April 12, 2010 (#553)

Alan Watt "Cutting Through The Matrix" LIVE på RBN:

 

Miljö-älskare en täckmantel för Eugenik trick:

"Propaganda som upprepas, garanterar att den fastnar,
Skala av Klimat Förändring -- Hitta Eugenik,
Rädda Eliten, Betyder vi lider,
Så, Eugenik -- Miljövård -- Klimat Förändring -- Överraskning!
Stora, Förmögna spelare trycker på miljövård
Emedan det verkliga målet är befolkningsminskning,
En hjärntvättad generation är helt klart påväg,
Tränade till att reagera på vad Vetenskapsmän säger,
Tekniken är uppgraderad, aldrig statisk,
Fulländad till att skapa Miljö-Fanatiker
Som kommer att bli stolta över att använda, ransoneringskort för att överleva,
Så det bästa går till härskarna, garanterade till att klara sig"

 

Dialogen Copyrightad av Alan Watt - April 12, 2010 (Förutom Musik, Litterära Citat, and Telefonörers kommentarer)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

cuttingthroughthematrix.com
alternativa siter:
cuttingthroughthematrix.net  ,   .us  ,   .ca
alanwattcuttingthroughthematrix.ca
spegel siter:
cuttingthrough.jenkness.com (<--mycket pålitlig)
cuttingthroughthematrix.ethrx.com

ADDRESS:
            Alan WattEMAIL:
alanwattcuttingthrough@yahoo.com

Den Europeiska siten innehåller, alla ljudfiler & nedladdningsbara utskrifter, med Europeiska språk,  för utskrift:
alanwattsentientsentinel.eu
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Information för att köpa Alan’s böcker, CDs, DVDs och donationer

Canada och AmericaPayPal, Cash, personal checks &

 for the US, international postal money orders / for Canada, INTERNAL postal money orders

 (America:  Postal Money orders - Stress the INTERNATIONAL pink one, not the green internal one.)

Utanför AmerikaPayPal, Cash, Western Union och Money Gram (Money Gram är förmånligare)

PayPal Beställningar:  Använd donate button (=donations knappen)  – och –

Sänd en separat, ytterligare, email som inkluderar PayPal beställningen (räkna upp produkter och pris, du önskar beställa)

för er som är datorbefriade:  Skriv till adressen ovan

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

"Code of Silence" av Bruce Springsteen

Det finns en kod av tystnad som vi inte vågar uttala
Det finns en vägg mellan oss och en flod så djup
Och vi fortsätter att låtsas att inget är fel
Men det finns en kod av tystnad och det kan inte fortsätta

Är sanningen så flyktig, så flyktig som du kan se
att det inte är tillräckligt baby
För att överbrygga avståndet mellan dig och mig
Det finns en lista 100 mil lång av sorg

Det finns en kod av tystnad och det kan inte fortsätta

 

Hej gott folk. Jag heter Alan Watt och detta är Cutting Through The Matrix den 12 April 2010. Nya lyssnare borde ta en titt på cuttingthroughthematrix.com webb siten, och du finner hundratals och hundratals av timmar, av föreläsningar, jag givit under åren, som du kan ladda ner helt gratis. När du väl är där, se på huvudsidan, rulla neråt på sidan och lägg in i favoriter, alla de andra siterna jag har där, därför att, ibland erfar du långsam nedladdning, om mycket människor går samtidigt på .com siten på en och samma gång, vilket inträffar rätt ofta. Så om du erfar några problem överhuvudtaget, pröva dessa alternativa siter, som är uppräknade på huvudsidan. Komihåg, om du vill ha utskrifter av föredrag som jag hållit, då kan du välja från olika Europeiska språk, om du går in på  alanwattsentientsentinel.eu; detta är den Europeiska siten. Du kan ladda ner dem och skriva ut, och dela ut åt dina vänner. [Officiella siter uppräknade här ovan.] Som alltid, påminner jag er, att ni är publiken som för mig till er, därför att jag är helt allena här. Jag begär inte pengar från organisationer, eller ens bjuder in gäster. Vissa gäster får betalt för att komma till ett radioprogram, och vice versa, vissa är beredda att betala radiovärden, för att ta med gästen i radioprogrammet. Så det är upp till er att hålla mig igång. Reklamen i detta radioprogram, som du hör, är betald direkt från annonsörerna till RBN. (RBN - Republic Broadcasting Network, radiostation i amerika).  Det finansierar sändningstiden, och personalen, tekniker, utrustning, och radioutsändningen och deras räkningar. Så ni du bör hjälpa mig, genom att gå till min hemsida, kolla vad jag har att sälja - böckerna, CD:n, DVD:n - köp dem, eller du kan också skänka pengar åt mig. Det låter mig just och just hanka mig fram. Ibland är jag dränkt under vatten; ibland flyter jag en aning, men jag flyger aldrig - för att säga det på detta sätt. Det är upp till dig att hålla mig igång, och du kan finna hur du gör det på web sidorna. [Beställnings och donations alternativ uppräknade här ovan.] För dem som får diskar brända åt sig, och levererade till sig, du kan komma i kontakt med mig [adressen här ovan].  En hel massa människor vill verkligen inte använda datorer; de spelarupp dessa diskar på sina CD-spelare.


Jag har sagt det från första början, att jag använder endast datorn för en kort tid, emedan vi har detta fönster av möjligheter, till att använda den, och få ut material till folk, men samtidigt kommer fönstret att stängas, då mer och mer förordningar dyker upp. När vi väl är inne i molnet (The Cloud = Molnet, - all din data finns någonstans där ute på internet. Som inne i ett moln på himlen.), tro mig, du kommer att bli censurerad om du inte är socialt korrekt. Om du är politiskt inkorrekt, kommer du helt enkelt inte, att ha tillgång till molnet. Detta är redan under bearbetning, och detta är hur de kommer att styra era liv. Du kommer att vara tvungen att vara på en dator, för molnets skull, om du vill utföra bankärenden, och allt annat av det. Om du har märkt, alla har redan nu, svårare och svårare, att hålla jämna steg med sina program, och deras uppdateringar, och allt annat kring det, då de håller på med att uppdatera olika saker varje månad, endast för att irritera dig. Det är med flit, gott folk. Om du tror att det finns separata organisationer där ute, med gratis brandväggar och gratis spyware, och allt det andra av det, NEJ. Du går inte dit ut och, tillhandahåller, världen med gratis program och spyware; det är allt från de stora pojkarna, som alla arbetar tillsammans. Jag är tillbaka med mera, efter denna reklampaus, och jag berättar mera varför de gör detta.

