Alan Watt som gäst hos the Alex Jones Show


Tisdag 18 November 2008

--- Första Timmen 1 ---

www.cuttingthroughthematrix.com

www.alanwattsentientsentinel.eu


Alex: Alright, mina damer och herrar, vi är tillbaka med Alan Watt från Canada och era telefosamtal till nummer 800-25-99-231. Jag går igenom dagens viktiga nyheter, ekonomin, hans syn på framtiden och mycket mera. Den alltid intressanta Alan Watt strax. Jag heter Alex Jones.

--- PAUS ---

Alex: Det är november den 18 2008. Vi har en timme och 52 minuterkvar av denna utsändning, utsändning på AM och FM frekvenser, utsändning och streaming över webben vid www.infowars.com och www.prisonplanet.com och även på alla olika satellit system. Detta är Alex Jones radio show. Jag är Alex Jones; och vår gäst är Alan Watt från www.cuttingthroughthematrix.com igen för den följande timmen och 51 minuter. Nu, jag vet att vi har Don i Costa Rica, Jimmy i Kentucky, Dustin och andra, i telefonkö från föregående timme men Alan kan prata om vilket ämne som helst ni vill ringa in och prata om. Om du vill prata med Alan Watt, är det 1800 2599 231. Jag har en massa frågor jag vill ställa Alan. Jag vill ha diskussioner med honom och försöka att frambringa våra bådas kunskaper om the New World Order (NWO = Den nya världsordningen) och all vår kunskap gemensamt, till en högre nivå; därför att, för att besegra fienden, måste du veta vilka de är och vilken deras agenda är. Men, vi kommer att svara era telefonsamtal om ca 20 minuter, vi kommer att svara alla som tålmodigt väntar.

Alan, senaste timme hade jag ett telefonsamtal: Mike från Californien, sägandes "ok, om de säger att de planerar att döda 80 % av oss, hur planerar de att genomföra det?" och jag förklarade för honom att det är steg för steg. Först, måste de socialisera oss, få oss under statens kontroll, varandes reglerade, varandes övervakade, i statliga skolor, var de alltid har saker som är mer långtgående avancerade än dom har det för de vuxna. Detta är allt en del av, liksom programmering, varandes i den nya formen, spola bort den gamla informationen, placera in den nya. Reducerandes språket, semantiskt reducera språket; drogning; förgiftning; sterilisering av befolkningen, vi har all statistik på det. Jag önskar gå igenom det där.

Men, ut genom portarna, ville jag fråga dig, därför jag har sett mycket av dethär, i deras Cub of Rome planering, FN planering, biologisk mångfalds uppskattningar, vi har sett en massa av det på universitets nivå dokumentation som de publicerar. Vad Rand Corporation säger, vad brittiska försvarsministern sade förra året, som jag vet att du behandlade uttömmande, som vi gjorde här, där de medger att det finns en global elit, de förklarar krig mot individen, att de sätter in robot flygplan, så att de kan ersätta människor, även vägrandes att låt säga, nerv gasa stora städer. Så, kan du vandra igenom hur, från de bitar vi har, jag vet att du har forskat i samma ämne som jag, och även mycket mera i vissa fall, därför att jag lyssnar på dig, jag läser om dig, jag vet att det är allt mitt i prick, därför att det är från fiendens egna manualer. Så, för lyssnarna, detta är ej vår åsikt här. Men igen, de lämnar luckor i det, de förklarar en massa om det, men sedan har du, det är helt indelat i underavdelningar och partitionerat. Du har att pussla det hela ihop; och de är inte tydliga med tidsramar, men de vill använda globalt krig, global svält, kontrollerade kreveringar av biologiska vapen, för att träna oss med varje terror attack, varje bio vapen användning blivandes större, att leva i ett mer och mer kontrollerat samhälle, i namnet av att hålla oss utom fara, för att fånga oss, tillslut, i detta totalt kontrollerade teknologiska slaveri nätverk, kontroll nätverk, så att de kan förinta oss en masse, med super bio vapen, som de har och de säger att de rusar till att göra detta, för att rädda jorden. Så, kan du bryta ner, hur du ser detta utveckla sig och vart ser du det tar vägen Alan Watt?

Alan: Ja, okay så långt som att reducera befolkningen, det händer redan. Det har hållit på i femtio år, och deras egen statistik bevisar det. Jag har läst rapporter denna vecka eller så, från officiella rapporter om sterilisering av män. The CBS televisionen, i Canada, det är BBC versionen, kom ut med en dokumentär som hette Den försvinnande Mannen, där vi är nu 85 % eller mer, sterila -

Alex: Väst dör från ryssland till japan, till förenta staterna, "Första Världen" (='First World') dör med ungefär 3 - 4 % per år, för att vara tydlig: du menar de har saktat in den globala tillväxten?

