Juni 10, 2011 (#852)
Alan Watt "Cutting Through The Matrix" LIVE på RBN:

Poem Copyright Alan Watt Juni 10, 2011:

Clockwork Orange är gammal Science-Fiction,
som mästare inom Sadomasochism har förkärlek till:

"Jag tror vi lämnat Clockwork Orange bakom oss,
Dagligt plöjande genom nyheter, kommer du att finna att
beteende modifikation används på oss alla,
efter mandat av eliten, med en massa galla,
varje generation är tränad till perfektion,
Anpassade så att deras instinkter är skadade,
psykologiska tekniker tillämpade subtilt, informellt,
tillåter att barnen i helvetet, kommer att tänka saker och ting är normala,
Håller tyranerna på att vinna? Se efter och du kommer att finna,
att kriget är i det närmaste överstökat, kriget mot medvetandet"
© Alan Watt June 10, 2011

Poem & Dialogen Copyright Alan Watt – Juni 10, 2011  (Förutom Musik, Litterära citat, och telefonörers kommentarer)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

cuttingthroughthematrix.com
alternate sites:
cuttingthroughthematrix.net  ,   .us  ,   .ca
alanwattcuttingthroughthematrix.ca
mirror sites:
cuttingthrough.jenkness.com (<--mycket påltlig)
cuttingthroughthematrix.ethrx.com

MAILING ADDRESS:
            Alan WattEMAIL:
alanwattcuttingthrough@yahoo.com

Europeisk webbsida, som innehåller alla ljudfiler & nedladdningsbara utskrifter på europeiska språk för att printas ut:
alanwattsentientsentinel.eu
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Information för att köpa Alan’s böcker, CDs, DVDs och donationer:

Canada and America: PayPal, Cash, personal checks &

for the US, international postal money orders / for Canada, INTERNAL postal money orders

(America: Postal Money orders - Stress the INTERNATIONAL pink one, not the green internal one.)

Outside the Americas: PayPal, Cash, Western Union and Money Gram (Money Gram is cheaper)

PayPal Beställningar: Använd donations knappen på siten – och –

Sänd ett separat, ytterligare medföljande e-mail med din PayPal beställning.

För er som är BEFRIADE FRÅN datorer: skriv till adressen ovan.

 

Musik Intro:

Code of Silence av Bruce Springsteen

Det finns en kod av tystnad som vi inte vågar uttala
Det finns en vägg mellan oss och en flod så djup
Och vi fortsätter att låtsas att inget är fel
Men det finns en kod av tystnad och det kan inte fortsätta....

 

Hej gott folk, jag heter Alan Watt och detta är Cutting Through the Matrix den 10 juni 2011. Nytillkomna lyssnare bör gå till webbsidan, cuttingthroughthematrix.com. Hjälp dig själv till att finna, fria nedladdningar av ljudfiler. Det finns hundratals där. Och förhoppningsvis lär du dig om det stora systemet, denna superstruktur runt om i världen, som vi kallar the New World Order (= Den Nya Världsordningen). Alla organisationer, stiftelser, stora bankirer, mycket viktiga personer och så vidare, vem som verkligen styr världens program, och planerar framtiden, på samma sätt som deras föräldrar planerade dina föräldrars framtid, och detta går tillbaka långt tillbaka in till rätt så lång tid sedan. Detta har pågått för en förskräckligt lång tid, därför att the New World Order, är alltid ny, emedan de får dig anpassad till den nästa delen av det hela, och sedan nästa del av det, och nästa del. Du kan inte hålla makten, om du inte kontrollerar framtiden. Du förlorar den tillslut under tidens lopp, därför att någon annan kunde komma upp, med andra planer, och makten glider bort. Så du ser alltid till att världen följer den plan du har stakat ut för världen. Och det är det vi upplever. Och det är ingen konspirationsteori, därför att de som är involverade i det, ofta skriver böcker om det, och de älskar att skriva memoarer, och de berättar för dig, om sin fantastiska del de spelade, i formandet av denna framtid åt dig. Så, hjälp dig själv. Lär dig vilka de alla är, vart allt är på väg, varför olika saker händer idag, på det sätt de är. Varför i denna underbara Utopi, de plockar in folk som är mera jämlika än andra, och du finner allt detta om du läser deras memoarer, och lyssnar på de ljudfiler jag ger dig, samt de olika böckerna jag nämner, samt namn under vägen, och förhoppningsvis, kan du bilda en egen uppfattning, beträffande vad som verkligen händer.

Och kom också ihåg att ni är publiken, som för mig till er. Jag har inga gäster, som verkligen marknadsför under täckmanteln av att informera dig. De flesta radiovärdar gör pengar på detta sätt, och de måste det. En hel massa av dem är gifta också, etc. En del av dem är affärsverksamhet, men detta är inte affärsverksamhet. Det är upp till er att hålla mig igång, därför att, som jag säger, om jag ville gå marknadsförings rutten, kunde jag helt säkert kunna göra det, och jag skulle bete mig liksom lite 'skrattandes'. Jag skulle skaffa lite personal hit, och lägga upp fötterna på skrivbordet, alltid emellanåt. Men jag gör det självmords vägen, och det är upp till er som jag säger att hålla mig igång. Ni kan köpa böckerna och diskarna jag har till salu, vid cuttingthroughthematrix.com, och ni kan, från USA till Canada, ni kan använda en personlig check eller en internationell postanvisning. Ni kan sända pengar genom post. Och ni kan också använda PayPal. Helt enkelt använd 'donation'  knappen på cuttingthroughthematrix.com siten, och följ upp det med ett e-mail med namn, adress och order, och jag levererar det ut till er. Och genom resten av världen, har ni Western Union, Money Gram, och ni har PayPal igen, genom att bruka donations knappen. Kom ihåg, direkta donationer är också, mycket, mycket välkomna, därför att, vi alla känner av nypet, emedan vi går igenom denna mycket väl kontrollerade hyperinflation.

De kommer inte att säga hyperinflation, förrän kanske nästa år, någongång, eller kanske vid slutet på detta år, men vi kommer tillslut att komma dit, därför att vi är skyldiga pengar genom hela planeten, alla industriländer, i realiteten, därför att, du ser, planen är nu att lyfta upp några av de andra länderna, favorit länderna, och det är deras tur att dominera. De är fortfarande ägda av samma människor ändå, kom ihåg, vem som redan dominerat oss. Och vi måste komma ner, emedan vi betalar för dem som kommer upp, genom våra skattepengar, och massiva  bidrag till storfinansen, och internationella företag, som kommer att vara placerade i Indien eller Brazilien och på andra platser, såsom vi gjorde med Kina. Kina lyfte inte upp sig själv i stövelskaftena, de finansierades till existens. Västvärlden utbildade deras ingengörer, och sedan, the World Trade Organization (=Världshandelsorganisationen) genom avtal, och alla dessa bedragare i din egen regering, undertecknade avtalena, och era fabriker och affärsverksamheter flyttade över till Kina. Och det hela gjordes, verkligen under öppen ridå, det är just det att de flesta människorna, inte har något intresse i, vad som verkligen pågår i världen. De har tränats i att se på sport och trivialiteter, och denna typ av saker, så de har ingen faktisk kunskap om vad som pågår.

