ALAN  WATT  TANÍTÓ  ELŐADÁS

 

“ZÁRT  INTÉZET  ÉRZŐ  EMBEREK  SZÁMÁRA

EGY  SIVÁR  ÚJ  VILÁGBAN”

 

2007 Június 27

 

Az előadás szerzői jogát Alan Watt fenntartja

(kivételek a zenei és irodalmi idézetek)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

Jónapot, emberek.  Alan Watt vagyok és ez a  www.cuttingthroughthematrix.com

Megtalálhatnak engem az  alanwattsentientsentinel.eu  web lapon is.  Ma 2007 Június 27 van. 

 

Nem tudom, hogy az emberek ott kint mindenfelé, észrevették-e, de a permetezés még mindíg folyik, és egy nagy része ennek éjjel is megy.  Megy az éjszakai permetezés is;  holdfeny mellett is látható csíkokkal az égen.  Aztán az ember felébred reggel, és ott van ez a zavaros ködös felhő, erős szivárvány-hatással a nap körül.  Egy pár héttel ezelőtt ténylegesen egy hatalmas gyűrű volt a nap körül, amiről hallottam hogy az USA-ban az időjárásjelentésekben azt állították, hogy azt jégkristályok okozták.  Hát persze!  Beadnak nekunk egy csomó ócskaságot és a sötetben tartanak minket.  Ma minden csak tudomány.  A tudomany az, amiből a legtöbb ember valósága áll – a szakértői vélemények, amiket tudományosan állitanak elő.  Beszélgető műsorok a TV-ben hires emberekkel, akik odaadják nekünk a véleményüket, a gondolataikat, amiket nekünk is át kellene vennünk; olyan dolgokat, amik ellen lázadnunk kell, és olyan dolgokat, amikre előre kell felkészülnünk.

 

A régi görögök idejében, amikor azok Egyiptomot uralták, miután a Ptolemáiosz dinasztia bevonult oda; ő a Nagy Alexander egyik tábornoka volt, es Fáraó lett belőle, es a Ptolemaioszok egesz sora származott beloluk, egeszen Kleopátráig es az o fiáig.  A kis Hóruszt (a rövid kis lábaival) ugy hivták, hogy a Hórusz bébi. Ez egy bébi volt, aki azonban ugy gondolkodott mint egy felnőtt ferfi, az ujját figyelmeztetően a szája elott tartva, es koroskorul mogotte ott voltak a nagy héja szárnyai.  Ennek az volt a jelentése: Harpokrátész.  Harpokratesznek hivták ebben a pozicióban a fiatal Oziriszt, ami a titoktartást jelentette.  Az ajkak ezt tűntek mondani: “csitt,” es ezt ma is használják a misztériumok regi vallásában.  Az ilyenfajta karaktereket adja nekünk utanozni a Harpo Kiado a TV-ben.

 

A Mátrix 1,2,3 cimu filmek egyáltalán nem tudományos fantasztikumok.  Ezek mindig alegóriák, vagy a valóság szintjei.  Egészen mostanáig, az agymosásunkat tudomanyosan idézték elő, mint mondom, az iskolában használt modszerekkel, es igazabol már az ovodától megy ez, és rásegít még a média is – átveszi a stafétát a média az iskolától, együttműködve a szórakoztató iparral.  Van azonban egy olyan dolog is, ami nemsokára jön, mint egy igazi képzetes – mondhatnánk, virtuális, nem egészen valós, hanem virtuális (mindenki számára igazinak tűnő) valóság.

 

Ezt nyomják már egy ideje a munkahelyeken, hogy milyen szimulációs emberek lesznek ott (miután te beleásod magad egy kompjuterbe) es hogy neked egy milyen asszimilált figurád lesz ott.  Egy bizonyos mértekig emberi érzeséid is lesznek.  Lesz egyfajta érintkezés-jellegű érzésed a körötted a közelben levő emberekkel, amik szinten szamitogep altal letrehozott képek lesznek.  Ez a világ, amit az agyunk feletti teljes uralom céljára terveztek.  Amikor az ész elment, a csatának vége. Akkor mindennek vége.  Mert valaki más késziti a programot, es mint a Matrix c. filmben, egy “Neo” csak annyit tehet, hogy választ a kulonbozo programok kozul, mint láttuk, amikor a fickó találkozott a Világegyetem Nagy Épitészével, ahogy a Szabadkomuvesek hivjak.

 

Mark Baard, aki kulonbozo magazinok es ujsagok számára ir jelentéseket (es korabban én már idéztem tőle), ezt teszi a “The Register” számára is.  Betesz kommentárokat es cikkeket a “The Register”-be.  Érdemes lenne az embereknek megkeresni Mark Baard-tol ezt a cikket, amit 2007 Junius 23-an tettek közzé, es aminek a cime:

 

              Sentient world: war games on the grandest scale”   (Érző világ: háborús játékok  világméretekben)

 

“A valós életed talán olyan gazdag, hogy nincs időd egy másikra. De ha így van is, az USA Hadügyminisztériuma talán már épp készít egy kópiát rólad egy alternatív valóságban, hogy lássák, hogyan boldogulsz élelem és víz nélkül, vagy hogy hogyan reagálsz a TV-n leadott propagandára. Az USA Hadügy egy párhuzamos Föld Planétát fejleszt ki, ahol billiónyi egyéni “csomópont” van, amik tükröznek minden férfit, nőt, gyereket, a valós valóságot és az alternatív valóságot (AR) elválasztó vonalnak ezen az oldalán.”

 

Alan –  Az alternativ realitást úgy röviditik, hogy AR, ami visszafelé olvasva RÁ [az egyiptomi Napisten neve.  A titkos társaságok imádják a kódolt jeleket, szavakat, anagrammákkal vagy visszafelé olvasva, stb – A Forditó].

 

“Ezt a vállalkozást úgy hívják, hogy Érző Világ Szimuláció (SWS), és ez egy “szintetikus tükre lesz a valós világnak, automatikus, folyamatos kalibrálással, figyelembe véve a jelen valós-világbeli információkat, amint ezt a vállakozás egyik koncepciós leírása mondja. A  SWS  egy olyan környezetet biztosít, hogy kísérletezni lehet Pszichológiai Műveletekkel, mondja a leírás, úgyhogy a katonai vezetők “kifejleszthetnek egy többféle lefolyású akciós kísérletet, hogy előre láthassák és alakíthassák az ellenfelek, semlegesek és partnerek viselkedését.”

 

Alan –  Most csak elismétlem ezt az utolso részt.  Ennek révén “kísérletezni lehet Pszichológiai Műveletekkel, mondja a leírás, úgyhogy a katonai vezetők “kifejleszthetnek egy többféle lefolyású akciós kísérletet, hogy előre láthassák és alakíthassák az ellenfelek, semlegesek és partnerek viselkedését…”

 

 

Alan –  Alakitani a viselkedést.

 

             “…ellenfelek, semlegesek és partnerek viselkedését.” A  SWS  úgyszintén leutánoz pénzintézményeket, közműveket, média fórumokat, és utcasarki üzleteket.  A közgazdaság és emberi pszichológia elméletei alkalmazásával, ennek a kifejlesztői úgy hiszik, hogy képesek lesznek megjósolni, hogyan fognak egyének és csőcseléktömegek reagálni különféle stressz-forrásokra. Vonjuk meg egy ország vízellátását.  Rendezzünk egy katonai puccsot.  A  SWS  megmondja, hogy mi fog akkor történni. “Az elgondolás az, hogy alternatív jövőket kreáljunk, amelyeknek a kimenetele többoldalú dolgok egymásra való hatásán alapszik,” mondta a Purdue Egyetem professzora, Alok Chaturvedi, aki társszerzője az SWS koncepciós leíró tanulmányának. Chaturvedi vezeti a Purdue laboratóriumát a Szintetikus Környezetek Analízisére és Szimulációjára, vagy rövidítve: SEAS…”

 

Alan –  “S-E-A-S,” szeretik ezek az ilyen kis kifejezeseket, ugye? (…a Neologizmusokat). [“Seas azt is jelenti angolul, hogy “Tengerek.” – A Fordito]

 

           “…az alapstruktúra, amiben az SWS működik. Chaturvedi szintén elkészíti a SEAS-nak egy kommerciális (nem-hadi) szinten használható változatát, ami az ő cégén, a Simulex Inc.-en keresztül hozzaférhető, (http://www.simulexinc.com)

A  SEAS  használói vizuálisan elképzelhetik a csomópontokat és szenáriókat feliratos blokkdiagramok és grafikonok formájában, vagy pedig jelképek formájában, amik földrajzi térképekre vannak téve. Cégek használhatják a SEAS-t, hogy kipróbálják a piacot új termékekre, mondotta Chaturvedi.  A Simulex listába veszi a gyógyszergyártó óriás Eli Lilly-t…”

 

Alan – Micsoda meglepetés! 