 

Detta är Alan Watt och vi är Cutting Through The Matrix, endast nämnandes om det kommande molnet, och hur alla de stora pojkarna har säkerställt, att vi har haft åratal på oss bli beroende av internet, och folk har glömt sitt sunda förnuft, och går in i alla möjliga chattrum, och sprider all sin information, över hela planeten, allt på vägnar av de stora pojkarna, därför att det är dessa du verkligen betjänar.

 

Det är oerhört mycket enklare att kontrollera hela befolkningar, när du har allas data, som kan nås omedelbart, och de håller dokument av det hela, för deras egen användning, för att kolla varje enskild människa på planeten. Det är oerhört, när du börjar tänka på det. Och folk gör detta frivilligt trots allt, var och en tänker, JA, VEM KOLLAR PÅ MIG, JAG ÄR FÖR INSIGNIFIKANT. Detta är hur var och en tänker, du ser, och detta är inte ens meningen med det hela. De måste känna till varje enskild person, och deras göranden, och vad du håller på med. En dag när du bryter dina mönster, och det hela handlar om mönster. De har dig på en liten pinne, vad du gör på måndag, tisdag, onsdag, torsdag och så vidare. När du väl bryter ditt mönster, kommer du att få besök till din bostads dörr, för att kolla upp varför du brutit ditt mönster, troligtvis med någotslags mentalt hälsoteam, som intervjuar dig, för att kolla upp att allting är enligt gällande normer, vad är det för fel på dig, etc. Jag skojar inte; detta är under utarbetning, och jag tror att det redan inträffar. Det har faktiskt hänt i ett eller två fall som jag, hört om.

 

Återgår till all denna spyware, och allt det andra, jag har sagt i åratal, att, DET STORA MILITÄRA INDUSTRIELLA KOMPLEXET VERKLIGEN ÄR ETT ENDA STORT KONSORTIUM. INGEN JOBBAR PÅ EGENHAND UTAN ATT BERÄTTA FÖR DE ANDRA VAD DE HÅLLER PÅ MED. De facto, om du vill styra världen, som de verkligen gjorde under anda världskriget, och efter det, de beslutade att de måste ha legitima bolag, där de faktiskt sålde reella produkter till allmänheten, och DET VERKLIGA HUVUDSAKLIGA MÅLET, SKULLE NATURLIGTVIS VARA DOLT FÖR ALLMÄNHETEN. Om du sanningsenligt var ett självständigt företag, som kom ut med någotslags, kommunikations hjälpmedel, som skulle gå förbi alla myndigheter, och möjligheter till kontroll, då skulle du inte existera länge; du skulle inte få det ut på marknaden. Den natten skulle du vara död... därför att makt aldrig skänker bort sig själv. DEN DELAR INTE PÅ SIG. DE KAN INTE HA KONKURRENS. Således, NSA (NSA - National Security Agency) och CIA och alla dessa pojkar, lägger ut alla dessa RIKTIGA företag och bolag, internationella företag med riktiga pengar, och stödjer dem, och placerar in sin egen VD. Naturligtvis, målet var alltid, att få tillstånd detta nätverkande system, detta kompletta NÄT i världen, en WEBB genom hela planeten. De faktiskt, kallar det nu för den planetära huden ( The Planetary Skin) och andra termer, emedan de skapar mer och mer produkter med chip i bruk, för att alla skall kommunicera, för ytterligare observation av varje individ.

 

Intentionen har alltid varit att genom modell efter modell, och genom att göra saker mer och mer frustrerande, emedan de håller på att uppgradera olika saker. DU HAR DRIVERS ATT ERHÅLLA, OCH DU KAN INTE ERHÅLLA DRIVERS, blaha, blaha, blaha. Alla har gått igenom samma typ av saker; du vet vad jag pratar om. Frustration, frustration. Nu, om någonting fungerar, varför skulle du ändra på det? Ändå, håller de på och ändrar på saker och ting hela tiden. Även folk som är verkliga nördar till det hela, har berättat åt mig att de håller på att få nog. Ja, det är ju det som är meningen. Först se till att folk får nog, och sedan, när alla verkligen har fått nog, då introducerar du molnet. Och de lanserar en ny dator till vilken du inte behöver en hårddisk, därför att all din personliga data, allt du behöver, allt du kollat på kommer att finnas i molnet, och din personliga webb utrymme, på din hemsida. Du kan inte förlora någonting. Du behöver inte bry dig om att uppdatera spyware eller annat, därför att de kommer att ta hand om allt detta för dig. Varje program kommer att uppdateras. Du kommer inte heller egentligen att behöva en håddisk. Du kanske erhåller en temporär hårddisk, så att du kan se en film och spara den för senare,  och se filmen igen, eller något, och  bang, sedan är det borta.  Detta är meningen med det.

 

Intentionen är inte enbart att hålla dig glad och lekandes. Det är en stor del av det, så det är all din data, och ditt nätverkande, vänner, men det är också för att göra dig BEROENDE PÅ ETT SYSTEM I ETT KONTANTLÖST SAMHÄLLE, där du måste vara en mycket duktig, bror duktig, för att tillåtas att deltaga i detta samhälle. Detta är nyckeln till det... deltagande i ett samhälle som redan är planerat. För att få dina pengar, för din mat, för vadhelst du behöver, kommer ALLT att ske online, eller elektroniskt, och du har ett nummer för allting, som password in i molnet, och allting annat. Socialt nekande och socialt tillåtande kommer att användas. Om du sänder ett e-mail iväg till någon, som inte är PC, (PC = Politiskt Korrekt, PK på svenska), politiskt inkorrekt, kommer du att märka att du kommer att bli censurerad och bestraffad i en eller två veckor. Detta har redan diskuterats, i några få tidningsartiklar som publicerats. Vi är endast djur, som blir tränade i en viss riktning, men vi är tränade på detta sätt med allting. FÖRST GER DU FRUSTRATION SEDAN GER DU LÖSNINGEN. Du har något som fungerade, inför frustrations period, ge sedan lösningen, och vi alla säger, TACK GUD ATT DE FIXADE DETTA; VI ÄR INNE I MOLNET NU.