De upptäckte inte ens, för några år sedan, de flesta av dem, att allting var tillverkat i Kina, tills du påpekar det för dem. Och även då, finns det inget intresse, hur kunde detta hända. Nix, det finns ingenting där. Endast den där glasaktiga blicken, och du vet, de fortsätter med sin sport. Tillbaka med mera efter denna paus.

 

Hej gott folk, vi är tillbaka, och detta är Cutting Through the Matrix. Denna värld är en mycket svår plats att förstå, om du sannerligen tror på media, och du har inte någon bakgrunds kunskap, om händelserna, som de även pratar om i media, därför att, du förstår, det är helt och hållet frågan om uppfattnings hantering. Liksom i skolan, och deras små verktygslådor, till att undervisa dig en specifik sak, de utelämnar kanske hälften av berättelsen, den andra sidan av berättelsen, och lämnar dig med en sida av berättelsen, vetandes att du kommer till den önskade slutsatsen, och detta kommer generellt att cementeras i ditt medvetande för resten av ditt liv. Så är det med de flesta viktiga ämnen, av fakta. Ja, det är det samma som inom media. De kan totalt förändra, uppfattningen, och sedan spinna på det, och lämna bort hälften av det, den andra sidan av berättelsen, eller en hel mängd andra detaljer, som skulle ge dig en fullständig bild. Det är inte meningen att du skall ha den fullständiga bilden.

Och under andra världskriget till exempel, de facto, innan andra världskriget, de stora pojkarna, pratade om behovet av en världs regering. Nationernas Förbund grundades, i hopp om att forma detta, och att införa det. Och med förstavärldskriget, hoppades de att de skulle kunna få alla länder på knä, finansiellt, och på alla andra sätt, och att de skulle bli skövlade, vilket en hel del av dem blev i Europa, de facto, en del länder blev ruinerade. Och de trodde att de skulle få dem på knä, och att de ger upp, och de alla förenar sig tillsammans, och bringa in denna Marxistiska Värld, dominerad av, de stora bankerna på toppen. Och de i det närmaste lyckades, men det gjorde inte USA, även emedan de var de som var ledda in, som riddaren i skinande rustning, du vet, de hade inte varit inblandade i krig utomlands innan, likt detta, genom hela Europa. Och även om Wilson plockades till att bli front figuren, av sina Brittiska handläggare, och han var helt klart handledd av Stor Britannien genom Lord Grey för Milner Group, som kom att bli the Royal Institute of International Affairs, och genom Mandell House, även om han var ledaren för det, och appropå, Bernays var där också, för att göra allt PR jobb för det också. En mycket ung man vid den tiden. Det visar dig att han var undervisad mycket tidigt, troligtvis, från födelsen för sin speciella roll i världen. Och tillslut, det Amerikanska folket själva, ville ej ha det. De visste, det var något väldigt underligt, med att ge bort sin suveränitet.

Emellertid de sade, att de behöver ett nytt krig, och H.G. Wells sade det. Vi behöver ett nytt krig. De har inte kommit på sina knän ännu, och Bingo. De hittade Adolf Hitler och satte i gång det, och de finansierade Soviet Unionen också, och de fick sitt krig. Och de kunde ändå inte riktigt erhålla vad de ville ha, därför att, den generation som gjorde all krigföring, var inte riktigt villiga att ge upp suveränitet, efter att ha blivit uppmanade så, genom massiv propaganda, gå och strid för din kultur, din frihet, och din livsstil. Och naturligtvis, hela denna ide' om internationalism, är ämnad till att förinta din kultur och dina traditioner, och din livsstil. Så de var tvugna att vänta lite längre, och föra fram det genom utbildnings systemet, steg för steg, genom så kallade långtids Fabian metoden. Och detta är orsaken till att the Fabian Society, är så viktig, för dem som styr världen.

 

 Ändå, här är en artikel, här, beträffande the International Monetary Fund, liksom alla dessa underbart ljudande sakerna, att hjälpa folk, har den motsatta effekten, det är det motsatta syftet. Och det står att läsa:

IMF Finansiell Terrorism

I Juli 1944,  IMF och Bank for Reconstruction and Development (Banken för rekonstruktion och utveckling)  (nuförtiden, the World Bank - Världsbanken) grundades för att integrera utvecklingsländer till den Globala Norr-dominerade världs ekonomin, på sätt annorlunda än det som initiellt getts mandat för.

  Under ett nytt efterkrigs monetärt system, skapades IMF, för att stabilisera växlings kurser kopplade till dollarn, och överbrygga temporära betalnings obalanser. Världsbanken skulle tillhandahålla kredit till krigs-slitna utvecklingsländer. Båda enheterna, de facto, visade sig vara enormt exploaterande, genom att använda skuld fällan, till att överföra allmän förmögenhet, till Västerländska bankirer och andra företags rovdjur.

På en massivare skala idag, gör planen att, på ett förgörande sätt tvingar, skuldsatta nationer att lyfta nya lån, för att betala av på de gamla, säkerställandet av ökad skuldsättning, med strukturella anpassnings svårigheter, inkluderandes:

- privatisering av statliga företag,

(Alan: Detta är vad IMF gör när de kommer in i ditt land.)

- privatisering av statliga företag, många sålda för en bråkdel av deras verkliga värde;

-  massiva uppsägningar;

(Alan: Detta är vad de alltid gör inom den offentliga sektorn, och lite andra platser.)

- avreglering; 

- djupa sociala utgifts nedskärningar;

- frysta löner eller sänkningar;

- oinskränkt fri marknads tillgänglighet för västerländska företag;

- företagsvänliga skatte reduktioner;

- skatte ökningar för arbetande hushåll;

- krossandet av fackföreninga; och

- barskt förtryck mot opposition, mot ett system inkompatibelt med social demokrati,  medborgerliga och mänskliga rättigheter.

Som ett resultat, bankirer och andra företags rovdjur, dammsuger länder liksom genom dagbrott, på deras materiella välfärd och resurser, överför dem från folkets ägo till privata händer.

(Alan : Detta är allmänna/privata partnerskap. Det är helt och hållet en del av detta också.)

Krossa demokratiska värden, urholka nationer, ut till bakvatten, förinta medelklass samhällen, och förvandla arbetare till livegna, om de lyckas med att fixa någotslags ett arbete åt sig.

  Med andra ord, evigt skuld-slaveri, istället för frihet. En kapplöpning mot botten följer. En elit, några förmånstagare på bekostnad av många, nationer fångade i en fälla, hädanefter tvingade att betyga sin vördnad till sina penning härskare, effektivt överräckandes sin suveränitet.

 

Och John Pilger gorde en massa dokumentärer om dessa specifika tekniker, använda genom delar av världen, och hur IMF kommer att stödja diktatorer, eller även sätta in sin egen diktator, och bokstavligen halvera lönerna för allmänheten där, eller ännu mindre, och ha dem att arbeta som slavar, liksom de gjorde i Indonesien och på andra platser, och Malaysia. Så, det är verkligen någonting att se. Jag lägger upp denna länk på cuttingthroughthematrix.com, vid slutet av radioutsändningen.