 

             “és a hadiipari céget, a Lockheed Martin-t, egyéb magánszektorbeli klienseik között…”

 

Alan –  Ime, nincsenek versenytársak. A hadiipari komplexum, az egy komplexum, egyesszámban; az egy ‘komplexum,’ az összes betűk összetéve benne, mint egy kirakos mozaik rejtvényben. Ezért van, hogy miért mehetnek át az ugyvezető igazgatók az egyikből a másikba.  Ezek mind részei az óriás CIA-nak.

 

             “Úgy tűnik azonban, hogy az USA kormánya a Simulex első számú vevője…”

 

Alan –  A te adóba befizetett dollárjaidról van itt szó.

 

             “…és a Nemzeti Tudományos Alapítvány…” 

 

Alan –  Ez is a te adóba befizetett dollárod,csak most mas alapitványokból.

 

             “…hogy kifejlessze a SEAS-t.”

 

Alan –  Te meg azt hiszed, hogy a tudomanyos alapitványok arra vannak, hogy az emberiséget segitsék, ugye?

 

             “Chaturvedi most megprobalja eladni az SWS-t a DARPA-nak… [a Korszerű Hadászati Kutató Vállalkozás-nak]”

 

Alan –  Haha.

 

             “…es megvitatja ezt az USA Honbiztonsági Minisztériuma hivatalnokaival, ahol azt mondta, hogy az ötletet kedvezően fogadták, a magantitkokkal kapcsolatos kemény problémák ellenére…”

 

             “az amerikai állampolgárokra nézve.”

 

Alan –  Ez már valami, nem?  Igen, azok az állampolgárok, az összes kisemberek, ezek  olyan kellemetlenek a Nagyfiúknak. 

 

Itt van a “The Register”-ből a második oldal, Mark Baard-tol, 2007 Junius 23-rol.

 

Ezt mondja:

 

             “Valojaban a Honbiztonsagi es a Hadugyminiszterium már használja a SEAS-t, hogy szimuláljon kríziseket az USA teruletén, a kontinensen.  A közös Újítási es Kisérletezési Igazgatósága az…”

 

Alan –  Ezek szeretik ezeket a hosszúlélegzetű szavakat.

 

             “…az USA Egyesitett Erői Parancsnoksága (JFCOM-J9) Aprilisban elkezdett egyutt dolgozni a Honbiztonsággal es a nemzetkozi erőkkel a ‘Nemes Elhatározás 07’…”

 

Alan –  Éredekes kifejezés arra, hogy ezek magas szintű lovagrend-beliek.

 

             “…nevű Honbiztonsági kisérleten.  Augusztusban az ügynokségek átteszik a krízis-szenárióikat a Keleti Partról a Csendes-Óceán-parti színre.”

 

Alan –  Minden egy szín(ház), és ezek a karakterek a szinjátékosok.  Ne feledd, hogy mi mind játékosok leszünk, ha ezeknek sikerül elérniük amit akartak ezzel a mátrix szisztémával.

 

             “JFCOM-J9 befejezett egy másik, Városi Eltökéltség nevű kisérletet a SEAS-szal a mult évben.  A kisérlet háborus szenáriokat vetitett előre Bagdadra 2015-ben, ami mostantól nyolc évre van.”

 

Alan –  “Úgy bizony, srácok, ezek Karácsonyra itthon lesznek.”  Ezek ezt mind tudták, még mielőtt bementek.

 

             “A  JFCOM-J9 mostmár képes valós időbeni szimulációkat is futtatni 62 nemzetre, beleértve Irakot, Afganisztánt es Kinát.  A szimulációk [mint a kisgömböc] felzabálják a hireket, a népszámlálási adatokat, gazdasági jelzőszámokat, es klimatikus eseményeket a valós világban, es ezenfelul még titkos informaciokat is, mint a katonai hírszerzesi informaciok. A katonai es kémszervezeti hivatalnokok betáplálhatnak nemlétező elemeket is a szimulációkba (mint pl. egy hirtelen felszökő munkanélküliség, hogy felmérjek azoknak a destabilizáló hatását a lakosságra.”

 

Alan – Mostmár az összes olyan játékokat, amiket már ténylegesen csináltak is a valós életben az évek soran, es amiket igy terveztek meg, mostmár nekunk fogják adni, es elvisznek minket egy hamis valóságba, amit mi még csak észre sem fogunk venni.  Legalábbis, a legtöbb ember még csak észre sem veszi majd, hogy benne vannak.  Azt fogják hinni, hogy ez mind folyamatos (folytatása az életüknek).

 

             “A hivatalnokok betáplálnatnak ‘egy foldrengést vagy egy cunami-t [tengerárt]  is…”

 

Alan –  Nos, mit szólsz hozzá, ha azt mondom, hogy ezeket egyebkent is elő tudják idézni a HAARP-pal? 

HAARP=Nagymagasságbeli Aurális Kutatási Terv=Testla-féle felsokszorozó rádióadók, kaszkádba kapcsova; ezekkel az ionoszférát es a sztarotszféra-szelek irányát tudják befolyásolni – A Forditó]  

Ezt meg tudják csinálni, már a 70-es évek óta.

 

             “…es megfigyelni azoknak a hatasat (a tarsadalomra) – tette hozza Chaturvedi.”

 

Alan –  Ez a Chaturvedi, ez egy klassz srác, egy nagy karakter.  És ő nyilvánvalóan egy jó pszichopata, akinek nagyon kell, hogy a főnökei megsimogassák a fejét.  Nyilvanvalo, hogy ő szeret az emberek kedvében járni, mármint a főnökeinek a kedvében.  Keményen dolgozott, hogy létrehozza ezt az abnormális, deviáns, szadista, agyat ellopó rendszert, amibe minket mind bele fognak lökni; és őt a te befizetett adóidból fizetik, hogy láncokat készitsen neked, mint ahogy azt mindig is csinálják.

 

             “Jim Blank…”

 

Alan –  Nocsak, Blank […ami magyarul azt jelenti, hogy “üres”]

 

             “…aki a FFCOM-J9 modellezési es szimulációs vezetője, nem volt hajlando beszélni a katonai parancsnokok konkrét rutinjairól, akik Irakban es Afganisztánban a kompjuter-modelleket futtatják.  Ő azt mondta, hogy a SEAS…”

 

Alan –  S-E-A-S.  [magyarul: “tengerek” – ezeknek még a röviditései is jelentenek valami egyebet]

 

             “…segithet a tiszteknek hogy meghatározzák, hol helyezzek el a lövészeket egy város terén, vagy hogy előre elképzeljenek szenáriókat, amik előfordulhatnak egy széleskörű civil lázadás esetén.”

 

Alan –  Nem mondja meg konkrétan, hol [és miért] lenne ez – a civil lázadás.

 

             “…A  SEAS segit a parancsnokoknak, hogy figyelembe vegyenek egy egész csomo változót es lehetséges kimenetelt a városi hadviselésben, mondta Blank.  A jövőbeli háborúk a jellegüket tekintve aszimmetrikusak lesznek.  Ezek inkább nem-kinetikusak lesznek, úgy, hogy a súlypontban a lakosság lesz.”

 

Alan –  Hallod ezeknek a fickóknak a terminologiáját [a kifejezeseket, amiket használnak]?  Ezek a fickók túl sokáig megrekedtek az ő kis elefántcsont-tornyaikban, az ő kis Bábel-tornayikban. Ideje, hogy ezek végre leomoljanak.

 

             “A jövőbeli háboruk a jelleguket tekintve aszimmetrikusak lesznek.  Ezek inkabb nem-kinetikusak lesznek, ugy, hogy a súlypontban a lakosság lesz.  Az iraki es afganisztáni kompjuter-modellek a legjobban kifejlesztettek és komplexek a 62 nemzeté közül, amik a JFCOM-J9 számára rendelkezésre állnak.”

 

             “Mindegyikben kb. 5 millió külön csomópont van, amelyek dolgokat kepviselnek, mint pl. kórházak, mecsetek, olajvezetékek, es emberek.  Az egyéb SEAS modellek sokkal kevésbé részletesek, es összesen csak egy párezer csomópontot tartalmaznak…”

 

Alan –  Namost, ezek a csomópontok a szándék szerint emberek kell hogy legyenek. Te egy csomóponthoz rendelt számból jössz.  Gondolom, hogy mi “parazita férgek” vagyunk, vagy valami ilyesmi, de hát itt vannak a csomópontok.

 

             “Egy az egész földre kiterjedő szimuláció egy kolosszális feladat lesz.”

 

Alan – Ó, barátom!  Micsoda feladat egy pszichopatának, mi?  Ezek imádjak ezeket a kis játékokat.

 

             “ ‘az SWS egy éhes vadállat,’ mondta Blank.”

