ALAN WATT

"CUTTING THROUGH THE MATRIX"

LIVE ON RBN

"INFLUENSA VACCINERING - VAR INTE DUM, UNDVIK NÅLEN"

Oktober 31, 2007


Copyright Alan Watt – Oktober 31, 2007 (Förutom Musik, Litterära citat och lyssnares kommentarer)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM


www.alanwattsentientsentinel.eu


"Code of Silence" av Bruce Springsteen

Det finns en kod av tystnad som vi inte vågar uttala
Det finns en vägg mellan oss och en flod så djup
Och vi fortsätter att låtsas att inget är fel

Men det finns en kod av tystnad och det kan inte fortsätta

Är sanningen så flyktig, så flyktig som du kan se
att det inte är tillräckligt baby
För att överbrygga avståndet mellan dig och mig
Det finns en lista 100 mil lång av sorg
Det finns en kod av tystnad och det kan inte fortsätta

Ja du går med öppna ögon
Men dina läppar förblir slutna
Medan våra löften förblir brutna
Under sanningen fruktar vi avslöjande
Nu behöver jag veta nu älskling
Jag behöver veta vad som pågår så kom igen

 

Hej gott holk. Jag heter Alan Watt och dethär är Cutting Through the Matrix.com, eller egentligen är det inte .com. Det är min blurb (=föreläsning)  plats. Jag bilr förvirrad med dem båda. För många Matrix här och det är 31 oktober, 2007.


För nytillkomna lyssnare, kolla min site, det är .com siten, Cuttingthroughthematrix.com för massor och massor av föreläsningar som jag hållit genom åren på historier om kontrollering av populationer genom varierande sätt; religion, psykologi naturligtvis används idag massivt; Mass psykologi. Utbildning är en annan väg att göra det. Det kallas också indoktrinering. Dessa två är utbytbara med varandra de facto. Du kan också ladda ner gratis utskrifter på olika europeiska språk från  alanwattsentientsentinel.eu.


Vi kommer upp till den tiden -  tiden  för influensa vaccinering och detta är den tiden då de går till torgs och berättar för dig om alla de hemska saker som kunde hända dig om du inte erhåller din vccinering och några platser du måste betala för det. På andra platser är det gratis och regeringar är nu inne på att föra fram det,  även genom stormarknader för mat och vanliga matbutiker ger de dig en gratis vaccinering för varje 10 dollar du handlar för vid vissa butiker. Naturligtvis din regering är separerad från handeln, är den inte? Ah-ha, ha-ha, men det är så det går till. Den är ett företag och den är säkert involverad i business. De facto, regeringen är det största företaget på planeten. Kolla bara på alla lobbygrupper som omringar parlamentsbyggnader och kongress byggnader, De är killarna som jobbar för de stora företagena och de har sina pojkar i regeringen och talar ut på deras vägnar inte din.


Tillbaka till vaccineringen och jag har här en tidningsartikel här bland andra jag skall läsa efter följande paus hur de delar ut distributionen. De kallas distribution för dagstidningarna. De kommer från medicinska auktoriteter. De är utformade av PR folk och de helt enkelt ger det till pressen som ger det åt dig och du läser detta och du inser inte detta inte har analyserats av någon reporter eller någon med kritiskt tänkande förmåga de fakto överhuvudtaget. Det är en ren annons och många rapporter som kommer ut till dagstidningar är i själva verket planterade. De är rättframma annonser dit placerade av regeringar och varierande organisationer som gör affärer med regeringar och stora medicinska industrier är en av de största. Enorma PR departement ( Public Relations departement) och de dyker upp och trycker detta som upprepas åt dig och det är ingen oppositions sida till historien. De ger dig deras sida, deras version och ingen annan.

Nu denna influensa fars har blivit exponerad av samma regering, andra departement inom regeringen i Kanada. Detta är en av dem och jag går in på det efter följande meddelanden.


Hej gott folk. Alan Watt tillbaka med Cutting Through the Matrix, går igenom vår årliga influensa fluga som vi går igenom som backas upp av storkapitalet; stora läkemedels företag i samarbete med regeringar som nu är våra stor förmyndare också. De berättar för oss hur vi skall äta och även hur vi skall tänka: Korrekt tänkande bra tänkande, rätt tänkande. De vill också väga och mäta oss och just som varje bonde ser efter sina djur, vi bör komma ihåg det också, därför att djuren på en farm har en mening och bonden är den enda som känner till den meningen. Du håller djuren glada genom att hålla dem glada och håller dem väldigt lugna.


Dock, här går de med deras fullskale attack varje år nu med influensa vaccinering och det är stor business för influensa vaccineringen. Inget sådant som gratis influensa vaccinering därför att regeringar betalar skillnaden med dina skatte pengar. Här är en liten del publicerad i Victoria News, Vancouver, British Columbia, Kanada och det är från 19 oktober 2007,  din standardiserade PR info som just levererats till medierna.


Den säger:

 

            "Inte allt är bra..."

 

Alan: Bredvid detta är en rapport, den goda biten, som givits av Murray Fyfe som är huvudman för hälsodepartementet för det området. Bredvid detta, den har en liten kolumn.

