Prevod s strani :

alanwattsentientsentinel.eu/english/transcripts/Alan_Watt__Blurb__Hell_is_Repetition_March022014.html

 

 

2. marec 2014

 

Alan Watt- Klepet(Izobraževalni govor)

Avtor pesmi je Alan Watt, 2.marec 2014

 

Pekel je ponavljanje:

 

Preroki konca sveta kujejo dobiček,
in dvigajo strah,
konci sveta pa pridejo in minejo
leto za letom,
odvisniki od strahu zanikajo svoje stanje,
ne vedoč da pekel je ponavljanje.

Pesem in govor sta pod avtorsko zaščito in sta last Alana Watta- 2.marec 2014

(z izjemo glasbe in dobesednih citatov)

 

 

                  

Pozdravljeni, moje ime je Alan Watt in poslušate Cutting Through the Matrix in sicer dne 2.marca 2014. Zadnje dni sem se boril z vremenom in prepričan sem da ste se tudi vsi ostali ljudje, vsaj v tem delu Severne Amerike in tudi južneje. Letos imamo neverjetno nizke temperature že ves čas do današnjega dne v marcu. Začele so se v novembru, resnično nizke temperature, včasih tudi štirideset stopinj pod ničlo v kraju kjer živim, ki je blizu Sudburya. Celo ta četrtek ponoči je temperatura padla pod minus štirideset stopinj in to na obeh lestvicah, tako fahrenheita kot tudi celzija, kjer se obe lestvici nekako srečata. Prejšnjo noč se je temperatura spustila pod minus petindvajset stopinj celzija, morda celo nižje in to se bo še nadaljevalo zaradi hladnih vetrov, mraza in vseh drugih neumnosti, katere nam govorijo, medtem ko močno manipulirajo z vremenom.

V današnjem svetu zunaj standardnih novic, ki so namenjene temu da nas zadržijo v omejenem prostoru razmišljanja, kjer lahko ponavljamo in širimo t.i. primerne in odobrene vesti itd. je neverjetno, da so se v resnici znotraj znanstvenih sistemov in skupnosti že zelo zelo dolgo ukvarjali z vremenom. Kar na smeh mi gre ob vseh teh geoinženirskih konferencah, kadar govorijo o tem kako bodo delali, ko bodo dobili pooblastila za začetek geoinženiringa. Potem govorijo tudi o vseh možnih stranskih učinkih le tega, npr. kroničnih bronhitisih in pljučnicah ki se bodo pojavile zaradi iritacij, ki jih povzročajo kemikalije ki jih uporabljajo, ob tem da te stvari že dolgo počnejo. Tako vidite deluje ta svet.

Obstajajo namreč različni nivoji realnosti, vse z namenom da bi lagali ljudem. Obstajali so pravzaprav vedno, le da so dandanes še bolj izpopolnjeni. ŽIVIMO V PREFINJENI (IZPOPOLNJENI) OBLIKI SUŽENJSTVA, kot je rekel Charles Galton Darwin v 1950-ih letih.Vidite, v prefinjeni obliki suženjstva dejansko živimo. Zaradi tega izdajajo pomembne znanstvene publikacije, da bi vas prepričali, da ste v teku z najnovejšimi odkritji in da je to vse kar obstaja. Obstajajo tudi mnoge revije kot je npr. Popular Science in druge ki ustvarjajo to iluzijo, ki seveda ni resnična.

Tudi v politiki in povsod drugod je stanje podobno. Ali ste opazili da vse novice ki jih danes poslušate govorijo o dogodkih ki se dogajajo nekje daleč stran? Že zelo dolgo je tako. Tam daleč stran… kot v kakšni stari popevki. Seveda takšni iz Hollywooda. Vzbujali so našo pozornost z t.i. barvnimi revolucijami, ki so se dogajale po svetu in vsi vemo kaj so v resnici bile. Te barvne revolucije niso nič novega, saj če pogledate zgodovinske knjige o britanski zgodovini, boste prebrali da je Velika Britanija takšne revolucije že ustvarjala, npr. v Indiji na začetku 19.stoletja, ko so spodbudili različna plemena da so se med seboj spopadala, da je Velika Britanija dobila izgovor zato, da je lahko zasedla območja spopadov pod pretvezo, da bi ohranila mir oz. stabilizirala situacijo. Vidite, nikoli niso začeli vojne, vedno pridejo da bi “stabilizirali” države. Danes jim prinašajo t.i. demokracijo. Ali ni to preprosto čudovito? Tako nam predstavijo dogajanja. Istočasno pa povzročajo probleme sami in spodbujajo tudi ljudstva ki se niso spopadala tudi po tisoč let, da se spopadejo med seboj, nakar pridejo kot “rešitelji” in dobijo vse tisto kar so si želeli že na začetku. Zmeraj si nekaj želijo. Na splošno si želijo skoraj vse, ampak vedno kakšno stvar še posebej močno. Želijo si kontrole ne samo nad naravnimi viri, ampak tudi kontrolo nad ljudmi ki tam živijo, katerim perejo možgane tako kot vam.

Vsem ljudem želijo oprati možgane na enak način, zato želijo po vsem svetu uvesti standardiziran izobraževalni sistem. Zaradi tega boste v primeru da npr. obiščete Tokio ali kakšen drug kraj dobili zelo podobne odgovore ljudi na vprašanja o tem zakaj so stvari v svetu takšne kot so, saj nihče ne zna razmišljati izven omejenega prostora razmišljanja. To je pravzaprav bistvo njihove ideje.

Večina ljudi, pravzaprav mi vsi smo naučeni, da verjamemo tisto kar nam povedo.Zakaj pa bi nam sploh lagali, se sprašujemo. Takšno razmišljanje izhaja iz prastare ideje o zaupanju, še posebej močna pa je ta ideja v krščanstvu. Krščanstvo je bilo na veliko uporabljano, še posebej v 20.stoletju, s strani vplivnežev v velikih fundacijah, ki so načrtovali vodenje sveta in kako bodo v prihodnosti prevzeli oblast od vlad, kot jih poznamo danes. Objavili so tudi članke v časopisih o tem, kako je nastopil čas da posredujejo, npr. tudi na internetnih straneh kot je spletna stran Council of Foreign Relations(Svet za zunanje odnose, ZDA), da je nastopil čas da velike filantropske organizacije zavzamejo položaj ki jim pripada kot sovladarjem in načrtovalcem v sistemu, ki je v svojem bistvu nedemokratičen. V bistvu nas na to pripravljajo.

Na poročilih ves čas poslušamo izjave voditeljev nevladnih organizacij in t.i. dobrodelne organizacije/fundacije jih vseskozi financirajo in podpirajo. Zgodovina teh dogajanj je javno dostopna, tudi o Johnu D. Rockefellerju in njegovih dejanjih.Tudi on je verjel v darvinizem, v socialni darvinizem in družbeno planiranje, v katerem bi elita, inteligenca, načrtovala življenja vseh ostalih ljudi. Danes lahko vidite t.i. veliko britansko družbo(The Big Society in Britain), veliko družbo Camerona, ki je v svojem bistvu komunitarnost(kolektivistične skupnosti). Gre za zelo star načrt, ki ga uresničujejo v našem času. ZDA ga uvajajo postopoma. Postopoma vas bodo tako obdavčili ali tako dvignili cene, da ne boste več mogli uporabljati svojih osebnih vozil. Vožnje vam ne bodo prepovedali, ampak vas bodo preprosto onemogočili. To je njihov način, da vas v nekaj prisilijo in potem napišejo v svoje zgodovinske knjige, kot vedno naredijo, da so ljudje to sami sprejeli. V resnici to morate sprejeti, saj druge možnosti tako nimate. Tako se torej piše zgodovina, prisiljeni smo v stvari. Ne prepovedo vam, da nekaj počnete, ampak vas pri tem preprosto onemogočijo razen, če se jim pridružite in delate kot vam naročijo. Tako preprosto je to.