Alan: Oh, absolut och det finns mer kvinnor, flickor som föds än pojkar nu, därför att pojkarna blir attackerade i livmodern, med Bisphenol A, och phtalater, som bokstavligt talat ändrar den biologiska strukturen i mannen. Den attakerar dess endokrina system vid en ålder av 7 veckor som ett foster, och vi ser dem idag, de feminina männena, de är mycket smalare, de har inga skuldror.

Alex: Låt oss inte snegla på det, och detta är igen, viktiga statliga dokument. CBC utsändning, som Alan och jag redan har behandlat; men, där är det, kodifierat, baby pojkarna dör i livmodern, en masse, blivandes, använda som måltavlor. Om de fixar det ut, jag vill inte ens säga att de är feminina, de är en avmskunaliserad man vars förstånd ej utvecklas. Alan, var god och fortsätt.

Alan: Även, i samma dokumentär, sade de att, för tio år sedan, kunde de ta sperma prover från unga friska män, i gymnasiet, omkring en ålder av 18, och de hade 60 millioner spermier per milliliter, och nu, det nya normala, är 10 millioner per milliliter. Detta är hur lågt det har fallit, och, så de fortsätter och fäller den normala spermie antalet för män, och spermierna som är kvar är orörliga, de är orörligt dysfunktionella, de finner inte målet, den kan inte vandra till äggcellen. Tekniskt, är de flesta män idag i det närmaste totalt sterila: och, detta är väl förstått, de har studerat detta i femtio år. Det är endast nu de avslöjar vad de alltid vetat för de senaste femtio åren, och du måste gå tillbaka femtio år till texter av Charles Galton Darwin, som kom ut med hans bok The Next Million Years (=De kommande millioner åren). Han utstakade, på vägnar av Eliten, de olika teknikerna för att göra detta; sterilisera befolkningen, primärt gå efter männen och reducera dem drastiskt. Detta har hänt. Folk ser alltid efter en stor apocalyps (=Uppenbarelse, värld slut) och det kommer inte att ske så; det inträffar stegvis, tyst, och de stora etablerade massmedierna gör ingen stor sak om det.

Alex: Förklara detta, därför att du gör det mycket bra, jag menarde slår fast att det är ljudlösa vapen för ett tyst krig (= its it's silent weapons for a quiet war) medan de långsamt skruvar på sina närvarande kemikalier i omgivningen, frekvens föroreningen, det som är i vattnet, maten, så det som vi långsamt blir vana med, att grannarnas barn dör i cancer, äldre människor dör för tidigt, vi blir långsamt vana till alla som inte kan få barn i kvarteret, förutom de nya Tredje Världen populationer som kommit in, som inte utsatts för kemikalier, men när du tar Tredje Världen grupper som varit här i en generation, de är lika steriliserade som svarta eller vita. Jag menar, vi är under en skarp attack nu.

Alan: Det är fullkomligt - totalt krig, och nu diskuterar han detta, som jag säger Charles Galton Darwin, han var en fysiker, på 1950 talet och du finner Arthur Koestler som även jobbade med Förenta Nationerna. Arthur Koestler, det är medgivet nu, var en medlem av MI5 och MI6 och han undervisade vid universitetet i New York, för en tid, och han jobbade för Förenta Nationerna och skrev om denna nödvändighet också, om att drastiskt minska befolkningen. De använder samma tekniker, de facto, som de använt på djur och - i grunden - djur skötsel, i Skogs Kommissionen. De angriper, primärt, hanarna, för att få ner populationen drastiskt, samma tekniker, de använder kemikalier -

Alex: De har satt ut beten för att kemiskt sterilisera grävlingar och rävar, och igen, det är utfört, precis som du hanterar djur, de även säger det. Varsågod och fortsätt.

Alan: De kallar det faktiskt flock hantering, när de diskuterar människor, i de medicinska grupperingarna nu, öppet, så, detta har hänt. Vi ser alla de andra sidoeffekterna också, emedan spermie antalet faller och det endokrina systemet är allvarligt attakerat på unga män. Deras IQ nivå rasar likaså, vilket även förklarar varför de inte kan greppa de stora perspektivena om vad som händer runt omkring dem. De, bokstavligen, har inte förmågan att se vad som sker; och, det igen, knyter an på de stora planerings kommitteerna som diskuterade detta med Charles Galton Darwin. Han gjorde inte detta ensam, han talade på vägnar av stora tanke smedjor och stiftelser som arbetade på vägnar av den Brittiska Eliten på den tiden, och de pratade om nödvändigheten av att fördumma folket. Speciellt männen, därför att männen var deras primära mål. De sade att männen kommer aldrig någonsin att acceptera detta New World Order (= En Ny Världsordning), detta organiserade system från födseln till döden, de kommer att bekämpa det -

Alex: Och detta är varför de ger Prozac och Ritalin till pojkar, detta varför de angriper dem för ett första slagsmål, de hamnar i fängelse nu, istället för att göra, vara tillåtna att göra deras normala manliga aktiviteter. Detta skulle vara lika som att arrestera en Gaffelantilop, du vet, en ung Gaffelantilop för att utmana de andra hanarna bort från de gräsbevuxna slätterna av New Mexico. All normal mänsklig aktivitet har gjorts kriminell; mannen är förstörd.