Och du förstår, det finns inte ett område, av socialt liv, som inte domineras, av en specifik organisation eller några få organisationer, alla arbetar tillsammans, i detta stora världs regerings system. Och i Stor Britannien, är det Kollektivism som de använder,och de kallar det Kommunitarianism, en term, som hördes första gången av George Bush den äldre, under ett av hans tal han gav. Och denna är från Stor Britannien. Den säger:

Lokalism lagförslaget gör ytterligare framsteg

(Alan: De gillar att grumla vattnet, genom att ge det olika termer för samma sak. Det står att läsa:)

Regeringen har sagt, att de är beredda att överväga, ytterligare förändringar till sitt flaggskepp - Localism Bill - (Lokalism lagförslaget) som innehåller förslag, för en omfattande planerings reform, inkluderandes ett nytt lager av, markanvändnings planer på lokal nivå.

 

Du ser, tillslut, inom ditt lilla grannskap, kommer du att ha ditt lilla Sovjet system där ute, där en ledare kommer att presenteras för dig, inte vald, och han går ut  till Världs Banken och lånar pengar för ditt område, och du måste betala tillbaka alla lån, du ser, på en låg nivå. Och det får det bort från regeringens axlar. Emellertid, du betalar fortfarande alla skatter du förtillfället betalar till den federala regeringen likaså, och till EU Parlamentet. Du erhöll dessa två stora, att betala åt nu. Nu, din tredje, är för din lokala nivå likaså, och mycket större betalningar kommer att behövas, därför att, du betalar också för företagens fabriker som skall byggas, och saker typ detta, eller vadhelst annat, vilkensomhelst typ av affärsverksamhet de placerar där. Och det är inte demokratiskt, därför att det är inte ämnat att vara demokratiskt.

 

The Club of Rome (=Romkluben) sade att de favoriserade, av alla system de studerade, de favoriserade kollektivism systemet, och de gillade den Ryska modellen, verkligen, därför att alla lydde den federala regeringen. Naturligtvis gjorde de det, eller de dödade dig. Där fanns inga argument från allmänheten. Du hade inte tillstånd att argumentera, och detta är vad du är under i dag. Det finns ingenting såsom demokrati, som du kan mycket tydligt se. Det är helt enkelt diktat som kommer från toppen, och du gör vad du beordrats. Så, som jag säger, the Club of Rome är en av de stora tankesmedjorna för Förenta Nationerna,  och många av dess medlemmar överlappar, med andra organisationer, världs organisationer, inkluderandes the Bilderbergers, och de facto, delar av deras material är läst varje år vid Bilderberg möten, därför att, som jag säger, de är de som sade, vi kan inte ha ett demokratiskt samhälle, det fungerar inte. Och det är det du är inne i idag, du är under authoritarianism (= ungefär - auktoritärt styre). Och jag lägger upp dessa länkar också.

 

 Nu, jag har nämnt tidigare, hur steg för steg, varje generation, tränas från födelsen, även genom tecknade filmer, appropå, de har dem för mycket unga människor, även innan de kan tala, få in bilderna, i deras medvetande, om specifika saker, och sedan ger de dem propaganda genom komedier och tecknade filmer, och saker typ detta. Och jag har sagt det i åratal, att en hel generation var uppfödda, verkligen, till att betjäna detta nya system. De var de, till att växa upp och erhålla en uniform, de svarta uniformerna, eller den typen de använder i andra länder inom arme'n, och går efter allmänheten, och gör som de blir tillsagda. De vill vara vinnarna. Det är allt de gör i videospel, är att döda folk och vinna, och dina killar i brödraskapen, de svarta uniformerna, måste alltid vinna. Det är allt som finns att göra i ett videospel. Och dessa var ämnade, kom ihåg, för militären. Deras uppgift var att desensibilisera (=göra okänslig) folk från att döda. De flesta människor tar ej naturligt, till att döda, och de har blivit undervisade och konditionerade till att döda automatiskt, och det är vad videospel är till för. Så, en generation var uppfostrad in i det, för en arme' som skulle gå över hela världen, slaktandes folk för bankerna och så vidare, under många förklädnader. Och de andra skulle stanna hemma, tagandes massor av steroider, blivandes extremt feta, och skjuta alla de ser. Jag har haft så många artiklar, här om poliser som skjuter människor, jag kommer inte ens att läsa från dem, men det är det nya sättet, uppenbarligen. Och det finns inga förhör, därför att de enda förhör de någonsin gör, om allmänheten klagar överhuvudtaget, är, att ha polisen att utreda sig själva, och det är allt,

En del av träningen är också, för detta stora samhälle, som de håller på och pratar om. Det kommer att bli världsomfattande, inte enbart Stor Britannien. Och de tränar skolorna. De har redan tränat en hel generation, som inte klagar, till exempel, när de går till flygplatser, därför att, de är vana med scanners. Men det kommer att gå vidare, och vidare, med de som växer upp nu. Så, det kommer att bli helt normalt för dem. Och det står att läsa:

Skol övervakning: hur store bror spionerar på elever

Varje dag i samhällen genom USA, barn och ungdomar tillbringar, majoriteten av sina vakna timmar, i skolor, som i ökande grad, har kommit att likna platser för internering, mera än platser för lärande.

(Alan: Och det är så sant. Det är så sant. Även med deras grupptänk, och allt annat med det, och psykologi, och Pavlovisk träning går vidare.)

Från metall detektorer till drog tester, från ökad övervakning, till all-seeende elektronisk övervakning, skolorna av det 21 århundradet, reflekterar ett samhälle som har blivit fixerat på brått, säkerhet och våld.

 

Ja, det är det som är meningen med det.  Det är till att träna dem för mera som kommer, därför att du kommer att ha ett evigt krig. Och det betyder evig terrorism. Även om de inte kan finna den, de skapar den, eller vadsomhelst annat, men de måste få dig att tänka, att det kommer att hålla på för evigt. Kom ihåg vad Carroll Quigley sade, du kan få mera gjort på det sociala planet, säger han, krig är inte endast för vinst, det är en stor del av det, för de stora företagen, men han sade att krig var också ämnade att förändra samhällen. Han säger, du kan få mera sociala förändringar gjorda  under fem år av krig, än femtio år, genom att använda propaganda. Så eviga krig och terrorism. Tillbaka med mera, efter denna paus.

 

Hej gott folk, vi är tillbaka, Cutting Through the Matrix. Pratandes om det nya system, som de tränar skolbarnen igenom. Det är ett pågående system, och verkligen blivandes kuvade, genom att gå igenom säkerhets scanners, och allt det andra med det. Därför att det är till att bli värre och värre, och det kommer att bli normalt för de som växer upp, vilket kommer att betyda, att när de är vuxna, kommer de att tänka att det är rätt så naturligt, för allt detta att bli värre, antar jag. Och det står att läsa:

  Så står det att läsa i stt stycke, från de första sidorna i Lockdown High, en ny bok, av den San Fransisco baserade journalisten Anette Fuentes. Undertitel "När skolhuset förvandlas till fängelse", den berättar en historia som, beslutsamt började med Columbine skol-skjutningarna år 1999, och från hela USA, texten citerar fall som är helt otroliga: en ambitiös student i Arizona, kroppsvisiterades, därför att Ibuprofen, ('översättarens förtydligande' = Ibuprofen -  är ett vanligt febernedsättande, antiinflammatoriskt och smärtstillande läkemedel som varken är beroendeframkallande eller narkotikaklassat,), inte var tillåtet enligt skolans regler;

(Alan: De har gjort det på grund av aspirin också.)