 

Alan –  Mondhatnánk egy csomó üres dolgot erről a fickóról.

 

             “Egy csomó adatra lesz szükség, hogy ezt a dolgot csak egy kicsit is megbizhatóvá tegyük.”

 

Alan –  Ez a cucc amit nekünk beadnak.  Nem mintha az emberek nagyrésze elhinné, mert az ő agyuknak mar úgyis félig befellegzett, vagy talán háromnegyedig, már csak egyedül a tudományos agymosástol is, meg az állandó szórakoztatástól.  Ez a következő lépés a mesterséges világba aztan teljesen beteszi az ajtót. 

 

Na, es itt van a harmadik oldal.

 

             “Alok Chaturvedi azt akarja, hogy az SWS ráillő legyen a földön minden személyre, egyenként.  Épp most pedig a 62 szimulált nemzet a SEAS-ban  az embereket ugy irja le mint összetett elemeket, egy 100 az 1-hez való hányados szerint.  Chaturvedi szerint egy szervezet elérte már az egy az egyhez való szintet a felbontásban ezekhez a szimulációkhoz: az USA hadserege, amely a SEAS-t arra használja, hogy lehetséges beszervezendő katonákat azonositson.”

 

Alan – Hát nem szédületes ez?  Ami azt jelenti, hogy ezek egy csomó valóságos emberre vonatkozó adatot hasznŕlnak mindebben.  Ez egy kis elŕrulŕsa a dolgoknak itt.

 

             “Chaturvedi erősgeti, hogy az ő celja az SWS -sel az, hogy az személytelenül is hasonlitson minden egyes egyénre, nem pedig, hogy az egy azonosítható másolat legyen.  Ha a városodban a nepszámlálás feljegyzi a születési dátumodat, a munkád megnevezését, és hogy van-e kutyád, akkor az SWS elkésziti majd azt, amit Chaturvedi ugy nevez, hogy “mint egyvalaki…”

 

Alan – Egy “mint egyvalaki.”

 

             “…ugyanazokkal a statisztikai adatokkal, de nem ugyanazzal a névvel.”

 

Alan –  Ó, ki kit bolondit itt?  Ki ugratja a másikat?  Mert a mi szintünkön mi ilyen buták vagyunk, tudod?

 

             “Persze, a kormányügynökségek es a cégek hozzáadhatják az SWS-hez ami személyesen azonositható informaciót csak akarnak, a saját adatbázisaikból…”

 

Alan –  Így kerülik meg ezt a dolgot.

 

             “…es a saját céljaikra.  És most, hogy a fogyasztók már ugyis rendszeresen odaadják az adataikat…”

 

Alan – Ezt a részt itt megismétlem:

 

             “És most, hogy a fogyasztók már úgyis rendszeresen odaadják az adataikat web lapokon, mint pl. MySpace és Twitter [‘csicsergés’]…”

 

Alan –  Talalóan van ez elnevezve: “Csicsergés,” ezt mondhatom.

 

             “…nem nehéz elképzelni, hogy az SWS ugyanezt csinálja majd.”

 

Alan –  Úgy van. Ezek már betréningezték a fogyasztókat, amióta kijöttek a vásárló kártyákkal a boltokban, üzletekben, stb.  Elmondok itt egy kis sztorit, mielőtt folytatom ezzel az utolso lappal itt.

 

A 90-es években én sose mentem be egy nagy élelmiszerüzletbe.  Aztan a Zehrs Supermarket nyitotta ki ezt a gigantikus helyet Ontarioban, es oda bementem.  Már hallottam róla.  Csak azért mentem be, mert be kellett mennem.  Óriási volt.  Az embernek szinte gördeszkára volt szüksége, hogy körbejárja a helyet, mivel ezek felvásárolják az osszes kiskereskedőket es kiszoritják őket a biznisszből, ugyhogy nincs verseny, es ezt fogjak tenni minden egyébbel is.

 

Egy pár zöldséget akartam venni, igy bementem az üzletbe.  Ez azután volt, hogy TV programok voltak a genetikailag módositott élelmiszerekről a nemzeti TV csatornákon.  Igy hát odamentem arra a helyre, ahol az összes zöldségek vannak, es megkérdeztem a kislányt: “van-e bármiféle nem-módositott zöldségük? Meg tudnŕ mondani nekem, melyik az?”  Ő azt a fajta gépies, robotszerű pillantást vetette rám, es kedves volt velem. Elment es odahivta a menedzsert.  Nos, a részlegvezető, ez a masszív szörnyeteg, odajött. Feltettem neki is ugyanazt a kerdest.  Azt mondtam: “Meg tudja mondani nekem, melyik nincs módositva?”  És ő igen meghokkentnek látszott.  Biztos vagyok, hogy ez nem volt megjátszott, es azt mondta, “nem tudom.”  Én azt mondtam: “Szóval nem tudja?”  Ő mondja: “Nem, azt hiszem meg kell kérdeznünk a beszerzőinket. Azok a fickók, akik esetleg tudják,”  es meg ezt mondta: “hogy őszinte legyek, maga az egyedüli személy, aki valaha is megkérdezte ezt.”  Ettől még én hökkentem meg.

 

Látják, ugyanezt a választ adják nekünk ujra-meg ujra már egy-két év óta állandóan, mert Kanada (ezt később tudtuk meg) egy titkos kisérleti programban volt benne a Monsanto-val es a kanadai kormánnyal, hogy kisérletezzenek velünk mint nyulakkal, a módositott élelmiszerekkel.  Ez is csak azért derült ki, mert Angliában éppen azon vitatkoztak, hogy kötelezővé teszik ezeknek a cuccoknak, a módositott zöldségeknek az Angliába valo bevitelét.  És akkor derült ki, hogy ezeket már 10 éve használták.  Ezzel akkor teli voltak az összes lapok, meg minden.  És egy vagy két évig ezt követően senki nem tett fel kérdést a zöldségekről.  Senki nem kérdezte meg, módositották-e.  És ez ijesztő.  Ez az, ami tényleg ijesztő.

 

Azonban, ugyanabban az üzletben megnéztem az összes pénztárakat, és ez is olyan volt, mint a kisérletek, amiket a patkányokkal láttam az iskolában, ahol keresztül vezették őket keskeny folyosókon, es azoknak kis emelőket kellett megnyomniuk, meg egyebek.  Ott van ez az osszes ember, jön egyik a másik után, kihuzzák a kártyájukat, áthúzzák a gépen, es először, félreállva, azt gondoltam; “Miért teszik a kezüket  a kis leolvasó készülék fölé?” Mert erre tréningeztek őket.  A kártya szinte nem is számitott.  A tréningezési eljárás volt az, ami belevitte őket abba, hogy csak tegyék a kezuket fölé; azt a kezüket, amelybe majd egy nap a csipp lesz beletéve. Őket mar most arra tréningezik, hogy végezzek ezt a mozdulatot, és igy, látod, az könnyűvé válik majd, szinte egy természetes dolog lesz a számukra. Minden csak tréningezés dolga, lépésről-lépésre; de eltértem az eredeti sztoritol, amiről itt beszélünk.

 

Persze, ezek az emberek odaadják az összes adataikat es személyazonossági adataikat, még olyan embereknek is, akik csak ugy felhivják őket telefonon – ezek az összes eladók, akik a felmérések meg ilyesmik cimén telefonálnak.  Egyszeruen csak odaadják az adataikat.  Kikottyantják az összes adataikat.  Ez hihetetlen.

 

Beolvasom itt megint a “The Register”-bol az utolso reszt:

 

             “Természetesen, a kormányügynökségek es vállalatok hozzáadhatnak az SWS-hez bármilyen személyes nyilvéntartési azonositési informaciot, ami csak tetszik nekik, a sajét adatbankjukból,  a saját céljaikra.  Es a fogyasztók már most is rendszeresen feladják a személyes informácioikat az olyan web lapokon, mint MySpace es Twitter…”

 

Alan –  (… meg még egy egész sor más ügynökségnek is)

 

             “…nem tulzás azt elképzelni, hogy az SWS is ugyanezt csinálja.”

 

Alan –  Látod, minket lépésenként tréningeznek.

 

              “Lehetnek olyan csalétkek, amik miatt az egyenek önknént odaadhatják az adataikat az SWS-nek,” – mondta Chaturvedi.

 

Alan –  “Csalik,” csak figyeld a kifejezest, “Lehetnek olyan csalétkek, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy egyesek önként…”  Másszóval, becsapnak téged valami kozvéleménykutatással, vagy ilyesmivel.

 

             “a SEAS az A1 gondolkodását arra alapozza, hogy…”

 

Alan – Vagy A-1 gondolkodás. Az lehet Al is. 

 

             “…’gondolkodását’ a kognitív pszichológusok teóriáira alapozza, es a Princeton Egyetem professzora, Daniel Kahneman munkájára, aki egyike a viselkedés-gazdaságtan atyáinak.”