Alan: Det är korrekt och - som de säger - de hade angripit IQ:t, väldigt lite testosteron i arbete där, du är, tekniskt sett, ingen man mera, du kommer inte att protestera, du kommer inte att stå upp och strida, du kommer inte ens att motsätta dig, du är väldigt lugn; och igen, detta är mycket väl förstått genom flock hantering av djur. När du i princip kastrerar en tjur, blir den mycket, mycket lugn och han accepterar behandling ganska smidigt. Det finns inga invändningar. Ja, detta har hänt i samhället.

Alex: Och polisen intar nu stereoider för att komplettera faktumet att de blivit, i princip, kastrerade, och det här är det enda isolerade området, genom vilket du är tillåten att bli en man, endast om du misshandlar ditt eget folk tillräckligt!

Alan: Det är korrekt, det är absolut korrekt; och, naturligtvis, killarna som bestämmer inom militären och polisen vänder bort blicken, de förstår detta. Jag har sett poliser också, i Toronto, ståendes utanför The Gold:s Gym och öppna sina stora väskor och inuti där finns alla flaskor av olika stereoider. De har väskvis av det och de ser alla ut som The Incredible Hulk, de har ingen nacke och rakade huvuden och de bara trånar om att gå ut och vara aggressiva. Nu har de tillstånd, så, yttreligare en gång, det är sanktionerat, från toppen. -

Alex: Var god och fortsätt.

Alan: Ja, vad som också är intressant, en av huvud kemikalierna är ett syntetiskt hormon, exakt det som Charles Galton Darwin pratade om och förespråkade, Bisphenol A. Nu Bisphenol A förstods, det uptäcktes på 1800 talet, och på 1930-talet, hade de kemiska industrierna i USA gjort omfattande experimentering med det, och de fann att det var en endokrin störare; den kunde bokstavligen attackera manlig tillväxt i livmodern. Så, vad gjorde de med detta Bisphenol A? De gör det obligatoriskt till att använda det, till att sterilisera alla bebisars nappflaskor.

Alex: Det stämmer, det finns hundratals typer av plast, men de finner denna enda typ som steriliserar råttor och marsvin, och de ser till att att det blir ett universellt accepterande av det. Hur kärleksfullt.

Alan: Ja, och sedan, naturligtvis, de lägger det i nappflaskorna och, med värme, överförs det mycket snabbt från plast mat flaskan för bebisar, och det är i den lilla nappen de använder också, gummi nappen.

Alex: Och med barn, är det även mer förödande. Alan Watt, stanna kvar där, vi kommer att komma tllbaka och prata mera om detta. Endast en liten facett av hur du är under attack. Tro inte på oss, det är helt sant, allt dokumenterat, de skröt om hur de kunde göra det. Diet, injektioner och förpliktelser kommer att reducera dig till nivån av ett får på en tallrik. Vi är strax tillbaka mina damer och herrar; stanna kvar med oss.

--- PAUS ---

Alex: Alan Watt vår gäst; telefonsamtal kommer in. Alan; naturligtvis, vi har endast berört ett pyttelitet område av detta, och de bara kastar det i ansiktet på oss, som de visste, i sina studier, över 100 år sedan, vad detta skulle göra, och de sade att vi sätter det i plast, vi sätter det på insidan av konservburkar, sätter in det i allting. Och, mer viktigt, de sade låt oss använda fluoride, sodium floride, i vattnet och vi har dokumentation på det, och de bara skrattar åt oss. Var god och fortsätt, Alan Watt.

Alan: Ja, vad du har är en multi-taggad attack. När du ser på ditt offer, eller din fiende, i krigföring, måste du studera fienden, och fienden är folket. Du studerar dem, du klurar ut vilka deras vanor är, vad alla människor går igenom, i olika stadier etc, hur tar de hand om sina barn, även hur de blir med barn, var kan du slå till mot ditt mål? Du slår till ditt mål i livmodern, att föredra, om du vill stoppa viktiga naturliga förändringar från att hända, du går in där först, och förorsakar abnormala förändringar. Vi har varit under attack på så många områden, inkluderandes vaccinationer. Nu Bertrand Russell, Lord Bertrand Russell, ytterligare en medlem av MI5, som nu är avklassificerad (tillsammans med Koestler och många andra stora författare av sin tid, som ledde stora internationella möten), han sade själv att de skulle använda "nålen, för att göra folk mycket lugna". Dessa var hans ord, i en av hans böcker. Och de har andvänt vaccinationer, de har tränat allmänheten, som har lärts att lita på sina överordnade, och de har lärts att allt som de pumpar in i din kropp är för ditt eget bästa. -

Alex: Ja, det är som din hund, som du ärleksfullt tar den i ditt knä, och staten injicerar cyanid. Det är så sjukt, var god och fortsätt.