Pripovedujem vam veliko stvari v zelo kratkem času, ker ne želim iti skozi vse reči, ki bi jih tako ali tako morali že vsi vedeti. Problem, tudi s patriotskim gibanjem (The Patriot Movement v ZDA), kot ga želijo imenovati, še vedno ne vem zakaj, ampak imenujejo ga patriotsko gibanje je, da obdržijo vašo pozornost s tem , da preprosto ponavljajo glavne novice(mainstream news) ki jih poročajo veliki mediji. Zato vsi sledijo barvnim revolucijam ki se dogajajo v Ukrajini in drugod, ki so vedno v teku in s katerimi rušijo vlade države za državo, postavijo na oblast svoje marionete, ki so za imenovanje že pripravljene in strenirane za svojo vlogo, da bi tako lahko prišli do združenega sveta s planirano družbo. Vse to skupaj je izredno dobičkonosno za vse, ki so v ta proces vpleteni zaradi vseh njihovih dobrodelnih dejanj, itn. ; saj velike fundacije prinašajo velike dobičke svojim visokim članom. Ti člani verjamejo v svet, kjer bomo imeli velike mednarodne korporacije z verigami trgovin in vse ostalo kot so verige tovarn, verige farm ter ogromne t.i. super farme ki jih imajo te velike agrokorporacije. Ti bodo vodili svet za vas, saj malo podjetništvo v prihodnosti ne bo dovoljeno. Postopoma bodo vse to uvedli.

Razlog za velika gibanja ki izvirajo iz… bila so vidna celo v francoski revoluciji. Gre za staro zgodovino, ki je nikdar ne povedo; nekaj je niti dandanes ne smejo ali ne morejo povedati. Gre za dolgo zgodovino sil, ki so stale za temi revolucijami, za njimi delovale in jih tudi sprožile. To boste našli tudi v pretiravani zgodbi o Adamu Weishauptu in Iluminatih; bili so pravzaprav majhna skupina, katere člani so  delovali-po svetu obstaja veliko podobnih skupin. Weishaupt je bil malo premajhen za svoje čevlje in ni znal držati jezika za zobmi. Dejstvo je, da danes še vedno delujejo. Želeli so uvesti planirano družbo. Zmeraj gre za isto stvar, za planirano družbo vodeno s strani inteligence.Tisti, ki dokažejo da so inteligenca, ne samo skozi akademski svet, ampak tudi s tem da uspejo pridobiti ogromno premoženje in ga zadržati skozi več generacij, kar je dokaz oz. vstopnica za otroke v naslednjo generacijo vladarjev. To je bistvo stvari.

Z njimi sodelujejo tudi znanstveniki. V bistvu imajo kategorije tistih ki vodijo industrije sveta in tistih, ki so “znanstveni pomočniki”. Julian Huxley je v enem od svojih govorov povedal, da so člani njegove družinske veje dedni člani znanstvene elite, ki so pomagali pri manipulaciji psiholoških procesov javnosti, da so se ljudje pustili voditi. Živite torej v planirani agendi ponavljanja, ki je občasno strašno dolgočasna. Kot pravijo, ponavljanje je pekel. Neprestano ponavljanje, kar počno danes, je tehnika namenjena temu, da bi destabilizirali vašo psiho in vas popolnoma potrli. V času ko sem velikokrat vsak teden predaval in šel skozi novice, moj namen ni bil, kot veste, da bi vas prestrašil. Imel sem vam namen razložiti, zakaj se vse te reči dogajajo in popolniti praznine ki sojih mediji priročno izpustili. Ni težko vse skupaj razumeti, ko vidite kako ves ta proces poteka.

ZDA so bile uporabljene kot grozeča sila, ki je pomagala pripeljati ves ostali svet v ta globalni sistem, v plansko ekonomijo, v plansko družbo, od tega kdo se bo lahko in kdo se ne bo mogel roditi, skupaj z socialno darvinistično teorijo ki so jo vpeljali. Rockefeller je vse to podpiral, idejo socialnega darvinizma in seveda imel tudi lastne ideje o tem kako bi vodili ljudi, kdo in kako bi usmerjal njihova življenja, pomemben del vsega tega pa je tudi evgenika. Rockefellerji so financirali Cold Spring Harbor poskuse na področju evgenike in tudi začeli s sistemom nagrad, mislim da je šlo za nagrado za ameriško družino meseca v 1920-ih letih.

Vidite, zanimivo je, da je vsaka skupina ki ji pripadate; če seveda pripadate katerikoli, bodisi verski ali katerikoli drugi skupini; že dolgo nazaj bila postavljena pod njihovo kontrolo. Zgodovina ZDA je fascinantna ko pridemo do poglavja o religiji, ker dobite standardizirano, avtorizirano, očiščeno verzijo( kar je v bistvu avtorizirana, odobrena verzija zgodovine), očiščena vsega kar ne želijo da izveste. Veliko verskih skupin je prišlo v ZDA in mnoge skupine so bile subverzivne. Niso jih preganjali le zaradi njihove vere same ali česa podobnega, ampak zaradi tega ker so bile subverzivne in revolucionarne v svojem načinu razmišljanja. Mnoge so prišle v poznem 19.stoletju z marksističnimi idejami in so bile zelo vplivne in glasne na začetku 20.stoletja, v 1920-ih letih naprimer v mestih kot je New York. Imeli so masovna srečanja in veliko časopisov iz tega časa je objavljalo njihove govore.

To niso bile edine skupine. Še pred tem so začele prihajati skupnosti, ki so se pridruževale in ustanavljale določene krščanske sekte, oz. sekte v krščanski preobleki. Pri teh je šlo za družbene spremembe oz. določen tip sprememb. Ko jih dobro pogledate vidite da se zavzemajo za vedno isto vrsto sprememb. Še enkrat, gre za socialno darvinistično vodenje javnosti od rojstva do smrti, kdo bo lahko živel, kdo naj bi umrl in ali nas bodo potrebovali v prihodnosti za delo v njihovem sistemu. Kot je dejal George Bernard Shaw: “ Sčasoma boste morali priti do nas da bi izvedeli če vas bomo pustili živeti ali umreti; zakaj bi vas pustili živeti?” Z drugimi besedami, kakšno korist imamo od vas. To je bil namen vsega. Morali bi imeti namen, da bi vas živeli in hranili, oz. da bi sploh pustili, da se rodite.

Sedaj prihajamo v zaključno fazo. Vidite, gre za medgeneracijsko pranje možganov, pri katerem te ideje vedno bolj potiskajo v ospredje.Del tega so tudi ideje o seksualnosti, ki so le en del vsega tega. Dandanes starši sedijo skupaj z otroci in gledajo skeče v komičnih oddajah, ki sicer niso primerne za otroke, ampak starši to dovolijo, saj so bili tudi sami kontaminirani s temi idejami, kot tudi njihovi starši pred njimi. Tako lahko vidite tri ali štiri generacije, ki sedijo skupaj na kavču in gledajo televizijo, vsi kontaminirani, medtem ko je program ki se predvaja precej ogaben, ta ogabnost pa se  tudi venomer ponavlja, kar razčloveči gledalce v živali. Programu se namreč smejijo, ker se smejijo samim sebi kot živalim. In z živalmi lahko počnete karkoli želite.

Na programu lahko vidite tudi ekonomske strokovnjake, ki vam razlagajo to “veliko ekonomsko znanost“, ki je očitno nihče ne razume, saj nas približno dvakrat na stoletje oropajo veliki bankirji. Potem pa vam strokovnjaki razlagajo, kako bodo morali narediti reze v vse sektorje, vključujoč v zdravstvene stroške in druge, kot npr. danes v Veliki Britaniji. Velika Britanija je vzor ZDA, saj so ZDA kopirale britanski sistem, kot pravi RAND korporacija, ki so jo v ZDA najeli da bi naredila raziskavo o tem, kateri sistem je najprimernejši, da ga ZDA prevzamejo, v skladu s cilji ki jih ZDA imajo. RAND korporacija je odločila, da je BRITANSKI SISTEM NAJPRIMERNEJŠI. Vse se torej ujema.