 

Den säger:

 

            "Inte allt är bra. Forskning  föreslår…"

 

Alan:  Jag älskar det hur den föreslår. Den kallas en vetenskap men det står föreslår.

 

             "…en mycket liten risk av att utveckla den potentiellt handikappande neurologiska sjukdomen Gullian-Barre Syndrome (GBS) efter att ha fått influensa vaccin. En studie ..."

 

Alan:  Den berättar inte vilken.

 

            "…undersökt under månaderna oktober och november mellan april 1, 1992, och mars 31, 2004, fann att upp till en på tio människor kan smittas…"

 

Alan:  En på tio kan smittas.

 

            "…sjukdomen efter att ha erhållit influensa vaccinering. Störningen kan efterföljas av infektion med influensa och andra organismer, sade Murray Fyfe…"


Alan: Naturligtvis vet de att där finns andra organismer därför att det finns i ampullen. Han fortsätter med att säga:


          "...Vancouver Island Hälso myndighet South Islands medicin ansvariga,  Mr. Murray Fyfe. syndromet, där kroppens immunsystem börjar angripa kroppen ..."


Alan: Nu är det immunsystemet som fungerar. Du får en spruta och hela immunsystemet börjar attakera din kropp. Det söker efter någonting i dina leder och så vidare och du kommer upp med handikappande ledinflammation och varierande andra symtom och en enorm utmattning. En på tio, kom ihåg.        


            " De första symptomen på  denna oreda innefattande varierande nivå av  svaghet eller  stickande känsla i benen. I många fall,  utmattning och  onormal  känsla sprids till armar och övre delen av kroppen. Ingen vet varför syndromet slår mot vissa människor och inte andra eller vad som sätter igång det."

 

 Alan:  Det är vad dom säger.  Nu låt oss ta den sista biten igen.


           "Ingen vet varför..."


Alan: Detta är experten Murray Fyfe som talar, ansvarig för hälso-departenentet för denna del av Vancouver.


            "Ingen vet varför syndromet slår på vissa människor och inte på andra eller vad sätter igång det."

 

Alan: Ja. Mr. Murray Fyfe, låt oss gå tillbaka till början av kolumnen.

               

              "Forskning föreslår en mycket liten risk att utveckla den potentiellt  handikappande neurologiska sjukdomen Gullian-Barre Syndrome (GBS) efter att ha erhållit influensa vaccin."            

 

Alan: Jag sänder in min räkning senare. så där ser du. De kan inte lista ut varför de erhåller detta efter erhållandet av  influensa vaccin, så det är ett mysterium varför de får denna sjukdom, och det är det vi har att göra med. De flesta människor analyserar verkligen inte informationen som kastas på dem. De accepterar det, speciellt när experter berättar åt dem att det är så och kommer med den senaste teorien. Vetenskap som vi får på denna botten nivå kryllar av teorier. En teori är någons goda gissning och din teori är lika bra som någon annans teori eller gissning. Emellertid, Bertrand Russel sade för länge sedan "Vi skall träna allmänheten till att inte göra en enda sak utan råd från en expert" och olyckligtvis, vi har haft en hel livstid av det nu. Vi är inne på andra eller tredje generationen av att bli indoktrinerade av experter som håller på och ändrar på sina teorier men aldrig sin agenda. De ger dig alla dessa influensa sprutor och en lista på folk som borde få det.


Nu kom ihåg, om du är en god konsument-producent enligt Förenta Nationerna då är du en god medborgare. Efter att du pensionerats är du inte så bra producent mera. Du är en konsument endast och kanske du är en onyttig ätare.


          "Människor 65 år eller äldre bör ha och deras vårdnadshavare en influensa spruta. Barn och vuxna med kroniska hälso konditioner och andra i hushållet."


Alan: Nu låt oss gå tillbaka till eugenik programmen, igen, barn, överbefolkat, Bla bla bla och människor som har ärftlighets problem, genotyper som blir måltavlor.


            "Barn och vuxna med kroniska hälso konditioner....."


Alan: Du vet de som är en belastning för samhället bör också få sin spruta.


             "Arbetare inom vården....."


Alan: Nu de är bland de högsta till att komma med bieffekter av kronisk utmattning och allt annat av det därför att de får mer vaccinationer än någon annan. De säger att:


                      "... friska barn 23 månader gamla till sex år. spädbarn noll till 23 månader."

Alan: Nu deras immunsystem har inte ens börjat fungera då, och de dumpar detta ämne i deras blodomlopp. Ja, de säger det är intramuskulärt, underhuds  under deras hud, men det kommer i deras blodomlopp. Det är det första de lär er pojkar och flickor när du skär dig när du är barn och mamma eller pappa tar tag i dig och de vill ge en puss för att det skall bli bra, men de vill tvätta det först med hett vatten och kanske med något desinfektionsmedel. Du blir lärd att det är normalt därför att saker kan komma i din kropp. Du vill inte ha fräcka saker i din kropp, men vi har alla tränats. Tränats, du vet,  som djur att något som sticks i din kropp av en kille i vit rock är ok. Det är undantaget till regeln och ingen av oss, inkluderat killen i den vita rocken, har förmågan att analysera vad som finns i vaccinationen. Hela systemet bygger på tro. Allting baseras på tro, från konsumenten upp till kille som ger dig sprutan, upp till laboratoriet där de tillverkar detta.


