KRATKA PORUKA OD ALANA WATT-a

"MOLOCH (Božanstvo Kanaana i Feničana), MAMMON (božanstvo bogatstva) I PATNJE"

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

Uz Pozdrav Narode. Ja sam Alan Watt i danas je 24 Januar 2007. 

 

 

"Where Will The Children Play?"   ("Ali reci mi gde će deca da skaču?")
By Cat Stevens

 

 

Oh I think it’s fine, building jumbo planes.

Or taking a ride on a cosmic train.

Switch on summer from a slot machine.

Yes, get what you want to if you want,

'cause you can get anything.

I know we've come a long way,

We're changing day to day,

But tell me, where do the children play?

 

Well you roll on roads over fresh green grass.

For your lorry loads pumping petrol gas.

And you make them long, and you make them tough.

But they just go on and on,

and it seems that you can't get off.

Oh, I know we've come a long way,

We're changing day to day,

But tell me, where do the children play?

 

Well you've cracked the sky,

scrapers fill the air.

But will you  keep on building higher

'til there's no more room up there?

Will you make us laugh, will you make us cry?

Will you tell us when to live, will you tell us when to die?
I know we've come a long way,

We're changing day to day,

But tell me, where do the children play?

 

Ja mislim da je divno graditi gigantske avione
Ili putovati na svemirskom vozu
Lansirati  leto sa automatom za kockanje
I naravno, dobiti šta želiš ako želiš                      

Jer možeš dobiti sve
Ja znam da smo postigli dosta
I da se menjamo stalno

Ali reci mi gde će deca da skaču?

 

Ti širiš puteve preko sveže zelene trave

I natovarene kamione ti puniš sa benzinom

I oni su dugi, i oni su otporni

Ali vode dalje i dalje,

i izgleda da nemožeš stati

Oh, Ja znam da smo postigli dosta
I da se menjamo stalno

Ali reci mi gde će deca da skaču?

 

Dakle, ti si otvorio nebo,

parčenca su ispunila prazninu

Da li ćeš nastaviti da gradiš visoko

Dok ne pokriješ ceo prostor

Da li ćeš da nas nasmeješ, da li ćeš da nas rastužiš?
Da li ćeš da nam kažeš kako da živimo, i kako da umiremo?
Ja znam da smo postigli dosta
I da se menjamo stalno

Ali reci mi gde će deca da skaču?

 

Prošlu noć, slušao sam govor od Presednika Amerike koji je napisan od njegovih sastavljača ili pisaca teksta; dok se ja zaista još uvek držim svoga mišljenja da mi u osnovi trebamo da aplaudiramo piscima ovih govora jer svaki glumac, čak i onaj loš glumac može da se istrenira da čita tekst. Što je bilo malo komično upravo pošto je tekst pročitan i posle površnih uzvika gomile i aplaudiranja od desnice i levice istovremeno, komentator na radio stanici iz Čikaga je pomenuo da je on učestvovao u sastavljanju sedam govora za Presednika.

 

Ovo su osobe (pisci teksta/govora) kojima zaista treba nešto dati – ja neznam koje vrste nagrada oni dobijaju. Treba da postoji neka vrsta specijalne pohvale kao što je “Emmy”, ili “Grammy”, ili “Oscar” za sastavljace ovih govora, i daj da vidimo ko su oni. Mi bi trebali da saznamo sve o njima. Svakako, pošto oni sastavljaju tekst govora, važnije je da znamo šta je u njihovim glavama, da saznamo o njihovim životima iz prošlosti, ko je njih obučavao, i o njihovoj ličnoj biografiji, jer oni pišu scenario koji je namenjen za nas izveden od glumaca sa pozornice (političara).

 

Zaista, veoma je važno da imaš ubedljivog glumca. Reagan nije bio tako loš, ali on je glumio celog njegovog života, osim povremenih grešaka kad bi odlutao sa mislima i preskočio tekst, i tada bi Nancy uzviknula, koju uvek možes da čujes u pozadini, kako ga podučava  – Ronnie, Ronnie drži se teksta; jer on bi često skrenuo sa teksta da ispriča neku šalu, svremena na vreme.

 

Svakako, ovaj sadašnji, Presednik - G.W. Bush,- (president – “dent” – ako pogledate u poreklo ove reči – veoma je interesantno), koji je u stvari doslovno preradio material od dva prethodna govora, isporučen u vezi trenutnog stanja republike (U.S.A), njegovi pisci teksta nisu imali velikih poteskoća da oblikuju njegov najnoviji nastup. Naveli su neke insinuacije o Iranu, dali uobičajena obećanja javnosti u vezi “zdrastvenih programa”, a sve se nastavlja po starom.

 

Neko me je pitao preko email-a šta ja mislim ko će da bude sledeći presednik. Dakle, zaista do sada bi trebali da znate da sam ja izvan svih tih besmislica. One koji mi vidimo samo su glumci. Uopšte nije važno ko su oni. Tekst je uvek pripremljen za njih. Ono što se dešava za vreme njihovog mandata je unapred odredjeno i pripremljeno. Program rada već postoji. Uopšte nije važno da li to dolazi od “levice” ili “desnice” ili nekoga u sredini koji stoji na njegovoj glavi. Scenario je unapred napisan, a glumci su izabrani, kao što Carroll Quigley navodi u njegovoj knjizi, oni su tajno izabrani od elite sa vrha i ova elita postoji u svakoj državi. U svakom slučaju, u Britaniji, mi smo to uvek znali.

 

Posle nekoliko pića, ljudi u barovima ovo uvek zaborave i počnu da se svadjaju oko politike, i sledećeg dana se udaraju u glavu što tako lako podležu propagandi, jer svakako oni znaju da je elita iza svega ovoga i da se Amerika ne razlikuje, i tom pogledu od drugih.

