ALAN WATT

"CUTTING THROUGH THE MATRIX"

DIREKTSÄND RADIO PÅ RBN

"TEKNIKER FÖR SKAPANDET AV FIENDER

FÖR ATT MOTIVERA MASSORNA"

Oktober 3, 2007

 

Copyright Alan Watt – October 3, 2007 (Förutom Musik, Litterära citat och lyssnares kommentarer)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

www.alanwattsentientsentinel.eu

"Code of Silence" av Bruce Springsteen

Det finns en kod av tystnad som vi inte vågar uttala
Det finns en vägg mellan oss och en flod så djup
Och vi fortsätter att låtsas att inget är fel

Men det finns en kod av tystnad och det kan inte fortsätta

Är sanningen så flyktig, så flyktig som du kan se
att det inte är tillräckligt baby
För att överbrygga avståndet mellan dig och mig
Det finns en lista 100 mil lång av sorg
Det finns en kod av tystnad och det kan inte fortsätta Jag heter Alan Watt och detta är Cutting Through the Matrix, det är den 3 Oktober 2007. För nya radiolyssnare, som brukligt, ber jag dem att kolla  cuttingthroughthematrix.com för att komma ikapp med vad som händer i världen, hur vi kommit dit vi är och vart vi är på väg. Vem planerar detta? Vem gör det och hur vi alla accepterar det och varför vi accepterar det. Kolla alanwattsentientsentinel.eu  för att ladda ner utskrivna radioprogram på olika språk i Europa.

Det är en tuff upplevelse för folk när de vaknar upp och upptäcker att de flesta saker de någonsin trott på har givits dem av experter. Experter kommer i många skepnader och vi har från födseln tränats i att vi har prästerlig expertis. Du har kyrkliga experter. Du har medicinska experter. Experter för allting. Med andra ord, du behöver inte tänka själv. Du kan inte ens se på Tv utan att de plockar fram experter för att berätta för dig hur du skall klä dig för vädret eller klä på dig regnställ om det regnar. De börjar bli såhär illa. Eller en orkan närmar sig, här är vad du skall göra, lagra dricksvatten. Jag menar är vi så korkade så att vi måste få det berättat vad vi skall göra för basal överlevnad? Tyvärr, du ser en massa människor idag som är, de behöver experter som berättar för dem vad de skall göra.

Jag har just promenerat genom Sudbury. Där är hela två-miles sträcka av reklamtavla efter reklamtavla från polisen. En del av dem informerar dig om fortkörningsböter du måste betala per kilometer överfart et cetera, sedan alla andra skyltar också. "Hastigheten dödar". "Om du är trött, sakta in, tag en rast." Jag menar folk - och någon påpekade detta åt mig. Vissa människor behöver verkligen detta. De måste faktiskt få det berättat för dem att kör åt sidan och tag en rast därför att de ej kan tänka självständigt. Detta är världen vi tränats till att acceptera, en värld som planerats så förlängesedan.  

Allting som händer idag planerades förlängesedan, innefattande det system som skulle regera över oss. Ett system av experter och batterier av experter, alla med olika diplom och titlar upp till knäna, och vi har tränats i att lyda dem utan att tänka eller ifrågasätta. Detta  är resultatet av det socialistiska samhället - ett samhälle av  massornas regerande. Ett samhälle som beskrevs om av brillianta människor och professorer på de ledande universiteten under 1800-talet. De visste vad som pågång därför att de jobbade åt de stora pojkarna. De beodrade dem att göra så, och de skrev om det. Det var den industriella revolutionens dagar då du hade massproduktion och du slutade att se på folk som individer. Du betraktade dem som massor. De var arbetarna och det fanns kategorier av arbetare. De lägre klasserna; mellenklasserna för att ta hand om de lägre klasserna och betjäna de högre klasserna. Alla dessa olika klasser uppstod. Jag brukade tänka varför Storbritannien kom så väl överens med stor Brahmans i Indien, innan jag insåg att kast systemet var identiskt med klass systemet i England. Jag är tillbaka efter dessa meddelanden.                             

"Alla vet" av  Leonard Cohen

Alla vet att tärningen är laddad
Alla kastar tärningen med fingrarna i kors
Alla vet kriget är slut
Alla vet de goda killarna förlorade
Alla vet att fighten var fixad
Den fattige förblir fattig, den rike rikare
Så är det
Alla vet

Hej. Alan Watt är tillbaka med Cutting Through the Matrix, går endast igenom några förändringar som hände i det gamla feodala systemet, där för tusen år Normandiska Overlords måste erövra Europa på sin kung och drottnings vägnar, deras härskare. Hur de delade upp länder och satte overlords som härskare. Det finns en bra film som gjorts, det måste ha varit på 1960-talet med Charlton Heston och filmen hette "Warlord", ja den är sevärd därför att den är ganska faktabetonad. De tog en massa historiska data och de visade dig hur Normanderna jobbade. De var något av de grymmaste människorna någonsin till att erövra länder och de behandlade bönderna fruktansvärt, mycket vedervärdigt. Vi finner att det feodala systemet räckte en lång tid.