Det är ingen hemlighet att folk som Bertrand Russel, Aldous Huxley och Charles Galton Darwin talade om och du finner det i skriverierna av Jacques Ellul diskuterande om dessa killar. Pratandes om faktumet att de skulle använda vaccination för att decimera populationer et cetera, och faktiskt, har det aldrig varit en sådan stor uppbackning för dessa vaccinationer.


Som jag sade före pausen, det som är förvånande här, frånsett allt annat och hysteri och nonsens och overifierbara antagna fakta, är faktumet att andra regerings departement har kommit ut med sina egna studier underkännande den andra delen av regerings departement rön som informerats dig. Generellt på våren händer det varje år i Kanada, blindtesterna de gjort med kontroll grupper, de som fick vaccinering och de som inte fick, det är ingen skillnad alls med dem som drabbades av influensa, förutom en massa av dem som hade vaccination fick också influensa liknande symptom och ofta luftrörsproblem. Sedan har vi  denhär Guillain-Barre Syndrome att plussa på med - en på 10. En på 10 personer drabbas, men de trycker fortfarande ut detta gift där ute.


För dem som inte riktigt fattar, du borde gå igenom alla gamla böcker tillbaka till 1800-talet beträffande eugenik och eugenikagendan därför att den är väldigt mycket pågång. Väldigt mycket pågång och låt inte din farfar eller mormor gå och ta en influensa spruta. En regeringsrepresentant ringde mig för ett år sedan. Hans mamma upp på intensiven, efter att ha fått en influensa spruta och hon hade lunginflammation.  Det är tämligen allmänt bland de äldre efter att de fått sin spruta, och det är alltihopa obevisat.  Det är helt obevisat att vaccinationen i sig kommer att förhindra influensan.  Det är ungefär det enda du kan bevisa med ett blindtest.

 

Vi måste vakna upp  kvickt och inse att vi  blivit lurade. Vi har alla blivit lurade. Det är samma sak med kvicksilvret i vaccinationerna som de ger där ute  för alla andra typer av injectioner  du  erhåller när du är barn. Tungmetallen kvicksilver är laddad. Troligtvis, var det  konserveringsmedel i dessa vaccinationer.

 

De visste det på 1800-talet när de  behandlade syfilis med kvicksilver injektioner vad det åstadkom,  inte bara hjärnan utan resten av kroppen. Den accumuleras, en accumulerande typ av metall som alla tungmetaller, och den förstör neuronerna i hjärnan. De fann att den förstörde dem snabbare i den grupp som fick kvicksilver behandling för syfillis och de som inte fick kvicksilver behandling klarade sig längre och de hade sina mentala fakulteter i åratal efter de som fick kvicksilverbehandling dukade under.  Säg inte åt mig att de inte vet vad de håller på med.  Vi måste stoppa detta  litande och tron på deras ursäkter: "De bara luras hela tiden och det hela var ett enda stort misstag."  Vi måste kasta detta ut genom fönstret. Dessa killar gör inga misstag, speciellt inte i denna skala. Du kollar ens lite på kodning och små  vitser de ger oss genom åren och genom generationerna, från pop musik för pappa förstås,  till rock musik och vi har Rockefeller Foundation som var först på plan med att pressa på med vaccinationer, och sedan har du tungmetaller. Vad tror du tungmetallerna (=Heavy Metal (musik)) var för något, gott folk, huh?

 Det är då det hela blev helt tokigt och  knarket kom in i bilden, och samhället vändes upp och ner. Kvicksilver ser du är en tungmetall och vi har fått vår dos av den. Mercurius är skyddshelgon för  legosoldater och affärsmän. Varför just dessa två grupper?  Därför att de alltid förflyttar sig tillsammans,  som de  fortfarande är i Mellan östern.  Pengar går tillsammans med trupperna därför  att  förödelsen av kriget är mycket lukrativ och  lockande för  ledare av stora arme'r. Kvicksilver är en tungmetall.  Vi har alla fått vår dos. Vi har alla fått "meddelandet" . Alla som har fötts efter  50 -talet har fått budskapet. Jag är tillbaka med mera efter dessa meddelanden.

 

Hej  gott folk. Alan  Watt tillbaka med  Cutting Through the Matrix,  och går igenom den tidiga farsen av vaccineringar och omnämner faktumet att regeringer gör det, och generellt i Kanada  gör de det ändå och vissa delar av Europa, de avslöjar  -  trots att samma regering talade för det genom hela vintern.  De avslöjar sina rön  kring  våren  och berättar åt dig att det så långt som de kan berätta inte har någon effekt överhuvudtaget,  så varför denna hysteri att  hålla igång det?  Det är endast  stora affärer och pengar eller är det något annat bakom det?  Därför att kom ihåg det gamla talesättet som Bernard Baruch  använde som var en av de högsta som gav råd till många presidenter,  en av de  största bankirerna på planeten. Han  sade  "för allting som händer i regeringen är det en bra orsak och sedan är det den verkliga orsaken" och det är så det ligger till med vaccineringarna.
 

