ALAN WATT TRANSCRIPT

INTERVJU MED GEORGE NOORY PÅ

COAST TO COAST AM

April 10, 2006

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

George: Både från hjärtat av Amerika och porten till väster god morgon, god kväll varän du må vara genom länderna runt om i världen. Jag heter George Noory. Välkommen till Coast to Coast AM (= Kust till Kust AM).

Nästa timme, hemliga sällskap hur de kontrollerar riktningen i historien med Alan Watt. Gör er klara för detta. Det kommer att bli en fantastisk show i kväll. Du vet aldrig om konspirationer och du vet aldrig om hemliga sällskap så det är därför, om en liten stund kommer du att höra Alan Watt som har tillbringat många år med att forska om dessa grupper. Jag heter George Noory och är tillbaka om en liten stund.

Ja många, många ämnen intresserar oss alla här på Coast to Coast. Det vanliga. Paranormala. Mysterierna. Spökena. Du sätter namnet på det. UFO:n, bigfoot varelser, men också hemliga sällskap rankas väldigt högt här. Om en stund, Alan Watt med hemliga sällskap på Coast to Coast AM.

Alan Watt har alltid ifrågasatt standard versioner av historien. Forskat i antika civilasationer och de ockulta grupper som ledde dem. Alan har stigit fram för att dela med sig av sin kunskap börjandes med Sweet Liberty Radio programmena på internationell kortvåg. Nu denna kortvågs sändning upphörde mot slutet av år 2005. Han fortsätter på The First Amendment Radio varje onsdag 21:00 östkust tid, innehavandes en djup förståelse av mass medvetande kontroll som används på allmänheten

Hans ursprungliga intention var att etablera kontakt med olika individer efter radioprogrammet genom en person till person telefon konversation innehållandes en teknik för att frambringa personen up till medvetenhet. Hundratals timmar har tillbringats på detta sätt lärandes människor i olika länder vilka vissa har använt informationen och publicerat mycket av den med ganska märkvärdiga tolkningar. För första gången gäst på Coast to Coast AM, Alan Watt. Hej Alan. Hur mår du?

Alan: Jag mår bra och det är ett nöje att vara här.

George: Bra. Berätta åt mig lite grann om dethär. Jag gissar vi kan kalla det ett experiment men berätta hur det fungerar denhär person till person telefon konversations tekniken.

Alan: Ja jag förstod genom att lyssna på många radio program att folk var fast på olika nivåer av förståelse av medvetenhet om vad som hände i deras egna liv, och livet runt omkring dem, och var helt omedvetna om de stora planerna att totalt förändra deras sätt att leva. De facto, en struktur lades ut för att föra fram ett helt sätt att leva. Detta är verkligen agendan, och jag tänkte att jag borde bli involverad, och kollade alla radiofrekvenser och jag vände mig till kortvågsradio som har en stor räckvidd. Ibland är den internationell, och jag kom i kontakt med Jackie Patru på Sweet Liberty radiostationen och tillslut kom med som en gäst initiellt för att berätta om forntidens historia, de hemliga sällskap som är omskrivna i historien. Det är inte så mycket en konspiration när du inser att det faktiskt autentiskt är dokumenterat, och det konstiga är deras agenda från den mest äldsta tider rätt upp till nutid har aldrig förändrats. Vi har levt igenom en bit av det vi själva. Vi lever igenom den sista biten av slutet av denna fas innan början av den nästa. Detta är historien utan slut. ("the never ending story")

George: Jag tror du absolut har rätt. Den har inte förändrats över alla dessa hundratals om inte tusentals år. De har dirigerat sin intention och jag gissar de helt enkelt fört vidare det genom deras ättlingar. Hur fungerade det? Hur genomfördes det?

Alan: Vi kan finna - verkligen forntida Egypten höll sådan massiv dokumentation i tekniker om kontroll över folket. Prästerskapet i själva verket specialicerade sig i skapandet av religioner för de lägre klasserna kunde du säga, och farao naturligtvis är dokumenterat att han lärdes tekniker från barndomen, och prästerskapet i dessa dagar var i sanning specialister på olika områden, även gåendes tillbaka så långt som Sumer. Vi kan se att prästerna där inte endast kontrollerade olika områden inom religionen och typer av religion, en för eliten och en separat för folket, och de kontrollerade också all juridik. Det fanns advokat präster som arbetade med fastigheter och all finans, import och export från landet med handel ända bort till Indien 5000 f.Kr.

Så dessa präster var mycket specialicerade och det förvånande är att finna att så gott som allt vi har i dag i detta system av kommers och detta är nyckeln till termen "civilisation" detta är början av detta bestämda system som är forntida, en kommersiell typ av system av kontroll, användandet av pengar i olika former.

I början skrev de faktiskt om deras agenda, och de kamoflagerade det under en esoterisk täckmantel av religion. När du förstår den esoteriska betydelsen av religion, förstår du målet och du inser att de så gott som nått det.

George: Alan, denna serie av protester av illegala immigranter i Förenta Staterna som har pågått nu i ett antal veckor ser ut att vara så organiserat så det är absolut förlamande. Man skulle aldrig förvänta sig detta. Tror du att detta kunde vara ett verk av hemliga sällskap, nämligen illuminati. Kalla dem vad de kunde vara?

Alan: Det finns inget tvivel. Det finns inget tvivel överhuvudtaget. Illuminati under Weishaupt - och han var endast en gren som poppade upp sitt huvud i tiden. De har alltid funnits runtomkring. Du kan fina dem i Oxford Dictionary från 1200 talet framåt men Adam Weishaupts särskilda grupp ville skapa en "citizen of the world" världsmedborgare. Detta är första gången den termen användes.

Mr. Rockefeller, som är en av de stora spelarna i denna rörelse kallar sig själv en världsmedborgare, "citizen of the world", och ger titlar till hans höga medlemmar av hans sammanslutning. Jag har faktiskt ett videoband med honom tilldelandes dessa Citizenship of the world awards, till vissa människor. Så ja, Adam Weishaupt hade en stor roll att spela men han var inte igångsättaren av planen.

George: Ja, vad är deras mål då, låt oss säga mot stödjandet av dessa protester. Är det till att omkullkasta Förenta Staterna? Är det till att splittra upp det? Är det till att skapa en ny världs regering? Jag menar vad försöker de göra? Vad vill de?

Alan: De vill - Jacque Attali skrev om detta, och det är en mycket bra bok han skrev. Den heter Millennium publicerad på 1990-talet och dess undertitel är Winners and Losers in the Coming New World Order. Nu Jacque Attali han var Kissinger av Europa. Han bidrog till unifikationen av Europa från Frankrike och han var rådgivare till olika Franska presidenter, och sedan började han arbeta vid Förenta Nationerna och i denna boken ger han ett scenario av Amerika med gränserna som rasar mot slutet av millenniumet mot det nya. Detta, när det var planerat att hända, filmen 2001 och han sade initiellt att folk kommer att bli upprörda därför att stora horder av människor kommer att komma från Latin Amerika, komma in i söder och förosaka oreda, just som Hunnerna attakerade Rom men tillslut skulle Amerika upphöra att existera - detta främmande Amerika skulle tillslut bli ett spanska talande folk, och han sade, när Amerika avslutar sitt arbete som är att vara världs polis, skapa demokrati i mellanöstern, då skulle dess handel kollapsa genom skuldsättning, och nästa båtfolk skulle lämna Amerika för att söka arbete utomlands.

George: Detta är häpnads väckande. Allt detta verkar att hända

Alan: Oh, det händer in till minsta bokstaven. En sak jag funnit om dessa figurer de stora spelarna som Kissinger och så vidare och Jacque Attali de kommer från högnivå möten med Bilderbergs et cetera och närhelst de skriver något om en plan eller agenda, de ändrar det aldrig. De följer det igenom.

George: Du vet Alan, jag stöder laglig immigration, kontrollerad immigration där vi har en viss kvot. Vi tillåter dem in i landet. Låt dem blomstra. Låt dem ha den Amerikanska vägen. Min opposition gäller den illegala immigrationen. Jag menar du kan inte ha ett land där folk helt enkelt kommer in i skockar illegalt. Du kan helt enkelt inte göra det. Folk verkar inte förstå att folk som understöder legal immigration tänker att det inte finns några murar, att du kan helt enkelt komma och gå som du vill.Varför är detta med vett och vilja i de tidigare administrationerna, ingen har gjort någonting från den nuvarande administrationens sida för att stoppa dessa illegala immigranter. Jag menar var de en del av planen?

Alan: Absolut de är en del av planen. Under fri handel "Free Trade" förhandlingarna som pågick i slutet av 1980 - talet in till tidigt 1990 - tal före NAFTA, de diskuterade den eventuella nedmonteringen av gränserna mellan Canada, USA och Mexico och sedan går de vidare vid den tiden det beslutades skulle börja och bli undertecknat till lag år 2005. Nu under 2005, när Canadas TV "the Canada Brodcasting Corporation" i Canada när Mr. Bush, Mr. Martin och Fox möttes i Waco, Texas, de skrev under "Fortress America" Fästningen Amerika och Tom Clark från CTV frågade dem är detta början på en typ av Europeiska Unionen av avtal och när gränserna raseras och Mr Martin sade, det är inte riktigt den stora smällen (the Big Bang). Du har ännu ytterligare fem möten innan det är fullbordat. Med andra ord, det är samma agenda som Europeiska Unionen, exakt.

George: Så genom att tillåta millioner av illegala immigranter in i Förenta Staterna gjordes med avsikt i princip?

Alan: Ja det var det, ja. Om detta skrevs det om på 1840 - talet av Karl Marx.

George: Karl Marx?

Alan: Ja. Karl Marx skrev det i Das Kapital och där sade han, världen kommer att bestå av tre handels block. Ett enat Europa, ett enat Amerika och Stillahavs regionen konglomerat under en enväldig världsregering och att nationalism och suverenitet skulle upphöra att existera och att varje block skulle ha en provinsiell regering istället för en nationell, och detta diskuterades i fri handels förhandlingarna där det beslutades - de faktiskt lekte med ide'n att göra Montreal till att bli den nya huvudstaden för Americas.(=Hela kontinenten=Americas)

George: För Americas. Är jag naiv Alan, eller när jag tänker på patriotism och jag tänker att varje land skulle bli autonomt, och traditionen i det förgågna är som det skulle bli. Är jag naiv? Skulle jag helt enkelt stiga åt sidan och låta utvecklingen ta fart, låta detta ske på det sätt som det kommer att ske och låta dessa sällskap, låta illuminati driva igenom sin plan? Är det en bra sak för alla eller är det inte?

Alan: Det är inte, speciellt när du inser mera av agendan. Världen de håller på att frambringa - Jag menar du har hört om familje planering. Detta är världs planering på samma typ av skala. De vill skära ner populationen massivt och leda världen i ett "vetenskapligt diktatorskap" som Aldous Huxley kallade det där folk kommer att födas endast om det finns en funktion för dem till att tjäna systemet, och om de är för många människor måste de gallras ut.

Ytterst under Agenda 21 som kom ut från Förenta Nationerna, säger att de vill vara medlare för distribution av världens mat till olika länder, och de länder som går över kvoten för befolkningsmängd, kommer att vägras extra mat, som kommer att uppmuntra dem att döda eller gallra tillbaka befolkningen.

George: Oh min Gud. Du har absolut rätt. Ordet gallra är vad som många farmare använder i farm industrin, när de behöver ändra deras skock, och det är sättet de ser på oss, som en skock.