Det är också intressant att Normanderna kom till England tillslut, och inom ungefär 50 år hade de omringat folket, format armeer och hade dem alla till att göra korståg till mellanöstern, och ingen ifrågasatte det någonsin. Först, har dom ett krig för att erövra hela Europa och all mänskligkraft och resurser i Europa, och när de sedan gjort det, knappt att några år passerade och de tar hela denna förmögenhet och männskligakraft för att åka över till mellanöstern för att erövra det, de faktiskt krönte en kung för Israel för en tid, vars ättlingar är ännu i livet idag faktiskt och en av dem hjälpte till med att skapa den Europeiska Unionen.

Går tillbaka till slutet av det feodala systemet, de kom upp med ide'n om mass-människan. De slutade upp med att se bönderna som just lokala bönder, där de åtminsone kunde deras namn, för se på dem som massor. Säd lagarna skrotades för att låta säd från utlandet bli dumpad på den Brittiska marknaden för att få alla små jordbrukare ur vägen. De var arbetslösa, inget arbete och de tvingades till de stora industriella städerna som just hade byggts upp, "Red Brick Cities" (="Rödtegelstäderna") som de kallades. De stora hästarna med kärror som brukade kärra människor under epidemier användes igenom hela den industriella eran i Storbritannien för att samlaihop de döda varje morgon, därför att människorna betalades nödtorftiga löner och alla var undernärda och de jobbade minst 16 timmar per dag. Detta är "Gamla goda England" på höjden av sin storhet.

Detta system brukar oftast kallas ett slags fascitiskt system och vi har det ännu idag. Fascism, är påstår jag, om det går som en anka, kvackar som en anka och betersig som en anka, då är det en anka; och det är vad vi har idag företags fascism. Professor Carroll Quigley sade helt korrekt när han sa de nya feodala systemet, den nya typen av feodalt system som sköts av VD:ar av de största internationella företagen.

När vi ser på politiker idag, högst troligt, är de in och ut ur positioner som VD:ar, sedan in i politiken och sedan tillbaka som VD:ar igen, genom denna musikaliska stolbytar akt och rutin och vi bara accepterar det helt lungt. Vi vet detta också att de stora, stora butiker har dykt upp överallt runt hela planeten i varje land, dessa stora fabrikslika butiker var ämnade till att förgöra alla små affärer och de har verkligen varit framgångsrika. En liten affärsägare kan inte konkurrera. Han kan inte köpa i parti och få reducerade priser på speciella produkter så han går under och du blir kvar med de stora pojkarna dikterande till dig vad du kan köpa. Du har inte det urval du brukade ha.

Under den industriella eran, som jag säger, massorna kallades "massor" för första gången, åtminstone öppet, och Karl Marx skrev om det. Han var endast en vanlig journalist som hade kastats ut ur Tyskland och fått jobb av Rothschilds och Brittiska Kungahuset för att skriva dialektik, som var till att skapa ett system där arbetare, vilka skulle få deras egna hjälte om de lämnades ifred, blev givna hjältar till att följa. Det är så dialektik fungerar. De ger oss våra ledare. De ger en röst åt alla våra klagomål. Vi lutar oss tillbaka och säger "någon kommer att göra allt för mig. Jag bara njuter" Detta händer ännu idag med alla de från toppen auktoriserade anti-grupper.

Personligen, gillar jag det gamla Groucho Marx uttalandet. Han säger: "Vad än det är, så är vi emot det"   Det är det jag går i godo för. Han sa också: "Jag skulle inte gå med i någon gruppering som accepterar mig som medlem." Jag går i godo för det också. När vi ser på dessa grupperingar som har grundats för oss, som vi tänker det är för oss, som de stora förbunden grundades antagligtvis för arbetarna, förbunden hamnade tillslut i sängen med de stora arbetsgivarna och hjälpte till att skriva alla regler på arbetarnas vägnar. Förbunden är i det stora hela döda idag. Kommunismen själv var endast ämnad att bestå i cirka 70 år. Lenin sa det själv. Några av oss har sett det, vi såg den så-kallade Berlin muren komma ner och Ryssarna kasta upp händerna och sade, "vi kan inte hålla på längre, Vi håller på att förändras" och vi alla är antagna att svälja den bluffen utan att ifrågasätta, därför att det är allt det är, en total bluff.

Sedan såg vi Margaret Tatcher, Englands premiärminister, eskorterandes Gorbatjov runt världen på tal turneer. Media i Britannien USA och Kanada började jobba med att fråga fru Gorbatjov om hennes läppstift och makeup, och lyssnande till fascinerande fakta att inom Ryssland kunde du inte få en brödskiva för att äta om du var en bonde, men du kunde gå in i en butik och få en ansiktsbehandling gratis, betalt av regeringen. Allt underbart intressant från en före detta medlem eller hög medlem, top killen i KGB, kom ihåg, därför att det var det Herr Gorbatjov var. Sedan plötsligt var han en trendig kille, en ny typ av politbyro gestalt med en tip top kostym - inte denhär gamla mörka som vi brukade se dem bära i Ryssland.