Du kan inte ta risker då du läser din historia, speciellt berättelserna  om mäktiga människor som planerade världs regering,  som planerade nya samhällen, som planerade nya typer av mänskliga slavar, och de som kategoriserar alla grupper av folk på planeten i  olika sektioner, kast, klasser et cetera, i enlighet med deras nytta till systemet och också beträffande minskningen av överskotts  befolkning i hela världen.  Du kan inte läsa detta material och läsa om vilka vägar de diskuterat beträffande dödandet av befolkningar utan att någonting händer i ditt huvud som har att göra med ett stort frågetecken.  Frågetecknet borde vara  rakt ovanför ditt huvud nu hängande stort och mäktigt.

 

Vad i hela världen handlar detta om?  Hur kommer det sig att de  förordar vaccinering  till denna nivå  när deras egna studier på våren alltid visar att det inte hade någon effekt  överhuvudtaget på den sjukdom den antagligtvis skulle förhindra?

 

Det finns alltid en god orsak och gradvis, gradvis händer det otänkbara. Det otänkbara är min Gud, de gör något riktigt elakt mot oss med avsikt och det är den punkt de flesta människor når.  De flesta vågar inte passera det därför att om du läser historierna och chockeras till verkligheten då måste du på nytt omvärdera allting, allting som du någonsin trott på och allt du någonsin blivit undervisad och allt du vet, och de flesta människorna kan inte gå dit. Vissa kan bryta igenom. De går genom enorma depressioner de facto när de bryter igenom det falska golv de trodde fanns under dem, tills de finner det verkliga golvet och då är de inne i ("the matrix" nätverket) som de kan se men andra inte,  och det är det som är problemet.  Vi måste börja använda vårt sunda förnuft.


Nu kom ihåg att folk som  Arthur Koestler som, det är nu medgivet, jobbade för MI6 som romanförfattare som många av dem gjorde. Du finner Blair som skrev "1984" (George Orwell), hörde också till det. Många författare hörde till MI6 och i U.S.A.  de bästa poeterna och  skribenterna  hörde till CIA. Det är nu avklassificierad information.Vissa av dem visste vad de gjorde.  Andra är jag säker på det visste det inte, de var ideologiska, men andra visste sannerligen vad de höll på med. Arthur Koestler  som hade en av de största egon  av alla  i hela gruppen  jobbade  för den brittiska sidan av det parallellt med CIA därför att de hade ett gemensamt kontor i London.


Han nämnde själv att han arbetade tillslut för Förenta Nationernas grupp  på sätt att lobotomera  en del av den männskliga hjärnan  på den allmänna populationen - den del av hjärnan som ger eliten alla problem,  den del som gör att vi alla bekämpar varandra. Han sade vi kan göra det kemiskt genom att introducera kemikalier som går direkt till denna del av hjärnan och förstör den, eller vi kan faktiskt injicera det (och de provade olika vägar), eller vi kan spruta det från luften eller sätta något i vattnet eller maten, och hans sektion var att hålla på med psykologisk indoktrinering men han jobbade tillsammans med killarna som gjorde biologisk krigföringsforskning på det. Och i slutet av sin bok berättar han detta åt dig är enda vägen till att uppnå världsfred; därför att från elitens synpunkt är de de naturliga överlevarna. De är mest lämpade att styra planet fartyget genom rymden och framtiden, då de flesta av oss är endast skräp gener och det är där de påstår alla problemen uppstår är från botten uppåt. Bottnen munhuggs alltid och strider och har inga fasoner. Vi har dålig uppfostran. Vi har skräp gener så de diskuterade om sätt att plocka ner oss alla. 

 

Afrika skulle  plockas ner fort därför att de inte hade välstånd eller ens media för att nå ut till den Västerländska världen  om vad som händer där och Västvärlden skulle också köras ner, avfolkning med andra metoder så att folket inte skulle gripas av panik när många av dem börjar dö bort med varierande sjukdomar eller cancer. Vilket sammanträffande. Cancer är nu i  vartannan; ofruktsamhet i den Västerländska mannen är 75 procent lägre, och vi är fertila till 25 procent, 75 procent sterila och Förenta Nationerna ger själv ut denna statistik varje år. De sätter aldrig någon tolkning av det. De bara ger ut dem, och tro mig, om det var ämnat så, då skulle vi ha en kris. De säger det var en kris situation. Då det händer i en generation, en generation kom ihåg, och de säger inte att det är en kris, då är det därför att det är en del av en plan och det är bäst vi alla vaknar upp till denna agenda. Den är fortgående. Det har hållit på i hela mitt liv och vad som även är viktigare är experterna som tar över ditt liv som läkarna som är hjärntvättade. För det första, du måste hjärntvätta människorna som sedan hjärntvättar allmänheten och läkarna i dagens universitet lärs inget om cancerns historia eller benägenheten till cancer i över 40 år eller så. De lärs att det är ganska naturligt att varannan drabbas. Tillbaka efter följande meddelanden.