 

Samma sak gjordes, igenom en mycket stor del av världen, med smarta elmätare. Innan de smarta elmätarna,  för att avläsa din elmätare, måste nån komma, därför att du betalar för det hela, eller hur... Någon kom och läste av din elmätare, och sedan fick du din faktura. Generellt skulle den vara korrekt, enligt vad de avläst. Om du inte var överens med det, kunde du alltid erhålla en verklig person att prata med, och reda ut problemet. Sedan övergick de till smarta elmätare. Innan de övergick till smarta elmätare fastän, de behöll de gamla elmätarna, gjorde de sig av med personen som läste av elmätarna, och de kom endast 4 gånger per år. Detta har pågått hela vägen från Danmark, Sverige, genom världen, ända ut till Canada här, och nu in i förentastaterna (usa). De ger dig alltid fel fakturor. Detta är med flit. När du ringer upp dem... och sedan ger de dig möjligheten, appropå, att ringa in din egen avläsning. När du ringer in det, struntar de i det, i alla fall, och ger dig någon höjning, ibland 4 till 5 gånger av vad det borde vara. Sedan erhåller du tillslut någon via telefon att prata med, en verklig person, de kommer alla att medge att du har rätt, och allt det andra med hela saken, saken är utredd, de sänder dig en ny faktura, och den är exakt likadan som den tidigare felaktiga fakturan. De kommer att göra detta 2 till 3 gånger. Detta pågår under ett år eller två, och sedan lanserar de den smarta elmätaren.

 

Hela ide'n är att intensifiera frustrationen, som inte fanns där tidigare, när servicen fungerade, när någon läste av elmätaren varje månad. Du blir frustrerad och mer frustrerad, och sedan kommer de med lösningen. Här är den smarta elmätaren; det utförs automatiskt, och ni alla säger, TACK GUD FÖR DETTA, INGA FLER TELEFONSAMTAL VARJE VECKA FÖR ATT REDA UT DERAS MISSTAG. Ser du hur de gör det? Detta är med flit. Detta är en STRATEGI i företagsvärlden. Vi är endast test djur. De har testat detta på andra typer av djur naturligtvis, de startar med de mindre djuren i laboratorier, och sedan testar de det i det större laboratoriet som kallas planeten jorden, och vi går alltid på det, på samma sätt. Vadhelst för bekvämlighet, då kommer vi att sälja våra själar. Vi kommer att köpa de kedjor som binder oss, rätt så glada i hågen. TACK GUD, ATT DE, AHH, TACK GUD DET VAR PÅ TIDEN... detta är vad de säger. De säger aldrig, varför gjorde de det svårt och komplicerat överhuvudtaget, när det fungerat tidigare? Varför skulle de ändra på saker, eh? Det finns alltid en orsak, komihåg, och der är ALDRIG den orsak, som de säger till dig att, det är.

 

Governance (Governance = Interaktiv samhällsstyrning, ägarstyrning, ägarpolicyn) har alltid verkligen funnits här. Ordet governance, vi har hört det nu, global governance. Det är ett system där allmänheten och medborgarna har INGEN inverkan på vad som händer, och de erhåller lagar som läggs på dem, oberoende om de vill det eller ej. Detta är vad governance verkligen är. Det är där dessa, som är mest lämpade att styra, enligt dem själva, då de väljer varandra, kommer helt enkelt att göra det utan vår inrådan överhuvudtaget. Detta är vad governance är, och verkligen, det har verkligen alltid varit på detta sätt. Innan, de lägger ut en charad. Ger de dig falska historier till massmedia. Massmedierna arbetar "hand i handske" med dem, och de blinkar alla till varandra, och vältra detta över på allmänheten... Alla dessa osannolika ursäkter, för alla tabbar som vi såg hända, i samhället och politiken och budgeten och allt det andra med det, detta var endast en skoja bort fas, som vi gick igenom, liksom du skulle skoja bort barn när de frågar, frågor som är en bit bortom dem.

 

Detta är hur vi blivit behandlade, men nu, har de gått in för governance, där du helt enkelt LYDER. De kommer att, framkalla en panel av experter, och de kommer att kungöra detta vid något världsmöte, signera det till en lag, och EXPERTER SÄGER, och efter det är det så, och så är det. Detta är ditt nya prästerskap: EXPERTER, du ser. De ger dig alltid prästerskap, för varje era, och nu befinner vi oss i informations eran, och governance eran, och vi har en panel av experter för allting. Det har ingen betydelse, om de använder woodoo eller kristallkulor, eller vadsomhelst annat. Det har ingen betydelse vad allmänheten, verkligen tänker.

 

Det är inte MENINGEN att du verkligen förstår orsakerna för det, och orsakerna till det är alltid längs vägen av den politiska agendan. Det finns endast en politisk agenda, och det är naturligtvis eugenik systemet, den planerade nedmonteringen av samhällen, distributionen av förmögenheter, som verkligen inte är vad du tänker om det, eller vart det går. Det har ingenting med det att göra, överhuvudtaget. Den totala förintelsen av vad de kallar, den föråldrade familje enheten, och den decimerade befolkningen, kommer att tjäna eliterna, mycket, mycket väl OM du har de rätta generna, och rätt IQ, för att passera testerna, detta är vad det verkligen handlar om. Detta är hur de föreställde sig, detta samhälle, för en förskräkligt lång tid sedan. Världs möten har hållits, igen och igen och igen, sedan början av 1900-talet om detta speciella område, och nu är vi här. Nu måste vi bli övertygade genom smicker, och humor, emedan vi går in i det. Detta är redan här, naturligtvis.

 

Den största bluffen bland eugeniker, var när de ändrade sitt namn till BIOETIKER, naturligtvis. Efter andra världskriget gav Nazisterna dem ett dåligt rykte, så de var tvugna att ändra det till bioetik. De rullade ut det först för allmänheten, bioetikerna, när de introducerade Dolly fåret. Nu, en Dolly är inom språkbruket inom Frimurarna och så vidare, "en bärare". Du bär något på en dolly. Benjamin Franklin pratade om det, när han hörde till the Hellfire Club i London. En dolly, på hans tid, var en kvinna som bar på rätt uppsättning av gener, och om du var fruktansvärt duktig på att tjäna det Stora Arbetet, skulle du få tillåtelse att fortplanta dig med henne. Du behövde inte stanna hos henne, eller leva med henne, men du skulle få tillåtelse att fortplanta dig med henne, och du skulle ha avkomman, och det skulle vara en del av din belöning. En bärare. Detta är, varför de kallade Dolly fåret, fåret Dolly; en bärare av en specifik typ av gener, en ny typ.

 

De rullade ut bioetiken, och det var första gången de flesta av allmänheten, utanför akademiska kretsar, hörde om dem. De var omedelbart där... omedelbart där, dessa experter på etik och bioetik, och detta var enbart nyheter för allmänheten, naturligtvis. Liksom allting annat, vi vänjer oss väldigt snabbt, JA, BIOETIKERNA SÄGER DETTA OCH DET MÅSTE VARA SANT, DE ÄR VISA MÄNNISKOR, OCH DE HAR STUDERAT, OCH SÅ VIDARE. Ja, när det kommer till mänskligt liv, kommer du att räcka över det hela till akademiker, till att besluta, om rätt och fel med att fingra på mänskligt liv? Jag gör det definitivt inte. Jag skulle inte gå dit. Nej. Jag återkommer efter denna reklampaus.

