műsorvezető-társ.

 

“mindegyikük éleselméjű meglátásokkal és gyakran ellentétes szemlélettel ennek a technológiának az érdemeiről.  Az egyik színész Aldous Huxley-t játszotta.”

 

Alan:  Hü, hü, hü a mindenit.  Igen meg vagyok lepve.  Mindjárt kiesek a székemből. Aldous Huxley, akit igazából csak az ő örökös halál-állapota motivált. Gondolom, a vége felé felélesztik és a szinpadra teszik.  De felvillanyozódott, amikor a Tavistock intézetben, ahol dolgozott, arról beszéltünk, hogy drótokat teszünk az emberek agyába.

 

“a Szép Új Világ elhunyt szerzője, aki aggódott a tudományos felfedezéseknek a dehumanizáló következményei miatt.”

 

Alan: Ő emiatt egyáltalán nem aggódott.  Ahhoz embernek kell lenni, hogy valaki aggódjon az effajta dolgok miatt.

 

“A másik meg Orlanda Bell”.

 

Alan: Orlanda Bell? Ó, ez érdekes.

 

“egy időn keresztül utazó látogató a jövőből, aki egy legjobb esetbeli szenáriót képvisel e technológiai előrehaladások terén.  Olyan ez a jövő ami az emberi nemnek hasznáa lesz?  Vagy pedig elveszítünk minden egyéniség-érzést?  Mindezt megtudod a 22nd Century első epizódusából.” 

 

Alan: Érdekes módon, egy nagy jel van a web lapjukon a fokozódóan szétkapcsolódott emberi kapcsolatok rész alatt.  Ez azt mondja: szublimálj.  Nem érdekes ez?  Asszimilálni fognak téged, és a pénz ami belement ebbe a kísérleti sorozatba, az nagy pénz, nagy-nagy pénz és azt találod, hogy nagy cégek vannak ott, és professzorokat vontak bele abba hogy ezt összehozzák, mert ennek egy célja van – egy felsőbb nagy célja, mint ahogy minden szórakoztató műsornak manapság, azon túl, hogy egyszerűen csak időtöltés lenne.  Ez fontos.  Nem csoda, hogy Spielberget bevonták, hacsak nem a fő sorozatban jött be, ezt nem tudom, és persze, azt fogják mondani a gyerekeknek, hogy  telepatikus gondolatátvitelük van.  Ó, de klassz.  Aztán van egy másik egy fickóról, akinek egy számítógép van az agyában, és egy számítógép a szemei helyén, éppúgy mint a borg-nak.  Annak az egyik szeme vörös volt, és látott a sötétben is, úgyhogy amikor a feleséged azt mondja hogy “már megint ittál?” akkor azt mondhatod hogy nem.

 

Drótozd fel az agyadat, nézd a sztorit.  Átdrótozva.  Azt hiszem hogy a Feldrótozott Magazinnnak (Wired Magazine) is köze van ehhez.  De megtalálod ezeket a futurológus ötletcsinálokat, mint mondom, már H.G. Wells ideje óta, amikor behozta a tudósokat, mint mondom, a regényírókat.  Olyan ez, mint becsempészni valamit egy helyre, titokban odatenni, és aztán elosonni.  Hátrahagyod a cuccot.  Így töltenek fel minket (mint egy szamitogepet egy programmal) a valódi szándékkal vagy a valódi ötlettel, és izgalmas lesz figyelni a rekamién fészkelő (lusta tv-néző) embereket (akiket angolul “couch potato”-nak csúfolnak, vagyis dívány-krumplinak), és azokat, akik az összes információjukat a tv-ből kapják, és ez nyílván izgalmas lesz a gyerekek számára.  A gyerekeknek kelleni fog ez.  Igazán akarni fogják majd.

