Feb. 4, 2010 (#507)

Alan Watt "Cutting Through The Matrix" LIVE på RBN:

Framtiden – Ut ur kryptan och läs manuskriptet:

"För att en grupp skall bli en accepterad auktoritet,
Fordras det underkastelse ifrågan om majoriteten,
Emedan de flesta moderna myndigheter är oinvalda,
Det fordrades repetitiv exponering för att få dem respektabla,
Då dessa privata grupper nu styr vår planet,
Med repetivitet ´Du kan inte´, ´Du kan inte´, (Vågar inte),
Du ser, de är verkligen kulisser som vill styra nationer,
Så de vise männen kan regera, frihet finns inte med i ekvationen,
Och Hollywoods opiater hjälper dig att uthärda
Helvetet kommer ner till oss, Du, Vi är nästan där"


Dialogen Copyrightad av Alan Watt - Feb. 4, 2010 (Förutom Musik, Litterära Citat, och Telefonörers kommentarer)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

cuttingthroughthematrix.com
alernativa siter:
cuttingthroughthematrix.net
cuttingthroughthematrix.us
cuttingthroughthematrix.ca
spegel siter:
cuttingthrough.jenkness.com (<--mycket pålitlig)
cuttingthroughthematrix.ethrx.com

ADRESS:
Alan WattFöljande site innehåller alla ljudfiler & nedladdningsbara utskrifter på Europeiska språk:
alanwattsentientsentinel.eu
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Information för att köpa Alan’s böcker, CDs, DVDs och donationer:

Canada och Amerika: PayPal, Cash, personal checks & för USA, international postal money orders

Utanför Amerika: PayPal, Cash, Western Union och Money Gram (Money Gram är förmånligare)

PayPal Beställningar: Sänd en separat, ytterligare, medföljande e-mail med PayPal beställningen.

De som är dator BEFRIADE: Skriv till adressen ovan

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Code of Silence" av Bruce Springsteen

Det finns en kod av tystnad som vi inte vågar uttala
Det finns en vägg mellan oss och en flod så djup
Och vi fortsätter att låtsas att inget är fel
Men det finns en kod av tystnad och det kan inte fortsätta

Är sanningen så flyktig, så flyktig som du kan se
att det inte är tillräckligt baby
För att överbrygga avståndet mellan dig och mig
Det finns en lista 100 mil lång av sorg
Det finns en kod av tystnad och det kan inte fortsätta


Hej Gott Folk. Jag heter Alan Watt och detta är Cutting Through The Matrix den 4 Februari 2010. För nytillkomna lyssnare, kolla cuttingthroughthematrix.com web siten. Rulla ner på huvudsidan och du ser alla de andra siterna, som jag har där. Du bör lägga dem I dina favoriter, för framtida användning, för de stora siterna kraschar alltid emellanåt. Ibland också, om du upplever tröghet vid nedladdning, när du är på .com siterna, det beror på att alla andra är också där på .com siten på samma gång. Så du tar dig igenom snabbare på dessa andra siter. De officiella siterna är: [ Uppräknade här ovanför ]. Kom ihåg, ni är publiken som för mig till er. Jag är kanske en av de få radiovärdar där ute som inte får uppbackning. Inte därför att jag inte kunde få det. Jag kan helt säkert erhålla uppbackning. Det skulle inte vara något problem. Jag har blivit erbjuden från så många företag, uppbackning och så vidare, och jag sade nej. Men det är upp till er att hålla igång mig. Det gör mig självständig helt enkelt, och jag kan säga mycket mera, än vad andra människor kan. Du är liksom uppbunden, om du får pengar direkt från folk du för fram som gäster, som de facto säljer produkter och så vidare. Därför är det upp till er, att hålla igång mig, och ni kan göra så genom att gå in på cuttingthroughthematrix.com web siten. Se vad som är till salu där, böckerna jag skrivit, och CDs och DVDs, eller du kan skänka pengar. [ Beställnings och skänka pengar alternativ listade här ovan. ] Även en hel del människor får diskar brända, och levererade till sig, för att spela upp dem på CD spelare; du kan komma i kontakt med mig [ se adressen ovan].Kom ihåg, sitt inte tillbakalutad och vänta att någon annan skall skänka pengar. Det är vad alla andra gör, på samma gång, men resultatet blir att ingen skänker pengar. Jag tar inte betalt för dessa radioprogram, som du väl vet. Jag har gett ut hundratals radioprogram tidigare helt gratis. Det hjälper definitivt inte, mig på denna sidan alls. Tro mig, det är en stor, stor uppoffring, ibland för mycket för en person.

Sedan 2001, har världen förändrats DRASTISKT, verkligen, en världs polis stat, under täckmanteln av terrorism, och vi måste alla ändra på våra vanor, inte enbart för terror. Om du noterat, globaliserings killarna för in EKOLOGI, EUGENIK, BEFOLKNINGS MINSKNING, alla dessa saker, är alla en del av, denna nya världsordning. Detta kallas ÅRHUNDRADET AV FÖRÄNDRINGAR. Det kallades så under förra århundradet, av dem inom universitet, som jobbade fram mot detta, mycket närvarande system, av totalitäriarism, ett system där VETENSKAP och UNIVERSITET kommer att styra våra liv. Vi behöver inte tänka eller göra ett endaste ett beslut själva. Tillbaka med mera efter denna reklampaus.

Hej Gott Folk. Jag heter Alan Watt och vi håller på att (Cutting Through The Matrix - klippa, skära genom nätverket (=Matrix)). Jag har ofta nämnt vad som hänt sedan 2001, därför att vi ANPASSAR oss så snabbt, så att vi tenderar att glömma det hela, och vi går in i nästa sak, och nästa sak, och nästa sak, utan att inse att allt av detta existerar inte mera, hela delen av denna berättelse, manuskript som vi genomlever, bokstavligen ÄR det. Det är en berättelse, ett manuskript. Vi lever genom en planerad berättelse, manuskript, med genomförings datum, för nya delar av manuskriptet, att komma i dagen.

