ALAN WATT INTERVJU:

GÄST HOS GODBOX CAFÉ PODCAST MED TAMURILE

FÖRSTA GÅNGEN I RADIO: JUNI 16, 2007 PÅ GODBOXCAFE.BLOGSPOT.COM

Juni 16, 2007

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

www.alanwattsentientsentinel.eu

Tamurile: Jag är glad till att presentera till alla våra lyssnare att vi har förmånen att välkomna Alan Watt tillbaka. Vi hade lite tekniska problem, som förblir mysterier, men vi tog det istället för ett hinder, tog vi det som en utmaning, och detta gav oss Allan Watt tillbaka till oss. De förlorade 15 minuterna kommer att kompenseras med en full extra timmes radioprogram. Jag är glad till att säga att vi tog ett negativt och omvandlade det till något positivt med Alans goda vilja; och jag välkomnar dig tillbaka, Alan.

Alan: Det är ett sant nöje att vara tillbaka.

Tamurile: Nöjet är också vårt, så det är verkligen bra när det är ömsesidigt. Jag skulle vilja starta igen då du har din egen podcast, du har din egna informations kanal och jag är inte ute efter att tillskansa mig det. Mitt mål med vår pågående dialog är att få ut lite mera av mannen bakom budskapet. När vi blev brutalt avbrutna vid vårt första försök till dialog med att fortsätta vår diskussion, vi stannade med att du pratade om att gå inför kortvågs radio. Kan du ge oss en liten bit mera kronologi så vi kan hänga med därifrån till vad du håller på med nu? Även, var god inkludera, du hade en musiker karriär och jag har lyssnat till din musik och din musik är absolut underbar. Kan du nämna lite om det i termer av vad fick dig att ta klivet från musiken och till vad du gjorde för att dyka in i dethär?

Alan: Ja, musik var något som jag höll på med från väldigt tidigt. De facto, jag kom in i det så enkelt så det känndes inte som ett arbete för mig, för att vara ärlig med dig. Det var så roligt och enkelt för mig som det kom, att även när du gjorde det och tjänade pengar, så känndes det som om man inte arbetade.

Initiellt studerade jag andra saker och så vidare, och jag har några saker att sätta upp på väggen om jag någonsin ville, men jag har aldrig brytt mig om det. Tillslut i min karriär, reste jag runt i nästan hela världen. Noterade jag förändringar i Storbritannien om lagar som stiftades, och sedan resa till andra länder, kanske följande vecka, för att höra samma sak på nyheterna i dessa länder, som fick mig att inse att samma lagar stiftades i hela Europa samtidigt. Emellertid, inget land antar att något annat land gör det. De tror att de är självständiga därför att nyhetsförmedlingarna aldrig nämner om det faktum att detta är Europeiska lagar som stiftas i alla länder. Det var enkelt att se att det var en slags likriktningsprocess inom rättsväsendet under den tiden. Samma häde med det ekonomiska systemet, naturligtvis; och de säger åt allmänheten hela tiden att det har endast att göra med handel. Varje student inom nationalekonomi vet att lagarna i ett land, alla lagar inom ett land, all kriminalitets lag kretsar runt ditt ekonomiska system; så du kan inte liksom integrera ett ekonomiskt system och behålla din självständighet. Det var uppenbart. Jag visste att man ljög för dem. Sedan skulle jag diskutera... därför att efter en stor show eller konsert, jag gjorde all slags musik, därför att jag också skrev musik och sålde en massa musik. Jag kunde spela allt från folkmusik till rock, eller vadsomhelst annat även klassisk musik ibland, på egenhand i stora konsertsalar. Ibland blir man inbjuden till politikers hem i andra länder efter en konsert. De säger ofta små saker till dig som om de kollade och nästan analyserade dig, och de kollar pulsen på dig. Det var inte förren efteråt, naturligtvis, som dessa små saker kom upp till ytan, som 'vad sade denna person egentligen till mig?' En av dem i Norge var en kvinna uppe i det parlamentariska systemet. Hon jobbar nu inom Förenta Nationerna.

Tamurile: Inga överraskningar där, är jag säker på.

Alan: Ja. och jag kommer ihåg henne nämna om några udda saker om någonslags verklighet rörande kultur, därför att jag var i det facket, det är kultur skapande. De flesta människor tänker inte om det på det sättet, men det är så det är. Jag visste det redan, naturligtvis, genom att träffa olika managers och arrangörer och folk att det fanns ett nivåsystem inom musik systemet beträffande vad de ville från toppen. De till och med startade ryktes kvarnen där de gav förslag uppe på toppen beträffande formatet på sångerna som var sannolika till att bli efterfrågade inom en snar framtid. Små politiskt korrekta saker kunde bli inkluderade och komma ner till skrivarna. Därför visste du att det är också en politisk agenda på gång. Ibland kan du gå runt det beroende på hur skickligt du artikulerar orden i en sång. De flesta musiker är medlöpare. Mycket av musiken skrivs om av professionella i en studio. Då görs banden till hits eller stjärnor, därför att eliten har beslutat att det är det som skall föras fram. Emellertid, hon pratade om det, denna politiker, och hon nämnde att de flesta människor inte känner till att de inte har haft någon självständighet sedan Förenta Nationernas fördrag undertecknades vid slutet av andra världskriget; samt personen som ärvde det, det fanns en parallell regering på plats som inte var vald av folket. Dessa saker berättades åt mig. Jag samlade på dem medan jag arbetade, lyssnandes till andra människor i maktpositioner sägandes samma saker.

Tamurile: Nu, delade hon med sig detta med dig för att utvärdera huruvida du kunde bli manipulerad?

Alan: Jag har varit med om detta ofta. Jag menar Jag har haft stipendier givna åt mig, och folk kunde komma upp från Ivy League gymnasier eller universitet från London. Inte bara en gång heller, nej, de kom och fortsatte att försöka övertyga dig att gå med. Jag förstod då att de verkligen analyserar dig. Det var inte enbart en konversation. De kollade in dig för att se var de har dig ... Du ser, de flesta människorna, här är grejen, jag tror inte folk förstår dethär --- och det gjode att jag dök in i hela detta område om psykopatiska personligheter som för det mesta dominerar historien genom våld, brutalitet, och list, primärt därför att de är villiga att använda våld eller att få andra att göra det för dem. I ett sådant system, som erövrar. Det är det som oftast vinner i en kommersiell, monetär, 'vinnare och förlorare' typ av system. Det som händer är att ju högre intellekt i de flesta människor, inte alla, men de flesta människorna, det är nästan som om de tappat bort eller de har inte den lilla del --- de är mera psykopatiska, de har inte empati eller de har inte den lilla del av hjärnan i skick som ger dem empati.

Tamurile: Saknar en kromosom.

Alan: Ja, och det är väldigt sant. Du ser, de flesta har det, men alla har inte det. Det finns ett antal goda människor där ute, men ytterst få. Även de som har denna barmhärtighet eller empati, när de väl är i Ivy League systemet och blir trimmade för högre befattningar, de är rädda som alla andra i detta system av fattigdom, ensamhet, dålig hälsa, och inga pengar. Därför, de får betalt och status i samhället, som garanterar dem en ganska gemytligt liv; och de är motvilliga. Även när de vet att det de gör är fel för personer uppe i byokratin, så går de ändå med på det. Jag har samlat ihop allt detta genom åren. Det samma gäller allt kultur skapande. Kultur skapande nämndes på Platos dagar, av Plato. Att det inte uppstår spontant. Den dominerande minoriteten i varje era, samma term som Aldous Huxley använde i hans tal vid Berkley, den dominerande minoriteten existerar alltid. Ofta är de väldigt tysta bakom kulisserna, men de har en total koll på allting därför att de hyr underhuggare för att kolla pulsen på allmänheten, ta pulsen hela tiden.