Skolan i Texas, där lärarna kan bära gömda pistoler; och, det mest förvånande av allt, en skola i Philadelphia, som gav sina elever laptops, utrustade med en hemlig funktion, som tillåter att de blir spionerade på, utanför skoltiden.

I det närmaste alla skolor som Fuentes skriver om, är förenade i tron i att den mest fördärvliga av principer, "noll tolerans". Deras scanrar, cameror och dator tillämpningar är levererade av USA:s säkerhes industri, som ser ut att växa större och mer omättlig för varje år.

(Alan: Ja, naturligtvis gör den det, därför att det är en stor, stor affärsverksamhet.)

Och som hon ser det, deras neurotiska betoning på säkerhet, har gott om negativa resultat: det gör atmosfären i skolor, spänd och bräcklig, och i att komma ner brutalt, på unga människor, för de minsta av, övertramp, hotar att definiera deras livs chanser vid en ung ålder - därför att, som hon skriver, "avstängning och akademiskt misslyckande, är starka förutsägelser, om inträde, in i det kriminella rätts systemet. (=the criminal justice system).

Det skulle vara tröstbringande att tänka, om allt detta, som ett egendomligt Amerikanskt fenomen. Men i Stor Britannien, vi är i det närmaste lika hängivna, i att omvandla skolor till auktoritära fort.

(Alan: Ja, detta är agendan, gott folk. Detta är framtiden för planeten, för de följande trettio, fyrtio, kanske femtio åren.)    

En mängd av skolor har, stationerade, "campus polis befäl" (=skolgårds polis befäl). En av sju skolor har insisterat på att studenter skall ge fingeravtryck, så de kan använda biometriska system, för leveransen av luncher, och i skolans bibliotek. Säkerhetssystem baserat på ansikts igenkänning, har redan genomförts i 10 skolor, och stationerade polis befäl, är nu ett vanlig drag, i uybildnings systemet. De mest, allestädes närvarande av allt är, CCTV kameror (=CCTV - Closed-Circuit TeleVision,  Övervakningskamera), i att hålla med vår nationella kärleksaffär med video övervakning, 85 % av gymnasieskolorna är beräknade att använda det, även i omklädningsrum och toaletter.

(Alan: Ja, jag säger er. det skulle inte vara jag. Det skulle inte vara det. Det skulle vara en förskräcklig massa av vandalism, om jag var tillbaka i skolan. Och det skulle vara så. Det står at läsa:)

Blott att USA är hemmet för sådana, skol säkerhets företag som ScholarChip och Raptor Technologies, så vi har en imponerande samling av företag som kan utrusta skolor med sann Orwelliansk samling av utrustning. BioStore erbjuder fingeravtrycks baserat ID system åt skolor, och försäkrar att vilka somhelst potentiella tagare av barnens fingeravtryck, är krypterade till en "sträng av siffror", som, "kan ej användas till att återskapa en fingeravtrycksbild" ej heller "att användas i rättsmedicinska utredningar". CCTV-Anywheres webbsida visar en yngling i huva, med en spraykanna, rakt ut från folkdjupet, ("straight out of central casting" (= En stereotypisk person, varken hjälte eller skurk, medelsvensson)) och ett anspråk på att deras kameror kan hjälpa till med, allting från mobbning till att göra rättsliga anspråk mot personalen. Det finns också Classwatch, ett CCTV företag, som gör anspråk på att de kan "producera dramatiska förbättringar inom beteende".

(Alan: Det handlar enbart om beteende modifiering. Du ser, vi är alla under detta vapen av beteende modifiering. Du erhåller det, när du ser på filmer i dag, appropå, om du inte känner till det.)

Tills nyligen, dess ordförande var en Troy MP (MP - Member of Parliament, Parlamentsledamot) kallad Tim Loughton. Som om att signalera länkarna som går mellan sådana företag och våra policyskapare, han är nu under-secretary of state (=Parliamentets "Under-Secretary of State" är den lägsta av tre nivåer beträffande regerings ministrar i regeringen av Stor Britannien) för barn.

(Alan: De jobbar alla tillsammans, dessa vadhelst du vill kalla dem.)

Nu, emedan övervaknings-staten gömmer sig själv, i livena av millioner barn, utbildnings lagförslaget, just nu gör sin färd upp genom parlamentet, lovar utökade lärar makt, till att visitera elever, till den punkt att, som påtryckningsgruppen Liberty (=Frihet) uttrycker det, de kommer att vara "proportionerliga till terrorist utredningar".

(Alan: Kanske kommer de att Waterborda (= waterboarding – en tortyrteknik som används i förhör och som går ut på att simulera känslan av drunkning.) dem också, och det kommer att bli normalt.

Lärare kommer att kunna, inte bara konfiskera telefoner och datorer, utan att radera dem på vilken data som helst, om de tror att det finns "en god orsak att göra så" - ett drag av en bit av ny makt, till att tygla elever och utfärda summariska relegeringar.

Inte helt överraskande, utbildnings sekreteraren Michael Gove påstår att allt detta är pålitlig sunt förnuft. "Vårt lagförslag kommer att slå kloka huvuden ihop, och sätta lärarna tillbaka med makten, givandes dem en rad med befogenheter, för att hantera översittare och de mest störande eleverna," sade han förra året.

 

(Alan: Det är ungefär som, du vet, när du ser på en verkligen ond fiende, som torterar sina medborgare, etc, och du säger, ja, vi gör inte sådant, du vet. Men ju mera du bekämpar dem, ju längre kommer du att bekämpa dem, desto mer du börjar använda deras metoder, tills du blir förintaren du själv. Och det är det du har. Du har ett sado-masochistiskt skolsystem. Och det är det de tränar studenterna att gå in i. Därför att deras arbetsliv, kommer att bli, i mångt och mycket på samma sätt, när de växer upp. Sado-masochism. Ja, Chefen. Ja, Chefen.)

"Chefer kommer att kunna ta ett noll-tolerans tillvägagångssätt."

 

Det är likt Sovjet Unionen. Du ser. Sovjet Unionen var likt detta också. På pappret är det ett underbart system. Det är en underbar Utopi. Alla är leende, glada. De har friska tänder, och allting annat. Men det är inte ämnat för folk att leva i det, för mänskliga varelser att leva i det. Detta är problemet med det. Så, jag lägger upp denna länk också, inatt, och du kan läsa resten av det själv. Och här är en annan artikel här, denna är från Skottland. Det står att läsa:

Skottska barn, så unga som fem, blir måltavla av lärare, ifall de har blivit radikaliserade, av extremist grupper.

(Alan: Inget skämt, inget skämt, eh. Det är lustigt att vuxna skriver dylikt. Det står att läsa:)

Filmen är en del av anti-terrorism träningen, given till personal vid grundskolor, som en del av Stor Btitannie Regegerinens strategi, att hantera problemet.

(Alan: Vilket problem? Vid fem års ålder?)

Lärare vid en skola i Glasgow, kontaktade lokala politiker, efter att ha fullgjort utbildningen, som siktar på att reducera, risken för unga människor att bli involverade i extremism.

Jag antar att de aldrig frågar efter en löneförhöjning, när de växer upp, eh? Tillbaka med mera efter dettta. (=Reklampaus i radioutsändningen.)