Demokracije tukaj ni, ker javnost nikoli nima glasu pri sprejemanju vseh pomembnih zadev ki so planirane za časa njihovih življenj. Ko to razumete in ko berete knjige pomembnih odločevalcev, vpletenih v sprejemanje teh odločitev ugotovite, da preprosto živite življenje po scenariju. Vse skupaj postane dolgočasno, strašno dolgočasno. Zakaj bi se torej razburjali in obremenjevali, kadar izpolnijo del svojega načrta? Konec koncev, če to pričakujete in so o tem govorili že pred leti, to potem tudi pričakujte, kajti to je del njihovega načrta, ki ga živite. Gre za njihov načrt z urniki uresničitev različnih delov tega načrta.

Prepričan sem, da imate vsi prijatelje ki preprosto ponavljajo stvari s televizije. Na plan bodo prišli z nekaterimi temami ali celo argumenti, ki so jih pobrali od t.i. “ekspertov”, ki jih tja postavijo zato, da bi jim ljudje verjeli. Rekli bodo, “izgleda dabodo res morali racionalizirati zdravstveno oskrbo, ker je tako draga, potrebno je varčevanje”… Nikoli pa se ne pritožujejo glede stroškov vojn. Vojne se dogajajo vedno v korist elite. Vojska, pravzaprav celotna država je v resnici del njihovega privatnega posla. Vsi mi smo del njihovega privatnega posla. Za plačilo vojn uporabijo vaš denar, od katerega osebno profitirajo, saj morajo na vsak način pridobiti kontrolo nad vsemi resursi sveta. Gre za njihov dobiček. Odlični so pri propagandi, vse to pa vedno počno le zato da bi “rešili vas pred katastrofo”. Ko pa pridobijo kontrolo nad viri v teh državah, pa to ni za…

Ponavadi so ljudje sami pri sebi utemeljevali te odločitve tako, da so rekli, vidite pač potrebujemo nafto. Z drugimi besedami tako začnete racionalizirati ropanje. Ampak seveda plen ne gre vam. Nafto kasneje prodajajo drugim državam, npr. Kitajski; pomembni možje so se tako odločili že ko so prevzeli Irak. Shell in British Petroleum ter vse ostale korporacije so v Iraku, saj  je bil Tony Blair, kot se je razkrilo kasneje, na srečanjih z vsemi temi korporacijami še pred iraško vojno, na katerih so se dogovorili, kako si bodo vojni plen med sabo razdelili. Davkoplačevalci bi financirali vse vojne operacije, plačali čiščenje razbitin in celo financirali gradnjo novih rafinerij. Ni to lepo od nas? Vidite, to je demokracija.

Zato se ne razburjajte zaradi neprestanih poročanj o stvareh, o katerih vam poročajo na način da bi vasrazburili. Konec koncev tako ali tako ne morete ukreniti ničesar. Ničesar. Kaj pa boste storili? … “Prosim nehajte postavljati rakete okoli Rusije in strašiti javnost z možnimi protiukrepi… Prosim nehajte z barvnimi revolucijami v Ukrajini, ali v naslednji državi ali v množici držav kjer jih istočasno ustvarjate. Prosim nehajte, najlepša hvala vam”. Kaj boste torej naredili, se boste obremenjevali s temi rečmi dokler ne boste dobili čir? Kot vam pravim, nimamo demokracije.

Nikoli ne boste slišali politikov govoriti o NAFTI (severnoameriški prostotrgovinski sporazum), o Transpacific Partnership Agreements (transpacifiški partnerski sporazumi), o vseh prostotrgovinskih sporazumih, kjer v resnici sploh ne gre za prosto trgovino. Gre za selektivno trgovino za velike korporacije in za eliminacijo njihove konkurence. Plačevati moramo državam tretjega sveta- mimogrede še vedno plačujemo Kitajski- da bi dosegle status držav razvitega sveta, mi gradimo njihove bolnišnice. Ko podpisujemo te sporazume, jim potem damo ves ta denar. Gre za enosmerno cesto. Gre za velik velik načrt, od katerega ne boste nič profitirali.

Spomnim se, kako so silili EU v kompletno integracijo in dali ljudem možnost da glasujejo za ali proti. Vsaki državi so govorili enako; izvajali so ogromne marketinške kampanje z najboljšimi marketinškimi agencijami, oglaševalskimi agencijami da bi oprali ljudem možgane in jih strašili. ČE SE NE PRIDRUŽITE, BOSTE OSTALI ZADAJ… ČE PA SE PRIDRUŽITE, BO VELIKO SLUŽB, SLUŽB, SLUŽB IN UTOPIJA. In kje so sedaj v Evropi? Vidite, vedno vam lažejo, ker imajo v ozadju vedno svoje načrte. Zelo pameten načrt, kjer veliko skupin ki dela v tej piramidalni strukturi  prejema ukaze z vrha. Tako vse to deluje. Medtem vam dajo eno ali dve kosti za obiranje in prerekanje, kar vam nič ne pomaga. Če ne bi pri tem uporabili tistega človeka bi to pač počel kateri drugi….. Ti ljudje so v ospredju, ker je to njihova vloga, kot npr. politiki. Politiki na vrhu poznajo svojo vlogo, njihova vloga je da so nepopularni in da ljudje vanje zlivajo svoj gnev.  Potem vam ponudijo novo tarčo. Gre za zelo preprosto tehniko; zelo staro, kajne? Zelo staro, dolgočasno tehniko.

Živite torej načrt. Ne razburjajte se zaradi vsega tega, ker ne… Razburjanje ne pomaga in nikoli ni ničesar spremenilo. “Oh, tako sem razburjen, nehajte s tem, hvala lepa.” Ne pomaga. Zato morate poiskati druge načine. Seveda morate pomisliti tudi na to, zakaj se tisti ki imajo moč in se razburjajo, ne organizirajo tako, da bi se v resnici lahko borili, na primer ljudje ki imajo dovolj politične moči da bi lahko kaj premaknili v smer, kjer vas ne bi mogli ignorirati? To se ne dogaja. Ste se kdaj vprašali, zakaj se to ne dogaja? Na to vprašanje si morate odgovoriti sami.

Spomnite se na besede Edwarda Bernaysa. Nekoč je napisal, ČE HOČETE NEKO STVAR PREVZETI-celo monopolizirati, karkoli že to je in začenjate na začetku-je rekel, NE POSKUŠAJTE ZAČENJATI STVARI DOBESEDNO IZ NIČ, POIŠČITE ŽE OBSTOJEČE ORGANIZACIJE. ČE JIH NI, POTEM JIH USTANOVITE, VENDAR SE PRETVARJAJTE DA NISTE POVEZANI Z NJIMI. LJUDJE JIM BODO POTEM SLEDILI, KER BODO POSTALE VODILNE”. Že obstoječe organizacije lahko maksimalno uporabite, vključno z vsemi cerkvami; le te so fantastične za to. Dodal je tudi, POJDITE DO VODITELJEV  TEHSKUPIN. Sledilci oz. pristaši niso pomembni, oz. proletarci kot jih je imenoval George Orwell, PROLETARCI NE ŠTEJEJO, je rekel. Ti so kot trenirani tjulnji, občinstvo ki le navija za svoje voditelje. Tako kontrolirajo prebivalstvo.