Detta är Alan Watt och vi håller på att Cutting Through The Matrix, endast pratandes om bioetiker, och så vidare, och hur vi är kopplade till att tro, att de vet någonting om livet själv, och skall det bli liv och människor, och skulle det bli så många människor, och allt detta... mer än vi gör, du ser. De har hållit kurser på universitet, om det, så de är uppenbarligen mycket smartare, och de har uppenbarligen kommit ut ur en speciell livmoder, olikt från de vackra födslar vi alla kom från, du ser. De har hissats upp till en speciell position, men de är fortfarande EUGENIKER; det är vad de faktiskt är. Deras hela linje är, att finna nya sätt att manipulera med gener, etc, för att göra nya typer av människor, som kommer att tjäna dem bättre, i framtiden, på vägnar av sina mästare, efter allt, därför att de som måste arbeta i detta system är inte de som bestämmer. De är fortfarande arbets bin. ( på svenska - arbets myror).

 

Vi är lurade till vänster och höger och mitt emellan, med den charad som presenteras, som nyheter till oss, av experter de presenterar på televisionen, för att alltid ge oss den DIALEKTISKA ståndpunkten, för och emot av saker. Det är även förvånande för mig, når jag var ung, brukade jag se på den tillfälliga, mycket tillfälliga politiska debatt. Jag visste att det hela var en bluff, men det som var intressant, var när, Premiärministern eller en president, kom fram och sade sin lilla övertalning,  som han läste från en tavla, skriven av en talskrivare,  och sedan skulle du ha experterna som skulle komma fram, efteråt, och berätta åt dig vad han sade. Det var fantastiskt, vilka saker som kom ut ur deras munnar, därför att du  kunde aldrig höra dem säga någonting åt det hållet. Det är förvånande hur dessa experter kunde faktiskt, berätta åt dig vad de verkligen sade, eller de drog slutsatser eller vad de ämnade säga. Du hade två motsatta åsikter ALLTID, du ser, det dialektiska. Sedan skulle du helt enkelt ge upp, och plocka en eller två som dina favoriter, och vandra vidare med den ena eller andra. Detta är hur saker sköts, mycket enkla och mycket gamla tekniker, och de blir bättre och bättre, hela tiden med teknikerna, nu har de social psykologi in i detta och kombinerat med beteendevetenskap, om hur samhället reagerar till olika situationer. Detta är ingenting annat än vetenskaper, som håller oss i gång idag. De uppmuntrar oss med dem.

 

Ett bra exempel på detta är eugeniker, som verkligen vill drastiskt minska populationen, och såg mänskligheten som en farsot på planeten; du vet, de mindre värda typerna på botten. De behöver dem när det är krigstid, och saker likt det, när de har imperier att erövra, men vi har inte mycket att göra med dem, därför att vi har färre och färre imperier att erövra. Vi är nu i VÄRLDS IMPERIET och de några små, små styrkepunkter som håller ut, håller på att bombas ut ur verkligheten, och ockuperade och standardiserade till det nya världs systemet. Så nu måste de börja, plocka ner alla mindre värda arbets bin, (arbets myror på svenska), majoriteten av dem, för att bringa ett nytt system, över en tidsperiod naturligtvis. Vi kommer att bli ledda genom det också. De föredrar att ha ditt medgivande med vadhelst de vill, hellre än att vara tvugna att tvinga dig. De föredrar det. Så gjorde historikerna också, så att de kan skriva böckerna på det passande sättet. JA, ALLMÄNHETEN HADE INGET EMOT DET, DE HÖLL MED DET, det är så de skriver saker, du ser.

 

De ändrar sin taktik också. De är tvugna att ha en större fara, ett KRIG, typ av scenario för att skrämma allmänheten. Detta är då, när vi slutar tänka för oss själva; vi är i panik, du ser, och ut kommer experter, igen, för att guida oss. Så många av dem kan komma ut från olika departement, och slå oss på samma gång, tills vi är mörbultade, och sedan driver de lag efter lag igenom, och vi kan inte hålla reda på dem, och vi är inte ens kloka nog att hålla reda på dem, då vi är i panik. Det är vad det hela handlar om.

 

Så eugenikerna använder, naturligtvis, vad annars? De använder, detta klimatförändrings nonsens. Vi har alltid haft klimatförändring. Vi går upp, och vi går ner, vi går upp, och vi går ner; det har varit en konstant cirkel... alltid kommer att vara, har alltid varit. Men de använder detta, jämmer och elände, (gloom and doom), jämmer och elände, för att hamra igenom, alla dessa globala överenskommelser, igen, för att få ner populationen, införa ransonering också, genom matbrist, all denna typ av händelser. Och de kan skapa matbrister, därför att sedan andra världskriget har regeringarna genom västvärlden, hållit på och FÖRINTAT DEN LILLE BONDEN och endast den stora agrikultur företagen som de auktoriserat, 5 av dem, de stora fem, kallar de dem, för att ta över hela utbudet av världens mat. De kommer tillslut att även bestämma över distributionen.

 

Komihåg mat är ett vapen. De använder det för kontroll ändamål; utan mat dör du. Det är väldigt enkelt, är det inte? De som bestämmer över produktionen, och distributionen är tyrannerna. Detta är vad Orwell också sade, i vilket systen somhelst, där regeringen är som hand i handske, med dem, som har medlen för distribution, skapandet och distributionen av mat, då är du under ett tyranneri, när produktionen är UNDANHÅLLEN från allmänheten. Detta är ett faktum. Men det hela kommer att komma under krigföring, ett KRIG för att bespara oss från global uppvärmning. Skydda oss från oss själva, detta är vad de säger. Vi skapar problemet, och VI MÅSTE RÄDDA ER PÅ SAMMA GÅNG, MEN, Ohh, HÄR ÄR ÖVERRENSKOMMELSEN, DET FINNS FÖR MÅNGA AV ER, VI MÅSTE STERILISERA EN FRUKTANSVÄRD MASSA AV ER, UNDER TIDEN och det fortsätter och fortsätter.

 

De pladdrade på om misslyckandet med Köpenhamns överenskommelsen, som var en fullständig fint, därför att regeringar hade redan kommit överens innan mötet att de skulle gå framåt självständigt, och köra igenom det trots allt. Nu kommer det ut i the Guardian.co.uk...