 

Hej gott folk, vi är tillbaka, och detta är Cutting Through the Matrix. Pratandes om, genom hela världen, de verkligen utbildar, åtminstone så kallade Industrialiserade länder, de tränar barnen för världen de kommer att växa upp i. Och de förhör barnen, så unga som fem, nu på skolorna. Detta är från Skottland. Nu, hela Stor Britannien har totalt förändrats, från vad folk brukade tänka Stor Britannien var, därför att, de flesta människor som har barn nu, talar inte Engelska som första språk. Därför att de Brittiska kvinnorna är så väl dresserade, att inte ha barn. Enbart, gå ut och ha den materiella världen, och en karriär, och allt detta, de hade inga barn, så naturligtvis, de enda som de erhåller nu, är folk från andra länder. Och det står att läsa, denna del, där det primärt är en muslimsk befolkningsgrupp, det står att läsa:

Lärare vid en skola i Glasgow, kontaktade lokala politiker, efter att ha fullgjort utbildningen, som siktar på att reducera, risken för unga människor att bli involverade i extremism.

Programmet kommer att rullas ut till andra grundskolor, emedan flera gymnasier och högskolor, har också bidragit med personal till initiativet, en lokaliserad del av Regeringens kamp om anti-terror program.

Det har tänt en gnista av oro, anti-terrorism blir adderad till en redan lång lista av jobb krav. Det har redan lett till beskyllningar, om att lärare blir tvingade att spionera på unga barn, i den nationella säkerhetens namn.

 

(Alan: Nu, det är en stor del av detta, som de ej pratar om. Och som jag säger, jag såg när de började öppna dammluckorna i Stor Britannien, och jag tänkte för mig själv då, varför från just dessa specifika länder? Och jag tänkte, och jag talade om det för folk vid den tiden. Jag sade, en dag, kommer vi att finna oss själva, i krig med dessa länder, och dessa människor kommer att revoltera här. Och det var liksom ett shackbräde, hade lagts upp, i förväg. Och detta är exakt vad som hände. Därför att, du ser, de skulle aldrig ha bragt in världs regerings typ av system, med den stabila populationen, som du hade, och den lugna typen av enhetlig population som du hade, därför att alla kännde till reglerna. De var i det lärmaste laglydiga. Du hade blygsam kriminalitet, sådan typ av saker, normala saker, men du hade ingenting som kallades terrorism. Och du kunde inte ha bragt det över världen, om de inte hade fört in massiv immigration, och sedan gick du över och bombade deras föräldrars länder. Och detta är vad, de gjorde det för. Detta är en Världs Agenda (=Dagordning, plan). Vi har inte att göra med dårar, på toppen, som planerar detta. Detta är kallat, Geo-Politik, för dem som inte förstår tekniken. Det är geo-politik. Så, i allafall, det står att läsa:)

Högre tjänstemän inom Glasgow kommunfulmäktiges utbildningsdepartement, har bekräftat att personal vid Glendales grundskola i Pollokshields, har deltagit i utbildningen.

Lärare kontaktade senare politiker, med sin oro. Skolan är i en av den mest dominerande muslimska samhällen i Skottland.

Avslöjandet följer Koalitions Regeringens beslut denna vecka, att skrota, förebyggande delen av kamp strategin, som ger landsting (=councils) en roll i att bekämpa extremism.

 

Och de har spioner genom era samhällen, som frågar er opinion. Små pratstunder vid hörnet av en gata, vad du känner om detta och det där, och de går vidare och rapporterar allt detta. Detta är en polis-stat. En polisstat. Igen, du kunde inte göra det, om du inte gjorde vad Blair sade, vi måste förinta det Brittiska systemet förevigt, så det kan aldrig gå tillbaka, till vad det var, genom att bringa in de mest olika populationer in i landet, och detta är vad de gjorde. Ingenting händer av misstag i denna värld, på denna skala. Ingenting överhuvudtaget, händer likt detta. Ingenting. Så genialiskt ändå, är det inte.  Du måste beundra teknikerna som använts, för att göra att allt blev till. Och naturligtvis, det är ok, så länge du har en outsinlig tillgång på skatte pengar från allmänheten, som fortsätter att betala det hela.

Nu, jag ville läsa om FDA. Det är rätt så intressant, detta. Och jag har tidigare nämnt om genetik, eugenik, avfolkning och dylikt har varit ett stort bekymmer, för de stora Globalisterna, för en lång tid. Och ingen enda brydde sig att vårda om Industriländerna, om detta, därför att, det är alltid de därborta, som kommer att bli dödade, inte vi, och detta är den stora skavank i ditt tänkande, därför att, globalisterna, som jag säger, har inga favoriter. Lantbrukaren i Stor Britannien eller USA, Canada, är inte annorlundare, än lantbrukaren i Kina eller Afrika, för dem. Och de förgiftar oss. Vi vet att de förgiftar oss, därför att vi har så många sjukdomar nu, som är definitivt mat relaterade, och de har brutit ut sedan 1950-talet. Vi har haft massis med vaccinationer, och naturligtvis, IQ går ner, och alla är allergiska nu. Alla har nu ett hotat immunsystem, och det är helt enkelt ett stort mysterium, varför detta händer. Det är intressant också, att en individ som, han kollade in en sak på Tony Blair när han jobbade för valet, första valet på 1990-talet, och Tony Blair anställde en Mäster Kock, Jag tror en Koreansk Kock, för att underhålla en hel bunt av dignitärer, och imponera på dem alla. Och år 1998, tror jag det var, och han sade, komihåg, jag vill inte ha något av detta GM (= Genetiskt Modifierad mat) mat på menyn. Detta är innan, de flesta i allmänheten hört ordet, termen GM, genetiskt modifierad mat. Och detta är samma individ som skulle, inte äta det själv, som skuffade det på den Brittiska allmänheten, och gjorde ett undantag för politiker, att inte äta det, så de fick just mat in, naturlig mat kommandes in. Detta är på flit, gott folk. Det är helt på flit.

FDA (Alan: The Food and Drug Administration i USA)


tillslut medger att kyckling-kött innehåller cancer framkalande arsenik.

(Alan: Det står att läsa:)

(men fortsätt att ät av det, yo!)

Efter åratal av sopande under mattan med problemet, hoppandes att ingen skulle märka, FDA har nu tillslut medgivit att kyckling kött, som sålts i USA innehåller arsenik, en cancer framkallande giftig kemikal, som är dödlig vid höga doser. Men den verkliga historien är, varifrån kommer denna arsenik ifrån: Den läggs till kycklingarnas utfodring, avsiktligen!

Även värre, FDA säger att dess egen forskning visar, att arsenik tillsatt kyckling fodret, hamnar i kyckling köttet, varefter det konsumeras av människor.

(Alan: Ja, jag säger er, det är ett geni, i arbete här.)

Så för de senaste trettio åren, Amerikanska konsumenter som äter konventionell kyckling, har hållit på med att svälja arsenik, en känd cancer förorsakande kemikalie.

(Alan: Och det finns länkar till alla effekter det har på dig.)

Tills denna nya studie, både fjäderfäindustrin och FDA förnekade att arsenik matad till kycklingar, hamnade i deras kött. Sagoberättelsen, ursäkts berättelsen, som vi alla matats med i sextio år är att "arseniken utsöndras i kycklingarnas avföring." Det finns ingen vetenskaplig grund för att göra ett sådant påstående...... det är bara vad fjäderfä industrin ville att, var och en av oss att tro på.