Alan: Yterligare en gång, dessa vaccinationer, bokstavligen, har attakerat immun systemet på folk. Det finns knappast en person i den västerländska världen med ett intakt immun system. Jag tänkte på detta åratal sedan, när jag såg på faser som den medicinska vetenskapen vandrat igenom - och de går verkligen igenom dessa märkliga faser - och, tillbaka på 1950-talet, samma tid som detta var dikterat att förverkligas, med maten och så vidare. De startade också med tonsillectomi (=Borttagning av halsmandlarna) och plocka bort svalgmandeln, som orsak naturligtvis, med alla barn i europa, kring åldern av 4 - 5 år. Det var beslutat om att förfara på detta vis, och varje mamma kom in med sitt barn, och ut skulle svalgmandlarna och deras tonsiller. Det är din första linje av försvar, de är delar av ditt immun system, och de skapar vita blodceller. När de väl har avlägsnats, har du redan förlorat 30 % av dem. Du har blivit förberedd så att vanliga små förkylningar eller influensa, eller saker som du normalt bekämpar bort, kunde faktiskt ta död på dig; och och det var meningen med att attackera immun systemet.

Alex: Och de gjorde studier på 1940-talet; de visste att anibiotika kommer att skapa super bakterier; men; var god och fortsätt.

Alan: Ja, de gjorde det, och inte bara det, vad verkiligen förbluffar förståndet, är också, jag kallar det the Matrix (=Nätverk) därför att du sväljer världen som den presenterats för dig och allting inuti det, det är ganska så falskt, eller ett bedrägeri, eller en täckmantel. Nu, igen the CBC i Canada, gjorde en otrolig dokumentär, för några år sedan, som hette Phagocytes, nu phagocyter är virus som är gjorda av människan, som kan attackera och förstöra andra virus, bokstavligen programmerade till att förstöra, eller bakterier, och ryssarna, det sovjetiska systemet, använde dem från 1917 framåt och helt igenom den perioden ända upp till 1990-talet, miten på 1990-talet, Väst - kännde till detta naturligtvis, underrättelse tjänsterna, de visste om detta i det militär-industriella komplexet. Emedan, åt oss berättades det att det finns inget annat än antibiotika. Samtidigt kan barn gå till en klinik i ryssland, med lunginflammation, de får en liten tuss att inhalera, de tar några andetag av detta, sedan går de hem, och de är botade följande dag, därför att speciella virus kan programmeras, liksom datorer, från 1917 behövde de ej antibiotika i ryssland. Nu, ett företag i New York köpte över alla rättigheter, om detta, av detta speciella Georgiska företag, i x-sovjet unionen; och de höll tyst om det. De använder det endast till en enda sak, och jag litar inte på dem här, de använder det vid allt kallskuret kött nu. De sätter dessa phagocyte virus på det kall skurna köttet, antagligtvis för att döda andra virus.

Alex. Det är korrekt, på latin betyder det bakterie ätare och ja, det större problemet med det kall skurna och köttet är med vad de besprutar det, är att det gör det möjligt för dem att ta ruttet kött täckt med faeces, från slakthuset, bokstavligen gott folk, och inte rengöra det eller inte heller kasta bort. De enbart besprutar det med virus ätare, virus som äter bakterier, och sedan har du ännu de döda bakterierna i gifterna de utsöndrar, deras faeces produkter, så sedan äter du gifterna. Även, sättet som de förökar dessa virus, i dessa tankar, där finns andra virus de blandar in när de sprutar in det i större satser. Korrekt Alan?

Alan: Det stämmer, och nu har vi utbrottet med Listeria på kallt kött, plötsligt, det hände inte tidigare!

Alex: Och, så deras svar är att bestråla det [ Alan: Skratt] men du äter fortfarande gifter. Det som får dig att bli riktigt sjuk är bakterie exkrementer. Vi är strax tillbaka med Alan Watt och era telefonsamtal.

--- PAUS ---

Alex: Tillbaka till Alan Watt. Era telefonsamtal: här om ett ögonblick. Alan, jag sade jag skulle speciellt ha dig som gäst här i dag, och vi uppskattar att du har tid att svara på telefonsamtal, vi kan gå i olika riktningar än vad du eller jag normalt skulle fokusera på. Jag är i stort sett på samma sida som du och din forskning, därför att vi helt enkelt enbart går ner på deras egna käll dokument, med den kemiska fördummningen, de biologiska attackerna, det är vad de planerar. Men, jag vill gå till telefonsamtalen, och vi har blivit avbrutna av ett antal reklam pauser, och mitt upprepande av allt du säger, men jag kan inte hjälpa det, det är allt så korrekt. Jag vill att lyssnarna skall veta att detta inte är ett skämt, detta är jord sprängande viktigt. Men, för att kapsla in det - och sedan vill jag ta emot telefonsamtal - igen, du försöker ge folket fakta, som du alltid gör. Jag gör samma sak, men att gå från en nära inpå utblick till en mera vid utblick, liksom i en generell gestalt: vilken är deras tidsram; men, hur kommer världen att se ut; vilket är deras slut spel.. Alan Watt från http://www.cuttingthroughthematrix.com/

