8 ianuarie 2010

Alan Watt "Tăind prin Matrice" în direct pe RBN:

 

Tehnica, zău, adevărul din suflet-vis (n.tr. Morpheus în orig. – Morfeu, deitate greacă, guvernatoare a viselor):

"Atunci când nu există adevăr, nici Bine sau Rău

Mai puțin ce guvernele si experții spun că este,

Atunci Ochiul Dracului domnește, nimeni nu-l smulge,

Noua preoțime conduce, valori în curent,

Adevărul este sacrificat de putere pentru a conduce in continuare,

Cercetătorii științei motivaționale îl păcălesc pe nebun,

Perfect îndoctrinat pentru timpul său,

Naivitatea lui de a fi al tău și al meu,

Să accepte orice, să nu fie dezgustat,

Bazează-te pe instincte, nu poți să ai încredere în ei,

Acceptă toate comenzile, zâmbește – perfecțiune,

Să trăiască socialismului științific, corectitudinea politică"

 

Dialogul cu drepturi de autor Alan Watt - 8 ianuarie 2010

(Exceptând muzica, citatele literare, și comentariile ascultătorilor)

 

Salut oameni buni,

Eu sunt Alan Watt si ascultați Tăind prin Matrice din data de 8 ianuarie 2010. Pentru nou-veniți, aruncați o privire pe site-ul www.cuttingthroughthematrix.com, adăugați la favorite site-urile oglindă pentru viitor, deoarece, uneori, unele dintre site-uri nu sunt disponibile și în acest mod puteți să descărcați ultimele înregistrări. Site-urile oglindă sunt: www.cuttingthrough.jenkness.com, www.cuttingthroughthematrix.net, www.cuttingthroughthematrix.us, www.cuttingthroughthematrix.ca, www.alanwattcuttingthroughthematrix.ca și www.alanwattsentientsentinel.eu.

Site-ul „santinelă” conține aceleași înregistrări pentru descărcare, în întregime. De asemenea, are și transcrierile pentru descărcare, precum și o mulțime de discuții pe care le-am suținut peste ani și puteți alege din diverse limbi ale Europei, descărca, tipări și distribui. Întotdeauna spun ascultătorilor că voi sunteți cei care faceți posibile aceste emisiuni. Nimeni, Nimeni, nu mă suține. Reclamele pe care le auziți în timpul acestui program, la RBN, sunt plătite de către agenții de publicitate direct RBN-ului pentru timpul de emisie, pentru personal și facturi și echipamente pentru difuzare  și discutăm de bani serioși aici. Deci stă în puterea voastră să mă ajutați să continuu prin cumpărarea unora din lucrurile pe care le am pentru vânzare pe site-ul www.cuttingthroughthematrix.com, cărțile și discurile mele și așa mai departe sau îmi puteți dona bani. Amintiți-vă de asemenea că puteți achizțtiona întotdeauna cărțile și prin butoanele pentru donații și Paypal. Trimiteți-mi un e-mail separat dacă procedați în acest mod. Și din SUA pentru Canada un ordin de plată este bun. Puteți obțne de asemenea un mandat poștal internațional de la oficiul poștal din SUA pentru Canada, dar pentru asta insistați ca vreți mandatul internațional, altfel îl veți primi pe cel intern. Cel intern este verde. Soiul internațional comunist este roz spre roșu, astfel încât nu le puteți confunda. Și puteți folosi, de asemenea, Paypal sau numerar sau Western Union și cred că MoneyGram are acoperire și în SUA, de asemenea. În afara celpr două Americi, același lucru, MoneyGram, Western Union, numerar, Paypal. Depinde de voi modul în care doriți să o faceți. Iar pentru cei care obțin discurile înregistrate și se află în posesia lor, puteți să-mi scrieți la: Alan Watt

 

După cum am spus, ține de voi să mă ajutați să merg mai departe și asta numesc eu „cănuța mea de tinichea”, 5 minute de cerșit în direct, lucru un pic ridicol să îl fac pentru că aș fi putut lua o grămadă de bani în cazul în care aș fi adus agenții de publicitate ca invitați. Acesta este modul în care cele mai multe dintre gazdele de emisiuni fac bani, dar eu nu și așa vreau să fie.

 

Acum, acestă incredibilă Nouă Ordine Mondială (n.tr. New World Order în orig.), nu este atât de incredibilă deloc. Doar că nu suntem învățați cu tehnicile de bază care sunt folosite pentru a promova societatea „mare”, societatea „măreață”. Multe nume pentru aceeași idee în ultimile sute de ani, bine documentate prin lucrări în care folosesc un cuvânt, un cuvânt foarte simplu pentru toate metodele și strategiile care sunt folosite, pe scurt „tehnică”, ceva care v-ar face să vă urcați pe pereți, dacă ați fi încercat să studiați ce înseamnă la vârf „tehnică”. Ei literalmente o menționeză la fiecare a doua propoziție în cărțile groase. Este atât de important pentru ei.

 

Totul se cam reduce la, și aceasta este o formulare foarte concisă de-a mea,  dacă ceva se poate face, se va face, dacă este din punct de vedere economic fezabil si servește în esență o elită conducătoare, va fi realizat.

De aceea s-a decis ca noi toți să obținem carduri de rații în cele din urmă, cărți de identitate si toate tipurile de carduri și apoi, în cele din urmă, desigur, cipul de identitate, desigur. Suntem instruiți pentru cip, dacă oamenii nu au înțeles asta încă.

 

Mai multe după aceasta pauză.

 

Salut oameni buni,

Sunt Alan Watt și tăiem prin Matrice. Doar ce discutam despre cum se insistă în cercurile economice înalte, cele cu adevărat înalte, pe ceva numit „tehnică” și chiar și Lenin vorbea tot de tehnici, clase, totul este de natură tehnică, și chiar și organizația în sine este produsă prin metode tehnice și clasele conducătoare sunt tehnice deasemenea în funcția lor de a rezolva probleme.