Men, nu är bevisen så obestridliga att tillverkare av kycklingfoder produkten, känd som Roxarsone, har beslutat att dra in produkten från hyllorna.

(Alan: Och länken finns där, om detta också. Det står att läsa:)

Och vad är namnet på den tillverkare som har lagt arsenik i kyckling fodret i alla dessa år? Pfizer.

(Alan: Pfizer, stora läkemedelsindustrin.)

naturligtvis -- det mycket samma företag som gör vaccinationer innehållande kemikalie tillsatsmedel, som injiseras till barn.

(Alan: Och det är förvånande också, de använder vissa av dessa kycklingar till att injisera in i oss, samma killar, är det inte? Och du tror att det är enbart vetenskap.)

Tekniskt sett, företaget som gör Roxarsone kyckling foder, är ett dotterbolag till Pfizer, som heter Alpharma LLC. Även om Alpharma har lovat att ta bort denna giftiga foder kemikalie, bort från hyllorna i USA, de säger att de kommer inte nödvändigtvis att ta bort det, från foder produkter i andra länder, om de inte är tvingade till det genom lagar, att göra så. Som rapporterats av AP:

Men även att dess arsenik innehållande produkt, dras från marknaden, FDA fortsätter sin kampanj av förnekelse, påstående att arsenik i kycklingar är på en så låg nivå, att den är ändå ofarlig att äta.

Detta är även när FDA, säger att arsenik är en carcinogen, betydandes att det ökar risken av cancer.

 

Så, här föreligger, doublespeak ('Översättarens anmärkning' =Doublespeak ('dubbelt prat'), är ett språkbruk som medvetet döljer, snedvrider eller vänder meningen av ord), åt er gott folk. Men det är endast ett olycksfall, är det inte? Det är endast ett olycksfall att de förgiftar er. Och det är, hur de flesta människor kommer att uppfatta det. Ja, ingen skulle göra det medvetet. Jag menar, jag skulle inte, skulle du? Det är så man gör det.

En annan artikel här från en annan webbsida. Den kallas:

6 Verkliga exempel av Mat Terrorism.

Den senaste varningen, kommandes från Brittiska underrättelsetjänsten, att al-Qaeda, och andra politiska organisationer, kunde förorena livsmedelsförsörjningen, är en del av, en intrig linje, som gömmer det uppenbara: vår mat har redan förgiftats, under regin av övervaknings myndigheter, som har varit delaktiga, inom de mycket verkliga hoten, för allmänhetens mat-tillgång. Följande gifter erbjudna till marknaden, av företags-regerings, maskopi, har bidragit till, rejält mycket mera sjukdom och död, än E-coli eller sallads-bar terrorister någonsin kommer ... såvida naturligtvis, terroristerna har genmanipulerat en super bakterie, eller den har rymt från ett biologivapenslaboratorium, liksom den vid Fort Detrick, Maryland.

(Alan: Och de går in på bekämpningsmedel.)

Bekämpningsmedel. Frånsett det faktum att bekämpningsmedel har kopplats till lägre IQ hos barn, således förändrar den framtida potentialen av mänskligt samhälle.

(Alan: Men det gör dem ohyggligt lydiga, gör det inte det?)

DDT och blandningen av andra förorenare, och syntetiska kemikalier, inkluderas nu i dessa som används i GM (=Gen Manipulerad) mat produktion (Bt), (=Bacillus thuringiensis), sådana som glyphosate. Även mera alarmerande är det att, föroreningar som har bannlysts i årtionden, ännu är närvarande i 100% av de gravida kvinnorna, emedan dessa från GM mat, visar sig i 80 % av ofödda foster.

(Alan: Vilket är ett barn, ett ofött barn. Jag föredrar det ordet.)

Presentationen nedan, erbjuder ytterligare en analys av döds orsakerna, speciellt på immun systemet: 

(Alan: Och ni undrar varför ni inte har ett immun system, eh? Och sedan, naturligtvis, högst uppe på listan är Fluor.)

Fluoride: Sodium fluoride (silicofluoride), är ett industri-klassat, farligt avfalls-material.

(Alan: Det är sant. De var tidigare tvugna att betala, för att göra sig av med det, därför att det var så höggradigt giftigt, ja, vi kan göra pengar , genom att göra att, idioterna äter och dricker det. Det står att läsa:)

tillverkad under produktion av gödningsämnen.

(Alan: Det är också en avfallsprodukt från Aluminium industrin.)

Dess tidigare historia inkluderar, patenterad användning som råttgift och insektsmedel.

(Alan: Så, detta är tillräckligt bra för folk att äta visserligen, är det inte? Det är ganska bra.)

Dr. Paul Connett leder kampen mot obligatorisk vatten fluoridering. Folk håller på att tillslut vakna upp till farorna, och kräver nu att regeringar tar bort detta dödliga gift. Låt oss hålla kvar i minnet, att det var placerat där, med full förståelse av dess giftighet, och har lett till massiva negativa häso effekter. Dr. Connett förklarar allt i en must-see, (=något man måste kolla in), entimmes lång intervjuv.

(Alan: Och de har länkarna till det, här också.)

Kvicksilver: Både i organisk och oorganisk form, kvicksilver utlöser förödelse, med nervsystemet -- speciellt det utvecklande nervsystemet av ett

(Alan: Ett barn.  Jag placerar ett barn eller en baby här.)

Den tränger igenom, alla levande celler i den mänskliga kroppen, och har blivit dokumenterad mest som ökandet av risken för autism. Detta ifrågasätter kvicksilver andvänt i tandfyllningar, vacciner, och i det närmaste vadsomhelst som innehåller majssirap (=high fructose corn syrup)  --

(Alan: Oh, detta är en dödare, den där.)

en i det närmaste stapelvara i den Amerikanska kosten  . . . inkluderandes baby mat:

(Alan: De faktiskt, placerar detta över en upphettad behållare av kvicksilver ånga. Detta är hur det görs, för att erhålla denna majssirap (= fructose corn syrup).

Det har också varit känt, i åratal att kvicksilver från CFL - Compact Fluorescent Light, ('Översättarens anmärkning' = energi spar lampor, lågenergi-lampa, lysrörs-lampa), utgör ett allvarligt hot, som sträcker sig mycket längre än irriterande ögon, och depression, men ändå de har förordats under den gröna agendan, och är satta att vara komplett utfasade, år 2014.

(Alan: Och sedan, går de in på genetiskt modifierade organismer:)

Monsanto äger i det närmaste 90 % av GMO stapelvaru grödor, sådana som majs, soya, och bomull. Monsanto startade som ett kemikalie företag, som gav världen, gifter som Agent Orange och Roundup. Oberoende studier av “frankenfood”, ('Översättarens anmärkning' = Frankenfood = Ett genetiskt modifierat livsmedel, speciellt en frukt eller grönsak.), har visat en koppling till organ svikt.

(Alan: Det gjorde det, i alla studier gjorda på däggdjur.)

en Rysk studie har dragit slutsatsen att, nära total sterilitet hos GMO-Soya matade hamstrar, vid tredje generationen;

(Alan: Så det är inte endast den första generationen som äter det. Det bokstavligen, kommer att drabba andra och tredje generationen.)

