Alan Watt

gost na oddaji

 Vinny Eastwood Show

Predvajano na AmericanFreedomRadio.com

(2 Uri)

 25 October 2013

 

 

Vinny Eastwood:Dobrodošli, dame in gospodje, poslušate oddajo Vinny Eastwood show, ki se predvaja v živo na AmericanFreedomRadio.com. Ravno sedaj poskušamo dodati Alana Watta k klicu preko Skypa in ta trenutek stvar še ne deluje, morda zaradi, našel sem… Žal mi je dame in gospodje, žal imamo nekaj tehničnih težav z linijo, nekako se moramo povezati z Alanom. Alan ne želi poklicati sam, ker gre za plačljiv klic. Mi ga pa ne moremo doklicati ker je prišlo do izpada klicne linije. Sedaj ga poskušam doklicati po Skypu, rešitev v zadnjem hipu, saj veste;  tako pač se to počne, dame in gospodje. Če ste ravno ta trenutek na telefonu z njim in ga poskušate prepričati da se oglasi in podobno, preprosto prekinite linijo ali pa ga dodajte na klic preko Skypa. Če je to sploh možno, bi bilo zelo lepo. Sedaj ga poskušam dobiti na vezo preko Skypa, še vedno ne deluje, še vedno ne deluje. Dobro. Že dve leti poskušam kontaktirati Alana Watta in ga  zopet dobiti nazaj in sedaj mi ne uspe.  Nekdo se šali z mano…

 

Saj veste, to se zgodi, dame in gospodje, ko saj veste, nekaj pripravite, na veliko spromovirate in potem pride v zadnji minuti nekaj vražjega in odvratnega ter vam uniči vse vaše trdo delo in vse kar naenkrat izgine. Saj vsi veste kako je to, kajne? Seveda veste. Ker ste suženj novega svetovnega reda tako kot jaz. Ljudje mislijo, da takoj ko postaneš radijski voditelj, ki se bori proti novemu svetovnemu redu, kar naenkrat nisi več suženj temu redu. Žal mi je, ves čas na nobeni točki svojega življenja niste bili dejansko resnično 100% svobodni. Dobro. Tudi če ste imeli uspehe na sodišču in tako naprej pri izpostavljanju lumparij, niste resnično svobodni. Niste trenutno. Možno si je svobodo priboriti nazaj… če je sploh kdajkoli obstajala.

 

Alan bi ravno sedaj moral vračati klic, tako da če si na liniji Alan, se oglasi. (tehnične težave)

 

…V redu, v redu, v redu… da vidim če lahko naštejem vse današnje tehnične težave v oddaji, dame in gospodje. Naša klicna linija, s katere kličemo ljudi in jih potem gostimo na radijski oddaji dela težave. Zaradi tega ne moremo doklicati Alana. Drugič, Skype ga ne dokliče; noče ga dodati k klicu, ne glede kaj naredimo glede kombinacije številk ali kaj podobnega. In tretjič, Alan dejansko kliče, vendar se ne more dejansko vključiti, zaradi nekega razloga niti ne moreš klikni gumb log in v pogovorno sobo… Ok.

 

Alan: Halo?

 

Vinny: Alan? Slišimo te. 

 

Alan: Me slišite? 

 

Vinny: Da, slišimo te. 

 

Alan: Ok.

 

Vinny: Neverjetno lepo in absolutno fantastično je končno slišati tvoj glas. Izgubili smo že 10 minut radijskega programa in od frustracije se mi je že skoraj zmešalo.

 

Alan: Ja, na koncu se mi je uspelo povezati. Ampak celo ko sem poklical nazaj, je bila linija zasedena.

 

Vinny: Torej najlepša hvala, da si se sploh uspel oglasiti. Moje prvo vprašanje je, kakšen je naslov tvoje spletne strani, da si ljudje lahko gredo pogledat tvoj material? Drugo vprašanje je, ali bi nam lahko podal nekaj informacij o sebi, od tvojega odraščanja, kako si se znašel v teh različnih raziskovalnih področjih, zaradi katerih si dandanes tako poznan.

 

Alan: Ja. Moja spletna stran je cuttingthroughthematrix.com. Na tej strani boste videli tudi vse druge strani ki jih imam navedene, vključno s stranjo alanwattsentientsentinel.eu. Raziskovati sem začel že zelo zgodaj, odraščal sem v Veliki Britaniji in v času ko sem odraščal, sem čutil da se dogajajo velike spremembe. Lahko sem začutil… Imeli smo množično brezposelnost, mislim da najvišjo od druge svetovne vojne pa morda do danes. Spraševal sem se zakaj so se v delavskih naseljih vsi borili za osnovni denar za najemnine in podobne stvari. Ker če sem šel s svojimi prijatelji na različne domove, so bili njihove mame in očetje vsi nekako napeti in pod stresom. Spoznal sem da je nekaj hudo narobe s tem sistemom, o katerem smo se učili v šoli, ki smo ga imenovali Velika Britanija, ki se je borila v vseh teh vojnah in zgradila ogromen imperij, in vendarle so ljudje po vsej državi- to je Angliji, Škotski, Severni Irski in tudi Walesu- prejemali skoraj fiksne dohodke. Dejansko je šlo za fiksen tip sistema, za prirejen sistem glede tega koliko lahko plačuješ povprečno osebo, namreč le toliko da se lahko preživijo in nič več. Mimogrede, sedaj se vračamo v to; to je varčevanje. Šlo je za prirejen, manipuliran sistem.

 

Pozneje sem v šoli ugotovil da se zgodovina ki sem se jo tam učil ni popolnoma ujemala z zgodovino, ki sem jo našel v velikih arhivih, v velikih knjižnicah ki sem jih obiskoval. Veste, imel sem izkaznice, da sem lahko vstopil v, ker sem bil zelo uspešen v šoli sem dobil izkaznice za odrasle že pri starosti pet in šest let. Začel sem brati stare knjige, mnoge od njih, mimogrede, so bile izdane v 18.stoletju, pa tudi stare časopise iz 19.stoletja. Verzije, ki sem jih dobival, celo o Škotski, so bile popolnoma drugačne od modernih zgodovin. Že zgodaj sem ugotovil, ko sem se v bistvu zanimal za sociologijo in pisanja velikih igralcev ki so obiskovali svetovne sestanke, ki so imeli opravka z kulturnimi organizacijami in prihodnostjo… Imeli so veliko svetovnih konferenc. Ko berete knjige Bertranda Russella, celo H.G. Wellsa, ki je bil propagandist za organizacijo, ki je bila takrat resnično na vrhu, sem ugotovil da želijo plansko družbo. To smo tudi imeli, plansko družbo.

 

Torej, večina ljudje živi v svojem malem svetu in tudi Huxley je to dejal… in tudi mi odraščamo v svojem majhnem svetu. Za vsako starostno skupino je poskrbljeno skozi celotno življenje. Natančno vedo kaj si želite pri petih, kaj pri desetih ali petnajstih letih, poznajo seksualne spremembe do katerih pride pri posameznikih in libido, kako to uporabiti, kako doseči da na nek način ta leta svojega življenja zapravite s tako, da preprosto hodite naokrog, ste dober potrošnik in proizvajalec ter dober davkoplačevalec. To je torej bistvo vsega kar planirajo velike sile, ki so visoko nad vsem o čemer bi se kadarkoli učili v šoli.

 

Sčasoma seveda, sem se spustil v mnogo mnogo globje stvari in prebral toliko knjig, kolikor sem jih mogel. Ugotovil sem da imajo velik svetovni načrt, agendo, ki so jo vedno imeli. Bila je v teku še preden sem se sploh rodil. Najdete lahko celo stare organizacije ki so postale, na primer, Royal Institute of International Affairs (Kraljevi inštitut za mednarodne odnose)- ameriška veja in druge veje se imenujejo Council on Foreign Relations(Svet za zunanje odnose). Ugotovite lahko, da izvirajo iz skupine Alfred Milner group, lord Alfred Milner in Cecil Rhodes, ki je bil njegov partner in soustanovitelj, skupaj z lordom Rotschildom. Odločili so se, kaj bodo naredili z imperijem, ustvarili bi imperij iz Britanije in zgrabili vse svetovne vire zase. Prav oni so pripeljali vodilne evgenike zgodnjega 20.stoletja. Mimogrede, že takrat so se odločili, da bomo imeli postindustrijsko ero in da bodo izvozili mnogo delovnih mest v različne države kjer je delo poceni, zaradi česar je prišlo skozi čas do množične brezposelnosti. Postavilo se je vprašanje, kaj narediti z ljudmi? Problem so reševali v think tankih (raziskovalne organizacije), saj imajo v lasti stotine in stotine think tankov, ki delajo na posebnih družbenih področjih, da lahko svetujejo vladam širom sveta. Dejali so DA BODO MORALI POVZROČITI SVETOVNE VOJNE, UNIČITI KULTURE; VEČINO KULTUR IN NA KONCU USTVARITI NEKO OBLIKO NOVE KULTURE ZA MNOŽICE PREBIVALSTVA. Ugotovili so torej, kako bodo lahko dosegli cilje, potrebovali pa so svetovne vojne, da so lahko načrt uresničili.

 

Prva svetovna vojna, ki se zdi povsem nesmiselna, naj bi bila ogromna vojna, ki se je zgodila zaradi atentata na nadvojvodo; v resnici pa sploh ni šlo za to. Vendarle so si vojne želeli. Vpletene so bile organizacije kot so Mladi Italijani, Mladi Turki. To so bila  revolucionarna gibanja, ustanovljena in financirana s strani londonske skupine, Royal Institute of International Affairs in fundacije Rhodes, da bi spodbudili mlade k uporu znotraj njihovih lastnih držav, da bi lahko tam uvedli t.i. “demokracijo”. Demokracija je zelo elastičen termin. Nikoli ni imela fiksne definicije, mimogrede je tudi nikoli ne bo imela. Je zgolj predstava. Vendar so revolucije izjemno pomembne, da lahko ves ta proces pokrenejo. Po prvi svetovni vojni in med njo so ustanovili Ligo narodov kot začetno obliko za svetovno vlado, z njeno lastno svetovno zdravstveno organizacijo(WHO) in vsem potrebnim za cepljenja po svetu, vse te stvari, celo distribucijski sistem za prehrano, ki ga imamo še vedno v ministrstvu za kmetijstvo Združenih narodov. Vendar to ni bilo dovolj.

 

H.G. Wells, ki je bil propagandist, plačan propagandist mimogrede, za to organizacijo- izdal je veliko resne literature- je verjel v evgeniko in proletariat. Po prvi svetovni vojni je v eni svojih knjig , malo pred smrtjo, dejal DA POTREBUJEMO ŠE ENO SVETOVNO VOJNO, SAJ LJUDJE NISO OPUSTILI SVOJE SUVERENOSTI V KORIST GLOBALNE NARAVNE ELITE, KI IMA PRAVICO VODITI SVET. Torej potrebujemo še eno vojno, je rekel in smo jo dobili. Iz nje je izšla organizacija Združenih narodov. Med gledanjem in poslušanjem propagandnih dokumentarcev, ki so jih snemale Pathe News in mnoge druge oddaje ki so jih takrat predvajali v kinu in po radiu, so ljudje prvič slišali za ZDRUŽENE NARODE, KI SE BORIJO PROTI SILAM OSI itd., kasneje pa ta izraz postaja vse bolj in bolj običajen.