När 2001 inträffade, omedelbart var medierna på gatorna, i alla länder - Canada, Förenta Staterna, Storbritannien, överallt - med samma frågor. Skulle du ge ifrån dig, din frihet och dina rättigheter mot trygghet? Det är, vad det hela handlar om... att försöka, att få oss vana med den ide'n att DETTA är vad som var på kommande. Det är det äldsta tricket i boken naturligtvis, att ge ifrån dig alla dina rättigheter och friheter för denna sak, för säkerhet, trygghet. Oberoende om det är Kungen som lovar det eller regeringen, staten, vadsomhelst annat, det är alltid samma sak. Det finns alltid en okänd, hemlig, orsak bakom det. De antika Romarna gjorde det alltid emellanåt, när en tyrann kom till makten.

Här går de igen, och säkert nog, anpassar vi oss till det. Vi har haft så många kriser sedan 2001, så att du kan inte hålla reda på dem. Det är omöjligt, enligt lagen om medeltal, att ha så många kriser, som händer en efter den andra, i ett sådant spann av några FÅ år. Vi har haft de så kallade terroristerna, till att börja med. Terrorism, terrorism ÖVERALLT. Vi har haft otaliga historier, om fartyg utanför hamnen i New York, som kunde explodera med hjälp av en kärnvapen explosion, och all denna typ av affärer, och högsta röda beredskap. All denna typ av saker vi såg i Star Trek filmerna, som fick oss vana med hela denna ide', gul, orange, och rött alarm, och så vidare, en efter en. Sedan gick vi igenom att fågelinfluensan, skulle döda oss. Sedan var det West-Nile viruset; det skulle bli en massiv farsot, och sedan dog den bort till ingenting. Sedan naturligtvis, hade vi bank krascherna, följandes av att bli plundrade av våra regeringar, till att betala bankerna för deras listighet i att krascha ekonomin. Sedan omedelbart efterföljt med influensan, den kommande influensa pandemin (pandemi = världsomfattande epidemi) som aldrig inträffade, den heller.

Regeringar höll på att kasta pengar ÖVERALLT, överallt hela denna tid. Är det inte FÖRVÅNANSVÄRT, att före 2001 hade de ej pengarna för god hälsovård. De hade inte pengar för gott social skydd. De helt enkelt hade inte pengar för detta, och det andra, men så fort som 2001 dyker upp, O'boy, MILJARDER OCH MILJARDER går in till krigs satsningen, och alla de olika departement som har blivit skapade sedan dess, i alla länder. Trillioner gick till att rädda bankerna. Miljarder gick åt till att köpa onödiga influensa vaccin nyligen. Och vi glömmer allt detta. Det är förvånande, och, det är så sant också, att vi har blivit kallade den mest anpassningsbara arten på planeten och DET ÄR VI. Vi anpassar oss till vadsomhelst, har ingen betydelse hur tokigt det är, tills allt blir normalt igen, du ser. Normalt är alltid ett NYTT normalt läge, och vi tar det för givet. Det är därför du inte kan låta saker hända på detta sätt, och helt enkelt låta det fortgå. Du kan inte anpassa, och låta det gå, eller så är det här för evigt, och det kommer att bli värre. Det är INTENTIONEN av det hela.

Århundradet av förändring (= Change) kommer att vara det planerade samhället. Samhället där inte mera, du eller din familj bestämmer, till att ens gifta sig, eller att ha familjer, för den saken, allting kommer att beslutas, av staten, i enlighet med behoven hos staten. Jag talar om världs staten, appropå. Hur många arbetare, de kommer att behöva, under ett bestämt århundrade, för vissa jobb; hur många jobbare inom andra områden och andra branscher? Kloning och genetiskt ingenjörskap kommer att komma in i det för att skapa speciella arbetare. Detta är gammal kunskap, och stora akademiska tidningarna och magasinen är fulla av det. Det handlar bara om det. Det är att ge DEM rättigheten att styra världen, varandes de bäst lämpade för att styra den, enligt dem själva naturligtvis. Det är vad det handlar om.

Varje regering kommer att gå in i denna omdanings fas, var de kommer att ha kommitteer och medlemmar från dessa organisationer OMBORD med regeringen tillsammans med dem. De är ICKE INVALDA. Detta är en del av övergångsfasen till den, modiga nya världen. Om du kommer ihåg, HG Wells film och roman, som hade att göra med, framtiden, som var på kommande, han faktiskt skrev, den, jag tror före Första Världskriget. Den hette The Shape of Things to Come. Tillslut fann de att ‘scientists of the air,’ han kallade dem faktiskt ‘a new Freemasonry of the air’ i sin bok - och i den första svartvita filmen - det finns ingen demokrati överhuvudtaget. Det är ett diktatorskap från ingenting, påhittat av de förnämsta vetenskapsmännen. Du finner det i så många filmer.