 

PORODIČNE LOZE KOJE VODI AMERIKU I BRITANIJU; ONI SU SVI U SRODSTVU. TO SU DINASTIJE. PRAVE DINASTIJE. Ponekad, detaljna istraga je potrebna jer njihova imena se menjaju kroz brakove, ali ako pratiš porodične loze, i žene i muškarci su veoma važni u ovoj lozi; VIDEĆES DA SU ONI SVI U SRODSTVU.

 

Oni potiču od Puritanaca koji su došli u Ameriku sa brodom zvanim “Mayflower”, jer po njima “Mayflower” (Majski cvet) ima okultno značenje. Oni se uvek drže svoga. Oni su stvorili Sjedinjene Američke Države iz razloga koji su zapisani bezbroj puta. Umesto da spekulišemo o tome, bolje je da pročitate zapise od Jefferson-a i Franklin-a i drugih, a i onih koji su došli malo kasnije i koji su umešani u političku oblast i koji govore o ispoljavanju ili “manifestaciji sudbine”. Manifestacija njihove sudbine. Oni moraju da sprovedu njihov plan – program rada, a to razumeju samo oni koji su upućeni.

 

Postoji izreka da na zapadu nema ništa novo (sve se ponavlja) i to je zaista istina. Mi smo svedoci igre koja se ponavlja. Isti dosadni govori sa obećanjima, obećanjima, obećanjima i sve se radi postarom za one koji vode politiku i državne institucije i sve što je povezano sa njima.

 

NAJVEĆI ZGODITAK NA OVOJ PLANETI JE KONTROLA DRŽAVNE KASE. TO JE  KAO TEGLA PUNA MEDA. Svaki veliki “medved” (političar) želi da dokuči tu teglu meda. Tu je glavna nagrada – neograničen kredit, neograničen sa obećanjem budućih generacija da to otplate. To je prilično dobar zalog, zar ne.

Jefferson je to sam rekao (pročitaj njegove zapise), svaka generacija rodjena u sistemu osudjena da plati dugove prethodne generacije, su u stvari robovi.

Samo zato što možeš, nezlostavljan, da se šetaš od jednog mesta do drugog i da voziš odavde do tamo, sve dok platiš odredjene putarine i takse za razne dozvole i tako dalje, ti misliš da si slobodan (jadnik). Ne postoji ništa u sistemu što je besplatno. Zaista ništa. Poreski obveznik sve to financira. Čak i vakcine protiv gripe. To je sve obmana, i jedini razlog što sve to funkcioniše je svi moraju da se obmane. Oni strašno pobesne kada, povremeno, neko od nas shvati šta se dešava i intuitivno oseti da nešto nije u redu, kao u filmu “šesto čulo”; alegorije su očigledne u ovom filmu.

 

Oni koji vide kroz propagandu i mogu da to objasne i prenesu drugima ono što vide; oni su neprijatelji sistema. Gomila – narodna masa nije opasna. Njih je lako manipulisati. Psihologija mase je veoma poznata. Sve što rulja misli to im je dato. Dati su im i njihovi heroji – onda oni izaberu heroje koji im se svidjaju i obično ih prate do kraja njihovog života.

 

Jedino oni koji vide kroz obmanu mogu da, njima – eliti, uzrokuju povremeno probleme.Otuda, sva ova psihološka testiranja i posmatranja za vreme školovanja i svi podaci koji se vode, i skupljaju  o svakom pojedincu; i oni uvek nastoje da zgrabe one koji postavljaju suviše pitanja, obično mušku decu, i onda im propišu razne lekove za hiperaktivnost jer su ova deca, po njima, ”smetnja” a učiteljima je dozvoljeno da im daju dijagnoze. Divan sistem, zar ne.

 

Kad roditelji neznaju šta je stvarno a šta je lažno, i kad nikad ne sumnjaju u stvarnost koja im se predstavlja, njihova deca generalno nemaju velike šanse i mogućnosti da ovo sami shvate; i sve ovo što mi uzimamo zdravo za gotovo u ovom sistemu, ne znači da je normalno.

NORMALNO JE ONO ŠTO ELITA ODREDI DA JE NORMALNO. Škole, i ono što se uči po školama, varira, i zavisi od doba u kojem živimo, šta je normalno a šta nije, u bilo kojem odredjenom dobu. Sve je unapred odredjeno po programu rada.

 

SVE JE VEZANO ZA OVAJ JEDAN PROGRAM RADA A KONTROLA UMA JE PRVA NA SPISKU, od crtanih filmova, do imitiranja roditelja i njihovih ubedjenja, do zajednice u kojoj živimo, do veroispovesti kojoj pripadamo ili izaberemo, do indoktrinacija kroz ceo ovaj proces, i propagande kroz javne medije, filmove i romane. Sve je ovo povezano. Oni stvaraju našu kulturu, i sve što se menja u toj kulturi, koju mi prihvatamo kao normalnu, takodje, bez da se ikada pitamo, da li postoji neki bolji put od ovoga kojim idemo.

 

Svako ko studira i poznaje istoriju ne treba da se iznenadi da oni koji su agresivni – prema Darvinovoj teoriji o opstanku, najsposobniji i najlukaviji – oni će da opstanu. Niko ne treba da se iznenadi da je uvek bilo ovako, od trenutka kada je novac uspostavljen. Novac i sve ono što možemo da kupimo sa novcem uvek će pobediti nad našim strahom koji novac donosi, a to je uništenje i kontrola svega onoga što nas okružuje, tako da odredjena manjina (elita) na vrhu piramide, može lepo da živi, dok svi mi ostali gradimo tu piramidu.