 

Lenin a aprofundat crearea materială a lucrurilor, distribuția lor și cum practic are trebui să migreze spre un nou sistem global pentru că cel capitalist care-l finanța va produce peste cerere și nu toată lumea își va permite să cumpere lucrurile produse chiar de ei, pe când în sistemul lui, noul sistem socialist combinat, spre care ne îndreptăm chiar acum, comunisto-capitalist, și asta a fost ideea de la început zic eu, acesta e și motivul pentru care capitaliștii au finanțat sistemul comunist, antiteza lor, ca să poate aduce pe lume cea de-a treia cale, socialismul, Socialismul Fabian la nivel mondial, nu vor mai avea se presupune, toate pierderile vechiului sistem. Și acum trecem printr-o perioadă în care trebuie să limităm ceea ce ei numesc pierderi, după cum suntem antrenați pentru sistemul socialist.

 

Veți afla că există înlocuitori pentru război și războiul elimină ceea ce ei numesc surplus, fondurile în plus din guverne pe care le menține într-o stare continuă de îndatorare către bănci. În consecință structura puterii este conservată prin aceleași „tehnici”, prin înlocuitori de războaie. Avem războiaie împotriva terorii, împotriva obezității prin decizie NU (n. tr. UN în orig. – Națiunile Unite), împotriva drogurilor, împotriva sărăciei, împotriva a orice sub soare. Acestea au preluat conducerea pentru că sunt foarte costisitoare, în ciuda acțiunilor pe care le iau sau nu, sau ce afirmă că pot face sau ce pot face cu adevărat și care sunt adevăratele lor motive, toate astea sunt irelevante pentru că scopul este să înlocuiască efectele războiului, unul foarte scump dealtfel. În parte aceasta este esența creării crizelor, îndoctrinarea unei noi generații într-un alt sistem.

 

În 2001, și am spus asta de câteva ori bune, când turnurile (n.tr. World Trade Center) au fost lovite, am spus că vom vedea întregul scenariu al războiului. Oamenii migrând dinspre New Orleans în cele din urmă, ca refugiați împrăștiați în toată țara, restabiliți, vor fi întreținuți prin rații, și iată că subiectul e la știri.

 

Acum BBC, Corporația de Difuzare Britanică (n.tr. British Broadcasting Corporation în orig.), este proprietate a guvernului britanic dar în realitate este mai important decât guvernul. Este sistemul britanic, fațada guvernului. Așa a fost de la început, o fațadă pentru cei foarte bogați, familiile de elită care preferă anonimitatea.

 

Și știu că la un moment dat toți noii angajați BBC au fost locuitori din Eton tocmai ca să se asigure că o anumită clasă conducea toată progaganda și asta a fost funcția BBC încă de când radioul a început, dacă cercetați istoria sa, mai cu seamă în timpul Primului Război Mondial.

 

BBC împreună cu Institutul Tavistock au implementat strategii inovatoare pentru a recruta tineri pentru război. H. G. Wells a fost recrutat de ei. A lucrat pentru Societatea Fabiană în același timp iar mai apoi pentru Institutul Regal pentru Relații Internaționale (n. tr. The Royal Institute for International Affairs în orig.).

Wells a inventat termenul „Hunul” pentru a demoniza inamicul și în plus au desenat o cască mare, o față întunecată ca a lui Darth Vader, o baionetă mare pe care le-au suplimentat cu slogane ca „Hunul de la răsărit”, „Jos cu Hunul” și toate celelalte. Asta a fost numai propagandă să demonizeze inamicul condusă de BBC cu ajutorul oamenilor ca H. G. Wells.

 

Un bun propagandist, Wells a găsit metode ca tinerii înrolați să fie măcelăriți, în general în prima lor zi de luptă pentru că regimente și zone întregi, din moment ce toți au fost înregimentați din aceeași zonă, erau nimicite de obicei la prima întâlnire cu inamicul pentru că trebuiau să mărșăluiască peste câmpuri desfundate, plate, în condiții de foc de mitralieră constant. Majoritatea regimentelor erau distruse în 15 minute. Acesta a fost „Marele Război” așa cum l-au numit. A fost grozav pentru depopulare.

 

Wells a scris și povești. Una din ele avea ca subiect pana albă pe care toate tinerele cu un prieten sau logodnic au fost incurajate să o poarte dacă acesta nu se înrola să meargă la război pentru Marea Britanie.

 

Toate aceste tehnici, împreună cu sprijinul Institutului Tavistock, au fost folosite. Psihologia a fost folosită pentru a face oamenii să se înroleze. Acesta a fost un război groaznic. Toate războaiele sunt așa doar că nu realizăm pentru că niciodată nu ni se dau adevăratele motive din spatele războiului, niciodată nu ni se spune adevărul decât poate după un secol și atunci alte generații sau crescut și nu le pasă.

BBC dupa cum spun, au fost tot timpul lideri în ceea ce privește propaganda. Aceasta este funcția lor, fie că este vorba de distracție, este plină de noutăți ale politicii corectitudinii, ce este acum corect politic și toate astea.

 

Am aici un articol provenit de la știrile BBC scris de Finolo Rohrer din 7 ianuarie. În articol sunt scrise:

„Au trecut 70 de ani de la raționalizarea din Al Doilea Război Mondial…”

(Alan: Iată, o încercare să te facă conștient de concept.)

„… a fost implementată și mulți comentează pe tema contrastului dintre epidemia curentă de obezitate și acele zile mai sănătoase ale planetei.”

(Alan: Le numesc zile mai sănătoase.)

„Dar cum s-au descurcat oamenii cu raționalizarea și am putea oare să folosim lecțiile trecutului să luptăm cu obezitatea acum?

Pe 8 ianuarie 1940 Regatul Unit și-a strâns cureaua și a intrat într-o perioadă de privațiune care avea să pătrundă prin toate straturile conștiinței naționale.