Alan: De gör det. Helt ärligt gör de det. Det är isande i märg och ben när du läser deras böcker. Brzezinski böckerna. Kissinger böckerna. Även den som Prins Philip bringade fram. Han naturligtvis ledaren av Audubon Wildlife Society (Audubon vilt sällskap) ytterligare en för grupp för denna agenda och i hans bok kallad, Om jag var ett djur, sade han, skulle jag vilja komma tillbaka som ett virus - ett dödligt virus och förstöra populationen av människor.

George: Du vet du hör saker som det där och du tänker, oh, kom igen dessa är urbana skrönor. Denhär killen verkligen sade inte detta men sedan hör du det tillräckligt Alan och sedan hör du folk som du, som jag tänker är helt enkelt extremt brilliant på ditt område. Det måste finnas en grund för dethär. Jag tror att killen sade det.

Alan: Det är i hans bok. Du kan skaffa hans bok, och det är där.

George: Drag ut det och du är helt korrekt om Kissinger också. Han skulle älska att se världens befolkning reducerad. Som dog och gjorde honom till Gud?

Alan: Ja det är just så. Dessa människor i deras egna inre religion tror att de är gudar, och det är en av de fantastiska sakerna från forntid till moderna tider. I den höga esoteriska religionen tror de verkligen att de har erhållit gudomlighet.

George: Nu, David Icke vill gå längre i att säga att en stor grupp av dessa människor med makt är baserat på kunglighet av familje släktskap, som har funnits i tusentals år. Vill du sträcka dig så långt?

Alan: Jag skulle gå så långt för att säga att det definitivt finns genetiska bindningar i familjer. När du ser på det enorma arbete av monarkier och prästerskap bakom dem för att passa ihop specifika hustrur och män för dem genom tiden, det är väldigt viktigt för dem. Inte endast kungligheter men de andra adelskapen också. Enormt arbete i att passa ihop dem och allt detta baseras på deras forntida religion naturligtvis som är orsaken.

George: Du vet vi har alla våra starka och svaga sidor i livet Alan. En av de saker jag kan göra bra - Jag menar jag är inte riktigt bra på elektriska saker och grunkor typ detta. Jag blåser troligtvis upp mig själv, men en av de saker jag gör bra är att jag har en stark ituitiv känsla om saker, och en del av denna intuiton berättar åt mig att det vi talar om ikväll närmar sig snabbt. Vi är in i det, men det rör sig med en enorm hastighet vid sidan om. vad jag inte vet är varför. Varför har det kickstartat så snabbt? Vad har sparkat detta in på högsta växeln? Det är nästan som om dessa människor, dessa muskel börsmäklare är desperata att få detta gjort mycket, mycket snart och jag förstår inte varför.

Alan: Ja jag vet att de sade många, många år sedan att 2001 är startskotts tiden och naturligtvis kan vi finna detta bekräftat i den lilla klick på toppen av Bush administrationen, och bakom Bush administrationen som lade fram policyn för the New American Century (=det nya amerikanska århundradet), och de publicerade deras fakta tillbaka i 1992 och publicerade det igen år 1998, och där sade dom att de var tvugna att attakera Mellan Östern börjandes med Afghanistan som de gjorde, följandes av Irak, följandes av Iran sedan Syrien. Nu under 1998, finner vi Zbigniew Brzezinski kom med sin bok kallandes The Grand Chessboard, och varandes medlem av samma grupp han upprepade dessa samma mål, i samma ordning, och han sade vi skall skapa någonting liknande en Pearl Harbour händelse, på skalan av denna händelse för att motivera det amerikanska folket bakom oss.

Så här har de hela denna massiva plan väntandes att starta, länder att invadera och det är nästan som att hoppas att vinna på lotto kupongen år 2001, och säkert nog kommer den speciella lottokupongen upp, som en attack i skala av Pearl Harbour händer, och motiverar amerikanska folket bakom dem. Detta är planering. Detta är mycket bra planering.

George: Mitt i prick, men nu de flesta amerikaner är inte bakom dem.

Alan: Ja.

George: Som du kan avgöra genom galluppar och attityder, och jag tenderar att se på attityder mera än galluppar Alan. Allt du behäver göra är att prata med folk, som jag gör varje kväll, och du kan avgöra att det är något som inte stämmer här. Planen kanske fungerar, för dem, men den arbetar inte för att fånga massorna. Vad kommer att hända när dessa två utan huvuden?

Alan: Ja dagen efter 9/11 uppstod och 911 naturligtvis är en högt esoteriskt nummer som du kanske känner till. Det är också kapitel 9, vers 11 i Upenbarelseboken som endast är en plan. Det är en business plan och där är var gropen - besten släpps lös från hålan, du ser för att starta kriget, men vad de gör nu är att de besprutar oss massivt från luften. Och det blir intensifierat nu, och dagen efter 9/11 var det - Rumsfeld var på tv, där man frågade honom hur han skulle hantera ytterligare en stor katastrof, i en större skala på en annan stad, och han svade, "vi har massor av Prozac och Valium i gasform, som kan sprutas från flygplan, över vilket stort område som helst, för att stilla folket och förhindra panik," och jag tänkte min Gud du vet de faktiskt gör det, endast att de gör det överallt i hela landet

Vi blir drogade, in i en form av, jag kunde inte bry mig mindre. De flesta människorna, kunde inte bry sig mindre, över vad som händer.

George: Ja, folket har sett chemtrails i åratal nu.

Alan: Ja. de har verkligen doserat oss alla. De trappar upp det. Det finns nya typer involverade nu, till och delvis blir vi drogade emedan vi går igenom denna massiva förändring som kommer.Vi ser saker som händer, som aldrig hände även under det kalla kriget med ID kort för alla et cetera. Detta är verkligen en täckmantel för den gränslösa världen. De vill veta vem som går vart, och dessa ID kort är spårbara via satellit.

George: Vi kommer tillbaka Alan. Vi kommer att prata om alla dessa ämnen med dig ikväll på Coast to Coast AM. Och välkommen tillbaka till Coast to Coast. Vår gäst ikväll är Alan Watt. Alans websida är www.cuttingthroughthematrix.com som är länkad till www.coasttocoastam.com och du kan läsa allt om hans arbete likaså. Alan, hur är det med Ryssland, Kina? Var står de mitt i allt detta? De ser ut att vara motståndare till vad som kunde vara en global plan för att göra detta?

Alan: Ja, faktiskt de som grundade Ryska Soviet systemet och Kinesiska var de samma stora pojkarna i väst och var det från början. Detta är en långsiktig plan. Bertrand Russell, Lord Bertrand Russell var utsänd - han var faktiskt utsänd för att gå ut till Kina under det tidiga 1900-talet och förbereda vägen för kommunism. Denna man är släkt med Brittiska Kungligheter och ändå beskriver han detta i sina egna memoarer.

George: Behöver vi verkligen vara oroliga då om ett möjligt krig med Kina och Ryssland eller är allt detta retorik?

Alan: Allt är retorik. Du ser ide'n med kontroll är alltid att ha en fiende, så din regering kan ta extrema mått och steg och beskatta dig mera och hålla dig--

George: Spendera mera pengar.

Alan: Ja, hålla dig rädd, därför att när du är rädd, ställer du färre frågor, och regeringen kan gå mycket längre. Jag tror Professor Carroll Quigley som verkligen var en stor spelare, i massor av saker, sade i sin egna bok, Tragedy & Hope att krig är mycket hjälpsamt för agendan och för etablissemanget därför att du kan göra mera av sociala förändringar under fem år av krig, än under 50 år av fred.

George: Ja du vet, och jag frågar mig själv alltid Alan, jag säger varför skulle Kina gå i krig mot USA? Vi är deras största kund och jag vet att just i världen av business gör du ingenting mot din största kund. Du håller dem glada.

Alan: Du håller dem glada, och också om du går tillbaka till böckerna av Counsel on Foreign Relations (= CFR )och jag har deras böcker gåendes tillbaka till 1930 - talet och den som hölls 1937 i Melbourne, Australien, detta är också the Royal Institute of International Affairs. Det är den Brittiska grenen. Den amerikanska grenen är CFR. De diskuterade att tillåta Kina efter det kommande kriget, Andra världskriget till den enda tillverkaren för hela planeten, och de sade amerika skulle leda arbetet med att demokratisera resten av världen, menandes Mellen Östern och omedelbart när jobbet var utfört, skulle de sjunka, på grund av bördan av kostnader, och sedan skulle Kina ta över som poliser i världen, och det är i de officiella böckerna av the Councel on Foreign Relations.

George: Nu folket som leder vår regering idag Alan, jag tänker kanske det är vad vi alltid misstänkt och de mera är där, alltid har funnits denna högre skugg regering. Är de inte intresserade att USA förlorar sin betydelse i världen, eller bryr de sig verkligen för att de har sina miljarder. De har sina 14 hus. De bryr sig inte?

Alan: Det är allt av detta, plus. Dessa människor själva när de en gång blivit initierade till de högre ordrarna av dessa hemliga sällskap, de är internationalister. de blir internationalister och deras broder är deras kamrat elitist, utan betydelse i vilket land han bor i.

George: De tänker inte ens på det då? De tänker inte om sig själva som Amerikaner eller --

Alan: Detta är det vackra i att ha deras väg med oss, ja.

George: Jag ser. Okay, du har rätt. De tänker om sig själva som internationalister, och de blir en del av federationen. Om en dag vi äntrade rymden, till den punkt där vi fann utomjordiskt liv, och som Star Trek det blir en federation. Detta är vad de tror sig vara från. De är inte endast från planeten jorden mera. De är en del av en galaktisk grupp?

Alan: Det är korrekt, ja. I de högre ordrarna de verkligen refererar till sig själva som mästare av universum, som jag tror är en bit lite för tidigt.

George: Du skriver och pratar om vad du, all mass medvetande kontroll specifikt hur det startade i forntiden. Utveckla på det för oss.

Alan: På forntiden förstod de mänskligheten mycket bättre än vad Freud någonsin gjorde. De studerade mänskligheten för tusentals år. Vi vet att Sumer även inte var den första civilisationen. De facto allt som Sumer gjorde hade tagits från tidigare civilisationer. Vi vet att Platon när han talade om sin föregångare - en av hans föregångare, Solon som åkte till Egypten och fann ut om Atlantis de Egyptiska prästerna sade, ja ni greker vet inte ens hur gamla ni är. Ni hade många forntida civilisationer som hade stigit till fantastiska höjder och fallit, och försvunnit, så människan är mycket, mycket gammal och dessa tekniker av att studera mänsklig natur - stamtillhörighet speciellt har varit väl förstått, och användts mot folk, genom tidsåldrarna, för krigs ändamål.

George: Tror du människan vid någon punkt Alan var tillräckligt avancerad där hon hade kärnvapen, och jag talar om tusentals kanske hundratals av tusentals, kanske millioner år sedan?

Alan: Ja hur intressant det är att jobba med legenderna om Hinduism därför att de påstår - de sätter tider ner som perioder, eller epoker, de kallade dem för att just förståelse föreställning, och de sade att de hade nedtecknat åtminstone fem definitiva epoker för mänskligheten, var han startade upp i början och steg till höjder, och allt slutar med massiv krigföring, och i krigföringen beskriven mellan dessa epoker, har det varit eliten som kallade sig själva gudar, användandes högt avancerade vetenskaper och även flygande maskiner, och de zappade varandra med olikfärgade strålar, som kunde bränna dig tillexempel om du hade något järn på dig överhuvudtaget, mycket likt mikrovågs energi. Så detta stoff är beskrivet i dessa forntida historier.

