Alan Watt som gäst hos the Alex Jones Show

Tisdag 18 November 2008

--- Andra Timmen 2 ---

www.cuttingthroughthematrix.com

www.alanwattsentientsentinel.eu


Alex: Alright Don, ja CO2 är helt enkelt andvänt i det närmaste i all typ av tillverkning man kan tänka sig: soft drinkar, oceanerna är fyllda av det, atmosfären, det är vad växterna andas; men det är den perfekta saken att sätta restriktioner på, det är vad människor andas ut och - Rom klubben sade, Richard N. Haass vid CFR, skrev åt dem, han sade att det handlade om att göra människan till fiende och staten som dess lösning, för att ta itu med fienden. Så, det handlar om att göra oss stygga. Alan Watt?

Alan: Ja, det finns i boken The First Global Revolution, och den har publicerats av Rom klubben, och de sade att - tillbaka på 1970-talet - sökte de ett sätt att förena hela planeten och tillåta att folket blir dominerat, de kommer att tillåta sig själva att vara dominerade; och, de sade att de slår för ide'n av att göra människan till fiende till en omgivning, och de kunde säga att global uppvärmning hade förorsakats av människan, de sade, 'that would fit the bill' (=det skulle passa notan), den ursäkten skulle passa notan.

Alex: Detta är ett citat; nu, detta har publicerats officiellt, nu, tänk på detta åhörare, öppet säga att det är osant och öppet säga att de vill ha en global stat, förklarandes krig mot individen och utplåna oss, dessa är inte trevliga människor Alan; några kommentarer till det Don?

Alan: Vad vi också vet, är att Rom klubben inte enbart är en tanke smedja; det är den ultimata tanke smedjan som skapar strategier för framtiden, och överräcker det till regeringar för att sätta det till handling.

Alex: Emedan, du har alla dessa väl menande liberaler och mitten människor, och global uppvärmnings partier, och bli involverad och knivskära sönder däcken på SUV:ar. (Sport Utility Vechicle = Terrängbil) Jag utvecklas, oh jag är så kärleksfull, och sedan, nu, Obama har öppet kungjort dessa ungdoms brigader, 3 millioner män, miljö trupper, 1 miljon män inrikes spion styrkor. Han säger det på TV, hans stabs chef säger det. Alla av dem också, och han sätter det på sin web site, och sedan drar han det tillbaka, och jag erhåller hundratals mail varje dag, Alan, sägandes jag är en lögnare. De hade öppet - och sedan kollade jag på PBS Sunday. En show som kallas Fuelled (=Tankad), och de hade en runda bords diskussion på PBS, med Robert Kennedy och andra sägandes, vi kommer att plocka alla bort från jobbet, och få dem att jobba för miljön, strida för miljön. Kan du föreställa dig alla dessa fördummade florid huvuden, steriliserade, springandes omkring bokstavligen zombie varelser, kommandes efter oss som vet vad som pågår, därför att staten givit dem en liten uniform?

Alan: Det stämmer, och vad Rom klubben också sade om den agendan, var att enda gången allmänheten kommer att tillåta sig at vara till 100% dominerade, är under ett krigs scenario och därför måste de skapa ett krigs scenario, som har att göra med miljön, och människan mot planeten, och sedan skulle de förändra hela samhället, genom lagar de sedan skulle introducera. Det är ett krigs scenario, de använder alla tekniker just nu, så, du har helt rätt. En land arme talades det om, den första jord arme'n, pratades det om vid NATO, av alla ställen, ja faktiskt, NASA kom ut med det. De har det nu.

Alex: Och de nämner, låt oss gå mera in på det efter telefonsamtalena, men de nämner också den andra delen av kniptången: den säger "Falsk environmentalism (=miljörörelse) kol skatte terrorism, hot om iscensatt terrorism", och som en skalbagge fångar en geting: splash, han har dig, splash kniptånge attack, falsk terror falsk miljö splash, har dig"

Alan: Helt korrekt.

Alex: Min studio publik gillar analogin!

Alan: Indoktrinationen av barn på dagis nu, är förskräcklig, därför att de kommer att växa upp till verkliga ärke Miljö-Nazis, och du kan se det hela komma, vad som har blivit planerat. De går alltid på de unga, för att träna dem för sina roller när de är vuxna.

Alex: Ja, du såg dessa artiklar i New York Times och andra där "Jag är glad för att min 3:åring och 5:åring tillrättavisar mig när jag tar ett hett bad, det skall jag inte göra mera". "Jag är glad att mina barn är mina chefer". Så, ombyte av roller med en oförståndig 5:år gammal Nazi, bokstavligen i röd och svart uniform, klimat poliser, - vi hittar inte på detta, - endast stormar omkring och anmäler alla. Oh, det är så bra, jag menar, hur kunde man hitta på sådant Alan? Det är för sinnessjukt.

Alan: George Orwell hade det i sin bok, och du kan se det i filmen också, den brittiska versionen, med Richard Burton. Fantastiskt arbete, filmen, 1984. Barnen har små uniformer på sig, de kallar de vuxna tanke kriminella, de kommer att ange dem. Detta är allt här.

Alex: Och uniformen är röd och svart, just precis som det är nu i England och USA. Röd och svart uniform, ungar springer omkring, vid 15 ger de dem maskin gevär. Vi kommer att hoppa över denna reklampaus, för internet lyssnare, jag kommer att låta Don avsluta i Costa Rica. Här är vi. Ja, gott folk, ni kan inte hitta på detta, jag menar, du kan inte hitta på detta. Det är i Philadelphia Daily News, 15 åringar med M-16 (M-16 = Maskingevär, Automatkarbin), tränar för oss. Jag menar, vi är helt enkelt korkade; de kommer att släppa lös oförståndiga horder av rötägg. Hjärn döda, hjärn tvättade, lata hamburger ätare, renläriga McDonalds huvuden, florid huvuden på oss. Därför att de kommer att göra vad som helst för pengar, vadsomhelst för makt, jag bara önskar att jag var ute på Costa Rica med Don. Don, avsluta dina kommentarer.

John: Don, föll bort från telefonlinjen.