 

Pe măsură ce sistemul căpăta inerție, s-au raționalizat carnea, brânza, untul, margarina, slănina, șunca, ceaiul, dulcețurile, zahărul și grăsimile pentru gătit ca untura.

Exista de asemenea un sistem separat pe bază de puncte pentru conserve, produse uscate și alte produse de băcănie. Hainele și motorina au fost de asemenea raționalizate. Dar cel mai probabil raționalizarea produselor alimentare a rămas ca o pată neagră în memoria națiunii.

 

În fiecare săptămână gospodinele națiunii se așezau la coadă cu cartele de rații…”

(Alan: Exact cum se făcea în Uniunea Sovietică apropo, dacă vă minunați de asemănarea întregului proces. Totul merge ca un întreg ca să vă antreneze,)

 

„… la magazine unde se înregistrau…”

(Alan: Apropo, trebuia să te înregistrezi la un magazin și să-ți folosești cartelele de rații numai acolo și abia apoi poate le primeai.)

 

„… pentru a cumpăra cantitățile permise de produse de băcănie.

Omul însărcinat cu impunerea raționalizării a fost Lordul Woolton, un șef de magazin universal adus în guvern în poziția de ministru al alimentației.”

(Alan: Ministru al orice, exact ca în „1984” de George Orwell. De fapt, Orwell, în autobiografia sa, meționează că a fost angajat de BBC. L-au adus să lucreze la propaganda legată de alimentație, pentru Ministerul Alimentației și mai mult a spus că sarcina lui a fost să convingă gospodinele că mâncarea de slabă calitate, care nu era bună de mâncat, era de fapt mai sănătoasă pentru ele și scenariile erau scrise pentru el doar să le citească.

Și iată-i din nou la treabă spunându-ne că e mai bine să o luăm iarși pe calea asta.)

 

„Ranchiună socială”

„Woolton a avut geniul pentru publicitate …” spune Terry Charman, un istoric al Muzeului Imperial de Război care a ajutat la crearea viitoarei expoziții a Ministerului Alimentație. „… a avut o organizație de relații cu publicul minunată…”

(Alan: Relații cu publicul, în stilul Bernays.)

 

„Oamenii apreciau sfaturile primite…”

(Alan: Le apreciau bineînțeles.)

 

„… deși multe dintre ele par azi condescendente.

În contextul Primului Război Mondial, când se făcea simțită în dese rânduri o anume ranchiună bazată pe ideea că unii o ducea bine de pe urma conflictului…”

(Alan: Întotdeauna!)

 

„… raționalizarea următorului război mondial a avut un efect unificator.

De departe a fost acceptată ca parte a efortului de război.”

(Alan: Vedeți, ei au nevoie de aceste lucruri pentru „efortul de război”, așa că suntem într-un scenariu de război, împotriva „terorii” și a gripei și a falimentului. Ce alte terori mai apar în calea noastră jos aici?)

 

„A fost o modalitate de a aduce națiunea la un loc.”

(Alan: Oh, aduce națiunea împreună prin înfometare.)

 

„Raționalizarea însemna că nu se poate evita războiul” spune Stewart Ross, autorul „Raționalizarea: La locul ei în Al Doilea Război Mondial”.

 

Și articolul continuă pe același subiect, „să o aducem înapoi?” pentru a lupta cu obezitatea pentru că NU a declarat „războiul împotriva obezității” și acum trec în revistă toate argumentele pro si contra pentru reintroducerea ei.

 

Asta e programare prevestitoare cu scopul de a introduce ideea în capul oamenilor, de a-i obișnui cu ideea că va veni, și într-adevăr va veni. Nu pentru că nu mai este mâncare ci pentru că obiectivul lor este exterminarea; aproape că au terminat toți micii fermieri pentru că au spus cu ani de zile în urmă că trebuie să introducă o serie de corporații și ferme corporatiste numai, marii băieți, marele cinci.

 

Odată ce controlează toate rezervele de hrană ale lumii, atunci vor avea războaie cu mâncarea în stocuri insuficiente, idee ce există deja ca un sistem de pedeapsă/recompensă după NU. NU a spus că au folosit mâncarea în scop de război, raționalizarea ei, și o vor face iarăși. Asta a spus NU.

 

Am să pun acest articol pe www.cuttingthroughthematrix.com la sfârșitul emisiunii doar că să citiți cu ochii voștri.

 

Continuu să subliniez că nu există un articol doar să vă bucurați de el, sau chiar pentru educația voastră. Într-un fel este vorba de educație, mai degrabă îndoctrinare și vă pregătește pentru ce va veni.

 

Am menționat și „noua epocă” (n.tr. new age în orig.). Noua epocă a fost numele almanahului masoneriei libere, de rit scoțian, prin anii 1950. Se numea „Noua Epocă” și într-una din ediții spuneau că este sarcina lor să aducă „noua epocă”, știți, „frăția omului” cu o nouă spiritualitate și teozofie ce era înclusă în pachet.

 

Și NU are propriul departament pentru teozofie înăuntru. Ei acceptă teozofia. Rockefeller este pasionat de subiect așa cum și familiile Rockefeller sunt. Va cuprinde diferite religii, dar în principal o formă de hinduism combinat cu budhism și niște panteism, chiar și Wicca e acceptată acum.

 

Totul este inofensiv, pentru guverne este inofensiv pentru că nu va mai exista un popor unit revoltându-se și având o dogmă cu propriile legi ale unui zeu care va lupta pentru ei. Așa că adoră „noua epocă”, au creat-o pentru această perioadă în timp și după pauză vă voi arăta cum este introdusă în școlile din Quebec.

 

Salut oameni buni. Sunt Alan Watt și tăiem prin Matrice.

