ALAN  WATT

 

AZ

 

ALEX  JONES  RÁDIÓMŰSORÁBAN

(INFOWARS.COM)

 

2007 Junius 26

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

Alex Jones:  Randy Weaver [egy radiomusor-vezető] azt mondta, hogy a helyettes seriff, aki kijott a házához, anelkul hogy Randy kerte volna hogy kijojjon, az egy udvasias ficko volt.  Erkeznek be hozzam e-mail-ek, amikben ilyen dolgok vannak:  “Alex, epp most telefonaltam be es beszeltem a Boone County Sheriff irodajanak a fotisztjevel, Tim Robertson urral.

 

Ő tudatában volt a fekete ugynek, ami az, hogy az a szemely fekete uniformist viselt.

 

Ugy beszelt, mint aki megerti az ugyunket, es tudataban van hogy az USA-nak egy csomo problemaja van [amikrol Weaver musorvezeto valoszinuleg a mosoraban beszelt], es hogy Weaver ur egy igazi amerikai hazafi, meg ilyenek.  Megkerdeztem őt hogy benne van-e abban hogy maga felhivja őt, es ő azt mondta, hogy rendben van.  Igy ő azt mondja, hogy mindent elkovetnek amit csak tudnak, hogy (megtudjak), ki is az a  fekete SUV [mikrobusz] es a fekete egyenruhas ember.”  Szoval, igen, Randy valoban kiadta az ő helyi telefonszamukat, de en azt hiszem, ők nincsennek benne ebben a dologban.  Nem ők vannak emogott, igy hat nincs ertelme őket felhivni es rajuk rittyenteni. Ez ugy hangzik, hogy a seriff hivatala nem akar semmi problemat, es nem akarnak semmi cirkuszt, es ha Randy azt mondja, hogy a seriff tisztje akivel beszelt nagyon rendes volt, az sokat elarul, igy hat majd megprobaljuk ezt nyomon kovetni, ahogy az ugy előre halad.

 

Hát akkor haladjunk elore, es beszelgessunk Charles-zal Floridabol [egy betelefonalo hallgatoval].  Charles, maga a vonalban van.

 

Charles:  Jonapot  uram.

 

Jones:  Jonapot  uram. 

 

Charles:  Hogy van, Mr. Jones?  Nagyon koszonom, hogy fogadta a hivasomat.  Azt akarom mondani, hogy koszonom, hogy az életét ennek a nagyon nemes ugynek szenteli.  Mert ez sohasem nagyon népszeru.

 

Jones:  Hat, ez nem volt nepszeru amikor elkezdtem, de hadd mondjam meg maganak, ez egy megtiszteltetes, hogy ezt csinalhatom amit csinalok.  Senkinek nem kell koszonetet mondania nekem.

 

Charles:  Nos, maganak tenyleg megadatott, hogy lassa a nagy oszefuggo kepet, es en belementem a FEMA táborok vizsgalataba, es 800 ilyen van, atlag 20.000 ember befogadokepesseggel mindegyik, igy ez osszesen 16 millio, es aztan azt hiszem, hogy van egy Alaszkaban is, amely allitolag 2 millios, igy hat osszesen 18 millio lenne, amennyi embert fogva tudnak tartani.

 

[FEMA = Federal Emergency Management Administartion – Szovetsegi Veszhelyzet-Kezelesi Miniszterium – A Fordito].

 

Jones: Ezek oriasi szovetsegi bekasznizási adatkezelesi kozpontokat is epitettek, amik naponta tobb mint 8.000 embert tudnak leadminisztralni, es ezek ott vannak Denverben, Oklanoma varos hataraban, D.C. allamban, es Dallas kulteruleten is.  Szo szerint, ezek mindenutt ott vannak…

 

Charles:  Mellesleg azon is gondolkoztam, hogy maga ismeri-e a Szabadkomuveseknek azt a szekciojat, amely a Francia Forradalmat csinalta?

 

Jones:   Igen.  Az tortent, hogy a mi forradalmunk egy jo forradalom volt, es jo ideálokon alapult.  A Szabadkomuves forradalom Franciaorszagban, az, okkult volt. Ők megprobaltak atterni a 10-napos es a 9-napos hetre.  Megprobaltýk, hogy midenkivel elfogadtassák az okkultizmus imádatát.  Ezek mindig azt állitották, hogy ok ellene vannak minden vallásnak.

 

Ez az ellenkezoje volt, es ez a francia tortenelem fő vonala; es ezek milliokat megoltek; es azzak kezdték, hogy “öljuk le az elitet.”  Valojaban azonban ezt egyes hercegek irányitották, es ez valojaban egy modja volt annak, hogy a felettuk levo elit egy reszet megbuktassak; es aztan, ez arra is volt, hogy irtsak a kozeposztalyt, es ez olyan volt, mint Pol Pot.  Az Illuminati mindig a kozeposztaly torkat akarja elmetszeni, es ezek tobbmillio embert oltek meg.

 

CharlesIgen.  En evek ota hallgatom magat, amiota csak gimnaziumba jartam, es tudja, amint egyre tobbet tudok meg az Uj Vilagrendrol, amint egyre tobb videot latok, hát az jut eszembe, hogy minel kozelebb kerulunk a haboru megnyeresehez, minel tobbet haladunk elore, annal kozelebb kerulunk a sotet idokhoz is, amire maga es Weaver ur is utalt korabban.  Csak hat az egesz dolog olyan zavaroan komplikalt, mert nekem az az erzesem, hogy ha magat hagyjak hogy folytassa a radioadasait, mondván mindazokat amiket maga mond, es tudván mindazt amit maga tud, hát akkor valamilyen szinten ezek tudatában vannak ennek, es hagyják magat, hogy ezt csinálja

 

Jones:  Nos hát, ez azert van, mert – ezek még nem ugorhatnak rá mindenkire, es tul sok más ember is van, akik eppolyan eszesek, vagy okosabbak is, mint en.  Epp most fogadjuk vendegul az egyik ilyet; es igy hat ezek nem tudnak mindannyiunkat leszedni.  A gondolatok golyóállóak, es ezek tudják, hogy mi eltokeltek vagyunk, es ezek tudjak, hogy ha kenkoves eso hullik is, en elszant vagyok erre a harcra, es hiszek Istenben, es megprobalok jo ember lenni, es tudom hogy ok gonoszok es hogy az o sajat rendorsegukbol es katonasagukbol is egy csomo ember jo ember.

 

Oke, egy csomo ember a rendszerben kezd már felebredni. Ezek talan nem kepesek ezt vegrehajtani.  Mert tudja, ezek lepénzelték az egyházakat, hogy azok mindenkinek azt mondják, hogy a dolog elkerulhetetlen.

 

Azt akarom ezzel mondani, hogy ha mar az elejen azt gondolod, hogy el fogod vesziteni a csatat,  es meg ha 10 az 1-hez vagytok is, es ott vannak nektek a nagyagyuk, akkor is vesziteni fogtok.  Ugy hivjak ezt, hogy kezdemenyezes.  Ujra vissza kell szereznunk a kezdemenyezest, es ra kell jonnunk, hogy eloszoris, ezek felremagyarazzak a Bibliat es hazudnak, es azt mondjak, hogy csak fekudjunk le, es hagyjuk hogy a gonosz csak csinalja azt amit csinal.

 

Mondjuk, hogy fuggetlenul az ezevi kimeneteltol, nekunk egy felelossegunk van, hogy harcoljunk a gonosszal – es en nem – idehallgasson, a Baptista Egyhaz penteken eloalltt es azt mondta, hogy ok egy altalanos totalis amnesztiat, egy ilyen torvenyt akarnak.  Oke, a Katolikus Egyhaz meg a fegyverkorlatozast kovetelte ebben az orszagban.  Ugy ertem, ez eppen – az intezmenyeink felett mar atvettek a hatalmat.  Ezek totalisan korruptak; es azt akarom tudni, miert nem beszelnek a Baptista Egyhazak arrol, hogy Dynacore es Halliburton [ennek a mostani amerikai elnokhelyettes Cheyney az egyik foreszvenyese]  gyerekrablo bandakat iranyitanak.  Nos, ezek   [az egyhazak] csak egyszeruen teljesen ugy csinalnak mintha ezt nem tudnák, erti, es aztan azt mondjak, hogy “ó, be kell jegyeztetnunk az osszes gyerekeket valamilyen Szabadkomuves DNA adatbankba, hogy védve legyenek az Al-Qaeda-tol,” ha az eppen az Al-Qaeda.

 

Most mindjart egy igazan rendkivul erdekes vendegunk lesz itt, aki mar azelott is vendeg volt nalam. Alan Watt az, es mindent el fogunk mondani maguknak őróla.  Tudom, hogy sok telefonalonk van.  Kinyitjuk a vonalakat akkor is, mikozben o velunk van, de en azt kertem tole, hogy menjen bele egy kicsit az Uj Vilagrend tortenetebe, annak az egesz eugenics (fajtatisztitasi) hatterebe, a tomeges nepirtasi tervbe.  Hogy ez miert is az o vallasuk, es hogy ezek mire is torekednek olyan nagy igyekezettel; es hogy mire is indul be az ellenseg?  Ismet, a cucc amit itt hallani fogunk, az dokumentalt.  Ez benne van a tortenelemkonyvekben [de nem az iskolakban].  Ezek maguk is irtak errol.  Akarmilyen furcsan hangzik is ez, mindez valosagos es ellenorizheto, es igy a most epp idefigyelo rendoroknek es katonaknak tudniuk kell, hogy kinek is dolgoznak ők.  En tudom, hogy ezek most nem hallgatnak rank, de kesobb majd fognak.  Ez a kulcs.