Budskapet är där ute, att i grunden är vi post-politiska. Vi är post-demokratiska, EXAKT vad the Club of Rome (=Romklubben) sade i sin bok The First Global Revolution. De sade att de kollat på ALLA olika system, i världen, handlandes om att styra och regera över folk, och de kom fram till att ‘kollektivism’, som närmast var det, det Sovjetiska systemet var, det bästa sättet att REGERA, därför att inom demokrati finns det alltför många partier i konflikt, alltför många krav ställda av olika partier, att de kunde inte få någonting utfört. Jag har nämnt detta tidigare, att Margaret Thatcher pratade om hörandes till denna parallella regering, som Quigly pratade om också, som naturligtvis the Royal Institute of International Affairs som också är the Council on Foreign Relations. Hon sade, jag, som en före detta premiärminister, känner alla de andra premiärministrarna från andra länder och presidenter, och tillsammans formar vi en parallell regering. Vi har makt. Vi vet hur man får saker gjorda, och de är inte ansvariga inför allmänheten. Exact vad Quigly sade. Han sade, kom ihåg, denna organisation hade REDAN styrt USA i 60 år, och han skrev sin bok tillbaka på 1960 - talet.

Så vi är på en färd genom ett manuskript. Ett manuskript där de vet exakt, genom de helt otroliga studier de gjort på männskligheten och mänskligt beteende, genom vetenskaper, hur lång tid man ger mellan varje SLAG, medan de SLÅR oss med något nytt. De vet även anpassningstiden för olika typer av saker som kommer ner för lansen. Detta är hur exakt all denna vetenskap är.

De gav oss internet också. Jag vet att de pratar om att licensera det nu. De har pratat om det i åratal. Det kommer att komma tillslut. Ni kommer att vara licenserade och AUKTORISERADE för att vara uppkopplade där, med en hel uppsättning av regler, på vad man pratar om och vad man inte pratar om, etc. Emellertid, vi glömmer att de gav oss internet. Det har varit ett fantastiskt verktyg för dem. Det Militär-Industriella Komplexet använde det i åratal, i åratal innan, de beslutade, att ge det till folket, internet. Det var INTE en skock med killar, i sina avlägsna hyddor, alla kommunicerande tillsammans, som skapade internet. DET ÄR EN MYT! Det är lika mycket myt som att Bil Gates skapar imperiet själv, allt mytologi skapande. Detta var designat till att komma till stånd, därför allting i vårt system kommer att bli penningfritt. Allting kommer att utföras via datorer. Det är också att undervisa dig, och att träna DIG till att gå längre och längre från den enkla datorn, och sedan har du fått dina iPods och din Bluetooths, och resten av det. Allting blir mindre, mycket mer packat in i det, och en dag kommer de att säga, vi kan inte göra det mindre med alla dessa saker; vi helt enkelt sätter det in i ditt huvud. Enkel lösning, vi placerar det in i ditt huvud... och vi blir anpassade och anpassade, rakt in i detta faktiska steg, naturligtvis.

Det är också det mest fantastiska verktyg, till att kolla in hela populationen på planeten. DAGLIGEN har de tillgång till, vadhelst du kollar på. Jag har läst undersökningar de redan gjort, på kluster, hur kluster av människor formas, varför gillar du dessa människor, varför kommunicerar du med dessa människor, vad har ni alla gemensamt, det yttre uppenbarligen, vad är det andra, underliggande faktorer bakom detta också? TOTALA massiva studier gjorda på oss hela tiden, och personlighets profiler också. Pentagon har en hel värld, en virtuell värld, med var och en av oss INNE I DEN, som en person med en profil, och de uppdaterar den i enlighet därmed... därför att de måste veta, att vi är helt perfekt förutsägbara.

Denna artikel är endast en av många. Jag blir liksom less på att läsa denna typ av artiklar, därför att de har kollat in oss sedan de gav oss internet. Det står...Google värvar NSA (=National Security Agency) till dem att avvärja cyberattacker

Av Ellen Nakashima / Torsdag, Februari 4, 2010 / WashingtonPost.comVärldens största internet sökmotor företag, och världens mest kraftiga elektroniska övervaknings organisation (Alan: Det är en spion organisation. Den spionerar på hela världen, NSA.) grupperar ihop sig under namnet av cybersäkerhet.

Under ett avtal som fortfarande håller på att slutföras, National Security Agency skulle hjälpa Google att analysera ett stort företags spion attack (Alan: Vilken fantastisk ursäkt.) som företaget informerade att det var hemmahörande i Kina, och attackerade sina dator nätverk, enligt cybersäkerhets experter, som är vana vid dylika frågor. Målet är att bättre försvara Google -- och dess användare -- från framtida attacker. (Alan: Så, det är för DITT bästa, ser du.)

Google och NSA vägrar att kommentera beträffande partnerskapet. Men källor med kännedom om överenskommelsen, talar under villkor om anonymitet, sade att alliansen är skapad för att tillåta de två organisationerna att dela kritisk information, utan att hota Googles policyn eller lagar som skyddar privatlivet för Amerikaners nätbaserade kommunikation. (Alan: Ja, det är enkelt, därför att de gör vad de gjorde i regeringen också. När en lag, är i vägen, de helt enkelt ändrar lagarna... då är det lagligt.) Källorna sade att uppgörelsen inte betyder att NSA kommer att se på användares sökningar eller e-mail konton, eller att Google kommer att dela med sig äganderättslig data. (Alan: Ja, NSA har spionerat på oss alla, med all vår data, sedan de grundades - det var deras syfte - en gräsligt, gräsligt lång tid sedan.)

Partnerskapet hugger in i kärnan, i ett av de mest känsliga frågorna för regeringen och privat industri, i den utvecklande världen av cyber säkerhet: hur balanserar man, privata och nationella säkerhets intressen. På tisdag, Chefen för National Intelligence, Dennis C Blair, kallade Google attackerna, som företaget tillkännagav i Januari, en "väckar-klocka". Cyberrymden kan ej bli skyddat, sade han, utan att en "samarbets ansträngning som innefattar både USA:s privata sektor och våra internationella parners."Detta är endast en, av de många tidnings artiklar, och jag fortsätter med mera, där polisen jobbar med det också, efter denna paus.