 

Že za časa Cecila Rhodesa je bilo grabljenje svetovnih virov primarni cilj. Zaradi tega je prevzel Južno Afriko in potem vpletel še britansko vlado kot izgovor, da so Britanci prišli s svojo vojsko in policijo, britanski davkoplačevalci pa so plačali izgradnjo vseh tamkajšnjih železniških prog. Isto so že prej počeli v Indiji. Davkoplačevalci so plačali stroške vseh teh vojn, zato da je lahko elita, ki je takrat živela v Londonu, postala neverjetno, neverjetno bogata in potem imela še več vojn za grabljenje svetovnih virov. Te vojne, mimogrede, potekajo še danes po Bližnjem Vzhodu, ki so bile planirane oz. vsaj natisnjene v 1990-ih letih s strani skupine Projekt za novo ameriško stoletje(Project for the New American Century ali PNAC). Gremo torej skozi kompletne spremembe vsega. Na koncu bodo tudi, eden izmed največjih think tankov ki jih imajo…

  

Vinny:Hotel sem samo povedati da tudi… , tistim ki  morda ne poznajo Sveta za zunanje odnose(CFR)… oprostite, govorili smo o PNAC. Hoteli so NOV PEARL HARBOR. In ga tudi dobili… enajstega septembra. Alan Watt je moj gost; vrnemo se takoj nazaj.

 

Dame in gospodje, dobrodošli nazaj v oddajo, kjer priznavamo da so stvari malo odbite. Poslušate Vinny Eastwood Show ki se predvaja v živo na American Freedom Radio, z fantastično fluorirane in od Fukušime obsevane verige rajskih otokov Nove Zelandije, kjer je stopnja sevanja tako visoka da nihče več ne trpi zaradi ekonomske krize, zaradi tega ker vsi za polovični delovni čas žarijo kot žarnice. Moj posebni gost je slavni Alan Watt in njegova spletna stran je CuttingThroughTheMatrix.com.

 

Eden od pogledov, ki sem ga pogosto spregledal Alan, je pogovarjanje s starejšimi, ki so ne samo videli mnogo v svojem življenju, ampak s starejšimi kot si ti, ki so se dejansko zavedali skozi svoje življenje kaj se dogaja- srečal sem nekaj ljudi ki so se šele prebudili pred tremi ali štirimi leti in so stari že blizu petdeset let. Potem pogledam tebe in vidim kako si vse življenje nabiral znanje in se zavedal tega kaj se dogaja in mislim da je to eden od razlogov zakaj so tvoje radijske oddaje in teme ter način kako o njih govoriš dejansko tako prepričljivi. Če nimaš nič proti, potem preprosto nadaljuj.

  

Alan:  Seveda moraš imeti o tem nekaj znanja oz. izkušenj in se vsaj zavedati sprememb ki jih živimo. Dvomil in spraševal sem se o vsem. Spomnim se časa ko sem bil zares mlad in se še učil hoditi, ko so prišla mini krila. BBC, ki je bila verjetno takrat edina postaja ki smo jo imeli, je mini krila promovirala v oddajah kot so Top of the Pops in podobne. Naredili bi intervjuje z novimi rock zvezdami ki so se pojavili od nikoder, pop zvezdami; intervjuvali bi tipe ki so padali s svojih stolov zadeti do konca. V tem času je Timothy Leary potoval okoli in promoviral droge, celo Aldous Huxley s svojo Doors of Perception, vse s ciljem da bi najstniki preizkušali droge. Veliko člankov se je pojavilo v največjih časopisih, ki so vsi kontrolirani s strani članov Kraljevega inštituta za mednarodne zadeve(RIIA) ali  CFR; oni so še vedno lastniki teh kartelov.Pomislil sem, zakaj bi elita na vrhu in ljudje z BBC-ja s svojimi oksfordskimi glasovi, kajti takrat so zaposlovali samo ljudi z Oxforda; moral si diplomirati na Oxfordu če si se hotel zaposliti na BBC-ju. Zakaj so promovirali tisto za kar se je zdelo, da je uničevanje kulture v družbi? Morali sem raziskovati globje. Šel sem raziskovati divja 1920-leta, kjer so poskušali z istimi stvarmi, ko so tudi uvajali mini krila. Promovirali so pločevinke z alkoholom kot poredne, prepovedane stvari za mlade ljudi, takrat je veljala namreč prohibicija oz. prepoved alkohola. Na primer ugotovili smo, da so velike družine, npr. družina Bronfman v Kanadi, vodile industrijo alkoholnih pijač. Bili so tako bogati da so celo imeli križarko, ki je potovala iz Kanade na Kubo skupaj s tovorom alkoholnih pijač in iz Kube v ZDA. To je bilo očitno dovoljeno. S početjem tovrstnih kriminalnih dejanj ne moreš uiti roki pravice, razen če imaš dovoljenje nekih ljudi iz zelo visokih krogov.

 

Opazoval sem rezultate, medtem ko sem odraščal. Seveda so punce zanosile. Tudi v 1920-ih letih so zanosile. Takrat niso imeli zdravnikov specializiranih za splave; morale so si plačati splav. Sirotišnice so bile polne neželenih otrok. Takrat tudi ni bilo na voljo antibiotikov da bi lahko pozdravili razširjene spolno prenosljive bolezni, ki so bile rezultat promoviranja zgodnje spolnosti skupaj s plesom Charleston in glasbo. Zato so se odločili da vse skupaj ustavijo. Del davkoplačevalskih sredstev so usmerili v znanstveno raziskovanje z namenom, da bi iznašli tableto proti neželeni zanositvi, ki so jo iznašli v 1960-ih letih, nakar  so celoten proces iz 1920-ih let ponovno pognali v tek. Vpeljali so popolnoma enak sistem. Če greste nazaj v zgodnja 1920-ta leta, najdete pisanja H.G. Wellsa, ki je razpravljal o tem kako bi naredili družbo bolj promiskuitetno, da bi popolnoma odpisali poroko, kar bi razdrlo stare kulture,   s tem pa bi ljudje postali bolj prilagodljivi ter lažje vodljivi v nov sistem.

 

Ko enkrat kulturo… Vidite, smo neke vrste ovc oz. živine ki se pase na polju- ljudje so dejansko takšni. Všeč nam je tradicija in to da stvari ostajajo enake, kot so bile prej. To nam daje občutek stabilnosti v našem življenju in kadar je ta stabilnost motena se poženemo v tek. Ko se premikamo nas lahko veliki fantje na vrhu skozi medije in zabavo vodijo v želeno smer, hkrati pa smo zaradi spremembe zmedeni. V takem stanju z lahkoto prenašajo nanas nove ideje, ki v resnici niso naše; zvenele bodo čudovito in večina ljudi jim bo sledila. Tako končamo v planirani družbi v katero se sedaj premikamo tako hitro, da je kar neverjetno.

 

Vinny:  In ko se ta planirana družba polno uresniči, potem bomo vsi zmedeni.

 

Alan: Res je, vsi. Danes smo takšno stanje v precejšnji meri že dosegli, z množično razširjeno uporabo tehnologij- ljudje več ne opazijo drug drugega, celo na vlakih in avtobusih. Samo nekaj tednov nazaj, mislim da v San Franciscu, je strelec vstopil na avtobus ali vlak, dejansko so ga posneli kako je potegnil pištolo ven, se sprehajal z njo za glavami različnih potnikov, šel dol po kabini, niti eden ni dvignil pogleda iznad svojih iPad-ov in telefonov. Niti ena sama oseba. Na koncu je nekoga ustrelil v zadnji del glave. Sploh nismo več vključeni v realnost. Če se poglobite v pisanja Marshalla McLuhana ,ki je napovedal da bo do tega nekoč prišlo, da BOMO PREPROSTO GLASOVI KI SE POGOVARJAJO Z DRUGIMI GLASOVI V ZRAKU BREZ FIZIČNEGA STIKA, je dejansko neverjetno… to je tukaj. Tukaj je in te spremembe se dogajajo.

 

Vinny: Rad bi te vprašal, s tvoje perspektive, ko si videl da se tak sistem vzpostavlja, videl si lahko razvrednotenje tega kar pomeni biti človek, videl si moralni razkroj, videl si kako se vse te stvari dogajajo, videl si dobesedno kot v počasnem posnetku nazadovanje človeške vrste in si se tega dejansko tudi zavedal, ali je takšno zavedanje neločljivo travmatično? In če je, kako se s tem spopadeš? 

 

Alan: Je travmatično, saj sem moral razumeti,  ko sem vedel kaj se je dogajalo ali razumel vsaj tisto kar se je dogajalo okoli mene, moral sem razumeti vzroke vsega tega. Pogledal sem v prejšnja obdobja. Ugotovil sem da so veliki igralci, kot naprimer Arnold Toynbee v 1930-ih v Oxfordu, ki je bil globalist in svetovni socialist. Mimogrede, ko rečejo socialist, mislijo urejeno družbo vodeno s strani elite. Toynbee je bil za tak sistem in je učil mnogo ljudi ki so kasneje delovali na področjih svetovne vlade ali kasneje v Združenih narodih. Govoril je o radikalnih spremembah ki jih bodo morali uvesti.

Mimogrede, vse države britanske skupnosti narodov(British Commonwealth countries) so, če ste imeli nevladno organizacijo  po drugi svetovni vojni, dale vladno donacijo taki organizaciji samo, če ste bili za radikalne spremembe. Če se niste zavzemali za radikalne spremembe, potem niste dobili vladne donacije. Biti radikalen je pomenilo kompletno spremembo kulture, celo tematik ki se tičejo spolov, vsega pravzaprav, uničenje družinske enote, itd., itd. Plačujemo  torej lastno uničenje. Povprečen davkoplačevalec o tem ne ve ničesar.

 

To sem ugotovil preprosto živeč svoje življenje. Delal sem v glasbenem poslu, delal sem kot kitarist, veliko tudi kot solist na koncertih ter igral z nekaterimi velikimi skupinami. Napisal sem tudi mnogo pesmi in jih prodal, odkupili so vse, vključno z avtorskimi pravicami. To je razumljivo ker ne veš če bo pesem hit ali ne. Ampak dejstvo je, da sem videl kako deluje ustroj glasbenega posla. Nihče ne postane zvezda izven glasbenega posla, ustroj jih prevzame in o vsem odloča. Nihče, prav nihče. In če koga izberejo, lahko naredijo zvezdo iz kogarkoli.

  

Vinny: Intervjuval sem umetnika ki mi je rekel, da pri glasbenem poslu ne gre za glasbo, ampak za posel.

 

Alan: Gre za družbene spremembe. Spomnim se, dejansko je prišlo do vseh piscev glasbe, delal sem z nekaterimi uspešnimi tipi ki imeli hite na prvih mestih glasbenih lestvic in podobno. Z vrha so piscem sporočili da od sedaj naprej, ne sme več biti v pesmih on ali ona; morale so biti spolno nevtralne. To je bilo v poznih 1970-ih letih. Tovrstne stvari so potem napisane v besedilih pesmi, večina ljudi pa tega sploh ne opazi. Kljub temu je vse to v pesmih, vsa sporočila so tam. Potem smo videli še padec globje v obdobju rocka, ko se  veliko glasbenikov ki sem jih poznal, niso mogli vključiti v določene skupine, ker so hoteli da biglasbeniki izgledali čimbolj spolno nevtralni, skoraj feminizirani.Zvrst so poimenovali heavy metal, z tesnimi hlačami, s šminko itd. Sam se zavrnil nekaj koncertov v živo, velikih svetovnih koncertov. Nisem se hotel obleči na tak način, veste, velikokrat sem na turnejah moral vskočiti namesto drugih glasbenikov in podobne stvari. Preprosto rekel sem da to zame ne pride v poštev. Takšne stvari so prikazovali mladim in jih tako pripravljali na današnjo družbo križanja spolov itd. Vse to so počeli že leta nazaj.