Alex: Don föll bort; jag ville lyssna till Don, han har verkligen en god ide' där nere i Costa Rica, Don. Jimmy i Kentucky, tanke kriminella broder, jag är säker på att dina barn kommer att ange dig snart, därför att det är en del av hemmet för de fria, landet för dom modiga. Sätt igång kriminell!

Jimmy: Hur har du det Alex?

Alex: Oh, jag inser att frihet är alla typer av hemlig polis och barn som spionerar!

Jimmy: I dag är det min första dag jag faktiskt tar mig igenom; jag har försökt ringa tidigare. Så, istället för att fråga en fråga, skulle jag vilja ge lite information som kunde hjälpa folk.

Alex: Oh, har du en licens för att kunna tala, och vara kapabel att tala? Staten vill att du har en licens för att kunna tala till dina slav bröder! Jag ber om ursäkt, fortsätt.

Jimmy: [ Jimmy Skrattar ] Nej, du har så rätt! Jag har ett enkelt fysik test för vem som helst som inte tror att 9/11 var ett insides jobb, och vem somhelst kan göra detta varsomhelst. Det är enkelt: tag en quarter (=en fjärdedels dollar) och försök och sätta in det i myntinkastet för en nickel (Ett 5 cents usa mynt), och om du får detta quarter mynt att passa i myntinkastet, då tror jag på den officiella versionen av det. Utanför det, jag kan inte se ett flygplan köra in i Pentagon; och, jag tänkte, jag vet inte, okunnig, men jag tror att det är ett enkelt sätt att förmedla det till folk. Funderade, skall försöka sätta detta dit ut; och Ventura, Guvernör Ventura, brukade citera Denzel Washington. "tala till mig som en sexåring så att jag förstår". Jag har ett annat citat av Denzel Washington, som jag gillade och det var i Training Day, och jag kan inte svära, men, "Dyngan är inte rutor(=damspel), det är schack" och det är ganska enkelt, när du liksom tänker på det sättet, att de kommer att göra vadhelst som de kan för att vinna detta krig.

Alex: Ja, jag menar, exakt, du har dessa vetenskapsmän som skapar dessa planer för att fördumma oss, sterilisera oss, förgifta oss. De gör det offentligt och allmänheten kan helt enkelt inte tro det, därför att det är så horribelt. Tack för samtalet. Alan Watt, kommentarer till detta.

Alan: Det är absolut sant, du måste - folk stänger av sin misstänksamhet, därför att de kan inte föreställa sig det, och de har blivit tränade, det är den Gode Herden här, chefs mannen, är verkligen annorlunda från dem själva. Han är mycket oegenyttig, han är där för att hjälpa dem, och den vetenskapliga eliten är där för att hjälpa dem. Det är så de har blivit tränade till att uppfatta detta; och, tricket från eliten är alltid att övertyga, vargen eller fåraherden måste alltid övertyga fåren att deras intresse ligger i samma riktning som för eliten själva. Detta är bondfångeriet i det, det är tricket i det.

Alex: Det är liksom om slaven säger: vi måste ta hand om denna plantagen här, denna här vår plantage. Här är vi, vi har det bra.

De har tränat allmänheten, Alan Watt, som du vet, att tro på detta vad de tror är verklighet, och att allmänheten är tillsammans med eliten; och, som du säger: att de generella massornas välstånd är samma välstånd som eliten eller att vi är alla tillsammans, vi går alla i samma riktning, vi har samma intressen. Allmänheten har också tränats i att inte ha respekt för sig själva och att föreställa sig Hollywood folk, liksom gudar flyta omkring på moln, och eliten med ägghuvuden, och vackra dräkter på TV, vetandes mera än de vet. När i sanning, förengångskull när du verkligen vet vad som verkligen pågår, ser du på ägghuvudena, experterna, de lägger ut falsk desinformation på flit, som inte ens har en tanke på at verka vettigt. Alan?

Alan: Det är sant, och med vetenskap kan de rationalisera vad somhelst, till en okunnig population.

Alex: Låt oss ta flere telefonsamtal här, Låt oss prata med Dustin, i Ohio, Dustin, Du är med i direktsändning, med Alan Watt, välkommen.

John: Dustin, föll ifrån telefonlinjen.

Alex: Dustin föll ifrån, ok, jag förstår detta där. Donna, i New Mexico, du är i direktsändning.

Donna: Hallo.

Alex: Hej

Donna: Hur går det idag?

Alex: Tack bra.

Donna: Hej till Alan också.

Alan: Hallo.

Donna: Jag kommer att ta upp en tanke som aldrig tas upp, i termer av den globala klimat förändrings debatten, och det är verkligen något som kryper in under huden på mig, därför att jag har forskat i det uttömmande och det handlar om upphettning av ionosfären, genom elektro magnetisk energi, från torn eller projekt som HAARP (=High Frequency Active Auroral Research Program), en av många skulle jag tro. Över 60 länder hettar nu upp ionosfären, och jag ser inte hur vi kan även ha en diskussion om klimat förändring, och så vidare, utan att ta med detta i 'debatten'. Debatten i sig själv är polariserad, den kommer ner på två sidor: de som tror på naturligt förekommande klimat förändring, det är en sida, och de som tror tror på global uppvärmnings myten, och det är en myt. Det finns ingen tvekan om det, det tar dig cirka 5 sekunder att lista ut det, om du kollar upp det. Vad vi ser, när vi upplever denna upphettning av ionosfären, med elektromagnetisk energi är allvarliga förändringar i Jet strömmarna (Jet strömmar=Vind 'tunnlar-strömmar' uppe i atmosfären med vindar på minst 90 km/h och mer), ökad vulkanisk aktivitet, ökning av jordbävningar. Nu, min förståelse är att HAARP började användas ungefär samtidigt, just före 2004, och strax efter det, vi hade denna dramatiska jordbävning / tsunami i Indonesien.