De hade galluppar i USA och Storbritannien, företrädesvis i USA. De frågade folket efter en månad av denna propaganda, medan Gorbatjov red omkring på armen av Mararet Tatcher, om de skulle någonsin rösta på en kille som Gorbatjov, denna nya trendiga kommunist typ. De upptäckte att 80 % inte hade någonting emot det. Detta berättar för dig var folkets hjärna råkar vara, och det är sannerligen där inte solen skiner. Detta är den typ av jobb media kan göra på folk. Sex månader efter att Gorbatjov åkt tillbaka, nämndes det i en liten notis i stora dagstidningar att all media hade kommit överens om att inte fråga om några hårda eller politiska frågor som har att göra med Ryssland till presidenten eller hans hustru under hans besök. Där är det tillmötesgående mediat som står upp för dig och är på sin vakt för dig. De var alla isäng tillsammans. De har alltid varit isäng tillsammans de kommer alltid att vara isäng tillsammans därför att medierna ägs av de stora pojkarna - så är det.

Om du inte tror mig, läs Professor Carroll Quigleys bok "Tragedy & Hope" och hans andra fantastiska bok, som heter "The Anglo-American Establishment," som fyller igen alla luckor i historia som du inte får i skolan. Han berättar för dig hur eliten med The Royal Institute for International Affairs alla satt tillsammans kring runda bordet i London före Andra Världskriget och diskuterade sätt att skrämma folket för att motivera dem att kräva krig med Tyskland. De kom upp med ide'n att använda sina egna medlemmar som ägde alla dagstidningar i Storbritannien för att skrämma dem genom att säga att de kommer att bli gasade av tusentals och tusentalsbehållare av lagerförd gas som Tyskarna skulle flyga över till Storbritannien och släppa ut gasen. De gick så långt att de gav alla i Storbritannien en gasmask, som de var tvugna, genom en lag, att bära hela tiden, försäkerhetskull. Detta är den Pavlovska träningen som du ser, först lögnen, sedan förstärkningarna som backar upp dem med psykologi.

De till och med förde fram kungen på den tiden för att komma ut och hålla offentliga tal om hur de var tvugna att gräva skyttegravar runt London. Ide'n var att alla som passerade, skulle se detta som pågår och ide'n om ett omedelbart  förestående krig  som inte går att undvikas som måste bekämpas och allmänheten skulle gå med ombord, som på räls, och helt i fas med att bekämpa Tyskland. Han medger allt detta i hans bok, och kom ihåg, han hade tillgång till privata minnesanteckningar. Han var historiker för den Amerikanska grenen av denna organisation som kallas The Council on Foreign Relations vid Pratt byggningen i New York.

Byggnaden som är upptagen i London, England slutade med att vara toppen, högkvarteret för MI6 och Secret Service, OSS, under hela kriget. Ingen frågade varför  högkvarteret för just denna organisation, som kom att bli CIA tillslut i USA och Secret Service i Storbritannien, ingen frågade varför de hade det i just den byggnaden som tillhörde The Royal Institute for International Affairs. Det är därför att The Royal Institute for International Affairs på toppen är en medlem av Secret Service. Det är vad det är. Du finner att nästan varje reporter, varje journalist, stortidningar, var medlemmar av denna organisation. Du kan inte be om att få bli medlem. Du kommer att bli tillfrågad att gå med.

Hur är du närmad? Du lär tricken väldigt fort, så som i alla jobb, du lär dig att fråga vissa speciella frågor när du blir tillsagd, när du får en vinkning och en nickning, och du håller dig till trygga ämnen. Du kan prata om sport, mode, sex, små skandaler och den typen av saker, men berätta inte allmänheten sanningen. Om du lyder reglerna kommer du upp på Jakobs stege, du blir befodrad. En dag, om du är pålitlig och du har blivit testad och konstaterats sann, då kanske du blir tillfrågad att komma med; och då skriver du lögner till allmänheten och håller dem i mörker. Det är mediets jobb.

Vi lever i ett nätverk (=matrix), ett nätverk som skapades långt före jag föddes eller dina föräldrar föddes eller deras morföräldrar blev födda, därför att all psykologi, allt om detaljerna i kontrollen av mass manipulation av medvetanden diskuterades med stor noggranhet från 1700-talet framåt.

