25 decembrie 2009

Alan Watt Blurb

(i.e. Discuţie educaţională)

 

"Crăciun Fericit 2009"

 

Dialogul cu drepturi de autor Alan Watt - 25 decembrie 2009 (Exceptând citatele literare)

 

Şi

Compoziţia "Contemplación" de Alan Watt

 

Scris, publicat, cu drepturi de autor 25 decembrie 2009 Alan Watt.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

cuttingthroughthematrix.com

site-uri oglindă:

cuttingthroughthematrix.net , .us , .ca

alanwattcuttingthroughthematrix.ca

site-uri cu acelaşi conţinut:

cuttingthrough.jenkness.com (<- foarte fiabil)

cuttingthroughthematrix.ethrx.com

 

-> Adresa poştală: Alan Watt

-> EMAIL:

alanwattcuttingthrough@yahoo.com

Următorul site include toate înregistrările audio şi transcrierile ce pot fi descărcate în diferite limbi europene:

alanwattsentientsentinel.eu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Informații pentru achiziționarea cărților lui Alan, CD-uri, DVD-uri și donații:

Canada și America: PayPal, Cash, cec personal pentru SUA, mandat poștal internațional

În afara Americii: PayPal, Cash, Western Union și Money Gram (Money Gram este mai ieftin)

Comenzi PayPal: Trimite un e-mail separat, suplimentar, de însoțire conținând comanda prin PayPal.

Pentru cei fără calculator: scrieți la adresa de mai sus

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Salut oameni buni. Eu sunt Alan Watt și ascultați Tăind prin Matrice din 25 decembrie 2009. Sper că ați avut cu toții – așa cum de secole se spune - un Crăciun fericit. Este aparent un tabu să mai spui astfel azi pentru că este incorect politic. Ei bine, corectitudinea politică este pentru cei care au cedat deja în războiul împotriva minții lor, și totuși ei se pot dezmetici oricând dacă vor și spun, Crăciun fericit. Este atât de ușor.

 

Când vă gândiți la asta, am trecut printr-un război împotriva noastră. De fapt, războiul s-a purtat de-a lungul întregii noastre vieți; părinții voștri au trecut prin el și bunicii voștri deasemenea. Cei mai mulți n-au știut vreodată că se întâmpla. Li s-au dat războaie externe, undeva aiurea, și niciodată n-au știut de războiul ce se purta cu adevărat acasă, pe ascuns, prin intermediul unor tehnici ce implică cercetare științifică, propagandă și comunicare prin mass-media. În cele din urmă s-a înfiltrat în sistemul educațional și am discutat deja în alte programe de-a lungul anilor despre modul în care mass-media preia controlul și  divertismentul desigur, este foarte important.

 

Cei care controlează divertismentul controlează efectiv direcția de gândire a generații întregi. Acest lucru ușurează asimilarea de noi idei când profesorii voștri în școli sau universități aduc în discuție aceleași subiecte care au fost prima dată introduse în ficțiune. Îi ascultați gândindu-vă cât de sofisticați suntem, după cum se spunea, suntem cu toții detașați (n.tr. cool în original; rece) se pare deși trecem prin așa numita încălzire globală, toți suntem detașați. Acceptam fiecare nouă atitudine și fiecare direcție care ne sunt date și ne vor influența viața. Decizia vă aparține dacă doriți continuați să acceptați aceste schimbări sau nu.

 

Nu contează dacă mulțimea merge într-un fel, știi că este greșit. Mulțimea nu are niciodată deptate ... pentru că cea mai mare parte a populației acceptă corectitudinea politică. Mulțimii nu i-ar păsa dacă este condusă de un rege sau un tiran sau un Cezar sau de oricare altcineva, atât timp cât toată lumea face la fel și suferă în mod egal. La asta se referă egalitatea în socialism. Voi toți suferiți în mod egal, acolo jos, bineînțeles. Mai jos de castelul de fildeș ... există întotdeauna un castel de fildeș de unde baieții cei mari se uită în josul nasului lor cel lung la tine și se joacă cu tine, cum te joci cu păpușile într-o casă de păpuși; care este atitudinea lor față de lucruri, cum să mergi, cum să vorbești chiar , ce subiecte ar trebui să vă intereseze, cum ar trebui să te comporți în orice situație dată, și ei vă oferă situațiile date. Din moment ce toți sunt pervertiți la vârf, ei ne dau o societate pervertită, iar noi îi imităm. Noi îi imităm pe ei. Este atât de simplu, foarte, foarte simplu.