Alan: De vill styra nedmonteringen av samhället och - på samma gång - vill de ha en enad värld som kommer ut ur det på det yttersta slutet, med de överlevande, med ett nytt system, ett standardiserat världs system, där de kan - bokstavligen - ersätta alla de gamla typerna med bättre förbättrade, genetiskt förbättrade typer som kommer att tjäna eliten bättre. Nu, vi vet att Eliten de själva inte kommer att fördumma sig. Charles Galton Darwin var mycket tydlig om det i sitt författande, så även Arthur Koestler. Han sade: vi eliten måste behålla våra överlevnads förmågor, därför att vi kommer att lotsa världen; men, resten av världen kommer inte att behöva sina, därför att Staten kommer att fatta alla beslut för dem. Så, det är hur de kommer att presentera det, vid det yttersta, yttersta slutet: en lugn, tillmötesgående, genetiskt uppgraderad, mer produktiv ras men mycket reducerad, mer effektiv population. När du knyter ihop det med the Department of Defence (=DoD Försvars departementets) tankesmedja studie, för NATO, som basunerades ut av US Military one, de facto, de är identiska: de ser inget annat än upplopp, startandes kring 2010 till 2012, som har att göra med mat och lite olika andra saker, nödvändigheter verkligen, och eskalerande för trettio år. Nu, detta hör ihop med tid planer som förenta nationerna pratat om, för deras nya globala samhälle, med den reducerade befolkningen. De säger, i sina egna dokument, nu, det kommer att finnas en drastiskt förminskad folkmängd kring åren 2030 - 2035. Så, vi ser på en långtids 'bussiness plan' som kommer att reducera befolkningen, under den tiden, de kommer att sätta in stora pengar inom genetiksk uppgradering av speciella människor, för att tjäna dem bättre, nya kvalite'r och - till slut - när den gamla mänskligheten dör bort, inför de den nya typen. De facto, medan 'the old man' (= den gamla människan) dör bort. Kommer de att införa den nya typen. Faktiskt, the 'old man' kommer att vara oförmögen att även få avkomma eller föröka sig. Så, de plockar in den nya typen och det kommer att vara orsaken till att introducera den nya typen: 'vi har alla blivit sterila', vi måste göra det och ingen kommer att klaga, ingen kommer att invända. De kommer att tänka att det endast är en nödvändighet och en konstig sak i naturen. Detta är hur, du ser de flesta människor tänker inte på en medveten nivå, de är i ett tillstånd av evig hypnos, och detta har gjorts genom vetenskaplig indoktrination, från födseln. Plus: massorna av underhållning de tar emot; de kan inte sortera ut fakta från fantasi. De har ingen förmåga för resonemang, och de förväntar sig verkligen, som Brzezinski sade: 'de förväntar sig att medierna skall göra slutledning (=tankearbetet) åt dem' och - beklagligt nog - detta har hänt -

Alex: Och detta varför vi ser all denna för-programmering, jag menar, pentagon, tillbaka år 2000, som du vet, sade: vi kommer att använda Hollywood, vi kommer att använda filmer, vi använder bevakning, vi använder problemet med Alzheimer patienter, vi kommer att använda det Federal (Federal=De enskilda delstaterna i usa) ledda PR systemet för påtryckning av kolleger, publika relations system (=TV, radio), för att sälja till allmänheten, att acceptera ett micro-chip; och, och de pratar i alla dessa statliga vit böcker och dokument, jag behandlade ett i söndags, jag tror jag kommer att spela upp det clippet senare, Dr Kaufman talandes om det, från dokumentet om hur de flesta människor har inte ens sina egna tankar, hur vi är patetiska slavar. Jag menar, de gör detta verkligen på dig, och jag känner mig så ledsen för dessa yuppies och folk som är så arroganta och så in i sig själva, varandes mäktiga, de har tränats i att skratta åt oss, och sedan undrar de varför deras son, du vet, är steril, eller varför de är sterila, eller varför de är så olyckliga, eller varför deras fru har bröst cancer vid 40. Och: det är helt planenligt, och de bara sitter där och dör, fortfarande älskandes lögnen.

Alan: De gör det. De sannerligen, du ser tricket var - och skrivet om det också - är att de gör en generation till att tro att de var på den skärande kanten, att inget annat samhälle har någonsin haft det så, och all den informationen är där ute, och det är helt sant och därför, med andra ord, det finns inget du kan berätta åt dem. De tror verkligen på allt som berättas åt dem -

Alex: En errogans, en dryghet, en själv tillfredställelse att de är medlemmar av Eliten. Jag menar, här är ett micro kosmos: det har varit tiotusentals av krigsövningar i stadsmiljö de senaste 25 åren, jag menar, de har tusentals per år. Så, jag menar, det måste vara tiotusentals, mer än tiotusentals, troligtvis hundratals tusen, och de berättar alltid åt orten eller staden, även emedan de redan varit där 15 gånger, genom åren: 'ni är den första staden till att ha denna övning, ni är speciella, ni är den första staden till att ha oss att beskatta er körandes era bilar med transpondrar, ni är den första' och jag ser alltid det och tänker "men de är inte de första" men igen, det är en del av det, 'oh min gud, jag är en del av det första, jag är på den skärande kanten, jag är en väg-röjare'. Fortsätt är du snäll.