Därför, vilkensomhelst förändring som kom från gräsrötterna som inte var planerad av dem eller auktoriserad kunde ha oförutsedda konsekvenser på makt strukturen. Därför, de genomför kultur förändringar från toppen neråt. Det var den gamla, gamla agendan. Många av dessa, konstiga i alla år, alla tider och perioder, har vi haft hemliga sällskap i en eller annan form eller brödrarskap där folk svär lojalitet mot varandra, eller att stötta varandra, stå upp för varandra, och, om nödvändigt, ljuga för varandra i domstol som de fortfarande gör idag inom Frimurarna. De svär alla att ljuga om nödvändigt för att rädda en broder. Det är så de plockar sådana som de kan utnyttja och skuffa upp i karriären. Det är inget tvivel om det, massor med folk på botten som initiellt tror att det är en vägörenhetsorganisation, en själv-förbättrande typ av sak, de blir det yttre skyddet ovetande om det, de flesta av dem. De som är psykopatiska blir utvalda och skuffade upp med karriärstegen, därför att de testas och testas och testas för att se om de kan hålla en hemlighet.

Tamurile: Det är som en selektiv överlevnad av de mest störda?

Alan: Ja, så är det, och små belöningar är inkluderade, under vägen. Därför att bakom alla dessa välgörenhets saker, när du befodras, märker du ett bedrägeri ovanpå ett annat bedrägeri varifrån alla pengar och fördelar kommer från är allmänhetens plånbok. Det är varifrån allt kommer från. De går in i den stora honungs krukan av allmänhetens penningpåse är vad de gör, ytterst. De blir prövade och testade för att se om de kan hålla dessa hemligheter; och det är därför de har blivit utvalda. De testas verkligen hela vägen, för de taremot vissa gåvor, eller endel människor skulle kalla det mutor, de är nu utpressningsmöjliga, om de skulle byta åsikter. Emellertid de flesta av dem, även på Ivy League nivån, var de ofta blir initierade, hand plockade, därför att för psykopaten är det en naturlig sak. De skulle köra med utpressning om de var tvugna, så det förstår det.

Tamurile: Givet att de försöker attrahera dig med honung och du inte biter, jag tror det var några av mina lyssnare som frågade om hur du skulle kunna sända denna information utan hot och utan potentiell skada riktat mot dig. om du ville dela med dig några anekdoter, jag vet att du har haft speciella incidenter där det verkligen hände dig.

Alan: O ja, jag fick mitt tidigare ställe nästan uppeldat. Jag fick båda flexibla broms slangarna framme på min bil kapade. Lyckligtvis åkte jag inte någon längre väg. Jag åkte endast bakåt vid min uppfart och hamnade i diket; och, naturligtvis, hade jag olika grupperingar som höll koll på mig. En av dem kollade in mig med mörkerkikare en kväll jag var ut och promenerade med min hund. Ett grönt ljus, ett luminicent ljus reflekterades från hans ansikte. Det var så jag upptäckte honom. Han hade inte kikaren fast vid ögonen. Jag släppte hunden lös efter honom som jagade honom, han sprang in i träskmarken, som jag visste fanns där --- så jag lämnade honom där. Sedan hade jag min telefonlinje, jag började med att erhålla halva ljudvolymen. Jag öppnade boxen utomhus om den behövde rengöras. En liten klämma var inlindad i kretsen. Man kunde se en halft-genomskinligt microchip kopplad till kretsen just där, så jag skar ut den. Du drabbas av alla dessa ting.

Vad du verkligen har i detta system som är riggat som en pyramid, det är sanerligen under total kontroll, i det närmaste total kontroll. Du har olika avdelningar, en myriad avdelningar, och alla använder olika nivåer av teknik ner till kontor på botten som använder standardiserad gamla grunkor, som de tror är det senaste. De överlappar varandra. Emellertid de på toppen håller tyst. De är de som alltid har tjuvlyssnat telefoner, långt före 9/11 kom in i bilden, utan tillstånd och så vidare. Det är den verkliga världen. Det är så den verkliga världen har varit sedan vi blev givna telefonen. Du har ett system för allmänheten att tro på. Det var det som denhär kvinnan, denhär politikern, refererade till. Det är det som är matrix (=nätverket). Det är därför jag använder matrix i mina tal, därför att det är det, matrix som vi alla har blivit anpassade till att tro är naturligt och verkligt. Det är som Jack C. Lowell sade, som var en top sociolog som tillslut jobbade för Förenta Nationerna. Jack C. sade, "Allmänheten vet aldrig vad som verkligen händer". De ges deras verklighet via nyheterna och de tror på det. De tror verkligen att de är på den skärande kanten av all information. Samma kille, Jack C. Lowell sade "Det västerländska samhället är totalt ovetande om att varje individ från stad till den minsta byn till den isolerade landsbygden, varje individ har personlighetsprofiler gjorda på dem sedan 1952" --- det var före folk brydde sig om datorer eller någonting överhuvudtaget. Han sade att denna information har samlats in på ett sådant sätt så att allmänheten får aldrig berättat hur datan har samlats in.

Vi har alltid levt under... Du ser det är liksom Reese Kommissionen, jag vet inte om du hört om Norman Dodd, som sändes av USA:s kongress till att undersöka de stora, välgörenhetsorganisationer som Rockefeller, Carnegie, och Ford och så vidare. Denna kille var endast ett typiskt exempel på en kille som trodde på allt av sin egen indoktrination från skolan framåt. Han pratade med killen som ledde Ford Foundation, därför att kongressen ville veta varför dessa stora stiftelser, dessa välgörenhets stiftelser var skattebefriade och kastar ut millioner och åter millioner dollar varje år, finansierade något som såg ut att vara vänster-organisationer. Killen på Ford berättade åt honom, och jag har det på band, och han sade, "Du förstår inte. Alla här på denna stiftelse är en före detta OSS medlemmar." Det är föregångaren till CIA, och har också personal som är ex-CIA. Då sade han "Vi tar våra order direkt från Vita Huset". Det i linje med vad Professor Carroll Quigley talar om i "Tragedy & Hope" och "The Anglo-American Establishment", där Quigly sade "i 50 år eller mera har det funnits en parallell regering med sin egen agenda som får saker och ting gjorda i samhället." De insåg för länge sedan att med det konfliktladdade partisystemet och argumenteringen och debatterna och egotripparna som pågår, att de kunde inte få saker och ting gjorda tillräckligt fort. Därför har de denna typ av privat organisation, som går vidare och gör de stora dragen; men de finansierar även kultur och allt annat.

Tamurile: De säger alltid att pennan är mäktigare än svärdet. Jag var i film business i 16 år försökandes till att förändra systemet, helt på egenhand. Hur kan man vara så naiv? Min son är totalt besatt av musik, så det du gjorde tidigare är nog helt säkert nära och kärt för mitt hjärta på ett personligt plan, därför att jag skulle verkligen vilja ta del av din visdom om vad jag möjligtvis kunde rekommendera honom, då musik är hans passion. Jag vet verkligen inte hur jag skulle ge råd åt honom på ett effektivt sätt. Inte heller vill jag krossa hans bubbla i förtid genom att säga 'Om du inte vill spela spelet och agera som marionett på vägnar av en agenda av folk du aldrig kommer att träffa, så är det bättre du spelar din gitarr för dig själv och aldrig tar det längre än så'.

Alan: Ja, det är sant. Ingen exploderar till att bli en stjäna, om de inte gör dig till en stjärna.

Tamurile: O ja, detta har jag sett mer än en gång jobbandes inom Hollywood maskinen. Definitivt.

Alan: Allt detta startade i Storbritannien, och även nu, idag de stora stiftelserna går alla tillbaka, genom Vita Huset till och med, tillbaka till London. Det var i London som de grundade the Royal Institute of International Affairs, som var till att föra samman en grupp av nationer, som i sin tur var ämnat till att föra samman ett globalt regerings system, ett standardiserad värld av effektivitet. The Council on Foreign Relations är endast en amerikansk gren. Du finner alla dessa karaktärer som styr de stora stiftelserna är medlemmar i CFR i amerika, och the Canadian Institute of International Affairs i Canada, till exempel.

Tamurile: Så geografiskt talat, London kunde vara det som skulle konstituera huvudkontoret?

Alan: Ja, det är huvudkontoret. De facto, deras kontor vid the Royal Institute of International Affairs blev MI5:s huvudkontor under andravärldskriget. Det var ett med samma sak därför att dessa killar jobbade alla i samma företag. De jobbar i båda.