 

Ne zavedamo se tega da… pustite vse filme ki jih gledate, ki vsebujejo razne vsebine, ki vam jih prenašajo in vas “nadgrajujejo” kot da ste računalniki. Veliko vsebin prejmete tudi preko poslušanja glasbe, vključno z rapom. Vodje na vrhu se tudi radi šalijo, ker rap pomeni “wrap it up” (konec, končaj), torej rap pomeni dno. Vse kar imate danes, so minimalno oblečene ženske ki plešejo na to glasbo in simulirajo seksualni odnos. In mladina misli da je to vse normalno in to oponašajo. Če odrasli to predvajajo, njihovi starši pa temu tudi ne nasprotujejo, saj so bili tudi sami kulturno kontaminirani. To je mimogrede tudi izraz ki ga uporabljajo na vrhu, da mora družba postati kontaminirana. Tudi Yuri Bezmenov, bivši agent KGB-ja, ki je prebegnil na Zahod je govoril z enakim terminom o kontaminaciji Zahoda. Njihovi starši so kontaminirani, zato pustijo otrokom da gledajo še več takih vsebin in na tak način nevede pomagajo pri kontaminaciji mladine.

 

Vinny:  To je res. To lahko vidite na televiziji na Novi Zelandiji ob tretji, četrti uri popoldan, ko se otroci med petim in šestnajstim letom vračajo domov iz šole, vklopijo televizijo in lahko gledajo rap videe s striptizetami ki ves čas simulirajo seksualni odnos. Tako ne samo; tukaj te prosim Alan da nam poveš svoj pogled na to; da smo hiperseksualizirani in izpostavljeni mešanju vlog spolov, ampak lahko vidimo tudi seksualizacijo oz. zgodnjo seksualno indoktrinacijo otrok. Ali misliš da je to priprava za prihodnost, kontrolirano s strani pedofiliji prijazne elite?

 

 

Alan:  Brez dvoma. Morate razumeti da so sile ki stojijo za tem, bile vpletene, v stoletjih pred tem, v kreiranje revolucij. Večina ljudi nima pojma o revolucijah ki so se dogajale po Britaniji. Morate se tudi spomniti da je bila Britanija ena prvih držav, ki je doživela revolucijo. Večina ljudi pozablja na to. Vsaka večja država ki je imela revolucijo za popolne spremembe, da je dobila majhno dominantno manjšino ki je vodila državo, vključno z njenim bogastvom in denarjem, vedno vam dajo rdečo, belo in modro. Imeli ste revolucijo v Franciji, ZDA in Britaniji. Vedno vam dajo enake barve, ker so to starodavne barve in kodiranje(besedišče ki ima skriti pomen), ki izvira vse iz časa Pitagore. Dajo vam torej svoje šale, ki jih imajo med sabo, ipd.

 

Povzročili so mnogo revolucij. Dobro vedo, kako jih koristiti skozi dolga obdobja. Razlog zakaj vključujejo razne Toynbee-je in profesorje zgodovine in filozofije, kot npr. profesorja Carrolla Quigleya ki je učil uslužbence State Departmenta in diplomatskega zbora o kulturah in zgodovinah in tako naprej, je tako pomembno ker gredo skozi zgodovino in pogledajo kaj je že delovalo v preteklosti. Kako uspešno pripeljati skozi velike spremembe? Če pride do uporniškega vrenja, kako preprečiti upore? Vse te stvari. Veliki raziskovalni inštituti (think tanks) potem vzamejo te informacije in delajo z njimi, dan in noč, 24 ur na dan. Še preden naredijo kakršnekoli spremembe, preučijo vsak strateški premik kot na bojnem načrtu. Če naredimo to, kako bo na to reagirala javnost? Nekateri deli javnosti bodo reagirali A, nekateri B, nekateri C in nekateri D; dobro, kako lahko to preprečimo? Dobro. In najdejo načine da to preprečijo, vključno tako, da včasih postavijo na oder vaše heroje, še preden  sami naredijo prvo potezo. Z drugimi besedami, ko se nekaj zgodi in se vsi o nečem pritožujejo, o kom lahko govorimo? Izpostavijo oz. promovirajo nekoga ki ima za vas pripravljene odgovore. Temu se priključite in tako vas vodijo v krogih leta in leta, volite za tega tipa in volite za onega tipa. To je prevara ki jo vodijo. Ti ljudje to počno že stoletja.

  

Vinny:  To so tudi zelo izpopolnili. Manipulacijo človeške družbe so izpopolnili skoraj do popolnosti. Zelo zanimivo se mi zdi , da nekatere stvari ki jih počnejo, tudi do določene mere udarijo nazaj, se strinjaš s tem?

 

Alan:  Pravzaprav vse takšne stvari pričakujejo. In včasih, samo poskusno, če se ljudje nekako spametujejo glede nečesa, se bodo začasno umaknili, vendar bodo šli istočasno okoli ovire v drugi smeri, kar sploh ne boste opazili, dokler niso že na cilju. Kot naprimer zakoni ki so zavrnjeni, nakar jih poskušajo spraviti skozi procedure na drugačen način, vtaknejo jih v obsežnejše zakone z drugim imenom in na koncu dobite enake zakone. Nikoli ne spremenijo svojih načrtov. Vedno pravim, veste, če berete knjige velikih fantov, vam v njih povedo celotno prihodnost in nikoli ne spremenijo svojih načrtov. Ne pozabite tudi da je Platon govoril o ljudskem vedenju; filozofi so ljudsko vedenje raziskovali. Elita je takrat imela veliko časa za pogovore o tem zakaj so bili elita in zakaj so bili ljudje pod njimi tam kjer so bili. Platon je rekel, DA ČE RAZUMETE ČLOVEŠKO NARAVO IN VESTE KAJ JE DELOVALO V PRETEKLOSTI ter dodal, VSE TO JE TOREJ FORMULA, DA TO UVEDETE, DA TO DELUJE. Torej, kar je delovalo pri ljudeh in so v preteklosti že sprejeli, lahko, če uporabiš pravilno formulo(način) zopet uporabiš kadarkoli v prihodnosti.

 

Vinny: Ali to pomeni, da če nas lahko usmerjajo v napačno pot z manipulacijo, ali bi lahko mi tudi sami sebe manipulirali na način da bi izbrali pravo pot?

 

Alan: Lahko, če razumete kaj se dogaja. Večina ljudi ne razume, saj jim nič od tega ni predstavljeno kot škodljivo za kogarkoli, celo velike spremembe ne. Poglejte seksualno revolucijo, ZABAVNO BO, ZABAVNO, ZABAVNO IN DROGE TER ROCK’N ROLL. Vsa mladina je zagrabila za to, saj pri teh letih hormoni podivjajo in bilo je kot da bi dobili dovoljenje oblasti in odraslih da lahko počno kar želijo. Ko mladina dobi takšno dovoljenje od odraslih, potem pač te reči počnejo. Zelo malo ljudi se je prebudilo. Poleg tega ne smete pozabiti na pritisk sovrstnikov… na pritisk sovrstnikov se računa v vsaki generaciji, zopet znotraj specifične ciljne skupine.  Vsi smo kategorizirani glede na starost v načrtih elite, kot pri marketingu, ki je tudi močno vpleten v vse to. Tudi Bernays in možje pred Bernaysom; svoje znanje ni dobil iz knjig svojega strica Sigmunda Freuda; gre za zelo staro znanje. Kategorizirali so kaj bo delovalo na vas pri vaših petnajstih, dvajsetih, petindvajsetih, tridesetih ali štiridesetih letih. Nekje do svojega štiridesetega leta se začneš zavedati da si morda smrtnik, nisi dobil korenčka ki so ti ga obljubili, ko so ti naročali kaj moraš početi in se zaveš da ga nikoli ne boš dobil.

Vse kar te potem zanima, je delati do upokojitve. Zatorej zmeraj uporabijo mladino.

 

Vinny: Dame in gospodje, takoj se vrnemo nazaj, moj gost je Alan Watt, Cutting Through the Matrix.

 

Dobrodošli nazaj dame in gospodje v oddajo the Vinny Eastwood show, o lahki strani genocida, ker v svetu tako polnem kaosa in norosti lahko ponorite, če izgubite svoj smisel za humor. Moj zelo posebni gost, ki ima veliko pametnih idej, idej močnejših od stovatne žarnice, čigar ideje bodo razkrile laži in vam podale resnico, ki vam je nikoli niso povedali. Alan Watt z Cutting Through the Matrix, dobrodošel nazaj.

  

Alan: Hvala, prijetno je biti tukaj.

 

Vinny: Imel si izredno kariero v glasbi. Tega nisem vedel. Kar se mi zdi zelo zanimivo pri kreativnih ljudeh je, da je pri njih zelo malo verjetno da so psihopati, npr. manipulatorji ali kaj podobnega in da je dvakrat verjetneje da bodo postali žrtve psihopatov, ki jim poskušajo ukrasti njihove dobre ideje. Zanima me, če si imel tudi sam kaj osebnih izkušenj z tovrstnim tipom ljudi?

 

Alan: Srečal sem veliko psihopatov, ki so v višjem managementu glasbene industrije. Ti tipi so bistri. Preberejo te še preden s tabo spregovorijo ali ti spregovoriš z njimi. Berejo te kot… Takoj te prepoznajo. Videl sem da so radi izbirali mlajše moške. Ljudje niti ne razumejo, da pogosto izberejo fante kar tako, iz vrste, fantje se sploh ne poznajo med sabo, potem iz njih naredijo skupino, jim napišejo zgodovino ki se v resnici nikoli ni zgodila in vse njihove pesmi so že napisane vnaprej. Dajo jim morda štiri hite in jih potem odpravijo. Vse to sem videl na lastne oči. Poklicni glasbeniki opravijo vse njihovo delo na glasbenih albumih namesto njih. Na ta način je vse skupaj vodeno.

 

To je šov biznis, zapomnite si, vse to je šov biznis. Ničemur iz šov biznisa ne morete verjeti. Videl sem te plenilce, ki prepričajo mlade fante da podpišejo pogodbe oz. na nek način odpišejo svoje življenje, saj jih potem oskrbujejo z drogo, velikimi količinami alkohola, množico žensk, jih nastanijo v velikih hotelih, jim dajo občutek da so velike zvezde. Šele proti koncu, po treh ali štirih letih fantje ugotovijo, da nimajo nobenega priznanega deleža v projektu, ki ga imajo za svojega; vse je bilo prepisano na druge. Dobite zgolj tri dolarje, mislim da tri dolarje na ploščo, na album. Potem imajo tudi razne pristojbine, ki se odštejejo od tega zneska in ki lahko znašajo od ene pa do dveh tretjin, tovrstne pristojbine zmeraj vključijo, tudi če jih v resnici ni. Potem odvzamejo še dodatne zneske za druge stvari, tako da na koncu ne ostane skoraj nič. Managerji zvezd in njihove skupine pomočnikov ki delajo v ustroju zabavne industrije dobijo večino denarja. Samo nekaj posameznikov, ki so bili na sceni dolgo časa in jim stare pogodbe potečejo, če seveda zdržijo tako dolgo in se prej ne ubijejo, na koncu dobi svoje pogodbe s pomočjo svojih odvetnikov za naslednje obdobje, npr. Rolling Stonesi so uspeli na ta način. Tako torej vse to deluje.

 

Ampak ti tipi so definitivno psihopati. Lahko očarajo kogarkoli, vas prepričajo da ste najboljši, največja stvar na svetu, igrajo na ego mladih. Ko vas oskrbijo z ženskami, drogo, pijačo, velikimi avtomobili-nič od tega seveda ni lastniško pisano na vas- začnejo v vse to verjeti. In so izkoriščeni. So izkoriščani. Mislim, popolnoma izkoriščeni, potem odstavljeni in na koncu odvrženi stran. Da, to je resnica o tem.

  

Vinny: Ali je to del programiranja naše kulture? Ker sedaj vidim mnogo mladih bivših otroških zvezd, ki so bili na nek način svetilniki upanja in moralnosti kot na primer mlada Britney Spears in Katy Perry itd., itd. Potem pa se iz nekega razloga spremenijo v te slavne skoraj super kurbe skoraj čez noč. Kot rezultat vidite potem vse te zelo pridne urejene male  deklice, ki se zgledujejo po teh mladih ženskah, kako skoraj čez noč spremenijo svojo moralo.