 

Mi svakako znamo da na zapadu nema ništa novo i zbog toga nesmemo da se zavaravamo lepim govorima koje specijalne grupe pripremaju za nas, jer svako od ovih grupa doprinosi vlastitu stručnost u odredjenoj oblasti, koje se zajedno sastave u okviru govara, tako da jedna osoba može da to pročita i dobije aplauze za dobro izvedenu predstavu.

 

U početku ove otvorene objave rata, posle Septembra 11, 2001, predsednik Amerike je u stvari objavio rat na nas – široke narodne mase ove planete kada je rekao: ”Ako niste sa nama, vi ste protiv nas”. To je značilo rat protiv svih nas čak i naših mišljenja. To je bila generalna objava. To nije bilo upućeno samo onima na Bliskom Istoku. To je bilo upućeno za sve nas, jer mi ulazimo u sledeću fazu. U stvari mi smo već u njoj, možda ste primetili pooštravanje zakona i krizu koju nam nameću, jer oni hoće da nas nauče pameti kao malu neposlušnu decu; kako da se ponašamo, šta da mislimo, šta smemo i nesmemo da kažemo, i da budemo poslušni papagaji, da bi mogli da opstanemo u sistemu.

 

“Ne slušaj zlo, ne govori zlo, ne vidi zlo”, je geslo Velike Lože (masonska loža). Posmatraj, gledaj, ćuti; najbrži način za ove ljude da vam nametnu njihovu volju, oni vam čak ne dozvoljavaju da disciplinujete svoju decu, je da vam to utuve u glavu pretnjom ili silom, kao odraslim osobama. Možda ste već primetili kako oni uživaju da vam nameću njihovu volju. U zadnjih 25 godina, kroz video-igre oni su stvorili društvo bez emocija,  neosetljivo i ravnodušno prema bilo kakvim monstruoznostima koji nam se nameću; naravno, oni su takodje stvorili generacije administratora i visoku tehnologiju koje koriste protiv nas.

 

Kada bi imali vrstu gradjanskog društva koje je postojalo 50-tih i 60-tih godina, ako bi posedovali tu vrstu kulture (to su nam oni dali takodje), onda bi još uvek gledali TV programe kao što su “Leave It To Beaver” i “Andy of Mayberry”.

 

Ali ne, vreme se menja, i program rada mora da se ispuni, jer biznis planovi se ne zaustavljaju zbog malih poteškoća, prema tome, novi zakoni se stalno donose i farsa se nastavlja. U stvari ovi zakoni su već davno pripremljeni. Otvorena deklaracija zakona je samo završna implementacija.

 

Sve agencije, sva odelenja su već davno ustanovljena, trenirana i spremna da idu u akciju. Većina od njih su bile spremne i operativne davno pre dogadjaja Septembra 11, 2001.

 

Kada U.S.A ispuni svoj cilj i svrhu na Bliskom Istoku, administracija već pravi nestabilnost na vlastitoj teritoriji i radi na integraciji država celog američkog kontinenta. U stvari, to se već dogadja. Ljudi pokušavaju da rade sve brže i sa većim naporom samo da bi održali isti standard života koji im se projektuje kroz reklame i magazine. Istovremeno rade po dva i tri posla. Brakovi se raspadaju, ako imaju jedan ili više. Oni čak jedva znaju kako da se ponašaju jedan prema drugom. Žive u očajanju, bez nade. Imaju onaj odredjeni izraz na licu kojima kažu: “To mora da je moja krivica. Svi ostali izgledaju srećni”. Oni ne shvataju da se svi ostali pretvaraju i glume. Stide se da priznaju da su svi izbeglice na istom brodu.  Oni su zabrinuti, vrlo zabrinuti.

 

Ja sam sve ovo video u Velikoj Britaniji. Oni imaju neprekidnu (ekonomsku) depresiju od drugog svetskog rata kroz sedamdesete i osamdesete godine i konačnu de-industrijalizaciju. Niko nije želeo da vidi istinu, iako posledice visoke nezaposlenosti i inflacije su bile očigledne, LAŽIRANO DRUŠTVO (SOCIJALNA SREDINA).

Staro Sveštenstvo koje se specijalizovalo u njihovom programu rada, u solarnim, lunarnim i stelarnim sektama još uvek postoje. Nikad nisu nestali. I novac od samog početka je pokazivao ove njihove simbole i oznake, naravno za one koji imaju oko da vide, i uho da čuju, kao što je berza (gde cene akcija idu na gore), - to je  bik iz zodijaka - i berza (gde cene akcija idu na dole) – to je veliki medved iz zodijaka. Šta mislite zašto je to tamo?

 

ŠTA MISLITE ZAŠTO TO ONI ZOVU TRŽIŠTE (BERZA)? dok zodijak sa svim njegovim životinjama juri po nebu i Bootes tera čopor (stado) u krug, kojim upravlja ispred njega.

 

To je sve OBMANA i tako stvarnost je (sastavljena) predstavljena sa učešćem velikog broja mudrih ljudi. Navodno, oni nam kažu, i ljudi zaista misle da je to dobra stvar da ulažete, sve vaše penzije, preko državnih agencija, u ovaj veliki kasino koji se zove berza.

Istovremeno, oni će da kažu prosečnoj osobi da postoji mogućnost da sve izgube, dok nas uče da je to normalna stvar; i učiteljske penzije  i one od svih ostalih koji imaju penzije u njihovim radničkim sindikatima su uložene u isti investicioni fond i oni svi očekuju da zarade na tome – profit od ničega. Profit od rada koji neko drugi mora da proizvede u budućnosti, i kako to oni misle, na bilo koji način, i onda se mi čudimo zašto se stvari okrenu protiv nas. Ovo je totalna, potpuna obmana.