"Alla vet" av  Leonard Cohen

Alla vet att tärningen är laddad
Alla kastar tärningen med fingrarna i kors
Alla vet kriget är slut
Alla vet de goda killarna förlorade
Alla vet att fighten var fixad
Den fattige förblir fattig, den rike rikare
Så är det
Alla vet

Hej. Alan Watt tillbaka med Cutting Through the Matrix, och just innan jag lämnar The Royal Institute for Internartional Affairs och Professor Carroll Quigleys bok "The Anglo-American Establishment", där han fyller i alla luckor i historien. Jag menar han ger dig en orsak till varför saker hände, inte endast tidsangivelser och fältslag et cetera. Han berättar vem som planerar dem, hur de planerade dem, hur de fick igång krig, vem drog nytta av dem samt deras långtids mål och agendor. Han förklarar också i dendär boken  att allt prat om att gasa Brittiska allmänheten var en lögn. De visste det från första början. De hade fenomenalt intellekt. De hittade på det helt enkelt för att motivera hela det Brittiska folket till att kräva att någon skall göra någonting beträffande Tyskland. Det är så de får saker och ting gjorda.

Nu hur ofta har vi sett denhär typen av saker upprepade, gott folk? Huh? Vi erhåller samma sak som håller på idag med 9/11. Dammet hade inte ens klarnat upp från byggnaden och redan rop om Osama bin Laden var överallt. Det var han som gjorde det. De bara visste det. Titta på alla förberedelser och alla förändringar som har hänt sedan 9/11. Hela världen har förändrats under ett komplett full-skale krigs senario, där alla på planeten skall ha ID och kontrollerad och inte ha något privatliv överhuvudtaget. Med andra ord, de använder detta för en långtids agenda, 100 års krig, och efter detta 100 års krig kommer det att vara en totalt ny typ av samhälle, ett mera effektivt samhälle uppstår, antagligtvis, detta helt i linje med deras planer. De behövde detta krig. De planerade detta krig och de har det. Kriget är på folket av denhär planeten just nu.

Nu, jag tror det är någon i New York som ringer. Hallo.

Oidentifierad telefonröst: Alan. Hej, Jag har just hållit på och lyssnat och kan inte hjälpa att tänka att andra kulturer av denhär världen, istället för att vara något att identifiera sig med, är mera som ett provrör som är under experimentering enormt experiment.

Alan: Det är vad vi är. Faktiskt, experimenterandet har gått vidare riktigt fort och intensivt under de senaste några århundradena. Folk inser inte att skolsystemen i sig själva, många lärare i olika skolor i varje land, användes till att göra små experiment på barnen för att se hur de skulle reagera i vissa situationer. All denna typ av data rapporterades tillbaka till de stora byråer, som använde denna data i en större skala på större delar av befolkningen, och så vi som experimentobjekt. Den enda skillnaden är, emellertid, experimenterandet är i det stora hela över. De förstår oss fullständigt och de vet hur man motiverar oss. De plockade in stora marknadsföringsföretag, företrädesvis de från New York som existerade på 1920-talet och de hade redan - till att få genomslag på marknadsföringen, för att marknadsföra till folk måste du förstå vad som motiverar folk. Lord Bertrand Russel sade att de måste ta dem ombord och använda all deras kollektiva data till att manipulera allmänheten. Du har helt rätt.

Oidentifierad telefonröst: Allting ser ut att försöka bli standardiserat.

Alan: Standardisering - du förstår fascism, som har allt att göra med effektivitet av massorna genom en liten elit över dem, måste standardisera allting för att göra det enklare för dem när de standardiserar hela länder till att använda samma system, och det är vad kommunism var till för också. Kommunism var den snabbaste vägen för att få folk att strida för någonting. Komma tillsammans för någonting, i tron att det var något för dem själva. endast till att upptäcka 70 år senare att kommunism skapade dussintals och dussintals av olika kulturer med olika system och gjorde dem alla lika, också utbildningssystemet, var det snabbaste sättet att standardisera det. Nu har du standardiseringen av mellan östern. De måste få dem under kontroll också; få dem under skuld systemet världsbankens system. Då naturligtvis har vi redan UNESCO i Afganistan och Irak tränandes de unga barnen, som kommer att vara de första verkligt indoktrinerade demokratiska ledarna när de växer upp för att leda. Detta är en långtids agenda som är på gång.

Oidentifierad telefonröst: De kunde redan ha den nya mannen klar och vi håller tidtabellen, liksom de redan vet när vi skall troligtvis förgås och föra ut den nye mannen.

Alan: Den gamla mannen, och det är vad de menar med det; nämligen att de vill göra fullkomligt det som hade lämnats ofullkommligt. En mycket, mycket gammal fras av en elit från antiken ännu i användning idag. Vad vi pratar om är verkligen den vanliga individen, arbetar typen, betjänten den underdåniga typen, Vi har ännu den lilla biten av motivation att  tillfredställa oss själva. De gillar inte det. De gillar inte en gnutta individualitet, så de måste plocka bort den delen av hjärnan. Detta skrevs av Arthur Koestler som jobbade i think thanks för FN för att finna vägar till att lobotomisera den del av hjärnan som gör dig till en individ. De kallar det "The Ghost in the Machine".