 

Alan:Da. Ne pozabite tudi da ne gre samo za glasbeno industrijo. Enako velja za modno industrijo, za izdajanje revij, ki so močno usmerjene v spreminjanje kulture. Tudi Bernays je govoril o spreminjanju družbe, ideja je namreč zelo stara, pravzaprav več tisočletij stara. Rekel je da je ZMERAJ POTREBNO CILJATI NA ŽENSKO, mlado žensko, ker so bolj zmožne in pravzaprav voljne poskusiti nekaj novega, karkoli, eksperimentirati z nečim novim, nasprotno od moških ki so bolj nagnjeni k konzervativnosti in stabilnosti glede načina življenja. Torej spremembe uveljavljate skozi ženske. Nekje v 1970-ih letih je bilo 90% vseh revij  namenjenih  ženskam vseh starosti. V teh revijah so bili članki mnogi specialistov ki so jim govorili kakšno seksualno življenje naj imajo, da so ljubezenske avanture dobre za njih, kaj naj počnejo s svojim življenjem, ali naj pustijo svojega partnera, ali se naj ločijo od njega, vse te stvari. Ženske so to brale in v to verjele. In oddaje kot so Oprah, ipd. so samo nadaljevanje tega. Ti slavni ljudje so preprosto izpostavljeni za namen množične manipulacije.

 

Vinny:V tem času mislim da je bila ena vodilnih feminističnih revij v 1970-ih letih direktno financirana s strani CIE.

 

Alan: Res je bila.

 

Vinny: In če se vrnem na tisto ko si govoril o tem da se osredotočajo na ženske, mislim da so Rimljani rekli, da ČE ŽELIŠ KONTROLIRATI MOŠKE MORAŠ KONTROLIRATI ŽENSKE IN ČE HOČEŠ KONTROLIRATI ŽENSKE POTEM OGROŽAJ NJIHOVE OTROKE.

 

Alan: Točno. Kar so počeli v antični Grčiji in tudi v Rimu; spomniti se je treba da se je grška aristokracija preselila v Rim; v lasti so imeli ves denar in so ustvarili Rim ter še vedno vodili denarni sistem. Govorili pa so o tem ,da so v slučaju če so sužnji ali delavci delali počasi ali celo zavračali delo, naročili ženskam da sploh ne smejo imeti z njimi spolnih odnosov, torej nobenega seksa, ipd. Torej, onemogočali so jih pri zadovoljevanju primarnega nagona, vse dokler niso začeli ubogati svojih lastnikov, šefov ali managerjev. In potem so zopet izpolnjevali svoje naloge. Enako so počeli tudi v t.i. demokratični Britaniji in drugih krajih med rudarskimi stavkami v 1950-ih letih. Vlada je ženskam dejala, ČE HOČETE DOBITI DENAR IN KRUH NA MIZO, POTEM POVEJTE SVOJIM MOŠKIM NAJ GREDO NAZAJ NA DELO IN JIM ODREKAJTE VSA NJIHOVA UDOBJA. Tovrstne stvari so bile uporabljane skozi zgodovino. To so formule in tehnike ki niso nikoli pozabljene, vedno jih predajo izbranim ljudem vsake generacije. Gre za stare, stare stvari. Adolf Hitler je rekel, UVEDLI BOMO OBLIKO TOTALITARIZMA, KER DEMOKRACIJA NE BO NIKOLI DELOVALA. Sam razumem kaj je mislil s tem, saj če se poglobite v pisanja tistih, ki naj bi ustvarili demokracijo, ki je v resnici zgolj utvara oziroma pokritje. Ampak Adolf Hitler je tudi dejal, VSO PROPAGANDO USMERJAJTE NA ŽENSKE, KER SI ŽELIJO VARNOSTI. OBIDITE NJIHOVE MOŽE KI SO SKRBNIKI IN OBIČAJNO MOČNEJŠA FIGURA, DOKLER NE POSTANE DRŽAVA OZ. TISTI KI VODI DRŽAVO TISTA MOČNA FIGURA, kar je v bistvu pomenilo da bo on postal močna figura. Dodal je, ŽENSKA BO SLEDILA, NJEJ BO MORAL SLEDITI OTROK IN POSLEDIČNO BO MORAL SLEDITI TUDI MOŽ. To so torej stare tehnike ki so jih uporabljali skozi stoletja in jih ljudje ne poznajo.

 

Vinny: Kar danes vidim,vsaj v novozelandskem parlamentu, je večanje števila zelo možatih žensk, ki vstopajo v parlament in od katerih se pričakuje da bodo neke vrste mame hranilke/skrbnice. V resnici so tam zato da bi uvedle zelo krute politike/zakone, ki uničujejo družinske enote, istočasno govoreč, tudi jaz sem bila samohranilka in sem koristila možnosti socialnega sistema in vsega kar imamo ter bom sedaj ukinila socialne mreže vsem drugim.

 

Alan: Točno. Ne pozabite tudi da je lord Bertrand Russell ki so ga imenovali za vodjo Macy Group ki je prišla iz Evrope- veliko od njih je pobegnilo pred Hitlerjem v ZDA, kjer so potem delovali. Deloval je tudi v… imeli so dunajsko šolo, ki je tudi prišla čez lužo in frankfurtsko šolo. Russell je delal z temi globalisti pri ustvarjanju popolnoma nove kulture za svet in je dobil dovoljenje s strani predsednika ZDA. Tisti ki so pobegnili iz Nemčije in drugih držav so trdili, da jih je bilo strah da bo Zahod, še posebno ZDA, tudi same postale fašistične ali nacistične. Zato so jim dali popolno kritje za vse, kar so želeli početi. Ti možje so množično prišli iz Vzhodne Evrope, prihajali na univerze vse do 1960-ih let in potem agitirali za revolucijo v 1960-ih letih. Po tistem je vse skupaj izbruhnilo, še posebej močno v ZDA.

 

Vinny: In sedaj lahko vidite podoben program , vidite množico think tankov, skupin, nevladnih organizacij ki vse končajo na neki točki vzdolž verige oziroma imajo neko obliko medsebojne povezave.

 

Alan: Da, nedvomno.

 

Vinny: Domislil sem se neke teorije in me zanima tvoje mnenje o njej, verjetno po odmoru ki sledi. Ali poznaš teorijo fraktalnega vesolja?... to je hologram in v vsem kar pogledaš vidiš ponavljanje enakega vzorca. No, ugotovil sem da so vsa ta negativnost in vse te laži, prevare in zasužnjevanje človeške rase oblika lopovščine. In z vsako obliko lopovščine ki jo pogledaš; posameznega lopova, posamezen primer lopovščine; in podrobneje ko gledaš, bolj se vzorec začne ponavljati in vidiš vedno več lopovščine ki se širi kot nove veje iz stare v neskončno ponavljajočem se vzorcu. Jaz to imenujem fraktalna lopovščina. Zdi se mi je to narava te naše današnje realnosti.

 

Alan: Res je, ampak še posebej fantje v 20.stoletju, ki so prevzeli to gibanje od prejšnjih generacij in stoletij in ga peljali naprej, so vključili tudi vrhunske znanstvenike. Znanost naj bi v osnovi nadomestila vse bogove in Združeni narodi naj bi promovirali neko obliko sekularnega humanizma; tudi vse to se je že zgodilo. Rekli so, tudi lord Bertrand Russell je to dejal, DA NA KONCU JAVNOST NE BO ZMOŽNA NAREDITI NIČESAR, CELO ZAMENJATI PLENICO (otroku) BREZ STROKOVNEGA NASVETA PROFESIONALCA. Do tega je prišlo že za časa mojega življenja.

 

Vinny: Zdi se da raste tako v hitrosti, velikosti in obsegu. Ljudi močno skrbi, da če se ne bodo začeli boriti proti temu zelo zelo hitro, z namenom da bi razkrili kaj se dogaja in ljudi naučili kako je svet v resnici voden, morda ne bomo več dobili druge priložnosti da bi jih strmoglavili. Ker je to morda najhujši, najobsežnejši, najbolj neverjeten program kontrole, globalne kontrole, ki je bil kadarkoli izumljen in implementiran. Zato se lahko zgodi, da bi namesto tega da enkrat mi premagamo njih, drugič oni nas in tako dalje, lahko prišlo do tega da bodo oni zmagali enkrat za vselej.

 

Alan: To je njihov načrt.

 

Vinny: Mislim da bi se bilo dobro proti njim boriti. Vrnemo se takoj nazaj, dame in gospodje z Alanom Wattom.

 

DRUGA URA

 

Dobrodošli nazaj, dame in gospodje v našo drugo uro od dveh najhitrejših ur radijskega pogovornega programa. Poslušate oddajo Vinny Eastwood Show na AmericanFreedomRadio.com. Pet dni v tednu lahko prisluhnete pomirjujočim glasovom raziskovalcev, zdravnikov in vseh drugih gostiteljev radijskih oddaj, umetnikom, blogerjem, novinarjem, raziskovalcem vseh vrst in političnih barv, prav tukaj v oddaji Vinny Eastwood Show. Če želite da s kom naredim intervju, potem preprosto predlagajte njegovo ime in mi sporočite njihovo spletno stran ali kontaktne podatke ali nekaj takega, in poskušal jih bom dobiti v oddajo, brez strahu ali kakšne posebne naklonjenosti(protekcije). Če pridete v mojo oddajo, se potrudim da je zabavno, da lahko izrazite svoje ideje brez pripomb in prekinitev. Veste, ta oddaja  je nekako počitniška oddaja, saj drugače vsi počnemo  stvari zelo zelo resno. Vem da je informacija pomembna, vendar včasih vsi potrebujemo malce predaha. Zato si kar privoščite kakšen koktejl in prisluhnite oddaji Vinny Eastwood Show, se nasmejte in uživajte ob poslušanju zares dobrih informacij od izjemnih ljudi, kot je moj posebni gost z Cutting Through the Matrix, Alan Watt. Dobrodošel nazaj.

  

Alan: Z veseljem.

 

Vinny: Kako dolgo že ustvarjaš svojo radijsko oddajo?

 

Alan: Tisto na RBN, mislim da že sedem zaporednih let. Pred tem sem bil od leta 1998 do 2006 na Sweet Liberty z Jackie Patru. V bistvu niti nisem nameraval delati na radiu. Preprosto sem poklical v oddajo in na koncu me je povabila v oddajo, ker sem razlagal antično zgodovino in tehnike in tako dalje in tudi kaj se dogaja dandanes. Potem mi je predlagala, zakaj ne napišeš nekaj knjig? Odgovoril sem, da tudi na to niti še nisem pomislil. Zato sem jih nekaj napisal, serijo z naslovom Cutting Through I, II in III. Te lahko dobite ločeno ali vse skupaj v eni knjigi. Tem je sledila knjiga z naslovom Waiting for the Miracle(Čakajoč na čudež). V naslednjem mesecu ali dveh pa bom izdal še dodatne tri. Tako da sem nekako kar padel v  to.

 

Vendar sem na tak način nekako padel v več stvari tudi že prej. Celo v glasbi, ukvarjal sem sez glasbo že od okoli petnajstega leta naprej in nisem jemal resno kar sem počel, čeprav sem že kmalu začel nastopati na odru, tudi na nekaj večjih predstavah. Tako da sem nekako zaplaval v to.“Ali bi igral pri tem projektu?” Ja, ok. “Bi lahko napisal to pesem?” Ja,ok. Potoval sem po vsem svetu in tako dalje. Ampak še vedno sem mislil da to ni bilo pravo delo ker ni bilo v njem nobenega znoja. Razumete? To je bil stari britanski sistem, ki je bil znotraj vas, vaša indoktrinacija. Tako sem nekako kar padal v stvari. Vendar sem se ogromno naučil, še posebej ko sem potoval po Evropi, sem veliko izvedel od politikov ki so me vabili nazaj po koncertu, ker sem igraltudi klasiko na kitaro. Takrat sem dobil tudi večerjo, sedel z njimi za mizo in takrat bi klepetali z mano. Vedeli so, da bo prišlo do popolne združitve, mislili so na totalno združitev in odpravo nacionalnih držav pod EU-jem.