Alan: Exakt, det är så det är gjort, och de sannerligen tror de är den mest avancerade arten som någonsin existerat. Det är exakt vad Bertrand Russell och andra sade, på 1950-talet, de sade vi skall skapa ett ego-trippat samhälle, ett hedonistiskt samhälle, där de lever för sig själva och tror de vet allt och de kommer att vara de 'villiga dårarna' för vår strategi. Ja, detta har hänt, detta har hänt.

Alex: Och, du kan ta dem till dokumentationen, de publicerade verken, statlig policy och de kommer enbart att skratta åt dig. De erhåller detta för-programmerade lilla smil [ Alex imiterade illustrativa ljud ]. Mannen, jag berättar åt dig, och nu, de förkunnar öppet en världs regering (=world government) Alan. De håller nu på att öppet kungöra att bankerna kommer att styra det hela, koldioxid skatter och ännu, folk e-mailar mig och skickar post - på www.infowars.com och www.prisonplanet.com - kommentarerna de säger 'oh, de kungör världs regering men det är olika till det du pratar om' eller 'regerande är inte regering, de säger Lord Rothschild åberopade senaste vecka för regerande'. Ja, regerande är, i sin definition, regering, systemet av regering, det är ett globalt system av regering, och sedan säger de 'ok de åberopar en ny världs ordning men det betyder bara ett nytt system' och jag fortsätter, men vi berättade åt er specifikt att det skulle bli genom bankirerna, att de skulle skapa kollapsen, vi har deras dokument och de säger helt enkelt 'nej, jag är ledsen, jag har makten, jag är en medlem av etablissemanget och det är omöjligt'. Jag menar, hur kan du bryta igenom för att nå dem?

Alan: För de flesta av dem, du kan inte. Jag har även haft folk - yuppies - som säger att de vill ha hjärn-chippet och de stora välgörarna på toppen, som designat det, designade det till att hjälpa dem att vara glada. de tror verkligen på detta -

Alex: Jag har haft dem berättandes åt mig, detta också.

Alan: Och jag säger till dem, jag säger: ja glöm ej att det kommer att finnas en central datorer till att programmera chipet, som betyder att du inte kommer att kunna kontrollera dina tankar mera!

Alex: Och de helt enkelt skrattar och fortsätter [ Alex imiterar illustrativa ljud ].

Alan: Så, de är ett förlorat kapitel, och jag inser detta är ett krig och du har väldiga massor av människor som är offer, detta är endast ren fakta; men, i ett krig, du bör se kriget som fortgår och acceptera de som har fallit, har fallit, och du går på dem som ännu står upp. Det är de du försöker hjälpa.

Alex: Ja, de goda nyheterna är: det finns mera folk som vill verkligen, vill höra, verkligen vill veta och det är så tre-dimensionellt, och även fyr-dimensionellt, hur det är helt fast förenat, och efter årtionden av studier, kan du erhålla en karta av det i ditt egna medvetande, du kan artikulera det men ändå: det är så svårt att artikulera det subtilla åt folk. Globalisterna, i sina egna dokument, artikulerar det och försöker artikulera det, och, därför att allmänheten kan inte se det som en-dimensionellt eller två-dimensionellt, de helt enkelt slår ut det från handen, sägandes 'det är för komplicerat för någon att styra' när det styrs och de säger att de styr det.

Alan: De säger, och detta är nyckeln till termen de använder om 'regerande'. Du ser, det nya systemet, det är redan här; det har varit här för en lång tid, det är ett system som, för allmänheten, verkar vara något som kallades 'demokrati'. I realiteten, du har en parallell regering styrd av stiftelser, som, i sin tur, är en front för det antika etablissemanget, de mycket förmögna / rika etablissemanget. De finansierar de icke-statliga organisationerna, som förefaller att tala på folkets vägnar; men, i realiteten, de talar på vägnar av dessa stiftelser som finansierar dem. Detta är den nya typen av regerande som de pratar om. Det är det Sovjetiska systemet. "Sovjet" betyder 'styre genom råd' och - i Sovjet Unionen - hade de NGO grupper, (=Non Governmental Organisation = Icke Statlig organasation) som deras ledare utnämnde från Politbyrån. Vi har exakt samma system här, medan de fusionerar de två systemen ihop. Detta kom ut från Ford Stiftelsen, under Reece Kommissionen och med Norman Dodd, Senatorn, de sade att de höll på att föra samman det sovjetiska systemet sömlöst, med det i väst. The Club of Rome (=Romklubben) sade de favoriserade det kollektiva systemet mer, än något annat system, därför att det är enklare att kontrollera folk. Så, det är här och de använder detta Sovjetiserade system med NGO:er och regerande bokstavligen betyder att dessa grupper med makten och ordet, som får ordet, och media är alltför glada att lyssna på dem, de är den nya typen av regering. Detta är det nya Sovjet som har plockats in. Om du inte tillhör en stor grupp, har du ingen röst överhuvudtaget, och dessa stora, väl finansierade NGO:er -