Oidentifierad telefonröst: Jag är säker på att de kunde göra det.

Alan: De kan göra det. De har gjort det genom vaccination. Folk är verkligen i dag mass människan. De har blivit mass människan. De har ingen individualitet. Jag är tillbaka efter följande meddelanden:

"Alla vet" av  Leonard Cohen

Alla vet att tärningen är laddad
Alla kastar tärningen med fingrarna i kors
Alla vet kriget är slut
Alla vet de goda killarna förlorade
Alla vet att fighten var fixad
Den fattige förblir fattig, den rike rikare
Så är det
Alla vet

Hej Alan Watt tillbaka med Cutting Through the Matrix, och innan jag fortsätter med mina telefonsamtal, vill jag nämna The Club of Rome är en av de förnämnsta tankesmedjorna som formar framtiden, kommer med en massa av dessa bluffar som vi alla måste övertygas om är verkliga. Jag har tidigare nämnt deras bok, en av deras främsta böcker de publicerade på 1970-talet av två av grundarna av The Club of Rome, och de medger så mycket i den. Bokens titel är "The First Global Revolution," väl värt att försöka få tag på. Du kan erhålla den på Amazon eller nån av de andra företagena för cirka $0,75, med papperspärmar.

Här är några citat därifrån:

"Det kunde se ut som om män och kvinnor behöver en gemensam motivation, nämligen gemensam fiende att organisera och agera emot; i vacuumet tycks dylika motivationer ha upphört att existera -  eller de har inte hittats ännu. Behovet av fiender ser ut att vara en gemensam historisk faktor."

Alan: De har ganska rätt. Du ser de ger oss alltid fiender och vi går ihop för att bekämpa fienden och sedan ger vi oss av i någon konstig riktning och en hög med människor på toppen blir mycket, mycket rika. Det är vad som händer och det är det som krig verkligen är till för - till att förändra samhället, som Carroll Quigley sade. Alla sidor som deltar i ett krig finner att samhällena har förändrats enormt efteråt.

Här är ett annat litet citat från dem.

"Samla nationen till att möta en yttre fiende, antingen verklig eller en påhittad för ändamålet."

Alan:  Här är nu denhär tankesmedjan de finner vägar till att ena planeten, kom ihåg, och dessa pojkar skojar inte. De hittar på alltmöjligt som de marknadsför åt oss genom veckotidningar, dagstidningar, och genom televisions mediet.

Ett annat litet citat är:

"Demokrati kommer att göras ansvrig för den sega ekonomin, för underskott och osäkerhet. Hela ide'n med demokratin kunde då ifrågasättas och tillåta ett maktövertagande av extremister av den ena eller andra typen"

Alan: Glöm inte om du läser böcker av Winston Churchill och andra, och en bok skriven av en diplomat, den heter "TheWhispering Gallery," han går in på faktumet att Churchill och dessa pojkar var för att säga det minsta om denna nya ide'n demokrati och de har parallella vägar till att köra ett regeringssystem, demokratisk bluff för allmänheten att tro på, medan de själva skulle ha en parallell regering som styr det. Läs boken. Jag tror den skrevs omkring 1925.

Ytterligare litet citat från denna bok "The First Global Revolution" av The Club of Rome:

 "Under sökandet av en ny fiende till att ena oss, kom vi på ide'n med miljöförstöring, hotet med global uppvärmning, vattenbrist, hungersnöd och typ sådant skulle passa notan. Den verkliga fienden, då, är mänskligheten själv."

Alan:  Där ser du. Den verkliga fienden har gjorts till att vara människan själv, och detta är exakt det som hände mannen som kilar (=gore)  oss alla, Al Gore på toppen, en frontfigur-en man som fått jobbet för att föra fram allt detta nonsens, tillsammans med alla andra gröna, typ "terror, terror, terror. Himlen trillar på oss." På sätt och vis har de rätt för vi besprutas varje dag, men de vill inte prata om det heller, vill de? Läs boken "The First Global Revolution," publicerad 1991 av Romklubben och dess medlemmar, dess egentliga grundare. Romklubben, du upptäcker att Al Gore är en medlem; Jimmy Carter är en medlem; Bill Gates är en medlem; George Soros, frontfiguren för Rothschilds; och författaren av Kyoto Protokollet, Maurice Strong från Kanada

Dessa är de stora skaparna och skakarna av världen. Quigly pratar om dessa karaktärer i sin bok "Tragedy & Hope" och "The Anglo-American Establishment." Han sade att de som jobbar bakom makten och är ovalda har verkligen obegränsad makt; dessa är de verkliga flyttarna och skakarna därför att de är inte ansvariga inför någon. De behöver inte svara inför allmänheten, och detta är vad dessa stora pojkar gör med organisationerna de leder.

Vi måste vakna upp för att inse att vi  leds av parallell regering bestående av ovalda organisationer, mycket starka ovalda organisationer som har skyskrapor för deras högkvarter och många, många våningar, heltids löner och pensioner.