 

Vse to so vedeli že v 1970-ih letih. To sem zvedel od osebe ki je bila visoko v vrhu, mislim da je dosegla mesto namestnice premiera ali nekaj blizu tega na Norveški, nato je delala za Združene narode, kar je običajna pot. To mi je povedala kot nekaj, kar je gotova stvar. Ko sem potoval skozi evropske države sem opazil, da so vse nacionalne vlade sprejemale enake zakone za enaka področja v istem času brez pojasnila, da so to mednarodni zakoni. Tako sem ugotovil, da smo že bili pod globalnim upravljanjem(vlado), kar se je  popolnoma ujemalo z pisanji profesorja Carrolla Quigleya in drugih pred njim, ki so pripadali tem velikim institucijam, ki so delali na tej agendi globalne vlade.

 

Karl Marx je omenjal, da bodo združili Evropo , najprej v eno  državo, države bodo postale province in imeli boste vlado. Obstajali bodo trije trgovinski bloki. Ameriki bosta sledili; imeli smo NAFTO, prostotrgovinski sporazum pred NAFTO in združevanje še vedno poteka, mimogrede med obema Amerikama.Sledila bo še Daljnovzhodna/Pacifiška regija z Avstralijo, Novo Zelandijo; Kitajska bo pomemben center te regije.

 

Mimogrede, RIIA je izdal knjigo o svojem srečanju, svetovnemu srečanju v letu 1937 v Melbournu v Avstraliji. Gre za fascinantno knjigo; mislim da gre za članski izvod; izdali so jo naslednje leto po sestanku. Na zadnjih straneh ima seznam vseh udeležencev, predsednikov vlad, in ljudje z vrhov vseh vpletenih držav so bili tam. Javnost ni vedela ničesar o tem. Tam so bila tudi vodstva strank, celo vodstva komunističnih strank teh držav so bila tam. Vsi so bili za svetovno vlado. Najpomembnejši bankirji so bili prisotni. In njihovi citati vsake izjave so po vsej  knjigi. Na začetku knjige piše, da je bilo srečanje FINANCIRANO IN PLAČANO S STRANI ROCKEFELLERJEVE FUNDACIJE, kot zmeraj, in DA JE POTEKALO PO PRAVILIH CHATAM HOUSE-a, to je RIIA (Royal Institute of International Affairs). Nekaj so lahko razkrili javnosti, seveda pa ne podrobnosti svojih načrtov. Dejali so tudi, takrat v letu 1937, DA BO PRIŠLO DO VOJNE Z NEMČIJO, DA SE VOJNA BO ZGODILA…

 

Vinny: Razlagal si o tem modelu, o ljudeh ki končajo na položajih moči, kako se potem preselijo v Združene narode. Točno to se je zgodilo naši bivši premierki Helen Clark; tukaj je postala predsednica vlade in potem je dobila tretjo najbolje plačano službo v Združenih narodih. Govoril si tudi o tem kako bodo zakoni implementirani globalno, vendar ljudem ne bodo povedali da se to dogaja po celem svetu. Potem imamo ta velik incident tukaj na Novi Zelandiji, poimenovan teroristična racija(terror raids), kjer je policija zablokirala mestece in opazovala(kontrolirala) približno dva tisoč ljudi ali nekaj takega. Gre za absolutno neverjetno veliko zgodbo. To se je dogajalo v osemnajstih različnih državah istočasno. Potem si govoril  o tem kako se bo vzpostavila vlada Evropske Unije in kako so nekateri o tem vedeli že v 1970-ih letih. Potem se bo vzpostavila ameriška vlada po okriljem sporazuma NAFTA. Sedaj pa vzpostavljajo Oceansko regijo skozi TPPA, the Trans-Pacific Partnership Agreement. Govoril si tudi o tem kako je finančni svet z vsem tem POVEZAN in kako na teh velikih srečanjih postavljajo, planirajo in implementirajo to agendo. Naš sedanji predsednik vlade je John Key, ki je delal kot član kolegija Zveznih rezerv(FED) v New Yorku, dve leti kot vodja trgovanja z evropskimi obveznicami in derivati. Bil je eden od ljudi ki so bili ključni v nastavitvi trgovanja z derivati, ki je bil eden glavnih vzrokov za finančni kolaps leta 2008, istega leta pa je bil, mimogrede, izvoljen na Novi Zelandiji, da bi nas rešil pred finančnim kolapsom, ki ga je sam pomagal povzročiti.

 

Alan: Ja, lahko ugotovite tudi, da jih je večina delala in zares začela kariere pri Goldman Sachsu, ki so bankirji sveta. Guverner the Bank of Canada(kanadska centralna banka) gospod Carney, je bil ravnokar postavljen za vodjo The Bank of England (britanska centralna banka); torej se je sedaj preselil v Anglijo. Smo v času igre stolov, ker smo vsi v globalnem svetu. Klika ima v lasti denarno maso sveta. Imajo pravico da natisnejo denar vsake države in ga potem z davki od javnosti poberejo nazaj. Smo samo poroki dolga; samo to smo. Zopet, zelo star…

 

Ne pozabite da je  fizik Charles Galton Darwin, potomec Charlesa Darwina, delal pri projektu Manhattan. V 1950-ih je izdal knjigo z naslovom The Next Million Years(Naslednjih milijon let), ki govori o prihodnosti, o tem kako bo družbi vladala ista elita in o tem kakšna bo ta družba. Če se vrneva nazaj k pogovoru o tem, kako nekatere ženske izgledajo možate, je rekel, SPREMENILI BOMO HORMONALNO KEMIJO MOŠKEGA DA BI GA NAREDILI BOLJ PASIVNEGA, NASPROTEN UČINEK PA BO IMELA PRI ŽENSKAH KI BODO POSTALE BOLJ ODLOČNE IN AGRESIVNE. In resnično so v 1960-ih prvič v medicinskih knjigah objavili nova opažanja- zdaj, kaj takega se ne dogaja v evoluciji-nenadoma so opazili da postajajo ženski boki ves čas vedno ožji. Takrat so tudi začeli s pogostejšimi carskimi rezi. Že takrat smo torej postajali fizično “spremenjeni”. Charles Galton Darwin je tudi dejal, LAHKO DODAJAMO SNOVI V NJIHOVO VODO, HRANO ALI JIH DODAMO V NJIHOVE INJEKCIJE, INJEKCIJSKE SUBSTANCE, KI BI SPREMENILE NJIHOVO HORMONALNO KEMIJO. To so stvari… tega ne dobite od vrhunskega globalnega igralca kot je Charles Galton Darwin, ki je visoko v svetu fizike.Mimogrede, dejal je tudi, MI, MI SMO V PROCESU, in govoril je v imenu vrha elitnih evgenikov ki vodijo te programe. Dejal je, MI SMO SEDAJ V PROCESU KREIRANJA NOVE OBLIKE SUŽENJSTVA. Dejal je, VEDNO JE OBSTAJALO SUŽENJSTVO V NEKI OBLIKI, SEDAJ PA SMO V PROCESU KREIRANJA NOVE OBLIKE SUŽENJSTVA, BOLJ PREFINJENE OBLIKE SUŽENJSTVA. Tukaj se vse skupaj konča.

 

Če se vrnemo nazaj k knjigi o prihodnosti britanskega imperija, po vojni ki se je torej pripravljala, naj bi glavno vlogo prevzele ZDA. V tej knjigi iz leta 1937 so dejali, DA BI BILO ZELO DOBRO ČE BI JAPONSKA NAPADLA ZDA IN JIH TAKO VKLJUČILA V TO VOJNO. Vedeli so torej kaj se bo zgodilo. Dejali so, V PRIHODNOSTI BOMO OKREPILI KITAJSKO, KI BO TAKO POSTALA GLAVNI IGRALEC IN TAKRAT KO BODO ZDA IZČRPANE KOT SVETOVNI POLICAJ, BO KITAJSKA PREVZELA TO VLOGO. Živimo po scenariju, razumete.

 

 Vinny: To se v bistvu dogaja danes, kajne? Kitajci držijo ogromno količino ameriških dolarjev v rezervah. Lahko bi jih preprosto odprodali čez noč in celotna ameriška ekonomija bi naenkrat ostala praktično brez vrednosti. In ljudje bi lahko prišli in pokupili celotne ZDA za par centov na dolar.

 

Alan: To se pravzaprav že dogaja. Kitajska kupuje velike dele ZDA. To se je že prej dogajalo v delih Latinske Amerike, kjer kupujejo izvedene vrednostne instrumente zemlja-za dolg (land-for-debt swaps). Te papirje je zasnovala Svetovna banka. Mimogrede, Svetovna banka(WB), Banka za mednarodne poravnave (Bank for International Settlements-BIS), Mednarodni denarni sklad(IMF) in Svetovna trgovinska organizacija(WTO) so bili vsi kreirani in vodeni s strani Royal Institute of International Affairs (RIIA, Kraljevi inštitut za mednarodne zadeve), ki je zasebna organizacija.

 

Vinny: To je zanimivo, ker Kitajci tudi kupujejo velike kmetijske površine v Novi Zelandiji. Zanimiv se mi je zdel argument glede privatnih naložb in podobno, ki ga uporabljajo in se zdi morda smiseln. Problem je, da države v imenu kriminalnih bankirjev kupujejo zemljo drugih narodov. Tako da, ko dejansko gledate kdo je lastnik česa, kdo kontrolira kaj, lahko pridemo do točke ko preprosto ne bo več držav, ker bodo lastnice vsega korporacije.

 

Alan: No, to je bistvo vsega.

 

Vinny: … vključno lastnice vlade.

 

Alan: Če se vrneva k Karlu Marxu, ta je dejal da BO NA KONCU PRIŠLO OD ODMRTJA DRŽAVE. To tezo je prevzela organizacija za katero bi si človek mislil, da je fašistična ali desničarska, ki je imela v lasti ogromno denarja, to je Royal Institute of International Affairs. Ugotovite lahko, da je ta organizacija ustvarila oba sistema, vodila oba sistema in ju še vedno vodi ter da so vse to planirali. Če hočete pokreniti spremembe, potrebujete dialektični pristop. Ena sama stvar, kultura ki je stabilna, zanjo pravijo da  stagnira. Če pa imate nasprotje tej kulturi, dobite dialektiko, potem lahko začnete pogajanja, sprožite argumente in iz tega dobite rešitev oziroma spremembo. Na ta način nas vodijo skozi veke.

 

Vinny: To se dogaja že zelo dolgo časa. Kar nas pripelje do drugega vprašanja. Krvne linije… Če je bila ta agenda dejansko izvajana skozi vso zgodovino, govorimo o neke vrste generacijski družini zasužnjevalcev, ki so skozi zgodovino obstajali v ozadju? Ali govorimo o skupini psihopatov, ki so ugotovili kaj se je že dogajalo v preteklosti z namenom kontroliranja in zasužnjevanja ljudi in so se odločili da bodo to poskusili tudi oni skozi daljše časovno obdobje, da bodo lahko pri tem uspeli, kjer so vsi drugi doživeli neuspeh?

 

Alan: Zmeraj smo imeli, tudi če greste tisočletja v preteklost težavo z denarjem in bogastvom. Pravijo tudi da so vse vojne v bistvu ekonomske vojne… za moč, da lahko skupina dobi moč. V katoliškem obdobju ste dolgo časa imeli samo eno skupino, ki se je lahko posluževala oderuštva (posojanje denarja za obresti), z izjemo Vitezev Templjarjev. Denar je moč. Živite v fizičnem svetu, denar je nadomestek za mnoge stvari in tudi sredstvo menjave. Ampak tisti ki kontrolirajo ne samo izdajanje denarja, ampak tudi kakšno vrednost bo imel danes, jutri ali naslednje leto- in ti ljudje to kontrolirajo- potem je to popolna prevara. Je goljufija. In ne moreš… danes lahko dobiš za en kovanec sto kilogramsko vrečo ovsa, naslednji teden pa se lahko zgodi da ista vreča stane pet kovancev. To nima nobenega smisla. Blagovna menjava je pomenila vedno pogajanje med dvema osebama za eno stvar. Danes je to izven naše moči.