Tamurile: Berätta för mig Alan, gåendes lite längre bakåt, så långt som låt oss säga franska revolutionen och ryska revolutionen.Var dessa också grundade inte av livegna som försökte hugga några monarkers huvuden, eller var detta också något som var orkestrerat?

Alan: Ja, det var orkestrerat, därför att vi känner till historien. Jag läser alla de gamla böckerna skrivna förr i världen, under, och efter, som har att göra med dessa revolutioner...

Tamurile: Ja, jag tänker inte lita på det, vilket är kanske varför jag hade en motvilja till historia. Det lät på det hela som en bluff när jag förmodares memorera och rabbla upp det, så det var definitivt inte mitt bästa ämne. Kunde du dela med dig med publiken om din version hur dessa revolutioner uppkom? Helt bestämt vilken somhelst typ av dessa massiva upplopp skulle inte tillåtas.

Alan: De skulle inte tillåtas, och inte bara det. Eliten är aldrig korkade. De väntar inte på att något skall ske. De har alltid spioner ute. Det är tradition att London hade över 1500 spioner jobbandes för kronan, enbart arbetandes i London på heltid, gåendes runt på barer och cafe'r lyssnande till skvaller; därför att det är att ta pulsen på allmänheten, vad deras diskussioner innehåller, vad de pratar om, vad deras samtalsämnen är. Likaså, även då, på 1800-talet, placerade eliten artiklar i dagstidningarna för att få folk till att fortsätta debattera och prata; och de gick omkring på barer för att se om det funkade och tog parti. De gav oss våra tankar då och de gör det ännu idag (och våra samtalsämnen). Franska revolutionen följde på den amerikanska revolutionen. Den amerikanska revolutionen var den första öppet masoniska revolutionen i historien, helt öppet. De använde alla symboler i frimureriet, före dem byggandes upp och genom hela själva revolutionen. Även vissa av symbolerna de använde under revolutionen hade pyramiderna på dem, det stora sigillet, långt före det sattes på dollarsedeln på 1930-talet.

Tamurile: Var detta endast till att bevaka deras anspråk på detta territorium?

Alan: Det var det, vad de gjorde anspråk på var en New Ordo Seclorum, som var en ny sekulär, eller du kunde säga världslig, det är upp till dig själv, sekulär order. Med andra ord, vad Thomas Jefferson sade i sin dagbok, han sade, "vi skall göra den naturliga aristokratin till att leda landet"; och med "naturlig aristokrati", pratade de om de den övre intelligentian.

Tamurile: Var de verkligen anti-monarkister?

Alan: Inte totalt, nej. Det var en skism där. Även Founding Fathers, endel av dem skrev om myter de hade hittat på för att hålla kriget igång. Franklin själv sade att det var en myt att skatterna var krigets orsak, att Storbritannien ville beskatta dem. Han sade "vem bryr sig om jag spenderar några pennys på te varje år?" Det var myten de höll igång för att hålla allt igång. De facto, de använde, som alltid, unga män till att stå upp i Lexington och sparka igång det. Det var bara att få bollen att rulla. Emedan, de hade tagit nästan 30 år på sig att förbereda för det. Det var inte spontant. Det var första gången i historien de själva kallade det ett 'stort experiment', en form av regering. Det följdes av en liknande typ, men gick ett steg längre, som var den franska revolutionen. Sedan finner vi i gamla böcker skrivnapå den tiden från England, av någon av aristokraterna, att Sovjet eller Ryska revolutionen var det andra 'stora experimentet'. Sedan har du från Time-Life "Årets man" två gånger på 1930-talet, Adolf Hitler. Aristokrasin, just som sovjetunionen, de har gått över från London, och gästade, och iakttog, och observerade därför att detta var ett annat experiment. De hade för längesedan valt det en form av kollektivism skulle bli det bästa och enklaste sättet att regera folket av en liten, aristokratisk elit.

Därför, vad du har idag är det som knytsihop av vad, de påstår, är de bättre delarna regerandes över folket, ett fascistiskt nytt system av internationella företag. Carroll Quigley, i sin bok, kallade det "ett nytt feodalt system", där de feodala overlordsen kommer att vara VD:ar av internationella företag. Han stödde det helt.

Tamurile: I din tidigare podcast pratade du om flera movers and shakers idag inom film och television var närvarande vid dessa möten, varifrån denna typ av agenda organiserades och planerades. Folk som Gene Roddenberry och medlemmar av hans kast. Kunde du utveckla detta? Mycket människor ser helt enkelt inte på deras underhållning som ett medel till programmering av dem.

Alan: Ja, Tavistock Institutet i London var basen för världens psykologi, och förändringarna också, kom från dem. De experimenterade på områden, var, idag, skulle du bli förskräckt, inte det att de mindre laboratorierna inte använder samma teknik. Tavistok använde kablar i folks hjärnor i början på 1900-talet. Alfred Huxley var en del av det. Han gick dit ofta, han var en medlem. Han observerade det och han tyckte det bara var helt fantastiskt.

Tamurile: Han var verkligen en författare också.

Alan: Ja, han härstammade från Thomas Huxley, som mästrade Darwins teorier. Han var en bästa vän till Darwin. Detta en annan del av historien om selektiv avkomma. Folk inser inte att Darwin själv var en av få familjer vid den tiden som selektivt plockade sina partners. Charles Darwins farfar gifte sig endast med Wedgewood släkten, det stora krukmakar företaget. Hans far gifte sig med en Wedgewood, han gifte sig med en Wedgewood, och när hans hustru dog, gifte han sig med sin mammas syster.

Tamurile: “Allt inom familjen.”

Alan: Detta har pågått, denna selektiva avel. Hans förfader hade skrivit den verkliga "Origin of the Species" före han gjorde det själv. Detta var den första proklameringen om en dold religion, de facto, den har varit här och kan spåras tillbaka i tiden tusentals år. Ingenting händer av en slump. Jag kan komma ihåg att jag tittade på en panel av folk i London. Dessa var medelålders människor, de hade Ivy League utbildning, de var alla klädda i tweeds, män och kvinnor. Sittandes uppe vid bordet de var cirka tjugo och de beslutade vem som skulle bli nummer 1, 2, 3, och 4, rakt ner i listorna den kommande månaden. De flesta människor tänker inte (det är propaganda för folket) att de som säljer mest skivor och album kommer att få nummer 1, 2, och 3, och så fungerar det, men så gör det inte. Paneler bestående av väldigt mycket äldre människor beslutar vilka som skall klara sig. Publiken, du förstår, köper det de tror är vinnarna. Det är så enkelt det är. Så länge de säger att de är populära, så är de de bästa, unga som vill passa in i sin kompiskrets och är rädda att bli utfrysta, så de startar alla prata om samma sak, sägandes "den och den är fantastisk", "detta är bra". Detta fungerar mycket bra, men de har faktiskt valts långt iförväg och det har ingenting att göra med försäljning, därför att detta har guidat den typ av kultur som de önskar.

Tamurile: Detta var verkligen fallet med The Beatles, var det inte så?

Alan: Ja, även med Beatles, de gav dem en påhittad bakgrund. Några nyheter om dem antagligtvis i Tyskland, och plötsligt kallar du dem rhytm and blues typ av band med de tre klassiska ackord grejerna, och de kastar ut hit efter hit. Bokstavligen, fick de en hit varje vecka vid en tidpunkt. De flesta grupper som skriver kontrakt är lyckliga om de kan få ut två album på ett år. Det är bitvis vad jag gjorde en gång, var att gå in när de inte hade uppnått, eller kunde inte uppnå, förpliktelsen att skapa ytterligare ett album. Jag skrev grejen och lade spåren för dem, och få betalt och vandra iväg och lämna det åt dem. Det är inget av det som folk tänker det är. Jag har sett några av top producenterna komma ner till studion också, och bokstavligen ändra eller kräva att detta ändras, eller att det skall ändras, vissa format som tvingas fram. --- därför att det är en kultur styrande och förändrande teknik. Det var inte förrän åratal senare som jag upptäckte att den förnämsta tankesmedjan, en del av krossandet av kulturen för att bygga det på nytt, är en kreation av nihilism och apati. Speciellt under den tiden jag gick igenom det.