 

 

Konidentiellt dokument avslöjar Obama's hårdföra

USA klimat diskussions strategi

Dokumentet målar ut viktiga meddelanden Obama administrationen vill framföra inför FN:s klimat diskussioner i Mexico i november.


(Alan:  Nu, detta är knappast, vad jag kallar en läcka. De gör inga läckor, om de inte vill ha det dit ut, till att preparera era medvetanden.)

John Vidal vid Bonn guardian.co.uk, Måndag 12 April 2010

 

Ett dokument lämnat i misstag (Alan: De lämnar inte dokument omkring sig, av misstag.) på ett Europeiskt hotel, och lämnat det vidare till the Guardian, avslöjar USA:s regering har i ökande grad en kontroversiell strategi, i de globala FN:s klimat diskussionerna. (Alan: Jag går in på det och vad de planerar, när jag kommer tillbaka från denna reklampaus.)

 

Detta är Alan Watt och vi håller på att Cutting Through The Matrix. Som jag sade innan reklampausen, detta läckta memorandum kunde du säga, som har att göra med USA:s planer för klimat förändringar, och hur de kommer att lansera det, och allt det andra med det. Det var antagligtvis, lämnat någonstans, och hittats, och sänts till större tidningar, och the Guardian var en av dem. Vad man kan läsa är...

 

Topen på listan av mål, är: "Att förstärka förnimmelsen att USA, är konstruktivt engagerat i FN:s diskussioner, i ett försök till att producera en global regim (Alan: EN GLOBAL REGIM, gott folk, det är mycket viktigt att komma ihåg termer likt denna.) till att bekämpa klimat förändring." (Alan: En regim är inte något som du kan gå och förhandla med, sedan den är befullmäktigad.) Den pratar också om, "hanteringen av förväntningar" av slutresultatet, av Cancun klimat mötet, och gåendes förbi traditionell media distribution, genom att använda podcast och "intima möten" med USA:s chefs förhandlare, för att desarmera USA:s mera kritiska kritiker. (Alan: Vilket generellt är medborgarna i USA.)

 

 

Men nyckel frasen i paragraf tre, där författaren skriver: "Skapa en klar förståelse av CA:s [Copenhagen accord's = Köpenhamns överenskommelsens] position och vikt av att spela ut ALLA element." (Alan: De vill att det hela kommer att hamras igenom, och det bara fortsätter och fortsätter.)

 

Detta är den klaraste signalen, att USA vägrar att förhandla på separata element, av denna kontroversiella överenskommelse, men ämnar att pressa det genom FN processen, som en enskild "godtag eller förkasta text".

 

 

Det betyder, han vill hamra hela texten igenom, allting. Komihåg också, Obama ville leda det till att börja med. Det har ingen betydelse vem de placerar i främre ledet; de är alla likadana, som du mycket väl vet. Jag är säker på att de alla har haft möten, för att besluta, vem som skall pressa det rakt i genom, och USA blivandes fortfarande en mäktig aktör, så långt som skattebetalar underlaget sträcker sig - det är i princip alla, och leverantörer till militären - att de vill ge det till Obama, för att skynda det igenom. Han kommer att läsa sina meningar, hans tal som är skrivet av hans talskrivare. Personligen önskar jag, att de kunde göra sig av med Presidenter och Premiär Ministrar,  och vi kan enbart betala talskrivarna, kanske ge dem Oscars, och annat, för de underbara sopor som de matar oss med.

 

The Wise Up Journal, har en artikel här uppe. Det är en ganska bra framställning på ett uppräknande sätt, att lägga olika möten, och så vidare, och olika uttalanden, givna av de stora pojkarna själva, på global governance, och hur de knyter ihop hållbar utveckling med det - det är avfolkning, gott folk, och sterilisering - och förorda utvecklingssamarbete - detta är i grunden, när hela världen arbetar tillsammans, med dina skattepengar, för att utveckla vad helst de önskar, och gå förbi dig.  Governance, som jag sade, är att skapa policyn, där allmänheten lämnas utanför i kylan, i frågan om vad som händer, och vi har ingensomhelst inrådan, oberoende. Även om vi inte gillar det,  det finns inget, klagomåls departement. Detta är vad global governance är. De är inte mera, tassande omkring mera, med oss, de går framåt och helt enkelt REGERAR oss, som de brukade göra förr på de gamla tyrannernas tid, det feodala systemet. Detta är vad Carrol Quigley sade, ATT DETTA NYA SYSTEM, SOM DE INFÖR, OCH HAR ARBETAT PÅ I 100 ÅR, ÄR VERKLIGEN ETT NYTT FEODAL TYP AV SYSTEM. Vi är redan där.


Det är en rätt så bra artikel. Det står att läsa...

 

 

 

 

Jordens byrokrati – En bildad tillbakablick om global governance

Wise Up Journal / 18.03.2010 / Av Gabriel O’Hara

 

Kriser är fantastiska för att introducera och uppdatera stora ide'er, men global governance har varit på tapeten för en lång tid. Under 2005 innan den finansiella krisen, höll FN ett toppmöte, beträffande den kommande uppdateringen av global governance (men planeringen går tillbaka mycket längre än detta, som vi ser):  (Alan: Och de listar en massa olika världs möten, som pågick beträffande global governance, och de olika delarna av samhällelig kontroll, det är just vad det handlar om. Det är väl dokumenterat. Jag placerar en länk på min site, vid slutet av radioprogrammet, och låter dig se det.)

 

 

Just för att gå tillbaka en liten bit, för att knyta ihop det med eugenik.. Allting är eugenik, gott folk. Om ni inte kan förstå det, ni har haft det. Vi sannerligen, lever i ett klass samhälle. Även i Sovjet Unionen, hade du ett klass samhälle. Du hade dina makthavare, och sedan dina proletärer nedanför dem. Ingenting verkligen förändras, och makt är en mycket vanebildande sak. Det är även mera vanebildande, för dessa som försöker uppnå makt, därför att de är redan psykopater. Vanligt folk försöker inte erhålla makt. DEN ATTRAHERAS ENDAST AV DEN PSYKOPATISKA KLASSEN. När de för en gångs skull är inne, gör de vadsomhelst för att stanna inne, och då erhåller du familje dynastier. Det är helt enkelt världens historia. Denna artikel är från Fox News.

 

 

Obama's veteskapliga tsar funderade på, tvingade aborter och sterilisation, som befolkningsminsknings lösningar.