Om vi går till den Druidiska historierna, de nedtecknades av Tacitus historikern för Nero, och han påstod att Druiderna sade att det har funnits tre tidigare epoker som de nedtecknat, där deras egen elit hade överlevt, djupt inuti berg, medan jorden - eld passerade följandes av vatten, en översvämning.

Vi kan finna samma legender i det antika Grekland var de levde i berget Parnassus. Detta var den rika eliten gick av samma orsak. Det var eld följt av vatten och det är intressant att se idag med HAARP teknologin som användes och vetandes att Nikola Tesla stoppade användningen av denna teknologi därför att han påstod att den kunde super uppvärma atmosfären till sådan grad att den skulle explodera, den skulle antända och förorsaka en brand runt om i världen, som kunde smälta polerna förorsakandes översvämning, och sedan skulle det stiga upp i atmosfären och förorsaka moln, och du har regn och översvämningar. Eld och vatten. Samma sak igen. Så det är mycket möjligt att detta har gjorts tidigare.

George: Absolut. Jag går tillbaka för att prata om några grupper, och du berättar för mig vad du tänker om dem, i termer av deras relation till den högre ordern. Knights Templar (=Tempelriddarna).

Alan: Ja, Knights Templar är definitivt ett prästerligt riddarskap. De var präster först av allt med alla löften för präster och de blandades och förenades när de var i Mellan Östern med Hassassins, som de kallade dem, det är var ordet assassin kommer ifrån, och hashish därför att de använde hashish i deras cermonier. De förenade sig med denna gamla grupp som undervisade unga föräldralösa. Detta är den hemlösa historien i Frimureriet. De undervisade föräldralösa och bringade upp dem i lyx, och berättade åt dem att detta var just liksom himlen och att döden var likaså. De gavs kvinnor. Vadhelst de önskade sig och sedan sända ut i världen, för att bli rådgivare till andra prinsar, och de var aldrig tillsagda att sticka ut dolken, kanske på tjugo år längre fram, och mörda vemsomhelst som de blev tillsagda att mörda, och de hade Mellan Östern i terror för en lång tid, lång tid och knights templar var en del av samma grupp verkligen. De bringade samma taktik tillbaka till Storbritannien med dem.

George: De var inte alla enbart justa killar?

Alan: Nej inte det minsta. De var ett hemligt sällskap. Det finns ingen tvekan. De gillar att kalla sig själv sällskap med hemligheter. Det är samma sak med frimureriet idag men de var präster förs och främst. De misstyckte kvinnor. Du finner det i allt av de höga esoteriska grupperna är i denna enorma förakt för kvinnor rakt ner till rosicrucians, exploderade när de kom till Storbritannien med Francis Bacon och några till. De var tvugna att lägga sina fruar bakom sig, och i praktiken lämna dem för att gå med i den högre orden. Så, ja hatet av kvinnor är en del av traditionen och en del av målet av att skapa en ny typ av mänsklig varelse till att komma.

George: Tror du att knights templar någonsin fann förbundsarken?

Alan: Jag tror inte så i den betydelsen. Arken själv har ingenting att göra med vad folk tror det är. Det är banan som solen gör över himlen. Det är vad det var. Det verkligen var så. Människorna i bibeln är alla allegorier för olika saker som hände inom naturen även rörelserna i zodiaken. De 12 stammarna är helt enkelt de 12 konstellationerna. Moses var solen som går igenom dem. Detsamma med Jakob. Samma sak med Jesus de facto. Det är samma historia given ut för yttre tolkning för folket och den esoteriska för de högre prästerskapen.

George: Du tror inte dessa individer existerade? De var alla himmelska?

Alan: De var alla himmelska. Det är alltid den eviga himmelska historien. Den existerade före traditionell judeism, med årtusenden, och de facto historien med moses var i grunden tagen från indien och pånytt kopierad igen. Moses är slutdelen as Ramoses. Moses betyder barn på egyptiska. Så han är ett barn av Ra i grunden, och ändå senare naturligtvis med jakob blivandes givandes födelsen av de 12 stammarna, det är samma sak. Det är de 12 konstellationerna och jakob blir israel. Isis-ra-el. den hemaphroditiska guden. Två i en. Det är alltid den hemaphroditiska guden på toppen av de esoteriska grupperna.

George: Intressant perspektiv. Jag vill komma tillbaka till detta lite senare. Kanske under nästa timme Alan vi ungefär ger en mera djupare diskussion. Okay, så det var knights templar. vad beträffande frimurarna och orsaken varför jag tar upp det idag, frimurare, många av dem är hårt arbetande hängivna män som är med om att samla in pengar till sjukhus, för barn. Talar vi om två olika typer av frimurar grupper här?

Alan: I de lägre ordrarna som Albert Pike som var påven av frimureriet skrev i hans egen bok, Morals and Dogma, de lägre frimurarna är verkligen den yttre porten. De är som en yttre vägg, och han sade att de var inte annorlunda än de profana. De tror de vet vad de är involverade i, men det gör de verkligen inte, och det beror på vem du är när du deltar och vilken din potential är i den yttre världen. om du har förmågan att influera publik opinion till exempel som tidningsman eller någonting, eller även en ägare av en mindre tidning, blir du klappad ut från din loge och satt i en - förd till en sido loge, och sedan klättrar du upp för stegen, och sedan undervisas du i den verkliga agendan vid fyrtionde graden. Det är när livet börjar vid 40. Det är vad det betyder.

George: Jag gjorde inte - så om jag ville bli frimurare och jag är inte deras typ av att skuffa mig upp för stegen lite fortare, just på grund av att jag sänder till så många människor?

Alan: Ja. Jag har erbjudanden till att acceptera direkt, faktiskt, utan den nödvändigheten att ta alla de olika löjliga ederna et cetera, på grund av vad jag vet.

George: Ja, de har aldrig kommit fram till mig Alan, eller kanske jag inte gör någonting rätt. Jag är inte säker.

Alan: Det kunde vara på två sätt. Du kunde kanske göra någonting rätt och inte veta det.

George: Ja, exakt. Det är vad jag tänker jag gjort. Berätta åt mig ändå om denna organisation. Vad är dess intetion? Vad vill den göra?

Alan: Frimureriet gjorde det ganska klart i skrifterna av Albert Pike att genom revolution, och igen det är bara solen. För att använda sol terminologi av jorden roterar runt solen, revolution. Genom revolution vill de förbättra människan till en nivå av perfektion i ett nytt system, ett vetenskapligt organiserat system där den naturliga aristokratin som Jefferson kallade dem, han var en medlem av Illuminati, kommer att driva världen på ett ordnat sätt, men betyder också beslutandes hur många människor de behöver et cetera för att arbete för dem, och det kommer inte att finas någon överlopps befolkning. Den antagna slumpmässiga sättet idag att gifta sig med sina egna - tagandes din egen partner och gifta sig kommer att försvinna. Det kommer att bli en ny rashygienisk typ av samhälle. Det är vad det hela handlar om.

George: Ja de planerar det. Som du hade nämnt tidigare, att de vill implantera chips i oss. De vill kunna kontrollera oss. De vill kunna ha möjligheten att följa oss och de gör det nu, och i vissa fall tänker vissa människor att det är bra att göra det, och så att de rusar till att bli en del av detta.

Alan: År 1998 på CBC televisionen i Kanada på Wendy Mesler show pratade hon faktiskt om ID kort som kommer. Detta var före 9/11, och hon pratade till några högt uppsatta människor i olika bank institutioner och tillverkaren av detta särskilda kort. Nu, det kort som medborgare i usa skall få, är det sama som kanadensarna kommer att få, och det är det samma som britterna har, och britterna har nu intoducerat det. Det är ett aktivt chip med ditt DNA i det. Iris scan. Ett röst prov är in i det också, alla dina medicinska journaler är där också. Dina till dags dato vaccinationer, och det är spårbart genom samma master som är uppe där för mobiltelefoner. Det är rusningen till det trådlösa internet och så vidare. De har redan masterna och dessa små förstärkar masterna genom städerna.

George: Används det som körkort också eller enbart ID kort?

Alan: Det kommer att används för ditt körkort också, och i Storbritannien kommer det att bli ditt enda bank kort. Allting kommer att vara på det i det penninglösa samhället.

George: Du vet, på ytan av det låter det bra. Låt mig ta upp det. Jag har bott i Michigan, Missouri, Minnesota, Californien och du vet att i stat till stat beroende på var du bor, får du ett körkort beroende på var du bor. I vissa stater måste du göra om körskolan. Du måste ta ett nytt körkorts test. Andra stater de har reciprocitet där du endast kommer in och visar ditt körkort och det är klart, och du får ett nytt. På ytan av det Alan, vad är det för fel, om du vill köra bil - vad är fel - och du rör dig omkring, vad är det för fel att ha ett nationellt körkort?

Alan: Vad det är, är inte enbart ett nationellt körkort. Det är just det. Det är hela din identitet. Det är allt. Det är du, inkluderandes din DNA kod, och det kommer att delas med alla regerings institutioner tillsammans med polisen, byrokratier, et cetera, och det ultimata målet är att bringa oss till det kontantlösa samhället, därför att de vill registrera allting du tjänar och spenderar, och en dag det system vi går in i gör sig av med systemet med pengar och en livstil, och vi förtjänar det de facto. Staten är tillslut den enda beslutsfattaren över vad du tjänar. Staten kommer att betala ut si och så mycket kredit varje vecka.

Lord Bertrand Russel skrev om detta om effekterna av vetenskap på samhället. Han sade att det kommer att användas som ett slags social kontroll. De som är emot systemet eller inte lyder order kommer att finna att deras kredit kommer inte att finnas på deras bank konto på måndag morgon. Det kommer att vara ditt straff. Du kommer inte att kunna köpa mat. Du kommer inte att kunna betala hyra, och du kan inte spara dessa krediter. Vid slutet av veckan är allt slut igen, och du startar på måndag igen med samma summa.

George: Ja, vet du vad? De är liksom dikterandes inkomst åt folk, nu endast av faktumet att så många människor blir avskedade eller ersatta. Du vet om du är 50 år och du tvingas till att sluta eller ersatt, kommer du att få det tufft att finna ett jobb. Stanna med oss. Alan Watt vår gäst. Detta är Coast to Coast AM.

Alan låt oss prata lite om dessa chemtrails och vad du sade tidigare att Prozac och andra droger kanske sprutas på oss. För det första, det frågas. Något är på gång med chemtrails. Jag har inte hört specifikt om droger. Jag har hört mycket om väder manipulation. Så berätta lite om detta och något om bevisen som backar upp det.

Alan: Ja, vi finner att fadern till Väte-bomben var den första mannen till att komma fram med ide'n av att massivt bespruta atmosfären med barium, titanium och aluminiumoxid för att göra den mer ledande för elektromagnetiska pulser, som de kunde använda sig av - med andra ord kallat HAARP anläggningar som - och det är över 56 av dem runt om i världen. Genom detta visste de att de kunde kontrollera känslor hos folk. Det är den lättaste sak att manipulera känslor. Det fanns ett test gjort av usa:s regering på Maine ett hemligt test för en period av år, och de studerade alla rapporter som kom in om bråk i hemmen, och husdjur som blev våldsamma, självmord et cetera som gick upp i skyarna vid en punkt, så de testade detta, över olika områden över flera år.

Emellertid, i den första rapporterna jag tror det var Teller han med vätebomben, han sade att det också kunde kombineras med polymerer. Polymerer är ämnen som - dessa är ämnen som skapar en regnbågseffekt i skyarna, när de sprutar massivt, och polymerer var skapade till att bära bakterier eller virus, ner till marken, för krigförings ändamål. Ja, vi ser polymerer använda, och om du ser på den massiva besprutningen under en solig dag, himlen blir till slut väldigt grötig, och det blåa tenderar att bli en typ av blått du ser genom ett tunnt polyte'n ark, och detta är polymererna du ser.