Nu tror jag vi har Dan från Kentucky på telefonlinjen. Är du där, Dan?

Dan: Hur är läget ikväll?

Alan: Inte så illa.

Dan: Bra. Jag har två frågor och sedan lägger jag på så vi kan lyssna tack. Den första, vi såg den andra "Wicker Man" med Nicholas Cage och de nämnde om hur den relaterade till den första som vi inte kan erhålla, men de ändrade till ett matriarkat från ett patriarkat och det verkar som om regissören visste vad som pågick och det var kanske illuminati själv eller försök till att sopa igen spåren. De nämnde alla träd och blommor där, och du nämnde Ashcroft och annan trädsymbolik. Jag undrar om det skulle gå att göra en blåkopia eller flöresshema av 22 träd i druidernas alfabet som Robert Grace sade var basen för Kabbala, och också räkna upp alla psykopatiska personlighets typer så att folk kunde ha en blåkopia därför att de är arroganta och de ger ledtrådar till deras symboler. På detta sätt skulle folk se ett namn och lista ut och veta vad deras uppgift var i planen.

Den andra frågan, är om du kunde vara snäll och nämna "Psychology of Killing"s författare. Vi hittade folk som inte är de du nämnde och kanske den upplagan inte finns mera. Jag lägger på luren så vi kan lyssna tack för allt ditt underbara arbete.

Alan: Ja. Tack skall du ha. Du finner namnen de använder, väldigt ofta dessa familje namn är släkt med "gammal mysterie religion" som de kallade det, som kretsade kring livets träd. Du finner samma ide' i Osiris död i Egypten som var styckad i 14 delar; 13 delar återfanns. Detta varför 13 är lycka för andra och olycka för andra, högt ockult nummer, men den 14 delen återfanns aldrig. De talar om viriliteten bakom fallos symbolen, själen av fallos, detta vad de menade med det. De skrev pånytt in detta i berättelsen on King Arthur när han förlorade sin själ och landet blev ödemark. Det är samma historia upprepad i ockultisk form,  där det är en version för allmänheten att förundras över, och en annan mening för de invigda. Du finner deras namn ofta kretsar kring träd. Vi finner att Osiris själv i en legend att hans hustru fann honom innuti ett träd, han hade placerats innuti ett träd, Livets Träd.

Livets Träd förstås består av scions. Ordet "scion" i dess uttalade form, glöm stavningen, betyder också att man skar i en annan planta; och när du stigit tillräckligt högt ovan vanligt folk och bevisat ditt värde gifts du in i tre generationer med fruar som har givits dig, du och dina söner, sedan tillåts du gå högre upp i graderna. Du blir en scion och du ympas in i livets träd,  vilket betyder att du hädanefter kan gifta dig med kungligheter. Detta om var det kommer ifrån.. De använder ord som "ash" (="aska") i deras namn mycket ofta; ashlar; också, betydande den perfekta hörnstenen. En rund sten är en rullande sten, som är en naturlig sten,  men när den har blivit kantig och perfekt är den nu möjligt att använda det som byggnadsblock för att placeras ovanpå varandra. Det är vad det betyder. Du bygger från den framåt.  Du kan inte bygga ovanpåvarandra med runda stenar om du inte använder mycket cement. De använder ord som "Roanoaks". Det var en plats i usa som beboddes tidigt, innan usa fanns, det var ännu under Brittisk överhöghet, och det var platsen som försvann. Ingenting kvar förutom skylten. Jag menar de röda ekarna roan. Vi finner, också, att bergs aska var väldigt viktig, därför att det också kallades en roan, en roan ash, den röde.

Du finner denna symbolism allt ner till deras namn, som Bill Gates. Han är en portvakt. Vad är en portvakt? Det är någon som verkligen tillåter ingång och utestängning till kunskap. Det är det det handlar om. Vad är hans jobb? Han är chef  på Windows. Vilket Window (=Fönster). Möjligheternas fönster. Ett fönster kan vara tvåvägs, det kan släppa igenom ljus i båda riktningarna eller kan vara gjort till att vara envägs liksom en envägs spegel. Dessa är var du får alla uttryckena som allmänt används och vi förstår inte vad vi säger ens tillhälften av tiden. De är högt ockulta. Du kan gå in i historien om dessa människor och du kommer att förvånas. Även kungliga familjen i Storbritannien, deras korrekta namn är Saxe-Coburg-Gotha. De är Preussare, som alla Europeiska kungliga är från preussien. Där är var fascismen föddes. Det var en militaristisk ras de hade och de startade första världskriget. Dessa var killarna som älskade fäktnings dueller emellan officerare och de hade alla ärr på sina kinder som tecken på manlighet. Saxe-Coburg-Gotha familjen bekämpade Tyskland under första världskriget på grund av propagandan, det var inte alltför bra att ha preussare i ledningen av England som kungliga, så de plockade ett gammalt namn från kung Henry VIII:s dagar från Tudor tiden och kallade det Windsor, bara för att vilseleda det Brittiska folket så att det lät mera Engelskt.