Tamurile: Oh, det är epidemiskt även nu. Jag kan försäkra dig från vad jag sett, verkligen.

Alan: Jag kan minnas när de verkligen började och veva upp volymen på gitarristen och så vidare över rösten, så du kunde verkligen inte höra ord alltför bra. Jag undrade hur kan det komma sig? --- Det var för segregeringen av generationerna. Föräldrarna skulle inte ens tänka sig att ta reda på vilka ordena var. På samma gång, började man trycka texten inuti album eller kassetter för ungdomarna till att läsa, och dessa föräldrar hade ingen aning om vad dessa band och grupper var för några.

Tamurile: Nu sättet de kommer runt det, baserat på den musik som min son lyssnar till, igen helt enkelt genom grupptryck men han har en mycket mera varierande smak. Likväl, det material som är populärt nu, du behöver inte oroa dig för volymen av de som sjunger, därför att de skriker. Det är inte sång, de skriker. Du kan inte urskilja ord då det är för hög volym. Jag tror inte ens han som sjunger orden kan höra vilka de är.

Alan: Ja, det är ett factum, och igen föräldrarna vet aldrig och de tänker inte på att kolla upp.

Tamurile: Det är outhärdligt om du inte kan vara på plats tillräckligt länge för att lista ut vilka orden är.

Alan: Ja, det är korrekt; och igen dessa ledande tankesmedjor, för kulturell förändring, måste förstöra det gamla för att skapa nytt. Vad de höll på med var att skapa bokstavligen ett tillstånd av apati och nihilism och hjälplöshet bland de unga.

Tamurile: Ja, jag ser det bland Richards generation. Jag ser antingen argsinthet eller nederlag. Där finns denna fantastiska, "det finns ingen framtid, jag har inga rollmodeller, det finns inget för oss att göra, det finns ingenstans för oss att gå". Det är bokstavligen den feedback jag får från största majoriteten av dem, och dethär krossar mitt hjärta.

Alan: Ja, det är otäckt, men det är överallt. Det är i alla länder också. Det är samma sak i varje land; och igen, detta är spårbart. Det hände inte genom en olycka. Inget i kulturen, riktat mot allmänheten, inträffar slumpmässigt. Även konsten, även målningarna, det är nu avklassificerad information att CIA från 50-talet framåt, och troligtvis före det, men från 50-talet framåt hade de ett avdelning Department of American Culture och det var dessa som ledde all kulturell förändring, inkluderande den nihilistiska konsten. De finansierade alla de stora författarna, novelister och poeter från 50-talet fram till idag.

Tamurile: Rykten säger att Stanley Kubrick var omfamnad in i fållan, men det ögonblick han publicerade "Eyes Wide Shut", kort därefter försvann han mystiskt. Enligt dem var det en hjärtattack, men ...

Alan: Ja, han konspirerade med Arthur C. Clarke, en högt uppsatt frimurare med en Masonisk agenda, faktiskt, i allegorisk form skrivet till filmerna 2001 och 2010, och 3001 var hans sista roman, med hela deras agenda med vad de hoppades på att föra fram. Detta gjordes på 60-talet; den första filmen gjordes på 60-talet. Han sade det att denna nya sol skulle födas på himlen, igångsparkad under 2001. 9/11 händer under 2001. Detta var för de högre som kände till. De gillar sin underhållning, deras egna underhållning. 2010 skulle bli fulländningen av sammanslagningen av olika kontinenter.

Tamurile: Du hade denhär mass paniken med Y2K. Alla antog att därför att datorerna var alla, på grund av den binära koden, allting skulle göra en global krasch som resultat.

Alan: Ja. Allt är givet till oss, även de saker vi oroar oss för, hur vi skall reagera på saker som händer under vår livstid. Kultur skapande är den viktigaste saken. Om dina föräldrar inte visste att sångerna som de dansade till var skapade av dessa samma människor, för andra skäl än underhållning, då vet de inget att föra cidare till sitt barn. Om barnet föds till en värld där en vuxen inte varnar dem eller berättar om saker, kommer de ta allt som självklart, tänkandes det är naturligt, det är en naturlig evolution; det är så enkelt det är. Alla däggdjur ser upp mot en vuxen av samma art för att varna dem och för att visa det vad som är farligt för dem. Om de vuxna inte vet, har de unga ingen rädsla. De tänker att allt är naturligt.

Tamurile: Naturligtvis i detta fall, okunskap är ingen välsignelse. Tror du att eliten skördade en stor seger, åtminstone i min ödmjuka åsikt, det faktumet att familjen är fragmenterad och du har denna besatthet med konsumtion som har två föräldrar i arbetet, barnen på dagis, äldre på pensionat som besöks två gånger per år till julen och födelsedagar? Jag skulle säga att dethär är en allvarlig kupp, i termer av sammanhållning av familjen varandes ett medel för folk kännandes garanterade det stöd som du pratade om.

Alan: Ja. Igen, när du läser biografin av H. G. Wells, H. G. Wells var initierad tidigt som författare. De plockade vissa människor med vissa förmågor. Detta var vanligt på 1700-talet, faktiskt, framledes, skulle skriva böcker med sociala problem i böckerna och ge dem lösningar som skulle för läsaren verka vara åtråvärda, aldrig förstående att det var ett avlägset beläget motiv bakom det. Vi får aldrig det som vi kämpar för.

Wells plockades upp och skolades med en liten grupp på 1800-talet av, igen, Thomas Huxley, farfar till Aldous Huxley. De erhöll alla röda slipsar. Röd var revolutionens färg, och för höga frimurare också. De har röd, grön, blå och svart samt också gul eller guld. Han var handplockad och tränad till sin position, tillsammans med många andra som blev mycket berömda under denna tid. de skrev dessa saker i roman form, men även med inslag av förutsägande programmering. Förutspående programmering är Tavistock metoden för att familjärisera dig med en ide' som inte existerar just då, så när det uppstår under din livstid, därför att du är så familjär, ser det ut som en naturlig utveckling och du analyserar det inte något mera, av alla konsekvenser av detta.

Huvudsakligen genom fiktion, programmerade man folk till vad som komma skulle. Det har gjorts via tecknade filmer idag, rakt igenom. Det är en vetenskap som Beria pratade om. Han var ledare för NKVD i Sovjet Unionen på 1930-talet som blev KGB. På Cominterm mötet, internationellt kommunist möte vid den tiden, sade han, "Det brukade ta oss 70 år att förändra kulturen av ett folk i en mera önskvärd riktning". En hel generation tog 70 år. 1934, säger han "nu kan vi göra det på 5 år. Vi kan göra centrala förändringar genom vetenskaplig indoktrinering genom att ta de unga, vid en ålder på 2 år på dagis". Det var den samma agendan som, på den förmodade andra sidan, har du Lord Bertrand Russell skrivandes sitt verk, "Roads to Freedom". "Education and the Good Life" hade samma agenda. De sade, båda beslöt att vi måste förstöra familje enheten. Russel sade "vi brukade tänka att vi var tvugna att ta barnen från föräldrarna vid födseln för att skada banden av kontaminerad indoktrinering från föräldrarna." Han sade, "men nu om vi kan få barnet vid en ålder av 2, på dagis med specialicerad indoktrinering, när de går hem vadhelst föräldrarna säger kommer att bli negligerat. Barnet kommer inte ens att lyssna". De kände redan till dessa tekniker på den tiden.

Tamurile: O ja. Det går bara fint. Polarisationen mellan hem och vad som regerar kan bestämmas av föräldrarna, gentemot vad lärarna berättar åt dem, angående utegångsförbud, och mobbning, och du måste rapportera allt du kunde överväga.... definitionerna är i de närmaste absurda, och jag kommer inte att satsa tid till att gå vidare med det. Även saker är skrattretande som utegångsförbud som plötsligt blir till mobbning, och du kan inte disiplinera barnet överhuvudtaget, så du har definitivt en polarisation. Föräldrarnas händer är bundna. Lärarnas händer är bundna. De är totalt på motsatt sida av spektrumet. Barnen vet tillfullo att de nu kan gå runt och ta livet av folk och slippa ta ansvar för det eller möta konsekvenserna för det om de är underåriga. Det är idetnärmaste en rit eller korridor när om du dödar någon, då kan du gå med i denna aktuella grupp. Detta är en väg till att bevisa att du tillhör någonstans. Genom att ge sig in på planerade mord innan du fyllt 17.