 

Este un război atât de lung care se poartă împotriva vechilor instituții care au dat cel puțin o formă de identitate culturală, un motiv pentru a trăi, pentru a trece prin perioadele dificile, toate lucrurile astea dar în special vechile religii care țineau familiile împreună, lucru cu atât mai important cu cât trecem cu toții prin crize incredibile în viața noastră, și dacă nu ai o familie la care să apelezi, ești cu adevărat pe cont propriu.

 

Fără îndoială că astăzi primești consilieri de ghidare și tot soiul de alți consilieri și consilieri pe probleme de durere sufletească și belșug de consilieri. Sunt atât de îndoctrinați de „noua epocă” că o mulțime de consilieri și psihologi practică „noua epocă” și ard tămâie și tot tacâmul și suflă fumul în fața ta și cheamă spiritele bune și toate astea și ei numesc asta psihologie.

Dar aste este tot, nu realizăm că în timpul unui premier rus, cred, au trimis o echipă în America și Europa, o echipă de spioni, care să observe pe timpul lui Khrushchev, în parte, cum „noua epocă” și mișcarea drogurilor și tot restul progresau. Se dezvolta corespunzător în vest? Era foarte important pentru ei.

 

Oamenii se vor gândi, „Oare comuniștii nu ar trebui să promoveze ateismul?”. Vedeți, o vor face odată ce au câștigat, dar până atunci se vor folosi de alte religii incluzând „noua epocă”; au fost promotorii ei pentru a distruge vechile religii și a le înlocui.

 

O zicală veche spune că poți să scoți oamenii din religie, dar nu poți să scoți religia din oameni, sau reciproca. Cu alte cuvinte, oamenii vor căuta ceva în care să creadă imediat și vor merge la cumpărături de religii și acesta este motivul pentru care „noua epocă” a fost introdusă, cu toate magazinele ei diferite, dacă ai afinități pentru asta, asta sau asta, e ca și cum v-ar da un manual cu toate lucrurile diferite pe care le au, sau un catalog din care să alegi ce ți se potrivește cel mai bine. Desigur că în „noua epocă” nu există reguli reale pe care să le urmezi ceea ce înseamnă că nu există coeziune împotriva a orice și acesta este motivul pentru care au promovat „noua epocă”. Este totul orientat pe individ, totul se învârte în jurul tău și totul este despre tine. Nu te vei revolta pentru că nu există nicio o deitate care să-ți spună „iată regulile, iată legile” așa că atunci când guvernul încalcă acele legi, să te alături împreună cu ceilalți încât să deveniți o amenințare, o forță împotriva guvernului care ar putea să fie obligați să dea înapoi. În consecință religiile clasice au fost atacate de foarte, foarte multă vreme, mai multă vreme decât vă puteți imagina.

 

Iată Quebec-ul și asta este de anul trecut. Este de la MercatorNet. Spune așa, joi 15 ianuarie 2009:

 

„Copiii din Quebec vor învăța spiritualitatea orwelliană.”

(Alan: Ascultați asta acum.)

 

„O maximă iezuită des citată se laudă: <<Dă-mi un copil până împlinște șapte ani și eu o să-ți dau bărbatul>>.”

(Alan: Articolul continuă așa:)

 

„Numai șapte? Amatorii! Din septembrie toți elevii din Quebec începând cu școala primară până la absolvirea liceului, fie că învață în instituții publice sau private, sunt obligați să studieze noul cours din Quebec: Cultură Etică și Religioasă (ERC). Și profesorii, indiferent față de convingerile lor, sunt obligați să-l predea.

 

Jonathan Gagne, un adolescent curajos elev al școlii secundare Joseph-Hermas-Leclerc din Granby, Quebec, tocmai a fost suspendat și cel mai probabil va fi exmatriculat, pentru că a boicotat ERC. El este un erou pentru mii de locuitori ai Quebecului, majoritatea catolici, care consideră obligativitatea participării la ERC o încălcare a drepturilor lor umane.”

(Alan: Desigur că este, dar este decizia NU sub Unesco. Articolul continuă:)

 

„Cursul ERC are ca scop introducerea elevilor în bogata diversitate a dogmelor religioase ale Quebecului și <<facilitează dezvoltarea spirituală a elevilor astfel încât să faciliteze împlinirea spirituală>>.”

(Alan: Acesta este scopul guvernului? De când <<facilitează>> statul împlinirea spirituală?)

 

„Pentru părinții care iau religia în serios, aceasta este un amestec nejustificat în ceea ce orice cartă democratică indică ca fiind domeniul parental de autoritate.”

(Alan: Încă o dată, aceasta este ținta distrugerii lor, autoritatea părinților asupra drepturilor copilului, de către această minunată organizație comunistă numita Națiunile Unite care este finanțată de fundațiile și bancherii care o controlează.)

„ERC a fost adoptat printr-un ordin virtual, misiunea sa fiind de a introduce <<pluralismul normativ>>…”

(Alan: Acum în școli se cheamă „pluralism normativ”.)

 

„… în mințile elevilor. <<Pluralismul normativ>> este un relativism moral, ideologia conform căreia nu există bine sau rău absolut…”

(Alarn: Asta e inspirată din Cabala evreiască.)

 

„… și că există atâtea adevăruri câte toane. Nu au existat consultări cu publicul. Programul este bazat pe cel mai prost ales model educațional pentru tineri copii: <<pedagogia conflictului>> aparținând filozofului Hegel. Așa cum unul din fondatorii cursului ERC a afirmat, elevii <<trebuie să învețe să analizeze în profunzime propria lor identitate mult prea rigidă>>”

(Alan: Când începi să crezi că știi cine ești, ce ești, ei se asigură că o vei lua de la capăt. „Nu știu ce sunt, pe zei nu știu…” și asta vedem azi. Și în parte este ceea ce ei promovează. Crezi că știi ce identitate sexuală ai astăzi până când introduc aceste cursuri care să-ți spună: „Ce s-a întâmplat? Ai putea fii … dacă nu ai încercat nu spune nu. Ai putea fi un homosexual sau poate ai vrea cu adevărat să fi travestit sau poate de fapt ai vrea să fi femeie.” Vedeți, despre asta este vorba. Nu mai există adevăruri, mai puțin ceea ce este promovat de guvern. Uimitor cum ei aduc propria versiune de spiritualitate, guvernul a interzis orice altceva.)