Hej Gott Folk. Jag heter Alan Watt och vi håller på att Cutting Through The Matrix, just pratandes om hur den krälande makten, sannerligen kryper. Ibland anfaller de, men generellt är det en krypande attack, som de gör över tiden, på ett lömskt sätt, tills vi anpassar oss igen, så snabbt och lätt, så fort vi vet att den är där. En hel massa människor har verkligen inget emot det. De flesta människor, tänk på det, helt ärligt, bryr sig inte om vad som sker i världen, överhuvudtaget, så länge de får sin löne check, kan spendera lite pengar, och köpa små saker för att underhålla sig, för att belöna sig själva med, och se på tv och spela spel. De är egocentriska, exakt den typ av kultur som Bertrand Russel sade att de skulle skapa. Han sade det tillbaka på 1940-talet, tror jag det var. Egocentrisk och hedonistisk... det är vad du har där ute; ett oanslutet samhälle, där ingen är kopplad till någon annan, förutom för personliga rovdjursmässiga ändamål, som är av övergående natur.

Här är en annan tidningsartikel från Cnet News och den säger...

Polisen vill ha en bakdörr till Web användares privata data

(Alan: Så, varför skulle inte polisen komma in på operationen också.)

Februari 3, 2010 / av Declan McCullagh / cnet.com(Alan: för tillfället, uppenbart, är det en speciell överenskommelse som alla de stora servrarna, ger till polisen, och någon faktiskt sände det till mig, var de listas upp, alla olika priser och företag. Hur mycket det kostar, att spionera på varje person, i en vecka, för en månad, och så vidare, och alla överenskommelser de har för polis kåren. Det är en intern grej endast, men jag har fått det tillsänt till mig. Så detta är en typ av, liksom en omstuvning av detta, på ett sätt, därför att de redan har dessa, men de vill ha ett rappare, snabbare sätt att komma åt folks mail och data.)Vem som helst mer ett e-mail konto, troligtvis vet att polisen kan kika in om de har en skriftlig husrannsakningsorder.

(Alan: Tror du verkligen på detta? Tror du verkligen på detta... att de behöver en skriftlig husrannsakningsorder? Vi hoppar över detta.)

Men cyberbrott utredare är frustrerade, av den hastighet av traditionella metoder, av faxande, postande, eller e-mailande till företag dessa dokument. De trycker på, för skapandet av en nationell Web portal, kopplandes polisens datorer, med dessa på internet, och e-mail tillhandahållare, så att förfrågningar kan sändas och erhållas elektroniskt.

(Alan: Vad de verkligen menar är automatiskt.)

CNET har granskat en undersökning, planerad att publiceras vid en federal insats styrkas möte på torsdag, som säger att lag upprätthållande myndigheter, är i det närmaste, enhälliga, i att åberopa att en sådan portal blir skapad.

(Alan: Det finns inget de inte vill, eller hur? Där finns inget om att... poliserna nu erhåller samma utrustning, som militären har fått, och resten av leksakerna och godsakerna. Varför skulle de inte gå hela vägen? Det är det de är nu, en militär styrka... inuti.)

Åttionio procent av poliser tillfrågade, det står, vill kunna, "utbyta juridiska frågor och svar till juridisk process" genom en krypterad, endast för polisen, "landsomfattande dator nätverk".

Undersökningen, enligt två personer med kunskap om situationen, är en del i en bredare puff, från lag verkställande myndigheter, att ändra grund reglerna av online undersökningar. Andra komponenter inkluderar förnyade förfrågningar, för lagar som kräver internet företag, att lagra data, om deras användare, i upp till fem år, och ökat tryck på företag att svara på polis förfrågningar, inom timmar istället för dagar.

Men det mest kontroversiella elementet är kanske det privata web interface, som framkallar nya säkerhets och integritets bekymmer, speciellt i kölvattnet av en ny inspektör generals rapport (PDF) [Länken är på denna site.] från Justitie Departementet. Den 289 sidor långa rapporten, beskrev i detalj, hur FBI fick amerikaners telefon register, genom att citera icke existerande nödlägen, och helt enkelt, fråga efter data, eller skriva ner telefon nummer på en post it lapp, istället för att följa procedurer som krävs enligt lag.

Vissa företag har redan (Alan: Detta är det jag pratade om.) endast polis webb interface. Sprint Nextel jobbar med vad som kallas L-Site, även känd som "laglig tillmötesgående säker web portal". Företaget har även erbjudit en utbildning som "kommer att lära dig hur du skapar, och följer upp juridiska krav genom L-site. Lär dig att navigera, och på ett säkert sätt ladda ner efterfrågade poster." Cox Communications, gör sin prislista för att tillmötesgå polisen, offentlig; en 30 dagars avlyssning går på 3500 dollar. (Alan: Jag har pris listan för dem alla faktiskt här, Google och Yahoo och så vidare, alla de stora.)

Polis undersökningen är inte helt opartisk: dess författare är Frank Kardasz, som är schemalagd att presentera det vid ett möte (PDF) om Online Säkerhet och Technology Working Group, organiserad av usa:s handels departement. Kardasz, en sergeant inom Phoenix polisen, och en projekt ledare av Arizona's Internet Brott Mot Barn insats styrka. (Allan: De använder alltid barnen för allt detta. Vi har inga rättigheter överhuvudtaget, därför att de åberopar, att det är för barnen) sade i ett e-mail utbyte på tisdag, att han fortfarande reviderar dokumentet, och var förhindrad att diskutera det.Så allting är i korten, men de flesta människor, helt ärligt, verkligen - som du vet, detta du själv också, ni lyssnare därute - de flesta människor du möter som är på utsidan av allt detta, verkligen har ingenting emot vad som händer inte det minsta. Faktiskt, faktiskt inte. Du vet, när de lägger ut dessa shower på tv, där de för fram par, och de diskuterar deras otroliga familje problem, och börjar gapa på varandra, på publik internationell television, om vem som har affärer med vem, är min fru prostituerad, och det är upp till programledaren och dem att finna ut det. När du ser denna typ av saker hända, då vet du att spelet är slut för allmänheten. De har aldrig verkligen någonsin varit här för att vara vilse. Det måste finnas en annan term för det, men de har helt säkert aldrig varit medvetna, eller tänkande varelser. Så de bryr sig inte att regeringen vet, allt som de ser på internet. Tillbaka med mera efter denna paus.