 

Már van információm valakitől az USA szövetségi kormányától, hogy ötletcsinálóik dolgoztak azon, hogy hogyan adjanak sznob jellegű vonzerőt ennek, hogy a felnőttek is akarják. Hát a hirdetésben láttad hogyan adnak sznobos vonzerőt  különféle autótípusoknak, mint XL, meg minden ilyesmi.  Sznobos vonzerőt ad az, ha bronz kátyát vagy ezüst kártyát kapsz  vagy arany vagy platina kártyát.  Ugyanez az idea, és mint ez az egész, ezek azt akarják, hogy önként sétáljunk bele a csapdába.  Az önkéntes bolond.

 

EZ A VALÓBAN OKKULT HIERARCHIA RENDSZERE, AZÉ, AMELY EZT A VILÁGOT IRÁNYÍTJA.

Mindig azt akarják, hogy önként csináljunk dolgokat.

 

 

“Képzeld”

 

John Lennon dala

 

Képzeld hogy nincs mennyország

Ez könnyű, ha csak megpróbálod

Nincs pokol alattunk

Felettünk csupán az ég

Képzeld hogy minden ember

Csa a mának él

 

Képzeld hogy nincsenek országok

Ezt megtenni nem nehéz

Semmi amiért ölni vagy meghalni kell

És nincs vallás sem

Képzeld hogy minden ember

Békében él…

 

Mondhatnád hogy én egy álmodozó vagyok

De nem én vagyok az egyedüli

Remélem hogy egy nap te is csatlakozol

És a világ olyan lesz mint Egy.

 

Hát hogy folytassuk ezzel a kis előadással Aldous Huxley-ról, a személyről, aki elképzelte a jövőt – Ludditának hívja őt egy hologram-vezető nő, mert panaszkodik, hogy nem akar idegeneket a fejében belül.  Ez azt jelenti, hogy senki sem lesz magányos többé.

 

Hát nem klassz ez?  Nincs többé magányosság.  Nem bírom ki.  Ez olyan szörnyű, egyedül lenni – de ezek teljesen átalakítanak téged. A PBS web lapon mindez ott van, csak nézd, és megemlítem majd ezt ennek az előadásnak a végén.  A propaganda amit ott kiadnak, ez:

 

“Sok tudós és futurológus azt hiszi, hogy egy technológiai forradalom küszöbén állunk.  Úgy fog kinézni, mint egy lap, amit közvetlenül egy tudományos-fantasztikus regényből téptek ki.”

 

Alan: És pont ezt kellene tenned velük: széttépni őket.

 

“A 22-ik Évszázad homlokegyenest belehajt ebbe a Szép Új Világba Szerdán, 2007 Január 17-én, este 8-kor.  A program egy lesz három kísérleti tudományos program közül amit Januárban a PBS lead; csak egy kísérleti program jut tovább, hogy sorozat legyen belőle.  Nézd az interneten, vagy direkt közvetítésben, és aztán mondd el nekünk, hogy mit gondolsz a programról; használd az alábbi visszajelzést.”

 

Alan: Hát ez a közvéleménykutatás, hogy lássák, hogy mit kell beigazítaniuk, hogy hatásosabban agymossanak téged és egy csomó ember örommel megteszi ezt nekik.

 

“Ez az első epizódus, vendégek érkeznek a jövőből, a múltból és a jelenből, hogy elvezessenek téged egy meglepő fordulatokban bővelkedő “Agy Világszerte” (WWM) túrára.”

 

Alan: Ó, a WWM – az új világ, nem?

 

“egy izgalmas teória, amely azt állítja, hogy a jövőben az agyunk úgy lesz feldrótozva, hogy erőfeszítés nélkül és azonnal tudunk kommunikálni a világgal.”

 

Alan:  Mindezt azért csinálják, mert szeretnek minket.  Ezek szeretnek minket, igazán.

 

“Tudományos fantázia, vagy futurisztikus lidércnyomás?  Nézd a műsort, és döntsd el magad!”