 

George Soroš koji je samo front, podmetnut čovek, za čuvenu familiju Rothschild’s i druge, pre nekoliko godina se hvalisao u Britanskim novinama kako je sa nekoliko prijatelja preko telefona izmanipulisao berzu i uzrokovao ogroman pad Britanske funte i krizu u Britanskoj vladi; on je u medjuvremenu zaradio milione britanskih funti na njihovoj ”berzi” – i on je mogao da se hvališe o tome jer ne postoji zakon protiv toga, na naćin na koji je to izvedeno.

 

Ovo se izvodilo stalno kroz dvadeseto stoljeće (vek), devetnaesto stoljeće (vek) a i pre toga. Ako se vratimo do ”Kralja James-a” koji je imao masovni skandal kada je doveo njegove ljude

da kolonizuju mesto na ušću  Amazonske reke. I ljudi su uložili sve njihove uštedjevine, verujući da će to da im sa vrati hiljadu puta za svaki florin koji su potrošili; medjutim, oni su izgubili sve što su imali – absolutno sve. Ovo je najstariji trik na svetu sa novcem. Ovaj trik se oslanja na razumevanju ljudske prirode, a to je ljudska pohlepa, kad ljudi misle da mogu da dobiju nešto za ništa.

 

Soroš se dosta hvalio i pisao o ovome, i sigurno, Britanski poreznici su morali da se obrate internacionalnim bankama, nekoliko familija koji kontrolišu ovu planetu, i zaduže britanski narod do grla da bi navodno stabilizovali Britansku funtu i mogli da izdaju nove obveznice;

A zakon koji ovo dozvoljava nikad se nije promenio, jer tako je bilo pre Soroša a tako je i danas jer špekulatori u stvari kontrolišu ovaj sistem. To je njihov sistem. Oni su napravili ove rupe u zakonu tako da mogu da manipulišu sistem kada god žele.

 

Novac je sistem poverenja. Ne funkcioniše ako vi ne verujete u to. Zato na novčanici dolara piše ”Mi Verujemo u Boga”. Dakle, o čemu oni govore? Da li je to Moloch, bog novca ili Mammon bog bogatstva?

 

To što mene čudi je da se ove manipulacije izvode stalno, u svakoj zemlji na svetu. I niko nije imun prema tome. Samo šaka ljudi na telefonu sve to planira i izvede i niko ih ne dira, zato što je to dozvoljeno i svakako, ja ne sumnjam da je gospodinu Sorošu ovo dozvoljeno; u stvari naredjeno da uradi jer on se nebi usudio da to sam izvede. Zato oni mogu da se šetaju okolo jer su nedodirljivi od vlasti. Njima je dozvola data od onih svemoćnih; Ove svemoćne familije nebi dozvolili da se njima nešto dogodi, osim ako to oni zaista hoće.

 

Svet je jedan ogroman sistem iznude i prevare, gde pod maskom humanosti i pomoći drugima itd, mi smo pljačkani kroz ceo život, sve dok ne umremo, a postoji taksa i za to kao što je bilo u drevnoj Sumeriji. Upravo kao u drevnoj Sumeriji kada bi sveštenik pisao na pločama, gledajući prema horizontu sa jedne strane na drugu, video je samo državne zgrade; i onda bi rekao – ribolovci su oporezivani kada dodju sa njihovom ribom. Trgovci su oporezivani kada dodju sa njihovom robom. Oni su takodje oporezivani kada kupe nešto na pijaci i kad bliski srodnici odnesu “ponude” na groblje i tako dalje. Ali čak i ove “ponude” koje su ostavljane po grobljima su pljačkane od poreznika; u Sumeriji oni su to zvali porez na mrtve, čak i u to daleko vreme.

 

Nasrtljivi i prepredeni ovo nikad nebi mogli da urade bez uvodjenja i prihvaćanja novca od  naroda; iako je novac bio nametnut na većinu ljudi, njima još uvek treba saradnja većine, generalne javnosti. Većina mora da veruje u obmanu.. Ako razumete obmanu ili varalice, oni vam nameste zamku i mamac, tako da bi žrtva upala u klopku. I kroz celu ovu obmanu pa do kraja, žrtva će da se navede da misli da je ovo njegova odluka kojim putem će da nastavi i na kraju će da se čudi kako je moguće da je sve izgubio. Na ovaj način varalice vode njihove žrtve a i danas se ništa se nije promenulo.

 

Govoreno nam je hiljadama godina, “ ti ih znaš po njihovim delima”. Sa razlogom ovo je uvek ponavljano u svim drevnim kulturama, – nije važno šta oni kažu – važno je šta rade; i pored toga upozorenja, kao ljudsko biće, mi imamo poteškoća da shvatimo ovaj veoma jednostavan trik. Mi uvek očekujemo od ljudi da pocrvene ili zatrepere očima ili da pokažu nervozna trzanja na licu kada lažu i kad se uhvate u laži. Ono što mi ne razumemo je da psihopate na samom  vrhu, koji su se probili do vrha a i oni novi koji stalno nadolaze, oni kroz širenje laži i klevete i  druge nepoštene načine, dodju do vrha; tako su pokazali njihovo licemerje, da mogu da opstanu medju šarkama. Prema tome, ti znaš šta oni rade. Ti vidiš šta rade. Zaboravi ono što kažu.