 

Ljudje ki so ustvarili privatne rezerve, banke za države- skrivnost je kdo je njihov lastnik oz. kdo so njihovi veliki delničarji- vodijo svet. Vzpostavijo svoj sistem, ker jih učijo že od otroštva popolnoma drugačno zgodovino kot učijo vas. Dobijo dostop do arhivov, ČE so bili testirani in so zanje ugotovili da niso čvekači, ker so vsi otroci, mimogrede, v elitnih skupinah testirani. Potem dobijo popoln pregled nad tem kako stvari v resnici delujejo in kakšne morajo tudi ostati.

 

Tudi pri ljudeh, kot je Aldous Huxley, ki je govoril v svojih dokumentarcih; če greste v arhive strani cuttingthroughthematrix.com boste lahko poslušali govor ki ga je imel na Berkeleyu in tudi pogovor z Mike-om Wallace-om; povezave so tam. Videli boste da je možak razmišljal na dva različna načina, enega za javnost in drugega osebno, saj je vedel kaj lahko pove javno in kaj ne. Je pa na to opozoril. Dejal je, DANES NI PREVEČ TEŽKO ZA MALO ZNANSTVENO ELITO DA PREVZAME VSE SVETOVNE KULTURE IN JIH VODI V SMER, KI NJEJ USTREZA.

Govoril je iz izkušenj, ker je sodeloval na teh svetovnih sestankih s svojim bratom Julianon Huxleyem, ki je delal v Združenih narodih.

 

Zato gremo skozi, kot sem rekel, zelo star scenarij. Brez dvoma ni, da je medgeneracijski. Če greste raziskovati nekatere od organizacij ki so zrasle in se pojavile vsaj v medijih ali v knjigah, kot je Cecil Rhodes society for world revolution (Družba Cecila Rhodesa za svetovno revolucijo), zaradi pridobivanja kontrole nad resursi, kako povzročiti revolucije, kako promovirati t.i. demokracijo, potem gre zares za zelo stare zadeve. Cecil Rhodes je dejal tudi v svojih pisanjih, svoji oporoki itd., zapustil je ves svoj denar lordu Rothschildu. Dejal je, UPORABILI BOMO TEHNIKE IN TO BO OBLIKA SKRIVNE ZDRUŽBE, PRECEJ PODOBNE SISTEMU JEZUITOV. Kopirali so torej tehnike jezuitov. Winston Churchill, ki je bil na neki točki med drugo svetovno vojno izven centra odločanja ker je bil pijanec, bil je   izpostavljena oseba ipd., in rad je čvekal, saj veste. Bil je torej nekako izven centra in je nekaj ugotovil ter v parlamentu dejal, NE VEMO IMENA TE ORGANIZACIJE- imela je različna imena kot skupina lorda Alfreda Milnerja(Lord Alfred Milner group), družba okrogle mize(the Roundtable society), različna imena ki so krožila okrog, vendar nobeno ni bilo definitivno. Rekel je, RAVNOKAR SEM UGOTOVIL DA OBSTAJAJO. In dodal, NE SAMO DA SO POVZROČILI VELIKO VOJN, AMPAK TUDI PIŠEJO ZGODOVINSKE UČBENIKE ZA OTROKE Z PRIREJENO VSEBINO. Vidite, to je govoril med vojno.

 

To je potrdil tudi professor Carroll Quigley, ki je bil osebni zgodovinar Council on Foreign Relations, to je ameriška veja. Imel je dostop do arhivov. Mesto je prevzel od Alfreda Zimmermana. Alfred Zimmerman je bil komunistični vodja. Torej jim ni mar za komunizem. In dejansko je napisal v knjigi, NI NAM MAR KOGA PRIPELJEMO. Saj vodijo vse- diktatorje, komuniste, fašiste, desničarje, kogarkoli.

  

Vinny: Tančico potegnejo čez oči vseh, celo tistih ki zanje delajo in vedo kaj se dogaja. Kot da ni nobene lojalnosti, samo izdaja in lopovščina. Spomnim se, da je Winston Churchill neke noči pijan hodil po ulicah in mu je starejša gospa rekla, GOSPOD CHURCHILL, VI STE PIJAN. Odvrnil ji je, DA GOSPA, AMPAK VI STE GRDI IN JUTRI BOM JAZ TREZEN. Vrneva se takoj nazaj, po odmoru.

 

Zopet smo nazaj na AmericanFreedomRadio.com.  Moj zelo posebni gost je Alan Watt, ki nam je razkril nekaj zelo, zelo čudnih primerov goljufij. Želel sem usmeriti pogovor tudi v temo elitnih programov razmnoževanja.  To je tema o kateri sem te slišal govoriti samo nekajkrat. Nisem je še podrobneje raziskal. Ampak če rečem besedno zvezo elitni programi razmnoževanja laiku, kaj so ti programi?

  

Alan:  V bistvu je potrebno zopet iti nazaj v zgodovino vseh kultur. Tam vidite, da ko človeštvo pride v t.i. “civilizacijo”- to je ključ, ta “civilizacija”- ki je sistem s pisavo, denarjem, v tej ali drugi obliki je prisoten denar, ki ga povprečna oseba ne more zlahka dobiti v njegovi surovi obliki, kot je zlato, srebro, ali karkoli, tudi kombiniranega. Z drugimi besedami, obzorje uma se širi z izobraževanjem. Torej za začetek potrebujete razred ljudi, ki mu ni treba delati. Takšen razred dobite bodisi na samem začetku z podjarmljenjem drugih ljudi, živeč kot kralj, potem si dobiš svetovalce ki ne delajo nič drugega razen da študirajo, se učijo in ti svetujejo. Tako se torej vse začne; uvedeš tudi denar,  da lahko ohraniš svoj sistem, pa moraš prisiliti vse druge da tvoj denar uporabljajo. To se je dogajalo tudi v času špartanskih vojn, ki so trajale okoli sto let. Feničani so zavzemali državo za državo in Feničani so imeli skozi zgodovino različna imena. V tistem času so vsiljevali srebro oz. svoj srebrni standard drugim državam. Če njihovega denarja niso sprejeli, so spravili drugo močno državo v položaj dolžnika, del dogovora o odplačevanju dolga pa je bil, da je ta država napovedala vojno državi, ki ni želela sprejeti feničanskega denarja. Z pogodbami ki so jih sklepali so pridobili tudi vse sužnje za svoje rudnike. Svoje rudnike so imeli tudi do območja Urala. Izračunali so, da lahko povprečni suženj do smrti pridobi vsaj čertino do enega grama zlata. Več ne, ker so morali prestajati marsikaj, takrat ni bilo nobenih varnostnih standardov.

 

Če se vrnemo nazaj k bistvu, imeli so vojno za vojno. Na veliko so prevzemali  oblast nad antičnim svetom in pri tem uporabljali druge države, da so to počele za njih. In posojali denar tem državam za namen, da bi vzdrževali luksuzni življenjski slog bogate lokalne elite, ki bi jih vedno podprla. Elita je vedno sodelovala z bogatimi trgovci in posojilodajalci, vedno, tudi skozi srednji vek pa vse do danes, v vseh evropskih državah. Običajni kmetje so postali tako lokalnim elitam, kot trgovcem in posojilodajalcem kot neka druga vrsta ljudi. Tudi danes se še vedno pogovarjajo na ta način.

 

Moč se poroča z denarjem. Če si multimilijonar z visokim statusom, si ne želiš žene ki čisti tla. Moški bi se torej poročil ali se dogovoril za dogovorjeno poroko s pomočjo duhovništva vseh vrst v vseh državah. Ti bi povezali nekoga z dovolj velikim bogastvom iz dinastije, ki je imela moške, ki so se borili in bili generalno dokaj kruti, tirani če hočete in iz te zveze bi dobili novo vrsto otrok. Bili bi precej podobni svojim staršem, imeli bi karakteristike psihopatov, to so neusmiljenost, odločenost, neverjeten pohlep, itd. Da bi poskrbeli tudi za denarno plat, ker so bili zares v vrhu- možje ki nadzorujejo denar so vedno na vrhu-so jim priskrbeli svetovalce, ker kralji in kraljice niso nikoli vedeli ničesar brez svetovalcev.

 

Danes imamo isto stanje s predsedniki vlad. Premier ali katerikoli politik, ne ve ničesar oz. nič več kot povprečna oseba na ulici o politiki, dokler ne vstopijo v njo. Preden so bili imenovani za ministra za finance, ministra za stanovanjsko politiko, so bili običajno pravniki na kakšnem drugem področju, tako da so odvisni od birokratov, ki so  posebej izbrani. Ti birokrati so  tam že leta, vsak pozna svoj… Ministrom napišejo vsa navodila skupaj s pisci načrtov, itd. Pisci načrtov(scenarijev), ki sedaj delujejo mednarodno, poznajo mednarodno agendo. Veliko jih dela po vseh državah ali po nekaterih državah, ne samo v državi kjer mislimo da so in pišejo globalne načrte(agendo); to so počeli že dolga, dolga leta. Informacija je torej moč. Poskrbiš za to da vse, kar pride na dan, pride preko piscev načrtov. Predsedniki in predsedniki vlad so lutke že  zadnjih sto let. To je vse kar so. So figure. Prestrežejo gnile paradižnike, ko pride čas za to, jih zamenjajo in dobite nove ljudi in vsi se držijo svojih scenarijev/načrtov. Tako jim naročijo. Prodajajo se s pomočjo lepih fotografij, izmišljenih domačih zgodb in lepih družinskih fotografij, ki jih priredijo. V resnici jih sploh ne poznamo kakšne osebe so. Igrajo igro in so zanjo dobro nagrajeni, sigurno.

 

To so zelo stare tehnike, razumete. Ampak denar je moč. Spomnite se, nekateri ljudje v preteklosti, govorim o dogovorjenih družinah, itd., so poskrbeli da so njihovi potomci enaki. Če si Rothschild, je skoraj zagotovo da bo tudi tvoj otrok bankir, mednarodni bankir. To imajo precej dobro urejeno. Medtem lahko ugotovite, da pri večini evropskih narodov in celo Britancih, starši ne investirajo velikih sredstev v izobrazbo svojih otrok. Elita to počne. Svojim otrokom zagotovijo  najboljšo možno izobrazbo, tudi posebna šolanja, zagotovijo pa tudi dodatno šolanje o resničnem svetu, kako ta v resnici deluje s pomočjo zasebnih lekcij in zasebnih inštruktorjev.

 

Če se vrnemo k lordu Bertrandu Russellu, ki je dobil dovoljenje za delo z vsemi temi elitnimi skupinami kot je frankfurtska šola, za spreminjanje, uničenje kulture, za uvedbo nove globalne družbe. Dejal je da BO NA KONCU VLADAJOČA ELITA- sam mislim, da je dejansko menil da se je takrat ko je to izjavil to že zgodilo- POSTALA LOČENA VRSTA OD OSTALIH. Mislim da se je to že zgodilo. Tako je že dolgo časa. Nam je dana ena realnost. Odraščamo in poskušamo živeti v skladu z njo. Mislimo, da smo bili deležni dobre izobrazbe. Tečemo za korenčkom potem ko zapustimo šolo ali univerzo in potem ugotovimo da ga ne bomo dobili. Ker stvari ne delujejo tako. Psihopatski osebnostni tipi napredujejo po lestvici. Opazijo jih velike organizacije. Izberejo jih in jih uporabijo. Na žalost je tako vedno bilo v monetarnem sistemu, kjer je denar nagrada, denar ti daje varnost. Ker imamo vsi strah pred stvarmi, istimi stvarmi, pred revščino, brezdomstvom, pred tem da bi bili brez oblačil, brez toplote, brez hrane, pred boleznijo, pred izgubo prijateljev. Denar kupi vse to. Tako izginejo vsi vaši osnovni strahovi.