 

Hat akkor folytassuk, es lassuk most a vendegunket; Alan Watt valoban elvegezte a hazifeladatat. Tudjak, az en problemam az, hogy en szo szerint ejjel 2-3-ig tanulok, szinte minden ejjel.  Az utobbi idoben nem vegeztem annyi tanulmanyt, mivel most rendezem sajto ala az End Game (Vegjatek) kiadvanyt, es ez omagaban is egy tanulmany.  Az utobbi idoben egy kicsit ki is borultam.  Tobb idezetet talaltam, aztan ellenorizni kellett azokat az idezeteket.  Az egyik dolog az, hogy az embernek ott van az idezet az interneten, de ha oda is kell menni, aztan megtalalni a Zbigniew Brzezinski  audiokat, ahol o azt mondja, hogy a mi kormanyunk tamogatta Pol Pot-ot, es hatalmon tartotta ot… Ezek meg dicsekednek is ezzel.  Komolyan mondom, hogy bajban vagyunk; es aztan azt talaltam, hogy ezek nem tisztelik egymast mindaddig, amig tomeges nepirtasokat nem vegeznek. Olyan ez, mint hogy ezek tenylegesen tisztelik es imadjak azokat az embereket, akik tomeggyilkolasokert felelosek, es akkor tessek, talald meg a idezeteiket errol.  Es megtalalni mindezt, es felderiteni – mert evekkel ezelott olvastam Charles Darwinrol, az evolucio elmelete allitolagos atyjanak az unokajarol.  En nem vitatom az evolucios elmeletet.  A lenyeg az, hogy ez egy vallas, es ez visszanyulik  az okkultizmusba arrol, hogy, hogy ugy mondjam, ok hogyan nonek fel ezekre a kulonbozo szintekre.  Ezek nyiltan beszelnek az emberek sterilizalasarol, meg a eugenics-rol (fajtatisztitogatasrol), es a CPS ebbol indult el.  A mi egesz felepitmenyunket, mindent amit csak latunk, ez a vágy hajtja, hogy egy  vilagkormanyt allitsanak fel, hogy kiirtsanak minket olyan mertekig, hogy 500 milliora csokkentsek a letszamunkat, es akkor még nem is tuloztam.

 

Nagy taborok vannak az Uj Vilagrendben, akik le akarjak gyilkoni a lakossagot egy puszta nehany szazezerre; es ezek azt hiszik, hogy ők istenek.

 

Ezek totalisan betegek; van-e rendor vagy katona aki nem hisz nekem?  De maguk ellenorizhetik ezt, es Alan Watt, termeszetesen, ő olyan szeles korben targyalja mindezt, amikor őt hallottam es amikor meginterjuvoltam őt itt; olvassak csak a web lapjat.  En mondom, baratom, ez az ember igazan jol megragadja a dolgot.  Egy csomo ember van aki mindenfele fals dolgot ad elo.  Egy csomo ember van itt koroskorul, akik ego-maniakusok, akik mindenkit megtamadnak, aki csak el es mozog. De Alan Watt nem ilyen, ő egy igaz ember.  Nem sokszor fordult elő, hogy ő mogem kerulve a seggembe harapott volna, de ő, ugy tunik, az igazat mondja.  Mindig nagyszeru, ha van valakink, aki valoban tudja mit beszel, es ő nyugisan vegigmegy a dolgokon.  Alan, koszonjuk, hogy eljott es velunk van.

 

Alan:  Orulok hogy az adasban lehetek.

 

Jones:  Beszeljen a népeknek egy kicsit a maga web lapjarol; es aztan vagjunk bele, diohejban, egy rovid de velos osszefoglalo tanfolyamba errol:  Mi is ezeknek az elkepzelese.  Kik is ezek.  Meg egy par idezetet, es hogy mi var rank.

 

Alan:  Oké.  Amivel most szembenezunk, az egy szinte teljes valtozas mindenben, amit csak tanitottak nekunk, hogy higgyunk benne, es tudnunk kell, hogy ez nem egy utobbi idoben tortent kisajatitasa a rendszernek, hanem inkabb egy korszerusitese egy olyan rendszernek, ami sohasem volt a mienk.   Ezek a fickok ezen dolgoztak mar evszazadok, ha nem eppenseggel evezredek ota, ha az ember vissza belemegy a regi gorog filozofusokba, azoknak a filozofiajaval es vallasaval. Ez valojaban egy es ugyanaz a dolog, az ero hatalma, hogy az erosebbnek joga van uralkodni az alantasabbakon, es hogy a tarsadalom funkcioja az, egyszeruen csak a nepek tanulmanyozasabol kikovetkeztetve mar evezredekkel ezelott, azok szamara, akik atlatjak a dolgokat, vagyis az illuminaltak szamara, azok szamara, akik elesebb elmejuek – hogy nekik joguk van kizsakmanyolni az alattuk levoket, akikrol ok azt allitjak, hogy azok alantasabbak.  Ezek voltak a kozonseges emberek; azok, akiknek alacsonyabb az intelligencia-kvóciense. Ez egy pszichopata elitista szervezet, amirol itt beszelunk, es ezek tanulmanyozzak a termeszetet, hogy azt kihasznaljak a maguk javara, es hogy megmagyarazzak, alatamasszak azt, amit ok csinalnak a vilaggal.  Ezek azt hiszik hogy ok egyfajta ertelemben istenek, mert ok iranyitjak, alakitjak a foldet es az egesz emberiseg jovojet.

 

Jones:  Beszeljen nekunk sajatmagarol.  Mondja el reszleteiben, hogyan ebredt fel maga, es aztan adjon nekunk egy rovid torteneti osszefoglalot; es aztan kezdjuk el a modern eugenics (fajtatisztogatasi) rendszerrel; hogy az honnan ered, mert ez kulcsfontossagu itt.

 

Alan:  Rendben.  Ez meg csak nem is modern, mert ismet, ez Platohoz megy vissza, amikor ő “A Koztarsasagrol” beszelt, errol a szep utopiarol, amit ok szeretnenek letrehozni, aholis az Orok [“A Vilag Őrei”, “A Vilagegyetem Orei”] felugyelnenek az egesz vilagra – ez az ultra-elit, akik mind egymas kozott hazasodtak. Ő azt mondta, hogy nagyon fontos, hogy ezek egymas kozott hazasodjanak, hogy tovabb adjak az ő specilais genjeiket. Ezen azt ertette, hogy tovabb adni az ő jellegzetes pszichopata vonasaikat es agyafurtsagukat. Arrol is beszelt, hogy ki kell tenyeszteni az alantasabb embereket specializalt funkciokra, azaltal hogy ugy tenyesztik oket mint az allatokat, hogy krealjanak magas es alacsony embereket a kulonbozo funkciokra.  Ezt akkor mar ertették, hogy ezt meg lehet csinalni, pusztan kivalogatasos tenyesztessel, es kenyszer-tenyesztessel.  Ezek mindig benne voltak a fajtatisztogatasi mozgalomban; es ez az 1800-as evekben, vagy inkabb  a 18-ik szazadban kerult eloterbe.

 

Jones:  Mellesleg, ezert van, hogy mondjuk, az Angliaban kiasott csontvazak 2.000 evvel ezelottrol azt mutatjak, hogy az atlagos emberi magassag 169 es 172 centi volt az adott videktol fuggoen, de az 1400-as evekre, csupan ugy 500-600 ev feudalizmus utan az atlagos jobbagy magassaga a ferfiaknal 157 centi volt, mig az elitnel az atlag 181 centi felett volt. Meg azt is élvezték, hogy azok a rabszolgak kiesebbek voltak mint ok, vegig az egesz feudalizmusban, es paranyi folddarabkakon tartottak oket, es kontroll alatt tartottak, uraltak oket.  Ezert van, hogy az angol kiralyno nagyon benne van a tenyesztesben ma, lovakkal, kutyakkal, meg minden egyebbel.  Ez egy vallas. Kerem, folytassa.

 

Alan:  Ez egy vallas, es ezt talaljuk akkor is, amikor bejottek a Normandok.  Tudja, a Normandok valojaban Europan keresztul jottek…

 

Ez a furcsa náció, amely hirtelen megjelent egy csomo penzzel es pancelos lovagokbol allo hadsereggel, es egy hatalmas kinccsel, amibol a zsoldosokat fizettek, hogy atmenjenek a szomszed orszagba, aztan megint a szomszed orszagba.  Ezek elfoglaltak Europat, kulonosen Angliat [900 tajan elobb Eszak-Franciaorszagot, aztan 1066-ban Angliat], olyan meretu hadmuveletekkel, mint a masodik vilaghaboru.  Ezek lebegő uszalyokat epitettek, amelyek otven-szaz meter szelesek voltak, hogy fabol epitett eroditmenyeket szallitsanak at rajtuk, es azokat odaat felepitsek.  Ez ment eveken keresztul, hatvedekkel es municioval, meg minden egyebbel.  Hihetetlen terv volt; es ezek hoztak be a feudalis rendszert magukkal, es az valojaban a Kozep-Keletrol jott, ahol azt mar ezer eveken keresztul kiprobaltak es bevalt; es ezzel ezek elkezdtek a meghoditott foldjeik felleltározását.