 

Arnold Toynbee dugo vremena profesor na Oksford Univerzitetu u Engleskoj koji je pripremao (Rhodes Scholars) Rhodes naučnike za službu u svetskoj vladi i koji su razaslati po celom svetu da služe u drugim vladama i državama; u govoru 1930 koji je dao u Skandinaviji on je rekao sledeće: ” Mi uvek poričemo rečima ono što radimo sa rukama”.

 

To je zaista baš tako jednostavno. Oni uzvikuju  ”mir, mir” ali ne postoji mir u njima.Oni ubijaju u ime mira. To su uvek radili. Kada oni govore o miru, očekuj najgore; a mi se još uvek čudimo zašto nema mira na svetu. Opet da ponovim, Bez naše kooperacije, bez našeg pristanka, bez našeg nemog pristanka, oni nebi mogli ništa da urade. Oni nebi mogli da navode mlade i budalaste, koji vole da nose medalje i trake sa bojama, na grudima; te sjajne metalne medalje i trake sa bojama; to je samo masonsko kodirajne i šifrovanje sa bojama. Pošto ovo niko ne razume, oni uvek mogu da računaju na same ljude da urade ono što su programirani da rade, iako od toga oni sami nemaju nikakve koristi.

 

Nordijska Kozmologija je bazirana na svetskom stablu ili poretku  zvanom – Yggdrasil.

Text Box:  
Yggdrasil, the World tree – svetsko stablo ili poredak  prema Nordijskoj mitologiji.Yggdrasil definiše devet svetova egzistencije na bazi vertikalnih, egzistencijalnih i elementarnih (prirodnih) parametara (pogledaj sliku).

U isto vreme, budućnost ove grupe ljudi a i njihovih potomaka je unapred odlučena jer oni na samom vrhu ljudskog društva, na vrhu svetskog stabla ili poretka, Yggdrasil od Nordijskih Kraljeva; ne vide razliku izmedju farmera (seljaka) iz Amerike, Evrope, Kine i Afrike i u tome je njihov ceo vic.

 

Na samom vrhu, to je jedno veliko bratstvo – ti uvek možeš da vidiš njihovo masonsko razmetanje i rukovanje svaki put kada se lideri od svih grupa sastanu i tako oni paradiraju ispred vas i razdor medju nama se nastavlja. Problem sa onima koji mogu da misle i koji sve ovo vide i razumeju; oni žele da se udalje od onih koji su se uhvatili na udicu, jer ti koji su uhvaćeni, oni hoće da se svi mi povinujemo; to je mentalitet gomile. Gomila ne voli razlike. Gomila voli sve ostale da se povinuju onome što oni rade, kako oni izgledaju, kako se oblače, kako govore; i ovo je zaista veoma blesavo i budalasto ako razumete da je kultura veštačka, oblikovana i iznova formirana i da rulja to uvek prva prihvata.

A roditelji su uvek začudjeni zašto njihova deca imaju potpuno različita mišljenja od njih, onih mišljenja kojima su se oni učili, oni ne shvataju kako se to desilo, da je sve to uradjeno sa svrhom. Sve što su se ta deca učila dolazi od originalnog programa rada koji je raspravljan u posebne detalje od eksperata u ponašnju – psihologije masa (gomile). Ne postoji ništa što se nije unapred pripremilo u same detalje, zaista ništa.

 

U govoru koji je predsednik dao prethodne noći, jedan deo je veoma interesantan, primedba koja je sa lakoćom ubačena, ista ona dvolična igra, dvolični metod govora koji daje ljudima odredjeni utisak da će on nešto da uradi u vezi granica, i da zaštiti ljude u okolini, a upravo ono što on radi je suprotno od toga. To je “NAFTA” nagodba (severno-americki ugovor o slobodnoj izmeni dobara – robe). To je integracija država Američkog kontinenta – brisanje granica izmedju njih;  ono što on u stvari kaže (Amerika ima preko 30 miliona nelegalnih emigranata) umesto da sve ove nelegalne emigrate pohapsi lakše je da im se da privremena dozvola za red.

 

Svakako, privremene dozvole moći će da se obnove, kao što znaš. U stvari tranzit stanovništva od jednog mesta (južno od granice Amerike) u Sjedinjene Države Amerike će da eskalira i to je sve po planu. Sve se odvija po planu, i pred nama su velike promene jer sukob kultura je neizbežan, kao što je i nameravano i kao što sam naveo pre; Jacque Attali koji je sada u Ujedinjenim Nacijama i koji je kao Kissinger, za Francusku i Evropsku Zajednicu; u njegovoj knjizi ”Millennium” on je objasnio posledice i haos koji će nekoliko sledećih generacija da iskusi zbog ogromnog tranzita ljudi iz Latinske Amerike u Sjedinjene Države.

 

I kao što je gospodin Rockfeller rekao, ”Kad se drvo seče, iverje skače,” i tako oni bezbrižno pričaju o promenama koje prema njima moraju da se sprovedu; to je njihov biznis plan za  planetu zemlju.

 

Postoji jedan razlog zašto ovo, tako efikasno funkcioniše a ljudi nikako da to shvate; svaka generacija raste sa svim vrstama distrakcija u školi a izvan škole, njihovi hormoni preovladaju.

To je neophodno da postaneš rastrojen i nezainteresovan. Njihovo slobodno vreme je potpuno preuzeto od njih jer ne trebaju da misle ili bilo šta čine, sami za sebe. Sva razonoda je pripremljena od profesionalaca; i da ponovim, ovi profesionalci su stvaraoci kulture. I kada mlade otpuste iz škola oni su spremni da se pridruže radnoj klasi. A zato su i obučavani, da budu dobri proizvodjači i potrošači.