Dessa människor, ja de är, de är stolta över sina namn. Gotha är väldigt viktigt, också, från det gamla Goth, och Saxe och Coburg likaså - tre viktiga områden i preussia som de brukade regera, tre hus i preussien av stor Tyskland. Emellertid, som jag säger, du finner i alla namn av de centrala aktörerna där finns ockult innebörd, speciellt när samma dynastier deltar i stora rörelser för att förändra smhället ner genom flera generationer. Kolla deras namn och du finner samband med naturen, därför att på ett sätt kallar de det "gamla goda naturen", som de dyrkar, och de använder symboler från naturen. Det gjorde samma sak utav "white stone-cutters", som de kallade de höga sten-murarna som byggde Europas katedraler. Dessa var faktiskt en prästerlig kast av "natur älskare" som du kunde kalla dem. Det är därför de använde symboler från naturen, de höga bågarna av grenarna och krökningarna för att göra stora kupoler inne i katedralerna och så vidare. De härmade naturen och gjorde det mera perfekt på samma gång med  "helig geometri" som de kallade det.

De hade också initierings cermonier för denna höga vita stenhuggar muraren och de kallades Comancines,  appropå. De kom från sjön Como i norra Italien och de brukade bära en röd tråd bunden runt sina genitalia. Det var symbolen som de kunde känna igen varandra, emedan jag vet inte hur de lyckades komma förbi att exponera det, tänk dig, utan att få ett slag i ansiktet. De hade någon metod för att visa denna tråd för sina vänner och det var något som de måste bära hela livet. Du finner en liknande sak med Ulster, där alla lagar som Storbritannien hade stiftat genom sina delegationer i Ulster, varje lag som de stiftade bands med en rör tråd på en rulle. Röd är mycket viktig och det är därför du finner brittiska militären - deras officerare bär ett rött band runt sina hattar, mycket, mycket viktigt även det.

"The Wicker Man" själv - den första Wicker Man gick inför mer än att dyrka naturen, promiskuiteten av naturen i en stormig tappning, högt ockultisk. Den var faktiskt bättre tror jag än den andra. Den andra har säkert uppdaterats till att visa dig ett matriarkalt system, därför att de sa så på toppen, Hitler sade detta, och Hitler citerade endast gamla Cesar. De använde det i det antika Rom. Han sade:

"All vår propaganda måste vara riktad på kvinnorna"

 Som alla psykologer vet, emellertid, det är mycket enklare att influera kvinnor för att förändra samhället, för att försöka något nytt än det är för mannen. De visste också att kvinnor av naturen önskar trygghet eller lovandet av trygghet, så Hitler sade:

"Vi skall rikta all propaganda på kvinnorna. Kvinnorna kommer till oss och barnet måste följa kvinnan och därför måste mannen följa efter."

Därför, du förändrar samhället genom att rikta mycket propaganda speciellt under krigstid hot om förintelse eller matbrist eller svält. Du riktar det mot kvinnan och hon kommer till dig. Emellertid, det går också tillbaka till Edens Lustgård därför att Eden är en allegori av hur man kontrollerar mannen och kvinnan. När du förstår psykologin hos Eva, som är varje kvinna, kom ihåg, då kan du manipulera det, därför att vad ville hon? Hon ville odödlighet och personlig skönhet. Hon ville leva förevigt och hon ville ha all kunskap. Hon ville allt, som var omöjligt i verkliga livet. Därför, när hon hade viljan till det,  kan du exploatera just den specifika funktionen och skapa ett dysfunktionellt system vid rätt tidpunkt; och det har man gjort i dagens samhälle.

Adam, det berättar inte mycket om Adam, därför att vad gör det? Han gör det som han blir tillsagd av Eva på grund av de orsaker Adam kunde själv berätta åt dig, men jag är säker att varje kille varit likadan emellanåt. Han gör det han blir tillsagd, för att behålla Eva. Han lyder inte reglerna och får lida för det. Förstå mannen och kvinnan och du kan manipulera båda typerna, därför att vi har inte förändrats mycket i den förestående framtiden - faktiskt vi förändras alla nu. Vi blir alla biologisktförändrade med all besprutning och vaccinering och maten har manipulerats, men framtida generationer kommer att vara drastiskt annorlunda. Faktiskt, de kommer att skrota manligt och kvinnligt helt och hållet och skapa en ny självreproducerande typ (hermaphrodite). De har själva sagt det är helt enkelt för ineffektivt att ha män och kvinnor som de är, det är för mycket strider och tjafsande. De har kollat in det. Faktiskt, de såg till att skapa det. Det finns inget i underhållning som får dig att känna bra om någonting, förutom att du vill ha denna person du ser på TV eller dendär skärmen, om du är kille,  och kvinnorna säger detsamma om hjälten. Hon är efter honnom. TV är ämnat att göra dig extremt otillfredställd men vem än du råkar vara med förtillfället.