 

Alan –  Na tessék, helyben vagyunk.  Ez a fickó nyilvánvalóan a Pentagonnal dolgozik. A Princeton Pszichológiai Tanszéke, stb. 1930 óta kéz-a-kézben dolgozott (velük) a pszichológiai hadviselési játékokon, beleértve azt a nagy csalást, ami a Wells szóhasználata szerinti félelem és rémület (szinjáték)  volt, és amit a “Világok Harca”-ban használtak a rádiójátékben akkor régen és azután.  Akkor az emberek pánikba estek, és egész városok és nagyvárosok gondolták, hogy “jön az űrbeli idegenek inváziója.”  Ezt beismerték, hogy ez egy pszichológiai hadművelet volt.

 

De térjünk vissza ismét Princeton-ra:

 

“…és Daniel Kahneman munkájára, aki egyike a viselkedés-gazdaságtan atyáinak.”

 

Alan –  Ha valaki ehhez ért, akkor ráveheti az embereket akármire.  Azok könyörögni fognak, csak zárd el a vizüket, vagy kontrolláld az összes élelmiszerüket.  Géniusz kell ahhoz, hogy valaki ezt kifejlessze, tudod? - habár ezt már az ősrégi időkben is használták, amikor elfoglaltak városokat.  Elzárták a vizet ami a városba ment, es elvágták az élelmiszer-utánpotlásukat, es csak nyugodtan hátradőltek es csak nézték őket, amig kiéheznek vagy szomjan halnak.  Semmi sem változott.

 

             “Chaturvedi, mint sok más AR-t  (alternativ valóságot) kifejlesztő tudós, szintén idézi a pozitiv pszichológiai guru Martin Seligman munkáját (aki úgyszintén ismert az ő általa kialakitott “tanult reményvesztett tehetetlenség” elvéről), aki hatással volt a SEAS emberi viselkedési modellekre. A Simulex web lap egy kicsit homályosan azt mondja, hogy a SEAS hasonlóképpen magába foglal előrejelzéses modelleket, amik termelésen, marketingen, finanszirozáson, és más területeken alapulnak.  De az SWS soha nem lehet elég okos ahhoz, hogy minden lehetőséget előre lásson, vagy hogy az emberek hogyan fognak reagálni stressz alatt, mondotta Philip Leberman, a Brown University kognitiv és nyelvészeti tanulmányok professzora.  A szakértők ‘korrekt’ döntéseket időhiány és rendkivuli sterssz esétere hoznak, amik nem szukségszerűen optimálisak, de azért jól beválnak, mondotta Lieberman, aki azonban azt is mondta, hogy a szimulációk hasznosak lehetnek bizonyos szenáriókak az előre való kiszámitására.  A  JFCOM embere, Blank…”

 

Alan –  Ime, itt van Blank [“üres hely”] úr megint. Nem tudom, hogy ez nem egy titok-e, vagy vagy tényleg Blanknak hivják.  Ez talán csak egy kifejezés.  Talán ő maga is egy szimuláció.

 

             “…egyetértett azzal, hogy az SWS, amely számitogépeket használ, és kódokat, hogy kulturális antropológiai munkát végezzen…”

 

Alan – Kulturális antropológia – nagyon fontos a nagyon nagy lakosságok kontrolljában.

 

             “…nem foglal magába semmi ‘kemény tudományt e pillanatban. De végül majd” – mondta Blank, ‘a fickó, aki a döntéseket hozza, az a parancsnok.’

 

Alan –  A parancsnok, hú, ez kísértetiesen hangzik.  Hát helyben vagyunk.  Ez a mátrix rendszer, amely még nincs a működő fázisában, hanem ez a kisérleti fázis.  Ez már teljesen kész van; ez a cucc már régi.  Minden, amit a közönségnek adnak, minden ami kijön, es amit kibocsátanak a kozonségnek, az valójaban régi cucc.  A kozonséggel sajtónyilatkozatokkal es a médiában, a tudományos ujságokban es magazinokban folyton elhitetik, hogy ők a dolgok élvonalában vannak.  Igy lehet az emberek gondolatait kontrollálni, ugy hogy azt a benyomást adják nekik, hogy ők minden legujabbról tudnak, miközben a valósagban, akármit bocsátanak is ki nekunk, az már régesrég ismert volt.  Ezért van, hogy ők mindig megtervezik a jövőnek minden egyes fázisát.

 

Érdemes belemenned a Mark Baard más web lapjaiba is.  Ő csinálja a “ParallelNormal.com”-ot is olyan információkkal, amiket máshol általában nemigen találsz meg.

 

Itt van egy másik információ, amelyet a fiataloknak szántak, es ez a “The Economic Times” (Gazdasagi Idők)-ből van.  Igazabol ez a   “The India Times”-ból van, ami része a Times Hirügynökségi csoportnak, és ez a rész a The Economic Times- India Times.  Ez a rész Shelley Singh-tol van, a “Time News Network” 2007 Junius 24-i számából. Ez a tipikus hurrá típusú  dolog, valójában egy hirdetés, hogy a tudományt reklámozzák.  Soha nincs egy végleges állásfoglalás ebben.  Ez mindig a hurrá tipusu dolog  Ez csak egy “ingyen kiadott” dolog, ahogy hivják, a tudományos közösségektől, es amit az ujságoknak adnak.

 

Ezt mondja:

 

             “Feltétlen egyél csippet – nem a krumpli róseibnit a szines csomagolásban, hanem a digitálisakat, az informácioban gazdag változatot!  Ha kezdő vagy, nyeld le ezt. De ha netán a kiválasztott VIP [Very Important Person, vagyis Nagyon Fontos Személy] tagok…”

 

Alan – Itt betették ezt a kis a sznob vonzerőt.

 

             “…a VIP tagjai a Baja Beach Club-nak, amely a Barcelona egyik legmenőbb éjszakai klubja, nemcsak bizonyos nagyon ekszkluzív emberek társaságában leszel, hanem úgyszintén azon kevesekében, akikben egy testbe ültetett mikrocsipp van.  A csipp a klub tulajdonosa, Conrad Chase ötlete volt, hogy egyedülálló személyazonositást biztositson a klub VIP (Nagyon Fontos Személy) törzsvendégeinek.”

 

Alan – Azt hiszem, nyitottak egyet Hollandiában is, ugyanez a csoport, ez a Baja csoport.  A Baja Beach Club, BBC – Hahaha.  Amit ezek nem mondanak el neked, azt én kitárom ebben az előadásban, és ez az, hogy Chase úr, persze, a Nemzetbiztonsági Ügynökséghez (NSA)  tartozott.  Ő ezeknek dolgozott évekig, a NSA-nak, azoknak, akik figyelik az összes beszélgetéseinket világszerte, es akik ezt már igen régóta csinálják.  Ez nyilván egy kisérlet.  Ez valojaban nem uj.  Ez már évek óta ismert információ volt, ezzel a pofával, Conrad Chase-szel, és az ő BBC klubjaival, akik reklámozzák a csippet a fiataloknak, akik be akarnak menni az éjszakai klubokba.  A szex kelendő, látod, es a fiatal srácok, teli hormonokkal, az orruk után mennek oda, ahol azt mondják hogy ott vannak a legklasszabb csajok, és ez olyan divatos, olyan elegáns, hogy valaki ott legyen a VIP tömegben, ahogy ők ezt sznob vonzerővel prezentálják.

 

Ezt mondja:

 

             “Alig nagyobb mint egy rizs-szem, ez a csipp, amit arra használnak, hogy azonositsák az embereket, amikor belépnek a klubba és fizetnek az italaikért.  Ezt egy nővér injektálja be helyi érzéstelenitéssel.  Ez egy RFID bárca – radiófrekvenciás azonositás [A farmerek ezt csinálják rég a marhakkal; roppant előkelő dolog – A Forditó]  Az  RFID bárcák parányi mikrocsippek, amelyek a rádiókeresőknek válaszolnak úgy, hogy leadják az ő egyedülálló ID kódjukat.  A legtöbb RFID bárcában nincs elem.”

 

Alan –  De ez nem mond el mindent.

 

             “Ezek az eredeti rádiójel energiáját használják , hogy leadják a válaszukat.”

 

Alan –  Másszóval, ezek állitólag passzívak.  De, amit ezek nem mondanak el, az, hogy ezek a saját energiájukat a ‘test hőenergiájából’ állitják elő. 

 

             “A Baja Club-ban, ha egy speciális bárca-leolvasót meglengetnek az ember karja előtt, egy rádiójel azt idézi elő, hogy a csipp leadja az azonositási számot, amelyet arra használnak, hogy hozzáférjenek az adatbankban a csipp viselőjének az információihoz.  Egyébként a csipp alszik.  De az alkalmazásai szélesebb körűek.”