Av Joseph Abrams  - FOXNews.com / Januari 13, 2009 Uppdaterad Juli 21, 2009

 

(Alan: Komihåg denna John Holdren, en mycket intressant personlighet, och en absolut förespråkare för eugenik, massiv befolkningsminskning. Han ville även, tvingad sterilisering rakt igenom alla de lägrestående människorna, och vidare och vidare gick det. Han hjälpte att skriva en bok, under 1970-talet, med Paul Erlich, en annan fanatiker, vars fru helt enkelt råkade vara medlem av the Club of Rome, och the Council on Foreign Relations. Men han är nu i maktställning, kommmer du ihåg. Han är just där uppe. Se på vem som blivit inplacerad nu. Tror du att alla karaktärer i VARJE land i västvärlden, människorna vilka, var radikala kommunister som folk ansåg, vid den tiden, har blivit nu insatta i en maktposition, runt om i världen, på SAMMA gång? Tror du, det hela är en slump? Varför skulle de bringa in dem ALLA just NU, på samma gång? Alla ombord, på samma gång? 30 år sedan, var allmänheten tillräckligt klartänkta, till att skrika, även om de endast tänkte på det, eller föreslog det. Du kan inte ha dessa typer av karaktärer, dessa fanatiker, i en regering. Men nu har vi alla haft en 30 årig propaganda, FÖR MYCKET MÄNNISKOR, och så vidare, och det är ingen stor affär att bringa upp någon, som vill döda en bra bit av populationen, med VILKETSOMHELST medel som är möjligt, så länge det görs humant. Tillbaka till artikeln...)


President Obama's "vetenskapliga tsar,", John Holdren  kläckte en gång ide'n (Alan: Det var inte bara en gång,  han gjorde en livslång karriär av det.)  av tvingade aborter, "obligatorisk sterilisering" och skapandet av en "Planetär Regim". (Alan:  Där är den där TERMEN igen, planetär REGIM, som jag just nämnde från en annan artikel. Detta är vad de använder på toppen, planetär regim...) detta skulle övervaka mänskliga populations nivåer, och kontrollera alla natur resurser (Alan: Vem tror du allt detta handlar om? ...denna globala uppvärmning? Vi måste kontrollera ALLA natur resurser också...) som ett medel till att skydda planeten -- kontroversiella ide'er, säger hans kritiker, skulle ha förts fram i hans Senats konfirmations förhör.

 

Holdren, som har examen från MIT och Stanford, och ledde ett vetenskaps policy program vid Harvards Kennedy School of Government, för de senaste 13 åren, vann det enhälliga godkännandet av Senaten, som presidentens chefs vetenskapliga rådgivare.

 

Han var godkänd med en liten fanfar också, den 19  mars, som chef för Vita Husets, kontor för vetenskap och teknologi policy, (Alan: POLICY, gott folk.) en 50 rersoner stark direktion, som rådgiver, presidenten beträffande vetenskapliga spörsmål, fokuserande på energi oberoende och global uppvärmning. (Alan: Global uppvärmning är endast en front, för den eugeniska nedmonteringen.)

 

Men många av Holdrens radikala ide'er, beträffande populations kontroll, fördes inte fram vid hans konfirmations förhör; det verkar som att, de senatorer som förhörde honom, hade ingen vetskap om innehållet av en textbok som han författat i samarbete, år 1977, Ecoscience: Population, Resources, Environment," en kopia av vilken erhållits av FoxNews.com. (Alan: De var helt enkelt totalt okunniga, du vet, alla senatorerna, om hans bakgrund, HA, HA, HA, Strunt, Strunt.)

 

Den 1.000-sidiga kursboken, som skrevs i samarbete med miljö (Alan: Knasboll.) aktivisten Paul och Anne Erlich, diskuterar, och i ett avsnitt, ser ut att förespråka, totalitära mått för att bromsa befolkningstillväxt, som säger att den kunde skapa en miljo katastrof.

 

De tre författarna, summerar deras, guidande principer, i en enda mening: "För att tillhandahålla en hög kvalitet på livet för all, måste det bli färre människor." (Alan: Appropå, detta är också uppdraget hos FN:s Department of Population (Departementet om Befolkning) likaså. Det har sagts om och om igen, därför att, Erlich och Holden och dessa killar, har alltid arbetat tillsammans med FN, för sina mästare, du ser, de verkliga mästarna.)

 

Som först rapporterats av Front Page Magazine, Holden och hans medförfattare, tillägnar en del av boken för diskussion, om möjliga regerings program, som kunde användas till att minska födelse tal.

 

Dessa planer inkluderar, att tvinga ensamstående kvinnor, till att abortera sina barn, eller lägga upp dem för adoptering; inplantera steriliserings kapslar i folk, när de når puberteten; och (Alan: Lyssna till detta... ) spetsa vattenreservoarer och stapelvaror med kemikalier som skulle göra folk sterila. (Alan: Detta har redan hänt, gott folk. Ifall att du verkligen inte kan... För dessa som inte kan tro på detta, envis lycka, ni är passe', ni är på samma väg som dronten (dronten - dodo bird - en utrotad fågel, i Indiska oceanen) redan.)

 

För att hjälpa till att uppnå dessa mål, formulerar de ett "världsregerings shema", de kallar det Planetär Regim, som skulle administrera världens resurser och mänsklig tillväxt, och de diskuterar utvecklandet av en "beväpnad internationell organisation, en global motsvarighet till polisen" , till vilken nationer skulle underkasta en del av deras suveränitet. (Alan: Just idag läste jag en artikel från EU, den Europeiska Unionen, och de skapar en arme', bokstavligen, för att granska all förorening och så vidare, miljön och ya-di, ya-di,ya-di, ya... a liten arme'. Men detta är bara en slump, hur detta knyter ihop med den samma agendan, är det inte?)

 

Holdrens kontor utfärdade ett uttalande till FoxNews.com, nekandes att ekologerna, har aldrig någonsin backat upp, några av de mått och steg, diskuterade i hans bok, och föreslog att läsa mera nya arbeten, författade enbart av Holdren, för en syn på hans åsikter. (Alan: Hans senaste arbeten, appropå, jag exponerade dem förra året, därför att jag fann dem, och de var helt i linje med hans tidigare åsikter. De har inte ändrats, överhuvudtaget.)

 

" Dr. Holdren har slagit fast, rakt upp och ner, att han stöder inte, och har aldrig stött obligatoriska aborter, (Alan: Nej, han sade det i en vild stollighet, vid ett tillfälle. Det är allt; du vet, bla, bla, bla, bla, bla.) obligatorisk sterilisering, eller annan tvingande metod, för att minska populations tillväxt," sade uttalandet.