Alex: Låt mig vara specifik här: därför att du tar upp verkligt viktiga punkter, som jag också tar upp, men inte tillräckligt ofta. De facto, denna morgon, jag började att göra denna specifika kommentar, och sedan har du dessa tusentals tankar, som aldrig kommer ut i sändning, och jag vill att du kommenterar mera på detta Donna, och sedan låter vi Alan kommentera på det. Men, det är detta, vi vet att solen var i en speciellt het fas, sändandes mera värme strålning de senaste trettio åren. Nu, de senaste åren, har den kylts ner, hela solsystemet kallnar. Polar kalotterna på Mars som minskat, blir nu större, samma sak på månarna runt Saturnus och Jupiter och andra. Nu, separat från det, de blir upprörda, för nedkylningen, det blir uppenbart att det är inte global uppvärmning, så nu säger vi bara klimat förändring; men nu är detta väldigt barnsligt, vi har alltid klimat förändringar, vi har årstider. Vi vet nu att vi går igenom heta och kalla perioder, men du har rätt, inget av det har någon betydelse när det har avklassificierats, att de gör tusentals aerosol besprutnings operationer, googla det. Staten medger att de gör det -

Donna: Jag ser på en just nu.

Alex: Endast avslutar denna tanke för folk som inte vet vad Donna vet, och jag vet inte vad Alan vet. Jag bara kastar ut det därför att detta är så viktigt, och jag hade för avsikt att kommentera detta idag, och jag är så glad du ringde in, det är synkronicitet eller serendipity (=Att något oväntat gott inträffar), vilket som helst. Pointen här är, endast för att avsluta tanken: de är helt klart, som försvarsministern Colin år 1997 sade, i Army Times, April numret: de har verkligen väder vapen, de har tektoniska jordbävnings vapen, de sade det, de medger det, och de manipulerar vädret. Så, avsluta din kommentar, och sedan vill jag erhålla Alans syn på det.

Donna: Ok, ja det finns missuppfattningar om missil försvars sköldar, som medierna kablar ut, det finns den där missil försvars skölden med dessa missiler som misslyckas i 9 fall av 10; och, de facto, missil försvars sköldar är pulserad energi, elektro magnetisk energi ut i ionosfären, och jag lutar mot tanken att chemtrails (=En slags besprutning från flygplan) som jag bevittnar just nu, på utsidan av mitt fönster, har på någotvis någonting att göra med det. Så, vad vi har här, är denna sköld energi, som skapas av antenner som HAARP och när du säger HAARP, får du detta förskräckliga stigma, just som du får om du nämner Chemtrails; men, det är en mycket verklig sak, och det påverkar alla, allting, varje levande organism.

Alex: Ja, Stater medger att de använder antenner, till att manipulera atmosfären, och det är ett tusental, bokstavligen tusentals, av stora dagstidningar som har rappoterat om det. Kina gör det, Ryssland gör det; problemet är att vi inte vet den fulla vidden av det. Vad vi verkligen vet är att det finns tusentals av besprutnings program som pågår, med aluminium, -dioxide, med barium salt som har lagts till i jet bränslet, perfekt byrokratisering, företagena vet inte ens om det. Det är endast de stora jet bränsle tillverkarna som tillsätter det. Alan Watt, kommentarer på detta.

Alan: Det är mycket större till och med, HAARP teknologin användes på 1970-talet, tidigt 1970-tal, från Ryssland, Riga, de facto, det sovjetiska systemet i Litauen; och, vi finner ut nu att det finns över 54 av dem världen över. USA har en, och jag tror Island och en i Grönland också, det finns en i Alaska och de har en i Australien i Pine Gap. Nu kan de styra dessa samtidigt med varandra. Det var i Brittiska dagstidningar, de använde det i det första Gulf kriget, i Irak, och det bobstavligen påverkade medvetandet på soldater som bara promenerade ute i öknen, totalt förlamande. De hade inte varit under bombardemang, åtminstone inte under ett synligt bombardemang, och de var som zombier. Det kan påverka medvetandet. Nu, HAARP teknologin,det är ingen tvekan om det, detta knyter ihop med teknotronisk krigföring som Brzezinski pratade om i sin bok Between the Two Ages. Han säger kortfattat att, en teknik kommer att användas på allmänheten, och den kommer att påverka deras medvetande. Den kommer att göra dem mycket lugna etc, och de kan också, använda det till att sätta in tankar i ditt huvud, om nödvändigt, genom att använda en sekundär stråle. Förenta Nationerna skrev under ett dokument med alla länder som hade HAARP teknologi på 1970-talet. Ni borde kolla upp det, det är under 'Weather Warfare' (=Väder Krigföring), och hela ide'n drömdes upp under 1950-talet, med Teller som var uppfinnaren till H-bomben (=Väte bomben). Han sade att om vi kan dosera atmosfären, med Barium salter, aluminiumoxid och andra, han sade att då kan vi göra den mycket ledande, och den kommer att hjälpa denna ELF frekvens (=Extremly Low Frequency - Extremt Låg Frekvens) att täcka stora avstånd, och de kunde använda det antingen för att förändra vädret, väder modifikation eller de kunde förorsaka global uppvärmning med det, eller nerkylning, det ena eller det andra, det beror på typen av frekvens de träffar det med, och de sade att de kunde även påverka humöret på en vald population. Detta är faktiskt i överenskommelsen vid Förenta Nationerna, från 1970-talet. De har denna teknologi; de använder den i betydande omfattning runt hela världen.

Alex: Och, appropå det, the Baltimore Sun, 8 år sedan, gjorde ett stort reportage, medgivandes att DARPA (=Defence Advanced Research Projects Agency) testar antenn grupperingar genom USA och de sade "För att lugna det Amerikanska folket vi släpper ut dessa vågor. Vi älskar er, vi är en regering!".

Alan: Jag har fotografier, från Canada, Förentastaterna och Europa, de sätter upp dessa konstiga antenner, som ser ut som lamp poster, med typ en vind strut på ändan av det. Jag har sett denna konstruktion och fotografier på dessa konstruktioner, där de har massiva tjocka kablar som går in i dem på marknivån; och detta är en del av den teknotroniska uppbyggnaden, var de kan kontrollera folk massor under ( och hela populationer) under tider av kris. De kan göra dig, bokstavligen, zombifierad och mycket lugn, om de så önskar att göra så.

Alex: Men det är frihet, Alan!

Alan: Detta är friheten, detta är friheten, detta är deras nya frihet, ha ha. Frihet var omdefinierat av självaste Mr Bush.

Alex: Ja, för folket som tänker kommer de att tvinga på detta system, de flesta av dem kommer inte att vara en del av den modiga nya framtiden heller, eller är de?