 

och andra djur studier, har visat potentiellt förstadium till carcinogen cell tillväxt, mindre hjärnor, lever, och testiklar, prtiellt förtvinad lever, och skadat immun system, enligt en omfattande artikel av Jeffrey M. Smith, som också belyser processen, av hotelser som denna, även högt uppskattade forskare har blivit utsatta för, när de publicerat sin forskning. Kanske en nyligen publicerad artikel i riksmedia, teoretiserade, om att en massiv ökning av 64 %, i tarmcancer bland unga kan hänföras till "våldsamt drickande och övervikt", skulle omdirigeras emot ökningen, av i allmänt bruk av GMO.

(Alan: Och detta är sant. Du ser dessa giftiga substanser hamnar tillslut i magen, och det är där du tillslut får tarm cancer, därför att  vävnaden där, bokstavligen är radikaliserad. Cellerna blir radikaliserade av giftet som finns där innan de utsöndras. De brukade aldrig ha mag cancer, på platser likt Skottland, du vet, innan förädlade livsmedel. Det var i det närmaste okänt.

Bisphenol-A:    

 ( 'Översättarens anmärkning' = Bisphenol-A =  Används framför allt vid framställning av polykarbonat och epoxiplaster, men även som s.k. hårdgörare i andra plaster. Används ofta i produkter som sägs vara av "oförstörbar plast".   Kan också återfinnas i flertalet nappflaskor för barn.)

(Alan: Och detta var naturligtvis en del av steriliserings programmet, för att minska populationen.)

FDA misslyckades med att varna allmänheten, om denna kemikalie, funnen i plast-förpackningar inkluderande baby-mat behållare, nappflaskor, och nappar.

Märk väl, de kände till det på 1890-talet, vad det gjorde, företrädesvis mot män, verkligen manliga barn, så tidigt som foster, inom de första, jag tror det var åtta till tolv veckor, det är då när det skall beslutas om du kommer att bli en frisk man eller ej. Och mammorna som dricker mycket av detta ämne, och äter det på olika sätt, även genom deras kosmetika, också, det har lagts till där också, endast för att se till att de får en rejäl dos av det, det kommer att ge dem negativa effekter, och även sterilitet längre fram. Så, jag lägget upp denna länk också. Det går vidare och vidare. Aspartame, naturligtvis, som Rumsfeld pressade igenom. Han var Verkställande Direktör på det företag som tillverkade det. Det är helt enkelt häpnadsväckande, att allmänheten inte kan haka på, att detta, är inte på grund av misstag. Och det tråkiga är också, de är så väl tränade, de är hemtama som djur, att även när de hör om detta, säger de, oh, det är förskräckligt. Men sedan går de och erhåller det. De äter det igen. De säger, ja, de Måste verkligen, se på dessa experter som testar det. De skulle verkligen inte, ge det till oss, om det skadade oss. Och detta är det dubbeltänk (= doublethink) de har, därför att de är så hemtama. De är inte undervisade i att tänka självständigt, ser du. Och det är förskräckligt ledsamt, är det inte? Förskräckligt ledsamt.

 

I går nände jag om Hedge fonder, som roffar åt sig landområden i Afrika, därför att det är där den nya linjen för deras bluffar går. De har redan kollapsat bostadsindustrin, och alla dess bubblor, och Hedgefonderna, och gud vet vad annat. Och nu tar de upp massiva, massiva landområden i Afrika. Det står att läsa:

Hedge fonder är bakom att "roffa åt sig landområden" i Afrika, för att stärka deras vinster i livsmedels och bio-bränsle sektorerna, säger en USA baserad tankesmedja.

I en rapport, säger the Oakland Institute att hedge fonder, och andra utländska företag, har förvärvat stora stråk av Afrikanskt land, ofta utan korrekta kontrakt.

Det stod att läsa, att förvärvena hade fördrivit millioner av små lantbrukare.

(Alan: Ja, det är ju ingenting nytt för dessa killar.)

Utländska företag brukar jorden, för att stärka deras grepp över livsmedels marknaden, sade rapporten.

De använder också landområden för att, "make room", ( = "göra utrymme"), för export råvaror, sådana som bio-bränslen och snittblommor.

"Detta skapar osäkerhet i det globala livsmedels-systemet, som kunde vara mycket större hot än terrorism", sade rapporten.

(Alan: Naturligtvis, detta kommer att totalt ignoreras. Jag menar, terrorism har kommit att bli vid toppen på trädet, eller hur.)

The Oakland Institute sade att de publicerade sina fakta, efter att ha studerat land affärer i Etiopien, Tanzania, Syd Sudan, Sierra Leone, Mali och Mozambique.

Den sade att hedge fonder, och andra spekulanter hade, enbart under 2009, köpt eller arrenderat i det närmaste 60 millioner hektar av landområden i Afrika - ett område, som storleken på Frankrike.

 

Jag vet inte om det är millioner, eller vadhelst det är, men i hektar i alla fall. Sedan innehåller den resten av berättelsen också, ni kan gå igenom allt detta. Jag menar, det är helt enkelt häpnadsväckande, vad som pågår. Och ni vet också, att de kommer att skapa, mat brist. Detta är ett måste bli så, denna kommande livsmedels brist, därför att the Royal Institute of International Affairs, som alltid är före i utvecklingen, då de arbetar för, killarna, som förorsakar alla dessa saker, och de måste se till att det blir så, har haft tankesmedjor, på deras egen webbsida, arbetande med detta, i sexton år, den kommande livsmedels-krisen. Ingenting i den verkliga världen, händer plötsligt, från en klarblå himmel. Det händer inte på det sättet, i det verkliga livet.

Nu, det är Larry i Los Angeles på telefonen, som väntar. Är du där Larry? Jag skall försöka att ta ditt samtal.

Larry: Oh, ja, Alan. Den mänskliga världen och djur-riket är synonymt. Det är skrivet i deras Krig mot Droger Lagarna, att du kan inte göra, fabricera eller distribuera, några kontrollerade substanser, åt några människor eller andra djur.

Alan: Verkligen?

Larry: Så, de anser sig själva som avbilden av sin skapare, likt en gud, och folket i stort, är helt enkelt en flock djur, som blir kontrollerade och gallrade ut (=slaktade), när nödvändigt.

Alan: Jag tror du fick det mitt i prick där. Det är så de ser allmänheten. Absolut.

Larry: Många gånger i deras drog lagar. Men, Alan, jag ville fråga dig, har du hört någonting, dessa tre högt uppsatta ämbetsmän i Schweiz, sam höll på att göra en arresterings order genom huvudporten, genom vakterna och leverera det, och arrestera Henry Kissinger för krigs förbrytelser. Kom de igenom, eller har du hört?

Alan: Jag tror inte de kom igenom. Kom ihåg, jag tror att de så småningom, kanske mjuknar, och tillåter dem att överräcka det till någon, vilken inte kommer att bli Kissinger, naturligtvis. Men, det är helt uteslutet att detta kommer att ske, därför att, dessa killar har diplomatisk immunitet, dessa Kissingers, etc. Varhelst de går, du kan inte arrestera dem. De har total diplomatisk immunitet, de facto, de kan skjuta någon, och du kan inte arrestera dem.