Hej gott folk. Jag är tillbaka med Cutting Through the Matrix.  Jag vet inte om John från Texas ännu är på  telefonlinjen.  Är du där, John?


John:  Ja, hej Alan.

 

Alan:  Hallo.

 

John:  Alan, jag har tre snabba frågor. De är liksom ja nej frågor. Jag frågar dem riktigt fort.

 

Alan:  Sätt igång.

 

John:  Första frågan är:  Är den absoluta sanningen mörkare än elitens mål mot deras Stora Arbete? Fråga No. 2:  Har den absoluta sanningen någonting att göra med historien och/eller åldern på teknologi eller nivå naturligtvis? Tredje och sista frågan är: Har den absoluta sanningen någonting att göra med antikens mysterier?

 

Alan:  Den är mörkare än eliten själva känner till. Det är ingen tvekan om det. Du se på en kategori eller sektion av samhället som är intressant. Jag nämnde på en radioshow som jag deltog i igårkväll att om du skulle lägga på rad gamla religiösa beskrivningar på demonisk besatthet och du radar upp vetenskapliga förklaringarna på psykopaten, de är båda i grunden lika. Det är anti-humant och de är inhumana och du har definitivt en mörkare sida till allt detta vid toppen, högsta toppen. Människor som kan planera krig och faktiskt ta fram estimationer på hur många millioner de dödar iförväg och sedan skakar alla hand och kommer överens nu är det gjort, så blir det, det är vad de säger på toppen,  i deras stora stiftelser et cetera, och de går sedan på fest och glömmer allt om det och har en trevlig tid. Det är inget naturligt männskligt drag att ha och det är mörkare sidor bakom det helt säkert.


Teknologiskt visa, du finner det långt tillbaka som Francis Bacons tid. Det är då när den plötsliga rusningen  mot vetenskap.  Rosenkreutzarna eller de stora rörelserna som kom ut ur träslöjd skuffade fram vetenskapen och de blev alla experimenterare, och  Francis Bacon själv dog  av en infektion.  Han hade toxemia därför att han  dissekterade en kyckling för att finna allt om dess senor et cetera och rita  ner det  hela. Dessa killar var in för vetenskapen på ett stort sätt och detta är samma man, kom ihåg,  Francis Bacon som skrev "The New Atlantis"  tagandes ett stycke av gamle Platons Atlantis och han pratade om  Förenta Staterna. Han sade att det  skulle regeras av en hemlig regering i praktiken, men för folket skulle man ha en form av  republikansk demokrati och det är exakt vad du har.

 

Carrol l  Quigley kom ut i hans bok  "Tragedy & Hope"  och medgav  att  i 50 år  (och detta var på 1960-talet), han säger i 50 år har Amerika regerats av en parallell regering, och vi vet vem det är. Det är Council on Foreign Relations,  som är den  Amerikanska grenen  av  The  Royal  Institute  for  International  Affairs, och det går hela vägen tillbaka till Drottning Elizabets I  hov, ännu en gång med  Francis Bacon, John Dee och den lilla klicken som kom på  ide'n  med fri  handel, ett globalt system  och det Brittiska Imperiet. Allt detta går ihop, så det är ganska  väl ja till alla dessa saker.


Emellertid, vetenskapen skulle hållas från folket, dold från folket, de högre vetenskaperna,  och från professorsnivå neråt är du given teorier på allting och professorerna själva vet inte att det är högre nivåer ovan dem.  En del av dem misstänker det de facto därför att jag har haft professorer som ringt mig och de medgav att en av 50 professorer kommer att väljas till att få tillgång till vissa arkiv och de kan inte prata om dem sedan de visats runt i dessa arkiv. Det finns högre vetenskap som hålls borta från allmänheten. Vi vet att CIA har högre nivåer av vetenskap, en högre nivå av vapen.  De använde manicker på 50-talet som kunde sätta tankar och röster i ditt huvud på distans, på en linje av visibilitet, och du kunde ha dessa manicker i din ficka. Nick Begich visade det på Canadian Broadcasting Television (CBC) och demonstrerade det på värden, Wendy Mesley, och hon hörde musik i mitten av hennes huvud; och det kunde lika enkelt ha varit ord och sedan låses du in som skitzofren.  De har haft denna höga teknologi. Professorer på universiteten kände inte till om detta och det var inte avklassificierat egentligen tills Nick Begich kom och visade oss alla denna utrustning, som får mig att undra hur Nick Begich fick tag på det du kan inte köpa det på arme'ns överskotts försäljning. Den utrustningen måste ha varit inte bara vanlig elektronik utan mikro-kretsar.

 

Undertiden tillbaka på 50-talet, använde alla dessa stora rör i deras radio och televisioner, dessa stora glas tuber,  och undertiden hoppade de över steget med transistorer och resten av det och använde faktiskt mikro kretsar och chips. De håller alltid deras högre vetenskap i det tysta och dold för allmänheten. Fanns det andra frågor här?

 

John:  Jag tror den sista var: Har den absoluta sanningen någonting att göra med antikens mysterier?