Alan: Ja, och också då eliten som själva befrämjar allt detta. Igen, genom kultur skapande och musik och film och så vidare, som faktiskt började på 40-talet när de började lägga ut gangster filmer. Då vände sig eliten om och sade, "Se på kaoset i samhället. Ingen av er är pålitlig. Vi måste ta alla era rättigheter från er för säkerhet." Detta är en gammal teknik.

Tamurile: Mellan detta och nu som de kallar 'New Age', som inte ser ut att vara ny på något sätt, där alla antas krama alla och anta att allt är vackert. Alla får rosafärgade glasögon och är programmerade till att inte bry sig om vad som händer mitt framför ögonen på dem.

Alan: Detta är ett factum. New Age rörelsen skrevs det väldigt mycket om på 1800-talet, därför att det var då det startade den stora maskinen i rörelse. Det tog 100 år för det att bli helt genomfört, De skrev om det då, som de skulle göra, vad allmänheten skulle tänka om det, vad de skulle tro och så skrev de också om den verkliga agendan.

Tamurile: Så du gick från sångare till budbärare, och detta var ett resultat av att träffa alla dessa mycket mäktiga människor och inse vad de verkligen var ute efter, och inte kunna producera musik enbart för den orsaken att producera musik?

Alan: Det var en del av det, och nu, även innan det, från en mycket tidig ålder, var jag redan grävandes i historier för att finna verkliga orsaker för saker jag inte kunde förstå. Varför ett imperium som Storbritannien hade den största majoriteten av sitt folk, i arbetarklassen, som hyrde och levde med nöd och näppe till nästa vecka? Jag kunde inte förstå det. Jag visste att pengarna gick någonstans. Rikedomen gick någonstans. Allt gick till London till samma elit. Jag tänkte, "hur kommer det sig, bokstavligen, vi har utvecklats känslomässigt och vi är inte så antagligtvis primitiva som vi en gång var, hur kommer det sig att samma elit har inget samvete, de har inte utvecklats? Ledtråden till hela bondfångeriet om verkligheten vi har blivit givna och att vi konstant förändras. Igen, i avklassificerad information från CIA, sade the Department of Culture for Amerika (kulturdepartementet) arbetade som hand i handske som samma departement som MI5 och 6 i England. De sände till och med sina agenter dit för att få utbildning i kultur industri, för att harmonisera det genom hela den västerländska världen på samma gång. Departementen i Frankrike och Holland och överallt hade kontor överallt. De finansierade det genom stora stiftelser och svarta budgetar. De finansierade den nuvarande kulturen och kulturen från 50-talet framåt till existens; och det är i konstvärlden, all konst och underhållning, och inom musiken.

Tamurile: Jag antar att de inom film business, det är det enda område jag vet något om, under Mc Carthy eran jag antar att de som svartlistades och frystesut var de som vägrade gå in i ledet.

Alan: Det stämmer. De facto, igen i Reese Kommissionen eller kommitteen som undersökte de skattebefriade stiftelserna, finner du att Ford Foundations ledare, som nu leds av ledaren för Rockefeller Foundation, att ledaren för dem berättade åt dem att de lanserar framtidens kultur, inom alla områden och i alla länder, för en annorlunda värld än den som just nu existerade. Ja, de håller verkligen alla tyglar om makten till saker som vi tänker är normala. De understödde filmer. De beslöt att filmer de gör populära, vilket format de har till att göra populärt. Du förstår, även motorcykelgängen, Hells Angels, existerade inte förrän en film kom ut med Marlon Brando. När filmen kom ut, innan du visste om det, det var som 'apa ser apa gör'.

Här har vi unga bannlysta, som de trodde om sig själva, härmandes vad de såg i filmen, och plötsligt hade du existerande motorcykel gäng. Det är så det går till. Hela den sexuella revolutionen var en del av det också, därför att de tänkte...... och det är så klokt, därför att varför skulle du få människor till att acceptera dagliga aborter genom hela världen? Det var deras mål, depopulation. De sade, 'Vad du gör är att skapa promiskuitet, skapa problemet av graviditeter och sedan kommer du upp med lösningen'. Det var det de gjorde. De provade det på 1920-talet när de introducerade jazzen. Förbudstiden var det bästa de åstadkom. Familjen Bronfman som var i Kanada, Bronfman på Yiddish är "whiskey man", det bara råkade sig så att han hade namnet som passade in med vad han gjorde. Han erhöll kontrakt från Kanadas regering för att öppna upp dessa sprit städer längs järnvägen och kommande järvägslinjer, och bordeller och allt det andra. Old Sam sade själv, han sade: "Jag får det jag vill". Detta är då han var anklagad eller hans broder var anklagad för mord. Han sade, "Jag klarar mig, därför att varje politiker, är tillsatt av mig".

Tamurile: De var alla i hans ficka.

Alan: Ja, och under den tiden gjorde han sällskap med Kennedy och andra familjer i usa; och han styrde spriten. Det gjorde det spännande för ungdomen. Vadsomhelst som är förbjudet, det blir intressant. De hade sprit kannor; de lanserade minikjolen för Charleston och alla dessa danser.

Tamurile: När det kommer till att förstå mänskligt beteende, har de garanterat det inlåst; och det är rätt olyckligt att vi är så förutsebara. Var det Bertrand Russel som myntade utrycket "useless eaters" ("onyttiga ätare")?

Alan: Han repeterade det, helt säkert. Han sade det i några av hans böcker, pratandes om de "onyttiga ätarna". När han pratade om ett världsomfattande effektivt system som skulle komma, han sade att det inte skulle finnas någon plats för onyttiga ätare. Du ser, alla i detta uppkommande system, och det förespråkas ännu som en hyresgäst till the Royal Institute of International Affairs, världen de skapar, är en värld i ständig förändring, därför att de har mål efter mål att gå igenom. Våra liv är endast enstaka faser i det. Vi är byggnadsmaterialet som används, förändrade, och bearbetade för det. Alla måste bli en betjänt till världs staten, att betjäna staten. Världsstaten kommer att bli din belöning. Russel sade att de som betjänar världstaten kan bli givna tillstånd att få barn, därför att på toppen av detta har du ett rashygien system. De är sanna troende i rashygien och överlägsna gener.

Tamurile: Som producerar människor som Paris Hilton. Oh, det är underbart. Så, Alan hur gick du från ett litet gruvsamhälle i Scotland för att landa på den Kanadensiska skölden? Så, du gick från ett gruvdistrikt till ett annat?

Alan: Jag fick så nog av att åka tillbaka till Storbritannien för att se förödelsen under 70 och 80-talet, när det blev totalt industrialiserat och folk förlorade sina jobb. Varje kväll på nyheterna erhåller du dessa smaklösa uttalanden av fabriker som stängs ner, så många tusen arbetslösa. Detta var dagligen. när sedan Maggie Thatcher kom ut på nationell television och sade på hennes arroganta sätt, "Det finns en generation unga som växer upp nu som aldrig under sin livstid kommer att se ett jobb, vänj er med det". Detta var slutet för mig, därför att i det närmaste alla jag kände i Storbritannien, och hade gått med genom högstadiet och så vidare, föll inom den kategorin. Deras liv var krossade. De levde på socialbidrag. Jag menar, detta var förvånande. Thatcher öppnade också alla pubar hela dagen lång. Hon ändrade lagarna så de kunde vara öppna hela dagen lång.

Tamurile: Jag säger då det, ja. På detta sätt blir de alla berusade och de antingen tar livet av varandra eller dukar under.

Alan: Hon sade, "Det är bättre att ha dem på pubarna, spenderandes sina pengar från socialen, än att ha dem med kravaller och protester på gatorna". Storebror levde, hade aldrig lämnat Storbritannien sedan andra världskriget. Den auktoritära, byrokratiska systemet är som modell för världen - Massiv byrokrati och ministrar överallt, som helt enkelt dikterar ner till folket varje kväll på nyheterna. Det var en sådant depressivt läge. På 90-talet, de förändrade det just för att vi skulle ta oss igenom detta skede av den stora förändringen. De gav folk mera i pension. För första gången, lät de vem somhelst få ett kreditkort, innan kunde du inte ens få ett banklån om du inte hade någon säkerhet att backa upp lånet med. För första gången började de ösa ut kreditkort. Folk lever på kreditkort idag.