 

I onda dolazi jurnjava – jurnjava kroz ceo život, kroz njihove brakove, razvode braka i sve ostale probleme sa kojima će se suočiti u disfunkcionalnom sistemu, gde će pokušati da imitiraju prethodno doba  radeći tradicionalne stvari, ali to im neće pomoći. Oni žure kroz ceo život i u momentima kada bi mogli da nadju pravi mir, oni uključe televiziju i druge distrakcije koje im potpuno skrenu pažnju od stvarnosti, i ponovo, njihove glave se napune programima od drugih ljudi. Oni su tako, potpuno hipnotisani, i to je prirodan Valium za njih; i zaista, ova neprirodna faza nemože da traje večno.

 

Oni su nam, u stvari već rekli gde vode ovo društvo. Ako čitaš njihove knjige videćeš da oni propovedaju eugeniku. Ovo se mnogo ne razlikuje od farmera koji uzgajaju krave koje daju mleko; i oni se pitaju na koji način bi mogli da primoraju ove krave da proizvedu više mleka?

Svakako, mi znamo šta oni rade sa stokom, pored ubrizgavanja ogromne količine hormona za rast a i raznih drugih vrsta hormona da bi ostvarili veću proizvodnju mleka, oni ih takodje pare da budu više pitomi i krotki. To je ono što pripitomljen znači.

 

Sa nama se to radi na različit način. U neko vreme mi smo imali svest; oni su morali da nas obmane da su lekovi korisni za nas, tako da mogu da nas kljukaju sa raznim stvarima i uz naš pristanak. Niži koeficient inteligencije je prva indikacija; a onda nam daju genetski modifikovanu hranu. To je opet druga priča. Voda, hrana, sklonište i odeća su neophodni za život i naravno oni prvo modifikuju vodu sa dodatkom aluminijskog oksida - otrova, koji se takodje zove fluorid. Oni plasiraju ovo kroz reklame kao nešto što je navodno dobro za nas’ iako su Nacisti ovo stavljali u vodu u zemljama koje bi osvojili, tako da naprave lokalno stanovnišvo više pasivno i krotko; i ovo se uvek znalo u vezi fluorida, da je to u stvari otrov; i ne treba velika količina da se dostigne toksični stepen, i pored toga oni to stavljaju u vodu, u pastu za zube i toksične doze se nagomilavaju u našim telima.

 

Onda vas ubrizgavaju sa raznim stvarima, kao što je Arthur Koestler govorio o ovome; kako onesposobiti delove mozga sa ubrizgavanjem. Sledeća je hrana, gde oni ubacuju razne gene u povrće itd. Naravno, oni ti ne kažu šta oni u stvari rade i kakav resultat žele da postignu kroz ove genetske manipulacije. A mi imamo puno poverenja u njih.

 

To je vaš izvor hrane i vi imate poverenja u njih; oni svakako znaju šta rade jer samo žele da vam pomognu; iako vam poznato da je izvor hrane, hiljadama godina, upotrebljavan kao borbeno sredstvo protiv ljudi. Ako izučavaš one koji su osvajali druge zemlje; oni prvo preuzmu kontrolu nad izvorom hrane.

 

U starom dobu oni bi ograničili odredjene vrste hrane na raspolaganju, posebno protein, tako da bi bio samo dovoljno jak da radiš ali ne da ih napustiš ili da se zabavljaš u okolini plantaže. Kao što vidite, oni nam to rade ponono i ponovo, bez prestanka, i oni to zovu napredak kroz nauku.

Nauka je uspostavljena da potpuno zameni religiju i to je njihova konačna namera. I funkcioniše tako dobro. A mi im to ne osporavamo – upravo kao drevno sveštenstvo, mi nismo smeli da ih ispitujemo u vezi religijske doktrine To je bio zakon. To je bio božiji zakon, zaista. A sada je to potpuno ista stvar. Mi smo za njih suviše glupi da ih ispitujemo u oblastima specijalizacije nauke i mi sve prihvatamo na njihovu reč, i sada oni napadaju naš izvor hrane, sa naukom ( to je u stvari genetska modifikacija).

 

Koeficient inteligencije opada gde god je genetski modifikovana hrana uhvatila korene i oni su uveli nove standarde za koeficient inteligencije (IQ) – standarde su snizili, iako se test nije promenio. I zato što jurimo kroz život, svaku generaciju, buduće i nastupajuće profesionalce i stručnjake, nije teško obmanuti, zato što slepo veruju sve što im se kljuka u mozak. Kada sam video mladu doktoricu na televiziji, koja je govorila o raku, ona je tako indoktrinirana da je za nju normalno da jedna od dve osobe dobija  neizlečivi rak, od koga će umreti. U prethodnoj generaciji, to je bilo jedna od četiri osobe a mnogo ranije, to je bilo jedna osoba od pedeset. I pre toga to je bilo jedna osoba od hiljadu, zavisno od vrste raka; ali novi doktori su učeni da smo svi mi u opasnosti da dobijmo rak i to je za njih normalno.Na ovaj naćin ti indoktriniraš ljude, medju-generacijski koji nikad ne ispituju, naročito takozvani stručnjaci, oni nemogu da zamisle da su lagani ili da postoji prikriven motiv ili skrivanje istine od njih.

 

Prošlu noć na javnoj (državnoj) televiziji uključio sam se za desetak minuta dok su profesori vodili debatu o nekim etičkim principima; o akademskom osoblju i slobodi govora medju njima; i zaprepastio sam se da oni zastupaju princip da zakoni za njih treba bude drugačiji od zakona za široke narodne mase. Prvo su se dotakli teme govora koji sadrži motiv i poruku mržnje, a i drugih tema po pitanju moralnosti i tako dalje, i prema tome, njihova dužnost je da brane one članove akademskog osoblja čiji govori jasno pokazuju motive mržnje, bez straha da budu krivično gonjeni, sve dok nisu naveli njihova lična mišljenja o okviru debate.