 

Lahko si predstavljate kako je biti rojen v družino, kjer nikoli niste niti pomislili na te osnovne probleme. Takšni ljudje imajo popolnoma drugačen pogled nase, na svoje družine, na svet in  kako ta v resnici deluje. Vaš um se lahko resnično razvije, ko izginejo vse te vaše skrbi. Nimate jih več. Ni jim mar za to, s kom se bodo poročili, le da dobijo potomstvo. Mož lahko ima svoje male postranske avanture, lahko jih ima tudi ženska pod pogojem, da nima otrok z nekom izven zakona, torej nedovoljenih otrok. Zato ste v zgodovini vedno imeli kraljevske zdravnike ki so opravljali splave, mimogrede, vse do današnjih dni. Ne samo za glavno kraljevo družino, ampak tudi vse bratrance in sestrične, ker imajo vsi pravico do prestola, če bi mnogo njih umrlo. Vsi imajo kraljevske zdravnike ki opravljajo splave in tako rešujejo vse male probleme, ki jih imajo. To se je dogajalo v vseh kulturah.

 

Danes imate mednarodno elito. Že dolgo nazaj so zasedli položaje po svetu. Vodijo tudi Kitajsko; vodijo vse države. Ne si misliti da Kitajska prevzema to državo ali ono državo. Tudi Kitajsko financirajo isti finančniki, ki ravno tako vodijo njene knjigovodske sisteme za njih in njihove vodstvene sisteme, ker Kitajci sploh niso znali delati tega. In pod krinko, “oh, to je Kitajska, njihova država kupuje to”, so velike zasebne korporacije, mednarodne korporacije ki so v resnici zadaj in ki imajo v lasti velike tovarne in druge stvari na Kitajskem, enako kot se je zgodilo v Sovjetski Zvezi; bilo je popolnoma enako. Vse je v bistvu prevara.

  

Vinny: Sam ne vidim razlike. In zakaj se ljudje ne zavedo tega? Ker imajo še vedno iste brilijantne tehnike, s katerimi poskrbijo da ste izobraženi tako, da verjamete v nasprotno od tistega kar je res.

 

Alan:  Opravili so mnogo študij.Nekaj sem jih prebral tudi v etru, ko so prišle iz Harvarda ali odkod drugod in ugotovili so, da višjo izobrazbo ko imaš, še posebej če prihajaš iz družine višjega srednjega razreda, skupaj s pritiskom sovrstnikov da moraš pripadati statusni skupini v kateri si; višje ko si, lažje premagaš kakršnokoli razmišljanje proti negativnemu ali negativnosti, ki jo vidiš v svoji indoktrinaciji. Pri teh ljudeh je najmanjša verjetnost, da bodo kadarkoli iskali resnico ali vsaj postavljali realnost pod vprašaj. Ugotovite lahko tudi, da ne samo ne bodo iskali resnice, ampak si tako močno želijo pripadnosti, da je za njih največja sramota biti izločen ali ignoriran s strani določene skupine sovrstnikov.Tudi lord Bertrand Russell je rekel  in tukaj sem v mnogih stvareh našel tudi sebe. Dejal je, NAJPAMETNEJŠI OTROCI, lahko bi rekli celo tisti iz šol za proletarce. Dejal je, NEKAJ OBETAJOČIH LAHKO IZBEREMO S POMOČJO TESTIRANJ-katerih rezultati se zbirajo v centraliziranem sistemu, to se je dogajalo že v 1930-ih in 1940-ih letih. Dejal je, NAJPAMETNEJŠE MORAMO REKRUTIRATI IN JIH ODPELJATI IZ NJIHOVEGA OKOLJA IN DRUŽIN, DA LAHKO POZABIJO SVOJE KULTURE, JIH PRIPELJEMO V POSVEČENE HODNIKE ŠOL KOT SO ETON, CAMBRIDGE ALI PODOBNE  in dodal DA POSTANEJO DEL NAS IN DELAJO PO NAŠIH NAVODILIH S KATERIMI SE STRINJAJO, VENDAR NIKOLI NIMAJO STIKOV Z OKOLJEM OD KODER SO PRIŠLI IN PODOBNO. Dodal je, ČE OBSTAJA OTROK KI IMA ZMOŽNOST, DA UGOTOVI KAJ SE V RESNICI DOGAJA, LAHKO POSTANE V PRIHODNOSTI GOVORNIK Z DAROVI IN ZMOŽNOSTMI, KI SE BO BORIL PROTI NAM, ZATOREJ, je dejal, BI GA  MORALI ELIMINIRATI. To je napisal v svoji knjigi.

 

Vinny: Če sedaj to pravilno razumem. Želijo da najboljši in najpametnejši delajo za njih, vendar ne dovolj pametnI, da lahko ugotovijo za koga v resnici delajo.

 

Alan: Dejansko ima celo Royal Institute of International Affairs zunanji del in notranje jedro. O tem je govoril George Orwell v svoji knjigi 1984. Profesor Carroll Quigley je tudi pisal o tem, da je zunanji del zgrajen na zaupanju. Povzpel se boš po lestvici, naredil kar ti naročijo, tak je sistem, tako je dobro, nikoli ne postavljaš vprašanj nadrejenemu, če česa ne razumeš, preprosto ubogaš. Dejansko zelo podobno kot  pri prostozidarstvu. Ugotovite lahko da notranje jedro za vse življenje pripada All Souls College v Oxfordu. Lord Alfred Milner je načrtoval burske vojne in rodezijske vojne ter zavzemanje teritorijev. V poznem 19.stoletju so mnogo let načrtovali tudi prvo svetovno vojno. Quigley je bil njihov zasebni zgodovinar. Dejal je, DA SO STALI ZA VSEMI VOJNAMI V 20. STOLETJU IN DA BODO STALI TUDI ZA TISTIMI KI ŠE PRIDEJO. Dodal je tudi, PRIŠEL JE ČAS DA JAVNOST ZA TO IZVE. Bil je  prepričan da je bila javnost tedaj že toliko poneumljena, da bi sprejela da jo vodijo strokovnjaki in avtoritarne osebe ter dodal da je prišel čas za objavo teh dejstev. Vendar se je zmotil, saj so njegove knjige izdali, nakar je elita ugotovila da je povedal preveč. Njegova knjiga The Anglo-American Establishment je odlična knjiga.

 

Vinny: Se opravičujem, so kogarkoli od teh ljudi dejansko že kdaj privedli pred roko pravice?Mislim na člana velike, močno vpletene družine, ki bi ga izpostavili zaradi neke oblike kriminala in njegovo družino izobčili v medijih ali nekaj podobnega?

 

Alan: Edini takšen je bil kralj Edward, ki se je odpovedal angleškemu prestolu in se poročil z ameriško multimilijonarko. To se v resnici ni zgodilo zgolj zaradi nje; to je bila le dobra zgodba, krinka. Zgodilo  seje zaradi tega, ker je delil mnenje z Nemčijo, najmanj ideje o tem da svet prevzemajo, kot jih je imenoval, komunistični revolucionarji, ki so delali za mnogo višjo silo. Najvišji komunistični revolucionarji, mimogrede,  so mnogo višje od Lenina in podobnih tipov ter so vse skupaj planirali ipd., so vsi multimilijonarji, vse do današnjega dne, ali milijarderji, multimilijarderji, morda celo več. Zaradi tega se je umaknil. Na nek način so ga izločili, vendar so dosegli dogovor. Če bi povedal še kaj več, bi ga… bi imel nesrečo, saj veste.

 

Vinny: Ugotovil sem da so nesreče zelo pogoste.

 

Alan:Nobenega dvoma ni o tem. Popolnoma nobenega dvoma. Ko je bil Bill Clinton na položaju so ljudje okoli njega množično umirali.

 

Vinny: Resnično?

 

Alan: O ja. O ja, ljudje okoli njega so umirali. Našli so jih celo mrtve in zakopane. Billa Clintona so nastavili “pomembni možje”. Arkansas je bil slaven po tem da so tja z letali dovažali drogo in pri tem poslu je bil soudeležen, ko je bil guverner. Veliko dobrih videev je bilo posnetih o tem, tudi govorov, referatov in preiskav. Nobenih zarot, vse  potrjena dejstva. Na mesto postavijo pravega človeka. Delal je kar so mu naročili, užival je v igranju vlog. Bil je dober psihopat, definitivno dober psihopat, absolutno; javnosti je lahko lagal brez zadrege. Bil je popolnoma brez vesti. In malce igralca. Vsi psihopati so malo igralci. Dejansko so najboljši od njih neznansko šarmantni. To je njihov dar. To je dar, ki ga imajo, saj ne čutijo enakih čustev kot drugi, vendar opazujejo in se naučijo čustev drugih ljudi  v različni situacijah, tako da jih znajo zaigrati.

 

Vinny: To je nekako tako, kot če bi imel opravka z bitjem, ki vidi samo skozi žarek svetlobe. Da si zagotoviš, da te bitje sploh ne vidi, postaviš pred sabo ogledalo in vsakič ko bitje premakne glavo, premakneš z njo tudi ogledalo. Vse kar bitje potem vidi je ogledalo. Uporabiš bitje , zato da se lahko samo zaslepi. Tako lahko uporabiš to bitje za katerikoli namen.

 

Alan: V precejšnji meri, da.

 

Vinny: Ti si človeško bitje, ti si bitje, oni so tisti z ogledalom.

 

Alan: Slišal sem že prej ljudi…Kot sem že prej dejal sem srečal psihopate v različnih poklicih. So zelo dobri. Videl sem jih delati z ljudmi in taka oseba vam bo povedala, da če si psihopatu povedal svoje skrbi, si se počutil kot da si bil zanj edina oseba na svetu in si dobil njegovo popolno pozornost. Takšne so izkušnje z njimi. Dejansko so kot da bi bili drugačna bitja. Manipulativni psihopat je neverjeten. Imajo ta grozen dar. Ni jim potrebno sedeti in narediti plan o tem kako bodo postopali z vami. Preberejo vas skoraj tako kot da bi imeli sposobnost telepatije. S tem se seveda malo hecam, vendar kdo ve? Lahko vas preberejo, tudi vašo telesno govorico, ali karkoli na vašem obrazu kot knjigo. Preprosto vas prepoznajo.

 

Vinny: Zaradi tega so tako dobri pri napadanju tujih idej, pri vodenju kampanj obrekovanja in uničevanju človeških življenj, da se zaščitijo pred tem da bi bili izpostavljeni. Vrnemo se takoj nazaj.

 

Dobrodošli nazaj, dame in gospodje. Smo v zadnjem delu oddaje, na mojo žalost. Mislim da je trajalo skoraj dve leti da sem te dobil v oddajo, Alan. Bil si zelo zelo zaposlen.

 

Alan: Na RBN sem v bistvu delal sam; in pokrivati sem moral kompletne svetovne novice. Dobil sem po petsto linkov na dan. Začel bi zgodaj zjutraj, hitel skozi cel dan, več ali manj vseskozi za delovno mizo vse do oddaje, ki se je začela ob osmi uri zvečer in se končala ob deveti uri in po predvajanju oddajo še naložil na svojo spletno stran, moral pa sem seveda izrezati ven reklame, itd. In seveda potem to naložiti preko satelita, počasi. Spati sem šel ob drugi uri zjutraj potem ko sem vse končal. Tako da nisem imel nobenega časa. Na koncu sem moral pustiti vse druge oddaje. Imam stotine gostovanj v oddajah, ki sem jih moral dati na stran; sedaj sem se vrnil k njim. Na ta način bom imel tudi več časa za dokončanje stvari, ki bi jih moral  tako ali tako narediti.Ker lahko bereš dnevne novice, ki pa preprosto utrdijo vse tisto karže tako veš. Agenda je v polnem teku. Smo že popolnoma globalni. Družbo so do sedaj že pripeljali v stanje kjer je, v nekaterih državah bolj kot v drugih, popolnoma disfunkcionalna. Veliki fantje tako lahko krivijo druge- kar počnejo pod krinko in uporabo borbe proti terorizmu, vsepovsod- opozarjajo da imate umore, kaos, posilstva,plenjenje in ropanje, ponekod po vsej državi, sami temu niste kos, zato potrebujete avtoritativni sistem. O tem govorim že leta. Vesel sem, da so tudi voditelji pogovornih oddaj velikih medijev to ugotovili in da o tem tudi govorijo.