 

Înapoi în câteva clipe după această pauză.

 

Salut oameni buni. Sun Alan Watt și tăiem prin Matrice. Tocmai citeam un articol pentru a vă arăta cum „noua epocă” este aplicată, acest lucru pe care lumea crede că-l înțelege fără să o facă cu adevărat. Nici măcar nu știu cine a promovat-o, cine a creat-o, cine a aprobat-o la vârf, ce fundații importante au susținut-o, chiar și faptul că membrii acelor fundații au o religie complet diferită față de cea pe care o promovează public. Este ceva impresionant cu adevărat, un instrument cu ajutorul căruia controlezi națiuni și chiar dacă acest articol se referă la Quebec, este valid și în Canada și SUA.

 

De fapt ei ne învață vizualizarea. Încep cu ea. Părinții nu gândesc, nu-i așa? Asta nu-i chiar așa de rău. Stau și vizualizează. Șase luni mai târziu vizualizează „animalul totemic” sau „spiritul gardian” sau lucruri de genul ăsta cobrând spre ei și li se spune să vorbească cu el.

Și uite așa vorbesc cu o entitate de niciunde și ți se spune „las-o să intre în tine” și altele. Este practic același lucru.

 

Nu contează ce tip de „nouă epocă” studiezi, toate sunt la fel. Vei ajunge la aceeși concluzie întotdeauna. „Fii posedat” în alte cuvinte, cheamă-ți „animalul totemic” și toate astea.

 

Înainte oamenii care vorbeau singuri erau încuiați. Acum sunt încurajați. Oricum, totul s-a realizat prin intermediul școlii pentru a distruge vechile religii care obișnuiau să se revolte.

 

Vedeți, oamenii nu realizează asta deloc, toate instituțiile devin corupte în cele din urmă, incluzându-le pe cele religioase, fără îndoailă, devin instituții puternice. Dar cel puțin creștinismul acordă individului o muțime de drepturi pe care niciun alt sistem nu le-a oferit vreodată. Sistmeul trebuia să se supună ideeii pentru prima dată, mai ales în cazul creștinismului, că individul este tehnic vorbind sacru.

 

Acest concept nu a mai existat niciodată înainte. Erai la discreția zeilor. Înainte de creștinism zeii se jucau cu tine, oamenii nu erau altceva decât jucării, iar după oamenii au primit drepturi, un spirit divin în tine cu toate aceste drepturi. Este practic o cartă a drepturilor.

 

Iar guvernele au făcut mari eforturi pentru a suprima indivizi, iar comunități întregi, alte țări chiar s-ar fi ridicat în apărarea indivizilor spunând „nu puteți face asta, această persoană are drepturi divine”. Asta înseamnă „drepturi divine”. Așa că obiectivul lor a fost să distrugă acele drepturi în timp, să le înlocuiască cu acest amalgam și să vă facă să vă supuneți guvenelor care trebuie să reprezinte în timp singura putere reală.

Să continuăm cu acest articol:

 

„Programul este bazat pe cel mai prost ales model educațional pentru tineri copii: <<pedagogia conflictului>> aparținând filozofului Hegel. Așa cum unul din fondatorii cursului ERC a afirmat, elevii <<trebuie să învețe să analizeze în profunzime propria lor identitate mult prea rigidă>>…”

(Alan: Nu trebuie să știi cine ești. Dacă știi, această identitate trebuie zguduită din temelii. Articolul continuă:)

 

„… și elevii trebuie treacă printr-o <<divergență și disonanță>> prin autoanaliză.”

 

„ERC este pentru înțelegerea autentică a religiei și spiritualității ceea ce Esperanto este pentru înțelegerea englezei și spaniolei – amândouă sunt zorzoane inutile, construcții artificiale și nu organice. Mai rău, ar putea elimina permanent dorința de a acumula cunoaștere semnificativă.”

 

„Citind manuale ERC și caiete de activități, poate fi găsit un amestec fără structură de banalități teoretice la modă al căror efect cumulat va fi de a convinge copiii că adevărata credință este interschimbabilă, și că toate religiile – încluzând animismul și cultele – sunt toate egal <<adevărate>>. Conținutul cursului este întrețesut cu material politic corect care suprimă în mod evident valorile iudeo-creștine. În multe din manuale, ideologia și religia sunt îmbinate. Ingineria socială se află în miezul programului: în cel mai recent publicat caiet de activități, de exemplu, creștinismul primeste 12 pagini în timp ce feminismul 27 de pagini.”

(Alan: Pentru că, vedeți, „feminismul” e o religie.)

 

„Niciun lider religios nu a fost solicitat pentru o recenzie asupra textului, dar Francoise David, feminista radicală și liderul partitului marxist Quebecul Solidar este <<intervievată>>.”

(Alan: Este singura intervievată.)

 

„În afara unei imagini a Doamnei David, zâmbind ingenuu, cu fața în sus în stilul sovietic, următoarea întrebare este pusă: <<Ce ați spune acelor adolescenți indiferenți față de feminism?>> David răspunde: <<Adolescenții au nevoie de o analiză feministă în viața lor.>>

Păgânismului și cultelor le sunt oferite un statut egal creștinismului. Vrăjitoarele <<sunt femei ca oricare altele în viața de zi cu zi>>; <<Tehnologic Raelienii sunt cu 25 000 de ani în avans față de noi>>.”