 

Alan –  Erre a csippre a személy bankhitelét is rá tudják tenni, hogy az illető italokat, stb tudjon vásárolni, aztán az árát levonják az illető számlájáról minden alkalomkor, amikor az illető a karját, amikor az italt megkapja, végighúzza a leolvasó előtt, és a csipp ezt nyilvántartja.  Ezzel próbálnak a fiatal fickók hatást gyakorolnia fiatal lányokra – ezekkel az imádnivaló csippekkel.  Még arra is vannak ápolónők a klubok kivül, speciális furgonokban, hogy beplántálják a csippet, ami beinjektálható.  De ezeket figyelemmel kisérik sokkal-sokkal több adat nyomonkövetésére, de a fiatalok persze nem tudják ezt, mert minden amivel az NSA (Honbiztonsági Adminisztráció) foglalkozik, az igazán kártékony az egyénre nézve.  Mint mondom azonban, a szex legyőzi a józan észt, es a szex mindig kelendő.  Ezek a fickók csak továbbra is odadörzsölik a karjukat, hogy szédítsék az ott levő fiatal nőket, mindaddig, amíg a csipp végül már nem hitelez többé, és akkor a nők átmennek valaki máshoz, akinek a csippje még működik.

 

Ezt mondja itt:

 

             “A Baja klub tagjai nem az egyedüli használói az ilyen faramuci cuccoknak. Mert nagyon hamar, a legtöbb emberbe már csipp lesz beültetve…”

 

Alan –  “A legtöbb emberbe,” igen, őbennük is lesz.

 

             “…mint eszközök arra, hogy azonositsák őket, hogy gyógyszereket kiszolgáltassanak nekik, hogy figyelemmel kisérjék az egészségüket…”

 

Alan –  Ó, helyben vagyunk megint.  Ez mind az emberek javára van.

 

             “…hozzáferest adjon biztositott területekhez, vagy működtessen digitálisan zárt ajtókat.”

 

Alan – Hahaha.

 

             “Nemrégen a Kodak film szabadalmat nyujtott be az ehető RFID (RádióFrekvenciás Azonositó) csippekre.  Ezek arra vannak tervezve, hogy figyelemmel kisérjék a beteg emésztőcsatornáját.  A csippek egy ártalmatlan zselatinba vannak burkolva, amely végülis leolvad.  Ezek az RFID csippek mélyen beleágyazódnak a testbe, és egy leolvasó készülék le tudja olvasni őket.”

 

Alan –  Mindez a cucc benne volt a “Fortress” (Erőditmény) cimu filmben, ahol a főszereplő Christopher Lambert volt, és ahol ő lenyelte ezt a dolgot, az belement, és ezzel valójában kínzó fájdalmat is tudtak okozni neki, amikor akartak.  Ne gondold hogy nekik mindez nem jutott eszükbe, mert a hadiipari komplexum van az egész mögött.  A VeriChip valóban, már ahogy én gondolom, olyan mint ezek az összes nagy hadiipari komplexumok mind – ezek csak előretolt frontok a hadiipari komplexum számára.  Ezek viszik előre az összes technológiákat; és akkor persze, ezek felállitják az ő nemzetközi vállalataikat, hogy bebiztositsák, hogy ők iranyitják a technológiát.  Senki nem adhat technológiát csak úgy akárkinek, igy hát ezek bebiztositják, hogy az hova megy, vagyis, hogy az oda megy, ahova ők azt megtervezték. 

 

             “A Kodak azt mondja, hogy hasonló rádió-bárcákat lehet beleépiteni egy műtérdbe, vagy egy csípőízületbe, olymódon, hogy azok szétbomlanak, amint az izület tönkremegy, és ilymódon figyelmeztetnek a műtét szükségességére.”

 

Alan –  Akkor hát miért nem műtétet adnak nekik mindjárt az elején?

 

             “Bárcákat csatolni közönséges pirulákhoz, szintén segithet az ápolónőknek, hogy meggyőződjenek arról, hogy egy beteg tényleg bevette-e a gyógyszert úgy, ahogy elrendelték neki.”

 

Alan –  Hallod ezt?  “Bevették a gyogyszeruket, ahogy elrendeltek nekik.”  Az ápoló nővér az “One  Flew Over the Cuckoo’s Nest” (Egy Kis Időzés a Bolondok Házában) cimű filmben – egy kitünő film, amit érdemes megnézni – szeretné ezt.  Ez pont megfelelne őnekik.

 

             “VeriChip, egy másik amerikai cég…”

 

Alan –  Ez az amiről itt beszélek: emögött a CIA van.

 

             “…csippeket szolgáltat kórházaknak, hogy a pácienseket ezekkel menedzseljék [mas szoval, kontrollálják]. Ez a cég szolgáltatja a csippeket a Baja Club részére is.”

 

Ezt mondja:

 

             “Egy izraeli cég, aminek a neve Given…”

 

Alan –  G-I-V-E-N

 

             “…Imaging [Kép-képző]…”

 

Alan –  Nagyon hasonló, szinte ugyanaz mint “Graven Image” [magyarul “Faragott Kép” – emlékezz a Bibliára: “ne készits magadnak faragott képet” – A Forditó]

 

Alan –  Hogyan buktak el a hatalmasok, hé?

 

             “…kifejlesztették a PillCam –et, egy parányi kétoldalu kamerát, amely akkora mint egy pirula, és amit a páciensek lenyelnek.  Ezt az emésztőcsatorna endoszkópiai vizsgálataira használták, hogy diagnosztizálják az ezofágusz és vékonybél –   rendelleneségeket.  Ez képeket készit és drot nélkül elküldi azokat egy rekorderhez (felvevőhöz), amit a páciens a karján visel. A képeket egy kompjúterbe adagolják be, diagnózis céljára.”

 

Alan –  Minden egyes kapszula 450 dollárba kerül.

 

                                                                                                                                                              “Mindez része annak, amit a szakértők ugy hivnak, hogy ‘testen beluli drótnélküli kommunikációk.’  Több mint egy csippet lehet beágyazni emberekbe, és ezek a csippek informáciot adnak tovább egymásnak, vagy egy vevőkészüléknek interferencia nélkül, éppugy mint ahogy egy rádiót be lehet hangolni kulonbozo állomásokra.  Igy például a cukorbetegek…”

 

Alan –  A szerencsétleneket használják, hogy a trükkös cuccaikat eladják [beadják] nekünk.

 

             “…egy test egyik részébe beultetett vércukor-leolvasó készülék kommunikálni tud egy a testbe máshol beplántált inzulin-pumpával.  Ilyen ujitásokkal a jovoben általánosabb lesz a drótnélküli készülékek alkalmazása, amiket lenyelnek, a testbe ültetnek, vagy a testre csatolnak, es amelyek egy hálózatra lesznek rákapcsolva.  Még a kezdő korszakában vagyunk ennek…”

 

Alan –  Hahaha.

 

             “…de a drótnélküli jövő az ehető csippek hatalmas képével világosan felrémlik a horizonton.” [ja, ez egy rémalom…– A Forditó]

 

Alan –  Hű, fiacskám, a mindenit!  És ez igy megy majd tovább, tovább, amig mi mind be leszunk programozva. Amit itt előadnak, az már egy régi brosúra.  Ez egy brosúra, amit kiosztottak az ujságoknak.  Azok meg csak szajkózzák, amit odaadtak nekik a nagy futurista gondolkodó csoportok; és így verik ezt belénk szoktatással – egyfajta izgatott “ihaj- csuhaj,” “mindent bele fiúk” - fajta cuccal, hogy még csak ne is alljunk le gondolkozni róla.  De mi itt azért mondjuk csak ezt: “lassabban a testtel! – ne siessünk annyira, hanem gondolkozzunk: mi is ennek a következménye?  Mert persze mindíg mi tudjuk meg utólsónak, hogy mi az igazi ok.  Hát ilyen a világ amiben élünk. Ez nem semmi.  És nem is valami szép dolog!  Ez nem egy kedves szerető világ, egyáltán nem.

 

A világ, amit a nagy kontroll-mániákusok létrehoznak, az maga a pokol. Az emberi érzelmek és felfogás elvesztése, sőt, még a választás lehetőségét is elveszik tőlünk, hogy akarjuk-e vagy sem, hogy ezeket elvegyék tőlünk; ez egyfajta gyilkosság.  Valójában, ez gyilkosság.  Ez a Huxley Szép Uj Világa; láthatjuk, merre halad ez az egész, a parhuzamos és képzetes (virtuális) valóságokkal, amit a hadiipari komplexum tervez.