Zaradi tega imajo nevladne organizacije, katerih vodje so odlično plačani( ne sledilci, le vodje), s strani velikih fundacij. Fundacije imajo izjemno zgodovino, so zelo dobro organizirane, dobro koordinirane, pogosto označene kot komunistične po mnenju Reece-ove komisije iz 1950-ih let, saj so njihovi cilji in socialni darvinizem isti. Isti so, ker si prizadevajo za planirano družbo, za vladni nadzor od rojstva do smrti v vsakem obdobju posameznikovega življenja, v bistvu vsak dan življenja po sistemu šolanja za delo, kjer bi vsakega posameznika testirali glede izbranih sposobnosti in se odločili, ta bo dober vodovodar, dober električar oz.karkoli že in to bi bilo vse kar bi tega posameznika naučili. Saj ne potrebuje geografije, zgodovine oz. karkoli drugega. To je načrt za prihodnost, ki ga že uresničujejo. In kot sem že rekel, vaše mnenje o tem nikogar ne zanima.

Borite se proti kompletnemu sistemu z morda do tisoče ”think tankov”(raziskovalnih institucij), z izbranimi in za polni delovni čas zaposlenimi inteligentnimi tipi, od katerih mnogi ne počnejo nič drugega kot delajo na posameznih preprostih problemih, ki so del velikega načrta kako prepričati javnost, joprisiliti, izmanipulirati in potisniti v smer velikega načrta v vseh možnih vidikih življenja. Vsak je specializiran za specifičen del načrta in mnogi “think tanki” delajo na drugem, tretjem,četrtem ali petem delu načrta, ki sledi v prihodnosti istočasno s tistimi think tanki, ki še vedno delajo na problemih sedanjosti, če razumete kaj hočem povedati. Proti temu se borite.

Kako se boste borili proti temu, če se boste razburjali okoli stvari ki se dogajajo ta trenutek? Ki bodo pozabljene že jutri, naslednji teden ali kadarkoli že, ko bodo vašo pozornost usmerili na naslednjo krizo, resnično ali namišljeno. Velikokrat sem rekel, da je najpomembnejše to, da se samoizobrazite. Vse informacije so vam na voljo, če jih znate poiskati. Nekaj vas bo vodilo pri tem iskanju. Če bo to za vas zelo pomembno, vas bo nekaj tja vodilo, včasih na čuden način dokler vas ne bo prevzelo in boste želeli izvedeti zakaj se stvari dogajajo tako kot se. Ko boste enkrat razumeli vzroke dogajanj, boste vedeli tudi kaj prihaja v prihodnosti. Ko enkrat to razumete potem vas ne bo več grabila panika, saj boste dogodke pričakovali.

Zato ne pustite drugim da vas strašijo, ker vas strah onemogoči. Na žalost je mnogo ljudi, ki današnjo situacijo izkoriščajo in prodajajo množico stvari za scenarij tipa “konec sveta” ter pri tem zaslužijo ogromno denarja. Živimo v materialističnem svetu, kjer je mnogo ljudi izkoriščanih s strani brezobzirnih ali celo psihopatskih tipov. Psihopat začuti v katero smer piha veter in prinaša priložnosti ter se tja zato tudi postavi. Psihopat bo tam kjer začuti da je priložnost zanj,tudi če le ponavlja besede drugih. Kobo ugotovil kaj je potrebno reči ljudem, mu bodo ti prisluhnili in potem jih bo izkoriščal. Veliko skupin obstaja ki to počno. Podobno je z nevladnimi organizacijami, s to izjemo, da njih učijo kar morajo početi. V vrhu “think tankov” vedo kaj počno in vedo kako manipulirati z ljudmi. Kreirate krizo in prestrašite javnost z tehnikami strahu. Jaz jih imenujem tehnike strahu. Niti ne potrebujete krize zato da vas zajame občutek strahu.

Naj vam povem še eno majhno skrivnost. Mnogo časa nazaj so behavioristi (psihologi ki preučujejo človeško vedenje) raziskovali pojav strahu, strah kot metodo totalne kontrole, za cilj podreditve in kontrole prebivalstva. Vse države so bile vpletene. Med hladno vojno so vrhunski strokovnjaki obeh blokov med sabo delili informacije; vse skupaj je bil nateg. Vprašali so se kako bi lahko ustvarili strah? Na primer, če v džungli naletite na tigra, se boste nenadoma prestrašili in doživeli reakcije ki jih ta strah prinese. Boj oz. sindrom boja, vklopi se parasimpatični živčni sistem in vse to; lahko bi se polulali od strahu ali celo kaj hujšega. Potem pa bi pobegnili kakor hitro bi  lahko. Ali pa bi zmrznili na mestu in bi vas tiger pojedel. Vidite, različni ljudje se različno odzovejo na situacijo. Zabeležili so vse različne občutke ki pridejo s stanjem popolnega strahu, npr. ko ste soočeni z neizbežno smrtjo.

Zanimivo je, da so tisti ki so vodili Rusijo… zmeraj pravim tisti ki so jo vodili, saj  veliko teh ljudi ni prihajalo iz Rusije. Tisti ki so vodili Rusijo,so počeli veliko eksperimentov ki jih niso mogli, vsaj ne toliko odkrito, početi na Zahodu, predvsem zaradi tega, ker pobijanje subjektov poskusa, npr. ljudi ni preveč popularno. Zaradi tega bi se lahko zopet razburjali, kar je brez koristi. Ugotovili so, da če bi lahko simulirali, simulirali simptome ki sledijo dejanskemu pobudniku oz. motivu ali objektu ki vas prestraši, da bi lahko dobili vse simptome ki nastopijo kot posledica, npr. razširjenje zenic ki dobijo več svetlobe za boj in pobeg, spremeni se krvni pritisk, pospeši se bitje srca, dvigne adrenalin, itd. Če bi lahko ustvarili enak učinek s pomočjo drugih tehnik, celo elektronskih, potem bi lahko pri ljudeh sprožili enako stanje strahu kot če bi srečali tigra, seveda brez prisotnosti tigra. To je dobro razvita znanost.

 

Lahko bi govoril zelo dolgo časa, morda dneve in tedne o vseh

študijah, ki so jih naredili. Danes ugotovitve teh študij uporabljajo nad vami, skozi televizijo, računalnike. Brzezinskije govoril tudi o tehniki s katero bi lahko poslali čez celoten svet elektronske žarke, lahko bi jo imenovali tudi HAARP tehnologija, sem štejem tudi WI-FI in ustvarili iste stranske učinke, ki bi celotno prebivalstvo navdalo z občutkom tesnobe ali depresije, ali jih celo sprostilo kadar morda ne bi smeli biti sproščeni in tako manipulirali z javnostjo. To so vojne tehnike.

Živimo v svetu napredovane znanosti. Celo med hladno vojno so vodilni ljudje govorili, da bodo tisti ki bodo v tej vojni zmagali, vodilniv zelo naprednih znanostih. S tem niso prenehali.

Vse te poskuse ki so jih uporabljali med hladno vojno,  danes še vedno uporabljajo proti vam. Vidite, zgolj s preprosto tehniko propagiranja… Lahko bi vas strašil z tisoč zgodbami na dan dokler se ne bi skriti pod kuhinjsko mizo tresli od strahu popolnoma prestrašeni in panični, vendar tega ne počnem ker bi vas s tem onesposobil. To je tehnika vojskovanja. Venomer ponavljam da povprečna oseba, povprečna… no, celo oseba ki je bolj vzdržljiva, bi morda lahko zdržala dve večji krizi naenkrat, morda deloma še tretjo brez da bi se zlomila, pod pogojem da ne trajajo dlje časa. Ampak pri še večih pritiskih pride do psihičnega zloma. Če bi vam torej rekel da bodite zaskrbljeni zaradi tega, tega, tega, tega in tega problema danes, zgolj iz današnjih novic, bi zapadli v stanje panike, stanje strahu.

Pred svojimi prijatelji bi izpadli kot norec in ničesar ne bi uspeli opraviti. Dejansko ne bi uspeli opravljati niti vsakodnevnih opravkov; začeli bi popuščati in se psihično lomiti. Zato se ne spuščajte v takšne stvari. Gre za nevarne stvari.