Alan: Nej, de kommer inte det, jag tror också att det kommer att skrämma dem, när de kommer närmare målet, när, de, personligen, kommer att se deras slut komma. De kommer inte mera vara nödvändiga. Detta är intressant; du ser, tekniken är mycket gammal, därför att verklig veteskap hålls borta från allmänheten, även från Professorer. De har mycket högre nivåer av teknologi och vetenskap som existerar, och vi vet detta från Nick Begich som hade en dokumentär på tv, på the Wendy Mesley Show, där han demonstrerade den föråldrade teknologin, småa handhållna fjärrkontroller som CIA använde, tillbaka på 1950-talet, var de kunde sätta tankar direkt in i den utvaldes huvud.

Alex: Förresten, de har sagt Ted Stevens slog sin bror, men det ser ut som Senator Stevens, det måste vara Senator Stevens, det ser ut som om han slår Nick Begich:s bror, Mark Begich, så han vinner nu i det högt tävlingsdrivna Senats racet, detta endast som en program information.

Du har helt rätt; de har undanhållit en mängd teknolgier. Någonting annat du ville lägga till där, telefongäst?

Donna: Ja, en sak ytterligare, och det här är verkligen viktigt: kraften av observation, för alla, är kritisk, inte endast i termer av det politiska / geo-politiska läget, vi måste verkligen använda vårt medvetande. Men, i att observera naturen varje dag, om du verkligen är uppmärksam, kommer du att se saker du aldrig sett tidigare. Vi hade en period av sex veckor, jag bor i en liten bergs by i norra New Mexico, var vi har jordbruk och boskapsdjur. Där var en period av sex veckor eller mer, där saker slutade växa, bokstavligen slutade att växa. Blommor blommade inte, grödor som hade såtts blev inte större; och när jag upptäckte det själv, med hänsyn till mina inomhus plantor och utomhus blommor och så vidare, dessa är plantor som har kruka tänk på det, de är inte ens på marken.

Alex: Allting dessa eliter gör är att leka Gud, total Matrix dominans, total. Jag menar, de har alla dessa termerm men fortsätt, fullt spektrum av dominans.

Donna: Ja, detta fortgick i veckor och veckor och veckor, där de inte var döende men de var inte frodiga, de växte inte. Så, när vi pratade med lokal befolkningen, lokala farmare om det, de sade 'ja' de hade observerat samma sak, de visste inte vad som försigick. Jag skrev på en informatonstavla som går ut i hela landet, och folk skrev in samma sak, de sade ja, vi noterade det det var mycket konstigt, Så, vad om? Jag menar det är ett vad om? Vad om denna energi de manipulerar kunde användas till att stoppa saker från att växa?

Alex: Nu, det kan användas till att döda dig så enligt - men lyssna - 2 miljarder bin, eller nära på 80% i England, föll helt enkelt döda ner på marken, fallandes döda överallt. Andra djur faller ner döda, hela fågel arter håller på att dö; emedan, Globalisterna skuttar omkring, sägandes det är för jorden, för jorden när de verkligen, de vill förinta jorden och återuppbygga den, i deras design, lekandes Gud. Alan Watt är vår gäst, och vi är tillbaka för alla på AM och FM frekvenserna. Vi kommer att ta emot några fler samtal, vi vill nå alla, här på www.infowars.com streamade sändningar endast, under denna paus. Jag skojar till om detta därför att det skulle bli för stressigt om jag inte gjorde det; men, allt är mycket allvarligt, det är mycket smärtsamt att medge att vi nått denna punkt. OK, Alan, låt oss ta emot ett samtal, mycket intressant samtal från Donna i New Mexico, dina kommentarer till vad hon just sade.

Alan: Hon är helt på rätt spår, även här i Canada, var jag är, detta är blåbärsområdet för detta land, och, de bokstavligen fick inte tillräckligt sol ljus detta år. Det regnade precis varje dag i Juni och Juli; Tung, tung besprutning, detta är den globala skymningen de pratar om på NASA.

Alex: NASA skryter med att de skymmer jorden till 20%, det är en BBC rapport, och de medger att de chemtrailar oss (Chemtrail = Kemisk-stig på himlen, Massiv Besprutning från flygplan), men det är endast på universitets siter, och då kommer inga nyhetsförmedlingar att röra det.

Alan: Det är korrekt, och, även, det finns inga fåglar här, det finns helt enkelt inga fåglar, jag kan promenera genom skogen här, och det finns inte en enda fågel. Mullvardarna kommer ut från marken och dör; och, jag har noterat rätt så många av dem, de senaste några månaderna, så de blir förgiftade av ämnet som kommer ner vid besprutningen de också.

Alex: De helt enkelt slaktar oss, och de kommer att säga att det är en global miljö kris, och sedan säger de att vi alla måste bli förslavade för att stoppa det.

Alan: Och de beskyller oss för att göra det, och får oss att tro det! Det är en brilliant strategi.

Alex: Allt du behöver göra är att helt enkelt bli totalt brutal, och det är en brilliant strategi. Låt oss gå vidare och prata med Rico, i Toronto. Rico du är i direktsändning.

Rico: Hej hur mår du?

Alex: Bra.

Rico: Alan, jag har att säga att jag verkligen respekterar ditt arbete; och, Alex, naturligtvis. Så, jag ville endast detta först. För det andra, något jag vill säga också: Jag är säker på att du troligtvis inte fick chansen att fånga den nya James Bond filmen som kom ut i fredags?

Alex: Nej men varje James Bond har alla dessa pro New World Order hjärntvättnings budskap. Vad är den senaste hjärn tvätten?

Rico: Oh, Alex, denna baby är galen. Ok, det finns en scen var de går in i en teater, där alla skugg elit grupper är liksom kommunicerande i själva teatern. Det finns ett gigantiskt öga, som öppnar sig, och det är fullt med katolska präster; sedan, på botten av det, ett altare, om du vill, där finns en klunga människor som släpas som fångar, till ögat i förgrunden. Sedan är det den där kvinnan, som kommer med en kniv, och hon helt enkelt, offrar denhär killen, som bundits fast vid ögat,; och hela altaret. Det var som: 'min Gud, propaganda, propaganda, propaganda'.