 

Huxley [az angol elit klikk tagja] alaposan benne volt az összes ilyen dologban a [londoni] Tavistock [kultúracsináló, propaganda és vegyi és masféle agykontroll] intézetben.  Ő rettentő sok kisérletet végzett az emberek agyával.  Szó szerint, ezek drótokat dugtak bele emberekbe [azok agyába], es Delgado-féle kisérleteket  végeztek rajtuk még az 50-es es 60-as években, és ezekkel képesek voltak őket felállitani, leültetni, meneteltetni. Ez mind jól dokumentált anyag.

 

A Huxley beszédét Berkeley-ben (ez a beszéde ott van a web lapomon) meghallgathatod. Hallgasd meg, hogy ennek az embernek a közönsége hogy kuncog – ez egy patinás elit iskolai hallgatóság, persze, akik mind elmennek ezekre az adott területekre dolgozni. Ő ezt mondja: “a legtöbb ember egyébként sem boldog, igy hát mi a rossz abban, ha kábitószereket alkalmazunk rajtuk, vagy másféle valóságokat?  Ugyan mi rossz van ebben?  Másszóval, amit ő mond, az ez: “a mi elitista szemszögünkből nézve, mi még emberségesek is vagyunk velük.  Mi kivesszük őket a nyomorukból, azzal, hogy fals valóságokat adunk nekik.”  Ezt mondja ő valójában, és a legkellemesebb stilusban, szinte tökéletes 19. századi régi angol akcentussal, az elit akcentusával.  És mostmár igencsak uton vagyunk efelé.

 

Mint mondom, kulonosen az utobbi 50 év felgyorsitott kulturális káosza, amint ezek lerombolják a régi kulturát es behozzák az uj ateista típusút, hogy mi mind azt higgyük, hogy nincs már felettünk semmi más, csak tudomány, meg élet és halál, és Darwinizmus. Mi elembertelenitjük magunkat azzal, hogy elfogadjuk ezeknek az összes propagandáját, és az ő szakértői tanubizonyságaikat, hogy “mi egyszerűen csak állatok vagyunk.”

 

Az egész gondolata, es ha egyszer ez beindul, akkor azt már minden esetben korrupttá tették, de az egész gondolata az eredeti vallásoknak mindig az volt, hogy az emberiséget felszabaditsák, méghozzá többszáz, vagy talán többezer éves tirannia után a régi birodalmak alatt, régi uralkodó familiák uralma alatt. A vallás eredetileg arra volt, hogy az egyénnek választási lehetőséget adjon aközött, hogy engedelmeskedjen-e a könyörtelen elitistáknak akik épp rajtuk uralkodtak, vagy hogy annak engedelmeskedjenek, akiről ők azt hitték, hogy az az ő istenük.  Ez a történelem során először történt meg a kereszténységgel, annak a korai, a korai szakaszában.  Ez volt az első alkalom, amikor az embereknek választási lehetősége volt

 

hogy engedelmeskedjenek-e a könyörtelen vezetőknek és a gonosz tiranniának, vagy hogy ezt mondják: “álljunk meg egy szóra. Mit mond az én lelekiismeretem az istenemnek?” Hát eredetileg ez volt a vallás tanitása.  Ezért volt, hogy azt a hatóságok olyan gyorsan kisajátították, és a nép ellen használták.  Minden vallással ez történt.

 

Szóval, ezt sikeresen eltávolitották a vallásokból, és most itt van nekünk az Új Kor mismásoló vallása, amit az elit adott nekünk, akik ezt propagálták kezedettől fogva, úgy, hogy mi sose nézzük a dolgok negativ oldalát. 

 

Pszichológiailag mi már le vagyunk fegyverezve.  Azt mondják nekünk: “örülj, örülj, örülj,” mint a kisgyerekeknek, örülj az egész életed során; és mindent megér neked egy természetfeletti élmény.  Ezek a jelöltek azok, akik beveszik a nagy ígéretet, amikor a csippek, az agyba plántált szerkentyűk kijönnek, és kétsegtelen, hogy ezek lesznek az Oprah-k, akik majd reklámozzák nekünk ezt az “irtó klassz dolgot.”

 

A dolgok előre nagyon megjósolhatóak, de az egyedüliek azok (az első cikk szerint, amit itt beolvastam), van az a néhány, amik nem jósolhatók meg előre.  Ezek a találomra bekövetkező tényezők ebben a Szép Új Mátirxban, ami most jön majd nekünk.  Találomra bekövetkező tényezők, amiket nem lehet előre látni: ezek kerülnek most majd az előtérbe; de ebbe nem nagyon kell itt belemennünk.  Ne menjünk olyan messzire.  A legnagyobb probléma nemcsak az elit, hanem a lakosság többsége – azok, akik támogatják az elitet, mert akármit csinál az elit, ezek mindenbe belemennek.  Ezt hivják demokráciának.  A tömegre számítani lehet, hogy azok azt fogják csinálni, amit az elit akar hogy csináljanak.  Csak az egyéniségek okoznak problémákat.

 

Valójában az elit nem is tudna fennmaradni az ő korrupt pénzrendszerükkel meg kereskedelmi rendszerükkel; egyáltalán nem tudna fennmaradni, a többség csendes beleegyézese nélkül.  A többség éppúgy probléma, mint az elit.  Ha valaki megnézi az egész szenáriót, akkor azt látja, hogy túl kevés jó ember van, túl kevés normális ember maradt a világon.  Ez a nagy probléma.  Sok boldog pszichopata van minden társadalmi rétegben, le egészen a társadalom aljáig; olyanok, akik haszonlesésből mindíg is egyuttműködnek az egész [Uj Világrendes] ütemtervvel [nem látva a gödröt, ami nekik is elő van készitve az út végén, amely mentén nekik cukrot osztogatnak].  Ezért az elitnek nincs gondja azzal, hogy olyan szörnyetegeket toborozzanak, akik nekik dolgoznak mindenfelé a fogolytáboraikban világszerte, és ott kínozzák az embereket.  Mit gondolsz, honnan jönnek ezek az emberek?  Ezeket a közönséges emberek szülik és nevelik fel, és pszichopaták lesznek belőlük.  Hát onnan jönnek ezek.

 

Túl kevés jó ember él ma.  Azon hogy valaki jó, én nem azt értem, hogy engedelmeskedik a szabályoknak.  Mindenki, akit “jónak” neveznek, az szót fogad a szabályoknak, még akkor is, ha azok a szabályok rettenetesek.  De akkor is jónak nevezik őket, mert a kultúra rugalmas.  Azt alakítani, formálni lehet, es irányitani lehet, és a kultúracsinálók ezt jól tudják.  Az, hogy valaki jó, abban az értelemben, ahogy én beszélek róla itt, azt jelenti, hogy az illetőnek lelkiismerete van – és az embernek a leliismerete szerint kell cselekednie.

 

Hát ez a helyzet.  Itt van nekünk az [Uj Vilagrend] ütemterve, es ezt mindenki tudja.  Minednki tudja, hogy választhat, hogy belemegy-e ebbe az ütemtervbe.  Olyan rossz-e az élet, hogy mi boldogan fejest ugrunk egy képzetes valóságba, ebbe a fals rendszerbe, ahol egy utópiánk lesz?  Egy látszólagos világ, ahol vattába vagyunk csomagolva, miközben mi továbbra is valójában egy energiaforma vagyunk, mint a Mátrix cimu filmben, ahol mindenféle monoton munkát végzünk, es közben nem is tudjuk, mit csinálunk.  Mint Huxley mondta, “a legtöbb ember úgysem boldog. Akkor hát mi a rossz abban, hogy megváltoztatjuk az érzékélesüket?”

 

Hát ez egy nagyon humánus dolog őtőle és az ő fajtájától.  Persze, amit ő nem mondott, az az – mivel ő es az ő fajtája mindig is mindent irányított – hogy ők sohasem adtak nekunk békét, hogy akár egy kis időre is boldogok, elégedettek legyünk.  Ezt a rendszert nem arra tervezték, hogy te békében élj.  Épp ellenkezőleg, ez arra van, hogy állandó bizonytalanságban legyél, sohase tudd hogy beteg leszel-e holnap, és elveszited a házadat, mert nem tudod fizetni a jelzálogot (elzálogositod az életed a halálodig) es a bankok ujra biznisszelnek vele, vagy pedig elveszited a lakást, amit bérelsz.  Elveszited a munkádat, vagy gazdasági válsag vagy háboru van, vagy a szokásos sokféle ijedtség-tényező, amit rálöknek minden egyes generációra, mert ezek egyetlen generációnak sem hagytak békét.  Ez a szisztéma nem arra van tervezve, hogy békében hagyjanak téged.  És mégis, a feszültségek és bizonytalanságok felhalmozásával ebben a világban, olyan drasztikusan megváltoztattak minket!  Ezek lépésenként rávesznek minket, hogy belemenjünk az ő nagy egerfogójukba, ahol mi olyan boldogok leszünk, hogy miénk lesz a sajt, mert az a sajt megkönnyebbülést ígér nekünk az összes világi gondjainktól.