Nu tror jag vi även har Gavin från Rhode Island på telefon. Är du där, Gavin?

Gavin: Ja, Hej Alan.

Alan: Hej.

Gavin: Som alltid, ett fantastiskt program. Jag vill fråga dig vad du tänker - hörde du om incidenten, det var en kvinna som  blev arg i USA för att hon missade ett anslutningsflyg och hon sattes i en cell där hon fick handfängslen och fastkedjad och hon dog. Hörde du om det fallet?

Alan: Jag har inte hört om det, nej.

Gavin: Det som hände var denhär kvinnan på en flygplats självfallet, och hon missade ett anslutningsflyg och hon blev arg på det, och hon var liksom en älddre kvinna. Hon var mor till två eller tre eller något sådant. Jag tror inte någon reell fara, men hon blev arg för att hon missade anslutningsflyget och flygplats polisen placerade henne i en cell och de satt på handfängslen och kedjade henne fast till en bänk, och sedan vet ej. Hon försökte - Jag vet inte vad hon försökte att göra för att få handfängslen och vad.

Alan: Stanna där och jag plockar in dig igen efter pausen här. Tillbaka igen efter följande meddelanden.

"Alla vet" av  Leonard Cohen

Alla vet att tärningen är laddad
Alla kastar tärningen med fingrarna i kors
Alla vet kriget är slut
Alla vet de goda killarna förlorade
Alla vet att fighten var fixad
Den fattige förblir fattig, den rike rikare
Så är det
Alla vet

Hej. Jag är tillbaka med Cutting Through the Matrix. Vi pratar med Gavin om en incident som hände på en flygplats där en kvinna fick handfängslen och tillslut hittades hon död jag antar i hennes cell. Är det det som hände, Gavin?

Gavin: Ja, i alla fall, denhär kvinnan som blev arg efter att att ha missat anslutningsflyg så flygplats polisen sätter henne i en cell där hon får handfängslen och kedjad till en bänk, som jag finner overkligt. I alla fall, bevisligen, från att ha försökt flytta handfängslena och kedjan på ryggen till framsidan av henne ströp hon sig själv. Hon dog, men min huvud fråga är ser det här  som en förhöjd nivå av maktmissbruk där vi alla antas bete oss som får. Vem somhelst som kommer lite utanför, något som detta, behandlas på detta sätt denna form av Orwelliansk 1984, Brave New World typ av system och värld.

Alan: Du har rätt. Det är en konditionerings process därför att de säkerställer att allmänheten får veta mera om det, de exponerar det "tut, tut, hur hemskt." På samma gång är det verkligen att  tvinga alla att lyda eller det kunde hända dig. Jag tvivlar inte att vilken somhelst undersökning de låtsas ha, vill nå resultatet att vakterna oskyldiga, de skyller på henne för startandet i första hand och försök att komma ur handfängslet et cetera och stryper sig själv i processen. Med andra ord, de tillverkar vilkensomhelst historia som passar dem, hitta på och ge det till allmänheten. Meningen är att terrorisera allmänheten och du finner mera och mera incidenter av dessa saker som händer för att göra att alla lyder som goda små får.

Gavin: Ja, det är vad det såg ut för mig. Jag ville bara höra din tanke om detta. Du vet konditoneringen är exakt som du sade är konditionering av oss för att bete oss precis som kuggar i hjulet, som de små fåren och göra exakt vad du förväntas göra. All denna typ av saker, överlämna, lyd om du kommer lite utanför det minsta så kommer detta att hända dig.  Du kommer att bli arresterad. Du kommer att få handfängslen och kedjad i en cell, som jag sade, verkar totalt knäppt för mig. Jag tror inte detta skulle ha kunnat hända 20, 30 år sedan.

Alan: Nej, det skulle inte ha hänt, men de ger folket nöjen, snabba lån, ha trevlgit, njut och ha det trevligt, att ha trevligt och de har förflyttat sig mycket snabbt och försiktigt med sin agenda under tiden alla har njutit på snabba lån. 30 år sedan skulle de aldrig gjort detta åt allmänheten. Det skulle ha blivit upplopp för att ta deras rättigheter och frihet alltid ifrån dem.

Gavin: Ja, Jag tror vi ser en dramatisk förändring. Jag pratade just med någon idag. Jag menar 40, 50 år sedan du har troligtvis hört om de två usa gränsbevakarna som fängslades för att i princip har skött sitt jobb?

Alan: Jag känner till det, men jag slutar för ikväll. Det är musiken som kommer upp.

Gavin: Okay

Alan: Ring igen nästa gång. För Hamish och mig själv i Ontario, Kanada, det är god natt och må er gud eller gudar vara med er.

(Transcribed by Linda)
(Translated to Swedish by: Thomas Gref)