 

Angliaban ezt ugy hivjak, hogy “Doomsday Book” (Iteletnapi Konyv), ugyhogy szo szerint minden ember, nő, gyerek, csirke, diszno, tehen listaba volt veve, mint a kiraly tulajdona.  Aztan elkezdtek elkobozni az allatokat az emberektol, es egy sovany dietara kenyszeritettek oket, es akkor kezdtek az emberek alacsonyabba valni.  Meg ma is az a nagy vicc ezek kozott, hogy a “kisemberek.” Ezek nem tunderekrol vagy manókról beszelnek, hanem az atlagemberekrol, mert persze az elit, az zabalta fel az osszes hust, es igy ők altalaban sokkal-sokkal nagyobbak, magassabbak voltak, es ennek ez az oka.  Ez egy kenyszeritett fajtatisztitasi program volt, szaz evekkel ezelott, es ez azota sem allt meg.  Még az elso vilaghaboru alatt is azt talaljuk, hogy amikor az angol csapatokat toboroztak az elso vilaghaboruhoz, az atlagos magasság 157 centi volt, es negy-ot honapi katonai koszton ezek az emberek átlagosan legalább 12-15 centit nőttek.

 

Jones: Kerem, folytassa.

 

Alan:  Es azt is talaljuk, hogy ugy az elso vilaghaboru tajan a magas szintu Szabadkomuves tarsasagok, akik akkor hitet vetettek bele a tudomanyokba, azt hittek, hogy a Plato otlete szerint meg tudjak valtoztatni az egesz emberi vilagot is, hogy az jobban, hatekonyabban szolgalja az o szisztemajukat.  Egyik konyvet a masik utan adták ki a eugenics-rol (fajtatisztitasrol), meg a specialis kitenyesztesrol, es ekkor jott letre hirtelen az Amerikai Eugenics Tarsasag is, amelyet elosorban a Rockefellerek finansziroztak.  Ezek voltak mind e dolgok mogott az amerikai oldalon, de ezek mind egymassal kapcsolatban voltak vilagszerte.  Ezeknek még egy sajat magazinja is volt, ami havonta jott ki, a tokeletes amerikai csaladokrol.

 

Jones:  Es persze, ezek finansziroztak a Kaiser Wilhelm eugenics-es tarsasagat, es a Naci Part altal krealt osszes fontosabb agazatokat Hitlerrel az élen.

 

Ismet, emberek, ez az, ami mindent iranyit, a szocialis felugyelo tiszteket, mindent. Innen  ered  ez.  Kerem, folytassa.

 

 Alan:  Igen. Még az akkori orvosi konyvekben is azt talaljuk, hogy ez igen elterjedt volt.  Ezek vegig mentek az egesz folyamatan annak, hogy minden lehetseges eszkozzel kikuszoboljek a betegsegeket es az alacsonyabbrendu fajtak rossz vonasait, a rossz genetikai csoportokat, mint ők mondták. Ezt tanitottak az 1900-as evektol kezdve, egy hosszu ideig.  Ez megvaltozott a masodik vilaghaboru alatt, mert jolismert volt, hogy Adolf Hitler tamogatta az egesz darwini fajtatisztitasi programot.  Nem tudom, az emberek tudataban vannak-e annak, hogy sokezer német pszichiater csatlakozott a naci parthoz, mert az epp egybevagott azzal, amit őnekik tantitottak – hogy ki kell kuszobolni az elmebetegseget es az alacsony intelligenciaszintet, az emberek egyszeru kiirtasaval.  Ezeknek nem engednék meg hogy szaporodjanak, vagy pedig sterilizálnák őket. Marmost, az USA-ban tenyleg sterilizálták őket ugyanilyen tipusu programokban. Nem tudom, az emberek tudják-e ezt.

 

Jones:  Tobb mint 45 ezer emberrel csinaltak ezt az 1920-as evektol egeszen az 1980-as evekig, es ez csendben ma is folyik.

 

Alan:  Ugy van.  Ez egy eugenics program.  Es ezt értik ezek valojaban azon, hogy a genetika meggyogyitaná a vilag osszes bajait. Nos, ez igy is lesz az ő számukra, amikor mindannyiunkat atalakitanak egy adott tipusra, amely oket sokkal jobban es problemamenetesen fogja szolgalni, es ezek efele torekszenek kitartoan azota is.  Az Illuminati osszes kulonbozo agazatai, amelyek felutotték a fejuket, azok mind csak a magasabb Szabadkomuvessegnek voltak az elagazasai abban az idoben.  Weishaupt rendje a Beenan Rend volt, a Méhek Rendje.  Ezeknek a mehkas volt a szimboluma, mint a tokeletes tarsadalome.

 

Jones:  A fleur-de-lis…

 

Alan:  Igen, es ez messze visszanyulik Egyiptomba is.  A noszirom Egyiptombol ered.  Lathatjuk ezt ott az oszlopok tetejen, es ez egyben a szentharomsag is.  Ez a test, lelek es szpirit tokeletes egyesulese; mig a kozonseges ember allitolag – ez is egy olyan dolog, amirol ezek egymas kozott viccelodtek.  A kozonseges embernek szerintuk nincs szpiritje, csak lelke, amely nem sokat szamit; es igy itt van ez az osszes propaganda, hogy egyre megerositsek azt, amiben ok hittek; es ezek mindig az egyetemekrol toboroztak.

 

Jones:  Ez egyben egy tokeletes megindoklasa mindazoknak a gonosz dolgoknak, amiket ezek csinalnak; ezek a Föld Őrei.  De a valosagban ezek mindent megtesznek, hogy elbutitsak az embereket.  Ezeket fenyegeti az intelligencia.  Az igazsag az, hogy ezek megprobaljak folytatni a monopoliumukat.  Most azonban szeretnek visszamenni, ha lehet.  Az embereknek van egy altalanos nezete; es persze, tortenelmileg en egyetertek mindazzal, amit maga mond, mert ezt ok is elismerik.  De menjunk most vissza es nezzuk meg eloszor Charles Darwint, es menjunk vegig az ő nyilt tenyeszprogramjukon, amiben ők csak ket masik csaladdal hazasodtak.  Es akkor Charles-nak az unokaja es aztan a “Kovetkezo Egymillio Ev,” es hogyan kapcsolodik ez a Dr. Bianca-nak ahhoz a kijelentesehez, hogy “öljuk meg a kozonseg 90 szazalekat.”  Ő  persze a UT (University of Texas) –ban van, ahol mindez folyik, es milyen messze vannak ezek attol, hogy elinditsak a fő hadmuveletuket?

 

Alan:  Ezek azt allitottak az 1700-as evekben, hogy a jovo, amit ők elkepzelnek, olyan lesz, ahol azok a csaladok, amelyek vagyont es hatalmi poziciot ertek el, es sikerult azt fenntartaniuk, azoknak tovabbra is a szelektiv tenyeszteshez kell ragaszkodniuk.  A felesegeiket adott specialis tulajdonsagok alapjan kell kivalasztaniuk, amik omagukhoz hasonloak, es ezeknek van joga ahhoz, hogy a jövőt uralják, es Charles Darwin családja csak a Wedgwood családdal házasodott kb. 4-5 generacion keresztul.

 

Jones:  Es ezek most teljesen elmebeteg roncsok.

 

Alan:  Igen. Charles-nak a maga sajat 10 gyereke mind meghalt, ebbol ketto elmegyogyintezetben; es aztan a felesege is meghalt. Ez az asszony is egy Wedgewood volt.  Charles aztan a sajat anyja noveret vette felesegul, aki szinten egy Wedgewood volt; es az apja, persze, szinten egy Wedgewood-ot vett felesegul, es a nagyapja is egy Wedgewood-ot.  Ezek ezt a belterjes tenyeszprogramot gyakoroltak, hogy megprobaljak visszanyerni azt, amirol ők azt hittek, hogy az az ő intellektusuk volt.  Azt hitték, hogy ezert voltak ok olyan rafinaltak, olyan éleslátóak.  Azonban, ha pszichiáterek ezt tanulmányozzák, akkor valojaban a pszichopaták belemagyarázasaival állnak szemben.

 

Jones:  Hat igen, igaza van, es ismet, a massziv belterjes (csaladon beluli) tenyesztes inkabb lecsokkenti az intelligencia-hanyadost, es mindenfele fizikai betegseget is okoz, nemcsak elmebelit.  Ha az ember alaposan tanulmanyozza a fajtatisztitokat ebben az orszagban, hat a legtobbjuk elmegyogyintezetben vegezte, mert a csaladjaik egyes esetekben titokban mar ezer evek ota egymas kozott hazasodtak.  Ezek egyszeruen csak pszichopata kontroll-maniakusok.  Ez persze benne van a genetikai vonalban, ez a megszallott kenyszer, ez a megszallottsag a renddel – es ezek szeretik gyilkolni az embereket, ez a fo vonasuk. 

 

Eppugy mint egy csomo hibrid kutyafajta, alapjaban, a fajta egyszeruen csak kihal.  Ezek annyira elmebetegek.  Ezeknek annyifele genetikai problemaja van; es kepzeljek el, hogy az elit meg mindig egy olyan tervet kovet, ami egy hamis tudomany volt ezer evekkel ezelott. Olvassak el Platonak a Republikajat.  Olvassak el az egeszet arrol, hogy milyen elit tarsasag ők, es hogyan tenyesztek ok egymas kozott azokkal a tulajdonsagokkal, es hogyan orokoltek azokat az ük, déd, nagyapáiktól, akik utazók, hőstenorok, vagy szuper-bankárok voltak. Igen, azoknak voltak némi eros tulajdonsagaik, amik jok voltak valamire, es akkor ezek egyre csak tenyesztenek masokat, akik agresszivebbek, s ezek elveszitik – ezeknek kiegyensulyozottaknak kellene lenniuk – agresszivebbeknek kellene lenniuk, de aztan egyben szereto szemelynek is kellene lenniuk, de nem, ezek aztan nem.  Es ismet, vilagosan meg akarom ezt mondani.