 

To je kao kada političari koji su upleteni u politiku a pre toga su vodili razne kompanije i vlasnici su akcija u tim kompanijama; naravno oni nam kažu da oni nemaju  nikakve kontakte sa bivšim firmama i financijerima. Tako je to isto sa ovima u Akademskim sredinama. Oni potpuno žive u akademskoj izolovanosti; i prema njima, njihova personalna mišljenja nemaju nikakvog uticaja na debate koje se vode medju akademskim osobljem. Medjutim ako običan čovek (Joe Blow) sa dna postavlja slična pitanja, on može da završi u zatvoru.

 

Postavljanje pitanja je normalno. Deca to rade. Svakako, oni su uobičavali da to rade. Oni postavljali pitanja o svemu što ih interesuje. Postavljanje pitanja, zašto ovo, zašto ono; to je mehanizam opstanka. To je sve zakon, i “ti koji si ordinaran nemoj da misliš i postavljaš pitanja -zašto. Ostavi to profesionalcima koji žive u njihovim izolovanim akademskim sredinama; oni imaju pamet da se uhvate o koštac sa svim pitanjima. A ti to nemožeš. Ti si suviše glup i prost.” To je ta njihova uobraženost.

 

Ja sam proveo neko vreme medju njima i znam kako oni govore, i oni su upravo takvi. Oni su veoma, veoma uobraženi i oni zaista veruju da oni dominiraju sa njihovom inteligencijom i da imaju pravo da rade ono što žele i da govore ono što žele, a u isto vreme gledaju sa prezirom na obične ljude (Joe Public) koji su, neupućeni. Prema njima, oni su neupućeni, kao što znaš, nižeg roda, stoka sa zvoncima oko vrata koji slede njihove vodje, to su obične narodne mase. O tome oni pričaju. Svakako, oni tako pričaju o nama.

 

Mi živimo u potpuno različitom sistemu od onoga koji nam se projektuje  preko medija. Stvarnost je veoma, veoma – u stvari, potpuno različita. NIŠTA NIJE ONAKO KAO ŠTO IZGLEDA.

 

Bilo šta može da postane normalno i prihvaćeno kroz neprekidno ponavljanje, kroz malo pretnji od vlasti i krox indoktrinaciju u školama i kroz filmove. Jedinu stvar koju još nismo videli u filmovima je kako gomila ljudi  bije divljeg lava i prave nas besnim, dok nam istovremeno nameću zakon o očuvanju divljih života i životinjska prava, u koja ja isto verujem. Životinjska prava, absolutno, ali stvar je u tome da oni isti koji nam sve ovo nameću, oni u stvari, experimentišu na životinjama , takozvani naučnici, i to nema nikakve veze sa životinjskim pravima. Oni samo hoće da imaju ovaj zakon uveden zvanično, tako da još više snize vrednost ljudskog života na skali, i stave nas ispod insekata. Zbog toga je “Inicijativa Povelja Zemlja” i ustanovljena.

 

Maurice Strong koji vodi ovu inicijativu je podmentut čovek od “Rockefeller organizacije”. Na zboru njihove organizacije osoba je postavila pitanje gospodinu Strong; “A šta je sa ljudskim pravima koji nisu u povelji?” Mi smo čuli o životinjskim pravima i očuvanju divljeg života o prirodi o stablima itd.; i on je rekao, za stabla, ti ćeš želeti da stabla imaju zakonita prava. To je svet o kojem danas živimo.

 

A ti obučeš uniformu i oni te pošalju na Bliski Istok, gde te iseckaju na komade i to je za njih sasvim u redu; ali ako oboriš stablo, onda oh, bog ti pomogao! Kao što vidite to je organizovano ludilo i ista ona dvolična igra i dvolični metod govora, i iza svih ovih pokreta i aktivizama i novih zakona, postoji prikriven motiv, jer oni svi rade na istom cilju. Ovo nije neka vrsta čudne i privremene mode kroz koju trenutno prolazimo, i u koju i masoni 33 stepena veruju. Ovo je organizovano sa odredjenim ciljom.

 

Čak i u drevnim vremenima u Grčkoj, pre hiljada godina oni su govorili o tome, kako se kultura stvara i nameće odozgo na dole, i u tom smislu ništa se nije promenilo.I razlog zašto uvek iste familije imaju kontrolu nad nama, jer oni ne dozvoljavaju nikakve promene.

 

Oni razumeju da bilo kakve promene od naroda koje nisu ovlašćene od njih mogu da imaju ozbiljne posledice jer mogu da se prošire. A to bi bila pretnja njihovom autoritetu.

 

Pre nego što zaboravim,  još jedan mali biser se uvukao u govor koji je dat prosle noći od Predsednika; oni zaista treba da nagrade osobu koji je ovo sastavio. Ovo je ubačeno vešto izmedju drugih stvari. Kada je predsednik govorio o davanju dozvola za rad, u osnovi, svima onima koji predju granicu; ja neznam da li to znači i one is Kanade, verovatno da, jer mi smo svi na putu opšte integracije. On je pomenuo, naravno, da će najnovija tehnologija da nam pomogne, u ovom smislu, jer oni mogu da ugrade elektronske čipove u lične karte, i dozvole za rad i da navodno tako kontrolišu migraciju i seobe ljudi. Medjutim, kada budemo preplavljeni sa migracijom iz nerazvijenih zemalja trećeg sveta, iz ovog haosa oni će da nam nametnu još jedan elektronski čip, onaj koji će da se ugradi u ljudsko telo. Ti nemoraš da budeš raketni inženjer da vidiš, gde sve ovo vodi i kako se ovo planira.