Alex: Så, så de helt enkelt kastar Illuminati / Katolik, den katolska kyrkan som Illuminati, mänskligt offer?

Rico: Ja, och det är liksom att de fört fram denhär killen, för att faktiskt offra honom till ögat, och sedan efter dethär har du, liksom hela filmen handlar om ett krig för resurser. Den här skugg grupperingen är regeringen, den stora teatern ställer de tillbaka in, säljer vatten rättigheter liksom till hela landet.

Alex: Men, låt mig gissa, denhär MI6 James Bond kommer att rädda oss?

Rico: Ja, i grunden kommer han att göra det, liksom han är inte medveten om Amerikanerna är med på det, CIA:s sektions chef är med på det.

Alex: Låt mig endast säga detta, jag menar, uppenbart att Vatikanen och New World Order och, jag är inte ens katolik; men jag ser betydande ansträngningar, för att göra det enbart till att vara en katolsk konspiration, i medierna. Men sedan emedan, den nya da Vinci koden filmen, Änglar och Djävlar handtar om katolska kyrkan varandes de goda killarna och varandes en Anglo-Amerikansk Merovingian. Alan Watt, låt oss komma tillbaka efter pausen, och få dina kommentarer på detta.

--- PAUS ---

Alex: Ok, bakom scenerna där, vi pratade med Rico i Toronto. Han gick och såg den nya James Bond filmen. Nej, jag gick inte och se på den; jag hanterar all denna medgivna världs regerinens blivande skapad framför mig. Han pratade om hur katolska präster, gör mänskliga offer till Illuminati i filmen, och jag har fått några e-mail om det, men jag har inte sett den själv ännu. Så, på den sidan, den säger att det är en katolsk konspiration, sedan har du de nya Änglarna och Djävlarna som kommer ut med dessa stora skådespelare som Tom Hanks, var det är katolikerna som strider mot Illuminati, och de berättar vad detta är: det handlar om att göra det faktabetonat / divide and conquer - (= dela och erövra (= på svenska säger vi: Söndra och Härska). Var nu människor kommer att strida om 'vilken grupp är det egentligen'? När the New World Order kontrollerar båda grupperna. Korrekt? Alan Watt?

Alan: Absolut, det finns ingen tvekan om det, även Malachi Martin, som var en Jesuit Präst, sade att Vatikanen, hade totalt tagits över, och drivs nu av Frimurarna, och dessa är de samma Frimurarna som driver den Protestantiska sidan också. Det är de samma Frimurare som går över och blir adlade av kungligheter, detta är en av ambitionerna naturligtvis, att tjäna the Great Work (ungefär=det Stora Jobbet).

Alex: Låt oss vara tydliga: vi har inte en debatt om den Katolska kyrkan förespråkandes världs regering, de två senaste Påvarna har åkallat det, vi debatterar inte det. Vi endast säger fakta om vad det är i dag, och, av någon orsak, grupper från Israel, finansierar ide'n att om du inte enbart pratar om Katoliker varandes, roten till allt ont, att du är i deras tjänst, och det är endast massiv disinformation.

Alan: Det stämmer, även emedan i Israel själv, det finns en Masonisk loge där, där vissa av de muslimska ledarna deltar, tilsammans med judiska ledare, och ledare från västerländska världen. Det har varit artiklar i tidningar här, från en judisk ledare i Toronto, med hans regalier på, hans Masoniska regalia går tillbaka till denna ifrågavarande Loge, representerande Canada, du förstår: de brukade säga att Isis hade tusen ansikten, ja du ser, detta är organisationen med tusen ansikten och fronter. De är tusen punkter av ljus.

Alex: Och, frimurarna är enbart en till av dessa fronter.

Alan: Ja, det finns den Blåa, det finns the Royal Arch, men de tar alla sina order från the English Lodge, det är därifrån de erhåller sina Privilegiebrev.

Alex: Just liksom alla kungligheter erhåller sina privilegiebrev därifrån.

Alan: Ja, och the Duke of Kent, traditionellt, är överhuvud för the York Rite of Freemasonry, som driver hela showen.

Alex: Alright, Rico, håller du med dessa förklaringar?

Rico: Ja det gör jag, ja det gör jag, det var bara, och det var tokigt, därför att de visade, dig, liksom, denna grupp av alla industrialister.

Alex: Men, Britterna är goda, och de kommar att rädda oss från denna grupp, korrekt?

Rico: Ja, de ville gå med på det; men, antagligtvis James Bond ville inte gå med på det, sedan efter detta; men, det är liksom, det lämnar dig med liksom, ok: denna skugg grupp är där, de gör fortfarande vad de gör, och Ministern går ut och säger att det enbart handlar om resurser.

Alex: Så, vi måste gå vidare, och göra vad skugg gruppen vill. Jag uppskattar ditt samtal. Detta är att kasta det i ditt ansikte,och vi ser det överallt, Alan, förklara för folk, vad förutsägande programmering är.

Alan: Förutsägande programmering, är en teknik utvecklad i London, för BBC, av the Tavistok Institute, var de experimenterade på det, först av allt, mentala patienter och de förklarade det för allmänheten, genom, undersökningar och tester etc. De fann ut att, huvudsakligen tanke funktionen, därför att din granskande del av hjärnan är urkopplad, du förväntar dig inte att göra beslut på information. Du är underhållen, dina känselorgan är frånkopplade, och därför, alla av dessa budskap som har paketerats in, generellt, ett strida och fly scenario, var hjälten blir jagad, det finns alltid en massa jakter som håller på, och ditt adrenalin går upp. Om det är ihopkopplat med känslor eller sex och så vidare, då kan många meddelanden bli nerladdade in i ditt undermedvetna, för att göra dig bekant med denna nya möjlighet, de har möjlighets programmering och därför när det händer i verkligheten - -

Alex: Och så, nu när vi pratar om det, de är väl till mods med det, därför att 'Oh, alla känner till det'. Alla vet att CIA hanterar knark; alla vet att de sätter cancer virus i vaccinationer. Jag menar, en massa folk, förnekar inte ens vad vi säger. De går endast 'ok, ja, alla känner till det'.

Alan: Det stämmer, mende inser inte, hur de nu har åsikter och slutsatser, och de har ingen aning om hur de kom fram till dessa åsikter, men de håller fast vid dem.