Larry: Ok.  Tack till dig, Alan.

Alan: Tack för att du ringde.  Tillbaka efter denna reklampaus.

Hej gott folk, vi är tillbaka, Cutting Through the Matrix. Och det är häpnadsväckande som jag säger, dessa artiklar som du kommer över. Detta beteendevetenskapliga koncept, att de verkligen, alla de stora världs sällskapena, och att verkligen deras kungar och drottningar, därför att de älskar socialism, och bankerna älskar det också. Det är enklare för bankerna att låna, åt hela länder än individer, och de äger ländernas regeringar, och regeringarna driver in skatterna, för bankirerna, för att betala det tillbaka. Så, det är ett underbart system, men de gillar också behaviorism (=Beteende vetenskap). Alla dessa saker som George Bernard Shaw typer, från, the Fabian Society, ville bringa in. Och de har hållit på med det. Och, artikel här:

Grundaren av en skola för elektrisk shock-behandling, tvingades sluta. 

(Alan: Skolan han jobbade vid.)

Grundaren av en kontroversiell skola, som behandlar gravt autistiska och emotionellt störda barn, genom att shocka dem till lydnad, genom att använda elektroder, har tvingats stänga institutionen, och avtjäna fem års skyddstillsyn.

(Alan: Skyddstillsyn. Kan du tro på detta? Med cattle prod, eh. ('Översättarens anmärkning' - Cattle prod = En boskap pådrivare, fösare -  prod är en anordning som används för att fösa boskap, och att ha kontroll över boskapen. Det finns ett antal olika modeller av boskap prodar, allt från elektrifierade versioner som uppmuntrar, (tvingar), djuren att röra sig med hjälp av el-chocker, till långa flexibla stavar som används för att försiktigt styra ett djur i en viss riktning.) Jag menar, det är inte illa, eh. Liksom polisen gör nu, de använder dessa cattle prods, som har el-ledningar på dem, på oss. Vi är boskapen. Sant nog, är det inte?)

 

Matthew Israel, en Harvard-utbildad psykolog, har utvecklat en behandling, som är unik för USA, och möjligtvis i världen.

(A: Jag skojar inte!, eh.)

The Judge Rotenberg Center, en liten bit utanför Boston, disciplinerar sina studenter, genom att använda en bestraffnings-maskin som, Matthew Israel uppfann, som kallas GED, (= GED = Graduated Electronic Decelerator) som ger en två sekunders el-shock, på huden, upp till 90 milliampere.

Vid centret, som porträtterades av the Guardian, tidigare i år, studenterna har på sig, ('backpacks') 'ryggsäckar',  runt arbandsuret, med GED - elektriska generatorn inuti dem, och är elektrifierade, med andvändandet av fjärrkontroller, av deras vårdare.

(Alan: Vårdare shockar dig. Är inte detta Orwellianskt? Är det inte, eh? Vi blir så vana med att bli hjärntvättade med Orwellianskt språkbruk här. Vårdare shockar dig. Jag antar regeringen, anställer vårdare, till att gå runt i världen, och rehabilitera, dessa så kallade terrorister genom att, du vet, vårda dem.

I vissa fall, är de shockade så ofta som 30 gånger per dag, som ett medel till att avråda dem från beteende, som anses farligt för dem själva och andra.

(Alan: Oh, jag säger er. Skolorna kommer att älska, att införa allt detta, in i alla skolor, eh. Och de stora killarna, som ger alla dessa CCTV kameror, och all säkerhete utrustning, de kunde göra travar med pengar på detta också, kunde de inte det?)

Åtalet som förts fram emot Matthew Israel, relaterar till en händelse, i Augusti 2007, vid en av skolans bostäder, där studenterna sover om natten. Ett telefonsamtal kom in, från någon som, låtsades vara en auktoriserad uppsyningsman, som informerade vårdarna i tjänst, att två tonåringar, hade uppfört sig illa, och skulle ges shock behandling.

Vid klockan 2 på natten, band pojkarna fast på bord.

(Alan: Det där låter väldigt mycket, vad de gör i det militära.)

och givna upprepade shocker. En av pojkarna, i en ålder av 18 år, var shockad 77 gånger, över en tretimmars period, och den andra pojken, i en ålder av 16 år, var shockad 29 gånger.

(Alan: Av deras vårdare.  Vårdare, ah.)

Det upptäcktes senare, att det initiella telefonsamtalet, hade varit ett spratt.

Massachusetts justitieminister, Martha Coakley, åtalade Matthew Israel beträffande anklagelser, att han beodrade sin personal, att förstöra video beviset, som exakt avslöjade vad som hänt den natten.

(Alan: Jag slår vad, att han blev betald av Pentagon också, lite, du vet, bidrag här och där.)

Åklagare har tidigare, beodrat att video inspelnigarna från hemmet skulle bevaras.

"Dr Matthew Israel försökte sedan förstöra beviset, av händelserna, och vilseleda utredare, och detta uppförande ledde till hans åtal idag.

(Alan: Så han blir inte åtalad för att han torterade barn. Nej, han blev åtalad för, undanröjande av bevis.)

  Dagens händelse avför Dr Matthew Israel från skolan, och detta skulle garantera ett bättre skydd, för studenterna i framtiden," sade Coakley.

Ja, inget skämt, inget skämt, eh. Jag slår vad, de vill att detta skall gå hem. Jag slår vad om vadsomhelst Napolitano, kommer att bringa det in i skolorna också. Hon gör även likadant som Skottland, försöker att få alla barn till att spionera på varandra, på skolan. Kanske kan de alla bära ryggsäckar, och rektorn kan sitta där med alla dessa, avvikare och sadister, och shocka barnen för att det är roligt, eh. Detta är den värld som alla av er, tillåter att komma till existens, på grund av er tystnad.

 

Från Hamish och mig själv, från Ontario Canada, det är God Natt. Och må din Gud eller dina Gudar gå med dig.

 

Teman i programmet, omfattas i följande länkar:

Terrorism---The Real Acts of the IMF

Communitarianism Localism Bill

School Surveillance and the Training of Upcoming Generations for Perpetual Tyranny

Scotland--Teachers Target Children in Bid to Beat Extremist Indoctrination

FDA Finally Admits Chickens Commonly fed Roxarsone (Pfizer) Contain Arsenic which is Passed on to Humans

Authorized Food Terrorism

Regulators Knew for Years Monsanto's Roundup Causes Birth Defects

Seed Industry of the World Owned by---?

Hedge Funds Grabbing Land in Africa

Founder of Electro-Shock Autism "Treatment" Forced to Quit

 

Translated to Swedish by Thomas Gref

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alan's Materials Available for Purchase and Ordering Information:

BOOKS

"Cutting Through"
  Volumes 1, 2, 3

&

"Waiting for the Miracle....."
Also available in Spanish or Portuguese translation: "Esperando el Milagro....." (Español) & "Esperando um Milagre....." (Português)

CDs

Ancient Religions and History MP3 CDs:
Part 1 (1998) and Part 2 (1998-2000)

&

Blurbs and 'Cutting Through the Matrix' Shows on MP3 CDs (Up to 50 Hours per Disc)

DVDs

"Reality Check Part 1"   &   "Reality Check Part 2 - Wisdom, Esoterica and ...TIME"