 

Alan: És minderről olvashatsz is, ha tényleg akarsz.  Biztos vagyok, hogy ti mind akarjátok ezt olvasni  a pbs.org/22ndCentury-n.  Ezt tövig nyomják majd, és lesz egy csomó ebből tovább ágazó dolog is, és valoszínűleg filmek is kijönnek majd a fő médiában, összeolvasztva mindezeket az anyagokat, amíg mi mind akarjuk majd azt.  Lihegni fogunk érte, ahol egy olyan világban élünk majd, ahol mindenki James Bond lesz egy nap, és Lear Király másnap.  Ez fantasztikus lesz, és Aldous Huxley  - a kettő – mert hát Aldo ezt jelenti.  Ez “a kettő”.  Ez a kettő, és ez nőnemű, és hímnemű, ami kettőt jelent.  A diád, és Huxley a hex – a hex útja, a varázslat.  Ezek a figurák nem hagynak ki egy trükkot, és a nevek sem, amiket adnak nekik, amiket generációk óta adnak nekik, egészen visszameve Bacon idejébe.

 

Szóval, adnak neked izgalmas dolgokat, ahol nagy épületeket ugrasz át, mint Szuperman, egyetlen nagy lépéssel, és olyan leszel mint a Spiderman (Pók-ember), és fantasztikus dolgokat csinálsz, és megölhetsz egész hadseregeket, csupán azáltal hogy rágondolsz, és ezek ott omlanak össze előtted.  És lehet neked mindenfajta furcsa szexuális fantáziád is, ahol a szex jobb lesz mint a szex maga, és így tovább, és ebbe az irányba fogják tolni ezt az egészet.

 

Az első mozik egyike ahol azt az ötletet adták hogy a szex jobb lehet mint a szex a tudomány révén, egy régi film volt, aminek a címe “Barbarella” volt Jane Fonda-val.  Ez egy szürrealista típusú regény volt, és egy csomó ezoterikus dolog volt beleirva, többek között a résztvevő emberek nevei – a filmben résztvevő karakterek és ezek összetették a kezüet és akkor lett nekik ez a furcsa szervezet, és egész jéghegyek széttörtek, stb. és láttuk ugyanezt a dolgot a Sylvester Stallone filmjeiben, ahol befagyasztott állapotból hozták őt vissza – a zsaru a “Romboló Ember’-ben.  Ugyanez a fajta idea, és az emberek ráharapnak erre, mert mindig ugyanazokat a technikákat használják és a szex sosem téveszti el a hatását.  Ezért használja azt a hirdetés is állandóan.

Ha bizonyos technikák beválnak, akkor sohasem változtatsz rajtuk.  Nem kell megváltoztatnod őket.  Egyszerűen csak hozzáadsz valami újat, és egy csomó ember meg van tőle szállva ma, mert akármilyen hajtóerő egy adott személyben, vagy a túlélés igénye, legyen az eledel vagy szex, a végsőkig erőltethető, azáltal, hogy állandóan hirdeted azt és ezt látod, amikor ott ülnek és TV-t néznek, akkor csak ülnek és esznek és esznek, és esznek, mert folyton hirdetések mennek, mosolygó arcokkal, és hogy milyen boldog leszel, ha épp csak megeszed azt az akármit, és ezt népszerüsítették a 60-as évektől megállás nélkül, az a dolgok szexuális vonatkozása is volt, hogy tönkretegyék a családot, és hogy a többnejűséget beindítsák, és az ötlete annak, hogy egyáltalán egy speciális személyt tesznek bele az agyadba.  Ezt eldöntötték már az 1800-as években, hogy ezt fogják nyomni, és H.G.Wells írta meg akkoriban, amikor a “szabad szerelmet” nyomta, ahogy akkor hívták az 1880-as es 1890-es években.

 

Nincs semmi új a nap alatt, ha csak egy kicsit  ismered a történelmet, és ha ismered a jövőt, akkor ez a fajta dolog várható.  De azt is meg kell értened, ha ismered az emberiséget, hogy sok ember ráharap erre, és ne aggódj azok miatt akik nem.  Ne aggódj e miatt.  Nem aggódhatsz olyan emberek miatt, akik belemennek ebbe, és nem is tudod őket megállítani.