 

A legtobb Szabadkomuves még csak nem is valodi Szabadkomuves.  Ezek “tornác-szabadkomuvesek.”  Ezek még csak nincsenek is a magasabb szinteken; es igy tisztan ki akarom ezt mondani, hogyha ezt Szabadkomuvesek is hallgatjak, es azt gondoljak, hogy “mindent a Szabadkomuvesek iranyitanak,” es azzal valaszolnak nekem vissza, hogy “nos, a[z amerikai] honalapito atyak Szabadkomuvesek voltak.”  Igen, a legtobbjuk alacsony szintu volt es csak bevalasztott tagok voltak. Ezek nem voltak teljesen befogadva, mint a francia forradalomban. Szeretném hogy a vendegunk beszeljen errol egy kicsit, es ravilagitson a kulonbsegekre, mert az elitek mindig megprobaljak atvenni minden mozgalomnak az iranyitasat es befolyasolni azt; es az elitek idonkent csinalnak jo dolgokat is, mert megprobaljak az gonosz szandekkal csinalni, vagy kontroll celjara, es aztan abbol valami jo sul ki. Mert ezek nem tokeletesek.  Ezek nem legyozhetetlenek.  Mellesleg, Norman Mineta hirek is vannak itt a WeAreChanged-ből.  Ez epp most bent van a JonesReport.com-on.  Norman Mineta, a Szalitmanyozasi allamtitkar, egy bomba-informacioval. Ez ennek a mai musornak a vege fele lesz. Beszamolunk errol, es errol is megkerdezzuk majd az Alan Watt velemenyet.

 

Alan, akar maga kommentalni valamivel kapcsolatban ezen dolgok kozul amit mondtam, vagy helyreigazitani valamit?

 

Alan:  A Szabadkomuveseknek ra kell jonniuk, hogy ezeknek (az elitnek) szukseguk volt egy kozeposztalyra az iparosodas korara.  Ezert adták oda a nem nemesi szuletesu embereknek akkor eloszor (a tortenelemben) azt, amit ugy ismerunk, hogy Szabadkomuvesseg, mert a nemeseknek már megvoltak az ő rendjeik, amik visszamennek az ősregi időkbe.  A romaiaknal ott volt az Equestrian Order [Lovasrend] a nemességnek; es ez sohasem volt maskent.

 

Jones: A  CFR  (Council on Foreign Relations, Kulugyek Tanacsa)-nak a szimboluma a Lovasrend Romabol.

 

Alan:  Igy van, es ezt latjuk most.  Azonban, ezeknek (az elitnek) szukseguk volt egy szűrőre, ahol kiszurik az okosabbakat a kozonseges emberek kozul, mert ossze kellett verbuvalniuk ezeket, mert tudták hogy a jövő mi lesz; katonai vezetoket es rendori vezetoket, parancsolni kepes vezetoket, hogy iranyitsak a vilag embereit – azet a vilaget, amit ők (az elit) előre lattak, hogy jon.  Ezert, ezek egy olyan Rendet akartak, ahol az emberek titkot tudnak tartani [esku alatt], es elfogadnak kis megvesztegető előnyoket, amiket időnként nekik adnak. En azt hiszem, ez igy volt. Tudom hogy ez igy van most is, es sokan kozuluk elmondták ezt nekem.  Ezek azonnal kapják a bankkolcsonoket, stb., még azok is, akik az alsobb szinteken vannak.  Ezek elfogadják a kis potyákat, es befogják a szajukat, es ha ok igazan jol mukodnek es szukseg van rajuk a kozonseg iranyitasa celjara, mint peldaul egy helyi ujsagszerkesztore, akkor ot beszervezik, es nyomjak felfele, mint ok mondjak, vagy beteszik egy (titkos) oldalpaholyba, amely sokkal magasabb szintekre megy fel. Ez egy kiszuresi folyamata azoknak, akiket hasznalni tudnak.

 

Jones:  Pontosan. Olyan ez, mint az orosz baba – rendszerek a renszereken belul; piramisok a piramisokon belul, es mindegyik kapcsolodik a magasabb szintekhez. A Szabadkomuveseket tanulmanyozva, persze, egyes regi rendekben 360 fokozat van, es Lucifer a 360-ik.  A maga ismeretei szerint milyen magasra mennek fel az emberek a rendben, mert ezek istennoket es isteneket tesznek bele a panoptikumba?

 

Alan:  Ha valaki egyszer bekerul a Kvaternitibe, ami a 40-ik fokozat, akkor az az ember az alacsonyabb szintu istenek korebe jut.  Ne feledje, hogy Elohim es az angyalok szerint van ez a modell felallitva.  Emogott ezoterikus [rejtett, beavatottaknak valo] jelentes van.  Vannak angyali rendek, fel egeszen az illuminált istenekig; es eszerint hasznaljak ezt.  Erre a modellre epul.  Tudja, “az élet negyvennél (a negyvenedik fokozatnal) kezdődik.”

 

Jones:  Igen.  Szamos kulonbozo iskolaja van ennek, de ez az egesz ugy megy, mint a kigyo, amely megeszi a sajat farkat.  Ezutan megkerjuk Alan Watt-ot, hogy beszeljen nekunk az ő web lapjarol, es hogy mit csinal ő.  Ő egy igazan nagy kutato, es megtiszteltetes, hogy velunk van.  Nagy Norman Mineta hirek jonnek, es ezek nyiltan kimondjak, hogy le akarjak allitani a beszelgetos radiomusorokat.  Nos, Alan Watt velunk volt mar maskor is, de nem eleg gyakran.  Rendszeresen meg kellene ot hivnunk.  Onok meglatogathatjak az  infowars.com –ot, amelyben egy link van az o web lapjahoz is.  Nagyszeru weg lap az ove.  Alan, mielott folytatjuk, vagy tovabb megyunk, beszeljen a nepeknek magarol es a web lapjarol, es egy par nagyon klassz DVD-rol es audiorol, amiket maga megvetelre ajanl.

 

Alan:  Ha az emberek belemennek a  cuttingthroughthematrix.com –ba, vagy az europai web lapomba, ami  alanwattsentientsentinel.eu,  ott egy csomo anyag van.  Sok eloadas, amit en adtam, ingyen letoltheto, es sokat beszelek a tortenelemrol, es az abban reszt vevo nagy jatekosokrol.  Idezek is dolgokat.  Hasznalom a konyveiket, ugyhogy en nem talalgatok vagy feletetelezek.  Hasznalom es megmutatom az embereknek az informaciot amit ok maguk kiadnak ott a felso szinten.  Igy nincs vita efelett.

 

Jones:  Nos, itt egy pelda. Helmut Schmidt, nemet kancellar, meg az 1980-as evekben, irt egy konyvet: “Emberek es Hatalom – Egy Politikai Perspektiva,” es azt mondta, hogy “mi druida (osi angol) ritualekat csinalunk a ligetekben Nemetorszagban, de en leginkabb szeretem a ritualekat Eszak-Kaliforniaban.”  Tessek, itt van, kimondja, hogy ez egy rituale, hogy ok ezt komolyan veszik, mikozben a kozonsegnek csak azt mondjak, hogy “Ó, ez csak jatek.”

 

Alan:  Igen.  Ezeknek mindig ez a ketfele verziojuk van, de a sajatmaguk szamara ez nagyon-nagyon komoly.  Amikor felnott emberek eskut tesznek, hogy megolik egymast ha megszegik az eskut, hat azt komolyan veszik; es ezeknek olyan sok elrejteni valojuk van a kozonsegtol, hogy azon a szinten muszaj azt elrejteniuk.  Muszaj azt komolyan venniuk.  Ezek ezt mind tudjak.  Ők mind tudjak, hogy amit ok csinalnak, az a kozoseg szemeben rossz, de mivel ok pszichopatak, ok igen boldogan megvannak ezzel, es csukva tartjak a szajukat.  A pszichopataknak nincs lelkiismerete, ne feledjuk ezt.  Ezenken nincs bűntudata semmivel kapcsolatban.

 

Jones:  De van egy csomo sociopata az o szolgaretegukben is, es aztan ott vannak az emberek, akik felnek, es ugy dontenek, hogy inkabb csatlakoznak hozzajuk.  Sok okos ember van, akivel beszeltem, es azt mondtak, hogy “nezze, en csatlakoztam az Uj Vilagrendhez, mert az emberek veszedelmesek.”

 

Alan:   En beszeltem nehany fiatal emberrel, akik azt mondtak nekem: “en a nyero oldalan akarok lenni,” es ezek azt hiszik, hogy ok intellektualisak.  Egy par ezekbol az egyetemeken van.  Egy parhoz a nagy csaladokbol, regi csaladokbol  odamentek, hogy csatlakozzanak a CFR-hoz, mig az egyetemen voltak. Ezek igen nyiltan megmondtak nekem, hogy ők a nyerőkhoz fognak csatlakozni.  Itt van ismet a pszichopata vonas.

 

Jones:  Ezek azt mondjak: “en a nyerokhoz csatlakozok,” es maganak igaza van.  Ezek azt mondjak: “de a mi erossegunk az, hogy megoljuk magukat.” Sajnalom, folytassa.

 

Alan:  Igen, epp errol van szo.  Meg Plato is ezt mondta.  Ő azt mondta, hogy a kozonseges emberektol (ő “azoknak” vagy “izeknek” hivta oket); a kozonseges embereket “azoknak” [“izéknek”] hivtak.  Ezeket nem is tekintették embereknek ..