 

De aceea bătălia a fost pentru individualism de-a lungul secolelor. Continuăm să uităm că indivizi au schimbat lumea în trecut. Asta e ceea ce creștinismul și Crăciunul ar trebui să semnifice. Nu liturghia. Mulțimea va adopta întotdeauna religia "la modă" a epocii, fie că este vorba de New Age, hinduism, orice le este dat și promovat de băieții de sus. Individul a fost ținta războiului. Dacă ai putea distruge individualitatea și oamenii capabili de a raționa, de a avea propria lor percepție și de a se exprima, atunci ai schimba lumea întreagă. Întreaga lume va fi schimbată din nou.

 

Nu contează dacă o persoană se ridică în picioare și spune ceva atât de adevarat, cum ar fi "regele nu are haine”, apoi restul mulțimii imită același lucru. Mulțimea va imita orice îi este dat în scopul imitării. Problemele pe care le avem astăzi se datorează faptului că elita științifică ne-a dat o societate în care masele sunt predispuse spre imitație și adaptare spre casa de păpuși preprogramată a viitorului. Asta nu e viață. Asta e lumea cadavrelor vii ... lumea cadavrelor vii. Ceea ce omul la nivel individual este capabil să atingă este atât de departe, foarte departe în univers, că este cel mai mare pericol care i-a amenințat vreodată, în postura de tiran. De aceea trebuie să existe consens la nivel de grup, opinie de grup, purtători de cuvânt de grup, purtători de cuvânt de group folosind noul limbaj, și minimalismul  lingvistic dus la extrem, prin muzica ta.

 

Sex ... este tot ceea ce este promovat prin intermediul muzicii de azi. Asta e tot. Fundamental. Iubirea pentru cineva trebuie separată de actul sexual. Marii scriitori ai secolului al XIX-lea, promovați prin comunism, au scris pe această temă lungi dialoguri plicticoase; cum să disociezi partea iubitoare, legătura emoțională, de actul sexual. Acest război a fost purtat cu succes. După cum am spus, atunci când ai o grămadă de adolescenți pentru prima generatie și îi îndemni spre desfrâu, le spui că nu există consecințe, avem o pilulă, avem metode contraceptive, avem clinicile de avorturi, faceți ce vreți, nu aveți nici o responsabilitate orice vi s-ar întâmpla, vom avea noi grijă orice s-ar întâmpla cu voi, atunci legătura emoțională este distrusă. Julian Huxley a spus același lucru. El a spus, în cazul în care putem crea o generatie care are o mulțime, o mulțime de sex, fără consecințe atunci vom rupe procesul de unire emoțională, care este inamicul lor principal. Unitatea familială este principalul dușman al celor care dețin controlul astăzi.

 

Cei care dețin controlul, nu sunt doar extremiști de stânga, cu teneșii și gențile lor de voiaj. Nu. Acesta este doar partea vizibilă a armatei. Mai sunt cei care controleaza întregul sistem monetar al planetei, cu religia lor specială, foarte secretă, o religie foarte veche de altfel, care au crezut cu adevărat că țelul lor este de a domina lumea și că este dreptul lor de a face acest lucru. Interesant faptul că Rockefeller a spus in timpul unei conferințe de presă legată de o intrunire a CFR (n.tr. Council for Foreign Relations – Consiliul pentru Relații Externe) că nu s-ar putea întâmpla nimic din toate acestea fără complicitatea si tăinicia voastră … reporterilor. Semnificația: și-au ținut gura închisă despre ceea ce se întâmpla. El a spus că este de departe de preferat o lume condusa de bancheri și intelectuali, mai degrabă decât una în care națiunile își urmează cursul lor firesc. Această idee dă bătăi de cap majorității oamenilor.

 

Ei cred despre comunism că este o mișcare muncitorească. Asta a fost cea mai mare dezinformare pusă vreodată in scenă. A fost asimilată cu ușurință de toți locuitorii planetei, mai puțin de inițiatorii ei, bineînțeles. Dominația este numele jocului și individualitatea este inamicul lor principal. Organizatia Natiunilor Unite a spus același lucru: INDIVIDUL este problema lor principală. De ce credeți că se discută despre implantarea de cipuri in creierele oamenilor? Da, vor induce in eroare o mulțime de oameni cum că aceste cipuri le vor îmbunătăți viața.În cele din urmă nu va mai fi nevoie sa te duci la școală, tot conținutul va fi descărcat (n.tr. firmware upgrade). Vă vor oferi centri ai plăcerii în creier pentru sex la superlativ și tot tacâmul. Veți fi un zombi programat. Oamenii se vor arunca grămadă la cozi de așteptare pentru implant ... și trebuie lăsați pentru că au trecut de punctul in care puteau fi treziți la realitate, sunt pierduți. Ei au decis să renunțe. Darul vieții este o povară prea grea pentru ei. Ghinionul lor. Dar VOI, trebuie să gândiți pentru voi înșivă, să raționați pentru voi și să deveniți individualiști.