Hej Gott Folk. Jag heter Alan Watt och vi håller på att Cutting Through The Matrix. Går tillbaka till the Council on Foreign Relations, som endast är en gren, det är den Amerikanska grenen - Även om andra länder som inte hör till det Brittiska Imperiet eller Samväldesländerna, såsom de gillar att kalla det - även har dess departement i the Council of Foreign Relations. De kunde mycket väl säga the Royal Institute of International Affairs för Amerika; det skulle inte tas emot alltför väl, så de kallade det the Council on Foreign Relations. Denna tidningsartikel finns i the Indy Truth, vilka tog den från, jag tror the August Review eller 'august' review. Den handlar om the Council on Foreign Relations. Den är kort, mycket kort, mycket kondenserad typ av historia, men det står att läsa...Council on Foreign Relations

cfr.org

Skriver The August Review,Före grundandet av the Trilateral Commission, the Council on Foreign Relations (CFR) var den mest signifikanta grupp av globalt-tänkande elitister i USA. (Alan: Sannerligen, de går mycket, mycket längre tillbaka i tiden) Så långt som 1959, CFR var tydlig om ett behov för världs regering. (Alan: Långt före det, även under Andravärldskriget, pratade de för en världs regering.)De gjorde så, påstående,USA måste sträva att bygga en ny internationell ordning... medräknandes stater som etiketterar sig själv som 'socialistiska'... för att upprätthålla, och gradvist öka auktoriteten hos Förenta Nationerna. (Alan: Och det var syftet, en av de viktiga syftena, av the Royal Institute of International Affairs / CFR. Det var att bringa IN Förenta Nationerna. De skapade det. Det var att bringa in ett globalt system av regering och förstöra nationskapet.)Sedan dess grundande, finansierat av the Rockefeller familjen, CFR har varit "en Vem är Vem av det elitistiska österländska etablissemanget."CFR's verksamhets ide' skrapar på ytan om vad de är:Grundad 1921, the Council on Foreign Relations är en självständig, nationell medlems organisation, och obundet center för forskare hängivna att producera och granska ide'r, så att individuella och företags medlemmar, så väl som policyskapare, journalister, studenter, och intresserade medborgare, i USA och andra länder, kan bättre förstå, världen, och utrikes politiska val, som berör Förenta Staterna och andra regeringar.Ordalydelsen av denna verksamhets ide' är mycket intressant. Granskning av CFR:s aktivitet och dokument, visar att "utrikes politiken" beskriven är de facto Globalism och förlorandet av nationell suveränitet. Metoderna att genomföra dessa policys, medger knappast "valmöjligheter" som de beskriver, åtminstone inte med tanke på en demokratisk process.

CFR är en ledande bidragsgivaren till en rörelse, för att bygga ett internationellt infrastruktur system, av Super Korridorer genom Amerika (se deras dokument, Byggandes ett Nord Amerikanskt Samhälle). (Alan: Du kan erhålla länkarna direkt från denna site till det.) Detta har involverat, säljandet av allmänna vägar till utländska företag, utnyttjandes förestående markområdes lagar, till att ta landområden från Amerikanska medborgare, och skapa en ny hemlighetsfull policy organasition, till att klä av Amerika dess suveränitet, the North American Forum. (Alan: Linken till detta, är där också.) Tack vare involveringen av ledande medier i organisationer sådana som the Council on Foreign Relations (se listan nedanför), Trilateral Commission och Bilderberg, gränserna blir utsuddade utan invändningar, tillåtelse eller även kännedom av det Amerikanska folket. (Alan: Detta är väldigt sant. Största delen av befolkningen har inte en susning... och bryr sig egentiligen inte om vad som pågår.)

CFR har också talat för att Globalisera Valutor, argumenterandes att det eliminerar monetär suveränitet som kommer att stablisera den globala ekonomin. (Alan: Som, faktiskt, de stora bankirerna som är med i direktionen av CFR, driver också detta.) Planen är bristfällig, emellertid, emedan den överger guld standarden. USA:s dollar har blivit instabil, och lidit av kraftig inflation sedan den har tryckts, utan uppbackning av guld. Övergivandet av guld standarden, lägger värdet av valutan enbart i händerna på de som trycker den, vilka är naturligtvis bankirerna, som har finansierat och fortsätter att påverka (se listan nedan) på the Council on Foreign Relations.

(Alan: Det finns en lista här över CFR:s styrelse ledamöter. Det är verkligen intressant. Det är just för USA som det är så. Alla storheter, någon som är någon, är med i denna styrelse av ledamöter. Detta är inte alla medlemmar, endast styrelse ledamöter. Det är intressant, även Madeleine Albright är med i det också, naturligtvis).

•Madeleine K. Albright, Principal, The Albright Group LLC

(Alan: Om du ser på vad annat Madeleine Albright är med i. Hon är med på en av lednings styrelserna för NATO, för krigs-produktions killarna, och hela resten av det. De är ALLA ihopflätade, med all världs business och policyn, alla dessa figurer här. Det finns en lång lista, och du borde gå igenom den. Jag lägger upp länkar på min site, vid slutet av radioprogrammet, och du kan gå igenom dem när du har tid.)