 

…es a ragyogóbb elmejuek a felsobb osztalyokban ezeket ugy hivtak, hogy az “azok” [mint elettelen targyak], es azt mondta, hogy ők letesztelik – ma ezt ugy hivjak, hogy osztondijak.  Es az egyetemek epp erre vannak.  A ragyogobb elmejueket tehat verbuválják, osztondijakat adnak nekik, hogy majd behozzák oket a burokraciak szolga-osztalyaba, amelyek az egesz rendszert mukodtetik; es ezek ezt mar regesreg ota csinaljak.

 

Jones:  Mellesleg, a nagy titok az – es az apucim a nagyvallalati magasszintu kikepzo szeminariumokban dolgozott, amik a toborzassal foglalkoztak, es ezek nyiltan mondjak, hogy “az Uj Vilagrendbe bele van tervezve…” – ez van a főbb osszejoveteleken.  Az Uj Vilagrend – ez az osszes főbb vallalati osszejoveteleken van.  Az Uj Vilagrend tonkretette a nagykozonseg gondolokodo kepesseget, es ez direkt igy volt megtervezve.  Tulzasba vittek, es most vadasznak a jo fejekre, es az otthon valo kepzesben levokre, de meg azokat az otthon kepzetteket is felvasaroljuk [miért  “…juk?” ], akik nem is olyan jok, mert ebbol latszik, hogy ezek alapjaban veve onallo ugynokok; es igy igy minden otthon tanulo egyetemista akit en ismerek, dupla, tripla oktatast kap, mikozben mas emberek nem, mert ezek csak megprobaljak megszerezni azokat az embereket, akik majdnem kicsusztak a kezukbol.

 

Alan:  Igy van; es ismet, ezeknek vannak tesztjeik az iskolaban.  Az emberek nincsenek tudataban, hogy oket allandoan tesztelik [kiértékelik].  Mostmar ez még inkabb igy van. Minden evben letesztelnek mindenkit, es pszichologiailag kiertekelik; es ezek a pszichopata tipusokat keresik, akik jobb jegyeket szereznek az iskolakban, hogy beszevezzek oket a maguk szamara, mint szolgakat. Ezek azok a fickok, akikbol burokratak lesznek az o szamukra [az elit szamara] a szovetsegi burokraciakban es a lokalis burokraciakban.

 

Jones:  Ezert adnak bonyolult pszichologiai teszteket az osszes fobb allami iskolakban a nyugati vilagban, es most Azsiaban is, ezek kulcsfontossagu magokat epitenek funkcionariusokbol, burokratakbol, technokratakbol, funkcionariusokbol, de ugyszinten a halál technikusaiból is.  Na most menjunk bele a harmadik órába; nyolc percre vagyunk benne.  Hatalmas fejlemenyek Norman Minetaval, a korabbi szallitmanyozasi allamtitkarral, akit megkerdeztek, hogy “kapcsolatban volt-e Dick Cheney a Pentagonnal?” Elrendelte-e a lelövést, mondva, hogy az meg áll (a parancs), vagy azt mondta, hogy az nem egy lelovesi parancs?”  Ő azt mondta, hogy nem, az hatarozottan nem egy lelovesi parancs volt.  Akarmi volt is a parancs, az nem lelovesi parancs volt.”  Ez megerositese volt annak, hogy a parancs meg mindig ervenyes. A ficko bejon es azt mondja: “az 50 merfoldre van; az 20 merfoldre van; az 10 merfoldre van.  Áll még a dolog?  Igen, hallotta a parancsot.  Hallott maga valami ellenkezőt?”  Mineta azt is megerositette, hogy Cheney nem tudta, hogy a 93-as jaratot Shanksville-nel lelottek […amikor az utasok folyamatosan jelentették cellas telefonon, hogy epp visszaveszik a gepet a geprabloktol…] es azt mondta, hogy nezzunk utana ennek, mert ket honappal korabban a Cheney parancsara elvették a [dontesi] hatalmat a Pentagontol. Ezek azelott mindig le tudtak loni gepeket, de igen alkalmatos modon, korabban elvették tőluk a hatalmat.

 

Na, a  9-11 tárgyában, Alan, mondja el nekunk a velemenyet.

 

Alan:  Ez egy olyan terv volt, amire mar vartak, hogy megtortenjen, mint mondom, mert “Az Uj Amerikai Evszazad Terve” es mindazok akik kapcsolatban voltak vele, azok kiadtak mar az utemtervuket a 21-ik evszazadra. Ezek azt mondtak, hogy az az Amerika evszazada lesz, de szukseguk van valamire, ami ha megtortenik, motivalni fogja az amerikai kozonseget, hogy tamogassa oket egy haboruban Afganisztan, Irak, Iran es Sziria ellen; es nicsak! – mint Arthur C. Clarke korrektul megirta a “2001” c. konyveben, megkaptuk 9/11-et; es a masodik resze ennek a fazisnak ezzel elkezdodott.  Hat ezert volt “2001”, amit Clarke irt, aki pedig egy nagyon magas szintu Szabadkomuves.

 

Jones:  Ő volt egyben a telekommunikacios muhold ugynevezett “feltalaloja” is.  Igen, hat menjunk vissza a temankhoz.  Mondja el a nepeknek a Darwinokat, Clarke-t, H.G.Wells-t, aki olyan konyveket irt, mint “Az Uj Vilagrend.”  Irt ő egy csomo nem-fikcios konyvet is.  Ezek a futuristak.  Igy irhatta Huxley a korai 30-as evekben a “Szep Uj Vilagot,” es mielott meghalt, 1962-ben beszelt Berkeley-ben, es azt mondta, hogy “Nem, [ez nem fikcio], ez a valodi terv.”

 

Alan:  Igen, ez  teny. A korai 1800-as evekben a Rotschild-ok allitottak fel az elso alapitvanyt regenyirok es irok szamara; es azzal kezdtek, ami a Futurista Tarsasag embrioja volt, amelyhez mostmar ezek mind tartoznak; es az osszes kibontakozo fitatalok, akiket vagy az iskolakban szedtek fel, mint H.G.Wells-et is.  Ot a Huxley nagyapja kepezte ki, es Huxley nagyapja, valasztotta ki, Thomas, aki a Darwinizmus bajnoka volt, es a Darwin legjobb cimboraja; es ezek adott fickokat valasztottak ki.  Azt mondtak: “Nezd, azt akarom hogy irj egy sztorit es tedd bele ezeket az adott temakat,” mert ezt hivjak elorevetiteses programozasnak. Ezek kis izgalmas sztorikat irtak, amik megragadtak a fiatalokat.  A sztoriban az emberekbe letoltenek lehetseges otleteket, amelyeket aztan az emberek elfogadnak, mint  teljesen termeszetes elorehaladast, amikor latjak azokat a valosagban is megjelenni, az o eletuk soran.  Ez az elorevetiteses programozas.

 

Azonban, ezek irtak egy csomo nemfikcios konyvet is; es pl. H.G.Wells irta “A Vilag Tortenetet,” annak az elso es masodik reszet.  Oda a konyvebe beletette a fajtatisztitasi programot (amiben ő hitt), es meg az osszes fajtakat is leirta meg Adolf Hitler előtt – azokat a fajtakat, amiket (szerintuk) ki kellene irtani, es azokat, amiket meg kell tartani; es mindezt aszerint, hogy azok milyen gazdasagi erteket kepviselnek a rendszer szamara. Ezek a fickok massziv gondolkodo csoportoknak dolgoznak.  Ma ugyszovan minden regenyiro es szkifi-iro a Futurista Tarsasaghoz tartozik, ahonnan a parancsokat adjak nekik.

 

Jones:  Mit hisznek az Illuminati – mi az elit fajta, vagy kik az elit fajtak?

 

Alan:  H.G.Wells felcimkezte őket a hasznossýguk szerint.  Ő azt mondta, hogy “Nekunk kozgazdaszok kellenek, es olyanok, akik szakertok a penzugyekben es a kozgazdasagban.”  Ő azt mondja, hogy azok a csaladok (ertven ezen az arisztokraciat) akik magasan fent vannak, azok a Zsidok, akik a penzugyeket kontrollaljak majd.”

 

Ő aztan folytatta a listat masokkal, akiktol a talalmanyok erednek (olyan nepekkel, akikbol a feltalalok szarmaznak), stb.

 

Jones:  Mellesleg, mindezt ezek megirjak.  Ez H.G.Wells, emberek, aki “A Vilagok Harcat,” “Az  Időgépet,” stb. irta.  Ezek mindezt elmondjak –

 

Alan:  -- Egy nem-fikcios konyvben.

 

Jones:  De hat akkor, mi rossz fiuk vagyunk, hogy erről beszelunk.

 

Alan:  Igy van; es H.G.Wells, abban a tarsadalomban, amiben őt beverbuválták es kikepézték, azok vörös nyakkendőket adtak nekik viselni, mert ez a Szabadkomuves Forradalom szine.  Ezek ott a Nyugaton hozták letre a kommunizmust, vagy annak az alapjait – ott a Nyugaton es nem a Szovjetunioban – es ok finansziroztak az egesz Szovjet strukturat, hogy az letrejojjon, vagyis hat ez a dialektika.

 

Jones:  Es mi a helyzet azzal, hogy Marx-ot es Engels-t Londonbol finansziroztak?

 

Alan:  Igen.

 

Jones:  Akarom mondani, az ember elolvashatja a Francia Forradalom propagandajat, es az  a  kommunizmus. Ez a cucc nem uj.