Kot pravim, tudi z Wi-Fi, itd., se to še naprej odvija. Celo vrhunske univerze še vedno delajo poskuse z Wi-Fi valovi in elektromagnetskimi energetskimi pulzi, itd.  Poenoteno polje kot ga radi imenujejo; Persinger z Laurentian University v Kanadi se ukvarja s tem. Persinger pravi da bo čudovito ko bomo lahko vsi čutili bolečino nekoga v Afriki ki strada. Kdo mu daje pravico da nas prisili da čutimo bolečino nekoga iz Afrike? In zakaj ravno Afrike? Me razumete? Ko bodo imeli možnost, da spremenijo vaše počutje, čustva in tako naprej, in to brez vašega soglasja- mislim kdo bi sploh pristal na to da bi ga nekdo drug manipuliral?- potem je igre konec. Konec, dragi moji. Ne boste vedeli čigave misli imate, od koga ste jih dobili, zopet okrepljene s strani propagandnih medijev, s strani nevidne energije ki je vse okoli vas,kjer se bo elita odločila, kaj bodo ljudje začutili in vse to kombinirali z novicami ki jih slišite. Vidite. To je njihov cilj za dosego mirnega planeta.

Zmeraj pomislim na zlagan komunistični sistem. Zlagan pravim zato, ker je veliko pravih komunistov spodaj… pristaši so, vidite,večinoma vedno iskreni, so fanatiki. Ampak vodje vedno vedo kaj počno. Vedno so ponavljali to prihodnjo utopijo- ki se v Sovjetski zvezi ni nikdar uresničila; niti ni bilo mišljeno da bi se tam uresničila. Sovjetska zveza je bila v resnici  le ena generacija, generacija čudnih sedemdeset let, dejali so, ZDRUŽILA SE BO Z ZAHODOM IN NOVI SISTEM NE BO NE PRAV KAPITALISTIČNI IN NE PRAV KOMUNISTIČNI.

Sedaj ga imenujejo socialistični, v resnici pa gre za socialni darvinizem voden s strani elite. Kajti fundacije stojijo za vsemi temi gibanji, že več stoletij mimogrede.

Fundacija si lahko postavi cilj. Predvidevajmo da imate manjšo fundacijo, ki razdeli le nekaj milijard na leto- to je manjša fundacija- ki pa ima eno nalogo, recimo da nas vse spremeni v ženske ali nekaj takega, vse moške v ženske, to dajem samo kot primer. V fundaciji bi lahko rekli, to bo morda trajalo tri generacije. Potem zaposlujejo, najemajo, upokojujejo in zaposlujejo ter odpuščajo in vse ostalo, vendar ohranjajo isti načrt skozi generacije, spreminjajo običaje, moralne norme in vse drugo, mnenja, dokler ne dosežejo tistega kar želijo, da lahko izpolnijo zadani cilj ki se ne spreminja. Ostaja enak ne glede na politične stranke, ne glede na vojne ali karkoli drugega in tako dosežejo svoj cilj. Potem pa imate tudi velike, velike fundacije ki razpolagajo z tisočimi milijardami dolarjev, financirajo razne lobije/skupine, ki se vse borijo za karkoli kar bo uničilo staro da bi lahko uvedli novo. Mnogo teh fundacij financira stotine in stotine drugih fundacij; preprosto razpršijo denar, seveda pa so tudi oproščeni davkov.

To se torej dogaja in kot pravim, ljudje še vedno gredo voliti in mislijo da se bo nekako že kaj spremenilo. Vaš politik ne bo omenjal preobrazbo NAFTE v Transpacifiško partnerstvo ko bodo volitve. Tudi vaš lokalni politik tega ne bo omenjal. V čem je potem smisel? Govorili bodo o službah, brezposelnosti, saj so vsi zaskrbljeni okoli preživetja, o izobrazbi. Sedaj seveda uvajajo različne pravice za razne manjšinske skupine in tako dalje, ali pa bodo ustvarili novo manjšinsko skupino ki se sploh ni zavedala da obstaja. Vašo pozornost usmerjajo na druge stvari. NIkoli pa ne govorijo o velikih, velikih načrtih ki jih imajo za nas v prihodnosti. Velikokrat jih sami niti ne uvajajo.  Uvajajo jih birokracije ki danes delujejo  skoraj kot ločene vlade; one oblikujejo politike, ne zakone ampak politike, ki se potem uvedejo in to je to. 

Skušajo tudi spremeniti vaša mnenja s pomočjo skrbno psihološko pripravljenih ponavljajočih se dokumentarcev, ki so si podobni, z namenom da bi spremenili vaše mnenje. To storijo preprosto tako, da zamolčijo drugo stran zgodb. Tako pripeljete kogarkoli do željenih zaključkov. Potem ko vaši sovrstniki začnejo zgodbo ponavljati… Naredili so celo študije o tem, kateri družbeni razred posvoji zgodbo najhitreje in ugotovili da najbolj izobraženi hitreje posvojijo nove politike in nove načine življenja, obnašanja, obsojanja ali za karkoli pač gre. Ljudje smo najbolj preučevana vrsta na planetu. To je neverjetno. Neverjetno! Javnost je tako zaskrbljena in zaposlena z lastnimi opravki, da niti ne ve da večina njihovih misli sploh ni njihovih. Njihova mnenja niso njihova. Njihovo vedenje ni njihovo. Celo njihovi hobiji pogosto niso njihovi; so odobreni in promovirani.

Ti načini, ki so bili poznani že tisoče let nazaj prihajajo s strani male elite ki razume te znanosti. Znanja ki se ukvarjajo z manipulacijami človeških bitij niso nikoli izgubljena. So neprecenjiva. So bolj dragocena kot karkoli drugega na planetu. Ko enkrat imate ta znanja, lahko strenirate ljudi da delajo za vas kot sužnji, nakar jim lahko odvzamete večino dohodka in sami živite bolje kot si bodo oni lahko kadarkoli predstavljali. To je bistvo.

Tisti na vrhu, kot je dejal Albert Pike, NE DAJEJO NOBENIH OPRAVIČIL GLEDETEGA STANJA. S tem do neke mere mislijo na socialni darvinizem, saj so na vrhu pametni in zviti, hkratipa mislijo na zakone narave/džungle, saj sami končajo na vrhu ker so neusmiljeni, zviti in inteligentni.

Vedo kako manipulirati z ljudmi, usmerjati množice, jih pripraviti do tega da sledijo, tudi v vojne in vse drugo. Pravzaprav ne bi smel reči sledijo, saj se veliki fantje ki vse to planirajo nikoli osebno ne gredo bojevati v vojno ampak preprosto požanjejo koristi.

Omenjal sem že citate ljudi, kot so Kissinger in podobni. Kissinger je rekel da so AMERIŠKI VOJAKI BEDASTE NEUMNE ŽIVALI, KI SO UPORABLJENE V ZUNANJI POLITIKI. Sam se dejansko ne strinjam s tem kar je rekel. Vsekakor so bedasti in neumni, ker so deležninajbolj osnovnepropaganda, ki jim govori zakaj naj odidejo nekam in pobijajo ljudi ki jih ne poznajo. Nikoli ne vedo popolnega načrta. Na žalost jim niti ni mar zato, kaj sploh je v resnici načrt. Zato ker so zelo mladi fantje. Nek vojak; bil je vzgojen v Veliki Britaniji; mi je povedal da se mu je zdelokot da bi še pred kratkim tekal med drevesi s svojimi prijatelji ter se igral kavboje in indijance, potem pa so se naenkrat znašli v sedanjem času s pravim orožjem, kot pravi mačoti, kot filmske zvezde- vse zopet oponaša fikcijo, vidite. Zaradi tega izberejo mlade fante. Med prvo svetovno vojno  so  imeli dolge linije jarkov po Evropi in je nekoč prišlo do zastoja na fronti. Ogromno  jih je že do tedaj umrlo; pošiljali so množice moških, val za valom na obeh straneh, ki so jih pokosili streli strojnic, ki so jih takrat uvajali v vojno (med njimi gospod Vickers, ki je postal lord za svoj prispevek k pokolu). Vickersov poslovni partner Henry Maxim je živel v Švici kjer so strojnice izdelovali in jih prodajali obema stranema. Eno verzijo so prodajali  Britancem in Francozom ter drugačno verzijo Nemcem. Lahko bi še nadaljeval z temi zgodbami, vendar se ne bom trudil. Dejstvo pa je, da so ugotovili da je prišlo v jarkih do zastoja za približno leto dni ali nekaj takega.