Tamurile: Mycket definitivt. Folk är skuldsatta upp över öronen, och du måste betala för bilen, huset, och din Rolex, och BMW. Du helt enkelt vaknar på morgonen och går till jobbet, går tillbaks och sova, och startar på nytt igen.

Alan: Så är det. Alla, i det närmaste alla är endast en eller två månader ifrån att hamna på gatan själva.

Tamurile: Ja, det är verkligen att leva från hand till mun. Det som verkligen gör mig frustrerad är faktumet att våra barn förvandlas till kontrakterade betjänter

Alan: Så är det. De facto, vi har alla blivit utsedda som säkerhet för att betala av skulden, sedan den stora depressionen.

Tamurile: Jag var till och med ovillig att låta min son registrera sig för ett personnummer, därför att jag vet vad personnumret verkligen betyder, (Social Insurance Number = SIN - Personnummer). Han kunde lika gärna tauera det i pannan.

Alan: Det är en synd (SIN), (sin på engelska = synd på svenska) eller hur?

Tamurile: Ja, Exakt.

Alan: Det betyder också att du är i mörkret, ett gammalt Hebreiskt ord för månen. Du är i mörkrets värld. Du tror det är belyst när du passerar, men du är inte i sol ljuset. Det är för de högre upplysta. Allting är ett skämt rakt upp i våra ansikten.

Tamurile: Ja, men jag vet inte, jag skrattar inte. Var ser du oss om 10 år från idag, givet vad du vet , Alan?

Alan: Det är ingen tvekan om det, agendan skulle verkligen sparka igång för den stora förändringen 2001. Vi stävar nu snabbt mot sammanslagningen av världen, där de måste åtminstone ha det för insyn att vi nu är under världsregeringen. Kommandes dit 2010, 2012 är denna världsregering, 2010 är sammanslagningen av Amerika för att bli komplett integrerat. De måste skapa tillräckligt med kaos för oss, också, för att allmänheten skall löpa med tänkandes, 'jag tror detta är den enda lösningen'. Detta är vad de har planerat. Emedan, detta kallas "the neverending story" ("berättelsen utan slut"), det är därifrån termen kommer; därför att så fort detta startar, förväntar de uppror för följande 30 år emedan de kopplar på stora förändringar. Du ser, en dag, som Bertrand Russell sade, kommer du inte att ha ett arbete, som sådant, med en lönepåse eller belöning. Du kommer att ha små krediter som ges till dig som går till din bank varje vecka, men du kan inte spara dem.

Tamurile: Just så, och sedan blir du anvisad en specifik mängd mat för det, tillräckligt för att klä dig, och vara tacksam för bara det.

Alan: Han sade att detta kommer att vara en form av social bestraffning. Om du inte accepterar systemet eller du kritiserar det, drar de in dina krediter för veckan och du kan intte köpa mat och betala hyran. Världen som kommer, kommer att vara en värld av hyrare; och detta är skrivet i United Nations Habitas urkund.

Tamurile: Var kommer chipet inne i hjärnan in i bilden?

Alan: Hjärn chipet kommer att komma, igen , för världsfreden. Det finns två metoder att erhålla det. De jobbar alltid, de kringår de äldre generationerna emedan de riktar in sig på de unga, för att få de unga att vilja ha det. Det är därför alla superhjältar nuförtiden har ett chip i hjärnan.

Tamurile: Just så, bli en mutation, det är överlägset.

Alan: Då startar du i andra änden av spektrumet. De unga och de gamla är alltid de första. de har redan stiftat lagar i Storbritannien och Kalifornien och olika stater att med tvång sätta in chip. Nu chipet, det är bara att acceptera det. Oberoende var de sätter in det, du accepterar det först, men de vill sätta in det på folk med Alzheimer’s [sjukdom] på sjukhus, i patienter och så vidare. Det är starten av det, de gamla och de unga, de gör systemet så krångligt att klara sig utan det, därför att all din registrering i ett penninglöst samhälle kommer att vara från ett chip. Det kommer att slutligen in i din hjärna. Det är dit de vill sätta chipet. De har haft möten vid Loyola Universitetet 4 till 5 år sedan. Jag har de 600 sidor de skrev där. Det var ett världsmöte för vetenskapsmän, top vetenskapsmän och bioingengörer och hela baletten av det, jag fick det ut ur biblioteket innan de drog in dokumentet. Jag visste att de skulle göra så. En kille från japan höll tal, en specialist på området, de skapade ett plasmalikt chip. Detta chip är idetnärmaste en form av vävnad.

Tamurile: Så kroppen stöter inte bort det.

Alan: Den kommer inte att stöta bort det, men det är också ämnat att integrera med ditt nervsystem, direkt med nerverna. Därför, kommer det att mottaga och sända till personen det är placerat i. Han säger, "Den är klar att användas, vi har redan superdatorer som kommer att programmera och bearbeta folk." -- Därför att du kan bli programmerad till att göra vadsomhelst. Han sade, "Enda problemet du har, det enda problemet, är att övertyga allmänheten att acceptera det. Detta kommer att göra delvis genom marknadsföring, genom film fiction och skönlitteratur och så vidare," Igen, genom förutsägbar programmering, så vi tänker att det är ganska naturligt.

Tamurile: Jag är ganska skräckslagen av att det genomförs, helt enkelt genom bevittnandet av alla människor som står på kö för influensa vaccin.

Alan: -- Och även strider med varandra.

Tamurile: Ja! I köpcentra! Det är förbluffande för mig att alla bara promenerar, helt villiga, in i 'gaskamrarna', så att säga.

Alan: Ja, de är; och det har alltid varit så. Därför att folk som sväljer hela klockan 6 nyhetsversionen av verkligheten och dagstidningarnas verklighet, ifrågasätter aldrig.

Tamurile: Du har fått ditt arbete upphugget för dig, Alan.

Alan: Jo jag har det, och vi alla har.

Tamurile: Ja, men du är en av front figurerna med tanke på att försöka, på vilket sätt, form, eller från möjlig, vidarebefodra denna information till så många människor som är villiga att förstå och lyssna. Hur skulle du rekommendera att vi försökte få de unga till att lyssna?

Alan: Det är sannerligen svårt. Jag säger alltid att det är bäst att koncentrera på dem som försöker vakna upp, åtminstone ställer frågor, därför att de är förvirrade. De ställer åtminstone frågorna, de har hel enkelt inte informationen. Det är informationen du måste berätta åt dem, på lämpligt sätt så du inte överbelastar dem och inte gör dem deprimerade.

Tamurile: Precis, det är verkligen kritiskt därför att de redan är i denna speciella sinnes stämning. Jag klandrar dem inte, helt ärligt.

Alan: Jag läste text som någon sände mig, från ett typiskt album som är populärt här. Det är liksom apati och nihilism. Detta är från en kille som heter Gnarls Barkley.

Tamurile: Jag känner till honom.

Alan: G…N…A…R…L…S. Morrande, en hund kan tugga ett ben eller den kan morra med ett ben. Du har "skall" efter det, du ser, det är en typisk liten avslöjare. Då kallas den “St. Elsewhere, 2006”.

"Necromancer" Sång Text:

Vakna upp, vakna upp, vakna upp

Vakna inte upp, vakna upp , vakna upp ,vakna upp

Ah-hah

Alan: Ah-ha, annars är från OTO, the Ordo Templi Orientis, som håller i New Age. Det är en hög masonisk grupp som håller i hela New Age.

Tamurile: Verkligen? Det fanns ju en isländsk vid namn Ah-Hah också.

Alan: Ja, det är därför det är där. Alister Crowley myntade det, han jobbade för MI6.