 

Alan:  Igy van.  Ez ugyanaz a dolog volt.  Ugyanaz a formatum, egeszen odaig, hogy legyilkoltak a parasztok tomegeit, mert a Francia Forradalomban, amirol nemigen beszelnek, az az a teny, hogy ezeknek volt egy felvazolt terkepe, es a hegy – ahogy ok hivtak – az a resze az o parlamenti rendszeruknek, hogy amikor atvettek a hatalmat, felvazoltak ezt a terkepet.  Ezek idealis nepessegi terveik voltak Franciaorszagnak minden teruletere, es elkezdtek leepiteni a “felesleges” lakossagot.

 

Jones:  Most meg azt csinaljak, ebben a rendszerben, hogy amit ők ugy latnak, mint egy országot, kiirtják. Atveszik a hatalmat, es aztan egy diktatort krealnak, hogy azt a nemzetet ugy hasznaljak mint egy haborus gepet, ami leoli a szomszed lakossagat, es a sajat belso lakossagabol is tobbeket.  Es a szinre lép Napoleon.

 

 

Alan:  Ugy van.  Napoleonnak maganak egy csomo tamogatoja volt Angliaban is.  Az emberek nem veszik eszre, mert ez az egesz struktura ezen a kozbenso kommunizmuson es kapitalizmuson alapult, amit szocializmusnak neveznek. A Bonapartizmus egy nagyon nepszeru mozgalom volt, meg Angliaban is.  Ő egyesitette a kis orszagokat, előkeszitve, hogy azokat majd egy masik szovjet blokkba foglalják bele.  Egyesitette Olaszorszagot.  Egyesitette Nemetorszagot.  Onelkule nem lett volna elso es masodik vilaghaboru.  Ezek mind messzire nyulo tervek, es ezek a fickok a nemzetkoziseg  tervezoi.  Ezek tudjak, hogy ha ezt most kezdik el, akkor sikerul majd ezt megvalositaniuk harom-negy generacion belul.

 

Jones:  Feltetlenul.  Talan meg hamarabb is; es azok szamara, akik most kapcsolodtak be a musorunkba, hat ez le is van irva.  Ezt kijelentették.  Amikor az ember ma azt hallja, hogy eugenics, vagy bioetika – ez az a vallas, es az alapterv a tarsadalmi mernoksegre.  Ez a legnagyobb hatalmi elvezet ezeknek a pszichopataknak, es meg kell ezt ertenunk, mert egyesek azt mondjak, hogy “ó, nem lehet valamit több generacion keresztul csinalni.”  A Yale, Princeton vagy Oxford Angliaban. Ezek olyanok, mint az egyetemek.  A dolog csak nő. Az emberek ott ultek a hatalmi poziciokban. Ezek penzelik sajatmagukat, megalapitjak a neveiket, amint az intezmeny novekszik, amint ők novekednek. Csaladnevek vannak ezzel osszekapcsolva, igy egy egyetem maga lehet 500 eves, es az ovek a fold fele egy nagyobb varosban, es tobbszaz billios beruhazasaik vannak, mint pl. csak maganak a Texas-i Egyetemnek (UT).  Ez ennek csak egy modja, latjak; es aztan ott vannak a kulonbozo globalistak, amikor ezek bemennek a kormanyba, meg ki a kormanybol  [es bele az ENSZ-be], ott ulnek a mediaban vagy az egyetemeken; ez a fajta fogadas a nyerő lóra.

 

Na, hat vagjunk bele ismet Alan Watt-tal;  mit gondol maga, mi fog tortenni, ha lebontva nezzuk az esemenyeket?  Szembe kell-e nezniuk ellenallassal?  Tobb ellenallas van, mint amire gondoltak?  Le van a programjuk maradva 7 evvel?  Kitornek-e az emberek a matrix-bol [a manipulacio, a rendszer es a csel-szoveveny pokhalojabol]?  -- mint maga mondja,  cuttingthroughthematrix.,  es mifele remenyunk van az alagut vegen?  Bontsuk le, mi az ő fő utemtervuk, merre mennek?  Ha most megszerezhetnék azt amit akarnak, mit csinalnanak, es realisztikusan maga mit gondol, mit lesznek eze kepesek csinalni?

 

Alan:  Őszinten szolva, nekem nem ugy tunik, hogy le lennének maradva az utemtervvel.  Ezek ezt  a reszet ennek mar 100 ev ota készitik elő.  Lattuk, amint felepitettek a belső hadseregeket (amit most rendőrsegnek hivnak), kétféle uniformissal – egyet az utcára, es egyet a csatára, es kepezik ki oket mindezekhez a tobbfele fennhatóságu akcióbrigádokra.  Ezek meg a Kozep-Keletre is elkuldik oket, hogy tapasztalatot szerezzenek az ajtok ledonteseben es az emberölésben.

 

Jones: Csatában megedzeni. 

 

Alan:  Ez egy startégia volt.  Ezek mindezt letagadták a 80-as evekben. Egyesek felszolaltak a 80-as evekben emiatt.  Tudtuk hogy mi tortenik, es ők tagadták még azt is, hogy letezik egy Tobbfele Fennhatosagu Akcios Hadsereg…

 

Mostmar ezek nyilvanosan is kinyomtatjak a sajat ujsagjaikban, igy hat jol elore vannak.  Ezek ertik ezt.  Remelik, hogy  2010-ben meglesz nekik az Amerikak egyesitese befejezve.  2012-ben, még tobb káosszal, ezek ki akarjak jelenteni az ENSZ-et, mint az ő hivatalos előretolt emberuket; es erre keszulnek most elő.

 

Jones:  Az ember altal krealt “globalis melegedes” rossz viccét hasznaljak tervezesi mechanizmuskent.  Idokozben, a hadsereg 63 millio gallon (kb 200 millio liter) massziv idegmerget ejtett bele az oceanba, kiölve mindent.  Mellesleg, ez a fo hirekben volt, de nem ez az igazi problema.  A szendioxidot, ez az eletet ado gazt, ezt akarjak megadoztatni, es ez minden globalis feudális adóknak a teteje. Folytassa.

 

Alan:  Háboru folyt az egyéni élethez szukséges osszes dolgok ellen.  Errol van szo.  A “kolcsonos fugges” visszavezetheto egeszen John Dee-hez Elso Erzsebet Kiralyno udvaraba a 16. szazadban.  Ezek azt mondtak, hogy ők egy uj szabadkereskedelmi rendszert hoznak be, amint Anglianak ezt az uj rendszerét népszerusitették, vagyis, ez az Angol Vilagbirodalom volt vilagszerte.

 

Jones:  Ennek a lenyege, hogy mindenki őtőluk fuggjon.

 

Alan:  Igen. Ez arra is szolgalt, hogy elrabolják az emberektol a kepesseget arra, hogy vegul onmagukat fenntartsák mint egyének.  Ez a kulcsa a dolognak.  Hogy az emberek guzsba legyenek kotve a rendszerben, ez az ő celjuk.  Fat vagni, az torvenyen kivul lesz helyezve a Kyoto egyezmeny szerint.  Barmi amivel az ember melegedni tud, vagy taplalkozni tud fuggetlenul ettol a rendszertol, az torvenytelennek lesz nyilvanitva.  Az embernek tőluk kell majd fuggenie mindezekért. 

 

Jones:  Ez a nagy feudalista huzas.  Ez a nagy ugras elore.  A kinai kulturalis forradalom.  Ezt csinalta Hitler. Ezt csinalta Sztalin. A nyugati vilag kollektivizalasa Kyoto alatt, emberek. Maguk azt gondoltak, hogy az csak gáz-adó.  Mostmár ezt egy-gyerekes politikanak hivjak.  Megadoztatjuk magat, ha tobb mint egy gyereke van.  Ó, nem lehetnek muanyag palackjaink.  Ó, kiherélni es sterilizalni kell.  Nyomon kell kovetned minden allatodat a farmodon.  Ez a totalis feudalizmus, amit epp most inditanak be.

 

Alan:  Igen, ez az.  Ez az egesz cucc es kompánia mostmar nyiltan ki van teregetve.  Olyan ez, mintha az ember a Szovjet rendszert látná, ami a nagy proba volt, egy kiserleti telep, hogy simára kivasalják az osszes problémákat.  Mostmar ezt hasznaljak itt is, sőt meg a Gorbacsov egy nehany baratja is előjott, es igazabol azt mondta, hogy ami most a nyugaton van, az egy felujitott, modernizalt formaja a Szovjetnek, ahol az ő specialis Nem-Kormanyjellegu Csoportjaik allitolag a nagykozonseg helyett beszelnek.  A  Nem-Kormanyjellegu Csoportjokat az ENSZ engedelyezte, es ezeket a kozonseg nem valasztja.

 

Jones:  Ezek a nem-kormanyjellegu szervezetek, mint pl. lokalis szinten az  SOS [nem tudom, mi ez], es a tobbi fold-kisajatitok. Hat ismet, ez a valosag.  Ezzel nezunk szembe.  Oke, mejunk vissza Alan Watt-hoz.  Alan, beszelhetnenk szaz oraig is; es tovabb kell folytatnunk, hogy maga velunk legyen es mindezt megmagyarazza.  Maga visszajon hozzank a kovetkezo szegmensbe is.  Maga nem hagy el minket. Egyszeruen rettenetes latni oket, amint kérkednek egyenesen bele a pofankba azzal, hogy ezt csinaljak, nyiltan csinaljak mindezeket a szornyu dolgokat. Dick Cheney, aki azt mondja, hogy ő felette áll az elnökségnek, es hogy ő azt csinal, amit csak kiszamitott szandekkal akar, es hogy ők ezt csinaljak.  Ezek, csandekosan, beletesznek cikkeket a Chicago Tribune-ba, mondvan, hogy ők millio gyereket rabolnak el, meg nőket, es elviszik oket megeroszakolo telepekre. Akarom mondani, az ember ilyet nem talalhat ki csak úgy.