När snön smälter, och jag har fotograferat det, här uppe också, samt tagit prover på det, och fått dem analyserade, du finner att efter fyra eller fem månader av snö när du kommer ner till de sista fyra fem inchen, då ser du detta bommulls godis liknande material, och detta är polymerer i frusen form. Det är ungefär tre till fyra inch tjockt när snön först försvinner, och sedan när solen träffar det, bryts det upp till pulver, och stannar på marken en bra stund. Så detta material är använt, och jag har inte haft möjligheten att testa det om det innehåller bakterier eller virus, men jag har testat det för metallerna, och som väntat, visade det sig innehålla mycket aluminiumoxid och koppar, titanium och några andra spår metaller.

George: Försöker de fördumma oss Alan för att kontrollera oss? Vad vill de göra med oss?

Alan: Det är kontroll. Det finns ingen tvekan, kontroll. Jag har ingen tvekan till - jag vet att aluminiumoxid är det som du finner i hjärnorna på folk med Alzheimer, och det kom ut i en Brittisk medicinsk studie först år 1973, så de har alltid vetat att aluminiumoxid är mycket bra om du vill, att folk skall tappa minnet, och naturligtvis kopplat till pulseringen av HAARP som kan plockas upp på kortvågs radio. De har hållit på att bli starka nu för de senaste fyra åren nu, oavbrutet på vissa frekvenser. De kan faktiskt påverka människors humör. De påstår att de också kan sända en sekundär impuls som kommer att rida på ryggen av den första impulsen, och om de vill kunde de faktiskt placera tankar i en persons huvud.

George: Ja du vet det finns ingen tvekan, detta hela paket är riktat till att fånga oss alla. Vem kokade ihop allt detta?

Alan: Vetenskapsmännen igen. Vi kan gå tillbaka till H.G. Wells som var en front man för brittiska regeringen. Han hörde till the Secret Service. Han var en propagandist för första världskriget.

George: Gamla H.G. Wella var?

Alan: Oh ja. Ja han var en av grundarna till the Fabian Society. The Fabian Society låtsades de var en vänster organisation, men de facto, om du läser skriverierna av med-grundaren, Bertrand Russel, Lord Bertrand Russell i boken av Ronald Clark, Russel berättar åt dig att the Webb, Sidney och Beatrice Webb som var de centrala personerna bakom the Fabian Society, ville ha ett världs system, av regering, som styrdes av en super elit av teknokrater, och folket skulle inte ha något att säga till om överhuvudtaget, på det sätt som deras liv styrdes.

H.G Wells var en stor spelare. Han själv hade givits förutsägande programmering. Detta var hans ide' från Tavistock Institutet i London som ännu styr världen i dag med medvetande kontroll. De gav honom vissa berättelser till att skriva. De infogade vissa element de ville gå igenom till folks huvuden, och han helt enkelt skrev berättelserna, kring dessa saker, och detta är varför han kunde skriva om luftens poliser och Shape of Things to Come, som skulle gasa folket nedanför, och tvinga dem att ge sig för världs regeringen, och detta tredje krig skulle börja i Basra, var det tredje världskriget faktiskt började. Nu Basra är i Irak och det är dit brittiska trupper åkte, och de bemannar det ännu. Så detta är förutsägande programmering par excellence, och han kände till agendan före andra världskriget.

George: Alan, vad tror du är agendan med denhär fågel influensa skrämseln, som jag inte tror kommer att bli en pandemi, om inte någon kunnig klantar till det, och det kommer i systemet och redan the Center for Disease Control and Prevention har sagt att de kommer att testa möjligheten till mutationer och även skapa dem. För mig är detta helt enkelt ganska farligt.

Alan: Ja igen, H.G. Wells, Lord Bertrand Russell, Aldous Huxley och alla dessa förutsägbara programmerare som var givna deras agenda, har alla sagt samma saker, att det största problemet som eliten möter och detta var sagt mera kraftfullt i skriverierna av Charles Galton Darwin, fysikern och barnbarnet till Charles Darwin i sin bok The Next Million Years, han sade att vi försöker missvisande hjälpa folk att behålla sin hälsa och det ökar befolkningen, så vi måste lägga ut specifika sjukdomar för att hjälpa till att minska dem tillslut på ett sätt så att folket aldrig skulle misstänka. Med andra ord, det kommer att göras genom laboratorier, och vi lever i en tid när det finns enorma laboratorier dedicerade till att skapa dödliga sjukdomar.

Henry Kissinger lade förslaget på 1970-talet, där han fastslog att det största hotet till nationen var över befolkning, och stora summor pengar sattes fram för att finna någonting som skulle förstöra immunsystemet, och några år senare kom AIDS. Så de skriver om det. De gör det. Vi ser det manifestera sig, men därför att hyggliga människor, och vi skulle inte göra det, så vi säger ja de kunde verkligen inte ha menat det, även om beviset finns där, att de gjorde det.

George: Någon sände mig ett snabb meddelande Alan, och det helt enkelt sade. "Vad är det för fel med befolknings kontroll om det kommer att skapa en bättre planet." Hur argumenterar du det?

Alan: Ja, här är nyckeln till det. Thomas Malthus på 1700-talet var en ekonom för the British East India Company, och startade bollens rullning med det vetenskapligt kontrollerade samhället, och befolknings kontroll, och han faktiskt förespråkade metoder för att bringa ner befolkningen, genom att lägga hus planer på gatorna för de fattiga över träskmarker et cetera, var de skulle bli sjuka och dö--

George: Felsitaten skulle ta dem, och malaria och allting annat.

Alan: Ja, allt av den typen av saker. Fattig kost. Emellertid, han gav ut falsk statistik även då, på Storbritanniens befolkning därför att, den första befolkningsräkningen utfördes inte förrän ett år efter hans bok kom ut, så han manipulerade statistiken för att passa hans teori, och de har funnit samma sak sedan dess. Nu i Storbritannien från första världskriget framåt, fanns det ett mänskligt rop från eliten om att bringa befolkningen ner ytterligare. H.G. Wells sade i hans egen bok, det första kriget har inte dödat tillräckligt av dem.

George: Det var någonting annat. Gud.

Alan: Den stora H.G. Wells och så hade de en stor rörelse för att övertyga allmänheten, det fanns för många, och de sade de ville ha en ideal familj av två föräldrar och 1,2 barn per familj. Nu, Britterna gick med på det och Margaret Tactcher när hon var vid makten på 1980-talet, öppnade dörren till Indien, och hon sade orsaken att jag måste bringa in dem alla från Indien, är att det finns inte tillräckligt med folk som har barn i Storbritannien, för att betala tillbaka national skulden. Så vad jag säger, är när du följer deras instruktioner, du kommer inte att vinna ändå.

George: Nej, absolut inte.

Alan: Du ser, så det här är bondfångeri spel. De vill ha en värld - en efter - industriell, efter-teknologisk värld av orörd skönhet för dem själva och eliten att vandra omkring i. De behöver inte alla arbetare längre och de överdriver denna överbefolkning helt ur proportion. Den enda orsaken att nord amerika verkade att hamna i svårigheter, är alla immigranter som går till deras största städer, och dörrarna har varit öppna i åratal faktiskt från många länder, inkluderande de från Kina, och de översvämmar in från storstädernas centra, givandes anblicken av överbefolkning.

George: Kunde du se tio år framåt i din kristallkula, och berätta för oss omkring år 2015, 2016 hur denhär planeten ser ut?

Alan: Ja, jag vet hur de vill att det skall se ut. The Rhodes Foundation har lagt ut böcker på dethär. Det var en stiftelse grundad av Cecil Rhodes för världs regering baserat på det brittiaka systemet om demokrati, men som i verkligheten körs av en super elit, och han har redan sagt samma sak. Fri handels block med provinsiella regeringar, underställda en super regering för världen, och en enormt reducerad befolkning. De vill ha samhälls levnads områden för folket. De kallar dem habitat områden, vid Förenta Nationerna, och folket måste hållas strikt inom kontrollerat område, inom dessa habitat områden (=bostads områden).

Kina har blivit kallad modell staten för världen, därför att de redan genomför detta system, och de har tvångsmässiga aborter, för vilken kvinna somhelst som har ett andra barn, och detta är modell staten för världen, av våra underbara Förenta Nationer.

George: Kommer du ihåg filmen Soylent Green?

Alan: Uh-huh.

George: Där de euthaniserade folk när de kom till en viss ålder?

Alan: Ja.

George: Ja, de gjorde att de dog fridfullt, men de behövde dem som mat. Ser du den dagen när de kommer att eutanisera folk baserat på ålder? De säger när du når 60 då måste du gå. Det är lagen, och de kommer och tar dig, antar jag.

Alan: Detta är första steget mot detta. Detta är varför de plockar fram alltid så ofta någon stackars själ, som är döende, som åberopar regeringen att ge honom en doktor för att döda honom, och att den makten får aldrig ges till regeringen, aldrig, därför att de vill ha den. De vill ha den makten, och de kommer att missbruka den. Förenta Nationerna har definierat en god medborgare av världen, som en som är en god konsument/producent. När du pensioneras konsumerar du. Du producerar inte, så du blir en värdelös ätare. (=useless eater)

George: När kommer detta att hända? Kommer det att ske som i dendär filmen, och ja, jag är inte så säker om ätandet av mänskliga våfflor, men vad kommer att hända?

Alan: Jag tror att de är på väg med att programmera oss att dö vid en viss ålder redan, med alla vaccinationer. Jag har ingen tvekan om det överhuvudtaget. Vi vet - jag har det på band till en video av Dr. Salk som var en stor hjälte med polio vaccin, och på bandet säger han, ja vi och gruppen visste att vi hade över hundra levande ap eller simian virus, i varje ampull av polio. Han sade att vi visste att simian 40 virus skulle förorsaka canser, och tidig död, men sedan rationaliserade han det genom att säga, vi tänkte att risken var värt det. Så dessa killar har planerat för oss ett mycket tidigare frånfälle, under täckmanteln av att hjälpa oss, och vi bör koma ihåg att Förenta Nationerna har ett departement the World Health Organization, Dr. WHO, som jag kallar det, och i nästa dörr i samma byggnad, har de the Departement of Population Control, och när vargen är där med en spruta för att hälpa dig, tror jag att det är bäst att du är på din vakt.

George: Hur många människor tor du det är i dessa grupper?

Alan: Det finns några hundra top grupper som arbetar på allt detta i specialiserade områden. Vi vet till exempel the Bildebergs, vad de håller på med primärt är den tredelade (=trilateral) världen, treblocks världen. Det är deras huvudsakliga funktion. The Club of Rome grundades primärt att hantera befolknings minskning, genom tillgängliga medel, som Kissinger sade själv, med alla tillgängliga medel. Andra ena håller på med futuristiska tanke smedjor (=think tanks). De har några hundra futuristiska tanke smedjor, som kommer upp med förutsägbar programmering, som de sedan ger till vissa författare. De har gjort detta sedan 1800 - talet. Författarna skriver böckerna. Det sätter ide'n i folks huvuden, som ja, jag tror är oundvikligt, och sedan när det händer på riktigt, vi bara accepterar det, därför att det har blivit inprogrammerat i oss huvudsakligen genom skönlitteratur. Skönlitteratur har varit huvudsakliga sättet av viss förutsägbar programmering, och de familjariserar dig med en ide'. Sensor delen i din hjärna är nere, och en berättelsen med en emotionell riktning till den, du är de facto programmerad för något som kommer, som du tror är oundvikligt när det väl händer.