 

Ha ELEGENDŐ KRÍZIST IDÉZNEK ELŐ ebben a rendszerben – és krízis, az lesz, sőt, az egyre nőni fog – ha adsz nekik egy pirulát vagy egy csipet amely enyhíti a kínjukat, akkor elhiheted nekem, hogy az emberek elfogadják azt, amikor elérnek egy bizonyos stress-pontot és kezdetben, biztos vagyok benne, a csipnek lesz némi enyhébb olyan hatása mint amit hirdetnek, vagyis igen gyenge – és ezek tényleg képesek ingerelni kémiai vegyületek kiválasztását az agyban – hormonok kiválasztását, különböző típusúakat, és sokféle hormon egymásra hat a vegyületekkel az agyban hogy megváltoztassa a hangulati állapotodat – ezek a transz-állapotok.

 

Úgyhogy te nyilván használhatod ezt mint egyfajta mechanikus típusú nyugtatót és sok ember elfogadja majd ezt, ha elég sok stressz lesz, és mi ma tényleg elég stressz alatt vagyunk, és az átlagos egyén érzi hogy erőtlen, és nincs értelme pénzt félretenni, meg ha ezt meg is tudnád tenni, mert nem te irányítod azt, hogy az mennyit is ér, vagy hogy egyatalán értéktelenné nem válik-e holnap.  Így hát téged állandóan a borotvaélen tartanak, és így lehet a társadalmat irányítani, hogy állandóan feszültségben tartod őket.

 

Ne feledd, hogy ez egy állandóan folyó háború, s ez folyik már jóval azelőttől kezdve, hogy te megszülettél volna, amikor az elit mindíg összejött és megvitatta az emberiség  célját és az összes alantasabb személyek funkcióját, és hogy kinek van joga irányítani, és hogy mi is az alantasabb emberek funkciója.

 

Közeledik az idő, amikor ez eléggé nyílvánvaló lesz, mert az összes gyárakat, stb. kivitték Európából és Amerikából, és azok elmentek Kínába, és azt megtervezték már jóval mielőtt te megszülettél, hogy  VÉGEREDMÉNYBEN EGÉSZ EMBERI KATEGÓRIÁKNAK NEM LESZ RENDELTETÉSE EBBEN A RENDSZERBEN.  Nem dolgozhatunk mi mind számítógépeken.  Nem mindenkinek fekszik ez.  Az embereknek különböző tehetségei vannak,  különböző dolgokat szeretnek vagy utálnak, és ez a természet, ez természetes, de azoknak, akik a világot irányítják, és akik úgy látják a világot, mint ami az övék, és mindenki aki benne van az övék, HÁT MINDENKINEK EGY RENDELTETÉSE KELL  HOGY LEGYEN HOGY A RENDSZERT SZOLGÁLJA, különben kívül esik azon, és ezek tényleg azt hiszik, hogy a “felesleges kenyérpusztítóknak” nem szabad hogy joga legyen élni, hogy a “felesleges kenyérpusztítók” lehúzzák a rendszert, és hogy ezt a világot hatékonyan kell működtetni.  Ezért beszélnek állandóan arról, hogy pazarolunk – hogy elfogyasztjuk a planétát – az ő planétájukat, ne feledd, és ez igazán bosszantja őket, mióta csak azt tervezik, hogy az ő gyerekeik fogják irányítani ezt a világot az eljövő ezer vagy egymillió évben, mint arról Charles Galton Darwin beszélt a könyvében, és ez aztán egy nagyhangú kijelentés.

 

És minden “nagy” közgazdász, és “nagy” azt jelenti, hogy eminens – bármi ami “nagy” a történelem során, az azt jelenti, hogy az egy, az övéik közül.  Nagy, mint a Nagy Páholy, ami a Nagy Páholy. Így hát amikor azt látjuk hogy NAGY hozzácsatolva bármihez amit csak ismert, akkor tudhatod, hogy AZ AZ ÖVÉK.  Minden egyes nagy közgazdász a rendszerben – a rendszer történetében az övék volt, és ezek az eljövő évszázadokról beszéltek, és erről írták az 1700-as evekben és az 1800-as években, hogy hogyan kell majd kiirtaniuk bizonyos embereket, akiknek nem lesz szerepe a rendszerben, amely teljesen az evolúción – a felsőbbrendű típusok kifejlődésén alapul.