(Alan: Acesta e tipul care e șofer de curse care vorbea cu extratereștrii și vrea o rasă pură, prin procreare științifică, să plece în spațiu. Încă o dată, eugenie sub o altă înfățișare, nu-i așa?)

 

„Și considerând că din cei 80 000 aborigeni din Quebec numai 700 se identifică cu spiritualitatea aborigenă (majoritatea aborigenilor sunt creștini), spiritualitatății aborigene (considerată în mod fals echivalentă cu protecția mediului)…”

(Alan: Și e adevărat că indienii nu erau gardienii mediului.)

 

„… îi sunt acordate respect și spațiu disproporționat de mici.”

 

Voi pune acest articol de asemenea pentru voi ca să-l citiți. Vedeți, aceasta este parte a unui război continuu, foarte vechi, pentru că trebuie să distrugă orice care îți oferă demnitate personală și drepturi, oricât de mici, astfel încăt statul să nu fie constrâns dacă vrea să te ridice, să te taie și să-ți vândă organele așa cum vor face în curând, exact ca în China.

 

Nu glumesc oameni buni, și așa cum spun, Khrushchev a trimis echipe întregi, spioni pasivi al căror scop, printre altele, era de a urmări progresul „noii epoci” și al fenomenului „rock” și cultura drogurilor în America și emisfera vestică, din moment ce erau implicați în proces. Amicii de la Hollywood îi ajutau pentru că acesta era scopul lor, și încă este acela de a ne ghida. Își spun „creatorii de cultură” între ei. Onstar. Onstar, toată lumea a lăudat Onstar prin propriul departament de relații cu publicul atunci când a ieșit, sateliți Onstar. Putea literalmente să deschidă ușile de la mașina ta și toate astea și să-ți spună unde ești ca în „mda, unde sunt? Oh, sunteți pe scaunul șoferului în mașina Dvs., domule Smith”, și asta e laudată ca o minune a lumii. Și ce mai pot face iarăși este să te închidă în propia mașină și să te țină acolo până vine un agent de securitate.

 

O să pun site-ul lor pentru că acum au produs și alte inovații. Spun că pot încetini mașina, în caz că e furată, bineînțeles. Asta înseamnă că o pot încetini chiar dacă o conduci tu, propietarul mașinii și că te pot împiedica să te deplasezi cu totul, închizând aprinderea prin satelit. Știți cine o să folosească toate astea, nu-i așa?

 

Vă puteți imagina oamenii încercând să părăsească orașele din cauza unui alt zvon alarmist, o pandemie sau altceva, și ce vor face ei? Vor opri motoarele mașinilor, și iată-vă. Este uimitor cum toate se potrivesc din întâmplare, în numele marilor controlori de la vârf.

 

Știți cu toții toate aceste dispozitive cu raze X pe care le folosesc ei acum pentru scanere de corp acum că au pus la cale incidentul, și asta a fost, un incident planificat pentru a le vinde publicului. Există temeri legate de cauzarea cancerului și tot restul dar „Oh nu, să lăsăm astea, este atât de important”. Trebuie să fie capabili să vadă pe toată lumea în pielea goală.

 

Următorul articol provine de la Technology Review (n. tr. Recenzie Tehnologică) al MIT, vineri 30 octombrie 2009. Ceea ce folosesc când te bombardează sunt „unde terahertz”, după cum urmează:

„Un nou model care descrie interacțiunea undelor THz cu ADN-ul explică cum se produc distrugerile și de ce dovezile au fost atât de greu de adunat.”

(Alan: Asta este de anul trecut, așa că le este cunoscut. Continuă totuși.)

 

„Lucruri grozave sunt așteptate din partea undelor THz, radiația care umple zona spectrului electromagnetic dintre microunde și infraroșii. Undele THz trec prin materiale izolante, cum ar fi hainele, hârtia, lemnul și cărămizile așadar camerele sensibile acestui spectru pot vedea în plicuri, camere de locuit și oameni de la distanță. Modul în care aceste unde sunt absorbite și emise poate fi folosit pentru determinarea compoziției chimice a unui material. Și chiar dacă nu pătrund adânc în corpul uman, există mari speranțe că tehnologia va putea fi folosită la detectarea tumorilor…”

(Alan: Iată și cealaltă parte medicală,)

 

„… aflate în vecinătatea pielii.”

(Alan: Observați cum promovează ceva când au altceva de gând, încă o dată, „tehnică”, nu? Dacă poate fi folosit, va fi.)

 

„Cu tot acest potențial, nu este ieșit din comun modul în care cercetarea undelor THz a explodat în ultimul deceniu. Dar cum rămânde cu efectele asupra sănătații? La prima vedere, este ușor să expediezi ideea că ar putea fi dăunătoare. Fotonii THz nu au suficientă energie pentru a rupe legăturile chimice sau ioniza atomi ori molecule, motivele principale pentru care fotonii mai energetici ca razele X sau radiațiile ultraviolete (n. tr. UV în orig.) sunt atât de dăunătoare. Ar putea exista un alt mecanism la mijloc? Dovezile că radiația THz deteriorează sistmele biologice sunt amestecate. <<Unele studii au arătat alterări genetice considerabile în timp ce altele, deși similare, nu au găsit astfel de efecte>> spune Boian Alexandrov membru al Centrul pentru Studii Nonlineare din cadrul Laboratorului National Los Alamos din statul New Mexico și câțiva amici. Acești indivizi cred că știu și de ce. Alexandrov și colegii săi au creat un model pentru a investiga cum câmpurile THz interacționeză cu ADN-ul, și ceea ce au găsit este remarcabil. Ei spun că deși forțele generate sunt minuscule, efecte de rezonanță permit acestor unde să desfacă ADN-ul,…”

(Alan: Vă desfac ADN-ul)

 

„… creând bule în dublul lanț care ar putea să interfereze semnificativ cu procese ca manifestarea genelor și replicarea ADN-ului.”