Alex: Absolut. Vi har en annan telefonör här, Jeremy i Canada, en massa samtal, var finns du, Jeremy - du är i direktsändning.

Jeremy: Ok, lyssna jag uppskattar verkligen vad du och Alan gör, och andra människor som ni på alternativ media, därför att ni är de enda jag hör, prata om sanningen, i dessa dagar. Jag har endast en fråga: skulle inte Bilderbergs och eliten, som dödar oss med soft-kill, är de suicida, liksom, också mord benägna, därför att, som på ämnet om den Försvinnande Mannen, skulle inte deras sperma antal vara långt nere, och skulle inte dras barn också deformeras?

Alex: Nej, när du läser, de alla undviker plaster, de undviker vaccinationer. Det är liksom, när jag hade Stats Administratören för intervju, beträffande påtvingad injicering av barnen i Maryland, han sade "Det är inte lag på det, du har rätt, och mina barn tar dem inte" sedan skrattade han. Du ser , det är den där njutningen. Alan?

Alan: Vad som är intressant, tillbaka på 1960-talet, tror jag att det var, jag var liten på den tiden, stultade omkring, men det fanns en dokumentär om Drottningen och hur hon hade sin egen örtkunniga person som jobbade med tvålen hon använde, och allting annat. De använder inte det vi använder, de förstår agendan och de, ser till, att de är friska, och att deras avkomma är också friska.

Alex: Besvarar det din fråga?

Jeremy: Ja, förutom.

Alex: Jeremy, vänta lite, vänta.

--- PAUS ---

Alex: Imperiet är på språng, det är Alan Watt och GCN Radio Network. Fortsätt Jeremy, avsluta.

Jerwmy: Ok, hur är det med vissa av dessa plaster, farliga kemikalier som finns direkt i atmosfären av hela planeten, så de borde andas in det också.

Alex: Ja, det gör de, och faktum är att de gör det. Allting som Alan berättar åt er och jag berättar er, de medger det sir. Jag menar vi kan ge dig alla källor de är på www.cuttingthroughthematrix.com , de är på www.infowars.com , de är på våra siter. Jag gör filmer om dem. Alan gör presentationer om dem. De förstod också hur dessa saker korsar och sammanblandas, det är en knutpunkt av - ta Batman filmerna - i en av dem, säger de, för cirka 15 år sedan, 'ja, vi iscensatte terrorattacker som Tonkin viken(=the Gulf of Tonkin, i Vietnam)', eller, denna händelse, eller "hej, vi korsar en hel hög med olika hårvårds och ansikts vårds produkter, men tillsammans förgiftar dom dig, och sedan säljer de dig lösningen". Ja, se det är allt de verkligen gör i den verkliga världen. Ok, så, dessa människor är obsessivt-compulsiva, hos dem alla handlar det om på ett intrikat sätt spunna system, och de skryter om det. Lord Rothschild, två veckor sedan, i stora tidningar, sägandes: "Vi styr världen; vi grundar en världsregering / världs regerande". Han sade "Min familjs största stolthet är hur vi behållit vår förmögenhet, inte blivit dekadenta, kontrollerat vår familj". Se, de bara håller på med att behålla sina pengar, institutioner; och, allmänheten är liksom 'hur kan något fortsätta i 500 år?' De förstår inte, det är liksom universitet och organisationer, Alan, vill du förklara det för honom?

Alan: Ja, det är mellan generationer, stiftelser kan fortgå i århundraden med samma mandat, pensionerar, och använder, och anställer nya, in till samma agenda.

Alex: Alla deras familjer förökar sig tillsammans; även tjänste familjerna förökar sig tillsammans.

Alan: Ja, det hela handlar om eugenik (= rashygien); Rockefeller drev ett Eugeniskt system tillbaka på 1930-talet och 1940-talet, och så vidare. De var de som krävde sterilisering, för vad de kallade 'svag-sinta' och de håller ännu på med det. Jag har hört ett av Rockefeller:s senaste tal, pratandes om nödvändigheten att reducera befolkningen, och att det finns för många, i grunden, vanliga typer på botten. Det har aldrig förändrats.

Jeremy: Jag håller med totalt, att de håller på med eugenik, och att de vill göra sig av med de 'underlägsna', vilket är de flesta av oss; men, jag bara undrar: föroreningarna i atmosfären, är de totalt orsaken till det? Därför att de andas den luften också.

Alan: Ja, men förstå hur dessa människor lever. Om du tar Buckingham Palace, det är uppriggat också, och det samma med Rockefeller:s hem, och alla dessa människors hem, dessa är uppriggade för att motstå och även filtrera radioaktivitet, genom filter etc. De andas inte samma luft som vi. Deras limousiner är likadana, så de har, i grunden har de att system som håller dem i det närmaste utanför, den värsta föroreningen i atmosfären, vid alla tidpunkter. De har också en avancerad Chelation, (Chelation therapy = Avlägsnande av tungmetaller ur kroppen, som kvicksilver, bly, arsenik etc..), det är den stora saken med dem på toppen, var de går in och bokstavligen, med micro teknik, de kan faktiskt bära dem omkring i sina fickor.