 

Ezek, szandekosan [kidumaljak], hogy 4 trillio [4 ezer billio, majdnem az USA egyevi nemzeti jovedelmenek a 40 szazaleka] hianyzik a Pentagonbol.

 

Ezek direkt buszkelkednek ezzel, de ugyanakkor, Alan, az emberek kezdenek felebredni.  Az emberek azt mondjak, hogy “nem.”  A Kongresszust csak a kozvelemeny 14 szazaleka helyesli. Legalabbis, az emberek – akarom mondani, latni, hogy ebredeznek.  Lat-e maga valami remenyt, vagy mit lat?

 

Alan:  De ehhez egy nagy es masfajta felebredes szukseges, mert tudja, a kozonseg nagy resze nem veszi eszre, hogy a kulturat, amink ma van, azt ugy adták nekunk. Ezt is alaposan tanulmányozták, hogy amikor a pszichopaták atveszik a hatalmat, vagy akar egy strukturalisan felepitett rendszert adnak nekunk, akkor a kultura amit kiadnak a nepnek alattuk ott lent, maga a kultura is pszichopatikus formaju.  Ez egy megkemenyedett struktura. Ebben nincs egyutterzes a gyengek, a rokkantak es hasonlok irant.

 

Jones:  …Amikor Jack Bauer gyerekeket kinoz minden oraban.

 

Alan:  Igen, pontosan.

 

Jones:  Beléjuk verve ezt a szellemi alapallast.

 

Alan:  Igen, es sajnos, egy csomo ember, aki ezen nott fel, még ha technikailag normalisak is, elfogadjak ezt mint normat, es hagyjak magukat beszevezni ezekbe a szervezetekbe.  Megfigyelheto, hogy nemcsak kinozzak az embereket a 21. szazadban, ami egy civilizalt embernek meghokkento.  A helyzet viszont az, hogy nem gond nekik ujoncokat talalni, hogy ezt csinaljak.  Honnan vették oket?  Ezeket az alacsonyabb neposztalyokbol vettek, altalaban a katonasagbol.  Ez midnig igy volt.  Nincs hiany ezekben, mert ezek egy olyan generaciot krealnak, akiket az egyszulos otthonokban neveltek fel, ahol nincs apa.  Ezeket haborus videojatekokon nevelték fel, ahol a cel az, hogy ölni, olni, olni. – es ez arra van kitalalva, hogy a katonakat erzeketlenne tegye, hogy olyan katonakat kepezzenek ki, akik igy ölni fognak.  Ezek hoztak letre magat ezt a kulturat, amire szukseguk volt ebben az adott idoben a tortenelem soran, hogy felhasznaljak ezt a nep ellen.  Ezen a teren rosszul all a szenank.  Most azt kell csinalnunk, hogy apellaljunk az emberek lelkiismeretére, es tudatositsuk ezt bennuk

 

Jones:  Arra is treningezik az embereket, hogy ne mukodjenek egyutt, hanem legyenek olyanok, mint egy kapzsi  patkánybanda.

 

Alan:  Igen, ez nagyonis igaz.  Ez egy kutya-kutyát fal fel kultura, az aki birja marja, hulljon a fergese, a legerosebb maradjon eletben.  Amikor az ember elvesziti a masok iranti egyutterzeset, es a kepesseget arra hogy megertse es megsajnalja a masik embert, akkor mar mind elvesztunk, még akkor is, ha ennel tobb nem is tortenik.  Mert ez csak az elso csata.  Ha kepesek vagyunk megorizni az embersegunket, es megnyerni ezt a csatat, akkor megnyerhetjuk a többit is.

 

Jones: Alan, en igy latom ezt  kitörni.  Ezek terrortámadásokat rendeznek majd a kovetkezo evtizedekben, a kovetkezo 5-10 evben vagy talán még hamarabb, es meg nagyobbat, mint az eddigi volt.

 

Egyre tobb es tobb osszezsufolt varost hoznak letre.  Tobb es tobb ellenorzes lesz, mindig a “biztonsag” neveben; aztan tobb tamadas, meg tobb tamadas, es aztan vegul több es több biologiai fegyver ráeresztése a lakosságra kontrollált modon.

 

Nem tudom elkepzelni, hogy ezek harom generacioban irtsanak ki minket. Ezek nyiltan beszelnek arrol, hogy leredukálnak minket 500 milliora a kovetkezo 20 evben.

 

Alan: A Hadugyminiszterium (az angol Honvedelmi Miniszterium), a legmagasabb szintu gondolkodo testulet a Brit Birodalomban…

 

Jones:  Ezek kiadták az uj Veszhelyzet-Riportot egy par honappal ezelott, ami azt mondja – de mondja el nekik, mit mond.

 

Alan:  Az 90 oldalas, es kilenc (9) ujsagba tették bele.  Nekem megvan mind a kilencven oldal a web lapomon, az archivumban.  Ezek arrol beszelnek, hogy ők mit velnek elore latni az eljovo 20-30 evben.

 

Jones:  Igen, en is olvastam az egeszet.  Csak azert hogy tudjak, amit ő [Watt] mond, az pontosan ugy van.  Oke, folytassa.

 

Alan:  Es ezek errol beszelnek: hogy alkalmankent gyorsan osszeverődő csőcselék bandák lesznek.  A riport nem mondja, hogy azok munkanelkuliek lesznek, vagy barmi egyeb, de ha az ember megerti mirol van szo, akkor valami igencsak rettento dolognak kell tortennie ahhoz, hogy Jozsi es Miska tenylegesen felkeljen a TV-tol, vagy talan nem is a TV-től.  Talan epp az lesz a motivalo, hogy – [mar TV sem lesz]

 

Jones:  De ők azt probaljak allitani, hogy az a forradalom Marxista lesz, igy ők mar most megprobaljak azt allitani, hogy az a forradalom nem lesz jogos. Ezek megprobaljak azt mar elore mas szinben feltuntetni, meg mielőtt a mozgolodas megtortent volna. Folytassa.

 

Alan:  Igen. Es ők fogjak a vezetoket is adni azoknak akik fellazadnak, [provokativ ugynokoket, akik majd szervezik es uszitjak es vezetik a tunteteseket], ugyhogy azok az emberek nem jutnak el a vegceljukhoz, amit remeltek.  Ez is klasszikus dolog.  A Szovjetek is ugyanezt csinaltak.  Nekik az osszes forradalmarok nevei listaban voltak, azokei, akik segitettek nekik az alsobb szinteken, aztan mindjuket kiirtottak, mihelyt a forradalom vegetert.  Ez egy regi modszer, amit ujra hasznalni fognak.

 

Jones:  Mi nem gondolhatjuk, hogy harcolunk az Uj Viagrend ellen, es hogy egy eroszakos hatalom-megdontest koveteljunk, aztan pedig “egy par uj generalis bukkan fel, aki egy hazafi,” es akkor még rosszabb lesz.

 

Alan:  Igen, pontosan.  Ezek azt is mondtak, hogy arra szamitanak – azon tény miatt, amit ők maguk hozonak letre azzal, hogy igazan felgyorsitjak a folyamatát egy multikulturalis globalis tarsadalomnak – hogy gyorsan osszeverodo csocselekek lesznek, es faji zavargasok, amint ezek osszevegyitik az embereket.  Ezek használni fogják a Neutrino bombákat (es ezt a kormány mondja!) azon embercsoportok ellen, amikor szukséges.  Hat en mondom, ez elkepesztő.

 

Jones:  Mondja el az embereknek, mik azok a Neutrino bombak.  Ez egy hivatalos Hadugyminiszteriumi Riport, es ez, amit ők hisznek [a Miniszteriumban].  Ezek elore vetitenek.  Ezek azt mondjak, hogy “Mi azt hisszuk, ez fog tortenni.”  A korabbi riportjaik pontosak voltak.  Persze, ok maguk szervezik meg az egeszet, igy hat ők tudjak is.  Neutrino bombak.  Ezeknek mar most helikopterjei vannak minden nagyobb varosban, felszerelve gazzal, ami kiüti a lakosságot.  Emberek, en csak azt tudom, hogy a globalistak mindent kicifráznak amit csak csinalnak; es en tudom, hogy az  kinlodast hoz es nyomort es gonoszsagot; es tudom, hogy ezek az emberek betegek; es tudom, hogy őket meg kell állitani; es van bennem hit.  Tudom, hogy sokkal rosszabb helyzetben lennenk, ha a jo emberek nem alltak volna fel es nem harcoltak volna az idok kezdete ota.

 

De azt akarom, hogy az osszes fiatal tudja: a stilusuk, a divatjuk, a romboló dolgok amiket csinalnak, minden, ami alatt vagyunk, az szo szerint olyan fegyver, amit őellenuk es a csaladjuk ellen hasznalnak fel.  Ezek mar most is nyomjak előre a fajtatisztitast, kulonfele vegyszerekkel, amik az oltasokban vannak, a vizben, a levegoben, a kornyezetben.  Ismet, ezek annyi kornyezeti dolgot csinalnak a hibridekkel, a genetikai manipulaciokkal, azzal hogy anyagokat dontenek bele az oceanba.  Tudjak, torvenytelen az, hogy ok csak ugy kimennek az oceanra es beleboritanak amit csak akarnak.  Ez nincs megengedve; es ezek csak kuncognak – vagyis, kuncognak rank; aztan ott lesz nekunk a globélis szendioxid ado.  Ez az, amit belelegzunk, emberek. Ez egy adó a lélegzésre.