George: Ja, det är en bra synpunkt, därför att jag tror verkligen det är oundvikligt. När vi kommer tillbaka efter pausen Alan om några minuter, jag vill prata med dig om några specifika saker om vad de håller på med nu. Vad kan vi göra för att bekämpa det, strida mot det? Därför att så många människor säger okay, vi tror att allt detta händer, vad kan vi göra, och jag berättar för dig vad annat vi kan göra. Vi öppnar upp fast blasts (= en typ av snabba meddelanden från radiolyssnarna till programledaren, via internet.) frågor under nästa timme. Vi tar emot telefonsamtal också. Berätta åt mig om de tre böckerna du har där ute?

Alan: De tre böckerna har att göra med fornfida samhällen, de mystiska sällskap, som har varit bakom en hel del av detta, under de senaste några tusen åren, aldrig ändrandes deras agenda. Det är inte långsökt alls, deras agenda till slutlig fullkomning, som vart de vill komma med mänskligheten. Jag går också igenom penning systemet, från forntiden till dags dato, och hur de forntida penning lånarna kom från land till land. Grundar sitt system av skuldsättning. Tvingandes länderna att hyra stridsklara arme'er, som de använde till att erövra nästa land, och fortsätta därifrån. Så hela denna sak om civilisation är pengar kopplad ihop med kommers och prästerskap, från allra första början, och det är en vetenskap i sig själv, med en definitiv agenda, mot ett gemensamt mål.

George: Besvärar det dig? Är du rädd om någonting?

Alan: Nej, inte alls därför att jag insett detta i snart sagt hela mitt liv. Jag bodde runt om i Europeiska Unionen. Jag har rest över hela Europa. Jag var upp i musik branschen ganska högt, och jag såg fortlöpande hur premiär ministrar sade i dagstidningar, vi var ute i Europa knytandes band, skapandes närmare band, och jag tänkte, ja hur nära kan de gå utan att bli förenade, och jag hade rätt. Det hela gjordes under täckmantel i hemlighet. De satte upp unifikations grupperna i hemlighet 1948 och 1999 deklassificerade de det, och som sagt, där kunde man läsa, att denna agenda måste vara förverkligad innan folket får höra sanningen.

George: Intressant.

Alan: Detta är nu deklassificerad information.

George: All right Alan, ja stanna kvar med oss. Jag berättar för dig vad vi kommer att göra. Vi kommer att göra fast blasts när vi kommer tillbaka. Vi öppnar upp det, och om du har några frågor till Alan så tar jag dem på det sättet. Vid början av nästa timme tar vi emot telefonsamtal.

DEL 2

George: Välkommen tillbaka till Coast to Coast. Jag heter George Noory. Alan Watt är vår gäst. Alan, Jag får en fast blast in från Ron i Oklahoma, vill veta mera om Skull and Bones, om du tror den organisationen är också en del av Illuminati, denna grupp?

Alan: Ja, Skull and Bones är. Långt före man hört talas om Weishaupt, var piratflaggan för Storbritannien Skull and Bones. Det är symbolen för frimureriet, och om du ser operan "Gilbert and Sullivan" , the "Pirates of Penzance" ser du uppstigningen av en murare, i första akten var de har lärlingen med hans byxben upprullade, hans bröstkorg exponerat et cetera, blivandes lagd på pirat flaggan, menandes, symboliserar döden, och sedan blir upplyft av kaptenen, så de går igenom det även på en scen föreställning, är definitivt en del av samma Illuminati program. Skull är om du uttalar det, sök och ni alla är förenade. (=seek you all and be one.)

George: Du vet Alan, när du ser på allt detta, och du har en möjlighet att se pusslet, även före alla bitarna placerats på plats. Vid vilken punkt i ditt liv såg du detta, eller vad förändrade ditt liv, därför att många av oss går in i detta, och våra ögon öppnas verkligen långt senare. Vad hände med dig?

Alan: Jag föddes på detta sätt. Jag växte upp undrandes varför Storbritannien var i en sådan röra, som den antagna arvtagaren till detta Brittiska imperium, och antagligtvis vann andra världskriget med sina allierade, och ändå växandes upp vid denna period, jag såg ingen med några pengar förutom de - några rika familjer i London, de rika familjerna och dessa som hade ärvt förmögenheten av det Brittiska imperiet i århundraden. Jag insåg att det var någonting mycket mera bakom allt detta, och naturligtvis direkt när jag forskade in i de inre religioner av några av den högre eliten, och jag mötte några av dem inom musik industrin, jag insåg att de hade en totalt annorlunda religion än massorna, och de trodde innerligt på det.

De sannerligen tror att de härstammar från en annan släkt, att deras ande är annorlunda från dom runtomkring dem, och detta går tillbaka till skriverier av Platon, även han som diskuterade reinkarnationen av den samma elitens andar, ner genom tiderna, börjandes med en start på jorden, var de fallna änglarna eller kast änglarna, som de kallades, rebellerna deras förfäder var kast-, och de skapade de första fysiska kropparna, för sig själva, bara genom att rent önska dem till existens, och de första generationerna förbehöll speciella övernaturliga krafter de åberopade. De började förlora dem genom kors befruktning med folk som redan fanns här, och följaktligen behovet att gå tillbaka till den intensiva kors befruktning för att försöka behålla dessa krafter, eller få tillbaka dessa krafter, och det var alltid den forntida religionen för eliten, och på faraoniska tiderna och på Platons dagar, och det är ända upp till nutid.

George: Och tror du folk håller på att vakna upp nu Alan? Börjar de se saker de aldrig sett förut?

Alan: De är huvudsakligen emedan, därför att de är rädda, och rädslan i sig är motiverande för dem att fråga frågor, men på grund av den otroligta konditioneringen i samhället, och all desinformation där ute, och fantasin vi lever i. Folk i väst har blivit konditionerade av att se på TV, så mycket att fantasin är totalt sammanvävd med verkligheten, och de har svårt att särskilja de två, och också avtrubbade till dödandet, som väst har gjort och ännu håller på med i Mellan Östern, börjandes med Vietnam eran, där folk äter sin middag och ser folk blir sprängda i bitar i Vietnam, du vet. Det är avtrubbning. Det är för overkligt för oss. De kan svårligen se skillnaden nu mellan en film och verklighet, och vi är avtrubbade så till den grad att när det händer här, och det kommer att hända här, när tiden är inne, vi betraktar en massiv uppbyggnad av en inre arme'. Den multi-juridiska uppdrags-styrkan. Det är pojkarna i uniform som förbereds att ta hand om någonslags kaos hemmavid, och en dag kommer vi se att det händer, och ut ur kaoset, därför att Ordo ab Chaos av de höga graderna av frimureriet. Orden av perfektionerna, the Scotish Rite.

De skapar kaos, sedan ger de oss deras nya ordning ut ur det, och folk kommer att vara så på sina knän, av terror och skräck om detta nya system, som kommer att introduceras, så de kommer att anamma det gladeligen.

George: Folk kommer att tigga. De kommer att tigga om fred, och att kaoset försvinner.

Alan: Till vilket pris somhelst.

George: Göra vad som helst för att stoppa det. Vi ger upp alla våra rättigheter, rädda oss.

Alan: Ja.

George: Och du vet det Alan? Du har kanske rätt. Du har kanske rätt. Ja, du nämnde tidigare att vetenskapen och denna nya världsordning (=new world order) verkar att vara vävd ihop. Vad menar du med det?

Alan: Från de mest forntida tider finner vi detta. Mysterierna som många av Egyptierna hade kontroll över, prästerskapen hade mycken förståelse om vad de kallade natur eller vetenskap, hur naturen fungerade och de kunde använda dessa vetenskaper, för att kontrollera folk, även i forntiden. det är ingen tvekan om det, att det var högt teknologiserade samhällen före detta. Mycket av det har antagligtvis blivit återupptäckt. Det är därför du har forskning (=research) du vet. Det är forskning.( re-search = åter-upptäcka, åter-söka). Sökandet har gjorts tidigare. Det finns tre nivåer av verklighet. Den som Joe Blow lever i och ser på 18:00 nyheterna, och läser tidningarna i butikerna, detta är botten nivån av Matrix. Om du kommer upp till den högre nivån till CIA över proffessorskaps nivå, går du in i en ny värld av vetenskapen som är mycket mera avancerad.

Nick Begich visade oss teknologi som användes på 1950 - talet av CIA. Han demonstrerade på televisionen på the Wendy Mesler Show på CBC, och dessa små aparater som hålls i handen, kunde placera tankar in i ditt huvud - i mitten av skallen på dig, från vilket avstånd som helst utmed en linje av synkontakt, och detta var allt antik teknologi som CIA ägde på 1950 - talet.

George: Och det är även bättre nu.

Alan: Det stämmer, ja. Så, detta är mellannivån och ovanför den, kontrollanterna själva, har den ultimata vapenarsenalen, och de ger inte detta ens till sina hjälpare, nämligen CIA.

George: Conrad från Toronto vill veta varför Lord Rothschild från Storbritannien aldrig finns på Forbes, de rikastes lista, ändå är familjen värd miljarder?

Alan: När de tog över the Bank of England hade de det inskrivet i urkunden med Kungligheterna, att de aldrig skulle behöva avslöja deras vinster, och så de granskas inte alls.

George: Så, men du, tror att de kanske är den rikaste familjen på planeten?

Alan: De är en av 13, ja. De är tretton stora bankir familjer som utgör Världs Banken.

George: Alan det är den Världs Banken, som jag tror, är verkligen ut för att kontrollera allting. Jag tror det allt beror på.

Alan: Om du ser på vad vi gjorde i Jugoslavien sedan Irak - Afghanistan sedan Irak, första saken in var, världs Banken, den centralicerade banken, sedan Världsbanken och sedan F.N. flyttade in UNESCO för att lära barnen, den första generationen av barn - de går alltid förbi de äldre människorna, och går rakt på barnen, för att bringa upp dem i detta nya system, men Världs Banken har sattas upp, i var och en av dessa erövrade länder. De har endast Iran och Syrien som nästa.

George: John från Boston vill veta om kaoset som du förutspår. Hur kommer det at vara?

Alan: Jag är säker på att de kommer att använda allt standard, jag kallar dem standard tekniker, av svält, och det kommer att hända väldigt enkelt under en epidemi, därför att de har redan sagt på TV att ingen mat kommer att komma in till städerna, på grund av att det kommer inte att finnas några transporter som tillåts fram och tillbaka. Så du har svält, epidemi. Jordbävningar naturligtvis är förorsakade av HAARP. Det är skrivet in i Förenta Nationernas urkund på 1970 - talet. Jag tror 77, de sade att HAARP teknologin får inte användas mellan regeringar under krigstider, därför att det kan förorsaka översvämningar, orkaner, och jordbävningar. Så jordbävningar kan förorsakas lika väl och naturligtvis krig. Så vi har allt av det vanliga Uppenbarelseboken (revelations) sakerna därför att uppenbarelse (revelations) är att avslöja (revealing). Det är inte en profetsia. Det är ett avslöjande av en plan.

George: Chris från Denver vill veta om du känner till, och detta är en sann historia, annars Alan, av vetenskapsmän företrädesvis mikrobiologer som har dött runt omkring planeten över de senaste åren. Jag tror de är uppe i något som 80 nu. Mycket ovanligt. Är du medveten om det?

Alan: Ja och det verkar vettigt, därför att vetenskapsmän som är in på detta specifika område, vet hur deras egna teorier om virus helt enkelt utvecklas. De vet att det finns speciella mönster, och stadier som de måste gå igenom, så när de ser något hoppa över några stadier, och uppenbarligen med riktningen mot människan, då har människan själv blandat sig i för att göra det så.