Nu, från deras egen site, the Council on Foreign Relations, de har en internationellt rådgivande styrelse också. Jag kommer att lägga upp denna länk också. På nytt igen, det är förvånande att se denna lista vem är vem i världen, och alla de stor företag som de driver. De är med i alla stora saker också, Mat industrin, de äger den helt. Alla de stora killarna som äger det är alla i direktionen, saker typ detta. Det är ganska fascinerande, verkligen. Detta är vad de menade vid the Club of Rome, att demokratin, de demokratiska regeringarna var till ingen nytta, och detta är varför Tacher sade, hon pratade om att höra till, den parallella regeringen, och detta är vad hon refererade till. Här är ett exempel, igen från the Council on Foreign Relations egen site, en av dessa utrikes ledamöter. Hans namn är...Council on Foreign Relations

cfr.orgSyed Babar Ali

(Pakistan) Ordförande, Interbank; Rådgivare, Packages Limited; Före detta finansminister, Ekonomiska affärer och planering, Pakistan

Mr. Ali är en rådgivare till Packages Limited, Pakistans största pappers och kartong fabrik. Han är också ordförande i Aventis Pakistan Limited (Alan: Det är den stora läkemedels jätten, kom ihåg, som ger alla vaccinationer.); Bayer CropScience Pakistan Limited (Alan: Bayer Corporation, Rothschild företaget med GMO (GMO=Gen Modifierade Organismer), mat grödo vetenskap. De har varit i blåsväder nyligen. En av deras killar, kommer ihåg jag läste nyligen, sade att de har kontaminerat alla grödor nu, och de kan inte stoppa det. Detta var från Bayer Corporation CropScience.); Siemens Pakistan Engineering Company Limited; och Coca-Cola Beverages Pakistan Limited. Från 1972 till 1996, jobbade han i olika befattningar vid the World Wide Fund för Nature (WWF) (Alan: Igen, du tänker det är alla dessa gröna med sina konserv burkar som producerar vaccinet. De är endast idioterna som följer med. De är klonerna, som endast följer killarna på toppen. Dessa killar DRIVER the World Wildlife institut, och så vidare. Så denna kille var chefen för WWF. De skapar reglerna. De vill ha 'natur vård' , därför att det inte har någonting att göra med vad du tror det är. Det är för en KONTROLLERAD befolkning och samhälle.) var internationell ordförande från 1996 till 1999, och nu vice ordförande emeritus vid WWF International. 1993, tjänstgjorde han som Pakistans finansminister, ekonomiska affärer och planering.

Detta är den typ av karaktärer de har på sina internationella styrelse medlems listor. Det är mycket facinerande, verkligen. Och du tänker vi lever i demokratier... du tror det verkligen. Du verkligen tror det, verkligen tror... förvånande.

Här är en tidningsartikel; jag kommer att lägga upp länken för denna också. Det är från Wiley Interscience. Det handlar om, jag nämnde neurovetenskap i förrgår, som för in på neuro-lingvistik och psycho-lingvistik; det är helt en del av det. Det har att göra med att förstå hjärnan, och faktiskt stimulera och kontrollera hjärnan. Denna tidningsartikel handlar om Neuro Juridik.Wiley Interdisciplinär Granskning: Kognitiv Vetenskap

Wiley.comNeurojuridik – Också känd som juridik och neuro vetenskap eller legal neurovetenskap - studerar legala spörsmål som uppkommit, av den senaste tidens utveckling i neurovetenskap. Vissa förespråkare av neurojuridik, tänker att neurovetenskap kommer snart att bli använd på bred front genom det legala systemet, och det utan tvivel kommer att skapa djupa förändringar, i både materiell rätt och processrätt. I kontrast till, andra ledare inom neurojuridik, använder en mindre optimistisk ton, manar till försiktighet, så för att förhindra felaktig användning och missbruk av neurovetenskap inom domstolar, lagstiftande församling, fängelser, och andra delar av det legala systemet. Utan hänsyn till perspektiv, neurojuridik studier, inte bara den beskrivande och förutseeende frågor, om hur neurovetenskap är, och kommer att användas i det legala systemet, men också de normativa frågorna om hur neurovetenskap, borde och borde inte användas inom det legala systemet. Det finns flera aktuella områden där neurovetenskap potentiellt kommer in i juridisk behandling, som vi utformar nedan. (Alan: Och vad handlar detta om?)TANKE LÄSNING