 

Alan: Det har det. Det är bundet med antika mysterier och har också att göra med gudar. Naturligtvis finns det två versioner av allting och du får samma sak med de antika mysterierna, där de pratade om att hela saken handlade om att bli Gud eller en gud som har makt över allt du ser. Faraonerna hade hymner skrivna åt dem själva och de pratade om att klättra  på pyramiden medan de marscherade mot Orion, konstellationen på himlen som representerade dem. Orion är jägaren och faraonernas hymn sade det, Jag har blivit Orion. Jag är en gud. Jag äger allt som går, flyger eller krälar eller begravt under jorden, allt är mitt, och det är i princip gudomlighet från elitens synpunkt. En gud är något som har rätten att besluta liv eller död för en person, och det är vad vi har idag. Vi har folk som har folk som bokstavligen leker Gud medvetet. De kan beodra stora enorma arme'er att erövra planeten. Det är vad som händer. De jobbar också med lång levnad för dem själva. De har krossat genen som kallas "tids genen" eller "åldrandets gen". De har krossat den. Det medgavs på Canadian Broadcasting Corporation av David Suzuki, som är genetiker och som också är en av de stora för FN och World Wildlife Fund.


Han sade vi kan göra så att någon lever till 500 års ålder redan nu om vi vill, bortsett från olyckor, och det var allt han sade.  Detta var samma man  som är  eugeniker  också och han sade att vi måste döda bort - Jag kan inte komma ihåg hur många tusen människor per dag för att rädda planeten, så han är helt med på denna agenda. Vadhelst vi  erhåller  i dokument är antingen desinformation, direkta lögner,  men det är säkert ämnat att hålla oss  i mörkret troendes att vadhelst vetenskapliga magasin ger oss är det senaste. Vi har lärts till att tro att vi är på det skärande kanten.  Nej, vi är inte på den skärande kanten. Allt vi får oss givet är antikt. Även informationen är omodern. Okay?


John
:  Ja.

 

Alan:  Okay. Tack för att du ringde.

 

John:  Tack så mycket Alan. Ta hand om dig.

 

Alan:  Nu är Kirk från Kalifornien där? Är du där, Kirk?

 

Kirk:  Ja. God Kväll, Alan. Hur mår du ikväll?

 

Alan:  Inte så illa.

 

Kirk:  Bra, bra. Jag ville endast prata lite om anpassning. Jag har läst en bok - därför att sedan jag lyssnat på dig, har det verkligen satt mig på en stig att gå och finna en massa olika böcker att läsa och detta är en "An Anatomy of Conformity" den gavs ut av University of Michigan som grundades av Ford Foundation, ja, dessa underbara samhällets välgörare. Jag undrar om jag kunde läsa en bit riktigt snabbt?

 

Alan:  Ja, gör det.

 

Kirk:  Det står:

 

"Om någon vill köpa anpassning för gott eller elakt så är formeln klar. Ordna att lyfta upp ett behov eller behov som är viktiga för individen eller gruppen. Erbjud ett mål som är lämpligt för behovet eller behoven. Se till att anpassningen är instrumentellt till uppnåelsen av målet och att målet lika stort samt säkert som möjligt. Tillämpa målet eller belöningen vid varje tillfälle. Försök att undvika objektet för dina försök att erhålla en okontrollerad utbildning. Välj ett upplägg som är tvetydigt. Gör allt som är möjligt att se till att individen har lite eller inget förtroende för den egna situationen. Gör allting som är möjligt till att göra den norm du tillhandhåller är eftertraktad och attraktiv. Sätt det på en nivå inte långt från start positionen för individen eller gruppen och flytta det gradvis mot det beteende du önskar skapa. Var helt säker på vad du vill och att du är villig att betala ett enormt pris i human kvalitet, oberoende individen eller gruppen är medvetna om det eller inte, resultatet kommer att bli anpassning."

 

Kirk:  Jag tror det var ganska faktabaserat.

 

Alan:  Det är därför de alltid uppmuntrar grupper och du har alltid språkröret. Kom ihåg, varje del av schackspelet, detta globala schackspel som är igång, varje del av varje rörelse som pågår därute, dessa killar har tankesmedjor som debatterar vilken reaktion som kommer från olika segment och olika personlighetstyper inom samhället. De startar träningen av vissa människor till att gå ut och bli ledare innan de gjort förflyttningen som skapar deras reaktion och de har gjort detta i hundratals år åtminståne så länge vi kan spåra. Lawrence of Arabia medger detta i sin bok, "Seven Pillars of Wisdom". Han plockades på universitetet. De sponsrade honom massivt. De sände honom till egna dagstidningar i arabiska länder och sedan anställde de hundratals personer för att gå omkring på basarer och lyssna till skvallret för att se om folk diskuterar nyhets artiklarna och hur debatten gick. Därför, även konversationer och dessa saker vi debatterar om är allt givet till oss, sedan kommer de in i bilden  och de formar riktningen vi är antagna att ta. Sedan har du en motreaktion från en annan grupp som inte är glada eller de har lämnats ut i kylan och de leder också dessa grupper. Genom konflikt får de överenskommelse och det är överenskommelsen eller syntesen, som det också kallas, som de eftersträvar.