Alex: Ja, vi går tillbaka till resten av våra lyssnare. De hade också totala kropps blodtransfusioner. Här är vi: Alright, sista segmentet med Alan Watt. Denna show har helt enkelt exploderat förbi oss. Vi har Kyle, Scott, Dave, Andy och andra, och vi går tillbaka till Alan Watt här, om ett ögonblick. Jag vill klargöra något, innan jag tar in några avslutande samtal till Alan Watt här, som vi verkligen uppskattar. Du vet, jag förlorar inte ens sömnen med hanteringen av detta, ibland gör jag det, men inte så mycket som jag skulle, om jag inte skulle göra det bästa jobbet jag kan, bekämpa det och gå vidare. Du lever endast en gång. Det finns helt enkelt mycket störda människor, som kontroll freaks, som styr denna planet. De säger, det är vår rätt, att göra detta mot oss, därför att - överlevnad av de bästa - de har kontrolen, inte vi. Och, jag liknar dem vid cancer, du vet cancer kan ta över en hel kropp, cancer är "dominerande" i kroppens vävnader; men det slutar med att döda värden (=kroppen). Och, det är samma sak med den globala eliten. Jag tror inte de innehar total kontroll, de har förlorat sina sinnen, de är galna, de säger att det inte finns något som en genetisk mutation, och, så, vadhelst vi gör är en naturlig mutation, när de skapar chimera (Chimera=Ett djur som består av flera djur, typ i mytologin lejon, i kombination med t.ex två andra djur) / skapelser mellan-djurarter, de säger enbart, ja, människan är en naturlig mutation, och, så, vadhelst vi gör är en naturlig mutation. Så, all deras prat om miljön, är en hög med bull shit; de bryr sig inte ens om sig själva, på vissa nivåer. Vissa av dem gör, andra inte. Många av dem är mycket nihihlistiska (= från latinets nihil = ingenting, typ att moral inte existerar etc..) och öppet deklarerar - och vi har detta i Endgame: planen för globalt slaveri - att de kanske förstör jorden på skoj. Det är liksom Nero bränner Rom, eller Caligula gifter sig med sin häst, genom hela historien, dessa killar är tokiga. Så, det finns ett visst megalomani (=storhetsvansinne) som pågår här, men, detta är en betydande institution av ondska, och de söker efter fler onda människor in i sina led, medan de äldre dör; och, för dem är det en stor ära att Zbigniew Brzezinski skryter att han understödde Pol Pot, och hjälpte honom att döda 2 millioner människor, han är mycket stolt över det, de hyllar honom när han promenerar på scenen, varsomhelst. De ser på honom med respekt: 'Ah, du dödade 2 millioner'. Kissinger dödade tiotals millioner, detta är varför, det finns sådan respekt för honom. Dessa människor, "vi respekterar det tuffa jobb du gjort". "Ja, någon måste göra det". Alan, till avslutning, innan vi tar våra avslutande telefonsamtal; men, avslutande med dina kommentarer, vill jag att folk går till www.cuttingthroughthematrix.com , erhåll några av ljudupptagningarna, CD:n som är där för att stödja dig, vi lyssnar till dina intervjuer och saker du gör, som du är av en annan kaliber och krydda, och ide'r som behandlas där. Men, jag vill, som avslutning, för att helt enkelt tala till fiendens tankevärld, och, var jag överenstämmande, från din position studerandes det, gjorde jag rätt försökandes, artikulera deras tankevärld?

Alan: Ja, vad de har funnit med psykopater som Hitler: han sade att det tyska folket inte kunde erövra världen, förtjänade de inte att leva under hans teori, en Darvinistisk teori, och du finner det med Israel: Israel måste dra bort premiärminister Begin, när han hade detta Samson Complex, när han sade "Om Israel går ner, tar vi världen med oss". Detta är en vanlig psykopatisk reaktion, komplett nihilistisk, om de inte kan vinna och få det på sitt sätt. Emellertid, de flesta av dem på toppen, har enorm tro på sina egna förmågor, och pengarna och makten att köpa de vetenskaper de behöver för sin egen överlevnad; och, så, de lägger allt på högre vetenskap, som hålls borta från allmänheten, för att slå sig själva igenom.

Alex: Samma sak med Hitler, och hans super vapen, men de de har dessa underjordiska baser, jag menar, i schweiz eller ryssland, de har underjordiska baser med mat åt ett helt folk. Här, vi får det berättat att de inte existerar, emedan de under kongressmyndigheter medger att de existerar; men, de berättar åt oss, det dummaste folket på jorden, nej, det existerar inte, eller det mest tanke styrda folket på jorden, skulle jag säga. Så, de är också mycket nöjda, därför att de har dessa anläggningar.

Alan: De har sin totala tillit i framtidsplanering, och den obegränsade finansiering, som kan tas från skattebetalaren, och styra det till att bygga sina säkerhets hus, och underjordiska baser; och, de är väl bärgade också. Margaret Thatcher pratade om det, när hon var vid makten, därför att hon spenderade otroliga summor av skattebetalarnas pengar, i att bygga dessa saker, för eliten. Hon frågades ut om det, hon sade, om vanligt folk försökte ta sig in, kommer SAS (SAS=Special Air Service, en gren av brittiska arme'n) att mala ner dem med maskingevär, bärför att ingen vanlig människa skulle tillåtas in. Deta är arrogansen hos dem.

Alex: Detta är arrogansen och - appropå - Michael Crichton kom ut med om global uppvärmning, hans senaste bok, handlade om the New World Order, Staten av Skräck. Jag läste den; kom ut, kanske, 2006. Det handlade om the New World Order, hur de planerar mass avrättningar, och jag kände folk som kände Michael Crichton, han dog av en accellererad, hel enkelt mycket snabbt spridande, cancer. Han var vid god hälsa, en läkare, och, jag tror de gjorde sig av med honom. Mark Cuban, skulle lägga ut Lose Change, han backade tillbaka, efter hot. Han blev hotad, vi borde skriva en artikel om det; så, han backade ut ur det, och märk sedan, har du trillioner som stjäls av Bankirer, men de påstår han stal aktier, sålde sina egna aktier, 700.000 dollar och han är värd liksom 5 milliarder dollar, säljandes några aktier i nåt litet företag, men igen, allmänheten kommer att tänka om honom som rik, han äger ett basketboll team, just som dom brände Martha Stewart. Så, ingen av bankirerna bär iväg pengar [?] eller Paulson eller - de kommer inte att hamna i svårigheter, och naturligtvis deras ungar också. Nej, nej, det kommer att bli Mark Cuban och han skall bli straffad nu, för även tänka om och kom ihåg O'Reilly hotade honom; och han sade "Du kommer att plockas ner. Gör det inte, och du är en föredetting kompis, du hör mig". Jag pratar om hur han gick vidare och helt enkelt hotade honom i direktsändning, och han sade "Du håller din mun stängd, du gör det inte, eller du går ner, det är över. Du förstår jag hotar dig, detta är ett hot, gör det inte." och sedan nu, de ser de väntar, och han straffas. Det är precis som guvernören i New York som skulle jaga bankerna, ja hans smuts kom ut. Så, detta är et farligt ämne, vi är involverade i.