 

Azt akarom mondani, hogy ez nekik egy jo nagy vicc.  Ezek minket megbutitottak, mint az ősembereket, amikor a boszorkanydoktor azt mondja, hogy “adjatok nekem minden hatalmat, mert kulonben a nap nem sut ki es nem jon vissza a napfogyatkozas utan.”  Ez epp ilyen; es most azt mondjak, hogy “nekunk normalizalni kell a klimat.”  Nos, a klima soha nem normalis.  Az sohasem egyféleképpen megy.  Ezek szo szerint csak az osregi boszorkanydoktorok csalasait hasznaljak rajtunk; es nem hiszem, hogy az elit mindent kontrollal. Azt hiszem, ok elvesztettek a kontrollt.  Ezek genetikailag modositanak mindent, es ez meg oket is veszelybe sodorja.  A legtobbjuk elmegyogyintezetben kot ki. Ezek nincsenek mindenutt jelen. Ezek nem mindenhatoak. Ezek megtanultak, hogyan bolonditsak be a nepet.  Ezek mar ezer evek ota megtanultak, hogyan mukodik az emberi aktivitas.  Ezeknek van egy nagy elonye velunk szemben, de csinalnak egy csomo mellefogast is, Alan.  Azt hiszem, hogy mi veszelyben vagyunk.  Mi a neutronbombakrol beszelunk, vagy neutrino bombakrol.  Ezek mostmar antianyag-fegyvereket is kifejlesztettek.  A vezeto fizikusok azt mondjak, hogy ok egy lancreakciot tudnak okozni, es elpusztitani az egesz naprendszert, vagy egy fekete lyukat vagy meg rosszabbat csinalni. Azt hiszem, ők a legnagyobb veszely az emberisegre nezve. Mit is mondott maga? 

 

Alan:  Igen, ők veszelyek.  Ezek kiprobaltak a HAARP technologiat.  Valojaban, nekem megvannak az osszes frekvenciak a rovidhullamra, es ezeket fogni lehet. Ha barki akarja, velem kapcsolatba lephetnek. Hallani fogjak, hogy a HAARP-ot hogy hasznaljak egesz nap reggeltol-estig, de ezek a HAARP technologiat, az allo hullamokat arra is hasznaltak, hogy robbanasokat okozzanak az atomoszferaban.  Epp ez volt az oka, hogy Tesla abbahagyta a kiserletezest, mert felt, hogy tulhevitheti az atomoszferat olyan mertekig, hogy az felrobban es meggyullad.  Ket vagy harom evvel ezelott, ha valaki emlekszik, volt itt egy furcsa jelenseg, amikor allitolag minden szakertot hirtelen osszehivtak es azok azt mondtak, hogy “ó, az csak egy nagy meteor repulhetett British Columbia felett, at Washington Allam fele.”  Attol beindultak a tuzjelzok es riasztocsengok, vegesvegig mindenutt.  Azonban, ezek valojaban kiserleteztek ezzel a technologiaval, hogy robbanasokat okozzanak az atomoszferaban.  Aztan egy héttel kesobb hallgattam az ausztraliai hireket, es ime, ott is ugyanaz a jelenseg tortent Ausztralianak egy nagy resze felett.  Ezek mar regota kiserleteznek ezekkel a fegyverekkel, es nagy teruletek lakossagait kiserleti nyulkent hasznaltak. Ezt az informaciot mar felszabaditották a hivatali titoktartas alol.

 

Espanola varosa nincs messze tolem, es azt hasznaltak kiserleti nyulkent egy par evvel ezelott, amikor sulyosan permetezték oket nap-nap utan.  Amerikai repulok voltak, egyuttmukodve a kanadai hatosagokkal, es ezek jottek oda es permetezték oket.  A noknek halvaszuletett gyerekeik lettek. Meg az őzeknek is halva szulettek a kicsinyei a mezőkön.  Az Espanola lakosai felmentek egeszen a kanadai legfelsobb birosagig, es ott beismertek, hogy “igen, ez egy kiserlet volt, amit az USA haderoi vegeztek a kozonsegen,” de ezek nem tudtak tobb reszletet megadni, hogy mi is volt az a vegyszer, “nemzetbiztonsagi okokbol.”  Mi vagyunk nekik az “ellenseg.”  Ezeknek ott fent, ezeknek nincs hazaja.  Ezek internacionalistak; es az Amerika vagy Kanada parasztjai nem szamitanak tobbet ezeknek, mint akar a Kina vagy India parasztjai.  Mi vagyunk az o ellenseguk, es ezek ezzel a cuccal allandoan kiserleteznek rajtunk.

 

Jones:  Nos, maganak abszolut igaza van; es en ugy kiborulok attol a tenytol, hogy mint egy tarsadalom, nekunk ezzel kell szembeneznunk. Alan, ujra mondom, hogy   hogy ezeknek mi gyengek vagyunk, mert minket kiborit midaz az rossz dolog, amit ezek csinalnak, es mi egyuttérzünk az embertársainkkal. Az ő szemukben ez egy gyengeseg.  En egyutterzo vagyok, mert minket ez kiborit; es Istenem, en ezt szinte nem is tudom elhinni.  Ranezek a boldog kisgyerekekre.  Ranezek minden szepsegre a vilagon, es akkor ott van ez a nagy gonosz, ami iranyitja a dolgokat, es ezek csak folytatjak, es folytatjak, es megolnek akarkit, mert ők azt akarjak csinalni, amit ők csak akarnak.

 

Alan:  Hidegverrel, es az egy pszichopata dolog, hogy erdekelje oket annak a tanulmanyozasa, hogy mik a hosszutavu egeszsegi hatasai ennek azokra az emberekre, azok egesz eleteben.  Es oket epp ez izgatja.  Amikor ok gyerekek voltak, ok valoszinuleg kegyetlenkedtek rovarokkal, tuket szurtak belejuk, es beletettek oket a rovargyujtemenyukbe.  Ezek az alakok valoban devians lenyek, tudja?  A pszichopata, az devians [abnormalis].

 

Jones:  Nos, az en analogiam rajuk az, hogy ezek olyanok, mint a rák.  A rák azt hiszi, hogy ő uralkodik, mintha tudata lenne.  Atveszi az iranyitast, es semmi sem allithatja meg.  De valojaban a rak megoli a vendeglato gazdajat. Ez egy szabalytalan mukodes. Ez nem egy elit dolog.

 

Alan:  Mostmar egy csomo van beloluk.  Ezek sokakat osszetoboroznak az alacsonyabb neposztalyokbol, igy ezek minden neposztalyban a pszichopatakat keresik [akikben nincs egyutterzes, de van hatalomvagy], mert ezek a pszichopatak ott vannak keresztul az egesz tarsadalom osszes retegen.  Ezek osszetoborozzák ezeket, hogy legyenek az o pribékjeik, az o katonasaguk, az o bekeményedett rendőreik – az új [naci] SS.  Ezeket toborozzak, a pszichopata tipusokat, es tesztelik oket, amikor a katonasaghoz mennek, hogy meglassak, melyek a pszichopaták  kozuluk.

 

Jones:  Ó, igen; es ezek megkerdezik oket: “lőnel-e Amerikaiakra?” – es tobb mint 70 szazalek azt mondja, hogy “nem.”  Sokkot kapnak emiatt, es akkor elkuldik őket a tengeren tulra, hogy lelegezzenek be radioaktivitast, viszont azok, akik azt mondjak, hogy “igen,” azoknak civil egyenruhat adnak, es ezek azok, akik itt korbe furikaznak, epp most, a fekete szerelésükben.

 

Alan:  Még egy program is volt a BBC-ben, arrol hogy hogyan talaltak azokat, akik az atomtengeralattjarokon dolgoznak, es akik vegulis hasznaljak az atomraketakat; es ez a Holy Loch –nal volt Skociaban, ahol az USA bazis volt.  A bazis amerikai parancsnoka azt mondta, hogy “mi olyan teszteket adunk nekik, hogy meglassuk, melyikuk pszichopata.  Ezek aztan engedelmeskedni fognak minden parancsnak amit a főnökük ad nekik, mert mi fizetjuk oket.”  Masszoval, az egyeduli tisztelet amit a pszichopata erez (a ficko, aki elforditana a kulcsot, hogy kilője a raketat), az csak az irant van, akitől a fizetést kapja.

 

Jones:  Nos, olyan ez, mint egy tigris, amely keresztenyeket eszik, vagy egy oroszlan, amely eteti oket.  Adja meg a web lapja cimét nekunk.  Azt akarom, hogy a kovetkezo nehany hetben is jojjon besegiteni nekunk, es ez alkalommal ezt komolyan mondom, Alan. Beszeljen a nepeknek a maga web lapjarol.

 

Alan:  En a kovetkezo web lapokon vagyok:  cuttingthroughthematrix.com  es

alanwattsentientsentinel.eu  .  Az emberek ingyen letolthetnek egy csomot ezekbol a tenyekbol es konyvekbol, amikbol idezek; es szinten van nekem ket-harom dolgom amit eladasra ajanlok, ami biztositja nekem, hogy az órám ketyegjen.

 

Jones:  Az embereknek tamogatniuk kell magat.  A kozeljovoben azt akarom, hogy maga besegitsen nekunk, es Isten aldja meg magat.  Koszonom, hogy idot toltott velunk.

 

Alan:  Koszonom hogy meghivott az adasaba.

 

Forditotta:  Filantróp