(Alan: Ceea ce înseamnă că vă veți pricopsi cu cancere, oameni buni. Continuă:)

 

„Aceasta este o concluzie care te lasă cu gura căscată. Explică de asemenea de ce dovezile au fost atât de greu de obținut. Efectele obișuite de rezonanță nu sunt suficient de puternice pentru a provoca acest tip de modificări dar rezonanța nonlineară poate. Aceste instabilități nonlineare sunt mult mai improbabile ceea ce explică de ce caracterul genotoxic al undelor THz este probabilistic și nu deterministic, spune echipa. Asta ar trebui să pună paie pe foc.”

 

Se referă la comunitatea științifică, dar noi știm că nu se va întâmpla cu adevărat pentru că ei sunt cei care au continuat oricum din cauza unui tip cu lenjerie intimă murdară, așa ni se spune, așa ni se spune.

 

Acum, continuu să spun oamenilor cum forțele de poliție s-au întărit de ani de zile, aceste armate interne echipate cu bocanci de luptă, și încă numite poliție. Le-au dat cravate negre. Obișnuiau să poarte cravate albastre și cămăși bleu în Canada când erau „granița subțire albastră”. Acum sunt „călăii în negru” și nu întâmplător pentru că negrul a fost întotdeauna culoarea călăului regal. Poartă o glugă neagră și totul negru. Negrul simbolizează moartea. Scopul este de a induce frică. La sfârșitul anilor 90, în mod subit de-a lungul Americii și Canadei, polițiștii au început să poarte bocanci de luptă, haine negre, cravate negre, cămăși negre, mănuși negre, chiar și ochelari de soare negri, doar ca să fie „la modă”.

 

Apoi au început să numească oamenii civili, nu cetățeni, ești un civil, însemnând că sunt parte a unei organizații militare, în mod evident, ceea ce sunt. Lucrurile s-au schimbat atât de repede și îmi amintesc când am văzut pentru prima dată patru dintre acești polițiști plimbându-se printr-un orășel din Ontario și am citit în ziarul local că oamenii vor vedea poliția locală încercând și familiarizând oamenii, îmi pare rău, civilii, cu noile uniforme. Și asta am văzut, patru dintre ei mergând în josul străzii și vorbind între ei și toate astea și ce m-a surprins în timp ce mă uitam, a fost că nimeni dintre localnici nu se uita le ei ca și cum ar fi fost ceva în neregulă. Atunci am realizat că au văzut atât de multe lucruri similare la televizor în toate chestiile SF pe care ni le arată, încât nu au observat vreo diferență. Nu au observat transferul. Atunci mintea se duce (Alan imită genericul Zonei Crepusculare) și te întrebi unde ești. Sunt singurul care poate vedea? Dar nimeni nu i-a aruncat vreo privire.

 

Oricum, acum au o îndoctrinare complet diferită în poliție. Li se spună să le fie frică și să fie paranoici relativ la public, îmi pare rău, civili, și să-i trateze ca… vedeți, și polițiștii văd aceleași emisiuni la TV. Au crescut privind aceste emisiuni și chiar cred că sunt legea, că sunt LEGEA.

 

Acest articol este din ziarul de Los Angeles. O să urc și linkul. Spune:

 

„Agent TSA…”

(Alan: Ăștia sunt tipii de pe aeroport.)

 

„… arrestat la LAX.”

(Alan: Spune așa, 7 ianuarie 2010.)

 

„Sunt prima linie de apărare în securitatea aeroportului dar două incidente neliniștitoare implicând agenți TSA la LAX ridică semne de întrebare. Un agent TSA a fost arestat pe 3 ianuarie în Terminalul Unu din LAX, o sursă menționează pentru NBCLA. Tocmai ieșise din tură și se comporta irațional, spunând, <<Sunt un zeu, …>>”

(Alan: Sunt un zeu, sunt la conducere, fraiere! Am adăugat ultima parte dar probabil că a văzut filmele astea. Așa că spunea tuturor. „Sunt un zeu, sunt la control”, spune el.)

 

Între timp, un agent TSA de la afaceri interne a adus dovezi în legătură cu petreceri după muncă implicând droguri și agenți TSA din LAX.

(Alan: Toți tipii ăștia, inclzând polițiștii, iau steroizi și cam orice confiscă, apropo, se injectează. Lucru știut. Ceea ce interzic publicului, duc până la extrmă ei înșiși, credeți-mă. Și iată-i pe agenții TSA luând droguri la petreceri după program când sunt de serviciu a doua zi imitându-l pe Schwarzenegger într-un film. Exact asta fac, nu-i așa?)

 

„Oficialii TSA afirmă că înregistrarea video a petrecerii a fost de calitate slabă…”

(Alan: Bineînțeles, brusc când vrei să vezi ceva calitatea e proastă ca Bin Laden. Ăsta e într-adevăr neclarul Bin Laden? Continuă:)

 

„…și angajații nu au fost în uniforme, dar 4 angajați au fost identificați.”

(Alan: Presupun că au fost ultimii angajați. Ei se duc întotdeauna primii.)

 

„Toți cei 4 au fost tetați pentru droguri. Rezultatele unuia au fost pozitive așa că a fost concediat.”

 

Și bineînțeles că au eliberat un buletin de presă, pentru a încerca să convingă publicul că totul a fost ok, „avem toleranță zero” și toate astea, vedeți, ceea ce este doar PR după cum spun, relații cu publicul.

 

Relațiile cu publicul, amintiți-vă că se numeau propagandă de la Bernays care a fost unul din maeștrii în materie. Nu maestrul dar unul dintre cei mari. A fost inițiat de asemenea de aceeași oameni care l-au învățat lucruile de bază pe Freud, și Bernays bineînțeles a fost un nepot al lui Freud.

 

Noul nume este de fapt „percepție publică”. Aduci echipe de conducere pentru „percepție publică”.