Det finns en bra bok som publicerats, om krigföring med bakterier och virus. Den kallas Deadly Allies och den publicerades i Kanada, och skriven av en Toronto Star journalist. Det är allt deklassificerad information från Kanadas regering, och Kanada ledde fältet inom virus och bakterie krigföring under andra världskriget, och efteråt, och han går in på dessa tekniker om att modifiera virus. Det är mycket enkelt, och sedan Daily Mail i England hade en tvåsides artikel, i början av 1990 - talet om en reporter, som åkte till Porton Down Laboratoriet i Storbritannien, och hade frukost med vetenskapsmän, vars jobb är att göra dessa dödar sjukdomar, och han sade de satt otvunget runt och hade frukost, och pratade om etniskt specifika sjukdomar som de har. Sjukdomar som de kan släppa ut i ett land, och de kan programmera virus att reproducera så många tusental gånger och sedan dö av. Detta hur välprogrammerade de kan vara.

George: Så hur gör vi för att slå tillbaka Alan? Vad gör vi av detta?

Alan: Jag har hållit på och berättat åt folk att snabbt informera sig själv, med den ammunition som är data från de som publicerar böcker, om agendan, och som Jacques Costeau som gav en intervju, och sade ungefär 70 % av folket bör dödas. Dessa fantastiska hjältar de ger oss, och när du har informationen, berätta alla dina politiker, och bombardera dem och säg, hallo se vi vet vad som är på kommande. Vi vet vad som är i görningen. Vi vet vad ni håller på med, och det kommer inte att ske.

George: Kan vi vinna kampen?

Alan: Om vi definitivt berättar åt dem att vi är informerade nu. Vi vet vad som är i görningen. De måste stoppa det, därför att om vi inte stoppar det, kommer de att göra det, och när väl en epidemi har riktats mot folket kommer det att vara kaos, panik, och folk kommer helt enkelt att göra vadhelst de är tillsagda.

George: All right, ja, låt oss anta att Europeiska Unionen gör det på egen hand. Kan vi som Förenta Staterna, som ett land, kan vi bekämpa allt detta helt ensamma?

Alan: Jag tror inte det. Jag tror de vill detta världsomspännande. De har själva sagt, denna speciella epidemi som de bara vet är på kommande. Första gången i historien kan de faktiskt berätta åt dig att den kommer. Den har ännu sex hopp at göra för att nå människan från djuren, men de kan berätta att den kommer att ta - ut från tusentals riktningar som den kunde ta, de bara vet att den kommer rakt på oss. Det kommer att ta fem år av pandemisprutande upp och döende bort världsomspännande, förrän det tillslut dör ut. Ja det är fem år av kaos - repetitivt kaos, och en stor del av allmänheten kommer att dö bort under hela denna process. Vi måste förhindra det innan det startar, och detta varför vi måste berätta åt dem, hallo vi vet vad som försigår.

George: De vill gå från sex plus miljarder till femhundratusen, 500 millioner?

Alan: Ja, det stämmer.

George: Och jag gissar, att de tror de kan styra världen på den mängden folk?

Alan: De gör det verkligen. De har teknologin nu, allt placerat i Kina. Kina var skapat exakt för att göra det de gör med pengar och teknologi från väst. De stal ingenting. De gavs allting, och som jag säger the Counsel on Foreign Relations och Royal Institute of International Affairs skrev om att sälja Kina till att göra detta jobb tillbaka på 1930 - talet. Detta om hur långt fram de planerar allting.

George: Nu om de kommer att tillåta, för en destabilisering av länderna i Mellen Östern med Iran och Syrien som lämnas. Varför går de inte till dem och säger, gott folk ni måste spela boll med oss här?

Alan: Igen en kaos mentalitet kommer igenom här. De vill bringa alla dessa länder, igen, på knä, såväl som genom massivt dödande, som pågår, och där finns massivt dödande som fortgår hela tiden där, och de vill ha detta - du ser, vad de sade många, många år sedan, var, och detta har det skrivits om av Albert Pike frimureriets påve som skrev, Morals and Dogma, han hörde till the right of perfection eller the Scottish Rite, som inte var Skottskt överhuvudtaget. Det är en annan historia, och han sade att det skulle bli tre världskrig. Två med Tyskland och detta var ett brev i the British Museum, som var skrivet till Lord Rothschild och han sade det tredje, kommer att bli mellan zionism och islam, som kommer att utkämpas i Mellan Östern, och han sade att det kommer att involvera hela världen, och förorsaka sådant kaos att folk kommer att vara så trötta på religion, till slut, de vill tillåta en tid av förnuft att komma in, där en vetenskaplig elit skulle styra världen.

George: Är detta också en intrig, för att göra sig av med religioner och tro?

Alan: Ja, uh-huh.

George: Intressant.

Alan: Absolut, och Pike var mycket orubblig på att de skulle hålla på att spela upp det, emedan kriget släpade på det att religionen var bakom det, och folk vill bli så äcklade med det hela, att vi kommer att lägga oss själva under de nya överste prästerna av vetenskap.

George: Skaparna av dessa händelser, var de genier?

Alan: Du kunde säga de var definitivt genier, om du förstår termen geni. Geni kommer från genii (=ande), och naturligtvis, eliten från grekland som alla studerade i egypten sådana som Pythagoras och Platon själv, det är nyckeln till alla mysterier faktiskt. De påstod att alla var födda med en själ men du måste söka med din ande, för att förena din själ i den fysiska kroppen. Det var treenigheten och när det hände fusionerades the genie med själen, och du var komplett. Du var geniet. Du hade kunskap utanför normen.

George: Ja, stanna med oss. Alan Watt är vår gäst. Vi öppnar telefon linjerna nästa timme. Jag heter George Noory. Detta är Coast to Coast AM. Och vi är tillbaka med vår gäst Alan Watt och era telefon samtal, och vi skall gå direkt till telefon samtalen.

Öster om Klippiga Bergen välkommen till Coast to Coast. Du är i direktsändning. Hej där.

Bruce: Hur mår du? Mitt namn är Bruce från New York City.

George: Hej Bruce.


Bruce: Fantastiskt show ikväll som alltid. Jag har två frågor för din gäst. Först av allt, tror du att där fanns någonsin en forntida ras som Annunaki, eller tror du att dessa killar var, liksom påhittade av eliten, du vet tagna från hundra tusentals år sedan? Tror du en grupp som Annunaki, säg någonsin faktiskt existerade?

Alan: Personligen nej. Hela Annunaki saken löper full fart på samma kurs, som mysterie skaparna som kom från England, the Ashmolean Society är. Zecharia Sitchin var den första som gjorde grundarbetet för dethär, och han gjorde det med sin egna special tolkning av Sumeriska lertavlorna. Tolkning som går stick istäv mot alla andra etnologer och författare inom ämnet, så han gjorde grundarbetet och sedan väl uppbackad, kom ihåg från stora pengar bakom det, och det blir fängslande när David Icke kom ut och höll med. Detta är en standard procedur från grupperna som kom ut från England, därför att MI5 och MI6 har ett departement, och har haft det sedan Alistar Crowleys dagar, som var en av deras egna pojkar, och grundade detta departement utanför Cotswald området i England, och meningen med dessa rekryter är att bli tränade i metoder av det ockulta antagligtvis, och gå ut i världen och skapa mysterier och förvirring, och sedan Crowleys dagar, som startade OTO (Ordo Templi Orientalis) de har inte slutat. Jag har faktiskt träffat några av dessa människor jag själv, som har blivit utsända därifrån, och vissa av dem även arbetar inom regerings positioner.

Bruce: Wow, det är mycket intressant, och min andra fråga har lite att göra med detdär. Du sade att du var inom musik-industrin för ett tag. Kan du förklara vad är the Tavistock kopplingen till underhållnings-industrin, och vad exakt är det, och för att du vet. Jag har läst böcker om kopplingarna till the Beatles och det lät något löjligt för mig, men kan du ge oss någon insikt till detta?

Alan: The Tavistock Institute grundades under början av 1900 - talet, och började verka på en större skala under första världskriget. Dess funktion var att lägga ut skådespel över radion, the BBC, som kunde uppmuntra folk att ta värvning i det militära, och gå ut och strida i kriget. Det var också ett experimentellt mental sjukhus. Aldous Huxley talade om detta. Han arbetade för det de facto, var de förde in elektriska sonder in i folks hjärnor och så vidare, och kunde få dem att ändra humör. Få dem att vända till höger och vänster som robotar, och Aldous Huxley tänkte detta var helt underbart, och han förklarade en massa om det i en intervju han gav vid Berkley University, ungefär år 1967 eller '65.

Så the Tavistock Institute var primärt grundat för att göra förutsägande programmering. Detta hade börjat innan Tavistock av en fond från Rothschild familjen på 1800 - talet, för att börja finansiera vetenskaps författare att skriva i linje med science fiction, därför att i nästa århundrade, ville de oss alla att tänka att rymd färder var en naturlig väg att ta, och så när du läser det i skönlitterär form, kommer det in i ditt liv, och du frågar inte, ja, varför gör vi detta? Varför vi spenderar denna typ av pengar? Det kallas förutsägande programmering.

Tavistock Institute använde en långkörare på televisionen som hette Coronation Street, för att helt enkelt programmera allmänheten i Storbritannien, för de massiva förändringarna de skulle se, över en 30 års period, och de gjorde det hela i berättelse format, innan tilldragelsen hände, inkluderandes öppnandet av dammarna från Indien, och även gick igenom alla problem de möter med olika etniska grupper, och så vidare beträffande blandäktenskap. Det hela är gjort i en spelad form, så när du ser det förverkligat i ett pjäsformat, kommer du att reagera på samma sätt som skådespelarna gjorde, till de situationen, när du möter det i det verkliga livet. Det är vad förutsägande programmering är, och Tavistock är världs ledande på mass förutsägande programmering, och arbetar hand i handske med nöjesindustrin.

Så långt som the Beatles tog sig, the Beatles - det kommer från ett gammalt latinskt ord "beatyl", och från grekiskan även, som betyder stående sten. Det är en frimurar symbol, och deras jobb var initiellt att fånga ungdomen i världen. De var rent klippta till att börja med. Deras sånger hade skrivits primärt av Theodore Adorno, som är Drottningens vän, och vid en punkt, var ledare för the London Philharmonic Orchestra, och han äger - han ägde patenten till sångerna ända upp till sent 1980 - tal, när han dog, och rättigheterna till sångerna köptes över av Michael Jackson. Paul McCartney lade ett bud, men Michael Jackson vann det, och så Michael och han gjorde en sång, någonting i stil med kompisar eller något, för att visa att det inte fanns några bittra känslor.

George: Jag slår vad om att Michael Jackson önskar nu vid denna punkt, att han inte ägde den halvan.

Alan: Ja, jag tror Michael Jackson kan helt enkelt klara sig ur vad som helst, för att vara ärlig.

George: Låt mig göra en snabb uppdatering på Venus Express om Richard Hoaglands instinkter är korrekta, det verkar som om the Venus Express är i omloppsbana kring Venus. Mark kontrollen bekräftar återupptagandet av låg effekt antennens signal från Venus Express rymd farkosten, efter tio minuter av att rymd farkosten, och de säger är täckt bakom planeten, åter upptagandet av signalen, mottagen ungefär sex minuter innan slutet på 50 minuter av huvud förbrännings motorn, detta bekräftar att Venus Explorer är än så länge, rörandes med förväntad hastighet runt planeten, så den verkar vara i omloppsbana. Tack skall du ha Richard. Väster om Klippiga Bergen, du är på Coast to Coast. Hej där.