Zato so naredili raziskave. Vanje so se vključili zgodnji behavioristi in opravili raziskave da bi ugotovili, zakaj fantje niso več skakali v svoje jarke, opravljali herojska dejanja, pobijali ljudi in bili pobiti tudi sami.  Ugotovili so, da so fantje ki so v glavnem ostajali v jarkih, potem ko je padel regiment za regimentom, bili nekaj let starejši. Z drugimi besedami, bili so malo pametnejši, njihova propaganda in otroška mentaliteta sta izginjali. Dojeli so, da naboji, v nasprotju z zgodnjimi filmi (tudi črno-belimi brez zvoka) niso zgrešili fantov ki so izgledali dobro ali so bili dobrosrčni. Ne, ubijali so kogarkoli, torej herojstvo ni bilo pomembno. Nihče ni bil heroj takrat ko je šel naboj proti njemu. V realnosti se to ne dogaja. Mladi fantje so bili še vedno polni misli o svojih herojih in vseh zgodb in gledaliških predstav ki so jih gledali, kjer so hrabre in zelo galantne fante naboji vedno zgrešili. Zaradi tega so nekje šest mesecev trenirali nove rekrute v Kanadi in jim ponavljali najbolj grozljive zgodbe o tem kako Nemci natikajo dojenčke na bajonete in takšne stvari. Nekaj takega so poskusili tudi v primeru Iračanov kasneje v Kuvajtu. Kakorkoli, fante so trenirali in jim močno oprali možgane, tudi z zgodbami o herojstvih. Ko so prišli na fronto in v jarke, so množično zopet tekali v napad in tudi bili pobiti, cikel pobijanja pa se je zopet zavrtel. Tako popoln je ta sistem. Tako popoln.

Če iščete čast (spoštovanje) in podobno, nikoli ne glejte ljudi nad vami ki vas manipulirajo, ker tam ni nobene časti. Prav nobene. In mi smo proletarci(delavski razred). Kot je rekel George Orwell, PROLETARIAT NE ŠTEJE. Ker proletarci ne poznajo realnosti. V resnici ne poznajo realnosti. Mladi moški imajo plemenski nagon in želijo biti bojevniki, zato vedno izberejo mlajše moške da gredo in opravijo vse pobijanje, da lahko stari moški poberejo dobičke. Davkoplačevalci pa seveda pokrijejo vse stroške.

To je resničen svet v katerem živimo inki je vedno v gibanju. In verjemite mi, ko uvedejo svoj svetovni sistem in ne bo več zunanjih sovražnikov proti katerim bi se borili, bodo vedno morali imeti neke teroriste znotraj sistema. Isto je bilo v Sovjetski Zvezi. Ko so bile meje okoli nje zaprte, so morali v sovjetskem sistemu najti domačega sovražnika, da so lahko upravičili močno policijsko državo, ki so jo imeli ter avtoritarni sistem,  da so ljudje ostali še naprej prestrašeni. Torej imeli so kontrarevolucionarje kar doma. Danes so na Zahodu očitno teroristi vsepovsod. Stare, stare tehnike. Ponavljanje, ponavljanje, ponavljanje.

Opravičujem se vam ,ker takole brbljam, ampak kot veste svojih govorov ne pripravljam. Rad preprosto govorim iz glave  in povem stvari takšne kot so, brez da bi vas prestrašil in vamgovoril, oh glejte kakšen je svet dandanes in bojte, zelo bojtese ljudje, oziroma vas prestrašil, da bi bili osupli. Kam to vodi? Kaj bi s tem dosegel? … Razen tega da bi vas onemogočil. Sami morate ugotoviti kdo ste. To je težko za mnoge ljudi ki so se pozno začeli ozaveščati.  Ker morate opustiti skoraj vse v kar ste nekoč verjeli; vsekakor mora biti način na kakršen ste verjeli v stvari ponovno pregledan(premišljen). Absolutno. Ker ne obstaja organizacija ki ni uporabljena. Mnogo organizacij se tega zaveda in so tudi mnoge druge, ki se tega ne zavedajo. Če ste sledilec pomeni da vas hitro lahko izkoristijo kot naivneža. Že samo s tem da so vas ukanili pomeni da ste naivneži, če samo sledite, sledite in nikoli ne dvomite. Nikoli nisem poznal  države ali sistema, ali načrta(agende) ki bi propadla kot posledica izražanja ogorčenja nad nečim. To se ne dogaja. Se ne dogaja. Morda je to manjši varnostni ventil skozi katerega se sprosti napetost, vendar je to ves dosežek. Ja, rekli smo jim, ja … in kaj potem? Kot da tega ne vedo? Kaj početi v tem sistemu? Nobene izbire nimate glede tega ali ste v sistemu, lahko pa vsaj poskusite razumeti sile ki stojijo za njim, kako veliko dela je vloženo v vsakodnevno manipulacijo ljudi, izredno veliko dela da bi vas uskladili z množicami, kar je izredno pomembno.

Zaradi tega vohunijo za vsemi . Vedno govorim ljudem ki mi odgovarjajo s preprostim odgovorom, no ja, saj ni važno če me gledajo, tako ali tako nimam kaj za skriti. Dejstvo je, da je tudi takšna oseba izredno zanimiva za statistike, ki nas vse konstantno testirajo in preštevajo to skupino in to skupino in kdo kam spada… Lahko lahko daš tako osebo v katerokoli skupino, bla, bla, bla… Ti so varni, ti so na meji, na črti, bla bla, bla. To je neverjetno.

Ves akademski svet je del tega, saj dobivajo velike zneske od velikih fundacij da opravijo vse te raziskave. Vaša vlada dovoljuje da vse informacije z NSA predajo določenim profesorjem, itd. Ti bogatijo na ta račun… da poskrbijo da še naprej ostanete varni, predvidljivi in precej neumni. Sveta se ne da voditi če niste vsi neverjetno predvidljivi. Celo povprečnež ki pravi, ni mi mar in blabla bla, saj ne počnem ničesar napačnega. Če naredi nekaj neobičajnega hočejo vedeti zakaj. Zakaj sedaj nenadoma gleda to? Zakaj nenadoma bere te članke? Zakaj, vidite. Ker to potem dodajo vašemu osebnemu profilu , posodobljenemu in hočejo vedeti. Danes je to preprosto, saj  pogledajo vašo skupino prijateljev in aplikacije katere uporabljate in takoj vedo kaj se dogaja z vami. Hočejo vedeti kaj se dogaja z vami. MORATE biti predvidljivi in če niste potem hočejo vedeti zakaj.

V prihodnosti boste imeli obvezne obiske pri psihiatru, bodisi bo on prišel k vam ali pa boste vi šli do njega. O tem so govorili že pred skoraj sto leti v času Georgea Bernarda Shawa, ko so ustanavljali Fabian Society. To  ni novost. V resnici ni nič novega. Kar je morda novost je izpopolnjen sistem zbiranja informacij in opazovanj. Tehnike ki jih uporabljajo so dobesedno tako… takojšnje(v trenutku) po vsem svetu. Vsi dobivajo iste novice, avtorizirane novice, isto brbljanje, oblikujejo mišljenja po “pravilni poti”, verjamejo vse na pravilni način, avtoriziran način.