 

Figyeljünk csak alaposan az Egyesült Nemzetek kijelentéseire.  Kijelentették, hogy KÍNA az EGÉSZ VILÁG MINTA-ÁLLAMA.

 

Ez azt jelenti, hogy ők támogatják Kínát, mint egy példáját annak, hogy merre kell mindenkinek menni.  Nézzük csak a Kína abortusz-politikáját.  Kötelező abortusz van a második gyerekekre.  Egy totalitárius rendszer, amely állitólag még mindig kommunista, de valójában az mindig fasiszta volt, és egyébként is ugyanazok.  Nem is számít hogy mik.  Totalitáriusok, és egy olyan középosztályt nevelnek fel most, amely megengedheti magának hogy megvásárolja azokat a termékeket amiket ők csinálnak, de ezek az országot is tönkreteszik a szennyezéssel.  Semmi korlátozás nincs ott.  Szinte ugyanaz, mint Mexikó. Engedélyt kaptak arra, hogy szennyezzenek amennyit csak akarnak, mert ez csak egy időleges intézkedés egyébként is, és ez megmondja nekünk hogy a szennyezés mértéke mellett amit Kína produkál, még azok is akik Kínában dolgoznak a jövőben, azok kisebb gyárak lesznek - kisebb gyárakban, kisebb területeken, kommunákban, és a parasztság nem fog létezni többé.  Még mindíg a folyókból hozzák a vizet hogy öntozzék a földeket Kínában, és a folyók hihetetlen mértékig szennyezettek, nehézfémekkel meg ilyesmikkel, amit csak úgy beléjük öntenek.

 

Dokumentumfilmeket készitettek erről, és az összes hivatalnokok csak égnek emelik a kezüket és mint mindig, azt mondják, hogy “hát, mi egyszerűen nem tudjuk mit csináljunk”, és igen nyilvánvaló, hogyha leülsz és gondolozol róla.  Hát igen, továbbra is ők lesznek a gyártók az Új Világ számára, de sokkal kisebb termelő brigádra lesz szükségük a világ kisebb lakossága számára, és az úgynevezett parasztságból sokat kihalatnak.  Utálom ezt a kifejezést, de ezt adták nekünk, amint azok térdig gázolnak a latyakban vagy kadmiumban és más nehézfémekben, és ezt szórják szét a földjeiken, mert nincs nekik semmi más. 

 

Ez szándékos.  Ott fent ezek nem buták.  Pontosan tudják, mit csinálnak.  Olyan hibák mint ez, nem történnek véletlenül, és higgyék el nekem, hogy az elit mindíg törődik a saját életben maradásával, minden korszakban, mindíg.

 

Na, gondolkozzunk egy percre megint erről a csipről.  A “csip (forgács) a régi tuskóról”.

 

Miért engedné egy egyén hogy az agyát átvegye egy másvalaki alkotása, akár fantáziálsz a saját fejedben, amit elektronikusan idéznek elő, vagy másként – valaki más írta a programot.  Mostmár valaki más van a fejedben a programjával, és a gondolataid nem a tieid többé.  Feladnád a jogodat, hogy aztán teljesen uralkodjanak rajtad – teljesen, 100%-ig – amiről a tirannusok minden korszakban álmodoztak.  Miért adnál mindent fel, és fogadnál el egy fantáziát?