(Alan: Just det.. tanke läsning. På toppen har de 'sammandraget abstraktet' och vad som är 'vid horisonten' och så vidare.)En av de mest kontroversiella ämnena som sitter i centrum av dessa dicipliner är tillämpningen av neuro vetenskap, för tankeläsning eller detektera mentala tillstånd. (Alan: De använder redan primitiva saker, på flygplatserna.) En viktig typ av tanke läsning är lögn detektion. Traditionell lögn detektion (polygraf) är inte tillåten i någon legal jurisdiktion i Förenta Staterna förutom i New Mexico. Nyligen, har vissa företag påstått framgångar i detektion av lögn, genom att använda neurovetenskapliga metoder. En sådan metod, Electroencephalografi (EEG), mäter hjärn aktivitet, genom små elektroder placerade på olika områden av skallen. Denna icke påträngande metod, brett accepterade metod, för att mäta hjärn elektriska effekter, används inom två rättsmedicinska områden, som har gjort intåg i rätts salar: Hjärn Fingeravtryck och Hjärn Elektrisk Oscillations Signatur (BEOS - Brain Electrical Oscillations Signature). Hjärn Fingeravtryck, påstås testa för skyldig kunskap (ett minne, av den typ som bara en skyldig person kan ha) hellre än direkt för bedrägeri. Denna metod var medgiven in i ett juridiskt fall, i Iowa år 2001, detta följdes av frisläppandet av Terry Harrington, som hade suttit inne på livstid, för ett mord 1977. (Alan: Sedan fortsätter det, och fortsätter, med olika typer av detektorer de använder, använder vad de nu kallar neuro vetenskap och neuro vetenskapliga metoder. Verkligen förunderligt, sannerligen, sättet på vilket detta stormar fram.)Vad händer när du har chip i din hjärna? Ja, de går direkt på chippet, och de skulle inte behöva placera några kablar på dig, överhuvudtaget. Tänk på det, de skulle verkligen inte behöva undra vad du gjort, därför att det kommer att finnas centrala datorer som GUIDAR, vad du gjort varje dag, för de senate åren, som du har haft den implanterad. Detta kom ut, kom ihåg, vid år 2001 Loyola Mötet. Jag har pratat om det tidigare. Det var ett världs vetenskapligt möte, med framstående vetenskapsmän, inom området microchips och biologi och lite olika andra vetenskapsområden. De sade, att de HAR chippet klart, att användas. En 600 sidor lång rapport publicerades, vid den tidpunkten. De har haft möten sedan dess. Newt Gingrich var inplacerad som ordförande, för dessa speciella årliga möten, nu; han av alla människor. Det gav verkligen, bränsle till vissa filmer, som kom ut omedelbart, följandes också det, med chips som kunde lagra dina minnen. Jag tror det kallades The Final Cut (=Sista klippningen(= av en film)) som de kallade det, som kom ut senare, till att ha att göra med begravnings entreprenörer, som skulle kunna gå in i chippet, ta ut dina minnen, och lägga ut ett trevligt kollage, tillsammans, för folket att se, innan du begravs vid begravningen. Denna typ av saker.

De är dödligt allvarliga med detta. De sade att chippet var klart att levereras, allt de hade att göra nu, är att lägga ut tillräckligt med filmer dit ut, noveller och så vidare, propaganda, och att få allmänheten att acceptera det. De sade också att detta skulle vara SLUTET PÅ INDIVIDUALITET, som vi känner till den. En av killarna, från Japan, en topp kille, som hade experimenterat med att implantera dessa chips, som KNYTS fast i neuronerna, appropå; du kan inte bara plocka bort dem vid någon kirurgi enhet på någon bakgata. Han sade att du kan inte tänka på dig själv som, individen; tänk mera på 'bikupan'. Han sade du hör, viskningar genom ditt huvud - exakt, så som du såg the Borg i Star Trek filmerna - Du hör viskningarna gå fram och tillbaka, från den centrala datorn, till dem, och fram och tillbaka - detta är vad han sade, du kommer att höra - och du kommer att vara OFÖRMÖGEN ATT NÅGONSIN att ens uppfatta dig själv som varandes distinkt, separata, mänskliga individer, så fort detta chip är implanterat.

Ingen av dessa saker... Varför bryr vi oss om att ha regeringar, därför att det verkligen är endast ett skådespel, är det inte, den regeringsmässiga saken av saker. De aldrig, NÅGONSIN, vidrör de stora, stora sakerna, som är planerade, och gradvis genomförda. Vad regeringar är, verkligen, är en gummi stämpel, för institutioner som planerar denna typ av saker. De helt enkelt säger, det är hög tid att gå framåt med detta, få materialet på bordet och stämpla det... och tillkännage det till allmänheten. Detta är vad regeringar verkligen är till för. Vi förutsätts inte veta, att regeringar inte har styrt oss för en enormt lång tid... TANKE SMEDJOR och PRIVATA KOMMITEER HAR STYRT VÅRA LIV, för en enormt, enormt lång tid. Detta är realiteten av det.

Ingenting är någonsin gjort, för öppen ridå. Det är samma sak med den DOLDA tekniken av att kombinera EU till ett enda stort konglomerat, inte endast som en mötesplats, där de kunde arbeta tillsammans för handel, men faktiskt, för att skapa en ny entitet som kallas EU Parlamentet, en SUVERÄN makt, en NY suverän MAKT, i denna dag och tid. En ny suverän makt, som är stor, stor affär att något så stort, större än Sovjet Unionen var, och hela tiden föra in nya klienter, hela tiden, nya medlemmar. Och ingen vid starten sade heller, att du skulle ge upp din suveränitet. De sade, nej, den var endast en mötesplats, för att hantera handel. De upprätthöll denna lögn i 20 - 30 år, medan de arbetade för den stadigt, sedan 1948. Sedan när det väl var uppe, och i drift, och Parlamentet etablerat, deklassificerade de några av de första dokumenten, som de placerat där ute, och det stod helt tydligt där ATT ALLMÄNHETEN SKULLE INTE VETA och DE SKULLE INTE INFORMERAS OM SANNINGEN ATT DETTA HANDLADE OM EN TOTAL SAMMANSLAGNING, och förlust av suveränitet TILLS DET VAR FULLBORDAT. Och detta är exakt vad de gjorde. Detta är hur världen hanterar med allting.

De berättar aldrig någonsin allmänheten någon sanning, om någonting. Om du går in på de skrivna råden, givna av Francis Bacon i en av hans böcker till Kungen, de älskade att skriva dessa resumeer, mycket Machiavelliska, för att imponera Kungen, om hur att vara slug, och hur hantera allmänheten. Han sade, att det är bäst att allmänheten aldrig vet det sanna maskineriet hos regeringen. Det har alltid varit på detta sätt. Denna tidningsartikel, den säger...