 

A fiatalokat már tréningezik arra, hogy ez egy mennyire klassz dolog.  Az összes hőseik, az összes szuperhőseik a humoros képeskönyveikben mind csippel vannak beültetve.  Azok ott részben kibernetikus robotok. És nincs ott a szülő, hogy megmondja nekik, hogy az egy komplett fantázia.  Az egy megtervezett fikció.  A szülők maguk sem tudják ezt.  Nincs elegendő bölcs idos ember, hogy tovább adja az ő bölcsességét.  Ha a szülők nem tudják, nyilván a gyerekek sem fogják tudni.  A fantázia egy nagy módszer, talán a legjobb módszer arra, hogy agymossa a világot az ahhoz valo alkalmazkodásra, amit nekünk megterveztek az olyan emberek, akik ismerik a tudományokat.  Azok, akik ismerik a tudományokat, a világ hadiipari komplexumának dolgoznak. És abból csak egy van.

 

Sok ember szeretni fogja ezt az újforma szocializmust, ezt a modernizált formáját a szocializmusnak, ahol ugy tünik, hogy minden gondoddal mások, a szakértők  törődnek, és hogy te örökké csak játszhatsz; de semmi nem lesz valóságos. A másik oldalon viszont ott van a bizonytalanság, ha a valós világban élünk, és ha mi vagyunk az urai, remélhetőleg, a saját gondolatainknak, mert sok ember nem akar a saját felelősségére a saját fejével gondolkozni.  Ezért vannak belepistulva a fantáziába.  Sohasem jut eszükbe, hogy a szórakoztatás, az valójában nem más, mint az ő beprogramozásuk eszköze.  A csend es a saját gondolataik pánikba ejtik őket, mert nincsenek hozzászokva.

 

Akik képesek gondolkozni, és élvezik azt, hogy képesek okfejteni és gondolkozni, azok számára kezd már kifutni az idő, mert a háboru őellenuk valójában már kezd fokozódni.  Akik ebren járnak, es ezen nem azt értem, hogy csak ébren vannak a rendszernek a rájuk eső részében, es tudják, hogy az ő időszakuk változás alatt van.  Azokra gondolok, akik átlátják a teljes képet – a múltat, jelent és a jövőt.  Örömteli dolog ébren lenni.  Örömteli dolog az, ha az ember elszabadul az összes agymosástól. Öröm van abban, hogy megértjuk a dolgok rejtett oldalát, és képesek vagyunk azt arra alkalmazni, ami épp történik.

 

Egy rövid megjegyzést itt:

 

Egy csomó ember kérdezte, hol találhatják meg a cikket, amit beolvastam a “The Guardian”-ból, az egész cikket, a 90 oldalas dokumentumot az Egyesult Királyság Hadügyminisztériumától. Megtalálhatják ezt az én “Article Section”-ömben [“Újsagcikkek” Rész a web lapon].  Odatettem, hogy lásd, mi is az.  Az a DCDC alá volt besorolva, ami a rövidítése a Koncepciók és Doktrinák Minisztériumi Központjának, ami egy gondolkodó csoport a Hadügyminisztérium számára.  Ráadásul, valójában ez az, amely kiadja a nagy jövőbeli szenáriókat a NATO –országok számára.  Hozzáteszem itt hogy “Egyesült Királyság Hadügyminisztériuma,” hogy világosabbá tegyem az embereknek, mi is az.  Nézzenek bele az “Article Section”-be, es megtalálják a cikket a web lapomon.

 

Muris, hogy hogyan is működik a szinkronizmus.  Az emberek, akik felébrednek és túllépnek a félelem fázisán, hogy : “szent isten, hogy változik hirtelen az én kis világom!  Minden ami normális, kezd valami mássá változni.”  Ezek az emberek túljutottak ezen a fázison, és rájöttek, hogy azt a “normálisat” is az elit hagyta jóvá egy időre, ami már elmúlt.  Azok számára [akik így ébren vannak], azt látjuk, hogy szinkronizmusok történnek.

 

Valamelyik nap gondolkoztam a csőcselékekről, es arról gondolkoztam, hogy a történelem során hogyan is van, hogy egy tömeget felheccel a pszichopata elit, akik értik a szociológia tudományát és a csőcselék törvényét.  Igy hát felheccelnek tömegeket, hogy azok harcba szálljanak más tömegekkel; es azok, akik benne vannak a tömegben, azok kivetítik az őbennük levő összes rémületet, félelmet és gyűlöletet másokra, akik általában  épp olyanok mint ők. Olyan ez, mint amikor két katonai csoport csatázik.  A csatamezőn levő közönséges emberek csak közönséges emberek mindkét oldalon, akiknek azt mondják, hogy öljék meg egymást, es akiknek propagandát adnak be, hogy rávegyék őket erre.  Ebből ők maguk nem profitálnak.  Valójában az ő egész társadalmukat mindíg változtatták, függetlenül attól hogy látszólag ki tűnik nyerni; és ez mégis tovább folytatódik.  Ugyanez a szenárió folytatódik újra meg újra.  Ugyanilyen módon megy a forradalom, ahol a nagy csőcselék, amelynek gyakran sok keserű panasza van, valódi panasza, azt hiszi, hogy ezzel egy utópiát fog létrehozni a maga számára, amiben egy igazságos társadalomban minden félelmük eltűnik majd.  Elfelejtik, hogy az ő vezetőik általában pszichopaták, akik akkor is uralkodni fognak majd rajtuk, sőt még inkább. Az egyik tirannia helyett ott lesz a másik – cseberből vederbe.

 

Eszembe jutott erről egy régi költemény Yeats-től, mert néha a vers vagy akár egy dal (ami csak egy vers dal formában, ha jól van megirva) egy könnyű, gyors, hatásos módja annak, hogy komplex, összetett gondolatokat egy pár szóval érthetővé tegyenek.  Ez a tanitás legjobb módja.  Yeats, azt hiszem, azt a cimet adta neki, hogy “A Nagy Nap,” és ha jól emlékszem, ezt mondta:

 

             “HURRÁ a forradalomnak, a még több kilőtt ágyúgolyónak!

             Egy koldus lovon ostorral ver egy koldust ki gyalog van

             Hurrá a forradalomnak, jönnek az ágyúk megint!

             A koldusok helyet cseréltek, de az ostorozás megy tovább.”

 

Másszóval, új napunk van – ugyanaz a szar, ugyanaz a dolog; új főnök, ugyanaz a szar, mert a pszichopaták mindig kontrollban vannak [a nép meg buta] és ezek mindig jól beszélnek, amíg hatalmon vannak. Aztán gondolkoztam erről, és Yeats ujra az eszembe jutott, es kaptam egy levelet valakitől, aki e-mail-eket küld nekem, valakitől az USA-ban, akinek van egy pár kutyája.  Ez a nő elmondott nekem egy szívszaggató dolgot, ami nyilván mindenkit megindítana.

 

Ezt mondta: “Eszembe jutott egy szomorú nyári sztori itt New Jersey főutcáján, a dühöngő vietnámi éra vége felé.  Ez a szörnyű esemény határozottan megmutatja, hogy az Amerika megsebzése egy megtervezett dolog volt, és ezt maga is emlitette.  Egy fiatal, 18 éves nőt kb 30 ember megerőszakolt a Mantoukin utcáin (vagy lehet, hogy Metuchen volt), de ez a nő New Jersey-ben élt. (Még emlékszem, amikor ez történt. Én akkor nagyon fiatal voltam). Aztan benzint használtak, és a nőt feláldozták (felgyujtották). A nőt meggyilkolta egy csőcselek, mert volt neki egy vőlegénye, egy tengerész, aki Vietnámban volt.  Azt hiszem, Molochnak ez egy jó falat volt.”

 

És a hölgy a továbbiakban ezt mondta: “én akkor 14 éves voltam, a Napo Mountains (a Napo Hegység) közelében éltem, ahol olvastam erről egy ujságban, miközben vakációzni voltam otthon.  A halott lány egy iskokatársam volt, ugyanabba az iskolába járt mint én, Massachusetts-ben.  Ismertuk egymást, és csak mi ketten származtunk New Jersey-bol.  Emlékszem, hogy felhivtam az igazgatót és elmondtam neki a híreket.”

 

A hölgy tovább folytatta és elmondott nekem egy pár (csak egy néhány) dolgot erről a baloldali elit társasagrol (mert ez egy elit banda volt), akik legalábbis azt hitték magukról hogy ők baloldaliak, erről meg vagyok győződve, hogy ezt hitték, hogy ők ellene vannak mindennek, mert a csőcselékek, azok csőcselékek, mindkét oldalon.