 

Ez része a dehumanizálási folyamatnak.  Ezt az ötletet sohasem tudnád elfogadtatni olyan emberekkel, akik bármi módon még szentnek tekintik az életüket.  Sohasem tudnád népszerűsíteni ezt az ideát olyan embereknek, akiknek még van egy valódi közösségük, amelyben egymáshoz kötődnek.  Sohasem tudnád népszerűsíteni ezt az ötletet ott, ahol az emberek tisztelik az élőket és minden életet – minden emberi életet. És mi mind átéltük azt a kort, amikor a tudomány – a tudomány vallása – amint azt megtervezték hogy mit tegyen, átvette a terepet a régi indoktrinálási technikáktól, amelyek még mindíg megengedték nekünk hogy emberek legyünk.  Azok nem vették ezt teljesen el tőlünk, és nem adták azt át a “fehérköpenyes papoknak”, és a “trükk-árusoknak”, hogy dehumanizáljanak minket, amíg végül már nem törődünk azzal hogy azokat az összes testrészeket eladják, mint bármi más biznisszben, szerte eladva őket a világon.  Felvásárolt és eladott testrészek, és nehéz őket megtámadni, mivel azzal takaróznak, hogy “hát, mi segítünk valakinek”.

 

El tudnak minket vinni a szakadék szélére és oda hogy belezuhanjunk, ezzel a technikával, ha ezt megengedjük, és mindannyian hallottunk már arról, hogy mostmár abortált embríók szöveteit használják oltásokhoz.  Azelőtt állatokat használtak.  Most emberi szövetet használnak.  Ezt azelőtt kannibalizmusnak hívták.  Egy másik személy húsát veszed be bármilyen formában.  Nem számít hogy megeszed-e vagy beinjektálod.  Ez ugyanaz a dolog.  Kannibalizmus.  Ez az, és  ez egy “üzlet”.  Egy biznissz.

 

És úgy elszakadtunk már egymástól, hogy mostmár csak leülünk és elmenekülünk a jelentől  az agyunkon belülre, boldog, boldog gondolatokba, amiket ismét általánosan népszerüsítenek nekünk fantáziákban, mert nem akarunk szembenézni a csúnya dolgokkal amik odakint körülöttünk vannak.  “Ne legyél olyan negatív” – mondják az Új Kor hívei.  Valójában, az Új Kor hivei nem néznek semmire, ami végülis elkapja majd őket.  Ezek tökéletesek.  Valójában ezek mar letűntek.  Arra tréningezték őket, hogy ne nézzenek a negatívra, pedig,

A  NEGATÍVRA  NÉZNI,  AZ  EGY ÉLETFENNTARTÓ  ÉLETÖSZTÖN-MECHANIZMUS.

 

Ezért hát amikor látod hogy mi közeleg, te félreállsz.  Hát, ne legyél negatív.  Dugd a fejed a homokba, és csak énekelgess.  Ott nincs negativitás.  De ha felfogod hogy mi történik, akkor áttörtél. Ha áttörtél a pletykán, a pletykára való reagálásokon, és ezen azt értem, hogy a politikán, és mind az effajta dolgokon a médiában – amikor áttörtél mindezen, és mégsem reagálsz a várható módon, hogy felháborodsz és mérges vagy és panaszkodsz a kongresszusi képviselődnek, vagy a helyi képviselőnek – amikor áttörtél mindezen és tudod hogy téged már egy szuper-kormány irányít és minden egyes politikus tudja ezt.  Mindegyikük tudja ezt.

 

Amikor már áttörtél mindezen és elmentél mellette és elrepültél felette, akkor már nem fogsz annyira aggódni és nem fogsz elhamarkodottan reagálni.  Eltökélt leszel, de nem lehet téged rászedni és meglesz az a képességed, hogy az igazat tanítsd másoknak, és remélhetőleg a gyerekeknek, még akkor is, amikor egy elképesztő csata előtt állsz, mert ezek mindig a gyerekeket akarják harccal elszedni maguknak.  Az eljövő fiatalokat kell beprogramozniuk.  Az öregebbek úgyis mindig kihalnak.  Ez állandóan így megy.