EU kommissionens 'ambassader' givna nya befogenheter

ANDREW RETTMAN / 21.01.2010 / EUOBSERVER.COM(Alan: Vad är den nya makten? Ja, du ser, dessa ambassader är verkliga ambassader. EU, nu, har sina egna ambassader, för att ta över från suveräna ambassader, från alla medlemsländer. Det är det eventuella slut målet av det hela.)EUOBSERVER / BRUSSELS - EU har omvandlat 54 av Europeiska Kommissionens 136 utländska delegationer, till ambassad-typ av uppdrag, auktoriserade att tala för hela unionen.Dethär draget följer, det som kom i kraft, förra året, Lissabon Fördraget, som har skapandet av en ny EU diplomat kår, som en av sina viktigaste förbehåll. (Alan: Om folk inte kan inse' att det handlar om att skrota sin egna självständiga ambassad, då, vad tror du det är till för? Varför skulle du behöva 2 av dem? Det handlar om att ta över alla dessa länders ambassader och BLI dessa ambassader, för unionen. Tillbaka med mera efter denna paus.)Hej Gott Folk. Jag heter Alan Watt och vi håller på att Cutting Through The Matrix, och vi går till telefonerna, och där finns Jeff från Massachusets där. Är du där Jeff?Jeff: Så långt som det anbelangar internet, teknologin, och vart saker och ting går mot, med global regering, och CFR, och all denna typ av saker, låt mig bringa ner det till en mycket, mycket låg, låg och grundläggande nivå, som är magen. Folk i Amerika, när den ordspråksmässiga du vet vad som träffar fläkten, och folk svälter, och kan inte få sin öl, och de kan inte se sin fotbolls match och American Idol, de kommer helt enkelt att säga, vi måste göra oss av med alla dessa ohyror, som skapade röran. Alla dessa höger orienterade yahoon i södern, Mellanvästern överflygnings landet, jag menar, om de kommer att göra sig av med dem, Lycka till åt dem, och alla dessa kristna som skapade dessa krig i Irak, och så vidare, och judarna, denna del av detta, tillsammans, in i kriget med Iran och dessa andra länder. Folk i Amerika kommer att göra så att Nazis ser väldigt tama ut, i jämförelse, om jag får använda den terman. Ja, du ser, detta land har förlorat sitt fundament.Alan: Det är det som är nyckeln till det.Jeff: Vi har totalt förlorat vårt fundament, och detta landet är det primära målet för en Franska Revolutionen typ av nedgång. Inte olika Libanon, när Yasser Arafat och hans skurkar gick in i Libanon och slet det landet isär, och muslimerna använde liberalismen av Libanon att ta över. Ingen skillnad. Och detta har inträffat genom hela historien, och den enda skillnaden är, vi kommer att ha detta i en global skala.Alan: Faktiskt det finns ett jättestort departement inom FN och alla de stora säkerhets företagen, beskickningarna, denna plan och överenskommelse med just denna sak. De kallar dem 'kollapsade nationer' där den interna strukturen har kollapsat, den interna strukturen är i en röra. Deras jobb är, att gå in, och återta kontrollen genom massiv, och ganska brutalt, undantagstillstånd. Så USA skulle vara under detta om det skulle hända. Du har helt rätt, det kan hända var som helst nu.Jeff: Exakt. Du vet, vad som är lustigt, är det Amerikanska folket, är till största delen ovetande om detta. Där fiinns väldigt få människor som är bekanta till denna typ av information, och jag tror inte det amerikanska folket vill känna till denna information. Det finns en person som jag kände för länge sen, och han säger till mig. Jeff, jag vill inte prata om religion och geopolitik; allt jag vill prata om är sport och pornografi.Alan: Ja. Absolut.Jeff: Han sade det till mig RENT UT, och jag kommer att avsluta med detta. Det finns folk som är beredda, just nu, som känner att kristna i kina förtjänar att vara i Gulag (= Fångläger) därför att kristna är så påträngande. Du ser fröna för holocaust (= förintelsen), är redan planterade där fostret är en parasit. Och allting har att göra med kostnad. Kostnad, kostnad , kostnad... dollar symboler, dollar symboler, dollar symboler. Jag tackar dig för att ha haft mig i utsändningen av radioprogrammet, ha det så bra.Alan: Och du också. Det kommer an på dollars och cents, och det är vad våra liv är värderade vid, av regeringar. Hur mycket är han och han värda? Om inte tillräckligt, ja, du måste gå... och det är så enkelt som detta, för det nya världs systemet.

Från Hamish och mig själv i Ontario, Canada, är det god natt, och må din Gud eller dina Gudar VARA med dig.

Uppslag behandlade i radioprogrammet visas i följande länkar:NSA and Google

Police and Computer Backdoor System to collect Private Data

Council on Foreign Relations-USA Branch Members

International Advisory Board Members, Council on Foreign Relations

CFR-Example of Power of Just One Member

Neuroscience and Law

• PDF of Above

EU Parliament Takes Over Powers from National EmbassiesTranscribed by Diana

Translated to Swedish by Thomas Gref-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alan's Alster tillgängliga för köp och Order information:

BOOKS

"Cutting Through"
  Volumes 1, 2, 3

&

"Waiting for the Miracle....."
Även tillgänglig på Spanska eller Portugisisk översätttning: "Esperando el Milagro....." (Español) & "Esperando um Milagre....." (Português)

CDs

Ancient Religions and History MP3 CDs:
Part 1 (1998) and Part 2 (1998-2000)

&

Blurbs and 'Cutting Through the Matrix' Shows on MP3 CDs (Up to 50 Hours per Disc)

DVDs

"Reality Check Part 1"   &   "Reality Check Part 2 - Wisdom, Esoterica and ...TIME"