 

To popolnoma ustreza sistemu. Club of Rome, ki je eden najpomembnejših elitnih think tankov, je v 1970-ih letih izdal knjigo o prihodnosti in načrtih za Združene narode in svet, Svetovno banko, itd. Dejali so da DEMOKRACIJA NE BI NIKOLI DELOVALA. To so vedeli še preden so nam dali izraz demokracija; ljudje mislijo da je vedno bil tukaj, vendar to ne drži. Do prve svetovne vojne povprečni moški v Britaniji ni imel volilne pravice, kaj šele ženska. Ni imel volilne pravice, če ni bil lastnik nepremičnine. Tako da mislim… In tudi takrat ko jo imaš, kaj lahko narediš? Dajo ti na izbiro neke možakarje da jih lahko voliš, ne poznaš jih, nikoli jih ne boš srečal.Pripadajo stranki in potem rečejo, ne moramo vas zastopati… NE MOREMO NAREDITI KAR NAŠI VOLILCI ZAHTEVAJO, MORAMO GLASOVATI S STRANKO. Kaj je potem sploh smisel volilne pravice?

 

Ampak spet, v Club of Rome so zapisali, KER JE DANES TOLIKO POSEBNIH INTERESNIH SKUPIN KI SO V KONFLIKTU IN MED SABO TEKMUJEJO- saj so mimogrede tudi poskrbeli za to, da smo jih dobili- so dejali DEMOKRACIJA NE BI NIKOLI DELOVALA, ZARADI TEGA MORAMO LJUDI PRIPRAVITI NA AVTORITARNI SISTEM. Na to vas danes pripravljajo, še posebej z uporabo antiterorizma ipd. Opazite lahko kako hitro uvajajo avtoritativne ukrepe, ljudje pa se na njih prilagajajo. Kot je dejal Darwin, DA LAHKO PREŽIVIŠ, SE PRILAGODIŠ. Večina ljudi se prilagaja celo brez zavestnega premišljevanja o stvareh, ampak jih preprosto sprejmejo. Tako se prilagajamo. Prilagodili smo se že na vse nesmiselnosti pri potovanjih z letali in podobno; to je sedaj vse normalno. Vse kar je čudno in čemur ugovarjamo, postane zelo hitro normalno.

 

Vsi v totalitarnem tipu sistema, po pravilih Club of Rome, pravilih Združenih narodov itd., vsi morajo biti popolnoma predvidljivi. To pomeni popolno dnevno zbiranje podatkov. Sedaj vse to že imajo. Vse je že tukaj.

 

Vinny: Izgleda kot da reagiramo.. ali je to pavlovski odziv, saj veš, dražljaj/spodbuda in nato reakcija?

 

Alan: Delno je tudi to. Družbam lahko narediš najbolj drastične stvari z najbolj prijetnim obrazom, veste.  Ali z najbolj razumnim odzivom, če vam primerno predstavijo razlog zakaj bodo nekaj naredili. In prilagodimo se tudi temu. Strah je odlična metoda s katero lahko ljudem odvzameš vse pravice. Vsak tiran v starem Rimu je to metodo uporabil, MORAMO VAS ZAŠČITITI. Potem končate tako da vas preiskujejo in otipavajo ter vse ostalo na letališčih. Tako da, ljudje so se pripravljeni odreči skoraj vsem pravicam. Mimogrede,po  enajstem septembru je bila prva stvar ki so jo počeli vsi veliki mediji  in reporterji, daso hodili po ulicah, izbirali določene ljudi- na televiziji pa bi videli samo tiste izbrane ki so jih želeli pokazati- ALI STE SE PRIPRAVLJENI ODREČI SVOBODI V ZAMENO ZA VARNOST?... najstarejši trik, ki so ga uporabili pri izdelovanju vseh teh raziskav po svetu. In večina ljudi je dejala, oh ja, ok, ok. Saj veste.

 

Tukaj ste torej. Kaj lahko naredite? Ujeti ste. Ljudje se prilagodijo. Nihče se noče izpostaviti. Res je kar pravijo nekateri ljudje- in razumem ta optimistični del- če jutri vsi ne bi šli na delo, če vsi za teden dni ne bi uporabljali goriva, bi videli npr. strm padec cen. Vsi veliki fantje bi morali obrniti pozornost k vam, vas opaziti in vas vprašati, kaj hočete? Vendar ne morete nikoli- tudi oni to dobro vedo- nikoli pripraviti javnosti do tega da bi se združili skupaj in napravili nekaj velikega. Se ne dogaja. To lahko vidite tudi pri sindikatih, stavkokaze delodajalci spravijo skozi in stavko zlomijo.Nikoli ne boste pridobili javnost. Računajo na to. V bistvu spodbujajo med ljudmi razhajanja mnenj v trenutkih, ko je treba sprejeti neko odločitev. To so stare, zelo stare metode ki jih dobro razumejo in uporabljajo.

 

Vinny: Kaj pa če bi celotno kampanjo zasnovali na tem, da bi razložili s čim nas bo sistem skušal diskreditirati in iztiriti, tako da bi vsak poskus diskreditacije vsakdo z lahkoto prepoznal in ignoriral?

 

Alan: Spet, ne da se združiti javnosti skupaj.

 

Vinny: Omenil sem element izobraževanja Alan, če bi ves svet poslušal nekaj let tvojo radijsko oddajo …

 

Alan: Vidite, tukaj je spet težava, veliki fantje ne čakajo in kar pustijo da se karkoli zgodi samo od sebe. Dajo nam heroje da jim sledimo, mimogrede so to počeli skozi zgodovino. Poskrbijo za to, da obstaja nekdo, ki bo govoril v našem imenu. Enako kot politik, ki je v bistvu le nekdo, ki ga postavijo na čelo in se pretvarja da govori v vašem imenu, gre za isto stvar. Govori jezik, ki ga razumemo in mislimo da je to naš človek, tako to deluje. Človeško naravo razumejo zelo dobro. Orwell je o tem pisal v svoji knjigi 1984, kjer Winstona povabi v odporniško gibanje isti človek ,ki ga na koncu muči.

 

To so počeli že od nekdaj. Moč je namreč potrebno ohraniti. Ohranijo jo s pomočjo strahu in s tem da poskušajo ugotoviti kdo dvomi v sistem. Dajo vam tudi voditelje da jim lahko sledite. Sledite voditeljem, se pridružite agencijam ali pa mislite da se pridružujete nekemu uporniškemu gibanju, dejansko pa vas vodijo po stranski poti. Ne pustijo da se stvari kar zgodijo same od sebe. Svet je dobro infiltriran s tisočimi ljudi, sedaj pa imate tudi razne načine zbiranja podatkov. Ljudje se danes ne znajo pogovarjati po telefonu, veste. Ni pomembno kolikokrat jim poveš, ni pomembno koliko oddajam so prisluhnili, ne znajo se pogovarjati po telefonu z vami, če vas pokličejo ali vam pošljejo elektronsko pismo, brez da bi vam povedali nekaj, kar morda ne bi smeli, lahko zgolj osebno podrobnost. Ne razmišljajo. Pravijo “Oh, to se meni ne dogaja. ” Ljudje, vsem se to dogaja. Vsi smo profilirani. Pentagon, ta članek sem tudi  prebral v etru, ima v svojem računalniku virtualno “osebo” vsake osebe. Dnevno zbirajo podatke z vaših facebook profilov, vaše elektonske pošte, vaših klepetov, vse pravzaprav, vaše telefonske klice in to potem dnevno dodajajo vaši virtualni osebi. Potem s programi preizkušajo vašo virtualno osebo, da bi videli kako bi reagirali v različnih situacijah. Pravijo da so rezultati skoraj 100% točni, kot bi se zgodilo v resničnem življenju. Vse nas imajo pod kontrolo.

  

Vinny: Ali to pomeni,da je situacija brezupna?

 

Alan: Je skoraj brezupna. Kar ste nekoč imeli… Vidite, lastno kulturo morate ohraniti. Zato ste v preteklosti imeli upore. Ni šlo za revolucijo za nekaj novega. Upori so protestiranje proti nenadnim spremembam  v navadah. Kralj bi recimo več davkov  usmeril v neko smer in ljudje bi se uprli proti temu, ker bi hoteli da se stvari vrnejo v prejšnje stanje. To so upori. Ampak celo za upore potrebujete skupno kulturo. Skupne kulture so bile v precejšnji meri za večino ljudi, ne pa za vse, uničene. Tako nimate več toliko skupnega s sosedi kot bi sicer lahko imeli.

 

Nekoč je H.G. Wells dejal, DA MORAJO UNIČITI DRUŽINSKO ENOTO. Enako sta govorila tudi Marx in Lenin, pa tudi Albert Pike in mnogi drugi. UNIČITI DRUŽINSKO ENOTO. V preteklosti sta bila moški in ženska poročena in bi imela otroke; to je bil smisel vsega tega, za nadaljevanje vrste in vse to. Imeli bi tudi mnogo skupnega z vsemi ljudmi okoli vas.In ko bi nekaj ogrozilo npr. družino, bi množično stopili skupaj. To je bilo tisto, kar je prišlo nasproti lokalnim oblastem in nacionalnim vladam, ko ste imeli take vrste občutka skupnosti. Ko ta občutek uničite, ne morete  dobiti take vrste podpore od ljudi, da bi stali skupaj za nekaj kar jim bo pomagalo. To se preprosto ne dogaja.

  

Vinny: Ali zaradi tega vedno ubijajo ljudi in govorijo vsem naj živijo skupaj v miru in harmoniji?

 

Alan: To je točno. Absolutno. Ne pozabite, tu gre za dvojno govorjenje ki zelo dobro deluje in je del tehnike. Veliko ljudi misli da so Združeni narodi čudovita organizacija. Ne razumejo, da so Združeni narodi vodili hladno vojno.Bili so sodniki med državami NATA - za katerega so zasnovali ustanovno listino in je njihovo vojaško krilo- in državami varšavskega pakta. Nobena stran ni smela narediti ničesar drugi brez dovoljenja ZN. ZN je vodil obe strani, vse skupaj je bila prevara.

 

Vinny: Vse skupaj je zelo racionalni načrt, če si popolnoma nor psihopat, bi se strinjal s tem? Nenadoma se ta nori svet sploh ne zdi več tako nor. Pravzaprav je samo voden s strani norih ljudi. Vsi drugi, kot ti in jaz, smo morda povsem pri zdravi pameti, znotraj razpona normalnosti. Ampak na koncu nismo mi tisti ki v resnici sprejemamo vse odločitve. Mi nismo tisti ki ubijemo dobre ljudi v družbi. Krivi so oni in potrebno jih je razkriti. Kanček upanja mora ostati. Alan Watt, najlepša hvala za vaš čas. Upam da bova lahko znova skupaj v enkrat naslednjih dveh letih.

 

Alan: Užitek je biti v vaši oddaji; najlepša hvala.

 

Vinny:  Dame in gospodje, preverite Cutting Through the Matrix. Najlepša vam hvala in kmalu se zopet slišimo.

 

 

 

 

 

 

Prevod: Blaž Slana, 2.9.2014