 

 

 

Så det står skrivet i stjärnorna, och det är därför de är för och ombord NU. Det är det samma med Stotbritannien, och alla dessa andra länder. De har alla dessa Optimal Populations fanatiker där; de kallar alla, sig själva, "den rika, vite-mans klubben," appropå, över, i Storbritannien, endast för att förvirra allmänheten. De gillar denna typ av saker. De går vidare med det, där också. Men ja, de har hållit på med att sterilisera befolkningen. Jag har läst tillräckligt med artiklar om det, jag kan inte gå igenom det, och göra det hela på nytt. Det är så tråkigt; det är så långt... och agendan rullar på. De kommer att använda varje svindleri trick i boken. Det är förvånande hur miljöbekämpning, blev kombinerat totalt med eugenik rörelsen, för att ge en TÄCKMANTEL, en ORSAK, en NÖDVÄNDIGHET till att plocka ner populationen, för att passa planen. De kommer inte att stoppa för någonting, för att göra det.


Just idag såg jag, som jag brukar göra, på himlen, på morgonen. Den kommer att starta, tillatt börja med, som trevligt ljus blå himmel. In kommer flygplan, och besprutningen fortsätter, och sedan har du denna vita äggskals sörja, inga definierbara moln kvar, och vid kvällstid, helt säkert har du upplevt detta övertäckande äggskals lock, liksom ett täcke, som dragits över dig, med de synliga stråt, det senaste stråtet lämnat där, försvinner in i dem. Sedan börjar din hals att bli sträv, och allt det andra med det. Vi har erhållit det, UTAN UPPEHÅLL sedan 1998 i Canada, i Ontario i alla fall. De testade detta ämne, så långt tillbaka i tiden som på 1950-talet, för att se om det fungerade. Över Storbritannien, och jag kommer ihåg det hända också. När jag var barn, gjode de detta rakt igenom ända in på 1960-talet, på vissa platser. Scotland var ett favorit ställe, därför att, vi alltid är andra klassens medborgare; du är en koloni, du ser. De använde detta också i  Norwich; de sprutade saker över Norwich området, inkluderandes Kadmium. Jag har faktiskt läst de officiella dokumenten om det.

 

Där finns massor av människor, du bör förstå, som inte kan tro på detta fenomen. Det har ingen betydelse vad du ger dem. Även vetenskapsmän har gjort studier på dessa människor, mycket intressanta studier, på dem, om hur de beter sig, och vad de kommer att tro på, och vad de aldrig kommer att tro på, oberoende av informationen, som ges dem, i enlighet med graden av indoktrinering, kommer de att totalt ignorera det, och kalla dig tokig. Detta förstås på toppen. Perfekt indoktrination, du ser.

 

Du vet, med den GM maten (GM = den Genetiskt Manipulerade maten) också, detta är ett annat krig. Hur attackerar du folk?  Under Antiken, skulle de skära av din vatten tillgång, eller förgifta den,  om du hölls fången i en stad, och du blev attackerad utifrån. De på utsidan skulle kapa bort din vatten tillgång,  och sedan försöka att skära av din mat tillgång, så att du lever på den mat du har på insidan. Ibland, kunde de tillåta handelsmän att gå in med mat, men de hade redan förgiftat den.  Alla dessa trick, var använda långt tillbaka därborta.  Idag är det  mycket mera  subtilt. Som Holdren sade,  DU HELT ENKELT PLACERAR SAKER I DERAS VATTEN TILLGÅNG, ELLER I DERAS MAT,  OCH DU STERILISERAR DEM. Du håller din mun stängd, det är allt. Du håller käft. De stora pojkarna kontrollerar alla, stipendier till vetenskapsmän som aldrig kommer att finansiera dem till, en studie för att finna ut, varför folk blir sterila. Detta är hur enkelt det är.

 

Nu har du massiva allergier, bland populationen, nu, det att Monsanto och de stora pojkarna, är alla inpå GMO ( = Genetiskt Modifierad Organism) mat, och MASSIV, fruktansvärda carcinogena bekämpningsmedel, som också steriliserar dig, likaså. När du blir allergisk mot mat eller vatten, när den mänskliga varelsen, blir allergisk mot mat eller vatten... Nu, vi har redan blivit allergiska till allting annat, sedan 1960-talet, sedan våra immunsystem, blev totalt attakerade av vaccinationer. Men nu, den mänskliga arten, menandes de mera obetydliga typerna, som inte har tillgång till de icke-GMO maten, som växt på stora feodala farmer, som fortfarande existerar, runt om på planeten idag. NÄR DU BLIR ALLERGISK TILL DIN MAT,  ÄR DU  I  STOR KNIPA. Det finns ingen kris, tänk på det.  Du ser, det BORDE VARA en kris... men det är ingen kris. Liksom den vita medelsvensson, i västvärlden är nere på över 80%, under i sperma antal, av vad det brukade vara 1952. Men det finns ingen kris där. Därför att, varför? Ja, ingen har satsat pengar för att kolla vad som är fel, eller vadsomhelst, eller kalla det en kris. Naturligen, borde det vara en kris. Det är därför att det är AVSIKTLIGEN; detta är, varför det inte är en kris. Detta är varför det inte finns någon nyfikenhet... och massiva allergier till allting. Här är en artikel från jordbruks business i allmänhet, och det kallas, National Rural News (= Nationellt Landsbygds Nytt).

 

 

 

Frukter och grönsaker ny allergi rädsla

STEPHEN CAUCHI / 19 Apr, 2009 / theland.farmonline.com.au

 

EN SNABB ökning i frukt och grönsaks allergier, drabbar Brittiska barn, gör medicinska specialister förbluffade. (Alan: Jag har läst detta tidigare, men det finns en uppdatering på det också. Om du söker igenom internet, finner du, att detta inte bara händer i Storbritannien, mera. De försöker testar ut i olika länder, först för att se om det fungerar, och sedan förgifta resten av världen.)

Vanliga grönsaker och frukter, sådana som selleri, äpplen och päron, rivaliserar nu jordnötter, som den mest härskande orsaken, till mat-relaterade allergier.

 

Australiska experter säger, frukter och grönsaker är under ökning här, (Alan: I Australien likaså.) men problemet, är inte lika allvarligt som i Storbritannien. (Alan: Jag, tillägger ÄNNU.)

 

Det har funnits en ökning i allvarliga reaktioner, till bananer och kiwi frukter, (Alan: Appropå, bananer var en av de första saker de modifierade, så var också potatisen och andra saker. Men bananer, helt säkert, därför att 15 år sedan pratade de om att de hade redan modifierat GMO bananer. De pratade om att skapa, sina egna serum inne i den, för vaccinationer, INNE i den.) men jordnötter och sedan nötter, kvarstår som de mest vanliga, utlösaren av allvarliga allergiska attacker, i Australien, enligt Maria Said, ordförande av Anaphylaxis Australia.