Alex: Och de kallar dem 'andelshållare'. Individen har ingen röst förutom alla dessa under grupper som sedan har ledare, som är Globalister, som talar för dem och verkligen kontrollerar dem, de är 'andelshållare' och sedan ser vi all denna nomenklatur nu som kommer in och ersätter allting. Alan, jag vill ta emot telefonsamtal här men, innan vi avslutar, innan vi gör det, Den rena sanningen: officiella FN dokument publicerade nu och statliga dokument säger att de vill reducera oss med 80%, och allting vi sett upp till nu, är enbart testning av soft kill vapen, testar hur man säljer det till allmänheten, hur man gör för att inte allmänheten skall märka, att folk dör överallt runt omkring dem. Hur man kan försöka att koka siffrorna, och spinna saker; men, vi vet att det har försigått ren slakt i Irak, slakt har förekommit i Serbien, Afganistan, Afrika, Latin Amerika, där stora delar av befolkningen blir dödade, 10, 20, 30 - 40% i vissa fall. Slakten, det snabba dödandet i väst, när kommer de att sjösätta det?

Alan: Jag tror inom kort, de har stora planer på att standardisera världen snabbt. Vad de gör, och det är exakt vad de gör, de utplånar alla äldre kulturer som inte har gått med på och accepterat denna mycket vaga term av 'demokrati'. De har inte accepterat världsbanken till att sköta deras system, de har inte accepterat, helt enkelt, den brittiska typen av parlamentariskt system; därför att, detta hela världsystem föddes i London, England, det är från 1500-talet, John Dee skrev om skapandet av ett världs imperium, baserat på det brittiska systemet -

Alex: Och det har nu kommit ut att kronan, MI5 och MI6 styr hela parlamentet, spionerar på det, de dödar vilken som helst medlem eller grupper av dem om de kommer utanför gränslinjerna. Det är totalt cermoniellt, liksom i kongressen.

Alan: Ja, och efter andra världskriget, var det stora diskussioner vid förenta nationerna, så fort de hade grundat det, att dessa koloniala länder inte skulle dras ut från storbritannien innan de hade infört, i dessa länder, ett mini brittiskt system av regering, och sedan kunde de vandra ut och dra sig tillbaka. Det kan ta en generation eller mer att göra det.

Alex: Och de skrev hundratals böcker, från Quigley till andra, skrytandes om systemet; men, du går till Wikipedia eller till det anpassade Encyklopedia Britannica och de säger the New World Order (=Den Nya Världsordningen) existerar inte. Det har ingen betydelse om det undervisas på Princeton, Harward och Oxford och de medger, systemet med världs regerande, genom de skuggade runda borden, de vill fortfarande skratta åt oss och säga att det inte existerar.

Alan: Det stämmer, även genom historikern till the Council on Foreign Relations, som är en del av den parallella regeringen, Carroll Quigley själv, skrev sin bok på det, Anglo American Establishment och Tragedy and Hope och han skissar där, deras hela agenda. Det var rätt så facinerande.

Alex: Ja, det är en fantastisk bok, jag läste den när jag var cirka 15 år, och jag hade ingen ide' om det jag läste var nycklarna till hur det hela fungerade; och, detta är Regeringen som ger i uppdrag. Du bör förstå att folk i regeringen verkligen har kunskaper hur det fungerar: dessa är slavarna, vi förgiftar dem, vi kommer att göra oss av med dem, ok och om du arbetar med oss, kommer du att tillåtas att föröka dig och vi kommer inte att döda dig, hur låter det?

Alan: En annan udda sak också, var tillbaka på 1990-talet, tror det är på samma sätt i usa, att politiker, i Canada och det brittiska samväldes länderna, de gjorde en lag för att behandla politiker, och deras familjer, på speciella militära sjukhus, jag tänkte på den tiden, "ja, vad handlar allt detta om? Är inte sjukhusen vi har tillräckligt goda för dem?" och jag insåg också, vad det är, är att alla dessa kommande farsoter som har planerats att bryta ut, de har verkligen behandlingar mot dem, de har verkligen det korrekta motgiftet till dem, och jag tror att de har hållit på och ge politikerna och deras familjer dessa specifika motgifterna, och, så med andra ord, de har inhandlats och betalats.

Alex: Ja det har faktiskt redan kommit ut de får alla dessa cancer kurer, de får dem alla. Jag menar, detta är så diaboliskt.

Alan: Ja, och detta är varför de löper med dessa politiker, de vill hålla sina munnar stängda, de vill spela spelet, därför att de erhåller alla dessa fördelar och en hyggligt bra garanti att de kommer att leva.