 

Egy igazi történelmi áttekintéssel, az összes mészárlásokra és roppant lakos-tömegek gyötrésére nézve, amit egy kisebbség csinált, ezt kell tanítani a gyerekeknek, hogy képesek legyenek látni, hogy a csip, amit a “jótevőink” adnak nekünk, az végülis nem is olyan előnyös.  Végülis, maguk a “jótevők” mondják nekünk, hogy a természet nem változott.  Hát igen, ők sem változtak. Egy cseppet sem, és azokra a lázadásokra gondolok a sokezer év során, amikor az elnyomott emberek általában megelégelik, mert az emberek nem lázadnak fel addig, amíg oda nem szoritják őket egy falhoz, és ez maga is egy megjósolható tudomány.  Tudják, hogy meddig nyomták az embereket azelőtt.  Azok visszarúgnak, vagy sikítanak, vagy kiáltanak, vagy bármi mást csinálnak, vagy elkezdenek köveket hajigálni tankok ellen, meg ilyesmi.  Ez egy régi, régi technika, amit jól ismernek.

 

Az emberek a békét szeretik, még akkor is, ha fenyegetve vannak; elmennek egészen a falig, mielőtt elkezdenének visszaütni, és akkor egy szervezetlen csőcselékké válnak. Nincs közöttük kommunikáció vagy nincs tervük vagy bármi más, és ezek egy szervezettel néznek szembe.  Ez a szervezet jól ismert.  Minden ott fent és mindenki ott fent összeköttetésben van egymással e globális tervprogram felé,  de te minden bizonnyal megtaníthatsz a gyerekeknek egy néhány igazságot, és ne hallgass a múlt szörnyűségeiről, csak azért, hogy védd a kis Tomikát  az igazságtól.  Így nem teszel nekik semmi jót.  Egyáltalán semmit.

 

Az emberek harcoltak a szabadságért, nem csak azért amit csinálnak vagy mondanak, és ezt is elvették, és gondold el, ezer évekig azok ellen, akik most lerombolják és ellopják az egész agyadat és szórakoztatáson keresztül az embereket rábeszélik, amellett hogy hozzáadják ehhez a meghiúsulás érzését és a félelmet az új élettel szemben, ami jön – a félelem fokozatos felhalmozódása és a bizonytalanság, és mohón elfogadják majd a csipet és feladják az egyedüli dolgot, amijük van.  Az egyedüli kapcsolatot amijük van valamivel, ami magasabb rendű mint mindez, és ebben mindenki benne van.

 

AZ EGYÉNI KAPCSOLAT.  A Kisértet a Gépezetben, vagyis, te magad (a te lelked).  Mi mind borg-gá változunk majd, mert ha egyszer elég nagy számú emberen rajta van ez a csip, akkor a valódi céja majd előjön, amikor elfordítanak egy kapcsolót, és te megszűnsz lenni. Nem lesz több álmodozás.  Nem lesz több öröm, könnyek, nevetés és minden ilyesmi, és bánat, ami része annak hogy emberiek vagyunk – ebből semmi nem marad, és nem lesz meg többé a képesség hogy ezt valaha is újra elérjék.  Valójában Te nem leszel többé.  Te egy hatékonyan irányított robot leszel.

 

Semmit sem azért adnak ki a közönségnek, hogy annak a javára legyen.  Ez soha nem így volt.  Ez azért volt, hogy a biznissz gépezetét szolgálja.  Ez a hajtóerő, és egészen mostanáig ez így volt, és mostmár az agyadat is meg akarják kaparintani.  Nemcsak egy kis kupac földet amin űlsz, vagy a gürcölésedet, amit megadóztatnak és visszavesznek tőled a pénzzel, hanem AZ AGYADAT AKARJÁK, ÉS MINDENKI AGYÁT AKARJÁK, ÉS A GYEREKEK AGYÁT.  EZEK KI AKARNAK TÖRÖLNI MINDEN KREATIVITÁST, AMI AZ Ő KONTROLLJUKON KÍVŰL ESIK.  Az álom ami minden diktátor álmait felülmúlja az ősrégi időktől a jelenig, és nekünk ugyanazok a diktátoraink vannak ma.  Nem tér el az egész az arcra kent sminktől.  Valójában, ezek ugyanazok a dinasztiák, vérségi leszármazások.  Határozottan, ez ugyanaz a vallás, ami mögötte van, és mi mindent feladunk egy fantáziáért.