Alan: Oh, de är brutala på toppen, absolut brutala. Vi hade James Goldsmith, Sir James Godsmith, som försökte få Storbritannien ut ur EU, han var tillräckligt populär för att få massivt stöd, och han dog i bukspottkörtel cancer, som dödade honom inom två veckor efter diagnos.

Alex: Och, naturligtvis, det är mer än just detta: vi har killen som höll på att få oss ut ur Irak i England, som skulle slå Gordon Brown och något hände med honom riktigt snabbt.

Alan: Kelly och han också, jag menar Kelly, han sade de finner mig i skogarna med mina handleder skurna och, säkert nog, det gjorde de men inget blod; men vi vet deras standard MO [modus operandi](= Tillvägagångssätt ), de är ytterligt brutala på toppen; och, de som går med i deras cirklar och går med i deras brödraskap och avger eder, sätter sig själva under risk, de vet det. Nu de flesta av dem tänker de aldrig behöver hantera det, eller stå upp för det, men de vet att om de går över linjen, kan deras liv bli förlorat.

Alex: Vad tror du eliten tänker om oss Alan, från dina studier?

Alan: Jag har alltid liknat det med till en sadist som bryter benen på en ko, och ner faller kon, och sedan sparkar de kon för att hon inte kan stiga upp. Med andra ord: de har fördummat oss, de har förgiftat oss, de har fällt IQ nivån, de har bokstavligen bio-modifierat oss tills vi är i de närmaste trans-sexuella, som vi är idag, och de skrattar åt den röra vi är inne i, och de har detta kompletta förakt mot oss, de facto.

Alex: Det stämmer, de skrattar åt oss krälandes i vår egen exkrement på marken, brutna ben, dräglandes i smärta, och säga "se hur äckliga ni är, se ur vavkra vi är" jag menar, detta är det ultimata i själviskhet.

Alan: Jag såg på en dokumentär som var gjord i tyskland under andra världskriget, där några psykloger förklarade för skolbarn varför de måste döda bort de svag-sinta, och de visade dig de mest extrema exempel på deformerade människor med mycket lågt IQ, och jag tänkte detta var exakt den samma teknik som de påverkar hela folket med. De påverkar offret till att acceptera deras egen undergång. Detta är vad de gör just nu.

Alex: Ja, jag vill pressa in mycket snabbt några slutliga telefonsamtal här. Vem står på tur John?

John: Kyle i Florida.

Alex: Kyle i Florida, varsågod, du är i direktsändning med Alan Watt.

Kyle: Ja, hur är läget Alan?

Alex: Bra, varsågod och fortsätt.

Alan: Inte så dåligt.

Kyle: Först av allt, din show är fantastisk, du har otroliga insikter, och jag hoppas att allmänheten vet vad du vet! Min fråga för dig är: jag har en situation som pågår, där jag har föreskrivits smärtstillande, och min läkare beslöt att drog testa mig; och, uppenbarligen, Kom jag upp som positiv för en viss sak, som inte hade föreskrivits mig, och det kom inte upp med vad de hade föreskrivit åt mig. Efter det, urin testade de mig, och sedan, gick jag och fick ett blodtest taget. Efter det, jag bara undrar, varför försöker de göra det till en kriminell procedur.

Alex: Ja, nummer ett, jag uppskattar ditt samtal men vi måste sluta här. Se, allting är designat att fånga medelsvensson och, så, hyggliga människor säger alltid "varför försöker de sätta dit mig?' Varför är de kriminella, vill de inte vara hyggliga?" Nej, de vill sätta dig i fängelset, de äger de privata fängelserna, ni är sedda som slavar. Så, de lägger ut droger, som en ursäkt för att legalisera slaveriet igen, istället för att det är en sjukdom, eller problem, eller någonting som du kommit ur, det är 'oh, se du är elak, vi kommer att kasta dig i fängelset nu' Och, så, ja, de gör, de sätter dig på smärtstillande, sedan är det Schema 3. Sedan testar de dig, och de finner marijuana. Du vet, när en mamma går in, berättar dom inte det åt dig, de finner marijuanai en mamma: ungarna är borta. Om de finner någon alkohol, de finner, i omkring en tredjedel av fallen, är det ett falskt positivt, de CPS (Child Protectiv Program. I Sverige LVU- Lagen om Vård av Unga) dina barn. Hela systemet är ämnat till att krossa individualiteten, och få kontroll över ditt liv. Så, folk, ta aldrig smärtstillande, även om du har svår smärta, därför att du blir beroende, de kommer att ruinera ditt liv. Ta aldrig deras illegala droger, därför att de vill fånga dig. Du besegrar dem genom att leva rent; du besegrar dem genom att leva väl, du besegrar dem genom att inse att de är skurkar och smuts och sopor. Unga människor: använd inte droger; tänk inte i skolan, som de skapat för dig. Börja inte ens med inkörs drogerna. Håll ditt huvud nere om dina föräldrar sätter dig på ett statligt läger, håll käft. De är där för att krossa dig. Jag kan gnälla och gnälla men, Alan, för avslutning, vill du kommentera på detta?

Alan: Det är sant, de driver båda sidor av drog industrin: legala och illegala och du skulle inte ha ursäkten att bygga upp den massiva polis makten; alltid kamouflerat med rekrytering för att bekämpa drog kriget, om det inte var för att det är de som lägger ut drogerna själva. Vi vet med fakta på hand - och jag har läst artiklar från vissa av de topp före detta special styrkor, män som var involverade i att föra droger in i landet. Vi ser Oliver North skandalen, med droger för vapen, med Contras och så vidare. Staten är den största drog handlaren hela tiden, så, de vill ha dem i samhället.

Alex: Absolut och igen, damer och herrar, inse sjukhusen, allting, kyrkorna har nu öppet förvandlats till homeland security. De är där för att kasta dig i fängelset. De är där till att ruinera ditt liv. Mer och mer, de är där för att såra dig, och detta är vad denna change (=förändring) är med Obama, därför att han kommer at omvandla allt totalt till systemet, samma steg som med Bush. Alan Watt: tack för att du tillbringat så mycket tid med oss.

Alan: Det har varit ett nöje Alex.

Alex: Det har varit fantastiskt att ha dig här.


Transcription by Bill Scott.

Translated by Thomas Gref to swedish.