Kirk:  Ja, det är mycket förvånande. Lawrence, han jobbade med Ronald Storrs ganska nära, eller hur? Sir Ronalr Storrs?


Alan
:  Han kännde honom. Återigen, dessa killar tillhör ett adelsvälde. Lawrence själv växte upp i ett litet slott. Det var en slags stor herrgård egentligen men det var format som ett slott och han har trimmats från barndomen till hans position, liksom många av elit spelarna som gick till Oxford och Cambridge vid den tiden. Han var endast en på 20 studenter som tränades i alla arabiska språk och sändes över dit med pengar för att börja skriva propaganda som skulle påverka arabernas kultur och förmå olika fraktioner bekämpa varandra.

 

Kirk:  Ja, just genom detta, varierande former av manipulation.

 

Alan:  Ja.

 

Kirk:  Ja, denna bok är något skrämmande därför att den är enbart kall, väldigt vetenskapligt beräknande till den punkt den informerar dig just där.Jag uppmuntrar vem som helst där ute som söker kunskap till att kolla många böcker av denna typ du kan inom psykologi och sociologi och mänskligt beteende därför att de dokumenterar det just som om vi vore djur.

 

Alan:  Ja, de gör det och de har haft mycket med tid och tusentals studier faktiskt de har gjort i hela världen repetitivt för att försäkra sig om att det alltid fungerar på samma sätt och det gör det. Det är som Albert Pike sade, "Vi startar aldrig en omogen revolution". De flesta revolutioner startas av denna mystiska grupp på toppen av planeten här. De åstadkommer revolutioner och de flesta av dem betyder enbart förändringar i samhället, liksom sexual revolutionen, drog revolutionen och alla andra revolutioner. De är oblodiga till en grad men de förändrar samhällets riktning och det är deras revolution. Det är därför den största tankesmedjan kom fram med bluffen om global uppvärmning på 70-talet publicerad i deras egna bok som heter "The First Global Revolution." De var så kaxiga om det. Dessa är grabbarna som ger de verkliga revolutionerna. Detta är killarna som alltid vinner.


Kirk:  Ja det är förvånande. Jag menar du måste vara riktigt, riktigt mentalt urspårad antar jag skulle vara ett ord. Det finns inget verkligt ord för hur dessa människor är. Avvikande klass I,  liksom

 

Alan: Ja, de är psykopatiska. Det är ingen tvekan de har varje psykopatiskt drag. De har inget samvete. De kan planera millioners död, folkminskningsprogram, ge klartecken till vaccineringar som skulle sterilisera unga män och så vidare och alla de andra sjukdomarna som kvinnor och män drabbas av senare i livet som det är gjort åt oss. De går hem och sover gott. De går på fester. De är mycket sociala, väldigt artiga människor, men de är psykopatiska i verkligheten. De facto, psykiatri, även om de kan beskriva symtomet, de klassar det som personlighets störning. De vet ej vad som förosakar det, men de vet från stora undersökningar i andra länder inkluderande förra Sovjet blocket är att det kan vara ärftligt, speciellt om inavel med psykopater.

 

Kirk:  Ja, det är förvånande därför att de ej klassar det som mental sjukdom. Som du nämnde, en social störning antar jag.

 

Alan:  Det stämmer.

 

Kirk:  I alla fall, tack så mycket för din tid och för allt du gör, och på tal om böcker, jag har inte försummat dig. Jag sände dig en check förra veckan och jag uppmuntrar alla var snälla och stöd Alan. Jag menar han ger oss så mycket och tack så mycket Alan.

 

Alan:  Tack för samtalet. Brian i New York, är du där?

 

Brian:  Hej,  Jag tänkte på alla dessa olika grader av alla grupperingar och ordnar är inte endast en väg för att bibehålla kunskap och hålla kunskap men en sorts programmering; ett beprövat program till att hålla en stor del av psykopatin från att angripa sig själv.

 

Alan:  Ja.

 

Brian: Och  att just skapa lägre ordnar och stämpla dem med  deras symboler och mata dem ett knippe skräp och ge dem erfarenhet till att rättfärdiga det.

 

Alan:  Pike själv hade förklenande termer för de lägre Frimurarna som var nyttiga idioter och han sade att de är inte olika från de vanliga människorna. De tror att de är men de är fortfarande nyttiga idioter och de kommer inte till de verkliga mysterierna förrän de kommer upp genom graderna. Det är en sollande process därför att psykopatiska grupper och adels klubbar  ner genom århundradena har metoder för att finna sitt eget folk och testa de egna. Vem uppfostrar du och du vill ha samma egenskaper som hos dig själv. Du vill ha någon som kan göra fruktansvärda saker och ändå aldrig avslöja det för någon. Du vill ha folk som kommer att lyda sina överordnade. En psykopat, därför att han är sadomasochistisk, dyrkandes makten ovan honom, föraktar de nedanför, så när du ges en order i högre Frimureriet av en senior frimurare du är tränad till att lyda omedelbart och sätta åt sidan alla reservationer för personlig uppfattning. De skall inte blandas in. Du måste lyda omedelbart utan frågor och psykopater kommer att göra det för de har inget samvete och de visar att de har det "rätta virket" som de kallar det att komma upp dit. Det är vad som är de verkliga avsikten med Frimureri.