 

După cum am spus, aceasta perioadă a anului este despre creștinism. Ideea de bază a fost despre un individ care a schimbat lumea ... desigur, idee curând după coruptă, deoarece ori de câte ori adevărul iese la suprafață este corupt de cei care urmează în scopul obținerii puterii asupra altora. Noul adevăr” va deveni realitate, pâna la pervertirea următoare a acestei noi percepții. Aceasta nu înseamnă că trebuie să uităm sau să ne adaptăm la noul sistem. Speranță încă există. Acesta este esența unora dintre cele mai mari religii de pe planetă, că încă există speranță.

 

Guvernul nu se grăbește să vă sară în ajutor atunci când teceți printr-o criză spirituală sau personală. Trebuie să te îndrepți spre alte domenii pentru a găsi răspunsuri. Da, guvernul vă va furniza varianta lor;  psihiatria și pilulele ei, psihologia și pastile sale, și mantrele, și tot restul. Aceasta nu este calea prin care vei obține inteligență sau experiență sau credință. E ca și cum a amâna totul. Știți că, psihiatria de exemplu, are scopul de a înlocui religia; acesta este motivul publicării ei. De aceea, Freud a fost trimis în misiunea de a susține iarși  darwinismul prin insinuarea ideii că, ei bine, nu ești nimic altceva decât un animal. Țelul a fost de a fi fericit, indiferent de ce se întâmplă. Fii fericit, ia aceste pastile și din momentul în care îți reîncepi modul de viață promiscuu, și cumperi lucruri și muncești, te vor clasifica ca fiind sănătos. Asta e ceea ce ei numesc normalitate în psihiatrie. Asta e și ideea. Mai mult încă, obiectivul lor este de a te reintegra în sistemul care te-a îmbolnăvit, în sistemul lor artificial.

 

Ei mențin sub influența drogurilor atât de mulți oameni în zilele noastre, incredibil de mulți oameni. Nu te poți maturiza pe calea pilulelor.Trebuie să treci prin procese dureroase pentru a te dezvolta, pentru a deveni o ființă COMPLET umană. Trebuie să suferi pentru că prin suferință nu numai că înveți lucruri, dar creezi conexiuni și cu oamenii din jurul tău. De aceea nu gândim cu toții în același mod. Ai trecut prin asta sau vei trece în viitor. Aceasta nu înseamnă că îți vei întoarce spatele și nu vei judeca răul. Trebuie să-ți exprimi dezacordul oriunde îl vezi. Acesta este un instinct de conservare. Nu uita acest lucru niciodată!

 

Aici suntem, așa cum am spus, de Crăciun în 2009. Știm ordinea de zi. Știm ce măsuri vor fi luate de marii jucători care controlează lumea în principal prin finanțelor lor, să fiu sincer cu voi. Dacă controlezi finanțele lumii controlezi lumea. Toată lumea este instruită să utilizeze finanțelor lor. De fapt, nu există nici o altă opțiune. Aceasta nu înseamnă că vor câștiga în cele din urmă și rămâne la latitudinea voastră dacă veți câștiga la nivel personal ... pentru că despre asta este vorba. Nu e vorba de grup; este vorba despre nivelul personal.

 

Am scos afară chitara din sicriul său - ca de obicei - astăzi, am notat rapid pe hârtie acest cântec, l-am cântat pentru prima dată, fără corecturi sau modificări, așa că scuzați-mă dacă nu vă este pe plac, iar degetele-mi sunt un pic rigide, dar este tot ce pot face pentru moment. Asta este esența VOASTRĂ în realitate, tot ceea ce puteți face pentru moment. Dați ce e mai bun din voi. Bucurați-vă de această piesă. Dacă suntem cu toții în viață anul viitor, vă voi dărui o altă melodie de asemenea. Crăciun Fericit, toate cele bune, de la Alan și Hamish în Ontario, Canada.

 

 

 

Compoziție: "Contemplación," scris, publicat, cu drepturi de autor 25 decembrie 2009 Alan Watt.

ASCULTARE / DESCĂRCARE Compoziție: Contemplación

 

 

Transcris de Diana