Alex: Ultra-elakt, ultra-urspårat, ultra-egoistiskt och en stor del av er radiolyssnare kommer att fortsätta att skratta; men gud förbjude, medan du begraver dina barn och din fru eller din man, från vad dina överordnade kommer att göra åt dig, kanske då kommer du att slå tillbaka. Då kommer du att möta det förarlösa flygplanen och svärd och hjärntvättade chip implanterade trupperna, men vi kan ännu komma in i deras djupa underjordiska baser, även efter att detta händer och kanske klå upp dem; men vi får se. Vi är strax tillbaka, stanna kvar med oss.

--- PAUS ---

Alex: Alright, vi går till Don i Costa Rica, Jimmy, Dustin, Donna, Rico, Dustin, Jeremy och andra. Du vet, jag har gjort en massa populära program, jag har gjort en massa nationella TV shower, där de filmar dig i dagar, i timmar och sedan klipper de upp vad du sade och de låter dig aldrig lägga ut dina verkliga bevis om 9/11, varandes ett insides jobb, eller the New World Order; och, du vet, och nyckeln är att de ledande medierna förlorat all sin trovärdighet, de har blivit avslöjade att sända ut deras disinformation förevigt; och, jag sade, jag gör detta, först History Channel saken sedan andra, och jag gjorde dem, och det är en packad packe. Men, denna nyaste, Alan, var en kille som specialicerat sig på sensationer om JFK (=John F Kennedy, mördad president i usa) forskare och andra, och verkligen lägger ut fåniga saker, där det inte ens är baserat på verkligheten, du vet det grundläggande fundamentet av det är inte det - och han gör en stor produktion åt National Geographic - och jag sade "vet du vad jag tror inte jag kommer att göra den där intervjun, nej, jag kommer inte att bli intervjuad av det" och de kan helt enkelt inte tro, att jag inte bryr mig om att gå på deras nationella TV show, så att jag kan ha dem att packa packen och göra det. Igen, kulturen är så sjuk, att vilja vara med i TV, Alan?

Alan: Det är sant, det är intressant, som vi alla upptäcker att Professor Carroll Quigley själv nämnde att det var en teknik de använde inom ledande medier, därför att de ofta ringde honom för att ha honom med, med en gäst som kommer med en teori, om att världen manipuleras, och de plockar honom med, för att försöka motsäga gästen. Det var en del av hans funktion, och han medger det, i sin egen bok, att de skulle försöka packa packen och få den andra personen att framstå som löjlig.

Alex: Ja, för att gå på TV, här är han: Regerings historiker, som skriver en bok för regeringen, skrattande, och hur han skulle ljuga för amerikanska folket och säga att detta inte existerade. Jag menar, hur får de dessa killar att göra detta mot sin nästa?

Alan: Det finns många människor där ute som är lätt mutade, ego, status, egen nytta. Jag har blivit frågad av Eliten själv, du vet, varför går du inte helt enkelt med oss? Du vet du har förmågan, talangen, IQ och så vidare, och, de kan inte förstå att du har något vi kallar integritet, de kan inte förstå detta, inte det minsta. Det är främmande, de helt enkelt går in i ett förvånat uttryck när du säger det, de kan inte förstå.

Alex: Ja, jag menar de dödade 3.000.000 Irakier de senaste 18 åren. Jag vill inte vara en del av det, jag menar att döda små barn.

Alan: Ja, och till dem, det är ingenting, det är ingenting alls. De sover gott, de planerar denna typ av saker, de behöver inga sömn piller, de är psykopatiska typer och vi kan verkligen inte relatera till dem, de är så långt gångna som art i psykopati, och så inavlade, så det är garanterat att överföras till deras avkomma.

Alex: Alright, låt oss prata om pysko... - denna term - senare. Men, just nu, låt oss gå till Don i Costa Rica och sedan håller vi honom över reklampausen. Don du är i sändningen med Alan Watt.

Don: Hallo, där Alex, ja, jag ringer från en IP telefon Costa Rica, en första resans telefonör, före detta från Californien. Kan du höra mig ok?

Alex: Ja, sir.

Don: Ok, jag ville just prata lite om global uppvärmning och, antagligtvis dess orsak, CO2, som många människor kallar en växthus gas; men, om du vill finna information om det, du finner det lättare om du söker på "industriella gaser" på internet, och du finner alla industrier som använder sig av CO2, och, när du gör det, de första människorna till att höja en doft om det, skulle vara soft drink industrin, och kanske dess kunder.

Alex: Ja, kanske de inte kommer att göra det, de kommer att beskatta det, de vet att det är baserat på all tillverkning, liv, på denhär planeten, du vet, en nyckel, det är, sol ljus, vatten, syre, koldioxid gör att världen går runt. Stanna där, vi erhåller Alan Watt:s tankar på detta, när vi kommer tillbaka. Den globala feodala skatten, stanna kvar med oss.


(Transcription by Bill Scott.)

(Translated by Thomas Gref to Swedish)

TIMME 2 senare …