Nu contează ce este cu adevărat, iată cum să faci publicul să perceapă această realitate pe care vrei să le-o dai.  Asta este sarcina lor, să afle cum să convingă publicul să accepte …amintiți-vă ce a spus Marshall McLuhan. A spus: „Percepția, percepția este realitatea”.

Modul în care percepi ceva devine realitatea ta. Crezi că este realitate, chiar dacă mai mult de 90% provine de la media, 95% poate 98% din tot ce ajunge la noi prin media și televiziune și divertisment chiar, dar mai ales prin media consacrată, lucruri menite să provoace confuzie, confuzie care să te lase cu o anumită percepție asupra unor teme diferite. Este doar socialism științific.

 

Este de-a dreptul  fantastic. Acum Statele Unite, din nou război continuu, sunte în modul război continuu, criză constantă de acum. Este o cale pentru a consuma excesul de lichidități al unei țări, forțând-o să continue să împrumute de la bănci, în absența războaielor la scară mare și HHS, serviciul american de sănătate a livrat prima strategie de securitate publicului.

 

Înapoi cu mai multe după această pauză.

 

Sunt Alan Watt și tăiem prin Matrice. O să urc aceste legături către comunicatul de presă al HHS, se cheamă Strategia de Securitate Națională a Sănătății. Tocmai a fost difuzată și o să pun și legătura către PDF. Aceasta vă oferă faptele, toate lucrurile pe care le fac, război total.

 

Fiecare scenariu posibil va fi acoperit. Război perpetuu de acum înainte, acesta este mesajul până ne vom trezi că „noua lume curajoasă” (n. tr. brave new world în orig.) a trecut prin toate schimbările legate de depopulare și tot restul până în 2050 când vor porni următoarea fază ce implică metropole pe întregul pământ cu populație considerabil redusă. Fără națiuni după asta. Națiunile Unite va mai exista aproximativ 50 de ani după ce a atins apogeul puterii.

 

Acum vom merge la Sam în Sydney prin telefon, dacă este acolo. Ești acolo Sam?

 

Sam: Salut Alan, se pare că nu ți-ar strica niște încălzire globală sus acolo.

 

Alan: Apropo, am strâns un grup de oameni împreună din moment ce plătim niște taxe atât de mari pentru încălzirea globală, cer partea mea pentru că sunt îngropat sub zăpadă, cu temperaturi de -20, îmi cer partea de încălzire globală.

 

Sam: Există o poză uimitoare din satelit a Angliei în acest moment. Arată de parcă nu este altceva decât o prelungire a Antarcticii. Este destul de greu de crezut dar este interesant ce spui despre faptul că percepția este realitatea. Când am fost la facultate, în primul meu an, îmi aduc aminte cum cursurile insistau pe ideea de „post modernism” și era incredibil pentru că la acel moment eram membrii ai „generației X”, cea mai lipsită de preocupări generație de până atunci, și este uimitor să vezi legătura dintre două lucruri cănd nu mai ai noțiunea adevărului, când adevărul oricui este la fel de valid, deosebirea dintre percepția adevărului și Adevăr dispare și adevărul însuși se diluează.

 

Alan: Cu alte cuvinte, este ca și cum nu există corect și greșit, bine și rău, atunci vor spune că nu există adevăr.

 

Sam: Da, într-adevăr. Este interesant cum tocmai vorbeam cu un prieten din Anglia pentru că se plânge cât de frig este acolo. Crede în încălzirea globală cauzatâ de om și practic a spus „uite, se cheamă schimbare climatică acum”, mi-a răspuns că „se cheamă schimbare climatică acum”. A trebuit să-i amintesc că termenul „schimbare climatică” a fost creat pe timpul administrației Bush pentru a ameliora problema… a fost creat de republicani pentru a minimiza ideea încălzirii globale și acum a fost adoptat de democrați pentru a explica de ce clima se tot schimbă. Cu toții știm cum clima se schimbă. Este ca și cum am spune „ei bine, care este adevărul acum?”. Este vorba de CO2 în atomosferă sau de faptul că o poluăm? Se pare că vor să împroaște cu noroi toată treaba. Și mai e o chestie. Am un prieten care a crescut sub… a scăpat din Polonia comunistă în adolescență și îmi povestea cum membrii comitetului central conduceau mercedesuri prin afară iar în Polonia aveau niște ateliere în care converteau niște mașini rusești cu (n. sten. de neînțeles). Și l-am întrebat ce crede despre comunism acum. Și mi-a răspuns ceva de forma „uite, este vorba de afaceri” și am crezut că asta chiar însumează totul. Este vorba numai de afaceri, nu-i așa?

 

Alan: Este doar o formă mai eficientă pentru elită să controleze lumea. Este mult mai eficient pentru ei să fie în control într-o societate total dominată. Așa este, acesta este motvul pentru care bancherii din vest au finanțat toată tărășenia. Ha ha ha!

Sam: Absolut. Pa Alan.

 

Alan: Mulțumesc pentru telefon. Există chiar locuri în Britania unde zăpada și gheața n-au mai fost curățate de 3 săptămâni și nu pot trimite pe nimeni cu mâncare. Fără glumă. Schimbarea climei a fost dintotdeanua. Cincizeci de ani de frig, cincizeci de încălzire, în sus și-n jos ca un yo-yo. Este NORMAL.

 

Din partea lui Hamish și a mea, din Ontario, Canada, vă spun noapte bună și fie ca Dumnezeu sau zeii voștri să fie cu voi.

 

Teme din emisiune acoperite în următoarele legături:

Articol despre raționalizarea mâncării

„Pluralismul normativ” spiritualitatea obligatorie în școlile din Quebec

Onstar promovează noi „servicii”

Securitate – Undele Terahertz alterează structura în elice a ADN-ului

Los Angeles – Agent TSA spune că este Dumnezeu – drogat

Comunicat de presă american privind Strategia de Securitate Națională a Sănătății

Planul actual de mai sus