 

Postoje ljudi preko celog sveta koji su slični meni, koji su videli sve ovo što sam ja video jer su rasli u sličnim okolnostima. Oni su takodje, sve ovo razumeli. Mi smo mnogo slični,  na toliko mnogo načina, da smo svi zajedno, kao posebna vera, jer ja nikad nisam tretirao druge kao članove grupe, čak i one u kojoj sam se rodio. Ja uvek tretiram druge kao individualne osobe. Mene ne interesuje ko su oni, koje su etničke grupe i kojim jezikom govore.

 

Većina ljudi verno predstavlja kulturu koja im je data, ali povremeno se nadje osoba iz većine ovih kultura sa kojom možeš komunicirati i ti se upravo osećaš kao da ste se poznavali celoga života, jer ste toliko slični. Ove osobe su prozreli sve zamke, videli kroz sve indoktrinacije koje su im postavljene. Stvarno je šteta da ne postoji posebno mesto, za sve nas, na ovoj planeti gde bi mogli da odemo i ostavimo sve one druge da se vrte u krug u vrtlogu. Pre mnogo godina, ja sam sanjao o tome, i svim ovim ljudima koji se bore bez prestanka, jedan protiv drugoga, naravno, to je kao da su uhvaćeni u zamku, u borbu do smrti, gde rukama guše jedan drugoga, i onda se vrte u krug u vrtlogu, koji ih upija, potpuno nesvesni opasnosti u kojoj se nalaze. A postoji i grupa njih na samom dnu vrtloga koji samo okreću ručicu i održavaju ovo rotiranje i kovitlanje.

 

Kroz istoriju, povremeno se nadje osoba koja ne pripada vladajućoj klasi, ovom sistemu, i ovom bratstvu sa ezoteričnom kontrolom, i monetarnom kontrolom; povremeno ta osoba bi napala njihove planove, on bi ih zaista uznemirio, definitivno usporio njihove programe rada i prouzrokovao paniku medju njima, u njihovim naporima da suzbiju istinu.

 

Istina je nešto kada izgovorena na podesan način je očigledna. Nije potrebno da koristiš  sentimetalne izreke, kao što to rade pisci govora za Predsednika, da bi sve razumeo. Istina je očigledna. Vi nemorate apelovati na emocije, i svoje licemerje, da navedete ljude na pogrešan put. I kroz sva ova vremena uvek se nadje pojedina osoba, koja je otvorena, koja kaže istinu i napravi paniku medju elitom – koja prvo pokuša da ga otkupi, obično, i ako ne uspeju u tome, oni njih eliminišu na bezbroj načina, a narod to zaboravi veoma brzo. Ljudi brzo zaborave ove osobe, ako se ne drže u matici života, i niko nije imun od toga.

 

Medjutim, vaše reči se ponekad zakače za nekoga koji ih onda prenese dalje. Tako je uvek bilo. Mi smo svi bili mladi ludi. Oni koji postanu radikalci oni se pridruže autorizovanim radikalnim grupama. Medjutim, individualna osoba je veoma važna, mlada osoba; u svim oblastima života, ona koja vidi izvan svega, izvan partija i opozicionih grupa, i ide u različitom pravcu koji donosi promene. Mi moramo da to uradimo upravo sada, jer mi smo poslednja svesna generacija koja ima sposobnost da promeni pravac i put kojim idemo, ako ništa drugo, društvo ima šansu da po prvi put odluči za sebe. Čak i ako njima ovo uzme veoma dugo vremena, i čak i ako donesu pogrešnu odluku, bar su imali mogućnosti i prilike da to urade.

 

Roditelji sada, imaju veoma malo kontakta sa njihovim potomcima, prema tome, mi smo poslednja svesna generacija danas.

 

 

Sve najbolje od mene, Alan Watt na sajtu - WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

 

 

 

 

"Oh Very Young"   ("Oh Naši Mladi")

  By Cat Stevens

 

Oh very young

What will you leave us this time

You're only dancing on this earth for a short while

And though your dreams may toss and turn you now

They will vanish away like your daddy's best jeans

Denim blue fading up to the sky

And though you want them to last forever

You know they never will

You know they never will

And the patches make the goodbye harder still

 

Oh very young

What will you leave us this time

There'll never be a better chance to change your mind

And if you want this world to see a better day

Will you carry the words of love with you

Will you ride the great white bird into heaven

And though you want to last forever

You know you never will

You know you never will

And the goodbye makes the journey harder still

 


Oh very young

What will you leave us this time

You're only dancing on this earth for a short while

Oh very young

What will you leave us this time

 

 

Oh naši mladi

Šta će te ostaviti nama za sobom
Vaše skakanje po ovom svetu ne traje dugo

I mada se vrtite u snovima snažno
Oni će da nestati polako kao tatine farmerke
A plave farmerke će iščeznuti u nebo
I mada želite da traju večno

Vi znate da nikad neće
Vi znate da nikad neće
I prameni čine rastanak tužnim

 

 

Oh naši mladi

Šta će te nama ostaviti za sobom
Ovo je jedina šansa da promenite pravac

I ako želite da ovaj svet zablista
Ponesite reči ljubavi sa sobom
I plovite na velikoj beloj ptici prema raju

I mada želite da živite večno
Vi znate da je to nemoguće
Vi znate da je to nemoguće
A rastanak čini putovanje tužnim

 

Oh naši mladi

Šta će te ostaviti nama za sobom
Vaše skakanje po ovom svetu ne traje dugo
Oh naši mladi
Šta će te ostaviti nama za sobom.