V današnjem času imate pojave nezadovoljstva tu in tam, vendar nimate prave opozicije proti čemerkoli. Kajti opozicijo, kot so se komunisti vedno zavedali, je bilo potrebno organizirati. To je bilo nekoč njihovo veliko geslo, kadar so prišli na nek nov prostor, organizirati se, organizirati in so se organizirali. Ko ste se pridružili komunističnemu sistemu, ste morali sprejeti vse dele njihovega načrta, tudi tiste dele ki so v vas vzbujali nelagodje ali pa se niste strinjali z njimi. Naučiti ste se morali vse slogane. Poslušali ste vse te komuniste ki so samo ponavljali slogane. Ne znajo razpravljati z vami o stvareh, preprosto le ponavljajo slogane. Vsako vašo kritiko napadejo in umažejo. Ker vam ne znajo odgovoriti. In nočejo odgovoriti. To je religija vidite. Zelo dobro pa so se znali organizirati, ker gre za zelo star sistem, ki je deloval že v časih pred komunizmom in Leninom. Vse te tehnike uporabljajo vse strani, vsaj vi jih dojemate kot ločene, ker vse strani na vrhu delajo v smer istega cilja. Večina se tega ne zaveda. Mnogi ljudje so zadovoljni z … Pred mnogimi leti sem dejal da bodo mnogi ljudje imeli radi socializem, ta darvinistični socializem ker jim v resnici ne bo treba ničesar v življenju planirati. Morda samo katero kavo bodo pili ali kateri program bi gledali to noč, da bi smejali ali kateri porno film bodo gledali, ampak to bo v bistvu vse. Pomembne odločitve bodo sprejemali strokovnjaki v vladnih oddelkih, socialni delavci in psihologi itd., če bo sploh prišlo do kakšnih večjih problemov. Preostali čas se bodo lahko zabavali.

Tukaj se seveda ne bo končalo ker hočejo zmanjšati število prebivalcev.  Ljudi že učijo o tem. Običajne ljudi boste slišali ponavljati te stvari, saj veste preveč je ljudi na tem svetu. In ponavljali bodo vse stvari v katere verjamejo oz. s katerimi so jim oprali možgane. Na svetu ni dovolj hrane da bi lahko vse nahranili, kar je ravno tako nesmisel. In ljudje bi morali, če zbolijo, če nimajo službe ali česarkoli biti na dnu seznama tistih ki se jim pomaga. Običajni ljudje vse te stvari ponavljajo ker gledajo dokumentarec za dokumentarcem, ki jih predvaja visoka elita in ne znajo misliti s svojo glavo. Seveda so tisti ki vam to pripovedujejosami v dobri formi in zdravi, ko govorijo o tem. Ne posveti se jim, da bodo tudi oni končali na seznamu za usmrtitev… zaradi ekonomskih faktorjev. V to smer nas bodo na koncu zapeljali.

Začne se s splavom, nadaljuje se z poporodnimi splavi(oz. ubijanjem po porodu). Naslednji korak bo ubijanje starejših; kar v nekaterih državah že počnejo. Mislim da so v Belgiji sprejeli tudi zakon po katerem lahko prekinejo življenja otrok ki so neozdravljivo bolni. In ljudje bodo zopet rekli, pokazali so nam grozen dokumentarec in ta otrok je vidno trpel bolečine. Seveda lahko otrok vidno trpi bolečine če jim ne date zdravil proti bolečinam. Ljudje, vse to je dokaj preprosto. Vse kar vidite bi morali analizirati z vseh možnih kotov. To bi morali biti sposobni narediti vsi, brez da bi vas na to kdorkoli moral opozoriti. Večina ljudi tega več ne zmore. Postali so onesposobljeni in se tega niti ne zavedajo. Potem se bodo prepirali z vami, češ da so popolnoma razumni, ker v resnici verjamejo da so. In njihovi znanci(sovrstniki) so jim dokaj podobni v tem in po tem seveda vsi ocenjujejo svojo razumnost. Brbljajo o istih temah z istimi odgovori in zaključki, ker vsi dobivajo iste prenose informacij, ki jih vodijo do zaključkov.

Poročanje novic je nekoč bilo preprosto sporočanje dejstev, zaključke ste si ustvarili sami. To je idealen sistem poročanja novic. Tega že dolgo nimamo več, pravzaprav verjetno že ves čas. Nekoč so  bili nekateri časopisi ki so to počeli, vendar so dandanes vsi isti. Vsi so del velikih konzorcijev(poslovnih družb), ki vas vodijo do odobrenih zaključkov, ki jih morate imeti. So tudi strašno zviti. Priznali bodo da  opustitev dejstev vodi do primernih zaključkov,torej z opuščanjem druge plati zgodbe. Zelo preprosto.

 

Tukaj ne bom kar brbljal in brbljal. Kot pravim, sedaj se preprosto  oglašam  toliko, da veste da sem še vedno živ. Še vedno čistim sneg v tem globokem, globokem mrazu. Tako je že od novembra. Že od novembra je tukaj do 40 stopinj pod ničlo in to se ponavlja pogosto ves čas do sedaj. Če se temperatura čez noč spusti le do 10-15 stopinj pod ničlo potem je to dober dan.

 

Gremo torej skozi velike, velike spremembe, načrtovane spremembe. Veliko različnih znanosti dela na tem. Imamo HAARP, lahko npr. vklopite kratkovalovni radio, greste skozi pasove(frekvence) in boste slišali zvok HAARP-ovih  frekvenc. Te so najglasnejši zvok na kratkih valovih, dandanes jih lahko slišite na množici različnih frekvenc. To je del poenotenega polja idej o manipulaciji možganov. HAARP lahko pošlje sekundarni signal, nosilni signal torej prinaša sekundarni signal in sekundarni signal lahko z lahkoto manipulira s funkcijami vaših možganov, kar je bilo dokazano že precej, precej časa nazaj.

Če boste pogledali v arhivski del cuttingthroughthematrix.com boste našli moje govore in povezave do nekaterih znanstvenikov, ki so bili in so še vedno vpleteni v raziskave na področju tehnik manipulacij uma. Imate torej vse sorte tehnik ki jih uporabljajo, poleg preprostih propagandnih tehnik prepričevanja. Najpomembnejšeod vsega je ponavljanje. Preprosto ponavljajte znova in znova in začeli boste tudi sami verjeti. No ja, če vsi govorijo enako, potem se moram jaz motiti. Tako to deluje.

 

Zato bodite previdni. Tolikokrat sem žepovedal, da um nima požarnega zidu. Sami se morate odločiti kaj spustite vanj, vi ste tukaj stražar. Ker je lahko tisto kar spustite v um, lahko uporabljeno kot orožje proti vam in tudi velikokrat je. Preprosto čaka tam kot majhen virus in potem začne delovati na vas. Ampak ne postanite onesposobljeni zaradi strahu. Mislite s svojo glavo. Ne zapadajte v paniko kadar te velike fundacijske skupine in tako naprej in barvne revolucije ter vsa te različnazdruženja ki so financirana z vašimi javnimi sredstvi, povzročajo kaos v drugih državah. Kaj lahko sploh storite? Kot pravim, lahko napišete prijazno pismo in rečete, prosim nehajte, najlepša hvala. Ker to bo res veliko pomagalo , kajne? In pazite nase. Ampak začnite misliti s svojo glavo. Začnite misliti s svojo glavo.