 

Ezeknek a gondolatai nem az övéik; és ezek kivetítik a gyűlöletet másokra. A végén a hölgy ezt mondta: “A baratnőm” neve Margó volt.  Magas volt és csinos, és tudna írni is. Én olyan akartam lenni mint ő.  Szépség volt az ő szomorúságában.  Szerette Yeats-et (valahogy ez az, amit szinkronizmusnak nevezünk).  Elegáns volt, olyan nyaka volt mint egy hattyúnak, és mégis, feláldozta ot hiábavalóan a csőcselék, mert ők kivetítették a valami más iránt való gyűlöletüket őrá.”

 

Hát ez a probléma a csőcselékkel.  A csőcselékre, mint egy magas szintu Szabadköműves mondta, mindig számitani lehet, hogy elvégzi az ő számukra a piszkos munkát, mert a profán tömeg, a csőcselék, az igazán az, minden korban.

 

Érdekes, gondolom, hogy Yeats maga is Szabadköműves volt, talán egy alacsonyabb szinten, mert mindenki aki valakinek számit az elmúlt párszáz év óta, akit előre nyomnak, az általában Szabadköműves. Nem mintha ezek olyan sokat megértenének azon a szinten. Yeats-nek volt egy gyűrűje.  A gyűrűjén volt egy héja és egy pillangó.  A héja a ragadozó, és az emberek imádják a ragadozókat, legalábbis a pszichopata imádja őket.  Ezért van, hogy miért vannak ezek az ő címereiken.  Ha belemégy az ősrégi történelembe, akár Sumériába, ahol ásatások feltártak épületeket freskókkal – és az elit minden korban, végig az összes korokon (mert igazából ez ugyanaz az elit) – képeket találsz róluk, amint lovagolnak,  héjákkal a karjukon.  Láthatod a héja(szárnyaka)t Hórusz körül is, amint a titkolózási, a Harpokrátesz pozicióban ott ül.  Yeats viselte a gyűrűt a héjával és a pillangóval, mert tudod, minekünk embereknek két ellentétes oldalunk van.  Van érzelmünk és van logikánk.  Ez egy régi csata, amely gyakran hangsúlyozottan kijön az egzoterikus (beavatatlan) tömegnél, mint bal agyfélteke/jobb agyfélteke, nő/férfi.

 

Azonban, tudod, a tökéletesitett személy kifejlődése azt szokta jelenteni, hogy valaki nem tagadja meg egyiket sem ezek közül (legalábbis az ősrégi időkben ez ezt jelentette).  Nem hagyták egyiket sem uralkodni.  Azok a pszichopaták, akik csak azt használják, amiről azt hiszik, hogy az logika. Az érzelem nekik egyszerűen csak egy eszköz, amit az alattuk levő emberekre használnak, a közönséges emberekre; de ők maguk nem éreznek semmi érzelmet.  Éreznek izgatottságot, és a győzelem erejét.  Igy haladnak előre az életben – uralkodni akarnak.  Szadisták.  Az alacsonyabb szinten levő pszichopaták, azok szado-mazochisták, akik imádják a felettuk levő szadistákat, és arra vágynak, hogy bárcsak ők is ott fent lenénnek.  Ezek imádják a ragadozót.  A héja szimbolizálja a logikát; hogy egyenesen rárepülnek a célra.  A pillangó azonban, mint Yeats is tudta, egy összevissza utat jelképez az intuícióhoz; és ő maga is mondta, hogy “a bölcsesség egy pillangó, nem pedig egy sötét ragadozó madár.”

 

Az életünk nem arra van, hogy valamiféle formátumot kövessen – valamiféle kompjuter-formátumot, születéstől a halálig, ahol ez van: Megszületsz, Ovodába mégy, Iskolába mégy, Munkaba mégy, Kiképeznek, Dolgozol, Szaporodsz vagy esetleg nem szaporodsz, Fizeted az adódat, Vásárolsz és fogyasztasz, Biztositást veszel a temetésedre, Jó állampolgár vagy.  Mert ez egy szisztéma-formátum.  Ez nem egy élet. Ezt nem hivják életnek.  Ez a temetőkert a halottak számára.  Ez az a kert, amit a pszichopaták hoztak létre.  Ez egyben egy olyan szisztéma, amelyért sok ember harcolni képes, hogy megőrizze, soha nem ismerve fel, hogy az sosem volt az övék.  Az életben nekünk kell hogy legyen időnk, hogy olyan pillangók legyünk, amely összevissza repked, de azért tudja, hogy hova megy.  A hajtóereje az intuíció.

 

Az  INTUÍCIÓ  a kapocs, ami minket hozzáköt valami magasabbrendűhöz, ami felette áll mindennek [a földi életnek].  Abba kell hagynunk, hogy kivetitjük a saját félelmeinket és aggodalmainkat és gyűlöleteinket  más, “amott levő” emberekre, akárki legyen is a célpont, akármikor, bármely korban.  A tömeg, a csőcselék azt akarja, hogy mindenki olyan legyen mint ők maguk.  Ezekben van egy kontroll-mániákus mentalitás. Ezek nem akarják, hogy valaki különböző legyen, hogy másként öltözködjön, másként nézzen ki, hogy másként beszéljen, vagy más szokásai legyenek.

 

Ez egyben azoknak a viselkedésmódja, akik globális, merev, strukturált, megtervezett társadalmat akarnak.

 

Egy új életmódra van szükségünk, egy másfélére – egy olyanra, amely kiesik az elit kontrollja alól.  Ami kívül esik az ő formátumra szabott, gondolkodó csoportok által a jövőre előrevetitett megoldásaikon, ahol ők előre kiszámitják a mi reagálásainkat mindenre amit ők csinálni terveznek.  Nekünk nem szabad úgy reagálnunk, mint ahogy azt ők várják.  El kell mennünk mellettük, túl kell mennünk őrajtuk és meg kell kerülnünk őket; és végül, teljesen ki kell őket tolnunk a képből.  Nem mehetünk tovább a ragadozó-imádatnak ezen az útján, ahol az emberek inhumánusak más emberekkel,  mert ezek megmondták, hogy hova akarnak minket elvinni, bele egy mátrix-ba, ahol te megszűnsz sajátmagad lenni.

 

Én nem beszélek az emberek többsége nevében, mert tudom, hogy a tobbség szeretni fogja a szocializmust egy fantázia-valóságban, ahol még a programokat is mások készítik nekik, és nem kell majd nekik aggódniuk az ő kis fejecskéjükben – csakhogy még ez sem lesz mindenki számára!  Én azokhoz beszélek, akik kívülállók, és rendszeren kívüliek.  Az  ELIT  semmit nem tudna csinálni a TÖBBSÉG  BELEEGYEZÉSE NÉLKÜL.  De ők számítanak arra [hogy a többség belemegy mindenbe].  Ezek szimbiózisban élnek a többséggel; de sok ember van ezen [a szisztémán] kívül is, akik tudják, hogy kell, hogy legyen egy más út – és az intuíciónk (a megérzésünk) irányít minket.

 

Hamish [“Házias”], a kutyám, és a magam részéről [elköszönök] ezen a nagyon meleg napon, nagyon fülledt, nagyon meleg napon a múlt heti eső után, amikor a szúnyogok örvendenek itt köröskörül mind az őrültek, mert ezek, ha nedves az idő, ezek szaporodnak mint az őrültek. Most aztán nedves és meleg az idő.  Így hát Hamish és  magam megpróbálunk hűsölni valahogy.  Jóéjszakát, és legyen veletek a ti istenetek, vagy isteneitek.

 

“Eleanor Rigby” – dal a Beatles-től

            

Ó nézd csak azt a sok magányos embert

Ó nézd csak azt a sok magányos embert

 

Eleanor Rigby felszedi a rizst a templomban, hol esküvője volt

Álomvilágban él

Ablakban vár az arccal, mit az ajtó melletti egy köcsögben őriz

Vajon kinek van az?

 

Mind a magányos emberek

Ezek mind vajon merről jonnek?

Mind a magányos emberek

Ők mind, vajon ki népe ez?

 

McKenzie atya írja a prédikációt, mit senki nem fog hallani

Mert senki nem jön el

De nézd csak, hogy buzog.  Vasalja zokniját, amit az éjszakában majd senki nem lát

Akkor hát mért buzog?

 

Mind a magányos emberek

Ezek mind vajon merről jönnek?

Mind a magányos emberek

Ők mind, vajon ki népe ez?

 

Ó nézd csak azt a sok magányos embert

Ó nézd csak azt a sok magányos embert

 

Eleanor Rigby bekrepált a templomban; eltemették őt és nevét

Nem volt ott senki.

McKenzie atya letörli a port kezéről, mint otthagyja a sírt

Senkit nem váltottak meg, senki se sírt

 

Mind a magányos emberek

Ezek mind vajon merről jonnek?

Mind a magányos emberek

Ők mind, vajon ki népe ez?

 

                          Forditotta:  Filantróp