Julie: God kväll, gentlemen.

George: Ja.

Julie: Detta är Julie. Jag ringer från Grants Pass i Oregon, och Alan du pratade om hemliga sällskap och Illuminati, som varandes mest vissa familjer med vissa släktskap, men uppenbart är där andra medlemmar. Låt oss säga medlemmar som Henry Kissinger. Så de uppenbart behöver rekrytera från resten av planeten för deras plan. Min fråga är - kanske du kan använda Kissinger som exempel. Hur kunde någon som det, gå från varandes en undangömd Harward Professor innan, sedan antar jag hans familj var flyktingar från nazi tyskland. För att bli rekryterad eller vald, måste du demonstrera din korrupthet? Hur är någon som det vald och kanske ansad?

Alan: Det är väldigt likt the Rhodes Scholarships. Inom Rhodes Scholarships igen, det var grundat av Cecil Rhodes och Lord Rothschild och Lord Milner, för att sätt upp en världs regering, med de tre handels blocken. För Rhodes Scholarships de skulle undervisa stipendiater från hela världen, och sända dem tillbaka till regerings positioner, runt om i världen, och ett grundkrav för att bli en Rhodes Scholar var inte helt enkelt intellekt. Det var förmågan att vara skoningslös, när det behövdes, och även att visa intensivt behov att dominera samhället under förevändningen att hjälpa det. Med andra ord, du måste vara en elitist till naturen.

George: Undervisade de dem till att göra detta Alan?

Alan: Ja, de var undervisade att göra det, och de facto Arnold Toynbee, Professor Arnold Toynbee undervisade många av dem på 1920 och '30 - talet och de använde Jesuitiska tekniker också. De gav dem - och Illuminati tekniker. Så de gav dem mycket mera privilegier som studenter än vanligt folk. De hade tillgång till droger, alkohol, kvinnor för sexuell dominans utan följdverkningar och detta hjälper att bygga upp den arroganta faktorn inom dem, så de ser ner på folk. De hade psykopatiska drag och det är ingen tvekan om det, och vid senaste räkningen var där 200 Rhodes Scholars arbetande i de federala byrokratierna i Washington.

George: Okay, tack Julie. Uppskattar att du varit med i radioprogrammet. Nästa upp wildcard linjen din tur. Du är med på Coast to Coast med oss. Hej där.

Steven: Hej. Steven från Vancouver, Canada. (ohörbart).

George: Steven vi förlorade dig i ungefär tre sekunder, så om du enbart upprepar det, om du kunde.

Steven: Okay. Det finns en organisation som kallas Odd Fellows och Rebeccas. Deras loger är alltid liksom bakom frimurarna, men du hör aldrig någoting om dem. Många av deras symboler är samma som frimurar symbolerna. Vilka är de, och vad har de för upgift - är de knutna till frimurarna och är de endast en del av the New World Order och allt detta?

Alan: Ja. De har alla gått igenom de andra riterna, antingen the York Rites or Scottish Rites upp genom the Orange Lodge. Generellt genom några loger före dem kommer Odd Fellows och på den nivån är de inne på en högre form av kontroll inom samhället, så de är en högre grad. De har alla gått igenom åtminstone 33 graden.

Steven: Av frimureri?

Alan: Av frimureri. De kvinnliga logerna vid en tid var sammankopplade med Illuminati logerna. Illuminati logerna har många namn. Babylon alltid har tusentals ansikten och namn, men de hade alltid en kvinno loge förbundet till dem, vid en tidpunkt, därför att de hade speciella kvinnor i dessa loger. En del av hela saken i frimureriet, du går upp genom grader - om du är tredje generationen frimurare specifikt, då kan du gå upp förbi 33 graden. Det är ett korsavels program, därför att du är introducerad till din fru, och en första generation kan inte komma för högt, 32 graden generellt. Hans son om han gifter med en Eastern Star medlem, en som tränats som en frimurar hustru från födseln, då kan hans barn gå vidare men det är den tredje som de verkligen vill ha. Han är änd produkten. Med andra ord, de bringar genetiskt släktskap till de manliga kandidaternas släktskap, och det är avkomman de vill ha. Eugenik är väldigt mycket en del av högre frimureri.

Steven: Så Odd Felows är verkligen högre än frimurare?

Alan: De är högre än ordinära frimurare. De har många termer för frimureriet rakt up in i nobla ordrar, som monarkin och så vidare har för eliten.

Steven: Intressant. Så varför hör vi aldrig någonting om Odd Fellow eller Rebeccas?

Alan: Därför att de håller sig själva mera tysta. De är mera in på lokal regerings typ av saker. De vill inte bli sedda, ytterst som varandes inblandade i skol administration, i alla olika nämnder inom ditt område, så de genomför samma agenda inom hela landet, ibland i flera länder på samma gång, så de håller en låg profil, på ett sätt, men de är med i alla viktiga nämnder, stadstyrelsens nämnder och så vidare som styr över ditt liv.

George: Hur möts dessa människor Alan? Möts de på Billderberg Hotellet, eller möts de via datorn? Hur gör de detta?

Alan: De har så många loger. Det är så otroligt. Du ser, varje loge är färgad, därför att de tar deras färger från regnbågen, så du går med i den blåa logen på botten, som symboliserar allting, den är öppen till en omfattning som, emedan de flesta av dem vet verkligen inte vad de är involverade i, på denna nivån. Några kommer att bli klappade av till den Svarta Logen av Huvud Frimuraren, och dessa ena är de som blir plockade till att gå högre. Det finns också en röd loge. Det är därför Sovjeterna hade det Röda Torget (=Fyrkanten), och du märker att Brittiska militären och den Kinesiska militären, båda har röda band på deras hattar för officerarna. Så det är den för revolution och för krig, var de bär rött, så du har de röda i Kommunist Kina, och även de röda i Kommunist Ryssland. De Svarta Logerna håller primärt på med, mystiskt frimureri till en utsträckning, och djupare hemligheter av frimureriet. De forntda konsterna kunde du säga.

George: Okay, ja stanna med oss. Vi är tillbaka med avslutande telefonsamtal med vår srecielle gäst Alan Watt idag emedan vi pratar om hemliga sällskap. Jag ville ge er hans weddsida igen. Det är, www.cuttingthroughthematrix.com . Alan, med allt du studerat med avseende på de hemliga sällskapena, finns det ett framstående hot här för oss? Någonting som du tänker vi behöver att vara angelägna om just nu?

Alan: Ja, jag skulle säga att där finns - vi förstår den inre religionen av dessa hemliga sällskap, och hur de ser - ytterst de höga, naturligtvis, och hur de ser på alla andra. De sannerligen tror att vi är promenerande fysiska varelser, jämfört med dem själva som har ande i sig. Vi är endast maskiner, i grunden till en viss omfattning. Vi är de döda som de kallar oss. Det är det samma namnet som användes i Nya Testamentet, låt de döda begrava de döda. De som inte kan förstå. De verkligen tror att vi är här för att tjäna dem, och alltid har varit, och bokstavligen den tiden kommer inom kort, när de inte har någon ytterligare behov av oss.

George: Och jag antar de reducerar befolkningen i världen ner till 500 millioner, de är en del av de 500 millionerna?

Alan: Ja det är vad de större pojkarna tror - som de hoppas att tro. Platon lade ut det med sina förmyndare av världen, den övre dominerande minoriteten, kallade han dem. Det är samma term som Aldous Huxley kallade dem, i sin föreläsning och ut ur det - några av de högre ordrarna, kommer de att placera dem in i de mindre myndiga klassen, så alla de högre frimurarna hoppas att de är de utvalda, kunde du säga.

George: All right, ja låt oss svara på första gångs telefonsamtals linjen. Tack för din väntan. Du är på Coast to Coast. Hej där.

Oidentifierad talare: Hej, hej George. Tack för att ni tog emot mitt samtal.

George: Naturligtvis.

Oidentifierad talare: Hej Alan. Jag lyssnade till din video på nätet idag, och jag måste säga, jag var mycket tacksam att höra dig säga mycket av de saker jag har funderat på i mitt huvud, för en lång tid, och folk tror jag är lite tokog, men jag ville fråga dig om textrutorna i slutet av videon, och reptil referenser och jag undrar, om - att du faktiskt tror det är en utomjordisk influens i arbete här?

Alan: Jag brukar skoja om reptilerna, därför att det är god underhållning.

Oidentifierad talare: Ja, ibland har jag känslan av att jag verkligen stirrar på summan av demoner, när jag ser folk som Rumsfeld och Cheney.

Alan: Det är närmare sanningen faktiskt, därför att i verkligheten är dessa killar - i de högre graderna, och jag har haft dem till att berätta för mig om mycket höga frimurare, i de högre graderna påstår de att de tar på sig en högre varelse, för varje grad, och när du ser på en Kissinger typ, ser du på en hög varelse, som i grunden tagits över vadhelst är kvar av en person--

George: Appropå, här är något, jag fick ett telefon samtal flera veckor sedan under en av mina öppna telefonlinjer Alan. Hur gammal är Kissinger? Därför att jag kommer ihåg honom under Vietnam kriget på 1970 - talet. Här är vi 36 år senare. Killen har inte åldrats en dag.

Alan: Du har rätt, och detta var givet oss initiellt av Rosirucians på 1500 - talet med Francis Bacon, John Dee och alla inblandade, därför att de gjorde det kännt att de som skulle hjälpa dem mot det Stora Arbetet som de kallade det, skulle bli givna livs förlängning och detta är ett factum. De är givna livsförlängning. Jag har sett några av de höga frimurarna jag själv som har varit uppe där i dom högre graderna. Jag har sett en kille kring 70 springandes på sommaren 100 m med en lång stege och han var inte ens andfådd. De facto, hans mun var inte ens öppen för att andas genom munnen. De är givna livsförlängning av mycket högre medicinsk behandling än Joe medelsvensson. Där finns tre verkligheter. Vi är på botten nivån från professorskap och neråt, och dessa killar ges överlägsna behandlingar absolut.

George: Någon kommer att sända oss vad hans ålder är. Vi erhåller det omedelbart här, och jag meddelar det vidare därför att det är igen - han har inte åldrats någonting. Killen har tagit några mirakel piller eller någont.

Alan: Och det är det samma med Maurice Strong som arbetar otröttligt för Förenta Nationerna. Han är kring 70. Han lägger in 14 timmar per dag. Reser överallt i världen, och blir inte sjuk, och det är standard med höga frimurare. De är alla lika. Benjamin Franklin en också, och han var likadan, ja.

George: Wildcard linjen, du är uppe med oss på Coast to Coast. Hej där.

Michael: God morgon George. God morgon Alan. Tack för att ni tog emot mitt samtal. Michael från Minneapolis, och jag har faktiskt två frågor, men den första frågan är. Är inte förmögenhet på det hela taget en illusion, och är inte folket som har gevären, har de inte den verkliga makten, och var det inte det som hände med det Tredje Riket och Illuminati som Hitler förrådde och beslöt att helt enkelt ta deras grejer och helt enkelt slängd in i makten?