(Text till musik fortsättning)

vakna upp, vakna upp, vakna upp, vakna upp
Det är elakt, väldigt elak necrofili
Utan att bry sig är jag barmhärtig av att döda henne
Jag har mina vägar med vad som är kvar av viljan i henne
Kosmopolitaner, och cocaine, och en enstaka tablett i henne
När hon talade såg jag en gnista, men det var mörkt så
Jag körde henne hem när hon dog, sexigt självmord
Söta intet för de paralyserade, du känner på var jag kommer ifrån?
Ha ingen rädsla, allting är fint, min flicka festar hela tiden
Hörde du vad jag sade? Med denna ring jag gifter mig med dig
En kropp i min säng, hon var häftig då jag mötte henne
Men jag tror jag gillar henne bättre död
Ha ha ha...

Alan: Jag menar, detta är vad barnen........ detta är orden till det material som du hör dem skrika, skandera. Detta är orden de lyssnar till.

Tamurile: Oh min Gud, jag är förskräckt.

Alan: Detta är exakt vad de grundade: nihilism och apati. Hela den gotiska eran dit ungdomar gick till, de som tänkte där gjorde uppror, kopierade något från “Buffy the Vampire Slayer”. Det startar med stridande vampyrer, slutar med goda vampyrer, elaka vampyrer och de kan dricka blod. Alla bär mörka kläder. Det skapades av kultur industrin, av folk, mycket gammalt folk, mycket visa och de guidar hela den kulturen. Varje rörelse de unga tänker de kan höra till är faktiskt planerat så. Det är inget som kommer ut från deras egna medvetanden.

Tamurile: Vi måste göra så mycket som möjligt för att vända på det. Jag vet att 2012 verkar vara start datumet som alla pratar om, med hälsningar till Maya kalendern, men jag tror det verkligen inte har någonting att göra med Maya kalendern.

Alan: Nej, Maya, även kalender antagligtvis, är nonsens; de hade den för 100 eller 200 år och ändå kom de inte upp med ide'n om en kalender förrän de beslutade att skriva den. Se, förutsägande programmering använder profetsior. Du skapar profetsior. Folk, om de tror på dem, kommer att låta dem hända. Lika som de kristna tänker, "o det är Guds vilja, Uppenbarelseboken säger vi kommer alla bli straffade och dödade." Det finns inget i Uppenbarelseboken som inte kan göras av vetenskapen.

Tamurile: Just så, och du avstår din egen fria vilja därför att du blir fatalistisk om allting.

Alan: Exakt, det är samma sak med hela New Age saken. Det är skrivet och så har du.......

Tamurile: Då har du omedelbar kapitulation. Ingen blodspillan.

Alan: Ingen blodspillan, och sedan har du folk som Zechariah Sitchin. Zechariah Sitchin är typisk; han kommer ut med en unik version av översättningen av de Sumeriska lertavlorna.

Tamurile: Oh, är det så det startade?

Alan: Ja, och alla andra på universiteten talar inte ens om det, därför att de inte ens kan ta honom seriöst, därför att han har sin egen översättning för att försöka få människorna att tro "oh det är Gudarna där utifrån". Det är därifrån allt jox om ormar kommer från ( och promenerande ödlor). Igen, fatalism, med år 2012 inpaketerat i hans skriverier. Hans sista bok naturligtvis råkade vara den trettonde. Han är medlem av Ashmolean Society, som är en hög masonisk grupp i Storbritannien, allt kopplat till MI5. De ger ungdomarna fascinerande historier och det slutar med att de hjärtvättar dem till fatalism, att detta är oundvikligt. John Dewey, som hade sänts ut för att sätta upp en standardiserat undervisningssystem för USA, var den första till att säga, " om vi skulle attakeras av utomjordingar från yttre rymden, skulle vi alla sammarbeta och arbeta tillsammans för att förändra världen".

Tamurile: Då har du War of the Worlds (=Världarnas krig) av H.G. Wells och Orson Welles.

Alan: Ja, och sedan igen publicerad av the Club of Rome, en av top tankesmedjorna beträffande världshandlingsprogram och planering, publicerade i en av sina första böcker, The First Revolution, heter den. Den hade kollat omkring för gemensamma fiender på 1990-talet, och detta har skrivits av två av grundarna av sällskapet. Dessa killar gav sina planer till Bilderbergs och till alla de andra av dem, därför att the Club of Rome är en tankesmedja för handlingsplaner långt in i framtiden.

Tamurile: Till denna dag?

Alan: Ja, till denna dag. De hade kollat omkring för gemensamma fiender för att förena planeten, därför att de försökte alla ide'er och detta fungerade inte, och det fungerade inte, etc. De sade " Vi beslöt tillslut att använda vädret som fiende, och förintelsen av vår atmosfär som fiende som kunde ena mänskligheten, därför att endast krig mot något har aldrig verkligt hjälpt oss i det förgågna till att skapa förändringar. Vi skall dra slutsatsen att fienden då, därför, är människan själv". Detta vad de sade i sin egen publikation.

Tamurile: Emellertid, skulle inte det slå tilbaka på dem själva, därför att de andas samma luft? --- Därför att om de besprutar kemiska strimmorna, de andas den luften, också. Påverkar inte detta dem och minskar deras kapacitet att resa fritt?

Alan: Vad jag har kommit att se här --- Jag vet att från professorsnivå neråt, i samhället, de demsjälva har lärts en nivå av varje vetenskap, som de tror är den senaste skarpaste materialet. Ovanför dem, har du en annan grupp. CIA, varifrån material som de även har visat oss på televisionen, var vi använde teknologi som kan placera tankar i en persons medvetande --- på 50-talet. De visade detta på CBS television, i Wendy Mesley show. Det var gammalmodigt, sade hon; så det var på en högre nivå. Detta är lång före vi ens kännde till att det fanns mikro-kretsar eller mikrochips; de hade mikrocips redan då. På den tiden, använde vi gamla rör i televisionen. Där finns en högre nivå ovanför dem, ovanför CIA, inom medicin, fysik, etc som är även mer avancerat av detta.

De har metoder, som de gör för människor med njur problem. Du ser dessa enorma, bulkiga maskiner på sjukhusen var de gör dialys. De har små portabla enheter som vissa personer kan bära hela dagen. De ryms i din ficka. De kan avgiftasig själva på en pågående grundval. Sedan var president Manning i alla dagstidningar, en udda sak nämndes. I alla länder samtidigt, detta var för politikerna. Politikerna stiftade en lag, för sig själva, att alla politiker och deras familjer, och deras medlemmar i deras familjer, skulle erhålla special behandling i högt avancerade militära sjukhus. Detta var i dagstidningarna i Kanada, också, vid den tiden. De gjorde samma sak i Storbritannien vid den tiden, och överallt annanstans samtidigt. Jag sade, "Varför skulle de komma att få speciell behandling? Varför är inte den behandling vanligt folk får tillräckligt bra?" Det är därför att de får bättre behandling för vad som är på kommande. Nu blir vi sprayade, alla dessa figurer, de vet det alla; de får alla fördelar, erhåller privilegier, som allmänheten aldrig kommer att se. Samma sak hände när Bouchard, minns du Bouchard, den så kallade köttätande sjukdomen?

Tamurile: Ja. Ebola

Alan: Den korta bit i Toronto Sun vid den tiden, om jag kommer ihåg, det var intressant. De sade att han utvecklade det snabbt. Tillslut måste de amputera ett ben. Han var ledare för the Quebec party. Emellertid, det nämndes, det var två rader; det stod att hans fru och dotter hade det också ytligt. Båda hade det uppe på deras överarmar. Två av tre huvud platserna för injektion eller vaccinering är överarmen eller låret. Därför, gick det upp för mig,och detta pekade på avklassificierat material som berättade åt oss, i böcker som "Deadly Allies" av Toronto Star skribent, att i bakteriell virus krigföring att de alltid har ett motgift mot varje ny sjukdom som de skapar i laboratorier. Det är internationell lag. För varje fas av sjukdomen , måste de ha motgift.

Tamurile: Det är enligt min förståelse var AIDS är inblandad, också.

Alan: Vad de har gjort i åratal är att ge sina bra arbetare vaccinering mot vissa sjukdomar som går runt i samhället. I varje så många vaccinationer, har du en mängd där virus eller baterier inte är helt döda, och det kommer att börja verka inom personen. Jag gissar han erhöll en dålig, eller om det var med avsikt. Emellertid, faktumet att hans fru och hans dotter.....