 

Hát, ó, milyen jó, és amint Warwick úr, az az aszaltszilva – egy szilva úgy indul el, mint valami elég ízletes, de csak úgy könnyen átmegy rajtad.  Az az aszaltszilva Warwick az ő kis injekciójával az agyba.  Csak ennyi lesz az egész, amint majd népszerüsítik ezt a cuccot, mint egy izgalmas dolgot, amit jó, ha birtokolsz.  Mi ezt úgy szoktuk hívni hogy lobotomia, és leukotómia.  Bármi amit a szürkeállományodon keresztül nyomnak, érted, sejteket öl meg, de ez egy jó ügy érdekében van, felfogtad?  Világbéke lesz.  Hü de klassz!  Milyen izgalmas!

 

Ismersz-e valakit magadon kívűl, aki te szeretnél lenni vagy hozzá hasonló?  Mi van veled?  Az öröm ebben az életben az, hogy kitaláljuk, hogy ki vagy te, és amikor a csodák, a sok-sok csoda mellett ebben az életben az, amikor rájössz hogy mennyi különböző ember van, különböző dolgokkal és szemléletekkel és nézetekkel és valamikor ezt úgy hívták hogy karakter.  Mindenféle karakterek voltak.  Ma viszont ezek mind olyan hasonlóvá váltak.  Kiirtották a karaktereket.  Milyen szomorú, szomorú világ lenne ez így.  A csendes világ, ahol mindenki csendesen dolgozik mint a robotok, vagy a hangyák az ő beprogramozott feladatukon, és ezek megprobálják neked ezt izgalmassá tenni, mert ezek “szeretnek téged”.  Ezek szeretnek téged. Mindjárt elolvadok.

 

Ne ess kétségbe.  Tanítsd azoknak akik körülötted vannak azt, amit te tudsz.  Ne ijedj meg, amikor elmondod nekik.  Ne mondd el nekik az összes többi dolgot, amit tudsz.  Ne rémítsd meg őket.  Ők nincsenek készen erre.  Csak apránként add át nekik, de a gyerekeknek el kell mondani a sztorikat a tiranniakrol ezen a földön, és azokról, amelyek most is itt vannak.  Ne védd meg őket tőle.  Nekik is tudniuk kell, a saját életben maradásuk végett.

 

Köszönöm a figyelmüket és nekem ez egy jó éjszaka, és Hamish [Alan Watt kutyája, akit a web lapon is láthattok – a Fordító] is jóéjszakát kíván nektek, és legyen veletek a ti istenetek.

 

Ne hagyd hogy rám beesteledjen – írta Elton John

 

Többé nem tudom megvilágítani a te sötétségedet

Az összes képeim láthatóan halványulnak, fekete-fehérré válnak

Egyre fáradtabb vagyok, és az idő mozdulatlanul áll előttem

Megfagyva itt, az életem létráján

 

Már késő, hogy le ne essem

Megprobáltam megváltoztatni az életformádat

De te félreértetted amit akartam, amikor találkoztunk

Bezártad az ajtót és ott hagytál, a fénytől elvakultan

 

Ne hagyd hogy rám beesteledjen

Habár keresem magam, mégis mindig valaki mást látok

Én csak hagynám az életed egy kis darabját szabadon kódorogni

De mindent elveszteni, az olyan, mint mikor rám esteledik

 

Nem találom, ó, a megfelelő szép verssort

De csak nézz rám egyszer és lásd hogyan érzek

Ne dobj el engem, mert azt hiszed én rosszat akarok

E vágások miatt szeretet kell nekem hogy meggyógyuljanak

 

Ne hagyd hogy rám beesteledjen,

Habár én keresem magam, mindig valaki mást találok

Én csak hagynám az életed egy kis darabját szabadon kódorogni

De mindent elveszteni, az olyan, mint mikor rám esteledik

 

Ne hagyd hogy rám beesteledjen,

Habár én keresem magam, mindíg valaki mást találok

Én csak hagynám az életed egy kis darabját szabadon kódorogni

De mindent elveszteni, az olyan, mint mikor rám esteledik

 

 

***