 

Brian:  Ja, och när du vet det, borde det inte vara svårt att förstå att avelsprogrammen måste vara mycket framgångsrika.

 

Alan:  Ja. Där finns alltid en sollnings mekanism. Special styrkor har det också. Militären har det, deras egna sätt att testa och finna ut vem som kan absolut räknas med i alla situationer och vill lyda vilken order som helst. De finner vilka de är och dessa är grupperna de sätter ihop för lönnmord till exempel. De plockar folket, de testar dem väl och de prövas och det är inte olika de andra sammanslutningarna, men du finner alltid skurkaktighet och stora skurkar bakom välgörenhet och välgörenhetsarbete. Det är svårt att attackera mammas äppel paj. Jag är tillbaka efter följande meddelanden.


Hej gott folk. Jag heter Alan Watt, fortfarande Cutting Through the Matrix, och för att lägga till denna sollande mekanism, innan jag tar nästa samtal, jag bör också lägga till politikerna därför att politiker startar i "frivilliga kåren" du kunde kanske säga välgörenhetsarbete. Det är så de får de små sakerna på sina CV:n, hjälpandes i alla de små etablerade grupperna lokalt. Det är var de får sina poäng. De bryr sig inte om vad de faktiskt är involverade i. De lär känna högsta hönset som är en av sorterings killarna. Han tittar på dem alla, alla dessa nykomlingar med sina tweed kostymer och portföljer, vilka som är upp på kommande och vilka som gör vanliga jobb i bussiness för tillfället. Han tar ut dem på golfbanan om du är värdig och där är var de verkliga affärerna görs och han skuffar dig upp för stegen. Du sollas ut från välgörenhets arbetet och styrelser som du deltar i. Det är så de kommer upp på karriärstegen.


 När de väl  är inom politiken förs de omedelbart till äldre politikers små grupperingar  som testar dem igen om de accepterar en gnutta korrupption och håller tyst; och om inte, de åker ut genom dörren eller de antastas. De har redan haft politiker i Kanada som skrivit böcker om detta. De skulle inte gå med på korruptionen och resten av dem, psykopaterna, samlas runtomkring, antastar dem och försöker göra sig av med dem. Det är det psykopatiska systemet.

 

Jag fortsätter att informera folk i systemet som vi lever i, som är baserat på pengar, som ger dig fasa för fattigdom. Du skulle inte behöva vara rädd för fattigdom om du inte hade pengar och ingen hade några pengar, du skulle leva i någon stam utantvekan och troligtvis har du ett mycket bättre liv. Du skulle inte behöva veta vem Freud var heller, det skulle inte ha någon betydelse, eller bomber, eller atombomber eller något annat. Vi lever i ett monetärt system så att det uppmuntrar psykopater att ta sig till toppen. Det är deras system. Vi är lärda att det finns vinnare och förlorare och du är skräckslagen att bli fattig, så du är lärd till att kräla dig uppåt till toppen, använd slughet och list och du kallas framgångsrik som Mr. Donald Trump och alla dyrkar dig. Du är uppe på scenen. Du klarade det och psykopaterna kan inte annat än lyckas i detta system.


Nu tror jag vi har John i Florida på tråden. Är du där, John?

 

John:  Ja jag är.

 

Alan:  Gå vidare.

 

John:  Pratar om i södra Florida, vi har Donald Trump här nere som jag inte gillar, men detta går tillbaka över 40, 45 år med Fidel Castro och varför vi handlar med Kina men varför - det har funnits en agenda och en av dina tidigare lyssnares samtal pratade om ungefär detta och du pratade om detta. Hur kommer det sig att vi ännu inte handlar med Kuba? Jag är amerikan, jag är Irländare. Varför handlar vi inte med Kuba? Varför gör vi inte det? Vi handlar med alla andra men inte med Kuba.

 

Alan:  Kuba har lämnats ensam. CIA medger de hjälpte Fidel Castro med hans revolution och det var efter att han kom in, oj oj, oj, då upptäckte de att han var kommunist, som om det hade varit en stor överaskning, eller hur? Castro hade bindningar med Oxford University och Rhodes Scholarship och vi hade en premiärminister i Kanada som en gång i tiden var ordförande av the Young Communist Party in Canada som blev premiärminister i Kanada, Pierre Trudeau. Han ledde delegationen till Moskva 1952 på vägnar av the Comitern Party (Young Communists of Canada). Alla journalister kännde till det men de höll tyst om det och när han ställde upp i valet och han var bästa vänner med Fidel Castro. Hela saken var fixad. De ger dig alltid ett Nord Irland scenario bredvid de stora spelarna och det är det de gjort. Det håller dig igång. De kan få dem i rörelse och krig om de vill, eller åtminstone hotet om krig. Du måste alltid ha någon som du kan säga är "over there". Det är så mycket jag kan säga denna gång.


Från Hamish och mig själv, det är god natt och må din gud eller dina gudar vara med dig.

 

 

 

(Transcribed by Linda)

(Translated   by Thomas Gref to Swedish)