Tamurile: Han har kanske erhållit en lite för stor dos.

Alan: Det kan ha varit det, en varning av något slag. I alla fall, de erhåller rätt material. I en värld med avfolkning, skulle de inte ge resten av allmänheten detta material.

Tamurile: Naturligtvis inte. Dela med dig om någon positiv feed back med hänsyn till vad du har vidrört och hjälpt på något sätt, så att vi kan sluta denna konversation i ett positivt tonläge.

Alan: Vad jag finner, genom att försöka komma igenom till dem som frågar mig frågor och har just valt sida, eller förhårdnat i tanken till någon annans åsikter - Jag finner de unga, massor av unga som har gått igenom en massa helt otrolig förvirring, som tar kontakt till mig; tonåringar, 20+ , och så vidare; som lägger ihop för första gången, för att förstå genom att lyssna till vad jag pratar om. Kunskap som stoppar dem från att tänka att de är bara galna, eller världen är galen.

Tamurile: Du kanske även ha förhindrat självmord.

Alan: Det händer; jag har haft ett antal av dem också. Det är nästan som ett socialt arbetes departement här, utan agenda.

Tamurile: Ja Gud älskar dig.

Alan: Ja, du kan komma igenom till dem, och du kan ge dem orsaker nu för all förvirring de hade när de växte upp. Det är sannerligen jobbigt i dag, det har alltid varit jobbigt för en tonåring, men idag är det värre än någonsin, det är en fantasi, en cirkus. När du ger dem grunderna i någonting, då kan de starta och bli aktiva och gå på djupet, snabba studier och börja informera folk är rätta vägen, speciellt deras egna kompis grupper.

Tamurile: Ja, det är där det måste hända.

Alan: Sedan måste vi tänka om hela grejen om livet, därför att vi har aldrig erhållit information om varför vi existerar. Det var givet till oss.

Tamurile: Ja, och närhelst det har varit en strid mot ett speciellt system, ganska ofta har det inte funnits ett gott att ersätta det med. Du slutar med, som min mamma skulle alltid säga, "Samma tråg, annan gris"

Alan: Det är korrekt. Jag säger alltid allt detta började med kommersen och penningsystemet, tusentals år sedan.

Tamurile: Så du skulle tala för ett bättre sätt att leva sitt liv? Därför att du helt säkert är ett exempel på det, givet att du hugger din egen ved och lever en väldigt asketisk existens. Som inte är till att säga att en person måste vända om och bli en munk, men, ändå, du förlitar dig på teknologin för att få ut ditt budskap, men du vet det är bara ett verktyg, och det skulle gälla för hur du lever resten av ditt liv likaså. Så det att du inte kompromissar med dina principer genom att underkuva dig själv till skaffa den extra inkomsten till att hända och göra dig själv överhopad med saker omkring dig.

Alan: Ja, det stämmer. Du ser de flesta människor som attackerar det som händer i systemet vi är i verkligen vill stoppa tiden här och nu, och fråga det att inte bli sämre under deras livstid. Istället för att säga, "ett ögonblick", därför att jag känner folk i vissa av showerna jag medverkar i hoppas och tänker att teknologin skall rädda oss. Jag säger "Hur skulle det kunna rädda dig när du inte har någon talan i vilken riktning den går?" Emellertid, eliten vet vart den är påväg, de riktade in den. Du kan inte kompromissa med något som redan planerats och startats, att de flesta av er kommer att förintas.

Tamurile: Att kolla in den enkla vägen ut är aldrig den rätta lösningen.

Alan: Det är inte lätt. Jag berättar åt folk att det är det som är det jobbiga. Du måste tänka, "Vad handlar livet om?" Vi måste frambringa humanitära tankar in i detta system, därför att inte bara du har en patokrati, psykopatisk inavlad kultur på toppen upprätthållandes showen, du har ett psykopstiskt kultur skapad av dem som alla andra tar efter. När du godkänner den, har du vinnare och förlorare (de flesta människorna), det finns alltid 100 eler 1.000 som inte får ett jobb -- den ende "vinnaren" får det.

Tamurile: En massa människor ser till munnen, men när det kommer till vad folk är villiga att offra, då är det en helt annan sak.

Alan: Tills utrotning av medvetandet, det är när de säger att det blir världsfred, när majoriteten är oförmögna att ens uppfatta sig själva, som det var sagt vid Loyola mötet, som individ, särskild varelse. Det är ditt alternativ; och vi har att återta den humanitära samhörigheten, den naturliga samhörigheten. Vi kunde inte ha samma system, därför att hela systemet är deras, inte vårt.

Tamurile: Det är kanske därför jag alltid drogs till och arbetade extensivt med den Första Nationens folk, därför att åtminstone de, ja de har en massa problem med sina unga så långt som höga incidenter av självmord och alkoholism, som är därför de öppnar dörrarna till folk som jag som inte är infödd, för att föra vidare deras traditioner därför att det är helt enkelt deras sista hopp; och det är vårt sista hopp att dela den kunskapen. Nu detta är inte helt och hållet om det "tona in moder Jord" grejen, som är nästa agenda, hela "Gaia". De har helt enkelt en förståelse om cykler av existens och synkronisering med dessa cykler på ett totalt naturligt sätt. Det är något vi måste göra att rädda oss själva.

Alan: Vi har blivit tränade till att tjäna pengar och köpa saker, som är antagligtvis -- varje reklam kommer att berätta åt dig, från tandkräm till motionerings maskiner -- det kommer att få dig att le. Det är en stor lögn; vi alla vet att det är en stor lögn. Vi förlorar, men vi förlorar vår humanitära aspekt under hela denna process. Detta är vad som tillåter allt detta att hända utan våra invändningar mot det. Vi har en psykopatisk kultur given åt oss, där det är en haj besudlad stege där alla är tvingade in i ett system, där det är hund äter hund; du har vinnare och förlorare. De som kommer till toppen, som klöser sig upp till toppen, är kallade framgångsrika oberoende av vem de krossar på vägen upp. Det är framgång -- och det är inte humant, ändå använder vi samhället som om det vore normalt. Detta är inte ett normalt sätt av existens. Det är anti-humant.

Tamurile: Vi placerar dessa människor på pidestaler. Uslingarna med vassa armbågar är de som efterapas.

Alan: Det berättas för oss, att dessa är stjärnorna, dessa är de framgångsrika, och du kan också få detta om du är tillräckligt fräck.

Tamurile: Alan, kan du dela med lyssnarna de som har missat tidigare episoder var de kan få ytterligare information? Du har publicerat flera dokument och gett ut CD:n. Berätta åt folk var de kunde få tag på dig och beställa detta.

Alan: De kan kolla in på cuttingthroughthematrix.com, .net, eller .ca. De finner massor av gratis nedladdningbara tal jag gett, med en massa av historien om allt detta. Spelarna som är inblandade och grupperingarna i pyramidstrukturen, hela vägen ner till botten. Jag brukar använda deras egna böcker, publicerade av eliten själva, eller skrivna åt dem av mycket kända författare, "auktoriserade" författare, det är därför de kallas författare. Då kan de ej förneka sina egna ord eller agendor när de publicerart det själva.

Tamurile: Absolut, det är en brilliant strategi.

Alan: Det är inte debatterbart när du ser vad de ville på 20, 30, 40, 50, 60, 70-talet, etc fram till idag. Du ser att de planerat det hela. De såg till att det hände.

Tamurile: Jag apploderar för dig för vad du gör Alan, och vadhelst vi kan föra fram till så många människor som möjligt, du kan vara garanterad, en gång till, jag är på din sida med dig. Jag skulle väldigt mycket hoppas att, jag vet att ditt schema är oerhört packat, men kanske vi kan hålla kontakt, kanske på en månatlig bas, just för att få en framstegsrapport och dela några ytterligare anekdoter och insikter, med tanke på vad du presenterar och vad världens tillstånd är.

Alan: Jag är glad till det.

Tamurile: Tack så mycket Alan. Vi kommer att prata med dig mycket snart.(Translated by Thomas Gref to Swedish)