 

Redkokateri objavljen članek je resničen v smislu, kot vam je predočen. Nehajte verjeti da je svet takšen kot vam ga predstavljajo da je. Imate delujoče možgane, uporabljajte jih. Če ste jih izgubili, jih ponovno najdite. Najdite svojo pamet ker je tako zelo pomembna. Nihče drug tega ne bo storil namesto vas. Ne prepustite tega nikomur drugemu. Razen če imate radi socializem, potem to prepustite drugim. Prepustite del svojega uma ki rešuje probleme in pustite reševanje problemov strokovnjakom. Poskrbeli bodo da boste srečna mala zadovoljna oseba, za katero bo poskrbljeno za vse življenje na način da boste dobivali goli minimum. Ohranjali vas bodo večno nezrele in nikoli ne boste odrasli. Končali boste, tako kot mnogi danes, z televizijskimi generacijami vred, v domovih za ostarele ki nimajo dobesedno ničesar, nobene modrosti ki bi jo lahko prenesli na kogarkoli. To je žalostna realnost. Lahko se pogovarjajo o vseh tv programih ki so jih gledali od, ne vem, v petdesetih letih ali kadarkoli do sedanjosti, o svojih najljubših igralcih in oddajah ter o tem, kdo se je poročil s kom. Ne vedo pa nič drugega. Njihov um je vse njihovo življenje ostal v fantaziji. Meni se to zdi strašljivo.

Meni se zdi strašljivo da se ljudje zjutraj zbudijo ob bučanju radia, večinoma ob predvajanju novic. Peljejo se na delo in poslušajo enake stvari. Gredo na delo, so ujeti v naglico in skrbi, na mnogih mestih imajo tudi glasbo v ozadju.  Potem pridejo domov, ista stvar, bučanje radia. Pridejo izčrpani in dobijo dodatno pranje možganov skozi novice na televiziji in vse ostalo. Kako to da je za ves vaš čas tako skrbno poskrbljeno? In še naučeni ste, da je vse to normalno.

 

Razlog za to je, da elita ne more uvesti novega sistema, če imajo ljudje um pod svojo kontrolo in se sami odločajo kaj bodo poslušali ali če bodo sploh prisluhnili čemurkoli. Na žalost so ljudje danes prestrašeni. Kar poglejte jih. Kamorkoli gredo se igrajo s svojimi telefoni, pošiljajo sms-e in vse ostalo. Ljudje sedijo v restavracijah in kavarnah s svojimi prijatelji in nihče se  več ne pogovarja. Ali se zavedate kako je pomembno da vas zadržijo od komuniciranja pravih misli, vaših lastnih misli?

 

Ali se zavedate, kaj je najbolj strašljiva stvar za tiste ki pravijo da kontrolirajo vse? Najbolj strašljiva stvar je, da na vas njihove metode ne delujejo. Zakaj na vas ne deluje? Če se to zgodi prevelikemu številu ljudi in na njih več metode ne delujejo ter ljudje začnejo misliti sami za sebe, v tišini- saj veste, to je tista čudna, danes redka reč ki se imenuje tišina- bi to lahko bilo nevarno. Morali bi poskušati to zaustaviti. Ali kreirati takojšnjo krizo, da bi zaposlili vaše misli, misleč da se borite za svoje življenje ali kaj takega. Tudi to bi naredili. Ampak najprej morate nadaljevati in to storiti, torej misliti s svojo glavo.

 

Začnite misliti s svojo glavo. Občasno izklopite vse okoli sebe in se usedite in resnično razmišljajte. Sedite in razmišljajte. Čudna stvar za današnje case, vendar sedite in razmišljajte sami zase. Nehajte misliti da oseba na televiziji, ali ta profesor ali oni ve več kot vi in da je bolj pomemben. Oh, sem samo mali človek in moje misli sploh niso pomembne… Nehajte razmišljati na ta način. Nehajte… in glejte kaj se bo zgodilo. To je za vas svoboda. Razumevanje je svoboda. Razumevanje… in to da se ne zlomite zaradi slabih novic ali bližajoče se pogube.

 

Študije ki so jih narediliv času hladne vojne na prebivalcih v obeh skupinah narodov, v skupini sovjetskih sistemov in v zahodnih. Študije strahu pred  uničenjem od jedrske vojne so bile zelo intenzivno raziskane. Želeli so najti iste tehnike in uporabiti druge razloge da bi lahko prestrašili javnost. Takrat se je vse to začelo. Včasih sem bil začuden ko so vrhunski strokovnjaki iz Britanije in ZDA in drugih držav odšli vsako leto v Rusijo na njihova vsakoletna znanstvena srečanja, kjer so srečevali enake znanstvenike, svojo opozicijo, ki so delali na istih stvareh. Ali res mislite da je to bila hladna vojna? Ko so rekli da so se srečali vrhunski znanstveniki katerekoli države- to so bile tiste z vrhunskimi znanostmi, čistimi znanostmi, ki so bili financirane za to, da bi premagali nasprotnike? Kako da so potem pustili svoje vrhunske znanstvenike deliti vse te informacije? Ljudje, vse je bila šala. Cilj je bil vedno svetovni vladni sistem. Sovjeti so bili zanj in tudi Zahod, največji kapitalisti so bili zanj. In tukaj smo danes, vse je bilo že narejeno, več ali manj.

 

In zopet vas priganjajo s tem in onim; niti minute miru ne dobite.Ko že mislite da je nekaj končano v eni državi, bingo, že napadajo drugo. To je vse kar boste slišali. In ko boste popolnoma zaposleni s tem, si poglejte še vse te zakone ki jih vsiljujejo in ki odvzemajo vse pretveze svobode in pravic. S tem, ko o tem razmišljate lahko vsaj sebe osvobodite in ohranite zdravo pamet. Ohranite svojo zdravo pamet. Morate jo ohraniti, ker ni tam zunaj ničesar drugega. Ničesar drugega ni tam zunaj.

 

In ostanite na toplem mimogrede, tisti ki vas zebe, ker imamo tukaj zelo hudo zimo. In dejstvo je da to zimo, z težko manipulacijo in pogostimi kemičnimi sprejanji na nebu, ki jih še vedno počnejo med vsemi temi mrzlimi in gostimi snežnimi viharji, vam garantiram da bodo poskrbeli za neprestan dež spomladi in bo prihajalo do poplav. Torej vas čaka že nova kriza. Potem bodo rekli, to je globalno segrevanje. Saj veste da se bo to zgodilo zaradi tega ker uničujemo atmosfero. Zato moramo plačati ogromne davke na toplogredne pline. Te davke bodo v resnici močno povečali. Verjetno imajo vse skupaj že zapisano, vključujoč vnaprej posnete predstavitve  ki jih bodo naenkrat  predstavili. In nas pripeljali do pravilnih zaključkov… Ne moremo se več voziti po cestah, za božjo voljo, bodo rekli. Še preden boste vedeli, boste že soglašali z Agendo 21, kjer ne bo več zasebnih vozil, z izjemo zelo bogatih ljudi, ki si bodo lahko privoščili neverjetno visoke davke in kazni ter davke na ogljik in tako naprej, CO2, itd., itd., itd.

 

Ali ni precej dolgočasno živeti to življenje potem ko veš kaj se bo zgodilo v prihodnosti? Resnično je. Ampak vsaj ne zapadeš v šok ko se zgodi naslednja stvar; saj tako veš da se bo zgodila. Kot pravim, opravičujem se za godrnjanje, ampak ta teden sem bil res zaposlen s čiščenjem snega in vsem drugim in skušal ostati na toplem. Že dovolj hudo je, ko poskušam priti s svojega dovoza; strašno dolg dovoz imam in sneg stalno naletava.Tudi ceste niso splužene do čistega. Vedno je na koncu ceste plast ledu in včasih se moraš dobesedno plaziti čez njega. Tako da sem bil strašno, strašno zaposlen z raznimi stvarmi. Upam da ste vsi dobro in da ohranjate zdravo pamet in se iščete… najdite sebe in mislite sami zase.

Torej od Hamisha - ki je moj čudovit kuža in je mimogrede tudi naveličan zime- lahko noč in naj bodo vaš Bog ali vaši bogovi  z vami.

 

 Za več informacij prosim obiščite naslednji spletni strani: cuttingthroughthematrix.com in alanwattsentientsentinel.eu.

 

 

 

 

 

 

 

Prevod: Blaž Slana, 15.8.2014