 

"Vi ser verkligen frukt och grönsaks allergier ... vi har med säkerhet folk som är allergiska till selleri och peppar familjen ... men huvud allergierna i Australien kvarstår som, jordnötter, träd nötter, mjölk och ägg, fisk och skaldjur, soya, sesam och vete," sade hon. (Alan: Alla dessa ämnen har blivit modifierade. Jag vet inte hur det är med skaldjuren. Jag är tillbaka med mera efter reklampausen)

 

 

 

Detta är Alan Watt och vi håller på att Cutting Through The Matrix, just avslutandes en artikel om allergier, och den diskuterar om att ungdomarna, för det mesta är mera benägna till detta,  detta nya, jag kallar det, de NYA ungdomarna,  som har erhållit mera vaccinationer än någon annan, och hur detta tar epidemiska proportioner, och ökar våldsamt, och så vidare.  När du blir allergisk till mat, då är du inne i stora problem.


Där finns Kevin från Ontario på telefonen. Är du där Kevin?

 

 

Kevin:  Ja, jag är här. Hallo där. Jag är säker på att, det ser ut som om dessa globalister avslutar sin agenda nu, är det inte så?

 

Alan:  De gör det.

 

Kevin:  Ja. Just som du sade i Fall of the Republic (Fall of the Republik - en dokumentärfilm på över två timmar - kan ses på You Tube), dessa killar, de har sin infrastruktur på plats. De har Världs Banken på plats. Världs det ena och Världs det andra. Det finns ett klassiskt dubbel prat som pågår, i medierna, och du hör folk som börjar repetera, dubbel tänkandet, och dubbel pratet överallt. Jag vet inte, är det Orwells värsta mardröm, eller är det hans mest grandiosa dröm? Jag är inte helt säker på det Alan.

 

Alan:  Orwell var i kontakt med Aldous Huxley. De skrev och faktiskt delade ide'er, på vad de förutsåg som the Brave New World scenario. ( = den Modiga Nya Världens manuskript). De båda hörde till, det övre skalet. Huxley var mycket väl inne med de stora internationella möten, under hans tid, och med intelligentian. Han kände till agendan. Hans bror Julian var i styrelsen av UNESCO. Han härstammar från Darwin familjen. De kom överens tillslut att, troligtvis skulle den typ av system som skulle komma in, tillslut, EFTER the Big Brother (Store Bror) av Orwell. Så Orwells stora stövel, auktoritärt samhälle, skulle starta först, för att skrämma oss till lydnad, och ut ur detta skulle komma Huxleys (samhälle), mikrochipps, en klonad Brave New World skenario. Så detta är vad de båda visste. Jag vet att Orwell försökte varna världen också. Han visste att det var i det närmaste omöjligt, därför att, på grund av den helt otroliga indoktrineringen, och vetenskaper använda, på medvetanden av den generella allmänheten. Han visste det, det gjorde Aldous Huxley också.

 

Kevin:  Även på den tiden, när radion var redan 20 år in i användning, folks uppmärksamhets spann, var redan blivandes, deras psykologi hade redan, blivit påverkad av  de stora medierna då.

 

Alan:  Absolut. De facto, Aldous Huxley är med i en intervju med Mike Wallace, en gammal tre delad serie, från 1950-talet, och han sade att, DET VAR RÄTT SÅ ENKELT NU, FÖR EN LITEN GRUPP AV MÄN, ATT ANVÄNDA TEKNIKER GENOM HELA VÄRLDEN, OCH LÄGGA DERAS EGET FOLK IN. Även då, på 1950-talet säger han, VI RÖSTAR INTE IN PRESIDENTER, i förenta staterna av amerika (USA). Han sade VI RÖSTAR IN SKAPADE PERSONLIGHETER SKAPADE AV MARKNADSFÖRARE. Och det är sant.

 

Kevin:  Och vid den tiden Griffin kom med i bilden, och Myron Fagan på 1960-talet, när de startade, med att komma ut, försökandes varna folk om detta, när Eisenhower försökte varna om the Military-Industrial Complex, (= Det militära och industriella komplexet), då var det redan försent. Folket, de flesta av dem var redan under, denna mass hallucination av de stora medierna.

 

Alan: Ja. Plus vad de hade också, vad verkligen hjälpte dem framåt var, VETENSKAPLIG INDOKTRINERING I SKOLAN, lanserad genom UNESCO genom ALLA de länder som skrivit under. Detta gjorde verkligen att det tog skruv. Bertrand Russell gjorde det genom experimentell utbildning, för att se om det skulle fungera, på 1920-talet, och han sade, OM VI KAN FÅ BARNEN TILLRÄCKLIGT UNGA, KOMMER BARNEN ATT TA INGET AV DERAS FÖRÄLDRARS KONTAMINERADE MORAL, OCH GAMMALMODIGA IDE'ER MED SIG, DÄRFÖR ATT, DEN VETENSKAPLIGA INDOKTRINERINGEN SEDAN BARNTRÄDGÅRDEN, HADE REDAN VISAT SIG ÖVERTRÄFFA VILKENSOMHELST INVÄNDNING FRÅN FÖRÄLDRARNA; STATEN SKULLE GE DEM, DERAS NYA MORAL. Så du har helt rätt. Detta har hänt.

 

Kevin:  Ja, Ha det så bra. 

 

Alan:  Tack för att du ringde. 

 

Från Hamish och mig själv, från Ontario, Canada, är det god natt och må din Gud eller dina Gudar GÅ med dig.

 

 

Samtalsämnen i radioprogrammet som diskuterats, i följande länkar:

 

Obama's Climate Strategy

Earth Bureaucracy & Global Governance

Holdren & Totalitarian Measures to Curb Population Numbers

Vegetables join Peanuts in Rapid Increase of Allergies to Food

 

 

Transcribed by Diana

Translated to Swedish by Thomas Gref

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alan's Material Tillgängliga för Köp, och Beställnings information:

BOOKS

"Cutting Through"
  Volumes 1, 2, 3

&

"Waiting for the Miracle....."
Also available in Spanish or Portuguese translation: "Esperando el Milagro....." (Español) & "Esperando um Milagre....." (Português)

CDs

Ancient Religions and History MP3 CDs:
Part 1 (1998) and Part 2 (1998-2000)

&

Blurbs and 'Cutting Through the Matrix' Shows on MP3 CDs (Up to 50 Hours per Disc)

DVDs

"Reality Check Part 1"   &   "Reality Check Part 2 - Wisdom, Esoterica and ...TIME"