Alan Watt Sentient Sentinel
DONATE NOW
SLOVENSKO/SLOVENIAN
The shows presented here are from the www.cuttingthroughthematrix.com archives. There are many educational talks to download, free on topics concerning every individual world-wide.
UVOD

Pozdravljeni, moje ime je Alan Watt in vas lepo pozdravljam ter vam izrekam dobrodošlico na Sentient Sentinel, ki je mednarodna vecjezicna internetna podstran strani CuttingThroughtheMatrix.com .

Upam da bom v kratkem casu uspel prevesti svoje izobraževalne govore v razlicne evropske jezike. Izobraževalne govore si lahko brezplacno prenesete in natisnete ter jih delite s prijatelji. Rad bi vam predstavil tehnike ustvarjanja in manipulacij kulture ter vam pokazal, kako so se znanja o razumevanju cloveške narave uporabljala skozi zgodovino. Globalna elita vsako generacijo ljudi vodi po vnaprej doloceni poti, ki jo oblikujejo dobro placani strokovnjaki, zaposleni v strokovnih ustanovah.

Teorije zarot so nepotrebne. Veliko vplivnih in svetovno poznanih strokovnjakov je o teh temah pisalo v svojih delih. Ti strokovnjaki ne le nacrtujejo vašo prihodnost, ampak imajo na voljo tudi velike financne vire da lahko te nacrte tudi uresnicijo.

Prosim poglejte si tudi mojo glavno spletno stran “CuttingThroughtheMatrix.com” , kjer vam je na voljo še vec vsebin.

Z najlepšimi željami, Alan…Oddaje, ki so predstavljene tukaj, so iz arhivov spletne strani www.cuttingthroughthematrix.com . S te strani si lahko brezplacno prenesete izobraževalne govore o temah, ki se ticejo vsakega posameznika tega sveta.

Da bi lahko videli v prihodnost ne potrebujete kristalne krogle ali okultnih pripomockov. Poznavanje okultne terminologije ki jo uporabljajo in razglašajo vplivni ljudje pa vam je seveda lahko v pomoc pri razumevanju stvari.

Alan vas bo popeljal skozi dokumentirano zgodovino vse do prihajajoce znanstveno oblikovane nocne more, ki ji pravijo “prihodnost”.

Ta “prihodnost“ je že tukaj. Ni prijetna in bo postajala vedno bolj kruta. Ce bodo ljudje dovolili, da jih vodijo še naprej po tej poti, bodo živeli v razmerah, ki bodo spominjale na pekel.

2 new transcripts added
14. Sept., 2014.