Alan: Ja, med Hitler, jag tror det var mycket mera med det. När du ser på IG Farben som grundade hela den Tyska krigsmaskinen, IG Farben var skapad av alla de stora pojkarna i väst. Rothschild Bayer company var stor inom kemikalier, Ford, GM, IT&T alla de stora pojkarna utgjorde IG Farben inkluderandes Baxter Laboratories som ger oss massor av vaccinationer. Jag tror att meningen var att starta ett krig därför att Churchill ville ha ett Förenat Europa, att komma ut ur det också. Adolf Hitler ville ha ett Förenat Europa och du finner det när Hess flög över till England under andra världskriget, det var mer eller mindre till att finna ut vad som gått fel med deras plan, och naturligtvis var det antaget att det skulle bli ett dödläge någonstans, och han landade på Lord Lothians mark. Lord Lothian var ordförande överhuvudet av the Royal Institute of International Affairs vid den tiden, så han visste vad han höll på med, och vem han bör träffa, och jag tror Tyskland kanske blev lurat.

Michael: Den andra frågan kunde bli, gör det inte mera förnuft för Illuminati att vilja folket att expandera och befolka andra planeter, så de kan fortsätta illusionen att vi har rättigheter och friheter, emedan de fortsätter att dra i trådarna och-

Alan: Den typ av varelse de kommer att skapa är en modifierad typ av mänskligheten, och de har sagt det från forna tider rätt upp i våra moderna tider, det kommer att vara en hermaphroditisk typ av människa. NASA gjorde ett två timmar långt program några år sedan, David Suzuki en genetiker och natur kommentator gjorde manuset för det, och NASA påstod att de skulle vara tvugna att helt enkelt, placera en helt ny typ av människa, till att resa enorma avstånd, som kanske skulle kläckas på vägen, och det kunde vara själv-reproducerande genom möjligheten av vaccination som skulle sätta igång en process inom dem själva så de kunde föda sig själva. Det är den hermaphroditiska de är ute efter, och de kommer att göra sig av med vad vi känner till som man och kvinna som lägre människor.

Du finner något av detta i Charles Galton Darwins bok var han sade, vi, eliten, kommer att förbli oförändrade, men vi kan förändra de mindre värda varelserna, för att tjäna oss bättre, och att vi skapar en mera sofistikerad form av slaveri. Detta är i boken, The Next Million Years, av Charles Galton Darwin. Så de har vetat en lång tid, vart de är påväg. Det finns en annan bok där ute som publicerats, som har en massa av mysticism i sig av Francis Bacon, John Dee och alla av sällskapet av Rosicrucians och de ger dig agendan, i en bok som heter, A World Without Women. Kvinnor kommer att bli obehövliga i det nästa system som är på kommande.

George: Okay, Alan jag vet hur gammal Kissinger är. Jag låter dig gissa först. Vad tror du?

Alan: Ja jag såg honom i en jeep när han körde omkring Ike omkring andra världskriget. Så jag är inte säker. Han måste vara i sina 80 kanske.

George: Ja, 83 år gammal. Ser inte ut så.

Alan: Nej. Han var intervjuad eller de försökte intervjua honom, kommandes ut ur en bil, omkring ett år sedan, då han deltog i the Hollinger Newspaper Corporation, han är en aktieägare där tillsammans med Barbara Walters och när de gick med kameran upp till honom, jag skojar inte med dig, killen gjorde en piruett runt, drog jackan över ansiktet och sprang upp för trapporna--

George: Verklien. Han ville inte att någon skulle se honom, huh?

Alan: Ja, och han sprang uppför dessa trapor som en tonåring.

George: Det där är konstigt. Låt oss gå tillbaka till telefonerna. Låt oss gå till väster om klippiga bergen linjen. Du är på Coast to Coast. Hej där.

Brett: Hej George. Mitt namn är Brett ringandes från porten till San Juan.

George: Fantastiskt. Du är ute där i Washington?

Brett: Ja. Jag önskar fråga Alan vad är sannolikheten för en attack händandes denna vecka, på grund av faktumet av din tidigare gäst Mr. Demetri som du hade med?

George: Jo, det kommer upp. Det är antagligen att det blir på fredag eller lite tidigare är det inte så?

Brett: Ja.

Alan: Jag är väldigt skeptisk när de ger oss datum. Det är bättre du kollar ockult numerologi, för att finna datumen själv, då är du ganska säkert försäkrad om när de dyker upp. Dessa, så långt, de har alltid givit oss någonting som händer. Finner du alltid att Homelans Security medger efteråt att det enbart var ett test.

George: Du tror verkligen att någonting kommer att hända tillslut Alan, gör du inte?

Alan: Ja, har ingen tvekan överhuvudtaget.

George: Och tror du att det kommer att vara en större händelse än tragedin av 9/11?

Alan: Ja. De facto den stora ockultisten som var placerad där ute inom förutsägande programmering som science fiction författare, en av dem var Arthur C. Clarke. Han var en mycket hög frimurare. Han tar dig genom hela agendan i de två filmerna, "2001" och "2010" därför att avsparken av den nya odningen skulle börja 2001. Filmen producerades på 1960 - talet, och den skulle fullbordas med 2010. Så i filmen verkar det att hända i rymden. Det har inget med rymden att göra. Det är en allegori av hög frimurar tro, och hela deras religion var de facto i den filmen.

George: Wildcard linjen du är med oss på Coast to Coast. Hej där. Hallo, jag gissar du är borta. Går till vår följande wilcard linje. Prata på.

Sebastian: Hej George, Ett fantastiskt program.

George: Tack skall du ha.

Sebastian: Detta är Sebastian från Arcadia. Jag nästan kommer att säga att jag önskar ni höll honom över ytterligare en timme. Det finns så många frågor att fråga honom. Det är overkligt.

George: Prata på.

Sebastian: Vad beträffande din säkerhet, och oroas du aldrig om det, och kan du säga lite mera om AMRC likaså som om Hell Fire Club?

Alan: Ja säkerhet - när du inser vad som kommer framför oss, tror jag det är tokigt att oroa sig om säkerhet. Detta är tiden till att tala ut, därför att den enda tid vi har är nu, och ja, jag har blivit hotad tidigare, och haft säkerhets tjänster komma upp på min väg på natten utan belysning, när jag har varit ut på promenad med min hud, och sittandes 6 meter ifrån mig, bara för att irritera mig, du vet. Jag hade mitt tidigare hus i det närmaste nerbränt, efter att jag startade radioutsändningarna med Sweet Liberty. Det fortgår ännu på onsdagar på SweetLiberty.org, så det har ingen inverkan på mig. Om jag dör, då dör jag. Jag vet att det är någonting utöver detta, och jag tror det är mera viktigt du gör vad du borde göra, när du är här. Du sitter inte ner och tillåter det att hända när du vet vad som kommer. Var och en måste göra sin bit, därför att alla kommer att bli tillplattade i annat fall. Om du sitter ner, och hoppas att inget skall hända oss.

Så långt som vissa Rosicrutian sällakap de är alla släkt till det filosofiska sällskap som lägger ut alla deras böcker för Rosicrutians av varierande kaliber. Du finner också i besvärjelsen som var frambringad eller sammankomsten som de hade där år 1906, jag tror det var dom som sammankallade alla de andra grenarna av frimureri till dem. Alla kom, därför att allt frimureri är ett. Det har ingen skillnad vilket namn de har. De är alla ett, och där, och sedan sade de att inom kort skulle de förena Mexico med Amerika. Det var en del av deras ide', och den boken kan erhållas från the Philosophical Society. De definitivt intrigerar i sina skriverier. Det är ämnat att mystifiera unga människor. Bringa dem till det ockulta, och få dem att villigt jobba i riktning mot det, utan att berätta för dem den sanna agendan.

Sebastian: Wow. Jag definitivt apploderar dig allt ditt utmärkta arbete.

George: Tack för att du varit med i radioprogrammet. Jag detekterade lite, är det Irländsk accent?

Alan: Det är skottskt.

George: Skottskt. Jag var nära.

Alan: Ja, o ja.

George: Öster om klippiga bergen din tur på Coast to Coast. Hej där.

Oidentifierad talare: God kväll. Jag undrade om han kände till om, eller hade någon information på detta område, att Venus var en gång en måne till Jupiter, och när den förändrade omloppsbana, på grund av en förändring i den sociala ordnigen vid den tiden?

Alan: Ja. Jag vet, det är en av teorierna som lagts ut för länge sedan. Ingen vet verkligen, därför att i Egypiska skrifterna, där de gjorde krönikor om, denna typ av saker, de pratade om en världsomfattande katastrof, där någonting hade passerat närapå. Det är mycket sannolikt, emedan det var en komet därför att det regnade eld på dess väg över, och sannolikt gåendes genom svansen av kometen, och de sade att det bokstavligen föll ner på boskapen, och de blev brända, och det troligtvis rörde om tids klockan för världen, rotationen. Därför att Egyptierna kallade alla vise män från alla platser inkluderandes Babylon, för att skapa en ny kalender, därför att de fann att den gamla kalendern hade ändrats från 360 dagar. Jorden hade de facto bromsat in till 365 och en liten bit mer. Så de var mera likt en komet som vi passerade igenom.

George: Alltid emellanåt, gör vi en gäst chatt på internet Alan. Jag gör mina en gång i månaden. Jag gör det i morgon 8:00 Stilla havs tid, till den kallar vi stream link medlemmarna. Så närhelst framöver, låter jag Lex Lonehood vår webmaster, kontakta dig, och du kunde vara en gäst chattare på internet för oss.

Alan: Naturligtvis, det gör jag gärna.

George: Älskar att ställa dig frågor. Första gångs samtals linjen, välkommen till Coast to Coast. Du är i direktsändning. Hej där.

Kurt: Hej, hur har ni det?

George: Vi klarar oss bra, tack..

Kurt: Jag heter Kurt. Jag ringer från College Park, Maryland, och har någon av er sett filmen "V för Vendetta", som jag har sett två gånger. Filmen gjorde en kommentar att vem somhelst som var homosexuell skulle inte vara en del av planen. Som en gay man, bör jag se framåt, eller oroa mig om detta?

George: Bra fråga, och jag låter dig lyssna, emedan vi närmar oss slutet av radioprogrammet, Kurt på din radio.

Alan: Det är en intressant fråga därför att Illuminati använder rörelser, av vad de kallar "oälskade människor" som är liksom utkastade inom samhället, och de homosexuella var verkligen uppbackade av dem, inte för de homosexuellas fördel. Det var att - när du en gång har fått en grupp ihop, är det lätt för dem i toppen, att bringa dig till en politisk makt, som sedan kastar dig i en annan riktning. Homosexuella är utnyttjade för att hjälpa förinta, det är allt. Till att hjälpa att förinta allt som tidigare ansågs som normalt. De är den enda gruppen som utnyttjas på detta sätt för detta ändamål, och när vi är i rörelse - kulturen skapas från toppen neråt. Så har det alltid varit. Platon gick igenom det i Republiken. Ingenting kommer från gräsrötterna, och så fäljaktligen när du får en kultur i rörelse, där du inte har någonting att jämföra med normalitet till, då kan du bringa in nästa skede - de homosexuella kommer att bli förbigågna tillsammans med alla andra, när de bringar ut de nya klonade typerna, som kommer att vara hermaphroditiska till naturen.

George: Ja Alan låt oss igen prata om din webbsiga. Vad kan folk finna på den när de besöker den?

Alan: De finner många tal att ladda ner från andra shower. De finner länkarna till SweetLiberty.org, First Amendment Radio där de kan gå in i arkivena. Jag har gjort många, många timmar, förklarandes de ockulta deprogrammerings teknikerna et cetera. Jag går igenom alla former av hjärntvätt ner genom historien, och hur det fungerar på oss idag. Jag funderar också på att kanske publicera några sånger dit ut. Jag letar efter några musiker för att hjälpa till och backa upp mig.

George: All right mycket bra, tack så mycket för att du varit med i programmet.

Alan: Det har varit ett nöje.

(Translated by Thomas Gref to Swedish)